Panáček v reality show

VyVolení 2013 online kamery (2.9.), sledujte a debatujte

2. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6892 w=420]

Dopřejte si Scalexův pohled na jednotlivé soutěžící po týdnu ve vile VyVolených.

Začíná nám jedenáctý den ve vile VyVolených 2013, den který je prvním školním dnem roku 2013/2014, tedy 2. září 2013. Den, kterému předcházel velmi plodný první zářijový, kdy ve vile VyVolených byla v nočních hodinách pořádná jízda. Prvně si VyVolení na příkaz štábu dopřáli flašku/tužku, kdy se divák online kamer dozvěděl nejednu pikantnost z intimního života VyVolených, aby se pak rozjela vodní bitva v rámci sprchy a okolních prostor vily.

Navíc se včera podařilo čtenářům Panáčka v reality show vstoupit díky produkci VyVolených do života soutěžících a to, když jim zaslala dopis s přezdivkami od soutěžících. Byly to přezdívky, které používáte vy, při komentování dění na online kamerách.

Čtenáři Panáčka v reality show sobě

Pojďte a přilože ruku k dílu. Postřehneteli nějakou novou přezdívku VyVolených v diskuzi, napište ji do komentářů tohoto článku, pokud vás zarazí nějaké neobvyklé pravidlo, zkontrolujte prosím tento seznam pravidel, zda v něm náhodou nechybí a opět pomoci komentářů doplňte. Děkujeme a teď už jen příjemné sledování online kamer.

Kamery zpoza zdí vrní a vy jistě stále sledujete a máte stále co říci. Komentáře k tomuto dni a dění na online kamerách jsou tu jen pro vás.



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2 165
1
čunbabunga
Reagovat

Podle Evropy2 dnes do vily „překvapivě“ vstoupí Petr Zveřina.

Reagovat

čunbabunga: Asi se jim tam ta atmosféra zdá pořád málo dusná ;-)

3
Hooper
Reagovat

Nedík. Doufám, že na návštěvu

4
rejpal
Reagovat

Třeba tam postupně nacpou všechny známé tváře předchozích VV, do duelu se bude chodit po čtyřech a vrátí se jeden – a pohřbí VV definitivně. Už teď je tam lidí, kteří mají výhody, protože jsou protahováni médii už z dřívějška, a jsou tudíž známější, víc než dost. Existence Vlada jako hráče pohřbila soutěž – těžko někdo najde větší diváckou podporu. Pár dalších hraje s jedním hráčem v poli navíc (Nikol, El Nino, Eva), protože čtenáři bulváru je znají, ale to je v mezích. Šanci také nemají. S podporou těžící ze známosti v určitých kruzích počítala Lucka, ale po postupu až na žolíka zratila iluze a konstatovala, že pejskaři nemají čas se na VV dívat.
Ale i přes výše uvedené kromě Vlada všichni ostatní mají startovní pozici ne sice úplně stejnou, ale víceméně v jedné kategorii. Vlado je jiná liga a neumím si představit, jak by mohl nevyhrát (ledaže by nehlasoval už vůbec nikdo, kromě příbuzných a kamarádů).
Pokud tam přijdou hrát – a ne jen hýbat hrou – další známé tváře, bude to souboj mezi nimi a ostatní se mohou přetrhnout, aniž by jim to k něčemu bylo. VV mohou být i nadále zajímavé, VIP ve hře navíc urychlí psychický rozklad ostatních, ale o soutěži o výhru už vůbec nebude mít smysl mluvit.

5
upsik
Reagovat

Teď mě rozesmály dvě přezdívky (Martin – holub = pohled zpod klobouku na všechny strany, létá furt okolo a zobe nejen jídlo), (Zdena – MISS plastik = každá debata o svých 3

6
upsik
Reagovat

Jednu věc u Vladka nechápu – má rád tvrdý sex a 11 měsíců si nevrz (trpí disfunkcí ?). Není gay – je BI, prý by se ženou v budoucnu udělal dítě. Prostě ho teď nechápu, hodně divná hra z jeho strany…

Po včerejšku vidím jako silnou hráčku Mirku (Zdena a Nikol je jí budou chtít, co nejdřív zbavit).

7
Poštovní holub
Reagovat

5 – Tak mě to teda rozplakalo, to bych si opravdu vyprosil!
Martin, to je typické Morče = kulatá, těkavá očka, představte si ho oblečeného do strakatého kožíšku, a je to jasné. I ta inteligence by odpovídala, a morče taky sežere všechno.

8
Jája
Reagovat

7 – to je velice výstižné, jen ty zuby se mu trošku rozjely :)

9
upsik
Reagovat

7 – jenže morče se nepohybuje rychle, zatímco holub ano (k tomu přenáší leteckou poštu) :)

10
Amanda
Reagovat

Slyším ve vile nějaké šuštění ale neví kdo a co

11
bordel
Reagovat

6 – Včera jsem to již neviděl, takže to mám jen z komentářů, nicméně:

– Tvrdej sex přece nijak nesouvisí s tím, že v rámci stresu to člověk prostě někdy nemusí, a několik měsíců, když má stres, tak to prostě nemusí mít několik měsíců

– To s tím sexem se ženou, případně „přemožením“ se, a 3 dětí, jde o to, jak to bylo bráno vážně (v 35 už musí moc dobře vědět, jestli má orientaci BI nebo jen na pány, to už se dávno nemůže změnit).

To první bych rozhodně dámám nedoporučoval zkoušet, protože 1) víme, jakou má Vladko povahu a každopádně velmi převažující sexuální orientaci, 2) jak by tím pádem dopadla případná následná zamilovanost takové dámy – možná i tragicky.

A to druhé by byl taky obrovskej risk, pokud by šlo jen o darování (ať už „klasickou“ cestou – někdy je to paradoxní, že i dámy z této komunity s tím nemají problém – nebo „klasicky“ kelímkovsky), protože je spousta precedentů, kdy otci, který chtěl „jenom“ darovat, a jít si svou vlastní cestou pak, se mu to pak časem třeba rozleželo v hlavě, a začal mít na ty děti nároky.

12
upc ž
Reagovat

6: Proč by měl trpět disfunkcí, jen bez vztahu neš*ká.
… Je gay. Včera říkal to o tom dítěti, resp. o třech a hned vzápětí, že to je sranda. Stačí líp poslouchat.

13
Honzad
Reagovat

rejpal – víceméně souhlas s jedním zásadním rozdílem – imho je právě Zvěřina jedním z mála, který by svou pozici i přes dřívější VV zkušenost neměl vůbec jistou, protože jeho oblíbenost nikdy žádných velkých výšin nedosahovala. Tam bych se klidně vsadil, že by jej v současnosti takový El Nino nebo Romana (škodolibě) porazili a postupem času v soutěži možná i další hráči. V případě jeho regulérního startu (čemuž teda nevěřím a, pokud k tomu opravdu dojde, naštve mě to ohromně, protože mě současná řada velmi baví) bych stejně odhadoval, že by se jej co nejdříve snažil zbavit Vlado.

Ale obecně moc nerozumím, proč Prima tenhle tah nasadí zrovna dneska, den před Zúčtováním. Řekl bych, že o dusnou atmosféru bude celý týden postaráno. Fajn, doVolby určitě udělat (stále mají dva žolíky, které doufám na Zvěřinu a spol nepoužijí), ne hned, ale rozhodně s novými tvářemi! Prosím!

14
upsik
Reagovat

12 – neřekl to pouze jednou, furt to opakuje…:)

15
bordel
Reagovat

13 – Jestli by někdo mohl bejt zábavnej, tak Emil. Zvěřina není zábavnej vůbec, ať už je takovej nebo makovej, tedy v reálu jinej, než ve vile. A pochybuju, že by tam nějak víc mohl zahýbat kartami, i třeba jako „ta špatná strana“.
Navíc už by to bylo echt moc, a už vůbec ne, pokud by to měl bejt běžnej hráč…

16
Klára
Reagovat

6: Několikrát říkal, že má přítele ve Španělsku a už 11 měsíců je v ČR, holt má vztah na dálku a v mezidobí neojede všechno co se pohne, nepřijde mi to nějak extrémní

17
jenka
Reagovat

Růža + trpaslík – nekonečný příběh?

18
bordel
Reagovat

16 – Bych řekl, že autor myslel i erotiku s autem.

19
Amanda
Reagovat

Domovnice je vzhůru a čučí v obýváku na koberci na trpaslíka

20
Hooper
Reagovat

upsik 6 – ad Mirka – jestli se jí někdo bude chtít zbavit, tak spíš Nikola. Zdena s lesbama navazovala v sobotu a v neděli čile vztahy.

21
Poštovní holub
Reagovat

9 – Teda, já znám i strašně rychlý morčata, když chtějí, tak umějí. Jo, a na poštu mi nějaký morče sahat nebude!

Zvěřinu teda nemám vůbec rád a vůbec ho nechci vidět, ani slyšet, ten má zase očka, jako Bazilišek. A zvěře už je tam fakt dost.
Vladko vypadá jako černý nervózní koník, který se splaší, když někdo práskne dveřmi.Takže Černý kůň.

23
Klára
Reagovat

18: Aha, já to neviděla, tak nevím jak to Vlado přesně říkal, ale za „mít sex“ bych tohle taky neoznačila :)

24
Wanna be your monster
Reagovat

Dobré ráno, Romana je furt v těch šatech zevčera?

A do vily jde zvěřina? jen jako návštěva?

25
bordel
Reagovat

23 – Tak je možný, že auto do toho nepočítal. Ale myslím, že je to jedno :-)

26
Hooper
Reagovat

22 – ano, jde, ale ne jako

27
kafičko
Reagovat
28
Pierre
Reagovat

Všichni zatím spí, kromě Romany co čučela snad půl hodiny na trpaslíka. PETR ZVĚŘINA JDE DO VILY !!!

29
jenka
Reagovat

24 – po probuzení si šaty hezky očichala, zřejmě usoudila, že jsou ještě dnes v pohodě

30
Klára
Reagovat

Třeba chce štáb vstupem PZ odstranit potíže se zácpou nových vilanů ;)

31
rejpal
Reagovat

Honzad
No, Petr Zvěřina si sebou nese stigma z VV1 a asi se ho nezbaví. Tenhle případ asi bude tak, jak píšeš. Možná ještě, kdyby tam nebyl zrovna s Vladem…
Ale nesouhlasím s 15, že nebyl zábavnej. Ono je tohle slovo strašně subjektivní. Pro každého je zábavné něco jiného. Já jsem přesvědčen, že většina z toho, co tam předváděl, byla komedie, ale občas to dost přepískl. A fakt je, že „ten, co přijel z Václaváku na babetě“ je už klasika, i když to v originále bylo dost jinak řečeno.

32
Poštovní holub
Reagovat

29 – Spala v šatech?! Ježííš, to je…/hledám slušný výraz/…cuchta!

33
kafičko
Reagovat

32 ne, oblékla si je po probuzení ;o))

34
Anonymní
Reagovat

bordel – ad LP a její hláška od o tom, že homosexualita je nemoc – opravdu to tam bylo – čestný pionýrský! Bylo to tak, že to prohlásila, když tam bylo u toho celý osazenstvo vily a šla na terasu, Vlado se zeptal jestli si opravdu myslí, že homosexualita je nemoc a ona zopakovala, že jo, že normální je, když jsou spolu muž a žena a děti nebo tak něco, Vlado se zvedl a šel za ní, protože byl zmatenej jak sáňky v létě a pak si myslím hned zase sedl zpět…

35
jenka
Reagovat

Dnes není budíček?

36
upsik
Reagovat

20 – Zdena je falešná a vztah navazovala jen aby zjistila jaká je Mirka (lesba ?). Zdena se veřejně přiznala k BI.

37
krista
Reagovat

V so vstávali snad až v 11…

38
Anonymní
Reagovat

K včerejší noční show: tak té Sabiny mně bylo upřímně líto! Bejk na to, když se ho Hanychová zeptala, co by vzkázal svojí přítelkyni, v podstatě řekl, že si má dělat, co chce venku…Uplně bylo vidět, jak čekala něco, co by jí utěšilo a jak jí povadly koutky po té, co ten buran jí dal najevo, že si bude dělat co chce a ať to neřeší a dělá si taky co chce…Fakt mi jí bylo líto…

39
Poštovní holub
Reagovat

33-Díky, to už by bylo asi moc… i když, u Růži by mě to nijak zvlášť nepřekvapilo. :)

40
Igor
Reagovat

34 – tak MB a VB jsem jeste pochytil ale komu se rika LP?

41
XY2
Reagovat

Tak nevím, ale ono je už úplně fuk, jestli v těch hadrech i spala, protože být v tom celej večer, chlastat, hulit, válet se všude možně a druhý den v tom vylízt znova, to zrovna nesvědčí o příjemné vůni a voňavé pani:-)

42
rejpal
Reagovat

34 – zase je pořád lepší, když si někdo myslí, že homosexuál je nemocný, než když zastává názor, že je to úchylák (což si stále myslí spousta lidí). Názory obou skupin nikdo ničím nezmění a je lepší je nechat, ať si to myslí dál. O to horší je pro ně čelit situaci, kdy z jejich vlastních potomků se vyklube gay nebo lesba (a těch případů znám osobně několik).

43
Anonymní
Reagovat

34 a 38 jsem psala já

44
Amanda
Reagovat

Ještě ke Zvěřinovi nemám ho ráda a přijde mi tam zbytečné dosazovat další známou tvář z VV1, je tam Vlado a to stačí. Já koukám na VV jen kvůli němu a Nikol, když tam přibude on tak Vlado bude nešťastný. Na druhou stranu jsem zvědavá jak on bude vycházet s domovnicí. Když je řeč o ní viděli jste její model? :)

45
Frodo
Reagovat

34 a 38 jsem psala já

46
Lenny
Reagovat

V kolik hodin bude Zverina vstupovat do vily?

47
Scalex
Reagovat

40 – Pavlína (L jako lesba), dtto zkratka LM pro Mirku.

48
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Podle mě je vzbudí Zvěřina

49
Klára
Reagovat

48: Přesně to si myslím taky :)

51
Amanda
Reagovat

48 – taky si myslím

52
Honzad
Reagovat

Věřím, že v případě takového probuzení a příchodu v ranních hodinách, jde pouze o návštěvu. Dřívější krátkodobé pobyty ve vily taky začínaly během dne, tak snad nebude narušen řád, že regulérní hráči nastupují večer. Ale možná je u mě přáním otcem myšlenky :(

53
woczko
Reagovat

Amanda – v článku na Primě psali, že tam jde Zvěřina oslavit své narozeniny. Takže tam bude jen pár dní, nebo jen dnes.

Já jsem za takováto překvápka rád, protože pokud jim hned neřekne, že je tam jen na chvíli, tak atmosféra pěkně zhoustne, což je to, co po pohodovém víkendu Vyvolených, očekávám nejvíce.

54
Poštovní holub
Reagovat

41 – Te je jasné, cuchta je to každopádně. :) A těch „cucht“ rodu ženského, či mužského, je tam i víc… :)

55
Jerremy
Reagovat

JInak k Vladkovi:
on rikal, ze mel zkušenost s zenou a kdyby bylo potřeba rozmnožovat se, tak nemá problém si to rozdat s zenou, ale nenaplnuje ho to …

K 11 mesicum bez sexu, rikal, ze vůbec na to nemá chut, protože trpi depresemi a aby se nezblaznil, radeji vice pracuje …
Na to mu Strudl řekl, ze ona když ma deprese, ze ji pomaha prave sex :)

56
Zuzana
Reagovat

dobre dopoledne vespolek!
jen par poznatku k Vladovi a vcerejsi flasce (nebo tedy spis uz dnesni)- v posteli je za chlapa a ted uz to nejakou dobu nedelal, nehleda nekoho jen na sex…a ani by nechtel, prtz ho v Cechach spousta lidi zna (proto ma i dle meho partnera ve Spanelsku)
LM a LP jsou…ja nevim, divne….
a obavam se, ze Eva bude tak vyjizdet po Ladikovi, az si ten chudak svou orientaci rozmysli :-)

a jdu varit, nez dorazi Zverina :D

58
Frodo
Reagovat

42 – jasně, ale to řekla minimálně bisexuálka, ale dle mého názoru je to čistá lesba teda…Tak snad mohla říct, že je to odchylka od normálu přijímanýho společností nebo něco, ale takhle mi to připadalo, že se zase snaží říct, že ona není L. Mně osobně dost vadí ta hra, co tam hraje. Na přímou otázku nedává přímou odpověď, nebo lže, přitom se tam plazí po té své přítelkyni a mimo dosah ostatních říká, že „před nima nechce“ a že „to nemůže vydržet“ se na ni pořád nelepit…Co je to za hru? Až se to tam natvrdo dozvědí, tak poletí natotata /Už jen za tu neupřímnost, jak z nich dělá v podstatě blbce, kdy to všichni vědí, ale ona tvrdí, že ne, že tak to není/…Mimo to u trpaslíka si stěžovala něco na ten způsob, že tam není žádná otevřenost a upřímnost, tak mohla začít, ne? Měla k tomu ohromnou příležitost…

59
upsik
Reagovat

kamera 2 zaostruje dvere do vily

60
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

jinak dobré ranko všem :-)

61
Icecube18
Reagovat

Příchod Zvěřiny asi nastane každou chvilku podle toho pohledu kamery na dveře.

62
Klára
Reagovat

Kamera 2 je nějaká nervózní :)

63
Icecube18
Reagovat

Kameraman u dvojky má asi Parkinsona

64
upsik
Reagovat

dvere se zvedají a kamera uhýbá

65
Honzad
Reagovat

Zvěřina má dneska NAROZENINY. To asi nebude náhoda :-)

66
Amanda
Reagovat

53 – Ahá, toho jsem si nevšimla :)

67
bordel
Reagovat

34 – Díky, Frodo :-) Je ale zajímavé, jak i BI si se..o do vlastního hnízda. Jako i někteří neheterosexuálové si to samozřejmě myslej, a chtěli by se z toho vyléčit, ale 1) jí už není 15, 2) už by se s tím měla smířit.
LM a LP zůstává samozřejmě otevřený, ale třeba to myslela jinak:

Imaginární rozhovor:
Pavlína: Pojď ke mně, dneska jsem hodně moc nemocná…
Mirka: Změříme teplotku? Dneska jsi taky hodně moc zlobila, však já tě z toho vyléčím…

68
upsik
Reagovat

zverina šustí s kameramanem 2, ty pohyby by odpovídali…:)

69
XY2
Reagovat

54 – to bez debaty, a nejde jen o to oblíkání, ale pití z flašek, nemytí pacek jak vylezou z hajzlíku, to je humáč, ale jim to přijde v poho:-) dostává mě, jak leží na polštářích, hlava, nohy, přitom chodí bosky, za měsíc to tam budou mít pěkně zaprasený…

70
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslím, že zvěřina to tam nijak extra neoživí, pokud je jen návštěva. To už byl na týden ve dvojce a byla to nuda, dělal ze sebe správňáka. Teď by to mohlo být o něco zajímavější jen proto, že je tam Vladko.

71
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

na kameře 2 kameraman ladí záběr na dveře a vrata do „zásobovačky“

72
Wanna be your monster
Reagovat

A už je tam.

73
Amanda
Reagovat

Kamera 1 má záběr v průchodu mezi dveřmi do vily a vily
Zvěřina je tam!

74
Honzad
Reagovat

A nemá ani kuférek, tak snad jen opravdu návštěva… uff :)

75
Mab
Reagovat

Pavlína a Mirka – ty dvě mi lezou krkem už stejně jako Růžena a štrůdl. Možná ještě víc. Co přišly, tak se ksichtí a jsou otrávený. Proč takový lidi do toho pořadu vůbec lezou? Že je někdo otrávený o několika dnech, beru, musí to být na palici. Ale od začátku přijít a prudit a ksichtit se, nechápu.
Transka Eva je taky děsivá. Tak vlezlá osoba se hned tak nevidí.

76
Hooper
Reagovat

67 – ad druhý odstavec – „láska je nemoc a s nemocí se musí do postele“?:-)

77
XY2
Reagovat

Je tam:-D

78
Klára
Reagovat

Zvěřina obhlíží teritorium

79
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

už je tam! a chodí po dvorku.

Ruža o něm zatím neví.

80
Icecube18
Reagovat

Růža netuší… :-D

81
Frodo
Reagovat

Zvěřina vešel na dvůr a chodí tam jak mistr světa /amoleta/

82
XY2
Reagovat

Těším se na vítačku VB a Zvěřina, údajně snad dobří známí:-)

83
čunbabunga
Reagovat

Zvěřina!!!

84
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

je tam jen s plyšovým medvědem, žádný kufřík

85
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Zvěřina kouří.

86
Klára
Reagovat

84: Kufříky přece vždycky jdou zásobovačkou :)

87
Wanna be your monster
Reagovat

kdyby se prošel po venku a šel dom…jako dáreček k narozeninám :D

88
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

a jede zevling

89
bordel
Reagovat

Zvířena se tváří už zase jako Zvíře :-)

90
upsik
Reagovat

mohli by zverinu na uvitanou hodit do bazenu – porušení pravidel a šel by z vily aniž by se rozkoukal

91
Scalex
Reagovat

Čekal jsem víc „epic“ příchod. Třeba že by na zahradě stálo velké otočné křeslo zády k Vile, VyVolení by se měli shromáždit před dveřmi, z křesla by stoupal dým a pak by se pomalu otočilo a v něm Zvěřina s doutníkem. V tom stylu, v jakém měl medajlonek.

92
Klára
Reagovat

Už by mohli vyrolovat žaluzie, docela nuda

93
XY2
Reagovat

86 – Kufry jdou zásobovačkou , ne kufříky, se kterýma se jde do vily…

94
Wanna be your monster
Reagovat

91 – pomalu hladíc plyšového medvěda :D

95
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

84 – aha a měl teda nějaký? nevšimla jsem si

96
Jerremy
Reagovat

95 – nemel – prisel jenom s plysakem

97
Frodo
Reagovat

Zvěřina se prochází jako James Bond a grká jak prase

98
Honzad
Reagovat

Neměl nic, to bude jen nějaká jeho narozeninová bouda. Do Zúčtování budu zase doma :D

99
bordel
Reagovat

Růžu nezajímá ani, proč je zatažená roleta…

100
Poštovní holub
Reagovat

91 – Tohle mi spíš přijde, jako v čekárně u psychiatra… Jeho řeč těla je strhující.:)

101
XY2
Reagovat

Má jen plyšáka a grgá jako prase, bože, to se mi snad jen zdá:-) asi aby zastrašil případného nepřítele:-)

102
XY2
Reagovat

Do hry nejde, to by štáb Vladkovi nemohl udělat! Tomu fakt nevěřím…

103
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Růža cosi robí v kuchyni a už asi po 3tí si pěkně krkla…

104
Poštovní holub
Reagovat

Při tom čekání předvede asi všechno, co umí!

105
bordel
Reagovat

Utření si rukou co cizího ručníku…

106
Frodo
Reagovat

Dle toho, co tam předvádí to musí být, pardon všem, ale hroznej kokot…doufám, že se nepobleje z toho, jak tam pořád říhá…

107
XY2
Reagovat

Smrká, snad to nepůjde i dolem…ty zvuky snad vydává schválně.

108
Jana2
Reagovat

Psali, že tam jde oslavit narozeniny, takže bych vůbec nepřemýšlela, jestli tam bude dlouho nebo ne, zítra je zas pryč, max. pozítří.

109
Icecube18
Reagovat

99 – Mam ten pocit že tu roletu zatahujou na noc pokaždý, takže to asi nic zvláštního neni.

110
Klára
Reagovat

93: Kufřík je imho čistě volbová/ duelová rekvizita, ohnivou šou a bodyguardy asi taky neměl :)

111
bordel
Reagovat

109 – OK, díky, asi mám mezery…

112
Frodo
Reagovat

Von snad už i prdí nebo co!

113
Miloš
Reagovat

Co to „Zvíře“ dělá za idiotské zvuky? To chce zvracet nebo co?

114
bordel
Reagovat

Já si myslím, že Zvířete instruovali trochu…

115
Poštovní holub
Reagovat

Takže, vhodná přezdívka pro Zvěřinu: Prase korunovaný!

116
upsik
Reagovat

Tak to vypadá, že tam Zverina všechno omaká, všichni chytnou průjem :) Zatím maximálně trapný, ať se aspoň z toho grgání poblije !!!

117
Frodo
Reagovat

To je debil, to je debil! Ať už ho tam pustěj, já už to jeho říhání a prdění nechci poslouchat a čím dřív ho tam pustěj, tím dřív SNAD vypadne…

118
bordel
Reagovat

A kameraman neví, kde je vlevo a kde vpravo… :-)

119
Jerremy
Reagovat

Babetaka nechvaji asi trochu vycukat …

120
Wanna be your monster
Reagovat

Tak kdo to grgá, Zvěřina nebo Rlůža? Hlavně pořád dokoa.

121
jenka
Reagovat

Tak si Zvěřina svůj příchod do vily jistě nepředstavoval. Hezky ho nechávají vydusit. Na první pohled frajer, ale jen chvilka čekání a je z něho čuně. :-D

122
bordel
Reagovat

Jsem říkal, další instrukce ve zpovědnici…

123
Amanda
Reagovat

Šel do zpovědnice

124
Honzad
Reagovat

Instrukce: „Můžeš přestat říhat?“ :D

125
Jana2
Reagovat

Omg to je trapný, jak ho navedli aby říkal do kamery takový trapárny, docela ho lituju :-D

126
XY2
Reagovat

patrně zvuky horem dolem dostal jako úkol, ale to je tedy dost trapnej úkol, tam je to fakt už jen o vyměšování a sexu…

127
Scalex
Reagovat

Natáčejí upoutávky pro večerní rekap.

128
bordel
Reagovat

To je pro nějaký rekapy a promo nebo co? :-D

129
Poštovní holub
Reagovat

Je to trapnej vůl, myslím, že štáb ho rozmázl, jako komára. Naprostej blbeček!

130
Amanda
Reagovat

Kamera kejve sem tam, domluva se Zvěěřinou :D

131
haha bimbi
Reagovat

Panenko skákavá, je to vážně debil. Jak se naparuje před kamerama, jasně hlavně je to LEGENDA. Hahaha. No tváří se stejně nadutě jako před těma 7 lety…

132
Frodo
Reagovat

Pochybuju, že dostal instrukce, aby říhal a prděl, to je normální prase, nic jinýho bych za tím nehledala…

133
Wanna be your monster
Reagovat

Pokyny štábu: Dej nám teď do kamery nějakou tu hlášku. najdi si ji, stoupni si před ni…

Bože to je traps…všude dobře, doma nejlíp.
Legenda je zpátky – Petr Zvěřina opět ve vile – A to říká sám o sobě. :D

Ale možná to sem někoho přitáhlo… tenhle komentář je zase asi pět minut neodeslatelný.

134
fikus
Reagovat

Přišla pošta.

135
Frodo
Reagovat

Hlavně že mimo VV je to prý roztomilej sladke chlapeček…Když si vzpomenu, jak vždycky mluví s Terezkou, jako takovej ten mazlivej mazlíček…bože, to je hňup!

136
Icecube18
Reagovat

K snídani budou smaženky :-D

137
Klára
Reagovat

Budíček

138
rejpal
Reagovat

Zuzana
Je to subjektivní věc – ale na Ládíkově místě, kdyby po mě vyjela Eva, jen by mě to v mé orientaci utvrdilo. Pro mě jsou všechny tři ty nové z hlediska sex-appealu inertní jak hélium. A to jsem heterák.

139
bordel
Reagovat

Budíček… 10:57h… Ty vogo, to bych si taky nechal líbit…

140
Amanda
Reagovat

Co to Růža vaří?
Budíček

141
woczko
Reagovat

Já bych na něho pustil Růženu, aby tam s ní byl sám než se ostatní proberou. :)

PS vážení provozovatelé panáčka, udělejte prosím něco s tou databází. Je to čím dál tím horší.

142
Poštovní holub
Reagovat

Chráběnka měla epileptický záchvat!

143
Jerremy
Reagovat

bordel: no jo, ale oni sli spat kolem 4:00

144
Icecube18
Reagovat

Nejvíc energie má Hraběnka

145
bordel
Reagovat

139 – Jsi moc povrchní. Něco do sebe má Pavlína i Mirka, proč ne…

146
Mab
Reagovat

Ta Eva je tak neskutečně trapná a ošklivá.

147
bordel
Reagovat

143 – I to se stává… A někteří pak vstávají… Ve 4 :-)

148
bordel
Reagovat

Lucka: Ví někdo, kolik je?
Mirek: Tipuju tak 10…

Takže oni jsou i líní se jít na ty hodiny podívat :-)

149
bordel
Reagovat

Nikol, převlíknutí trička a podprsenky… Už má cvik…

150
Zuzana
Reagovat

148- ty maji jen venku na virivce, ne? a roleta je asi jeste porad dole….

151
Honzad
Reagovat

Zvěřina už musí být za to půlhodinové čekání pěkně nasraný…. dobře mu tak :D

152
bordel
Reagovat

150 – A možná na mikrovlnce, prej…

153
Hooper
Reagovat

Zuzka – na troubě je mají taky

154
XY2
Reagovat

Jestli je Zvěřina v soukromí bezva chlap, kamarád, tak potom tedy nevím, proč je jako člověk před kamerama tak odpornej, jen se podívá, ani nemusí grgat, je to typická napřesdržka, anebo já jsem na něj alergická?

155
Klára
Reagovat

Zdenka má účes ála stará uklízečka

156
XY2
Reagovat

jedny hodiny jsou na myčce, to říkal Vlado…

157
bordel
Reagovat

154 – Hra. Jistě jsi i viděla ten film :-)

158
Klára
Reagovat

154: Říkal že na hodnýho člověka není nikdo v TV zvědavej

159
XY2
Reagovat

Zvěřina s tím plyšákem vypadá jako buzerant, na rozdíl od Vlada, který tak nevypadá

160
bordel
Reagovat

Tak už to vytáhněte… Pokud nechcete Zvířenu vydeptat, a ani von váš už nebude poslouchat :-)

161
XY2
Reagovat

157 – tak debilní výraz namachrovanýho blba nejde snad ani zahrát:-)

162
Zuzana
Reagovat

aha, tak tech hodin uvnitr jsem si nevsimla…:-)

Ladik s rozcuchem je jak profesor Nula z Chipa a Dalea :-)

163
Hooper
Reagovat

Za zívající LM v detailu nedík.

164
bordel
Reagovat

161 – Ale jde, všechno jde… I hrát tejden Ládíka mimoně… Pokud má dostatečný IQ a EQ, dá se.

165
dessin
Reagovat

Meli ji, sebrat zidle pradlo stul vsechno a misto toho tam dat Zverinu, byla by aspon psina :)

166
Frodo
Reagovat

Nevěřím tomu, že má Zvěřina tak vysoký IQ a EQ…a kdyby dokázal zahrát takovýho blba, tak dokonale, tak by strčil do kapsy celej fimovej průmysl včetně Hollywoodu!

167
XY2
Reagovat

164 – no, já ho ještě jinak jako arogantního blba neviděla, ale možné je všechno, budu se snažit věřit, že je to inteligentní a empatický muž….

Mohli by ho tam nechat ještě tak hodinku, aby trošku vyměkl:-)

168
bordel
Reagovat

166 – Jde o pár hodin, na to stačí všechno nad 100. A Ládíkovi by to stačilo taky, protože hrát mimoně neni tak těžký, jako něco opačnýho…

169
XY2
Reagovat

166 – :-D asi tak podobně, spíš občas nahodí masku miláčka okolí…

170
Poštovní holub
Reagovat

Martin JE morče. Přišít mu na koupačák ouška, je dokonalej.

171
Poštovní holub
Reagovat

166 – Souhlas. Zvěřina má vysoký jedině tak sebevědomí.

172
Jerremy
Reagovat

Zaber na Vladka: vůbec nevypada, ze ma dobrou naladu … dneska to bude spis Hysterka, nez Vladko :(

173
rejpal
Reagovat

bordel 168
Rozhodně jednodušší, než opačná role. A drobných výpadků si ti tam nevšimnou, každý má tolik svých starostí, že na podrobné studium kolegů nemá moc času.

174
bordel
Reagovat

172 – Až uvidí Zvířátko, bude ještě otrávenější… :-)

175
dessin
Reagovat

uz!!!

176
Frodo
Reagovat

Růža nevybočí z té své psychozní dvojaké dobroty, kdy udělá dva chody se slovy miláčkové, máte smaženky a palačinky a do toho buch a nebuďte tak rozežraný a nechtějte dva chody! Palačinky budou na oběd!

177
Wanna be your monster
Reagovat

Tak už jsi tu. Tak už jsi tu. Vlado se mračí.

178
dessin
Reagovat

prej „ahoj, Vlado“ a predstavil se mu :) Vlado je proste uzasnej :)))

179
cathy
Reagovat

Všem moc děkuju za info z vily!! Bez Vás bych byla ztracená ;-)

180
bordel
Reagovat

Vladko: Už si zvykněte, že mám tady protekci (reakce na dárek plyšáka).

181
Amanda
Reagovat

Ten méďa byl pro Vlada :D
Neví někdo co tam je napsáno?

182
Poštovní holub
Reagovat

Zvěřina, z venčí vydušen, plně pročištěn, vstupuje do vily, jako hodný strýček.

183
Scalex
Reagovat

A opět automatická reakce vychovaného člověka – Vlado zjistil, že přichází návštěva, že se s ní bude vítat a šel si umýt ruce.

184
bordel
Reagovat

Zas, proč to favoritovství dělat Vladkovi příliš jednoduchý… Spoustu věcí bude holt muset překousnout… A nebo s finančním postihem odejít…

185
čunbabunga
Reagovat

Lidi děláte, jak byste nekrkali a neprděli. Akorát oni maj tu smůlu, že jsou tam všude kamery. Víte, jak se to říká, kdo říká, že nehoní, honí dvakrát víc….

186
Jerremy
Reagovat

Zatím jsem tam videl pouze slovo energie (na tom plysakovi)

187
Icecube18
Reagovat

Já tam viděl – Jsem hodný strýček…. Ale možná jsem blbě viděl :-D

188
Prochor
Reagovat

Niky začíná okamžitě kontaktovat Zvěřinu a začne se snažit získávat informace.

189
XY2
Reagovat

183 – nějak mi ušlo, jestli si umyl ruce i po přivítání:-) musela jsem chvíli nebýt na příjmu kamerek…

190
Frodo
Reagovat

185 – a koukal/a ses dobře???

191
XY2
Reagovat

Zdá se mi to, nebo ho nějak moc neberou? A co VB, jaká byla vítačka, já o to přišla:-(

192
Zuzana
Reagovat

187- o tom hodnem stryckovi jsem to slysela, kdyz to Vlado polohlasem cetl…

193
XY2
Reagovat

moje babička by řekla, že tam sedí jako hořká huba…

194
Prochor
Reagovat

Teď je to ve vile docela zajímavý. Zvěřina a Vlado spolu začínají komunikovat.

195
XY2
Reagovat

Tak ona ta komunikace těch dvou je na jiné úrovni, než soupeřů a to by Vlado, si myslím, mohl ustát, pokud nezačne Zvěřina rejt a to je otázka, co má ve scénáři.

196
XY2
Reagovat

VB se místo pokecu se Zvěřinou holí? Ty jo, to je neslušný ke kamarádovi:-)

197
Prochor
Reagovat

VB-čko, které toho jindy tolik nakecá teď nemůže nějak popadnout dech:-)))

198
XY2
Reagovat

Tož nevím, leží to v posteli, na Zvěřinu to prdí, jedině opět Růže nezklamala a pindá s ním na terase, já bych čekala, že alespoň dítě a VB budou radostí bez sebe a vono nic:-)

199
jenka
Reagovat

Růža je hříčka přírody, doma mívá denně 10 až 15 snů. :-D

200
abbarth
Reagovat

Proč má Zvěřina sluneční brýle, když je mají všichni ostatní zakázaný…

201
XY2
Reagovat

No nic, jdu si dodělat oběd, myslím, že ze Zvěřiny se nikdo nepotento a dělá mi to moc dobře, že by štáb ťukl hřebíček na hlavičku? :-)

202
Poštovní holub
Reagovat

Růže je tak smutná postavička a tak zaplňuje veškerý prostor, že by mi vůbec nevadilo, pokud by vypadla. Zrovna tak se naprosto obejdu bez VB, to je stálá a nekončící tragédie.

203
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Nepříjemný na Zvěřinu jenom koukat. Slizrs prostě.

204
cathy
Reagovat

193 – XY- moje babička by řekla kyselá prdel :D

205
Amanda
Reagovat

VB a Štrůdl nechápou proč tam je Zvěřina

206
Prochor
Reagovat

A už to začíná a VB začíná řešit ex-vyvolené. Byla to jen otázka času, že mu to bude bušit na řepu. VB ze Zvěřiny bude vytočenej nejvíc.

207
bordel
Reagovat

Tomáš/Zdenka řeší, co to jako (Zvířena) znamená… To přišel vytřídat Vladka? A už jsou tu dva z bývalých řad… A je jich 14, a postelí je 12…

Tomáš: Zdenko, a tobě je jedno, včera, ke komu se budeš tulit?

To je tragéd…

208
Amanda
Reagovat

VB nevadí že spí na zemi, ale chce tam spát se Štrůdlem

209
cathy
Reagovat

VB se pokouší citově zpracovávat a vydírat štrůdlíka. Musí to být moc fajn partner.

210
Prochor
Reagovat

202 – Já vnímám Růžu jako takovou nepříjemnou rušičku. Už jí nikdo neposlouchá a málokdy na ní někdo reaguje. Jenom vydává nepřetržitý proud hlučných nesmyslů, které přehlušují děj ve vile.

211
Frodo
Reagovat

VB ten „vztah“ se Zdenkou nějak nechutně začíná hrotit! Začíná hrozně chtít, aby Zdena říkala, že ON je pan božskej a jedinej a nejlepčí a Zdena to neříká, tak ji nutí, aby to říkala…

212
abbarth
Reagovat

V ložnici přemlouvá Nino, Mirek a Tomáš Pavlínu, aby dali Ninovi hlas, že ho soutěž nebaví a chce jít domů za synem

213
Amanda
Reagovat

Ještě se tu nezmínilo, že když si šel dát Vlado na polštář medvídka tak ho ukazoval MB a řiká „Vidíš, já chtěl tebe s mašlí ale ty jsi nechtěl tak jsem dostal plyšáka“ :D

214
Wanna be your monster
Reagovat

Vaděna se baví s Petrem.
Petr:tys asi hodně čet, co?

215
Frodo
Reagovat

Vlado: ani jsem nečekal, že s tebou někdy promluvím
James Bond: to víš, věci se mění, lidi se mění
Vlado: hmm, ale v podstatě jsme všichni furt stejní!

216
Wanna be your monster
Reagovat

Mohl by Zvěřina roznést nějaké falešné drby z venku.

Jako když Jindra roznesl, že Regina a Vlado jsou herci nasazení z primy.

217
Prochor
Reagovat

212 – V tom případě chápu Ninovu taktiku vzít si nejsilnějšího hráče aby odešel bez pokuty.

218
Frodo
Reagovat

Nino u mě začíná propadat. Hra ho po dvou dnech nebaví a chce jít domů za synem…PROČ TAM vůbec větší polovina těch tragédů letos lezla???

219
abbarth
Reagovat

218
Zviditelnit se! Podle mě čekal, že to bude víc zábavné pro něj, ale ze všech úkolů co zatím byly byl strašně znuděnej a moc se ani nezapojoval…

220
Frodo
Reagovat

Zvěřina je neskutečnej inteligent!

221
Poštovní holub
Reagovat

210 – A jako strašně smutný vnímám to, že stejně to asi má v běžném životě. Pro ten nepřetržitý tok nesmyslů, není schopná vnímat realitu. Asi se jednou uchlastá, protože ji „nikdo nechápe“ a vůbec mě nebaví na ni koukat.
A začíná se hodně řešit palcování, to bude asi zajímavý…

222
XY2
Reagovat

Imho Nino je tam navíc, ani obraz ani zvuk, proč tam lezl, čert ví a asi ani on sám to neví…

223
Prochor
Reagovat

Děvčata se přesunula na terasu ke Zvěřinovi. Začíná nezávazná debata o koupání. Vladko vaří a směje se, že si připadá jako inventář. Vlado se začíná nervózně houpat ve svém křesle. Debatuje s Růžou o příchodu Zvěřiny.

224
Bazinga
Reagovat

218 – Dítě včera v noční show (ve zpovědnici) řekl, že má klaustrofobii. Že přestože to v televizi nevypadalo, ten prostor je pro něj hrozně malý. Stále se potí, má úzkost a štáb mu z kufru vyndal prášky, kterými to asi tlumí. Asi 2x jsem měla pocit, že se rozpláče… Nevím, jestli jsem mu to sežrala i s navijákem, ale podle mě je tohle ten pravý důvod. A Vladka si chce vzít s sebou, protože s tím jediným odhaduje, že má šanci vypadnout.

225
Poštovní holub
Reagovat

A Nino je překvapivě další, co mě fakt nudí.

226
Monika
Reagovat

Thomas je fakt ubozak, sam se boji Vlada vyzvat do duelu, tak dela vse proto, aby se ho zbavil pres Nina.

227
XY2
Reagovat

221 – ano, tak to Růže má asi i v reálu, dost smutná realita.

Jak není chlast, cigára, je ztracená…

Včera to ale bylo vtipný, jen nevím, nakolik tu hru o ženu do pohody:-) brala vážně…

228
Frodo
Reagovat

219 – hmm, tak jo, podívala jsem se na jeho písničky…Rap není moje parketa, ale dobrej rap, je stejně jako každá dobrá hudba opravdu poslouchatelnej /proč si úžit obzory/ To, co dělá on, ale dělá každej druhej rádobyrapper, nějak jsem v tom nic nenašla…ale jestli mu to pomůže…

229
dessin
Reagovat

tak nevim, ale neni zakazano bavit se o Zuctovani, Duelu, vyberu protivnika???

230
abbarth
Reagovat

Druhá možnost je, že počítá s tím, že by se mohl dostat hodně daleko, ale nechce ztrácet čas s tím, že by ve finále vypadl s Vladkem, tak to chce risknout hned ze začátku a buď mu to vyjde a má šanci vyhrát, nebo vypadne a nebude ztrácet čas…
Protože na rovinu, podívejte se kolik má fanoušků na své stránce na facebooku, přece jen mu můžou fanoušci posílat hlasy jen za to, že nic nedělá a naprosto se nezapojuje…

231
Hooper
Reagovat

dessin – z oficiálu:
Zúčtování – Každý soutěžící musí označit jiného soutěžícího, kterého už nechce ve vile. Během zúčtovacího dne je zakázáno, aby si soutěžící mezi sebou povídali o tom, pro koho budou hlasovat. Svůj názor musí říct každý, nikdo se nesmí zdržet hlasování, nikdo nesmí zvolit víc než jednu osobu, ani nesmí zvolit sebe.

232
abbarth
Reagovat

Vlado v to v kuchyni „na oko“ zkouší na Martina, že je pěknej kluk atak :-D, Růža se tomu směje

233
Prochor
Reagovat

Vladko to evidentně hraje na MB a říká mu že je hezkej kluk aby si vyjasnil orientaci. Za zády se směje na Růženu. MB to asi bere vážně:-)

234
Poštovní holub
Reagovat

Vypněte Růženu!
Vladko si dělá „prdel“ z morčete! Morče neví… je na kluky, je na holky… uvidí se…

235
janko
Reagovat

„Do Vily jde teď tedy jako žolík a host na pár
týdnů, ale to se nikdo ze soutěžících
nedozví. Teprve až se bude palcovat, zjistí,
že na tabuli není jeho jméno. Má postavení
superbosse, soutěžící bude mít právo
úkolovat. A myslím, že je dobře instruovaný, aby tam pár lidí trochu zdeptal. To umí
dokonale,“ dozvěděli jsme se od štábu.
Zdroj:super.cz

236
jenka
Reagovat

Vladko nasadil morčeti brouka do hlavy :-D

237
Frodo
Reagovat

LP ohnivě vysvětluje, že je v reálu uplně, ale uplně jiná, že to tam není vůbec ona!

