Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: K soutěži Miss patří i volná disciplína + rekap 42

23. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

HP2014-42-uvod

Nebojme si to říct pěkně od plic a na rovinu, vážení. Ta nudle, na které nás Prima k Hotelu Paradise utáhla není vařená těstovina. Teď už je jasné, že se houpeme na dlouhé, nazelenalé nudli z nosu!

ZMĚNA: Premiéry dílů jen UTERÝ A ČTVRTEK

V minulém dílu jsme byli svědky nadšení, s kterým se chlapci i dívky vrhli do týdne volby Miss Paradis. A viděli jsme už i to jak na sebe soutěžící dívky v rámci konkurenčního boje začínají cenit zoubky a varovně vrčí. Doufám, že si to ještě pamatujete. Bude hůř. Jak s nároky na dívky v Hotelu Paradise, tak pro naši paměť. Na pořadu dne je volná disciplína aneb sedm veselých scének, šest tématických párty a jako bonus pochvalu za dobrou práci.

Vážení a milí, taky vám Prima hnula žlučí? Nám jo. Tedy né, že není fajn mít volný víkend nebo i nějaký ten den v týdnu, ale co je moc, to je přece jen moc, takhle se HP potáhne skoro do vánoc. Konkrétně do 6.listopadu a to ještě nutno doufat, že ten s tou nudlí na Primě nekýchne a neutře nudli i diváky. K čemu to může být dobré? – Diskuze jsou skoro mrtvé, sledovanost to u RS, kde jsou dávno známy výsledky také asi zvýší jen těžko. I vytrvalým divákům tím Prima zkazí dojem, protože díly dlouhými pauzami ztrácí návaznost, celý příběh ztratí režií naordinovaný švih. Já osobně to vůbc nechápu a těch otazníků, kterými se k tomu vyjádřil kolega Elko si ani nepřejte vidět. (zatím tedy nepotvrzeno, ale očekává se, že i slovenská verze bude mít od zítra stejné schema, jestli ne, tak pak už nikdo nechápeme vůbec nic) Ale kdo chce kam, pomozme mu tam.

My tedy zatím držíme, jsme panáčci, kteří už toho zažili… a jsme očkované smesvině. O HP budeme zatím ještě psát i proto, aby se vědělo, že Prima si opět vlastnoručně nalévá vodu do bot a podřezává větev věrohodného média.

Dánský Hotel Paradise sezona 10 se totiž dost povedl a stojí za vidění. Zvlášť proto, abychom měli přímé srovnání s tím, jak podřadnou zapáchající břečkou nás krmili v rámci československé verze HP2012.

A pokud to Primáci utnou, tak vám tu zbytek ve zkratce odvyprávíme i se všemi drby. S námi o nic nepřijdete a dozvíte se i mnoho z toho, o čem jinde není ani slovo.

Víte například jakou dívku zvolili dánští diváci za Miss Hotelu Paradise 2014?

Na výběr máme dvě různé ankety. Výsledky se sice liší, ale vlastně jen uprostřed tabulky. Na vítězce, šesté a sedmé dívce v pořadí se diváci a čtenáři Tv3 a oficiálně komentujícího blogu Daniela Ishoje vzácně shodli. (pro lepší čitelnost si na obr klikněte)[singlepic id=9780 w=615]

Miss Paradise Talent – rekap

Ráno začínáme rekapitulací včerejších bazénových úspěchů. Malte se cítí jako malý kluk co dostal cukríky. Christián přiznává ego narostlé až do nebes. To Malene vyjadřuje poněkud jiné rozpoložení

(Že by děvče bylo zvyklé na jiné hřebce???)

Raňajky a máme tu prvé veľké faux pas. Henrik sa pohoršuje, dievčatá, že len včera sa rozprávali o slušnom stolovaní a už dnes to porušujú! Našťastie prichádza DOPIS! Dnes musia dievčatá ukázať svoj talent. MISS PARADISE pokračuje. Amanda má opäť problém, okrem toho, že je tlustá, tak teraz nemá žiadny talent. Malene nevidí zádrhel, inspirovat = opisovat od jiných přece vždy možno. Naopak Amalie nám oznamuje, že má talentu aj na rozdávanie, napr. vie výborne vtipkovať.

