Panáček v reality show

X Factor UK 2014: Panáček má v Anglii prodlouženou ruku! (foto)

10. Srpen 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=9872 w=615]
Rozčísneme okurkovou sezónu. Za pár týdnů začíná ve Velké Británii 11.ročník hudební soutěže X Factor a my už tu všichni netrpělivě čekáme na premiéru. Avšak Panáček má své zdroje a může se pochlubit tím, že má svou prodlouženou ruku v Anglii. A to konkrétně na Four Chair Challange. Kdo je na místě? Kdo aktuálně zpívá? A kdo vede aktuálně zpívající kategorii? Najdete uvnitř článku.

Aktualizováno: Kdo z porotců má jaké kategorie?


Nejprve na začátek jedna selfie, kterou si na své FB stránky dnes nalepila Cheryl. Je to jen pár hodin před natáčením.
[singlepic id=9873 w=615]

A proč má tedy Panáček prodlouženou ruku v Londýně? Je to velmi jednoduché. Moje velmi dobrá kamarádka a spolužačka z vysoké, Pavlína Jiřičná, se po státnicích rozhodla, že odjede do Anglie na au-pair. A ruka je na světě. Není to sice tak velká ultra fanynka reality show jako třeba já, ale má možnost si ve volnu zajít na natáčení různých pořadů, a tak proč toho nevyužít. Už jsme se pokoušeli domluvit na Británie má talent, ale to nakonec ztroskotalo. Avšak Pája mi dneska udělala velikou radost, když šla na natáčení X Factoru. Jak já ji závidím. Měla to štěstí, že natrefila na tu nejsledovanější kategorie, holky. A zrovna ve Four Chair Challange. Kde každá z dívek musí makat na 100%, aby si urvala své místo v judges houses.

„Je neděle 10.08.2014. Londýn. Hustě prší. Máme přes ITV zamluvené lístky na natáčení bootcampu. Obáváme se, protože lístky jsou koncipované tak, že kdo dřív přijde, ten dřív sedí, a když bude plno, tak to znamená otočku domů. V 13:00 se má začít natáčet. Ve Wembley Parku v malé hale. Ve velkém Wembley se totiž dneska hraje fotbal Community Shield. Arsenal proti Manchesteru City. Takže lidí bude okolo hodně. 14:30. Produkce začíná pouštět do haly. Sedíme a čekáme. Baví nás tu děsně nudnej moderátor. 16:10. Natáčet se stále nezačalo. Není tu totiž Simon Cowell. Je tu nuda. Větší zábava by byla vedle na fotbale. 16:30. Konečně. Porotci na svých místech a už se natáčí. Jsem na Four Chair Challange. Zpívá s největší pravděpodobností kategorie holek. Zatím se zpívá hodně dobře.“

A kdo kategorii holek mentoruje? Tramtadadáááá. Cheryl Cole.
Over´s – Simon Cowell
Kluci – Mel B
Skupiny – Louis Walsh

Scéna a výhled na Four Chair Challange 2014

[singlepic id=9872 w=615]

18:30 SEČ – Pája je ještě aktuálně na samotném natáčení, takže jakmile mi dopraví fotky a další zážitky, tak budu článek aktualizovat.

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 128
1
DJ Vlado
Reagovat

HURÁÁÁ!!! Cheryl má holky, takže mi moje přání vyšlo :-) Vůbec holčičí mentoři vycházejí letos skvěle: Ewa v Polsku, Ronan v Austrálii a Cheryl v UK, akorát u nás Ondra zklamal na celé čáře (přestože jsem mu holky původně přál). Teď už zbývá jediné, aby se mezi holkama našla nějaká ta nová Diana :-) Každopádně se na UK verzi letos těším jako malé děcko :-D

2
Marek usa
Reagovat

to pódium vypadá dobře

3
PK
Reagovat

Sdílím Vladovo nadšení, z dob mentorování holek Cheryl pochází má druhá nejoblíběnější soutěžící ze všech světových soutěží, které jsem kdy sledoval, a autorka pro mě největšího touchdownu vůbec, a sice Cher Lloyd :) Sláva!

