Panáček v reality show

Výměna manželek – 13.5.2007 – 4 dny a konec !!!

13. Květen 2007 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Výměna manželek právě skončila a já přemýšlím, jak začít. Na jiných stránkách, které mnozí znáte jsem si přečetla upozornění, které nemohu bohužel doslova překopírovat, neboť to autor zakazuje a prosit se mi nechce a problémy nechci. Takže volně řečeno, pan Jiří Jehlička žádá, aby se komentáře a hodnocení této výměny konaly až po uveřejnění autorizovaného komentáře samotným účástníkem, předpokládám jím osobně.

Jenže je demokracie, doba, kdy jsme museli čekat až nám vrchnost určí co si myslet a nemyslet je naštěstí dobou minulou, nejsme ovce, tady je můj, doufám nezaujatý komentář toho, co nám dnes Nova odvysílala…

Výměna začína

Česká Lípa a zde v podkrovním bytě žije Petra (22) na mateřské dovolené, která ji už moc nebaví, láká ji jít do práce. Manžel Jiří (30) je obchodník s informacemi a malý Adámek má 2 roky a čím bude, to se teprve uvidí.
Druhá rodina, je početnější, žijí v rodinném domku v Dubči u Prahy. Maminka Veronika(33), stejně starý manžel Martin a děti Eliška(3), Kuba(7), Anna (9), Marie (11) a David (15)

Je zajímavé, že u obou rodin do výměny přihlásili ženu manželé. Jirka to zřejmě pojal jako formu zábavy, Petra netajila obavy jak to zvládne, ale slíbená finanční satisfakce ji přesvědčila a s výměnou souhlasila. To Martin, pokud jsem pochopila jeho slova správně, chtěl poznat někoho ještě hádavějšího než jeho žena, aby zjistil, že je Veronika ještě „málo hádavá“!!

Poprvé v novém bytě, den první

Tak jako vždy, hádání počtu dětí, prohlídka nové domáctnosti, té se u Jehličkových účastní i krásná kočička, v Dubči zase super zakrslý beránek (králíček). Manuál a už je tu nová rodinka.

Jirka vchází s jedním karafiátem, připomělo mi to dobu dávno minulou a povinné podnikové gratulace k MDŽ :o))…..v Dubči Petra dostává bonbónky! Zatím vše v pohodě. Petra prosí, aby ji nehodnotili podle vzhledu, vyvolá to údiv zbytku rodiny. Martin přizná výbušnou povahu, Elinka se mazlí, probírají do čeho se dostala Veronika. Petra rodince vykládá o sobě, nemá rodinný dům, ale luxusní podkrovní byt.

Jirka s Verčou zatím řeší, jak asi Martin přijme Petru, zda se Verča nebojí, že by měl snahu porovnávat, že ho bude její krása lákat něco si snad i začít, nechápu! Co chtěl slyšet? Být Verčou, dotkne se mě to. Taky mu jasně řekla, že má jiné hodnoty než vzhled, dokázala zhubnout od léta 56kg a svému manželovi věří.A sama na sobě chce dál pracovat. Později sama přizná, že je ochotná uklouznutí ve vztahu odpustit, nepálit mosty. Jirka naopak trvá na majetnickém vztahu, neodpustil by. Alespoň podle slov. Má už jedno manželství za sebou, možná i zkušenosti…

Obě rodinky jdou na procházku. Jirka opět probírá manželskou věrnost, Verče se zdá Adámek trošku rozmazlený, Jirka odporuje – vychovávají osobnost.

Petra mezitím přemýšlí, zda udělala dobře, že podlehla manželovu tlaku a do výměny šla.

2.den Výměny manželek

Verča vstává, úklid pokojíčku. Jirka vstane s Adámkem a Verča odchází zřejmě pro rohlíky. Potom využívá dárku a Jirka ji vede do kosmetického salónu. Změna jí opravdu prospěla! Je dobře, že se chce i nadále svému zevnějšku věnovat více než doposud, což jí i Martin vyčítal, že zanedbává. Odpoledne výlet na hrad Tolštej a rozhledna. Je vidět, že si rozumí, Verča je hodně komunikativní a Jirka nešetří úsměvy. Alespoň na kameru ne. Ale neustále mu vrtá hlavou, jak se chová Martin.

V Dubči Petra asistuje u vstávání, odchody do školy, klasické šarvátky dětí. Martin je doma. Večer přichází kamarádka rodiny, děti ji vítají jako tetu, trochu zábavy. Martin vyčítá Petře, že je zaražená, nemluví, nelíbí se mu to. Má obavy, že taková bude celou dobu.

3.den

Martin ráno odchází do kanceláře a na Petře je, aby zvládla početnou rodinku sama. Ale dopoledne tráví jen s mazlíkem Eliškou. V České Lípě se Adámek špatně vyspal a vzteká se a vzteká se…vlastně se to táhne…Jirka si jde vyřizovat osobní věci, Veronika odjíždí s ubrečeným klučíkem…vztekání pokračuje…no jo, on je už takový. Prostě děti někdy nemají svůj den, to známe. Večer Jirka opět rozvíjí téma- krása ženy, uvažuje o její dokonalé postavě, jen plastika prsou by nebyla ještě špatná…

V Dubči se schází děti ze školy, dětský křik, šarvátky. Je vidět, že by se nejraději kočkovali i s tetou Petrou, ale ta odmítá. Raději volá Martinovi o pomoc, nezvládá to. Nezapojí se do hry, hroutí se! Večer už nemluví s nikým a o ničem, tlak z dětí, špatná nálada, nepochopení – volá na pomoc manžela- KONEC!

4. poslední den

Martin se ji snaží přesvědčit ať pokračují dál. Petra odmítá, vzniká ještě větší napětí, neustále chce manžela, dělá posunky na Martinova slova. Ten vybuchne a vyčítá jí opovržlivé odfoukávání, které vztáhl sám na sebe. Domluva není možná, balení, opravdu konec. Pusa dětem a jedeme si popovídat mezi osmi očima.

Petra přiznává, že 5 dědí nezvládá, s Martinem by žít nemohla, její Jirka je proti němu beránek. Jirka z Verčou hodnotí své 4dny jako poklidné a kamarádské. Martin Petře opět vyčte, že se s nimi neměla snahu zžít, že ji vlastně nepoznal.

Hádka po 8 očích

Hádka vypukne venku, poté, co Martin od štábu zjistí, že nedostanou finanční odměnu za účast. To ho rozčílí, je vzteklý, nazve Petru slepicí, marcipánovou panenkou, trvá na pokračování výměny. Jirka ho krotí, moc se mu to nedaří, rvačka je na spadnutí. Petra uklidňuje Jirku, pozor, vše se ještě točí!!!! Martin je vzteklý, peníze chtěl pro ženu na dovolenou a odmítá přijmout, že o ně přijdou.

Přijdou?? To my nevíme. To je rozhodnutí Novy, to už v pořadu nebylo.

Malý soukromý komentář závěrem

Dovolím si malý soukromý komentář závěrem. Jak jsem již na začátku citovala z jiných stránek, ze stránek, na které je i níže odkaz, tak na jiných probíhala nějakou dobu bouřlivá diskuse k této výměně. Jsou to stránky samotných účastníku Výměn. Bohužel, dnes a včera vše smazáno. Za tu dobu, se tam Jirka snažil obhájit, vysvětlit o co šlo, to nebudu komentovat. Ale, a to v pořadu nebylo, tvrdí, že Výměnu ukončili kvůli nevhodnému chování kameramana vůči jeho ženě. Ve vztazích v rodinách nebyl prý problém. Myslím, že by bylo fér, aby to tu taky bylo řečeno, i když je to „bez záruky“! Možná se Jirka zapojí do diskuse a případné dotazy Vám všem rád zodpoví sám…

související články

– Petra se zhroutila / Blesk.cz
Prohlášení k Výměně manželek účastnicí P.Jehličkovou / PetraJehlickova.com
TV Nova prý lže a kryje režiséra! / Bleskově.cz
Podání žalob na TV NOVA / Vymena-manzelek.estranky.cz
Nenechám se režisérem sex.obtěžovat /deník Aha!
Ptejte se Petry / Bleskově.cz
– Manžel Petry měl pletky s policií / Blesk.cz

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 466
1
Marka
Reagovat

Tak zatím to pro Jirku a jeho luxusní manželku nevyznívá moc příznivě

2
Ewa
Reagovat

Ten tlustej chlap je neuvěřitelnej hulvát! Hlavně peníze – děti se ho bojí, manželka taky… jak to s ním můžou vydržet?

3
Lola
Reagovat

Blbá nafouklá blondýna a hrubec. U mě pro hrubce plus. Blondýna nezvládá své dítě tak těch pět to bylo přespříliš.

4
Anonymní
Reagovat

Marcipánová panenka to trefil přesně. Peroxidka vysmažená ze solárka, která absolutně nic neví o životě..ta by se o sebe nedokázala postarat ani omylem. Doma rozmazlený dítě a 40 letýho zazobanýho dědečka….co dodat…

5
Simona
Reagovat

Máš doma pěknou přítěž…takovou neschopnou manželku…hlavně že se líbí :)

6
danek
Reagovat

krásná blondýna, krásný kocour, krásný byt a neskutečně rozmazlený Adámek!

7
re.....
Reagovat

ale vydržela aspoň 4 dny od nás by utekla hned druhý den :-))))

8
Terka
Reagovat

Vsadím se, že ted tu blondýnu její manžel ukládá do postýlky a ještě čte pohádku na dobrou noc….

9
frettie
Reagovat

Mno, Jiří Jehlička je zřejmě namyšlený frajírek, co se chtel chlubit bytem a luxusni manzelkou, take pseudoluxusnim autem. Take vam to prislo?

Petra Jehličková by se mohla více snažit, nebylo to tak zlý, navíc se mi líbila. Chovala se pěkně, jen na konci byla hodně nervózní, nepochytil jsem tedy proč, nejspíš se nudila.

Martin, dobrej typan, trošku nervák, ale fajn chlápek, rád rejpe a má rád humor, to beru.

Jeho žena, fajn ženská, která prokoukla po kosmetice a kadeřnici.

Prohlášení na webu petrajehlickova.com, mno, přišlo mi, že negativní reklamu pan Jehlička nemá rád, tak si stěžuje, předpokládám, že to musel čekat. Že není hloupej a viděl několik dílů Výměny, je podnikatelem, tak se měl dobře připravit na jistý mediální humbuk. Přijde mi, že kdyby jeho manželka byla vykreslená jako hrdinka, tak si to ještě zarámuje. Bohužel, jestli někdo něco pokazil ze štábu, nemůžu vědět … :/

10
oliva
Reagovat

Tedy ta blondýna byla slepice. Ale vypadalo to, že za to může i ten její chlap, chtěl se pochlubit jakou má doma „kočku“, že je nejlepší (viz. ty kecy o nevěře a umělejch prsách..)

11
Tom
Reagovat

Hrozná slepice…..a jestli se chtěl pochlubit, tak se rád zasměju :))

12
jaki
Reagovat

Jiřímu šlo o jediné…pochlubit se manželkou. no, nevím nevím. já jsem spíš zděšená co předvedla.

13
primule
Reagovat

Sympatie ssi zaslouží paní Veronika. Pokud bude sledovat tuto diskusi, at se pochlubí, jak dokázala od léta zhubnout 56 kg. To je úžasné. Jejímu manželovi by lépe slušela účast v jiné reality show Jste to, co jíte. Tam by nemusel řešit odměnu za účinkování. Petra byla a je blondýna, to byla její jediná kvalifikace. Snad se umí postarat o svůj vzhled, ale o nic víc.

14
jfk
Reagovat

Tento pár není první který si stěžuje na manipulaci ze strany štábu TV NOVA a nevkusné chování kameramana přítomného v domácnosti….Ani se tomu nedivím.Pro mě je ale naprosto nepochopitelné ,že se do pořadu pod vidinou 50 000 hlásí další a další manželské páry aniž by se připravili na zkreslení ze strany TV NOVA….trochui mi to připomíná důchodce co si vložili i přes varování veškeré peníze do pochybných kampeliček a pak jim zbyly jen oči pro pláč ….

15
Ira
Reagovat

Je na tý holce vůbec něco pravýho?? vždyt ani vlasy nemá svoje….

16
Lola
Reagovat

Nakopat do pr..le by měli manžílkovi nešťastné blondýny. Udělal z ní před národem blbku. Proč se chlubí jen fasádou, když za ní se skrývá nízký intelekt a nejistota. Barbínka byla obětí svého ješitného muže. Lituji ji. Asi začnu věřit opět vtipům o blondýnách.

17
milan
Reagovat

Jak zhubla paní Veronika 56 kg ? Dokdy ? KOlik vážila při natáčení ?

18
kacule
Reagovat

Uz se nedivim, ze pan Jiri si uz skoro mesic dela alibi na jim zalozenem webu, kde se snazi dokazat, ze jedinym vinikem je jisty kameraman Matej, ktery jeho zenu obtezoval a nutil delat veci co nechtela. Je jasne, ze se neco takoveho delo, jiste v kazde vymene, ale to byla urcite jen posledni kapka. Nejvetsim vinikem je totiz on sam, protoze bylo jasne receno, ze svou celkem plachou zenu do toho natlacil. Chapu, ze se chtel pochlubit, ale pokud ji zna, tak mu muselo byt jasne, ze i bez natlaku Novy by to mela tech deset dni taktak a kdovi jestli by to i tak zvladla. Nikdo by stejne 22 letou holku (v dnesni dobe jeste v podstate decko) neodsoudil za to, ze nezvladne 5 deti. Pokud nema pedag. vzdelani, tak je to nad jeji sily, ale to prece neni zadna hruza. Trosku mi pripada, ze panu Jirkovi vadi, ze oni byli vabrani za ty „horsi“. Ale vymena bezi uz dost dlouho, tak nevim co cekali, zvlast kdyz on sam by mel o manipulaci neco vedet. Proste si to predstavoval jinak, vic pro svuj prospech a tedka kolem sebe kope. Tedka to nejvic odnese jeho zena, ktera je v tom nevinne.

19
aleb
Reagovat

Scéna kolem požadavku na pokračování výměny za účelem dosažení plné výše honoráře byla trapná. Navíc byla špatně směrována. Jestli měl někoho dotyčný útočník brát pod krkem, tak štáb a TV Novu s její prapodivnou smlouvou. Případně sám sebe, že do něčeho takového sám šel a nevýhodnou smlouvu dobrovolně podepsal.

20
ilča
Reagovat

Patří jim to….jak je vidět, boží mlýny melou, at si tu svoji pokaženou slávu pěkně vychutnají…on se nadarno neřiká..“Kdo chce moc, nemívá nic“

21
dan
Reagovat

Náš národ je stejně banda debilů….

22
Petr
Reagovat

Marcipánová panenka, která bude mít brzo i umělý prsa. Manžílek ukázal svou Barbie, sportovní autíčko, luxusní byt a nechutně rozmazlené děcko. Jestli však bylo natáčení ukončeno kvuli ní, či chybě ve štábu a NOVA to pak sestříhala nemohu bohužel posoudit, takže nikoho z účastníků raději nesoudím.

23
Káča
Reagovat

pamatuji si jednu výměnu, kdy jedna z žen odešla do hotelu, ale ta druhá v rodině zůstala až do desátého dne právě proto, aby dostala honorář … nikdo nevidíme, jak a na čem se dohodli mimo kameru a jakou smlouvu vlastně aktéři podepisují

24
George
Reagovat

Hrdinou dílu je tlustý pán. Na konci výměny dokázal plně vyjevit svojí ubohou povahu. Zajímavé je, jak podobný hulvát dokáže být agresivní, když ví, že integrita jeho obličeje je chráněna štábem, kamerami a smlouvou.
Je zde kritizována blondýna. Nikdo neuvádí pořádně proč. Protože nezvládá 5 dětí? No a co? Drtivá většina českých žen 5 dětí nemá a také by je těžko zvládala. Protože nebyla pravá blondýna? To se nějak projevuje na povaze člověka? Že byla nervozní? Na konci pořadu nám tlustý pán vyjevil svojí povahu. To nebyl náhlý výbuch. To byl způsob řešní konfliktů. On takový prostě je. Takže je nutno připustit, že určité napětí kolem sebe šíří. Co je nepřirozeného na tom , že Petra byla nervozní z pěti dětí a tlustého pána? Bylo jejím právem soutěž ukončit. Této možnosti v minulých dílech mělo využít více účastníků.

