Panáček v reality show

Hotel Paradise 2014: 2.7. Kdo je zvrhlým únoscem? rekap

2. Červenec 2014 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

Kdo do včera večer přežil vysílací pauzu ví, že z Hotelu Pradise i druhá lepá žínka zmizela. Nadia a Kimii byly někým uneseny a to se musí prošetřit. Kriminální policie zasahuje, jeden policajt je hodný, druhý zlý a taky jim jde o krk. V Mexiku maj totiž zvláštní režim – letí padouch anebo tupý policajt! Brzo bude zcela jistě jeden z rekreantů chybět a poslední večer je třeba řádně využít. Nachystejte bílé kapesníčky.

Díl 27 v obrazové zkratce

Jak je ten svět nevděčný. Někomu ukradnou babu a ještě mu pak vyhrožují. Chudák Danny hned u snídaně sakruje, protože jim tam přišel přípis, že Nadia s Kimii jsou sice v nebezpečí, ale větší hrozí jejich partnerům. Únoscem není žádný mexikán, naopak nápověda zdarma – únoscem je Dán.Pánové postižení unesením ženy koukejte se snažit pachatele odhalit, jinak balíte.

Pánové se tedy domluvili, že se na to podívají. Podezřelých plný hotel, je třeba volit správná měřítka. Tady si sednem a po jednom si pozvem podezřelé na výslech.

Kde jsi byl? Byla jsi to ty? Odpovědi dostávají páni jakopolicajti všeliké.

Podezřelí to berou moc na lehkou váhu, ale oba hlavní vyšetřovatelé mají zkušenosti s mladistvými delikventy a tudíž se zaměřují na nonverbální projevy a psychologii.

Je to těžké, pachatel si tu někde sedí a pánové pořád nevědí. Nic nevědí ani spoluúčastníci a jak nám předvedla slečna Simone, podezřelé může být vlastně cokoliv. Rébus se řeší stále všude a tak se u suchého baru potkali i Danny s Kasperem

Danny si stále není jisty a raději počítá se vším, je to jako ruleta. Nemá Nadiu, Amanda s ním dneska nemluví, ale zaplať bohu tu má alespoň jedno děvče, kterému na něm záleží.

Čas rozuzlení krimi případu se přiblížil. Všichni do černého, nebo alespoň tmavého a vzhůru na plac.

Rikke klade otázku: Tak kdo je podle vás ten padouch zavilý? Jmenujte tři podezřelé a ti vystoupí o krok z řady v před.


Slovo si bere hlavní vyšetřovatel, přejede pohledem Chrisitanovo tričko a zavelí : předstoupí Kasper Amanda a Henrik.
Už je jasné jak na to Danny šel, vybral ty, o kterých si myslí, že jej chtějí vyhodit a Kasper – no ten se poslední dny choval divně.

Henrik je za okamžik ale zase v suchu, to Amanda je přece proradná žena, tu je třeba natahovat na žebřiny o kapánek dýl. Ale nakonec je jediným podezřelým Kapřík.

Napětí by se dalo krájet, hrdina se sice cítí špatně, ale stojí pevně s pohledem kams v dál.

Tak pověz sokolíku, byls to ty?

A pak to slovo padlo:

Tedy vlastně ještě nepadlo. Hrdinovi jakoby letí hlavou, jaká osidla mu osud určil a my to vidíme v krátkém sestřihu. To Fujka dostala tajný štábní úkol a vybrala si Kaspera. Co mohl dělat, neotřelou větou oběťi zmátl
a svoji roli splnil, ale je mu líto útrap dívek nebohých a za svůj osud je plně právně odpovědný.

Člověk by čekal, že Laura sebou praští o dlažbu anebo alespoň vše překřičí svým Aj Aj Aj. Mýlka čéče. Asi, že už králíček okolo ní tolik nečumáčkoval, tak se zmohla akorát na tichý myšlenkový pochod „ No, když ne tenhle, tak holt jiný“

V těžkém šoku nalézá se kupodivu jiná blondýna, Kasprovi přitom cuká brada a smutný je i Henrik.

Naopak na druhé straně propuká veselí. Pravda, chvilku to vypadalo, že se pánové napřed z prožitého strachu pozvrací.

Pak ještě kapřík foxík zaštkal, že mu bude strašně chybět Laura, ale to už tedy zrakem značně slzami zamženým (v Dánsku přece pláče každý hrdina)

a poté, co všecky zpražila Rikke oznámením, že zítra se tu sejdou zas, vyrazil Kasper balit.

