Panáček v reality show

X Factor Australia 2014: Kdo přežil nervydrásající Superbootcamp? (rekap + video)

28. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor Australia

[singlepic id=9804 w=615]

X Factor vstupuje do další fáze. Je tu Superbootcamp, který pořádně vyzkouší nervy nadějných soutěžících. Dnes nás čekají hned dvě kola Superbootcampu. V prvním porota rozdělí soutěžící v rámci své kategorie do skupin, kde vyzkouší jejich schopnost spolupráce a zároveň schopnost zazářit v přímé konkurenci. Ne od všech předstartovních favoritů se dočkáme dobrého výkonu a porota bude mít těžké rozhodování, koho posunout dál. Soutěž letos rozhodně netrpí nedostatkem dobrých skupin, zejména girlbandů, přesto porota nemá dost a tak z některých neúspěšných zpěváků a zpěvaček vytvoří dvě nové. Hned poté se, poměrně nezvykle, dozvíme, která kategorie připadne kterému porotci, načež před sólo vystoupeními proběhne první schůzka soutěžících s jejich mentory. Jak první díl Superbootcampu nakonec dopadl? To se dozvíte v dnešním rekapu.

Superbootcamp – den 1.

Skupinové vystoupení – Chlapci pod 25

Chlapci jsou letos papírově poměrně silná kategorie, na Superbootcampu ovšem zase tolik nezářili. Většina chlapeckých uskupení vsadila na hit Jamese Arthura You’re Nobody Till Somebody Loves You a taky si tím dost z nich pod sebou podřezali větev. Song totiž není moc určený pro soutěže, obsahuje náročné koloratury a přestože je chytlavý, tak se na něm jen těžko dokazují zpěvákovy kvality.

První ansábl si s ní až na sólové pasáže poradil docela statečně. Judah se ve verších vyloženě topil a Tee se snažil zbytečně exhibovat, celé vystoupení utáhl společně zpívaný refrén.

V druhé skupině se objevili dva silní hráči z castingů, Adrien a Jaymie, rovněž si vybrali song od Jamese. Ten ovšem těžce nesedl právě Jaymiemu, který není RnB zpěvák a píseň zpívat nechtěl, z čehož byl frustrovaný a svou šanci vyloženě zahodil hrozným výkonem. Adrien svůj part dal o 100 % líp.

Dalším zklamáním byl Dean, který dokonce dostal od Fooa standing ovation na panelu, bez kytary ovšem působil divně a spíše to připomínalo hvězdnou pěchotu. Podobně na tom byl i James Johnston, který na castingu zaujal úpravou Katy Perry. Skupina v čele s Ellisem Hallem si už vybrala mnohem lépe a to Fun., mladičkého Justina těžce přemohly nervy, div se na pódiu nesesypal úplně. Ostatní Tim Rossington, Jal Joshua, Jason Parker, Harry Targett a Joel Watson také aspirovali spíše na titul pěchoťáků. Zdá se, že se chlapci v Superbootcampu hodně trápí a slibná kategorie se hroutí jako domeček z karet. Jednookým králem mezi slepými se tak stal Ronanův outsider z castingů Jesse, který jako jeden z mála předvedl dobrý zpěv.

Skupinové vystoupení – Dívky pod 25

Porota do dívek vkládala velké naděje, že napraví reputaci kluků. Hned v prvním případě ovšem selhala favoritka Sydnee, když v Burn od Ellie Goulding zazpívala dvakrát stejný verš a zmátla tak tím svou kolegyni a soupeřku Codi, která se tím pádem v písni úplně ztratila. V této skupině byla také Julia, která si nemohla dovolit další chybu, jako na svém castingu, kdy zapomněla text. Bohužel nedostala vůbec žádný prostor zazářit.

V další várce se nachází Serenity, ta není zrovna miláčkem poroty, ale přesto dokázala přesvědčit, že v ní dřímá pořádná raperka. Další dívky se rozhodli spolupráci pojmout jako souboj a tak jsme v krátkých ukázkách slyšeli spíše křik než zpěv.

