Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: V nouzi poznáš, zač je toho loket a pruhované fusky nosí smůlu + rekap 47 a 48

13. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Aktualizováno 15.8. 19.30 Reality HP se nám překulila do druhé poloviny 12. týdne. Dnes je tam den slunečný a pohodový. Až do večera, kdy je na pořadu pořádná grilovačka. Někdo se předvede v novém světle …. a u jiných nic nového. Také se rozdají tři označníky, což vzedme vášně a způsobí velký zmatek (spíš zmetek). Pro ty, kteří nechtějí být večer zmatení, jak lesní včely, doporučujeme náš slovník-vysvětlovník. Dnes je v Mexiku středa a tedy Pandora, ve čtvrtek se bude zase párovat. Díl 47 v úterý.
Ve čtvrtečním dílu přijde dopis a bude jasno, že s nastalou situací je nutno něco urychleně dělat. Dělá se co se může i když to není jednoduchý. Večer ukáže. Někdo nám zase zamává, někdo dostane za uši a někdo dostane dárek. Díl 48 ve čtvrtek v 19.00

Jak už asi víte z upoutávky, dnes při Pandořině skříňce půjde zase o tituly, které budou mít význam pro další část hry. Budou se rozdávat jmenovky s negativními vlastnostmi, půjde o to, jak se hráči navzájem vnímají, jak se ve hře chovají, jaký mají pro ostatní význam.

Jde o tři dánská slova : medløber, ubeslustom a ligegyldig

Jenže pro český překlad je v tom trošku problém, jednoslovné vyjádření v našem jazyce není vždy jednoznačné. No a navíc dámy překladatelky se s tím nes… a podle mého (a podle toho, co o tom vím studiem podkladů z Dánska) to pěkně pos…
Milé dámy, když nevim, tak to zkusim třeba přes švédštinu, norštinu, angličtinu, němčinu atd

Tož začneme od konce
Ligegyldig – lhostejný
Lhostejný je dobré vyjádření, ale je k tomu nutno dodat, že jde o lhostejnost ve významu – nezajímavý, nezáleží na tom/na něm

Ubeslutsom – nerozhodný
Váhavý, nerozhodný, neví, co chce – nevíme co od něj můžeme čekat. S tímhle překladem také není problém. (tady bude problém jinde)

Medløber – …
S tímhle je ovšem psina. Fakt nevím, kde to překladatelky vzaly, ale opravdu to neznamená přeběhlík!
Pro toho má dánština úplně jiná slova, a kdyby o něj bylo šlo, tak by se to v Dánsku jistě neobešlo bez mnoha komentů.(a že se jich k tomuhle dílu urodilo opravdu neurekom, o tomhle ani písmenko)

Je pravda, že nejde o příliš běžně používané slovo, v mnohých slovnících jej vůbec nenajdete. Nicméně při troše šťourání se najít dá. Překlad zní: Následovník.

No, to nám zní asi trochu divně, a tak si pomůžeme alternativními překlady a synonymy:
Souputník, spoluběžec, otrocky následující, přívěšek, ocásek, něčí poskok. Tedy člověk, který se nerozhoduje sám za sebe, ale nechává se strhnout/ovlivnit většinou nebo někým

Ještě dodatek. Nedejte se mást titulky vytrvale plácajícími o převlékání kabátů – v tomto významu v originálu opravdu nikdo nic neříká.

Díl 47 – rekap

Do Hotelu Paradis se dnes vracíme chvilku po akci běh s lebkou a výpadku Amálie. Sandy s Nadiou si libují, že přežily, ale nadie to vrtá v hlavě a jde si o tom promluvit s henrikem. Díky tomu se ona i my dozvídáme, že vyhození Amálie bylo Millino přání a Henrik se snažil je splnit.
Nadia je spokojená, hodilo se jí to. Henrik úplně spokojený nevypadá, asi nejen Nadia si myslí, že udělal taktickou chybu.
A má pravdu. Myslí si to především Laura. Ta je na něj kvůli tomu dokonce skoro naštvaná a taky si to s Henrikem vyjasňuje. Henrik na kameru přiznává, že se vážně sekl a teď toho lituje, ale po boji je každej generál.

