Panáček v reality show

Slovensko má talent (9.část)

17. Listopad 2008 | napsal(a): | reality show: Amerika má Talent

Před začátkem třetího semifinále Slovensko má talent zněla otázka diváků jasně: postoupí do finále už čtvrtá zpěvačka (Lucie Lancošová) a stane se z této show jenom kopie SuperStar, anebo se konečně prosadí nějací hiphopoví tanečníci? Zatím se tomuto stylu moc nedařilo, Shakers, Breakfans ani Ervín Meszároš neuspěli, v soutěži zbyli jen tanečníci Old School Brothers, kteří už jednoho dílčího vítězství dosáhli, když na zvolenském zámku v tanečním battle bez problémů porazili dalších 15 hiphopových skupin.

Jejich talent uznale komentovali i „kolegové“, kteří celý semifinálový večer otevírali, tanečníci z folklórního souboru Máj. S konkurencí se ale vyrovnali opravdu svérázným způsobem, na konec svého vystoupení s lidovou písničkou zařadili ještě přídavek na hudbu Get Busy od Seana Paula. Toto netradiční spojení lidových krojů a moderní hudby pobavilo jak diváky, tak porotu. Porota se ale hned při dalším čísle musela dobře soustředit, aby přišla na kloub kouzelnickému fíglu, které předvedli Duo Fernando (Jiří a Aneta Macíkovi). Hozenou rukavici od Máje :-) pak pochopitelně zvedli Old School Brothers, ve svém vystoupení vypustili snahu o nějaký příběh (jako to minule zkusili Breakfans), zato postupně všichni představili své nejlepší umění. Bylo to přehledné, profesionální a divácky atraktivní vystoupení.

Stejně tak pro diváky atraktivní podívanou byl i následující břišní tanec půvabné Zuzany Chrípkové (Fortis). A rozhodně se nenudili ani při vystoupení 25-letého akordeonisty Michala Červienky. Ten zaujal už na castingu, ale jeho výkon v semifinále předčil všechna očekávání a zaslouženě zvedl diváky ze sedadel. V to samé doufala i favoritka tohoto semifinálového večera, 14-letá zpěvačka Lucia Lancošová. Na castingu se jí povedeným výběrem písně Mercy od Duffy povedlo roztancovat celý sál včetně štábu v zákulisí. Pro semifinále si tentokrát připravila píseň Rehab od Amy Winehouse, ale už to nebylo zdaleka ono. Lepší volbou by byla jiná píseň, ve které by mohla předvést svůj hlasový rozsah, tento song toho moc nenabízel, kladl důraz spíš na obsah textu a ten se k Lucii moc nehodil. Škoda promarněné příležitosti, ale Lucie se zřejmě v hudebním světě neztratí, na pódiu se cítila jako doma (narozdíl třeba od Gyöngyi).

Nesporný talent prokázal 24-letý neslyšící tanečník Dalibor Gajdoš, který se dovede naučit choreografii podle vibrací reproduktorů. Pro diváky si připravil směs několika různých tanečních stylů, ale možná by bylo lepší, kdyby tančil pouze na melodii Singing in the Rain (Dalibor sám hodně připomínal Genea Kellyho). I přes jeho hendikep ale vůbec nebylo poznat, že by tančil neslyšící, což s překvapením uznala i porota a diváci. Diváci se skvěle pobavili i u následujícího vystoupení chlapeckého pěveckého sboru Ozvena, které sice neoplývalo zrovna bezchybným zpěvem, zato jej ovšem kluci neustále doprovázeli neuvěřitelně popisnými gesty. Je to jasný důkaz toho, že Jára Cimrman stále žije a nyní se na Slovensku živí výukou zpěvu…

Předposledním účinkujícím byl 19-letý žonglér Marek Slíž, přezdívaný Slížo. Své 2,5 minutové vystoupení sice začal „obyčejným“ žonglováním s kuželkami, takže chvíli trvalo, než přešel ke své specialitě – diabolu, ale pak s přehledem dokázal, v čem je skutečný mistr. A závěr pořadu už patřil jen souboru Erika Dance, který si připravil propracovanou choreografii nazvanou Malý Budha, a bylo to to nejlepší dětské taneční vystoupení, co jsme zatím mohli vidět.