Ukázat by se konečně mohly také dívky, které na castingu všechny ohromily a to Erin, Marlisa a Rachael, opět se tak nestalo, jedna vedle druhé byly totálně falešné. Navíc začínám pochybovat, že se Marlisa přes svou nervozitu a plachost dostane, potřebná sebedůvěra snad přijde s věkem, nikdo se asi nechce dívat na hromádku neštěstí, i když má krásný hlas. Superbootcamp si na našich mláďatech vybírá tvrdou daň. Prolomí snad dnešní hrůzy 25+ a skupiny?

Skupinové vystoupení – 25+

V první skupině starších 25 se nachází mamča Rochelle, učitelka Stephanie a exotická Mary Ann. Stephanie jako správná učitelka a perfekcionistka dohromady má tendenci ostatní poučovat o technice a nevytváří tím zrovna přátelské klima, napětí bylo cítit celou dobu, naštěstí ženy zazpívaly zatím nejlépe (po dvou kategoriích smutné konstatování), i když by se pár chyb našlo.

Overs mají silný start a kvalitu se bude snažit udržet i další ansábl spojený z bubeníka Jasona, hudebního producenta Daniela a zpěvačky Amali Ward. Právě na Amali se soustřeďuje v tomto triu největší pozornost, její casting byl na profesionální zpěvačku hodně slabý a amatérský, do dalšího kola prošla tak tak. Ve skupině to Amali šlo mnohem lépe, zvláště při lepším výběru mohla ukázat víc a navázala na tu správnou polohu, která ji sedí. Amali se vykoupila, ale pořád to na nějaké silné tažení soutěží nevidím, byť vypadá skvěle, nemá tak silné osobní kouzlo a hlas. Jinak to vypadá, že kategorie 25+ má zase o něco navrch před mládeží.

V další skupině zase hraje hlavní roli Reigan, která na castingu zaujala svou verzí Someone Like You. Zde se také potvrdila síla klasického výběru, který si ještě skupina ozvláštnila o úpravu textu s narážkou na RedFooa. Následující skupinu včele s výrazným Nathanialem Tarrantem a Mickem Sattinem moc zajímavá nebyla, song od U2 je dobrý, podání ale nebylo úplně skvělé. To poslední grupa se stejným songem byla o něčem jiném. Zde zazářil hlavně vousatý Ryan Imlach, který mi dokonce hlasově připomněl samotného Bona. Už po tomto kole můžu s klidným svědomím říct, že bych Ryana a Reigan určitě rád viděl minimálně v domech porotců.

Skupinové vystoupení – Skupiny

Dát skupiny do skupin se nejeví jako nejlepší nápad, může z toho vzniknout pěkný guláš, na druhou stranu zase skupiny narozdíl od sólistů vědí, jak se dobře sezpívat, takže pro ně poloviční práce. První na řadu přišly Majikhoney a Trill, zde se ukázalo o čem jsem mluvil, holky zpívaly celou dobu jako jedna, stejně jako Paris Inc. a jejich kolegyně.

O něco méně dobře, spíš strašně si vedli Beatz a Soul Cutz, což spíš než spolupráci dvou skupin připomnělo srážku dvou opilých band. Rovněž zklamaly také Trinity a Atlas.

Poslední dnešní skupina je složená z bratrského tria Brothers 3 a bratrsko-sesterského dua Sina & Soni (The Duo). Přestože to na papíře zní dobře, ansábl se nakonec zařadil k těm horším. Brothers jakoby nevěděli, jak píseň zazpívat a Sina a Soni zase zněli hodně otřesně, skoro jakoby se v soutěži ocitli omylem. Porota tak nemá lehký úkol, spousta vystoupení bylo přímo hrozných a tak se budou muset zaměřit i na jiná kritéria než na poslední vystoupení. Postupové jména tak můžou skrývat nejedno překvapení.

Kdo postoupil?

Než se dozvíme, kdo postoupil dál a počet soutěžících se smrskne na polovinu, porota se rozhodla znovu zariskovat a vytvořit dvě nové skupiny. Jeden tříčlenný boyband, kde figuruje například Ellis Hall, a čtyřlenný girlband s raperkou Serenity a Nadou-Leigh, která po loňském neúspěchu se svou skupinou skončila znovu ve skupině. Zatímco se kluci radují, že dostali druhou šanci, u holek vládnou rozpolcené pocity, které vyvolává zejména Serenity.