Jediná, ktorá sa smeje pri tomto vtipe je Amalie, ale možné, že preložený vtip z dánštiny stratil pointu.

Dievčatá si našli pri bazéne delfína, loptu, plutvy, šnorchel a iné skvelé veci. Dievčatá sú sklamané, Laura s výrazem nápadně připomínajícím její včerejší štkaní nad životními protivenstvími (Thomas, Nadia), priznáva, že to nie je jej parketa. Martin to zaklincuje, teší sa ako sa všetky strápnia a my sa tešíme spolu s ním :-)))

Zatiaľ, čo dievčatá majú hlavu v smútku, chlapci majú tradičnú š*kaciu debatu. Christian sa prizná, že si to rozdal s Malene. Martin tíško zavidí, že už traja chlapci mali krocana v rúre. Aby sme nezabudli je tu s nami aj Thomas, ktorý je stále ticho.

Medzičasom sa Laura a Amalie pripravujú na svoje vystúpenie.
Laura, musíme byť kreatívne. Laura je OFF!
Čo budeme robiť? Laura je stále OFF!
Čo sa tak normálne robí? Laura je naďalej OFF!
OFF skončila aj Amalie.


V druhej izbe rozmýšľajú Simone, Sandy a Nadia. Simone miluje hrať nablblú, takže jej vystúpenie sa jej páči a my to tiež pochopiteľne chápeme. Sandy nechce byť sexy, ale zábavná a tak z nej bude plavčice. Sandy je svojím nápadom, tak nadšená, že dúfa, že s jej nápadom nikto nepríde. Máš smolu Sandy, Malene má mega nápad!
Plavčice bude aj Malene.

Rikkie víta chlapcov v basketbalových dresoch pred exkluzívnym talentovým vystúpením.


Dievčatá ukážte, čo je vo vás.

Prvá začína Nadia. Za obeť si zobrala Martina, oprášila ho prachovkou, urobila pred ním stojku na hlavě a to bolo všetko!

Chlapcom stačí málo, pretože Nadia nastavila laťku vysoko!
(Neupadla přece, kolego, a nezapomínat – odhodila tričko a roznožila)

Simone si tiež vyberá Martina. Viditelně dobře natrénovaným grifem odhodí podprsenku z pod tielka, oblieva sa pol litrem minerálky a vidíme čierne krížiky i kytičky. (střihač Simoně tajně drží palce a kytičkami dodal jejímu číslu na kreatinosti)

Sandy je vtipná plavčice, (Malene ji v duchu rozmazává podpatkem) a veľa, veľa rozpráva a potom cvičí s prsiami.
HP2014-42-Plice
Sandy si vyberá Malteho (Laura zabíja pohľadom) a dusí svými prsy. Chlapci chvália Sandy. Laura nám dává vědět, že není spokojená, protože toto je tedy až príliš laciné.

Na rade je ďalšia plavčice Malene. Trochu se prý bojí, že její vystoupení bude podobné jak to předtím. Ale zároveň má náděj v duši – veď ja niesom jako ona. Sandy nesúhlasí – je to krava, no chlapci sú spokojní. (Však táto plavčíkuje vo Fredrikshavene a mala veľa rekvizít k temu)

Do boja ide Amalie, ktorá tuší, že na nováčky jsou kladeny obzvlášť velké nároky a proto se musí hodně odvázat. A proto přichází předvádět cvičení s ručním posilovacím kolečkem. Na pomoc si zavolala Thomasa a pak použila stejný trik s vodou ako Simone. (Miss mokré tričko v černém triku a bohatě vyztužené podrpdě, zmáčeno decilitrem tekutiny – gratulujeme Amalie, tak má vypadat vodvaz a kreativita)

Amanda sa rozhodla zaujať jako domina. Černé legíny a korzet doplnila oranžovou, gymnastickou stuhou. Na pomoc si zavolá opäť Thomasa. Amanda sa plazí po zemi s lízatkom v ústach, vylieva na seba vodu a prežíva orgazmus. (thomas též)

Čumáčka na závěr si přibližme trochu podrobněji. Laura v čiernom bavlnenom negližé sa plazí po zemi ako mačička. (Malte slintá) Vybrala si Martina, posadí sa naňho, zuby nadzvedáva tričko, siahne tu i tam (Slintající Malte si žárlivostí hryže klouby na ruce), …mlaskavý bosk… Martin ju vyzlieka a Čumáčik len v prádle jej zvodne libe. (Malte si překousl jazyk)


Pánové sice vypadají, že u toho všichni nejen slinili, ale hodnocení na place je vlažné.