Naštěstí sluníčko pěkně svítí, chmury rozpouští, následuje chvilka rajského klidu. Opalovačka. Henrik už zas vtipkuje, Christian cukruje s Malene, Malte otlapkává a ocucává Lauru. A pak nám Thomas dokazuje, že vůbec není marný člen a že je s ním sranda.


Odpoledne se nachýlilo, chystá se „pandora“. Sandy se po stoprvní svěřuje Nadie, se svými pochybami o Martinovi a poté, co ji Nadia snaživě přesvědčuje, že i Malte má své mouchy (co kdyby chtěl Malene) dochází k poznání, že fakt nemůže nikomu věřit a cítí se osamělá sama samička.

Sezení u krabičky začíná vesele. Henrik srší vtipem a z Mille leze, že má ráda svou osobnost a nechápe proč by jako neměla krkat. Krkala vždycky.

Posléze ovšem přituhuje. Další dotaz směřuje na Lauru. „Nestydíš se, že jsi pomlouvala Thomase?“ Laura se s diblíkovským výrazem snaží vykroutit, že jako nic, Thomas je přece milej kluk. „Vážně? Já slyšel tedy něco jiného“, pronáší s úsměvem Malte. „Nemůže tě vystát, Thomasi“

Shocking. Laura silou vůle drží ksicht diblíka a špitá, že to není fér. Malte je ale přesvědčený, že Thomas má právo vědět pravdu. Wow
Laura nechápe, proč Malte vytahuje to, co mu řekla soukromě, Christian a cca 100 tisíc Dánů zírá. Že tohle Malte udělá někomu, koho má rád, to by fakt nečekali
Malte na kameru prohlašuje, že Lauru chce, i když není tak oblíbená. Tohle je přece jen jasná taktika, jak zapadnout do obou táborů. Každý malý děcko to chápe, no ni? … moment … on Malte jako peče s Henriky a u Nadii si chtěl jen snaživě omočit ???

Thomas je ovšem v klídku, on a Laura dále pokračují. 100 tisíc Dánů zírá znovu.

Další grilovačka je pod taktovkou bavícího se Henrika. „Sandy, proč sis znovu vybrala partnera, který tě chtěl vyhodit? Martine, proč se Sandy takhle zacházíš, když ji potřebuješ?“ „Martin říkal, že chce na našem vztahu zapracovat, jen si prostě potřebujeme promluvit“ snaží se Sandy. Do debaty se zapojuje Nadia: V krajní situaci uděláš cokoliv, když tu chceš zůstat, já bych si Martina vybrala!


Pokračujeme dalším bodem programu. Tři z vás dostanou přívlastek a na všechny to bude mít dopad.

Modleber – následující, přitakávající ocásek
Christian navrhuje Sandy, protože neudělala žádná nepříjemná rozhodnutí a vždycky jen souhlasí. Sandy se brání, že když se jí něco nelíbilo, tak to řekla a Thomas taky o ničem nerozhoduje. V hlasování však Thomas získává jen 4 hlasy a tak je první označkovanou Sandy.

Ubeslutsom – nerozhodný, nespolehlivý
To sedí na tebe Martine, první reaguje Thomas. Hlavní slovo má ale Nadia.

Podle ní to sedí na Lauru. Laura nesouhlasí, ve zpovědce zdůvodňuje, že kdyby byla nerozhodná, tak by tu přece nebyla. Malte přihazuje, že kvůli Christianovi taky hodně váhala. Pořád málo a tak Nadia opět vytahuje svou břitkou logiku. Nejdřív jsi chtěla Kaspera, vyhodila jsi Simona … prostě CHCI abys to byla ty. (tak má vypadat argumentace, jen žádný štráchy, potlesk)
Laura si připadá jak při kobercovém náletu. „Tohle jsem si nezasloužila, Nadia moc dobře ví, jak mě to s bráchou trápilo“ se slzou na líci komentuje situaci ve zpovědce.

