Panáček v reality show

American Idol 2014: 8. finále – vzájemné výběry finalistů a TOUCHDOWN na závěr! + Rozhodnutí (rekap + video)

17. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: American Idol

[singlepic id=8878 w=615]
American Idol probíhá už 8. finálový týden a TOP 7 má tentokrát za úkol vybrat nějakou píseň svému konkurentovi, který se s ní předvede před celou Amerikou. Podle setlistu je zřejmé, že si nechtěli navzájem kopat pověstnou jámu a volili na míru. Zazní například skladby od Kings of Leon, Eda Sheerana, Johna Mayera, Mirandy Lambert nebo Radiohead, opět se můžeme také těšit na tři doplňující vystoupení. Svou přítomností nás poctí také hvězdný host, bývalá porotkyně X Factoru US Demi Lovato, fanoušci hudby této mladé zpěvačky ale ostrouhají. Demi bude totiž pouze přítomna a dění společně s porotou glosovat.

Pozor! Článek již obsahuje jméno finalisty, který soutěž opustil.

Hlavní show

Caleb Johnson (Kings Of Leon – Family Tree)

Alex vybral Calebovi současný rock, i když tomu dodal opět trochu retro nádech, také se mu opět podařilo podat kvalitní zábavné vystoupení, není co vytknout. Takhle by se mělo zpívat v TOP 7. Lepší začátek show by těžko pohledali. Perfektní práci odvedla také kapela. Porota také nemůže být spokojenější, Caleb si to směle a s přehledem míří do Grandfinále.

Jessica Meuse (Miranda Lambert – Gunpowder and Lead)

Pro Jess vybral song Sam a opět se nejedlo o přehmat. Nutno podotknout, že to Jess sluší, nápad s větrákem byl dobrý, pomohlo z Jess dostat víc sexappealu. Pořád jde poznat nezkušenost s pohybem po pódiu, ale už to nepůsobí tolik křečovitě jako minule, s kytarou uprostřed pódia působí mnohem uvolněněji a dokáže tak líp podat i samotnou skladbu. U Jess je to tentokrát opět jen lehký nadprůměr, už jsme od ní viděli lepší kousky.

Demi na scéně
Svou přítomností nás poctila také Demi Lovato, která právě skončila své US turné, na kterém také hostovaly Fifth Harmony (X Factor US 2012) a Cher Lloyd (X Factor UK 2010). Demi dostává čestné místo s finalisty a Randym na vedlejším pódiu.

Sam Woolf & Alex Preston (Passenger – Let Her Go)

No tohle? Co to pánové provádí se slavnou baladou od Passengera? Sam a Alex s aranží a rytmem kompletně změnili i náladu písně. No, alespoň se u toho bavili. Porota byla stejně jako já na rozpacích. Demi se vyjádřila, že se jí líbila energie, ale uvítala by taky něco odvážnějšího.

CJ Harris (John Mayer – Gravity)

Pro CJ vybíral Caleb a udělal mu velkou službu. CJ se v písni předvedl ve vrcholné formě, vystoupení uhrál jak po stránce emocí, tak i zpěvu skvěle. Jak byl minule na vypadnutí, tentokrát si tím nejsem tolik jistý. CJ se vykoupil a podal svůj nejlepší výkon ve finálových kolech.

Dexter Roberts (Luke Bryan – Muckalee Creek Water)

Dexterovi vybíral zase CJ. Vybírat pro Dextera já, tak mu vyberu baladu, protože v ničem jiném Dexter prostě nedokáže úplně zazářit. Jako country karaoke to nebylo špatné, ale stejně jako JLo mi chyběl nějaký silný moment. Stále si myslím, že v reálném showbizu Dexter moc šancí nemá. V soutěži přesluhuje už hodně dlouho, nebýt povedených balad a silné slabosti diváků na country, dávno by v soutěži nebyl. Bude tento týden Dexterovým posledním?

Jena Irene & Caleb Johnson (Rolling Stones – Gimme Shelter)

Duo Jena a Caleb také zůstalo a po poslechu jejich výkonu by byla škoda, kdyby je rozdělili, už minule byl jejich duet parádní a tento na to jen navázal. Mezi nimi funguje ta správná chemie, kterou by mělo duo mít. Skoro mi to přišlo, že sleduji Grandfinálový duet. Velká škoda, že se nedělají studiové nahrávky duetů.

