Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: Vymetáme dánský bulvár aneb jak se mají odpadlíci

10. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

V minulém týdnu se s hotelem rozloučily Simone a Amalie. Jakpak na to reagovaly a jak se jim žije teď? Trochu o tom víme a rádi se podělíme. Máme ale i pár dalších informací a drbů i o jiných.

Simonina obětina

V úterním 45. Dílu se stala obětí nečekaného štábního twistu blondýna Simone. Osudnou se jí stala skutečnost, že její skupina je spíše ženská, zatímco protistrana vládla v rozhodné chvíli třemi mužskými hlasy. Podle pozdějších vyjádření, ale dívky v momentě výběru skutečně netušili, o co vlastně půjde, kdo bude rozhodovat.

Upřímně řečeno, tenhle twist vypadal jako jasná past na Simoninu skupinu, protože předem odhadnutelné bylo jak rozdělení holek, tak i výsledek – tzn příklon Thomase na stranu Henrika a Christiana, stejně tak jako bylo vysoce pravděpodobné, že takticky vyzrálejší pánové z jedné či druhé skupiny nebudou mít chuť se zbavovat jedné ze svých oveček.

Simona se do pastičky uvázala svým rozhodnutím sama. Pravda je, že vůči Nadie si poté, co se podepsala na jejím výpadku, sotva mohla nějak víc vyskakovat, a hodit do toho Sandy těsně potom, co jí ona zajistila klidné spárování, bylo po všem předchozím pro Simone asi opravdu moc.
Po svém výpadku Simone svého rozhodnutí litovala, ale prý byla zrovna nemocná, bolelo ji v krku a měla horečku a po náročném týdnu volby Miss byla pobytem v hotelu už hodně unavená a stýskalo se jí po domově. Nicméně na Thomase byla samozřejmě hodně naštvaná. Nechápala, proč ignoroval to, co do něj před párováním hustili a dokonce měla trochu dojem, že ji vyřadil vlastně odplatou za to, jak o Lauře mluvila.

Simona v Hotelu Paradise pobyla 29 dnů a po celou dobu byla poměrně hodně viditelná, velkou oblibu u dánských diváků ale nezískala. Kritici jí vyčítali vypočítavou úlisnost a nebodovala ani výraznými projevy osobní citů či nevraživosti vůči spoluhráčům.
K tomu se trochu rozpovídala pro Her&nu. Než si HP vyzkoušela na vlastní kůži také nechápala, proč to někteří hráči tolik prožívali a cloumali s nimi velké emoce. V hotelu ale prý zjistila, že v tom prostředí se vytváří vzájemná pouta velmi rychle, a například když někdo vypadl, měla pocit, skoro jako kdyby umřel.
Výhru přála Nadie a Maltemu a doufala, že daleko dojde i Sandy. Blízce spřízněné vztahy s Maltem, kterého znala již před HP a hlavně s Nadii, vydržely prý i po návratu domů. Zároveň ale údajně hodně kamarádí i s Nadiinou expřítelkyní Nataschou.

Život jí prý RS naštěstí příliš nezměnila. Hned po návratu se vrátila do školy i do práce. O slávu prý nestála, i když, to, že jí občas někdo pozná, jí není nepříjemné. Už v lednu si našla přítele, dvacetiletého Kristiana, a moc si s ním rozumí.

Simone oceňuje, že její přítel se na HP skoro ani nedíval a to co bylo před ním neřeší. Redaktorům Realityportalen se Simone pochlubila, že spolu sice ještě nežijí (info z 24.4.), ale spí spolu každý den. A podle posledních zpráv jim to klape dosud.