No a pak se Kapr, co měl čáku na finále (však je taky Birch) všem zamával a zmizel v bízké mexické vesnici, ovšem zřejmě s přesvědčím, že bulí nejmíň půlka Dánska, jestli ne celý. V tom momentě si Laura uvědomila, že už nemá krytá záda a konečně i ona slzu prolila.

Jedna éra končí, další začíná. Na osiřelé účastníky čeká zítra nějaký twist, jak jim psal list, napřed však švanda s parukami. Vzhůru do chemlonu a k večeři. Radost tahle čančaráda udělala Dannymu. Je fakt, že by byl možná i hezčí ženská, než je chlap.

Mě osobně ovšem víc rozesmála prda Nadii.

No a pak se slavilo, pilo, tancovalo, jen Henrikovi to nějak nešlo přes pysk.


Laura rychle pochopila, že potřebuje náhradníka za Kapra a Malte tam stál tak sám. Ani Křesťan jen tak neočumuje, poté co předvedl svůj pizza dance, někde čmajznul růži a už ochutnává svou vyhlédnutou kostru na párování – Kimii. Jen Henrik pořád sedí opodál a Amandě neudělal radost, když řekl, že se dneska nechce s nikým bavit. No co to je? Zrovna když už tak je tolik nadržená a po konzultaci s Laurou došla k tomu, že by se šikla alespoň Henrikova ruka?
Cože to ta Rikke povídala – že pro někoho bude tahle noc v Hotelu Paradise poslední?
Tož Amando, to se musí …

Tak jakej byl Kapr?

My dvě s Bazi jsme z něj měly od začátku velkou srandu, ale čekali jsme, že nám vydrží trochu dýl. Škodolibě jsme si totiž přály, aby si užil i potupu přečurání při párování, o kterou jsme tímto bohužel přišly. (ale co víme, že, do konce daleko) Budiž nám škodolibým útěchou, že i v After Dark dostal Kasper otázku, co na to asi řekne úspěšnější a slavnější starší bratr. Nadšení Kapřík sebekriticky neočekával, když projel všechno, co mohl. Média, blogeři i obyčejní lidi si z něj navíc chvíli utahovali i ze srovnání úspěchů bratrů u Paradise žen a dívek, ale počet fanynek – kamarádek na fcb mu stoupl.

P.S. Zlitá Gita není přesný překlad Dannyho parukové přezdívky. Pokud jsem rozuměla správně, tak se pojmenoval Opotřebovaná mřížka ;-)

Zdroj obrázků: TV3,

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
Melek
Reagovat

Danny mě překvapil, je to úplný Hercule Poirot :D

2
Prochor
Reagovat

Dánský štáb je prostě super. Jsem napjatý jako ponožky o co kráčí! ŠŠ-sleduj jak se to dělá:-))

3
Prochor
Reagovat

Líbí se mi zejména jak štáb dostal Dannyho s jeho oblbováním holek mimo mísu a přinutil ho hrát jinak. Fakt dobrá práce – víc se nedá říct.

4
Ananas
Reagovat

@Prochor:
Taky se mi moc líbilo, jak to vyšetřování sestříhali. Kasper byl celou dobu zdánlivě celkem mimo podezření.

5
Prochor
Reagovat

Takže moje šílená teorie vyšla byli to partneři unesených dívek?

6
Prochor
Reagovat

Takže ne a Dánský štáb mně zase dostal. Jsou fakt dobrý.

7
Prochor
Reagovat

Dánský štáb mně nechat dovodit, že partneři jsou ti unesených dívek. Ale už jsem nemohl vědět že jsou ohrořeni proto, že neuhodnou skutečného Jacka rozparovače. To je opravdu super práce.

8
Prochor
Reagovat

Ale musím uznat že Danny je sice hajzlík ale blbec opravdu není, Je to chytrý hajzlík čili ideální záporňák.

9
Melek
Reagovat

@Prochor: A celkem pohledný záporák, to se taky počítá :)

10
okkvp
Reagovat

@Melek: No, jak pro koho

11
Prochor
Reagovat

Král bazénů začíná bodovat u Amandy i na souši:-)) Ale začíná mně být sympatický.

12
Blabla
Reagovat

Henrick mi byl sympo skoro od začátku :-) jednu chvíli jsem si myslela, že je bude unášet Michael :D :D ale pak jsem si uvědomila, že Dánský štáb není český a tudíž to budou mít promakané :-)

Danny zaskočil…Laura taky lehce, moc nebrečela teda, když jí králíček mizel do západu slunce…jsem zvědavá, jestli v hotelu ještě někomu dá :D vypadala, že aj jo…nebo se z ní stane sexuální poradkyně :)

A Králíčka mi bylo líto…jak se mu tak chvěla bradička, jsem si hned vzpomněla na ty jeho postelové tance a pochopila jsem :-) úplně stejný pohyb :-D

13
Melek
Reagovat

@Blabla: Taky mi přišlo zvláštní, že Laura netrpěla Kasperovým odchodem. Když si vzpomenu na její záchvaty z prvních dnů a větrný mlýn :D

14
Ananas
Reagovat

@Melek:
Laura se kácí z každé pitominy, a když jí vyhodili králíčka tak ani jediné ajajaj?!

