Panáček v reality show

Jste to, co jíte: Jana (118 kg): Chci být modelka!

23. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Jana. 174 cm. 118 kilo. Sen o modelce, který Jana měla, se jí částečně splnil. Šestadvacetiletá matka dvouletého Tomáše pracovala dříve jako pokladní a důvodem, proč chce zhubnout, je mimo modelingu i obava z cukrovky, kterou mají dva lidé z její rodiny. Pojďme se ve strušnosti podívat na to, jak osm týdnů hubnutí probíhalo..

Paní Kateřina se sice vrhla do lednice s myšlenkami na to, jak všechno vyhází, ale byla docela příjemně překvapena – našly se zde i potraviny, které si zasloužily pochvalu. I tak se ale jídelníček Jany musí radikálně změnit! Její tělo je tvořeno téměř z poloviny tukem.

Stůl hrůzy považovala Jana za obsah svého žaludku :-). Zajímavá byla hlavně pyramida z toastových chlenů, šunky a plátkového sýra. Každopádně jsme se dočkali dalšího z pohledů na stůl, který vidíme v každém díle..

Jana si na začátku dala i cíle, kterých když dosáhne, tak ji čeká odměna. Za osm centimetrů dole si vyrazí s manželem na soukromou chatku a za rovných dvacet cenťáků to bude až k moři. Sám manžel je s Janinou vizáží spokojen, ale kdyby zhubla, nevadilo by mu to. :-)

Ani na pasti, kterou paní doktorka přichystala, se Jana nechytla a lékařka Cajthamlová mohla opět blahopřát. Mohli jsme být i svědkem z filmu Slunce, seno.., kdy Jana chodila s knihou na hlavě. Ovšem ne v kravíně, ale na trávě. :-)

Na konci se už dozvídáme naměřené hodnoty: Aktuální váha 108,9 kg (-7,7 kg tuku!) a přes břicho 119 cm (místo původních 127-ti cm). Stačí jen pogratulovat a těšit se na další díl Jste to, co jíte :-)

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 25
1
Jana I.
Reagovat

Jsem se dnes zasmála – konemtář praví: si vyrazí s přítelem na soukromou chatku a za rovných dvacet cenťáků to bude až k moři. Sám manžel je s Janinou vizáží spokojen :) Přítel jí koupí dovolenou a manžel je spokojen – moc humorné, kdo by to do boubelky řekl, že má manžela i přítele a všichni jsou vcelku spokojeni :) jen doufám, že manžel si o příteli nepřečte :) jinak musím pochválit paní doktorku,, některé její modely byly entokrát pěkné :)

2
kiki
Reagovat

mě zase pobavil jeji manžel když na začátku řekl, že „by se mohla spravit,ale k lepšímu,“ jakoby šlo něco spravit k horšímu.. :-)

jinak pro mě to byl nudnější díh, asi i pro, že ta paní měla emoce zamčené v sobě a pusobila pořád stejně..

no a to, že jsme se nedozvěděli nic moc konkrétního o potravinách ani netzreba rozebirat.. zas jen popis toho, co jo a co ne, ale nějaký bližší vystvětlení nikde.. tipuju, ze sledovanost klesa.. :-( a to by stacilo tak malo a mohl by to byt daleko prinosnejsi porad..

3
Jana I.
Reagovat

Souhlasím, nudný díl, nic nového – natřásání špeků / to pořád nechápu, že se boubelíci takhle dokážou vystavovat – jsem vcelku hubená, ale do televize bych se nevysvlíkla a když už by to muselo být, skákla bych určitě pro nějaké roztomilé prádlo :-) / stůl hrůzy a nákup – ani jsem to nedokoukala – fakt nuda nad nudu.

4
Jana I.
Reagovat

Jen jedna zajímavost. Některé tady psaly o kalorické :) kalkulačče – ale v tomhle dílu jsem se dozvěděli, že boubelka nemá vysoký příjem energie – takže v jen joulech to nebude !

5
ajda
Reagovat

Souhlasím, celkem nuda. Jana mi navíc byla dost nesympatická, taková nějaká nafoukaná, povýšená, bez emocí, znuděná, nevím jak to popsat. Sice zhubla 8kg, ale moc to vidět nebylo. Jásali nad pasem, já žádný pořád neviděla. A když porovnávali před a po, tak bylo krásně vidět, jak se dá kamerou zkreslovat!