Laura je však přesvědčena, že za chybějícími slovy je šok, ohromení nad jejím talentem. Je hvězda. (tleskame Laura, si hvězda, toto nie je laciné)

Holky odcházejí a hoši se pouští do sestavování pořadí.
Simone se vidí na předních místech, Laura se prý vůbec nechtěla svlíkat.


Nahoře hoši došli k závěru, že Laura překročila meze a s talentem to nemělo nic společného (Malte), Amanda má mnoho mínusů ze včera (Henrik), nejlepší byla Sandy.

A máme tu veřejné vyhlášení výsledků. Včerejší večeře se znovu započítává!
TABUĽKA:
1. miesto – Malene
2. miesto – Nadia
3. miesto – Amanda
4. miesto – Sandy
5. miesto – Laura
6. miesto – Simone
7. miesto – Amalie

Laura je sklamaná, myslí si, že bola fakt dobrá. Nechápe, kde urobila chyby.
Sandy je naštvaná, Malene nemá co dělat tam nahoře, ukradla jí přece nápad!

Pak pobíhá ještě hodnocení v soukromí. Amanda s Henrikem konstatují, že Laura byla fakty fakty fakty trapná.
Laura své vystoupení rozebírá s Christianem. Ano ano, Čumáček hned věděl, že to bylo trochu přehnané, ale něco přece dělat musela. … „Nedáš si trochu kočičího jídla, Christiane?“
…. (toto nekomentujeme, my nie sme trápni)

Večera! Prichádza DOPIS! Dievčatá pripravte pre mužov súkromnú party, sami medzi sebou si rozdelíte témy. Témy sú: háremová párty, balónová párty, kloboučková párty, mexická párty, maškarná párty a strašidelná párty.

Poďme sa spoločne pozrieť na prvú mexickú párty. Hostiteľkou je Malene. Oblečenie sombréro, prípitok tequila …a u jedného neostalo
Prechádzame k Amande, kde to bola nuda. Amanda sa nesnažili a chlapci sa museli hrať sami.


U Simone si chlapci veľmi pochvaľovali hru – strašidelná pantomíma, Simone až taká šťastná nebola.

Potom sme prišli k Laure. Laura nič nestihla pripraviť.

(Podotýkáme, že výzdoba se sestávala ze závěsu nataženého přes stůl) V miestnosti sa rozhostilo trápne ticho. A tak prišla na rad improvizácia. Niečo zábavné… trebars SPT eller K (vadí nevadí) navrhuje dievča. Laura, uka prsa!
NAJN, NAJN, NAJN. Laura predsa nie je ten typ, čo by ukazoval prsa. Ale Laura, toho natára,že :-D

Balónová párty u Sandy je najlepšia! Chlapci hneď pri príchode prasknú takmer všetky pracne nafúkané rekvizity.(bylo jich prý 85) Úlohou je praskať balóniky v rôznych polohách a bola to prča.

V solo na chlapce čekala Nadia a Amalie a jejich Háremová párty.

Tu by bola Laura ako ryba vo vode. … Malteho přání, aby se do toho Nadia dala naplno se naplnilo. Pánové nevěřícně přihlíželi, pak beze slov asistovali a.. Henrik to shrnul slovy .. to co se tam dělo, bylo už vulgární.

(obrázky z jednotlivých párty tu)

A jsme opět u naší oblíbené tabulky. Sandina party byla nejlepší. Za koho ji vyměníme .. A vida, už se tu objevují první spory, každý se pokouší prosadit svou favoritku hlava nehlava (přesněji včerejší dohoda zdá se padla)

Po obtížných jednáních dopadla tedy TABUĽKA takto: (Večeře se stále počítá)
1. miesto – Malene
2. miesto – Sandy
3. miesto – Nadia
4. miesto – Amanda
5. miesto – Simone
6. miesto – Amalie
7. miesto – Laura

Nadia je v dobré náladě, z druhého místa na první to je jen krůček, ale pánové nevymlouvejte se a koukejte s tím sakra něco udělat.