Lola zde píše o „blbé a nafouklé blondýně“. Z čeho lze usoudit, že Petra byla blbá? Z čeho lze například usoudit, že byla blbější než Lola? A také z čeho bylo možno usoudit, že byla „nafouklá“? Proto, že ji Lola podvědomě nesnáší kvůli vzhledu? Kvůli komplexu?

25
nany
Reagovat

kdy po Petře ten kameraman „vyjížděl“? samosebou je mi jasný, že to se dá vystříhat, ale vždyť přece měla minimálně tu malou Elišku nebo se pletu?

26
Mifule
Reagovat

Vždycky, když vidím podobné pořady, děkuji Bohu za svého manžela………
Jediná v pohodě mi připadala maminka od 5 dětí. Jirka se zjevně rád předvádí a zřejmě i trochu nudí, ale v jeho věku bych očekávala trochu soudnosti, snad by mohl vědět, na co povahově jeho žena má a na co ne. U Péti mi přišlo, že si bez manžela nedojde ani na WC, což bude částečně zapříčiněno i nízkým věkem. Měla by se hodně rychle naučit prosadit si svou a nenechat se manželem takhle manipulovat. Jestli chtěl reality show, měl se do nějaké přihlásit osobně. Martin to na konci taky moc nezvládl. Nevypadali, že by kvůli 50 tácům od Novy byli půl roku o hladu. (I když to by Iťákovi jen prospělo). Bohužel, spousta lidí si nedokáže zachovat nadhled.

27
Petr
Reagovat

to George: Možná tomu tlustému pánovi za tu žávěrečnou scénu něco připlatili:-) takže za odkrytí povahy bych to rozhodně nepovažoval ;-)
Jinak co se týče te blondýny tak tam celou dobu chodila jak tělo bez duše a vzdala to ještě před tím než se cokoliv vážného stalo či ji ten tlustý pán nadal za její neschopnost.

28
Lola
Reagovat

Milý Georgi alias Jiří, manželi oné nešťastné blondýny. Tvá ženuška třeba špatná není, jen je bohužel pod tvým vlivem. Píší o tobě jako o kontraverzním člověku. Co je to vlastně kontraverzní? V našem státě hojně užívané slovo. Člověk tvého typu mi může políbit víš co. Je mi líto tvé ženy, upřímně. Jo a jsem taky blondýna a komplexy určitě nemám. To mají jen lidi co si kupují super auta a berou přenádherné ženy. Že by ty?

29
lahny
Reagovat

Vůbec se nedivím, že nezvládala 5 dětí.Ono vlasní máma na děti zařve a je klid.Zkuzte si přijít do cizí rodiny a seřvat 5 dětí.Ty větší by si z toho stejně nic nedělaly a ještě by pak před celým národem vyznělo, jak neumí zvládat děti.Vím o čem mluvím, mám 3 děti(teď už dospělé) ale kolikrát jsem je musel ukáznit až já,když manželku nechtěly poslechnout.

30
Mifule
Reagovat

Pétě bych nevyčítala, že nezvládla 5 dětí. Já byť starší, bych je rozhodně nezvládla mnohem hůř. Člověk většinou nemá 5 dětí najednou, do rodiny přicházejí postupně. Kdybych tu najednou měla 5 cizích dětí, nevěděla bych co s nima. Spíš mi vadí, že nezvládá svého ješitného manžela, toho měla s takovým nápadem, jako přihlašovat jí do takové kraviny, poslat rázně do háje.

31
Marka
Reagovat

Pro George: Přečti si ještě jednou co napsala LOLA! -„Nakopat do pr..le by měli manžílkovi nešťastné blondýny. Udělal z ní před národem blbku. Proč se chlubí jen fasádou, když za ní se skrývá nízký intelekt a nejistota. Barbínka byla obětí svého ješitného muže. Lituji ji. Asi začnu věřit opět vtipům o blondýnách.“

Je pravda, že tady skoro všichni kritizují jejího manžela, že jí do toho uvrtal. Ona je hodně mladá a prostě to nezvládla. Ale on to měl promyšlené, chtěl ukázat svou atraktivní blondýnku, svůj luxusní byt a sportovní autíčko. No a ono se mu to nějak vymklo. Mě to přišlo hrozně trapné, jak tam vykládal, že nový manžel se z jeho ženušky zbllázní blahem. Podobné to bylo u manžela Justýny. A Petra byla taky pěkně trapná, když v nové rodině prohlásila, že jejich maminka bude žít v luxusu. Co to je dnes? To co měli oni zas tak moc nevyčnívalo.
Na druhou stranu se nedivím druhému manželovi, nevím jméno, že se čílil, když se dozvěděl, že nedostanou všechny peníze. Oni by je asi potřebovali víc než Jirka s Pétou, tak ho to zdravě naštvalo.

32
George
Reagovat

to Lola.
Tvůj příspěvek je úplně mimo a jen svědčí o tom, že nemáš na to, abys posuzovala něčí inteligenci. Já zde diskutuji občas od první řady, nikoli jen u tohoto dílu. A to, že se jmenuji jako jeden účastník, neznamená, že jsem oním účastníkem. Tvůj příspěvek je jen křečovitým blábolem. Pokud bychom přijali tvůj způsob „uvažování“ a „argumentace“, pak by kdokoli mohl označit za kohokoli a psát k tomu nekonečné a nekonečně nesmyslné tirády. Mohl bych ti odpovědět tak, že jsi pan Melhem z první řady a dávat ti lekce z toho, že se pejsci nemají trápit.

Ale vraťme se k tvém úvodnímu expozé. Píšeš o tom, že Petra byla hloupá. A já jsem se jen ptal, z čeho tak lze usoudit. Z čeho lze posoudit její inteligenci? A také, z čeho lze usoudit, že ty máš inteligenci vyšší a jsi méně hloupá? Svým příspěvkem, kdy lživě někoho označíš a pak s ní diskutuješ jenom ukazuješ, co jsi zač ty.

33
kacule
Reagovat

Proc byly zablokovany vsechny diskuse na webu o vymene? Ja se vzdycky tak posmala:-)))

34
kacule
Reagovat

Jsem zvedava, jak se s tim dneska Ajda popere

35
leona
Reagovat

Nechápu absolutně důvod výměny ze strany té blondýny, potažmo jejího manžela. Respektive je asi jasné, že se chtěl vytáhnout, jakou má krásnou manželku (byla hezká, to ano), ještě jí nechá udělat prsa … Ale bohužel pro tuto rodinu nakonec dopadli jak ti přísloveční sedláci u Chlumce. Mne zarazilo to, když Petra řekla, že bydlí v bytě a dodala v luxusním bytě. Jenom tak mimochodem, hodnota rodinného domku na hranicích Prahy je mnohonásobně vyšší (i když třeba ne tak luxusní) jako sice krásný podkrovní byt, ale v České Lípě. To jenom tak na okraj, takže se vytahovala zbytečně. Ale kus viny padá hlavně na jejího manžela. Neměla se nechat dokopat k něčemu, co nechtěla. A nevypadala by jako blbleček.

36
George
Reagovat

to Marek. K tomu lze odpovědět: Přečti si, co napsala Lola v prvním příspěvku. A na ten reaguji a dokonce z něj cituji. Nereaguji na tento (druhý) příspěvek (o nakopání do prdele), ale na ten první.

A k tlustému pánovi. Možná mohl být rozladěný tím, že nedostane všechny peníze. To ho ovšem neopravňuje k tomu, být tak agresivní. Myslím, že málokdo by mohl jeho chování označit za adekvátní.

K druhému manželovi. K tomu jsem se nijak nevyjadřoval. A neznám jeho motivy, proč donutil ženu k účasti. Možná se skutečně chtěl „pochlubit“, možná to nedomyslel. Nezdá se mi, že by motivací byla finanční odměna. I když ovšem vyloučit to nelze a to ví jen on, příp. jeho žena.

37
Kachna
Reagovat

to G. „To nebyl náhlý výbuch. To byl způsob řešní konfliktů. On takový prostě je. “ – nevím,ale mě napadlo to samé co Lolu – totiž že jste to vy, Jiří J.

38
Helena
Reagovat

Můj úsudek. Pan Jiří je typický chlap v přechodu. Vzal si mladou holku, musel se pochlubit nejen kamarádům, ale celému národu. Vyšlo mu to úplně jinak. Petra je porcelánová panenka a bylo jasný, že tak mladá holka s bázlivou povahou nezvládne 5 dětí a hulváta. Je na ni vidět, že v jejich domácnosti vede prim pán, je jím ovlivňována a právě proto, že je mladičká, nevěděla si rady s úplně odlišnou situací, kdy měla převzít roli hodpodyňky. Bylo na ni vidět, že je bezradná, nedovedla být samostatná. Dovedu si představit, že mají s Jiřím hezké manželství, on je spokojen, že má panenku, kterou ovládá a ona je spokojena, že ji někdo vede, má se pohádkově. Petru neodsuzuji, ostatně ona se do výměny nehlásila dobrovolně, bylo mi jí líto. Možná, že ji život trochu otříská a za 10 let bude úplně jiná. Byla mi velmi sympatická žena tlusťocha-hulváta. A nakonec. Nikdy jsem nevěřila, že kameramani TV NOVA jenom točí a nemluví do toho. Klidně bych věřila tomu, že pro větší sledovanost někdo z téhle řady odstoupit musel.

39
Kachna
Reagovat

pan Jiří– pan podnikatel z maloměsta kde „něco“ je. (Mezi slepými jednooký králem). Bohužel pro něj mu nedošlo, že Čechy nejsou jen Č.Lípa a vyšel z toho jako hloupý buránek, co se chtěl pochlubit se svým „regionálním luxusem“..

40
George
Reagovat

to Kachna. Napadnout tě mohlo cokoli, ale argumentovat tím je dost ubohé. Vždyť díky anonymitě není zřejmé, jestli jsem muž nebo žena….svobodný, ženatý….. Myslet si je jedna věc, operovat s tím je věc druhá. Myslet si je legitimní, argumentovat tak je ubohé.
Trochu však nechápu ten myšlenkový pochod. Pokud odsoudím jeho ubohý záchvat před kamerou kvůloi penězům a snahu vyvolat i fyzický konflikt, pak bych měl být ten druhý na obrazovce? A tobě se ten výtok líbil? Tobě se takoví agresivní lidé líbí? Kdybych stál proti němu, choval bych se jinak. Pokud možno v klidu bych ho vyprovokoval k fyzickému ataku…….. A pak bych se mu stejnou mincí pokusil ukázat, že každá agrese má dvě stránky.
Také nechápu výtok tlustého pána i z jiné stránky. On vyjel po člověku, kterého neznal. Proč? Vždyť hru stopla Petra.

41
jj
Reagovat

Petra hned na začátku říkala, že není taková jak vypadá – jako není tak špatná, jak špatně vypadá? nebo vypadá, že nic neumí? ….. Je vidět, že oba Jehličkovi žijou vzhledem, autem, bytem, luxusem….. Docela byli sympatičtí, ale myslím si, že námi obyčejnými lidmi trošku opovrhují.
IMHO: Petra byla jak zpomalenej film – pomalá mluva, pomalá chůze, pomalé mytí nádobí – chtěla bych vidět, kolik toho stihla během dne uklidit, uvařit a pod… – vždyť čtyři děti byly přes den ve škole, takže na starost měla jen jednu malou.
Fandím rodině od Prahy – manželé i děti – všichni byli fajn fajn.

42
George
Reagovat

to Leona.
Ano, byla tam ze strany Petry poznámka, že bydlí v luxusním bytě. Mám ale pocit, že trochu ujela, protože bylo někde na začátku řečeno, že ho mají v jen v pronájmu. Nebo si to pamatuji špatně? Pokud by to byla pravda, pak to chlubení by bylo trochu mimu….

43
Lola
Reagovat

Georgi, Georgi ty sis na mě zasedl, že jo? Radím Ti, přečti si všechny příspěvky a můžeš se trefovat do každého. Prostě blondýna to projela na plné čáře. Nezískala si sympatie. Jsme prostě takový národ. Máme rádi ženy co domácnost vedou levou zadní a nemáme rádi ješity co ponižují ženy. A Jiří svou ženu ponížil. Vmanipuloval ji do pořadu, aby na sebe upozornil. Že by chtěl naštvat Paroubka?

44
Mifule
Reagovat

Helena: myslíš, že je Jiří v přechodu :-) vždyť je mu 30, to bych ho teda nechtěla vidět v 50 ha ha …..

45
Klára
Reagovat

Souhlasím s Georgem. Taky na mně nepůsobila dobře ta atmosféra, kterou kolem sebe tlustý pán šířil. Asi bych utekla taky. Pokud někdo posuzuje inteligenci Petry podle barvy vlasů, měl by přinejmenším popřemýšlet sám o sobě. Stres, změna prostředí, „nedobrovolná“ účast v pořadu a „pohodový“ tlustý pán učinily své…Petru dokážu pochopit. Petřin manžel byl trošku mimo. No comment.
Zároveň bych se přimlouvala o vypsání sbírky na dovolenou pro paní Veroniku. Uznejte – 10 dní bez tlusťocha a 5 dětí by si celkem zasloužila…

46
Lola
Reagovat

Georgi, tlustý pán má jméno Martin. No a aby jsme byli spravedliví, blondýnka ho má taky Petra.

47
nany
Reagovat

Kláro, ale neviděla jsem žádnou agresivitu od „tlustýho pána“, myslím, že se jmenoval Martin… naopak mě překvapilo, když řekl, že musel Petru přesvědčit o tom, že musí vzít kartón mlíka a ne jen dvě krabice… a to že na konci „vybouchnul“ tomu se moc nedivím, myslím, že ty peníze bych jim docela přála, aspoň by si Veronika mohla nechat spravit zuby

48
Kachna
Reagovat

to G. mne jen zarazila tvá neochvějná pravda- on takový prostě je…Argumentuješ,že myslet si můžeme co chceme,ale ať nesoudíme, sám jsi na základě jednoho výbuchu rozhodl s definitivou..
Výbuch vzteku byl poněkud primitivní, ne kvůli důvodu -ten pán vpodstatě řekl nahlas jen to, proč tam jsou všichni. Vadilo mi to hulvátství. Ad reakce pana J. – tak skvělý manžel a nezastane se své ženy? Troufám si říci, že dost chlapů by po takovém chování zareagovala adekvátněji.

49
ajda
Reagovat

Ahoj Kacule, už se jinde nezasmějeme! máme přece podle rozkazu diskutovat jinde :o)) ale bylo tam fajn! Těším se na autorizovaný komentář, doufám, že někde za rohem nedostanu přes h***! To napadlo dceru!

50
leona
Reagovat

To Klára: ten „tlustý“ pán byl tak trochu cholerický, ale Petra se chovala jako by byla něco víc – nechtěla, aby jí hodnotili podle vzhledu (krásného), vytahovala se luxusním bytem – to si snad mohla odpustit. Já jsem v tom viděla opravdu „provinční honoraci“ z České Lípy. Je dobře, že se Jiřímu jeho žena líbí, ale předhazovat to vyměněné manželce – mně to přišlo ubohé. Tady se to českolipským vymklo z ruky – prostě nevidím v nich sympaťáky a to i ten „tlusťoch“ mi i přes ten závěrečný úlet byl milejší.

51
George
Reagovat

to Kachna. Souhlasím v tom, že většina chlapů by při výtoku tlustého pána zareagovala adekvátněji. Včetně mě. Ovšem se zachováním racionality. Bylo to před kamerou. Tedy „v nutné sebeobraně“
A že takový tlustý pán „prostě byl“? Vždyť o jeho prchlivost tam byla několikrát zmiňována….., a to i jeho ženou.

52
leona
Reagovat

To Kachna: s Georgem nemáš šanci – pokud je to ten grafoman, který tady přispíval v době VV1, tak ten mele jenom svoji pravdu a dokáže být hodně neurvalý. Jenom si tak matně vzpomínám na jeho šílenou nenávist k Vladkovi. Takže s ním nediskutuj, nemá to cenu.