Rozhodnutí o tom, kdo postoupí do finálového večera 7.prosince, mají vždy v rukou především televizní diváci. Těm se tentokrát nejvíce líbil talent sympatického akordeonisty Michala Červienky, na druhém a třetím místě se pak umístili Old School Brothers a Dalibor Gajdoš. Porota se tentokrát dlouho nerozmýšlela a jednomyslně do finále poslala tanečníky z OSB.

Pokracování příště



videa ke stažení

– Celé 3.semifinále v archívu TV Markíza
– Vyhlášení výsledků
– Všechny epizody ke stažení

související články

Slovensko má talent (8.část)
Slovensko má talent (7.část)
Slovensko má talent (6.část)
Slovensko má talent (5.část)
Slovensko má talent (4.část)
Slovensko má talent (3.část)
Slovensko má talent (2.část)
Slovensko má talent (1.část)
Jak uspět u castingu do Slovensko má talent (3.část)
Jak uspět u castingu do Slovensko má talent (2.část)
Jak uspět u castingu do Slovensko má talent (1.část)

Amerika má Talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
DJ Vlado
Reagovat

Dýdžejovo hodnocení:

Za sebe musím říct, že toto byla zatím nejsilnější desítka. Na postup bych viděl minimálně 5-6 lidí. Bohužel se opakovala situace z ČHS2, kdy moje hlavní favoritka (shodou okolností je to opět Lucka) vypadla kvůli velké konkurenci ve své skupině a zároveň ne úplně štastnému výběru písně (i když tentokrát ne zas tak mimóznímu jako v případě „Bucky“). S pořadím si tentokrát vůbec nevím rady, jasno mám pouze v prvním a posledním místě.

1.Old School Brothers – ze všech hiphopových čísel, která jsme zatím viděli, jednoznačně nejlepší. Zvlášť bych vyzdvihnul tu malou holku (Kamilku), ta je fakt hodně šikovná. Postoupili zaslouženě.

2.-4.Lucia – Lucii budu asi trochu nadržovat. Celkově to bylo o dost matnější než vystoupení z castingu, ale i tak se mi to celkem líbilo. Její barva hlasu je úžasná a jednoznačně zapamatovatelná (narozdíl od barvy hlasu Gyöngyi). Musím však souhlasit s Haberou, že Lucia mohla trochu víc pracovat s výrazem. Zároveň však Palimu musím dát za pravdu v tom, že Lucia je nejzajímavější zpěvačkou z Talentu (čímž Pali nenápadně naznačil, co si doopravdy myslí o Gyöngyi a že příkaz k jejímu přechvalování mají „shora“). Velká škoda takového talentu. Na druhou stranu však souhlasím s autorem článku, že Lucia se v hudebním světě určitě neztratí, zatímco po Gyöngyi neštěkne po soutěži ani pes (Dream).

2.-4.Dalibor – Vzhledem k jeho hendikepu obdivuhodné. Rovněž škoda, že nepostoupil. Jeho hendikep by mu ve finále býval mohl pomoct porazit příběh „černé perly“.

2.-4.Slížo – Dobrý týpek (podobný jako minule Ervín), velmi zábavné vystoupení. Navíc je to ideální typ pro pubiny, který zároveň nevadí ani klukům, v čemž je možná ten problém – je to tak trochu podobný případ „nekontroverzního idolu“ jako Dante z X-Factoru.

5.-6.Michal – Nepochybuju, že má velký talent a finále si zaslouží, přesto bych hned tři soutěžící viděl ve finále radši než jeho. Schválně jsem si Michalovo vystoupení porovnával s jeho castingem a přišlo mi, že to bylo téměř vzané přes kopírák. Pár inovací by neškodilo. Pokud Michal ve finále nepředvede něco zásadně odlišného, asi nemá šanci na výhru.