4
Monika
Reagovat

@PK: Tak tady se shodneme, Cher Lloyd je moje srdcovka, number one vsech zahranicnich peveckych soutezi, uzasna osobnost, takhle si ja predstavuju zpevacku, ktera ma vsechno potrebne pro uspesnou hudebni drahu.

5
PK
Reagovat

@Monika: Cher je pro mě definice „whole package“, hlas, originalita, charisma i vzhled :)

6
Monika
Reagovat

@PK: Jo presne tak, ona je dost vyjimecna, uz od prvniho castingu se mi vryla pod kuzi. neskutecna osobnost uz v tak nizkem veku, pro me nikdo lepsi v zenske kategorii nikdy nebyl.

7
PK
Reagovat

@Monika: Pro mě je navíc jeden z hodně mála lidí, od kterých snesu rap (a ještě se mi to líbí)… Já ji ve svém žebříčku mám hned za Ellou Henderson, každopádně podaní písně Stay, které předvedla Cher, je moje úplně nejoblíbenější vystoupení z hudebních soutěží, protože je po všech směrech dokonalé.

Reagovat

Celá ta sedmá řada byla výborná a možná bych řekl, že možná nejlepší, jakou kdy na Ostrovech měli. Sice vítěz Matt Cardle neměl tak komerční úspěch, ale podle všeho za to mohlo studio, které s ním všude možně šíbrovalo. Rebecca Ferguson, naprosto výborná s neotřelým hlasem. Pro mě snad nejlepší Mary Byrne, která by na konci předběhla i Cher Lloyd. No a Cher. Jedna z nejlepších soutěžících, co kdy z X Factoru vyšla. Nejen že má mrtě charismatu, ale hlavně se dokázala po show velmi dobře prosadit a drží se prakticky doteď. Taky Katie Waissel… Její podání Help bylo taky výborné. One Direction… tady není co psát… No a Wagner !!! Prostě nejlepší řada…

9
yeey
Reagovat

noo snad to holkam letos konecne aspon trochu klapne, Cheryl to s nima umi, i kdyz ze je ma ze 4 sezon uz potreti, je zvlastni a Britove ji to daji urcite sezrat…

narazil sem na naky spoilery ze vcerejska (neni asi uplne to 100%ni) a Mel B ma sestici kluku velmi slusnou, sice jsou vetsina takovi ti typicti „hezounci,“ ale z videii na youtube muzu rict, ze jsou zajimavi, muzikantsti a pomerne originalni – mnohem lepsi, nez kluci minuly rok…. a i Simon (Overs) na tom neni spatne… haha na koho asi zbyde nejslabsi kategorie?? :-DD

10
yeey
Reagovat

k Cher – vim, jak k ni vsichni vzhlizi, ale mne osobne nikdy k srdci neprirostla a to hlavne protoze ji proste nedokazu poslouchat, rap se obecne nevstrebavam dobre, od holek to jde jeste hur a od Cher vubec… osobnostne mi taky zrovna dvakrat nesedi, ale to vem cert, ona je pro me proste maximalne neposlouchatelna…

11
VojtaP
Reagovat

Jsem stejně nadšený jako Vlado, Cheryl to s holkama umí, tak je logické, že je zase dostala. už se na novou řadu těším, doufám, že bude stejně tak kvalitní, jako zde zmíněná sedmá řada. Uvidíme, jaká bude letos sestava.

Co se týče úspěšnosti soutěžících, tak mě hodně mrzí, že Cher Lloyd v Británii s novým albem a singlem propadla, jak album tak song Sirens jsou super a je škoda, že to Britové nedocení. Ono je to možná dané tím, že oboje vyšlo s velkým předstihem nejdřív v USA.
Na druhou stranu jsem rád, jaký velký úspěch má Ella Henderson s Ghost, který se stal po devíti týdnech na předních příčkách platinový.

12
libena
Reagovat

já jsem tu nadšená s vámi se všemi :-) paráda

@Merťas: sedmá řada byla pro mě the best – popsal jsi to naprosto přesně včetně rebeccy, cher, mary, katie a ostatních, i one direction…vzpomíná se mi krásně – asi si jdu něco z té řady pustit – např. stay….