53
jj
Reagovat

TO George: pane Jedličko, nazývejte prosím pana Martina jménem a ne „ten tlustý pán“. Všichni od Vás už víme, že vzhled je nade vše a nižší IQ tolerujete i u své ženy, ale už to od Vás začíná být trapné

54
jj
Reagovat

TO GEORGE: a jestli Vás trápí nějaký výtok, tak s tím jděte k urologovi.

55
synyy
Reagovat

Podle me to je cely zmanipulovany, mozna i stabem, ale predevsim Jirkou, ktery se ted marne vsude snazi obhajit a napravit co si s Petrou pred celym narodem nadrobili. Petra je namyslena blondyna (nevim na co) a Jirka primitiv, pekne povrchni. Vychloubat se radoby luxusnim bytem, umelyma prsama a kdovi cim jeste.. jako to je mi velmi proti srsti! A nechapu proc to Petra ukoncila, kdyby nebyla psychicky labilni, tech par dni to uz vydrzi, i kdyby nemela mluvit s nikym.

56
George
Reagovat

to Lola.
Opravdu se jmenuje ten tlustý pán Martin? Tvoje poznámka by možná měla smysl, pokud bys jí nenapsala ty. Lživě jsi mě ztotožnila s jedním z účastníků.
Ty mě chceš poučovat o jménech účastníků? Kdokoli, jen ne ty. Ty sama píšeš o jedné účatnici: „Blbá nafouklá blondýna a hrubec. U mě pro hrubce plus. Blondýna nezvládá své dítě tak těch pět to bylo přespříliš.“ Proč nepoučíš sama sebe? Proč nereaguješ na svůj první příspěvek tím, že tak blbá blondýna má jméno Petra.

Myslím, že my dva po tom co jsi předvedla nemáme o čem diskutovat.

57
ajda
Reagovat

Nejsem si úplně jistá, zda George je pan Jiří Jehlička!!!! Znám způsob jeho písemného vyjadřování a tady mi to trochu nesedí.Ale jinak i on je pořádný grafoman, tady je shoda. Takže pokud jsi Georgu opravdu „Jirka účastník“,tak pokud vím vystupuješ jinde, bylo by fér to přiznat, jinak tady dochází k zbytečným dohadům. Díky!

58
George
Reagovat

to Leona: máš možnost „tu pravdu“ vyvrátit. A co tady „meleš“ ty? Cizí pravdu a ne svoji?
Je dobře, že zde zmiňuješ Vladka. Přirozeně o té nenávisti lžeš. Ale pravda je to, že jsem ve svých názorech konzistentní. Velmi tvrdě odsuzuji všechny agresivní lidi a nemám rád násilí. U Vladka jsem odsuzoval jeho mimořádnou agresi vůči účastníkům, u tlustého pána odsuzuji jeho agresivní útok v závěru pořadu. Je něco, s čím nesouhlasíš? Ty takové jednání schvaluješ? Tobě agresivní chování připadá v pořádku?
Zkus se zamyslet než něco napíšeš. A zkus také argumentovat.

59
George
Reagovat

to ajda.
Myslím, že by jsi nám měla popsat něco ze zákulisí tvojí výměny. Bylo by to dost poučné.

60
Kachna
Reagovat

to ajda: myslím, že to není on. Pan Jedlička měl v každém svém příspěvku min. dvě hrubky a stylistika taky nic moc, G. je v tomhle lepší :))
to Leona: jsem tady asi potřetí v životě,takže jsem zatím neměla tu čest..

61
George
Reagovat

to Lola? Proč bych si měl zasednout právě na tebe? Vždyť je to docela jednoduché. Ty o mě zde lžeš, já se jen tvému hloupému útoku bráním.

62
Mifule
Reagovat

George není Jehlička, koukněte se zpětně na Jirkovi příspěvky (sám o sobě říká, že je dislektik, což samozřejmě není nic hrozného).

63
Lola
Reagovat

To George: jestli čteš všechny příspěvky a upozorňuji Tě, že od spodu jdou ty nejnovější, tak se dočteš, že jsem se již zmínila o tom, že bych měla být spravedlivá tak jsem přijala ze své i její jméno. Od teďka ji tykám a dovoluji si ji oslovovat „Petro“. Tak Jiříku kdybys nevěděl, stačí na myši to je ta věc kterou máš v ruce, je na ní kolečko kterým můžeš posunovat řádky a sjedeš až sem, já myslím, že jsi šikula.

64
jj
Reagovat

To tlustý GEORGE: tlustý pán se jmenuje Martin.

65
ajda
Reagovat

George, ráda bych, ale nebyly by to ověřené informace.Vše vím jen z diskusí na jiných stránkách s Jirkou účastníkem, dost často jsme se pro můj názor chytili a nebyla jsem jediná.Delší dobu si tam dělal alibi, jen on ví proč. Ukazuje to ale na charakter některých účastníků Výměn- admini stránek!!!Byly tam stovky příspěvků, kladných i velmi negativních k více výměnám a včera a dnes vše vymazáno, s odkazem, at se diskutuje jinde. A vidím, že diskuse jede :o))

66
ajda
Reagovat

Georgu, teď tu zpětně čtu, že chceš znát zákulisí MÉ výměny????!!!! Snad doufám jen překlep!!!! já nikdy nikde vyměněná nebyla!!!!A dobrovolně ani z přinucení nikdy nebudu!!!!!

67
derewi
Reagovat

Myslím, že mladší aktérka Výměny je plachá, bez sebevědomí, bojácná. Žije v neustálém strachu, že nesplní očekávání (jakékoliv), sebeshazování a podceňování se. Lidé si ji zaškatulkují jako Barbie – snaha o dokonalost. Byla prezentována jako panenka žijící v luxusu, pohodlná.

68
Miloš
Reagovat

Jiří alias Georgi, že jste to vy, to jsem před okamžiky zjistil podrobnou analýzou a porovnáním vašich textů zde a na vašich stránkách (dopis Nově atd.), na které je výše odkazováno v souvisejících článcích.
Vidíte, kdybyste počkal s hysterií vůči Nově až na odvysílání pořadu, neprouhlopil byste, neboť oproti vašemu očekávání, které se rekrutovalo z autentických citátů Vaší manželky uvedených v Blesku (což vás jak uvádíte přivedlo k výpadu proti Nově), nedopadl pořad díky na závěr strhnuté masce p. Martina pro vás osobně až tak maloměšťácky a nagelovaně, jak by býval dopadl bez tohoto výstupu, o kterém jste si myslel, že jej Nova, která podle vás nadržovala druhé rodině, nezařadí. Modelkovitost a neschopnost vaší manželky uřídit byť jen sebe (natož 1-2 děti, to by dopadlo stejně jako těch 5) a, opakuji, sebestřednost vaší nagelované arogantní osobnosti, takto excesem p. Martina, bohužel, téměř zanikla.

69
Hmmmmm
Reagovat

Nevím, ale ta blondýnka to zvládala úplně v pohodě ! Nebylo ji co vytknout, bylo patrné že tam byl úplně jiný problém a ten Nova zapoměla uvést !

Myslím. že ta prohlášení přesně pasují na samotnou výměnu. Jinak ten Martin byl pěkná lopata. Neuměl se chovat slušně – byl sprostý. Druhá rodina a Veronika se uměly chovat !!!!

Nepotřebuji závidět luxus, každý má tolik koli vydělá !

70
Lola
Reagovat

To George: je to souhra náhod, že zde píšeš pod př. G.. a onen Jiří z výměny – hm. je to možná pěkná shoda jmen. Jak čtu, dost lidí si myslí, že jsi to zrovna ty. Nediv se mohlo dojít k záměně, a nebo jsi to opravdu ty jen čeříš vodu, protože by Tě tady každý vyfakoval. Já se příjemně bavím.

71
jj
Reagovat

Tak mě napadlo, zda to p. Jiří nemá promyšlené jinak: nestandardní výměna, pár prodaných článku bulváru – to by třeba mohlo být za víc než za 50.000,-…..

72
Jerry
Reagovat

Pro Hmmmmm:Já jen ,že ta blondýnka to určitě nezvládla,jak fyzicky tak psychicky .Jestli ti manželé Jehličkovi byli třeba vychováváni jako osobnosti,tak pohybování se v praktickém životě se do toho už nevešlo.Hi,hi,hi.

73
synyy
Reagovat

Jo a jeste abych byla spravedliva, druha rodina mi prisla taky vysinuta, Martin byl agresivni, namyslenej, Vera zas trochu jednodussi. A abych okomentovala i treti stranu – Novu, tak to vyhrala na plny care, Vymena ma velky ohlas. Mimochodem z prispevku v tyhle diskuzi mi prijde ze Georg je Jirka z Lipy, napadlo me to uz pri cteni jeho prvniho vyjadreni. A to GEORG: Jak se pozna, ze je Petra mene inteligentni? Jednoduse z jejiho chovani, neschopnosti se normalne bavit a z vychloubacnosti!

74
nany
Reagovat

podle toho, co Nova sestříhala, tak Petře Martin ani děti neubližovali… připadá mi to podobný jako minulý týden, kdy se tam zhroutila ta Věra či jak se jmenovala… můj osobní názor: „ženskýý, když jste tak rozmazlený, tak do takovýho projektu nemůžete jít“ :-)) mě by tam nedostali ani párem volů :-)))

75
Hmmmmm
Reagovat

Jinak jsem si všiml zajímavé anomálie !

Když NOVA uvedla, že se končí a Petra tak rozhodla, je zajímavé že se jelo na 8 očí v privátních vozech účastníků a ne Pasáty !

Ale z 8 očí se jelo Pasáty .- ))))). Myslíte, že oba účastníci měly své vozy desítky kilometrů od domova a druhý den si pro ně vlakem dojeli. Tato anomálie prokazuje, že se tam dělo něco o čem Nova nemluví !!!

Osobně se tedy přikládám k té mladé dívce a jejich verzy – neboť nebyl ukázán závažný problém s kolem dětí, ale ona byla od druhého dne zaražená a zjevně řešila úplně něco jiného. to už Nova nedala do záznamu !

Naopak, kdo schvaluje jednání Martina asi sám je doma hulvát ! Jirka, Petra, Veronika – všichni jsou slušní a Martin tam bez důvodu uráží jak může! Martin může být rád, že je Jirka kliďas, měl dostat pořádně přes hubu na tu svou nevymáchanou pusu. Prostě hlupák od pohledu.

A jinak tady z mnoha lidí mluváí závist – na její vzhled, na jejich bydlení !!! To je asi v ČR nějaký zločin !

76
George
Reagovat

to Lola. Ty se příjemně nebavíš. Ty jenom hloupě lžeš. Navíc já zde neobhajuji nikoho z účastníků. Kdybys uměla mimo lhaní i něco víc, pak by sis všimla, že zde odsuzuji pouze agresivní útok na konci pořadu a tvoji primitivní logiku z tvého prvního příspěvku – tedy kauzalitu mezi „být hloupá“ a „být blondýna“. A kdybys rozuměla tomu co čteš, pak bys viděla, že jsem se tě ve své reakci ptal. (To se pozná podle otazníku na konci věty). A ptal jsem se, podle čeho jsi usoudila, že byla hloupá. Nehodnotil jsem, jestli byla nebo ne. (Tohle už je ale nad tvoje síly…).

77
Hmmmmm
Reagovat

George říká:
Myslím, že se zapomíná na to, že Nova natočí 10sítky hodin záznamu a sama rozhoduje co pustí. Takže v hodnocení bych byl velice opatrný.

78
George
Reagovat

to synyy: „Jak se pozna, ze je Petra mene inteligentni? Jednoduse z jejiho chovani, neschopnosti se normalne bavit a z vychloubacnosti!“. To je tvůj názor. Z něčeho jsi tak usoudil……jestli to tak je nebo ne, to je do diskuze. Ale ta vychloubačnost určitě sedí.

Je to protiklad k příspěvku Loly, pro ni je jediný argument to, že je blondýna. Tedy bez argumentu…….

79
Hmmmmm
Reagovat

George říká: Z čeho usuzuješ že je méně inteligentní ? A že je vychloubačná ? Položím otázku já !

80
George
Reagovat

to ajda. Jak to, že jsi nebyla ve výměně? Tak pokud vím vystupuješ jinde, bylo by fér to přiznat, jinak tady dochází k zbytečným dohadům. Díky! Férově to přiznej!!!!!!!!!

81
Hmmmmm
Reagovat

George ? Odpověz :-)))))))), nebo tady nikdo nezná odpověď !

82
Lola
Reagovat

Georgi, Georgi tohle je taky nad mé síly. Ty jsi prostě primitiv. Chceš tedy vědět, proč si myslím, že je Petra hloupá? Ráda Ti povím proč. Protože se nechá manipulovat tyranským manželem, proto! A upozorňuji Tě, že to není jen můj názor. No, jak nad tímhle uvažuji chci říct, že je BLBÁ, BLBÁ a ještě jednou BLBÁ. A to v tom smyslu ať uteče od toho frajera co ji jen ponížil – to je její hloupost. Už chápeš?

83
synyy
Reagovat

Ja si teda myslim, ze Petra vychloubacna je, protoze se chlubi radoby luxusnim (asi pronajatym) bytem, mene inteligentni (mluvim o socialni inteligenci, ktera je pro zivot nejdulezitejsi) je, protoze za prve sla do tohohle poradu i kdyz nechtela, mohla vedet, ze na to nema, a za druhe protoze se chovala jako fiflena, nedokazala se treba s tou kamaradkou nak normalne pobavit, ani s tim Martinem, a nedokazala se postarat o to, o co mela. Byla pul dne sama s detma (prvni pul den byla jen s jednim) a uz musela volat o pomoc. No proste Barbinka…kera si nedokaze poradit, ja bych to teda dokazala :) ale nikdy bych se predevsim neprihlasila…

84
George
Reagovat

to Miloš. Mě je přirozeně úplně jedno, co si myslíš. Ale je docela úsměvné, jak zde píšeš, že jsi udělal „podrobnou analýzu“. Tak něco z té „podrobné analýzy“ předveď. Předveď něco z lingvistické analýzy.
Jediné, co předvádíš je to, že netušíš, o čem je řeč.

Naopak, z podrobné analýzy lze dospět k jedinému závěru. Ty jsi onen Martin, tlustý pán, z této výměny. Věř mi, že tvůj útok na konci pořadu ti ke cti moc neslouží. Já sice chápu, že tě rozladilo, že nedostaneš celou částku. To tě neopravňuje k takové hloupé scéně. A proč jsi slovně napadl manžela. Měl jsi napadnout manželku…..ona to přece stopla. Máš takové agresivní chvíle často?????? Miloši, alias Martine, mohl bys prozradit, co se tam ve skutečnosti stalo. Musel jsi být toho svědkem….

85
Hmmmmm
Reagovat

Můj názor:
1) Martin – Veronika sama řekla, že je výbušný a potvrdila jeho vulgaritu. To pak sám ukázal na samém konci ! Takže lze jinak hodnotit Martina, než jako nevychovance a omezence !
2) Veronika – ženská v pohodě. Ovšem dítě se mohlo jeden den špatně vyspat ona z toho byla celá špatná ! Jinak byla slušná a v pohodě !
3) Jirka – byl tam pořád v pohodě a nic neřešil. Slušný a klidný ! Martina tam nechal v klidu vykřičet !!! Nebo podle jiných se měl na něj vrhnout : -))))))))))
4) Petra – hezká, milá – nechtěla nikoho pořádně drbat. A podle filmu bylo co ! Smluvila slušně a bylo od druhé dne znát, že některé věci asi nebudou v pořádku. To že to nebylo v TV může být klidně tím, že to právě stíhá TV. Z čeho tady někdo soudí, že je hloupá fakt nevím – pokud se hloupost neprojevuje, že o někom nemluví že je kokot, kretén, slepice, …..

Jinak jak už jsem zmiňoval – nějak mi nesouhlasí vozy. Na 8 čí jedenou vlastním vozem (což nikdy nebylo) a zpět jedou firemním Pasátem. Všechno má svůj důvod a tady to nebylo tím, že by Nova neměla auta !

86
ajda
Reagovat

to george!!!!!! nevím kde vystupuji,nikdy jsem nikde v žádné Výměně nebyla. Vystupuji jinde možná jako účastník diskusí.Nikde není ani písmenko, že bych byla přímá účastnice. Pokud máš důkaz- dokazuj!!!!!!!!!!