Alex Preston (Ed Sheeran – A Team)

Pro Alexe vybíral Dexter. Alex „pro změnu“ zvolil opět stejnou prezentaci. Obávám se, že i kdyby se snažil o pohyb na pódiu dopadl by jako Jessica. Šlo by poznat, že na to není zvyklý a působil by divně, třeba se odváží, až bude mít dvě šance. Takto musím souhlasit s Harrym, že tato podoba mu sluší a dokáže z mála vytěžit hodně. V krásné baladě od Ed Sheerana toho moc po stránce aranžmá nezměnil, což je dobře, občas si jen pohrál s frázováním. Alexovo vystoupení bych zařadil dnes mezi ty lepší, v rámci soutěže předvedl svůj silný standard.

Sam Woolf (David Grey – Sail Away)

Samovi vybírala Jess, chtěla mu pomoci se emocionálně propojit s písní. Záměr se Jess povedl tak nějak na polovic. Hned na okraj musím říct, že souhlasím s Harrym, Sam potřebuje známé písně jako minule Time After Time nebo Eda Sheerana, na známé hity publikum slyší a dokáže to ocenit. Tento výběr mi na Sama moc nesedl, ne že by s ním měl problém hlasově, ale celé se to neslo tak nějak v jedné rovině, až ke konci se podle mě Samovi podařilo song vygradovat a ten moment se projevil i v sále, kde do té doby bylo ticho. Jestli to bude stačit k tomu, aby se Sam po dvou týdnech nepropadl do B3 (nebo hůř) se dozvíme zítra.

Jessica Meuse & Dexter Roberts & CJ Harris (Compass – Lady Antebellum)

Jak už se poslední dva týdny stalo tradicí, jedno nebo dvě ze speciálních vystoupení se nepovedou. Tentokrát to padlo na trio z Alabamy aka „Alabama Power“. Skvělá píseň, ale vystoupení nebylo OK. Jak už zmínila porota a Demi, každý zvlášť to zvládli perfektně, společné pasáže se těžce nepovedly. Nejspíš se zde podepsalo málo času na secvičení harmonií.

Jena Irene (Radiohead – Creep)

Jeně věnoval tuto píseň Caleb. Už od včerejška, kdy jsem se dozvěděl setlist jsem doufal, že Jena zvolí doprovod na piáno a stalo se tak. Mělo to vše, co mít má, perfektní aranži, skvělý vokál a hlavně emoce. Tím emotivním závěrem skvěle vygradovaný song tzv. „zaklíncovala“! Úžasné, dokonalé, její vystoupení mě zvedlo ze židle, nic lepšího jsem v letošní řadě American Idol zatím neviděl a neslyšel. Okamžitě běžím na iTunes. TOUCHDONW!

Všechna dnešní i minulá vystoupení si můžete poslechnout na YouTube v originální studiové nahrávce ZDE!

Osobní TOP 3 vystoupení

1. Jena Irene
2. Alex Preston
3. Caleb Johnson/ Jena & Caleb

Tip na Bottom 3

1. Dexter Roberts
2. CJ Harris
3. Sam Woolf

Shrnutí 8. finálového kola

8. finálové kolo bych zařadil spolu s výběry z castingů mezi (zatím) nejlepší kola. Absolutním highlightem dílu byl jeho vrchol a to Creep od Jeny. Pokud si Jena udrží stejné nasazení a bude se co možná nejvíc držet piána, tak ji Grandfinále nesmí minout. Společně s ní bych tam nejraději viděl Caleba a Alexe jako bronzového. Po dnešku ani není tak jasné, kdo soutěž opustí. CJ podal podle mě zatím nejlepší výkon v soutěži, Dexter si drží stále stejnou (slabší) úroveň a Sam po minulém výkonu udělal menší krok zpět. Přesto si myslím, že se mezi těmito pány rozhodne, zvláště CJ a Sam jsou velmi častými účastníky B3 a větší zlom, jako u Jeny, která si B3 zkusila na začátku finále, u nich nenastal. Tudíž je to jen otázka času, kdy se s nimi postupně rozloučíme, ať už v tomto nebo jiném pořadí. Hlasování diváků je ale nepředvídatelné a u toho amerického diváctva to platí dvojnásob.

