Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska 2014 (1. díl – 5.3.): Vlažný čajíček s dojákem na závěr

6. Březen 2014 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=8588 w=615]
Po dvou letech se na obrazovky TV Nova vrací zpěvácká show Hlas ČeskoSlovenska a s rekapem prvního dílu přichází i překvapení pro čtenáře Panáčka v reality show. Zatímco konkurenční X Factor budou mít na starosti Merťas a VojtaP, jejichž spolupráce se při britské verzi X Factoru vloni na podzim velmi osvědčila, u Hlasu abonent rekapů tuzemských zpěváckých show DJ Vlado spojí své síly s legendou mezi rekapisty Scalexem. Jak tito dva ostřílení matadoři pohlíží na pilotní díl druhé řady Hlasu? Na to najdete odpověď v následujících odstavcích.

Pilotní díl Hlasu Česko Slovenska podle Scalexe

Dokud se zpívá, ještě se neumřelo. Říká Jarek Nohavica a věřím mu to nejen já, ale i vedení Jojky, Markízy, Novy a Primy a v touze po maximální sledovanosti na nás jmenované stanice vrhly hned dvě pěvecké talentové show. Jak to hezky řekl kolega DJ Vlado v rozhovoru pro Aktuálně, pravděpodobnost nové Anety je mizivá, ani vítězové nemají žádnou jistotu toho, že se uchytí v českém šoubyzu, ale pro toho, kdo má rád zpěvácké soupeření, nastává pár měsíců docela příjemné zábavy. Tedy doufejme. Ve středu to začalo Hlasem Česko Slovenska a tohle je můj pohled na pilotní díl.

Po nezbytném představení všech pěti porotců došlo na jejich společnou píseň. Hrozně rád bych se setkal s Pepou Vojtkem řekněme v roce 1991 a poslechl si jeho názor na to, že v roce 2014 bude s kytarou v ruce v prime time zpívat Nonstop. Koučové si navzájem odzpívali úryvky z písní svých kolegů a pak už poctivě usedli do křesel a začali naslouchat líbezným i méně líbezným hlasům soutěžících.

Následovala klasika, tak, jak ji známe z první řady Hlasu nebo z Hlasů zahraničních. Když se neotočil nikdo, dočkal se soutěžící jen trochy vlídných útěšlivých slov, když se otočil jen jeden kouč, bylo hned jasno a když se jich otočilo více, nastalo přetahování, chvástání i vzájemná dehonestace. Samozřejmě domluvená a připravená až do té míry, že porotci začali zpodpultíků tahat platinové desky, zrcadélka TýTý a trumfovat se počtem návštěvníků koncertu. Jen mám obavu, aby se příliš rychle nevystřílela munice. Už v prvním díle se “argumenty” docela opakovaly. A jak na mě porota působila?

Pepa Vojtek – pro mě zatím (stejně jako v první řadě) nejlepší člen poroty. Akční, vtipný (i když je to samozřejmě humor dost nekomplikovaný), přímý, a když má hodnotit, tak nechodí kolem horké kaše, neslovíčkaří a nazve vše pravým jménem.

Michal David – zatím se hodně opakuje, opět přichází s trochu velkohubými nabídkami, o jejichž plnění je asi přesvědčen málokdo (nabídka role ve filmu), ale s jeho hodnocení počkám až do dalších kol. V první řadě totiž u “emdýho” nastal problém až v pozdější fázi hry, kdy se nesmyslnými rozhodnutími zbavil zajímavějších soutěžících na úkor nudnějších.

Marta & Dara – ani po prvním dílu nejsem přesvědčený, že dvojkřeslo je dobrý nápad. Obě dámy jsou hodně odlišné, mají jiné hudební cítění a myšlení a dovedu si představit, že řada soutěžících by jednu z nich zvolila, ale po té druhé dvakrát netouží.  Mně osobně by stačila Marta, Dara mi přijde z hlediska pěveckých soutěží už dost vyčerpaná a nepřinášející nic nového ani zajímavého.

Majk Spirit – pro mě milé překvapení. Žádná Rytmusovská namachrovanost, působí příjemně a jako určitá “klidná síla”. Tím, že ho prakticky vůbec neznám, je pro mě svěžím neznámým prvkem a je vlastně mezi kouči jediným, od koho nevím, co přesně čekat při vedení jeho svěřenců a jakým směrem je povede.

Nesmím zapomenout ani na moderátory. Ani tady se nekoná žádná revoluce, opět Leoš, opět Tina. A oba nezvykle krotcí. Čekal jsem v pilotním dílu větší odvaz. Sice vím, že síla obou moderátorů je spíše v živých přenosech, kde je Leoš za vtipného a Tina za citlivou, ale že budou oba od začátku tak nevýrazní, to mě překvapilo. Je to hlavně Leošem, který jak stárne, stává se decentnějším a už to zdaleka není ten potrhlý pošuk s prvoplánovými vtípky, kterážto poloha mi u něj seděla víc.

Úvodní mix koučů očima DJ Vlada

Abych se upřímně přiznal, tak jako otvírák bych očekával nějaké kompaktnější číslo, jakým bylo například předloňské vystoupení koučů s Let Me Entertain You od Robbieho Williamse. Tohle byl kočkopsí dort, do nějž byly zamíchány písně koučů bez ladu a skladu. Toto vystoupení by se dobře vyjímalo akorát v Ein Kessel Buntes.

Ale teď už k těm, o kterých má soutěž být především.

Veronika Strapková

Zpívala: A Natural Woman
Otočil se první: Majk Spirit
Otočili se dále: všichni zbývající
Vybrala si: Majka Spirita

Scalex: Temnější, lehce jazzový hlas, trochu exotický vzhled, kultivované vyjadřování, jisté herecké nadání. To je Veronika, kterou slovenští diváci mohou znát z divadelních představení nebo z televizního seriálu Búrlivé víno. Písní Natural Woman zaujala všechny porotce, ale mám pocit, že Veronice odpustili řadu chyb (zejména ve frázování) jen proto, že si zvolila písničku, jakou by si asi běžný opatrný soutěžící nevybral. Do svého týmu ji získal Majk Spirit.

DJ Vlado: Od pohledu mi Veronika přijde jako kříženec Radky Pavlovčinové s Anetou Vignerovou. Jakmile však začala zpívat, tak mě uzemnila její barva hlasu. To je opravdu krásný sytý alt a Veronika má navíc přirozený soulový feeling. Chtělo by to jen trochu vylepšit frázování. Jinak Veronika nasadila na začátek laťku slušně vysoko. Zbývá jen dodat, že se jí otočili všichni čtyři koučové, z nichž si ona vybrala Majka Spirita.