238
rejpal
Reagovat

dessin
Vypalcovaný nesmí mluvit, koho vyzve, ale nevím, že by taktické debaty o palcování byly zakázané. Ani mi to nedává smysl, tyhle hry jsou o aliancích a koordinaci postupů.

239
Poštovní holub
Reagovat

237 – No, LP zkrátka nebude můj fanoušek.

240
Prochor
Reagovat

Já jsem zvědavej, jestli poznám, až Zvíře začne plnit svůj destrukční úkol od štábu. Zatím se chová nenápadně a přátelsky ke všem a snaží se infiltrovat do kolektivu. Asi jako agent Tomáš v 2.řadě. Pak Tomáš začal s nenápadnou kritikou a vyhrocoval hádky a sbalil Karol.

241
Frodo
Reagovat

239 – proč ne? Vždyť ona je v reálu uplně, ale uplně jiná. Má ráda legraci a upřímnost, legraci dělá tak, že ráda plácá lidi po zadku /jak sama řekla/…No, nekup to! :-DDD

242
abbarth
Reagovat

235
Tak to je dobrá zpráva, doufám, že to tak trochu rozjede, parta buldoků je úplně marná…

243
Igor
Reagovat

prijde mi ze tu je malo komentu na zverinu, to tam zatim nic vyraznejsiho nedela?

244
Amanda
Reagovat

235
Já zas na aha četla toto
O jeho dalším osudu rozhodnou reakce soutěžících. Zatím totiž není jasné, zda bude jen dočasným zpestřením VyVolených, nebo se stane plnohodnotným soutěžícím.

245
abbarth
Reagovat

Zvěřina bude hlavně u kuřáků hodně populární, přinesl si s sebou Máčka, tak to bude zas loudění…

246
Frodo
Reagovat

243 – dělá dobrýho kámoše a hodnýho strýčka Péťu

247
Frodo
Reagovat

Kluci zase drbou Martůčijku, Růžka je proti ní intelektuální skvost prý…

248
abbarth
Reagovat

Nikol organizuje převlékání postelí, připojil se k ní Vladko a Ládík… Romana by to nechala být…

249
Poštovní holub
Reagovat

243 – Je nudnej, nezajímavej, ale na druhou stranu, ani nevím, co by měl vlastně dělat. Vážně vešel, jako hodný strýček a drží se toho.
A vypněte, prosím, Růženu!!!! To se nedá! Nino brzdí její odchod, těma konspiracemi. A teď přemlouvá Růžu, aby mu dala palec… ale ona mu nedá!

250
Prochor
Reagovat

Nino přemlouvá Růžu, aby ho opalcovala. Růža ho zas přemlouvá ať Nino zůstane.

251
abbarth
Reagovat

Růžena nechce dát palec Ninovi, přemlouvá ho, ať se snaží, že by ho to mohlo mrzet a měl by to udělat hlavně kvůli synovi…

252
Prochor
Reagovat

Štrůdl jde do zpovědnice. Růža tvrdí, že štrůdl je bisex.

253
Frodo
Reagovat

Růža JE NA PĚST!!!

254
okkvp
Reagovat

253 – to by bylo jen krátkodobé – a protože je přece jen matka, tak by se snad lépe hodil nějakej bypas mozku

255
Frodo
Reagovat

LP mě začíná pěkně sejřit!

256
abbarth
Reagovat

Nino je z mužského osazenstva jedinej slušnej k Růženě, když mu nabídla, že mu udělá kafe, tak řekl „ne, dík, udělám si ho sám“. (nepočítám Vladka a Ládíka)

257
jenka
Reagovat

Růža asi nemá jiné boty než ty štekle, proto chodí stále přes den bosa.

258
Frodo
Reagovat

LP kejve na terase všem na všechno, ostatně jako už od chvíle, co přišla…až teda na tu chvíli, kdy spustila hysterák a všem řekla, co si o nich myslí a že je zabije, ale to taky nebyla vlastně ona…takže nevím

259
abbarth
Reagovat

Růžena se ptala Nina, proč se tam přihásil, ten jí řekl, že jeho cílem není vyhrát 5M, ale pouze se zviditelnit.
Pokud něco nepředvede ve vile, tak mu palec nedá.

260
Poštovní holub
Reagovat

Nino je opruz! Pokud to není hra, proč tam lezl? Štve mě, když se hlásil, na miliony nemyslel a teď jsou různé okolnosti, proč tam nemůže být. Blekotá, a umí vytáhnout jen „vajca“. Růža má vánoce a chce, aby ji Nino přesvědčil a něco jí ukázal. A myslím, že Nino je trochu opožděnej, když do plánu zasvětil právě ji…

261
Frodo
Reagovat

Martůčijka se houpe na židli tak zuřivě, že čekám, až si nabije kokos…a mele a mele a mele sračky…

262
Amanda
Reagovat

Nemohu najít Nikol a Vlada? Nemá je někdo na kameře?

263
Bazinga
Reagovat

258 a dělá u toho to svoje klasické výrazné „mhm“ „jo,jo, přesně“ „mhm“, anebo to změnila na bezhlesné přikyvování?

264
okkvp
Reagovat

Nino by se mi ve hře asi dost líbil, ale jestli má problém s tou klaustrofobií na prášky, tak jej chápu. A jestli na buldoky navlíká jako taktiku pro ně, tak mu velmi tleskám :-)

265
terz
Reagovat

Teda s tím zvěřinou mě nepotěšily. Možná je to mnou, možná to tak mají i jiní ale nejvíc za celý ten týden mě bavil ten večer kdy byly všichni happy, VB a vlado byly schopný spolu být v místnosti a tak nějak se bavili. Působilo to přirozeně a dalo se na to dívat, naopad včerejší večer se dá zařadit do kategorie „Už nikdy“. Možná to někoho zajímá ale celá ta flaška byla trapnost nad trapnost, taková hra musí vzejít z mysli těch lidí a ne aby jim to nutili, samozřejmě to pak vypadá jak když se sejde banda prepubescentních idiotů která se nedá poslouchat. Klidně bych tam oželel i Vladka ačkoli mu fandím, ale cpát tam zvěřinu kvuli umělým emocím není cesta záchrany vyvolených (a ten neskutečně zpackaný vysílací plán taky ne).

266
Frodo
Reagovat

263 – dělá všechny verbální a nonverbální projevy souhlasu a ještě potom rozvíjí ty převzaté myšlenky, aby potvrdila absolutní souhlas se vším kdo co řekne…

267
XY2
Reagovat

254 – ROFL:-)

268
okkvp
Reagovat

262 – Vladko se houpe v obýváku, Nikol nevidim

269
Hooper
Reagovat

262 – právě provádí buly na kameře dvě

270
XY2
Reagovat

Zastavte Růži, to se nedá pobrat, ona je snad na klíček jako tryskomyš…

271
Frodo
Reagovat

Nino má syna Kristiána

272
abbarth
Reagovat

Mirek se ptá Nina, jestli bydlí někde v ghetu – to je kokot

273
okkvp
Reagovat

Tedy akorát s tím svěřením Růže to Nino kapánek nevychytal – no snad jí nikdo moc nebere moc vážně

274
XY2
Reagovat

Zvěřina tam přišel jako host, VIP, ale na kamerách není, kde se schoval? On nemá společnost? Ani VB? Nebo mi uniklo, že už zase odešel? :-)

275
Prochor
Reagovat

Blondýny debatující s Petrem tvrdí, že včera se Ládíctovi vana s nima líbila. Petr si myslí, že to dotáhne daleko a že se rozehraje.

276
Frodo
Reagovat

Vlado říká, že buldočinec mele furt, že o prachy nejde a že od buldočince furt zní jedno slovo furt dokola: prachy, prachy, prachy…

277
abbarth
Reagovat

262
Nikol je buď v ložnici, nebo pere prádlo

278
rejpal
Reagovat

terz
když jsem to včera zapnul po jejím začátku, zdálo se mi, že už jim všem hráblo. A ona to byla štábní hra. Pokud tam byl aspoň někdo při smyslech, pak musel lhát, jako když tiskne, protože ti co ho znají, na to přijdou a nebudou pak ty věci řešit. Ostatní to buď baví nebo nebaví, ale lepší pověst ani vyšší sledovanost to VV sotva získá. Pár lidí možná jo, a jiní zase třeba utečou. Zatím nejpitomější ze všech her ve vile o několik koňských délek. Oni budou sex stejně řešit, ale bu´d jako taktiku nebo prostě kvůli své fyziologii, ale aspoň to nebude na povel.

279
Prochor
Reagovat

Vlado zobecnil naše přezdívky na Buldočinec. Docela dobrá spolupráce:-)

280
Hooper
Reagovat

Jestli je štrůdl furt ve Zpovědnici, tak je tam pěkně dlouho. Ale nezabírají koupelnu.

281
okkvp
Reagovat

Jsem sice ženská, tzn možno předpokládat jistou zaujatost, ale největší problém mi dělá koukat na Mirčin obličej. Přijde mi nejošklivější ze všech. Postavu ale naopak ve velkém plusu.

282
JanaH
Reagovat

273 okkvp : Vébéčko už je kvůli tomu nasrán, snažil se odvést řeč na jiné téma, ale Růža mlela dál.

Dneska nemá dobrý den, babeta ve vile, Růža vykecává „tajné“ plány, štrůdla se cuká.

283
XY2
Reagovat

Vlado probírá výhru a peníze a účast ve VV, naprosto jasný, každý tam jde pro výhru a až na místě zjistí, že asi neuspěje a o tom to je, ta hra…buď rychle vypadnout a nedělat ze sebe vola dýl, než je nutný, nebo vydržet…

284
zuza
Reagovat

Já bych tomu Dítěti dala imunitu už jenom proto, aby se jim to spiklenectví rozsypalo jako domeček z karet. A ano, nejraděj bych viděla venku VB. To je takovej vůůůůl. Dítě mi tam nevadí, je mi lhostejnej. V tom množství lidí se zatím ztratí. Ale jen představa padlého VB ega mě naplňuje štěstím.

285
Frodo
Reagovat

okkvp – mně osobně by se LM celkem líbila i v obličeji, nebýt jejího arogantního výrazu a taky bych ji nesměla nikdy spatřit se žvýkačkou v hubě, protože to byl pohled pro bohy…

286
Hooper
Reagovat

281 – ano, chlapské rysy plus ta viditelná piha vlevo na bradě. O žvýkání nemluvě. Postava? Počkám si na sprchu.

287
Kami
Reagovat

Je tu jeste nekdo, koho tak strasne irituje Ladicek?

288
rejpal
Reagovat

okkvp
Mně se vysloveně nelíbí, ač jsem muž. Zjevem se mi nelíbila ani v medailonku. Jenže ty B mají zase jiné handicapy.

289
XY2
Reagovat

278 – rejpal

já to vezmu z druhé strany a jednoduše, jeden, jedna řekne, že je bi, a ostatní se přidaj, aby nebyli za pitomce…

Neznám ženu, která by nedala pusu jiné ženě, respektive mi to přijde normální, ale to není bisexualita…u VV je to bi:-)

290
Hooper
Reagovat

Ne strašně, ale docela irituje. Vyhlašuju ho spolu s Luckou za zklamání týdne.

291
rejpal
Reagovat

zuza
Pokládám u něj imunitu za dost pravděpodobnou.

292
XY2
Reagovat

284 – já bych VB prosila ještě alespoň týden:-)

Jako komentátor byl ale dobrej…to je teda jediný, kde byl dobrej:-)

293
Prochor
Reagovat

Růža jde do zpovědnice.

294
Poštovní holub
Reagovat

284 – Nino by mi tam vůbec nevadil, pokud by tam opravdu začal být. A VB je mi nejodpornější, takže taky on. A hned pak Růža, abych bylo někdy slyšet i ostatní.
Jé, Růža jde do zpovědnice, chvilku bude klid…

295
JanaH
Reagovat

287 Kami : mě neirituje.
Mám jiné kandidáty, kteří mě sejří.

296
rejpal
Reagovat

XY2
Vidíš, mě zrovna tohle nenapadlo. Mně se ty dvě (ale asi jsem popletl zkratky, myslel jsem B jako blondýny) nelíbí svými projevy. Parní sirény mě děsí a mluva dlaždiče z Cejlu je mi doslova odporná. Pak už se mi dotyčná nelíbí, ani kdyby byla Miss Universe.
Hooper
A v čem vidíš u obou ten problém? To mě zajímá.

297
Prochor
Reagovat

Děvčat kolem Petra přibyli o štrůdl. Už má kolem sebe 4 posluchačky.

298
JanaH
Reagovat

Domovnice ve zpovědnici, ve vile zavládlo ticho. :-)

299
Kami
Reagovat

Ja bych udelala v utery takovou rosadu. Ninovi bych dala imunitu, aby se vytocil jeste nez zacnou. Potom bych udelala zuctovani – nelepe aby sel Thomas a vypadl. Jenze… aby to bylo testovaci zuctovani a vratili ho. Tim by strasne utrpelo jeho ego, museli by rict jakoze se vratili dva, kdo mel vic hlasu a tak. VB by to strasne nalomilo v jeho sebejistote a jeste by tam musel pred celym narodem hnit dal :-))

300
Prochor
Reagovat

VB už to nevydržel a vyběhl na terasu zkontrolovat štrůdla. Petr mu dal červený malboro.

301
Kami
Reagovat

Ukamenujte me, ale LM mi prijde nejhezci slecna z vily.
Zvykani – jo, to neslusi nikomu. Ale byt ve vile ja, zvykam od vecera do rana. Pri prestave, ze mi nekdo do online kamer rekne ze je mi citit z ust bych se sla asi zahrabat.

302
Prochor
Reagovat

Niky přišla na plnou terasu a snaží se organizovat práci. VB tahá z Petra jestli je nový soutěžící.

303
Hooper
Reagovat

rejpal
Od Ládi jsem čekal trochu větší akčnost, když hraběnka projevuje zájem a pro mě překvapivě si ho fakt všímá. Ale tak on mele, že je teplej, i když tomu tak není, tak holt smůla. A čekal jsem prohloubení interakce s Luckou. Na druhou stranu – za sex na bříze bod, to určitě. A podle mě mimoně dost hraje. Zatím nechat, jsem zvědav na další vývoj.

Co se týká Lucky, tak už tu někdy psal, že od příchodu Evy jen kouří a spí, v podstatě takhle strávila víkend. A dneska na sobě nemá ty pěkné džínové trenky *zklamaník*. Celkově ten pozitivní přístup nepředvádí. Snad se probere, leč na nějakou vyšší inteligenci u těchto dvou už nevěřím. Snad si ji vébéčko veme do duelu, když nebude moci vzít LM (bo imunita), vyhrála by a měla by příští týden klid.

304
Poštovní holub
Reagovat

Nikol hledá zručné muže, VB se nezúčastnil, neboť by mu manuální zručnost mohla uškodit v jeho pověsti intelektuálně nabušeného hráče.

305
Amanda
Reagovat

Dneska žádný úkol? Rozvička, oběd, nic? .. To jako přišel Zvěřina tak nic nebude? :(

306
Prochor
Reagovat

Štrůdl prohlašuje, že Petr je ještě jedinej, kterej jí nedržel prsa-)

307
Hooper
Reagovat

305 – rozcvička nebude, oběd budou muset nějak zvládnout. Přišel Zvěrina a má narozky, bude se juchat. Ale asi ne teď.

308
Hooper
Reagovat

306 – muhehe.. strategie!!

309
JanaH
Reagovat

Zvěřinovi ještě Zdeni nevyprávěla o svých plastikách, mohla by začít, má jedinečnou šanci. :-D

310
Prochor
Reagovat

Niky jde do zpovědnice.

311
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

děcka, k tomu Děckovi – já třeba trpím panickou poruchou(beru na to dlouho léky) a pokud mluví pravdu,nejsou ty panické záchvaty/stavy/myšlenky nic moc, třeba mu sebrali Neurol,který bere na snížení úzkosti,težko říct.
Já bych tam ale nelezla,protože vím,že by mi ten uzavřený prostor mohl něco spustit…

Navíc bych tam některé hned umlátila,takže i proto – aby můj pes nebyl sirota :D:D

312
abbarth
Reagovat

Růžene píše seznam na nákup, Vladko jí diktuje, co potřebují… Ostatní to úplně ignorují

313
XY2
Reagovat

296 – rejpal
Nemyslím ty dvě lesby, ale ten zbytek holek, Zdenka řekla, že je bi a proč? protože dala pusu jiný holce, nebo s ní měla sexuální styk, to je velký rozdíl…dle mě se chtěla vyrovnat zkušenostmi, které nemusí mít, ale to je jen moje úvaha, víceméně by tam pak všichni šukali se vším, sorry:-)

zdena je jen příklad, myslím, že i Lůca něco podobného remcala….

314
Kami
Reagovat

Podle me je Zverina jen nastrceny, ale asi by mi bylo jedno kdyby ne. Take i pripada, ze si ani „nevybalil“ a nehodil se do pohodlna nebo tak neco.
VB – bojuju s tim, jak pokorit jeho ego (vyhazov) ale pritom se na jeho blbost stale divat :-))

315
Prochor
Reagovat

Lucka prohlašuje že je náměsíčná a chodí se vyčůrat před barák. Všichni jsou z toho v úžasu. Lucka žádá, když na někoho bude mluvit z cesty, aby jí odvedl do postele.

316
Kami
Reagovat

Take nerozumim, proc spousta holek, ktere polibily holku nebo mely neco vic si hned mysli, ze jsou bi.
Orientace je predevsim CITOVA a ne o tom, s kym vlezu do postele a co vsechno vyzkousim.
Zajimalo by me, kolik z tech „bi“ by bylo schopno „na plny uvazek“ zit L zivot se vsim vsudy.

317
XY2
Reagovat

311 – to, jak Dítě postrádá své léky, je taky podivné, pokud by byly životu nutné, příklad na vysoký tlak, tak mu je neseberou, ten neurol mě nenapadl, ale to by zase mohl začít vyvádět, je to na deprese:-)

318
XY2
Reagovat

316 – souhlasím, dobře si to napsala…

319
abbarth
Reagovat

Štrůdla si objednala projímadlo, protože jí to nejde ven…

320
Frodo
Reagovat

Mě začíná VB takovým nějakým zvláštním zvráceným způsobem bavit :-D

321
XY2
Reagovat

kamery neberou Zvěřinu, on už opravdu odešel? Já odbíhám…nebo ho nikdo nebere?

322
Frodo
Reagovat

316 – proč? Protože je to hrozně cool být dneska bi :-D

323
abbarth
Reagovat

321
Je venku na 3ce na terase

324
JanaH
Reagovat

322 Frodo : štrůdla bude cokoli, nejen bi, aby byla cool.

325
okkvp
Reagovat

321 – já měla před chvíli problém najít kameru, kde by nebyl ;-) Snad je pořád na terase

326
Amanda
Reagovat

Růža s tím šátkem je tragická

327
Hooper
Reagovat

Tak u štrůdly bych si tipnul, že bylo více než líbačka, byť, samozřejmě, L vztahu není schopna.

328
XY2
Reagovat

Jo, už ho vidím:-) Zvěřinu…

329
Amanda
Reagovat

Štrůdla má sluneční brýle, to nesmí ne?

330
Kami
Reagovat

No.. nakupni seznam Vladka me nebere, jdu ocihnout Zverinu nebo VB.

331
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

XY2 – neee, Neurol se bere při panických záchvatech, je to na snížení úzkosti…pokud by měl deprese,měl by AD,ale to asi nemá,to by mu nechali… Takže to asi nebylo nic,co by denně potřeboval…

332
Kami
Reagovat

Strudla je neskutecna koketa, ta me bavi. Kam vitr, tam plast. Buldok je tak blbej ze to nevidi, nebo mu vadi, ze nepodlehla jeho kouzlu?

333
woczko
Reagovat

Růža podle mě moc palců nedostane. Jednak se už zklidnila ve srovnání s prvními dny. A zadruhé ráno vstane, udělá snídani, potom uvaří oběd, uklízí, což je pro ty ostatní účastníky, kteří jsou líní jako vši velmi pohodlné a stojí jim to i za trochu toho nepohodlí, když to Růža rozjede :) A hlavně v pátek budou volit nového bosse a Růža už nebude mít tolik příležitostí jak teď do všeho kafrat.

Pro mě jsou tam zatím naprosto zbyteční Pavlína, Mirka, Eva a El Nino, kteří kdyby někam odešli, tak bych si toho ani nevšiml. A myslím, že budou první na řadě při odchodu z vily.

334
XY2
Reagovat

331 – díky, nějak se v tom až tak nevyznám…takže se musí obejít. No, až chytne paniku, snad mu ho daj:-) nepotřebovala by to i Růža?

335
Kami
Reagovat

Dnes Ruza spravne postrehla, ze Buldocek ztraci svoje bricho. Pravda, jak si oblikal triko, mel ho mensi. Ze by dusledek absence jeho potravinovych doplnku?

336
Hooper
Reagovat

329 – taky jsem si říkal, že by je mít neměla, uvidíme, jestli bude trest

332 – jestli je zamilovanej, tak to nevidí

337
Kami
Reagovat

Pro me je nejzbytecnejsi Eva. Je mi strasne nesympaticka a myslim, ze Nino kdyz ho nechame chvilku podusit, jeste neco predvede.

338
XY2
Reagovat

O kom Štrůdla říkala, že je dementní?

339
XY2
Reagovat

Chemlon Zdena radí chemlonu Evě, neumývat tak často chemlon!

340
JanaH
Reagovat

Růža by potřebovala právě ty ADéčka.

341
okkvp
Reagovat

338 o psu

342
Frettie
Reagovat

Kami (301): u mě taky Mirka vede o X délek před ostatníma.

343
bordel
Reagovat

Já zatím s LM ani LP problém nemám (teda kromě názoru LP na různé ty nemoci). Jako LP je sice jako dlaždič, a u holek se mi to taky vůbec nelíbí (a když to slyšim v tramvaji od 12-ti letých, tak snad občas i vystupuju), ale tak každej jsme nějakej ve stresu, a není to zase nic, za co bych dával pětku s hvězdičkou…
Horší by bylo, kdyby verbální komunikaci převedla do fyzické, tím by u mě spadla na dno…

344
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

334 – ta by potřebovala ten nejsilnější a to 3x denně :-))))

345
okkvp
Reagovat

340 thiapridal

346
XY2
Reagovat

Já bych nepostrádala Miru, naprosto o ničem, myslím, že je první na řadě do duelu, lehký soupeř…

347
Pat
Reagovat

LM sice nemá špatnou postavu, ale jen při statickém posouzení. Jak se hne, je to katastrofa. Jestli má zýnět nebo dlouho jezdila na koni nebo ji pánbůh nedal rovné kyčle, čert ví, ale jak se hne …

348
XY2
Reagovat

345 – neznám:-) já skončila u lexaurinu:-)

349
bordel
Reagovat

A na palcovačku je jich tam spousty, oni už si někoho z nich vyberou, a ostatní půjdou brzy po něm… :-)

350
Frettie
Reagovat

Jo, k tomu dítěti, naštěstí (ťuk ťuk) nemám žádný panický ani jiný psycho problémy, ale znám lidi, kteří mají podobný trápení a pokud mu ty léky vzali, tak je to zhovadilost.

Pokud by však někomu vzali léky, který opravdu musí brát, tak je to zatrest. Představa, že mi vezmou léky na žaludek či na něco jinýho, tak … bych asi hodně protestoval.

Bere tam někdo něco pravidelně (kromě antikoncepce)?

351
Kami
Reagovat

Ruza nejak casto mluvi o manzelovi, asi ji zacina chybe. Sranda kdyby ji stab poslal fiktivni rozvodove papiry rovnou do vily.
Ja bych nemohla byt clenem stabu, asi by ve mne vypluly na povrchy ty nejhorsi manipulatorske a skodolibe vlastnosti.

352
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

348 – ten by jí tež mohli dát :-)))

353
okkvp
Reagovat

348 – OT – to je na úpravu chování (berou alzheimerici a podobní)

354
Hooper
Reagovat

Dnes vaří oběd Vlado?

355
JanaH
Reagovat

345 okkvp : jo, ten by byl nejlepší, vyřešil by hnedle několik problémů současně. :-)

356
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

353 už končíme

357
Poštovní holub
Reagovat

VB leží v obýváku na gauči a tváří se depresivně – spadla mu maska dominantního smace . Na verandě holky štěbetají se Zvěřinou a VB pomalu upadá do zapomnění…

358
Poštovní holub
Reagovat

Oprava: dominantního samce!

359
JanaH
Reagovat

357 Poštovní holub : dneska má holt den blbec.

360
Monika
Reagovat

Pro me tam je dost zbytecnych lidi: Eva, Mirka, Pavla, Miro, Nino.

361
rejpal
Reagovat

Hooper
Díky. Souhlasím s tím, že oba patří k nejméně slyšitelným lidem tam. Ale vím určitě, že z žádných hrátek, ať už byly štábní nebo spontánní, se ti dva neulévají. Neválí se někde bez zájmu v ložnici a s tím spaním bych byl opatrný. Už jednou prokecla, že poslouchá. Baví se tam s každým, někdy se jen baví, ale jindy je jasně vidět, že se snaží získávat informace.
Pozitivní přístup? To přece není žádná akce, to je způsob jednání s lidmi, snažit se nevyvolávat konflikty, nebýt hrubý a netvářit se zakysle, nepomlouvat druhé. Tím myslím cílené řeči o někom, kdo tenhle postoj nezná, ne konstatování, že někdo třetí by neměl prdět mezi ostatními a podobné věci.
Kolik konfliktů za ten týden měla Lucka nebo Ládík? Vím o dvou: první byla jedna rozepře s Tomášem, a druhá ta páteční s Růžou (jenže první byl jasně taktického rázu – vyjasnění vzájemných pozic, a ve druhé byla naprosto v právu, ke všemu ta voda zabrala, zatímco slušné a věcné upozornění předtím nikoli, a myslím, že kromě Vlada to tam viděli všichni stejně). Netvrdím, že mi něcco neuniklo, ale jejich skóre je velmi nízké v každém přípědě. Možná v tom je ta nudnost. Řešit kouření neumím, jsem kuřák veterán, těžko mohu být nestranný.
XY2
Já se přiznám, že tyhle kecy poslouchám spíš na půlku ucha, ale i tak už jsem si všiml, že jejich nositelé si často protiřečí, prostě buď jen pábí ostatní nebo se přímo snaží je mást – jak kdo a jak kdy. Vlastně se mi zdá, že Ládík tím prohlášením o panictví má dobrý únikový prostor, a nemusí o svých zkušenostech žvanit.

362
Kami
Reagovat

Ruza je rada za kazdou postu, aspon muze mluvit a dirigovat vsechny.

363
Honzad
Reagovat

Já stále dumám nad tím údajným vysvětlením nástupu Zvěřiny do vily (superboss).

Pokud má za cíl rozproudit atmosféru, narušit vztahy, provokovat a vyvolávat hádky (jako to dělal Tomáš u VV2), tak to musí být dostatečně důvěryhodné, uvěřitelné a musí to plynout přirozeně, jakmile se na to začne tlačit, odhalí to diváci a postupem času i soutěžící.
Ve chvíli, kdy všichni u úterní tabule zjistí, že tam není Petrovo jméno, bude potvrzen fakt, že nesoutěží – a tím pádem jej všichni začnou brát jinak, nebudou mít důvod se s ním hádat, brát jej vážně a jakoukoliv jeho snahu o přidušení atmosféry logicky prokouknou. Tak k čemu tam teda bude?

Obecně mám problém s tím, aby se na hádky tlačilo touto formou. Jak jsem psal včera, pokud se na to jde chytře prostřednictvím her a činností, u nichž se ukáže rozdílnost jednotlivých povah a z toho rázem vznikají konflikty, to je přesně ta cesta, která mne baví a která se tam letos začínala velmi slušně (dokonce i bez těch úkolů) rozjíždět. Stejným způsobem se dají postavit tresty (konflikty na bázi závisti, apod.), ale tlačit přímo někoho (a dokonce někoho venku tak neoblíbeného a prokouknutého) jako je Zvěřina, aby to ve vile „roztočil“, to není zrovna brilantní plán.

Ale třeba je tam fakt jenom do zítřejšího Zúčtování, a protože má dneska narozeniny.

364
Poštovní holub
Reagovat

359 – Myslím, že ho má už od narození.

365
Bazinga
Reagovat

362 :-), jestli poštu už zas čte Růža, můžeme být klidní, nejedná se o žádný důležitý úkol.

366
XY2
Reagovat

353 – imho ho berou všichni i po operacích na zklidnění a spaní, asi tak…určitě má účinky ve větším dávkování a na jiné …

Růže by jedna růžová neuškodila…

367
abbarth
Reagovat

Ve vile se hrozně plýtvá jídem, takže nákup teď bude mít na starosti Mirka

368
kkaaka
Reagovat

„Do Vily jde teď tedy jako žolík a host na pár týdnů, ale to se nikdo ze soutěžících nedozví. Teprve až se bude palcovat, zjistí, že na tabuli není jeho jméno. Má postavení superbosse, soutěžící bude mít právo úkolovat. A myslím, že je dobře instruovaný, aby tam pár lidí trochu zdeptal. To umí dokonale,“ dozvěděli jsme se od štábu.

http://www.super.cz/202771-petr-zverina-z-vaclavaku-jde-do-vyvolenych-psychicky-deptat-vladka-prijede-na-babete.html

369
Monika
Reagovat

368 – no tohle mi prijde divne..teprve az se bude palcovat…..no to je uz zitra, takze to zjisti velmi brzy, nulovej efekt.

370
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado opět dělá, že odchází :D

371
Amanda
Reagovat

„Vyvolení někdo není tím kým se zdá“
Vladko si stoupne „Děkuji že jste mi na to zkoušeli … dělám si prdel“ a záchvat smíchu :D

372
Pat
Reagovat

Dopis – prej někdo není tím, kým se zdá být.

373
Poštovní holub
Reagovat

Štrůdl řekl VB, že je pro ni starej a že nechce vztah. VB dotírá a předhazuje objetí, cit a zázemí. Štrůdl je zklamanej a chce být sám. Myslím, že štrůdl to prostě s VB umí a má ho omotaného, jak pavouk mušku.

Přišel dopis, že někdo ve vile je herec, Vladko zase všechny převezl, chvilku mu věřili, že se teď vystřídá s Petrem a odejde. Jsem ráda, že neodejde, zatím.

374
Wanna be your monster
Reagovat

já myslím, že ale zvěřina ani nepředstírá, že je soutěžící – neměl kufřík atd.

375
Kami
Reagovat

Vladko vyborne vsechny utrel kdyz se stoupnul ze odchazi.

376
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado jde udělat obrácený coming out, že je hetero.

377
Kami
Reagovat

Vladko jim ma rict, ze je opravdovy soutezici si myslim

378
bordel
Reagovat

361 – ad poslední souvětí – i kdyby nic jinýho, tak tohle klidně mohla bejt taktika, ano.

379
XY2
Reagovat

Vlada miluju, dokáže zmást 10 lidí za jednou větou:-))))

380
Kami
Reagovat

Vlado zmatl i nas :-))

381
Pat
Reagovat

Je měkej, já bych to hrál až do sbalení kufru (:-))

382
Wanna be your monster
Reagovat

Tak je to Ládícet. Spíš to ale není nikdo, a chtějí jen vzbudit podezření. :)

383
abbarth
Reagovat

Vlado je borec! Já mu fakt věřil, že je tam nastčenej :-). +1

384
Amanda
Reagovat

Vladko si opět stoupl a smutným výrazem že jako mu nechodí slova a zase se smíchem „Já už vám to neudělám“ a smíchy se kácel do polštářů .. Holky měli slzy v očích hlavně Růža :D

385
Kami
Reagovat

Vlado je nejlepsi tah Primy.

386
Kami
Reagovat

VB porad spekuluje o Vladkovi, pritom by sel sam znovu pro vyhru. Alibista

387
Honzad
Reagovat

Skvělá práce :D

388
Kami
Reagovat

Vladko – ale ja se neomluvam, mne to strasne bavilo, vy byste to v me situaci take udelali a tlemi se jak je dostal.

389
okkvp
Reagovat

Je sranda, že přemýšlí o agentovi a nepřemýšlí, že by se to mohlo týkat třeba bachařek

390
Kami
Reagovat

Strudla zacina hazet oblicej jako Buldok.

391
Kami
Reagovat

Dopis „Nekdo neni kym se zda“ je podle me narazka na Zverinu ze je superboss. Jen je nechaji spekulovat, nic se dit nebude.

392
JanaH
Reagovat

Vébéčko nepobírá, je rozložen na prvočinitele.

393
Kami
Reagovat

Podle mne maximalne jsou eLka instruovane od stabu aby trosku mlzily a napinaly jak soutezici, tak divaky. Je treba zacit udrzovat par dlouhodobych pribehu.

394
abbarth
Reagovat

Růža ze srandy promluvila, že se tedy přizná, že je předělanej chlap…

395
Wanna be your monster
Reagovat

Martůčka je chlap!

Ládík je heterosexuál, extrovert.

Romana je abstinent.

Bachařky nejsou lesby.

Vébéčko je členem Mensy.

396
Kami
Reagovat

Podle mne se VV ted chovaji presne tak, jak to chtel stab.

397
Kami
Reagovat

Ruza nasazena neni, ta by to vypustila jeste mezi dverma :-)))

398
bordel
Reagovat

Láďa kouká jak puk…

Nikol: A přijde do zpovědnice, a směje se, jak je má všechny na háku… :-)

399
abbarth
Reagovat

395
„Vébéčko je členem Mensy.“
Tak to pobavilo :-)

400
Wanna be your monster
Reagovat

Podle VB byl zvěřina druhý a zajac třetí…Ale to není pravda Emil by vyhrál, nebýt tam vlado.

401
Honzad
Reagovat

VB tak strašně nechce, aby tam byl Vladko regulérně… přání otcem myšlenky, to je vůůůl :D

402
Kami
Reagovat

Vladko je skvelej, porad udrzuje tu atmosferu spekulaci kdo je nastrcenej.

403
Wanna be your monster
Reagovat

A Romana je furt v těch šatech zevčera…

404
Amanda
Reagovat

Vladko „Romčo kdo si myslíš že to je“
Růžena „Já si myslím že to jsem já“
Záchvat smíchu

405
Kami
Reagovat

VB hned jak vesel Vladko do vily vedel, ze nema sanci na vyhru a protoze si mysli, ze je uzasnej, bude tam zbytecne hnit sto dni.

406
Poštovní holub
Reagovat

Nino na Růžu:“To je čistej heroin, toto…“

407
Kami
Reagovat

Nikola si mysli, ze Petr prisel jako boss, jestli jsem zaslechla dobre.

408
dessin
Reagovat

— mam takovou malou teorii —

puvodni vyhra 11 mega byla snizena na pulku, tedy vitez VV4 si odnese 5mega. Protoze…. protoze tu druhou pulku uz davno dostal Vladko za to ze tam proste je :)

409
Kami
Reagovat

408 – ide ti :-))))

410
Zorro
Reagovat

Zverinu na toho kudrnateho psychouse! Ten se tam snad zhrouti. Tohle se Prime povedlo.

411
Honzad
Reagovat

408 – a mě zase napadlo, že v případě, že by Vladko podruhé vyhrál, se bude muset o polovinu výhry podělit s tím, koho ve finále porazí ;)

412
Amanda
Reagovat

408 – Zajímavá teorie

413
Kami
Reagovat

Ja si myslim, ze Vlado dojde daleko, ale mozna mu ve finale zlomi vaz to, ze uz vyhral a lidi budou posilat vyherni hlasy nekomu jinemu.

414
Zorro
Reagovat

408 – Ja si taky myslim, ze uz mu zaplatili. Jinak by ho tam znovu nedostali. On pro prachy udela cokoliv, kdyz uz je stacil rozfofrovat.

415
Kami
Reagovat

To bychom vsichni cumeli, kdyby nakonec byla nastrcena Ruza :-)

416
Frodo
Reagovat

411 – to by mu zas nic moc nezbylo 5 mega to je dnes jak plivnutí do moře :-D

417
Kami
Reagovat

Buldok: Pojdme se shodnout, ze je to Vlado (nastrceny).
Vlado: protoze si to Tomas preje :-))

418
Icecube18
Reagovat

Mě přijde nastrčenej MB

419
Frodo
Reagovat

VB mě baví moc jak je rozloženej – jen houšť, jen houšť…

420
Hooper
Reagovat

415 – ale tak chování by odpovídalo

421
Honzad
Reagovat

416- ale já bych i těch dva a půl bral :-)) i když teda ne za pobyt s Romanou a Buldokem.

422
Monika
Reagovat

411, Honzad – o tomhle jsem naprosto presvedcena, napadlo me, ze v pripade vitezstvi Vlada by stejnou castku dostal druhy v poradi, ale na to by Prima nemela:-))) Na kazdej pad, neverim, ze Vlado vyhraje a druhej v poradi nedostane ani kacku.

423
XY2
Reagovat

Nějak je mi fuk, kdo vyhraje, ale Vlada prosím ponechat do konce, páč dívat se jen na trencle VB a MB je docela síla…

424
Honzad
Reagovat

414 – rozfofrovat tři miliony za osm let, to není žádná hrůza, navíc pro člověka, který nikdy takovou sumu neměl.

425
Poštovní holub
Reagovat

Tak Růže je naprostej…! „Lepší zůstanou a nejlepší zůstanou, takže my půjdeme brzo domů“.Růža si myslí, že je naprosto nejlepší a ostatní její logiku nechápou.

426
XY2
Reagovat

Růža pořád stejně veselá, klíček na tryskomyš funguje, šaty taky stejný, jak ta baba vydrží ve stejných zapocených hadrech…

427
Honzad
Reagovat

A pak že Vlado není charakter – i úhlavnímu nepříteli VB doporučí, ať raději nemele, že by mohl dostat trest ;)

428
Wanna be your monster
Reagovat

Druhý v pořadí dostane dejme tomu 100 000 jako v minulých řadách.

Už posledních asi 8 dostávalo při vypadnutí čím dál tím větší prachy + 10 000 na sázku na vítěze.

429
Frodo
Reagovat

VB šrotuje až mu lítají saze z hlavy a kouř spustil poplach, protože zmátl senzory a pozor! Přichází s fintou fň!

430
Amanda
Reagovat

Růža „Vy nechápete moji logiku, až budete tak chytrý jako já tak to pochopíte“ :)))))))

431
Poštovní holub
Reagovat

Škoda, že Vlado toho blba VB zastavil…
A Vlado se začíná přátelit se Zvěřinou…budou se mít ještě nakonec rádi…
Růža je , pokud je dlouho bez sexu, nebezpečná. Proto se vyhýbá Ninovi…

432
dessin
Reagovat

409,412,414 – nevim proc ale nejak jsem o tom presvedcena, protoze jen tak jako souteziciho by ho tam nedostali. Navic mi prijde ze ma dost veci na haku. A jak mel ten hysterak, tak utikal do loznice a rikal „ja jsem sem jit nechtel, ja jsem sem sel…“ ( a nedorekl, ale tipuju ze tam melo byt neco jako jen kvuli prachum…)

Vladko neni blbej…

433
Hooper
Reagovat

428 – ale ty peníze za umístění do osmého místa byly jen v jedničce, myslím

434
Frodo
Reagovat

Růža řekla, že jediný chlap ve vile je Níno, Buldokovo sebevědomí či vědomí sebe sama muselo obdržet neskutečnou pecku!

435
rejpal
Reagovat

Konečně doma a zapínám kamery. Ještě probírají agenta?

436
Prochor
Reagovat

VB má úplně zmatenej a nešťastnej výraz ve tváři. Jeho suverenita se pomalu roztává. To mně baví.

437
Frodo
Reagovat

Buldok s výrazem dítěte, kterýmu právě rozšlápli hračku říká něco o tom, že nejhorší je, že nikdy nevíš, co řekne…/Nevím kdo co, ale stačí mi to/

438
Wanna be your monster
Reagovat

433 – No možná to nedostávali před kamerama, ale i se tam o tom občas bavili, že jim každý týden tam finančně pomůže. Stoprocentně to není tak, že ostatní kromě výherce nedostanou nic.

439
Frodo
Reagovat

Ostatní dostávají 20 000 měsíčně, za dobu, co tam budou

440
Kami
Reagovat

Ruza se svym intelektem odhalila, proc Mirce rikaji bacharka / pry ji pripadala jak policajtka kdyz prisla do Vily.

441
Wanna be your monster
Reagovat

439 – To máš odkud?

442
Kami
Reagovat

Pripada mi, ze tihle VV resi penize jako nikdo z rad pred nimi.

443
Prochor
Reagovat

Přiznám se, že Růženy inteligenci taky nechápu. Prostě na ní nemám:-)

444
Frodo
Reagovat

Buldok mačká Zdeničce ručičku, protože to je jediná taktika, která ještě chvíli bude fungovat, než se nadobro potopí v moři nepochopení, nepřijetí a následnému zavrhnutí jeho velikého ducha…

445
JanaH
Reagovat

437 Frodo : mluvil o Láďovi. Asi pořád ještě svým mozečkem velikosti lískového oříšku nepochopil, že Láďa má potíž se sluchem.

446
Hooper
Reagovat

Na kameře tři štrůdla s veverkou klidně spí, štrůdla na veverčině pravém stehně či spíš v klíně. Holt je vzbudili pouze po šesti hodinách spánku

447
Kami
Reagovat

Lada mi pripada jak prerostle mimino

448
Honzad
Reagovat

Já si nějak nemůžu pomoct – když se vile něco děje, nejvíc mě baví sledovat Vladka. Když se hádají, nejzábavnější je u toho Vladko. Když někdo někomu pomáhá, pomůže nejlépe Vlado. Když se dělá sranda, je Vladko jediný, kdo se do toho opravdu pustí. Když se něco řeší, užívá si to Vladko jako malé dítě. Když je potřeba lidskou radu, nejlepší dává Vladko. Když má někdo dělat zábavu, je to on. Když se baví o věcech venku, nejlépe se poslouchá, nejinteligentnější zážitky a názory má Vlado. Když bych je měl hodnotit lidsky podle toho, jak se tam chovají, hlasoval bych pro něj.

Ne, tohle není homosexuální zpověď :D Bez něj by celá řada klesla strašně dolů a nemám vůbec ponětí, jestli bych se ještě dál díval.

449
Frodo
Reagovat

441 – bylo to už nespočetněkrát psaný všude možně a pokud si dobře pamatuju, tak to říkali i VV v minulých řadách, že snad měli tenkrát okolo 17 tis za každý měsíc, co tam byli…

450
Kami
Reagovat

Ruzi inteligence je mile daleko od te nasi a proto ji nemuzeme absolutne pochopit a jeji mysleni dohonit.

451
Hooper
Reagovat

A hele, blonďatá bachařka masíruje kolínko embéčku

452
Wanna be your monster
Reagovat

449: jo tak, já myslela, že to je nějaká nová informace. :)

už by jim mohli dát nějaké ty jejich vyvolené noviny s esemeskama diváků.

453
dessin
Reagovat

449: mluvilo se o 800/kazdy den ve vile… coz by tak odpovidalo

448: mam to stejne, Vladko me neskutecne bavi :) Pokud neni Prima blba, nabidne mu vlastni porad a volny ruce, vcerejsi Macejko byl proste zazitek a jeho vecerni zachvat smichu proste chte nechte rozesmal i me :)

454
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík si balí palačinku a říká: blablablabla. :)

455
Wanna be your monster
Reagovat

VB – viděli jste ten film o patologách – každý někoho zabil a pak museli ostatní zjistit, na co dotyčný umřel.

To bych chtěla vidět, znáte někdo? :D

456
Wanna be your monster
Reagovat

455 – tak nic, už řekl, jak to dopadlo…

457
Zorro
Reagovat

448 – Ty mas dost. .-))) Vsadim se, ze mas nad posteli i jeho plakat. Tebe by meli zbavit svepravnosti.

458
Amanda
Reagovat

Mně VB připomíná žraloka :D

459
Wanna be your monster
Reagovat

Vb si všiml, že je Nikola žrout, ale netloustne. Nad tím jsme se taky pozastavovala, že tam jí fakt hodně.

460
Poštovní holub
Reagovat

448 – Taky mě Vladko baví ze všech nejvíc!

VB křečovitě hledá způsob, jak se zviditelnit a jako vždycky, nemá šanci… je trapnej…
Podle chlapů Nikol strašně moc žere…

461
Poštovní holub
Reagovat

457 – Odpočiň si.