Amálie s vypreparovanou lebkou

Jako druhá opustila tenhle týden Hotel Paradise Amalie. Řetězový orientační běh s lebkou, byla poslední akce, v které jsme ji viděli. Osmnáctiletá blondýnka doplatila na to, že si pobyt v Ráji spletla s prázdninovým táborem. Situaci sice měla ztíženou tím, že celý svůj šestidenní pobyt prožila na samotce ve věži, ale nemám dojem, že bychom ji vůbec kdy viděli při nějaké iniciativě si získat nějakého partnera. IQ houpacího koníka, výraznější krása a vnady ji také dost minuly a tak není divu, že v myslích kolegů nezanechala nějakou hlubší stopu. Nejvíc se o její setrvání v hotelu starala vlastně Mille, jenže úplně jinak, než by si Amálie představovala. Pokud se důsledně nehrálo na výpadek někoho z déle sloužících, tak prostě musela počkat, až poslednímu klukovi v řadě dojde, že zbývá skutečně už jenom ona.

Amálie působila od začátku až do konce, že pořádně ani neví, o co v téhle Reality hře jde.

O to víc komicky působily její nářky, že chtěla vyhrát a že si nezasloužila takhle odejít. To, že byla celou dobu v solo, cítila jako křivdu, aniž si uvědomila, že si prodloužení pobytu ve věži vyprosila na Malene výměnou za neúčast na posledním párování. Později nakonec uznala, že možná měla víc mluvit s Henrikem, ale zní to, jako kdyby k tomu došla až po nějaké nápovědě. Víc toho o dívce, která touží být televizní redaktorka nebo moderátorka, není známo. Snad jen to, že na podle fotek na svém instagramu v „civilu“ vypadá lépe a už také není blondýnou (klik)

Další košíček drbů z bulváru

Podrobnější studium dánského bulváru přineslo i pár dalších informací o hráčích, kteří u Hotelem Paradise prošli. Dočíst se tam můžete například podrobnosti o tom, co ufňukaného kohoutka Daniela ták táhlo domů, že v průběhu volby Pana Paradise nakonec sám odstoupil. Trápila jej prý totiž velká starost o mladšího bratra diabetika. Ten prý trpí velmi nestabilním diabetem a již několikrát prodělal i srdeční selhání s bezvědomím. Stalo se mu to i týden před tím, než Daniel odjížděl z Dánska a v době, kdy byl v Mexiku, se čekalo na závěry lékařského konzilia. V Dánsku se prý Daniel dále stýká a kamarádí s Patrikem a s Yakubem a ještě na sebe prozradil, že se chystá jít na policejní akademii.

Novinky jsou také u Sandera. Ten se na začátku května bulváru pochlubil novou přítelkyní Annou (19)

V téhle souvislosti je teď Sander vlastně rád, že byl v hotelu jen týden a nestihl vyrobit nic, co by jeho přítelkyni mohlo dělat vrásky, když se na to dívala v televizi. I tak to prý pro ni byl zvláštní zážitek se dívat na přítele takhle zpětně, nicméně Sander prozradil, že jej tam vlastně ani pořádně nepoznala.

To u Henrika s Amandou sledování vysílání HP v televizi přineslo pár pěkně horkých chvilek. Henrik těžce vydýchával scény s Amandou a Dannym a to i přesto, že jej Amanda na to, co uvidí, předem takticky připravovala. Ovšem mnohem hůř bylo, když došlo na díl s Henrikem králem bazénu. To, že se až tak spustil s Kimii, totiž Amanda do té doby prý netušila. Jestli opravdu vůbec, nebo se jí na to jen špatně dívalo, těžko soudit. V každém případě si na tom TV3 velmi důkladně přihřávala svou polívčičku a vyrobila o tom několik dílů webového pořadu Paradise Omg!