Rozhodnutí

Look back

Odhalení Bottom 2

Jako první do bezpečí putuje zaslouženě Jena, stejně tak Alex, jako první do bottom 2 také zaslouženě Dexter. Nakonec se rozhodovalo mezi Samem, CJ a Jess. Dextera doplní v B2 ku překvapení všech Jess!

Kdo soutěž opustil?

Nejméně hlasů od Ameriky obdržel Dexter Roberts! Soutěž opouští. Uffff.

Cesta soutěží

Labutí píseň (Montgomery Gentry – Lucky Man)

Shrnutí Rozhodnutí

Nakonec se naštěstí žádné šokujicí vypadnutí neodehrálo, spravedlnost ještě stále funguje! Dexter není špatný zpěvák, ale byl příliš generický, být to na mně, tak nikdy nevkročí do TOP 13, v semifinále byli zajímavější zpěváci. Kdyby soutěž opustila další dívka, už by zbyla jen Jena a to jsme teprve v TOP 6. Pro dobro Jess doufám, že se sebere a naváže na svou Blue Eyed Lie, čímž pošle domů dalšího přesluhujícího finalistu CJe. Přestože už je vyrýsovaná jasná TOP 3 – Jena, Caleb a Alex, tak pro Jess by odchod ze soutěže před TOP 5 nebylo vhodné zadostiučinění. Možná je na obsazování medailových pozic ještě brzo, stát se může cokoliv.

V příštím kole už nás čekají dvě vystoupení od každého finalisty, bude se zpívat country a rock and roll.

Jste spokojeni s vyřazováním nebo byste raději viděli odcházet někoho jiného?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

American Idol

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
Bedy
Reagovat

Creep od Jeny perfektní :). Ta písnička je sama o sobě úžasná.

2
VojtaP
Reagovat

@Bedy: studiová nahrávka se taky dost povedla :)

3
Monika
Reagovat

Doufam, ze v Hlasu uslysime mnohem lepsi vykony nez na urovni ukunkane Jeny. Ma pomerne slabej hlas a v tomhle songu je to dost znat, nevyzpiva to, ale vypiska, za me hnus.

4
Monika
Reagovat

A jeste jsem zapomela rict, ze na tu omalovanku s ofinou se neda ani divat.

5
Jarda
Reagovat

Zdá se, že ze zbývající sedmičky se rýsují pouze dva favorité a tři osobnosti celkem, přesně v tom pořadí jak to Vojta napsal. Ostatní jsou schopni podat slušný výkon pouze u známých písniček, ale to je na ty nejlepší málo. Stále se potvrzuje, že úroveň zůstává daleko za původním očekáváním. A co mi vadí ještě víc je to, jak se ze seriozní soutěže, kde byl prvořadý zpěv stává čím dál tím víc taškařice. Neustálé pobíhání po prostoru, které zavedl Conick jr. (dnes ne, asi byl nachlazen a nebylo mu so skotačení), prodírání se soutěžících špalírem, stále stejný příchod poroty, doprovázený oťapkáváním pubin pod podiem, naaranžované vstupování soutěžících do děje a pod. není nic pro mě. O co lepší je Voice, kde sice porotci také občas šaškují, ale pouze v malém prostoru před křesly a navíc – oni jsou koučové, takže to má určitý význam. A když už jsem u toho Hlasu – už loni tam byli výborní zpěváci, ale to co je tam letos, to je opravdu koncert skvělých osobností, jeden lepší než druhý. Po včerejšku se vytvořila finálová dvanáctka a to je opravdu výkvět toho nejlepšího, tam není slabý jedinec – úžasné!! Letošní Hlas válcuje Idol po všech stránkách, což říkám sice nerad, ale je to tak.

6
Lucas
Reagovat

Tak u mě je to takhle:
1. Jena – nejlepší výkon večera.

2. Alex
3. C.J.
4. Sam

pak byly dva výkony, které mi nic neřekly, ale nebyly vyloženě špatný:
5. Jess
6. Caleb

a pak opět můj favorit na vyhazov, kterej už tam nemá co dělat
7. Dexter

Bottom 2 podle mě bude C.J. a Dexter, tak snad :)

7
Lucas
Reagovat

No konečně! Tohle jsem si přál od prvního kola :D a ještě, že vypadl před country kolem, to by bylo další jeho typický nudný vystoupení :D ta Jess mě až tak nepřekvapila, ale hlavní je, že postoupila, i když mám radši spíš ji, než její styl, snad si příště vybere nějakou pecku :)

8
VojtaP
Reagovat

@Lucas: přesně tak, já bych nechal vypadnout už v top 31 :D Příště by to Jess mohlo sednout, ale stejně jako Sam by měla zpívat spíš profláklejší věci, ale zase ne ty, které už tu byli 100x. Mě se třeba líbila v tom triu, ale ty harmonie jim to kazili.