87
George
Reagovat

Lola.
Každá debata je nad tvé síly. Ty mluvíš o primitivnosti. A čím se to projevuje? Byla jsi to ty, kdo psal, bez jakýchkoli argumentů o „blbé nafouklé blondýně“, o „nakopání do prdele“…. Kdo je zde primitiv. Tak se vyjadřuješ ty….. A pokud jsi nějaký argument měla, proč ho píšeš až teď.

A ještě k tvé primitivnosti. Já se nezastávám účastnice Petry. (Nebo to tam někde vidíš?). Já jsem se ohradil, proti neuvěřitelné primitivnosti tvé argumentace. Takže ve tvých příspěvcích nebylo co nepochopit. Nějaký názor jsi vyslovila až teď…..

88
Hmmmmm
Reagovat

synyy : Hloupá jseš asi ty :-). No netvářila se na něj jako na Tyrana ! :-))))))))))))) Pochopil bych něco lepšího !

89
synyy
Reagovat

Hmmmmm: mno, hloupy jses asi ty :) pac jako argumenty sem uvedla, mrkni vys, co ty si teda myslis o tom co sem napsala? ne o me :)

90
George
Reagovat

Ajda – tady se hraje na důkazy. Ty nečteš debatu? Kdokoli může označit za účastníka kohokoli. A ty se k tomu připojuješ. Chceme tedy vzájemně „férová přiznání“.

91
aleb
Reagovat

už dlouho tu nebyla taková bžunda – jedna potrefená husa napadá druhou – olala (husy jsou samozřejmě v úvozovkách)

92
synyy
Reagovat

Jojo, je to fakt bžunda. Kazdopadne Petru znam uz ze zakladky a na svym nazoru trvam! :)

93
Kolek
Reagovat

Miloš : jo jo taky si myslím, že jsi ten vulgární a nevychovaný Martin. Hlavně, že jsi ji pořád chválil jak to zvládá a opěvoval jsi její vzhled.

Chudák tvá žena, na tu jsi úplně zapomněl !

A když si se začal bát o penízky, tak jsi začal měnit názory ! Jenže to asi nevyšlo a ukázal ses v pravém světle hned na konci. Podle mě jsi křupan jednoduchém ! Kouká na tebe kamera a ty se tam chováš jako opice ! Jenom by mě zajímalo jak se chováš bez kamer !

94
jj
Reagovat

To GEORGE: Provedla jsem lingvistickou analýzu tvého příspěvku ve 23.56 hod a máš tam hrubku, fuj! „Mě je přirozeně úplně jedno, co si myslíš“ mně: 3. pád komu čemu….

95
ajda
Reagovat

TO GEORGE:
Já už nemám slov! Georgu, naposledy se tě ptám, kde máš nějaký důkaz, že jsem se účastnila Výměny!!!!!!! Já pouze napíšu komentář, toť vše, neznamená to, že jsem účastnice!!!! A na stránky účastníku Výměn měl přístup do nedávna každý,dnes totální blok a smazání příspěvků.To je diskuse, kam ještě chodím.A nick ajda není tak neobvyklý, třeba jde o záměnu. Takže napiš narovinu, a nekecej tu nesmysly, kde a kdy jsem podle tebe byla a dolož to. Jinak končím diskusi a víc na tebe nereaguji. To samé doporučuji ostatním!

96
jj
Reagovat

To Ajda: máš bezvadné komentáře (tedy myslím shrnutí), řekla bych, že se Ti výborně daří držet si „novinářský odstup“ a být nestranná. Jen tak dál, fandím Ti.

97
George
Reagovat

to jj.
Konečně někdo lingvisticky analyzuje. Je to skutečně hrubka. Já jsem lingvisticky analyzoval další příspěvky a zjistil jsem, že ti v jednom příspěvku chybí kroužek nad u („prodaných článku bulváru“). Co z toho vyplývá? Já jsem ty a ty jseš já. Nikdo jiný se chyb nedopouští…. Konečně podložené odhalení.

98
ajda
Reagovat

jj díky! přiznávám, tahle výměna mě děsila,ale doufám,že se mi podařilo udržet si odstup a nebýt zaujatá. Po diskusích a příspěvcích s panem Jehličkou, jsem se toho obávala :o)

99
George
Reagovat

to ajda.
„Takže pokud jsi Georgu opravdu “Jirka účastník”,tak pokud vím vystupuješ jinde, bylo by fér to přiznat, jinak tady dochází k zbytečným dohadům. Díky! “
Na to ti rád odpovím: „Já už nemám slov! Ajdo, naposledy se tě ptám, kde máš nějaký důkaz, že jsem se účastnil Výměny!!!!!!! “

100
synyy
Reagovat

Georg: hahah, dobrej joke :) to by ale znamenalo, ze ses rozdvojena osobnost a vystupoval jsi minimalne ve dvou vymenach :D

101
katamarán
Reagovat

Miloši jak je možný že sem píšeš, dyť to máte jako účastníci zakázaný. Nebno když se to zrušilo tak to neplatí? Jestli nedostanete zaplacýno tak to bude pěkná sviňárna. měls jim dát všem pořádně do držky.

102
Lola
Reagovat

To George: s tebou byly asi nejspíš vždy problémy viď? Připadáš mi jako neposedné dítě, co chce mít vždy navrch, vždy poslední slovo a nikdy se nemýlí. Myslím, že podobné chování má pan pr. Klaus , ale ten si hraje na pána boha. Jiříku, je od tebe pěkné, že se zde zastáváš účastníků, protože kdybys tu nebyl, byla by tato diskuze nudná. Ty ji pozdvihuješ. Jen stále tápu děláš-li to ze sradny jako já, nebo to opravdu tak žereš. Tak mi ještě napiš, ale už něco hezkého na noc, přece jsi vzdělaný jako já, né?

103
ajda
Reagovat

ach jo!!! georgu uvažuj!!!!! Takže podrobný rozbor mé věty s vysvětlením,protože jsi zřejmě nepochopil, že já se tě ZASTÁVALA!!!!! proti nařčení že jsi Jirka Jehlička!!!!!! Nesedí mi k tomu tvé vyjadřování-písemné!!! Znám ho totiž!Jirku Jehličku! ne tebe!
Výzva-pokud jsi georgu opravdu „jirka účastník“,tak pokud vím vystupuješ jinde= to je nick, pod kterým Jíří Jehlička vystupuje na stránkách výše zmíněných!!!!!…takže stačilo odpovědět- Ne,nejsem to já!!!!!!!!!!!!!!!!!! nevím co nechápeš,já nechápu tvoje útočení vůči mě. Jak se říká – za dobrotu,na žebrotu, člověk se tě zastane a dostane nadáno!!!!! Tak doufám už chápeš,raději čti dvakrát, ráda používám dlouhé souvětí……

104
George
Reagovat

to synyy
Vystupoval jsem ve dvou výměnách manželek. Měli jsme tam všichni falešná jména, abychom neměli ostudu na veřejnosti. Byl jsem ty dvě účastnice, které měly nejlépe naklizeno. Takže je ti jasné, ve kterých výměnách jsem byl a nepotřebuješ kvalifikovanou vědeckou lingvistickou analýzu. Odhalíš to podle superúklidu. To je moje hoby.

105
George
Reagovat

Ach jo, ajdo. Jaký význam by mělo napsat, že to nejsem já? Ty nečteš? Ty jsi nečetla Milošovu vědeckou lingvistickou analýzu? Přece na anonymní diskuzi může každý nalhat o druhých cokoli. Já jsem ti to jen předvedl v praxi. A jen mezi námi. Kdybych byl ten Jehlička, o kterém píšeš, že má také nick George a chtěl to tajit, tak bych si asi nezvolil stejný nick. Že ano?
Navíc na tebe rozhodně neútočím. Byla to jen ukázka vysoké fundovanosti a sofistikovanosti zdejší diskuze.

106
ajda
Reagovat

Pan Jehlička má právě co já vím nick- Jirka účastník!!!! A právě že se kde kdo kryje anonimitou, zeptala jsem se….zlaté zveřejnování IP!!!!! Dobrou!

107
synyy
Reagovat

Georgu, mno, bohuzel ty vymeny nejak pravidelne nesleduju, jenom tuhle, protoze tu Petru znam… Ale kdybys chtel, mohl by ses s tim uklizenim vyradit i u me doma – ja si na nej totiz moc nepotrpim :)… mmj souhlasim s tebou, ze byl ten Martin neadekvatne agresivni a neni zcela normalni, ale to se da rict asi o kazdym, kdo se do podobny reality show prihlasi.

108
George
Reagovat

to Lola.
Myslíš, že „mít nad tebou navrch“ je nějaký výkon? Já jen reaguji na tvé bláboly. Na blábol o blondýnách a o nakopání prdele. A na tvou lež, která mě ztotožňuje s Jehličkou. O víc nešlo. Ostatní jsou už jen tvoje kecy. Tedy s nadhledem se dívám já, protože ty „diskutuješ“ podle principu „pleju len“. A když už mě tentokrát přirovnáváš ke Klausovi, pak by sis neměla odpustit tirádu na téma Klaus = Jehlička. To by bylo vydatné téma.
A nebuď tak skromná. I ty obohacuješ diskuzi. Nikdo jiný než ty zde nepíše o nakopání do prdele. To je okořenění diskuze. A představa jak ty kopeš hloupou blondýnu do prdele jistě nenechá nikoho chladným.

109
George
Reagovat

to ajda: zlatý prciny|

110
Lola
Reagovat

Já jen na závěr..takhle brouzdám po netu a dám do vyhledávače jméno J.Jehličky. A svitne mi, vždyť ho z nám z TV a z různých kauz. Myslím kdo zavítá na jekékoli stránky, kde se vyskytuje jeho jméno, tak mu to je hned jasné. Je to podivné individuum. Samé trestní oznámení, samá podivná kauza. Tímhle zase docílil, že se o něm bude chvíli psát. Tomu člověku dělá dobře publicita a dělá si tím reklamu. Je to chytrák, má to dokonale promyšlené. Jen furt nevím o co mu jde?

111
Lola
Reagovat

Georgi!!! Ty fakt neumíš číst. Psala jsem, že do prdele by měli nakopat Jiřímu. Jestli jsi tak chytrý jak se zde prezentuješ, tak čti příspěvky důsledně a neomílej stále mnou napsané vědy dokola. No a s p. Klausem Tě srovnávat nelze, protože on by si vedle tebe připadal jak desítka, protože ta taky za sebou vláčí nulu. A čekám na to líbezné pohlazení na dobrou noc Jiříku nebuď bačkora.

112
jj
Reagovat

To Ajda: v článku máš, že Martin chce poznat někoho „hladovějšího“ – zkoumala jsem záznam, dle mého názoru říkal, spíše „hádavějšího“ …..nijak hladová mi paní Veronika nepřišla – ani po jídle a už vůbec ne po penězích. Na druhou stranu, hádavá také moc nevypadala… možná v soužití s Martinem se občas chytnou, tak proto hádavá…

113
synyy
Reagovat

jj: ten zaznam je nekde na netu?

114
George
Reagovat

Takže nezbývá než opravit závěr mého příspěvku. Představa, že kopeš do prdele Jehličku je neméně zajímavá, jako bys kopala do té prdele Jehličkovou. Je pro mě dokonce přijatelnější, u Jehličkové by to byla škoda.

115
jj
Reagovat

To synnyy: Ne, mám to na DVD, tuším, že ani NOVA to na svých www nemá.

116
synyy
Reagovat

jj: jo tak, sis t o nahravala jo?

117
jj
Reagovat

to synyy: na http://www.novatv.cz/archiv/všechny pořady je ke shlédnutí minulý díl, tak ten včerejší by tam brzy měl být také. Mám 2 malé děti, tak si něco z TV nahrávám (nikdy nemám ve 20.00 čas na TV). A taky pro manžela, který byl na noční, už se těším, až uvidí neschopnou (ale krásnou) blondýnku a snad ho potěší, že zvládnu 2 děti + domácnost + zahradu + podnikání …. Je fakt, že mi už je 29 let, těch jejích 22 let hrálo velkou roli..

118
jj
Reagovat

PS: ten odkaz samozřejmě nefunguje (si nepamatuju tu cestu) je to jen návod jak se tam dostat…

119
synyy
Reagovat

to jj: diky za odkaz :) to se na to nekdy rada mrknu, tenhle dil jsem totiz nevidela od zacatku. Tu krasnou Petru znam, jak uz jsem psala. Opravdu neni nijak chytra ani schopna, nevim co tam vubec delala. Me je teda taky 22 ale takhle nemozne bych se asi nechovala. No tezko soudit, jak to tam vsechno bylo… Kazdopadne toho manzilka ji teda nezavidim :)

120
jj
Reagovat

Tak jsem zkusila v googlu vyhledat Jehličku a na wikipedii (v encyklopedii) mi to našlo:viz níže, tak buď je to náhoda nebo to je on, docela mi to na něj sedí

Jiří Jehlička (* 17. února 1977 Městec Králové) je pravicový aktivista, známý především jako organizátor demonstrací proti Jiřímu Paroubkovi.

Tři nepříliš úspěšné demonstrace proti Jiřímu Paroubkovi spolupořádal s Janem Šináglem na Václavském náměstí v Praze v červnu 2006 z důvodu údajného růstu moci premiéra Paroubka a porušování základních lidských práv v Česku.

V červenci 2006 v České Lípě Jiří Jehlička nezastavil dopravní policejní hlídce a unikl následnému policejnímu pronásledování. J. Jehlička později událost vysvětloval jako záměrnou snahu policie připravit ho o život, protože prý odhalil spojení ruskojazyčné mafie s vládnoucí Českou stranou sociálně demokratickou.

Jiří Jehlička je generální ředitel akciové společnosti CorpInvest, která provozuje Centrální registr dlužníků ([1]).

121
jj
Reagovat

Je to on, ten rebel…… Takže zase jen self-promotion…

122
Marek
Reagovat

Koukám, že tady je hodně zakomplexovaných lidí! Výměna, která zjevně neodpovídá skutečnosti a vy to tady hodnotí !!! Takže jeden blábol za dalším. Pomlouváte tady tu blondýnku, jenom proto že je hezčí než Vy ! Závist je povaha česká ! Pomlouváte toho Jehličku na základě neověřených keců na internetu – který tam asi napsali stejní bobečci anonymně – jako tady píšete Vy. To bude asi stejně, jako že Paroubek šukal děti na lodi!
Ta Výměna je jasný podvrh, kde mnoho věcí nesouhlasí a vy tady onanujete nad dějem co se ani nestal. nevěřil jsem kolik je v ČR blbečků !

123
Eva
Reagovat

pro Marka: simtě ty seš asi ještě víc vymaštěnej než ta barbína s Jehličkou a tlustym agresorem dohromady. Jestli ti teda přišlo normalni chování těhle aktérů, tak potěž pánbů… Nikdo blondýně její debilitu ani trapnýho manžela nezávidí, to jen u tebe se projevuje fakt, že myslíš něčim jinym než mozkem…

124
Marek
Reagovat

barbína :-)))))) Víš vůbec co to slovo znamená – jinak máš slovník lopaty

126
Marka
Reagovat

Tak nevím, jestli když se podepíši Marka, tak si myslíte, že jsem chlap! Nejsem Marek nade mnou! V diskuzi, která byla na ofic. stránkách výměny a byla smáznuta jsem se taky tak podepsala a Jiří na mě reagoval taky jak tady George – že jsem chlap. Takže si myslím, že George, Jiří, Hmmm, Katamaran a ještě další jsou jeden velký Jehlička. Je fakt, že psal, že je dislektik, ale třeba mu někdo radí, jak psát bez chyb.

127
Novák od Novy
Reagovat

Tady jsou ale hovadiny :-))))))))))))))))) Výměna překroucená a ještě ji tu „hodnotí miliarda lidí“. No hlavně že si připadáte důležití :-)))

128
Beruška
Reagovat

Jak to, že když ukončí předčasně výměnu jeden účastník, nemá na odměnu nárok ani druhá rodina? To je teda vyčůraná smlouva. Dost kritizujete pana Martina, že byl naštvaný, když zjistil, že nedostane peníze, ale že blondýna na začátku řekla, že se přihlásila kvůli manželovi a kvůli penězům, za které si může sama něco koupit. Myslím, že pan Jehlička si svou manželku vzal proto, aby ji mohl ovládat a chlubit se s ní. Vůbec bych se nedivila, kdyby ji doma týral a urážel – prostě takovej navenek moc velkej slušňák se doma projevuje úplně jinak. Všimli jste si jeho výrazu, když jeho manželka řekla, že měli nějaké problémy? Že nebude blondýna moc inteligentní mě napadlo hned, když řekla jestli přístavek k domu nebudou záchody. Samozřejmě i její věk hrál roli, ale děti byly v pohodě, na hlídání měla jenom malou holčičku a manžel byl skoro pořád doma, prostě vypadala neschopná.