462
Honzad
Reagovat

457 – gratuluju, už bylo na čase, aby tady v diskuzích došlo na osobní útoky :-)

463
bordel
Reagovat

455 – Neznám, a to filmy jakože jo… Ale je to možný, filmy byly natočený o ledasčem, a pokud je to béčko nebo céčko…

464
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa si namáčí párek do šlehačky. Ten taky říkal ve studiu, že chce ve vile hubnout, ne? .)

465
Scalex
Reagovat

Vidím to prakticky stejně jako Honzad.

467
JanaH
Reagovat

448 Honzad : Vlado je nejlepší, to je jasnačka. Čumím na kamery hlavně kvůli němu, baví mě, a to tak, že moc!
Taky čumím kvůli Vbéčkovi, ten mě zas vytáčí svou neskutečnou tupostí. :-D

468
jenka
Reagovat

448 Honzad – přesně tak vnímám Vladka také.

469
JanaH
Reagovat

462 Honzad : no nějaké pokusy už tady byly, ale ti hošíci dycinky ztrapní akorát sami sebe. ;-)

470
bordel
Reagovat

466 – Aha, tak tomu jsem se vyhnul, dle hodnocení nic moc…

471
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol: Nikdy mi nebylo špatně z jídla, ale tady jsem to fakt přepískla.

Láďa: tak si dej kyselou okurku.

Nikol říká, že sice hodně jí, ale ostatní zase pijou celý den sladké limonády a vyjde to nastejno.

472
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

459 – ale tuhle někdo psal,že se jí zvětšilo břicho…tak ti nevím :-)

473
bordel
Reagovat

469 – Ale je překvapující, že tedy i některé rodiny, kamarádi a známí viděli svého člověka ve světle, že by měl v tomhle projektu šanci… Přece když někam jdu, kouknu se, kdo asi tak šanci má a kdo ne, a tam kde ne, tak tam nelezu…

474
JanaH
Reagovat

466 Wanna be your monster : díky, to bude kvalitní film, ten si nechám ujít.

475
Zorro
Reagovat

Vladko je nestastny clovek, plny nenavisti, zaste, se kterym 9 z 10 lidi nedokaze vyjit. Utapi se v depresich, vyvolava spory, je presvedceny o sve pravde (byt je casto mylna), s ostatnimi normalne nediskutuje, on je proste prerve. Mel by navstevovat psychologa, nebo brat aspon utisujici leky na ty jeho nekontrolovane vybuchy vzteku. Na kameru to navic hraje, je falesny, hodne prehrava (napr. kdyz odmitne poslouchat ostatni a dava tak divakovi najevo, ze jsou to nudni, hloupi, nezajimavi lide), sam tam pritom nic extra vtipneho nedela (ale svaluje vinu na ostatni, se kterymi se udajne sranda neda delat), jen se hada. Tahl taktika mu uz jednou vysla, ted na ni sazi znovu. Mel by hledat chyby v sobe, ne v druhych a zamyslet se nad sebou, proc s malokym dokaze vyjit. Ale hloupym, mladym oveckam se to libi a zas utrati cely kredit, aby mu dopomohli k vyhre.

476
Wanna be your monster
Reagovat

474: tak na patology nikdo nekoukne a na rozřezanou černou Dahliu mrkli všichni. :D

477
Kami
Reagovat

Petr mi pripada ze se mozna trosku nudi a ceka, az nadejde jeho chvilka..

478
Kami
Reagovat

Vladko keca sam s Petrem.

479
okkvp
Reagovat

prosila bych, aby na kameře 3 byl vypnut zvuk z obýváku – respektive Mirka utlumena a Zvěřina zvýrazněn

480
Kami
Reagovat

Holky chteji ukazat prsa vymenou za pusteni filmu (mam pocit ze eLka, ale slysela jsem jen zvuk, obraz byl na Vladka a Petra).

481
Wanna be your monster
Reagovat

475 : Mně se právě zdá, že vychází se všema až na Vébéčko. Ale to ještě přijde. :)

482
bordel
Reagovat

475 – Asi každej sledujeme něco jinýho… Navíc, teenka nejsem, a hlasy mu pošlu jenom výjimečně, se prostě uvidí. Pokud by měl dojít do finále, tak skoro určitě ne, a nechám to čistě na ostatních.
Kromě toho, mám ještě nějaký želízka v ohni.

A taky se ostatně může stát, že už nepošlu nikomu nic…

483
Kami
Reagovat

Jezis magori z Primy, chci slyset Vladka a Petra!!!

484
Mab
Reagovat

Chci poslouchat Vladka a do toho nesnesitelná dikce leseb. Jejich mluvu fakt nedávám, vypněte je někdo.

485
JanaH
Reagovat

476 : já se na odkaz koukla, ale jak to není v červených číslech… víš jak… :-D

486
fanny vladkova
Reagovat

448 : amen, zatím není nikdo zábavnější a empatičtější než Vladko a myslím ,že už to tak zůstane

487
JanaH
Reagovat

Buldočí partička opět řeší palce.

488
dessin
Reagovat

475: ted jsi me rozesmal :) Zatimco Thomas nerve, vse vysvetluje s naprostym klidem, je slusny, cestny a ma vybrany slovnik? Romca mluvi potichu, Evicka nema hystericky zachvaty a Paja nemluvi jak dlazdic :) Btw koukame na ten samy porad?:)))

489
Wanna be your monster
Reagovat

Petr říká, že jeho máma to tehdy nesla hrozně.

490
Baruš
Reagovat

VB – to je tedy sebevědomí: „Párkrát jsem Vladka uzemnil…“ :)

491
okkvp
Reagovat

na dvojce Tomíci – že prej nikde Vladka tak neuzemnili tak jako tady. Já jej 2x uzemnil a byl od něj pokoj :-)))

492
JanaH
Reagovat

Vébéčko je přesvědčeno, že Vlada párkrát uzemnil, proto Vlado tolik nevyvádí. Všim si toho. :-DDD
…šiš… je to možné toto?

493
jenka
Reagovat

Tak už to víme, proč je Vlado takový jak je. VB ho několikrát uzemnil tak si Vlado netroufá a je jasno mezi námi!!! :-)

494
Poštovní holub
Reagovat

Na 3 – Vladko s Petrem, nostalgická debata, docela pohoda… prý si nikdy takhle nepopovídali…

495
Kami
Reagovat

Petr a Vlado si notuji. Zda se, ze historie z VV je velke pouto.

496
okkvp
Reagovat

Kucí (na terase) si pěkně notují :-)

497
Poštovní holub
Reagovat

492 – Je to zkrátka vůl! Podle mě má ty nejmenší koule ve vile.:)

498
JanaH
Reagovat

494 Poštovní holub : jdu tam, štrůdla s vorvaněm už mě neba.

499
Pat
Reagovat

Sem to chvíli nesledoval, poblila se Niky?
Žere jak dobytek, i v HP přibraha až běda. Snad to ustojí. Chtělo by to kolo …

500
Poštovní holub
Reagovat

498 – Pojď, je to mnohem zajímavější…

501
Wanna be your monster
Reagovat

Petr: Ale letos se jim to taky povedlo, je to slušná sestava.
Vlado: no to nevim.

502
JanaH
Reagovat

497 : má vůbec nějaké? Po těch bobulích?

503
JanaH
Reagovat

Už je na terase první agent, šmíruje a krouží. Kdo je to?

504
Poštovní holub
Reagovat

502 – No, ty nejmenší!

Morče obchází a poslouchá a v hlavě mu to šrotuje…očkama šmejdí…

505
okkvp
Reagovat

Věra je Věra :-)))

506
Wanna be your monster
Reagovat

Petr: nechtěl se s ex vyvolenýma, protože ti, co se sním chtěli bavit tak většinou zištně, jako Věra.
Vlado: no tak věra…

507
Péťa
Reagovat

Hradil zas valí klíny štrudle do hlavy.Bože to je debil.

508
Poštovní holub
Reagovat

Myslím, že ta symbióza Vlada s Petrem je hodně překvapivá. Vypadá to dost věrohodně a baví mě to, protože to asi vyděsilo buldočinec.

509
JanaH
Reagovat

507 Péťa : napiš co, jsem na terase. :-)))

510
dessin
Reagovat

Tak ono se dalo cekat ze si sednou… maji spolecne tema, vasne a hysterie uz utichly, oba jsou dost stary na to aby si nejaky krivdy z minulosti nezacali vyrizovat hned mezi dverma…

511
Honzad
Reagovat

„Jsem slyšel, že dítě od Wendy se bude jmenovat po mně…“ :D

512
JanaH
Reagovat

508 : až superboss najede na úkoly štábu, bude po symbióze. Což bude škoda a to mě bavit nebude, asi.

513
rejpal
Reagovat

Zdena není socialistická. Zdena je komunistická, vyznává volnou lásku.

514
Frodo
Reagovat

Buldok Já jsem přesně ten typ, co dlouho vyspěje pak vypadá mladší než je!!! Buldoku, nevím, jestli ti to nerozhodí čakry, ale vyspělý ještě zdaleka nejsi a pravděpodobně do smrti nebudeš a vypadáš, bohužel starší než seš…

515
Wanna be your monster
Reagovat

petr: jak sis dával to kokosové.

Vlado: to byl, petře, jediný den, kdy jsme se nepohádali.

petr. To už jsem tam nebyl.

516
abbarth
Reagovat

Na kameře 3 nostalgie Petr a Vlado…

517
Poštovní holub
Reagovat

510 – No, mohli hrát scénář štábu a pokračovat tam, kde tehdy přestali. Nestalo se, a je to docela příjemné.

Musím jít, škoda, prosím pište, ať jsem zas v obraze.
Díky a mějte se!

518
Kami
Reagovat

Je dobre ze tam Petr je, pokud bude bigboss. Vcera nez zacala ta flaska to bylo desny. Petr ma podle me takovou tu prirozenou autoritu uz i tim, ze je to dalsi mazak. Mozna trosku tu bandu zkoriguje a nasmeruje z toho zmatku. Ktery vznika pri plneni ukolu. Uvidime..

519
irena
Reagovat

Vidím to podobně jako Honzad a Scalex (a hodně si všímám té slušnosti)

520
Frodo
Reagovat

Poté, co Zdena řekla Buldovi, že je starý, tak bulda dává Zdeně několikahodinovou přednášku o tom, že se cítí na 25 a má čím dál víc síly. Nemá prý také žádnou vrásku a kůže mu také nestárne. Prý to všechno záleží na životním stylu, jestli člověk kouří a chlastá a tak…Asi mám halušky, protože vidím buldu hulit a chlastat furt, takže jestli to nejsou halušky, ale fakt, tak to je jen důkaz toho, že na něj neplatí ani tyto „přírodní“ zákony…Nu, není se čemu divit, jak už ho tak známe…

521
Hooper
Reagovat

Tipovačka: kteří VV budou Zvěřinou primárně úkolováni? IMHO čtveřice Láďa-Lucka-Martin-Miro

522
abbarth
Reagovat

OT
Na http://www.maxi-tip.cz/cz/sazeni/zabava/2013-09-03?limit=100&selectDates=1 jsou vypsané sázky na vítěze vyvolených, co říkáte na kurzy?
BTW gratuluji té slečně/paní, co si vymyslela pro El Nina přezdívku Jan Benda, protože se z toho stalo jeho „oficíální“ jméno…

523
Mab
Reagovat

Velkej buldok že vypadá mladší, než je? :DD Vždyť vypadá na padesát. :D

524
JanaH
Reagovat

520 Frodo : teď Zvěřina Lůce : „Proč si staří chlapi hledají mladý ženský? Protože se pak taky cítí mladší.“ :-)

525
JanaH
Reagovat

522 : děkuji. :-D

526
Baruš
Reagovat

To je mazec, jak je na VB nejvyšší kurz. Nikdo už s ním nepočítá. To by se asi divil, jak si stojí.

527
Jaxi
Reagovat

475: Milý Zorro, je mi ještě o pár let víc než Vladkovi a upřímně musím říct, že bych si s těmi ostatními také neměla co povídat. Plané zdvořilostní kecy mě k smrti nudí a občas vylítnu, protože to krásně uvolní napětí a nemusím v sobě nic dusit. Vlado je poměrně nornální a inteligentní introvert – cholerik, většina stejně nastavených lidí ho nepochybně chápe. Že ty to máš jinak – nechť žije variabilita. Ale osobní invektivy (zejména vůči zdejším přispěvatelům) by bylo vhodné vynechat.
Mmch. oceňuji, jak Vlado říkal Zvěřinovi, že s ním (Vladem) taky muselo být těžké vyjít a že ty názory a chování ostatních tehdy do jisté míry taky chápe…

528
JanaH
Reagovat

Vébéčko u Zvěřiny. Neví, jestli se může ptát na všechno.
To bude zajímavé, to si poslechnu.
Už valí moudra. :-)

529
Frodo
Reagovat

Dejte mi tam buldu, psl, ten dnes perlí, ren bejk!

530
JanaH
Reagovat

522 : ehm… přesněji Jenda Benda. Podle Mládkovy písničky.

531
okkvp
Reagovat

Vébéčko si přišlo honit tričko a podšparjcnout se Zvěřinou :-)))

532
Janko
Reagovat

VB už valí na Zvěřinu!

533
Frodo
Reagovat

VB říká Bondovi, že ho lidi tam nemají rádi, protože všem říká pravdu – já se po….sesouvám

534
Wanna be your monster
Reagovat

522 – Thomas má nejlepší kurz, asi mu moc lidí nevěří, no :)

535
abbarth
Reagovat

VBčko ví, že kdo dělá bordel a akci, tak je oblíbenej… On teda té akce předvedl…

536
Frodo
Reagovat

Bulda poukazuje na chyby druhých a vyzdvyhuje své přednosti, hlavně tu přímost. Kritizuje Romanu před Romanou, jako správný gentleman

537
Wanna be your monster
Reagovat

já souhlasím s tou Fortunou, že vyhraje Vlado, přinejhorším Ládík.

538
okkvp
Reagovat

Ano, správný gentleman neopomene Nikčinu indispozici požít kdykoliv je sebemenší příležitost

539
Hooper
Reagovat

wanna be your monster – Láďa ne. Spíš si myslím, že Prima připravuje vítězství pro Nikolu.

540
abbarth
Reagovat

Já si vsadil za 1000 na Nikol

541
okkvp
Reagovat

štáb jim připravil nějakou zajímavou hru

542
okkvp
Reagovat

Tomík už zas ochutnával štrúdl

543
JanaH
Reagovat

542 okkvp : hádej, co jsem včera pekla? :-D

544
okkvp
Reagovat

543 – třešni na bůčku?

545
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

3B to tam nebaví…

štrůdl zpovídá zvíře

546
Amanda
Reagovat

Nějak jsem nepostřehla co mají za úkol

547
abbarth
Reagovat

Ty obálky dostal jen někdo?

548
Wanna be your monster
Reagovat

Mají asi nějakou fotku, každý dostane nějakou část a musí poznat, kdo to je?

Žeby roztrhaná fotka od zdeničky? :D

549
okkvp
Reagovat

asi mají složit postupně obrázek

550
Amanda
Reagovat

548 – Už to vidím :D … No to by byl gól :D

551
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

dětská tapeta má v ruce nějaké papíry…asi úkol

Láďa posílá Petru janů do zpovědnice,prý tam taky dostane obálku

552
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa má nejlepší kousek..jakýsi roh, na kterém nic není. :D

553
Wanna be your monster
Reagovat

551 – ty přezdívky moc nefungují, když není hned jasné, kdo to je .)

554
okkvp
Reagovat

tak asi uhodnout kdo je na obrázku

555
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

551 – pro mně byl dítě od prvního pohledu tapeta a na Lůcu jsem si nemohla vzpomenout :-)))

tož pardon

Martůčijka a Niki spijou…

556
Bazinga
Reagovat

čaute šmíráci :-)

Lucka hlásí, že už ví, kdo to je

557
okkvp
Reagovat

Lúca řve, že ví kdo to je, ale neřekne. Zdena, že Martin

558
Bazinga
Reagovat

Lucka myslí, že je to Ládícet
Štrůdlík si myslí, že je to MB
Ládícet na přímo položený dotaz mlží :-)

559
Wanna be your monster
Reagovat

Beztak je na každém kousku někdo jiný :D

560
Frodo
Reagovat

Buldok se Lucky ptá jak to ví, místo, aby se zeptal, kdo to je…Naprosto nepřípustná myšlenka mu vytanula na mysl a to ta, že by mohl být někdo chytřejší než on a vědět to, co on neví…

561
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

MB a Dítě vypadají vedle sebe jak bratři :-))))

mají podobné oblečení

562
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado nechce ukázat svůj kousek lucce, aby to hned neuhodla :) Říká, že tam má kus skály. :D

563
okkvp
Reagovat

Luca dobře nahání Vladka a ten jí zavádí :-)))

564
bordel
Reagovat

No, může to bejt Láďa, resp. ty fotky, kde nevypadá jako mimoň. A VV by si to měli propojit s předchozím dopisem…

565
Bazinga
Reagovat

Vladko odmítá ukázat svůj kousek obrázku Lucce. Údajně proto, že je tak chytrá, že by to hned poznala.
Lucka loudí „uka! uka! já ti pak taky ukážu“

566
abbarth
Reagovat

Nejlepší je Vladko, jak nechce ukázat Lucce svůj kousek, protože by to uhádla

567
abbarth
Reagovat

Ted ukázal Ládík Vladkovi svůj kousek, ale Vladko mu ho neukáže

568
Bazinga
Reagovat

Vladko si prozatím prohlédl spoustu obrázků, ten svůj zatím ale nedal ani k nahlédnutí :-)

569
Dáša
Reagovat

To bude tá zvláštna Láďova fotka z FB, na ktorú sem dal niekto včera link. Nie?

570
abbarth
Reagovat

Nino je taky ojebán Vladkem

571
okkvp
Reagovat

Vladko si nechá ukázat a sám pak neukáže – Nino kouká: netušil jsem, že mi vyjebe Vladko :-))))

572
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Dítě: jsem netušil, že mě oj**e Vladko :-)))

573
Bazinga
Reagovat

Vladko na Lucčin pokyn „vyndej to“, v koupelně začal stahovat tepláky.

574
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka v koupelně: no vytáhni to.
Vlado se začíná svlékat.

Vlado pořád mluví o skále :D

575
abbarth
Reagovat

Štrůdla by chtěla Ninovy boty LV, protože by se jí hodily k bundě

576
bordel
Reagovat

569 – …564. Taky si to myslim.

577
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

bože, Martůčijka začala mlet pantem

578
Frodo
Reagovat

Níno sedí v červených botkách na baru a jde kolem Zdena v červené bundě. Říká Nínovi, že by se jí hodily jeho boty k bundě a přisedá si k němu…Myslím, že už chápu, jaktože ta holka nikde nepracuje a má peníze na plastiku, prodloužení vlasů, botoxu apod

579
abbarth
Reagovat

Lucka ukázala Vladkovi v koupelně už i prsa, aby jí ukázal ten svůj kousek :-D

580
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Vlado s Lůcou kouzelní :-))

581
Amanda
Reagovat

579 – Já jsem si řikala proč si dává tričko dolů :D

582
Frodo
Reagovat

VB se radši připrcatěl taky na bar, kde sedí Níno se Zdenou, která neúnavně požaduje ty boty

583
abbarth
Reagovat

Teď chce Vladko vidět kousek těla Mirky :-D

584
okkvp
Reagovat

Lúca scanuje Ládíka :-)))

585
bordel
Reagovat

Láďa…

586
Bazinga
Reagovat

Lucka si přišla zblízka prohlédnout Ládícta. Buď to teda je on, nebo ne :-)

587
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado na lucku: vyfoť si to…máš mobil? :) Dneska ho to očividně baví.

Mohl by to být Ládícet tak, jak ho neznáme. Aby si mysleli, že on je ten, co je jiný, než dělá.

Láďa i Lucka si myslí, že to je Ládícet.

588
kkaaka
Reagovat

Ládík boží :)

589
Kami
Reagovat

Ja z prerostleho mimina (Ladik) proste NE-MUUUU-ZUUUUU

590
abbarth
Reagovat

Už se bojím, co bude ukazovat Růža Vladkovi v koupelně

591
bordel
Reagovat

Jde o to, jestli si to propojej s ranní poštou, že tam je někdo jinej…

592
Bazinga
Reagovat

Viděli jste to? Ládícet u dveří poslal „pa pa“ do kamery :-)

593
okkvp
Reagovat

No neni ten Ládík k sežrání? (teď než odešel z ložnice?)

594
rejpal
Reagovat

Tak je to Ládík nebo ne?

595
abbarth
Reagovat

Růža Vladkovi co chceš vidět – prdel, bradavky nebo hovno?
Vladko vystrčil prdel

596
Wanna be your monster
Reagovat

Podle růženy je to malé dítě středního věku v košili. :D

597
JanaH
Reagovat

Ládík v řetězech?

598
Bazinga
Reagovat

LM přišla nascanovat Ládícta. Ten jí po 3 minutách, kdy zkoumala jeho pravé ucho řekl. „a proč se mi díváš na tohle ucho, není to na fotkách obráceně?“ :-D

599
okkvp
Reagovat

Týjo, teď jsem si všimla, že Ládíček ma zaděláno na bradku podbradku °°

600
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa: A co tam má Vlado, on tam má skálu? :D

601
Bazinga
Reagovat

Ládícet je rozkošný :-). Jak se snaží nesmát se, i když se mu hodně chce :-).

602
Frodo
Reagovat

Já snad tomu Buldovi ani nepřeju, aby věděl co si o něm myslí lid obecný…I když on je takovej taktik, že by si v hlavě vytaktizoval, že je jedinej normální…

603
bordel
Reagovat

Lucka dobře, už to Láďovi nežere, že to může bejt někdo jinej… :-)

605
okkvp
Reagovat

Tomík už hru označil za blbou :-)

606
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Vlado: zdeni, chceš mi ukázat ? :-)))

607
abbarth
Reagovat

604
to bude ono, kdo to je?

608
bordel
Reagovat

604 – Může bejt, skála je stěna baráku…

610
Monika
Reagovat

Ty sazkove kurzy vesmes sedi, jen bych Vladovi prisuzovala vetsi sanci na vitezstvi nez ladovi a Zdenku bych posunula nize. Jinak posledni VB to je dost dobry, mohli by jim ty kurzy hodit do vily:-))))

611
Bazinga
Reagovat

607 no Ládícet :-)

612
Wanna be your monster
Reagovat

607 – No to je ládícet :D Ale nejsem si jistá, jestli je to ono.

613
okkvp
Reagovat

604 – já skoro nic neviděla pořádně, ale o dveřích i okapu mluví

614
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

VB a Ruža to bojkotujou,jo, že tam jenom leží?

Lůca: já jsem Vladkovi ukázala kozy,aby mi to ukázal…

615
abbarth
Reagovat

Martuci s Vladkem v koupelně

616
JanaH
Reagovat

604 : odvolávám řetězy. :-D

617
Hooper
Reagovat

609 – ale tady vypadá fakt jako buzna

618
Wanna be your monster
Reagovat

https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/381893_235995816471176_925298832_n.jpg

je to fakt ono, mluví Láda s Lucií, že na té fotce nemá ten člověk obočí :D

619
Frettie
Reagovat

Nikol na Ládíka: „Dej oči k sobě“
Nikol: „Nešilhej“
Ládík: „Já nevím, jak jinak dát oči k sobě“ :)

620
Bazinga
Reagovat

Niki na Ládícta:
počkej, dej oči k sobě
Láďo, ale nešilhej schválně!

621
Hug
Reagovat

Když chce ten Nino tak moc domů,tak proč neporušuje pravidla tak dlouho,dokud ho nevyhodí? nebo i za vyhazov je pokuta?

622
abbarth
Reagovat

Vladko tahá Nina pěkně za nos :-D
Je to prý „írejdžrs“

623
Amanda
Reagovat

604 – To bude ona , co jsem viděla to ucho od Mirky tak to bude ono

624
Pablo
Reagovat

604 – To je jako Láďa? Já to řikám od začátku, že toho mimoně jen hraje! :D

625
Frodo
Reagovat

Buldok vadne a vadne…muhehehehe

626
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Vlado : podle mě je to ze skupiny Irejdžrs :D Já jsem s ním chodil, s tamtym.

627
okkvp
Reagovat

Za vyhazov je imho pokuta

628
Frettie
Reagovat

Kdo a komu tam říká Eržiko?

629
Dáša
Reagovat

Včera tu bola jedna fotka z anfasu v hnedých tónoch, keď Vlkado hovorí o skale… nemá to niekto?

630
jenka
Reagovat

618 jo to bude ono, Lucka hledala modrou kostkovanou košili a VB viděl okap :-D

631
okkvp
Reagovat

Třeba maj těch fotek víc

632
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa: Já jsem jí to neměl říkat.

Sám pro sebe v ložnici.

633
okkvp
Reagovat

Tak podle tanečků Ládíčka v ložnici, je to Ládíček :)))

634
bordel
Reagovat

Láďovi šrotuje, co to bude znamenat pro hru (ať už s VV nebo divákama)…

635
Wanna be your monster
Reagovat

629: To s tou skálou byla prdel, Vlado má oko. .)

636
Frettie
Reagovat

Vladko v ložnici! Ponožku do kalhot! :)))

637
Bazinga
Reagovat

Vlado: já musím něco vymyslet
a pak si strčil ponožky do rozkroku

638
abbarth
Reagovat

Scéna Lesba v kuchyni na Ládíka, „to poznáme podle identických chlupů na hrudi…“ Ládík „co jaký chlupy, kde…“

639
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

děcka admini, kde se můžu registrovat? nikde jsem to nenašla, na hl.stránce se jde jen přihlásit…

640
okkvp
Reagovat

Vladko si vyrobil bouličku a Ládíček se bojí, že jej budou mít za nastrčence

641
Bazinga
Reagovat

Vlado nalákal Martůčijovou do koupelny

642
bordel
Reagovat

Láďa Vladkovi: Já se bojim, že si teď budou všichni myslet, že jsem sem nasazenej…

643
okkvp
Reagovat

639 – registraci mají jen autoři a korektoři

644
bordel
Reagovat

Spojej si to s tim rannim dopisem? To je teď moje jediná otázka…

645
Ája
Reagovat

629: Vlado si to vyměnil s Luckou aby ona mohla sondovat dál…

646
Scalex
Reagovat

639 – jestli tu chceš mít alespoň fotku, tak se stačí zaregistrovat ve službě Gravatar a když tady při odesílání komentáře vyplníš email, zaregistrovaný na Gravataru, tak se ti tu zobrazí fotka.

647
Wanna be your monster
Reagovat

644 – tak zase tak blbí nejsou (aspoň někteří).

648
Ája
Reagovat

635: Vlado si to vyměnil s Luckou aby ona mohla sondovat dál…

649
Dáša
Reagovat

635 – lebo mne sa tiež zdalo, ako keby tam bol chrbtom opretý o skalu, ale už si to presne nepamätám :)

650
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado: honzovi jsem řekl,že jsem s ním chodil a on mi uvěřil. :D

651
JanaH
Reagovat

Ponožka v teplákách je hrozně nepohodlná. :-)

652
Frettie
Reagovat

Eva: „Já bych chtěla slyšet pořádný túrování auta.“

Bohajeho, ta je jednoduchá.

653
Bazinga
Reagovat

Martůčijová si o Dítěti myslí, že je rozumu mdlého. To, jak se s Vlado s Dítětem štenkrují, pochopila tak, že Vlado si dělá legraci, ale Dítě, Dítě že to myslí vážně…

654
bordel
Reagovat

647 – No, je to jednoduchý. Ale zatím to tam bohužel nikoho nenapadlo, ani ty, co si myslej, že je to Láďa (a to evidentně jinej Láďa, i z těch kousků).

655
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

643 -jo aha,díky

656
JanaH
Reagovat

644 bordel : zatím si spojil jedině Láďa.

657
Bazinga
Reagovat

Lucka dělá, že spí. Bohužel u toho i žvýká. Tak nevím :-)

658
bordel
Reagovat

656 – No právě :-)

659
bordel
Reagovat

Erasure nebo John Travolta… Dobře, Ládík…

660
bordel
Reagovat

Nikol, Tomáš – Konečně spojení!

661
Wanna be your monster
Reagovat

Už by to mohl štáb ukončit. At pokecají o Láďovi.

podle mě to napadlo všechny, i thomas to teď řekl, že to má společného něco s tím, že někdo něco hraje.

662
JanaH
Reagovat

Hele, vorvaň už špekuluje. Ale úplně blbě.

663
bordel
Reagovat

Tomáš: A nebyls ženská Láďo?

664
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Láďa: jedna ženská se mě ptala,jestli nejsem transka…

665
bordel
Reagovat

A hned Láďa se chytil toho, že to je fotka, když byl mladší…
Hráč :-)

666
Wanna be your monster
Reagovat

Zpovídají Láďu, ať se přizná k něčemu :)

667
Wanna be your monster
Reagovat

proč je zas nejhlasitěji domovnice…

668
JanaH
Reagovat

667 : hádej!

669
okkvp
Reagovat

Tak ale už by štáb něco spustit měl

670
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

děcka,ale mám strašlivé zjištění – Ruža mi zdaleka nevadí tak,jako LP a Martůčijka! Ty dvě,když slyším, chtěla bych být Dextrem…

671
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa musí říct, co skrývá a proč.

672
bordel
Reagovat

Dobře štáb :-)

673
Wanna be your monster
Reagovat

Složili to…
Thomas: to není Láďa.
Domovnice: nejsi to ty, martine?

674
Bazinga
Reagovat

Růžena se bojí toho, že po poskládání fotografie vyjde najevo, že je to ona.

675
Wanna be your monster
Reagovat

Mir: nic neskrývá ne, byl štíhlejší akorát kdysi.

676
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

o obočí prý nejde…

677
Bazinga
Reagovat

Dítě: co ho stresujete, jako?
Ládícet ovšem přestal mluvit jako Ládícet. A začal mluvit jako Ladin!

678
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

Láďa není Láďa,ale je to Láďa! :-)))))

Něco jako: ty nejsi Vlasta…ty jsi Vlasta!

679
JanaH
Reagovat

VB : „lidi si myslej…“ :-D

680
okkvp
Reagovat

Dobře udělali Tomíkovi v hlavě hokej :-))))

681
Wanna be your monster
Reagovat

Z ostatních fotek je vidět, že prostě teď má takovou vizáž, jakou má ve vile, ta fotka nic neznamená. A to, že je účelně trochu větší mimoň, než je, aby zaujal, to je snad jasné. :)
Ale myslím, že se nepřetvařuje nějak extrémně.

682
Scalex
Reagovat

678 – „Láďo, ty jsi princezna!“

683
Bazinga
Reagovat

Dítě dobře! :-). Vy ho tady stresujete a přitom jde o blbou fotku…

684
Extasy Of St. Theresa
Reagovat

682 – jo, taky mě to napadlo :-)

685
Bazinga
Reagovat

Dítě: prostě změnil image
Růža: nezměnil image, ale vizáž

686
okkvp
Reagovat

Láďa je v prdeli a já jdu mejt koupelnu :-)))

687
Frettie
Reagovat

Bazinga (685): :DDDD

688
Pablo
Reagovat

Vlado: Zatleskáme, Láďa je v p*deli a já jdu mejt koupelnu :D

689
Wanna be your monster
Reagovat

No, kdyby tam dali tuhle, určitě by byla větší sranda. :)
Ale stejně, trochu podpásovka od štábu.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/384594_232920500112041_156592267_n.jpg

690
Scalex
Reagovat

Vladko je naprosto úžasný hláškař. Takový v jedničce nebyl ani zdaleka… je vidět, že i když je furt hysterický a cholerický, tak v těch nehysterických fázích má mnohem větší nadhled a umí si slovně výborně pohrávat…

691
bordel
Reagovat

Ovšem Nikol se opět (HP neznám, ale dle jiných) ukázala jako největší řešička. A mně to rozhodně nevadí…

692
Wanna be your monster
Reagovat

Jenom upozorňuju, že není v řetězech, ale v céčkách :D

693
JanaH
Reagovat

689 : no tuhle jsem myslela, že to bude! :-DDD

Céčka jsou spojená do řetězu. :-D

694
Lady XL
Reagovat

Díky všem za krásný on-line popis. Nemám v PP kamery, v pátek i sobotu jsem úplně mimo net, takže jsem na vás zcela odkázaná…. Takže super a fakt moc díky i za všechny články…!!!

695
Wanna be your monster
Reagovat

Růžena: já jsme taky tlustá a jsem hezká. :D

Ládík to překlopil na to, že se necítí hezký.

696
okkvp
Reagovat

Tedy pod kulometem Růženy bych asi změnila i sexuální orientaci a šla jí okamžitě podat náležitý důkaz, jen abych měla pokoj

697
Bazinga
Reagovat

Růžena rozbaluje další dopis. „bude to nějaká tajemka“

698
Wanna be your monster
Reagovat

Eva Hrábětová vede terapeutické sezení, aby Láďa vylezl ze své ulity.

699
XY2
Reagovat

Růža je nějaký terapeut? já bych tedy raději nechodila mezi lidi…

700
XY2
Reagovat

Jo, hrábětová je druhá stejně dobrá v této profesi:-)))

701
Wanna be your monster
Reagovat

Evina navrhuje skupinovou terapii – každý o sobě něco řekne.

702
bordel
Reagovat

Vladko: Já nevim, jestli je Láďa takovej, a nebo neni, ale mě to nezajímá, já bych radši šel domejt tu koupelnu. :-)

Romana: Ale i tohle na nás můžeš ty hrát…

Vladko: Tak jistě, ale o tom ta hra je :-)

703
Ludvík
Reagovat

Víte co je problém v téhle řadě, zatím… dramaturgie.. oni jsou vypatlanější než vyvolení…

704
XY2
Reagovat

Chce být chytrý a proto chodí do školy:-) možná je chytrý a proto chodí do školy:-)

705
bordel
Reagovat

Kulomet Vladko, dobře… Ale to se nedá přepisovat…

A je vidět, že nejradši by šel domejt koupelnu :-D

706
Bazinga
Reagovat

Martůčijová nabízí Vladkovi popcorn. Vlado zcela přirozeně odmítá. Má totiž na sobě gumové rukavice, ve kterých uklízí koupelnu.

707
Bazinga
Reagovat

VB hovoří jako kniha. Brožovaná.

708
Hooper
Reagovat

Hraběnku mám čím dál tím radši, ale proč z toho dělá komunitu?

709
Frodo
Reagovat

Růžina hlubinná psycho sonda – bože můůůj

710
JanaH
Reagovat

Nejde ta Růža nějak přeskočit?

711
Amanda
Reagovat

Vlado řekl něco ve smyslu toho že Láďa je zanedbaný, ale přitom by byl hezký, má špatný styl oblékání, ale Vlada s ním baví mluvit je inteligentní a dá se s ní bavit o všem, ale musí se poprat s tím sám, Vladovi taky nikdo nepomohl

712
Kami
Reagovat

Koukam na rekap Nocni show..konecne.
Buldok sedi ve Zpovednici a ma moznost neco vzkazat sve pritelkyni venku. A nerekne ze ji miluje (??), ale ze si muze venku take delat co chce..

713
upsik
Reagovat

Láda se hledá a není gay…chce předělat na ženu…

714
8472
Reagovat

Divím se, že mu to i přes tohle všechno většina docela žere. Přitom se docela odkopal tím, že se snažil mlžit že na fotce není on. To by pro ně přitom mohl být jednoznačnej důkaz.
A když si to dají dohromady s tím, že Zdena tam už několikrát vyprávěla, že když Láďu potkala na prohlídce u doktora, tak působil úplně jinak, jako normální pěknej a sebevědomej kluk… Řekla doslova, že to byl jinej člověk.
Na tu hru bachařek jim tam nikdo neskočil, ale udělat jednoznačnej závěr u Ládi se většina bojí. Že by obava jak budou působit venku, kdyby se sekli?

715
JanaH
Reagovat

Pavluša pohaněla štrůdly frizůru na Ládíkovi.

716
bordel
Reagovat

Vladko (zkráceně): Vadí mi, že o sebe nedbáš, ale jinak se bavíme a v poho.

Tomáš: My jsme chtěli dát Láďovi oblečení, chtěli jsme ho ostříhat, dát mu nějaký řetězy, ale on to nechtěl, on chce bejt takovej, jakej je. A jseš originální Láďo, tak takovej zůstaň.

Mirek: Mezi mnou a mý kámoše bys nezapad… A to je všechno…

Romana: Láďa se teprve hledá, a až se najde, tak třeba na sobě něco změní. (Martin souhlasí)

Nikol: Bavíme se, jo. Ale nevim, že jseš nespokojenej se svym vzhledem, ale když chceš nějak vypadat, tak musíš makat. Musíš cvičit, musíš se hlídat v tom jídle…

Pavlína: Ale já jsem myslela, že chceš takhle vaypadat. Mirka tě chtěla ostříhat, a neudělal by ti něco jinýho, než ty bys chtěl, jen by to trochu střihla. Ale Vladko ti nabízel, přespat u něj, a zkusit něco ohledně komunity…

Vladko: Před těma 8 lety jsem měl taky mindráky, skrýval jsem se, sociální vyloučení je to nejhorší.

Dítě: Je to nepříjemný, Láďa řešit osobní věci takhle před všema, a je mi z toho blbě.

Mirka: On má blok, a chtěl by si povídat se všema, ale nejde mu to.

717
bordel
Reagovat

Vladko opět kulomet, jak mu to pomohlo, když ve VV1 byl pitván, a pak se konečně dostal mezi lidi… A uýž už jdu konečně mejt ten záchod, jo :-)

718
Frodo
Reagovat

James Bond říklá, že Láďa je obrovsky silná bytost, protože je ve VyVolených, kdyby nebyl, tak by tam nebyl

719
XY2
Reagovat

Já su moc ráda, že Ládík by nezapadl mezi Mirovi známé, fakt jsem ráda…

720
Wanna be your monster
Reagovat

VB: na to balíš holky na seznamkách, jo?

721
XY2
Reagovat

Vlado upřesnil, že neví jak to bude a nakolik budou přátelé, že se to mění, ale přespat může dycky:-))) pud sebezáchovy u Vlada funguje dokonale.

722
jenka
Reagovat

Já budu zřejmě úplná nula, ani mně totiž ve snu nenapadlo přihlásit se do VV :-(

723
Wanna be your monster
Reagovat

Štrůdle zapadl řetízek za skříňku..ale nesmí hýbat s nábytkem. :)

724
Frodo
Reagovat

Já taky nejsem silná bytost, protože nejsem ve VV a jak známo: LEPŠÍ ZUSTANOU! a my se tam ani nedostali :-DDD

725
Hooper
Reagovat

OMG, to byl zase dementní úkol. A veverka se tam přišla vyspat.

726
čunbabunga
Reagovat

„no to bych chtěl, nějaké cviky na prsa, jestli to existuje“….no ohledně hry Láďy jsem spíš pesimista, ale takhle blbej snad nikdo neni? :-)

727
bordel
Reagovat

Láďa: Nenudim se tak, abych si šel zacvičit. Chtěl jsem cvičit každej den, když tu nebudu mít počítač, ale nic…

728
okkvp
Reagovat

nenudim se tak, abych si šel zacvičit – já toho Ládíka miluju :-)))

729
jenka
Reagovat

Jak říkala Růža, lepší zůstanou, ale nejlepší jsou doma!

730
okkvp
Reagovat

a Zvěřina nám to už zas nandavá :-)))

731
XY2
Reagovat

Hrabětová říká, že se o ní psalo, že spala se psem a tak nebude lidem lhát:-)

732
Frodo
Reagovat

729 – máš recht /teda spíš Růžka/

733
Péťa
Reagovat

Štrůdla pohanila Hradilovi svetr a ten ho šel hned sundat.

734
Frodo
Reagovat

prej Avatarka – ale má recht štrůdl

735
Frodo
Reagovat

Ten Buldok je fakt komik na jedničku!

736
Péťa
Reagovat

Viděli sme už avatarku s rozpuštěnejma vlasama?

737
Frodo
Reagovat

Péťa – viděli a má moc pěkný vlasy a sekne jí to

738
Amanda
Reagovat

Kamera 1 – moucha, kameraman je asi pryč

739
Hooper
Reagovat

Vébéčko čeká do pátečního vyřazení krušný čas, o tom žádná.

740
Frodo
Reagovat

Přjemenovávám LM na avatarku, to nemá chybu! :-DDDD

Samozřejmě autorství jde za štrůdlou!

741
Frodo
Reagovat

LP furt brečí, že tam nemůže jíst, já jsem jí ale ještě snad neviděla aniž by futrovala

742
Péťa
Reagovat

738 vyvolená moucha cece

744
rejpal
Reagovat

Frodo
Snaží se to nechutenství rozehnat.

745
JanaH
Reagovat

Hradil si to žehlí u Mirky.
Proč mu tu upřímnost nevěřím?

746
Frodo
Reagovat

VB se kaje, omlouvá se avatarovi za to, že byl netaktní!

747
Péťa
Reagovat

745 blíží se palcovačka tak dělá co může:o)))

748
Frodo
Reagovat

Zdena říká Ladovi, že má hrb a prsa a Martůčijka říká, že to neva, že má taky prsa

749
Amanda
Reagovat

747 – Přesně, jde žehlit protože se bojí

Avatar je super o tom žádná, ale postřehl někdo že Štrůdla má být Lara? :D

750
Frodo
Reagovat

Štrůdla je štrůdla vo tom žádná…ale Avatarka byla trefa do černýho :-D

751
Igor
Reagovat

s tema prezdivkama to uz trochu prehanite, skoro u kazdyho prispevku aby clovek lustil o kom je rec.

752
Hooper
Reagovat

749 – postřehl. A teď říkala avatarka Pavlíně „ta je má, tu mi nech“:-))

753
Frodo
Reagovat

752 – děvčata mají volnej vztah? :-D

754
čunbabunga
Reagovat

Tak nějak se bojím, že dnes ještě uvidíme Vladka vyřvávat a odcházet. Přeci jen bych řekl, že je pro Zvěřinu nejsnadnější cíl, pokud má udělat nějaké tóčo a (vy)provokovat, jak se spekuluje.

755
JanaH
Reagovat

Vorvaňovi právě odlehlo a samým štěstím Zvěřinu chlapácky objal.

756
Wanna be your monster
Reagovat

Kdo je avatarka? Já ten film neviděla, tak vím jen, že byli modří…

757
Crazy lady
Reagovat

Taky bych se přimlouvala za nějakou redukci těch přezdívek. Takový jako štrůdl neba Martůčka mi nevaděj, ale v těch „iniciálovejch“ mám guláš. Myslím ty MB, LP a tak podobně – než se zorientuju tak by vyrostly ředkvičky.

758
rejpal
Reagovat

JanaH
O půlnoci přijde dopis, ve kterém štáb oznámí VV, že hra skončila a PZ je normálním soutěžícím. A ráno se vzbudí a najdou tam Tonyho s Hranáčem

759
Amanda
Reagovat

Růža „Na narozenina bych se měla i převlíknout do něčeho“

760
Bazinga
Reagovat

Růžena dá Zvěřinovi největší dárek. Převlékne se.

761
JanaH
Reagovat

Růža loví narozeninový model. Štrůdla taky.

762
Wanna be your monster
Reagovat

758 – Já bych byla šťastná náhodou :D Hranáč byl můj fanoušek.

764
JanaH
Reagovat

758 rejpal : :-D
V tom případě dneska rozhodně do půlnoci vydržím. :-)))

765
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
no jo, ale oni by se na to asi dívali jinýma očima.

766
Hooper
Reagovat

Nikola je nějaká nadržená a pohlaví si nevybírá:-))

767
Amanda
Reagovat

761 – Růža má krásný model!!!!!!!!!!!!!! :D:D

768
Bazinga
Reagovat

:-D, Růžena zápasící s MB mě rozsekali :-) :-). Nejhlasitější smích jsem vyluzovala na konci, kdy Martin vyskočil z povalené Růži.

769
rejpal
Reagovat

JanaH
Já každý den plánuji, že ne, ale moc se nedaří. O víkendu jsem šel spát v půl jedné /bez internetu/ a zdálo se, že je skvěle brzy.