Amanda se hroutila, plakala, vyčítala a přehodnocovala. Pak už přehodnocovali oba a asi měsíc to vypadalo na rozchod. Tuhle krizi ale pár nakonec ustál a 1.května slavnostně oznámil, že plánují společnou budoucnost až tak, že nevylučují, že by se někdy v budoucnosti mohli vzít. Henrik je ale ještě stále aktivním soutěžícím a do konce zdejšího vysílání HP je ještě daleko a tak další informace o tomhle páru si necháme na někdy příště. Už tak předbíháme, protože jsme u dílů, které v Dánsku běžely v půlce dubna (tzn. žádné spoilery prosím)

Předběhnout do současnosti, si můžeme dovolit u Nataschi. Informaci o tom, že její vztah s Nadii po natáčení krachnul, jsme tu již uvedli. Na jindy si necháváme jen podrobnosti, které se přímo vztahují k těm, co ještě v hotelu jsou. Nicméně to, že Natascha má pár týdnů nové tetování i novou přítelkyni, se nikoho jiného netýká a tak se dělíme.

Nadiinou náhradou je pro Nataschu jednadvacetiletá blondýnka Anna z Espergaerde. Nejdříve se vlastně potkali na jedné populární seznamce. Později je osobně dal dohromady vlastně Nataschin kamarád, který ji na slavnostním otvírání nového baru bratrů Birchů odtáhl ke stolu kde seděla Anna. No a mezi holkama ihned přeskočila jiskra a domů už šly společně. Nadia je definitivně zapomenuta, Natascha je velmi zamilovaná. S novou láskou si pořídila i nové tetování, které má pro ni velký význam. Na ruku si nechala vytetovat citát z písně Same Love hiphopového dua Macklemore. Ta písnička je o homosexuálech a verš „I can’t change, even if I tried“ (nemůžu se změnit, i kdybych se snažila) prý přesně sedí i na Nataschu. Tetování je pro ni poselstvím pro homofoby, i pro všechny ostatní, kterým takhle sděluje kdo je. Osobně bych ale tipla, že alespoň chloupečkem je v tom i vzkaz pro Nadii. A jako bonus má text napsaný rukopisem své nové přítelkyně. Na to konto též s definitivní platností převedla svůj profil na instagramu na soukromý a na nové obrázky z jejího života už se jen tak nepodíváte.

Dnes poslední a nejžhavější novinka se týká Nikity. Kromě toho, že na začátku léta nafotila spolu se Sandy na Malorce sérii plavkových fotografii, které otiskl kdejaký dánský bulvár, v současné době s napětím čeká, jak se bude líbit divákům ve svém dalším působení na obrazovkách. TV3 za pár dnů spustí novou sérii seznamovací reality „For lækker til love“ a mezi osmičkou vybíravých je právě i Nikita.

K účasti dostala nabídku ještě před tím, než se dozvěděla, že poletí do Mexika. A protože se jí to zdálo zajímavé, tak na ni kývla. Bere to jako zábavnou zkušenost, kdy se může setkat s lidmi, které by jinak nikdy nepotkala. Jak vidíte na fotografiích i záběrech z promo klipů je stále blondýna, ale v reálu je již pár týdnů hnědovláskou (klik).

Na závěr se vraťme k rébusu tohoto týdne.

Hon na Nadii

Měla Laura pravdu, zkazil to skutečně čistě jen Henrik? Pro ty, kteří si k čtvrtečnímu dílu nevzali tužku a papír a nemají v hlavě computer tu máme důkaz, že Henrik to sice zkazil, ale nebyl jediný.
Je tedy pravda, že varianta Henrik-Laura byla nejbezpečnější

Ale existovala i cesta kterou Henrik uskutečnil přes Malene, byť s rizikem, že Amálie půjde dům od domu a první na koho narazí bude Malte.
Třetí varianta byla z téhož důvodu ještě nebezpečnější.

Když už jsme u twistů tohoto týdne, tak se vrátím ještě k tomu, co jsem naznačila v odstavci k výpadku Simone. Mnozí z vás se čertili, že štáb vrací některé vypadlíky zpátky do hry. Mnozí se také čertili, když před časem Danny vyfasoval napřed honosný titul a pak dostal úkol, v kterém neměl šanci přežít. Nezdá se vám, že to, co se dělo tento týden je tomu po návratu Henrika klauna podobné? Já myslím, že podobné to skutečně je, a také si myslím, že to potvrzuje slova zástupce TV3 a štábu, že nepohodlné účastníky neodstraňují, že rozhodnutí je vždy jen a jen na soutěžících.