129
kacule
Reagovat

Nejvic mne bavi, jak se panu Jehlickovi nelibi diskuse na podklade lzive sestrihaneho „dokumentu“ na Nove. Ma samozrejme pravdu, ale vzhledem k tomu, ze je taky dobrej „prudic“ na NETu, mel by byt zvyklej. Holt tady padla kosa na kamen a necin jinym co nechces aby cinili tobe (Myslim kauzu s domenou T. Kucharove, nechutne radoby „karikatury“ Paroubka a spol. a v neposledni dobe nefungujici registr dluzniku).

130
kacule
Reagovat

Inteligenci Petry bych teda vubec neresila, protoze v 22 letech je jen maloktera zralou, vyzralou zenou, s pevnym nazorem. Ve 30 by to bylo horsi. Proste mlada holka a s inteligenci bych tady moc neoperovala, to nema nikdo moznost posoudit.

131
nany
Reagovat

Jehličkovi jsou nějak podivní, ne? Nejen že si tu stěžujou už dva měsíce, nejen že podali žalobu, ale ještě zakázali diskuzi na „Výměně manželek?“ No myslím, že se asi pro pravdu nejvíc zlobí.

132
Veronika
Reagovat

to George: nemas to tu jednoduchy koukam :D

133
Zdenec
Reagovat

Důkaz o blbosti paní Petry? Viz její web http://www.petrajehlickova.com – stačí si na první stránce přečíst co očekávala od výměny – a sice dle jejích slov zábavu – takže takhle to tedy bylo – ona to zábava nebyla, tak to ukončila….

134
Zdenec
Reagovat

A k oboum – myslím že jsou oba mentálně nezpůsobilý k výchově dítěte – haha,prý vychovávají osobnost… spíš vychovávají namachrovanýho spratka, který si ve škole bude natáčet nasvůj nejnovější a nejdražší mobil šikanování chudších spolužáků – a samozřejmě beztrestně, protože i když se na to přijde, tatínek ho z toho dostane….

135
bety
Reagovat

Lidičky vy jste tak ubohý!!!Hoď první kamenem,kdo jsi bez viny!Když náš národ tolik miluje ženy matky,které domácnost zvládají levou zadní,jak tu kdos uvedl,můžete mě tedy někdo laskavě vysvětlit,proč náš národ vede ve zkryté domácí tyranii, a každé druhé dítě už zkusilo zavolat na linku důvěry?Vy se tu vychloubáte sami s sebou a blonďatou Petrou opovrhujete…Ona ale narozdíl od vás byla schopna sobě i vám všem přiznat,že to prostě nezvládla….Vám by to lidičky vaše nabubřelá ega nedovolila,vy by jste si vlastní chybu nepřiznali ani sobě,natož těm druhým….O to mi byla krásná blondýnka sympatičtější!:)A co,že někdo zraje o trošku pomaleji?A co má být?Ona jistě ještě dozraje a kdo ji potká za těch deset let,nevím jak to unese,když už teď lidi zelenáte závistí!!! Přejte jim přeci trochu toho štěstí,i když je zcela podle jejich představ a nám třebas né zrovna blízké…:)

137
Liliana
Reagovat

Opravdu jsem nepochopila proč kritizujete Petru. Já bych teda pět dětí a toho kreténskýho hulváta taky nezvládla. choval se k ní jako k frackovi. vždyť té holce je teprve 22 let. A ten její manžel jí tam dohnal, to jetaky pěknej debil. Ty jeho keci na začátku byly děsný. Veronika byla sympatická a opravdu smekám . jediné co mně teda opravdu púřipadalo příšerný byly její zuby. Nec hápu jak může tak mladá a hezká ženská chodit po světě bez zubů. její manžel by potřeboval terapii. Tak agresivního chlapa jsem už dlouho neviděla.

138
Hj
Reagovat

Jeee, on dělá i s paroubkem http://www.paroubek.eu :D

139
Karkulka
Reagovat

No, tak se jeden chtěl pochlubit vytuněným autem /spoilery/ a výhledově vytuněnou manželkou /prsa/. I stalo se.
Přišlo mi vtipné, že zrovna tahle výměna šla po uvedení Stepfordských paniček. Petro, dej si pozor! Teď na Tobě chce změnit manžel jen část hardware, ale kdoví, co bude dál…

140
Dáša
Reagovat

To byla první výměna kde manželka na začátku přiznala, že do toho jdou pro peníze. Docela se divím, že se Petra nechala do této situace vmanipulovat.
Holt je moc mladá a zamilovaná. V jejím věku jsem taky byla blbá a nechala si lecos líbit i když jsem s tím nesouhlasila. Jinak výměna divná, chaotická. Pan Jiří mě hned na začátku uzemnil řečmi o krásné blondýně a okouzleném manželovi na druhé straně. Chudák paní Veronika. Asi bych ho poslala do pr… Takhle veřejně ji urazit před národem po svědčí o jeho vysoké inteligenci. Byl to docela hnus. A nezapoměl ji to ještě několikrát zopakovat.

141
nany
Reagovat

Dášo, stejně se choval manžel od „modelky“ Justýny, taky pořád kvákal, jak má krásnou manželku.

142
Míša*
Reagovat

Musím se zastat pana Martina, protože můj partner má podobnou povahu. Je to vzdělaný, inteligentní člověk, ale když ho něco naštve, tak prostě zařve, co si o tom všem myslí :) … a slovy Petry: „…stejně rychle i vychladne.“
A přiznejme si všichni, opravdu by každý z vás chladně a bez řečí přešel ztrátu finanční odměny kvůli tomu, že se někomu jinému prostě nechtělo pokračovat v rozběhnutém projektu? Zvlášť, pokud byste neměli ani ponění o tom, že byl někde nějaký větší problém? Pro někoho je pan Martin hulvát, ale já ho chápu … navíc tam „neprudil“ za sebe, ale za svou ženu, která si za ty peníze měla jet odpočinout od početné rodinky na dovolenou, jak tam taky řekl …

Paní Veronika má můj naprostý obdiv. Má krásnou rodinku, podle všeho jsou děcka v pohodě, vychované, soběstačné … a ta jedna rvačka, co se Nově podařila zachytit – kdo z vás se někdy se sourozencem nekočkoval? Přiznám se, že jí její rodinku závidím a uvažuju o rozšíření té své :).

Jedličkovi jsou mi názorově naprosto cizí, takže je neřeším …
Jen u té výchovy v osobnost bych si dovolila upozornit na to, že pokud synek nebude mít problém se sociálním zařazením mezi stejně starými dětmi už teď, tak v dospělosti narazí určitě, protože se teprve bude muset naučit to, co jiné děti zvládají už v těch dvou letech, tj. vědomí, že nemůže mít všechno a hlavně, že nemůže mít všechno hned, ať se vzteká sebevíc. A čím později se k tomuto poznání dobere, tím horší to pro něj bude. Je pravda, že se to lépe vštěpuje dětem z vícečetných rodin a rodičům jedináčků to prostě včas nedocvakne, jenže kolem 12 až 15-tého roku se pak nestačí divit, co jim to přerůstá přes hlavu.

143
kacule
Reagovat

Jedno mi neni jasne:
Pokud opravdu nastaly ataky ze strany kameramana, tak kdy?Prvni a druhy den asi ne, to byl Martin porad doma, takze az ten treti? Jeden den? Pokud to bylo opravdu tak hrozny, nechapu proc to neprobrala s p. Martinem, ten by se to urcite snazil nejak resit (pri sve povaze:-))) Co je nejdivnejsi, pokud cely incident resili udajne hlavne mezi 8 ocima, tak proc by Martin udelal takovou scenu kvuli penezum na Petru? To by mel vyjet spis na Novaky ne? Prece by se uplne zbytecne neztrapnoval. Mne spis prijde, ze se o tom vubec v te chvili nemluvilo, ale zacala to resit Petra az doma, jinak to totiz nedokazu pochopit. Jde to proti logice

144
George
Reagovat

to Míša
Zastáváš se zuřivého pána. Podobná se tvému muži. Každý má nějakou povahu. Tobě povaha tvéhu muže vyhovuje nebo ji prostě musíš snášet. To je tvůj problém a také tvoje právo.
Podívej se na věc z druhé stránky. Každý si může na straně Jehličky představit sebe sama. Měl by si nechat líbit hysterický křik arogantního hulváta? Proč? Protože když má někdo vznětlivou povahu může řvát na ostatní? A ti musí sklapnout? Hodně mužů by jeho hysterický útok řešilo řádnou domluvou přes obě tučné tváře.
Další otázkou je, proč řval na Jehličku. On tu hru nestopl. Stopla to Jehličková.

Tvůj manžel také takhle řve na cizí lidi, které viděl pár minut? A opravdu si to všichni nechali líbit? Nebo jsi jim vysvětlila, že má takovou vznětlivou povahu, takže okolí musí držet hubu?

145
Blanche
Reagovat

Pro vás, co tady hodnotíte aktéry negativně: Mě byli včera všichni sympatičtí. Petra byla upřímná, možná to vzdala, ale na nic si nehrála, všechno řekla otevřeně, za to má ode mě plus :). Jirka byl vpohodě, Veronika mi přišla taky fajn. Že se staví pozitivně ke svému životu – pět dětí mít chtěla a je s tím spokojená – proč ne. Děcka byla vychovaná, sice se tam prala, ale to je u děcek celkem normálka, že. Táta Martin – mi byl sympatický také, ať si říká kdo chce, co chce. Na knci to teda přehnal, to je škoda, protože, jak je vidět, si to u většiny národa dost zkazil. Nicméně mám tátu jemu podobnému a vím, že tohle se nesmí brát vážně. Někdo vybuchne a nechá ze sebe ten vztek vylít, někdo to v sobě zase dusí, ale podstata je stejná. Takže pane Martine, byl jste mi sympatický, ale příště se trochu ovládejte, působí to blbě.

146
Zuza
Reagovat

George – sorry, ale jsi trapny. Chlapovi ujeli nervy, to se stane i v lepsich rodinach. Jinak jsem si za celou vymenu nevsimla, ze by se choval jakkoli vulgarne ci neomalene hulvatsky., spis naopak.
Co se cele vymeny tyce na Petre bylo videt, ze do poradu jit nechtela, nemela ani snahu se zapojit a komunikovat a to ani s detmi. Jeji muz je sobecky idiot, ktery nemiluje svou zenu, ale jim vytvorenou loutku. Ani se nedivim, ze je rozvedeny, protoze normalni zenska by s takovym blbem nevydrzela ani minutu.

147
Jana
Reagovat

Nevím, ale… podepsat smlouvu 13.3.2007, tzn. v době, kdy už proběhla první a druhá řada a třetí právě začínala, a víceméně všichni už tušili, co je tato RS zač a o co tam jde především… to mi opravdu přijde jako projev naprosté… ehm ehm… řekněme hlouposti:-) Natož pak v případě páru, který – jak sám sebe i prezentuje – hmotnou nouzí opravdu netrpí… protože snad jen finanční tíseň může být ještě aspoň trochu pochopitelným motivem přihlášení se do téhle RS… teda aspoň z mého pohledu:-)

A to, že o účasti rozhodne jen jeden z manželů, a to i přesto, že tomu druhému se do toho očividně nechce /i když nakonec ho pod vidinou „odměny“ přesvědčit dokáže… no, možná by byl vhodnější obrat „dokáže dotlačit“:-D/… to taky o vztahu něco vypovídá.

Každopádně… chovat se tak můj manžel, tak… tak by to vůbec můj manžel nebyl, a věk s tím nemá nic společného, protože tenhleten typ chlapa by na mě osobně neudělal dojem ani v šestnácti:-D

148
George
Reagovat

to zuza
Já nehodnotím žádnou z těch rodin. Já jen upozorňuji ne chování zuřívého pána. Pokud ti to připadá normální, je to tvůj názor. Ale můj názor trapný určitě není. Tolerance vůči zuřivému výpadu je podle tebe v pořádku, netolerance k tomu je trapná? Přečti si co píšeš.
Dále uvádíš, že se to stane i v lepších rodinách. V rodinách možná ano. Ale ne na veřejnosti, vůči úplně cizímu člověku a navic v tomto bodě „nevinnému“.
K tvé bohulibé toleranci ti mohu uvést i to, že opravdu mohou hodně chlapům nervy ujet. Takže zuřivému pánovi čas od času někdo udělá z tučného obličeje trhací kalendář. Ujedou mu nervy.
Zkus se zdržet svých hodnocení. Pokud ti nevadí násilí a agrese, je to tvoje věc. Možná v tom žiješ, možná jsi tak byla vychovaná….možná to má jiný důvod. Ale lidé, kterým se agrese hnusí a kteří ví, že agresorovi je nutno se postavit a neustupovat mu nejsou trapní…

149
Jana
Reagovat

A ten údaj o datu uzavření smlouvy mám z toho odstoupení, co koluje po netu:-)

150
Blanche
Reagovat

Mě přijde zajímavý, jak snad všichni potřebují černou a bílou, nebo co – vždycky tady nekdo píše – tenhle byl skvělý a tenhle zase totální idiot. Ani jeden účastník mi včeara nebyl úplně nesympatický. A každý má své mouchy, že? Proč tady někdo používá pojem „blbá blondýna? Té holce bylo 22 let. Kdo tady od ní očekává moudrost? Přišla mi milá, na svůj věk normálně chytrá holka. Nebo snad vy, kdo to sem píšete, jste géniové? Než sem o někom píšete, že to byl „totální vůl“. Tak se, prosím, zamyslete nejprve nad sebou.

151
George
Reagovat

to Blanche
Černá a bílá jsou pořád moderní, to jsou prostě barvy, které jdou generacemi. A moderní budou vždy.

152
Zuza
Reagovat

George, ja nevim jestli jsi nekdy videl agresivniho chlapa, ale povazovat ten vybuh ( i kdyz uznavam – mel se krotit, nehodilo se to ) za agresi, mi prijde smesny. Agrese vypada trosku jinak. Ja netrvrdim nikde, ze souhlasim s agresivnim nebo vulgarnim chovanim a ani, ze v tom ziju nebo jsem v tom vyrustala, ale ty porad dokola omilas, jeden jedinej incident, neustale upozornujes na vzhled pana Martina ( to jestli ma nebo nema nadvahu je jeho vec, ona krasa neni vsechno a je pomijiva ). Ale rekni kde jinde ujel ?

153
ajda
Reagovat

jj, díky za upozornění, už je to opravené. Mě do toho mohutně kecala rodinka, tak jsem se přeslechla.Spojila jsem si to s tím Verčiným hubnutím. Podruhé jsem to večer nestihla,až teď jsem si to ověřila. Omlouvám se i Veronice, ona hubne, že by jí mohli mnozí závidět a já z ní dělám ještě „hladovou“:o)))

Jinak zajímavý článek je dnes v AHA, kouknu, zda už se dá stáhnout odkaz. Přečetla jsem si ho v obchodě a musím uznat, že Jirka je zdatný obchodník.Sice asi zaplatí pokutu, ale na medializaci své Výměny vydělá na honorářích od jiných bulváru….

154
Blanche
Reagovat

To George:
Jasně, jsou to super barvy. Hezký kontrast ;-). Jen chi říct, že už mě leze na nervy, jak tady pořád někdo někoho odsuzuje. Když pročtu ty diskuze tady na webu – k výměně manželek, tak se vždycky rozdělí společnost na dva tábory – černou a bílou a už to do sebe šijou.
Zajímalo by mě, jakou nálepku bych dostala po tomhle pořadu já, kdybych se do něj přihlásila. Možná „bordelářka“ :D. Nikdo nejsme bezchybní, proto mi připadnou některé názory příliš odsuzující.

