Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 3.7. Škatule, škatule, hýbejte se rekap

3. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Včerejší i dnešní štábní dopisy osazenstvu udělají na mozku nejednu kličku smyčku. Poté, co byl včera z jejich středu vyvržen únosce Kasper, je jich přece 10 a přesně to vychází na páry. Tak kruciš o co tu jde, co se bude dít? Dnes přijde do hry nový muž a nechce spát sám. Jak to zařídit, aby se udal, někdo vypadl a všem se točila hlava kolotočem? Pro Dány maličkost, stačí vymyslet řetězové párování. Že nevíte o co jde? Tak se dívejte a čtěte rekap

Ano, ano, dánský štáb je, na rozdíl od poměrů na které jsme tu zvyklí, kreativní a často i pěkně škodolibý. Trápit v luxusu se rekreující ovečky jej evidentně baví a tak jim na dnešek připravil těžký oříšek k rozlousknutí. Předem toho totiž moc nevědí. Ve hře je mnoho činidel, plusů i mínusů a večer na to někdo doplatí. Do Ráje bude uveden třiadvacátý účastník. Seznamte se:

Martin Dengsø


22 let, Hvidore, kovář, zámečník

Pokud by se měl muž, účastník RS odhadovat podle témat, kterými má pokreslené tělo, tak bychom Martina asi museli považovat za velkého romantika. Květinky a motýlci, v ladných křivkách vinoucí se notová osnova s jakýmsi popěvkem, složité dekorační fonty, dívčí hlavy, socha svobody, koruna nápadně připomínající korunu Louise Antoina, vévody z Angoulême z roku 1825, později dvacetiminutového francouzského a navarrského krále, datum úmrtí jeho milovaného psa Qata.
Ve skutečnosti se zdá, že Martinova tetováž má spíš funkci lapače romanticky založených dívek a žen. V tomto úsilí mu vydatně pomáhá velmi solidní postava a úsměv a jiskrný pohled slibující vše. V šedém tílku vypadá jak domorodec z mexické telenovely, ovšem jak se navlíkne do bordo obleku, tak kouzlo pomine a mnohá z lapených asi začne přemýšlet, kam dala oči a zda tam tehdy opravdu nikde poblíž pro opření kola nebyl kandelábr. Já tedy určitě, protože jsem kromě jiného i na hlasy basově chraplavé a čínsky znějící kuňky mi neberou.


Nicméně v Ráji bude Martin pro ostatní kolegy jistě těžkou konkurencí.
Nemá rád omáčky, dressingy , kečupy a podobné. Podle něj by mělo být vylepšování jídel takovými sračkami zakázáno. Prozradil na sebe ještě, že je zcela zblázněný do Fifa, ovšem v tomto případě těžko soudit, zda mu učarovala účetnická metoda, federace irských rybářů, fotbalisté Pobřeží Slonoviny, hnutí anglikánské církve anebo kapela Five Iron Frenzy.
V srdcích diváků by rád zanechal stopu veselého bezuzdného frajera s mozkem i srdcem na pravém místě.

Tak co, je Martin „váš“ muž? A kdo podle vás tuhle noc už nebude zahřívat žádnou z postelí Hotelu Paradise?

Díl 28 – rekapitulace v obrazové zkratce

Nálada v hotelu po ránu je poněkud nervní. Včera je jim něco napověděli, jenže nikdo netuší co vlastně a tak se tentokrát čeká na dopis jako na smilování boží. Pánové jej šli dokonce vyhlížet.
Jen Amanda má v hlavě trochu jiné starosti. Je plná nočních zážitků a jak už to u blonďatých mrkacích panenek bývá, musí se někomu svěřit, nejlépe jiné panence. Víš on je táák hroznej,Lauro, prej se mám soustředit, protože jsem úplně blbá, pronáší Amanda, která pro dnešek zvolila vizáž diblíka domovnice, ale …
HP2014-28-olala

No a je to venku, přece nebudu za trubku, tlak uvolněn, tak ještě se ujistit, že šikovnýho klavíristu to bere i nadále a samozřejmě jej zároveň trochu poškládlit náznakem cavyků. Funguje to :-)

Když konečně nenápadný pinglík s podnosem dorazil, natěšené družstvo jej sleduje na jeho cestě k místu předání, jak kdyby měl v obálce měsíčný výplaty i roční prémie europoslanců dohromady.

