Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (31) + cz titulky

28. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Nadějné talenty, bizarní nápady, ale hlavně jako obvykle vtipná zábava. Tak se dá charakterizovat třetí semifinálový večer Britain’s Got Talent. Na úvod jsme se vrátili do 80.let při vystoupení dvou rozpustilých dívek z Harmony, sourozenecká dvojice Ben & Becky předvedla svůj energický tanec a téměř celé pódium zaplnila 34 členná taneční skupina MD Showgroup. Z těch netradičnějších vystoupení stojí za zmínku Kay Oresanya, imitující hlas saxofonu, tři kamarádi ze zemědělské farmy The Barrow Boys a hlavně Floral Highnotes, spojení operního zpěvu a… aranžování květin! Do finále ale mohli postoupit jen dva účastnící a těmi byli:

Dvanáctiletý Shaheen Jafargholi


Taneční dvojice Stavros Flatley

Vyhlášení výsledků

videa ke stažení

– Všechny epizody Britain’s Got Talent ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (30) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (29) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (28) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (27) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (26) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (25) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (24) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (23) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (22) + cz titulky

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
Reagovat

Musím říci, že z této dvojice postupujících ani jeden neuchvátil. Kluk si opět nevybral nejlepší píseň a ti dva tanečníci. Poprvé to bylo fajn, teď už nenabídli nic překvapivého a navíc ani neumí tančit :)

2
Johny
Reagovat

Mně se Stavros líbí už od začátku. Mělo to náboj a jsou sympatičtí. Akorát u tohoto vystoupení bych řekl, že ten kulčík v prostřed zapomněl co má tancovat. Ale jim fandím. Jejich vystoupení je show. Shaheen se mi nelíbí vůbec, já tenhle styl nemám rád. Dle mého názoru měla spíš postoupit MD Showgroup. Zatím jsem neviděl 4 semi, ale tohle z těch tří viděných bylo zatím nejlepší. Ale finále bude ok.

3
Pattrick
Reagovat

Kluk se mi líbil, má zvučnej hlas..
Stavros? První vystoupení ano, ale todle? To bylo hrozné, nezáživné až trapné.. Ale obávám se, že by mohli snad i vyhrát, protože mají docela popularitu v Británii

4
Paris
Reagovat

ono ani ve 4. semifinale nebylo z ceho moc vybirat. jasne vyhral saxofonista, ale to by asi vyhral kdokoliv, kdo dobre vypada, umi dobre hrat na nejaky nastroj a dobre vybere skladbu.
do finale prosel dedecek s vnuckou. a neprosel ten maly strapaty zpevak a tanecnik, ackoliv jeho show byla vic show. jenze z takovych dvou cisel (deda vs dite) tezko vybirat.
dotaz: budou jeste nejake „divoke karty“ do finale? nebo je tenhle vyber (2 ze semifinale) definitivni?

Reagovat

Paris, žádné divoké karty se neudělují. Ve finále bude co vím 10 soutěžních uskupení, ať jednotlivců či početnějších skupin.

6
Pattrick
Reagovat

Paris, nevím proč si to sem napsala o tom 4. semifinále, lidé se sem koukají s tím, že je tu o 3. sem a ještě třeba neviděli 4. semifinále a ty napíšeš kdo postoupil .. :-X

Reagovat

Pattrick, asi tu začnu na Panáčkovi v RS používat velký reklamní poutač – Ne, spoilery ne :) Začíná se jich tu objevovat čím dál více. Holt to, že někdo něco ví a jiní ještě ne, někteří nedokážou vnitřně ukočírovat.

8
gavrunka
Reagovat

Ahoj , moc prosím :-) nebylo by možné přidat video z tohoto koly, kdy bylo vyhlašování postupojících s titulky? Děkuji moooooc

9
Paris
Reagovat

Pattrick: aha, ja jsem netusil, ze se tu neco utajuje. to se omlouvam. ;)

10
Pattrick
Reagovat

Paris .. já se omlouvám, že jsem tě zaměnil za ženu :D ..

No, tak já jsem taky další díl viděl, ale chápu, taky mám chutě napsat z minulého dílu

11
TK
Reagovat

gavrunka:
na přání přidáno video s vyhlášením výsledků.

12
ewwwa
Reagovat

Když už jste tu nakousli 4. semifinále: zaujalo mě, že podle diskusí na stránkách ITV není saxofonista Julian Smith tak úplně amatér, natočil už pár CD (pod jménem Joolz Gianni), a to u společnosti, která je údajně nějak spřízněná se Simonem Cowellem. Každopádně na mě na svých promofotkách – narozdíl od skromného a příjemného vystupování v BTG – působí dost slizkým dojmem: http://www.classiquepromotions.com/?genre=5&page=369

Reagovat

ewwwa, psal jsem to tu již mnohokrát, nelze věřit takřka ničemu, co nám TV překládají :) Paul Potts taky nebyl jen takový obyčejný prodavač mobilů :) Asi jako, že Susan Boyle je nepolíbená :)

14
TK
Reagovat

SUNíčko,
tak u Susan bych tomu asi i věřil :-)

A když už zmiňuji Susan, tak ta se během tohoto týdne z oslavované celebrity propadla až na dno popularity za to, že veřejně vyfuckovala pár hostů v hotelu a několik policistů a bulvární média toto nafoukané chování pěkně rozmázla. Susan teď dokonce všem vyhrožuje, že odstoupí ze soutěže a sobotní finále bude bez ní.

15
gavrunka
Reagovat

Děkuji moc!! :-)

16
ewwwa
Reagovat

TK: Susan nahodou polibena byla, i kdyz jen na tvar, tady je dukaz :-)) (archivni snimek z nejake souteze z roku 1984): http://www.youtube.com/watch?v=uxES80FbRmM

(a jinak bulvarnim novinam asi radno verit jeste min nez televizi ;-)

Přidat komentář