V té obhajobě štábu poté, co si na ně Danny v bulváru tak vyšlápl, bylo mezi řádky skryté základní pravidlo RS. Štáb vývoj samozřejmě ovlivňuje tak jak uzná za vhodné pro to, aby dosáhl potřebné divácké atraktivity, ale jen tím, koho kdy vsune dovnitř a nabídnutím šancí v podobě různých úkolů.

Tak jako tehdy, i tentokrát hráči dostali možnost navrátilce zase rychle vypakovat dom. Tento týden dokonce dvojí. A stejně jako tehdy, kdy to místo Henrika schytal Danny, tak i tentokrát to Nadia přežila a domů se pakovaly jiné. Mě osobně překvapilo, že holky zřejmě vůbec nenapadlo do toho „souboje“ natlačit Nadii. Já na jejich místě, bych její druhou šanci cítila jako důvod k tomu vybrat právě ji.

Můžu vám ale prozradit, že tím hon na navrátilce rozhodně nekončí a že to nebudou mít lehký ;-)

Zdroj obrázků: TV3, Realityportalen.dk, Her&nu, simonekoefed.instagram, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
okkvp
Reagovat

no, mam s tím slíbeným článkem troška zpoždění, ale už si snad budu pamatovat, že zálohovati je fakt nutno důkladně a taky, že na klávesnici kočky raději nepouštíme ….

2
Carol
Reagovat

Zajímalo by mě taky, co Pernille na to, že ji Amanda vyřadila? Nevíte náhodou?

3
Johana
Reagovat

S kočkami, hnízdícími na klávesnici noťasu, mám též bohaté zkušenosti :)
Okkvp uznání, že podrobně studuje dánský bulvár…já nemám nervy ani na český.

Nikitě to s tmavší barvou vlasů sluší o hodně víc. Na té fotce mi trochu připomíná BB.

4
okkvp
Reagovat

@Carol: v klídku, s Amandou podle počtu společných fotek dost kámoší

5
Melek
Reagovat

@Johana: Až mě překvapilo, kolik blonďatých účastnic už tady mělo fotku s tmavou barvou vlasů a většinou to byl dobrý krok :)

6
okkvp
Reagovat

@Melek: To vysvětlila Amanda – zvláště chemicky upravovaným blondýnám (většina v HP) mexické slunce a přechlorovaná voda udělaly s vlasy strašlivou paseku. Většina se vrátila s hodně poškozenými vlasy a tmavý přeliv/barva bylo nejpříhodnější řešení. No a ukazuje to i skutečnost, že blonďatost u severských národů je sice mnohem rozšířenější než v našich luzích, ale velká část blondýn jsou pouze plavovlásky a k blonďatosti si pomáhají zesvětlováním. Ono to též plyne z toho, že tyhle dívky až na pár světlých výjimek, běžně používají naplétané vlasy a ty se lépe shánějí v „základních“ barevných odstínech.

Možná jste si také všimli, že na rozdíl od většiny našich RS, Dánky si v HP vlasy nebarvily ani neodbarvovaly – u mnohých, které tam pobyly nějaký ten týden jsou v závěru jejich působení vidět velké odrosty. Samozřejmě v HP štáb účastníkům nic moc zadara nedává (kromě kondomů), ale holky evidentně dorazily většinou na toto nevybaveny. Také na to neměly moc času.

7
Prochor
Reagovat

Taky bych byl vděčný za informace o Pernille. Byla to moje nejsympatičtější soutěžící.

9
okkvp
Reagovat

@Prochor: tak se jí zeptej – třeba tudy máš tam i odkaz na fcb, adresu a telefon, jiné veřejně přístupné stránky teď asi nemá.

na té fotce je samozřejmě Rikke – má to dokonce i v názvu

Přidat komentář