15
Prochor
Reagovat

Dnešní díl mně opravdu pobavil.

16
Sara
Reagovat

Když si to tak proberu, tak to Danny zase neměl tak složité. Uneseny byly holky jen z jednoho tábora – Dannyho. A přímo i partnerka Dannyho, tudíž se někdo chtěl Dannyho zbavit. Byl to tedy někdo z druhého tábora – nováčci jsou ještě nevyhranění, tudíž jako Danny bych uvažovala takto – kdo je v opačném táboře a fakt mě nemá rád? Amanda – Henrik – Kasper. Amanda je tele, Henrik je příliš chytrý a neudělal by to takhle okatě, zbývá Kasper (je dost jednoduchý). Mohli to být nováčci, ale musel zariskovat a vyšlo mu to. No, Kaspera škoda nebude. A ta bradička byla skoro tak vtipná jak u Daniela.

17
Hooper
Reagovat

@okkvp: Tak jestli jsou cílovkou dánští středškoláci, tak bych s devítkou docela souhlasil.

18
Hooper
Reagovat

@Sara: Tak Amandu by z únosu asi fakt nikdo nepodezíral. Henrik nicméně v úvahu přicházel.

19
okkvp
Reagovat

Rekap v článku

20
Baruš
Reagovat

A já musím přiznat, že jak jsem měla z Ka(s)příka pořád srandu, tak mi ho bylo po tom vyřazení i docela líto… ještě s ním mohla být švanda. A Henrik jede :)

21
Evík
Reagovat

Moc hezký obrázkový rekap… :o)

Kaspera jsem netipovala jako únosce, ale je fakt, že jak stál vytažen z řady, tvářil se úplně jinak než obvykle a byl nějaký divný… Kdyby udržel úsměv, asi by ho nedostali… :o)

22
JanaVoh
Reagovat

Teda já Vám řeknu, tahle reality je prostě úžasná… Proč něco neudělal český tým? Ten tajný úkol s Rozparovačem byl nádhernej.
Myslíte, že Amanda Henrika využívá? Teď v tom posledním díle se mi zdálo, že se tak stydlivě usmívá jako když ji oblboval Danny…

23
okkvp
Reagovat

@JanaVoh: Nemyslím, Amandin mozek v mnoha případech jede jen na první signální :-)

24
Hooper
Reagovat

@JanaVoh: Ano, Henrik je/jsou pro Amandu zadní dvířka. Herně i lidsky. Již nějakou dobu.

25
JanaVoh
Reagovat

Já bych to tomu Henrikovi přála… Vypadá, že aspoň něco v hlavě má na rozdíl od ostatních holek…

26
okkvp
Reagovat

@Hooper: hlubší rozbor neposkytneš?

27
Ananas
Reagovat

@JanaVoh:
Tomu se říká 2v1.

28
Melek
Reagovat

@JanaVoh: Amanda určitě není úplně blbá blondýna, ale některá její rozhodnutí jsou zvláštní. Taky bych Henrikovi přála, aby ho nezklamala, po vypadnutí Kaspera bude zase dost v nevýhodě, Dannyho partaj se rozrůstá. Mě minule hodně překvapila Nadja svou intuicí, takže tu bych taky neodepisovala.
Laura byla výrazná jen svým vztahem ke Kasperovi, Simone a Kimmie jsou mi asi tak nějak ukradené

29
Hooper
Reagovat

@okkvp: Neposkytnu

30
Ananas
Reagovat

Kdo je Váš tip na příští třesení bradičky či jiné mužné loučení?

31
Blabla
Reagovat

no Kasper to udělal dost jednoduše…to je fakt…ale víc se od něj očekávat nedá…:D aspoň teď bude mít šanci poznat zbytek holek (cca 15 kusů) v Dánsku, které ještě nezná :D

Netroufám si říct, jak dopadne párování, bo pokaždé, když vymyslí někdo strategii, tak dopadne úplně jinak :D A nejsem si jistá ani u Bonda, že mu nějaká vyšla…on tedy pokaždé říká, jak vyhrál a ten druhý je nula…ale myslím, že většinou má víc štěstí, jak rozumu :)

Přidat komentář