Jakub Nesnídal

Zpíval: Jailhouse Rock
Otočil se první: Pepa
Otočili se dále: všichni zbývající
Vybral si: Martu a Daru

Scalex: U Jakuba se díky zvolené písni od Elvise nabízí srovnání s Adamem Kukačkou. Jakub není až tak uzavřený, jeho hlas je výraznější a ostřejší, rock’n’rollová poloha není špatná, ale na těch pár tónech nebylo moc co předvést. Je to ale dobře zvolená píseň, protože živý akční podklad odvede půl práce, i když zpěvák není úplně stoprocentní. Jakub trochu zklamal v koncovce, kdy dost plytce dozpíval a nijak si neužil klasické rock’n’rollové finálové běsnění. Do týmu ho získala Marta s Darou a už teď se děsím toho, jak mu Dara bude mluvit do vzhledu.

DJ Vlado: Kdykoliv zazní nějaká svižnější píseň, tak jsem za to upřímně rád, jelikož při té převaze slaďáků mám občas tendenci strkat si sirky do očí, abych neusnul. Nicméně oproti tomu, jak tutéž píseň podal vloni zhruba stejně starý Adam Kukačka, byla Jakubova verze sotva poloviční odvar. Nebylo to špatné, ale myslím, že v nějaké současné rockeřině by se Jakub prodal líp. I jemu se však otočila celá pětice koučů, přičemž jsem jasně čekal, že si Kuba vybere Pepu Vojtka, on však překvapil tím, že zamířil do dámského týmu k Daře a Martě.

Dagmar Čampulová

Zpívala: Země vzdálená
Otočil se první: nikdo
Otočili se dále: nikdo
Vybrala si: —-

Scalex: Tak tady bylo bohužel špatně úplně všechno. Tréma Dášou doslova lomcovala, hlas byl rozklepaný, nízké polohy totálně mimo, vysoké neskutečně rozkolísané. A tohle je jedna z nejnáročnějších skladeb na rozsah. V SuperStar ji velmi dobře zazpívala Gábina Gunčíková, v Hlasu to ale u Dagmar nikomu za otočení křesla nestálo. Dáša – jak jsme viděli její hobby v medailonku – musí nadále sbírat žáby, slavíci se jí týkat nebudou.

DJ Vlado: Au, to bolelo. Už při prvních tónech Země vzdálené jsem si říkal, že tohle bude mít děvče hodně těžké, jelikož pokud se zpěvačka nejmenuje Gabriela Gunčíková, tak nemá šanci tuto kládu zvednout. Dáša byla od začátku do konce absolutně mimo a jiným slovem než katastrofa to nazvat nemohu. Zcela po právu nepostoupila.

Zoltán Lebo

Zpíval: When a Man loves a Woman
Otočil se první: Michal David
Otočili se dále: Marta & Dara, Majk Spirit
Vybral si: Michala Davida

Scalex: Jen co se Zolo objevil, vzpomněl jsem si na Bruna z prvního Hlasu a evidentně to tak bylo i u ostatních, zejména Michala Davida, který měl tehdy Bruna v týmu. A Zolo u něj skončil také. Trochu starší týpek, který by chtěl ještě jednou nakopnou svoji kariéru a vydělat nějaké peníze, které potřebuje na léčbu své nemocné manželky. Teď jde ovšem o to, aby Zolo nebyl v rámci svého týmu příliš nudný.

DJ Vlado: Zolo už nám byl nabídnut ještě před vysíláním prostřednictvím videa na youtube, takže jsme si už částečně mohli udělat názor. Není sebemenších pochyb o tom, že Zolo má velký rozsah a slušně intonuje, já s ním měl však od začátku jeden velký problém. S písní When A Man Loves A Woman v americkém X Factoru zazářil Vino Alan, jehož mužný baryton dodal této písni zcela nový rozměr. Zolův hlas je oproti tomu ve výškách tenký a lehce mečivý, což (jak jistě víte) není zrovna můj šálek čaje. Ze tří otočených křesel si Zolo podle očekávání vybral Michala Davida, který by si však zasloužil vykrákat za uši, jelikož prohlásit za interpreta této skladby Michaela Boltona (který ji jen přecoveroval, zatímco originálním interpretem je Percy Sledge, jehož verzi nesahá ta Boltonova ani po kotníky) je totéž jako prohlásit, že autorem české hymny je Karel Schwarzenberg.

Václav Duchek

Zpíval: Wild Country
Otočil se první: nikdo
Otočili se dále: nikdo
Vybral si: —

Scalex: Vašek slavil v den castingu narozeniny, ale dárek od poroty zrovna nedostal. Rozladěná kytara jen podtrhovala nevyrovaný a rozkolísaný výkon. Nebylo to úplně tragické, ale porotci si mohou vybrat jen omezený počet lidí do svých týmů, takže pokud nejsou přesvědčeni, že by dotyčného opravdu chtěli, tlačítko nestisknou, aby si nevyplýtvali hlas na někoho, s kým by nakonec nechtěli spolupracovat.

DJ Vlado: Tomuto se říká nevybroušený démant, ovšem na jeho vybroušení by si brusiči museli vzít nejméně týdenní směnu. Vašek mi svým zpěvem připomínal divokého mustanga pobíhajícího volně po prérii. Nadějné momenty střídala velká selhání. Vašek zcela bez talentu není, ovšem na postup to zatím nestačilo.

Katarína Kamencová

Zpívala: Isn’t She Lovely
Otočil se první: Michal David
Otočili se dále: nikdo

Scalex: Katka je evidentně živel, zpívání si užívá, ale její pěvecký projev je pořád dost dětský. Jak charakterem hlasu, tak angličtinou. V průběhu písně se objevila i trocha trémy, ale Katka to ustála a měla štěstí, že Michal David se rozhodl jí  důvěřovat. Vypadá sympaticky, ale obávám se, že se nakonec v týmu najdou silnější zpěváci, kteří ji převálcují. A jestli někdy někde bude nějaká kampaň proti používání umělých řas, Kačka by měla být tváří této kampaně jako odstrašující příklad. Hezká mladá holka a takový šílený kartáče!

DJ Vlado: Mladší a blonďatější z obou sester si můžeme pamatovat z Talentu, kde vystupovala v rámci dua Katka a Rafo. Tam se mi ovšem líbila mnohem víc než tentokrát. Vybrat si Stevieho Wondera je totéž jako šťourat se odjištěnou pistolí v uchu. Katka byla ze všech postupujících jasně nejslabší a může být ráda, že se aspoň Michal David otočil. V soubojích ji ale konkurence podle mě převálcuje.

Zuzana Kamencová

Zpívala: High
Otočil se první: Pepa
Otočili se dále: Michal David
Vybrala si: Pepu

Scalex: Zuzana je Katčina starší, klidnější a tmavovlasejší sestra. Její hlasový projev je vyzrálejší, proto se otočili hned dva porotci, ale teda stihli to snad v poslední vteřině skladby. Kdyby jen trochu zaváhali, Zuzana by šla domů. Chytře si vybrala jiný tým než její sestra, takže nehrozí, že by v prvních fázích soutěže šly proti sobě v rámci vyřazovacího systému.