155
Beruška
Reagovat

Manžel od blondýny byl dost podobný manželovi od Justýny, jak už tady někdo podotkl – prostě pěknej vůl. A srovnání pana Martina své manželky s krááásnou blondýnou mi zase připoměl díl s rodinou ze statku. Připadá mi, že pro většinu chlapů stačí, aby ženská byla dlouhovlasá blondýna – nemusí být ani hezká v obličeji a už vůbec ne chytrá a chlapům přestane fungovat mozek a začnou se chlubit kamarádům a v práci a klidně před celým národem potopí svou manželku a napařují se jak kohouti.

156
George
Reagovat

to Zuza.
Neomílám to. Jen to odsuzuji. A znovu jsem o tom psal proto, že jsi to opět otevřela. Dokonce tak, že jsi můj názor označila jako trapný. Proti tomu jsem se přirozeně musel ohradit.
Jinak agrese nemusí být fyzická, ale i například slovní. A tobě netolerance k ní připadá trapná…….
Agresivní pán se projevil ještě jednou. A to tehdy, když o Petře řekl, že na něj křičí. To byla evidentní lež. Ta ťunťa by snad ani křiku nebyla schopná. A pak na ní skutečně zvyšoval hlas on.
Pána označuji jako tlustého nebo agresivního, protože to jsou jeho markanty. Neříkám, že být tlustý je špatné nebo dobré. Do estetických hodnocení se nepouštím. Jestli se to jeho ženě líbí, případně jemu, necht si je takový jak jim vyhovuje. Zvolil si to přece dobrovolně. A názory na krásu se mohou lišit.
Takže mi nic nepodsouvej. To nebylo hodnocení, ale označení a identifikace.

157
Blanche
Reagovat

To Beruška:
Hele, klídek, Manžel Justýny byl trochu jinej typas. Radku tehdy urážel, vpodstatě jí šikanovaj jak děcka na základce. Co podobnýho udělal Jirka paní Veronice?

158
kacule
Reagovat

To George
Takze to shrneme. Budeme kazdeho z akteru popisovat podle jejich markantu ano?
Bezzuba pani, tlusty pan, obtloustly pan a bezprsa pani. Jak se ti to libi? Nejsou lepsi jmena?
(omlouvam se vsem ucastnikum, ja je neurazim, pouze popisuji)

159
Blanche
Reagovat

To George:
Hele, napiš jak bychom mohli říkat tobě. Nebo nám pošli odkaz na nějakou Tvojí fotku, my ti nějaké přízvisko vymyslíme, jo? Myslim, že se určitě něco najde. Pozor, ale bude to jen POPIS!!! ;-)

160
George
Reagovat

to kacule.
Popisuj je jak chceš. Je to určitě veselejší než jména. Snad jen místo obtloustlý pán bych použil tlustý pán. Paní bezprsá by šlo. Nerad přiznávám, ale vůbec jsem tohle moc neregistroval, ale určitě máš pravdu. Ženy to vnímají mnohem víc. A chybí ti přezdívka pro Jehličku. Třeba „majitel bezprsé blondýny“?

161
George
Reagovat

to Blanche
Napiš mi svojí adresu. Můžeme si vyměnit fotky. Možná by bylo na místě osobní setkání, abychom vše mohli posoudit in natura.

162
George
Reagovat

a ještě to Blanche.
Je ovšem otázka, proč lézt na veřejnost s fotkami. My nejsme účinkující za peníze. My jsme kriti anonymitou, to je naše plus. A mínus je v tom, že je to zadarmo.
Ti lidé také došli k názoru, že jejich neanonymita, exhibicionismus stojí za 50 000 Kč. Většina diskutujících zde k tomuto názoru nedošla.

163
Blanche
Reagovat

To George:
Maily nezveřejňuju. ICQ: 251-897-819 můžeš se pochlubit ;-).

164
Veronika
Reagovat

Souhlasím s tím, že Petra na něj hlas nezvyšovala a Martin ji naprosto bezdůvodně z toho osočoval a peskoval ji za to jak kdyby byla jeho dcera a né rovnocenná dospělá osoba…to bych si já asi líbit v žádném případě nenechala…
A jen tak na odlehčení… zaujalo mě, že když výměna skončila, odjížděli účastníci na sraz mezi 8 očima svými auty….ale odtud odjížděli už v autech TV Nova s logem VM…. tak jsem to nějak nepobrala, co to jako mělo znamenat :-)

165
Lenka
Reagovat

Je to náhoda, že už druhá manželka v této řadě VM se zhroutila a nebyl zveřejněn důvod zhroucení?

166
Beruška
Reagovat

To Blanche: Myslím, že si byli podobní v tom, jak všem předhazovali svůj luxus, svou krásnou manželku a na ostatní se dívali zpatra, i když samozřejmě ve včerejším díle p. Jiří novou manželku neurážel a neztrapňoal jako ten od Justýny – to máš pravdu. A myslím si , p. Petra je v jeho moci, že se mu líbí se s ní chlubit a rozhodovat za ni. Dokonce si myslím, že předpokládal, jak to dopadne a i když před kamerami říkal, že to vůbec nevadí, že skončila dřív, doma ji to dá pěkně sežrat. Prostě mi připadá jako takovej ten slovní tyran – vychytrale a nenápadně svou ženu ponižuje, ale to je jenom můj dojem z pár minut před kamerami, ještě sestříhaných Novou, třeba se fakt mýlím.

167
Jitka
Reagovat

Brusko pan Jiří novou manzelku neurazel? Jako darek na privitanou kosmetika a kadernik – jako by automaticky predpokladal, ze prijde zen aco na sebe nedba. Reci o tom, jak se z jeho zeny novy manzel posadi na zadek? To nejsou urazky pro „mene atraktivni“ manzelku?

168
kacule
Reagovat

to George
S tebou se fakt blbe diskutuje, kdyz si ani vsechno poradne neprectes. P. Jehlicka byl charakterizovan jako „obtloustly pan“. ponevadz v 30 letech vypadal dost bidne

169
Míša*
Reagovat

Víš Georgi, můj muž je takový, jaký je. Přímý a výbušný, ale na druhé straně vždycky řekne přesně to, co si myslí, není žádný křivák a mohu se na něj kdykoliv spolehnout. A to pro mě znamená daleko víc. Mmch, asi si se díval špatně, protože on vybuchnul právě na Petru … nebo podle tebe patřilo oslovení „marcipánová panenko“ jejímu manželovi?
Očividně nevěděl, co měla za problém a bral to tak, že jeho ženu připravila o odměnu kvůli nějaké nepodstatné blbosti. A to dokážu pochopit a nemusím ho proto mít za hulváta. Pokud by si to vyříkali mezi osmi očima, tak by asi takto nereagoval. Takto to vypadá, že s tím Petra vyrukovala až později doma.

Myslela jsem, že se na to budu dívat jinak, protože znám verzi pana Jirky. Ale to jak jsem jeho samého a jeho rodinku stihla poznat z jeho příspěvků na jeho webu, bohužel zcela korespondovalo s tím, co včera ukázala Nova (ikdyž to asi nebyl jeho původní záměr).

170
kacule
Reagovat

To Veronika
Taky se mi ten konec zdal cely divny, vcetne vystupu p. Martina, kdyz tam meli udajne resit hlavne chovani kameramana. Potom by cela scena s p. Martinem byla trochu na hlavu.

171
Dáša
Reagovat

Jitko souhlasím s tebou. Bylo to neuvěřitelně urážející. Musím říct, že na to svouje ego měl pan Jiří docela malé auto. Divím se, že se do něj vejde.

172
Atka
Reagovat

To Míša: Naprosto souhlasím!
To Blanche: 22 let že není žádný věk? Proboha! Patřila jsem k partě, která od střední školy jezdila pomáhat na letní dětské tábory, takže ve 19-20 jsme i my, „křehké dívky“, měli na starost oddíl rozjívených dětí a nikomu jsme nepřišli příliš mladí. Jenže to chtělo se děckám věnovat, děti zlobí, když se nudí. A pokud zlobí moc, umět si udržet autoritu. Jde to i v tomto věku. Pokud ta blonďatá slečna chtěla jenom stát smutně u sporákua nezasahovat, tak potom měla jedinou možnost, nechat děckat vyvztekat a zasmát se tomu. Jinak to byly skvělý děti (podle toho jak jsou soběstačné), kdybych neměla doma podobné, skoro bych řekla, že je co závidět. Ten cholerickej ajťák mi připomněl manžela, nijak zvlášť agresivní ale nebyl. Přišli mi celkem fajn rodinka.

173
George
Reagovat

to Jitka.
Já tomu moc nerozumím, ale doteď jsem měl pocit, že ke kadeřníkovi a na kosmetiku chodí ženy pravidelně. A to pěstěné i nepěstěné, škaredé i hezké. Takže to rozhodně provokativní dárek nebyl, ale takové zpestření. Možná se ale mýlím. Ty jako žena musíš lépe vědět, kdo a kdy chodí ke kadeřníkovi a na kosmetiku.

174
ajda
Reagovat

to kacule, Mišo* , ten závěr byl dost ustřižený. Pochopila jsem, že se Martin až venku dozvěděl, že nedostanou peníze. Prostě a jednoduše mu ruply nervy, trochu než agresí mi to zavánělo hysterií. Jirka to ve svých stokrát omílaných vysvětleních přece popisoval tak, že dobře že měl ruce za zády, jinak by mu vrazil. Martina zasáhlo, že jeho paní nepojede na dovolenou a jednoduše to nevydýchal. Bral to jako zradu, oni to neukončili a budou postiženi taky.Mezi náma, ženské někdy dokáží daleko větší divadlo.

175
nany
Reagovat

2George: prosím, co to je chodit na kosmetiku? to je to, jak jí zmalovali ksicht jako velikonoční vejce? ty vlasy se povedly, ale to nalíčení bylo totálně příšerný

176
franta
Reagovat

Lidi mně bylo té Petry tak líto. Za prvé jak je naučená fráze od manžela a jak tomu věří., luxusní byt, abysi nemysleli jaká jsem, podle toho jak vypadám. No její 22, takže ještě myšlením telátko, v dobrém slova smyslu. Ale jak na 22 let vypadá. Zničenou pleť ze solárka, blbě odbarvené vlasy, ty odrosty, viditelně vlasy zhuštovaný ale dost neodborně. Na to jak se prezentovala vypadala dost uboze.Nebylo by o jejím vzhledu, kdyby se tak nevychvalovala.Ani by mne to nenapadlo takhle pozorovat, každej je nějakej. Ale povyšovat svou předělanou a sorry , blbě předělanou(mohla to být docela hezká holka)ženu nad druhou, viz ty jeho trapný řeči. Nevím, no. To je nakonec každýho věc, jak se prezentuje. Vůbec bych jí neměl za zlé , kdyby nezvládla 5 dětí. Ať je to pravda nebo ne, ostuda to není. Ale všimli jste si jí hned prvnídny, jak spomaleně myla nádobí,jak se znechuceně zatvářila když vjížděli do dvora, ať nekecaj že tohle je nadiktoval režisér.I když věřím v manipulaci ze stany televize, ale vnímavej divák si umí udělat o člověku obrázek i tak.
Pane nebo paní George, jak nejste pan Jiří prosím Vás, jak vy vidíte paní Petru, jste takovej nestranej. A co říkáte chování pana Jiřího? Třeba jak říkal paní Veronice, jestli se nebojí aby její manžel nepozvedl laťku až uvidí Petru. Umíte zhodnotit lecos, všímáte se maličkostí.Hezky a obšírně jste popsal pada Martina, jeho chování,zkuste prosím toto i o Jiřím a chudince Petře Děkuji

177
majka
Reagovat

ty jo, ten pan dzorzik tady je teda uplne mimo.. asi fakt majitel te hloupoucke blondynecky.. :-) no a co je jako na chlubeni na tom, ze je nejaka holak blondata (odbarvena) a ze je mlada? to je nebo byla tak asi tretina republiky? a ze bydli v novym a maj auticko? hihi, s tim se muzou chlubit tak nekde v kazachstanu, tady to ma kazdy druhy..

ja si vazim lidi, kteri se nechlubi tim jak vypadaj ani tim co maj.. znam SKUTECNE prachace a ti nikdy nekrici do sveta co maj.. to udela jen hovadko.. a take rikat at me nesoudi dle vzhledu? eee? to melo byt co? asi je zvykla, ze si lidi mysli, ze je jen hloupa blondynka (coz je hloupy predsudek) a ze doufa, ze lide pak zjisti ze je vlastne i chytra?? no to ale fakt neni, takze u ni klidne pouzit uslovi blba blondynka lze..

PS blondata jsem taky a mlada taky ale takove nanynky nam jen delaj ostudu.. proc si toho dedka brala? pro ty prachy? no tak to je opravdu chytroucka.. :-)

178
kacule
Reagovat

to Ajda:
To ja chapu ze Martin vypenil, kdyz se to dozvedel. Ale myslim, ze pokud by tam opravdu resili toho Mateje, tak by prece nevyjel na Petru a chapal by, proc to ukoncila ne?

Muj zaver: Chapu plne mesicni obhajovani p. Jehlicky, protoze jestli Petre nekdo opravdu ublizil, byl to v prvni rade on a jedine on a udelal z ni pred spoustou lidi hloupou husu a hysterku. Je mi ji opravdu lito.

179
George
Reagovat

to Nany.
Proboha, proboha! To bys měla vědět, co znamená chodit na kosmetiku.
Já nevím, jak to tam chodí. Ale já si u holiče říkám jak to chci. Mylel jsem, že i ženy si řeknou jakou mají představu. A že měla zmalovaný ksicht, měla říct, že to tak nechce. Nebo se to nesmí? Ony se musí nechat ženy na kosmetice zmalovat? A za to může ten Jehlička??
A taky jsem si myslel, že existuje možnost říct větu: „Na kosmetiku nepůjdu“. Nebo to taky zakazovala smlouva?

180
nany
Reagovat

George: no to já nevím, nikdy bych se nenechala přemluvit k takový blbině, jako je Výměna… představa, že mi byt prolejzá nějaká cizí nána a televizní štáb bych opravdu nevydejchala i kdybych měla naklizeno, prostě nesnáším, když mi někdo leze do soukromí… koukám na to právě proto, že se velice bavím tím, že lidi za 50 hrubýho dělají ze sebe šašky a potom si stěžujou, jak jim bylo ublíženo… můj názor? dobře jim tak!

181
George
Reagovat

to majka
Píšeš, že jsem úplně mimo. Myslel jsem, že napíšeš proč. Ale ty pokračuješ tirádou o blondýně. Ovšem o té jsem já nepsal a ani ji nijak nehodnotil. Nepsal jsem jaká byla…… Po celou dobu diskuze se zmiňuji o tom, co mě dost zaujalo. O výstupu hysterického pána. Takže pokud je tady někdo mimo, pak jsi to ty. Nebo ty ho omlouváš? Ty jsi majitelka toho tlustého zuřivého pána? (To je ale debilní argument, že? Tak diskutuješ ty.)

182
George
Reagovat

to nany.
S tím souhlasím a mám na to stejný názor. Jen nevím, proč mi to píšeš.