770
JanaH
Reagovat

Štrůdla zkritizovala Růže oblečky.
Růža si je obhajuje, že to stojí prachy.

771
rejpal
Reagovat

Thomas je nejstarší a zase nejrozumnější. Nemusel by se tolik podceňovat. Je taky nejkrásnější a největší kaňour.

772
JanaH
Reagovat

771 rejpal : a má největší svaly a nejmenší koule.

773
rejpal
Reagovat

JanaH
Aspoň může myslet hlavou.

774
Crazy lady
Reagovat

771 – a byl v Americe !

775
JanaH
Reagovat

773 rejpal : myslíš? :-)))

776
Bazinga
Reagovat

771 – 773, což zcela potvrzuje tou nedokončenou větou při válení se se Štrůdlíkem “ já jsem se do tebe asi…“ a Štrůdla na solar „jé, ty máš šedivý vlasy… ty seš vážně starej“ :-D

777
rejpal
Reagovat

Crazy lady
Na to by se zapomínat nemělo.
Beztak je sranda, jak tam užívají přezdívky z Panáčka.

778
rejpal
Reagovat

Bazinga
Pan božský. Nekup to.

779
dessin
Reagovat

prej „hele ty malej buldoku! co ty velkej buldoku“ :)))

780
Bazinga
Reagovat

gentleman VB na Růženu, kterou potkal ve dveřích „fuj, to jsem se zlekl“

781
Amanda
Reagovat

Růža změnila model

782
JanaH
Reagovat

778 rejpal : jsem si jistá, že odolám. :-D

783
Bazinga
Reagovat

Růžena si včera provedla souhrn bodů. V celkovém hodnocení (tedy jak za sexy ženu a ženu „do pohody“), se umístila na druhém! DRUHÉM místě! Předehnala i Zdeničku

784
JanaH
Reagovat

Jenda Benda mě už nebaví s tím palcováním.

785
JanaH
Reagovat

Ale Vébéčkovi se to moc zamlouvá.

786
Hug
Reagovat

Doufám že těsně před palcováním dostane Honza imunitu,to pak bude každýmu šrotovat,koho mají dát

787
Frodo
Reagovat

VB perlí a perlí a bude perlit víc a víc!

788
JanaH
Reagovat

Jenda všecky přesvědčuje, že ho jeho fanoušci nepodpoří.

789
dessin
Reagovat

Ptam se opet a znovu, ale copak nemaji zakazano bavit se o palcovani, taktice, Zuctovani apod, ze se tam domlouvaji verejne???

790
Frodo
Reagovat

Buldok je šťastnej jako kdyby byl mezinárodní den dětí, tou taktikou, že se vypalcuje Jenda Benda

791
Wanna be your monster
Reagovat

Vypadá to , že dítě přemluvil Nikol, Dva až tři buldoky, štrůdlu a růženu, že mu dají palec.

792
Hug
Reagovat

taky se vám tak seká kamera 1,nebo jen mě?

793
terz
Reagovat

789 – Tuším že až úderem půlnoci začínají platit zůčtovací pravidla.

794
rejpal
Reagovat

JanaH
tomu bych docela věřil.

El Nino žebrá o palce, aby mohl jít domů. Růža má nejspíš radost. A vysvětluje, že jeho fanoušci tuhle show oduszují, tudíž vezme-li Vlada, jde určitě domů. Jenže, co když mu štáb dá imunita a tihle spiklenci budou muset na poslední chvíli hledat někoho jiného.
Nicol i Růža se ujišťují, že nezmění záměr a nevezme je. A Nico, mrzí, že to udělá Vladovi za zády, protože ho má ráda.

795
Wanna be your monster
Reagovat

Co si štrůdla žehlí na těch rovných vlasech?

796
Bazinga
Reagovat

:-) já si tu Dítětovu imunitu taky moc přeju :-). A jinak ano, taky se mi to seká.

797
JeanJean
Reagovat

Jen mě zajímá… Proč se Zdeňce říká štrůdla? :)

798
Wanna be your monster
Reagovat

792 – jen tobě.

799
Frodo
Reagovat

Tak teď jsem viděla VB jak si převlíkal nohavice a začínám vážně pochybovat, že má svaly ještě někde jinde než na těch bicákách!

800
Bazinga
Reagovat

řekne už někdo VB, že v tom bílém vypadá jak sněhulák?

801
Wanna be your monster
Reagovat

797 – protože upekla štrůdl a dva dny chodila a všem ho cpala.

802
rejpal
Reagovat

786 Hug
Štáb naslouchá a zlomyslný je na to dost. Navíc, Nino je poslední člen a dřív tihle lidé imunitu měli. Proč tam ten Jenda Benda lezl, když má po třech dnech dost. Přál bych si, aby to byla nějaká nordická let. Ale asi není.

803
Hooper
Reagovat

Btw vébéčko odstraněn z úvodní fotky Sabinky. Proč asi?

804
JanaH
Reagovat

Už jenom to, že o tom kecají furt dokola a dělají si velkolepý plán, bych jim to být štábníkem překazila. Ať to úterní palcování má koule.

805
Bazinga
Reagovat

797 protože asi před 5-6 dny nemlela o ničem jiném, než že umí upéct štrůdl, pak ho upekla a dalších 20 hodin ho všem nabízela.

806
Hooper
Reagovat

(tedy na fb)

807
Monika
Reagovat

To vypalcovani Nina se mi vubec nelibi, kvuli Tomasovi. Ten srac vylozene ceka, az za nej nekdo vyhodi Vlada. Pujde-li Vlado domu, VB si hodne ulevi, vycejti sanci zvitezit a bude nesnesitelnej…

808
bobek
Reagovat

pokud dítě si vezme do duelu Vladka, tak budu mít fakt nervy a o V. se bát

809
JanaH
Reagovat

800 Bazinga : já bych napsala, jak vypadá, ale protože jsem noblesní, tak to nenapíšu. :-)

810
Frodo
Reagovat

¨807 – jakoby už teď nebyl :-D

811
Bazinga
Reagovat

809 :-D :-D já jsem si to myslela :-D

812
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko má hlubokou vrásku na čele. Zdenička ho má myslím někde, podle toho, jak se na něj dívá.

813
rejpal
Reagovat

Jinak kývnutí Nicol je dost průser. Dát palec s vědomím, že má jít do duelu blízký člověk, to je pěkná hloupost. Nemůže vědět, jak jsou venku rozdané karty. Nino to sice ví, ale ona nemůže vědět, jestli je nebalamutí.

814
Wanna be your monster
Reagovat

808 taky tak :D

815
JanaH
Reagovat

802 rejpal : nevěřím, že chce Jenda domů.

816
JanaH
Reagovat

803 Hooper : no nekecej! :-D

817
EvkaD
Reagovat

A proč by Nino měl brát Vlada?? On s ním vychází dobře? Ať si vezme Thomase, ten blb nikomu nebude chybět…
Je pravda, že s Ninem jediným bych měla o Vlada strach…
No ale zase bych neměla závislost, jednoduše nedívala bych se!

818
Monika
Reagovat

813, rejpal – souhlasim, prekvapila me, ze neprotestovala, doufam, ze si to jeste rozmysli, to by ji mohlo i uskodit u divaku, tohle nikdy nemeli radi.

819
Bazinga
Reagovat

803 :-) a to by se mi líbilo. Nejvíc v té kombinaci (která je ale asi jen drb), že na ní přepsal všechen majetek, aby se vyhnul exekucím :-D :-D.

820
JanaH
Reagovat

807 Monika : nikdy jsem nikomu nikam neposlala jediný hlas. Pokud jejich humus plán vyjde a bude duel Vlado versus Jenda, pošlu Vladovi maximální počet SMS. Tak.

821
Wanna be your monster
Reagovat

817 – Nino tvrdí, že chce domů a že Vlado je nejsilnější.

822
Hug
Reagovat

Rejpal -Jenda Benda měl dost hned v prvních minutách ve vile,podle mě ještě před několika týdny neměl o nějakých Vyvolených ani ponětí a na casting se dostal tak že šel kolem a viděl že se tam něco děje tak tam vlezl,a vůbec netušil do čeho jde.

823
Hug
Reagovat

Růžena zas mele o tom,že ji všichni venku říkají jak je kouzelná:-))

824
Bazinga
Reagovat

VB na Štrůdlíka „mně se hrozně líbí, jak sedíš… fakt… to je strašně krásný!“ …

:-D :-D

825
Wanna be your monster
Reagovat

822 No to asi těžko .)
Hlavně to by mohl udělat jen v Ostravě, v Praze chodili jen lidi, kteří dopředu vyplnili formulář a byli pozváni.

826
JW
Reagovat

Zdarec, ja si myslim, ze Nino ma za usima. Necha si dat palce, bude hrat na to ze pojede Vlada, ale pak udela nejakej incident a vyzve PrasoPsa. Proto se Prasopes s jeho Panickou ptali, koho si vezme kdyz by si nemohl vzit Vlada. Prasopes se boji aby nesel on. Proto vaha mu dat hlas. Ale mam pocit, ze Panicka Prasopsa to Prasopsovi mozna nekde nakukala,… Jinak by Prasopes nevahal ani minutu, protoze by byl v prvnim Deathmatchi zavodou a tim v pohode… Muj nazor.

827
dessin
Reagovat

..proc by mel Nino mit i jen teoretickou sanci porazit Vladka??

828
Frodo
Reagovat

Buldok vypráví jak doma žere sladký na kila. Bonbony prokládá čokoládou.

829
Wanna be your monster
Reagovat

827 – prý je celkem slavný a má dost fanoušků.
Ale to Vlado taky.

830
rejpal
Reagovat

JanaH
Doufám, že nechce. O víkendu jsem tu nebyl, nemám, dost informací. Ale pak se může leckdo divit. Třeba i někdo z těch, kdo mu ten palec dají. (Pokud totiž Nino není otrávený vilan, ale hráč, pak být vypalcován není vůbec špatné. Třeba chce vyzvat někoho úplně jiného a někým vyzván být nechce. Teoreticky to může být třeba Růža – a ta si tím počinem pomůže k duelu, i kdyby náhodou nevypalcovali ji). Mohl by taky chtít odstranit Tomáše a předejít tomu, že vypalcovaný Tomáš by se zachoval jako srab a vzal nějakou holku. Což by IMHO nastopro udělal.
Osobně bych si přál, aby vypalcovali Lucku. Jenže to se nestane.

831
EvkaD
Reagovat

Takže Nikol opět?? Jako v Paradise? Malá sviňka?? Kamarádka, dobrá duše pro Vlada a takto ho podrazí?? Pěkné svinstvo..
Nechci tak brzo duel Vlado a Nino…Doufám, že štáb to ví a udělá jim past, že Nino bude mít imunitu!! A ať se předvede hromotluk a vezme si Vlada, když ho tak nemusí…to by si nadělal do kalhot…
Díky za info, dnes vůbec jsem neviděla, Nicol opět blbina, škoda, myslela jsem si, že už trocha nabrala zkušenosti!

832
+-
Reagovat

Co jsem tak pochopil s diskuze mezi El Ninem a spol předtím na terase, tak o zúčtování a o tom, komu se dá palec se krom dne zúčtování může jiné dny klidně mluvit? Nikdo je nezastaví a oni plánují a plánují a chodí a řeší to. A štáb nic, tak asi to tak je. Prostě krom úterý se o tom asi může mluvit celý týden…

Jak tu dnes někde padlo, že štáb je letos asi na tom inteligenčně hůř než VV, tak na tom něco bude. Slyším jen celý den: Ten a ten do zpovědní místnosti. Párkrát jim tam přijde nějaká obálka s přetrapným úkolem… To je materiál na rekap, že by stačil jeden týdně a ne jeden denně. Je to zatím víceméně nějak o ničem i po týdnu a něco. Všechno mi to přijde takové afektované a „napovel“.
Navíc, na co se jich v té zpovědní místnosti pořád ptají, když v těch rekapech je ze zpovědní místnosti nakonec tak 20 vteřin z celého dne. To je jak když si je tam zavolají a řeknou: Tak co, jak se dnes máš? Ale jo, jde to… Ok, tak zatím, uvidíme se zas zítra :o(

PS: Jinak pod komentář č.4 (rejpal) bych se podepsal

833
Renča
Reagovat

Ten Thomas kouká děsně vilně na Zdeničku při česání :-)

834
woczko
Reagovat

JW – pokud by to udělal, a i kdyby se potom vrátil do vily, tak je pro další hru de facto odpískanej protže mu už nikdo neuvěří ani nos mezi očima.

835
koc
Reagovat

cus smiraci :)

diky vsem za komenty

upc ž – již dávno ne holohlavy, ne vyplesly a rozhodne ne stary ;-) pokud neni pro tebe 36 stari

836
JanaH
Reagovat

830 rejpal : taky doufám, že nechce a je to jen čertovina z jeho strany. Pokud Jenda o víkendu promluvi, bylo to většinou o palcování. Jinak se nijak neprojevil.
Proč Lucku?

837
Bazinga
Reagovat

Růža si cucla hélia. Je to ještě horší než obvykle.

838
+-
Reagovat

A k tomu, co plánuje El Dítě – myslim, že bude mít imunitu. Tak to snad nehorzí. Ale pamatuju, jak si tehdá snad Zvěřina taky přál od každého palce a oni to dali Regině. A pak snad vyplynulo na povrch, že na sebe vsadil, jakože vypadne první. Pamatujete tu aféru někdo?
Tak třeba si taky El Dítě vsadil někde na sebe, že půjde první, tak by vypadl na začátku, shrábl balík, Vlado by se vrátil a ještě by si udělal reklamu, že byl vidět v tv :oP

A myslím, že za to jeho: Dej mi hlas, chci domů za synem… ho Tereza v přímáku trochu zepsuje. U Nikol mám pocit, že nevydrží a Vladovi plán vyzradí

Jen se i letos po fiasku s HP děsim toho, že prima nakonec něco pos… a bude z toho zas nějaká fraška, na kterou tu budem za dva měsíce všichni nadávat

839
koc
Reagovat

837 – strudlice ale znela bajecne :) jako trpsalicek

840
EvkaD
Reagovat

820, já to Jani taky udělám, jednou a naposled, myslím a doufám, že lidi ani tv se nebudou o Vlada chtít připravit:-)

841
+-
Reagovat

Růža: Nikčo – já jsem tady boss, tak ty mi to tu pomůžeš všechno vyzdobit a řekneš všem, co mají dělat a já to budu kontrolovat :oD
Takhle v reálu nadřízení převádí své úkoly na podřízené :oD

842
Bazinga
Reagovat

841 ale dyť jo :-). to je delegace úkolů a je to velké umění :-).

843
+-
Reagovat

842 – To tedy, na to dnes mají lidé školy :o)))

844
rejpal
Reagovat

JanaH
Pro její dobro. Už před časem se nechala slyšet, že vezme Tomáše. Bude se bát, ale právě proto to udělá, navíc ho od prvního dne hodně nemusí (částečně i proto, že se přiznal, že vychovával psa bitím). A je tu ještě jeden důvod. Pokládá Zdenu za blízkého člověka a vliv Tomáše je nebezpečný i pro ni.
Jakmile se z duelu vrátí, bude mít na dlouho pokoj a pomůže to jejímu sebevědomí. A ona se vrátí. Stačí se podívat na fb – její pozice venku (na Panáčku ne) se neustále po kouskách vylepšuje, u Tomáše naopak. A tímhle tahem by získala další váhající. (A má mě -:))- hlasuji jen pro hodně málokoho, ale když hlasuji, nešetřím)

845
bobek
Reagovat

Tak pokud Nikol ten plán Vladkovi neřekne u mě končí i přes začínající mé sympatie k ní. Ona vlastně již něco podobného udělala v HP Nickovi………

846
rejpal
Reagovat

Jinak k debatám o palcování. Určitě zakázané nejsou. Kdyby byly, nemohly by vznikat žádné aliance, a ty jsou v RS jedním ze základních prvků hry i zábavy (u nás bohužel moc ne).

847
rejpal
Reagovat

bobek
Třeba je to z její strany taky jen hra a rozhodne se úplně jinak. To se uvidí při palcování.

848
Bazinga
Reagovat

Růžena je v těch „schůzkových“ šatech a s párty kloboučkem… prostě kouzelná :-)

849
JanaH
Reagovat

844 rejpal : já jsem si to myslela (pes a Vébéčko, Zdena a Vébéčko a vůbec celý Vébéčko), ale čekala jsem na tvoje vyjádření. ;-)
A že by se Lucka z duelu s ním vrátila já taky vůbec nepochybuju.

850
bobek
Reagovat

rejpal

jasně je to hra, uvidíme co udělá…
Ale, pokud to bude tak jak se to zatím jeví, totálně u mě klesne!

851
rejpal
Reagovat

bobek
Asi tak, a to ji mám jako second choice

852
Wanna be your monster
Reagovat

Oni nemají ani jeden večer v týdnu bez alkoholu, že?

853
Bazinga
Reagovat

MB podezřele shromažďuje strategicky rozmístěné balonky naplněné heliem. Vypadá to, jako by testoval, jestli ho unesou…

854
JanaH
Reagovat

Pochlastává už někdo jiný krom Růži a Mirďáska?

855
Bazinga
Reagovat

Ládícet má naražený párty klobouček tak, že vypadá jako jednorožec… a ti nosí štěstí! :-)

856
Janko
Reagovat

Já vím, že Nikol říkala, že nechce přistoupit na hru VB a MB, tak uvidíme.

857
Bazinga
Reagovat

Růžena oceňuje, že ve vile nikdo Láďu nezneužívá. 3B přikyvuje. Jeho přikyvování nabývá pikantnosti po té, co včera používal Ládícta jako držák.

858
rejpal
Reagovat

JanaH
obávám se, že tahle situace asi hned tak nenastane – leda v reverzní podobě, že by Tomáš vzal ji. Jenže mám pocit, že se jí bojí. Přinejmenším je nejistý.

859
Wanna be your monster
Reagovat

Nikol Ládíctovi dneska chválila „hořčicové kalhoty“ a už je má. :)

860
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado se baví s Petrem o Regině, že prý podala přihlášku. A má holčičku.

861
Wanna be your monster
Reagovat

Petr říká Vladovi, že je nervózní, že dnes v noci neusnul.

862
Bazinga
Reagovat

v kuchyni Dítě, Vladko, Zvěřina – krájí ovoce. Přetřásají se VV1. Dítě vyzvídá, jestli se fakt tak nesnášeli. Oba potvrzují a nyní jsou v přátelské komunikaci. Zvěřina ukončuje „čas otupí i ostrý břit“

863
+-
Reagovat

Ještě že byl ten Zvěřina v jedničce VV protože dnes by neměl o čem mluvit. To je pořád: A pamatuješ Vlado jak jsme v jedničce…blablabla. Nakonec Vladko je tam jediný jeho spřízněnec, ten to tedy dopracoval :oD

864
Wanna be your monster
Reagovat

Zítra je to palcování ve 20:15.

865
JanaH
Reagovat

858 rejpal : taky myslím, že k tomu nedojde. VB Lucku nemusí, protože je mu jasné, že ona nemusí jeho. A nemusí ji i kvůli úhlavnímu nepříteli, stejně tak Láďu. To jeho přeslazené Lucinko a Ládíčku mi mluví za vše.

866
Wanna be your monster
Reagovat

863 – tak ono je to takové divné, jít si jen tak oslavit narozeniny s cizíma lidma.

867
Bazinga
Reagovat

Dítě se vrací z terasy. Podle jeho informace balonky naplněné heliem popraskaly.

868
rejpal
Reagovat

Bazinga
Mám pocit, že hlavní důvod, proč je PZ ve vile je, veřejně vykouřit dýmku míru s Vladem.

869
Wanna be your monster
Reagovat

Honza: Cože Vlado, tobě je 43? Maximálně 35 bych ti tipl. :D

Vlado mluvil o tom, že za osm let se zase s Petrem potkají a bude mu 43.

870
JanaH
Reagovat

862 Bazinga : tak chápeš, že byl Dítě v době VV ještě dítě a nemůže to pamatovat…

871
Wanna be your monster
Reagovat

Jak Vlado ochutnává na minilžičce tu bowli. :) Doufám, že mu to bude stejně chutnat, jako to kokosové. :D

872
Bazinga
Reagovat

868 to by bylo hezké :-)

mezi tím Dítě skáče Vladkovi na jeho asi osmdesátý vtip. Momentálně konkrétně na to, že je Vladkovi 42 let.
Vladko upřesňuje, že vypadá dobře, protože je sexuálně zdrženlivý. Dítě strká 2 prsty do pusy a směřuje jimi k pupíku, aby přísahal, že Vladko na tolik vážně nevypadá.

873
JanaH
Reagovat

Vlado má obavy, že po vypití kotlíku bude v álejích nablito.

874
Wanna be your monster
Reagovat

Vladko se asi fakt chystá tu bowli pít, říká ať petr hlídá, ať do toho nikdo neslintá a nabírá se naběračkou. :)

875
Bazinga
Reagovat

Martůčijová někomu zcizila párty klobouček. Takže má dva. Myslí si, že vypadá jako ďábel. Já si myslím, že vypadá jako kráva.

876
rejpal
Reagovat

JanaH
Ten má důvodů daleko víc. Všiml jsem si taky, že s ní mluví úplně jinak, než ostatními holkami. Už nejméně třikrát ho setřela (a kdoví, jestli je výčet úplný). Na jeho povahu tohle musí být dost traumatizující. Pochybuji, že umí zapomínat. Ale mě by ani ten reverzní duel nevadil. Jenže já mu nevěřím, že půjde přímo po nepřátelích. Bude přemýšlet, s kým by tam mohl zůstat, a určitě netuší, že nejspíš z nikým a může klidně vyzvat Vlada. Aspoň by odešel jako statečný člověk.
Ale nemusí být vypalcován. Není to jisté.

877
Lenny
Reagovat

Velkej Buldok flirtuje s Evou

878
Wanna be your monster
Reagovat

876 – Tak myslím, že by měl šanci třeba proti 3B. Říkal ale, že by si vzal Mirku…tam je to otázka, je tam nejkratší dobu a neměla čím zaujmout u diváků.

879
Hug
Reagovat

Petr Zvěřina právě poradil Mirkovi,ať tu jeho hlášku-„bouchni to“ – říká pořád dokola,že se to snane hitem tak jako Zvěřinovy hlášky…. to se teda máme na co těšit..

880
rejpal
Reagovat

Na trojce záběry pro milovníky žen v prádélku

881
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Zajímavé. Také mě napadla jako možný kandidát. A vysvětlení se nabízí: jsi tu krátce, neměl jsem čas tě poznat, jinak proti tobě nic nemám.

882
irena
Reagovat

Podle mě je situace s Niněm naprosto jasná-on OPRAVDU chce pryč. A všechny přemlouvá právě proto že ví, jak je Vlado silný a že to je jediná jistá jízdenka ven bez postihu. Vladko přece už takhle posloužil Věře Patt. Ale myslím že jim to tak lehce neprojde-je to až moc okaté. Já to Dítě docela lituju, on fakt asi nevěděl co to s ním bude dělat, ale zas k tomu nemá používat Vladka.

883
Bazinga
Reagovat

rozhodit mezi VyVolené frkačky byl opravdu dobrý nápad. Růžena, Martůčijová i Pavlína jsou podezřele zklidněné, proto je potřeba ty odporné zvuky dodat i uměle…

884
JanaH
Reagovat

876 rejpal : já jsem si všimla, jak včera?, předevčírem? úlisně Lucku utěšoval po její slabé chvilce. On se snaží si ji naklonit, zatím bez šance na úspěch a doufám, že to tak zůstane. A současně z ní vytáhnout jakékoli info.

885
rejpal
Reagovat

irena
Nelíbí se mi to taky. Ale kdo jiný by mu tu jistotu dal?

886
rejpal
Reagovat

JanaH
Tady bych se vůbec ničeho neobával.

887
JanaH
Reagovat

879 Hug : Mirďa už teď neříká skoro nic jiného. Když chtěl poprvé bouchnout vířivku, musela jsem se zamyslet, co tím myslí. :-)))

888
Bazinga
Reagovat

Párty je těsně před zahajovacím hvizdem. Začalo pršet.

889
+-
Reagovat

866 – Ale tak přál si to sám, tak se nemůže divit, že je teď ve vile s cizíma a zná jen Vladka…

875 :o)))
Spíš je z ní teď Party-dzilla :o)

890
Hug
Reagovat

Fakt díky za ty frkačky:((

891
+-
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale oni vždy když se tam na něco chystají, tak je to výpravná jak na výstup K2. To i děti v mateřské škole, když se mají hromadně odstrojit z venku a umýt si ruce a jít si sednout ke stolečkům na oběd, trvá to kratší dobu, než příprava VV na cokoliv

892
Wanna be your monster
Reagovat

Mně je trochu až trapně za petra, jak tam stojí, nikdo se s ním nebaví, neví co má dělat.

893
Bazinga
Reagovat

Růžena se přivalila na terasu. Huláká „vše-chno bu-de ou-kej, vše-chno bu-de ou-kej“ a pobízí Dítě, aby do jejího popěvku rapoval. „No, Honzo, dělej. Duc, duc“

894
okkvp
Reagovat

čaute, nakoukla jsem a duševně se připravuju na to, že přijdu o uši – a jen to dopíšu, už mám Romanu a že prý by ji nikdo nepřeřval ani s mikrofonem. Nicméně mám sadu špuntů do uší a nebudu se bát ji použít

895
Honzad
Reagovat

891 – dělám vedoucího na táboře pro postižené děti, a tam vždycky každý činnost, přesun, akce trvá pětinásobek toho, jak to zvládají děti ve školce… ale po letošním sledování Vyvolených můžu naše děti nazvat rychlíky! :-))

896
bobina
Reagovat

Ládícet je jak čmeláček. Tomík je rád, že má čepičku neprší mu na hlavinku.

897
Bazinga
Reagovat

Vladko je soucitný člověk. Soucítí s diváky. Fouká do frkačky tak, že nevychází žádný zvuk. Vladko, miluji Tě!

898
Kami
Reagovat

Neslo by dat Ruzene bobrika mlceni prosim? Uznavam, ze je s ni nekdy legrace, ale ted ocekavam to nejhorsi jak zacnou pit

899
koc
Reagovat

dite a strudlice nezpivali .. copak to

900
Bazinga
Reagovat

VyVolení zpívají Zvěřinovi „hepy brzdj tů jů“

901
Hug
Reagovat

Nejlepší je bouchnot konfetky na stole plného jídla a mísy s chlastem

902
Bazinga
Reagovat

VyVolení si právě nastříkali do jídla, pití a obličejů párty sprejem „mravenčí sperma“. Název vymyslel Vlado.

903
koc
Reagovat

VBecko vypada jak jednorozec :)

904
Wanna be your monster
Reagovat

VB: ty vole, to bude uklízení zejtra.

Jakou má ten Tomáš O OSTATNÍ starost, fakt charakter.

905
Hug
Reagovat

Jen nějak nechápu Zvěřinův záměr,nebylo by lepší slavit narozeniny někde s lidima,se kterýma si má co říct a které má rád a oni jeho?

906
Kami
Reagovat

Buldok urcite ceka, ze se Strudla opije a bude toho moci zneuzit. Zatim mu stale klickuje z jeho romantickych prihravek.. to me neskutecne bavi.
Hlavne ze ve Zpovednici hlasky „ja vim ze me jen taha za fusekli, ja to tak beru“ a pritom za ni cely den beha a toka

907
Bazinga
Reagovat

Párty se rozjela ve velkém stylu. VyVolení jí chlebíčky a o Zvěřinu se nikdo nestará… Nepostřehla jsem, jestli se ho během dne někdo vůbec zeptal, kolik let mu dneska je.

908
Amanda
Reagovat

Co to Dítě hučí do Mirky v koupelně? Neslyším je

909
XY2
Reagovat

Růža v tom kabátku bude do tý doby, než vyletí?

910
Kami
Reagovat

Je libo konfetovy chlebicek? S modrymi papirky, cervenymi nebo michany?

911
Bazinga
Reagovat

908 jestli u toho Dítě otvírá pusu, tak rozhodně žebrá o palec.

912
JanaH
Reagovat

907 Bazinga : zeptal, Vlado. :-D

913
Hug
Reagovat

Amanda – Honza tam s lesbama řeší ,jak jinak,aby ho vypalcovaly

914
Igor
Reagovat

have nice a day.

915
Prochor
Reagovat

Chudák Nikol se bojí se napít. Ale dostala kapky tak se doufám bude držet.

916
Bazinga
Reagovat

Růžena vyzvídá na Zvěřinovi, jestli taktikuje.

917
Hug
Reagovat

Zdá se že lesby nepřesvědčí,mají ho rády a palec mu nedají

918
Wanna be your monster
Reagovat

914 : No většina anglických historek hapruje jak Růženě, tak Thomasovi. :) U korejských to nemůžu hodnotit.

919
Kami
Reagovat

Prepinam kameru, z Ruzi mam „meteorit v hlave“

920
Bazinga
Reagovat

ach bože. Frkačky dofrkaly, nastoupila Růžena se svým zvonivým smíchem…

921
Amanda
Reagovat

911,913 – Co čekat. Ale holky se brání, Mirka řikala něco že jemu ho dát nechce, ale někomu a to už jsem neslyšela

922
L
Reagovat

El Nino přesvědčuje Mirku, že je Vladko nasazenej…. prý

923
Scalex
Reagovat

Dítě žadoní, aby ho holky vypalcovaly, přitom mám dojem, že to byl on, kdo včera při erotické flašce tvrdil, že nemá rád prst v análu…

924
Hug
Reagovat

Taky nevím o kom mluvila Mirka,že mu dá palec,jen jsem zaslechl,že jí smrdí,že by Mirek?

925
JanaH
Reagovat

905 Hug : mě se to, jak z dalšího ex VV1 byl Vébéčko na prášky, hodně líbilo.

926
Debby
Reagovat

party působí trochu trapně.

927
Wanna be your monster
Reagovat

922 – tak když myslí, že je nasazený, jak si ho může vzít do duelu, a co znamená ten jeho plán?

928
Bazinga
Reagovat

VB se svěřuje Zvěřinovi, že VV1 sledoval z Ameriky. Byl tam sám a bylo mu smutno. Byli jeho rodina. Jeho sestra už žije v Americe 15 let a teď ho přes internet sleduje ona…

929
Wanna be your monster
Reagovat

ušaté prase…přepínám, potřetí to nesnesu.

930
koc
Reagovat

MB a dite dobre husti do LP a LM

931
rejpal
Reagovat

Zajímavý je Martin, ten už žádným spojencem VB není. Dokonce i proflákl, že hrátky se Zdenou jsou schválně. Ale Benda z toho dělá bramboračku.

932
Bazinga
Reagovat

Růža vypráví historku „ušaté prase“. Teprve dnes vyšlo najevo, že se angličtinu naučila ze slovníku.

933
Amanda
Reagovat

926 – upřímně mně je líto Petra, místo aby se bavila tak to Dítě řeší palcování

Mirka „A co ti vadí?“
Dítě šeptem „Klaustrofobie“

934
rejpal
Reagovat

Hug
Z kontextu bych tipl, že Tomáše.

935
Monika
Reagovat

Perfektni by bylo kdyby je stab prevezl a konal se trojboj. Obyvatele vily, jak tupe ovce vypalcujou Nina, ten da satek Vladovi a Vlado by si pak vzal VB:-))

936
Hug
Reagovat

934,jj Tomáše,ale vypadá to že Honza lesby přesvědčí

937
Kami
Reagovat

Pavlina prekvapive Ninovi rekla, at se k tomu nesnizuje (k te planovane palcovacce)

938
Bazinga
Reagovat

Růžena předvádí Rusalku. Teprve teď Zvěřina lituje své účasti ve VV1.

939
Wanna be your monster
Reagovat

935 – Nó, to by mohlo být, když byl trojboj poprvé, taky to vyvolení netušili.

940
Kami
Reagovat

IMUNITU PRO NINA, PROSIM PRIMOOOOOOO

941
Amanda
Reagovat

Teď se Pavlína řiká že je zvědavá kolik kdo dá romaně hlasů a Dítě „Nikdo, každý si už zvykl“

942
+-
Reagovat

895 – :o)))
915 – To jsem zpozoroval už jak přišla v úterý Růžena s Mirkem, že se Nikol bála si cokoliv nalejt. Ale tak zas ona se umí docela pobavit i bez chlastu, když chce. Nicméně, zatím každý, kdo to tam s chlastem trochu přežene, dělá mottu: Alkohol – metla lidstva, reklamu.
926: Jo ona už se párty rozjela jo? Já myslel, že je to pořád jen nácvik :oP

943
koc
Reagovat

940 – i takovy twist muze prijit :)

944
Hug
Reagovat

Malej buldok se v tom přesvědčování leseb o hlas pro Honzu nějak podezřele moc angažuje:)

945
JanaH
Reagovat

931 rejpal : proč mám dojem, že Mbéčko chce zabít dvě mouchy jednou ranou? Zachránit Vébéčko a zbavit se Vlada.

946
bordel
Reagovat

935 – Dobře ty :-)

947
Kami
Reagovat

Hovor v koupelne zajimavejsi nez cela party

948
Hug
Reagovat

Ještě je možnost že Honza ví o tom že bude mít imunitu a tohle je jen hra štábu,vždyť už má slíbeno dost hlasů na to aby šel do duelu,ale pořád přesvědčuje další a další

949
Kami
Reagovat

Malej buldok se angazuje, protoze jeslti by vysel plan Ninovi, je na tyden v klidu

950
Wanna be your monster
Reagovat

Oni řeší,, že teď půjde nino s Vladem, a vypalcují Tomáše až příště a možná si vezme vlada a vypadne. Jenže to by měl Vlado imunitu.

951
rejpal
Reagovat

JanaH
Sebe chce zachránit určitě, ale on už myslím ví, že s Tomášem to nejde, v podstatě uhodl to, jak to vidí většina venku.

952
Amanda
Reagovat

Já být Terezou zítra, tak než se začne palcovat, řeknu „Honzo ty si stěžuješ na klaustrofobii, když ti řeknu že můžeš odejít bez následků, půjdeš?“ .. Jestli mu je fakt blbě tak odejde a jestli ne tak jen hraje dívadlo a pak bych mu tedy šoupla imunitu.

953
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Obávám se, že když půjde Nino + Vlado, tak Nino půjde zpátky do vily. Nebo mu zítra dá Tereza návrh na odstoupení a duel nebude.

954
Jana1
Reagovat

831 Naprostý souhlas !To, že svá rozhodnutí vůči osobám, které ji měli jakžtak rádi, pak odbulela ?Hraje děvče, ale nemá taktiku. Opravdu malá sviňka a to začátek (opilka a dál) je opravdu zapomenuto, to se může stát každému.

955
rejpal
Reagovat

Wanna be your monster
Martin připustil, že Tomáš bude hledat někoho slabého. V jeho chlapáctví už zjevně nevěří taky

956
Wanna be your monster
Reagovat

Měli by jít prostě každé ráno Dítě vyvenčit za vilu, zdravotní procházka.

957
JanaH
Reagovat

931 rejpal : a jak správně později připodotkla Kami, na týden si zachránit pozadí. Takže tři mouchy.
Čím víc Jenda žebrá, tím míň mu věřím.
A Niki není blbá, už mluví o imunitě…

958
Dařanka
Reagovat

jéžišmarjááááááááá…..domovnice se nedá poslouchat….to je příval nesmyslů…a Zvěřina přes celou obrazovku…a taky neustálý debilní smích…raději jdu dneska od toho…..

959
JanaH
Reagovat

951 rejpal : no uhádl… on si Mirďa dost pouštěl pusu na špacír při svém příchodu do vily. Mbéčkovi např. řekl, jak působí na lidi venku. Od té doby se Mbéčko chová jinak.

960
Hug
Reagovat

Tak hlasy od leseb Honzovi slábeny

961
koc
Reagovat

Vladko ma nastydlou frkacku

962
Amanda
Reagovat

Honza si s Vladem rozumí nemá s ním konflikt tak proč mu na rovinu neřekne „Hele je mi blbě a chci domů, když mě vypalcují beru si tebe protože chci pryč a s tebou tu jistotu mám“ .. Ale takhle on to asi nebere

963
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Bylo by fér, to říct Vladovi. Bude asi pěkně čumět, až všechny hlase přistanou na Honzu.

964
Hug
Reagovat

Martučka teď vypadala jak když ze stolu nasává kokain

965
bordel
Reagovat

960 – Zklamání…

966
bordel
Reagovat

Jé… to je vošklivý… změnim…

967
ředitelkazeměkoule
Reagovat

A byl by vtip, kdyby mohl dát Zvěřina někomu imunitu a vybral by si Vlada :DD

968
Jáša
Reagovat

Fakt jsem si myslela, že tam jsou větší charaktery. Velké zklamání od Nikol. Zatím po žebříčku postupovala výš. dnes hodně hluboko klesla.

969
JanaH
Reagovat

966 bordel : jsem to chtěla pochválit… tak nic… :-D

970
Kami
Reagovat

Zitra si to predstavuju asi takto: Tereza je posle do zasobovacky pro palce a tabuli, vypalcuji Nina. Pak (az si vsichni budou myslet ze jsou v suchu) Tereza oznami, ze si to pekne zkusli, ze to byla generalka, protoze Nino ma imunitu (treba i s Mirkou jko posledni soutezici, aby to Prima nejak obhajila). Nino zjisti ze teda nic, vsichni utrou a budou muset v tu chvili okamzite vymyslet jineho obetniho beranka.

971
Wanna be your monster
Reagovat

No já čekám, že to Nikol vladovi aspoń vyslepičí. Už v jedničce byl Vlado děsně nasraný, když si ho vyzval někdo, protože chce jít domů.

972
XY2
Reagovat

Na ty jejich domluvy ohledně palcování by mohl štáb reagovat, třeba imunitou pro Dítě, na tu jeho fobii z uzavřených prostor nějak nevěřím, to je takovej blbec, že mu to nedošlo, že do takový hry nemůže?
Spíš je rozloženej celkově, nebo čekal něco jiného, přijde mi jak z jiného světa, poprve ve vile loupal cibuli, co tam ještě dělá poprve?

973
Kami
Reagovat

Zverina na Romanu: Tebe kdyby mel nekdo prekladat do reci neslysicich, tak by se udrel

974
bobek
Reagovat

cítím, cítím problém, Vladko do duelu nééééé, prosíííím
Rozhodí ho to…

975
+-
Reagovat

970 – to by taky šlo…

Jinak by jim tam mohli pustit aspoň nějakou hudbu jako podklad ne, když je to párty? Takhle tam sedí jak v kantýně při obědě…

976
bordel
Reagovat

969 – Díky :-) Ale tak zkusíme něco jinýho, ať jsou mimoni i tady… Stejně si každej myslí, že papám jenom to asi :-)

977
XY2
Reagovat

970 – ano, to by byl ideální stav:-) a ty by bylo protažených xichtů…

978
okkvp
Reagovat

Vébéčko štrúdlu líčí slasti soužití se Sabinkou – jak šíleně žárlí a jak s ní nikam nechodí atd adt – štrúdlice se šťastně směje

979
koc
Reagovat

967 – dalsi mozny twist .. je spousta moznosti jak VV trosku prijemnit vecerni palcovani :)

980
s.liscok
Reagovat

Jestli ten plán El Podrazákovi zítra vyjde…tak hurá na Farmu ! A určitě nebudu sám.

981
Jáša
Reagovat

971 Nikola, je tak dva dny slibovala, že to vladovi poví. Říkala to Lucii. Dnes otočila. Všechny moje sympatie fuč.

982
bordel
Reagovat

979 – On už štáb něco vymyslí, když teď slyší celej den akorát ty finty fň…

983
Wanna be your monster
Reagovat

970 – Blbost, kdyžtak dostane imunitu rovnou :)

984
XY2
Reagovat

Růža má strašnou šlehu, ten kabátek zabavit, vypadá jak na oslavě MDŽ v roce 1980.

985
Kami
Reagovat

Jeste si dovedu predstavit prekvapko:
Tereza v tv na Nina – mas problem s klaustrofobii? Nino – ano. A chces jit domu? Nino – ano. Tereza – tak mas pet min. na zabaleni kufru a vy zatim pripravte tabuli a palce :-)) Jeeee, chci byt clenem stabu a manipulovat :-)))

986
Bazinga
Reagovat

984 :-D, nech toho, v čem by pak chodila na pracovní schůzky a do baru? Je to elegantní a odlišuje se tím od ostatních. (plus ještě… nemačká se to)

987
XY2
Reagovat

Jestli to Nikola neřekne Vladovi, palec dolů, přijde o dost sympatizantů…

988
Wanna be your monster
Reagovat

Falešné zúčtování být nemůže, protože by někdo dal třeba nečekaně někomu palec, všichni by to viděli, a pak by mu to třeba při skutečném palcování mohl někdo vracet.¨¨

989
Mab
Reagovat

Proboha, ať vypalcujou Martůčku, aby přestala hejkat a lízt Vladovi do zadku. Tohle je dost trapná párty. To chtěli Zvěřinu potrestat?

990
XY2
Reagovat

986 – ještě má ten pěkný černý kostýmek:-)

991
Kami
Reagovat

983 – take si myslim, ze jestli dotane imunitu tak mu ji proste daji. Ale ja se jen tak bavim predtavou, jak by se s tim dalo pohrat :-)

992
Wanna be your monster
Reagovat

Já myslím, že o klaustrofobii nejde, protože něco jako že tam nechce, říkal už ve volbě ve studiu.

993
XY2
Reagovat

988 – no ale o tom to je:-)))

994
Bazinga
Reagovat

Bachařky se baví. Obě ústa do podkovy…

995
JanaH
Reagovat

978 okkvp : taky jsem se smála. Ale z jiného důvodu.

996
bordel
Reagovat

987 – Jé, hele, já jsem vose utrhla omylem hlavu, má jí teď na šňůrce, vona ještě lítá, helé… hm.

997
Alicia
Reagovat

Já jsem normálně tak znechucená, co tam vymysleli s tím palcováním a všichni jak blbečci mu na to kývli, že mě úplně přešla chuť na to koukat.

998
Bazinga
Reagovat

990 … no… ten se taky nemačká, to je fakt.

999
Sabi
Reagovat

Růža má vrchol manické fáze :)) zítra bude čoro moro

1000
XY2
Reagovat

Dostal VB trest za to, že nespal na zemi? Se mi zdá, že si tam každý dělá co chce…

1001
JanaH
Reagovat

Jediný, kdo myslí na Zvěřinu a jeho narozeniny je Vlado a Niki…

1002
okkvp
Reagovat

Vladko na Romanu : ty jsi ještě střízlivá? (prej jo)

1003
+-
Reagovat

997 – Tak to, že to odkývali, ještě neznamená, že to udělají. To už tady taky bylo, že někdo slíbil palec a pak ho dal někomu jinému s tím, že se sice domluvili, ale neudělá to

1004
okkvp
Reagovat

Myslíte, že je to dort od Božské?

1005
JanaH
Reagovat

1004 okkvp : ještě jsem ho neviděla. Prej je na něm marcipán, takže možná? :-D

1006
Jana1
Reagovat

980 Proč by mu to vyšlo ? Je fakt, že El Nino mě nic neříká.Proč by měl vyhrát ?

1007
Bazinga
Reagovat

1004¨:-D, vzhledem k průběhu párty, která nakonec vypadá, že si ji Zvěřina vybral namísto veřejně prospěšných prací, tak bych se asi nedivila :-D

1008
JanaH
Reagovat

Aha, tak ovoce. To Božská nepoužívá.

1009
Jáša
Reagovat

1003 tak Nikola na to dala ruku a to si myslím, že je dost zavazující.

1010
Zuzana
Reagovat

PZ zminoval, ze je od Risi (?)….ale Nikina ted zminovala Bajecne dorty :D

1011
Hug
Reagovat

to vypadá že si ten dort Zvěřina přinesl sám,když Nikole potvrdil,že je od Ríši??

1012
karambba
Reagovat

Zdravím diskutující, moc bavím se čtením Vašich příspěvků, většinou si s tímto pasivním přístupem vystačím, ale nedá mi to, prostě nádá, abych taky nepřihodila svoji verzi zítřejšího palcování: půl hodiny před přenosem přijde dopis – Nino si sbalí do půl hodiny kufr. Po půl hodině přenos, Tereza pokárá Nina za jeho přístup ke hře, že chce jít domů a nehraje. Jestli má opravdu potíže se stísněnými prostory, nemůže být plnohodnotým soutěžícím a ať ihned opustí vilu. Místo něj tam obratem pošlou náhradu žulíka – někoho z Volby – soupeřů Mirkových nebo soupeře Nina. A ten by obdržel imunitu.