Nastal čas pro sólisty a zbytek skupin aby se dozvěděli verdikt, zda první den přežili nebo ne. Mezi postupujícími se nachází:

Jaymie Debourcheville , Dean, Jal Joshua, James, Adrien, Jesse Tanaiky, Nathaniel O’Brien, Judah Kelly, Tee,

Marlisa, Sydnee, Chloe Papandrea, Codi Kay, Kaitlyn, Alice Bottomley, Shannell

Brothers 3, Soul Cutz, Paris Inc., Majikhoney, Trill, Trinity, Atlas,

Rochelle, Stephanie, Reigan, Ryan Imlach, Amali Ward, Jason Hurrah, Daniel Kellar a Mick Sattin

Mezi nepustupujícími se objevila například Rachael, kterou jsem osobně tipoval minimálně na dům porotců, dále Sina & Soni nebo Beatz, které zaujaly svým castingem. Bohužel je fakt, že všichni projít nemůžou, uvidíme, jak si postupující povedou nadále v druhém dni Bootcampu, kde už budou pod vedením svého mentora.

Rozdělení kategorií

Nastal čas pro porotce, aby se dozvěděli, kterou kategorii budou až do konce soutěže vést. Nyní už není porota jako celek, ale každý bude o svých svěřencích rozhodovat sám. Poté co se porotci dozví, kterou obdrželi kategorii začne první sezení, jako příprava na sólo vystoupení, které může a nemusí zaručit místo v domech porotců.

Ronan – Dívky pod 25
Natalie – Chlapci pod 25
Dannii – Skupiny
Redfoo – 25+

Rozdělení je zajímavé, Ronan dostal po 5 letech v show poprvé kategorii dívek, s jeho mentorskými dovednostmi se nebojím, že to dívky letos dotáhnou vysoko a prolomí tak svou smůlu ve světových X Factorech.

Kluky jsem spíše čekal u Dannii, jelikož s nimi má zkušenosti z XF UK. Natalie má částečně ulehčenou práci, kluci platí za tu nejjednodušší kategorii, navíc má stejně jako Ronan v kategorii pár žhavých kandidátů na Live show.

Pro Dannii budou skupiny výzva, zatím má zkušenosti jen se staršími a kluky, nepochybuji, že si vybere správné koně do své top 3. Skupiny jsou navíc letos silnější než kdy jindy, tudíž se může i stát, že si Dannii obhájí titul vítězného mentora z loňska.

Redfoo dostal kategorii 25+, která v sobě skrývá mnoho úskalí. S dívkami to měl Redfoo loni jako na horské dráze, jednou touchdown, podruhé nic moc. Pokud se u starších 25 nebude pokoušet o nějaké závratné změny a se svými soutěžícími se mu podaří najet na stejnou vlnu, tak by se mu nemuselo vést špatně.

Superbootcamp – den 2. – sólo vystoupení

V Home Visits je pouze šest postupových míst v každé kategorii, v této fázi Superbootcampu si soutěžící nemůže dovolit udělat chybu nebo dané místo nemusí vůbec obsadit. Jako první jsou na řadě Ronanovy dívky.

Alice Bottomley (Kelly Clarkson – Miss Independent)

Alice na castingu zaujala svou verzí One Night Only, Ronan jí pěkně naložil, když jí vybral Kelly Clarkson. Alice se to pokusila rozbalit a na mě to moc dojem neudělalo. Její hlas se mi v této písni ve výškách neposlouchal zrovna nejlíp, navíc jí song dal zabrat i co se týče dechu. Za mě se s tímto Ronan moc netrefil, osobně bych vybral něco, kde je víc nižších poloh, kde by se Aliciin hlas mohl lépe rozeznít.

Shanell Dargan (Ellie Goulding – I Need Your Love feat. Calvin Harris)

Shanell jsem po jejím castingu nepředpovídal dlouhou budoucnost v soutěži. Sama na sobě dává znát, že si moc nevěří a nezdá se, že by měla moje slova vyvrátit. Ronan jí vybral upravenou verzi tanečního hitu od Ellie Goulding, při korepetici měla problém s dechem a načasováním. Na ostro už jsem tyto problémy nezaznamenal, naopak se mi to líbilo mnohem víc než její casting. Shanellin krásný tón se v této úprávě dobře poslouchal, pod Ronanovým vedením by z ní mohla postupem času vyrůst skvělá sebevědomá zpěvačka.