Poslední přidělovaný titul – lhostejný, nezajímavý.
Rozhodující slovo mají opět Malte a Nadia: Sice ji neznám, ale měla by to být Mille; Mille je tu nová a vůbec ji neznám.
Mille se snaží oponovat tím, že snad mohla dostat nějakou šanci, tohle není fér, ale Malte ji utírá slovy, že tam fér není vůbec nic.
Tři nasraný tedy máme. Hotovo.


Společnost se přesunuje k večerní barové zábavě. Henrik si bere Lauru stranou a snaží se jí povzbudit. Ser na něj, chtějí hrát špinavou hru, tak s tím holt musíš počítat.

Martin vtipkuje o zajímavé Pandoře, ale Malte už kupodivu není na vtípky naladěn. Zvlášť když si notně přisazuje Henrik dloubanci na téma Malte milující gentleman a psychicky zdecimovaná Laura. „Ona si to brala osobně?“ I Martin je v ráži.


Nasraná Sandy se rozhodla všem jasně předvést, že titul jí nepřísluší. Dnes se opije i kdyby měla chlastat úplně sama. Barmane nalévej!

Laura opodál naopak ukazuje, že si svůj titul plně zaslouží. Při upřímné omluvě Nadie se ještě drží.

Pak ale dorazí Malte. „Ten chlápek tady ti něco chce“ (mimochodem, nezdá se vám, že se Nadia a „já jsem Mladík“ až nápadně dokonale doplňují?)
Jak jde o čumáčkování kolem chudáčka Čumáčka, Laura měkne. Zlobíš se na mě? Teď už nesmíš brečet, miláčku (miláčka jsem si fakt nevymyslela) , Jsem tady pro tebe, o tom nepochybuj… říkám ti pravdu … no a čumáčků je zase ruka v nohávě.

U baru se zatím Sandy úspěšně propila k bezvědomí, ulehla na sedačku a nechce být rušena. Malte se nám na kameru opět pochlubil svým skvělým charakterem i vychováním. Sandy dokonale zabetonoval polštáři. Jenže ji po chrupce čekala ještě cesta do postele
HP2014-48-sandz

Úplně poslední na baru zůstal Christian s Malene. Vypadá to nadějně. Malene sice obětí zatím nepotřebuje, nelíp je jí samotný, ale tenhle kluk s ní přece jen dělá divy :)

Díl 48 – párování

Dilema co s načatým dnem řeší dopis u snídaně. „Milé dámy, partnera při dnešním párování dostanou jen čtyři z vás. Malene a Nadia, holky vám moc nepomáhají, rozhodněte, která z nich bude pro příští týden bez partnera“.

Tak se tedy Malene a Nadia zvedly a šly řešit. Nadia nasadila výraz „dělej si co chceš, bude podle mého“: Na Lauru včerejší drsnost stačila, o Sandy nemůže být ani řeč, tudíž zbývá Mille. A bylo, i když se Malene snažila.

Před shromážděnou skvadrou Nadia zdůrazňuje, že rozhodování bylo velmi těžké, Malene upřesňuje, že se prostě neshodnou na ničem, jediná na které jim nezáleží a tudíž zůstane bez partnera je Mille.

Je to na hovno, konstatuje Mille, a Henrikovi nezbývá než souhlasit. Buď zradí Thomase, nebo musí zkusit ukecat Sandy.

Malte jde Lauru seznamovat se svými dvěma scénáři a dámy titulkářky se opět vyznamenávají. Pravda zní takto: Scénář první – Sandy se rozhodne jít proti nám, vybere si Henrika a vypadne Martin. Scénář druhý- budeš se muset vypořádat s tím, že se za tebe postaví Thomas i Henrik“. Vybereš si doufám Thomase, kdyby na to došlo, ubezpečuje se. Laura ubezpečuje, že jo.

Taky jí na rozdíl od Henrika plně důvěřuje. Lauřiny úvahy o jiné alternativě Malte hasí hned v počátku. Henrik musí ven co nejrychleji, kdybys byla s ním, tak budeš terčem i ty.

Laura jde hodit řeč s Henrikem. Jestli vypadne Thomas, bude to nepříjemné. Svého partnera nezradím. Henrik proto raději vydává příkaz pro skupinu – jdeme do Sandy.