1013
Hug
Reagovat

Růžena: děcka mě už z vás bolí hlava :-))

1014
s.liscok
Reagovat

1006…Protože existuje spousta mladých a hloupých fanynek !Když přesvědčí děvčata ve vile tak se asi vrátí. I když bych si přál pravý opak !

1015
rejpal
Reagovat

Mně se na té hře nezdá jedno – Nino sám přiznal, že ví, že ze zdravotních důvodů odejít může bez sankcí, tak proč to divadlo s palci. Něco tam smrdí.
A kolik lidí mu na to pískování nekývlo? Zkoušel to vůbec u všech?

1016
XY2
Reagovat

Dítě mi tam přijde jako ochranka a ne jeden z nich…

Krok za ostatníma.

1017
Jáša
Reagovat

Co nemůžu vydýchat, to je Tomáš. Ten chlap u mne už navždy zůstane šmejdem, i kdyby dělal vše možné. Co to je za člověka, který je schopný jinou osobu vytáhnout z bytu, vhodit ho svázaného do kufru auta, zavřít ho na několik dnů do sklepa. Posléze ho vyvézt do lesa a v trnýrkách a bosého ho v zimě vypustit a nechat ho osudu. Vyprávěl to Zdeně i jí se divím, že tohle jí nevadí. Šmejd, nejhrubšího zrna.

1018
irena
Reagovat

Já Dítěti věřím. Ono to tam opravdu vypadá jinak než zvenku, pro klaustrofobika šílenost. Viděla jsem to a v životě bych tam nevlezla. Prostě to neodhadl-ale řeší to blbě. Jenže ho asi nic jiného nenapadá.
Tomu,že by se Vlado z duelu s Dítětem nevrátil, nevěřím ani náhodou.
Jenže mi je jasné že to takhle nenechají-pamatuju jak Tereza vyváděla když chtěla jít Věra Patt domů. Ale možná budou milosrdní a nechají nějakým způsobem Dítě odejít.

1019
Jana2
Reagovat

1017 – no ono se toho o něm už napsalo dost, no…prý je v Hradci velmi známá osoba…..asi pěknej sráč a ještě se tím chlubí, na pěst.

1020
Jáša
Reagovat

1019 tohle se nikde nepsalo. On sám to vyprávěl. Na vlastní uši jsem to slyšela.

1021
Jana2
Reagovat

1018 – myslím, že ti poslední dva příchozí dostanou imunitu

1022
Bazinga
Reagovat

Martůčijová oznámila Zvěřinovi, že má poslední 3 stovky. Zřejmě mu chce vštěpit myšlenku, že by bylo fajn, kdyby vypsal sbírku…

1023
Kami
Reagovat

Nejsem lekarka, ale take mi pripada ze Nino hraje – tedy klaustrofobii. Mozna ji ma, ale neverim ze ve vile. Podle mne je vila velka nebo vetsi nez vetsina bytu. Kdyby mel vazne problemy, tak by mu poslali treba i nejake leky nebo ho zvali do Zpovednice a probirali to s nim casteji. Zkratka meli by o jeho psych. stav vetsi peci.
Podle mne zjistil, ze to je pro nej ztraceny cas. Mozna se dokonce boji, ze se sam znemozni – odpoledne rikal, ze vetsina jeho kamosu a fanousku na tyhle RS nejsou a dokonce je odsuzujou.
Pekne ho tam drzte. A dejte mu uz konecne nejaky UKOL. Pavlina take musela zpivat tak sup sup do nej. At se ukaze. Mel akcni medailonek, to se mu kecalo. Chapu, ze vila asi vsechny ty nalady a rozpolozeni meni, ale sel do toho a podepsal smlouvu. Tak zadni sra*i!!!

1024
XY2
Reagovat

a jéje, na Růžu už mají docela vztek ostatní, že jen mele a mele, ostatní nepustí ke slovu, jenže mají snad obavy do ní jít, aby nebyl řev a Vlado prý jí v tom ještě podporuje:-) tak ať jí to řeknou, pěkně na férovku a hotovo!:-)

Dneska jsem snad ještě nezaregistrovala Lůcu…

1025
Bazinga
Reagovat

pokrač. 1022. Martůčijová odtušila, že první pokus nemusel být úspěšný. Přikrmila to informací, že jestli její se její maminka dívá na televizi, je zřejmě už v nemocnici…

1026
rejpal
Reagovat

Myslím, že proti Vladovi má šanci nulovou – i proto, že tvrdil, že domů chce. Proč utrácet za někoho, koho to nebaví. Pokud hraje hru, nehraje ji proti Vladovi a chce vyzvat někoho jiného. Z toho, koho vyzve, pokud mu plán vyjde, to bude zřejmé – z hráčského hlediska je to ale průser: kdo mu uvěří, že chce domů, vystřízliví, další lidi otráví, že je srab a neplní sliby. A ve vile bude jako hráč okamžitě odhalený. Hned na začátku, kdy k cíli vede ještě spousta cest.
Ať na to koukám, jak chci, jediný smysl by dávalo, pokud by uhodl, že dostane imunitu – mohl by si ověřit, kdo je manipulovatelný.

1027
Bazinga
Reagovat

Martůčijová se snaží VyVoleným nakukat, že si jí všichni pletou s Pazderkovou.

1028
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Dotaz, když se řeší fotky, odevzdala Zdena i tu jednu schovanou??

1029
Amanda
Reagovat

1028 – To prý nebyla fotka

1030
rejpal
Reagovat

XY2
Náhodou v té hře s fotkami byla hodně aktivní. Dokonce byla první, kdo Ládíka poznal.

1031
XY2
Reagovat

jdu zase jinam, ten řev Růženy se nedá poslouchat, jen aby kvůli ní neklesla sledovanost…

1032
Amanda
Reagovat

1030 – Jo ale pak ta Eva řekla že ona to věděla první, kravka

1033
XY2
Reagovat

1030 – to jsem neviděla…ale jinak vcelku taky ani obraz ani zvuk…

1034
Bazinga
Reagovat

Vlado mlží :-)
Niki: jé, my jsme si vlastně říkali, kdo bude první host, že jo? Tak je tady první. (o Zvěřinovi)
Vladko: ne ne, první ne …

1035
XY2
Reagovat

1034 – to bylo moc hezký:-) ostatní zpozorněli, určitě.

1036
ervín
Reagovat

1019 já jsem z HK, VB se tady určitě ničeho velkýho neúčastní. Řekl bych, že ani snad není místní. Mějte fajn večer ;)

1037
upsik
Reagovat

Tak tohle je silvestr z dob totáče, další velký průser Primy. Ta sledovanost musí mít pořádný tah v záchodové míse…:(

1038
Kami
Reagovat

Treba se Prime povedl tah – unudime je a pak jim pustime hudbu tak budou 2x vic stastni a zacnou poradne radit.

1039
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím, že toho petra schválně trochu trápí…už to, jak čekal půl hodiny venku, a teď mu zas nedají tu jeho aparaturu. :)

BTW přišli včera za vyvolenýma ti černoušci, co byli vidět na kameře?

1040
Kami
Reagovat

Neukazali zasobovacku s bednama? Ze bych mela pravdu? :-)

1041
bordel
Reagovat

1023 – Jde o to, jestli si to Prima ověří u jeho lékaře… Jinak je to jízdenka zadarmo domů pro všechny…

1042
Pierre
Reagovat

Včera jsem viděl před vilou nějaké domorodce v sukních s třásněmi, pak jsem asi na 2 hodiny usnul v křesle Byly tam už nebo co to vůbec bylo?Netuší někdo.

1043
Wanna be your monster
Reagovat

1042 – tak nevím, co nám to oboum v jednu chvíli připomnělo. :D

1044
Zuzana
Reagovat

1042,1043- mne se to zdalo taky :D

1045
Pierre
Reagovat

1043- no dva takové nahaté mužíčky, se sukýnkami z kokosových vláken…teda doufám,že to nebyl sen :D

1046
upsik
Reagovat

Primo!!! Ještě by to chtělo zprovoznit bazén!!!

1047
abbarth
Reagovat

Dnes teda zatím naprostá nuda… BTW už Růža říkala Zvěřinovi příhodu ušaté prase?

1048
Amanda
Reagovat

Co řeší Štrůdla s Vladem?

1049
Bazinga
Reagovat

Martůčijová slibuje Ládíctovi, že až vypadnou z vily, vystajluje ho. Koupí mu vestu.

1050
okkvp
Reagovat

Ládíček by měl Evičce znovu podrobně vypovědět stav rodinných financí – jinak dopadne … tedy jestli nevyhraje

1051
irena
Reagovat

1023-vila velká jen vypadá. Je to tam jako v akváriu a hlavně nelze utéct, což je pro někoho kdo trpí klaustorfobií dost děsný pocit. Jak v pasti. A vymluvit se to nedá, ani kdyby byl ve zpovědnici furt. A pod práškama taky pořád být nemůže. Na druhé straně se závažnost poruchy dost těžko dokazuje (pokud se jim tam vyložene nesloží), takže uhrát to na zdravotní důvody by možná nebylo tak jednoduché.

1052
abbarth
Reagovat

1048
Básničky, co složila před volbou… A že by si chtěla změnit jméno

1053
Bazinga
Reagovat

VyVolení kašlou na hudbu. Zvěřina je uhranul počítačem… Láká to Niki, Martůčijovou a Ládícta.

1054
Wanna be your monster
Reagovat

1047: no jistě! Ale já to už přepla…doufám, že už nikdo nový nepřijde a neuslyšíme to znovu.

1055
bordel
Reagovat

1054 – Ale je to dobrá historka, mě pobavila :-)

1056
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado o Petrovi: on byl mým prvním úhlavním nepřítelem.

1057
Bazinga
Reagovat

Zvěřina o Růženě.
„hele, já bych se vůbec nedivil, kdyby se jeden hráč z téhle soutěže ztratil a už se nikdy nenašel… Byste jí tady zakopali… já myslím, že by vám národ odpustil!

1058
Kami
Reagovat

Nejlepsi palcovani by bylo kdyby najednou rekli VV, ze divaci si stezuji na bloncku s zabim oblicejem (Eva?), Mirka a Nina. Sup a vsichni leti.

1059
bobina
Reagovat

Martůčiovka je rozená stajlistka radí Ládíctovi jakej nahodit ohoz, aby byl cool. Ta mi leze na nerva. Ta je totálně dutá. Ještě k dortu, jak řikal Zvěřina, že ho má od Ríši, tak to určo myslel kavárníka Richarda Hrádka. Choděj k němu celebrity, modelky a tudíž tedy i Péta Zvěřinů. On je totiž taky celebrita:-))

1060
Zuzana
Reagovat

PZ: co kdyby se najednou jeden soutezici ztratil a uz se nikdy nenasel? takova Romana…to by narod pochopil :D

1061
Bazinga
Reagovat

VB na Zvěřinu.
„hele a jaké ty máš umělecké jméno?“
Zvěřina: „no… já musím používat své jméno, víš, Petr Zvěrina…protože… no…“
VB „no… to je jasný, protože jinak jako by tě nikdo neznal…“
Zvěřina: „no… blbý je to třeba na Malorce“…

1062
miho
Reagovat

proč toho vladka utli ?

1063
Péťa
Reagovat

Hradil nakukuje jak mlsnej kocour.

1064
Frodo
Reagovat

Vlado filosofuje zas jak Sokrates /že von je vlastně ten Vlado taky Řek?/

1065
abbarth
Reagovat

Růžena vykladá o práci, že asi 15 lidí se pravidelně vrací k ní na to suši…
Zvěřina pustil muziku a máma po veškerých rozhovorech…

1066
Sabi
Reagovat

1059 – tak do cafe cafe chodí i necelebrity a dorty maj fakt dobrý

1067
anka
Reagovat

1065 – a zítra bude suši k obědu/ večeři, ať se Růža Obližprst předvede?

1068
abbarth
Reagovat

1067
Nechci Růženě křivdit, ale ani nechci vidět, jak by to mohlo dopadnout…

1069
Kami
Reagovat

Chlapi jsou letos teda ulne o nicem.. nebyt Vlada a Buldoka tak nuda panove..

1070
+-
Reagovat

1027 – No já tu psal, když tam vlezla, že v úterý dorazila druhá Pavlicová a ve čtvrtek druhá Pazderková, ale hnusnější… Tak jako něco málo z ní typově má no. Akorát, že Pazderková tu blbou blondýnu jen hraje.

1071
upsik
Reagovat

Už vím koho mi připomíná Transka(Evík) – druhá Paris Hilton (vzhled, projev, rozum a nulový styk s realitou)

1072
Wanna be your monster
Reagovat

No nevím, jestli volí dobré písničky na rozjetí party…to tam měl radši Růženě hodit to Call Me Maybe.

1073
cathy
Reagovat

Všimli jste si jakou nádhernou přezdívku dali vyvolení Růženě? Prej MLČOCH není slyšet – to je někde daleko :D

1074
L
Reagovat

Růže svůdně tančí se svým šátkem.

1075
Igor
Reagovat

dj petr zverina, prej to na malorce zni divne.

1076
abbarth
Reagovat

VBčko se „strašně“ baví, přesně ten výraz vyhozovače, co jen čumí a slintá…
A MBčko, aby se hned nepřidalo…
BTW trochu nechápu Nina, má tam pult, tak mohl taky něco předvést…

1077
Péťa
Reagovat

Růža a její mosty.Já se poseru:o))))))

1078
Wanna be your monster
Reagovat

Aspoň ten Ládík zajímavě tančí :)

1079
Bazinga
Reagovat

ach jo… Dítě zatím ve hře nečitelný… ale… trochu hodně krásný :-)

1080
Amanda
Reagovat

Růža fakt umí tančit :D:D:D
Nevidím Vlada, co se mu stalo?

1081
+-
Reagovat

Jinak párty strašná, napřed tam mají ticho jak v krematoriu a teď zas to tam řve, že neslyšíme nic a nikoho…

1082
cathy
Reagovat

Martůčijka mě děsně leze na nervy – kravka afektovaná!!
Nemusela jsem MB ale teda co mi dokáže udělat s nervama transka, tak to je teda něco, víš jak

1083
upsik
Reagovat

pátry pro Nikču, jinak sjezd důchodců na předváděčku…

1084
bobina
Reagovat

1059 No, jenže on řekl, že jo od RÍŠI, aby byl zajímavajej. Tak to alespon působilo.

1085
Amanda
Reagovat

Růža se umí jen zaklánět :D

1086
Pierre
Reagovat

Proč tam skoro nikdo netančí? Buldoci jen čumí s kyselými ksichty. Sám nejsem nějaký tanečník ,ale po té nudě ve vile bych tančil jako ďábel. Nechápu. To jsou takové brzdy…

1087
Amanda
Reagovat

Proč třeba Štrůdl netancuje? A vlastně nikdo kromě Nikči a domovnice? :D

1088
cathy
Reagovat

Růžena je boží :-D

1089
upsik
Reagovat

bachařky silně pokukujou po Nikči…dnes už mě jenom zajímá, která po ní půjde ??? jinak bez bazénu je už dneska nikdo nerozhýbe

1090
Pat
Reagovat

Sice nemám zvuk (záměrně) ani do sluchátek, ale i tak cítím, jak Traper tou muzikou fakt žije a dýchá (.-))

1091
Péťa
Reagovat

Tam nikde štrůdlu ani Vladka nevidim.

1092
Wanna be your monster
Reagovat

myslím, že Nikola má pocit, že je animátorka a snaží se tančit a jít příkladem, i když ostatní jenom koukali. :)

1093
dessin
Reagovat

myslim ze tentokrat bude zazivnejsi rekap nez online… Petr bude stat za pultem, par holek „tancovat“ (Evik mi dost silne pripmnela Jolanu z boty Melichar, kdyz na damskem zachodku zkousela tancit v Hromnicih na Hokly z nasi skolky…)

Konverzace zabita, Ruza si da par panaku a svlekne se… kdybby mel aspon Zverina koule a pustil nejakou vypalovacku od Nina :)))

1094
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ládík je jak hranej :D

1095
Bobby Brown
Reagovat

Hm, zatím to tam vypadá jak na diskotékách našich škol v přírodě. Kluci se schovávali po záchodech a zákoutích chodeb ubytoven, holky nadšeně hopsaly. Soudružky vychovatelky nás naháněly a tancování jsme dostávali stranickým rozkazem.

1096
haha bimbi
Reagovat

Ládík tančí skvěle, má rytmus v těle :-))) Narozdíl od Martůčijky, která tam vydupávala šlapáka…

1097
Jája
Reagovat

proč VB pořád mele jazykem v hubě? To je na roubík!

1098
upsik
Reagovat

a tak Avatarka sbírá odvahu ??? Ty pohledy na Nikču, z toho bloncka bude v p….

1099
miho
Reagovat

Růža je skrytá reklama na Mostní stavby Chládek a Tintěra

1100
Kami
Reagovat

Heeej nechybi k te party bazen?

1101
+-
Reagovat

Teda ti Buldové jsou jak přes kopírák, ty si najmu někam jako ochranku na hřbitovní pochod…

eLka už o sebe drncají pozadími :oD

1102
okkvp
Reagovat

rekap jede

1103
miho
Reagovat

Raděj půjdu koukat na Denní rekapitulaci

1104
+-
Reagovat

1095 – Taky se mi hned vybavily diskošky ze ŠvP. A ty ploužáky tam – půl metru od sebe a nebo tyhle rychlotance (kluci na židlích, holky hopsajíc)

1105
haha bimbi
Reagovat

Vlado skoč tam, když ty heterosexuální pařezi se tam culej fakt jako při pánské volence na škole v přírodě

1106
abbarth
Reagovat

Ale musí se nechat, že Růžena, ať je jakákoliv, tak neskazí žádnou zábavu…
Martučka s těma tangama, co jí lezou no hnus…
Ládík a Nikol to pěkně rozjíždí…

1107
abbarth
Reagovat

Vladko se začíná chytat na I feel good

1108
Péťa
Reagovat

Vladko jede:o))))))))))))))))

1109
Amanda
Reagovat

Vlado bomba! :D

1110
pezzay
Reagovat

..jak ve Vladovi cuklo jak zaznělo…I feel so good

1111
Bobby Brown
Reagovat

Na to že hrají o 5 míču opravdu nic moc. Já být rejžou, tak jsem tvrdší – nebavíš se, nebaví tě to? tak padej z vily, stojí tu desítky dalších, kteří budou čůrat štěstím, že tam budou.
Trochu ty zmetky vycvičit!

1112
Jáša
Reagovat

Tak Vlado rekogneskuje terén áááááááááááá, už vyrazil. Jinak tam není žádný jiný použitelný chlap. Kde jsou všichni ti co slibovali tu ŠOU? Fakt trapáci.

1113
Bazinga
Reagovat

No, tak pro Zvěřinu to musí být fakt vzpruha do jeho další práce… Jeho výběr nedokáže na parket přilákat více než 3 z 13 totálně znuděných lidí… :-). Dobrá práce, DJ Petře Zvěřino! :-)

1114
Kami
Reagovat

Mne bavi jak Ruza tanci porad stejne na jakoukoliv pisnicku :-))

1115
Pierre
Reagovat

Vladko jede :) Já tyhle staré fláky taky miluji :) Romana je absolutně bez rytmu …vlní se tam jak stokilová baletka.

1116
abbarth
Reagovat

1111
Vytesat do kamene! Přesně tak, jsou na ně moc mírní, buldoci jen furt hulí, jak sádroví trpaslíci

1117
cathy
Reagovat

Sundává někdy Martůčka ten korálo-náramek z pracky nebo už jí tam přirost?

1118
upsik
Reagovat

bez bazénu to může Prima pro dnešek odpískat…tohle je hřbitovní kvítí…zhasněte světla

1119
Hug
Reagovat

Podle těch zimních bund co mají na sobě pochybuju že by se někomu do toho bazénu chtělo

1120
abbarth
Reagovat

Zvěřina to tam pěkně sází, nejdřív klasiku diskoték, pak songy pro Vladka a teď chce trochu zahřát lesbičky…

1121
Amanda
Reagovat

Že to těm sedícím není trapné :) Konkrétně skupinka Štrůdl, buldoci, dítě

1122
pezzay
Reagovat

All saints….Hey sister

1123
Bazinga
Reagovat

Bože, proč někdo té Martůčijové nezavolá doktora!!! Nechat jí tam se tak zmítat v tom epileptickém záchvatu… to je snad i trestné, ne????

1124
Thybaumont
Reagovat

Já mám tu Romanu rád, sice je to cvok, ale furt jede naplno.. :-)

1125
bordel
Reagovat

1111 – A jako, kdy máme mít čas i na jiný věci, než čumět na VV, Zprávy z vily, rekapy, noční show, kamery… Kdy máme jíst, chodit na wc, spát… A občas i někdo někdy někde pracuje, má osobní život, má společenský život… a vlastně občas chce i někdo žít život obecně :-)

Když se tam nic neděje přece…

1126
upsik
Reagovat

Strudl dostal asi chut na blondatou bacharku …už se vlní

1127
Jáša
Reagovat

Může mi někdo povědět co ještě chtějí? Jídlo, pití, DJ. Sedět na zadku a hulit mohli doma. Jo vono by to bylo zadarmo. Štábe dopis a pod tlakem je donutit k akci.

1128
pezzay
Reagovat

1125-VV by nebylo…?

1129
abbarth
Reagovat

Martůčka musí mít někde zašitý LSD, protože to jinak není možný…
Štrůdla se už taky zapojuje, šla si vybrat songy

1130
bordel
Reagovat

1128 – A teď česky, jo? :-)

1131
cathy
Reagovat

Martůčka když se hne, tak je to fakt jak umírající godzila

1132
Wanna be your monster
Reagovat

Tak rekap sledovatelný opět jenom s ovladačem v ruce, zpovědnice o 100% tišší než zbytek.

1133
abbarth
Reagovat

Růžena zapojuje VBčko

1134
Bobby Brown
Reagovat

1127 – zadarmo to mají tam, doma by to bylo za peníze ;-)

1135
dessin
Reagovat

Ted me rozsekal Vlado v rekapu

vari s Ninem, maji za ukol bavit se ve versich…

Nino: hmmm, vune fajna!
Vladko: recept tajna

:)))

1136
Sabi
Reagovat

1123 – měla jsem zaplou 2 bez zvuku a říkala jsem si, že do ní pouští 220 :)) nebo hraje hru vyděržaj pioněr

1137
bordel
Reagovat

1130 – Jestli myslíš ikonu, tak ta je obojetná. Znamená jak VV, tak V. A V znamená to, co papám, a co nepapám.

1138
abbarth
Reagovat

Tento song je od toho Nina?

1139
bordel
Reagovat

1130 – A nebo V jako Vendeta!

1140
Mab
Reagovat

Šílený. Růžena dělá mosty a transka má epileptický záchvaty. Mám dost. :DDD

1141
+-
Reagovat

Já sice chápu, že na povel se bavit nikdo neumí, ale tak zas přesně, po těch dnech nudy, bych byl za tohle vděčnej. Ten prázdnej parket je bolavej…
Asi jsou ještě málo ožralý. Každej na povel 5 panáků a pak to půjde samo (a ladně) :oD

1142
pezzay
Reagovat

PZ se snaží zavděčit všem…za chvíli přijde Vladkův 10min. blok…dobře song pro VB..dostaneš na prdel…

1143
Sabi
Reagovat

bych taky netancovala v tý zimě, měli by jim tam dát aspoň 2 ty plynový lampy

1144
Jáša
Reagovat

1134 Já to myslím tak, že jim tam za to hulení a válení se ještě platějí :D Doma by to neměli.

1145
dessin
Reagovat

Hm, Zverina ma koule na Nina :)

1146
abbarth
Reagovat

Mirek se po X dnech konečně dočkal – žijeme len raz

1147
haha bimbi
Reagovat

Martůčijová – zoufale nerytmická – se zřejmě naučila jeden hlavní taneční pohyb:jak co nejvíce roztřepat prsa :-D

1148
upsik
Reagovat

Avatarko tancuj konečně…nebo v sobotu deš domůůů

1149
pezzay
Reagovat

1139-yea…ikonu..chápu..jseš nezvířatkovej..aha..předtím ta mrkvička..,

1150
abbarth
Reagovat

Romana se rozbřečela, vzpomněla si na domov, přátele, akci…

1151
JW
Reagovat

Reakce na muj nazor…. No pukud by El Kerka rikal ze vezme Musketyra a pak vzal Prasopsa tak nekdo rikal, ze by pak mu nikdo neveril atd,… Ale tam nikdo nikomu neveri uz ted a zbytek je GAME. Naopak by se vratil jako KING a kazdej by rekl, ze je to tvrdej hrac a nema strach a ma klid minimlane tak 6 duelu…. BTW to uz tu bylo… Milan ! Hral to vysoko a vyslo mu to. Prasopsa chce kazdej pryc, protoze vetsiho srace tezko najit. On neni jen jednoduchej a prolhanej, ale uplne blbej… Jen by mel El Kerka nejak pres stab sdelit, ze oni reknou Vladkovi, ze to rozjedou na krev. Proste naprosto psycho a nakonec vsichni budou ready ze to pujde do duelu. A El Kerka rekne… No tak u me je to jasny, Vladko, ten to nebude, beru Prasopsa…. A myslim, ze sledovanost bude nejviiiic nejen kvuli tomu fake souboji mezi El Kerkou a Musketyrem, ale i diky tomu ze za tech par dni se ukazi povahy kdo a jak a Prasopes bude uplne v klidku a bude intrikovat atd atd a pritom bude jiz davno souper…. Takzeeee muj plan. Takto to bude mit stavu. Prasopes je nuda nuda nuda, uz se vycerpal,…… Zverina hraje dobre….

1152
Hug
Reagovat

Tý jo,ta písnička -Žijeme len raz- ma na youtube 28 miliónů shlédnutí

1153
Bazinga
Reagovat

Martůčijová přišla psychicky podpořit Růženu. „víš co? Já si myslím, že ty tady nepatříš. Ty nejsi ten typ. Jsi úplně jiná, než my všichni tady. Dneska jsi měla odvést dceru do školy…“

1154
upsik
Reagovat

Nikol se snaží rozbít stan u Ladíka :)

1155
Jáša
Reagovat

Že ten Martin musí být imrvére na někoho přilepený. Je ten člověk schopný fungovat jako samostatná jednotka?

1156
bordel
Reagovat

Rekap je zatím dobrej… I ten Vladko tam byl s LP a LR, a na terase v prostřihu, jak to Tomáš řeší… :-)

1157
abbarth
Reagovat

Welcome to St. Tropez – chytil se i MB, začal se vlnit, ale pak se podíval na VB a šel si za ním sednout…

1158
pezzay
Reagovat

1143-tanec by jim rozproudil krev..ještě by se svlíkali..to je prostě lenost..anebo blbé songy od PZ

1159
alban
Reagovat

1117
Hrábětová na ruce žádný náramek nemá. Ten jí štáb nařídil sundat hned první den kvůli chrastění. A já si nedovedu představit co by se stalo, kdyby příkaz neuposlechla.

1160
bobina
Reagovat

Ládaaaaa jedeeeee.

1161
pezzay
Reagovat

,,Ládik jede…tohleto že je Mimon?

1162
upsik
Reagovat

lízátka někam už zmizela a kamera nic nezabírá…blééé

1163
Bobby Brown
Reagovat

Špidla to tam za pánskou sekci nakonec zachraňuje.

1164
Bazinga
Reagovat

Ládícet je B O Ž Í !!!

1165
abbarth
Reagovat

Ládík jede, má na hlavě rudý dámský kalhotky

1166
bordel
Reagovat

Rekap: A Tomáš, jak prozradil, kdo ho zpovídal ve zpovědnici, tou fintou…

1167
anka
Reagovat

Ládík nahodil červený kalhotky na hlavu a jede dál to svý sólo u bazénu

1168
Sabi
Reagovat

1158 – blbě nehraje bych řekla, zahrál Daft Punk, takže za mě dobrý :))

1169
pezzay
Reagovat

..niki kalhotky na ladikove hlavě

1170
abbarth
Reagovat

Párty pokračuje, nikdo netančí, Štrůdla sedí na VBčku, MBčko jim dělá křena.
Vladko sedí na svém křesle vevnitř

1171
JW
Reagovat

1158>>> PZ hraje dobre,,….. Tak posli svuj tracklist !

1172
abbarth
Reagovat

Došel dopis, vyzvedl ho el nino

1173
Bazinga
Reagovat

Zvěřina zve Růžu přečíst dopis k mikrofonu. Ještě ji asi neslyšel číst

1174
pezzay
Reagovat

1168-Daft taky rád…ale nebudme sobci..te 10min pro Vladka..nejakou abbu atak,,,

1175
Scalex
Reagovat

V rekapu děkujou panáčkovcům. 8^)

1176
bobina
Reagovat

Ježiši konferenciérka Ruža. Ta to svolává jak v kase na matějský k poslední jízdě na labutích.

1177
Bazinga
Reagovat

tyvole, co to? Růža si asi šlehla. Přečetla bez zakoktání! I slovo „nejoriginálnějšího“

1178
pezzay
Reagovat

…zakopejte tu růžu..národ vám to odpustí..PZ

1179
abbarth
Reagovat

Úkol, soutěž o nejlepšího tanečníka

1180
Kami
Reagovat

Diky Primo! Jestli to takhle pujde dal, koupim si kvuli tobe televizi abys mela na kolacich sledovanosi o drobek vic ;-)

1181
Icecube18
Reagovat

VB vůbec neni zaujatej štrůdlem :-D

1182
pezzay
Reagovat

jasny vítěz Vlado

1183
JW
Reagovat

PZ ma body navic ma DELL LATITUDE E6400 ;-) Podareny NTB

1184
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko ve zpovědce říkalo, že bychom měli mít lepší fantazii při vymýšlení přezdívek. A že zdenička si zaslouží něco roztomilého, jako třeba rosnička.

1185
+-
Reagovat

1176 – :o)

Ááá tak VB má pocit, že „diváci“ nemají dost fantazie, když jsme MB a Buldovi 3, dali přezdívky MB a Bulda 3.

Hochu zlatá, spíš to bude tím, že jste všichni jak přes kopírák. Koncetrovaná otrava, koncentrovaná otrava 2 a 3 :oP

1186
Wanna be your monster
Reagovat

Jéé, vladěna tančí jak šílenec. :D

1187
Sabi
Reagovat

1175 Scalex – co říkaj????

1188
upsik
Reagovat

at poslou obálku, že zítra jde automaticky do duel ten kdo se nejméň hýbe na place….to bude šrumec

1189
Icecube18
Reagovat

Mohli by jim tam poslat vysvětlení těch přezdívek. To by čuměli :-D

1190
bordel
Reagovat

Rekap: Tomáš ve zpovědnici, a nelíbí se mu přezdívka chemlon a štrůdl…

Pěkná není, to je pravda. Ale Tomáši, to cos tam dělal se Zdenkou, taky neni vůbec hezký k Sabině, kapišto?

1191
abbarth
Reagovat

Hey Baby – Vlado jede naprosto super, Ládík a Mira se taky snaží… zbytek čumí

1192
pezzay
Reagovat

hey babe i wanna know if you be my girl

1193
irena
Reagovat

Já tam snad toho Thomase budu chtít. Jeho projevy ve zpovědnici jsou něco úžasného a při jeho prohlášení že holky jsou bachařky proto že bachařky ošahávají věznice….teda ty co jsou ve vězení….jsem se smíchy rozbrečela

1194
Kami
Reagovat

Sup a tresty pro netancici chlapy! Cukr a bic

1195
Extasy of St. Theresa
Reagovat

V rekapu nam prave podekovali za prezdivky. Jedou bomby! :-)

1196
bordel
Reagovat

1193 – Nebyl na vazbě s vězeňkyněma, no :-)

1197
abbarth
Reagovat

Pavlína už to nevydržela a chytla za ruku tančí s Mirkou na Pomádu.

1198
Bobby Brown
Reagovat

1184 – No tak hlavně že Mastiff tou fantazií přímo překypuje. Evidentně se ho to dotklo a tak kope. :-)

1199
upsik
Reagovat

Avatarka tanec…cože ???

1200
Jáša
Reagovat

Štábe dobrý. Ještě postih pro ty, co se soutěže neúčastní, či ji bojkotují : D : D

1201
dessin
Reagovat

Já toho Vladka proste fakt zeru :)

A slecna Hromnice proste po vypnuti zvuku opravdu stale trsa na Majdalenka Apolenka… jen ta ruzova prsenka je navic :)

1202
pezzay
Reagovat

suzi Q…nejsem si jist

1203
anka
Reagovat

s dítětem nikdo a nic nehne , MB taktéž na to kašle, VB vůbec nevidno, opět ignorance úkolů bez odezvy štábu?

1204
JW
Reagovat

AD podekovani,…. Tak at si PRIMA z PANACKA udela hlas lidu,…. Zahrajeme si primaSIMS ?… Xceme videt krev ! Prasopsa roztrhanyho ElKerkou s FAKE soubojem po palcovani ElKerka vs Musketyr v rezii stabu!….. A v louceni Zdenicka (muzikantska Liduska) pri strihu do vily naruci Martina a ten rekne, neboj kamo, ja se ti o ni postaram !!!…. ;-))

Primo Primo,…. Mas to rozjety, neposer to !!!

1205
pezzay
Reagovat

aha ..ONJ+trav

1206
Hug
Reagovat

Ládíkovi by měl optik víc zahnout brýle za ušima,to jeho neustálý posouvání mě docela irituje:-)

1207
abbarth
Reagovat

VBčko je nasranej, sedí u vrat garáže a čumí…
Na place je už i Nikol

1208
pezzay
Reagovat

,,tančil dneska štrudl?..nějak mi to uniklo

1209
rejpal
Reagovat

U mně PZ bod za Four Seasons a Big Girls Don t Cry

1210
abbarth
Reagovat

1208
Chvíli jo, pak si sedla na klín k VBčku

1211
upsik
Reagovat

proč MB nechávají ve vile…porušil snad všechna pravidla vily…všechny tresty ignoruje…bez pardonu vyrazit a nahradit žolíkem…!!!! je to křoví do počtu né hráč

1212
JW
Reagovat

Neni cas na hru ? Zapoji se vsichni a rozproudi se to !???
Klasika ,,o jednu zidli mene,, PeZetko bude hrat,,,…
No a na zacatku sdelit, ze vitez bude odmenen necim o co se budou prat. Uvidite jak zacnou makat !!!

Agente z Prima, tak mate sanci je zapojit !?…..

1213
upsik
Reagovat

lázátka jedou …

1214
abbarth
Reagovat

Hříšný tanec – v akci lesbičky a Romana lákala Vladka, ale ten je už unaven

1215
upsik
Reagovat

lízátka

1216
JW
Reagovat

MB bude po smrti Prasopsa v ohrozeni a rozjede se…. Takhle citi ze Prasopes je horsi a nema motivaci….

1217
pezzay
Reagovat

The Time of My Life

1218
Mab
Reagovat

Vorvaň právě sdělil malýmu buldokovi, že je mu ze štrůdlu špatně, že je to hnus ženská – asi že se s malým líbala?

1219
Bobby Brown
Reagovat

Ty kráso, Víla Análka a její kreace s chacharem nemají chybu…

1220
pezzay
Reagovat

bura n martin jako swayze…to ne prosím..

1221
iR.
Reagovat

Od začátku to je celé ONE MAN SHOW. Nedivím se, že ostatní z toho mají depku, protože sošný je naprosto zastiňuje, což není chyba jeho, ale nikdo jiný tam holt nemá „koule“. A oni vědím, že mu dělají víceméně křoví.

1222
abbarth
Reagovat

1218
Oni se líbali? Kdy?

1223
pezzay
Reagovat

no ona růža jako jennifer grey tak asi neee

1224
Bazinga
Reagovat

Ovšem „zvedačka“, v podání Bejby Růženy, kdy ji chytal Patrick 3B byla opravdu úžasná! Odpustila jsem Růženě, že ho při skoku prakticky přišpendlila ke zdi… :-). Dobrá show! :-)

1225
pezzay
Reagovat

..ale snaha se cení

1226
upsik
Reagovat

už i ¨nikol se nudí…tak to je konec

1227
Mab
Reagovat

1222 – to nevím, ale mluvilo se tam o tom. Neviděla jsem je, jen to řešili. Doufám, že jiní šmíráci mají podrobnosti. :)

1228
abbarth
Reagovat

Lesbičky k sobě přibraly Štrůdla

1229
RadstaR
Reagovat

Koukam, ze si Zverina hraje na velkyho DJe, ale chyb tam uz naflakal tolik, ze i ja bych to zvladnul lip :D

1230
upsik
Reagovat

3 lízátek v akci

1231
anka
Reagovat

ježíši, lesbenky u bary vzaly štrůdlu do trojky !

1232
Pierre
Reagovat

Jen v rychlosti. Mám za sebou asi hodinový chat s facebook.com/bejbinka.janicova Rozešla se s Castellem. Už s ním nechce mít nic společného, hrozně jí zklamal. Není moc chytrá tak to s ní šlo pomalu a gramatika je její slabina :) Status- nezadaná, konečně volná. Změnila si i jména na FB :)

1233
upsik
Reagovat

avatarka a strudl hubana…

1234
RadstaR
Reagovat

Pokus o francouzak moc nevysel, Zdenka ma smulu :)

1235
Bazinga
Reagovat

a a a a viděli jste to? :-). Štrůdlík chtěla jazýčkovou od Miruš :-)

1236
XY2
Reagovat

VB chrápe, Lůca se konečně kapku probrala, Dítě patří opravdu domů, sedí a sleduje jako ochranka…patrně je tam na ozdobu.

1237
pezzay
Reagovat

..Warning:Niki is dead..party is over

1238
Jáša
Reagovat

Tak možná mají nervy ze zítřka. Býčí šíje určitě.

1239
pezzay
Reagovat

ok..niki is back

1240
Mab
Reagovat

Tak vorvaně zklamal štrůdl, ale do provedl svojí slečně, to neřeší. To je komik. :DD

1241
abbarth
Reagovat

Vlado se chytá společného tance, předcvičuje, zapojují se všichni kromě VB, MB a Nina

1242
L
Reagovat

Thomas a Martin pomlouvají Nikolu.-slyšel je někdo?

1243
Wanna be your monster
Reagovat

Tak ani nedali do sestřihu Láďuv dotaz ohledně stromů…

1244
abbarth
Reagovat

1242
Bohužel nebylo nic slyšet

1245
upsik
Reagovat

4 holky ve vaně dnes ???

1246
Mab
Reagovat

1242 – já slyšela, že pomlouvají štrůdl

1247
pezzay
Reagovat

,,,,Los del Rio – Macarena

1248
JW
Reagovat

TREST pro Prasopsa a spol….

Nefer vuci PZ jak jsem ho nemusel, dneska je cool…

Prima Rulez….

IDEALNI kdyz ne soutez tak plouzak tech co jsou mimo…. Chlap s chlapem… Krom Musketyra a Fantomase (ladik neb ma masku)

1249
L
Reagovat

trestík?

1250
Wanna be your monster
Reagovat

Vlado chce fergie!

1251
XY2
Reagovat

Zvěřina překvapil, je fajn, konečně jsem změnila o malilinko svůj pohled:-D

1252
abbarth
Reagovat

Další dopis – dámy volí nejoriginálnějšího tanečníka a výhrou je sladká odměna ve zpovědnici… Vladko řve „Láďa, Láďa“

1253
XY2
Reagovat

Vlado je celej mokrej, má strach, že nastydne:-)

1254
Wanna be your monster
Reagovat

1232 – Dá se tomu říkat „rozešla se“, když o tom vébéčko neví? :D

1255
L
Reagovat

1246 – na webu primy píšou, že Nikol.. možná se spletli

1256
Bazinga
Reagovat

Rozstřel mezi Vladem, Ládíctem a 3B. Dívky rozhodnou silou potlesku.

1257
abbarth
Reagovat

Billy Jean a Ládík, Mirek a Vladko jedou o nej tanečníka vily

1258
Icecube18
Reagovat

Já Ládíka žeru :-D

1259
anka
Reagovat

sólo pro Ladíka, Vladko bere zpátečku a dělá mu prostor

1260
Crazy lady
Reagovat

Doufám že Tomáš zůstane ve vile co nejdýl, ten je úplně neskutečnej. Jeho proslovy ve zpovědnici jsou třešničkama na dortu.
A Hráběnka prosí o novou přezdívku, prej s tím pánem už nemá nic společnýho. Navrhuju Nula.

1261
Wanna be your monster
Reagovat

Martůčka švihla po Láďovi neonovou podprdu.

1262
XY2
Reagovat

Já chci Ládícta…

1263
abbarth
Reagovat

Ládík má kloubouk MBčka a růžovou podprsenku Pavlíny (vršek plavek). Vladko to vzdal evidentně a Mirek je Mirek

1264
Bazinga
Reagovat

tak už tam přistála první podprda! :-). Tuším, že to vyhraje Ládícet :-)

1265
upsik
Reagovat

strudl u baru avatarce skoro přiznala, že by chtěla dát pusu Nikol…

1266
Amanda
Reagovat

MB povzbuzuje Láďu :D

1267
abbarth
Reagovat

Sakra já toho Ládíka nepoznávám, úplnej disco-boy, docela dost věřím, že hraje hlupáka, ale ve skutečnosti je úplně jinej… Při jeho inteligenci bych se ani nedivil…

1268
XY2
Reagovat

kdepak se to v Ládíctovi vzalo? Ještě před pár dny neuměl pořádně chodit:-))))

1269
pezzay
Reagovat

ládik …MC Hammer..vítěz

1270
okkvp
Reagovat

Ládíček mnoho bodů :-)))

1271
Wanna be your monster
Reagovat

Ládík je nejlepším tanečníkem disko, tak to tady moc nerozpaluj, ať ty nebožáky neztrapníš. :D

je to fajn fajn fajn

1272
Bobby Brown
Reagovat

Tomu vole chacharovi se vole zase musí vole uznat vole, že jediný vole z těch medvědů vole se tam snažil vole. Tamti jsou fakt tragédi!

1273
Wanna be your monster
Reagovat

Láďa od začátku už ve volbě říkal, že rád tancuje.

1274
abbarth
Reagovat

Překlep ta podprda nebyl vršek plavek Pavlíny, ale Martuččina

1275
Prochor
Reagovat

Láďa zaválel. Ani bych to nečekal:-)

1276
XY2
Reagovat

Ládíček nás pěkně lakuje:-D

1277
Wanna be your monster
Reagovat

Ale má celkem drsné kouty Ládícet, nato že mu je kolem dvaceti.

1278
Icecube18
Reagovat

A VB jenom čumí

1279
Kami
Reagovat

Jeeej, zrovna jsem tu chvili nebyla, oc jsem prisla? Strudla chtela jazyckovou? To mi bylo jasne uz vcera (? pletu si dny uz) jak cpala Mirce do hlavy s kym by se chtela libat u flasky (a mam pocit ze to M. vedela a delala trosku natvrdou ze nevi).

Byl nejaky trest pro netancici? Kdyz tanecnici dostali sladkou odmenu, co kdyby netanecnici dostali KYSELOU odmenu? Treba pekne si oloupat citron a spapat?

1280
Mab
Reagovat

1265 – imho říkala, že Nikol ne, nechde štrůdl líbat avatara?

1281
upsik
Reagovat

teda Nikol kdyby propálila že je i na holky…to by byl kotel kolem ní…

1282
okkvp
Reagovat

Tak že by měl Buldok zapakovaný dva kufry najednou? :-))))

1283
dessin
Reagovat

juuu, nova moda, Hromnice ma podprsenku na tilku, zvenku :)

1284
pezzay
Reagovat

..a že ta Niki ty pohyby pánví umí dobře?…

1285
bobina
Reagovat

Láda je frajer. Smekám pomyslný buldočí klobrc.