Caitlyn Shadbot (Sara Bareilles – Brave)

Caitlyn je country girl každým coulem, díky úplně jinému zaměření než její soupeřky má velkou šanci dostat se až do Live shows. S jejím provedením Brave se jí to klidně může povést. Dovedu si představit, že by dávala zavedeným popovým hitům jiný country kabát.

Codi Kaye (Bruce Springsteen – Dancing In The Dark)

Škoda, že jsme sympatickou Codi neslyšeli více, vypadalo to na zajímavou verzi Springsteena. Codi je taky jedna z těch, které bych rád viděl ještě víckrát.

Chloe Papandrea (Destiny’s Child – Survivor)

Opět jen krátký sestřih. I z toho se dá usoudit, že Chloe možná nemá dostatečný drive utáhnout takovou hymnu jako je Survivor. To nic nemění na věci, že je hlasově i osobnostně zajímavá. Stejně jako u jejího castingu jsem zaregistroval pár vzlyků, které se ne všude hodí.

Sydnee Carter (Lorde – Tennis Court)

Sydnee všechny doslova okouzlila svým prvním castingem. Od té doby se to s ní díky její nervozitě veze, když ve skupinovém úkolu zpívala jeden verš dvakrát a tím dopletla i svou soupeřku. Dostala druhou šanci. Ronan jí vybral současný objev světové pop music Lorde. Nejsem si jistý, na kolik to byl pro Sydnee dobrý výběr, sama dokonce přiznala, že se v tom necítí nejlíp. Hlasově sedící výběr, ale Sydnee zdaleka nemá takovou dekadentní auru jako Lorde. Mé obavy se potvrdili. Sydnee několikrát zapomněla slova a neustále vypadávala z rytmu a chyběla tomu její osobnost, vlastní vklad, který dala do Youth. Naštěstí se s tím nějak poprala a dotlačila to do konce, ale neměl jsem z toho dobrý pocit. Záleží, jestli se Ronanovi bude chtít riskovat a Sydnee si nechá pro její třetí šanci nebo raději půjde do menšího risku, Sydnee totiž své kvality v Superbootcampu vůbec nepotvrdila.

Marlisa Punzalan (Jessica Mauboy – Never Be The Same)

V jednom z předcházejících odstavců jsem označil Marlisu na odstřel kvůli nervozitě a plachosti, které už se nejspíš v průběhu soutěže nezbaví. Zdá se, že to chtělo jen Ronana, který v její hlavě našel spínač „sebedůvěra“ a aktivoval ho. To co Marlisa předvedla byl prozatimní vrchol letošního X Factoru. Nestačil jsem zírat, Marlise se podařil první TOUCHDOWN. Myslím, že jsme právě viděli první finalistku.

Shrnutí

První den Superbootcampu se po stránce výkonů téměr vůbec nepovedl, skupinové vystoupení hned takhle z kraje asi nebyl úplně dobrý nápad. Na druhou stranu s rozjezdem sólových vystoupení, které budou pokračovat v úterý (rekap – středa), jsem velmi spokojen. Zejména s vystoupením Marlisy, která mě překvapila a ohromila. Kdo mě zklamal byla Sydnee, je věčná škoda, že takový krásný hlas se topí kvůli psychickým blokům, pokud postoupí, přál bych si, aby se z toho dostala a dokázala se sebrat jako Marlisa v posledním výkonu. Pokud dobře počítám, Ronan nyní musí vyřadit jednu slečnu, která to bude se nejspíš dozvíme až v závěru. Co vy na to? Která dívka si podle vás postup nezaslouží?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor Australia