DJ Vlado: Přiznám se, že té starší z obou sester jsem měl od začátku tendenci nadržovat, jelikož je to opravdu krásná dívka. Nakonec však nadržování nebylo až tak zapotřebí, jelikož Zuzana podala o dost lepší výkon než její sestra. Zuzana není úplně prvoposlechová zpěvačka, navíc si vybrala nepříliš známou píseň (aspoň tedy v našich končinách), ale ve svém hlase má určité sympaticky nenápadné kouzlo. Svým kultivovaným zpěváckým projevem je v rámci soutěže velmi příjemným oživením. Otočili se jí Pepa Vojtek a Michal David, z nichž si Zuzana vybrala prvně jmenovaného.

Jiří Motyčák

Zpíval: Chci zas v tobě spát
Otočil se první: nikdo
Otočili se dále: nikdo
Vybral si: —

Scalex: Montyho alias Tlustého pána už znám z dřívějška, je to vtipný folkař a v této soutěži si ho moc neumím představit. Už castingová skladba ukázala, že zpívání cizích písní není jeho parketa. A neotočivší se porotci nemohli ocenit ani jeho oblíbený vtípek – švihlé držení akordů na kytaře. Pusťte si to ze záznamu, jestli jste si toho nevšimli. A jestli držíte dietu, přejděte na Montyho krabičkovou.

DJ Vlado: Pokud mě u některého soutěžícího mrzí, že nepostoupil, pak je to právě Monty. Je sice pravda, že je to spíš písničkář a bavič než úplně prvoplánový zpěvák, ale jako zajímavé zpestření by myslím v dalším kole našel své místo. Jeho verze Kollerovy balady Chci zas v tobě spát měla rozhodně něco do sebe a Monty je sympatická osobnost. Ještě jednou škoda.

Blanka Janečková, Martin Svátek

Zpívali: How Do I Keep the Music Playing
Otočil se první: Marta a Dara
Otočili se dále: Majk Spirit, Michal David
Vybrali si: Majka Spirita

Scalex: Emocionální ždímačka na závěr. Nevidomá dvojice (nikoli partnerská) uchvátila publikum i větší část porotců. Mně se líbí  hlavně jemný hlas Blanky, Martin má určité nepříjemné nuance v hlase, takový ten “romský nosový zpěv” a přespřílišné zdobení koncových tónů. Ale přesto byla z obou hlasů slyšet solidní sladěnost a životní příběh dokreslil zbytek. Nemyslím si ale, že by jim jejich handicap automaticky zaručil hladký průchod soutěží až na první příčku. Čekají je i skladby, které jim vyberou porotci a dost možná to budou věci ne úplně podle jejich naturelu.

DJ Vlado: Hodnotit handicapované lidi je vždycky sakramentsky těžké, jelikož člověk tak nějak už automaticky očekává, že ten příběh bude na prvním místě a zpěv je už jen bonus. To však u této dvojice nevidomých zpěváků neplatí, jelikož jim to zpívá opravdu dobře. Jasným tahounem dua je ovšem Martin, který rozhodně není žádný začátečník (je členem kapely Madfinger a prošel i o něco slavnějšími Navigators). Blanka sice nebyla špatná, ale v tomto duetu hrála druhé housle. Jako celek však bylo jejich vystoupení dost působivé, o čemž svědčí dojetí Dary, Marty a Tiny. Dvojici se otočila tři křesla, z nichž volba padla na Majka Spirita.

Hodnocení soutěžících podle Scalexe:

Když se dívám na osazenstvo prvního dílu, překvapuje mě, že štáb nezařadil někoho opravdu absolutně hvězdného. Čekal jsem, že už v prvním díle bude nějaký zázrak, který mě posadí na zadek a o kom budu přesvědčený, že je to jasný účastník finále. Tentokrát mám ale i u těch nejlepších stále pocit obrovské rezervy. Já jsem fanoušek pěveckých show, čili mě není až tak nutné “zaháčkovat” na příští díl. Budu se dívat tak jako tak. Ale asi bych v pilotním díle ukázal někoho opravdu výjimečného (dostavil-li se někdo takový na castingy), aby diváci od obrazovek odcházeli s pocitem, že tato sezóna Hlasu by opravdu mohla přinést pěvecký talent, který se na hudební scéně výrazně prosadí. V tuto chvíli takový pocit nemám.

Top 3 podle DJ Vlada:

1.-2. Veronika Strapková a Zuzana Kamencová (nedokážu se mezi nimi rozhodnout, na první poslech mě víc zaujala Veronika, ale Zuzana se mi na druhý poslech dostala vyloženě pod kůži, navíc má plusové body za vzhled)
3. Martin Svátek a Blanka Janečková

Hodnocení 1. dílu podle DJ Vlada:

S politováním musím konstatovat, že tohle byl hodně vlažný rozjezd. Zatímco v první řadě nás hned v pilotním dílu svými výkony uzemnili Daniel Mrózek, Simona Hégerová a Lucia Molnárová, tentokrát jsme se vyloženého touchdownu nedočkali. Ti, které jsem zařadil do své Top 3, sice zasvítili příslibem, ale na pilotní díl, který má přitáhnout diváky, to bylo málo. Co se týče poroty, tak jejím jednoznačným tahounem byl tentokrát Pepa Vojtek, který zabodoval především svou invektivou vůči Michalu Davidovi, kterou zakončil jejich přestřelku. Naopak Marta Jandová, která je jinak mojí nejoblíbenější členkou poroty, mi tentokrát přišla lehce upozaděná. Nicméně jelikož jsem byl (spolu se SUNíčkem a Nickem Flyerem) na natáčení, tak je mi jasné, že Marta se v dalších dílech rozhodně víc rozjede. Moc velký prostor nedostal ani Majk Spirit, o kterém však už teď můžu prohlásit, že působí mnohem sympatičtěji než Rytmus. Za nejslabší články poroty považuju Michala Davida a Daru Rolins, které bych za sebe už v porotě vidět nemusel. Moderátorské vstupy byly tentokrát poněkud sterilní, zvlášť ve srovnání s tím, co jsem viděl na natáčení. Klidně bych dal přednost sestřihu jejich nepovedených záběrů před medailonky soutěžících, které mi přišly zbytečně dlouhé a v některých chvílích pořádně otravné (zatímco v minulé řadě byly omezeny na minimum). Doufejme, že s příštím dílem půjde nahoru aspoň úroveň soutěžících (že by se zvedla úroveň zpracování, v tom si iluze nedělám). Zvláště netrpělivě očekávám, kdy se objeví má stále utajovaná favoritka, o které jsem vás již dříve informoval. V sestřihu jsem zahlédl i finalistku třetí slovenské SuperStar Natálii Hatalovou, která rovněž patří k mým oblíbencům (ostatně jako většina soutěžících z této řady SuperStar). Všimnul jsem si i Tomáše Sučika, který v loňské SuperStar skončil před branami semifinále, ale na čtenáře Panáčka udělal velmi dobrý dojem, jelikož v naší lednové anketě postoupil přes divokou kartu do Top 10 Slováků. Doufejme, že tyto tři známé tváře a možná i někteří další soutěžící pozvednou úroveň talentů, aby ten letošní Hlas aspoň za něco stál.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 113
1
hihi
Reagovat

No zatím je to spíš jak estráda se skákajícím publikem jak z Gogo show a Hogo Fogo :D

2
bezík
Reagovat

Komická vložka „Ein kessel buntes“ za námi ?