13
Monika
Reagovat

@yeey: Ja k ni nevzhlizim:-)))) Ma jedno velke plus, je to nadherna baba, vylozene krasavice. Kdyz kolikrat tady ctu o kazde prumerne zenske, ze je krasna, mam sto chuti napsat, podivejte se na Cheryl:-))) Nicmene tim veskera pozitiva konci, povahove to bude pekna svine a hlavne mi nepiste, pokud ji neznas nemuzes soudit:-)))) No ne vzdy to plati a da se toho dost vypozorovat a u ni to plati dvojnasob. A jeji pevecke kvality jsou na bode mrazu. Ja se priznam, ze jsem ani netusila, ze to je zpevacka a myslim, ze je na tom vetsina cechu. neni to zadna megaprovarena zpevacka a nema zadnej poradnej hit, no a poslouchat se fakt neda. Rikam jeji kvality jsou uplne jinde, je tak krasna, ze to bohate staci:-)))

14
yeey
Reagovat

@Monika: ted nevim, ktera cast tvyho prispevku patri Cher a ktera Cheryl…:-)

15
Monika
Reagovat

@yeey: Cele je to o Cheryl. Ale koukam, ze jsi mluvil o Cher, Tak to pardon, chyba na mem prijimaci:-))))

16
DJ Vlado
Reagovat

@Merťas: Pro mě byla největší srdcovkou 5. řada, ve které došlo k magickému spojení mé nejoblíbenější soutěžící (Diana) s nejoblíbenější porotkyní (Cheryl), to je asi jako kdyby u nás Ewa mentorovala Moničku :-D Koneckonců i vítězka Alex Burke patří bezesporu k nejlepším a zároveň i nejúspěšnějším vítězům XF. Nicméně 7. řadu bych za sebe zařadil hned na druhé místo. Mám to podobně jako u slovenské SuperStar, kde první řadu, která byla ve všech směrech skvělá a je pro většinu No. 1, mám na druhém místě a mou největší srdcovkou je trojka, především kvůli soutěžícím, z nichž se mi většina mimořádně trefila do noty :-)

@yeey: To je zajímavý, člověče, že já ženské raperky taky skoro vůbec nemusím (smutným vrcholem je pro mě dodnes trio německých mužatek Tic Tac Toe, jejichž hudba i texty na mě působily asi tak stejně, jako kdyby mi někdo hajloval před nosem :-D), ale Cher je jediná výjimka, u které mi rap v ženských ústech nevadí, především proto, že přitom pořád působí dostatečně žensky a ne jako feministická mužatka, která by nejradši všechny chlapy pověsila na kandelábr :-D

17
yeey
Reagovat

@Monika: okay… nooo Cheryl mam naopak hodne rad, kdyz delala X Factor v predchozich radach, byla fakt zlaticko… umi byt k soutezicim neuveritelne mila… viz https://www.youtube.com/watch?v=qogn9WdxogU… a jak rikas, je nadherna!

nicmene taky zas uplne nevim, co si mam o ni jako o cloveku myslet… Simon celkem jednoznacne naznacil v nakym videorozhovoru, ze si vynutila, aby tam nam nebyla Nicole a snazila se o to i u Louise… Nicole dokonce otevrene pomlouvala v naky svy autobiografii… a co se tyce peveckych kvalit a hudebni tvorby, nemam pro to slusnych slov :-)

sem zvedav, jestli ji budou letos brat Britove opet jako zlaticko, svyho casu byla skutecne asi nejpopularnejsi zenou UK… ted sou dost proti ni, staci se mrknout na fcb, vetsina jen krici „bring back Nicole“ a na Cheryl nadavaj…

18
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Můžu se zeptat, kde jsi na ty spoilery narazil? Docela by mě ta šestice kluků zajímala (a zrovna tak ti Overs, a kdybys náhodou narazil i na holky, tak ty by mě zajímaly úplně nejvíc), jestli jsou to originální muzikanti, tak je to jedině dobře, i když u Britů tak asi šanci moc mít nebudou, jelikož mám skoro pocit, že u nich platí v posuzování kluků rovnice „čím menší osobnost, tím větší miláček publika“ (viz. Jahmene, Nicholas atd.) :-)