Diskuze k článku

Počet komentářů: 35
1
Monika
Reagovat

Ja mam od zacatku v soutezi jen dva favority Brothers 3 a Ryana, zatim postupuji dal, takze spokojenost. U Deana se presne potvrdilo to co jsem psala hned na zacatku, bez kytary je nulovej. Ve vetsine pripadu bych se jen opakovala s Vojtou, dnes s rekapem dost souhlasim, konecne nelitame v oblacich:-))))) Jsem rada, ze vypadla Rachael a ozelela bych i Sydnee, ty dve udajne superfavoritky teto diskuze…
Brothers 3 – cekala jsem mnohem lepsi vystoupeni, ten song jim moc nesedl, nicmene ja je ani pres ten falesnej zpev souperu nebyla schopna poslouchat a myslim, ze se ani sami neslyseli, ten tlustoch s kolegyni je uplne prervali…..vubec je nezatracuju, pockam na solove vystoupeni
Ryan – ten mi udelal ohromnou radost, od zacatku mu hodne verim a nezklamal me ani tentokrat, pro me topka, taky me bavi, ze ho tu nezminujete a ja mam tak opomijeneho favorita:-))) plus se desne bavim tim „polibkem smrti“ od Kuida a jedne ovce, Ryan je neuveritelnej pohodar, charisma jako blazen, sympatak…a jak rekl Ronan..toho bude Australie milovat
za zminku mi jeste stoji dve slecny, ktere me zaujaly
Marlisa – ma rozpoznatelny hlas, v nizsich polohach zni dobre, ve vysokych polohach ma pro me neprijemny zuzeny hlas, tam mi to nelahodi a dost mi pripomina Carly, takze ji mam tak nejak v kategorii dobre
Caitlyn – pro me ma neco jako Ryan je osobita, prijemne se na ni kouka, ma neco do sebe, ja bych ji pustila do live prenosu

2
jab
Reagovat

@Monika: Caitlyn mi vizuálně velmi připomíná Kacey Musgraves, mou velkou oblíbenkyni, a tím zde výčet podobností zdaleka nekončí. Obě jsou moderní country zpěvačky, ani jedna nedisponuje zrovna kdovíjak silným hlasem nebo dechberoucí pěveckou technikou, obě vystupují s kytarou – ona by Caithlyn mohla být tak trochu „australská Kacey.“ Nicméně v live shows bych ji viděl hrozně rád, je odlišná od většiny holek. Rovněž doufám, že se zvedne Sydnee, pokud ji po dnešku Ronan nevyhodí (já osobně bych nejspíš oželel Alici).

3
Willadraify
Reagovat

Vcera jsem nestacila zirat, jak spatne 1. Kolo bylo…Outsideri se vysvihli, favoriti si podrezali vetve..Nejsem uplne priznivec velkych silnych hlasu letosniho x factoru, protoze mi vetsinou prijdou podobny a ve vyskach tahaji za usi a jsou pro me nezapamatovatelni…I kdyz najde se par vyjimek..Kdezto vetsina lidi s kytarou maji pro me hlasy originalni a rozpoznatelny..Takze otresny vystoupeni Deana, Rachael nebo Jamese me fakt zklamalo..

Jinak zaujal me Ryan, Moniky favorit ;) A musim souhlasit s Vojtou, kdyz zacal svoji pasaz, rikala jsem si “ no hotovej Bono“ :) Navic je sympatak a ma osobite kouzlo…
Co se tyce Sydnee, mela jsem nutkani ty jeji vypadky pretocit…Chapu, ze byla ve stresu a posmesky na fb, ze neni dobra zpevacka ji taky asi moc nepridaly…Kazdopadne hlas ma vazne specificky a je skoda, ze tak chybuje..
Taky me zklamaly Beatz, hodne se mi na kastingu libily, umi zpivat a dobre se pohybovat..

Skoda, ze 3 holky ve 2. kole sestrihaly, to pak clovek nemuze moc posoudit..Ale ta Marlisa, to byla teda sila :) Byla vazne dobra, i kdyz v tech vyskach me to trochu tahalo, ale to se mi deje skoro u vsech…:D

A koho Ronan vyhodi? Bud nebude riskovat a pujde Sydnee nebo pujde nekdo na ukor Sydnee a to me nenapada kdo, protoze vsechny byly dobre a lepsi jak ona..Mozna ta Chloe, ta je pro me takova nezajimava..Mam z Ronana dojem, ze tam tu Sydnee protlacit chce, coz by bylo na zaklade vystoupeni ostatnich dosti nefer…No uvidime..:)

4
Monika
Reagovat

@Willadraify: Dalsi fanyna Ryana, to je dobre znameni:-))))
ja tez mam u zpevacek vseobecne problem ve vyskach, vetsina bud silene rve, ze me z toho boli usi nebo je to takovej upiskanej papinak. ja preferuju vetsi silu hlasu i ve vejskach, lahodi mi takove hlasy jako Senkova, Koleckarova, Lola….
Z Ronana mam tez pocit, ze to se Sydnee chce zkusit i v zivacich a koho vyhodi…. na 99% si myslim, ze Chloe chybi u ni nejake proc ji vzit dal….bude mu pripadat zbytecna do dalsi faze

5
Monika
Reagovat

@jab: Kacey neznam, ale doplnim si nedostatky:-)))) Caithlyn imho pujde dal, Ronan ji ma dost rad a kdyz o ni rekl, ze ji budou milovat Australane, urco s ni pocita.