5.-6.Ozvena – Objektivně nebyli lepší než Michal, ale subjektivně mě bavili víc. Jak napsal autor článku, to byla iopravdu cimrmanovská haluz, přestože zpěv nebyl zdaleka dokonalý.

7.-9.Duo Fernando, Fortis (fakt kočka:-), Erika Dance – rovněž velmi slušná vystoupení

10.Folklórný súbor Máj – jediné vystoupení, které se mi moc nelíbilo. Folklór (český ani slovenský) není zrovna můj šálek čaje a Seana Paula vyloženě nesnáším, takže mě nemohla bavit ani ta modernější část. Ale pořád lepší než Senioranka.

Příští týden se velmi těším na „pedofilův sen“ Lauru, u níž mě překvapuje, s jakou jistotou a lehkostí ve svém věku zpívá. Doufám, že postoupí (když už nepostoupila Lucia), aby aspoň někdo konkuroval „černé perle“, protože Henrieta je poněkud z jiného soudku a Martinku za zpěvačku nepovažuju. Dalšími adepty na postup mohou být například houslista Tomáš Koky nebo sestry Billíkové, u nichž si může srdce dikávů získat zejména Gizela a rozprášit tak příběh „černé perly“ na malé kousíčky.

2
DJ Vlado
Reagovat

oprava: diváků

3
Roman
Reagovat

Nechapem, ako niekto vydrzi pozerat slovensky talent do konca. Vsak to je utrpenie, priserni moderatori, otrasna scena, mnoho talentov tam nie je.
Nehovorim, ze dani ucinkujuci nemaju talent, to urcite nie!!! ale nie su nicim vynimocni ako ine talenty v DAS SUPERTALET, MAM TALENT alebo GOT TALENT (Britania) a pod. u nas su tu vacsinou ludia, ktorych bezne uvidite na roznych vystupeniach, mnohi zaujimavi ludia sa tam ani nedostali, ze by zmanipulovane?

Napr. minuly/predminuly tyzden neviem, nepostupila hadia zena, preco? za to, ze bola malo bulvarna, za to, ze bola obycajna, nemala ziadny pribeh??? Keby taketo nieco predviedla v Polsku, Nemecku, Britanii a podobne, postupila by okamzite.

Tesi ma aspon to, ze takyto nazor na talent ma mnoho ludi a to ze sledovanost je mozno dobra, co z toho, ked talent kazdy druhy clovek kritizuje, urcite to nie je dobra reklama. Markiza sa moze snazit ako chce uspech SHS 1 (Jednotka) alebo Dievca za milion (JOJ), Vyvoleni (JOJ) NEZOPAKUJE (uspech nie je len o sledovanosti, ale aj o PR, o pozitivnych ohlasoch v diskusiach, o pozitivnych clankoch v tlaci a podobne).

Slovensky talent je HRUZA a DES akoby ste to povedali vy ceski bratia :-)

4
°_m-M-m_°
Reagovat

No, já souhlasím s Vladem, že tohle byla nejsilnější desítka. Zdaleka nejsilnější. Což byla velká škoda, protože i když mě díky tomu konečně semifinále začalo bavit, těch, kteří by si zasloužili postup, podle mě bylo tentokrát snad pět. Kromě dvou postupujících i Slížo, Erika Dance (velmi zajímavé vystoupení), ale klidně i Lucia a Ozvena (trochu perverzní zábava, ale sranda musí být). Škoda jich, škoda špatného rozdělení (mně to připomnělo smutně proslulou první semifinálovou desítku SHS1).

Slížo podle mě klasicky doplatil na své sebevědomí, které prostě lidi neskousnou, kdyby se prezentoval skromněji a uťápleji, myslím, že by ho první místo neminulo. Lucia to bohužel opravdu prokoučovala, tu píseň skutečně podala moc jednotvárně, ale i tak ukázala, že má velký potenciál, mnohem větší než většina těch, kteří už jsou ve finále. Za pár let, když bude na sobě pracovat, z ní může být skvělá zpěvačka. Ale myslím, že je spravedlivé, že postoupil Michal, protože ten byl na rozdíl od ní opravdu brilantní a bezchybný (a dokonce ani ten hudební žánr mi v tomto případě nepřišel nevkusný – když v tom je srdce, není co řešit), stejně jako Old School Brothers, u kterých mi jenom vadilo, že to tedy pojali na můj vkus (a na svůj věk) až příliš oldschoolově a slušňácky, občas mi to až připomínalo nějaké knedlíkové estrády z osmedsátých let.

