Panáček v reality show

Silvestrovská ANKETA: Nejlepší ročník SuperStar

31. Prosinec 2017 | napsal(a): | reality show: Slovensko hledá Superstar, SuperStar 2020, Česko hledá Superstar

superstar logo

Rok se s rokem sešel a je tu opět Silvestr a s ním tradiční anketa. Vzhledem k tomu, že na jaře proběhne již jedenáctá SuperStar (počítáme-li české, slovenské i federální ročníky dohromady), nemohlo se předmětem ankety stát nic jiného než deset dosavadních ročníků této dnes již legendární soutěže. Pro přehlednost jsem tentokrát vyřadil z ankety všechny ostatní talentové soutěže a zaměřil se pouze na SuperStar.

Přehled ročníků SuperStar a jejich vítězů:

Česko hledá SuperStar 1 (2004), vítězka: Aneta Langerová
Slovensko hľadá SuperStar 1 (2004-05), vítězka: Katka Koščová
Česko hledá SuperStar 2 (2005), vítěz: Vlasta Horváth
Slovensko hľadá SuperStar 2 (2005-06), vítěz: Peter Cmorík
Česko hledá SuperStar 3 (2006), vítěz: Zbyněk Drda
Slovensko hľadá SuperStar 3 (2007), vítězka: Vierka Berkyová
Česko Slovenská SuperStar 1 (2009), vítěz: Martin Chodúr
Česko Slovenská SuperStar 2 (2011), vítěz: Lukáš Adamec
Česko Slovenská SuperStar 3 (2013), vítězka: Sabina Křováková
Česko Slovenská SuperStar 4 (2015), vítězka: Emma Drobná



Hlasovat můžete celý týden až do půlnoci ze soboty 6.1. na neděli 7.1. Tentokrát nebude žádné druhé kolo a v neděli ráno bude zveřejněno konečné pořadí včetně vítězného ročníku. Proto neváhejte a HLASUJTE!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Slovensko hledá Superstar, SuperStar 2020, Česko hledá Superstar

Diskuze k článku

Počet komentářů: 22
1
88
Reagovat

Porota pro rok 2018: Habera, Katka Knechtova, Ben Cristovao a Matek Ruppert. Moderatori: Mamba Dasha a zrejme Martin Peroutka. Hezky novy rok :)

2
Adam
Reagovat

Porota je asi pravda. Ale ti moderátoři jsou blbost.
Jinak podle mě super výběr. Habera je klasika, Ruppert je super bavič.
Výběr Bena asi bude hodně lidí kritizovat, ale pro mladé je to hodně velké lákadlo.
https://mediaboom.sk/nezaradene/superstar-2018-pozna-klucove-mena-toto-je-kompletna-stvorica-porotcov-markiza-a-nova-poriadne-prekopali-zostavu/

3
Prochor
Reagovat

Trochu mimo hlasování – když se podíváte na seznam písní pro casting, tak je tam i Radioactive. Hned jsem si vzpomněl na Karolínu Přibylovou (pizzařku), která jí náhodou uměla když jí náhodou objevil Pyco.
http://superstar-2018.cz/superstar-2018-podivejte-se-na-seznam-pisni-ze-kterych-si-soutezici-vybiraji/

4
Prochor
Reagovat

Trochu mimo hlasování – když se podíváte na seznam písní pro casting, tak je tam i Radioactive. Hned jsem si vzpomněl na Karolínu Přibylovou (pizzařku), která jí náhodou uměla když jí náhodou objevil Pyco:-)
http://superstar-2018.cz/superstar-2018-podivejte-se-na-seznam-pisni-ze-kterych-si-soutezici-vybiraji/

5
Tomáš
Reagovat

Trochu se mi nelíbí že to tu asi vyhraje první řada Superstar ČR protože podle mě nejlepší rozhodně nebyla, spíš naopak co se týče složení soutěžících tak jedna z nejslabších ( až na Langerovou ) ale je pravda že to byl největší fenomén a lidi to hltali protože to bylo něco nového. Co se dá dělat, každý máme hlas jen jeden a nezbývá než respektovat názor většiny.

6
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že to ještě není vůbec jisté, jelikož první federální SuperStar drží s první českou krok, dokonce v této chvíli (byť jen těsně) vede, pročež bych řekl, že takhle vyrovnaná anketa tu ještě nebyla :-) Jinak mě velmi mile překvapilo, jak dobře si vede má oblíbená SHS3, vzhledem k tomu, že je to čistě slovenský ročník, který většina Čechů neviděla, ale zřejmě se našlo dost heterosexuálních mužů, pro které tato řada byla zásadní stejně jako pro mě :-D

Co se týče ČHS1 s tebou absolutně souhlasím, když si odmyslíme Anetu a fakt, že to tehdy byla úplná novinka a celonárodní fenomén, tak ta řada sama o sobě rozhodně nejlepší zdaleka nebyla, po stránce soutěžících rozhodně ne a zpracováním už vůbec ne :-)