Na záver, aby tu nebola nuda, nemáme vzdychajúcu Amandu, ale vzdychajúcu Malene. Sex, jak má byť. Give me five Christian!

Na úplný závěr ale nesmíme zapomenout na naši anketu pro tento týden. Jak je to s tím Thomasovým slovem do pranice? Pomuchlal Lauru nebo zase nepomuchlal?
Pomuchlal!


Je tedy pravda, že v očích nás normálních ve významu v jakém jsme jeho ona odvážná slova chápali, je to přinejmenším sporný. Napřed ji vzal pravým hákem kolem krku, pomuchlal frisuru, přidusil (Kvíkající Laura odběhla obrostlá lišejníkem zvracet do nejbližší koupelny) a pak ji (když dělala, že je už nejméně tři týdny studená) mlaskavě líbnul na čílko.
Thomas má ale jiná měřítka a evidentně není zcela normální
Čiliže správná odpověď je B –„ ano, ale na sex nedošlo“, ale chápeme, že za těchto okolností to bylo velmi obtížné ;-)

Pokud se vám po všem to náladu kazícím Primáckém hiphopu dnešní díl zdál poněkud méně zábavný a říkáte si „to se na to vy…..“ … tak neprďte. Sice si počkáme až do úterý, ale příští týden nás čekají dva velmi solidní díly. V jednom se nasmějemě a v druhém budem zírat ani nedýchat.

Ale za přetržení v ten nejméně vhodný okamžik z celé série, do horoucích pekel tě proklínám, Primo!

Zdroj obrázků: TV3, danielishoj.dk, TV3/PrimaPlay

okkvp & Elko

Sledujem RS z obou stran hranice, spolupracujem bez ohledu na věk či pohlaví, píšeme česky i slovensky, a někdy i československy. Snad nám to odpustíte. Větrem ošlehaná smesviň a pohledný, nadějný mladý muž komentují HP, když Bazinga nemůže

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 37
1
Blabla
Reagovat

souhlasím…mega vopruz od primy…:-(

2
okkvp
Reagovat

Jsem koukala na fcb a vesele ololuju. Kačenky tam sice nadávaj jak protržený, ale zároveň se ještě urputněji předháněj v tom, která dá podrobnější spoiler :D … no co se pak divit

3
pelmel
Reagovat

Jsem fakt naštvaná…. ze začátku jsem nechtěla koukat…ohrnovala jsem nos nad HP :-)) tak jsem jen četla rekapy a komenty a bavila se u toho… někdy po 20. dílu jsem zkusmo zkoukla aktuální díl a pak jsem to vzala od jedničky najednou zpětně…. takže když už jsem se nechala „chytit“, tak mi vadí ty prodlevy mezi díly…. o to víc děkuji za mezičlánky a za příslib případného dovyprávění, kdyby to utli…. tak tedy SKOL ! (to je jedinej skandinávskej pozdrav,kterej znám :-)) )

4
Michal V.
Reagovat

mno tak po tomhle oznameni jdu prolurkovat vysledky RS a koncim se sledovanosti na iPrima, takze primo dekuji za to, ze myslis na svoje divaky!

jako cekat na vysledek do 6. listopadu fakt nehodlam. od zari zacina skola a podle me neni moudry to pretahnout do podzimni sezony, ale whatever… zjevne nejsem target audience.

5
Hooper
Reagovat

@okkvp: Může být, že podrobné spoilery spolu s pravidelnými odkazy na stažení dílu/ů stály za tímhle rozhodnutím? Přemýšlím, zda to je nesmysl nebo to aspoň částečně je důvod…

6
BlaBla
Reagovat

@Hooper: to si osobně nemyslím…právě by měli zrychlit, dle mého…už jejich výmluvy na to, že to nejde o víkendu, páč pravidla DK produkce…teď se vymluví na co??? A když to začali pouštět, tak to o víkendu jelo. Snad si pravidla domluvili při koupi, ne? Nebo na primě neumí číst? Či si najednou Dáni usmysleli, že o víkendu u nás ee a teď najednou ani ve středy??? Pochybuji.