Pokud by se ti to nechtělo tady zveřejňovat, tak mi to můžeš poslat na mail, který najdeš v mém zdejším profilu (což ale jistě víš) :-)

19
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: nee, v pohode, je to jen z jednoho fora (digitalspy.co.uk), ale asi to uplne 100% jisty info neni…

nicmene, ta sestava je udajne nasledujici, takze POZOR-jdeme SPOILOVAT!!!!

Boys
1. Paul Akister (vyrazen minuly rok v Judges houses u Louise)
2. Andrea the Italian guy
3. Jack Walton
4. Danny Dearden
5. Jake Quickenden (vyrazen pred dvema roky v Judges houses u Nicole)
6. Jordan Morris

Na vsechny se daji dohledat videa na youtube… az na toho Itala, u kteryho asi nepostrehli prijimeni, ale udajne byl uzasnej… ten Jordan mi asi sedet nebide a Jack a Danny vypadaji nadejne… velmi se mi libi Dannyho verze When I Was Your Man – https://www.youtube.com/watch?v=9quf1-B2Edw

informace o Overs sou dost zmateny
cast z nich by meli byt tito
1. Fleur East
2. JJ Jay James
3. Ben Haenow
4. Lizzy Pattinson

holky a skupiny jsou dneska a Cheryl pry divaci za jedno rozhodnuti totalne vypiskali…

20
yeey
Reagovat

jsem zvedav na Mertasovu kamosku s cim prijde, ale pro ilustraci, jak to na nataceni vypada…:-(

I’m on my way home now. Ended up staying for both the girls and the groups sessions. I know I said earlier I will post a review, but I’ll do a full one later. Steph Nala for the girls was the standout…she was absolutely fantastic. I was really dissapointed that Lydia Lucy is no longer a soloist. To be honest, I was dissapointed with both sessions…it’s such a fix. Cheryl was awful at making decisions which surprised me…the crowd hated her. After she got rid of one particular girl, so many people just got up and left. She’s got a novelty act in her category, but it’s not her fault, the producers made her do it. The groups are absolutely awful!! There were so many times where Louis made a decision and then the producers would come over and speak to him and Simon. After he had finished picking his 6, the producers weren’t happy with who he had picked and so one of them had a word with Simon and Louis was sat there waiting, literally waiting to be told who to pick (out of a 3 way sing off twist). Such a fix and very dissapointing. I feel sorry for Lydia Lucy as I don’t think she’s happy in a group.

21
Willandraify
Reagovat

@yeey: Hmm to bych necekala, ze je to takto zmanipulovany…Jsem asi moc naivni…A podle ceho to teda produkce vybira? Podle emotivnich pribehu? Ach jo….

Reagovat

@yeey: Ještě čekám na reakce. Ale teda co píšeš je docela hrůza… Prostě produkce a Simon vládnou všem… Rok od roku jsou tam asi porotci úplně zbyteční… Jakmile budu mít info tak to sem hodím. :)

23
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Díky za SPOILER :-) Obzvlášť z návratu Paula mám radost, přál bych mu postup do živáků, aby se Louis musel chytit za nos, že ho vloni vyhodil :-D Jinak ti kluci mě příliš nezaujali, samé takové vysoké ukňourané hlásky, žádný nový James či Luke se bohužel nekoná :-( Na druhou stranu holky tak možná o to víc vyniknou, když jsou kluci v podstatě na jedno brdo (s výjimkou Paula a částečně Jakea) :-)