Sandy je sice se vztahem k Matrinovi na vážkách, ale na vážkách je i se svým vztahem k Henrikovi. V rozhovoru, kde si navzájem nic nepředstírají, Henrik slibuje, že se zásluhy odvděčí a brnká na Sandino sebevědomí – přece se nedáš zašlapat do země. Sandy vzdychá, že pro svou skupinu nic neznamená a že si připadá strašně hloupá.

Sandy je ve dvojím ohni. Vzápětí ji totiž chytá Nadia a velí „jdeme“. Henrika si nevybírej, je šance se jej zbavit. Na kameru přiznává, že na Martina se sice Sandy vůbec nemůže spolehnout, ale musí v sobě k tomu najít odvahu. Kam by přišli, kdyby se dala k protistraně, že?
Sandy pořád neví a tak to na ni Nadia vybaluje v plné síle. Jestli si Martina nevybereš, počítej s tím, že po tobě pudem!

Sandy jde za Martinem. Pokud si tě vyberu, budu za idiota a pokud si pak vybereš někoho jiného budu za idiota tuplem. Martin připouští, že jistou logiku to má. Sandy se tedy rozhoduje stupňovat požadavky. Pokud si tě vyberu, budeš mi muset dokazovat… chápeš že já už ti dokázala dost?

No nic, Sandy se přesunula ventilovat své frustrace i rozpolcení do táboru Henrikovců. Mluvila se všemi ze své skupiny a jednotlivě se jich ptala a slyšela jen bla bla bla. Nechce sice ostatní zradit, ale taky nechce být s někým, kdo o ni nestojí a o koho nestojí ani ona.
Henrikovci hnětou: Dokaž, že nejsi jen poslušným poskokem, zradili tě kvůli Simone. Zasloužíš si partnera, na kterého je spolehnutí.

Mezitím na mole u bazénu bojuje o své u Laury Thomas. I on ví, že pokud si Sandy stoupne za Martina, je Laura pro Henrika jediná záchrana. „Vybereš si koho? Mě?“

„Ano, samozřejmě. Jsi můj partner“ Ruku na to. Bude to nepříjemný nechat Henrika podruhé vypadnout … ale co se dá dělat, vzdychne ještě Laura, a na další Thomasovo ubezpečování, zda večer fakt může být v klidu, odpovídá – Rozhodně!

Tak jdeme na to.
Rikke začíná párování obvyklou konverzací na téma jak bylo. Mille usazené na stoličce hanby zřejmě došlo, že ani párování není žádný med, Nadia konstatuje že je divný sdílet pokoj s člověkem, se kterým se navzájem chtějí vyhodit a Henrik nám na kameru prozrazuje, že Nadiu nemá rád nejen jako protihráčku, ale ani jako člověka.

První vybírá Malte – Nadiu. Vzápětí na sebe vzájemně pějí chválu a Nadia nám přiznává, že jsou nejlepší přátelé a mají spolu zvláštní vztah.
Christian volí Malene.
Na řadě je Martin a líbe Sandy. Začnou znovu. Nicméně nás diváky informuje, že jestli si Sandy myslí, že mu může věřit, tak je fakt pitomá. (áá pán vůbec není macho)

Thomas jde k Lauře. Je prý čas, aby ukázala, že je na ni spoleh a na kameru dodává, že ji na 100% věří.

Poslední je samozřejmě Henrik. Martin tuhne.
Henrik jde k Lauře.

Laura asi nemá radost, že bude muset rozhodovat, ale diblíkovsky kníká, že ji zájem obou chlapců těší (tož to jí lze stopro věřit), ale už poslala domů 2 lidi a nesnáší to (na to bych vsadila leda hodně starý křusky). A už je tu zase Lauřina oblíbené – budu se muset řídit intuicí.

Thomas stále doufá, Malte s Nadou zaříkávají, a Henrik asi názorně předvádí jak ochutnává exkrement ….
HP48-henrik

Vybírám si Henrika, odpusť Thomasi.

Ááá doperdéle zas jsme utřeli hubu… :DDD

Henrik si vychutnává skvělý pocit a Thomas je zklamaný, věřil jí, slíbila mu to. Tam odkud pochází lidi ještě drží slovo.