6
Willandraify
Reagovat

@Monika: Tak Ryan se mi libil uz pri castingu…Taky ten jeho pribeh, to me trochu vzalo..Je proste sympatak, nechat si narust vousy, protoze ona ho nenechala, me pobavilo :)
Uvidime v utery jak to s tim vyhazovem dopadne…

7
VojtaP
Reagovat

@jab: s tou Kacey si to trefil. Ja porad premyslel, koho mi pripomina. Ani by mi nevadilo, kdyby si vzala neco od ni.

8
Frantiszek
Reagovat

@Monika: :) Tak to promiň, ale já jsem také Ryana dost chválil :)) …. A teď potvrdil, že v sobě něco hvězdného má, ale můj top to není.

Ale od začátaku je asi má top Reigan. Look, hlas, aura.
Marlisa v prvním castingu super, ale teď naprosto výborná. Běhal mi mráz po zádech. Oproti Carly, kterou jsem nemusel, tak Marlisa má mnohem příjemnější barvu hlasu.
Shanell Dargan- při prvním castingu psal Vojta, že jí něco chybí. Tak mi řekni co jí chybí :)

Jinak tedy opravdu výbuch nadějí a některých favoritů z 1. castingu neuvěřitelný,
moc mě mrzí Marry Ann a Rachael. Soni a Sina je taktéž docela zklamáním.

končím s konstatováním, že jsou IMO over25 nejsilnější.

9
Frantiszek
Reagovat

@jab: chválím vkus :) Kacey je čupr holka s čupr songy

10
priznivec.obecny
Reagovat

@Monika: Ty fakt hodně blbě čteš ;), jak to potom je s myšlením… to stačí vic energie na tebe je škoda ;)

11
priznivec.obecny
Reagovat

Tak se tu mějte. Na nějaký trapný stalking, trolling nebo co to má být nemám žaludek. Rekapy si ráda projdu, tam žádné riziko přihlouplých, otravných, skoro až sadistických poznámek nehrozí.

12
VojtaP
Reagovat

@Frantiszek: U Shanell už moc pochyb nemam, porad je to takovy neobrouseny diamant a myslum, ze by Ronan by pro ni mohl byt dobrym brusicem. Loni dokazal z Omara a Taylora udelat za par tydnu hvezdy. Shanell stejne jako Sydnee potrebuje odstranit problemy s nervozitou a moc nad vystoupenim nepremyslet. Mozna bych radeji vzal do live ji nez Sydnee, je to mensi risk a mnohem vic prostoru pro rust. Mas asi lepsi zrak, a sluch. Stejne jako se mi zacala Briana v AI libit az pozdeji, tak ty jsi ji fandil od zacatku :-D U Shanell to je podobne.

Jinak souhlasim. Kacey je cupr holka a songy ma chytlave a navic se na ni diva. Poprve jsem si ji vsiml az na Grammy a hned se mi libila :-D vzhledem mi trochu pripomina Leu Michele v country verzi :-D

13
Monika
Reagovat

@Frantiszek: No ja myslela prave Ryana na top vrcholu, ono se v tom spatne orientuje, protoze vetsine diskuteru se libi tak devet z deseti soutezicich, coz neni moc smerodatny:-)))) Pokud nekdo vyjmenuje osm devet soutezicich, kterym fandi a mezi nima Ryana, tak to prilis neznamena…Ja mam rada rozhodne lidi a v uvahu beru TOP 3 maximalne:-)))) Takhle to bylo mysleno.