24
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: !!SPOILER!! – u holek to vypada, ze to Cheryl asi dost pokazila a jestli tam ma joke act, uz vidim, jak ji bude muset poslat az do live shows, aby mel Simon kontroverzi a lidi meli o cem mluvit… obzvlast u holek, kde je talentu vetsinou hodne, je to skoda… pak tam pry ma nakou talentovanou, ale lehce arogantni slecnu (udajne na zpusob Katie Waissel nebo Kitty Brucknell), takze se fakt bojim, aby ty holky timhle uplne nezkazili…

u kluku me taky zarazilo, jak sou si vsichni po vice strankach podobni :-) obzvlast Jake, Jack a Danny :-) sem rad, ze tam aspon Mel B nema zadny Rylany, ale celkove ma slusnou sestavu, nelibi se mi jen ten Jordan…. historicky vzato by mel vyhrat jeden z nich, Boys kategorie a damska porotkyne dosud vzdy znamenalo vyhru :-DD

25
yeey
Reagovat

@Willandraify: myslim, ze televizi zajima jen sledovanost… a udelaji cokoliv, o cem si mysli, ze ji zvedne :-)

26
Ludvík
Reagovat

Není to v Anglii jen tak náhodou Six chair challenge? :D

27
Merťas
Reagovat

Ja jsem ale vul. :-D Hlavne ze tam mam fotku a na ni 6 zidlicek. Vecer to opravim. Dik Ludvo. :-)

28
yeey
Reagovat

@Merťas: se obavam, ze producenti si uz svoji soukromou four (nebo three?) chair challenge k postupu do live shows odkroutili :-DD uz staci jen natocit soutezici u more pod palmami (judges houses), poseptat porotci vysledky a hura na live shows :-))

btw pro zajemce – ted sem rychle zkoukl, co se kde dnes objevilo o bootcampu a nazory podobne tomu, co sem sem okopiroval, se mnozi… skutecne to vypada, ze to Cheryl (produkce) dost zvrzala a divaci ji opakovane vypiskali…:-// Louisovi to pry taky cely nakukala produkce a Mel B zas byla pry strasne brutalni a ostra, ale na jeji rozhodnuti ohledne kluku si nikdo moc nestezuje, osobne si ale myslim, ze by mohla s touhle kategorii fungovat dobre, haha ty budou zpivat o zivot, uz jen aby je mentorka nesjela…:-DDD jen o Simonovi nic nepisou, ale tomu nemusi nikdo nakukavat, koho ve svy soutezi chce… kdyz uz tu byla rec o sedme rade, zachytil jsem nazor, ze Simon chce uspech te sedme (nejsledovanejsi) rady zopakovat a to vcetne kontroverze, joke acts, sporu mezi porotci apod. – bojim se, ze z toho udelaj frasku… ostatne fraska to podle vseho vcera u skupin a holek byla…:-/

29
Ludvík
Reagovat

Kde berete ty věci ihledně Bootcampu?

31
Ludvík
Reagovat

Já jsem teď na Daily Star četl zase o tom, že Cheryl diváci vybuceli na posledním dnu aréna konkurzu když říkala něco o Biebrovi…

32
yeey
Reagovat

@Ludvík: clovek by cekal, ze k buceni tam bude Mel B :-)

33
Ludvík
Reagovat

@yeey: Ani ne :D Lidi z Cheryl nebylí nadšení už od doby co Simon potvrdil její návrat… Spíš by mě zajímalo co se o ni psalo v době kdy byla mimo X Factor… Řekl bych že je to taková britská Ewa Farna… bulvár dělá všechno pro to, aby z ni udělali trosku a ona to úspěšně ignoruje… Navíc není žádné tajemství, že Brtský bulvár umí být pěkně tvrdý…

34
yeey
Reagovat

@Ludvík: mne neprijde, ze by z ni delali v bulvaru trosku… to spis lidi na ni zanevreli – tak pred rokem sem se bavil s jednim Britem a co skoncila v X-Factoru, jeji popularita sla rapidne dolu a nyni si kazdy v souvislosti s ni spis vybavi wannabe celebritu, co si hraje na zpevacku, pricemz vubec neumi zpivat (coz je bohuzel kruta pravda, neni v tom ale zdaleka sama:-))) … jeji popularita je nyni uuuplne nekde jinde, nez byla driv…. ja se na ni tesim, osobne bych radsi Nicole, ktera je vyraznejsi, vtipnejsi a nesrovnatelne talentovanejsi, ale jako porotkyne Cheryl vzdy pusobila strasne lidsky a mile, snad ty holky nebudou letos moc pokazeny – ovsem jestli zas Simon a produkce budou chtit udelat halóó, jako kdyz v roce 2010 vyradili Gamu a dal pustili Cher Lloyd a Katie Waissel, ktery zmrvily judges houses a ty „likeability“ uprimne taky moc nepobraly, tak se ma Cheryl od verejnosti na co tesit…

