Panáček v reality show

Co nového nám přinesli soutěžící nebo porotci pěveckých reality show? (5)

23. Květen 2014 | napsal(a): | reality show: Slovensko hledá Superstar, X Factor Australia, X Factor UK, X Factor USA

[singlepic id=9194 w=615]

Opět se nám naskupilo několik novinek a tak se s vámi podělíme o tvorbu našich starých známých. Dnes toho bude o trochu více, protože jedna z nich zveřejnila celé své nové album online k poslechu a nutno říci, že to stojí zato. Tak se s námi můžete zase podělit o vaše názory.

Mimo nových písniček se také podíváme na pár jiných novinek:

Vítěz American Idol Phillip Phillips vydal své druhé CD Behind the Light a to se zatím drží v TOP 10 na iTunes. Z tohoto alba zatím vyšel jeden singl, a to povedený Raging Fire.

Ella Henderson vystoupí se svým singlem Ghost jako host na pondělním semifinále Britain’s Got Talent. Mezi dalšími známými uvidíme příští týden i will.i.amaLittle Mix, které vystoupí spolu s Diversity, AttractionRicharda & Adama. Spekuluje se také o tom, že se svým novým singlem vystoupí i Cheryl Cole.

Dami Im se v rámci pořadu Sunday Night vydá společně se svoji bývalou mentorkou Dannii Minogue zpátky do Severní Koreje, aby odhalila tajemství své rodiny: https://au.news.yahoo.com/sunday-night/video/watch/23711872/this-week-damis-secret-family/

Cher Lloyd poskytla celé své druhé album Sorry I’m Late k poslechu online: http://www.mtv.com/artists/cher-lloyd/

 

A teď už k singlům:

Dami Im – Super Love

X Factor Australia, 5. řada

Dami přišla s druhým singlem, opět taková rychlejší a veselejší písnička. Zatím s ním nebyla tak úspěšná jako s prvním singlem Alive, se kterým se dostala na první příčku, ale i tak dokázala obsadit hezké 25. místo.

 

Cher Lloyd – Sirens

X Factor UK, 7. řada

Cher vydala video ke svému novému singlu Sirens, které je podle jejích slov založené na jejích zážitcích z dětství. Písničku kritici hodnotí velmi kladně, stejně tak i videoklip.

 

Justice Crew – Que Sera

Australia’s Got Talent, 4. řada

Justice Crew, kteří vyhráli čtvrtý ročník australského Talentu jako taneční skupina, se nedlouho po svém vítězství vrhli také do zpěvu. Na kontě už mají tři singly v australské TOP 10 a Que Sera se stalo čtvrtým, když obsadil první příčku.

 

Adam Ďurica – Neľutujem

Slovensko hľadá SuperStar, 1. řada

Adam se dostal v první řadě slovenské SuperStar pouze do TOP 50, ale diváci na něj nezapomněli a tak se i teď vrací s dalším úspěšným singlem.

 

Boyce Avenue ft. Carly Rose Sonenclar – Counting Stars / The Monster (cover)

X Factor US, 2. řada

Carly Rose byla jednou z mých oblíbenkyní a tak občas sledují její různá vystoupení a tento cover patří k těm velmi dobrým.

 

Nicki Minaj – Pills N Potions

American Idol, 12. řada

Nicki tvrdí, že její nové album neobsahuje žádný hit, jako předchozí alba, ale i tak má tento singl potenciál.

 

Misha B – Where Did We Go

X Factor UK, 8. řada

Misha se ukázala jako schopná zpěvačka i raperka a po třech singlem vydává další. Mimoto odešla od svého vydavatelství a založila si své, Emboom, kde si plánuje vydat i své EP. Kromě hudby se věnuje i módě.

 

Gary Barlow – Since I Saw You Last

X Factor UK, porotce

Garyho novýho singl, který si napsal sám, se zatím setkal jen s průměrným úspěchem, kdy se dostal na 65. místo v oficiální hitparádě.

 

Ruth Lorenzo – Dancing In The Rain

X Factor UK, 5. řada

Ruthin singl jsem sem již dával, teď se můžete podívat, jak se jí ho podařilo zazpívat živě na finále Eurovize. Mimochodem, skončila na 10. místě.

 

Joelle – Save Me

X Factor Australia, 4. a 5. řada

Všiml jsem si, že se Joelle hodně snažila přes sociální sítě, aby se její singl umístil v TOP 10, ale to se jí bohužel nepodařilo, obsadil pouze 56. místo. Dalším singlem by měla být údajně spolupráce s bývalým mentorem, RedFooem.

 

Little Mix – Salute

X Factor UK, 8. řada

Podle Simona Cowella zatím nejlepší videoklip Little Mix. Singl se, také bohužel, nedočkal velkého úspěchu, kdy dosáhnul 51. místa.

 

Omar Dean – All Of Me (cover)

X Factor Australia, 5. řada

Omar byl mým oblíbencem v této řadě a zatím nemá singl, ale covery nás zásobí docela často a jeden z posledních je i cover této krásné písničky.

Slovensko hledá Superstar, X Factor Australia, X Factor UK, X Factor USA

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
priznivec.obecny
Reagovat

V rychlosti jsem to projela a Horváth opět nic. Lukasi, Lukasi :). Už proběhl druhej song…

2
jab
Reagovat

@priznivec.obecny: A Itcha taky přehlídl :-). Možná bychom mohli poprosit Lucase o kontakt a posílat mu tipy na videa do článků, ať příště nejsme opět rozčarovaní :-).