9
jab
Reagovat

Ač velký milovník country, jsem opravdu rád, že Dexter skončil. Pár výkonů měl velmi pěkných, ale jeho hlas mi přišel dost nezajímavý a zbylí dva countrymeni mi přišli rozhodně lepší (přičemž ten úplně nejlepší nepochopitelně vypad už dávno :-(…). Když se do finále dostali tři country zpěváci, nechápu proč místo Dextera nenechali projít nějakou holku, třeba tu Kaithleen Jackson. Jess je sice taky country, ale tak na půli cesty mezi country a rockem, podobně jako CJ je mezi country a soulem.

10
Frantiszek
Reagovat

Oficiálně nad tímto ročníkem lámu hůl. Poslelch jsem si od každého pár posledních kol a nejenom Alex je nebezpečně stejný, ale vlastně všichni a celkově schopnost performerů udržet mou pozornost klesla na bod mrazu. Bohužel i u mé oblíbenkyně Jessicy i Sama /který mě jako jediný tak možná trochu baví, ale pouze zvukově/
Škoda, že tu nejedeme tentokrát mnohem zajímavější US Voice

Zas u nějaké pěvěcké talentové show nashle.
Jdu hledat a poslouchat talenty po Youtube

11
Frantiszek
Reagovat

@Jarda: Koukám, trochu jsi mě předběhl.
Souhlas

12
libena
Reagovat

Caleb – klasický, klasicky dobrý caleb. Taky už by to chtělo změnu…
Jessica – zpěv ok, ale ona je na pódiu toporná – a přitom e moc hezká! jakoby ji to nebavilo.
Sam a alex – hezky si s písničkou pohráli, příjemné
Cj – dobrý výběr pro něj, ale mě už prostě ani nezajímá, a stejné to mám s
Dexterem – ale tohle bylo na vyhazov,
Caleb a jena – špica, těmhle dvěma to prostě ladí,
Alex – no když ho vidím s kytarou, tak mě fakt už štve, ale tentokrát se mi to líbilo, moc fajn. A kdyby k tomu nešlapal to zelí, tak by to bylo lepší…a nevím, jestli není moc kontraproduktivní, že si každou písničku předělá.
Sam – trošku nuda, hlasově pěkné, výrazově se lepší.
Trio – hlasy jim pěkně ladily, ale ta jessica se tam motala jak pometlo.
Jena – po přečtení nadpisu článku jsem se nemohla dočkat, a teda to bylo něco!!! Nádherně si s tím pohrála, zasloužené double standig ovation – štve mě, že harry nevstává, je to tak trošku povýšené, hezky na něj jennifer udělala búúú. A Jena to zabila. Z divoké karty je najednou obrovský černý kůň.

Jako opravdu mi vadila demi lovato, mám pocit, že se to nezdálo ani harrymu. Zbytečně navíc.

Chybět mi nebude – cj ani dexter. Doufám, že jeden z nich to bude.

Takže dexter – nevadí, ale překvapivě byla v bottom 2 jessica místo cj!!!

13
libena
Reagovat

@Jarda: the voice – souhlas se vším…

14
VojtaP
Reagovat

@libena: S tím Harrym souhlasím, taky mi to přijde od něj trochu povýšené, kdyby se postavil, tak vyjádří svůj obdiv mnohem líp, než když pak řekne, jakoby dodatečně: „Si velký talent“, taky se mi chtělo bučet :D S Demi taky souhlasím, její účast byla zbytečná, asi potřebovali zaplácnout hluchá místa, když už tak měla aspoň vystoupit, takhle to bylo divné.

Voice jsem tento týden ještě nekoukal, ale souhlasím, že talentu je tam dost.