3
Ludvík
Reagovat

No tak to jejich úvodní číslo bylo docela dost dlouhé a nic moc… Minulé to od Robbieho Williamse se mi líbilo více xD

4
Ludvík
Reagovat

Majk je jako pubertální fanynka :D

5
bezík
Reagovat

Tak na zpívající herečku by to ušlo ;-)

6
okkvp
Reagovat

Ty kydy křeslařů mi přijdou zcela strašidelný

7
Jai Kudo
Reagovat

Slušný alt. Ale….jůůů mejk míí fíííííl…..to frázování prostě :(
Proč si mladí vybírají 50 let starý songy????

8
Ludvík
Reagovat

No jdeme čím dál víc do minulosti :D poslední dneska zazpívá písničku Svatý Václave :D

9
bezík
Reagovat

Nebo „Kdož sú boží bojovníci“ :D

10
Ludvík
Reagovat

@bezík: ta přijde za chvíli :D

11
Jai Kudo
Reagovat

Proč si 17 letí zpěváci vybírají 60 let starý písničky? Koho dnes zajíma Jailhouse Rock proboha!

12
Nofux
Reagovat

Můj FB je zaplavenej příspěvkama o tom, jak je Majk skvělej :))) Výbornej tah od Novy a Markízy, hodně lidí na to bude koukat jenom kvůli němu.

Jinak oba soutěžící zatim celkem OK, až na ten výběr písniček, to je katastrofa :)

13
Ludvík
Reagovat

Nemuseli by to tak přehánět tu soutezivost mezi sebou…

14
Jai Kudo
Reagovat

Ale zase furt je ten chlupáč lepší než kukačka……naštěstí

15
bezík
Reagovat

@Ludvík: No to má bejt jako ta zábava :D

16
jab
Reagovat

Ta Dagmar je nachlazená nebo co? To byl dost hrozný Klus

17
Ludvík
Reagovat

@bezík: me to teda nějak extra nebaví… Nemá to takové kouzlo jako v případě Will.i.ama a Jessie J :D

18
jab
Reagovat

Au, dost pod tónem

19
Ludvík
Reagovat

Jejda… Ta je dost mimo :D

20
bezík
Reagovat

Jaúúúúúúúú, tohle prošlo konkurzem ?

21
Martin
Reagovat

Bohužel jsem doma malým pánem tak koukáme na nějakej příšernej film na Nova Cinema ale je pravda že Michal David se oháněl známostí s Eltonem a Gagou? :D :D :D :D

22
Ludvík
Reagovat

Už ta Cesta od Kryštof byla hrozná :D

23
VojtaP
Reagovat

ajajaj, ta se dobře vysekala, na toto se fakt děvče nechytá, myslím, že i bez nachlazení…

24
Jai Kudo
Reagovat

Tak to dopadá, když se vrabec snaží lítat jako orel….

25
Ludvík
Reagovat

Jsem zvědavý kolikrát ještě zmíní něco o Faktoru X :D a k tomu s tím talentem radši nic :D

26
jab
Reagovat

Zolo trochu mečák, ale jinak dnes zatím s Veronikou nejlepší

27
Ludvík
Reagovat

Marta mi tam nesedí… Měla jít do X Factor :D

28
Compact
Reagovat

Mě se to líbí, úvodní záběry, střih, představení poroty mi přišlo perfektní. Je vidět, že se hodně snaží a myslím si, že se jim to vyplatilo. Porota a zpěv – i to mě bavilo! V The Voice UK též jednotliví “ kouči “ přezpívávají songy ostatních a též je to delší… Nevím na co si tady někdo může stěžovat, že nezpívali nějakou anglickou píseň, ono kdyby jí zpívali tak by se hned řešilo proč se nezpívá česky. Jinak zpěváci zatím moc fajn až na tu blonďatou slečnu.

Jinak mi přijde, že jste všichni tak trochu zaujatí vůči nově nikoli Hlasu. On kdyby se X-factor stejně jako kdysi vysílal znova na Nově tak by to beztak byla dle některých z Vás zase strašná “ trapárna „

29
bezík
Reagovat

No je fakt, že už se na ten X faktor vyloženě těším. Tohle si odpracuju a tam si to užiju :D

30
Jai Kudo
Reagovat

Zolo dobrý, ale platí furt to stejný o výběru…..ale Miško David se odkopal, prý hit M. Boltona!!!! Asi nikdy neslyšel jméno Percy Sledge……zpíval to v 602. letech.

31
bezík
Reagovat

@Compact: Tak to vůbec, mě je úplně šumák co je na Nově a co na Primě.

32
Jai Kudo
Reagovat

**** zpíval to v 60. letech ****

33
Ludvík
Reagovat

@Compact: pro mě ne… Mě přijde format The Voice totálně bezesmyslu

34
bezík
Reagovat

Konečně někdo zajímavej, a nikdo nic. Žabaři ….

35
jab
Reagovat

Skoda, tenhle se mi líbil…velmi osobitý

36
Jai Kudo
Reagovat

Ten kluk teď je zajimavej…..jak to smrdí rockem tak nic….

37
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Taky mi to přišlo divné

38
VojtaP
Reagovat

velké ztroskotání na výběru, jinak nějaký základ tam měl…

39
Ludvík
Reagovat

A hned ho přešla chuť na sex :D

40
jab
Reagovat

@Jai Kudo: Přitom v letošním American Idolu jsou podobní týpci dokonce ve finále

41
Jai Kudo
Reagovat

Hlasově nebyl nejlepší, ale zajímavější interpretačně, než všichni před tím. ALe co, pop a rap rules…

42
bezík
Reagovat

@VojtaP: proč chyba ve výběru ? Výběr mi přišel výbornej.

43
jab
Reagovat

Není Katarína z Katka & Rafo z Talentu? Jinak pěvecky mě moc nebaví, přijde mi, že se trochu utápí v podkladu a možná je i trochu falešná.