1286
okkvp
Reagovat

komu říkáte avatar – jsem tu dnes s velkými výpadky

1287
Kami
Reagovat

A hle, tancici Ladik me neirituje (slusny vyraz pro se*e). Dejte mu nejake normalni obleceni, jeste kratsi sestrih, peknou bradu nebo neco normalniho at vypada chlapsky a ne jak prerostle mimino a bude trosku pouzitelnej!

1288
abbarth
Reagovat

Štrůdla leze za VBčkem a ptá se ho „Tomáší ty se se mnou nebavíš?“ Ten naprosto nereaguje a čumí do blba, Nino vedle kroutí hlavou jako, že ne… Štrůdla je z toho podle výrazu ve tváři smutná…

1289
JW
Reagovat

Proboha, uz toho Prasopsa potrestejte. Solo v krouzku ostatnich !!!! A nebo Prasopes a MB solo = plouzak nejakej vypecenej,….

1290
Hug
Reagovat

Ona Martůčka se asi rozhodla dělat šou s podprdou,včera ji měla na hlavě,dneska na tílku

1291
pezzay
Reagovat

,,chachar,,vole,,dobry romak,,tančí…ne jako ta banda dalších kretenů..+bod

1292
bordel
Reagovat

1286 – LM

1293
abbarth
Reagovat

Zdá se mi to, nebo má Štrůdla na 4ce úplně slzy v očích, jak se ji lesknou?

1294
XY2
Reagovat

Nikola a Vlado, říkal jí: Niky pojď, je na tebe hezký pohled…je to hezký pohled na oba dva, hezcí lidi

1295
JW
Reagovat

Martucka = EL ZERO ! Toz ji to dejme….

1296
bordel
Reagovat

Ale já jí budu říkat pořád LM. Ne urážlivě, naopak, zatím je to pořád moje žhavý železo v ohni :-)

1297
Bazinga
Reagovat

1286 – myslím, že Mirce.

A jinak myslím, že Štrůdlík nechce líbat Niki. Chce Mirku. Akorát ta to pokakala, když tu první možnost nevyužila a pak už jí Štrůdlík jen tak schválně nechala tápat. Je to šibal, ten náš Štrůdl :-)

1298
Mr.C
Reagovat

Jako pouštěč Zvěřina dobrý, jako DJ slabota, slabota.

1299
Mab
Reagovat

1288 – Vorvaň řekl Martinovi, že se štrůdlem skončil, ale bylo to dost blbě slyšet.

1300
piha
Reagovat

To mi nemůžou udělat,hned první duel a mí dva jediní oblíbenci?:( Uznávám,že Nina není vůbec vidět,miminko jedno počmárané,jenže když on je tak krásnej….:D

1301
bordel
Reagovat

1299 – Nemá rád „nevěru“…

1302
Mab
Reagovat

Ještě že tam toho Vladka mají. Ti jediní správní hetero chlapi sedí jak pařezové.

1303
okkvp
Reagovat

díkes všem

1304
pezzay
Reagovat

Black Milk – Sedmkrát

1305
Péťa
Reagovat

Niki kroutí dobře tou prdelkou.

1306
Hug
Reagovat

Jestli nenaznačili ve zpovědnici Velkýmu,že mu sabinka dala kopačky

1307
abbarth
Reagovat

Štrůdla si dala cígo, vínko na kuráž a jde na parket do akce

1308
Kami
Reagovat

Muzete mi nekdo povedet.. pochopila jsem, ze Nikol byla uz v nejake RS, ona to vyhrala?

1309
upsik
Reagovat

Niki zavrtí boky a dvě holky kolem ní…prostě super

1310
Pierre
Reagovat

Vlnící se prdelka od Niky…to je pohled pro bohy :D

1311
Bazinga
Reagovat

1300 :-), je :-)

1312
JW
Reagovat

Mozna ELKerka hraje svoji Game…. Pokud joooo a pak to bude litat tak je to pan hrac,…. Drzi si Prasopsa na obojku… Ja bych to zahral stejne. Kazdej rekne, je to nuda chce domu. Prasopes otupi a da mu palec a pak si ElKerka rozjedede svou SHOW !

1313
Péťa
Reagovat

Štrůdla mi proti Niki příjde jak zombie v teniskách:o))

1314
okkvp
Reagovat

Móda dědových podvlíkaček mě nějak neoslovila

na Nikin zadek se velmi dobře čučí i mi:-))

1315
XY2
Reagovat

1303 – myslím, že Mirka je avatar, ale krk za to nedám…

1316
Jana2
Reagovat

1306 – no četla jsem, že na ni přepsal majetek, takže bych se blbý náladě nedivila..ale zas mi na to přijde Sabinka nějaká mladá, tak to bude asi kec :) spíš hraje uraženýho, ale až mu Zdenča ukáže prsa, tak bude zas dobře :-D

1317
pezzay
Reagovat

Lucie – SEX je náš

1318
dessin
Reagovat

Online zpravy:

Thomas rekl Zdence, ze se chova jako ku+va
Zdenka ma na krajicku

Online kamera:
Zdenka vychechtana tancuje s Nikol :))

1319
upsik
Reagovat

tak blondatá bacharka si už u nikol i šáhla…řada na štrůdle

1320
bordel
Reagovat

1308 – Hotel Paradise. Viděl jsem asi 5 minut, a málem jsem si rozbil hlavu o zeď, jak jsem padal ze židle…

1321
Sabi
Reagovat

1300 – jj hezky se na to kouká ;-)

1322
Bazinga
Reagovat

Niki má úžasný zadek! A vrtí jím skvěle!

1323
pezzay
Reagovat

Nikolko ..já tě milenkuju

1324
Mab
Reagovat

1301 – :DDD Ale on může klidně v přímým přenosu, to není nevěra. :) To je hra.

1325
XY2
Reagovat

VB zívá, nějak se nudínkuje, tam nejsou žádné tresty za neuposlechnutí úkolu, a dneska snad už na zem zalehne. Měl už včera!

1326
Prochor
Reagovat

Já bych z chlapů ve vile jen Vláda a Ládíka a zbytek vyměnit za náhradníky. Jsou zábavný jako parta unavených fasádníků.

1327
upsik
Reagovat

Nikol hárala štrůdla tedka…super

1328
JW
Reagovat

MIRKA je Avatar jinak to nevidim.
Ten tlustej srac je Prasopes

1329
abbarth
Reagovat

1318
No tak 5 minut zpátky opravdu byla…

1330
Péťa
Reagovat

1308 byla v Hotelu Paradise, ale nevyhrála.

1331
Jáša
Reagovat

1221Tak když někam vlezu, musím počítat s tím, že tam budou i lepší. Je jen na mě jak dokážu přesvědčit o opaku.
Já si myslím že Vlado, když vidí snahu VŽDYCKY se stáhne a dává tomu druhému prostor. Děkuje za jídlo, když mu někdo uvaří a jiné a jiné.

1332
pezzay
Reagovat

…Thomas rekl Zdence, ze se chova jako ku+va..to jako fakt..má to nekdo nahrany?

1333
JW
Reagovat

PZ RULEZ,…. Chlape na to jakej jsi picus ti to odpoustim,… Jsme na nule !

1334
Péťa
Reagovat

Chvíli sem tu nebyl.Nikola něco pila nebo je střízlivá?

1335
abbarth
Reagovat

1332
Asi ano, ale podle mě to na žádné kameře nebylo pořádně slyšet – čas cca 22:40

1336
JW
Reagovat

Nikol je klasicka,…. takze kde to ma prospech tam se zavrti,… Takova Dasa Havlovic zamlada ;))))

1337
Hug
Reagovat

JW ovládej se,tu nejsi na facebooku

1338
Sabi
Reagovat

Niki dobře zpívá

1339
Hooper
Reagovat

xy2 – ad spaní na zemi Tomáše – dneska tam fakt spal, štrůdl spal vedle domovnice.

1340
XY2
Reagovat

Holky pějou lásko má já stůňu, je to jakoby šly domů vzájemně se podpíraje:-)

1341
pezzay
Reagovat

1308-Vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (23)

1342
cathy
Reagovat

1159 – má, koukej pořádně – na pravé ruce. Teď jsem si to ještě kontrolovala, jestli nemám vlčí mlhu, mlho ;-)

1343
XY2
Reagovat

1339 – ano? Tak to se mu omlouvám:-) asi jsem špatně koukala…

1344
Icecube18
Reagovat

Lůca se dočkala PSH- Praha :-)

1345
Hooper
Reagovat

Á, Lucka se zapojila. Dobré.

ad štrůdl a avatarka – dneska už si ji musela avatarka slovy „ta je moje“ obhájit před blonďatou bachařkou.

1346
JW
Reagovat

1337 – Jake pravidlo jsem porusil ?! Je tam neco vulgarniho ci neco co neni pravda ?

1347
dessin
Reagovat

leginy a mrkvace jsou seredna moda, at na Strudlu nebo Niki, ten prechod leginy/kecky nebo leginy/lodicky je strasna vec :((

1348
Péťa
Reagovat

Hradil je dobře spruzelej:o)))))

1349
abbarth
Reagovat

Štrůdla se chce asi opít, pije víno z půllitru brčkem :-)

1350
upsik
Reagovat

strudl saje cerveny z pullitru brčkem…

1351
okkvp
Reagovat

Růža klove Jendovi, jak kouřila trávu

1352
Sabi
Reagovat

1346 – to ne, ale vyjadřuješ se trošku vulgárně, tipla bych na 8 třídu základky, vtipné to není, peace :)

1353
Maki
Reagovat

Žišmajrá se poseru smíchem tady, ty vaše komenty jsou 100krát lepší než celá RS. Myslím, že už se ani nebudu dívat na VV, ale budu tady jen číst… To je fakt super sranda! Měli by udělat RS se šmíráky tady. Primo vem si mustr, jak se to dělá!!

1354
Bazinga
Reagovat

:-), komu posílá VB ty upřimné pohledy do kamery? Sabince? :-D :-D já se z něj picnu!

1355
Jáša
Reagovat

1339 Ale štrůdl zalezl pod peřinu k Býčí šíji na podlaze. Jak tam byl dlouho nevím. Zřejmě dokud nepředal informace ze společného dovádění v koupelně.

1356
okkvp
Reagovat

Růza do něj (jendy) reje ať to zkusí s tím práškem – že prej by jej stejně nemohl pořád
…. že si nepouští lidi k tělu, protože neví jestli se k němu proto kdo nebo normálně
(růženka samozřejmě má stejné zážitky)

1357
Mr.C
Reagovat

Budeme doufat, ze strudla se uz ve vile dostatecne zorientovala.

1358
upsik
Reagovat

Avatarko jeď !!! Strudl dneska je zadarmo…tuty

1359
Hooper
Reagovat

Štrůdla se opije na žal, ale může, nesmí vedle vébéčka.

1360
abbarth
Reagovat

Zdenka není schopna jít rovně a teď se chlubí Lucce, jak vypila půllitr vína na ex

1361
JW
Reagovat

Hmm, OMYL 39 a vim o cem mluvim, …. Hmm ? A Tobe ?
Kdyztak se optej rodicu,…. PEACE a jak se za meho mladi rikalo MIRU MIR

1362
piha
Reagovat

1312-já se bohužel obávám,že to není taktika ale chce prostě domů.:( Jak ráda bych se mýlila…Každopádně si myslím,že nemá proti Vladkovi šanci.

1364
okkvp
Reagovat

Růže pokračuje lichotkami, Nino, že cítí, že on tam nepatří

1365
upsik
Reagovat

Strudla se svěřila Lucince , že je prý k.rva podle VB…ta dnes bude řádit…

1366
JW
Reagovat

Peknes detail PRASOPSA

1367
Mr.C
Reagovat

VB porad ceka, ze ho nekdo prijde rozveselovat a on nikdo nejde.

1368
JW
Reagovat

1362 ja porad doufam, ze to bude jak rikam. Bud je mimon nebo ultraplayer…. Nic mezitim to nebude, to uz je jasne….

1369
okkvp
Reagovat

zvuk odešel do neposlouchatelného dunění

1370
Bazinga
Reagovat

1363 JO! To bylo přesně ono! :-D :-D

1371
Jerremy
Reagovat

Ta Hrabenka snad jede po Ladikovi :)
Cely cas něco do neho husti …

1372
JW
Reagovat

Prasopes poznava, ze je OUT…. Hmmm zivot…. Pa Pa….

1373
XY2
Reagovat

1360 – jen ať si dá:-)

1374
abbarth
Reagovat

Vladko spřádá plán s lesbičkama, snad že s nima půjde do postele, aby měli ostatní zas o čem přemýšlet… Nerozumněl jsem ale všemu

1375
Mab
Reagovat

Vorvaň takovej džentlmen, ochránce žen a sirotků a říká štrůdlu, že se chová jako kurva? :DDD

1376
upsik
Reagovat

Nikol už byla obraná i štrůdlem…to bude

1377
JW
Reagovat

Vyvolenym dobre jebe ! ;-)))

1378
XY2
Reagovat

1370 – to bylo na nás, za toho buldoka:-))))

1379
dessin
Reagovat

Vsimli jste si ze Niki ma od zacatku paty uz treti tricko, nebo ji koukate jen na zadek_?

1380
Kami
Reagovat

Strudla je neuveritelna vterka, se musim smat

1381
abbarth
Reagovat

Na 2ce líbačka Štrůdla a Lucka

1382
upsik
Reagovat

Lůca a štrudl francouzáka….

1383
okkvp
Reagovat

Luca zadělává na buchty

1384
Bazinga
Reagovat

Dneska to u Štrůdlíka bude „kdo dřív příjde…“ :-D

1385
JW
Reagovat

Uz jim hrajou !!!!! Prej kde je Hrabetova ?!!! Na scenuuuu

1386
JW
Reagovat

Rytmo – Zlatokopky

1387
a
Reagovat

Vladko a Mirkou asi kují pikle – Vladko spiklenecky – dala bys to? ale museli bysme … co to bude?

1388
abbarth
Reagovat

Štrůdla a Pavlína líbačka

1389
pezzay
Reagovat

1371-už od brzkého rána,,tzn11.00h

1390
Hooper
Reagovat

1371 – to tvrdím už pár dní

1391
okkvp
Reagovat

1379 – jak se můžu koukat výš, když kameraman je taky evidentně fascinován :-)))

1392
Mab
Reagovat

Tak bacha! Štrůdl se divoce líbá s lesbou, to vorvaň nerozchodí. :DD

1393
Péťa
Reagovat

Zlatokopky
PZ :Hrabětová na scénu a Štrůdla s blondato bachařkou jazyky do hlavy

1394
pezzay
Reagovat

lesbo tanec…uffff

1395
Icecube18
Reagovat

Francouzák mezl LP a štrůdlem

1396
JW
Reagovat

Z libala Bacharku !!!!

1397
upsik
Reagovat

Avatarka v noci spí na podlaze…

1398
JW
Reagovat

Z ,.. Jsi prvni koho sem tady libala…. l

1399
Pierre
Reagovat

Vorvaň bude mít dneska těžkou noc :D

1400
Bazinga
Reagovat

Cha!!! Zvuk na Pavlíně “ Miri, broučku, já se ti strašně omlouvám, já jsem se líbala se Zdenou“

1401
Jana2
Reagovat

Tak teď se Pavlína stejně prozradila, když se omlouvala Mirce za líbačku se Zdeňkou :)) kdyby s Mirkou nechodila, tak jí do toho nic není :))

1402
upc ž
Reagovat

Bachařka se omlouvala, že se líbala se Zdenou, ale jen ze srandy.

Ještě někdo pochybuje, že jsou pár? .)

1403
Icecube18
Reagovat

Vorvaň už šel spát, že zmizel z venku?

1404
piha
Reagovat

1368-kéž by dostal imunitu a má po prdeli a já ještě aspoň týden na co koukat…:)))

1405
pezzay
Reagovat

,,ku.vy..ku.vy…..ja hned prijdu..pecka..

1406
Zuzana
Reagovat

Pavlu ted bylo slyset „Miru, ja se ti strasne moc omlouvam, ja se ted libala se Zdenou…ale jen ze srandy“

1407
JW
Reagovat

Joooo Prasopes ven Malej Prasopes ven a doplnit nekym jako bacharky a bude to mazec. Primo, mas kliku….

1408
okkvp
Reagovat

Tomík vyklidil pole už asi před 10 minutama

1409
Hooper
Reagovat

1397 – vedle vébéčka:-)

1410
dessin
Reagovat

?? Pavla: Mirus prosim te, ja se ti strasne moc omlouvam, ja se ted libala se zdenou… ale jenom chvilku… nic osobniho… a uz se tam s ni zas oblejza :)

1411
Bobby Brown
Reagovat

1379 – jenom to druhý…

1412
Bazinga
Reagovat

embéčko tančí s Růženou :-) Ládícet s dekou

1413
Hooper
Reagovat

Krásnej záběr na vébéčko, jak je sám u stolu vevnitř.

1414
pezzay
Reagovat

Vladko to zabalil?..nikde ho nevidím..to není jeho hudba,,

1415
JW
Reagovat

1404 ElKerka…. Vymasti Prasopsa pokud je player…. Pokud fakt xce jit domu a Vlado neni krovi, pak si vezme jeho… Ale pokud vymasti Prasopsa tak malej Prasopes bude mit strach, ale pozor, premyslejte kde on dela ! Malej Prasopes mozna umi sachovat s hlasovanim…. Pokud je to cisty hlasovani tak je mozny urcitym zpusobem prohlasovat a vyhrat….

1416
okkvp
Reagovat

Dvojka Mb s Růžou jsou náhodou dobří
Tomík v obýváku na výhledu (1)

1417
XY2
Reagovat

Růža konečně ticho, to je klid, balzám na nervy…

Měli by si udělat rozpis a vždycky se s ní někdo bavit o jejich problémech venku:-)

1418
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
a Růža je štastná v tanci s MB

1419
okkvp
Reagovat

1414 – teď po něm zrovna rajtovala Zdéni

1420
pezzay
Reagovat

,supr take na VB..

1421
Mr.C
Reagovat

VB sam a opusten.

1422
abbarth
Reagovat

Mirka touží po vzrůšu. Vyvolení 23:13

1423
Dařanka
Reagovat

co se stalo VBéčku,že je tak otrávenej?

1424
upc ž
Reagovat

Zdenka a bachařka už zase v sobě a víc než předtím :D

1425
JW
Reagovat

PZ uznavam,… Dnes je Kral !…. Petre dnes jsi zmenil image u mnoha lidi. Dekuj Prime a Primo dekuj Petrovi…

1426
abbarth
Reagovat

Ty vole Štrůdl už i s Mirkou a dost dlouze

1427
Bazinga
Reagovat

a Študlík líbačka s bachařkou P., nalepené na skle, přímo před VB :-)

1428
+-
Reagovat

Aaa tak štrůdl už tam bere vše jedním vrzem a VB vevnitř se užírá vzteky, že to není on, s kým se líbá

1429
Jana2
Reagovat

1423 – Zdeňka tam už olízala všechny kromě něj.

1430
XY2
Reagovat

Štrůdlice volízává LP a LM, aby si holky nezáviděly…

1431
Hooper
Reagovat

Radši neodmejšlím, jak to chutná, když si dva kuřácí při kouření cíga dávají francouzáka.

1432
Icecube18
Reagovat

Mam ten pocit, že dneska nasbírají hodně materiálu pro noční show :-D

A zuřivý VB chodí po ložnici a nejspíš čeká že štrůdl přijde :-D

1433
upsik
Reagovat

Avatarka lesba…tuty …strudl ji francouzákem pěkně protáhla

1434
rejpal
Reagovat

Dařanka
Asi něco jako tomu výpravčímu v Dobře sledovaných vlacích: inspektorská ohrádka je v prdeli

1435
piha
Reagovat

Zdena má dnes za ůkol nacpat jazyk do pusy všem ženským ve vile,či co?

1436
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
ty že nejsou na stejné pohlaví
to je doma radosti !!!

1437
Hooper
Reagovat

„Kurva, normální kurva, já jsem rád, že se projevila.“ Vébéčko má jasno, teď to říkál JPZ.

1438
Dařanka
Reagovat

1431 hnus,velebnosti,co jinýho….brrrr

1439
pezzay
Reagovat

PZ utěšuje VB..toje život..

1440
upc ž
Reagovat

VB říká Zvěřinovi, že je Zdenka normální ku*va, a že je „rád, že se takhle projevila. Fuj.“

1441
Bazinga
Reagovat

VB přišel za Zvěřinou a Zvěřina hlásí „chlape! VENKU je život!!“ A VB: „kurva, kurva, normální kurva, já jsem rád, že se projevila!“

1442
Mab
Reagovat

Vorvaň o štrůdlu: „Já jsem rád, že se projevila, ta kurva. Ta by ojela i Vladka. Fuj.“
Jeho Sabinka je taky asi ráda.

1443
upsik
Reagovat

Lůca-štrůdl mě znásilnila

1444
+-
Reagovat

A VB už to šíří: Je to kurva, normální kurva, dneska se projevila. Asi ho to hodně žere, jemu nedala, holkám jo, tak je to kurva :oD

1446
Kami
Reagovat

Tak Zdenicka aby bylo jasne ze jde o zabavu olibava obe eL. Ona se musi citit asi hoooodne sama.. ci?

1447
terz
Reagovat

A ještě se chemlon divý že jí vyhodili z domu když se báli že jim udělá ostudu? :D

1448
Icecube18
Reagovat

VB na PZ: „Jsem rád že se projevila. Normální šlapka“

S tim doesíláním už mě to se.e

1450
Hooper
Reagovat

1432 – to není pocit.:) Ale tak bylo to jasné už dopředu.

1451
abbarth
Reagovat

Všichni se baví, jen VBčko ne. Škoda, že mu Vladko taky jednu nedal, aby mu to nebylo líto… To by to fakt dorazil

1452
piha
Reagovat

1435-omlouvám se-úkol.:)))
Teprve teď se projeví chlapská ješitnost a bude veseloooo!:)

1453
JW
Reagovat

Prasopes rika ze Z je spina spinava smradlava,…. Ze se projevila dobre,…

1454
+-
Reagovat

Tak i MB se snaží trochu zapojit… :o)
A já to pro dnešek balím, v nejlepším se má přestat :oD

1455
Dařanka
Reagovat

slyšíte,jak na ní nadává? kurva,špína jedna špinavá,fuj..oporná…atd

1456
Mab
Reagovat

Vorvaň dále o štrůdlu, džentlmen: „Špinavá, smardlavá, fuj. To je v prdeli, tohle. Odporná, fuj.“

1457
XY2
Reagovat

Snad se babička nedívá:-)

1458
Bazinga
Reagovat

gentleman VB o svém Štrudlíkovi
„fuj, odporná, špína, totálně trapná, hnus, špína smradlavá“ …

1459
pezzay
Reagovat

VB:ku.va to je …špína špinavá..fuj ..odporná,,,,,,,zítra bude zas dolízat,už to vidím

1460
Budulínek
Reagovat

Mab
1442
souhlasím přesně

1461
JW
Reagovat

Prej odporna, fuj,….. Z psychologie je to jasny priklad kdy Z nema vychodisko a Prasopes se ,,odkopal,, co dokaze rict o zene…. Jak rikam, trestany hovadko se sklonem mlatit zeny,…

1462
JanaH
Reagovat

Vébéčko má nerva.

Jinak supr čtení. :-)))

1463
Icecube18
Reagovat

VB silně neunáší a dobře mu tak.

1464
Dařanka
Reagovat

1451—:-)))))

1465
Péťa
Reagovat

1458 a až se dozví že se s ním ta jeho bejbinka rozešla tak se oběsí ve sprše

1466
Budulínek
Reagovat

No ten VB je na brek…takové zklamání…chudák…

1467
JW
Reagovat

Prasopes,…. Z je KURWA a jeste napul LESBA ;-))))))

1468
Kami
Reagovat

Buldo se nachomytl aby mohl hazet nastvane vety a pritom v koutku doufa, ze je Strudla tak nasrot, ze se nakonec doliba i k nemu

1469
JanaH
Reagovat

A zajímalo by mne, jak to vyřeší s bejbinkou a přepsaným majetkem? To bude ještě zajímavé. ;-)

1470
terz
Reagovat

MB na VB „Seš debil, za to můžeš ty“ VB:“Já?!“

1471
JW
Reagovat

Vtipne, kolik je ???? Pul dvanacte ;-))) Vzdyt nemaji cas ne ??? ;-)))))

1472
Jana2
Reagovat

1469 – no proto je možná naštvanej :-D třeba mu fakt naznačili ve zpovědnici, že dostal kopačky

1473
Mab
Reagovat

Možná ukradl štrůdl vorvaňovi rotoped. :DD Že ji přestal chránit. :)

1474
Budulínek
Reagovat

toho to teda vzalo (VB)
hmmm
SUPER komentáře>to se člověk láme smíchy!!!!!!!!!

1475
Hooper
Reagovat

Lucka ale s tou ofinou vypadá fakt dobře. Leč na lesbické pusy asi není tak úplně zvyklá.

1476
JW
Reagovat

Prasopes nic nema,… chape te to ?!! Vzdyt ma jen dluhy ??? Zmenil si jmeno kvuli tomu, ze ho jiz honili…. Kecy Kecy Kecy,… Pustte ho uz ven, oni si ho srovnaji ;-)))

1477
abbarth
Reagovat

VBčko to zkouší na Marticci. Prej ty si myslíš, že když jsem blondýna, že jsem i blbá?

1478
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko chce spát vedle Hraběny, ta nechce. Znovu přidává, že se Zdena chová jako kurva.

Jen mě zajímá, co je mu potom.

1479
Hooper
Reagovat

Muhehe, už si vb dojednal spaní u hraběnky.

1480
JW
Reagovat

Zacina dobry mix… ELKerka ElZero Prasopes malej Prasopes….

1481
Anonymní
Reagovat

Ten štáb taky umí každou zábavu pokazit, vždy když jsou rozjetý, tak jim to zaseknou

1482
abbarth
Reagovat

Martucci a VBčko budou spát pod jednou dekou a pod druhou Nino

1483
Hug
Reagovat

Ještě jsem zaslechl,jak buldog při pohledu na Zdenu říkal,tu mít doma tak ji zabiju..

1484
Hooper
Reagovat

Co furt má Ládík s tou dekou?

1485
Kami
Reagovat

Hned mi bylo jasne, proc se VBvtirnul k Blondyne.
Ale jsem zvedava co na to Z, protoze mozna si myslela, ze ho ma i tak porad na haku..

1486
pezzay
Reagovat

..hrabětová zbírá zbytky..

1487
Wanna be your monster
Reagovat

To ale vébéčko nedělá dobře dle mého, zdenička by mu paleček nikdy nedala, nedělat tohle, už asi nebude mít ani ten ostrůvek v moři. :)

1488
cathy
Reagovat

VB je úplně hotovej ze štrůdlíka – moc mu to přeju! Prasopes!
Štrůdlík válí s Lůcou:-D

1489
terz
Reagovat

VB 26.8.2013 – „Já prostě nemám rád když někdo uráží holky! Je to slabošské, prostě holky urážet nebudeš, na mě si řvi jak chceš ale Zdenu urážet nebudeš!!!“
VB 2.9.2013 – „Kurva jedna, normální šlapka to je.“ „To asi aby se zdena přestala ztrapňovat“

Je to mnou, nebo je ten buldoček tak trošku… dementní?!

1490
Wanna be your monster
Reagovat

VB říká, že Petr hraje pro puberťáky, takže proto (a kvůli té kurvě) se nebaví.

1491
Hooper
Reagovat

Ale spaní na posteli by bylo porušení trestu, ne? Ten přece nebyl zrušen.

1492
JW
Reagovat

Petreeeeeeeeee ser na nej ! Prasopes se ukazuje….

1493
Capri
Reagovat

Ale to je velmi zajímavé co se tu děje… :D Ten VB začíná chytat slušného nerva…

1494
Péťa
Reagovat

1482 to by mně zajímalo jak se tam chce vejít když ho ukazovali jak spí tak nemá šanci se tam vejí…

1495
Jáša
Reagovat

Tak už namyslel záložní plán. Je to ještě větší zmetek než jsem si myslela. Už mu někdo zrušil trest spaní na podlaze, že se rve do postele k VIP?

1496
Jana2
Reagovat

A bachááá – Thomas o Zdence – já jsem se do ní zamiloval :)

1497
MoBa
Reagovat

Ted tomas rekl Martucce, ze se zamiloval do Zdenky :D

1498
cathy
Reagovat

VB říká PZ, že nemá hrát jako pro puberťáky….nemá hrát pro ta kreténa ale zahrát něco pro něj.
Zdena je prej trapná kurva.

1499
JW
Reagovat

Prasopes, Ja sem se do ni zamiloval a ted volibala vsechny lesby tady a chova se jako kurva a zacala s Martinem…. ;-)))))

1500
Hooper
Reagovat

1487 – třeba se opalcují vzájemně

1501
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Neřekl teď VB, že se do Zdeny zamiloval??

1502
pezzay
Reagovat

Petře Zvěřino m.dej na toho kreténa a zahrej pro všechny

1503
Bazinga
Reagovat

VB cloumá spravedlivý hněv.
Směrem k Martůčijové. „Tak chápeš to? Ona se ožere, pak tady líbá všechny lesby a teď brečí… já jsem se do ní zamiloval…“

1504
Dařanka
Reagovat

1484..vztah :-)

1505
Kami
Reagovat

Tak smiraci, kolik hodin davate Buldokovi na nenapadne ohmatavani Bloncky?

1506
Hooper
Reagovat

On má bulda3 nějakou barmanskou zkušenost, že je věčně tam?

1507
Péťa
Reagovat

1489 Hradil je grandiozní dement.

1508
JW
Reagovat

PRasopes, pojd se plouzit, ale on to neni plouzak ;-)))))) ElZero neni na plouzaky.

1509
Budulínek
Reagovat

Jééé co by s VB dělala hraběnka. Prej ty nemáš děti na VB. (Ale že má dluhy…)

1510
abbarth
Reagovat

VBčko už je zas spokojenej a myslí si, že to uhraje na Martucci

1511
Icecube18
Reagovat

VB to zkouší na Chráběnku a podle mě se snaží o žárlivost štrůdlu.

1512
cathy
Reagovat

VB dává okatě křečovitě najevo jak se super baví Zdenka neZdenka :-D…píská si a děsně ho zajímá Godzila

1513
Hooper
Reagovat

1505 – 15 minut

1514
pezzay
Reagovat

..martucci bere všechno…

1515
Bobby Brown
Reagovat

Ten VB je ale ubožák, nejdřív pomlouvá Z., pak si jde honem sehnat chrápání u jiný, asi aby jí ranil (hahaha), a teď u Zvířete hází tu svojí rádobydrsňáckou pózu, že nemá hrát pro ty kretény, ale něco pro něj. Mno, a stejně sedí na prdeli a hulí.

1516
Hug
Reagovat

malej buldok přiběhl k velkýmu,a- „ty vole vona je lesba ty debile“:-))

1517
Bazinga
Reagovat

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. VB čeká 4 hodiny na svou písničku. Když mu ji Zvěřina nakonec pustí, VB sedí vedle Martůčijové, která mu do toho vyje… :-D

1518
JanaH
Reagovat

1489 terz : to je ten ochránce žen, dětí a sirotků.

1519
Kami
Reagovat

Jeste by mohla Strudla vystarti po bloncce? Ke komu by se lisnul pak?

1520
Mab
Reagovat

Všimněte si, že buldoci uměj tančit jen s mávající ručičkou nad hlavou. :))) Se zaťatou pěstičkou.

1521
terz
Reagovat

Neříkala chraběnka že jestli je ve vile někdo koho nemůže vystát tak je to VB? Je tam 11 dalších stromů a on se prostě netrefí… Chudák.

1522
Budulínek
Reagovat

Září 2nd,
1489
Přesná připomínka!
už zase nadává

1523
piha
Reagovat

Je mi ten VB ještě odpornější než mi byl…a to jsem si myslela že to nejde…

1524
Prochor
Reagovat

Člověk, který unáší lidi a zavírá je do sklepa má určitě mnoho problémů. Mimochodem, co dělá policie?

1525
XY2
Reagovat

Štrůdlice se pověsila na krk Lůce, ta musí mít radost a vypadá to, že řve, no tak chlast taky udělal svoje.

VB říká, že se chová jako kurva a on kurvy nesnáší, furt to opakuje dokola, ubližuje někomu doma, koho miluje a blabla.

1526
JW
Reagovat

1489 no ja to rikam,…. Jeste mu chybi ji zmlatit….. Prej bylo nam spolu hezky, chova se jako kurwa, a chova se jak debil a rekne Martinovi dame si francouzaka, je to kurwa zkurvena kurwa se tu ztrapnuju ublizuju nekomu doma miluju a se tu ztrapniuju… A ty milujes svoji pritelkyni nebo ji se pta ElZero,… To je tezky ja tomu nerozumim, ja teda taky ne… Rika Prasopes….. ;-))) ElZero,… Ja sem tady psycholog, fakt, jeste ze me sem vydali, by jste se zblaznili ….

1527
Lenny
Reagovat

koment: Ted Buldokovi uz zbyvaj jen medvedi nohy.
Buldok a Martuci bude pekny par.

1528
jirin
Reagovat

Nerikal nekdy v prvních dnech VB, že je Michal David a Sagvan Toffi skvělá hudba? A teď najednou trance?.-)

1529
JeanJean
Reagovat

Tak štrůdla vykládá lucce, že pro někoho nebyla dost hezká… To jen potvrzuje moji teorii, že na těch fotkách, co jí zabavili byl nějkej milej frajár a ne jen pejsci a babička :)

1530
abbarth
Reagovat

Chudák Lucka má smůlu, že se na ni nalepila Štrůdla

1531
JanaH
Reagovat

Ale Zvěřina dobře jede, pěkně se mi u toho čtou resty. :-)

1532
Péťa
Reagovat

Pškně Hradil tancuje v těch galoších:o))))))

1533
Anarvin
Reagovat

Jak chce Tomáš vyprovokovat Zdenu k žárlení, to je taková sranda… :D

1534
Budulínek
Reagovat

A to je ten tanec SVATÉHO VÍTA! Co VB tančí, že.

1535
Lenny
Reagovat

Buldok si zpiva na, na, nanana

1536
Dařanka
Reagovat

jak VB máchá rukou při tancování,tak mi připomíná jednoho dirigenta filharmonie

1537
rejpal
Reagovat

Hooper
Ty holky si něco domlouvaly. Komunikace Lucky se Zdenou je často velmi zvláštní, úplně jiná než kterékoli z nich třeba s Nikol. Už bych vůbec nevyloučil, že Zdenka spojila příjemné s užitečným a rozhodla se Tomáše použít, využít, a psychicky zničit. A měla to dohodnuté. Ty dvě spolu o prapodivném mostu mezi jednou a druhou skupinou prakticky vůbec nemluvily, zachytil jsem jen jeden kratičký dialog, ze kterého jsem moc chytrý nebyl. Což je hodně divné. A stejně tak to vyjetí na další holky po té líbačce s Luckou mohl být jakýsi plán – nasadit jim brouka do hlavy.
Je to spekulace, ale já mám o chování zdenky pochybnosti celou dobu a nevím si s ní rady. Prostě to jednoduché, že je blbý uzlíček emocí, mi v celkovém kontextu nesedí.

1538
pezzay
Reagovat

martucci on screen..mám mu dát..nemám..ona mu nedala..mám mu dát..nemám mu dát..asi ne..nebo jo..tak jo..lepší než doga…

1539
Mab
Reagovat

Jó, to by se vorvaňovi v Americe nestalo. :DD

1540
Bazinga
Reagovat

Očekávám, že VB chytne jednu z bachařek, narve jim jazyk do pusy a pak je donutí, aby odpřísáhly, že s ním to bylo MNOHEM LEPŠÍ než se Štrůdlíkem.

1541
JW
Reagovat

Elf a Veverka spolu…. Elf sahnul veverce na kozickuuuu

1542
Debby
Reagovat

tohle mě tak baví sledovat, že dneska půjdu spát fakt až s nima :D

1543
abbarth
Reagovat

VBčko naprosto osamocený a zoufale pohybující se, to je pecka…

1544
Dáša
Reagovat

Óóó, starý buldog tancuje ako bača na detvianskom grúni. To je na posr.tie toto! :))

1545
Gabi
Reagovat

S kým bude spát PZ? VB, MB a Dítě by mohli dostat trest za neúčast v soutěži a přespat na terase :-) A Jestli ne, tak aspoň by štáb měl trvat na tom, že VB musí spát POUZE na zemi :DDD

1546
Bobby Brown
Reagovat

Hm, teď už to bude jen trapnost nad trapnost. VB začíná hrát hrozně se bavícího borca. Ani bych se nedivil, kdyby zítra vyprávěl pohádku o tom, kterak to tam jediný táhl, tu zábavu. To je hňup…

1547
Dařanka
Reagovat

1540…..cha cha cháááááá,bazzzingáááááá…se tady řehocu nahlas

1548
XY2
Reagovat

U VB mi chybí odhozené tričko v dál…

1549
JW
Reagovat

Prasopes by mohl spat ve zpovednici a tam se zpovidat ! ;-)))

1550
Anarvin
Reagovat

Taky mě baví, jak je najednou ze Zdeny děvka, když VBčko nechce :D

1551
Budulínek
Reagovat

Září 2nd,
1539
To se válím smíchy

VB tanec pecka! To je talent ten kluk.

1552
Jerremy
Reagovat

JW – hmmm … kdo je Elf a Veverka?

1553
piha
Reagovat

1534-ne,to je tzv skládání kostek…:))) a jak pořád sleduje jestli se někdo dívá.:D

1554
Péťa
Reagovat

Se dneska vožeru a rozkopu to tady:o)))
http://img27.imageshack.us/img27/8803/yy3r.png

1555
cathy
Reagovat

VB je opravdu úplnej debil Tohle předvádí prosím 40-ti letej chlap….ach bóóže
A Zdenička nic…to mě baví.

1556
Evík
Reagovat

1520 Mab
To je jasný, hrozí všem, co by chtěli ubližovat ženám a sirotkům…

1557
JW
Reagovat

Vsimejte si nejistoty Prasopsa… Je v rohu, znamena to ze jen tak se snazi byt soucasti, ale nema na to byt stredem… Neveri si… ;-)) Dale pri kazdem pohybu sleduje reakce okoli,… Je to postava, ktera doufam jiz brzo opusti toto misto… To ze se o nem bavime neni ze je zajimavy, ale cekame ze poleti,…. A cekame na jeho reakci. Pana MISTR SVETA,,,,,…..

1558
Anonymní
Reagovat

Godzillku to stejně táhne k Ládícetovi, má za to, že on to celé vyhraje, tak se ho drží už teď, aby se s ní pak podělil o výhru…

1559
pezzay
Reagovat

+pro hrabetovou..presunula se do bezpeci..k ladikovi

1560
JW
Reagovat

V americe byl 3x…. Asi si koupil globus ne ?!!! ;-))))

1561
Hooper
Reagovat

1537 rejpal
Tak Zdenka blbý uzlíček nemocí určitě není. A to kamarádství s lesbami? Připravuje si půdu na dobu po Tomášově vyřazení. Ale to jsem psal už několikrát, že to, že Zdenka hraje na více stran (včetně dobrých vztahů s Luckou), mě baví. A minimálně Mirka brouka v hlavě má, řekl bych.

1562
Evík
Reagovat

Trpaslík se žlutou čepičkou se opírá o zeď a kouká na Mirdu, jak mrská kyčlema… Asi je taky na kluky….

1563
JW
Reagovat

1552 Elf je Z a Veverka ? no hadej… Napoveda poznas to dle chrupu pro louskani orisku….

1564
JanaH
Reagovat

Dneska nejdu spát, naštěstí nevstávám. Ty špatné konce některých účastníků zájezdu prostě musím vidět. :-D

1565
Jáša
Reagovat

Tak možná bude ve VIP ložnici narváno víc, než ve velké. Vlado něco domlouval s holkama. Necháme se překvapit :D

1566
Bazinga
Reagovat

VB mává na MB. MB mává na VB.

aha, tak omlouvám se, to je tanec. Buldočí.

1567
Budulínek
Reagovat

piha
1553
Jooo, skládání kostek. Fakt super, dneska se to povedlo! Tohle vidět častěji umřu smíchy.

1568
XY2
Reagovat

Vorvaň si cpe ruku do rozkroku? Asi chce být sexy

1569
Wanna be your monster
Reagovat

Tak hlavně takové tančení, co předvádí Vébéčko nemůže bavit nikoho. Ach jo, skoro mi je ho až líto, vypadá jako nejistá postavička.

1570
JanaH
Reagovat

1537 rejpal : já si o štrůdli myslím, že je pěkně protřelá, abych se vyjádřila slušně.

1571
JW
Reagovat

Vlasy !!!! PZ jede !!!! Primoooooo go!!!

1572
cathy
Reagovat

1540 – Bazinga – JOOO!! Přesný:-D
P.S – myslíš, že prasopes má po lobotomii a proto mává jen jednou rukou?

1573
XY2
Reagovat

1566 – :-DDD

1574
pezzay
Reagovat

d oridžinal BB-bigbuldog-he’s alone..game is over…

1575
Budulínek
Reagovat

XY2
1568
cha cha cha
ještě to by chybělo!

1576
piha
Reagovat

1567-jenže on by postavil úplné ho… nechuták jeden…

1577
Dařanka
Reagovat

ale Zvěřina mě teda fakt překvapuje…jednak je z něj sympaťák a druhak,jak se baví,usmívá….hm hm hm

1578
Evík
Reagovat

VBS (Velký Bílý Sněhulák) opravdu není diskotékový typ…

Ty asi v papučích netančí… Ani v bílých…

1579
JW
Reagovat

Prasopes proste citi, ze pujde do utulku…. Tady ho nikdo adoptovat nebude !!! Nic neochrani a jeste kouse kolem sebe… A pri kazdem steku rika, kurwa, devka, spina, to nneni dobre ani k detem,… Proste myslim, ze je ready 4 injekce a uspat,…. ;-)))

1580
Bazinga
Reagovat

1572 … myslím, že pro VB je lobotomie naprosto nevhodná operace… kde nic není… víš jak, víš co… :-)

1581
terz
Reagovat

Na druhou stranu ono toho VBčka venku nečekají hezké věci. Sabinka se na jeho účasti lehce přiživila (její komentáře na FB jaksi neodpovídali jejímu šoku z toho co se v NŠ dozvěděla) a už o něj ani nezakopne, pak je tu ta exekuce, VV už vyhrát nemůže a u štrůdla neuspěl… Je tam dva týdny a celé se mu to sype na hlavu

1582
Budulínek
Reagovat

A VB sbalí Růžu a Zdena pukne vztekem

1583
Pat
Reagovat

A kde je veverka se štrůdlíkem? Aby ji tak nesežrala …

1584
JW
Reagovat

1577 jako cumim je mi vazne skoro 40 a nazor na nej mam minimalne jinej nez byl,… PRIMO takze mas to rozjety, neposer to. Ale ja myslim, ze ani PRIMA netusila co Peta rozjede….

1585
upsik
Reagovat

MB už jede…

1586
Mab
Reagovat

Růžena dělá mosty a malej buldok nad ní mává pěstičkou.

1587
JW
Reagovat

1581 na kazdou svini se vari voda a na tuhle ??? Jen dele, pac je to ultrasvine jak vahou tak povahou….

1588
Icecube18
Reagovat

Já chci zvuk z ložnice sakra.

1589
Wanna be your monster
Reagovat

veverka a štrůdl na trojce, ale je tam hodně slyšet hudba..

1590
abbarth
Reagovat

A zvuk z ložnice zas nikde :(

1591
XY2
Reagovat

Růža s VB, docela jim to sekne:-))) kdyby se vorvaň naučil most, mohli by jít do cirkusu

1592
JW
Reagovat

Takze rozbor::: Z psychologickeho hlediska je Prasopes ve fazi,… Prisel jsem o vse, takze kdyz nemam konkuranci budu tam a pak budu rikat kde jste byli >>>???? Kdo si semnou vsadi ?

1593
JanaH
Reagovat

Mbéčko se pro tanec a rytmus taky nenarodil. Ať je Mirďásek jaký chce, ale ten se hýbat ako tako umí, jako jediný z buldočí party hic.

1594
upsik
Reagovat

kamera 3 zvuk.!!!

