Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Víme, co zazní v 3. díle Hlasu ČS 2014, Výběru naslepo

17. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8372 w=615]

Již ve středu 19.3. se objeví již 3. díl Hlasu ČeskoSlovenska. Díl, kde bude Michal David klečet na kolenou kvůli hlasu zpěvačky Petry Magdové, která si střihne skladbu Listen od Beyonce. Co dalšího ve středu v Hlase zazní?

[singlepic id=8651 w=615]

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 20
1
Bedy
Reagovat

No tracklist dobrý.., to jsem na to zvědav.., kdyby se našel konečně někdo, kdo by mě posadil na „prdel“. Pecky jako Listen bo Impossible k tomu jen vybízejí. :)

2
Katynka
Reagovat

Jo Impossible – to je moje srdovka, chtělo by to tady najít někoho jako je James Arthur. Jeho hlas je nezaměnitelný, a to je něco, co je nutné. Plno holek z těchto soutěží mi příjde jedna jak druhá, kdyby mi bez vzhledu pustili od nich stejnou písničku, tak je nerozeznám a to je nutné, aby každý zpěvák přeci byl svým hlasem charakteristický.

3
Ludvík
Reagovat

Mě je docela líto Shontelle, Nova je s Jamesem Arthurem nepoučitelná… xD To je jako kdyby napsali Melanie Amaro – Listen…

4
jab
Reagovat

@Ludvík: Asi je to proto, že se bude zpívat na aranž Jamesovy verze. Osobně mám verzi od Shontelle radši, hlavně ty sloky zní nádherně, refrémy trochu kazí ten synťák (nebo co to tam je).

5
Nofux
Reagovat

Nevim kam to mám napsat a možná to tu už i bylo, ale na webu JOJ se už dá přihlásit do 5. série Talentu http://csmatalent.joj.sk/csmt5-mam-talent.html

6
james73
Reagovat

Nofux: Ale na podzim nemá být talent, ale ta nová show Rozborila. Třeba to chtějí prostě jen otevřít s předstihem.

7
Ludvík
Reagovat

@Nofux: Tak to je mega joke…. Možná by Nova mohla dát ještě Superstar ať to máme letos komplet xD

8
Packa
Reagovat

@Nofux: Néééé. Né, prosím, jen tohle ne! Je brzo. Zpěváci budou vybraní po Hlasu a X Factoru (i když mě to štve, tak bohužel většina talentů je tam zpěváků. A tanečníků.), ostatní jsou přebraní z minulých řad. Už i čtvrtá série stála vpodstatě za…prd. Ne, tohle ne. Ať tam nechají pauzu, minimálně dva roky, ne-li víc.

9
Bedy
Reagovat

@Nofux: Díky za upozornění, s dovolením jsem vydal článek :).

11
priznivec.obecny
Reagovat

@bigZ: Taky jsem to viděla a líbil se mi i perfektně odrovnaný Leoš :D:D

12
DoktorP
Reagovat

Tak dneska zase uvidíme slečnu co se narodila bez ruky a aby to bylo ještě dojemnější tak ještě v zamilovaném páru, kluka co zpívá pro mrtvého dědečka atd. Oni se vážně všichni zbláznili? V tomhle směru si nemají Hlas s X Factorem co vyčítat, letos obě soutěže jedou na prvním místě na co nejdojemnější příběh a až na druhém místě je zpěv. A je toho už v každém díle tolik že se obávám jak nakonec budou obě soutěže vypadat. Neinspirovali se tou Amerikou náhodou tak trochu až moc? Příběh hrál často důležitou roli ale aby ho takhle markantně tlačili v obou show téměř u každého soutěžícího tak to tady ještě nikdy nebylo. Že by nějaká nová móda? Docela se mi to ale nelíbí….

13
priznivec.obecny
Reagovat

@DoktorP: Já se tohle snažím neregistrovat, protože jiný protiléky asi na to nemám.
Ale zarazila mě jedna věc, že jde o dceru V.Ráže a ještě jednou jsem se podívala, jestli jde o prince z Pyšný prinezny a mělo by to tak být. To ji musel mít dost pozdě a navíc většinou se o těch dětech těch známějších někde něco dočtu, tím spíš že jde o dítě s takovým a docela neobvyklým hadicapem.
No, prý snad už byla v Carusošou, tak si pohledám, zda není na yt… A budu se stejně koukat jen na zpěv a osobnost.

14
priznivec.obecny
Reagovat
15
DoktorP
Reagovat

Musím říct že ani Hlas a ani X Factor zatím co se týče výběru soutěžících nesahají loňské SuperStar ani po paty.

16
Prochor
Reagovat

Které děvče si vezme Anetu? Nechápu tu drzost.

18
bezík
Reagovat

@Prochor: „Když nemůžu spát“ se dá zazpívat, na to nemusí být tak excelentní zpěvačka jako je Aneta. To zase není taková výzva. To bych nebral jako „drzost“ :D

19
Prochor
Reagovat

18 – Ano to beru ale být sám sebou je všechno. Zapomeňte na Anetu a buďte lepší než Aneta. To bych bral i kdyby se jim to nepovedlo. A to říkám jako fanoušek Anet.

20
Prochor
Reagovat

Přiznám se bez mučení že po druhém díle se poprvé těším na Hlas. Asi X-factor odepíšu.

Přidat komentář