6
kiki
Reagovat

Ajdo, tak to jsem si take rikala! ze kamera to muze krasne ovlivnit jak posoudime ze nekdo zhubnul..

pani byla podle me dost uzkostliva a introvertni s omezenou mimikou i gesty a tito lide pak pusobi nafoukane a povysene, ale bohuzel to tak nemysli.. (driv jsem s tim mela problem, tak ji rozumim) ale neni to ta nejlepsi povaha do tv natoz na praci modelky..

ps stejne si myslim, ze ten napad s modelkou je trochu mimo.. i kdyz zhubne, celulitida, strie a povysla kuze ji zustane.. ja trochu modelinkovy prostredi znam a ty holky tam maji postavy silnejsi nez hubeny modelky ale hodne zpevneny a pekne tvarovany, navic zpravidla maji hubeny oblicej a vyrysovane rysy ve tvari.. zkratka je to i vlasech, ocich, zubech atd a ne jen v postave.. ale treba zhubne tak moc ze to pujde, drzme ji palce! :-)

7
LadyXL
Reagovat

To Ajda: měla jsem stejný názor – pas jsem hledala marně:-) Ono těch 8 cm při téhle váze nebude ještě znát. To jí jen dodávali sebevědomí, kterého ale ona má víc než dost. Mne tedy dost pobavilo, že chce být modelkou a přitom jsem jí – kromě závěru – neviděla s umytými vlasy!! Neustále je měla splihlé,neupravené. Navíc je asi, co jde o svůj vzhled, asi nesoudná…., vždyť není ani fotogenická (když pochopitelně pominu postavu). Brada nikde…, lícní kosti taky nic moc…. Myslím, že si fotograf zamakal, ale zbytečně. Jedna jedinná fotka se mi trošku líbila a to byla fotka obličeje a spíš detajl očí. Taky na mne ale nepůsobila moc sympaticky, nic z ní nevyzařovalo… Fakt furt stejná. Ale možná to dělalo natáčení, protože má dost přátel ve svém okolí. Měla štěstí, že ji tolik lidí podporovalo.
Jinak vážně i při „málo“ kaloriích můžete tloustnout, protože skladba potravin bude děs a hrůza – samé sacharidy a tuky…. Takže vážně nejde jen o kalorie (aspoň u některých).

8
mendy
Reagovat

To kiki: když manzel rekl ze by se mela „spravit“ – uvedomil si, ze v souvislosti k danemu tematu, kdy je ucelem „zhubnuti“, by to mohlo vyznit trochu zvlastne a proto dodal „k lepsimu“…

9
ajda
Reagovat

Lady XL, někdy je to naopak, málo jídla – mnoho kalorií, to mě napadlo, když jsem si vzpoměla na svůj včerejší jídelníček- 2 kávy s mlíkem,bez cukru, 2 čaje pu-erh, 8 grilovaných křidýlek,samo s kůži, mňam a 0.5kg jahod. U pořadu jsem ještě dojedla jahody a asi 5dkg mandlí v čokoládě a skořici. Dnes jsem ještě nejedla, já dopol.nejím, a zachvilku jdu do čínské rest. na své milované kuřecí kousky s bambusem,houbami a zeleninou, bez přílohy a voda. Včera jsem udělala tiramisu, to si dám k večeři. Myslím, že paní doktorka by z mého jídelníčku a stravování celkem, měla „radost“. Ale zase mám 70cm v pase, to by ji snad malinko obměkčilo :o))…..všem přeji dobrou chuť k obědu!

10
kiki
Reagovat

2mendy: to jsem pochopila… pobavila mě ta formulace…

a pobavilo mě to proto, že jsem si uvědomila, jak se význam toho výrazu za 100 let posunul.. naše babičky říkaly, že se někdo spravil- neboli vylepšil- když přibral.. a dnes se spravujeme- vylepšujeme tím, že hubnem.. :-)

11
kiki
Reagovat

jo teď mě po tvém příspěvku ajdo taky napadlo, že ta otázka ohledně pasu a varovného čísla pro hubnutí (89cm) byla dost zavádějící.. asi se brala nějaká průměrná výška žen, ne? já mám 180cm a kámoška 162cm, tak je divný, že by ta čísla platila na nás obě..

pak měli tu prům. výšku zmínit..

12
Ifa
Reagovat

„Stůl hrůzy považovala Jana za obsah jejího žaludku :-)“ Čího žaludku?? Doktorčinýho? Jestli Janinýho, tak by tam mělo být „svého“…

13
elka
Reagovat

Tak jsem ráda,že mám stejný názor – celý díl nuda,nuda,nuda,Jana o ničem,ani vizážista nic nenadělal,myslím,že sen o modelce by měla změnit za jiný,který by ji pozvedl sebevědomí,protože mě by třeba nepřidalo na ničem,že bych měla dovolenou centimetrovanou,to mi připadá ponižující stejně jako to natřásání špeků a když se to nejeví dostatečné,tak si ještě pomůžeme rukama a vezmeme si k tomu spodní prádlo,které nechá viset poprsí a srolujeme katata.Tak nevím,byla to ztráta času.