Zklamaný a naštvaný Thomas balí, krátce se loučí a nenávratně mizí v dál. Henrikovi je to líto, vypadl kvůli němu a přitom to byl vážně dobrej kluk.

Hotelová hra ale neúprosně pokračuje. Christian pomáhá Malene balit a stěhovat a přitom se chudák dočká pěkného zpražení. Malene se totiž vyjevila, že při pohledu na jeho sako ji málem kleplo. Samet se už sto let nenosí a tohle bordó sako je vážně příše-.. přííííše- …přííííšernýýýý. A on se přitom tak snažil ji zaujmout.

U Draka je veseleji. Malte je pro Nadiu hotový poklad. Nejen, že je hotov Lauře a Henrikovi to teď pěkně vytmavit, ale ještě Nadie vypomůže v nouzi i svým vlastním lakem na vlasy. Má pro ni ještě dárek, srdíčko na polštář ….

z erárních umělých kytek a kondomů, sám sladce naaranžovaně spící vedle k tomu.

Závěr však patří opět Christianovi a Malene. Ten samet se přece musí nějak odčinit, a tak počítadlo ohřátých krocanů a jiných zvířátek zaznamenává další bod.

12. týden je tedy u konce a nás čeka další. Jmenovky jsou sice odstraněny, ale tituly holkám nikdo hned tak neodpáře.

Zdroj obrázku: TV3, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 51
1
Prochor
Reagovat

Je pravda, že minulá zpověď Nadii, jak touží jezdit v invalidním vozíčku si nezadala s počítáním Pernille na prstech a možná ho i překonala.
Pořád lituji, že nevíme co se děje afterdark i když podle toho co se děje beforedark si to umím živě představit. V podstatě mexický personál je asi rád, že zachránil hotel a holé životy.
Jediné, co v čase afterdark brání dívkám rozvinout větší akci jsou velmi nebezpečná čtvernohá zvířátka, která na ně neustále a dost zákeřně číhají na hotelových cestičkách. Škoda, že si dívky nemohly vzít do hotelu jako doprovod po nebezpečných stezkách čivavy ochranáře.

2
Ananas
Reagovat

@Prochor:
O důvod víc držet se v bezpečí civilizace-tedy baru:-)

3
okkvp
Reagovat

Bar je otevřen jen od večeře do jedné v noci, pak je vypoklonkujou. Vstávají v 8.45, holky většinou vstávají v 7.45, aby se stihli namalovat a upravit (mají to povinné).
Nesmí mít ve skleničce víc jak jednu kostku ledu, nesmí nikdy s ničím cinkat, ani s umělohmotnými brčky. A podle dobře informovaných zdrojů, třeba takové párování trvá dost běžně i dvě hodiny.

4
Prochor
Reagovat

To teda mají vojenský režim. Co se tam tedy děje afterdark?

5
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Cinkat umělohmotnými brčky?!
Ani klenoty nesmí chřestit? To je musí štvát.

6
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Slušná dívka má být v noci pěkně v posteli, přece;-)

7
okkvp
Reagovat

@Prochor: spěj, bo jsou hotoví, víkendy nemají, natáčení jede furt pryč 72 dnů v kuse. V první polovině tam navíc prý byly ještě strašlivý vedra, takže třeba maškarní oblečky na párty, hlavně paruky všichni ukrutně nenáviděli. Večer si je taky nejvíc tahají do zpovědky.
Alespoň, tak o tom píší buď samotní účastníci nebo zasvěcení.
Ale možná ten vojenskej režim je též základ úspěchu. A to si i letos štábníci od diváctva, politiků a tv rad vyslechli prý hodně stížností na to, že je příliš moc záběrů na alkohol (byť většinou pijí jen míchané drinky a hotové (Temp je asi sponzoruje) a že moc kouří – jakože špatná reklama pro mládež, která tvoří většinu cílové skupiny.

