Panáček v reality show

Těhotná kampaň na další řadu Slovensko hledá Superstar

20. Srpen 2007 | napsal(a): | reality show: Slovensko hledá Superstar

Podzimní televizní sezóna plná nových nejen seriálových hitů se pomaličku blíží a to i na Slovensku. TV Markíza odkoupila práva na Slovensko hledá Superstar (ano, pamatujete si správně, předešlé řady této reality show vysílala na Slovensku STV, jak se však zdá, byl tento televizní formát příliš neveřejnoprávní) a vyrazila s z mého pohledu vtipnou těhotenskou kampaní. Snad se to jednou naučíme i v Čechách :)

Další těhotenské reklamy naleznete na Medialne.sk

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Slovensko hledá Superstar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Jaja
Reagovat

je to pěkně ujeté a nechutné jen aby to nebylo u nás kampaň na vyvolené je lepší

Reagovat

Jaja, těhotenství je skutečně nechutně ujetá záležitost, to ti každá žena potvrdí :) Nemyslím si, že postavy se zvířecími hlavami jsou zábavnější či nápaditější, ale jen názor.

3
Rob
Reagovat

Kampaň na VyVolené je rozhodně lepší a originálnější. Ten těhotnej chlap je spíš nechutnej, nápad dobrý, ale kampaň na VyVolené je promakanější. A nejlepší je stejně ten chameleon! :-*

Reagovat

Rob, co je na ní originálního? Nacpat lidem zvířecí hlavy? Že by jediná spojitost s VyVolenými 2, kterou TV Prima dovolila? Nebo-li Martin Hranáč a jeho scénka s prasečí hlavou :)

5
Rob
Reagovat

A chápeš ten smysl a pointu? Že ty zvířecí obličeje maskují pravou identitu soutěžících? Že znázorňují jejich povrchní vlastnosti, ale jejich pravou identitu (jak je řečeno ve sloganu) poznáme až ve vile, kde odhodí (obrazně řečeno) ty masky? Agresivní tygr, přetvařující se chameleon, lstivá liška, hloupá husa, živá myš, úchylák vepř apod.? Je to sakra dobrej nápad, a dá se s ním mnohem líp pracovat než s jednoduchou myšlenkou, že Slovensko čeká novou SuperStar a jako symbol jsou těhotní lidé. To by možná napadlo i mě. Ale neříkám, že to je špatný nápad, jen ten u VV je prostě promakanější a zajímavější.

Reagovat

Rob, chápu, ale zkrátka ten nápad Slovensko hledá Superstar mně přijde nápaditější. Nemohu si pomoci :) Řekl bych, že tobě se holt líbí vdolky, mně holky a nijak to asi nezměníme. BTW: hodnotím i grafické ztvárnění nápadu a v tom zatím z mého pohledu vždy Slováci vyhrávají, bohužel.

7
Pattrick
Reagovat

Jo, Slováci mají lepší jingely v grafické podobě. Je vtipné, že Slovensko čeká superstar. Ale i mě se líbí, VV3. Má to pointu a hádavost, které zvíře k jaké povaze patří. Chameleon je povedenej. NEříkám, že je to NEJlepší, ale není to špatné. Slovensko to má o dost trapnější

8
Lukáš Franta
Reagovat

Mně se tedy taky víc líbí slovenská kampaň, působí o dost příjemněji a sympatičtěji a vlastně i hravěji. Kampaň na VV není úplně špatná, ale to provedení je divné…

9
Rob
Reagovat

Tak aspoň na něčem se shodnem, a to je ta grafika. V tomhle jsou Slováci napřed před náma mílovými kroky. Když si vemete které pořady mají u nás kvalitní grafiku, tak je to např. t-music, a jim dělali grafiku Slováci. Ale není to jen grafika pořadů, jinglů, ale i studia apod. Například Ranné správy na JOJ, skvělé. A o Německu ani nemluvě. Máme tu kolem sebe země, kde je tohle na dost vysoké úrovni a jen my musíme být sto let za opicema.

10
Nick Flyer
Reagovat

SUNíčko: tak já mám taky radši ty holky.
Ty hlavy jsou divné a vůbec to nemá šmrnc, který by reklama na takový projekt měla mít. Tady se jen podívám na ten plakát a vidím tam ten elán, tu energii.
ty zvířecí hlavy jsou strašně suché. Možná yb byly lepší ale muselo by to být úplně jinak pojaté a ne jen suchácké záběry a pak nudný slogan. Minimálně hudbu tam měli dát energičtější a ty zvířata trošku víc rozhýbat.
Možná že nápad máme lepší my ale pojetí mají lepší rozhodně slováci.

11
LUK
Reagovat

Tak mě se líbí kampan na VV3….A taky musim souhlasit,že chameleon je nejlepší….Jak změní barvu na „tygra“,když tam příjde a pak na „myšku“ když vyleze….A prase je taky dobrý….

12
BadNewZ
Reagovat

boze vy ste to nepochopily slogan na SuperStar je -> slovensko caka novu superstar a zasa
Vyvoleni maju -> ich pravu tvar spoznate az vo vile cize na kazde je to dobre .. mne sa pacia oboje

Přidat komentář