44
Ludvík
Reagovat

Nic moc teda… Ten typek před ní byl lepší

45
jab
Reagovat

@bezík: Nevíš od koho ta píseň je? Slyšel jsem ji prvně v životě a líbila se mi :-).

46
VojtaP
Reagovat

ten střih nic moc, zatím jsme neslyšeli nic z tohoto tisíciletí. Jinak děvče není špatné, ale taky bych jí dal něco jiného…

47
Jai Kudo
Reagovat

Hlavně že si to Miško užil a ztrapní ji v nějakým dalším muzikálu….

48
jab
Reagovat

Tak Zuzana pro mě o hodně lepší než její sestra, nádherný hlas

49
bezík
Reagovat

@jab: Já ji už slyšel ale zatím marně pátrám v mé brožované paměti .. snad si vzpomenu

50
VojtaP
Reagovat

Zuzana mnohem lepší než sestra, zatím nejlepší, pěkně se na ni dívá, super!

51
Honza
Reagovat

Tak zatim teda jedna velká tragédie, nic moc sem od Hlasu nečekal ale tahle křeč na to se fakt nedá koukat. Porota zatim až na martu hrozná, Michal David ještě horší než posledně a soutěžící zatím do jednoho OTŘESNÍ (i když teda no pořád to je jenom první díl). Překvapivě je to zatim naprosto pod úrovní první sezony která jenom kvuli někteym soutezicim docela ušla občas. Pořád je tu eště šance že najdou par dobrejch lidí a aspon živý přenosy za něco ujdou.. uvidíme. Strašně moc doufám že neděle na primě nezklame…

52
Ludvík
Reagovat

Už zase ti dva… Bože… Doufám že to v přímých přenosech v X Factoru tak nebudou přehánět :D

53
jab
Reagovat

@bezík: Tak jsem to asi vygooglil…Wake Owl. Až bude čas, musím si je trochu naposlouchat :-D.

54
bezík
Reagovat

@Honza: to víš, tady si to musíš oddřít, aby sis pak užil X Faktor ;-)

55
Compact
Reagovat

Kolik tipujete sledovanost Hlasu? V Česku?

56
Ludvík
Reagovat

@Compact: myslím že to bude kolem milionu Hlas nemá velkou konkurenci

57
Bedy
Reagovat

@Compact: Vzhledem ke konkurenci tipuju tak 950 000 starších 15 let.

58
VojtaP
Reagovat

@Compact: kolem milionu, nejspíš podědí diváky Gymplu a u mladých podle mě zvítězí…

59
Jai Kudo
Reagovat

Vojtek dneska perlí…..:-D

60
tomas
Reagovat

No necekal jsem, ze me to bude az tak nudit:/ A stejne to bud mit vetsi sledovanost nez X Factor to je jasne…bohuzel:/

62
Ludvík
Reagovat

X Factor si ty diváky bude muset získat tím jestli bude kvalitní… Má to těžší :D Hlas má v tomhle výhodu… Na Cesty Domu se dívá málo mladých

63
okkvp
Reagovat

@Jai Kudo: jojo, akorát, že perly jsou spíš tak sotva hliněnky

64
Ludvík
Reagovat

První dojak jara… Připravte kapesníčky

65
Compact
Reagovat

Myslím si, že Hlas 100% vyhraje v cílovce 15-54 a bude to kolem 1 000 000, ale možná by to mohlo být i trochu víc, no uvidíme. X-factor to bude mít velice těžké s Doktori z Počátků.

66
Honza
Reagovat

jako a teda některé ty medailonky to je fakt projímadlo jak svině mám u toho furt takové ty křeče v žaludku jako když je něco nesnesitelně trapné což tohle je. Stále mi uniká proč dobrovolně pokračuji v tomto sebedestruktivním očistci, eště že to brzo končí.

67
Extasy of St.Theresa feat. Vladko
Reagovat

Tak Svatek snad Hlas nepotrebuje,ten uz featuringuje s Vladimirem 518 a jinyma…

68
Ludvík
Reagovat

No tak první díl slabý… Na to jak jsem četl samou chválu tak minulá série mě možná bavila i více…

69
bezík
Reagovat

No ufff, práce za náma, teď zábava. Jinak musím říct že „ještě větší sr…a, než jsme čekali“ ;-)

70
Mila
Reagovat

tak začátek byla fakt estráda možná to zachránily jen ti nevjedomí , ale asi první řada byla lepší ….. , jinak už ted je 100% jasný že x factou bude mít lepší zpracování

71
jab
Reagovat

No když si vzpomenu na úvodní díl loňské Superstar, kdy jsem zajímavé lidi skoro měl problém dát dohromady (byť se posléze ukázalo, že další díly už tak žhavé nebyly)…Výrazně mě zaujali (ve smyslu, že bych je moh mít jako oblíbence) jen 2 lidi, z toho jeden ani neprošel dál. Takže pro mne za dnešek pouze Zuzka ve Vojtkově týmu, jinak to byl (až na některé slovní přestřelky porotců a narážky Mareše na vlastní nedávnou minulost) dost vlažný začátek, těším se v neděli na X Factor. Tam snad nebudu nucen sledovat zaříznutí zajímavých a osobitých lidí :-/.

72
Merťas
Reagovat

Abych to shrnul z mého pohledu…
Na to, že to má být pilot k druhé řadě, tak to byla takřka snůžka velmi průměrných až podprůměrných zpěváků. Jako nikdo mě nezaujal, nikoho si pár minut po skončení nepamatuju, teda pamatuju si jen ty špatný…

K písničkám, vcelku nic moc výběry. Očekával jsem větší fláky, přece jen to má zaujmout lidi, ale samozřejmě se má ukázat i hlas. Zpívající holky se mi ani jedna extra nelíbila respektive to nebyl extra výkon. U koho shledávám škoda, že se nikdo neotočil je ,,blázen“ Monty, který strašně moc hezky právě s kytarou zněl, ta barva hlasu vyloženě seděla k tomu, aby zpíval pomalejší kousky s kvalitním textem… Dalo by se s ním pracovat…

Porota… Jako všechny ty hádky, ciknrlátka a kecy k Hlasu prostě patří, to je i základ té soutěže, interakce mezi porotci… Ale jako vážně nejlepší je Vojtek. David to je vábič až není radno… Holky jsou zajímavý, ale dominuje Marta, který duo táhne a je ta chytřejší… Majk je dobrej, ale zatím se moc neprojevil…

Celkově byl pro mě první díl velkým zklamáním a ten nedostatek talentů je doufám tím, že se v neděli ti dobří objeví na Primě a na JOJce. :)

73
W - ten správny
Reagovat

Nič moc, ale ak budem mať stredy – večery pred TV, tak si to asi zapnem. Ale zatiaľ žiaden super hlas, asi najviac ma bavila Zuzana, ale snáď ukáže ešte viac. A zaujímavý bol ešte ten chalan z ČVUT, ale tak hento vystúpenie mu vôbec nevyšlo.