Ewa je podle me jiny pripad… proti ty se nenavist strhla predevsim, protoze castingy pojala mozna az presprilis prirozene, i kdyz asi primerene k jejimu veku :-DD jinak mysim, ze ji ve vysledku lidi spis berou…

35
Ludvík
Reagovat

@yeey: Asi ano :D A Nicole je super to je fakt a talentovanější než Cheryl… ale mě nějak nesedí jako člověk, Cheryl je taková lidská, Nicole působí tak nesympaticky občas, jako zábavná je, mnohdy jsem se s ní zasmál, ale nějak na mě občas působí tak jako, že když je slavná zpěvačka, tak je o hodně víc než my průměrní lidé :D

36
Ann
Reagovat

Zdravím, kamarádka mi poslala odkaz na wiki, kde je tenhle rok nějaká pátá kategorie wild card, a pak jsem někde četla, že bude fifth jude, a padaly tam jména jako Rita Ora, Tulisa, Danii a pár dalších, nevíte někdo co to znamená? :-DD

37
Ludvík
Reagovat

Tak kdo si dneska pustí X Factor UK na live streamu? :D

38
Monika
Reagovat

@Ludvík: Tak sem hod rovnou i link:-))))

39
Ludvík
Reagovat

https://www.itv.com/itvplayer/itv ale potřebujete vylepšovák do prohlížeče, který se jmenuje Hola, abyste oblbli systém tím, že jste vlastně z Anglie a můžete to pustit a neskočí vám tam že to není dostupné ve vaši zemi :D
A nebo jsou nějaké streamy na netu, stačí vygooglit :D

40
jab
Reagovat

Já zas koukám přes filmon, jako loni :-)

41
VojtaP
Reagovat

taky jdu koukat :)

42
libena
Reagovat

@Ludvík: jsem tu…

43
Monika
Reagovat

@Ludvík: diky

44
Ludvík
Reagovat

asi zapnu Twitter a joinu conversation :D #XFactor

45
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: ta je mnohdy hodně vtipná :D

46
Ludvík
Reagovat

Minulý rok ta místnost vypadala teda líp :D

47
Ludvík
Reagovat

OMG… Cheryl je jediná normální :D

48
VojtaP
Reagovat

tyhle byly otravné ještě než začaly zpívat, fail….

49
libena
Reagovat

:-) taky nebyl můj šálek čaje :-)))))

50
Monika
Reagovat

A sakra to to zacina….palec nahoru pro Cheryl

51
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: přesně tak, Simon nám v USA nějak vyměkl…

52
Ludvík
Reagovat

A to jsem se těšil jak jim Mel B nandá :D

53
jab
Reagovat

@VojtaP: Snad je vymelou v AA :-)…taky nechápu jak tohle mohlo projít

54
libena
Reagovat

@VojtaP: asi od té doby co je taťka, bude příjemnější…ale je to na škodu show ;-)

55
Ludvík
Reagovat

na Twitteru někdo zmínil Jedward, asi hledají někoho podobného tak poslali bloncky dál :D

56
jab
Reagovat

Reece asi nebude úplně můj šálek čaje, ale potenciál má…to mu musím nechat.

57
Ludvík
Reagovat

Ta aréna bude až zítra že? :D

58
VojtaP
Reagovat

@jab: každopádně mnohem lepší než ty dvě bloncky, potenciál tam je, ale jestli je to nyní na LS nevím…

59
Monika
Reagovat

Reece ma celkem peknou barvu hlasu, ale vypada jako udo, nulovej X factor a mistama mi vadily ty vzlyky.

