Panáček v reality show

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (29) + cz titulky

26. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

V prvním semifinálovém večeru se překvapivě představila ta největší hvězda letošního Britain’s Got Talent, která se už proslavila na celém světě, zpěvačka Susan Boyle. Touto silnou konkurencí se ale vůbec nenechali zastrašit tanečníci ze skupiny Diversity, desetilétá zpěvačka Natalie Okri, violistka Sue Son, břišní tanečnice Julia Naidenko anebo zábavní tanečníci Faces of Disco. Pouze do počtu tam byl kontoroverzní „umělec“ Nick Hell anebo tanečník v kostýmu ze Star Wars Darth Jackson.

Tanečníci Diversity

Břišní tanečnice Julia Naidenko

Susan Boyle

Susan také pochopitelně od diváků dostala nejvíce hlasů a postoupila rovnou do finále. Na dalších dvou místech se umístila Natalie Okri a Diversity. Porotci se nakonec shodli na tom, že dalším postupujícím budou šikovní tanečníci z Diversity.

videa ke stažení

– Všechny epizody Britain’s Got Talent ke stažení

související články

Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (28) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (27) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (26) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (25) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (24) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (23) + cz titulky
Panáčkovo videobraní: Britain’s Got Talent (22) + cz titulky

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

Susan je hodně nafouklá bublina. Mě ani její druhé vystoupení nevzalo. Zlatí Diversity :)

2
Azario
Reagovat

Mě tedy Susan taky nijak neohromila, ale Diversity byli výborní. Škoda, že taky nejsou otitulkovaný Faces of Disco, na postup by to asi nebylo, ale fakt mě pobavili.

3
Pattrick
Reagovat

Nepřeju vítězství Susan a to z důvodu, že peníze už „vydělané má“ a je profláklá po celém světě. Natáčí již své CD, prostě tu výhru nepotřebuje.

Diversity byli vážně bomboví :), další semifinále bylo katastrofální

4
Johny
Reagovat

Mě teda osobně dost zklamala Natalie. První vystoupení bylo dobrý, překvapující, teďka? Přišlo mi to falešné. Susan, Diversity a Faces. Tato vystoupení byla nej.

5
TK
Reagovat

Souhlasím s tím, že bych celkové vítězství přál někomu jinému než Susan, ta už má jisté peníze za smlouvu na CD a za účinkování v US televizích.
Ale ukázalo se, že nebylo těžké ji protlačit do finále, stačilo ji zezadu nasvítit reflektorem, aby vypadala jako „svatá Susan“ a zařadit ji na úplný závěr večera. Až na malé výjimky VŽDY do finále postupují poslední soutěžící, kteří jsou takovým zlatým hřebem programu (a hlasující diváci je mají v nejčerstvější paměti).

Reagovat

TK, zkrátka manipulace, manipulace, manipulace :)

7
Pattrick
Reagovat

Ano, to osvícení bylo vážně fascinující :D .. Natali byla strašná, to je fakt, na to jak se mi také líbila, tak todle se jí hodně nepovedlo, její hlas se ztrácel

8
Petr Novák
Reagovat

Souhlasím s vámi, pánové… za mne by do finále postoupila Julia a jednoznačně Diversity. Ti mě z těch tří semifinálí zaujali asi nejvíc.

Přidat komentář