14
Frantiszek
Reagovat

@Monika: No, ono každý má jiné nároky a hlavně každý vnímá muziku jinak. Na základě castingů jsem rozhodně jasno uplně neměl, protože právě mé vnímání hudby mě donutilo brát jako velké talenty mnohem více lidí, než je tak u tebe. :) Trošku si rýpnu a řeknu, že aspoň se zabavím více a na delší dobu.
—-Řekl bych, že většina má ráda rozhodné lidi, avšak v některých sférách a tématech to prostě nejde. Jaké je měřítko na to, kdo je lepší zpěvák než tamten atd.?
Každopádně potom, co vím, kdo už dál nepostoupil mi zbyla „zatím“ jen 4 čísla, na která se těším. Myslím si, ale že se to rozšíří po dalších částech superbootcampu.

15
Frantiszek
Reagovat

@VojtaP: Dobrá :) Pokud tedy upustím od svého zaujetí, tak jí chybí sebevědomí. Což je škoda, protože by to ještě více rozbalila a určitě by se toposunulo ještě o level výše, přestože už i tento level se mi moc líbí :)

16
fx
Reagovat

Sorry, ale na Sydnee není nic výjimečného. Každá druhá indie-popová zpěvačka má hlas jako ona… Uznávám, že něco takového málokdy pronikne do mainstreamu, ale i tak… Rozhodně nic originálního, zapamatovatelného a už vůbec ne rozpoznatelného… Letos mi to zatím přijde dost slabota. Nikdo mi v hlavě neutkvěl. No, uvidíme dál ;-)

17
libena
Reagovat

z těch co odešli mě mrzí asi jen rachael

postupující – skvělá reigan, marlisa, ryan
jinak zatím klid po pěšině

@priznivec.obecny: nenech se prosím vystresovat kýmkoliv a čímkoliv. jsou diskutéři, kteří se na tvé příspěvky těší…

18
Monika
Reagovat

Tak super Brothers 3 mi dokazali, ze jsou vyborni, i kdyz lidi jako Kuido z nich budou silet, ale to chapu…Za me vyborna parta a i druhej den bootcampu predvedli vyborne vystoupeni.

19
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Jestli tím Kuido myslíš mě, tak nechápu, proč si mě v téíto souvislosti bereš do huby…..ledaže bys chtěla zase provokovat, ale to určitě ne, že? A navíc je u tebe jako obvykle přání otcem myšlenky jak se říká. Nevím proč bych měl šílet z kohokoliv, natož z Brothers3…..

20
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: To je strasny, jak se rozcilujes kvuli kazde prkotine a beres se tak vazne. fakt neskutecny…Co jsem napsala spatneho? Ze se ti nebudou libit? Tak tys nikdy nebyl na ty romanticke boybandy, neni to tvuj styl, predem vim, ze to nebude tvuj salek caje a je to fuk ne, kazdej ma jinej vkus…to je uplne stejne jako bys napsal u nejake vyrvavacky, ze budu silet…..no a co jako? v zivote by me nenapadlo reagovat takhle podrazdene….

21
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Já se nerozčiluju, ale od tebe člověk po předchozích zkušenostech většinou předem očekává nějakou zlomyslnost……….pokud jsi to tak nemyslela tak sorry…..

22
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: V pohode:-)))

Na YT uz jsou videa z druheho dne bootcampu, ale neoznamili vysledky postupu, nemam o tom prehled, jsem myslela, ze to vse bude uz dnes zverejneno…

23
libena
Reagovat

zkusím tipy na někoho do home visits:
holky – marlisa, codi, shanelle, caitlyn, a asi bohužel i sydney,
skupiny – brothers , boyband, girlband,
overs – ryan, reigan, rochelle, jason, amali, mick, (obrovsky nadupaná katergorie! redfoovi se asi při rozhodování narovnají vlasy!)
kluci – příště :-)

24
Monika
Reagovat

Tak uz je znama TOP 24 a za me spokojenost, velkou radost mi tentokrat udelal Jal Joshua, tesim se na rekap:-)))

25
Willandraify
Reagovat

Tak ja jsem zatim videla uterni dil, kde byly skupiny a over 25 a musim rict, ze skupiny se mi asi i libily vic…Asi za to muze vyber songu..U tech over mi vyber prisel uplne mimo…Jako Reigan a linkin park? wtf? A Rochelle me taky ze zidle nezvedla…

Vecer kouknu na dnesni dil a jsem zvedava na Joshuu, kdyz ti Moniko udelal radost :)

26
Monika
Reagovat

@Willandraify: Souhlas, kategorie over 25 mela vetsinou spatne songy a vzhledem k tomu, ze do teto skupiny patri i Ryan nemam vubec radost z kouce Redfoa, obavam se, ze v live prenosech to odnesou prave spatnym vyberem.