„Dnešní párování bude jiné, promluvte si s více lidmi“ ts ts, to nějak nechápame. Danny, nekorunovaný král Ráje se ujímá své role, i když tedy to chudák musí uskutečňovat v tak obtížných podmínkách.

Navíc jedna ovečka je poněkud vzpurná
Já tě plně chápu, děvče, ale buď ráda, že jsem ti přidělil spolehlivého Bekima, kterýho sice nikdo jinej nechce, ale co by za to jiná dala a to že se místo něčeho jiného hodinu sprchuje, je taky tvoje chyba.

Vdova Laura, musí od včera zastávat roli čumáčka i králíčka najednou a tak jí to dneska pálí za dva. Však si už včera zadělala, dnes je čas těsto prohníst ať řádně vykyne.

Upřímným polibkem přece neprohloupíš.

Největším pilníkem je ovšem Christian. Řekli promluvte si …. Tak to vezme jak podomní prodejce vysavačů pěkně dům od domu. Jsem mladej a perspektivní, Pani, vy byste mě snad taky nechtěla?


No ale dost rojení, teď si tu vzájemnou komunikaci projedeme v praxi. Jednotko na značky.

Rikke vítá nervózní účastníky hlasem a pohledem medovým. „Dneska přijde nový host, ale než se tu objeví, dámy, zadejte se.

Pánům trochu odlehlo, tohle vypadá nadějně a spokojeně míří k židličkám. Jediné napětí přináší úvaha, kterou zas vyfasujou.

Zato dámám zatrnulo. K první volbě je vyzvána roztřesená Amanda a ta si to s nadšením štráduje ke své rajské jistotě. Že Henrikovi podivně tuhne tvář, chudák holka mrkací si asi nevšimla.


Kimii na pokyn „můžeš“ pohodila hlavičkou, jak když rozverný koník setřese toho otravu s bičíkem na hřbetě a s výrazem „si toho Bekima nabuš do torny, Danny“ štráduje k Christiánovi.
Nadia svým polibkem potěší Malteho a na řadě je poslední z dívek, už poměrně naštvaná Laura.
Neobsazený Bekim nenápadně poposedne, Laura nabere směr, ale pak hodí kličku Ronaldinhovku a Christián je dvojnásob potěšen – u téhle dokonce nezvonil. Kimii se Lauřina volba zdá poněkud pitomá, zvláště, když ten, co jí včera obluzoval růží si vybere Lauru.
Ale tak co, nakonec on měl možná ten Danny pravdu… Bekime, ty muj šibale,promiň, já tě před tím úplně přehlídla.

Tak milí a vážení a teď tu máme toho nového, Čau Martine

Pánové vztyk, dámy na židle – střídáme. A aby té radosti bylo víc, dnes máme řetězení.

O co jde? Martin si vybere a přebytečný pán si vybere jinou a pořád tak dál, až ten poslední nevybraný obdrží letenku.

Martin je se svým úkolem srozuměn a vyráží. Kimii cítí šanci zbavit se té otravné sprchy jednou pro vždy a tak olizuje rty, špulí a telepaticky vysílá „Tu je tvá naděje“ a na Martina to funguje.

Tož Bekime, je to nemilé, ale snad napotřetí už se dneska konečně chytneš. Nevybíravá Simona je jasná volba.
Danny má sice kolegu rád, ale tohle si bude možná pamatovat, nicméně Nadia je ještě lepší partie.

Teď je pro změnu nenadšen snaživě se družící Malte. K Lauřinu překvapení a Amandině náhlé chuti zkopat toho protivu do kuličky, míří vedle Henrika.


Henrik s odevzdaným výrazem zdvojuje Christiana u Laury.