8
iivveettkkaa
Reagovat

Nevím proč, ale přijde mi, že Laura s Thomasem si jsou děsně podobní, obzvlášť mají stejnou pusu. Původně jsem si myslela, že jsou to sourozenci :-D

A nevíte, proč na stránkách Primy v galerii soutěžících chybí Henrik? Doufám, že nám tímto Prima nedává najevo, kdo vypadne :-O

9
okkvp
Reagovat

@iivveettkkaa: primácké ofiko bych neřešila, tam to obsluhujou asi akorát brigádníci

10
Prochor
Reagovat

Líbilo se mi, jak Nadia vytáhla na Lauru vyhozenýho bráchu. Ještě bych přitvrdil a vyčoudil bych Lauru úplně z hotelu. Když s něčím nedokážeš žít, tak to nedělej. Nadia je super ledová královna. Má výbornou taktiku cukru a biče a jen tak na ty pokrytce. Ještě by to chtělo vrazit kudlu do zad tomu broukovi Pytlíkovi Henrikovi. Ještě chvíli a bude stejný jako všichni brouci Pytlíci.
Klíč pro rozeznání brouka Pytlíka:
1) rozumí všemu
2) má vždycky pravdu
3) zakládá instituty aby potomci na jeho šokující pravdy nezapomněli.

11
Johana
Reagovat

S novým významem přívlastků to dává úplně jiný smysl a tak jsem si tento díl pustila ještě jednou – a taky kvůli Sandyině etudě na schodech.
Opilé ženské nesnáším, ale to, jak Sandy kecla na schodech na zadek a přemlouvala nožičky, aby ji daly ještě jednu šanci, bylo kouzelné:) Já ji tak držela palce, ať ty schody sleze bez úhony…

No, a malta už pro mě definitivně zrosolovatěla, zezelenala a začala i pořádně zapáchat…bŕŕŕ

12
okkvp
Reagovat

@Johana: Překlad takhle zpackal už tolik situací. Několikrát už úplně obrátili smysl vět, a nedělá jim problém to vyrobit i u věty titulkované dánsky.

13
Melek
Reagovat

@Johana: Sandy měla hlavně štěstí, že nemusela do některého vzdálenějšího pokoje nebo nedejbože ne samotku, to by asi zůstala ležet na cestě ;)
Za objasnění slovíček taky děkuji, dost to přispělo k ujasnění děje. Malta už u mně dost dlouho leží na dně hodně hluboké jámy a těším se na den, kdy vyfičí, snad to bude brzo. Doufám, že nepřijdeme opět o Henrika, sice už není až tak sympatický jako na začátku, ale pořád je to hráč a jeho tým mám raději než ten okolo Malty a Nadii.

14
okkvp
Reagovat

@Prochor: cukr jí (Nadě) ale už vážně žere akorát tak Malte. A jestli je tam někdo z této sestavy nejvrchnější že všech vrchních pokrytců – tak ona. Ale proti gustu ….

15
okkvp
Reagovat

rekap bude k večeru, nestíhám

16
Johana
Reagovat

@okkvp: no nejspíš to u překladatelek bude taková ta prácička za slušné peníze bez kouska nadšení pro dílo…

@Melek: Henrika bych taky postrádala. Já za jeho vychloubáním a sebepřeceňováním cítím i trochu nadsázky a zatím mě baví.

To víc mi vadí , jak Nadia bodne Lauře kudlu do zad u Pandory a pak ji obejme a řekne něco ve smyslu ,, já to tak nemyslela a když ti bude smutno svěř se mi, jsem tu pro tebe“
Musím však uznat, že je Hráčka.

17
Tamzin
Reagovat

Nadia mi stylem hry hodně připomíná naši milou, upřímnou Niky Trojanovou :-)

18
Prochor
Reagovat

11 – O Sandy jsem měl opravdu obavy. Jinak nechápu, jak se opilá dívka udrží pevná v kramflecích když silným mužům nepomůžou ani adidasky. Je to jen věc cviku?

19
Prochor
Reagovat

Ještě něco – chápete proč se Nadia ptala Henrika proč jí nevykouřil z hotelu? Jasně proč –
protože na to nemohl odpovědět – a)buď jsem blbý, nebo b jsem tě vykouřit nechtěl. Varianta c)neexistuje a Nadia si suveréna pěkně vychutnala – zatím mezi 4 očima:-)) Hrozba?