Ale hrůza a děs to podle mě tentokrát určitě nebyla. :-)

5
chanita
Reagovat

No, tohle semifinále bylo fakt zajímavé :o)))
Mě osobně neuchvátili kouzelníci (zejména to řvaní), Lucia (zpívá krásně, ale bylo to trochu nudné) a Ozvena. U sborových choreografií je hrozně důležité, jestli jsou o nich zpěváci přesvědčení… když jo, tak i kdyby stáli na hlavě a odpichovali se ušima, tak u toho budou vypadat dobře, ale když to dělají jen proto, že jim to někdo řekl, a půlce z nich to přijde trapné, tak to u mě prostě úspěch mít nemůže…
Ostatní byli super a je škoda, že mohli postoupit jen dva.

Jo, taky vám přišlo, že kameramani před přenosem něco oslavovali? Při Luciině vystoupení se mi točila hlava a u Fortis nějak vůbec nestíhali…

No a poslední poznámka – zajímalo by mě, která chytrá hlavička nejdřív natočí medailonek o neslyšícím tanečníkovi, který se hudbu učí nazpaměť podle vibrací reproduktorů, a pak mu den před vystoupením tu hudbu kompletně změní…

6
Kamila
Reagovat

Souhlasím s ostatními, že tato část byla ze všech nejlepší. Jeden z mých favoritů „Akordeonista Michal Červienka“ postoupil a to jsem moc ráda, ale mí druzí favoriti „kouzelníci Duo Fernando“ už ne, a to je moc škoda, protože mě osobně se jejich vyspoupení velmi líbilo. Předvedli pěknou show a podle mého názoru postoupit měli, protože tanečníků, zpěváků je všude spousta, ale opravdu kvalitních kouzelníku (a to Duo Fernando bez debat je) je málo.

7
°_m-M-m_°
Reagovat

No, konečně tady taky někdo poprvé pochválil duo Fernando – vzhledem k tomu, že tak dosud nikdo neučinil (a ani podle mě jejich vystoupení nebylo nic moc) a přesto tady v anketě zcela nepochopitelně se 43 procenty hlasů jasně vede s drtvivým, neuvěřitelným náskokem před vítězem Michalem s pouhými 17 procenty, už jsem nabyl důvodného podezření, že jim to tam naklikali jejich rodinní příslušníci. :-)

8
hailey
Reagovat

Mi se treti semifinale docela libilo, moderatori se posunuli o dost nahoru, je videt, ze na sobe zamakali. Holika s Nergesovou uz strci do kapsy a misty jsem se opravdu smal. Soutezici byli docela dobra smeska a hodne me bavili, kdybych delal zebricek tak asi
1. OSB – hodne dobra uroven
2. Erika Dance – na rozdil od ostatnich tancujicich deti fakt dobre a zajimave
3. Slizo – je to soumen, ale moc rozumu asi nepobral
4. Cervienka – je vynikajici, ale sorry, mohl zahrat neco jineho nez na castingu
5. Maj – jo, bavil jsem se a jsou dobri, folklor me zas tak moc nebere
6. Fortis – nadhera, ale asi brisni tanecnictvi nema vetsi potencial
7. Dalibor – klobouk dolu, ale na finale to nebylo, souhlas s tk, mene tanecnich temat by bylo vice
8. Lucie – no co, druhy zazrak se nekonal a me to nezaujalo
9. Duo Fernando – nezajimave
10. Ozvena – wtf???