27
Monika
Reagovat

S 24 soutezicimi jsem vesmes spokojena, potesilo me, ze koucove vybirali i na zaklade vizualni stranky a nepousteli dal zadne prisery, az na vyjimky. Ono to neni jen o zpevu, ale i look je hodne dulezitej, i kdyz tady se to nesmi rikat:-)))) Nicmene vsude to funguje stejne i koucove jsou jen lidi a chteji mit ve svem tymu pohledne jedince, tleskam zejmena vyberu Natalie.

28
Willandraify
Reagovat

@Monika: Ty me napinas…:D Uz abych byla z prace doma a mohla si to pustit :) No s tim Ryanem, to je pech..Na Australii koukam tento rok poprve, takze nevim jak to bylo pred rokem, ale nekde jsem cetla, ze Redfoo a jeho kategorie moc nedopadli..Tak jen doufat, aby to ted nebylo podobne…I kdyz jak rikam, nevim co je na tom pravdy…
Jinak jak Redfoo rekl Ryanovi, at nema porad zavreny oci, tak jsem si pak ten zpev moc neuzila a soustredila se na ty jeho oci..:D Pritom o co jde? At je ma klidne zavreny celou dobu, za me to jsou porad emoce jak blazen…
No a s tim lookem chapu jak to myslis..Jako trochu pri tele mi nevadi, ale zrovna ta Alice, to je trochu moc..Pochopim to u Rochelle, ktera je po detech, ale ne u mlady baby…
Na druhou stranu takova Adele prorazila a podivej jak vypada…:))

29
Frantiszek
Reagovat

Nechci dělat spoilery, ale s výběrem Nat jsem dost nespokojen. ………………………………….
3 ze 6 jsou fajn, ale zbytek jen kvůli looku a příběhu? nebo co?

30
Monika
Reagovat

@Frantiszek: No tak je to ale v poradku, prece tam neposle ty dva pytle brambor….Se podivej na zpravy kdo je u nas moderuje a podle ceho se vybiraji adepti….Proc tam sedi treba Sebrle a miss Kratochvilova:-)))) Hlas je az na druhem miste, TV je vizualni medium, patri tam krasni lide.

31
Willandraify
Reagovat

Tak ja tedy rozhodne nejsem spokojena s TOP24…Dohromady 5 jmen bych nevzala…

32
libena
Reagovat

zatím jsem neviděla poslední díl, tak malé OT:

nové video hailey reinhart:
https://ca.music.yahoo.com/blogs/reality-rocks/see-it-first–haley-reinhart-is-an-alien-goddess-in-new-space-jam–show-me-your-moves-210552268.html

a u basy casey abrams….

33
Laikka
Reagovat

Až na pár vyjímek mi výběr přišel dost dobrej, pár lidí mi bude chybět, ale nikdo nějak moc. Nejlepší výkony třeba uvidíme příště :)

34
libena
Reagovat

tak já s výběrem natalie taky nesouhlasím, 3 vybraní kluci jsou jak přes kopírák, chybí mi tam hlavně jal joshua, s ním by mohla být i sranda, myslím že nesouhlasil ani ronan, je to takový typ declana sykese z roku 2011.

ronan si jde neúprosně za svým a protlačil sydney do top 6, no já souhlasím s danni, která říkala že není připravená, počkat tak 2 roky a bude to o něčem jiném. hlas má nádherný, ale marlisa je „dospělejší“ a vyzrálejší než sydney. přesto si myslím, že sydney půjde do live shows…a dál mi v top 6 chybí codi.

danni vybrala skupiny jak mohla, doufám, že majichoney (neb jak se to píše) nevezme do live, líbí se mi bratři, paris inc. a boyband

redfoo – mylsím, že neměl brát amali, místo ní mohl vzít raději daniela

35
VojtaP
Reagovat

nazdar lidi, omlouvám se za zpoždění s rekapy, opět tak trochu nestíhám a ty díly díky časovému posunu Austrálie pro mě vychází v nešťastný čas, takže ta prodleva je od vydání dílu ještě větší. Do rekapitulace posledních dvou dílů se pustím ještě dnes. :)

Přidat komentář