20
okkvp
Reagovat

rekap v článku, gif rychle opravím na trvale opakující

21
Prochor
Reagovat

Srovnávat řešičku Niki Trojanovou ( “ víš jak je to strašný někoho nepřitahovat“) s Nadiou vůbec nejde. Nadia se vrátila do hotelu jako Monte Christo s pomstou v srdci. Malte je pro ni jen pouhý (blbý a užitečný) prostředek. Henrik dobře ví, že v jejích očích je jako myš v očích kočky.

22
okkvp
Reagovat

@Prochor: Sandy se fikaně obula do bezpodpatkových šlapek.
Nicméně ty schody jsou fakt nebezpečný, taky se tam později stane vážný úraz

ad vychutnávání – já ti nevím, pocit měla asi fakt dobrej, ale po zmínce o slibu Mille jí nejspíš pěkně zatrnulo. Kdyby si bezmráčkově vychutnávala, tak by se suverínka vítěznému ksichtu jistě neubránila.

23
Prochor
Reagovat

22 – Aha – to bylo od Sandy prozíravé ty cvičky. Nicméně ještě jsem se nezmínil o posunutí těžiště směrem nahoru oproti mužům. Myslím tím plastickou nerovnováhu. Opilá Sandy je v podstatě cirkusová umělkyně bez tyče a bez zábran.

24
okkvp
Reagovat

@Prochor: ale prd – Sandy je prťavá a má solidní pérdel. Navíc ten silikon zas tolik neváží

25
Prochor
Reagovat

Ale vážně – Sandy se opila proto, že Henrik Pytlík je v hotelu chybně vnímaný jako autorita. Takže když jí neuznává Bůh Henrik, tak kromě Malteho se jí nikdo nezastane a každý je z toho na nervy (já se nelíbím Henrikovi = jsem na odpis). Jenže Malte „zatím“ nic neváží. A právě o to by se Nadina parta měla postarat. Prostě odebrat Henrikovi jeho neomylnost a bohorovnost a hlavně ho poslat ven.

26
Prochor
Reagovat

Ještě jsem chtěl dodat (když už si tak kecám sám se sebou), že Malte se zase ukázal jako gentleman. Nadie s kuframa nepomohl a Sandy taky musela absolvovat překážkovou dráhu do ložnice bez doprovodu. Hlavně že se Malte vykecává na baru a je strašně chytrej.

27
Ananas
Reagovat

@Johana:
Tak roztomilá jako Sandy na schodech byla v podroušeném stavu jen Nataša Gollová v Eva tropí hlouposti. Ta to ovšem hrála.
Že při Pandoře ťala Nadia po Lauře se koneckonců dalo očekávat, ale ta večerní utěšovačka? A do toho ještě Malte- blééé!

28
Ananas
Reagovat

A pokud se Laura po tom všem od něj nechá ušolíchat (o otlapávání ani nemluvím), není jí pomoci. Leda že se v pravou chvíli zjeví Kapřík a převezme otlapkávací úlohu zase on.

29
okkvp
Reagovat

28 :-)))) jooo, kdybyste věděly ….

30
Prochor
Reagovat

Sandy byla tak sťatá, že by se nepolekala i kdyby potkala ještěrku.

31
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Se nevytahuj!

32
okkvp
Reagovat

@Ananas: to nebylo vytahování, to byla reklama na další díly :-)

33
Melek
Reagovat

@Prochor: Malte se pouze snaží vyvolat dojem gentlemana pravidelnou dávkou keců, ale žádný užitečný čin jsem u něj ještě nezaznamenala ;)

34
okkvp
Reagovat

@Melek: na Malteho se imho hodí označení „libovej frajer“. Od první minuty mi strašlivě připomíná Gastona z Hostince U kamenného stolu … naprosto vůbec jsem nepochopila co na něm nejen dánské děvenky 12-24 vidí. Ale je fakt, že u bratrů Birchů a mnohých dalších libových hvězd dánských RS to nechápu též :-)))

35
Johana
Reagovat

@Ananas: s Natašou alias Evou je to přesné přirovnání. Já měla pořád pocit, že jsem už někde něco podobného viděla :)))

36
Ananas
Reagovat

@Johana:
Sandy byla kouzelná, ale bylo mi jí líto. Když se onehdy upravila Laura, chlapečci ji uložili do postýlky. Ji ponechali jejímu osudu. A Melteho taškařice s polštářky…

37
Smiley
Reagovat

@okkvp: Můžeš aspoň naznačit jestli to bude někdy brzy? Jinak Sandy byla kouzelná, mám ji z holek nejradši :) A Henrika (brouka pytlíka jak tady někdo trefně napsal) mám plné zuby… Doufám, že se prima nerozhodne nám to zrušit, už je to „jen“ 20 a něco dílů.