A je to tady. Z pod Rikkeina nadzdviženého obočí zní: „Lauro ty dnes rozhodneš!“

Pánové mají poslední možnost zapůsobit. Naděje umírá poslední, Henrik to zkouší uhrát na starý kámoše. To Christián je dnes nemilosrdný a pěkně po křesťansku Lauře servíruje, že u Henrika bude vedle Amandy vždy druhá a po chvilce Lauřiny etudy „ješiš, já nešťastná, přece nemůžu ublížit kamarádce“,
HP2014-28-toviszejsemkamoska
(při které Amandě konečně došlo, že má na vzývání panenky Marie posledních pár vteřin), vyřkne svůj ortel: Beru Christiana


Henrik není pitomej, do pěti počítat umí a tak jej to do kolen nepošle. Samozřejmě není nadšenej, ale ví dobře, že si za to může sám. Málo se věnoval ostatním a Amandě měl asi předem nakreslit schéma.
Takže poslední ze „zakládajících“ bardů prohrál na lásku, odevzdaně balí, loučí se s Amandou s nadějí na případné pokračování za mořem. Při loučení s celou grupou se Danny neopomene stavět za chápavého nejkámoše, ale ten z hrbu odpadlý balvan těžkého soupeře je na něm patrný.

Den v Ráji, ale ještě nekončí. Amanda si opět musí ulevit kamarádce.

A tím jsme se dozvěděli i zábavné detaily jejího včerejšího večera s Henrikem i to, že jí kámoška doporučila nemračit a využít co je. Pak už se jde ale v novém zasedacím pořádku zaléhat.

Jen Kimii má ještě na vymodleného partnera zvídavou otázku.

Pa, Henriku
Dnes jsme přišli, stejně jako 13. března Dánové o jednoho z nejpopulárnějších soutěžících.Henrik byl od začátku výraznou postavou, bavil ksichty podroušeného medvěda, nezapomenutelným zpěvem Holy Grail, čím dál zamilovanějším pokukováním po Amandě, odložením trojzubce při ovládnutí „všech moří i bazénů“ i velmi solidním taktickým uvažováním. Příchodem Dannyho byl veřejně vyhlášen hlavní lovnou zvěří, a i když jej před vyhazovem v kostýmu Poseidona ještě zachránil bulící starší od mladšího, bylo jasné, kam to směřuje. Svou prohru unesl na rozdíl od předešlých hrdinů na tehelném poli statečně, uronil až v soukromí.
Třeba se dočkáme, že nám jej štáb po čase do hry vrátí. Byl dobrý klaun a toho horkého večera propotil košili do průhledna.

Nicméně, neklesejte na mysli, v pátek nás čekájí písečné balóny a bude s tím taky švanda.

Zdroj obrázků: TV3, Danielishoj, TV3/PrimaPlay

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 39
1
Petr
Reagovat

Tak musim říct ze danska verze je milionkrat lepsi nez ta nase ..jsem zveddavej na dneske na ten retezovi parovani..skoda ze vypad kasper byl dobrej

2
Hooper
Reagovat

Řetězové párování je opravdu invenční věc, bez ironie, tak se fakt dívejte. Doporučuju.

3
Ananas
Reagovat

Ach jak jsou ti dánští chlapci krásně ilustrovaní!

4
okkvp
Reagovat

@Ananas: Já pořád přemýšlím o důvodech, co k tomu může lidi vést. Možná v tom pak nejsou tolik vidět modřiny

5
Ananas
Reagovat

@okkvp:
Prý je to návykové. Začneš a chceš další a další. To je dost vidět. K stáru to bude vypadat mooooc pěkně.

6
Prochor
Reagovat

Dánský štáb má prostě v hlavě mozek a z tohoto formátu dokáže vytěžit maximum. Takhle to má vypadat. Přitom dánští soutěžící určitě nemají vyšší IQ než třeba náš pražský superman Gino. Takže neúspěch naší řady jde na vrub neschopného štábu a Šárky Šedivé.

7
Melek
Reagovat

@Hooper: Jojo, princip párování se opravdu povedl. Ale výsledkem mě Dánové nepotěšili, takovou bombu jsem nečekala, je mi ho chudáčka líto.
A taky by mě zajímalo, co většina chlapů vidí na první pohled na Kimie, protože já vidím hromadu kostí a trochu silikonu :D

8
okkvp
Reagovat

@Prochor: dost s tou ŠŠ ! ;-)

9
Ananas
Reagovat

@Melek:
Tak oni patrně vidí jen to druhé:-)

10
okkvp
Reagovat

@Melek: Martin jí to přece řekl – ty tři tečky

11
Blabla
Reagovat

teda….tak to mě celkem dostalo…Henricka jsem měla fakt ráda….Laura je divná…nechápu jí…tomu blondýnovy s divnou botou moc nevěřím…