7
okkvp
Reagovat

@Hooper: To si nemyslím – že by spoilerování byl důvod. Lze se mu dost dobře bránit, stačí aby admin stránky pořádně pracoval a neválel si šunky jako ti primáčtí (promo práce primy na netu je dlouhodobě špatná a skoro až nepochopitelná). Nějaký vliv to samozřejmě může mít – Prima mohla skutečně nakoupit jen část dílů a zbytek si jen zamluvit. Ale opět dojdu k tomu, co u nich nechápu – nechránění investice. Proč si proboha odhánějí diváky k sousedům, do úložišť. Každé přehrání u nich jim přece nese peníze. Na velmi solidním zabezpečením svého archivu proti stahování si práci dávají, tak proč vedení benevoletně přehlíží, že jinde se někdo bohapustě fláká. …. amatérismus, šlendrián a kamarádíčkování/ korupce

8
Ananas
Reagovat

@Hooper:
Logicky by člověk myslel, čím víc se to bude natahovat, tím spíš se výsledek proflákne a tím víc lidí ztratí zájem…
Vynechání víkendů bych ještě pochopila, ale 2x týdně je na 30minut fakt málo.

9
Ananas
Reagovat

Umím si představit, že Prima koupila jen část na zkoušku. Ale jaký by mohla mít důvod takováhle změna u těch dokoupených? Co by Dánům přineslo zpomalení vysílání na českém webu až do listopadu? Co to může přinést Primě, je to proto levnější? Sotva. Kupují to po kouskách, když našetří? Sotva. Bude na to díky zpomalení koukat víc lidí? Jako že po prázdninách? Sotva sotva.
Pořád se nejvíc nabízí, že budou zpomalovat až do ztracena…

10
okkvp
Reagovat

Dánský zájem na protažení by mohl být – čím hůř je to dostupné zde, tím víc se otáčejí dánské stránky.
Ale pak to znamená, že na obchodním jednání za primáckou stanu seděl orangutan
Anebo jsou primákům diváci formátu RS opravdu zcela úplně u riti, protože je míněj víceméně zcela zrušit (nové vedení, takový směr uvažování naznačilo už před časem)

11
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Tipuju, že B je správně.
Oook!

12
bechersaltz
Reagovat

Na prime sedi orangutani, co si myslej, ze pred obrazovkami sedi prvoci

13
Icecube18
Reagovat

Jestli to tam nemá pod palcem Šedivá mrkev. Třeba se jí nelíbí, že je kvalita dánskýho HP na hony vzdálená od tý její sra.ky a tak nám to chce znechutit :-D

14
okkvp
Reagovat

@Icecube18: to mě taky napadlo, že zasloužilá mrkev si hlídá pozice a vlní své sítě :))

15
Prochor
Reagovat

Prima nikdy nezklame. Je to v háji jako v případě Trosečníci v ráji. Nedokoukáme. Snad nám Slováci něco řeknou nebo nasměrují.

16
sideways
Reagovat

Obľúbená dánska verzia reality šou mení od budúceho týždňa vysielací čas. Doposiaľ sme mali možnosť sledovať novinky v raji každý deň po osemnástej. Pre neočakávané licenčné zmeny podmienok u našich zahraničných dodávateľov však môžeme ďalej vysielať premiérove epizódy len dvakrát do týždňa. Novým vysielacím časom je pre tento moment definitívne utorok a štvrtok. Veríme, že nám zachováte priazeň, nový vysielací čas si osvojíte a menšie zmeny prijmete s úsmevom na tvári.

17
sideways
Reagovat

ze mensie zmeny , neviem ci mam :-) , alebo :-(

18
Michal V.
Reagovat

to by me zajimalo jestli to ta danska televize jeste nekomu prodala krome CZ+SK a jestli jim taky furt meni vysilaci podminky…

treba to nase zrucna danstinarka (okkvp) zjisti ;-)

19
okkvp
Reagovat

@Michal V.: dá se předpokládat že švédsku a norsku -ale nezjišťovala jsem, jen odhaduji vzhledem k tomu, že tam zřejmě funguje vzájemná reciprocita (včetně provázanosti přes tv3) a jak norská, tak švédská verze se u nich vysílá/je v archivech

20
sideways
Reagovat

@okkvp: vo svedsku ide dnes 32 epizoda danskeho raja, asi musime drzat s nima krok.

21
sideways
Reagovat

je tam mozne sledovat norsku a svedsku verziu.