183
nany
Reagovat

2 George: on ten Jirka byl taky dost obtloustlej… navíc je vlastníkem zažloutlých koňských zoubků :-)) a to je mu teprve 30…

184
Mirek
Reagovat

To jsi napsal hezky Jirko, “majitel bezprsé blondýny”. Taky si myslim ze ty jsi JJ protoze mas fakt velky zajem tu na vsechno reagovat jako by se te to dotykalo a navic neustale odvadis rec na zaverecne vzplanuti „tlusteho pana“. Vztah JJ a Petry bych opravdu nazval majetnickym,stejne jako jeho vztahy k jeho autu,pocitaci atd… Jsi jirko jen chlubilek co chtel prekrocit regionalni popularitu.Chtel jsi nam ukazat jake vlastnis auticko, bytecek, ze ridis jakousi firmicku v USA a taky ze VLASTNIS pohlednou zenusku. Zenusku ktera je nesamostatnou zavislou blondynou ktera je ti oddana a kterou drzis penizkama pekne zkratka a ona ti to basti a udela co chces. Kdyby jste meli spolecne penize tak by ji 50kKc odmena moc nerajcovala,takze ji mas na financnim obojku a jsi stastny majitel zlate rybky v zlate kleci. Neustale to vsude ukazujes a chtel jsi se zviditelnit i zde. Ted kopes a pomlouvas a budes se i soudit, ale ruku na srdce-neni predevsim tvoje jesitnost puvodem vseho zleho? Lide jsou ruzni a bohuzel i takovi jako jsi ty maji na svete sve misto, dovcera jsem nevedel ze existujes a to ze to ted vim mi nic nedalo…snad jen to ze jsem stastny ze jsem jsem takovy jaky jsem,mam zenu takovou jakou mam,ze mam deti co maji prirozene osobnosti a ze lidi jako ty neni nastesti moc :-)

185
nany
Reagovat

Mirku, BINGO! myslím si to dost podobně ;-)

186
Filip
Reagovat

mně stačil pohled na to Jirkovo auto a udělal jsem si obrázek – tuzing jak vyšitej z Hypernovy a Globusu :) takovým autem bych se styděl jezdit… no a ta jeho bárbína byla fakt inteligence sama…

187
hanča
Reagovat

Mirku tleskám, výstižné a trefné

188
Veronika
Reagovat

to majka: kolik ti je jestli se smím ptát…když ti 30-ti letý chlap připadá jako dědek? :D

189
Zuza
Reagovat

Mirku, naprosty souhlas. Vystihl jsi to presne.

190
hanča
Reagovat

A kde je dnes Jiří? Orodoval tady skoro měsíc předem a teď nic. George! Přepni chvíli na Jiřího účastníka a pověz nám taky něco

191
George
Reagovat

to Franta.
Ptáš se mě na zhodnocení Jehličkových. Velmi stručně. Dominantní manžel, submisivní manželka. Pro mě nepřijatelný vztah, ale uznávám, že jim to může fungovat. Nebo také v budoucnu nemusí, pokud se jeho žena bude časem emancipovat. Jehličková zjevně nebyla připravena na 5 dětí, kdy nejstarší byl jen o 7 let mladší. Nevěděla, co si počít s výchovou….. Co ovšem nechápu je, že se do toho přihlásili. Jaké důvody k tomu Jehličku vedly? Exhibice? Peníze – tedy myslím peníze z následné medializace? Nebo osobní zviditelnění? Na druhé straně mě napadá, že tu otázku si kladu u všech rodin? Jde skutečně jen o ty peníze? Stojí jim ztráta soukromí a stresy za těch 50 000? Takže Jehličkovi u mě vychází vcelku negativně.
Ale jinak tvoje jednoznačně negativní hodnocení zjevu Jehličkové nesdílím. Kdybych si měl vybrat koho na pustý ostrov, pak určitě jí a ne tu druhou. Určitě se teď sneze déšť kritiky, ale ty jako chlap to pochopíš.

192
Jana
Reagovat

George, a co bys tam s ní dělal? Na pustém ostrově s takovou husou

193
Kachna
Reagovat

vysvětloval by jí, že je opravdu nejkrásnější žena na ostrově:)

194
Jana
Reagovat

Já nevím, ale mě se zdají příspěvky Hmmmmmm velmi podezřelé a myslím, že on má více společného s Vyměněnými – tedy s blondýnou :)
Včerejší výměnu jsem osobně nepochopila, unylá blondýna, podle toho, co jsme viděli, důvod k odstoupení neměla – tady pokud je normální a ne případ pro psychiatra – labilní s komunikačním blokem a špatnou adaptabilitou. Neviděla jsem, že by ji Martin urážel – je trochu startovací, ale žádné nepřiměřenosti jsem neviděla. Jenže na blondýnku se asi nesmí člověk ani křivě podívat ! On jí naopak hodně pomáhal s dětmi ! Sama byla psychicky na úrovni dítěte a tak se nedivím, že doba, po kterou byla schopna zvládat děti byly / dle jejích slov / tak hodinu dvě :) to jsem se bavila ! Jak úpěnlivě volala toho tyrana, toho cholerika :) Manžel blondýny byl vcelku sympatický, trošku vychloubačný / i když Fiar coupe, kterému se říká malé Ferrari, je jak říkám já, Ferrari pro chudé, za málo peněz hodně muziky se o něm také říkává – taky ho mám heč :) / ale celkem v pohodě – neděla naschvály a pod. Myslím, že pokud Nově pomáhá s výběrem párů psycholog – celkem snadno odhalil, že blondýna nezvládne, protože chudinka nezvládá ani sebe. Lituji předem jejího manžela, až dojde na opravdové, životní problémy – navštěvovat ještě manželku v blázinci bude složité :) A Martin měl pravdu – chtěl své peníze – o toho s tím šly a nějaká pipka to překazila – taky bych se rozčílila :) Nedělejme ze sebe pokrytce – důvody o obohacení a nových zážitcích jsou kecy – prachy, to je to, proč se tam lidé přihlašují a proto je taky kupodivu :) chtějí a mají pravdu !

195
George
Reagovat

Mirku, ty jsi se ale svojí ženy moc nezastal, když tam na ní ve vašem dílu křičela druhá účastnice. A to kvůli takové hlouposti jako je nepořádek. Vše bylo druhou stranou velmi zveličené.
Shodneme se ale v tom, že já také jsem rád, že nejsem jako ty. Pokud se někdo sníží ke lži, o něčem to svědčí.

196
Veronika
Reagovat

Jinak ale souhlasím s tím, že se Petra mohla alespoň snažit děti uklidnit a ne hned volat Martina na pomoc….stála a ani je neokřikla…nemyslím si, že by ji neposlechly…
Jak někdo již psal, tak já také jezdím v létě na dětské tábory a jde jen o to, že člověk musí určit nějaká pravidla, která se budou dodržovat a tu autoritu si umět vybudovat. Věřím, že by ji děti jako autoritu braly, nepřišlo mi, že byly nevychované…ale tolik dětí pohromadě, to je potom jasné, že k nějakým šarvátkám dojde…

197
George
Reagovat

to Jana. Takže myslíš na ten ostrov raději tu druhou?

198
Elena
Reagovat

Čauky Míro včera jsem tě viděla v telce a byl jsi fakt dobrej. jen nechápu jak můžete zvládat těch pět dětí. máte všechny spolu nebo je něco z prvního manželství?

199
Veronika
Reagovat

Já bych na ostrov nechtěla ani jednoho ze včerejších účastníků :D takže kdyby se tu našel nějakej pěknej, mladej, statnej jinoch, který se mnou pojede na ostrov, tak se přihlašte :D

200
větrník
Reagovat

On je jako ten Míra ten Martin z toho včerejšího dílu? WOW

201
Elena
Reagovat

Tak to je snad jasný ne???????? To by tady tak nečinil a neodpoutával pozornost. čti a trochu mysli

202
kacule
Reagovat

to Elena
Co blbnes, Mira napsal jeden docela trefnej prispevek. Jedinej, kdo tu vyvadi je George

203
Veronika
Reagovat

Koukám, tady je to samý Sherlock Holmes :D

204
ajda
Reagovat

to kacule: ono se toho zřejmě řešilo hodně, a já to chápu tak, že po všem tom nervování co nám neukázali, vyšli ven a teprve tam Martinovi došlo, že jde i o jeho prachy!!!!! Řekla bych, že se řešily jiné problémy než finance, problémy zda pokračovat či ne, problémy se štábem a proto na závěr to jeho vybouchnutí…

205
Elena
Reagovat

Ten George má pifku na toho Martina a to je všechno. mě by jako ženskou vytočilo kdyby po mě takhle chlap vyjel. martin by dostal mokrým hadrem přes hubu to by ho určitě zklidnilo. a ten míra je zrovna ten Martin. já vím co píšu a on to taky ví moc dobře. Věř mi.

206
větrník
Reagovat

ty jo!!!!! když to zase čtu to jeho i to tvoje tak máš asi pravdu. To je hustý!!!!!!! Měl by napsat co ho tak nasralo na konci jestli fakt ty prachy nebo něco s tím štábem jak tady všichni naráží

207
ajda
Reagovat

kacule a ještě dodatek k Jirkovi. Pokud jeho ženě někdo ublížil, měl zablokovat odvysílání okamžitě! Ne až v den vysílání. Prostě místo měsíčního obhajování na netu, mimochodem mám pocit, že spoustu lidí tím spíš popudil, pokud věděl o problémech, nebyla dodržena smlouva, měl jednat hned! Myslím, že se zalekl předběžných reakcí. Bránit se teď, to už je pozdě, měl na to dost času. Pokud si vzpomínáš, Jirka se objevil na netu s polehčujícím tvrzením – já jsem účastník,he he, byla to sranda, mám do smrti co vyprávět,he he, jsem zvědavý, co odvysílají. Teprve záporné ohlasy diskutujících ho vyburcovali v grafomanii obhajování a vysvětlování, motal se v tom a konečné řešení – smazal všechny příspěvky, bloknul co bloknout ještě šlo.

208
kacule
Reagovat

to Ajda
Podle mne se mel na vsechno vykaslat a pockat co se odvysila. A pak se hajit. Takhle proti sobe hodne lidi popudil dopredu (vcetne mne.-)). Kdybych necetla dopredu neustale obhajoby a naznaky, mozna bych se na tu vymenu divala uplne jinak. Takhle jsem vsak sledovala hlavne onoho Jirku, protoze mne zajimal clovek, ktery skoro vsechny svoje prispevky zacinal zhruba takhle_: Svoji Petu miluju strasne moc, je krasna, chytra a hodna holka, ble ble ble.
Porad jsem nechapala, proc se teda prihlasili do vymeny, kdyz ji tak miloval a po 2 radach museli vedet, do ceho jdou. Mozna po jeho vystupech to trochu chapu.

209
jana
Reagovat

myslím, že Petra byla taky fajn, ale je to jen 22 letá dívka. Ostatní v jejím věku se baví s kamárádkama na diskotékách, cestují, studují. O to chuděra přišla a teď neví kudy kam. Do výměny byla natlačená, nechtěla do ní. Bohužel ve svém věku ještě neumí moc rázně se vyjádřit. Je fakt, že jsem v jejím věku měla 2 děti, ale to je dávno, dnes je jiná doma. Dcera má 25 a o tom, že by měla mít nějaké dítě zatím teda neuvažuje.

210
kacule
Reagovat

Jak uz jsem psala drive, je to vlastne obhajoba jeho sameho a shazovani viny na druhe, ponevadz zacal tusit, co tam vsechno hlavne na zacatku s manzelkou napovidal (byl to hec, Petra nechtela, kyvla jsem az po 2 mesicich premlouvani, muzu si nechat vsechny penize…..).
Nejvetsi vinu nese on sam, manzelku do toho natlacil, dopredu se toho bala a taky to tak dopadlo. Kdyby tam sla sama, dobrovolne a z vlastni vule, mozna by nebyla tak precitlivela na jakakoliv invektiva ze strany kameramana.

211
ajda
Reagovat

to kacule , já mu přece několikrát psala,ať to neřeší dopředu,nebo ať napíše vše když to nakousl, ať si nedělá aliby, že bublina jeho dokonalosti nakonec splaskne.Nadskakoval jak čertík v krabičce. Co chtěl, to má. Chtěl ukázat dokonalou rodinu,ukázal jen obraz namyšlenosti, narcisismu a neuvěřitelné povýšenosti a snobství v podání malého čecháčka. Ale nebyli jediní, myslím že těch rádoby dokonalých, co si Výměnou akurát natloukli ten svůj namyšlený čumák bylo víc.

212
kacule
Reagovat

Ja si tam s nim taky dobre „zadiskutovala“. Pak jsem si ho nasla na NETu a chut k dialogu mne presla. Nemelo to cenu.

213
ajda
Reagovat

kacule, mě pak taky, byl jak kolovrátek a máslo na hlavě…

214
Kachna
Reagovat

to ajda,kačule
Jiří J. -podle mne je to manipulativní osoba, která má, když s ní nesouhlasíte, sklon k agresivitě. Ty jeho umělé úsměvy „jako na pohodu“ o tom napovídají.

215
kacule
Reagovat

kachno, chyba, je to clovek pronasledovany rezimem (ne komunistickym, ale Paroubkovym), mafii a policajtama.
Trochumi pripomina toho vacneho hladovkare z 90. let. Pasoval se do role spasitele naroda a tim padem i do role obeti.

216
Elena
Reagovat

kaculko napsal by to trefně kdyby to byla pravda a o tom dost pochybuju. martínek mugeorgovi asi nepadl do oka. ale kdyby tam nebyla ta trubka a byla bych gtam s ním já, tak Martínek dostane hadrem po čuni nakonci taky. Ale že Míra je ten Martin z Dubče tak na to vem jed.

217
Míša*
Reagovat

Ještě mi neštymovala ta částka, co nechala paní Jedličková Veronice na týden… Za tisícovku bych naší tříčlenné rodině (2 dospělý + jeden skorodospělý) nakoupila proviant tak na jeden víkend. 10 dní bychom z toho opravdu nevyžili. Takže v tomto případě bych hodila panu Jedličkovi poukaz do kosmetického centra na hlavu a požadovala vyšší částku na chod domácnosti.

218
Lola
Reagovat

Tak se musím smát. Jehličková podává žalobu na TV NOVA. Má krásně napsané prohlášení ny svých stránkách. Dost inteligentně napsáno, tak že určitě to není z její pusy. Kdo je všímavý, určitě si všiml, že Jehlička je mistr v podávání tr. oznámení. Rozhodně to je z jeho strany kalkul se více zviditelnit. Jen furt nevím o co mu jde. Musí mít nějak pochroumané ego, nedokáži si to jinak vysvětlit.

219
nany
Reagovat

Míšo??? litr za tři lidi na víkend? to jste teda skromní, to myslím vážně! Jinak máš pravdu, u tý tisícovky jsem jen otevřela pusu dokořán a potom jsem dostala šílenej „výtlem“ :-))

220
Elena
Reagovat

Ta tisícovka byla teda zarážející. Když se chtěli blejsknout tak bych čekala tak desítku už jenom z hecu a kvůli repre v Lípě. Nevíte kolik tam nechala druhá rodinka????

221
Tomáš
Reagovat

Pan Jiří je ukázkou českého maloměšťáctví. Rádoby sportovní auto (Spider jde sehnat už kolem 100 tis.), rádoby luxusní byt (podkrovní 70mˇ2 v Č.L. koupíte kolem milionu), rádoby luxusní manželka, ukázka gentlemana a světáka (viz kosmetický salón a romantický výlet po vyhlídkách). Naprosto podle definice.

Manželka Petra má smůlu, že je hezká. Od malička asi vyrůstala v prostředí, které ji přesvědčovalo o její vyjímečnosti, že tomu začala věřit a ustrnula ve vývoji. Třeba není hloupá, ale změna v ní vyvolá nejistotu a strach, se kterými se uzavře v sobě a začne se koupat ve vlastní sebelítosti. V tom ji navíc ještě podporuje manžel, který viditelně nesnese mít vedle sebe osobnost (možná kompenzace mindráků či neúspěchů)

Pan Martin vede rodinu pevnou rukou a umí si zjednat respekt. S pěti dětma to snad ale ani nijak jinak nejde. Neodsuzuji ho ani za ten konec. Nemyslím, že by mu šlo tolik o ty peníze jako spíš o princip. Je zvyklý za svoji práci dostávat zaplaceno a v kombinaci s mírně cholerickou povahou to v něm prostě chytlo

Paní Veronika je smířená s osudem. Autoritativní manžel a početná rodina určitě neni nic snadného a tak moc času na přemýšlení o dokonalé rodině asi nemá, ale přesto mi nepřijde jako ženská, která by si neuměla dupnout, když je toho moc.

Mám pocit, že to tvůrcům na N@vě moc nevyšlo. Kdyby k panu Jiřímu i Martinovy strčili pořádný ženský od rány, tak lítaly hrnce :-)

222
Míša*
Reagovat

Nany, na zdravé potraviny pro tři lidi je to zcela dostačující … další výdaje už nejdou z mé peněženky :)))

223
jj
Reagovat

Pan Jiří mi připomněl Petra Zvěrinu z VV1. Pomalu začínám věřit tomu, že vše promysleli dopředu, naplánovali scénář a šli tam s tím, že udělají hogo fogo vichřici, zmanipulují bulvár, aby prodali nějaké články – nejlépe na pokračování – soudní spor (určitě víc než 50.000,- hrubého za výměnu), také zdarma reklama na nejsledovanější televizi v nejlepším čase není k zahození. Vždyť dosud Jehličku tolik lidí neznalo, teď ho zná cca 2 miliony lidí – 99% ho nesnáší, ale to 1% mu třeba fandí a to stačí – promo pro 20 tisíc lidí dobrý…, hodně lidí se podívá jak funguje jeho SW na správu dlužníků ….
Odnese to jen jeho manželka, za pár měsíců na ni lidi stejně zapomenou a třeba dostane nabídky na modeling…. Zdá se to být dobře promyšlené, ovšem i riskantní. Na to bych já psychicky neměla.

