Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (30) + cz titulky

27. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Po výborně rozjetem prvním semifinálovém večeru nastalo mírné zklamání, soutěžící ve druhém semifinále už tak nehvězdili a také porota rozdávala křížky jak na běžícím pásu. Večer zahájil rapper DJ Talent s vylepšenou verzí svého hitu. Ověšen zlatem a doprovázen krásnými tanečnicemi si večer užíval i přesto, že mu Simon Cowell zřejmě nahrávací smlouvu nikdy nenabídne. Simona ale nenadchl ani travesty umělec Peter Coghlan, jako obvykle značně nervózní zpěvák Jamie Pugh a kupodivu ani atraktivní kočky Hot Honeyz, které si na jeho radu oblékly minimum oblečení. Zajímavější než eskamotér Merlin Cadogan byl jedině břichomluvec Gareth Oliver. Naštěstí vše zachránili až poslední dva vystupující:

Zpěvák Shaun Smith

Hiphopová skupina Flawless

Flawless bez problémů postoupili z prvního místa, rozhodovalo se jen mezi břichomluvcem Garethem a Shaunem. Jak je ale z videa patrné, porota jednoznačeně preferovala Shauna, ve finále jsou v této chvíli dva zpěváci a dvě taneční seskupení.

videa ke stažení

– Všechny epizody Britain’s Got Talent ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (29) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (28) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (27) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (26) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (25) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (24) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (23) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (22) + cz titulky

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
Reagovat

Tanečníci paráda, Shaun také dobrý, i když Bono je Bono :) Ale bubeníka je stejně škoda, toho bych slyšel rád ještě jednou :)

2
jary
Reagovat

Tak zatím 4 finalisté jsou na pořádné úrovni,fakt netušim co čekat od britů,koho si zvolí…nejslabší pro mě zatim susan boyle…

3
Icecube
Reagovat

Už je 6 finalistů.Včera byl 3.semifinálový večer.Výsledek mě celkem překvapil,ale nebudu psát kdo postoupil,protože nevim jestli tady můžu psát spoilery.

Reagovat

Icecube, spoilery určitě nepiš. TK jistě zítra večer přinese rekap i s videii :)

5
Icecube
Reagovat

Jinak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jak se jmenuje ta písnička na kterou Fawless začínaj.Děkuju

6
TK
Reagovat

Málem bych zapomněl: příjemným zpestřením 2.semifinále bylo speciální vystoupení dívčí skupiny Escala, která se v loňské řadě probojovala až do finále. A jako obvykle, skvělé vystoupení.

Reagovat

TK, já ti nevím, na to se hlavně dobře kouká, ale jinak je to ženská verze Apocalypticy. Tedy s tím, že tu kytaru na ty housle předpokládám nehrály :) Z toho videa místy skoro není patrné, že to hrajou ony a nejsou tam jen „tančící“ figuríny :)

8
jary
Reagovat

koukal jsem teď.kdo jsou 5. a 6. finalista…no tak jako ok,ale vítěz(ka/ky/ové) včerejšího se stal(a/i/y) na 99% jen díky tomu,že vystupoval(a/i/y) jako poslední…je škoda,že takovýhle chyby kazí téměř dokonalou show…

9
Johny
Reagovat

Mohl bych poprosit, jestli by mi mohl někdo říct pointu vtipu, který říkal Gereth? Jaký je rozdíl mezi kokosem a Simonem? Díky

Reagovat

Icecube, tak ta písnička na kterou začínají Flawless je hit léta 2008. Uskupení Madcon a jejich píseň Beginn‘. Nakonec jsem si přeci jen vzpomněl :)

Přidat komentář