15
Jai Kudo
Reagovat

Nemohu říct, že bych úplně sdílel vaše nadšení z Irene, bylo to dobrý, to určitě, ale že bych si z toho sedl na zadek to ne. Ani moc nechápu to protěžování ALexe, pro mě naprosto nudný a nezajímavý zpěvák. Že vypadl Dexter je OK, doufám, že Jessica si jen vybrala slabší chvilku a příště se zařadí zase mezi nejlepší, jak doposud. DOufám, že příště půjde CJ nebo ALex….

16
příznivec.obecný
Reagovat

Dexter vypadl. Tak to je asi nejlepší.

Mohl by to být i C.J., ale přeci jen má krásný hlas a v tomhle kole se mi líbil.

Caleb zpíval dobře, až na ten začátek, tam to bylo dost divné.

Sam mě baví svojí kompletností ve zpěvu a hlasem. Jen ten problém s odtažitostí už je známá a ne a ne se toho zbavit. Přitom si myslím, že v tomhle kole byla poslední možnost to změnit. Holt asi to nepůjde. Závěr pak dal víc než dobře, ale pořád koukal tak do prázdna, jakoby neuměl text nebo song..to mohlo způsobit i ten odtažitý styl, ale to by pak neuměl song skoro pořád po dobu AI…

Duet Sam a Alex divné.

Caleb a Jena ukřičené, hlavně Jena.

Jessica se mi nelíbila vůbec, bohužel. Opět jsem zaznamenala málo temperamentu, dokonce ještě méně, než obvykle.

Jena byla nejlepší. Všimla jsem si, že když nezpívá kudrlinky, tak se mi hlasově líbí víc a už v tý intonaci je dobrá. Asi vyhraje.

Pořadí v sólu (duety mě nezaujaly :-() :
Jena, C.J.,Caleb,Sam. Ostatní se mi nelíbili.

17
příznivec.obecný
Reagovat

Tak já to dokoukám. Caleb se mi třeba líbí, ale on se drží pořád toho řemeslného kopyta, soutěž graduje, už by bylo potřeba střídat rejstříky. Ale, upřímně, si myslím, že svůj styl pěveckýho učně dotáhne do konce svého působení v AI. Tak on se asi v budoucnu víc rozjede, ale tady nevím… Jena asi vyhraje, ale mě se nelíbí celkově a někdy moc řve. Ale až po tomto kole jsem trošinku dostala chuť si poslechnout její performance a výšky. Mě se třeba zrovna líbily, ale Angie Miller to tedy není – je hloupý, že hlavně děvčata si srovnávám. Je to ještě přece jen čerstvá minulost. C.J. je zajímavý, bluesman, hlas nádherný, tak snad se ještě chvilku udrží. Jessica mě zklamala. Dost mě nudí. U Sama doufám ve stylu „a co kdybych podala sportku a vyhrála“. Tak tedy doufám, aby se neřeklo. Potěšilo by mě, kdyby se nějakým zázrakem probral… Takže mi vychází cca jeden plus dva (tak na půl) : Caleb, ….Sam/C.J. Ale dokoukám to a příští rok snad bude OK. Asi jsem teď u snad nejhoršího ročníku AI, tak někdy i tohle musí být :-(.

18
Lucas
Reagovat

Tu Jenu poslouchám už po několikátý, fakt její nejlepší výkon a hlavně v tomhle kole asi jedinej pořádně zapamatovatelnej..

19
libena
Reagovat

@VojtaP: njn, demi mohla aspoň zazpívat, pak by tak trošku byla její účast omluvitelná. takhle to tak trošku vypadalo, že chtějí naznačit porotě – dejte si bacha, máme tu mladší, dravější. ale tahle porota to zrovna nepotřebuje, já jsem s ní max.spokojená. až na toho „neustále sedícího“ harryho. no vždyť v tomto ročníku dávají standig už jen minimálně! to když tam byl např. steven s jennifer, tak stáli pořád! ale je taky pravda, že si to letos nikdo moc nezaslouží – bohužel :-(
asi jsme letos u toho slabšího ročníku, soutěžící nejsou takové osobnosti jako např. angie miler, candice clover, adam lambert, jessica sanchez, hollie cavanagh, scotty mccreery, lauren allaina, a vlastně skoro celá 10.řada…

navíc celému idiolu vůbec nepomáhá tak jeho slavná nová koncepce – neustálá akčnost soutěžících, poroty, všech…, vyhoazvo jimmiho iovina, angažování starého psa randyho jacksona, zrušení podstaty vyřazovacího kola – pouhé vyhlášení postupujících a vypadnuvšího za půl hoďky je otřesné, měli nechat alespoň jednoho hosta, domnívám se, že se jim tam sami nabízeli, vždyť to je promo jako blázen!, ale očekávám, že tento večer bude zřejmě komplet zrušen, vyřazovat se bude třeba za hodinu po live. big big mistake….
já jsem v tomhle docela tradicionalista, takže mě chybí ta předvídatelná opakovatelnost, jakoby stejnost. uvidíme co na to amerika :-)