22
Blabla
Reagovat

ok, ok….jsem ve sledování po vystoupení volné disciplíny!!!! Bože!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUA!!!!!!!!!!!!! Co to bylo???????????????????? Fakt jsem na palici a jsem jediná, komu to fakt nepřišlo ani vtipné, ani sexy, ani zábavné?????????? A to jsem si nalila pivko k tomu!! :D

23
Sara
Reagovat

Slovy Laury – najnajnajn fuck. Posledni dva dily jsou o nicem. Chapu, ze muzska cast poulace asi slinta, ale souhlasim s se zasloužilou vdovou gustou fucikovou, soutěze miss by se mely zrusit. O cem to proboha je? I ti kluci predvadeli aspon neco, zonglovani, obruc …, ale tohle? Oplzle vyjevy. Nejsem puritanka, ale hrat vsechno na sex je nuda. Kdyby tam aspon jedna predvedla jine cislo, tak by podle me byla dost nahore.

24
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Dík za tip, než si to pustím, naliju si k tomu něco pořádného!

25
Sara
Reagovat

Ale na konec pobavila Simone – vubec nevim, co se tady deje. To uz pekne dlouho :-) Opravdu vykvet inteligence, jako v nasi verzi. To je ale tak jedina podobnost.

26
Blabla
Reagovat

@Ananas: to si dej, je to potřeba :D

Nejvíc jsem se nasmála na párty u Sandy :D to mě fakt hodně pobavilo :-D

Nejhorší byla asi opět Laura…sakva, tak oni jí řeknou, že její vystoupení bylo přes čáru a ona udělá toto…bože :D jak psala Sára, opravdu výkvět inteligence :D

27
Blabla
Reagovat

a abych byla upřimná…tak chlapi na tom nejsou mnozí o moc lépe…buran Thomas, sice roztomile žvatle, ale asi bych ho zabila, tak Lauru v podstatě označí za děvku a pak je mega rád, že ji má za partnerku a leze za ní?? Jaj… :D

A plácnout si po sexu….heeeeeeeeeeej :D

28
okkvp
Reagovat

já tedy při každé další repríze tohoto dílu řvu smíchy čím dál víc

29
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Když ony fakt asi neumí nic jiného, co by mohly předvést, zpívat, cvičit jógu, karate, tančit…:-))A i kdyby některá recitovala Shakespeara v originále, koloušky by to patrně neohromilo. Tak vsadily na jistotu. Koneckonců, v téhle RS diváci nerozhodují…

30
Ananas
Reagovat

@Blabla:
Jo placák po sexu, dodnes jsem myslela, že to je možné jen v komediích pro -náctileté:-)))

31
Sara
Reagovat

No ono i ten sex. Kralicek byl traged, krestan o malo lepsi traged, to placnuti bylo tak kvalitni jako jeho vykon a melteho nebylo moc videt, tak snad henrik, ten snad. pekne se to tam zvrhava. A thomas kouka jak vyorana mys, kdyz se ostatni bavili o bazenu a hromadnem sexu a mysli si, ze kdyz ma partnerku, tak ho to opravnuje, aby se pomuchlovat ba primo na to ma narok a nechape, jaktoze laura to s nim nechce delat. Zvast, kdyz se tam celou miss prezentuje jako nejvetsi slapota.

32
okkvp
Reagovat

@Ananas: ano, recitace Shakespera v originále s plavacíma křidélkama a nafukovacím delfínem pod křídlem by mohla být opravdu kvalitním kulturním zážitkem.

33
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Jasně. Sandy by mohla dát „Jak se vám líbí“, Amanda „Zkrocení zlé ženy“, Laura „najnajnaj Mnoho povyku pro nic“…

34
Blabla
Reagovat

dneska jsem se fakt nasmála :D i u komentářů :D

Sára! Karate??? :D jdu si to pustit znova, asi jsem sem zrovna válela smíchy, nebo se styděla za ně :D

Dnes ale mega pobavili :D

35
bechersaltz
Reagovat

@Blabla: proc ne? V takovým Bibione je hlava na hlave, tam se danum karate jako priprava na pobyt u vody hodi.

36
Ananas
Reagovat

Co se dá dělat, nejlepší byla nakonec opravdu Sandy.

37
okkvp
Reagovat

rekap přidán do článku

Přidat komentář