7
ales winner emma
Reagovat

Dj Vlado vím už sem se tě jednou ptal ale zeptám se znova a narovinu bude vůbec teda SUPERSTAR 2018 nebo ne protože mě to příjde že nova a markíza se do toho vůbec nehrnou a jediná neoficiální zpráva je jména poroty ani nevíme jestli je to pravda a to chtějí začít vysílat už na jaře 2018 celé se mi to nezdá a jen to zavdává různým spekulacím že prodej NOVY A MARKÍZY spěje do finále a Čínská CEFC nebo Slovenská PENTA udělají jako noví majitelé změny takže spíše to vypadá že pravdivější informací sem měl já ale byl bych rád na tvůj názor děkuji

8
DJ Vlado
Reagovat

@ales winner emma: Já si myslím, že SuperStar letos normálně bude, jen je otázka, proč Nova a Markíza tají jména poroty a moderátorů (nepočítáme-li tu zatím nepotvrzenou porotu) :-O

9
88
Reagovat

SuperStar bude, mám známou, která už je údajně v TOP100 a informace o porotě a moderátorech mám od ní. Nemyslím si, že kecala, ale člověk nikdy neví.

10
Prochor
Reagovat

Z dále uvedené stránky jsem pochopil, že už probíhaly castingy (mluví tam Monika Bagárová a Markéta Konvičková)
http://tv.nova.cz/clanek/novinky/kostky-jsou-vrzeny-castingy-do-nove-rady-superstar-jsou-za-nami-kdo-se-stane-vitezem.html

11
Tomáš
Reagovat

@88: Já nějak vůbec nevím kdo je to Martin Peroutka. Neměl by to být náhodou Milan Peroutka?

12
yeey
Reagovat

@Tomáš: Nevis kdo je Peroutka? Zkus koukat vlevo dole :-D

13
Tomáš
Reagovat

@yeey: Asi sem dnes nějak natvrdlý ale nechápu jak to myslíš. :(

14
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Myslím, že yeey myslí „gentlemana“ Peroutku :-D

15
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: jj, presne tuhle ostudu myslim, dik za dovysvetleni :-)

16
88
Reagovat

No někdo z kapely Perutě prý – tak asi ten Milan Peroutka no.

17
Tomáš
Reagovat

Tak to mi moc nepomohlo, já stejně vůbec netuším kdo je to ostudný gentleman Martin Peroutka. Znám pouze Milana Peroutku, syna bubeníka z Olympicu co byl v Tváři a má kapelu Perutě – jiného Peroutku neznám. Tak že by ten to moderoval? To se mi ale moc nezdá, nemyslím že by byl v moderování nějak zkušený…ale kdoví, třeba by překvapil. Stejně ale není potvrzené zatím vůbec nic a mám pocit že castingy s hlavní televizní porotou i moderátory by se měly rozjíždět už každým dnem.

18
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: To byl Ferdinand Peroutka, tady máš něco o té kauze: https://cs.wikipedia.org/wiki/Kauza_Hitler_je_gentleman (docela mě ale překvapuje, že někoho mohla tato kauza minout :-O)

Žádný Martin Peroutka zřejmě neexistuje, 88 si imho jen spletl křestní jméno Milana Peroutky :-) Jinak Milan je v moderování docela zkušený, moderuje například Mixxxer na Óčku a taky streamový pořad Nova Taxi na Nova Plus, takže v tomto směru bych problém neviděl :-)

19
88
Reagovat

Je to tak, spletl jsem si křestní jméno. Mělo by jít o Milana Peroutku (nebo jiného člena jejich kapely, ale to si nemyslím).

20
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No nevím jestli mě minula ale ve spojitosti se Zemanem už bylo těch kauz tolik že mi to jaksi zapadlo a určitě bych si už nepamatoval jméno tohoto autora. :-D Ale zpátky k věci – ty pořady nesleduju, tak třeba může být Milan fakt dobrý i v moderování. Nedá se předpokládat že by se ještě někdy k SS vrátil Leoš Mareš a Milan by byl určitě oživením a mohl by přilákat k obrazovkám nejen mladší generace ale protože je sympaťák tak i diváky napříč generacím, třeba i babičky. :-))) Rozhodně by byl lepší volba než průměrný a sterilní Juraško, i ten Pyco už mi při minulé SS přišel bez Adely tak trochu vyčpělý ( i když by mi tam nevadil ). Ale pořád sou to spekulace, nevíme nic jistě a už mě to štve.

21
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Taky si myslím, že první federální SS byla všeobecně nejkvalitnější. Aspoň se mně zdá, že se z ní nejvíc účastníků nějakým způsobem uplatnilo v muzice jak u nás tak na Slovensku i v zahraničí.
Jinak zdravím po čase všechny na Panáčkovi, jelikož nesleduji jiné reality než SS, tak se sem zase občas mrknu :-)

22
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Já Karolínu pořád sleduji a jsem rád, že se její první singl (pod uměleckým jménem Lina Karo) Love Is Gone si vedl výborně na hitparádě Evropy 2 i na internetu. Není to sice žádnej velkej rokenrol, ale dost dobrá a původní popmusic. O parník lepší, než to bezpohlavní, unylý a nudný album Emmy Drobné pod vedením CMH. Údajně má o Karolínu zájem Universal a chystá další písničky…. (y)

Přidat komentář