74
hihi
Reagovat

Takže pokračujeme dál v tradici, show Novy (ať už samotné, nebo s Mrdkízou) křečovité a estrádně zašlé, show Primy (ať už samotné, nebo s JOJ) moderní a kvalitní, i když je pravda, že se jednou nasadí laťka a ta se už nepřelejzá – VV, Talent… Ale díky bohu za to.

Hlas je nejzajímavější právě v této fázi, pak je to nuda a jeho smysl odpadá. Nejvíc mě bavil Vojtek, letos je rozjetější. Majk Spirit taky super, vtipnej jako Rytmus sice není ani náhodou, ale fakt je to sympatickej člověk. Marta taky super. David tragickej, Dara klasika. Porota není nejhorší. Ale celé je to takové upachtěné, Mareš s plnovousem a v helmutským oblečku s kloboukem vypadá jak kokot, jeho a Tininy vstupy nudí, střih jak z roku 2000, žádná eskalace, gradace, wow momenty. A záběry na předtočené smějící se a tleskající publikum, sorry, ale fakt mě to vrací do šílených estrád ze začátku Novy. Navíc mi přišlo, že tam jako diváky dali lidi ze zvláštních škol. Takhle má vypadat kvalitní show roku 2014? Je jedno kdo vyhraje sledovanost, důchodci si stejně zapnou svoje seriály a oni rozhodnou o výsledku. Důležité bude, která show získá víc lidí ze svojí cílový skupiny, takže mladý lidi, a tam to X Factor podle mě hodně jednoduše vyhraje. Mladý lidi se pohybují na netu a vědí moc dobře, jak má kvalitní show vypadat. A na nekvalitní se dívat nebudou. Bylo to tak u Talentu i VyVolených, bude to tak i teď.

75
Monika
Reagovat

Ze soutezicich me zaujala pouze ta prvni slecna, pekna barva hlasu a zajimava osoba na prvni pohled, zbytek si uz ani nepamatuju. Nicmene jsem ani neocekavala nejake vyrazne talenty, takze v tomto smeru zadne prekvapeni. Velkym zklamanim je pro me porota, ktera je zatim tragicka, nudne kydy, opakovane fraze, zdlouhave plky o nicem. Nepoznavala jsem ani Martu, mistami trapne momenty a nez se vymacka mohla jsem si uvarit caj. Majk, ktereho jsem prilis neznala mi taky prijde tak nejak do poctu. Snad X factor bude lepsi.

76
okkvp
Reagovat

Středy s Hlasem – alespoň pokud budou výběry, rozhodně vynechám, neboť na „vtipnost“ Vojtka s Davidem fakt organismus nemám stavěný

77
VojtaP
Reagovat

Já si myslím, že po tolika letech můžeme být rádi, že jsou v jednom dílu dva nebo tři zajímaví soutěžící a teď tu jdou dokonce dvě soutěže zaráz, přesto si myslím, že X Factor bude na talenty pestřejší, je to osvědčený formát a větší výhra určitě zlákala víc lidí.
Z dnešního dílu bez debaty nejlepší Zuzana a slepecké duo, to bylo famózní. Přetahování porotců je ještě v pohodě, nejlepší je Pepa a Marta. Od MD jsem dostal, co jsem očekával, je to slizoun. Majk se zatím moc neprojevil, ale stejně jako v hudbě bude doufám lepší než Rytmus.

No, jsem zvědavý na neděli, s čím se vytasí X Factor.

78
Elko
Reagovat

Je rok 2014 a vrátili sme sa do času 1994! Tragédia od začiatku do konca, bohužiaľ. Snáď v nedeľu nás poteší X FACTOR ;-)

79
Pepoš
Reagovat

Jako já nevím, ale přijdete mi tady do jednoho banda zatvrzelých odpůrců Novy :D

Zcela objektivně musím říct, že sleduju australský Voice, americký, britský i irský. A vy, hateři, asi ne. Tak, jak to dneska vystřihli na Nově, to nedali snad ještě nikdy. Bylo to vtipné, souboje koučů jsou součástí formátu a ti naši to zvládli dobře, má to být hlavně o tom přetahování a hláškování. A dneska toho padlo vtipného daleko víc než za celou první řadu. K jednotlivým koučům:

Majk Spirit – pecka, překvapil, neznal jsem ho, ale působí jako sympaťák, takový slovenský Usher s těma botama :D

Michal David – nemusím ho, ale uznávám, že toho dokázal víc než my všichni dohromady. A občas byl i vtipný, rozhodně víc než v té první řadě, tam nebyl vtipný ani trochu.

Marta a Dara – Dara se mi v prvním ročníku nelíbila, tady díky přetahování s Martou působila dobře. A Marta je super jako tehdy v SuperStar. Nebo chcete, aby dřepěla v křesle a říkala ententýky dva šprdlíčky jako Celeste v traileru? :D

Pepa Vojtek – naházel víc vtipů než za první řadu, jasný hláškař typu Blake Sheltonz US verze.

Nevím, na co jste se to dívali vy, ale já koukal na rozhodně dobře zpracovanou verzi Hlasu. Zábava tam byla, kouči překvapili, je na nich vidět velký obrat k lepšímu.

A písničky se mi líbily. Vy si jako myslíte, že X Facto bude házet jednu novou písničku za druhou? Běžný divák chce slyšet to, co zná, a to jsou prostě starý fláky.

Leoš s Tinou – Tina byla dobrá u těch citů. Leoš perlil. A narážky na Factor a Talent mě bavily. Tohle pošťuchování je super, ale holt to nedělá Prima, že jo, ale Nova. A to tady nemůžete vydýchat. Chci vidět, jak se tu budete rozplývat v neděli nad Factorem i ve chvíli, kdy to bude totálně trapný. :D Pak se ukáže vaše nezaujatost. Já si užil Hlas a doufám, že si užiju i Factor. Je to nenáročná zábava, nic víc.

80
Honza95
Reagovat

@Pepoš: Absolutní souhlas! Sice bych zkrátil třeba ty rozhovory u soutěžících doma, ale jinak za mě velká spokojenost. Dívám se i na The Voice UK a přijde mi to téměř na stejné úrovni. Samozřejmě kvalitních zpěváků a zpěvaček už tu tolik nenajdeme. Ale co se týče zpracování? Super – třeba to úvodní video, bylo prostě výborně sestříhané.

Na X Factor se taky velmi těším, ale trochu mě tam zklamaly hned ty první 3 minuty ze show. To je prostě jen Copy&Paste verze Amerického X Factoru.