9
Silva
Reagovat

Já bych je ohodnotila tímto pořadím:
1. Duo Fernando – Opravdu nádhera, lepší kouzelnické číslo jsem neviděla. Nechápu jak tady někdo může napsat, že jsou nezajímavý. Jsou prostě jedničky s velkým J. Velice by mě zajímalo jak je to možné :)
2. Erika Dance – zajímavá choreografie s příběhem
3. OSB – Překvapili, líbilo se
4. Cervienka – je pravda, že by mohl zahrát něco jiného než minule, ale i tak to bylo dobré
5. Lucie – Zpívala krásně, ale jiná volba písničky by byla lepší
6. Fortis – Taky celkem pěkné
7. Maj – folklor se mi zas tak nelíbí, ale snažili se a to se jim musí nechat
8. Dalibor – Je to obdivuhodné, že neslyší a tancuje
9. Slizo – Bylo to zajímavé, ale celkový dojem mi kazila ta jeho nadutost :(
10. Ozvena – Ti se mi opravdu líbili ze všech nejméně

10
Jindra
Reagovat

Taky jsem moc rád, že tady někdo konečně Duo Fernando pochválil, protože oni si to opravdu zaslouží. Jsem jejich velký fanoušek, párkrát jsem je viděl vystupovat naživo a jsem z nich úplně hotovej:D

Snad se mi někdy podaří získat jejich autogram :DDD

11
šikulinka
Reagovat

opravdu silna desitka to tuto nedeli byla kazdopadne aby se tu objevil i muj nazor tady mate mych 5 nejlepsich cisel:

OSB, Duo Fernando, Cervienka, Erika Dance a Lucie

Kdyby to zalezelo na me tak bych techto vsech 5 poslala do finale (dva tam jsou), skoda ze ti dalsi 3 se nedostali:-(

12
marfy_369
Reagovat

Je velka skoda, ze se nedalo hlasovat i z ceska, protoze hned bych vyplacal cely kredit. Nejzajimavejsi z celeho 3. semifinale byl akordeonista Cervienka, kouzelnici duo Fernando, Erika dance, brisní tanecnice Fortis, Dalibor a tanecnici OSB. Nejvic me mrzi, ze nepostoupili kouzelnici, tem jsem moc fandil, predvedli peknou show a navic vypadaji velice skromne a sympaticky.
Kazdopadne byla tato semifinalova cast nejzajimavejsi ze vsech, doufam ze me bude dalsi semifinale bavit tak jako tuto nedeli.

13
°_m-M-m_°
Reagovat

Silva: „9. Slizo – Bylo to zajímavé, ale celkový dojem mi kazila ta jeho nadutost :(“

Ano, to je přesně to, co jsem psal. A je to přesně to, co říkala i Adela – na tohle Sováci nejsou připraveni. Lidi z postsocialistického bloku, kde individualita byla desítky let zašlapávána, prostě nejsou schopni pobrat, když je někdo přirozeně sebevědomý. To znamená, že je dobrý, ví o sobě, že je dobrý, protože na sobě poctivě a soustavně maká, a nemá problém s tím to o sobě říct. Co je na tom špatného? Řekl bych, že nic, kromě toho, že to není výhodné, protože to prostě v postkomunistických zemích smrdí nadutostí, lidi jsou zvyklí na pokrytectví, uťáplost a falešnou skromnost.

Tak jako je rozdíl mezi agresivitou a asertivitou, je rozdíl mezi zdravým sebevědomím a nadutostí. Zdravě sebevědomý člověk je realista, který vidí svět jasně a nezakaleně, nadutec je zahleděný jen do sebe. Slížo například neměl problém s tím pochválit soupeře a fandit mu. To by nadutec neudělal.

V Americe nebo v Anglii s tímhle takový problém nemají – tam právě když Simon Cowell na castingu neslyší to povinné „Ano“ na otázku „Myslíš, že můžeš tu soutěž vyhrát?“, je problém.