12
Ywanka
Reagovat

Aj aj aj…tak a můj fanoušek je pryč….bude mi moc chybět:( Moc štěstí ve hře neměl a Laura se rozhodla strategicky, ale vůbec mě to teda nepotěšilo. Tak už ve hře není nikdo z první pětky kluků. Danny si pěkně oddechl, jak říkal, že bude mít konečně trochu klidu…no nemá teď žádnou velkou překážku, když bude mít kliku na zvraty, tak může dojít klidně do cíle bez větší námahy…jen doufám, že Christian to trochu rozjede, protože jinak u nikoho moc taktický potenciál zatím nevidím…acho jo…včera mě to nějak napadlo, že to dneska nemusí dopadnout dobře, ale do poslední chvíle jsem doufala v zázrak nebo v Lauřinu dobrotu – blbost a ona se zrovna projeví chytře:(

13
Melek
Reagovat

@okkvp: Asi jo, ale stejně je to zvláštní, že by to z ní tak vyzařovalo na první pohled. Asi už má na to Martin čuch a zkušenosti ;)

14
okkvp
Reagovat

@Ywanka: No, zvorala mu to Amanda. Kdyby byly šla napříč, nebo alespoň jinam, tak to mohlo dopadnout jinak. Jenže Amanda holt někdy neslyší nevidí. … Je tedy pravda, že měla nevýhodu první volby. O tom, že Laura je typ „šikulka vychytralá“ nepochybuju od druhého dílu.

15
okkvp
Reagovat

@Melek: tak Kimii je v tomhle velmi čitelná, imho

16
Prochor
Reagovat

Ještě jsem si nepustil dnešní díl ale jsem přesvědčený že mně Dánové zase překvapí a pobaví:-)) A Teď jdu na to.

17
Prochor
Reagovat

První dojmy:
Jak bylo řečeno, tak Amanda funguje na první signální a pán bazénů se může spolehnout na její sexuální abstinenci.
Výběr nové partnerky pro Bekima je zase nový prvek.

18
iR.
Reagovat

Sakryš, můj fanoušek je pryč. :-( To abych zas hledala novýho fanouška. :-)

19
Ywanka
Reagovat

@okkvp:
No já myslím, že si to svým způsobem zvoral sám, protože jak sám říkal, až moc se fixoval na jednu osobu a to nikdy nedopadne dobře…navíc je jasné, že Amanda není zrovna mozek skupiny:) A vzhledem k tomu, že netušili, co bude dál, tak prostě šla k němu a neřešila to. No jo no…já doufám, že dál to bude tak dobré, že se mi to bude líbit i bez Krále bazénů.)

20
Prochor
Reagovat

Pitomá Laura vyhodila mého favorita. To mně naštvala. Danny je zase na koni.

21
Ananas
Reagovat

Fňuk.
Ovšem „mám trochu pocit, že jsem dostal to, co zbylo“ je hláška týdne!

22
Elko
Reagovat

Tak dnes som sklamaný, ale neverím, že by si štáb nechal vyhodiť dvoch ľudí, ktorí im to tam slušne ťahali. Čakám, že niečo ešte príde :-)

23
Ywanka
Reagovat

@Ananas:
Taky mi tahle hláška přišla hodně dobrá:)

24
Ananas
Reagovat

@Ywanka:
On ten Bekim možná nakonec bude tak strašně zábavný, jak o sobě prohlašuje…Ale kapku jinak, než si myslí;-)

25
Roni
Reagovat

Líbilo se mi, jak Henrik nevinil všechny kolem sebe, ale bral to tak jak to je a viděl i své chyby.
Laura je čím dál tím divnější.
A mohla by tedy zase přijít nějaká brunetka.

