Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Petra Magdová dostala svým hlasem Michala Davida na kolena (video)

17. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8648 w=615]
Pomalu doznívají diskuze a komentáře ohledně včerejšího 2. dílu československého X Factoru a konkurence už začíná pálit a promovat svůj 3. díl Hlasu Česko Slovenska, který půjde tuto středu 19. 3. od cca 20:20. Pokud nechcete přijít o překvapení, tak si následující video Petry Magdové nepouštějte. Její Hlas však skutečně stojí za to.

Hlas ČeskoSlovenska: Petra Magdová (video)

13 letá Petra Magdová v Mini Talent Show

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
1
bigZ
Reagovat

Haló, budíííček!
Nově tam sice zůstal popisek Veronika Strapková – Natural Woman, ale ta již zpívala v prvním díle: http://novaplus.nova.cz/porad/hlas-cesko-slovenska/video/348-hlas-vyber-naslepo-veronika-strapkova
Píseň v ukázce je Listen – a shoda jmen 2 postupujících soutěžících je také nepravděpodobná!

2
Monika
Reagovat

Presne tak, je tam chyba. Jinak k te soutezici, no ja nevim teda, pominu-li to trapne divadlo Davida, tak se mi tezko hodnoti bilionkrat obehranej song buchty s nulovym factorem, chybi ji jiskra, smrnc, tak trochu Styblova zatim. Bezdomovkyne pro me mnohem vic zajimava.

3
Nicole
Reagovat

Ježíš to je divadlo. Holka mě vůbec nenadchla, nic z ní nevyzařuje, pro mě nudná.

4
Jai Kudo
Reagovat

Davidovi by tam měli ještě postavit houpačky a kolotoč…..aby to bylo komplet :-D

5
yeey
Reagovat

hh no je jasny, ze tuhle slecnu (at se jmenuje jakkoliv) tu budou vsichni hejtovat, snad nezvoli MD, i kdyz asi jo, doporucoval bych Dartu… :-) mne osobne se v tyhle pisni o dost vic libila Andrea v minulym dile, ale to nic nemeni na tom, ze v XF by si z ni ucurli blahem, tam by mela s timhle zadelano na zbourani Incheby…:-D no navic to zatim vypada, ze Hlas bude opet damskou zalezitosti…

6
bezík
Reagovat

Další Ivanka Bagová ? MD jásá, typický novák rovněž, že to stojí za prd nikomu nevadí. Něco takovýho stejně Hlas vyhraje, bohužel.

7
jab
Reagovat

Pěkná barva hlasu, ale s touhle písní už mě nikdo „neohúrí,“ leda že by přišel s výrazně osobitým podáním.

8
Monika
Reagovat

Slecna se jmenuje Petra Magdová (zdroj Super).

Reagovat

@bigZ: jj, díky, opraveno. Už i TV Nova poslala opravu. Holt, kdo by věřil popiskům ve videu, které si Nova dá sama na svůj FB :-))

Reagovat

@bezík: jj, pomyslel jsem si totéž. Podobný zjev, podobný hlasový projev.

11
Monika
Reagovat

Pocitam, ze si za kouce zvoli MD popripade Daru a bude pet ty stokrat omlete pompezni songy ala Titanic, Ted kralovnou jsem ja, I will always love you….Jinak neni to zadnej zacatecnik ma na YT videa, byla jeste coby jitrnice v minitalentu.

Reagovat

@Monika: Z toho videa to vypadalo, že Dara se moc otáčet nechtěla, spíše Marta :)

13
Mila2
Reagovat

ale jo, zazpívala to pěkně. Ale doufám, že si vybere kohokoli jiného než MD…

14
bezík
Reagovat

@SUNíčko: to je asi rozdělení rolí. Marta je ta „nadšená“, co by do toho třískala furt a Dara je ta „opatrná“. Musej nás bavit nějakejma secvičenejma scénkama :D

15
Lucas
Reagovat

@Monika: Přesně, taky bych počítal s těmahle songama :D ale jinak je dobrá.. akorát ten MD mě irituje víc a víc :D

16
Packa
Reagovat

Já měla celou dobu husinu. A kdo mi tohle způsobí, tak se mi jako zpěvák líbí a něčím mě prostě dostane. Mně se líbí. Jen mi teda příšerně vadilo to divadlo eMDéčka. Doufám, že si ho nevybere.

17
Ananas
Reagovat

@bezík:
Ta komedie, kterou předvádějí, když jsou zády a tahají se o tlačítko, mi přijde snad nejhorší z celého pořadu (barona od kolotoče jsem vytěsnila)

18
Monika
Reagovat

Vypada to, ze i tato slecna je stara znama (pokud se nepletu), v roce 2012 vypadla v superstar.

19
jab
Reagovat

@Monika: 2012 žádná SuperStar nebyla, nejspíš to muselo být dřív.

20
Monika
Reagovat

@jab: Tak v te predchozi rade, cerpam info z jejiho FB, kde je fotka ze SS umistena na Fb zed v 2012.

22
Martin
Reagovat

Tak ta holka je skvělá, doporučuju poslechnout tohle, v těch kouskách kde zpívá jenom ona má tak neskutečně vyzrálý a znělý hlas a ta barva a tón a vše:
https://www.youtube.com/watch?v=AVAGpcC9Jxk

23
jab
Reagovat

@yeey: Pěkný výběr, jsou tam zajímavé songy staršího i velmi čerstvého data…těším se hlvně na Anetu, Sheerana, Dragons a Leppardy.

24
Monika
Reagovat

@Martin: Ono nejde ani tak o hlas jako o to, ze je to takova ta nudna akademicka. Navic si rikam, kdyz ji vyhodili ze superstar, tak asi vedeli proc.

25
Jai Kudo
Reagovat

@Martin: Takže je to jasný…..Miško D. a šup do muzikálu… nakonec proč ne.

26
priznivec.obecny
Reagovat

@Martin: Zpívá skvěle a má fakt nádherný hlas. Na můj vkus dost přehrává, nepřijde mi její projev přirozený, upřímný.

27
Rena
Reagovat

Mě se líbila. David je až odpornej, copak on se nevidí…

28
DoktorP
Reagovat

Tak přesně tento typ zpěvaček mě v těchto show nudí a zoufale nebaví. Co je na ní proboha zajímavého? Bezdomovkyně a Simona to jsou objevy ale tahle ne. A Michal David je úplně maximálně trapný.

29
Jai Kudo
Reagovat

@DoktorP: David je trapný, ale není zdaleka jediný. To, co z nadějných interpretů dokáží udělat jiní producenti např. Šiška, Mati nebo Wronka je taky strašný….

30
kaya
Reagovat

jestli je její aglina pro anglány stejně nesnesitelná jako pro mě její čeština, tak je lituji že musí poslouchat slovenskou angličtinu… jak se asi poslouchá ta naše, počeštělá …:-)

31
nela
Reagovat

je svela podla mna je to velky objav

32
lucia
Reagovat

andrea v minulom kole spievala tiez lisen ale otocil sa jej len michal david pretoze sa poznaju inac nikoho neocarila a petre sa otocili vsetci cim to je zeby lepsie spievala?

Přidat komentář