1595
Hooper
Reagovat

1582 – pro návrh

1596
Evík
Reagovat

Růža tančí s VB…

Chvíli si plácají…

On je pilíř ona most…

R: „Jaktože Ti stojí bradavky? Tě vzrušuju, co?“

VB: „Joo…“

1597
Bazinga
Reagovat

1586 :-D a všiml/a sis, že jak on mával, tak Růža házela hlavou doleva, doprava a vypadalo to, že dostává facany a jemu se to asi líbilo, protože zrychlil? :-D

1598
Jáša
Reagovat

Pán tvorsta se snaží, jenže dělat něco navztek druhému je spíš trapárna. Ale líto mi ho rozhodně není. Stále je pro mě šmejd a šmejdem zůstane.

1599
JW
Reagovat

ADMIN …. Prosim o registraci NICKU pro Veverka a Prasopes…. Dekuji, je to muj pohled,….

1600
cathy
Reagovat

1580 – pravda, já opomněla, že NIC se uřezat nedá:-D
Nicméně fanynku alespoň jednu má – teď mu Růža říká, že je frajer,vole!
A taky prasopes krásně vyje – není ouplněk?

1601
Icecube18
Reagovat

Hurá.Po hodině zapli zvuk u 3

1602
abbarth
Reagovat

Konečně, na 3ce je přeplej zvuk… Zdena brečí

1603
Wanna be your monster
Reagovat

Zdena brečí…mluví o svém bývalém.

1604
Budulínek
Reagovat

to je ochránce žen …zvláštní že mu to nikdy nikdo nevěřil, no tu jeho sabinu bych teda fakt chtěla vidět

1605
JW
Reagovat

PRIMO !!! dik za zvuk na 3…. S nama z toho udelate fakt No1 SHOW ;-))))

1606
Pat
Reagovat

3ka má zvůk a štrůdlík splín

1607
Dáša
Reagovat

Zverina nečakane milý, príjemný, dospelý. Vlado nenahraditeľný. Kvarteto buldogov – kopa trápnej, impotentnej čalamády, neschopnej zdvihnúť zadok ani na príkaz štábu. Starý buldi teraz už nadarmo „tancuje“. :))

1608
piha
Reagovat

Ale jednu výhodu buldočí rádobytanec má,Jeníček se usmívá…:)

1609
Bazinga
Reagovat

postujte prosím tu trojku.
Já se prozatím nemůžu vynadívat na VB, jak dojíždí zbytky. MB teď hlásil, že nemůže tančit, protože potřebuje perník.

1610
Mab
Reagovat

1591 – :DDD
1597 – Dneska se tady válím smíchy. :))

1611
Evík
Reagovat

MB (?) potřebuje k tanci perník…

Na ten z Pardubic to nevidím…

1612
anka
Reagovat

nějak mi uniklo – byla už nějaká odměna pro nejlepšího tanečníka Ládíka v zásobovačce nebo to štáb zatím nepořešil?

1613
JW
Reagovat

Vevercak a Elf maji rozhovor na 3 …. A resi Prasopsa,… Elf resi ze u Ex mela vse….. A asi ukazuje pres Prasopsa ze je zadouci, ale nevyslo to, protoze pochopila ze Prasopes je Prasopes…. Elfka rikala, ze mela vse. Benal, bydleni, na jidlo,… Od Ex,… Takze RYTMUS, … Zahraj jiiiii ! ;-) Trvalo to rok. A kdy s nekym travis rok,…. No Elfe, za rok jsi uz olezena a mozna jiz spatna investice, resp. je treba novej model,… ;-)))

1614
Jáša
Reagovat

Petr si u mě napravil reputaci. Věřím, že je fajn člověk. Jak říkala Terka.

1615
Pat
Reagovat

Já to spíš vidím na srdceryvné divadlo, než doopravdový splín štrůdly …

1616
Wanna be your monster
Reagovat

1609 – tak proto je MB pořád takový vyždímaný.

1617
Evík
Reagovat

Nebylo by prosím foto Sabinky bejbinky?

1618
cathy
Reagovat

1609 – a nemyslel ten na strouhání, co psal štrůdl do nákupu? Jako že jí ho sežere na zlost aby pomstil VB

1619
Frettie
Reagovat

No, co má Mirka udělat, sundat triko by mohla … :)

1620
Gabi
Reagovat

Je jen otázkou času, kdy MB donese Zdeničce pochvaly, který jí adresoval MB… jestli se to už nestalo.
Škoda, že zvukaři nás ohledně pártyovejch dialogů vzali dost u huby

1621
upc ž
Reagovat

Myslím, že Mirka Zdenku dost chce, ale Zdenka se chce vykecat, líbat už ne :)

1622
Jerremy
Reagovat

1599: dost natvrdo vytvorene prezdivky, které jsi sem pritahl :)

Prezdivka ma smysl, pokud se chytne u ostatních, ne ze ji pouziva jeden clovek …
A popravde, uznal bych to az vtedy, pokud se jich chyti někdo kdo je pravidelnym online prispivacem (bazinga / okvp ?)

1623
Bazinga
Reagovat

1618 asi… je to smutné… myslím, že mu štáb chtěl pomoct alespoň tím marcipánem… ale asi to neklaplo.

1624
Icecube18
Reagovat

Tentokrát to VB zkouší na Nikolu

1626
JW
Reagovat

Mirka a Elf na 3 usmireni ;;; Z hlediska taktiky, nepritele mej nejblize…..

1627
Budulínek
Reagovat

Kamera 1
No Niky neklesej s VB, fuj

1628
Jáša
Reagovat

1617 .facebook.com/bejbinka.janicova

1629
Hooper
Reagovat

1621 – tak tak, dneska už bude spíš jen objímání. A nějak moc smutná mi Z. nepřijde.

1630
Wanna be your monster
Reagovat

Myslím že štrůdl je už stoprocentně na straně lesbenek. Teď jí dala LM pusinku.

1631
abbarth
Reagovat

Mirka řekla Štrůdle, že je jí nejsympatičtější, objímá ji, štrůdla brečí… Dala jí pusu a má se držet…

1632
Budulínek
Reagovat

Jáša
1628
děkujeme!!!

1633
Frettie
Reagovat

Každou minutkou čekám na 3 polibek, Mirka se snaží. :)

1634
Pat
Reagovat

LM pokouší štrůdla, je blbě slyšet, snad by udělala striptýz? Ale asi to nedá.

1635
JW
Reagovat

Super,… Bacharky maji vezne… !!!! Bude to skvele. Mirka zatkla Elfku

1636
abbarth
Reagovat

Mirka by pro Štrůdla klidně udělala striptýz a to ho normálně nedělá, nebo by ho pro nikoho nedělala…

1637
Lenny
Reagovat

Mirka,Zdena v objeti.Bacharka je zamilovane pohledy.
Spita, chces udelam pro tebe striptyz pro jinyho bych neudelala

1638
pezzay
Reagovat

VB dnes bude mít sex s-
Vladkem:10.0/1,1
Ládikem:9.90/1.2
Luckou:5.50/1.95
Štrudlem:4.00/1:75
Hraběnkou:2.50/2.00
Růžou:1.70/1.70
sám se sebou:1.30/2.50
trpaslíkem:1.20/2.10
Sabinkou:100/1.00001

1639
Wanna be your monster
Reagovat

Thomas přišel za štrůdlem, ta ho posílá pryč.

1640
Pat
Reagovat

Přišedší VB odpíchnut do …píp (:-))

1641
8472
Reagovat

Pro mixážníky: Tak z diskuze na 3 není nic, protože tam nejspíš pořád jede Lucin port která šla ven. :)

1643
Icecube18
Reagovat

Tak to bude ještě hodně zajímavý

1644
Mr.C
Reagovat

Jezis VB je chudak.

1645
abbarth
Reagovat

VBčko se asi chtělo usmířit, Štrůdla ho odžduchla, VBčko odešel a práskl dveřna, až spadl nějakej obraz u dveří…
Mirka říká, že je to sráč

1646
JW
Reagovat

^1628 postuj texty,… Nemam FACE a tak netusim,… ;(((

1647
Péťa
Reagovat
1648
XY2
Reagovat

VB přišel do ložnice prudit, není to slyšet, ale patrně štrůdlice vyslechla, co je…:-)
Mirka mu řekla: vyser si voko:-)
práskl dveřma, až spadla cedulka a to 2x! :-)

1649
Bazinga
Reagovat

MB se snaží rozveselit VB. Vzhledem k tomu, že se snaží předvádět asi kopulační pohyby, myslím si, že ho spíš ještě více vytočí :-)

1650
okkvp
Reagovat

hoří mi sice každou chvíli komp, tož video můžu jen chvilkama, ale o to víc se řežu u komentů. Dík všem :-)))

1651
Lenny
Reagovat

Akce:
VB prisel doleznice, chtel neco rict zdenice, ta ho rukou odehnala, Buldok nastvane odchazi, zabouchl dvere az spadl obraz!

1652
JW
Reagovat

Veverka, Bacharky a Elf,…… Resi Lesbicky,… A PRASOPSA ;-))))

1653
anka
Reagovat

tohle špatně skončí – VB je čím dál naštvanější, už dokonce odstrčil i MB, ten jestli dneska nedá někomu po hubě, tak asi neusne

1654
cathy
Reagovat

MB sedí na klíně VB a pomlouvají štrudlíka, že je lesba. Prasopes zkonstatoval první velkou pravdu večera a to že je kokot.

1655
Hooper
Reagovat

Koukám, že avatarka taky moc velkou slovní zásobu nemá.

1656
JW
Reagovat

Miri je zasrana lesbicka dle Prasopsa,…. Miri se priznala ze je,…. !!!

1657
Bazinga
Reagovat

VB na Pavlu
A to ti nevadí, že ta tvoje Mirka mi jede do mojí Zdeny?

1658
abbarth
Reagovat

Mirka je prej zasraná lesbička podle VBčka. Už je v ložnici i Nikol

1659
Budulínek
Reagovat

kamera-1
VB ten je špatnej že ho to vzalo

1660
Pat
Reagovat

Tak Niky není typ LM …

1661
cathy
Reagovat

VB nechce být nasranej sám a snaží se nasrat a dohnat k žárlivosti také LP

1662
JW
Reagovat

Na 3 je Prasopes show !!! Je to loooooooser !!!!!!!

1663
Wanna be your monster
Reagovat

Pavlína s VB na Mirku – Tak prý ji obíráš.

1664
rejpal
Reagovat

Hooper
ono nejde o dobré vztahy (ty má Lucka s Nikol), jde o míru, v jaké je Zdenka přímou součástí určité hry. A také o to, zda jde o triumvirát LLZ nebo dvě paralelní hry pro dva (nevylučující ještě soukromé iniciativy jednotlivých členů). Já prostě komukoli z těch tří při komunikaci s někým dalším nevěřím vůbec nebo to aspoň beru s rezervou.

1665
Frettie
Reagovat

3. kamera: demonstrativni polibek Mirka a Zdenka, pred LP a VB

1666
abbarth
Reagovat

VBčko přišlo opět do ložnice a Mirka s Štrůdlem se zas líbaj… Mirka ty hele on na tebe žárlí, on tě má asi fakt rád…

1667
Pat
Reagovat

VB už se chová jako hulvát a žárlí jako prase. To špatně skončí? LM ho ještě provokuje …

1668
rejpal
Reagovat

Ten VB je skutečně rytíř truchlivé postavy.

1669
JW
Reagovat

Nikola aneb HP looser dava rady ;-)))))

1670
Pat
Reagovat

Štrůdl má, co chtěla, je ku…píp sama aje v televizi !

1671
cathy
Reagovat

Á tak skoro za vše může LM a LP ji má odehnat od Zdenky. LM z něho má srandu a nedá se…

1672
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka furt nechce říct, jestli jsou s Pavlou spolu.

1673
Lenny
Reagovat

Niki vysvetluje strudlu co nastavlo Buldoka, osahavacky a libani a ta rika
Me je to jedno, Ja si kurva budu delat co chti, ja su tu sama, a jsem v televizi

1676
Igor
Reagovat

zverinova tvorba, tak to je pecka.

1677
JeanJean
Reagovat

Co když bachařky jsou ex-přítelkyně?

1678
JW
Reagovat

ELF rekla ze mela HOLKU !!!!!!!

1679
Hooper
Reagovat

„jsem sama a jsem v televizi“ – dobrá hláška

1680
Wanna be your monster
Reagovat

Mirka chce, aby byla pro štrůdla jedinou, komu bude věřit, a myslí to vážně.

1681
piha
Reagovat

Ten VB je tragééééd!Skoro 40letý chlap…no ty vo.e….

1682
Jáša
Reagovat

Vona ta voda se někdy uvaří velice rychle :D :D

1683
Lenny
Reagovat

Muzatka rika Zdence, ze ji muze totalne verit, ze je jedina ktere to v soutezi rekne, a diva se ji pri tom hluboce do oci

1684
Jana2
Reagovat

VB je asi první chlap, kterýho vidím, že tak řeší líbačku „jeho vyvolený“ s holkou, to málokterej chlap řeší.

1685
Budulínek
Reagovat

No VB bude mít taky fičák až vyleze, moc by se neměl smát
.. jak je mimo

1686
JW
Reagovat

Prasopes ,,At si tu klidne vylizou kundy,….,, ;-))))

1687
Lenny
Reagovat

Buldok: zase v loznci, vztekle at si klidne vylizou kun*y, me je to jedno

1689
Icecube18
Reagovat

Prej s těma lesbama tady spát nebudu. A jde spát vedle kde spí lesby :-D

1690
JW
Reagovat

Prasopes se ukazal !!!!!!!!!!!!!!!

1691
Pat
Reagovat

Tak VB už je fakt tak hnusný, že už si u bab neškrtne. To nezvládl.

1692
8472
Reagovat

Niki se snažila velice rozumně Zdeně vysvětlit, proč Tomáš reaguje tak jak reaguje. Řekla, že Tomáš s ní chce být.
Zdenka: Já si kurva můžu dělat co budu chtít. Já jsem smutná a sem v televizi!
:DD

1693
Bazinga
Reagovat

tak, Péťo, sbal si svoji hrací soupravičku, posloužil´s! :-))

1694
cathy
Reagovat

Gentleman VB říká,že si mají slepice vylízat kundy….

1695
ředitelkazeměkoule
Reagovat

To je prdel. VB bude mít infarkt. Ještě něco rozbije. Pošlou ho domu.

1696
JW
Reagovat

ElKerko !!!! PLS vezmi palce, jdi do duelu a VYNDEJ Prasopsa….. Tohle je uz moc. At si ho veritele srovnaj !

1697
XY2
Reagovat

1689 – :-))) tohle nemá chybu

1698
Kami
Reagovat

Myslim, ze Buldoka nejvic toci, ze se Zdena lisla zrovna k eLkam. Kdyby se libala s kymkoliv, mozna by se jeste rad podival, ale tohle chlapec nepobira.

1699
Pat
Reagovat

8472 – ne smutná, ale „budu si …píp dělat, co chci, mám, co jsem chtěla, jsem konečně sama a jsem v televizi“

1700
abbarth
Reagovat

LesTrio má VBčko těžce na háku, to pěkně narazil…

1701
XY2
Reagovat

LM přesto, že má vejšku, je strašně pomalá, jí by trvalo tejden, než by za někým šla:-D
Nevím, co má co dělat vejška, tedy vzdělání s tím, že se s někým tejden nebaví:-D
Tam jim už dobře hrabe…

1702
abbarth
Reagovat

Mirka udělá VBčku na spaní prej maso. S holkama bude spát i Štrůdla

1703
JW
Reagovat

Mel jsem recht,… Bacharky a ELF !

1704
Pat
Reagovat

VB si odtáhl pelech k L+L, pipky teď kujou pikle, že se seskupí se štrůdlem. Aby ho …píp, prostě naschvál.

1705
Anarvin
Reagovat

Jsem cynik nebo je Mirka další mizerná herečka? :D Ale na omotání Zdenky to asi stačí ;-)

1706
anka
Reagovat

Růža_ máme tady mixovní pultáž

1707
JW
Reagovat

Jemny muz Prasopes ukazal FAKACE holkam,…. !!!

1708
Lenny
Reagovat

Lparek se domlouva se Zdenkou, ze bude spat s nima

1709
Evik
Reagovat

1612 Ladik dostal asi kyblicek zmrzliny…

A dekuji za odkazy na Sabinku…

1710
Péťa
Reagovat

Tak štrudla bude spat s LM+LP a LM řiká tak to bude hardkor:o)))

1711
Hooper
Reagovat

1705 – imho pouze herní omotání, uvidíme.

1712
abbarth
Reagovat

VBčko „mě je to jedno, klidně si tady vylízejte ku*dy“

1713
Pat
Reagovat

Ej, a zrovna už musím jít chrnět (:-(((((
VB povolil holkám „vylízat si kundy“.
Zaspím bitku?
Pište, nebudu moct dospat (.-))

1714
JanaH
Reagovat

Nemůžu komentovat, děj je děsně napínací. :-D

1715
JW
Reagovat

KDO CHCE Prasopse ven at napise PRASE

1716
cathy
Reagovat

B3 vzkazuje štábu, že ho nenávidí, protože jim utnul zábavu. Prý jim udělá ostudu po celé republice :D

1717
Jáša
Reagovat

Chudák Petr :D :D poslouchá opilecké kydy.

1718
Kami
Reagovat

Hele decka co kdyz dostala Zdena tajny ukol vyprovokovat VB? Dnes stradovali vsichni do Zpovednice, vcera byl Buldok v nocce a kecal tam az se mu od huby praslo ze mu na Z nezalez, je to kamoska

1719
Lenny
Reagovat

Vypli jim muziku. Mirek nadava, ze je nenavadi , ze jim to utli, ze Zvire ma narozky, a oni to utnou

1720
piha
Reagovat

Začínají být tragičtí a trapní a miminko není vidět,jdu chrnět.Dobrou všem!

1721
Budulínek
Reagovat

chválím Zvěřinu, máš body!
Děcka ve vile dnes krásné, VB nezklamal-otřesný džentlas.

1722
Anarvin
Reagovat

1711 – Každopádně mě teprve teď začíná Mirka zajímat

1723
Lenny
Reagovat

Mirku neporusuj pravidla.
Omlouvam, se ale vy jste tezci stabe

1724
Anarvin
Reagovat

Vlado „Ten první golem nebo jak že mu ti diváci říkají“ :D

1725
pezzay
Reagovat

,,jak ho nemám rád ..dobře mirku..štábe vzpamatuj se..

1726
Budulínek
Reagovat

Kami
1718
Zdenka je chytrá na to sama dost, aby udělala rodičům radost….je dost napitá

1727
Lenny
Reagovat

Mirek je porad nastavenej a stale nadava.
Ruza: ty takovy slusny a inteligentni clovek, nenadavej

1728
bordel
Reagovat

No, jako LM a LP zatím, proč ne, včetně postavení se LM za Zdenku, když má problém, včetně hry na ostatní, v režii Vladka :-), ale může se jí to vymstít, dále péct zrovna se Zdenkou, byť ji má z holek podivně nejradši…

1729
Lenny
Reagovat

a porad mluvi, nenavadim vas stabe..

1730
XY2
Reagovat

Tak Mirek je slušný a inteligentní člověk:-) bohudík, že tam takových inteligentů není víc:-)

1731
Wanna be your monster
Reagovat

No prostě všichni tři buldoci se dneska projevujou. už řve Romana po B3, jak se chová.

1732
Bazinga
Reagovat

tak co, komu dá zítra VB palec :-D

1733
Pat
Reagovat

VB zatuhl, bitka nebude (:-((

1734
upsik
Reagovat

primo zvuk!!! zvukaři na pracák…otřesná práce…

1735
Prochor
Reagovat

Dneska zažil pan dokonalý debakl a to ještě zítra (vlastně už dneska) přijde palcování. Kdepak jsou ty jeho frajerský řeči, jak ho ve vile nic nerozhází :-)))

1736
Jerremy
Reagovat

Kamera3 nemá zvuk (nebo ma zvuk ze spalne kde je ticho :))

1737
Budulínek
Reagovat

VB chrupe, to ho ty kostky unavili, to fakt tak rychle spí?

1738
Kami
Reagovat

Co upekla Mirka s Vladkem? Byla jsem ve sprse.. Diiik

1739
Wanna be your monster
Reagovat

Kdo nemá Vladovi říkat Vladečku?

1740
JanaH
Reagovat

1732 Bazinga : Jendovi Bendovi, bo chlapi drží slovo? :-D

1741
bordel
Reagovat

Vladko: Miro (pořád nadává, že zrovna to bylo v nejlepším, největší sledovanost Primy prej :-)), dopij to, a jdi spát.

Miro: Ne.

Vladko: Tak ne, a zejtra toho budeš litovat. Komu není rady, tomu není pomoci…

1743
pezzay
Reagovat

1638-VB dnes nebude mít sex:10001/1000

1744
cathy
Reagovat

VB asi chrní a má triko naopak s cedulkou ven a vypadá hóódně jako Džambulka.

1745
Bazinga
Reagovat

LMirka přišla na terasu.
Zdraví se s MB.
čau!
MB: čau, nezatýkej mě!

1746
8472
Reagovat

Ten Miro si myslí, že lidi chtěj koukat na to jak se tam skvěle bavěj, chlastaj a tancujou… To je magor! Ten by měl jít první, kromě těch opileckejch keců o něm není celý den slyšet.

1747
abbarth
Reagovat

Zvěřina odcházi z vily

1748
JW
Reagovat

Posilame piasonku pro pana na kamere 1…
http://www.youtube.com/watch?v=CsmVnN3pzFI

1749
okkvp
Reagovat

Tomík ale spí na posteli – trestíček by mu jistě neuškodil

1750
XY2
Reagovat

Růža je pátá cenová, taky je hodně inteligentní a chytrá…

1751
Lenny
Reagovat

Ajaj, Mirce dosel toaletek a pod umyvadlem zadny neni.
Mirka jde do pradelny cestou miji Martina, ten rika, nezatykej me prosim te

1752
anka
Reagovat

tak VB asi už spí ? konec legrace, už to skončí jenom u hádek .Zvěřina balí , dostal zaplaceno jenom do jedné … teď jen jestli bude fakt spát někde ve vile nebo odejde. a k tomu všemu došel toaleťák …

1753
bordel
Reagovat

Vladko (pro sebe): Ale mě nebaví hledat furt něco, každej furt dává věci na jiný místo…

1754
terz
Reagovat

Myslím že se Terka zejtra v živáku vyřádí jak na Mirkovi tak na VBčku… A pravděpodobně vyšle psychosondu všem vyvoleným do hlavy. Začínám se těšit.

1755
JanaH
Reagovat

1749 okkvp : dobrý nápad. Když už, tak už.

1756
Péťa
Reagovat

1749 a trest byl že nesmí spát se štrudlou a nebo že nesmí spát na posteli?

1757
XY2
Reagovat

On de za svýma přátely:-)))

1758
Jáša
Reagovat

Nedávejte B3 chlast. Už druhý večer je agresivní a vulgární. To tu reputaci těm svým moc nenapraví.

1759
Wanna be your monster
Reagovat

Co že je to překvapení??????? To snad není pravda, ne? To oznámili nějak divně.

1760
Kami
Reagovat

Petr bali, mysli si ze odchazi a zustane ne? Dostane kufry

1761
Anarvin
Reagovat

1739 – Malej šulin

1762
Wanna be your monster
Reagovat

Jo kdyby to někdo neslyšel – petr řekl, že je taky soutěžící.

1763
Budulínek
Reagovat

to ta Mirka říká vole tolikrát
to je nepěkné

1764
Bazinga
Reagovat

LMirka jede do Štrůdlíka? :-D :-D
tyjo, to je … to je… to je prostě mazec :-D

1765
Lenny
Reagovat

Zverina bali fidlatka

1766
abbarth
Reagovat

Tak Zvěřina asi stále zůstáva, původně si dělal srandu, že odchází…

1767
Lenny
Reagovat

Zverina zustava, uz si tahne kufru do vili

1768
okkvp
Reagovat

1756 trest byl že přišel o postel

1769
JW
Reagovat

Nikola je doooost spatna,…. Peta je souper ;-)))) Ale asi jako FAKE ! ;-))

1770
Prochor
Reagovat

Petr Zvíře je rád, že ze svých narozek uprchl mezi normální lidi. VB naštvaný usnul, zatím co Vladko, kterého chtěl plánovitě vytáčet s naprostým klidem zametá bar. To jsou paradoxy.

1771
terz
Reagovat

Aj tak tohle je špatný tah. Jak se mezi těmi novými vyvolenými mají vyprofilovat zajímavé charaktery když jim tam cpou „hvězdy z první řady“ a celou show staví na nich …

1772
Debby
Reagovat

Je pro mě trochu záhada, proč je mirce štrůdla tak sympatická.

1773
8472
Reagovat

1705 – Mirka je hodně mizerná herečka, ale Zdenu by oblbnul i slaměnej panák…

1774
Kami
Reagovat

Ruza na zustavajiciho Petra – jako darek muzes spat u mne (huronsky smich)

1775
XY2
Reagovat

Zvěřina zůstává, a Růžena mu leze do zadku a řve jako šílená, zřejmě je vožralá jako prase:-)

1776
JW
Reagovat

Kamera 1 El Zero vybaluje ;-)))))))))) a zpiva

1777
bordel
Reagovat

LM: Zdenka bude spát mezi náma (LP).
LP (provokuje ostatní): Kurňa, tam bude teplo! :-)

1778
bordel
Reagovat

1772 – To mně taky.

1779
Lenny
Reagovat

Mirka furt se Zdenou, objima ji. Pavlina rika, dneska bude teplo

1780
Jerremy
Reagovat

Tak a ještě Emila do vily :)
Vzdyt to rikal i Vladko :)

1781
Bazinga
Reagovat

VB se probudil a jde se spršit. A pozor, MB se jde taky spršit…

1782
Debby
Reagovat

tak teď jsem úplně zmetená, přece tam ten zvěřina nemůže bejt napořád, ne?! :D

1783
upsik
Reagovat

zvukaři VV…naprostý amatérismus…

1784
Prochor
Reagovat

Mně se zdá, že MB funguje trochu jako poskok VB. Jako takovej vojenskej slouha. Podrž mejdlo! Namydli mi záda!

1785
JanaH
Reagovat

Pavluša zas přitakává Zvěřinovi.
Umí ona ještě něco jiného?

1786
cathy
Reagovat

Štrůdla zase řeší vzhled všech holek ve vile …ach jo

1787
JW
Reagovat

Prasopes ma sveho psa nooooo

1788
abbarth
Reagovat

Martucci je asi nějak ujetá na to, že někdo prdí, neslyšel jsem od ní snad nic jinačího…

1789
Lenny
Reagovat

Zverina rika LP, ze Vladko je uplne jinej clovek.
Dal LP ma radost ze tam je Zverina, dale opakuje“, je to bomba, je to bomba, je to bomba. Ja se tesim jako prase.“

1790
okkvp
Reagovat

Zdeňka teď mluví stejná slova i podobnou dikcí jako Vladko :-))

1791
Kami
Reagovat

Mne prijde MB taky jak teplej..

1792
abbarth
Reagovat

Dávám Zvěřinovi 2 dny, než z něj Růža vytáhne, proč tam je…

1793
JW
Reagovat

Zvire neni hrac,…. Je to tah od PRIMA teamu ;-))) Pokud umi pocitat, tak jim to dojde. Navic nema port. A navic a navic… I takove to ,,out,, reseni, ze muze produkce co chce, tak si myslim, ze ze zakona neni mozne menit pravidla u souteze kde jde o mega,…. Kostra musi byt dana. Takze bych resil jen Vladka… Jestli je radny clen a nebo ne… Zvire je FAKE ale at se trapej ;-))))

1794
abbarth
Reagovat

Zvěřina se naučil vařit, umí prý dobrý polívky…

1795
Lenny
Reagovat

1788 to je fakt:-)

1796
upsik
Reagovat

tři minuty zabírat roh stěny na kameře 3 + zvuk…primo, tohle je nepopsatelný zážitek…

1797
Pat
Reagovat

Zvukařinu teď dělá noční vrátný. Před chvíli ve sprše buldoci něco řešili u mytí bicáků a zvuk šel naprosto odjinud, jinde dtto.

1798
Wanna be your monster
Reagovat

A LP nebude žárlit?

1799
terz
Reagovat

1793 Předpokládám že ve smlouvě podepisují i textík „Pravidla se mohou kdykoli z jakýhkoli důvodů změnit“ nebo tak něco :)

1800
Wanna be your monster
Reagovat

Miro chce po Láďovi pusinku….ten se nenechá,

1801
Péťa
Reagovat

1793 na to si přišel jak že nemá port?

1802
abbarth
Reagovat

Mirek je lehce na mraky, řve, ať mu dají vířivku a kořalku… Teď lákal Láďu, ať mu dá pusinku

1804
Wanna be your monster
Reagovat

Mohl by být žolík, ale ten nástup do vily byl divný…a to jak říkal na kameru, že legenda petr zvěřina je zpátky…u normálních soutěžících snad štáb nediktuje, co říkat.

1805
Jerremy
Reagovat

Vladko (pry rikala Eva): „Když uz je tady Petr Zverina, tak to Tomas muze jit domu „

1806
Zuzana
Reagovat

1793- vzdyt si kontroloval baterky, ne?

ovsem zvuk a kamery v kombinaci, to je mazec….

1807
Jerremy
Reagovat

JZP a Vladko uklizi …

1808
JW
Reagovat

1799 koukal jsem a kdyz byla zmena baterek on nic ;-)))

BTW k pravidlum,… at tam je co je, tak zakon je nad vsim a neni mozne uzavrit smlouvu v rozporu se zakonem. Atd atd… Hmmm

1809
cathy
Reagovat

Růžena vlezdoprdelí PZ ale fest

1810
abbarth
Reagovat

1797
Já bych se ani nedivil, přes den to ještě jde, ale teď večer je to strašný

1811
Bazinga
Reagovat

Růžena jede samomluvu:
„Romano, jsi trapná, jdi spát“…
:-) :-)

1812
okkvp
Reagovat

Růženka je na šrot, prej už nemůže ani chodit

1813
Jerremy
Reagovat

JW – port samozrejme ma … jiz od rana :)

1814
Bazinga
Reagovat

MB si přišel pro nalitou Růžu, aby mu udělala masáž. Ta souhlasí. A to už jsem chtěla jít spát!

1815
Péťa
Reagovat

1808 Port má na tričku pod šálou.

1816
upsik
Reagovat

zvukaři VV – úřad práce volá !!!

1817
Wanna be your monster
Reagovat

Bože vébéčko vstal z mrtvých.

1818
JW
Reagovat

Prasopes,…. Uz jede ;-))))

1819
okkvp
Reagovat

:)))) Tom tahá z Růži jestli vytáhla něco o lesbách a štrůdlu

1820
Wanna be your monster
Reagovat

Romana: Já jsme si za jednu noc dovolila víc než ty.
VB: To není pravda, já jsme jí taky šahal na kozy, ona mi dovolila úplně všechno.

gentleman v bílém županu :)

1821
cathy
Reagovat

Lidi,kdyby ještě akce, tak pište, já jdu chrnět, jinak to zítra v práci nedám.Dobrou!

1822
Budulínek
Reagovat

ten Tom bez portu!!!

1823
Péťa
Reagovat

1819 a bez portu trest!!!!!

1824
okkvp
Reagovat

a prej si hřál na prsou hada – dí dutohlav

1825
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Růžena mě teď zabíjí :D VB je pan Kretén

1826
Budulínek
Reagovat

Tom si hřál na prsou hada. že se večer budou lízat…()

1827
Wanna be your monster
Reagovat

VB si prý hřál na prsou hada…a mluví o lízání pekáčů, fakt primitiv. Prýže ono to vypadá, že žárlím, ale ne. :D

Ještě si někdo myslí, že je Vébéčko taktik?

1828
JW
Reagovat

OMG Prasopes,…. Jdu asi to vypnout… Na nej nemam…

1829
Zuzana
Reagovat

VB si hral na prsou hada…boze, to je…
a chudak PZ, poslouchat Ruzu…uaaa….

1830
Bazinga
Reagovat

VB hledá kameru, aby oznámil divákům, že přestože to vypadá, že žárlí, je to mýlka. Je rád, že procitl.

Tomuto rozporuplnému prohlášení nerozumím.

1831
8472
Reagovat

Tak nevim. Myslel jsem, že co předvádí LP a LM je špatnej hereckej výkon, ale jak se baví mezi sebou, tak to spíš vypadá že je to jejich přirozenost. Takže docela ubohý kravky.

1832
Wanna be your monster
Reagovat

Vébéčko chce zítra palec – bud tam bude on a nebo Mirka, vezme si ji do duelu.

1833
upc ž
Reagovat

Thomas chce do duelu Mirku.

1834
Péťa
Reagovat

Hradil leze do rici PZ.

1835
okkvp
Reagovat

a změna taktiky – Tomík chce do duelu a vezme si Mirku

1836
JanaH
Reagovat

1819 okkvp : jenže nemá report a blbě jsem mu rozuměla.

Aha, hřál si na prsou hada a něco o pekáčích, že by cestou zapnul myčku?

Změna plánu, Jenda má po palcích, chce je Tomík.

1837
Wanna be your monster
Reagovat

Nechce tam mít lesbishow… A homosexuálové nejsou zákonem chráněni jako menšiny?

1838
JW
Reagovat

Prasopes tusi ze pujde do duelu a uz skemra o palec aby si pak vzal nejakou chciplotinu, ale myslim, ze vetsi uz neni. Uz zkousi Zvire co kdo je ne ? ;-))) Dobre Zvire, prej preci to nenecham vyhrat Vladka ;-))) Prasopes se zaskubl,…. ;-)))) Jej Zvireeee dej muuuuu

1839
Bazinga
Reagovat

1836 … komu na to dá ruku chlapa teď? :-D

1840
Honzad
Reagovat

Ahojte všichni, došel jsem až teď… co se dneska stalo, kromě lesbické show Zdeničky a LM a LP (za což velký bod plus, protože je VB pěkně nasran :D)?

1841
Péťa
Reagovat

Růža na PZ ty si našlapanej jako já:o))))

1842
Kami
Reagovat

Na ofiko online pisou, ze MB donesl drink Zdene do koupelny a vyfasnul pusu.
Jaj koketa, co planuje, vime?

1843
Wanna be your monster
Reagovat

No myslím, že po dnešku už šanci fakt nemá. Ale už by mohl skončit s těma kecama, ať se s ním někdo baví aspoň zvenku.

1844
Bazinga
Reagovat

1840 … no, ještě přijel na babetě Petr Zvěřina…

1845
JanaH
Reagovat

Ochránce žen, dětí a sirotků v celé své kráse a ušlechtilosti.
Měl by mu ty jeho dřívější proklamace někdo připomenout… :-)

1846
Debby
Reagovat

ten Zvěřina je fešák, jak ho tak pozoruju… já mám až radost, že mám na koho koukat :D

1847
JanaH
Reagovat

1839 Bazinga : těžce tápu… :-DDD

1848
Bazinga
Reagovat

Martůčijová ještě neví, že Zvěřina spí na zemi. Myslím si, že spát na zemi Martůčijová chtěla od prvního dne, co přišla do vily. Takže si lehne vedle něj…

1849
Wanna be your monster
Reagovat

1846: nelíbí se mi, ale aspoń má vkus.

1850
JanaH
Reagovat

1840 Honzad : to se nedá popsat pár slovy, to se musí zažít. :-) Nebo dostudovat, což ti nezávidím.

1851
Péťa
Reagovat

Příprava na vášnivou noc:o))

1853
Honzad
Reagovat

1850 – no, já tady do osmi byl, takže jsem viděl vše podstatné, jen o párty jsem přišel :-)

1854
Thybaumont
Reagovat

3kodolibě si přeju , aby Hradil nevypadnul… ještě aspon měsíc by mohl víc a víc zapadat do toho bahna. To mám radost:-D

1855
Bazinga
Reagovat

VB je těžce v pohodě. Naprosto! Ale jako úplně!!!

hej, Petře, co ti říkala Zdena?

1856
Zuzana
Reagovat

ti rikam, ze jsi neskodna, ty jen meles kraviny, to se da zvladnout, nejaky neurolek nebo tak neco (PZ na Romanu)

1857
Wanna be your monster
Reagovat

Romaně se nelíbí, že tomáš na zdenu nedal dopustit a teď o ní mluví takhle.

1858
JW
Reagovat

Prasopes uz breci ;-)))))

1859
Bazinga
Reagovat

jo tak pozor! VB se ke Štrůdlíkovi choval „odstředěně“ a ona se kvůli tomu opila a pak se líbala se všema holkama, se kterýma se chtěla líbat.

1860
JanaH
Reagovat

Tak, problém objasněn.
Tomík se začal ke štrůdle chovat odstředěně, ona se na truc ožrala a zítra toho bude litovat.

1861
Lenny
Reagovat

1856 – kdepak, PZ se nahnul k Tomovi a rekl tohle se da zvladnout. Zbytek rikal Miro

1862
JanaH
Reagovat

1853 Honzad : ale to máš dobrýýý, to ti chybí jen takových 800 komentů. :-D

1863
Péťa
Reagovat

jak nikoho ty Hradilovi kecy nezajímaj:o)))))

1864
Zuzana
Reagovat

„Ruza: ja chci slyset tvuj nazor- PZ: vypadas jako moje teta ze Slavkova :D

1865
Wanna be your monster
Reagovat

Já jsem nevěřila, že v naší společnosti existují ještě tak homofóbní lidi. Chápu, že třeba rodič může být chvíli zaražený, ale takovéto typické urážení někoho kvůli orientaci a fakt pocit nenávisti, v to jsem nevěřila. Asi jsem naivní.

1866
Honzad
Reagovat

No co, zítra by měl být mezi Zúčtováním rekap, tak snad to zásadní doženu :) Pro dnešek dobrou noc, zítra od jedné nastupuju odpolední-noční směnu :D

1867
Jáša
Reagovat

Pán tvorstva je čím dál víc trapnější. To je humus.

1868
Zuzana
Reagovat

1861: nene, rikal to Petr- v souvislosti s povidanim o Regine, ze ta byla fakt nebezpecna :-)

1869
Bazinga
Reagovat

Zvěřina prozrazuje VyVoleným, že jejich medailonky neodpovídají tomu, co předvádí ve vile.

1870
JW
Reagovat

EL Zero me bavi, ona je uplneeeee blba ;-)))))

1871
Bazinga
Reagovat

aha! Takže ještě jinak. VB měl po medailonku málo procent, ale přišel do studia, promluvil a! … zvítězil.

1872
JanaH
Reagovat

Zvěřina mluví celkem rozumně.
Ale podle mě by jim to neměl říkat.

1873
Péťa
Reagovat

Na 4 LM VE SPRŠE.

1874
MoBa
Reagovat

Ja toho Zverinu nemuzu poslouchat, ten je tak prechytralej.
Ten nevyhraje ani kdyby se na hlavu postavil.

1875
JanaH
Reagovat

1871 Bazinga : u mě to vyhrál až ve vile.

1876
Zuzana
Reagovat

1872- mluvi velmi podobne jako Vlado…akorat ze tem Stoupum to nedojde….

1877
Bazinga
Reagovat

1872 :-), on za to dostal zaplaceno, že jim to řekl!

1878
Wanna be your monster
Reagovat

To mi neříkejte, že ten tam není nasazený, aby jim promluvil do duše, že mají bojovat. :D

1879
Anarvin
Reagovat

Ten Zvěřinův proslov je maličko podezřelý, což? :)

1880
JW
Reagovat

Zvire se ,,odkopal,, momentalne je jak ministr propagandy ;-)))

1881
Wanna be your monster
Reagovat

A už mi leze na nervy. :D

B3 : teď jsi mě přemluvil, už nebudu tichý, budu hráč!

Bože bože :D

1882
Péťa
Reagovat

Já myslim že pujde PZ zítra domu.Ani si nevybalil věci z tašky.Je tu kvuli diskotéce a kvuli těm řečem aby je povzbudil.

1883
JanaH
Reagovat

1877 Bazinga : to mě napadlo těsně po odeslání. :-D

Ale víš jak, pokročilá hodina, chápěš… :-)))

Vypadá to, že Mirďásek se chytil a Tomík v hlubokém zamyšlení. Chce ještě ty palce? Lucka se tváří jako by nic… ;-)

1884
Wanna be your monster
Reagovat

Lucka by měla začít dělat, že spí, Zvěřina asi očekává nějakou odpověď.

1885
Bazinga
Reagovat

1881 :-D, B3 je sladký!
ale škoda, že u toho sedí i VB… to mě mrzí.
1884 :-D :-D

1886
JanaH
Reagovat

1882 Péťa : bude muset proslov zopakovatz. Má málo vnímavých posluchačů.

1887
Wlcak
Reagovat

Ať mluví Zvěřina za sebe nebo dostal určeno že by něco takového měl říct mluví dobře a mě se to líbí.Ale je jasné že by takhle nemluvil kdyby byl opravdu zařazen do sotěže.To ale asi tomu stádečku co ho poslouchá nedojde :D

1888
okkvp
Reagovat

Lepší zůstanou, proto mířím pod duchnu. Vydržte vážení

1889
Péťa
Reagovat

přišel si sám sám odejdeš to přesně řikal buď LM nebo LP

1890
JW
Reagovat

PZko byl cool tohle je bohuzel uz moc ;-))) PRIMO … Mene je vice !

1891
Wanna be your monster
Reagovat

taky jdu spát, nastavuju automatické vypnutí počítače a nechávám kameru 1 .)

1892
Péťa
Reagovat

Jenom Jenda Vladko spinkaj.

1893
JW
Reagovat

Kamera 3 uz je to venku !!!! Prasopes ma prave po pici,…. Nekdo vynesl, ze je to vymahac a nechal 2 dny cloveka ve sklepe !!! ;-)))) Ladik hm hm hm El Zero hlasi a Bacharky cozeeeeeeeeeee ?!!!

1894
Péťa
Reagovat

Tož jdu taky dobrou všem.

1895
Lenny
Reagovat

Tak Zverina tam je kvuli pozitivni motivaci.
15 minut to do nich husti, jak maj hrat, at se snazej, ze to uz nezopakuje takova sance vyhrat 5mil, kazdy muze kazdyho porazit atd..

Tom sklopena hlava, mysli asi na Zdenku

1896
upsik
Reagovat

Avatarka ve sprše…dneska nejdu spát…

1897
JW
Reagovat

Svetla bacharka,… hej jeste ze tu jsou ty kamery vid ? By nam neco mohl udelat !!!!

1898
Bazinga
Reagovat

1895 :-D ta poslední věta mě rozsekala.

1899
Lenny
Reagovat

akorat proc to rika jen trem lidem.
Asi trenuje na zitrek

1900
JW
Reagovat

Tak holky dejt ElKerce palce no a pak at vynda Prasopsa…. Myslim, ze to bude bez nej pekne rozjety ;-))))

1901
Lenny
Reagovat

aha tak 5lidi , jeste CHemlon a Nikca

1902
Bazinga
Reagovat

kdo ví, komu už to řekl, případně „naznačoval“ během diskošky.

1903
Wanna be your monster
Reagovat

A už jim říká, že nemají se domlouvat a dávat všichni palec jednomu :D Aha aha

1904
Lenny
Reagovat

Zverina: zitra chci videt poradnej boj o palce

1905
upsik
Reagovat

kamera 4 zvuk…

1906
JW
Reagovat

Musketyr, Romano ty mas nohy jak kdyz jsi slapla do hovna, takhle je das do cistyho povleceni bez si je umejt,….

1907
JanaH
Reagovat

Tomík si s PZ chlapsky plácnul. Tak jak to má s tím palcováním? :-D

1908
Lenny
Reagovat

jeste jedna moznost. Zitra se vzbudi, a Zverina bude pryc

1909
Bazinga
Reagovat

aha… tak znovu na značky. Ono to vypadá, že VB si možná asi přeci jenom teda vzpomněl na tu dohodu s Dítětem… já se z nich prostě picnu :-)

1910
MoBa
Reagovat

Ten Miro je tak lehce manipulovatelna korist, opravdu duta hlava….

1911
JW
Reagovat

Miro,…. Ja jsem v zivote nic nemel, mi to davaj rodice ;-))) Tak si vezmu trojku ctyrku a jdu si dat lepsi piti,….Hmmmm vysledek systemu ?!

1912
upc ž
Reagovat

Bachařky zalezly pod peřinu, co si říkají nevím, bo cikán je slyšet na celou vilu.