26
okkvp
Reagovat

Já tedy myslím, že Laura je od začátku stejná, jen dobře mate mimikrama té naivní nevinné holčičky, co jí upadl nešťastnou náhoou míček do záhonku zrovna když šla kolem kámoška s nanukem – v záhonku kráter, pět mrtvejch a nevinná dušinka s nohama do o si stydlivě tahá sukýnku a líže nanuk.
Nezapomínat na to jak chladnokrevně a bez jediné slzičky vyprovodila čtvrtý den bratříka (slzičky následně hrané přece tak náramně srolovaly Nikitu). Včera s Kaprem to bylo velmi podobné a dnes dtto – Amandě se na těch židličkách víceméně vychechtala do ksichtu. Čumáček :-)))

27
Jerremy
Reagovat

Nejsem spokojný s dnešním dílem. Teda s tím jak to dopadlo. (po osobní stránce)
Z herního hlediska to bylo v pohodě i když mě rozhodnutí Laury trošku překvapilo.
Btw, jaká je sledovanost tohoto programu když jede jenom na internetu? Pokud to je uspokojivé, celkem rád bych viděl nějakou dobrou sérii Big Brother :-)

28
Jerremy
Reagovat

Okkvp: nápad obrazovýho rekapu se mi líbí ;-)

29
Ywanka
Reagovat

@okkvp:
Na Lauru mám stejný názor…od začátku se tváří jako svatá dala neví komu, ale je to jasná potvora a myslím, že moc dobře ví jak tu svoji masku nevinného děvčátka využít ve svůj prospěch…nechci ji přeceňovat, ale mám pocit, že je to přesně její strategie…jsem přece jen zranitelná holčička, nikoho neohrožuju a hledám chrabrého udatníka.) Jen když to zkoušela na Nadju a tvrdila jí, že jí rozhodně nechtěla vyhodit, tak to nezafungovalo..ale na chlapi to nebude špatná strategie…uvidíme.. Odchod svého bratra a Kaspera vzala hodně chladně…

30
Prochor
Reagovat

Z mých oblíbenců zbývá v hotelu už jen Nadia. Henrik a Pernille už jsou bohužel venku.

31
Melek
Reagovat

Tak teď budu vyčkávat, co bez Henrika předvede Danny, aby se do té své strategie zase nezamotal

32
okkvp
Reagovat

rekap přihozen

33
Prochor
Reagovat

Danny-James Bond mně přesvědčit že není hloupý když nevybíral únosce podle vlastností (Laura na to nemá, Henrik je zase moc chytrý atd.). Protože on sám si roli únosce nemohl nijak vybrat (nikdo mu nedal možnost volby) tak Danny správně usoudil, že ani skutečný únosce si nemohl vybrat a zvolil ho tedy někdo jiný (asi štáb ale později se ukázalo, že Fie). Takže únosce může být absolutně kdokoliv nezávisle na jeho vlastnostech. A z toho logicky plyne, že únosce se dá poznat jenom podle neobvyklého chování, což Danny potvrdil: „Vybral jsem Kaspera, protože se choval nějak divně“.
Takže Danny umí určitě uvažovat logicky a je silný hráč. Jeho chyba je, že příliš podceňuje ženy (nebo přeceňuje svůj vliv na ně).

34
okkvp
Reagovat

@Prochor: jenže on mu přece u baru Kapřík kuňknul okatou nápovědu (ráčejí se podívat do příslušného rekapu)

35
Ywanka
Reagovat

Tak mě tak napadlo, kdyby si býval Christian vybral Kimie a Laura by šla k Bekimovi. Martin by Christianovi Kimii přebral, Ch. mohl jít k Amandě, Henrik přebrat Lauru u Bekima a rozhodlo by se pak mezi Dannym, Bekimem a Maltem, rozhodovala by Simone nebo Nadja, takže Danny by to měl v suchu taky a vypadl by Bekim nebo Malte…škoda…byl by to mnohem lepší scénář.) No jo co se dá dělat..

36
Hooper
Reagovat

Každopádně u mě čumáček bod, hraje dobře.

27 (jeremy) – taky by mě přehrávanost zajímala, snad bude Prima spokojená a další RS na netu (ne nutně kontejnerovky) se dočkáme.

37
uKaStany
Reagovat

Čumáček toho asi tak moc nehraje, čumáček vypadá, že to má vrozený. Čumáček bude pěkná mrcha ;-)

38
Jerremy
Reagovat

@Hooper:
Nojo ale kterou další RS bys chtěl vidět? (Btw poslední Survival stoji za kouknutí).

39
Hooper
Reagovat

@Jerremy: Třeba nějaké další řady Beauty and the Geek (ale jsme tu OT).

Přidat komentář