14
°_m-M-m_°
Reagovat

(Slováci, ne Sováci. :-))

15
kachi
Reagovat

ty jo, tolik fandů Dua Fernanda, to mě celkem překvapuje. Tuhletu dvojku jsem naživo viděla asi tak 6x (můžete závidět :) – každý rok v lázních. Bože, jak my jsme je nesnášeli. Ikdyž nesnášeli je možná příliš silné slovo, spíš nám byli pro smích – co čekat u puberťáků, že ano. Prý sourozenci! Jak se kolem něho dycky vlnila…Ovšem nejlepší bylo jejich intro. To pustili Also sprach Zarathustra, nebo jak se to píše, a do toho: Duo Fernado(fernando, fernando) vás vítá (vítá, vítá) ve světě triků (triků, triků), kouzel (kouzel, kouzel) a iluze (iluze, iluze). Á to jsou vzpomínky. Takže děkuju Slovensko má talent za nostalgickou chvilku

16
°_m-M-m_°
Reagovat

Oni vůbec ti kouzelníci obecně často působí tak nějak úlisně až vtíravě… Ale možná to je jenon takový dojem.

17
Weasley
Reagovat

zacnem tym co ma absolutne nezaujalo :
Cervienka – Verim v to, ze je dobry v hrani na akordeon. Ale vobec mi to neprislo zabavne + zahrat presne to, co bolo na castingu? 10 sekundova vlozka z ludovky sa snad nepocita ako uplna inovacia.
Lucia – Mozno ak by sla Cervienkovou taktikou a zaspievala Mercy, tak by postupila. Skoda, zly vyber Rehab.

Co som predpokladal – Slizo 1. miesto, 2-4- OSB, Erika dance, Dalibor
Zial, Slizo posobil na ludi asi moc sebavedomo. Dalibora by som v prvom aj druhom kole tipol na 1. miesto, ale teraz mal lepsiu konkurenciu.

Vysledok – 3. semifinale som oznacil za finalove kolo. Sutaziacich by som kludne vymenil za sucasnych finalistov okrem tanecnicky Pauliny.

18
°_m-M-m_°
Reagovat

Taky bych je všecky vyměnil. :-) Ale v tom, že Michal hrál to samé co na castingu, nevidím problém – tohle přece dělají i SuperStaristi, že dají svoji castingovou píseň, a nikdo jim to nezazlívá. Proč? Protože z castingu tam dají krátký výstřižek, v semifinále nebo finále si to pak divák vychutná celé, v plné parádě.

19
Weasley
Reagovat

Lenze markiza dala na net cele video z castingu. A mna to nudilo uz vtedy :)

20
Ctirad
Reagovat

Souhlas. Takoveto slození jako bylo v tomto 3. semifinale bych viděl i na finale. Vymenil by akorat Ozvenu. Všichni ostatní byli vynikajíci. Vsem bych chtel tak podekovat za opravdu peknou podivalou hlavně kouzelníkum Duo Fernando (kteri predvedli opravdu moc prknou show a moc jsem jim fandil), Erika dance (malo takovychto malych holcicek tak pekne tancuje), a taky brisní tanecnici Fortis (ze které se mi taky zamotala hlava :))

21
Ctirad
Reagovat

Oprava: „pěknou show“

22
Janka
Reagovat

Jedině DUO FERNANDO!! Ti sou BOŽÍ!!

____________8888888888__________________________ __________888888888888888_______________________ ________888888822222228888______________________ _______88888822222222288888_____________________ ______888888222222222228888822228888____________ ______888882222222222222288222222222888_________ ______8888822222222222222222222222222288________ _______8888822222222222222222222222222_88_______ ________88888222222222222222222222222__888______ _________888822222222222222222222222___888______ __________8888222222222222222222222____888______ ___________8888222222222222222222_____888_______ ____________8882222222222222222_____8888________ _____________888822222222222______888888________ ______________8888882222______88888888__________ _______________888888_____888888888_____________ ________________88888888888888__________________ _________________888888888______________________ __________________8888888_______________________ ___________________88888________________________ ____________________888_________________________ _____________________8__________________________

I love you :-)

