Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (22) + cz titulky

18. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Rok uplynul jako voda a na britské televizní obrazovky se opět vrátil jeden z nejsledovanějších pořadů, Britain’s Got Talent. Čeká nás opět sedm sobotních večerů nabitých zábavnými sestřihy z castingů, týden živě vysílaných semifinálových večerů a 30.května velkolepé finále, v němž se rozhodně, který talent si odnese šek na 100.000 dolarů a jisté místo mezi účinkujícími na prestižní Royal Variety Performance Show, která se uskuteční tradičně na konci roku před zraky členů královské rodiny. A kde jinde, než na Panáčkovi, se můžete setkat s výběrem toho nejzajímavějšího (pochopitelně s českými titulky)?

Řecká taneční dvojice Stavros Flatly

Vtipné vystoupení kyperských Řeků Dimitriose a jeho syna Lagiho diváky dobře naladilo, když se místo tradičních řeckých tanců pustili do parodie irských tanců Michaela Flatleyho. Na účast v semifinále to ale nevidíme.

Pokus o světový rekord Jamese Boyda

Kolik čokoládových kuliček Ferrero Rocher se dá sníst během 1 minuty? Pokud jich některý ze čtenářů Panáčka zvládne víc jak sedm, nezapomeňte se přihlásit zde. A pokud víte o někom, kdo by mohl být v Česku alespoň tak zábavnou moderátorskou dvojicí jako Ant & Dec, ozvěte se nám.

Striptýzové vystoupení Fabie Cerra

35-letá plnoštíhlá tanečnice Fabia zašla při svém vystoupení burlesky až tak daleko, kam se za předchozí dva ročníky ještě nikdo zajít neodvážil. Na nabídku angažmá v nějakém profesionálním tanečním souboru ale může s úspěchem zapomenout.

Hiphopová taneční skupina Flawless

Vystoupení těchto mladíků bylo doopravdy „flawless“ (bezchybné).

Zrodila se superstar jménem Susan Boyle

Stejně jako Paul Potts před dvěma roky i 47-letá nepříliš atraktivní (a podle svých slov dosud ještě nepolíbená) Susan Boyle byla zpočátku porotou podceňovaná a 3000 diváků v sále se škodolibě vysmívalo jejímu snu o kariéře slavné zpěvačky. Jakmile ale spustila píseň I Dreamed a Dream z muzikálu Les Miserables (Bídníci), všem razem spadla brada až na zem. Videoukázku s jejím vystoupením si za uplynulý týden na YouTube pustilo už přes 25 miliónů lidí, velkou oblibu si získala v USA, světové televizní stanice se předhánějí o rozhovor s ní (objevila se už v talkshow Larryho Kinga na CNN) a sám producent Simon Cowell jí přislíbil vydat desku.

Alternativní link na YouTube.

videa ke stažení

– Všechny epizody Britain’s Got Talent ke stažení

užitečné odkazy

– České stránky o pořadu Got Talent

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
Reagovat

Dostal jsem chuť na Ferrero Rocher :) Musím říci, že parádní výběr. Hlavně ti Řekové mě dostali.

Ta již i v ČR mediálně provařená zpěvačka ze závěru, dech mě nevzala. Paul Potts i Bianca Ryan jsou stále v mých očích před ní. Navíc, kdo ví, jaká je vlastně zase realita. Paul Potts taky nebyl obyčejný prodavač mobilů :)

Jinak jsem rád, že jsi již zpět a na úvod jsi nachystal tak vynikající a chutnou krmi :)

2
Eva
Reagovat

nádhera, Susan Boyle poklona, úplně mi mrazilo když zpívala, jinak všechno dobré kromě toho co jedl ty ferrero roscher :)

Reagovat

Eva, vidíš, mě ten jedlík Ferrero Rocher náramně pobavil. Je pravdou, že napodruhé by už nezaujal. Ale jako jeden, neopakovaný výstup, skvělé :)

5
Eva
Reagovat

Suníčko, toz jako me spis pripadal nechutny, ale taky mi udelal chute na ferrero rosher :-P

6
Petr Novák
Reagovat

Ferrero Roscher = product placement?

7
Pavel
Reagovat

dobrý, škoda jen že jsem si to přečetl už na jiných stránkách…

8
Petr Novák
Reagovat

Vtipní moderátoři – no já mám představu asi takovou. :-)

9
Lucka
Reagovat

Dík za titulky – né všichni vládnou angličtinou

Jste dobří

10
xtro
Reagovat

Poprosim neviete ake skladby to hraju ako background pri mixe vystupeni?

11
maro
Reagovat

Britains got more talent 2009 jestli jsem to spravne pochopil tak to jsou dily o hvezne pechote./

12
TK
Reagovat

maro:
víceméně ano, jsou tam vystoupení, která se už nevešla do hlavního sestřihu, a pohled do zákulisí natáčení. Během semifinálového týdne se tento magazín vysílá živě ihned po skončení semifinálového přenosu, takže tam nechybějí třeba rozhovory s čerstvými vítězi a poraženými v jednotlivých kolech. Je to docela zábavné i kvůli moderátorovi Stephenu Mulhernovi.

13
Peter
Reagovat

Kde si môžem prosím vás pozrieť toho Ferrera Rocher :) lebo mi nefunguje video.

14
Peter
Reagovat

Už mi to ide, takže všetko je OK.

15
sarka
Reagovat

Stripterka postoupila? Omg, proc?

16
Martin
Reagovat

Velká pocta! susan protože neobyčejná,magická lekce pro ty kteří si věří a jdou za svým a neposlouchají ostatní kteří rovnou odsuzují:) Respekt:)

17
filip
Reagovat

ahoj, super videa, jen nejde to od flawless :)

18
TK
Reagovat

filip:
Video opraveno.

Přidat komentář