14
elka
Reagovat

Tak jsem ráda,že mám stejný názor – celý díl nuda,nuda,nuda,Jana o ničem,ani vizážista nic nenadělal,myslím,že sen o modelce by měla změnit za jiný,který by ji pozvedl sebevědomí,protože mě by třeba nepřidalo na ničem,že bych měla dovolenou centimetrovanou,to mi připadá ponižující stejně jako to natřásání špeků a když se to nejeví dostatečné,tak si ještě pomůžeme rukama a vezmeme si k tomu spodní prádlo,které nechá viset poprsí a srolujeme katata.Tak nevím,byla to ztráta času.

15
Mirka
Reagovat

Něco k těm kJ a kalkulačce – samozřejmě se nedá zaměřit jen na množství kJ, ale např. v kalkulačce na http://www.flora.cz (nevim jak je to jinde) se vám zobrazuje i % tuků, sacharidů a bílkovin z toho, co sníte. Máte tam i doporučený denní příjem tuků, sach. a bílk. v gramech, takže se to dá ohlídat.

16
LadyXL
Reagovat

To Mirka – tam taky skoro denně „chodím“ a zapisuji a počítám… „zatím“ jsem zhubla přes 7 kg a všechno jen tuk a nabrala něco na svalech. Tak to, doufám, dodržím dál a půjde to už rychleji. Vždy, když vidím ten stůl „hrůzy“, tak si říkám, po čem já tloustnu,když bych já toho měla na stole polovic…No tak jsem si jednou, když jsem nedodržovala režim, spočítala nejen kalorie ale i B/T/S. A to jsem se nestačila divit. Kaloricky jsem byla docela nízko – jak při dietě – ale bílkoviny skoro žádné, jen sacharidy a tuky taky vylétly (i když ne drasticky). A to jsem „skoro“ nic nejedla a myslela si, jak jsem na sebe vyzrála. Nejde o sladké jako takové, ale dalamánky to vše nahnaly…

17
milena
Reagovat

Je mi 47 let, měřím 159 cm a vážím 55 kg. Chtěla bych být modelka a vypadat na 18 let a chodit s Jágrem!!!
Kdo mi pomůže? Paní doktorko, S.O.S.!!

18
lenka
Reagovat

Já taky!!

19
Lysohlávek
Reagovat

Prasata vyžraný!!Přestaňte se přežírat,hejbejte se a nebudete muset tady řešit vaše nechutný špeky!Dlouhej bič a velkej dvůr na vás a byli by ste jak tyčky vy obludy vyžraný!!Bleju na vás hnusem…bléééééé

20
paradox
Reagovat

Lysohlávku….jdi do řitky..stějně máš vyhulíno….ale když ono šokovat sprostostma je tak moderní..viď…

21
Jararaca
Reagovat

Ahojky…nevíte někdo, kde se v Praze dá podstoupit vyšetření na bodystatu? Na internetu to nikde nemohu najít…můžete mi dát kontakt nebo internetovou adresu…všem moc děkuju…Jararaca

22
Romča
Reagovat

Ahojte přátelé, tak jsem si myslela, že jen já ze svého pohledu jsem měla dojem, že Jana byla taková neslaná, nemastná. A tak jsem si říkala, co vidící, jak to viděli. Já vidím houbec a tak jsem si myslela, že jsem si něčeho nevšimla. A tak díky za vysvětlení.
A lisohlávek je fakt vůl, asi neumí číst, když tu nadává na prasata vyžraný. Přitom Ajda, či Milena jsou jako lunt. Mně váha teď stojí. Mějte se krásně, Romča

23
Peggy
Reagovat

Musím říct, že mě fascinovalo to její vysoké mínění o tom, jak je půvabná a sama sobě se líbí. Spíš z toho čišela nafoukanost, i když nevím, na co. Ty její modelingové touhy jsou opravdu nereálné. Tuctový, nepříliš sympatický, natož pak hezký obličej, řídké umaštěné vlasy. To nejsou předpoklady pro modelku, i když větších velikostí.

24
ida
Reagovat

pro Jararaca-bodystat je podle internetu v NUTRADITU za 250-300kč.
http://www.nutradit.cz,dej vědět,až to vyzkoušíš

25
Darksome photography
Reagovat

Průběžně hledám nové modelky na focení uměleckých aktů.

Více informací naleznete zde:
http://alternativnifotografie.cz/

Přidat komentář