81
Filip
Reagovat

Tak „bohuzel“ mame po prvnim dile viteze tohoto rocniku.. Nejde si predstavit, ze by vyhral nekdo jinej nez slepecky duo – protoze zpivaj fakt dobre, a proste u lidi se nestane, ze jim to nedaj. Penize jim hodne pomuzou a preju jim to.. ale pro me osobne jako fanouska takovychto soutezi tento rocnik prakticky „skoncil“.. protoze nema pro me smysl divat na neco, kde je jasnej vitez.. Stejne jasny to bylo u Talentu se Sykorem.

82
Prochor
Reagovat

Podle mně to byl včera jasný propadák. Už se těším na X-factor. Jak už bylo řečeno, doufejme, že bude podstatně lepší a to nedá žádnou práci vzhledem k včerejší nekvalitě.

83
Compact
Reagovat

Hlas Nova začátek 20:27:15 sledovanost 797 / 15+- 20 / 15-54 -31 /
Nova vyhrála v obou cílových skupinách – napříč tomu, mě, ale tato sledovanost mrzí.

84
Ixuxu
Reagovat

Osobně mě to překvapilo. X Factor tipuji bude mít sledovanost vyšší. Proč? Na Doktory z Počátků se mladí budou dívat na novaplus.

85
Mila2
Reagovat

Tak koukám, že si někdo půjčil můj nick Mila, takže budu Mila2. No včera jsem se nedívala, takže jsem si to projela dnes ráno na netu a nic mne nezaujalo. A ta zpívající dvojice nakonec.. co dodat. Být jedním z porotců Lucka Bílá, tak je protlačí až do finále.. Ta paní sice zpívala velmi dobře, ale mně to trochu zavánělo kýčem.

86
Tomík
Reagovat

Nebylo to včera nic extra ale to se snad ani od prvního dílu čekat nedá. Porota byla taková jakou jsem ji čekal takže mě ničím nepřekvapili. Z poroty je jasně nejlepší Pepa, hned po něm Majk. Marta a Dara mi přišly včera obě dost nevýrazné a k MDýmu se nemá smysl vyjadřovat, od něho ani nic nečekám. Ze soutěžících se mi docela líbila Veronika, jsou tam určité nedostatky ale má zajímavou barvu hlasu a mohla by být takovou Zuzkou Mikulcovou této řady. A kouče si k sobě vybrala nejlépe jak mohla takže může dojít daleko. Jakub byl tak nějak průměrný, zazpíval to dobře ale že by mě to nějak nadchlo to zase…od Kukačky se mi to líbilo určitě víc. Ale může ještě překvapit. Zolo Lebo se mi líbí ale nevím jestli udělal dobře když si sám vybral zrovna MDýho pro něhož jednička v jeho týmu určitě nebude, zvlášť pokud tam MD bude mít nějakou fešnou zpěvačku. Sestry Kamencovy se mi taky líbily, o něco víc byla lepší Zuzana ale i Katarína má něco do sebe. Jestli mě něco včera mrzelo tak to byl nepostup Vaška a pak zejména Montyho. Ani jeden se sice do Hlasu až tak nehodí ale měli v hlase něco co mě zaujalo víc než u technicky lepších zpěváků. Hlavně Monty svým osobitým pojetím písní mohl být hodně zajímavý a já bych se při jeho verzi Lucie určitě otočil. No a poslední dva soutěžící byli taková třešnička na dortu, Blanka asi zpívá o něco líp ale Martin je zase obrovský sympaťák a tím se to celé vyváží. S dalšími díly očekávám že půjde kvalita nahoru, teda až do soubojů. Pak co se týče Live Show, tak tam už si tím nejsem tak jistý ale uvidíme. A taky uvidíme co nabídne v neděli X Factor.

87
Elko
Reagovat

Sledovanosť SK:
2. séria – 1. epizóda – 640 000 divákov
1. séria – 1. epizóda – 920 000 divákov

88
james73
Reagovat

V česku 797 000, to není nic extra na to, že měli ve středu v podstatě volnou cestu.

89
james73
Reagovat

Ono to tu už vlastně je :D Nevšiml jsem si.

90
Ananas
Reagovat

Mrzí mne Monty. Asi by měl spíš onen x-faktor, než jen hlas;-)

91
Monika
Reagovat

Ja jsem byla presvedcena, ze prvni dil bude absolutne nejsilnejsi co se interpretu tyka. Hlas bojuje o prizen divaku s X factorem, bylo by na miste hned v prvnim dile ukazat aspon jednoho vyjimecneho zpevaka/cku a prilakat tak divaky ke sledovani dalsich dilu. Nestalo se tak dle meho soudu, protoze proste nemeli co nabidnout. Ty pevecke souteze jsou uz natolik prebrane, ze neni kde hledat a vesmes se dockame mnoha starych znamych tvari. Osobne ocekavam propadak obou soutezi Hlasu i X factoru. Vsak Hlas byl propadak uz v jednicce, absolutne nikdo se neprosadil, uz tyden po soutezi nebylo o nikom ani slyset, presto do toho Nova jde znova a jeste s prakticky stejnym (stejne spatnym) moderatorskym obsazenim.

92
Tomík
Reagovat

91: Tak s tou přebraností máš asi pravdu ale myslím že bude ještě hůř. Počkej až příští rok Nova nasadí novou SuperStar, to už možná vůbec nebude z čeho vybírat.

Reagovat

Tak to byla teda hrozná nuda. Nic co by mě nadchlo, spousta průměrných zpěváků (nikdo vysloveně hrozný, ale ani nikdo u koho bych zaplatil za lístek na koncert nebo za CD) a hlavně z toho všude cišela hranost, nic spontánního… proč se k holce co miluje Spirita otočil Spirit pomalu dřív než ji slyšel? Kdo ze zpěváků si tahá někde svoje ceny (ačkoli scénka to byla vtipná, ale šla udělat i míň trapně bez těch cen po ruce, ale jen slovy)? Proč se na, ne nijak oslňující handikepované pěvecké duo, otočili všichni? Jediné, co alespoň trochu funguje jsou občas přestřelky mezi kouči, ale jen proto, že se tak domluvili mezi sebou a baví se tím při té nudě, ale taky jim do toho režie asi dost kecá…

Podle mě je vybírat vždycky z čeho, když se přihlásí 5000 lidí tak v tom vždycky musí být alespoň tři lidi, co stojí za tu námahu. Ale ono se nejde jen po kvalitě zpěvu, ale i příběhu a pak ti kvalitní jdou stranou. Problém není v nedostatku nebo kvalitě soutěžících, ale je spíš v tom, že diváky to už tak netankuje že nějaká taková show je, že by rádi viděli něco nového nebo alespoň co tu už století nebylo (což alespoň z části splňuje X-faktor)

94
Monika
Reagovat

91- ma byt …….jeste s prakticky stejnym (stejne spatnym) porotcovskym obsazenim

95
Scalex
Reagovat

@Nick Flyer: Pepa se na hendikepované duo neotočil. Jinak koučové se můžou řídit i reakcemi publika. Čili když třeba slyší ne úplně stoprocentní výkon, ale vidí zajímavou odezvu diváků, mohou se otočit už jen proto, aby zjistili, co se děje. Když to náhodou bude omyl, není problém ho v následující fázi soutěže eliminovat.