20
příznivec.obecný
Reagovat

@Lucas: Už jsem přiznala, že mě moc celkově nesedí, ale to je můj osobní pocit a to není důležité. Každopádně já tohle taky slyším jako její nej vystoupení a v mnoha momentech velmi zajímavé pěvecké/emotivní party. Vypadá to, že jediná roste do dalších kol a myslím, že vyhraje. No, uvidíme.

21
příznivec.obecný
Reagovat

@libena: Tady sami musíme uznat, že opravdu ke standing oproti minulému ročníku není často důvod…bylo by to možná i nespravedlivé. Já takové uznání chápu všeobecně, ne v rámci jedné řady. Třeba se pletu.

22
Lucas
Reagovat

No, vyhazov Jimmyho Iovina bylo podle mě to nejlepší, co mohli udělat, to ale tenkrát člověk netušil, že bude místo něho Randy :D oba jsou úplně nastejno k ničemu v tom pořadu, ale já Randyho přetáčim, takže mi ani nevadí :)

Jinak Jenu jsem na začátku taky nemusel, ale teď už stoupá nahoru :) já zas nemusim Caleba a to už se nezmění, ale uznávám, že zpívá dobře, jen bych byl radši, kdyby vyhrál někdo jinej :)

23
příznivec.obecný
Reagovat

Trochu opožděně.. Doufám, že si užíváte Velikonoce :-) Tak si je užijte :-)

24
Lucas
Reagovat

Jenom tak pro zajímavost, sledovanost videí z posledního kola na YT:
Jena: 122 000
Alex: 52 000
Sam: 50 000
Caleb: 32 000
Jess: 24 000
C.J.: 22 000
Dexter: 16 000

A počet fanoušků na Twitteru:
Sam: 68,9 TIS.
Alex: 48,7 TIS.
Jena: 28,1 TIS.
Jess: 27,3 TIS.
Dexter: 23,1 TIS.
Caleb: 19,5 TIS.
C.J.: 18,7 TIS.

25
příznivec.obecný
Reagovat

@Lucas: Tak ten Sam mě teda potěšil. Tohle bych teda neřekla. On je evidentně talent.

26
příznivec.obecný
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=Wxuc68ylQI0 V budoucnu by se mohl Sam uchytit. Hlas má teda nádherný… Myslím, že to je jeho píseň.

27
Frantiszek
Reagovat

@příznivec.obecný: Samův kanál na YT, pokud jsi jej ještě nehledala https://www.youtube.com/user/SamWoolfMusic/videos

28
Frantiszek
Reagovat

OT : US Voice Tess Boyer https://www.youtube.com/watch?v=KLeEWPqCPyg
Delvin Choice https://www.youtube.com/watch?v=cY6l0ka7BEY —u toho druhého píšou studio version, ale ta to rozhodně není ;)

29
Jarda
Reagovat

Protože je za námi další finálové kolo (TOP 6) tak to zatím píšu zde, protože vlastně chci napsat pouze to, že mě konečně !! někdo v tomto ročníku dostal. Byla to Jena nádherným podáním písně Carrie Underwood – So Small. Pro mě zatím největší zážitek celé této soutěže, líbilo se mi to více než originál, protože tu píseň Jena předělala tak, že není skoro k poznání, ale je to krásná verze. Myslím, že Jena a Caleb by měli být ve finále, ale u Caleba si nejsem tím tak jistý, docela tipuji, že tam bude Sam. A po zkušenostech z předchozích ročníků to celé může i vyhrát. Naopak doufám, že CJ už tentokrát skončí, po minulém lepším kole opět upadl do průměru a myslím, že se už těžko dá od něho čekat něco lepšího.

Přidat komentář