60
jab
Reagovat

Charlie ještě nemá hotový hlas a musí se vyzpívat…nechápu, proč takhle snižují tu věkovou hranici, vždyť i ta Marlisa má do svého pěveckého vrcholu (doufám) ještě trochu daleko…

61
Monika
Reagovat

Chloe za me rozhodne ne, velmi neprijemnej hlas a navic vypada priserne, to oboci:-)))))) To se nevidi kazdej den.

62
libena
Reagovat

lauren pěkně

63
jab
Reagovat

Chloe se vrací po roce a vrací se s parádou…Lauryn pro mne prozatím nejzajímavější hlas, ale ještě se má kam posouvat

64
Ludvík
Reagovat

já chcu tu aplikaci taky :D

65
Monika
Reagovat

Lauryn pro me naprosto univerzalni tuctovej hlas, nicim zajimavej, porota je nejak sibla a to jsem se tak tesila na Mel.

66
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: taky by mě to bavilo, stejně tak u BGT.

67
VojtaP
Reagovat

dobrý šílenec :D

68
jab
Reagovat

Ben jde dál zaslouženě…zpívat umí, uvidíme co dál

69
Ludvík
Reagovat

Everybody loves Cheryl :D Já taky :D

70
Monika
Reagovat

No nevim Ben mi prisel falesnej teda. Nebyt toho divadla, tak dal imho nepostoupi.

71
VojtaP
Reagovat

Cheryl je jako JLo v AI, ostatní porotci si můžou trhnout, je tam Cheryl…

72
Ludvík
Reagovat

Jééé to je ta!!!! :D

73
Monika
Reagovat

Jak se tahle kunka otresna mohla dostat az do domu porotcu? To musel bejt hodne slabej rocnik.

74
jab
Reagovat

Amy má ve středním polohách krásný, hladivý hlas, ale v těch výškách už tolik jistá není, rozhodně bych ji pustil dál, líbí se mi

75
Ludvík
Reagovat

@Monika: Ona byla předtím dobrá, dneska to bylo nějaké slabší

76
libena
Reagovat

amy byla dobrá, svoje holt sehrály emoce

77
Monika
Reagovat

ale prd emoce jen citove vydirani, aby ji porota poslala dal…

78
libena
Reagovat

moc hezká úvodní znělka – s ellou henderson

79
Ludvík
Reagovat

Tak tady jsem myslel, že bude něco extra dobrého :D

80
jab
Reagovat

Vystoupení nevhodné pro lidi s hudebním sluchem… :-)

81
Ludvík
Reagovat

OMG tak tohle mě pobavilo :D

82
Ludvík
Reagovat

Malé úplatky :D

83
jab
Reagovat

Ty Everly Brothers jsem poznal jen díky refrému…

84
Ludvík
Reagovat

Já miluju britský přízvuk :D

85
jab
Reagovat

Tak tahle by dobře zapadla do některého dílu o Poirotovi…

86
Ludvík
Reagovat

Ta má styl… Chloe si budu pamatovat :D

87
libena
Reagovat

@Ludvík: jj, přesně – je celkově nezapomenutelná!

88
VojtaP
Reagovat

jsem zvědavý, kdo bude na závěr, tuším loni to byla Sam Bailey :)

89
libena
Reagovat

@VojtaP: hm, hezkej kluk

90
Ludvík
Reagovat

konečně někdo skvělý!

91
libena
Reagovat

wau, velice zajímavý hlas

92
jab
Reagovat

Jay má slušný hlas, ale hroznou techniku…aspoň ve slokách

93
jab
Reagovat

Refrém super, Jay pro mne asi nejzajímavější z dnešního dílu, pak ještě Amy a Lauren, jinak už mě nikdo tolik neoslovil.