97
Pepoš
Reagovat

@NickFlyer: X Factorto taky nesplňuje, je to pěvecká show s exoty. Vytuněná SuperStar, nic víc. Lidi to už prostě nebaví.

98
Tomík
Reagovat

94: Taky sem slyšel. A kdyby se Primě letos aspoň trochu s tím X Factorem zadařilo tak ho příští rok může nasadit zase a může běžet proti SuperStar ( mám pocit že i když jsou od stejné firmy tak by to nevadilo pokud by každá show běžela jiný den ) a to už pak fakt nevím kdo do těch soutěží vlastně bude chodit. :-D Nova ta střídá každoročně Hlas se SuperStar takže se to dá očekávat.

Reagovat

@Scalex: Aspoň vidíš, jak mi to utkvělo v paměti :-D Ale nic to nemění an tom, že to není vše košér a vše řídí režie.

@Pepoš: Tak je to oprášené něco, co tu nebylo šest let, je to něco, po čem lidi volali a ono vytuňěná superstar je i Hlas a všechno a všechno vychází z jednoho mustru „najdeme někoho, kdo je nejlepší ze všech v najké disciplíně“… Ale jak jsme psal, lidi už to tak netankuje, že tu tyhle show jsou, lidi chcou něco nového nebo alespoň ěnco, co tu nebylo hodně dlouho (třeba VV, kdyby je nezničila šedá eminence tak to mohla být po letetch zase pecka a lidi se na to reálně těšili, ale i tak jsou pro Primu úspěchem, i když mohli být větším, za což si můžou sami)

100
Martin
Reagovat

Těším se na neděli :)

101
DJ Vlado
Reagovat

Moje část rekapu je venku :-) Přeju příjemné čtení historicky prvního rekapu dvojice DJ Vlado a Scalex :-)

102
okkvp
Reagovat

Pro Scalex – ad Kartáče Katariny Kamencové – je vidět, že jsi nesledoval jojkárskou šouku Vyvolení Dom snov – to bys věděl, že umelé mihálnicové kartáče jsou na slovači mezi mlaďoškami velmi populární a nosí se i do těžkého stavebního procesu v polních podmínkách. Kam se Katarina hrabe na Zuzu Dzvoníkovou
http://reality-show.panacek.com/wp-content/gallery/vyvoleni-dom-snov/zuza-riasoovavacka.jpg

103
haha
Reagovat

Zbytečná práce, stačilo napsat k celému prvnímu dílu – Nuda a velké nic, a bylo by to obsaženo stručněji a jasněji :D

104
Lucas
Reagovat

Mě zaujala jen Veronika a poslední duo, jinak nikdo. Zatím mi nejlepší přijde Majk Spirit, myslím, že ten bude fajn. MD a jeho taneček, to bylo něco pro mě :D a pak ta jeho nabídka do Diskopříběhu, to by bylo spíš za trest, ne? :D

105
Matthew
Reagovat

Říká se mi to nerad, ale první díl Hlasu nic moc:(..porota super..ale soutěžící nic moc:(..a celé to bylo takové nudnéé..třeba se to ještě rozjede…ale Hlas je prostě slabý formát noo))..Co se týče moderátoru,tak taky nic moc..od Mareše bych čekal víc ..už se jen těším na X Factor,který podle mě bude o hodně lepší!

106
Tomík
Reagovat

DJ Vlado: S hodnocením Montyho úplně souhlasím, ten měl postoupit stoprocentně. Když se nad tím tak zamýšlím tak kdybych měl říct jednoho zpěváka jehož vystoupení se mi ze včerejšího dílu líbilo úplně nejvíc tak by to byl právě on. Dost mě zarazilo že se nikdo neotočil ale co my víme jak moc do toho mluví produkce, asi se jim nehodil do krámu.

107
jab
Reagovat

@Tomík: Tak já se osobně ani nedivím, že se nikdo neotočil a přiznám se, že Monty mi tam ani moc nechybí. Jasně, je to sympaťák, je sním sranda, ale ten jeho hlasový projev mi přišel jako lehce zadýchaný, barva nezajímavá, celkový přednes imho nic moc (zvlášť ve srovnání s jiným písničkářem Helanem z ČSMT), i když jeho vlastní věci by mě celkem i zajímaly. Jestli já někoho lituju, že nepostoupil, tak je to Vašek. Sice technicky ne úplně ok, ale rozhodně mi přišel jako velmi zajímavž typ.

108
Tomík
Reagovat

107: Mě se Monty líbil protože se mi svým pojetím trefil přímo do vkusu a ten mám prostě blíž k němu než třeba k Veronice nebo Zuzaně i když i ty se mi líbily a byly obě skvělé. Vaška je taky škoda, to už sem psal. Možná si oba zasloužili postup víc než třeba takový Jakub, který byl sice dobrý a ničím neurazil ale ani nenadchl. Ale tak snad porota ví co dělá.

109
Skypper
Reagovat

Absolutně nehápu, proč do takovéhle soutěže chodí Martin Svátek – ve funky je v podstatě nejrespektovanější zpěvák a díky jeho docela hojné spolupráci s českou hiphopovou scénou nevěřím, že ho min. Dara a Spirit neznají – taková šaráda, strašně mě to naštvalo, umělost na Ntou!

110
Tomík
Reagovat

109: Já myslím že tam může chodit kdo chce. Třeba chce aby ho znalo ještě víc lidí, i běžní diváci kteří žádnou hiphopovou scénu nesledují. Já ho teda neznal a to mám o hudbě docela velký přehled. Třeba Poulíčková v minulé řadě byla tuším v té době už i daleko větší a profláklejší profík a přesto se přihlásila a uspěla.

111
Jai Kudo
Reagovat

Zoltán Lebo – When a Man loves a Woman“
…zatímco originálním interpretem je Percy Sledge, jehož verzi nesahá ta Boltonova ani po kotníky) je totéž jako prohlásit, že autorem české hymny je Karel Schwarzenberg….“ Bravo, Vlado!!! :-D :-D :-D Mě se taky ta Boltonova verze vůbec nelíbí a Miško se předvedl jako neználek….
Jen pro pořádek, já jsem přece jen starší ročník a něco pamatuju, tak tuhle skladbu u nás nazpíval někdy koncem 60. let Pavel Novák….i na singlu to vyšlo….

112
Tomík
Reagovat

111: Já u Zoltána nechápu proč si vybral Michala Davida když mohl zvolit i jinak. Asi moc nesledoval minulou řadu Hlasu.

113
7bertone7
Reagovat

Ako sa vola ta pesnicka co spievali tie sestry z kosic spolu?

Přidat komentář