Panáček v reality show

Buldok Thomas nezvládá lesbické sklony Zdeničky (fotogalerie)

3. Září 2013 | napsal(a): | reality show: VyVolení

[singlepic id=6902 w=420]

Dnes v noci, tedy z pondělí 2. září na 3. září rozjel pořádnou show nováček ve vile Petr Zveřina. Show, myšleno hudební produkci, která dostala soutěžící do pořádného tanečního (Láďa je skrytý Michael Jackson), ale i alkoholického opojení. A z ničeho nic se tak najedou stalo, že naše stále hledající se Zdenička, líbá čerstvě odkopanou lesbičku Mirku, což ortodoxní heterosexuál Thomas, který si na Zdeničku dělal majetnické sklony, velmi těžko vydýchává. Být homofob je holt v letošní vile VyVolených trochu nechtěná vlastnost. Není divu, že se Thomas snaží najít azyl u Evy.

Fotogalerie Zdenka líbá Mirku

[singlepic id=6903 w=420]
[singlepic id=6904 w=420]




[singlepic id=6905 w=420]
[singlepic id=6906 w=420]
[singlepic id=6907 w=420]

To je večer, musím se na to pořádně napít

[singlepic id=6908 w=420]

… a to mě večer možná ještě vypalcují :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Wanna be your monster
Reagovat

ortodoxní heterosexuál :D

2
Marek
Reagovat

A ted jse tam kvuli tomu brutálně pohádali :( Když jsem to viděl, myslel jsem že zasáhne ochranka.

3
dessin
Reagovat

No, ona navic prvne libala Lucku, pak Pavlu, a teprve potom Mirku, vzala to vsechno :)

4
Frodo
Reagovat

…tak jestli buldok nevypadne v sobotním zúčtování, tak vám garantuju, že teprve teď začne ta pravá realita a uvidíte pořádnou show!

5
Kami
Reagovat

Nejlepsi bylo jak vcera lezela v posteli mezi Mirkou a Pavou a nejdriv se natocila k jedne a pak k druhe (samozrejme libacka) :-))

6
Kami
Reagovat

Nejlepsi bylo jak vcera lezela v posteli mezi Mirkou a Pavou a nejdriv se natocila k jedne a pak k druhe (samozrejme libacka) :-))
Holka se potrebuje hooooodne tulit

Přidat komentář