23
Petr a Dana
Reagovat

Duo Fernando jsou opravdu suproví kouzelníci, kteří to dokáří pořádně roztočit. Poprve jsme je poznali v lázních Luhačovice, tam to měli bohužel nalinkováno od paní kulturní, (velice svérázné paní). Ta si programy vybírala sama, přestože sklatbě čísel nerozuměla. Byli jsme u toho, bavila se o tom s námi i s jinými, co by tam chtěli vidět. Víme že se pak Duo Fernando vzepřelo a přestalo do Luhačovic jezdit. Od těch dob tam namohou sehnat lepší program a je to tam nyní s kulturou tragedie. Nicméně jsme měli na Duo Fernando štěstí a měli je možnost vidět nejen na mnoha místech u nás, ale i v zahraničí, kde jsme byli na dovolené a vždy to byla nezapomenutelná smršť triků a iluzí, spojených s vystoupeními s diváky. I taneční show spolu s trpaslíkem Elvisem a skupinou Bonney se jim velice podařila. Ne jsou to opravdové jedničky mezi kouzelníky u nás a jsou i absolutní evropskou špičkou. Myslíme si, že se ani ve světě neztratí. Velmi mnoho se ve světě psalo o jejich show v Hong-Kongu a dalších zemích. Jen samá pozitiva.
Podivujete se nad procenty a výsledky 3.semifinále. Jednoduché. Ze zahraničí se nesmělo SMskovat. Tam jsou výsledky klanů rodin , známých, kamarádů, atd. ze Slovenska. % v této tabulce jsou od českých diváků, kteří mohou tuto soutěž sledovat. Jsme zvědaví na vaše porovnání mezi profesionálním kouzelníkem Cápem tuto neděli a Duem Fernando. Dáváme za pravdu příznivcům Dua Fernanda a vždy budeme tvrdit jediné – oni jsou nej, nej, nej a nej… Petr a Dana Smolkovi.

24
ICHAK
Reagovat

PRO KACHI:—————————————————- Je mi líto, že takto zneužíváš českého zdravotnictví když si jezdíš tolik let do lázní a jak vidno pouze za zábavou. Doufám, že už máš hlavu vyléčenou a že jsi ukončila léčbu z veřejného zdravotního pojištění nás všech.

25
ICHAK
Reagovat

PRO KACHI:———————————————— Je mi líto, že takto zneužíváš českého zdravotnictví když si jezdíš tolik let do lázní a jak vidno pouze za zábavou. Doufám, že už máš hlavu vyléčenou a že jsi ukončila léčbu z veřejného zdravotního pojištění nás všech.

26
ICHAK
Reagovat

x
PRO KACHI:———————————————— Je mi líto, že takto zneužíváš českého zdravotnictví když si jezdíš tolik let do lázní a jak vidno pouze za zábavou. Doufám, že už máš hlavu vyléčenou a že jsi ukončila léčbu z veřejného zdravotního pojištění nás všech.
x

27
Petr a Dana
Reagovat

Tak je to za námi. V neděli proběhlo poslední semifinále spolu s předním slovenským profesionálním kouzelníkem. Pro všechny pomlouvačné jazyky je tu možnost srovnání. Viděli jste 2 vystoupení pana Cápa, který již při kastingu měl problémy s délkou své prezentace oproti dvěma iluzím Dua Fernanda. Škoda, že DF nemělo možnost předvést své finálové číslo. Byl by to určtě silný zážitek… Již ze strany poroty to bylo negativní posouzení pro pana Cápa a kladné vyjádření poroty na Duo Fernando, že udělalo velmi pěknou šou… Petr a Dana.

28
Margita Tomková
Reagovat

Páni teprve až těď jsem měla čas, abych se podívala na záznam tohoto semifinále a opravdu se musím přidat k ostatním co tady chválí kouzelníky duo fernando. Měla jsem za svůj život příležitost vidět spoustu kouzelníků na různých akcích a musím říct, že ostatní kouzelníci nesahají duu fernando ani po kotníky. Hlasuji pro ně. Každopádně bych je chtěla pozdravit a popřát ať jsou pořád tak úžasní.

29
Oulu
Reagovat

Ozvena, me rakastetaan teitä aina! Kohta nähdään! PUS!

– Oulu, Finland

Přidat komentář