94
VojtaP
Reagovat

U Jaye mi místy naskakovala husí kůže, skvělý hlas, jen potřebuje mentora jako sůl, ať ví, jak s ním správně zpívat…

95
Ludvík
Reagovat

Tak Aréna asi až po všech Roomech

96
Ludvík
Reagovat

je čas přepnout na ITV 2 :D

97
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: Xtra sleduju, ale …. nic proti Sarah, jistě odvede dobrou práci, ale já chci zpět Flacky! :/

98
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Souhlasím Caroline byla skvělá a nejvíc se mi líbila s Ollym… ale dáme šanci i Sarah

99
VojtaP
Reagovat

oh no, Blonde Electric, tentokrát v mužsko-ženské verzi…

100
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Mě se tihle líbí víc než Bloncky :D

101
libena
Reagovat

hmmm – caroline a olly = značka ideál
sarah zatím nějak nevím…

omg – jedward jsou zpět!!!!

102
VojtaP
Reagovat

@VojtaP: jj, nakonec se to dalo alespoň poslouchat a byli sladěnější.. Jen nechápu Mel B, bloncky pošle dál a tohle ne?

103
Ludvík
Reagovat

@libena: Simon říkal v nějakém rozhovoru že chce i divočejší soutěžící :D

104
libena
Reagovat

@Ludvík: njn, taky jsem to někde četla…je to tady, chjo

105
Ludvík
Reagovat

Tak Xtra Factor je od toho ne? :D

106
Ludvík
Reagovat

N2co z Twitteru: Chloe už byla v X Factoru ve třetí sérii: https://www.youtube.com/watch?v=IRy9bPCQUac&t=27m0s

107
Ludvík
Reagovat

Nechápu proč si každý stěžuje, když jsou během našich pořadů reklamy… V Anglii je mají pořád :D

108
libena
Reagovat

@Ludvík: dík za odkaz, koukla jsem se: 1) chloe opravdu v 16ti letech nebyla připravená 2) možná byla i noční můrou každého rodiče, ale 3) dospěla a je osobnostně i hlasově zajímavá

109
Ludvík
Reagovat

Tak dneska pokračujeme… :))

110
libena
Reagovat

jj, čekám…snad bude pak i nějaký rekap :-)

111
Ludvík
Reagovat

Jak se říká „Stevi made my day“ :D Ale po pěvecké stránce teda nic moc… ale je to X Factor no… :D

112
libena
Reagovat

sem se akorát hezky posmála :-)

113
libena
Reagovat

only the young vypadají fajně – ta černovlasá holka

114
Ludvík
Reagovat

Only the young jsou super, líbí se mi… konečně nějaká smíšená skupina..

115
libena
Reagovat

ze skupin přece jen zatím opravdu only… nejlepší, nejzajímavější….teď ty dvě postavičky jsou divně jiní…louis se parádně vyznamenal :-)))
speachless

116
Ludvík
Reagovat

@libena: Jo Louis byl skvělý :D Ale Kitten jde dále… OTY mají potenciál… fandím jim…

117
libena
Reagovat

@Ludvík: asi jsme tu sami :-))

a teď exoti!

118
Ludvík
Reagovat

Francouzska, Polák… co takhle tam poslat nějakého čecha :D

119
Ludvík
Reagovat

a ital :D

120
libena
Reagovat

a u toho itala jsem na vážkách – hate or love…u mě spíš to první

121
Ludvík
Reagovat

@libena: přesně zpívá super, ale je mi takový nesympatický…

122
libena
Reagovat

@Ludvík: mezi třemi holčičími overs jsem si teda nevybrala…

123
Ludvík
Reagovat

@libena: Ani já.. u té blonkcy se mi to seklo….

124
libena
Reagovat

skoro jsem čekala, že simon přijde linzy říct, že je to omyl a ž emění své rozhodnutí na yes!

no dnes opravdu jen only the young. jinak mě nikdo jiný nezaujal. snad se to vylepší…

125
Ludvík
Reagovat

Mě by docela zajímalo kolik ještě bude těch Room Auditions než přejdou na Arénu…

126
libena
Reagovat

@Ludvík: taky nevím. aréna je „hustější“
mě se líbilo, že byla loni room a hned druhý den aréna. pamatovala jsem si soutěžící líp…

teda teď „elvis ft. supremes“ – byla síla :-DDDDD

127
libena
Reagovat

panebože to panoptikum zbotoxované taky postoupilo!!!!

128
libena
Reagovat

no ale zítra osmnáctiletá jolene zaválela!!!

Přidat komentář