38
okkvp
Reagovat

@Smiley: až v listopadu

39
Johana
Reagovat

Pruhované fusky nosí smůlu – dobrá nápověda :)
Thomase je mi líto, je to takový bezelstný človíček, ale za Malteho pokroucené mimické svalstvo to stálo.
Henrik dost zariskoval, aniž by prohodil slovíčko s Laurou…to se mi moc nezdá.

40
okkvp
Reagovat

@Johana: on s ní ale slovíčko prohazoval, hned potom co přišla z taktické nalejvárny kolegy slada
(můj automátištranslate Malteho jako slada překládá s velkou oblibou, v některých pozicích z něj dokonce dělá sledě, což mi přijde obzvlášť vypečené )

41
okkvp
Reagovat

@okkvp: navíc se zřejmě držel vyzkoušené praxe – raději se s ní moc nedomlouvat a hlavně si s ní na znamení „domluveno“ plácat – to už se leckomu nevyplatilo :-)))

42
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Slad sedí. Ten jsem si vždycky představovala jako něco lepkavého a čvachtavého.

43
Ananas
Reagovat

@Johana:
Jj, chudáček Tomášek. Není to poprvé, co tam „mocenské intriky“ odskákal někdo, proti komu nebyly namířeny.

44
Melek
Reagovat

A Malte se dokonce dokopal k velmi chlapáckému činu – sérdce na polštáři. Potlesk :D

45
Johana
Reagovat

@okkvp: ááá, tak to mi uniklo, já si to včera pustila podruhé až od chvíle, kdy si Laura vybrala Henrika a sleď začal měnit skupenství na maltózní slad.
Přiznávám, pustila jsem si to několikrát a zatím je to moje druhá nejoblíbenější pasáž.

Překladač je někdy zábavný – Fie přejmenoval na Fuj :)))

46
Prochor
Reagovat

Po včerejším dílu jsem přesvědčený, že Nadia je z holek nejchytřejší a hraje znamenitou strategickou hru. Milee ji zatím neprokoukla a nechá se sebou orat jak Nadia chce. Ostatní holky jsou naprosto mimo hru.

47
Prochor
Reagovat

Henrik zkouší vysokou hru – aby kamarádka Nadii Sandy vyřadila Nadiu kvůli Henrikovi. No – to se rád podívám:-))

48
Prochor
Reagovat

Nadia udělal ten nejlepší blindside. Vykopla Henrikovi Amandu a pak od něj odplula k Maltemu, kterého si omotala kolem prstu a současně spolu s ním vytvořila alianci proti Henrikovi. Dobrá práce Nadio!!!

49
Prochor
Reagovat

Henrikovi zbyla jen pitomá Laura na kterou je asi takové spolehnutí jako že vykopne vlastního bráchu. Henrika může zachránit snad jen nucený návrat Amandy. Jinak to nevidím. Už se trouba dusí ve vlastní šťávě.

50
okkvp
Reagovat

Rekap přidán. V neděli (večer) by měl být článek k Thomasově reakci plus nějaké další drby

51
okkvp
Reagovat

@Prochor: nějak nevím, kde jsi tohle sebral – Henrik se snaží vyhodit Martina, aby Nadinu skupinu oslabil. Kdyby chtěl, aby Sandy vyřadila Naďu, tak by musel být napřed pryč Malte, anebo by musel počítat s nějakým twistem omezujícím výběr při párování anebo alespoň s příznivým pořadím holek při párovací výběru – Laura dřív než Naďa – přičemž i tahle varianta by mohla být velmi nejistá potom, co Slaďoch předvedl na pandoře a po párování.

Přidat komentář