3
priznivec.obecny
Reagovat

@jab: Proč ne :-). Nebo budou v dalším dílu. Uvidíme, co na to Lukas. Líná pusa…

4
VojtaP
Reagovat

Opět skvělý souhrn. Ta Dami by mi unikla, myslím, že se ještě vyšplhá, je to taková letní hitovka, chytlavé. Sirens od Cher je taky hodně dobrá, klip k tomu sedí. Justice Crew vidím a slyším poprvé, ale mám pocit, jakoby už jsem to někde slyšel. :D Každopádně je to taky chytlavé. Joelle jsem čekal, že se vyšplhá výš, ta písnička není vůbec špatná, jsem tedy zvědavý na druhý singl s RedFooem.
Kdo mě zklamal je Gary, Let Me Go bylo skvělé, ale toto je nuda :/ Nicky a Misha taky u mě zůstaly pod očekáváním. Salute od Little Mix to samé, pro rádia asi taky míň stravitelná. Začínám mít obavu, že LM nemají na albu kromě Move nic schopnějšího.

Jinak na pondělní Talent a Ellu se moc těším ;) Jsem zvědavý jestli nakonec Cheryl vystoupí a taky jak si povede Sýkora v BGMT. :D

5
Lucas
Reagovat

@priznivec.obecny: :D :D já si toho nějak nevšiml, ale jak píše jab, to mě přesně napadlo, když na něco narazíte, tak mi to klidně pošlete a příště to tam bude, budu jedině rád :) tak kdyžtak na lucas.abc@seznam.cz :)

6
Lucas
Reagovat

@VojtaP: U Justice Crew jsem si říkal to samý :) a souhlasím tak nějak i se zbytkem, Gary nuda a z toho CD Little Mix si taky myslím, že není nic až tak dobrýho, aby to bylo singlem, na tom albu se mi docela líbí spíš ty pomalejší jako Towers nebo Good Enough. Na Talent se taky těším, snad tam ta Cheryl bude :)

7
dolores
Reagovat

ze Adam Durica vydal uspesny song by ani nebolo take cudne, ale co ma sokuje, ze si ho KONECNE vsimlo najpocuvanejsie radio Expres a rotuju ho teraz den co den. inak, oni maju megaproblem pustit niekoho z talentovych show, hoci vyda aj kvalitnu vec. jab, Itcho si na celoplosne radia musi este asi poriadne dlho pockat. Adam cakal 9 rokov alebo mu pomohla radiomafia ? :)))

8
Lucas
Reagovat

A ještě něco! :) Ellen si pozvala Barse a Melodyho z BGT do své show v Americe! :) https://www.youtube.com/watch?v=R2UmPrxHd6g

9
martinez
Reagovat

za pár dní tu taky máme první song od alexe a sierry, podle ukázky vypadá dobře, tak uvidíme..:)
https://www.youtube.com/watch?v=9waELB97MVQ

10
jab
Reagovat

@martinez: Z té ukázky to zní velmi pěkně :-)

11
VojtaP
Reagovat

@martinez: taky už jsem to zaregistroval, vypadá to hodně dobře, podobný styl jsem od nich čekal. Jinak plná verze by měla být dispozici v úterý.

12
Frantiszek
Reagovat

Joelle má vcelku dobrý sing. Stupidní jest však videoklip.

Justice Crew- zřejmě talentovaní chlapíci.
MishaB zajímavý hlas, ale tenhle song zdá se mi poněkud divný.
Alex a Sierra- zní to podle dema velmi dobře. Těším se :)

Little Mix a Gary- Souhlas s Lucasem. Zklamání. Přijde mi to, jako kdyby LM už potřebovali jen rychle něco doplácat k Move.

Pokud jsem to sem ještě nedával, tak tady je singl Keri Lynn Roche (AI tento rok top30 holky)
https://www.youtube.com/watch?v=XDUaurA7rK0 Myslím, že velmi povedené.

13
martinez
Reagovat

jj, to vím, ale zatím aspoň takhle..:) každopádně nemůžu vubec souhlasit s tím, že Little Mix nemají na druhým albu nic moc schopnýho, podle mě tam mají songy velmi dobrý a mě tohle album vůbec nezklamalo..

14
martinez
Reagovat

wow, ten song od KEri Lynn oche je vážně moc dobrej..:)

15
okkvp
Reagovat

Ke čtení těhle přehledů co, kdo jsem se dostala až teď. Nicméně tu ve všech pokračováních postrádám informace o účastnících první řady US X-F. Tedy kromě zmínky o neúspěšných snahách Melanie Amaro. Spoustu fanoušků tu přece měl i Josh Krajcik. Jeho kompletní (velké) album Blindly, Lonely, Lovely vyšlo tedy až v únoru 2013, extra díru do světa taky neudělalo, ale v žebříčcích Billboardu se objevilo. Dobře si vede i Chris Rene.

16
samanka
Reagovat

Zabudli ste spomenúť v prehľade, že finalista prvej série Slovensko hľadá Superstar Miro Jaroš natočil klip ku skladbe Vločka a vydal nový piaty album 5 a detské CD Pesničky pre /ne/poslušné detičky.

Přidat komentář