1913
JW
Reagovat

Muj tata je odsunutej, bydli dva baraky odemne ;-))))

1914
Jerremy
Reagovat

Ted jsem zaslechnul Romanu, jak říká Martinovi: Dej mi zítra palec … ja chci domu – zarid to…

1915
JanaH
Reagovat

Nejvíc pozitivně namotivovaný se zdá Mirďásek. Jsem napnutá, co nám předvede.

1916
upc ž
Reagovat

1912*Tak edit je to Zdenka a LM

1917
JW
Reagovat

Romana je jasnej vitez,….. za minutu, Romana je retard a nevi o cem mluvi…. ;-))) Ona uplne mluvi hovno co nas nezajima….

1918
upsik
Reagovat

co je tohle za reality show ??? 4 kamery stejná zvuková stopa…palec dolů

1919
JW
Reagovat

Nikol uz thinkuje ;-)) Ma naskok z Hotelu Pruser….

1920
Bazinga
Reagovat

Růža na MB:
Martine, ty na mě nemluv! Už jsem ti to dneska několikrát říkala! Jednou jsem Ti to řekla! Jednou a důrazně.

1921
MoBa
Reagovat

Romana na MB ze je krysa a skoncila s nim :D

1922
Icecube18
Reagovat

S kym je v posteli VB

1923
Lenny
Reagovat

Ale houby pod tou perinou je Chemlon a Mirka. LP si jeste nekde cisti zuby.

1924
Bazinga
Reagovat

1922 . doufám, že s lesbama, jinak nehraju :-)

1925
upc ž
Reagovat

Co ty holky dělají? Klikají si nebo jen hladí prsa? Přes tu peřinu to nejde poznat, ale hýbe se to pěkně.

1926
upsik
Reagovat

strčte si už toho ožralýho rasistu ROMirečka do háje

1927
JW
Reagovat

eLka spi spolu ? Nebo jak to tam je ted lozeny ?

1928
Icecube18
Reagovat

Jo tak je tam s MB a Vladko odešel z ložnice,protože je odmítl poslouchat.

1929
JanaH
Reagovat

Neví někdo, čím se Mbéčko provinil na Růže?

1930
upsik
Reagovat

Avatarka a Chemlonka v posteli a bez zvuku…Prima odpad TV zabavy…

1931
JW
Reagovat

Vazeni priatelja Mirka poklada nozku pres Elfku,…

1932
Bazinga
Reagovat

1929 už asi týden ji oslovuje krávo, debile, vole, demente… a to i tehdy, když chce, aby mu udělala masáž… prostě mazlivé oslovení…

1933
Lenny
Reagovat

Vlado je znechucen nad buldokem, strasne chovani k zenam atd
Pavla: no, presne, no

1934
JW
Reagovat

Hey, 4ka zvuk 1 mix s 4 ! Chapu, zamer, PZ keca a keca…

1935
JW
Reagovat

Pavla je jak, NO TAK URCITE ,…. ;-))))))

1936
Debby
Reagovat

neee, nechci aby zvěřina poštvával ostatní proti ládíkovi :D

1937
JanaH
Reagovat

1932 Bazinga : ale tak to už je staré, ne? Jsem čekala něco kdo ví co, že to najednou Růže vadí.

1938
Lenny
Reagovat

Vlado o MB, ze tu chodi, posloucha, ze je to agent zerozeroseven

1939
Bazinga
Reagovat

1937 jí to vadí, protože jí Vladko řekl, že by jí to mělo vadit. Že takhle by se muži k ženám chovat neměli, víš co, víš jak… :-)

1940
MoBa
Reagovat

Jezis Martucka uz zase povida o prdech :D…ta fakt nema jiny tema :D

1941
upc ž
Reagovat

Mirek do omrzení vykřikuje, že je Romana tupá. %)

1942
Bazinga
Reagovat

Martůčijová si prohlíží nohy a hlásí, že má všude modřiny. I na divných místech. Neví z čeho. Já vím, má to z tance.

1943
JanaH
Reagovat

1939 Bazinga : aha. To potom jo. Ale to má Vlado pravdu, předsedo. :-D
Jsem byla zapnutá na jiném příjmu… tak aspoň už netápu.

1944
Kami
Reagovat

Jeeezis kdy bude zvuk na 4??? Chceme spehovat!

1945
Lenny
Reagovat

Vlado: kdyby buldoka vratili lidi zpatky, ze by mel imunitu, ze by tam smrdel dalsich 14dni, ze by mu rozkvetla hlava, konvalinky ..

1946
Bazinga
Reagovat

s tou Martůčijovou je to fakt divné. Vlado řekl ve větě „smrdí“ a Martůčijová se chichotá a chichotá a chichotá… tak já nevím.

1947
8472
Reagovat

Mixážníci usnuli, z rozhovoru Zdeny a LM nic není… zvuk z terasy bez obrazu… Z koupelny taky neni zvuk… :(((

1948
Lenny
Reagovat

Evicce prijde komicky, ze ji Tomas strka hlavu do zadku

1949
JW
Reagovat

El Zero je fakt Zero !!! Vlado resi koho by si vzal Prasopes,… Ladik rikal ze Jeho ne…

1950
upc ž
Reagovat

VB: Zdena je tak, ty vole, já nevím, jak to říct, já jí nechci ublížit, já ji mám rád.. (Romana poradila) NAIVNÍ, to je ono, ona není lezba, že jí na to skáče.

1951
Kami
Reagovat

Tak haloo Primoooo, zvuuuuk… chapej jo?

1952
upc ž
Reagovat

LM obě ruce nad peřinou, ale peřina na kozenách se jí hýbe.

1953
upc ž
Reagovat

Teď už zase ne.. je tam moc lidí.

1954
Lenny
Reagovat

Vlada rika, to bude zase noc s tema 2hovadama(VB, MB).
Lada: trema

1955
Bazinga
Reagovat

Velká změna! LPavlína řekla NE!!!

Vlado: to zas bude noc s těma dvěma (myslí VB a MB)…
já se nechci na noc pohádat, to nestojí za to

LPavlína: ne! ne! …nestojí!

:-D

1956
upc ž
Reagovat

Zdenka regulérně šahá LM na pipinu.

1957
Debby
Reagovat

VB pověřím Zvěřinu aby mu hlídal Zdenu před „těma dvě lesbama“. Prý když uslyší mlaskání, má je tam zpacifikovat za něj.

1958
Debby
Reagovat

*pověřil a dvěma
už jdu taky spát :D

1959
Frettie
Reagovat

kdyby peřina, podle mě se jí hejbe i tričko.

1960
Lenny
Reagovat

VB na zverinu: posli jsem zdenku at ji ty lesby neublizujou.
pak: kdyby si slysel mlaskani tak ji jednu pleskni

1961
Lenny
Reagovat

nejlepsi sranda by byla kdyby Tomas ojel malyho buldoka ve spanku

1962
JW
Reagovat

Zdenka to rozjela s Mirkou !….. WOW

1963
MoBa
Reagovat

Vlado serval VB i MB

1964
Lenny
Reagovat

tak Vladko nevydrzel s nervy, do loznice prisel vynadat buldokum stredne zvysenym hlasem, ze nehodla poslouchat urazky kvuli orientaci a kecy o pekacich a odesel.

1965
Icecube18
Reagovat

Prej to nejsou ženy,ale lesby. VB má v hlavě slušně nasráno.

1966
upc ž
Reagovat

VB nechce ublížit Zdeně, lesby jsou mu u pr*ele, protože to nejsou ženský. To nemá s ženskýma nic společnýho.

1967
Bazinga
Reagovat

VB na Zvěřinu.
Co děláš tyvole, tady je jedna postel volná.
Romana leží na zemi. Tam spí Vlado a Láďa.
Mirek spí sám. Takže je tady jedna postel volná.
Vůbec nechápu, proč bys měl spát na zemi…

1968
Debby
Reagovat

VB: „já nepůjdu proti ženám“ celý večer přesně toto dělá – fuck logic :D

1969
Lenny
Reagovat

VB: to nejsou zeny to jsou lesby. TO nema se zenou nic spolecneho

1970
Kami
Reagovat

Buldok se parkrat nechal slyset, ze to nejsou zeny ale lesby (asi mysli dve nebo tri slecny ve vile?). Svym hulakanim vyrusil Zdenku co zacala provokovat pod perinou Mirku

1971
Frettie
Reagovat

A jinak, Vladko super, to, jak je (MB,VB) sjel, to bylo fakt hezký.

1972
Kami
Reagovat

Nechci zbytecne psychologovat, ale mam pocit, ze u Z. je to opravdu jen naklonnost k neznostem, asi spatne zkusenosti s chlapama a takhle se citi lepe, bezpecneji. Coz samozrejme nema s orientaci nic spolecneho. VB to furt furt furt resi, jak rapl

1973
Debby
Reagovat

výborně nikol.

1975
Kami
Reagovat

Pripada mi, ze Lucka neco takoveho naznacila kdyz se bavila se Z. – kdyz rikala, ze to co Z dela nema s nim (VB) nic spolecneho, ale ze mu nerekne vic, ze mu to musi rict Zdena proc se tak chova..

1976
8472
Reagovat

Zdena se snaží svést Martuciovou, a tak klečí na posteli na čtyřech s vystrčeným zadkem a štěká… :D

1977
Lenny
Reagovat

Niki uz taky resi Tomase, je z toho taky divna. A Tomas je svine, jde po slabych zenskych, ale Vladkovi ze je gay nerekne

1978
Frettie
Reagovat

A VB se dnes nejspíš definitivně zbláznil, podle mě tím, jak se dementně chová maskuje nějaký vyhoření uvnitř.

1979
Bobby Brown
Reagovat

1964 – to by tam měl alespoň něco…

1980
Bazinga
Reagovat

zavřely se dveře obou ložnic, u stolu v jídelně sedí Nikol, Vlado, Ládícet

1981
Hooper
Reagovat

1971 – ale vždyť Zdena říkala avatarce, že zkrátka má vyšší potřebu dotyků a nějaké takovéhle věci dělá i s kamarády. Není to tajemství

1982
Lenny
Reagovat

Ted se chytl Vladko s Martinem.
Vladko na nej ze je tupej, ze mu to nedojde. Ten se rozciluje jak tupej atd
Kdyz MB odesel, tak Vladko, ze MB je agresivni prcek a nema na nej nervy

1983
upc ž
Reagovat

Thomas říká, že je postřelená srna a Vladko do něj kopnul.

Třetí kolo u vozu:
http://photo.uloziste.com/?fotka=7b668726fe1dea2c.jpg&d=q74d789ea61a6279&size=0

1984
Frettie
Reagovat

Teď by mě teda zajímalo, zda a jak to teda mezi sebou mají Mirka a Pavla.

1985
MoBa
Reagovat

MB zase nenapadne spicluje haha
chodi sem a tam…..

1986
Lenny
Reagovat

MB zase obchazi v kuchyni, zere a posloucha.
Nikol, Vladko resi, holky ve vipce se se dobre bavi

1987
Bazinga
Reagovat

1983 vzal jsi mi to z pusy…já tu jejich hru moc nechápu. Ještě pořád si myslím, že jsou to partnerky. Ale to, co teď dělá Mirka… nerozumím tomu.

1988
Lenny
Reagovat

Zdenka zase liba Pavlu

1989
Bazinga
Reagovat

MB asi našel v šuplíčku mezi kořením perníkový… tyvole!

1990
Lenny
Reagovat

a kurva hadka

1991
Debby
Reagovat

TY VOLE

1992
Frettie
Reagovat

Kamera 1: Brutální hádka! Vladko křičí.

1993
Bazinga
Reagovat

nejdříve začal řvát MB na Vladka. Vladko na MB a pak přiletěl VB a řve a žduchá do Vladka a teď přiletěla Martůčijová a taky řve… no tyvole!!!

1994
upc ž
Reagovat

Romana uklidňuje Tomáše.

1995
Icecube18
Reagovat

Ta Romana je taky slušně vylízaná. Ona tam bude domlouvat VB a je proti všem.

1996
Wlcak
Reagovat

Nerad používám hrubší výrazy,ale ten Tomáš je opravdu nebetyčné HOVADO

1997
JanaH
Reagovat

Pěkná mela…

1998
Frettie
Reagovat

Teď se vzteká Eva a je podle mě buď úplně na plech nebo úplně blbá.

1999
Kami
Reagovat

Zdena uprostred Mirky a Pavly se nataci z jedne strany na druhou a liba se s obema. Vysoka hra nebo vysoka potreba dotyku. Spise to druhe..
Podle me to co Z prevadi nema nic spolecneho s orientaci, buldok to nemuze pobrat, ma omezeny mozek.
Nejlepsi je jeho prohlaseni ze Mirka mu jde po Zdene, pritom Zdena je ta, kdo vsechny ve vile oblejzal a ko si zacal.

2000
upc ž
Reagovat

Martůčijka na MB: Ty jsi takovej umrdanec. :)

2001
Bazinga
Reagovat

Růža objímá VB a uklidňuje ho. Pořád mu mumlá, Tome, nedělej to, nedělej to…. Nikola jí upozorňuje, že má přestat, protože jde sama proti sobě… no tyvole, nové kolo

2002
Frettie
Reagovat

A Martin je taky pěkná svině provokatérksá posměváčská.

2003
JW
Reagovat

Uz se perou, uz se perou !… ;)))

2004
Dáša
Reagovat

To bolo fyzické napadnutie!

2005
Lenny
Reagovat

psycho

2006
Jáša
Reagovat

Tak to je masakr.

2007
upc ž
Reagovat

1999: Podle mě má LM a Zdenka už orgasmus dnes za sebou, jak se tam mlely pod peřinou..

To, jak se před chvílí pusinkovaly byla už jen taková hra.

2008
Bobby Brown
Reagovat

Booože, ten vyžranej rozkydlej rádobynamakanec je ale primitiv. To se jen tak nevidí.

2009
Frettie
Reagovat

VB Strčil do Vladka (dle koček).

Teď je na jedničce drzej k…t VB, agresivní, sprostej, nadává opět holkám do lezeb. V pozadí ječí nějakej ječák (asi chrábě).

2010
upc ž
Reagovat

VB říká, že za všecko může Zdena.

2011
Bazinga
Reagovat

VB leží v posteli a celé to vyhodnocuje tak, že za všechno může Zdena.

2012
Pierre
Reagovat

Mazééééc !!!! :D :D

2013
Péťa
Reagovat

1995 tvl ten dementní Hradil mně nenechá vyspat

http://img96.imageshack.us/img96/6238/sl4f.png

2014
Frettie
Reagovat

Bobby (2007): Máš recht, to jsou hrozný gumy.

2015
Icecube18
Reagovat

PZ tam chodi s heliem a nabízí ho :-D

2016
Frettie
Reagovat

A ta Romana je dutina, to není možný.

2017
Lenny
Reagovat

MB je jako boxer v zupanu a zlej pohled

2018
Jáša
Reagovat

Býčí šíje je čím dál větší zrůda.

2019
Icecube18
Reagovat

Ve Vile rušno a El Nino spí :-D

2020
Péťa
Reagovat

2001 ten byl jasnej hned jak nastoupil do vily…

2021
Frettie
Reagovat

Tak to je bomba, obhajující se VB, něco mele k tomu i Romana a v pozadí Héliový Hlasy. :)))))))

2022
upc ž
Reagovat

Vladko je oproti první řadě mnohem, mnohem dřív v klidu (aspoň to tak vypadá).

2023
Frettie
Reagovat

VB na Romanu: „Co to tady meleš babko!“

2024
Debby
Reagovat

miluju argument vébéčka, že jedinej vladko tam šije do žen, zatímco on se jich od začátku zastává. když si člověk přehraje jak se od začátku k ženám chová vladko a jak vébéčko, je to opravdu, ale opravdu směšné.

2025
Bazinga
Reagovat

oni se tam dneska seřežou!

2026
JanaH
Reagovat

Růža je totálně vymatlaná.

2027
Frettie
Reagovat

Ty vole, vypněte tu Romanu, to je dutá kráva.

2028
JanaH
Reagovat

2026 Frettie : je, ale před momentem řekla vorvaňovi, že to začal Mbéčko. Doufám, že ještě dobře slyším.

2029
Péťa
Reagovat

největší drsňák v kapuci
http://img7.imageshack.us/img7/2193/3d02.png

2030
JW
Reagovat

PRIMO — Prasopes, fyzicke napadnuti !!!! RULES !!! Tohle nelze tolerovat !!!!! Prosim VEN ! jinak jste loosers…. A serete na pravidla….

2031
Bazinga
Reagovat

ten VB je magor!

2032
Kami
Reagovat

Romana m svym kecy Buldokovi pripada ze akorat dela chytrou a nahani body u divaku.
Jezis at uz jdou spat, ja uz taky chci!

2033
Péťa
Reagovat

Doufám že zítra padnou tresty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2034
upc ž
Reagovat

Hráběnka říká, že si s ním ten „duel klidně dá, že nemá co ztratit, ale že tohle si na ni ani jeden ten cipísek dovolovat nebudou“

2035
Frettie
Reagovat

JanaH (2027): No jo, ale ta mele pátý přes devátý a zas okolo, takže asi ani neví sama co řekla. :)

2036
Bobby Brown
Reagovat

2016 – no právě že „jako“. Tihle „jako“ cosi jsou největší sráči, protože jsou to pozéři.

2037
Debby
Reagovat

nechutný homofóbní hovado, fakt se mi otevírá kudla v kapse.

2038
Frettie
Reagovat

JW (2027): Pastnout jim to na FB a nebo do článku, diskuze dle mě nečtou, články ano. Tj. Suníčko, hoď něco o napadení do článku, ať o tom ví i čtáb.

2039
Bobby Brown
Reagovat

2032 – doufejme že již dneska ;-)

2041
Bazinga
Reagovat

Takže shrnutí. VB a MB skoro spali, ale Vladko je nenechal na pokoji a vyprovokoval je.

2042
JanaH
Reagovat

2035 Bobby Brown : jj, poséři, chlapi jak se patří.

2043
JanaH
Reagovat

2040 Bazinga : ano, tak to bylo a jsou ochotni to odpřísáhnout.

2044
Péťa
Reagovat

dva ukřivdění chudáčci:o))))))))))))
http://img9.imageshack.us/img9/3527/tf7x.png

2045
Lenny
Reagovat

VB a MB je dvojicka a jedou ted jako Zverina s Hansem v jednicce v ty saune

2046
Péťa
Reagovat

Hradil bez portu TREST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2047
upsik
Reagovat

MB je gay…to bude rána pro VB překvápko, ráno s dárečkem zezadu…jsou si vyvolení

2048
JW
Reagovat

Takze tresty,… Prasopes 5 minut a dokonce za napadeni soupere. Malej Prasopes 5 minut za ucast v sarvatce a urazky. Vladko 2 minuty za pichnuti holi. Ruzena 2 minuty za skoceni na led cimz se dopustila 6-ti hracu na lede. El Zero 2 minuty (prosim Vas nejak ji to vysvetlete jak to vypada) za kecy….

No a dejte vhazovat,,,,…. At zapas pokracuje….

2049
upc ž
Reagovat

Zdenka si říká něco s VB, ale Růža tak řve, že to není moc slyšet.

2050
JW
Reagovat

Ruzena 10 minut osobni trest,….

2051
Frettie
Reagovat

Teď křičí romana, že je něco její vina. Podle mě je mimo.

2052
upc ž
Reagovat

Nikola říká, že někdo musí dostat Tomáše do duelu.

2053
JanaH
Reagovat

Jenda to má s palcováním na levačku… už se řeší, že ho nedají.

2054
Frettie
Reagovat

Martin na Romanu: „Seš nemocná, dej si prášky na palici a běž spát.“ :)))

2055
Wlcak
Reagovat

VB srčil do Vladka a byl v podmínce,už za to by měl vyletět,dál bych řekl že nemá port což je další porušení pravidel.Já bych to viděl za automatické vyloučení.Jsem zvědavý co na to ráno štáb

2056
Bazinga
Reagovat

Štrůdlík přišel za VB a jdou řešit, co se to vlastně stalo. Očekávám, že na konci tohoto rozhovoru v klidu ulehnou a usnou v objetí.

Růžena se omlouvá MB. Proč nevím, ale to je asi jedno.

2057
upc ž
Reagovat

Zdenka číká VB, jestli si uvědomuje, že jí třeba chybí líbání.
VB – A to se musíš líbat zrovna s lesbama? A zase řev Růženy.

2058
Frettie
Reagovat

Ty vole, to mu je 12, že řeší, jestli jako kdo koho „vykousl“? (VB)

2059
Péťa
Reagovat

Zase Hradilův ostrov v moři.

2060
upc ž
Reagovat

056: Omlouvá se mu, protože ho vzbudila. Říkal jí, že kdyby ho nechala spát, tak se ta hádka nestala. Romana na to, že je to její vina.

2061
JanaH
Reagovat

2054 Wlcak : krom toho má spát na zemi, což nespí.

2062
Kami
Reagovat

Kdo tu napsal ze MB je teplej a proc? Ja si to myslim totiz porad

2063
JW
Reagovat

Zdenka je teda dilo,…. A co na to holky ? Prasopes jim bere ,,oziveni,,…. ;-))))

2064
Icecube18
Reagovat

VB se jí ptá proč se líbá s lesbama. Ona mu řekne, že se ráda líbá a s kym se teda má líbat. A on řekne s frajerem. Ale řekl jí, že je kurva, protože se chtěla líbat s MB.

No to je komedie :-D

2065
RadstaR
Reagovat

Takova zarliva scena … mazec :)

2066
JW
Reagovat

PRIMO nekdo at si navlece dres rozhodciho a vlitne do vily a rozda tresty !!! ;-))) To tu jeste nebylo !!! ;-)))))))

2067
Frettie
Reagovat

To je kretén, s prominutím. To není možný. Ty vole, to je humusák slizkej a hnusnej. Homofobickej.

2068
RadstaR
Reagovat

Frettie (2066): Presne tak

2069
JanaH
Reagovat

Chrápětová řeší, jestli TO někdo viděl on-line.

2070
Bazinga
Reagovat

měla jsem snahu udělat přepis toho, jak argumentuje VB Štrůdlíkovi… ale bohužel, já to nepobírám… Natož to pak přepsat…

2071
Bobby Brown
Reagovat

Ten má ale hodně porouchaný sebevědomí. Ten nemůže rozdýchat, že jsou lesby úspěšnější u Zdeny než on. Páni, to je vocásek, kterému upadly kulky.

2072
Péťa
Reagovat

2066 to je kretén bez prominutí a ten jeho řiťolezec taky…

2073
upc ž
Reagovat

Slyšíte někdo VB a Zdenku, nebo místo nich taky MB a Růženu?

2074
Debby
Reagovat

Zdena je taky úplná kráva. Dneska jsem si říkala, že bych jí mohla vzít na milost, ale jestli takhle brzo k tomu hovadu homofóbnímu zase přileze, tak s ní končím.

2075
Wlcak
Reagovat

2060
Ahoj Jani,no vidíš to bych zapoměl,no jestli Prima není jako naši někteří fotbaloví rozhodčí tak by opravdu měla zasáhnout aby se jim to potom nezvrhlo

2076
JW
Reagovat

Tak at jsou tu kompletni,…. http://www.youtube.com/watch?v=ysEAl4ldCAM

2077
Pierre
Reagovat

Na obhajobu Růženy. Bylo vidět,že má z putyky zkušenosti v uklidňování opilých hovad. U mě má plusové body, kdyby ho nezachytila, tak má Vladko zlomenou čelist.

2078
Frettie
Reagovat

Ty vole, 38 let a řeší, že mladá kočka, co mu sedí na klíně špulí rty na jeho kamaráda.

Ty vole, to je kastrát.

2079
Icecube18
Reagovat

Protože jemu na štrůdlu záleží a proto jí říká, že je kurva. Logika houpacího koně

2080
Péťa
Reagovat

tvl to muj třináctiletej syn má víc rozumu a inteligence než tady ta dementní Hradilova hrouda…

2081
Frettie
Reagovat

Hlavně, jeho (VB) argumenty jsou logický jak noha.

2082
JanaH
Reagovat

2077 Frettie : decentní pojmenování. To oceňuju.

Výživná debata. A poučná.

2083
Debby
Reagovat

VB: „já nechci bejt venku za idiota“ pozdě, kámo, pozdě. :D

2084
Jerremy
Reagovat

Ja jen nechapu, proc je na trech kamarach to same …:(

2085
JanaH
Reagovat

Zvěřinova přednáška se minula účinkem.

2086
Icecube18
Reagovat

2083-A na čtvrtý pohled na VIP ložnici.

2087
Kami
Reagovat

Buldok porad protahuje rozhovor jakoby cekal, ze se mu Z omluvi a da mu pusu

2088
JW
Reagovat

o))) Prasopes, ,,Ja ze sebe neudelam idiota pred celou Ceskou Republikou,, ;-)))))))))))))))))))))

2089
Frettie
Reagovat

Péťa (2079): Kdyby jen tvůj syn, podle mě i 90 % houpacích koní.

2090
Jáša
Reagovat

To je fakt vyděračskej, prolhanej kripl. Štrůdl je blbka.

2091
Péťa
Reagovat

furt čekám kdy mu štrůdla skočí kolem krku:o)))

2092
RadstaR
Reagovat

Tomas: „Ja ze sebe neudelam idiona cele Ceske republice ….“
Ha ha ha. Jeho argumentace + presvedconani Zdenky je fakt mazec. Zarlivec a homofob nejvetsi.

2093
RadstaR
Reagovat

Tak schvalne. Tipujte s kym bude Zdenka dneska spat :)

2094
Frettie
Reagovat

Tak Romana už umí slabikovat, šikulka! :)

2095
Bazinga
Reagovat

VB to ukončil přesně tak, jako jsme očekávali.
Zdeni, pojď k nám do postele…

Uff!!!

2096
Icecube18
Reagovat

MB opět skenuje prasečíma očkama

2097
JanaH
Reagovat

Přestávám se orientovat.
Podle vorvaně jsou lesbičky humus.
Tahá ze štrůdly, jak to má. Ta odpovídá, že podobojí.
To je podle vorvaně v poho.

???

2098
Bobby Brown
Reagovat

:-D Te vůl pořád hraje na to, že Zdena byla jeho holka, resp. samice (v jeho smýšlení).
Dělá scény z pseudonevěry a doma má partnerku, které je veřejně nevěrný. Ten je fakt totálně vylízanej!

2099
MoBa
Reagovat

Ten VB dela jak kdyby byl se Strudlem 20 let zenaty.
Nebo si snad myslel, ze spolu chodi? Ja nechapu o co mu jde?
Za normalnich okolnosti by jako blb nevypadal, ze se strudla chtela libat s MB, ale po tech scenach co VB dela je za totalniho trotla :D

2100
Kami
Reagovat

MB je odpornej. No reknete, kdyby mel vas kamos hovor s holkou, stali byste tam tak a poslouchali je?
Buldok se nedockal „hepace“ a jde spat sam. Dulezite je, ze si mysli, ze to pred kamerama pekne vysvetlil, aby ze sebe neudelal pred narodem debila

2102
Frettie
Reagovat

Romaně hráblo, ptá se Martina, komu řekl krávo, on se jí ptá (xkrát) kdy a ona jen řve dál. Prej jestlis to řekl Lucce, tak ti rozbiju hubu. Kéž by, snad by ji vyrazili.

2103
RadstaR
Reagovat

Péťa (2100): Sakra, byl si rychlejsi :)

Kazdopadne Zdenka ma malej plus, ze nesla k tem debilum do postele.

2104
Icecube18
Reagovat

Zda se mi to nebo neni Vladko v posteli?

2105
JanaH
Reagovat

Měli by to těm dvěma buldokům pustit. Oba spali před hádkou jak miminka…

2106
Péťa
Reagovat

Tak už můžeme jít spát?

2107
Bobby Brown
Reagovat

2091 – vždycky jsem neměl tenhle výraz rád, protože cokolifóbie se zneužívá k ideologickým hrátkám, ale u něj ten výraz skutečně sedí. U něj to je spíš lesbofóbie, on je z těch lesbiček opravdu celý nejistý.

2108
Frettie
Reagovat

Jo a Romana vystřelila ven z loznice (asi i s portem) a třískla dveřma. Na to buldoci reagovali, že je blázen.

Nicméně Martin i tím, že mu zvedala náladu, ale jinak je prej fakt blázen.

2109
RadstaR
Reagovat

Icecube18 (2103): Vypada to, ze neni.

Sakra taky bych ocenil zvuk z druhe loznice …

2110
Kami
Reagovat

Balim.. broou

2111
Icecube18
Reagovat

Ve VIP ložnici se něco řeší a oni pustí zvuk těch dvou kreténů.

2112
Bazinga
Reagovat

hej, ale to bylo psycho tohle… VB i MB jsou TOTÁLNÍ, ale skutečně totální sráči. A žádám někoho z produkce, ať jim tam šoupnou dopis ať jsou vzhůru. Protože já už teď taky neusnu!

2113
Péťa
Reagovat

Jdu si lehnout za 3 hodiny vstávám.Dobrou šmíráci.

2114
upc ž
Reagovat

VB : „Ty vole, já jsem tady za úplnýho čurá*a. No nic.“

2115
ředitelkazeměkoule
Reagovat

Ládik leží v posteli nebo ne-e?

2116
Lenny
Reagovat

uz usinaj, ticho. VB si povzdechne: „ty vole ja jsem tady za uplnyho cur*ka, no nic“

2117
Icecube18
Reagovat

2114 – Ládík tam je

2118
Jerremy
Reagovat

Vlado / Ladik a Ruza nejsou v posteli, ale na zadne kamere jsem je nenasel …
Kam4 bez zvuku

2119
upc ž
Reagovat

Tři sudičky pořád bez zvuku.

Kde je Vladko?

2120
Icecube18
Reagovat

jaj tak se omlouvam.Ládík přišel až teď

2121
RadstaR
Reagovat

Hoky urcite resi Zdenka vs Tomas vs Lesby, ale zvuk schvalne nepustej … to je hnus. Dobrou noc.
Obrazek

2122
Jerremy
Reagovat

Tak oprava – Lada prave lehnul do postele …
Vláda nevidim …

2123
ředitelkazeměkoule
Reagovat

2116 – Až teď :) takž jediný kdo dostane trest je Vlado, protože nespí v posteli.

2124
JanaH
Reagovat

Ale Vlado nejspíš není v posteli. Bo to by nebyl Mbéčko tak výmluvný v poznámkách na jeho adresu.

2125
Bodlak
Reagovat

Vypada to ze Vlado si sebral perinu a sel spat do spolecnych prostor.

2126
Bazinga
Reagovat

2122 ale však taky to je v pořádku, víš co, víš jak. On to všechno začal… do té doby totiž celá vila spala… :-D

2127
Capri
Reagovat

Za chvilku nahodím ten výstup VB na Vladka…

2128
Jáša
Reagovat

2099 :D Tak hlavně, že všechno začalo tím, že se štrůdl chtěl políbit s Martinem, štrůdl je kurva, ale Martin je kámoš :D Když slyším chlapa jak kňučí a lituje sám sebe, když vidí vinu na všech okolo, jen na sobě ne, obrací se mi kufr.

2129
JW
Reagovat

Pokud doslo k inzultaci, pak dle pravidel by Prasopes mel byt vyloucen. Cimz by naskocil nahradnik. Myslim, ze by si jeho misto jini zaslouzili. Muj nazor. Ma nekdo zaznam ?

2130
Jáša
Reagovat

A včil mám jít spát? Vždyť nemám nárok usnout. Ti mi ale hnuli žlučí.

2131
Capri
Reagovat

Tak tady jen ona hádka mezi VB a Vladkem…

http://uloz.to/xCXKtptg/2013-09-03-02-43-57-17-avi

(ztlumte si zvuk jelikož je to opravdu řev :)

Dle mého i když to vypadlo docela hrozivě tak k fyzickému kontaktu ze strany VB, který by znamenal vyhazov tam nedošlo. Ale Vladko to ustál opravdu dobře.

2132
Lenny
Reagovat

jak to vlastne zacalo ?
Zaregistroval jsem az kdyz rval V na MB.

2133
Capri
Reagovat

Lenny: MB chytl nerva tak odešel z ložnice přešlapovat do kuchyně a začal mluvit na Vladka, který ho nechtěl poslouchat. Ten mu to několikrát zopakoval, že se s ním bavit nebude a když ani potom MB neztichl tak Vladko na něj začal řvát… a za pár vteřin pak přiběhl VB a dál viz video…

2134
8472
Reagovat

2029 VB dělal vyhazovače, v podobnej moment dělal nejspíš to co už tolikrát dřív v práci. Vletěl tam a snažil se zastrašit agresora (tj. z jeho pohledu Vladko) pokud možno bez použití násilí. Jeho chování bylo dost hraný a ovládal se celkem bez problémů. I v jinejch hádkách bylo vždy vidět že se sice chová hulvátsky, ale ovládá se líp než většina ostatních. Normální člověk v podobné situaci kontrolu často ztratí, ale VB mi připadal docela v pohodě, zkušenosti z diskoték se určitě nastřádají. Romana se bála že je VB kousek od toho aby Vladka zabil a tak se ho snažila uklidňovat. Za to ji ostatní ve vile odsoudili, a zdá se že podobnej názor má i spousta lidí zde na fóru.

Vyloučením VB by byla Prima sama proti sobě, z hodně zajímavé řady by se stala nuda a šeď. Ze stejnýho důvodu doufám, že VB ve vile ještě nějaký čas zůstane a diváci ho pošlou z duelu, který ho nejspíš brzy čeká, zpět. Jelikož cokoli zajímavýho se ve vile děje, tak se nějak točí kolem Tomáše.

2135
Capri
Reagovat

8472: Vím, že tenhle názor asi bude menšinový (nebo si to myslím), ale právě mám podobný pocit jako ty… Taktéž si myslím, že se VB kontrolovat umí. Ale kdo by inzultace byl bez problému schopný je MB (dle mě regulérní psychopat) a pak si myslím že i Miro.

2136
Jerremy
Reagovat

K tomu videu – podle me k zadnemu fyzickému nasili / napadnuti nedoslo …
VB se prsil prilis blizko Vladka/ a MB tam akurat prisel a zacal delat takovou zed a Vladka v podstate odsunul dal, aby nebyl na dosah ruky….

2137
Jerremy
Reagovat

2134: na uvedenem videu byl MB v klidu – ale je mozne, ze kdyby nevilitnul VB si zakricet, tak se MB neudrzi … ale to jiz rikal az hodne pozde v posteli k VB.

2138
Jerremy
Reagovat

BTW, Vlado zalehnul do sve postele ….

2139
Capri
Reagovat

2136: Nemyslím pouze tuto situaci, ale obecně kdo se dle mě kontrolovat umí a kdo ne… A kdo bez okolků pokud mu dojdou argumenty tak sahá k násilí…

2140
Capri
Reagovat

Tady je hádka mezi VB a Vladem kompletní i s tím co jí bezprostředně předcházelo…

http://www.youtube.com/watch?v=zKa2nKs3UKA

(nejedná se o můj upload)

Přiznám se, že to strčení zezadu od VB jsem vůbec nepostřehl (podíval jsem se na monitor a začal nahrávat až když byla hádka v běhu), ale to podle mě na věci nic nemění a ani tohle nebude bráno jako důvod k vyhazovu.

2141
Budulínek
Reagovat

Září 3rd,
2139
Díky!! Video pěkné.
a to toho Toma nechá štáb jen tak?

2142
Hooper
Reagovat

budulínek a ostatní – pokud by štáb Toma vyhazoval (už má žlutou kartu, nezapomeňme), tak by to bylo v přímém přenosu večer, počkejme si.

2143
dessin
Reagovat

Vladko to ustal dobre… :)

Thomas je opravdu jen prijit, zbusit, servat, s pocitem uzasnyho chlapaka odejit… je to skoda, kdyby se trosku snazil a trosku zlidstil, mohl byt u divaku oblibeny

2144
rejpal
Reagovat

Proč by ho měli vyhazovat? Ideální řešení by bylo, kdyby ho vypalcovali, masírovali, že má vzít Vlada, když je jeho úhlavním rivalem, on si ale vzal nějakou holku a potupně s ní vypadl.

2145
Hooper
Reagovat

rejpal
Taky by se mi líbilo, kdyby prohrál s Pavlínou, když už si neveme Lucku. (Mirka bude mít imunitu, čili ji nebude moci vyzat.) O vypalcování Thomase nepochybuju.

2146
Scalex
Reagovat

Já bych tam teda VB rozhodně chtěl mít minimálně několik týdnů. Vždyť je to úžasný materiál! Byla by věčná škoda o to přijít takhle záhy.

Osobně bych uvítal, kdyby lidi ve Vile vypalcovali El Nina, ten si vzal do duelu VB a prohrál s ním. El Nino se moc neprojevuje, navíc chce ven, podle mě by ho lidi pustili. VB by se vrátil s pocitem velkého vítěze, jeho ego by se ještě víc namasírovalo (vyřadil jsem rappera navzdory davům jeho fanoušků) a to by teprve začal buldočit. 8^)

2147
Hooper
Reagovat

Scalex má pravdu v jednom – reakci ostatních na vébéčka s modrým šátkem bych rád viděl.

2148
rejpal
Reagovat

Scalex
Myslím, že po posledních událostech by vypadl skoro s kýmkoli. Nějak si nevytvořil žádnou cílovou skupinu sympatizujících diváků – i když materiál to je, o tom žádná. A protože Jenda Benda není hlupák, tuší to nejspíš taky. Takže pokud ho vezme, domů nechce. Ona je vůec otázka, jestli ta palcovací aliance vydrží až do večera.

2149
Wanna be your monster
Reagovat

Tak ono se ještě něco dělo i po druhé ráno jo?

2150
Bobby Brown
Reagovat

2133 – že by byla vyhazovem Prima sama proti sobě, to je fakt, ale to leda v situaci, že by VB neporušil pravidla a oni ho přesto exemplárně potrestali za ten akustický útok.
Tvrzení, že by tam byla jen nuda a šeď je naprosto mylné a v podobných RS (např. Farma) několikrát vyvrácené. Soudíš podle současné situace. Pokud by VB vyfičel, tak se tam změní klima a ostatní vyplní jeho místo. Tak to chodí. Není pravdou, že když má prostor jedna osoba, že po jejím odchodu tam zůstane díra a ostatní pojedou ve svých starých rolích. Tak to opravdu nefunguje.

2151
Icecube18
Reagovat

2148-To nejdůležitější se odehrálo :-D

2152
Bobby Brown
Reagovat

2136 – no jasně že byl MB „v klidu“. Povedlo se mu přesně to, co chtěl. VB mu několikrát řekl, jak svý starý, Maruno poď spát, nech to bejt. Ale MB ne, furt tam šmatlal po pokoji a pak se odhodlal do společenské místnosti. V kuchyni si počkal na vhodnou příležitost (po svém obvyklém obcházení a sledování ostatních) a pak na Vlada slovně zaútočil.
VB je v tom „tak trochu nevinně“. :-)

2153
Maty
Reagovat

Poprosil bych, aby nekdo v clanku zduraznil stabu, aby daval prisnejsi tresty, reagoval na poruseni pravidel a vyzadoval jejich dodrzovani… VBcko si dela naprosto co chce, mam takovej pocit, ze se stab VBcka boji a proto mu nedava zadny tresty

2154
upsik
Reagovat

PRIMO včerejší noc si po stránce technické naprosto nezvládla…chceš dělat reality show.Dlouhodobě neřešíš problémy se zvukem (koukání na zeď několik minut + zvuková stopa ze zajímavé akce) ukazuje naprostý amatérismus. Umíš vyhazovat redaktory a moderátory jak na běžícím páse…čistka v řadách lidí obsluhující kameru a zvukovou aparaturu by vám výrazně prospěla. Pokud by vše běželo jak má, člověk by skousl i dotěrnou reklamu při každé změně kamery. Vůbec si nevyužila potenciál a palcovačka se blíží. Zatím ze strany online diváků – palec dolů (úřad práce by některým lidem prospěl).

2155
Wanna be your monster
Reagovat

Jé no pěkné video….a co ta Romana na miláčka tomáška?

2156
rejpal
Reagovat

Bobby Brown
Určitě by se přeskupily síly a role a v takovém počtu lidí nuda opravdu nehrozí /horší je, když ke konci jsou poslední čtyři vyšťavení jedinci/. Ale fakt je, že role VB je svým způsobem unikátní. Nejsem si ale jist, zda ještě může něco nového přinést. On ani ten slovník vulgarit není nijak objevný a zvládají ho i ostatní.
Je mi to jedno. Až přijde jeho čas, půjde. Nebojím se, že by šel do sebe, začal se chovat jinak a ostatní by ho nechali žít.

2157
Monika
Reagovat

Nino me hodne stve, neni to zadna cukrova panenka, ale poradnej chlap, zkusenej, dosti starej na to, aby vedel, co ho ve vile ceka. Nejak jeho chovani ve vile nerozumim, stale si rikam, jestli to neni nejaka strategie. Absolutne neverim te jeho klaustrofobii, pokud by tim trpel, tak by tam vubec nechodil, blbec. Snad vedel, ze ve vile jsou ztisnene prostory, jen tam zabira misto nekomu jinemu. Vubec se neprojevuje, do niceho se nezapojuje, nesnazi se bavit, nic, nudna, seda figurka.

2158
Monika
Reagovat

V letosni rade je vubec vyber soutezicich nejhorsi, co kdy byl. Premira buldoku a zbytecnych lidi. Kdyby zhruba polovina z nich odesla, malokdo si toho vsimne. Ona kazda rada mela sve zapomenute tvare, ale v te soucasne se jich seslo nejak moc.

2159
Frodo
Reagovat

…tak jestli buldok nevypadne v sobotním zúčtování, tak vám garantuju, že teprve teď začne ta pravá realita a uvidíte pořádnou show!

2160
haha bimbi
Reagovat

Já myslím – doufám – že ten jeho čas (VBčka) přijde hodně brzo. Už jen kvůli němu samotnýmu, ikdyž jemu samozřejmě nic nesepne, a až ho diváci vyřaděj s kýmkoliv (nejlepší by to bylo samozřejmě s nějakou lesbou či homosexuálem), pak to bude nejspíš vina štábu, že to tendenčně sestříhal :-)).
Přeju si, aby domluvy s Ninem vzaly za svý a první palcování bylo hezky na férovku. Uvidíme co s Romanou, je strašná, ale musí se jí nechat, že není vypočítavá nebo zlá, prostě „jenom“ uřvaná a hloupá. A závislá :-(
Takže moje přání na prvního vypalcovanýho je primitivní homobní buran Hradil!

Reagovat

Posouváme diskuzi zase do dalšího dne, který nebude jistě o nic nudnější než ten včerejší http://reality-show.panacek.com/29041-vyvoleni-2013-online-kamery-3-9-sledujte-a-debatujte-2.html

2162
Hooper
Reagovat

Frodo – no, tak Zúčtování je dneska a Duel v pátek, čili ano, jsem si celkem jistý, že Hradil nevypadne v sobotu. Ledaže by twist.

2163
Frodo
Reagovat

Hooper – pardon, v pátek

2164
Evík
Reagovat

Když se dívám na video s hádkou, fascinuje mě blízkost VB ke světu zvířat… Jak tam tak vletěl na Vaděnu, tak pohled na VB zezadu vyvolává představu samce gorily, zahánějícího cizího samce ze svého teritoria…

Nebo se přesně takhle pohyboval komiksový The Incredible Hulk… Ten taky chudák měl muskulaturu, že nemohl připažit… Ale jen když byl zelený vzteky… :o)

2165
Monika
Reagovat

Romana mi desne pije krev. Ten jeji hlas je brutalni a na chvili tu hubu nezavre. Kdykoliv zapnu kamery, je tam ona a staci malo a uz me z ni duni v hlave. Navic je na svuj vek desiva, porad mam pochybnosti, takhle snad nikdo nevypada ve 32 letech. Bliju z toho jejiho ksichtu, postavy i outfitu. Ovsem nejdesivejsi je ta jeji tupost, tak hloupeho cloveka, aby jeden pohledal. Primitivnost z ni vylozene tryska. Na druhou stranu je to hodna zenska, neni zakerna ani zla. Asi bych nemela to srdce ji vypalcovat zatim:-)))

Přidat komentář