224
danek
Reagovat

stejně je to divný, že ten ,co se nejvíce zástává Jiřího si jen tak náhodou říká George!

225
George
Reagovat

to Dany.
Lžeš. To, co jsi napsal je lež. Můžeš napsat, kdy jsem se ho zastával. Ani v jediném příspěvku jsem se o něm nezmínil pozitivně. A pokud by George = Jiří a chtěl to tajit, bylo by to dost naivní. To je myšlenkový pochod hodný hlupáka. Kdyby Jehlička chtěl vystupovat pod cizím nickem a tajit to, pak by si dal falešný nick – třeba Danek.
Jinak čekám, kdy mi napíšeš, ve kterém příspěvku chválím, či se zastávám Jehličky.

226
Lola
Reagovat

To jj : souhlasím s tím jak píšeš, že Jehlička to má dost dobře promyšlený. Je to typ hráče. Třeba onen kameraman nějak flirtoval s Jehličkovou, je to šťabajzna to určitě nenechá chlapa chladným. No a Jehlička jen využil pochybení. Je to skrátka lišák, druh obecný, čeleď maloměstská.

227
větrník
Reagovat

Hele lolo to je třeba docela dobře možný to má logiku. Jestli je to pravda pak mu teda ten kameraman nahrál na smeč. to by si teda štáb dovolit neměl. oni maji bejt profíci. je divný že se k tomu nova nikde nevyjadřuje. nebo snad někde jo????????

228
kacule
Reagovat

Ja si myslim, ze Nova ma celeho Jiriho Jehlicku na haku. Nejakej ratlik, co jim nafa za patama takovej gigant vubec nemuze rozhazet. A jeste jim vyrobil paradni sledovanost.

229
Fanda Moravský
Reagovat

Myslím že se tam zas tolik nestalo a Nova se z toho snaží vytřískat senzaci. Ty lidi nebyli o nic větší nebo menší troubové jako v minulých dílech. Ty reakce jsou taky jako vždycky – větší nebo menší troubové. Nově jsou tady zaručené detektivní zprávy kdo je kdo. A všichni kecají a chtěji jen útočit na druhé. A ostatní vědí, če kecají ale přikyvujou protože se útočí na ty s druhým názorem. Elena ví asi hovno, a tenhle Danek dvěš hovna.

230
danek
Reagovat

Téměř v každém

231
kacule
Reagovat

jo a uz nechte George napokoji. Je sice trhlej, ale Jehlicka to urcite neni. Psal se jako Jirka nebo Jirka ucastnik a jeho prispevky nikdy nemely ani hlavu ani patu a obsahovaly zhruba 2x tolik hrubk, jako ma prumerny prispevek jakehokoli jineho clena diskuse (vcetne mne:-)))

232
větrník
Reagovat

a tak neni ta nova s tím jedličkou ňák domluvená?

233
nany
Reagovat

Míšo, asi máš pravdu, je fakt, že jsem o tom nepřemýšlela, protože nakupujeme většinou o víkendu na týden pro 4 lidi a nelámeme si moc hlavu, jestli nám něco zbyde na týden příští… nechtěla jsem tě nikterak urazit, nemám důvod :-) ta tisícovka u Jehličkových na 10 dní mi ale směšná přišla

234
George
Reagovat

Opět lžeš. Ale to už jde mimo tvůj duševní obzor. Není to ani v jediném.

235
Zdenda
Reagovat

Zase o takovém luxusu Jehličkových bych tady nemluvil, jejich byt má k luxusu daleko. Nic tak luxusního jsem tam neviděl. Televize a sedačka. NIc cenného jsem tam neviděl. A navíc byt v podnájmu.

236
Veronika
Reagovat

No tak já si zase nemyslím, že by jí peníze nedal, kdyby došly…pokud to bylo na nákup pečiva a podobných základních věcí, tak nebylo potřeba nechávat tam majlant, ne? A určitě to nebylo poprvé, kdy se objevila „jen“ tisícovka…

237
hana v.
Reagovat

ja tedy nechapu, proc se ten pan jehlicka (mimochodem opravdu nomen omen) tak obhajuje a chce soudit..? co jako cekal? je to uplny prostacek, ze si neprecetl smlouvu a ze netusil jak muze dopdnout?? vsichni tusi, ze nesleduji dokument ale sou, ktera se hot obcas musi pribarvit a prichutit, protoze radoby blondynka moc zabavy neudelala..

ale uprimne receno, me to stejne nebavi a zvysovat si sebevedomim dalsim ztrapnovanim uz tak dost ponizene petry a uz tak dost pomluvenyho jehlicky zacina byt nuda.. uz aby slo jste to co jite a bylo o kom mluvit… :-)

238
Lola
Reagovat

Už nechte Jehličkovou a její nešťasnou hlášku o luxusu být. Třeba vyrůstala v chudším prostředí a Jehlička jí nabídl jen hezký pronájem a ona to bere jako výhru. Je fakt, že na mě jejich byt působil klasisky katalogově. Měla jsem podobně zařízený byt a navíc jednu cenost k nezaplacení. Tak vlastně jsem si žila líp jak oni, ne tak maloměšťácky. A až se přestěhuju do nového domečku tak mi Jehličáci můžou víte co. Ať se třeba osypou šiškama.

239
Mirek
Reagovat

2 GEORGE:

začínáš mě bavit,ale to jsi měl dělat včera v televizi a né tady na fóru. Neměl jsem v úmyslu dál diskutovat, své jsem k tomu řekl ale k tvému štěstí jsem své rozhodnutí přehodnotil. JIRKO, proč tě tak ročílí když někdo napíše GEORGE = JIRKA. Ty se za svůj výkon usměvavé voskové figuríny stydíš? ;-) Co blbneš, byl jsi dobrej. A proč se teď snažíš tady lidem vnuknout to že já jsem tvůj protějšek z výměny? Teda napřed jsi napsal že jsem Mirek z jiné výměny, ale potom když to blbě pochopili a mysleli si že jsem Martin tak jsi je při tom nechal a ještě jsi to furt dokola zdůrazňoval. Jenže proč ne jako GEORGE ale jako ELENA která(ý) to potom několikrát zase vnucovala v závěru svých příspěvků? Takže to máme pochopit že GEORGE = JIŘÍ = ELENA? ;-) Kolik máš ještě falešných identit? Začínáš mi připadat hodně jednoduchý a nevěřím že vedeš nějakou firmu v USA. Co by tam z toho měli? Jaké máš převratné know-how které jsi si patentoval. Je to jen jakási zástěrka toho co ve skutečnosti děláš. Spíš bych řekl že jsi vychcan co těžil ze známostí v politických kruzích, pereš jim úplatky, lobuješ a uplácíš a že ti to Jirka Paroubků nějak překazil když na něj máš takovou pifku a rozhazuješ miliony za jeho odstranění. Co by jsi z toho jinak měl? Blaho lidí v tomto státu v tom určitě neshledáváš. Ty jsi typ co se žene jen za svojím blahobytem a sám sebou. Ani tvá druhá žena tě nezajímá jsko člověk když jsi ji kvůli své reklamě vyštval někam kam nechtěla. A mimochodem, proč ti to neklaplo s první ženou? Měla svůj názor a nebo to byl plánovaný upgrade tvé nic moc image? Měj se hezky Jirko z podkroví, nezapomeň škvírou klícky občas podrbat to tvý blonďatý koťátko a až bude chtít po tobě něco jako opravdové city a lásku tak mi napiš, vysvětlím ti co to je. Silikonové čipy, domy, auta a naducané konto to bohužel nikdy nemůže nahradit.

PS: dovol Petře koupit králíčka kterého si přeje, kočička už na citové naplnění nestačí! Nebuď tak krutej!!!

240
danek
Reagovat

to je zajímavé, mám tu jen tři krátké příspěvky, ale pro někoho to stačí pro posouzení mé inteligence, že Ferdo

241
Hany
Reagovat

Myslím, že Petra byla hlavně co se týče výchovy dětí nezkušená. V jejím věku se není ani co divit. Možná, kdyby do Výměny šla z vlastní iniciativy měla by větší motivaci. Děcka nebyly nejhorší, jen se nebát je trochu zpacifikovat a zaměstnat.

242
ajda
Reagovat

Znovu jsem se podívala na záznam…..Veronika vytáhne tisícikorunu a říká: „hm, tisíc korun, t.j.asi na ty svačiny“ a poukaz na 50 minut do studia SUN….

243
ajda
Reagovat

George= Větrník= Fanda Moravský= Elena!!!!!! Shodné IP!

244
danek
Reagovat

no tak to vše vysvětluje

245
Veronika
Reagovat

Že by „roztrojená“ osobnost? :D

246
monkey
Reagovat

Tak jsem si to přečetl celé a nestačím se divit… George ať se nezlobí, ale je trošku více zainteresovaný v obhajově Petry. Vlastně se tu rozhádal skoro se všema jen proto, protože ji hájí… Fajn, když ho to baví … Ale já bych raději napsal něco k té výměně:
Nevím jak moc Nova manipuluje s materiálem, ale podle toho co jsme měli možnost vidět, tak říkám toto:

Nepochopil jsem kecy Jirky o jeho žene, dokud jsem neviděl jeho „vytuněnou“ káru.. Pak mi to sepnulo… Dobrý auto pro rodinu s malým dítětem, opravdu… Ale ono je třeba stále asi dokazovat sobě i okolí, jakej je borec… Myslím si, že Jiří se celou dobu pouze chlubil tím, jakej je a co má. Chlubil se sám sebou, svou ženou, svým synem, svou prací, svým bytem, svým autem… tohle nešlo prostě vidět jinak, tohle čepejření musí mít kořeny už v dětství…
Jeho žena Petra je mladá holka, nesebevědomá, asi i hloupoučka ve smyslu, že ji chybí tvrdé životní zkušenosti. Snaží se nezklamat svého pana Božského, pravděpodobně to ale ještě nikdy nedokázala, a tak se nechala navrtat do týhle mediální sebevraždy. V druhé domácnosti nestíhala hlavně děti, jakoby se jich bála, že ji něco udělají… Smutně stála u sporáku a před dětma radši utekla… Když přišla rodinná kamarádka, ani se nepředstavila, nepodala ruku a zase šla pryč a pak už jen zaraženě seděla na gauči a mlčela… Důvod neznámý, buď se něco stalo, co jako diváci nevíme, nebo zjistila, že na to nemá a už přemejšlela, co její pan Božský řekne, až mu oznámí, že končí.. myslím si, že ohodnoceni „slepice“ skutečně sedlo. Je ale mladá a může dospět, podle mě dospěje jednou díky velmi tvrdým zkušenostem…
Martin – bodrý chlapík, lehce cholerický nesnášející odpor – jedním slovem, vůdce smečky, alfa samec, tomu se neodmlouvá a už vůbec se nepodrývá jeho autorita. Zkusila to lehce Petra a bylo hned jasné, kdo je kde pánem… Snažil se a myslím si, že se velmi ovládal a byl na ni milý a pomáhal ji. Mluvil s ní jako se zkušenou ženskou, nebo od ni očekával to, že na vzniklou situaci bude reagovat jako dospělý člověk, a to je jediné co špatně odhadl… Měl tam totiž doma ve skutečnosti šestý těžce zamilovaný dítě v těžké pubertě… možná by to zvládli, ale držet ji tam násilím nemohl a ona skončila… Jeho naštvání na konci bylo asi oprávněný, hájil totiž svou manželku a ne sebe…
A nakonec Veronika – máma pěti dětí, s bohatými zkušenostmi, která moc dobře ví, kde je její místo a kde jsou mantinely a co funguje. Její pohled na syna Jirky naprosto trefný, Jirka opáčil, že je syn vychováván jako osobnost, nám bylo ukázaný klasický malej vztekloun, kterej zase chtěl terorizovat dospělý, ale ta paní mu to nežrala, kdežto maminka už by byla asi na prášek Valia… Myslím si, že Veronika by klidně mohla být mámou i pro Petru a Petra by se ledascos přiučila a možná by nakonec i těch pět dětí mohla mít, ale s dobrých chlapem a ne samolibým volem, kterej ji na její cestě životem de facto nikam nevede…

247
danek
Reagovat

Monkey – naprosto přesný

248
marcela
Reagovat

tý jo. Ty mají ale s ostudy kabát. Co Jirka, tomu to ani nedojde jak je samolibej ale chudák ta Petra. Přitom stačilo držet před uvedením dílu zobák. Většina lidí by to přešla jako nezdařilej díl s namyšlenou rádoby sexbombou a jejím blbečkem. Ale takhle to ještě sami od sebe rozmazávat aby se na jejich foux paux jen tak nezapomělo.Jo lidi jsou různí a koneckonců co bychom chtěli.Do takovejch pofidérních projektů se roumně uvažující člověk nepřihlásí.

249
Vojt@
Reagovat

Někdo se tady chce pořádně nahrabat, ale Nova to není. Zřejmě manželé Jehličkovi sehráli patřičné divadlo aby si pak vydělali na žalobě. Co je pak proti odškodnění za citovou ujmu těch usoplených 50 klacků?? Jehličkovým ještě nahrává fatk, že Nova( i Prima) leží radě v žaludku, tak ji budou penalizovat za každou ptákovinu..Nova má totiž dané licencí na „Manželky“, že nesmí překrucovat. To by pak už žádnou nedostaly a přišli by o cenné peníze za nejsledovanější pořad víkendů…

250
Momíííkk
Reagovat

jaaaaaaaj xD malej trapas ne? xD

251
janinka
Reagovat

to vojta citová újma se neodškodňuje, nejsme v americe.. :-)

a co zaplatí nova radě pro vysílání není podstatný, to totiž ti účastníci neuvidí.. ti to musí vymoct soudně.. a kdo zná českou justici, tak tuší, že dostanou maximálně omluvu..

já slyšela, že to moc manipulovaný není, nebo alespoň ne tak, aby to šlo prokázat..

dobře jim tak, petra životní zkušenost NUTNE potrebuje, proboha, vzdyt je ji 22! to uze dost davno plnoleta a mohla by byt treba pani poslankyni (vekova hranice 21 let!) tak tady o ni nemluvte jako o mladoucky a neomlouvejte jeji jednani vekem! 16 ji nebylo..

252
Pavel
Reagovat

Chodil jsem s Petrou Jehličkovou – Štočkovou na základku. Abych to řekl lidově, jak řekla Helena Růžičková: místo mozku z piva kostku. Stěží se dopracovala na učňák. Nikterak učňovská zařízení nepodceňuji, ale jak se Petra vyvyšovala a myslela si o sobě bůhví co, tak to nikam nedotáhla. Stačila rozvést manželství, ale ono se jí to za 10 let vrátí. Pan Jehlička ji vymění za mladší, dokonalejší. A o pověsti pana Jehličky bych raději pomlčel.

253
jna
Reagovat

Pavle a jak se vyvyšovala? Vždyť včera působila sice jako blbka ale skromně

254
Raden
Reagovat

Teda tady to žije :-)
Nevím, mně Jirka nijak nevadil, vlastně nikdo z celé včerejší výměny, jediný, co jsem nedala, bylo fakt Petřino ne-jednání s dětma. Jinak ji mi fuk, jak kdo vypadá, či jaké má auto (mimochodem si nemyslím, že to bylo vytuněné, spíš mi to přišlo jako sportovní fiat přímo z výroby, ale stopro bych to tvrdit nemohla).

Co mi ale vadí neskutečně, je ten postoj účastníků jednotlivých pořadů – podepíše smlouvu – v duchu už počítá peníze – tvrdí, že je všechno zmanipulované. To je dost ujeté, svého času s tím tady pořád prudil Pavel ze druhé řady, teď Jirka. Kdyby to byla první řada, tak neřeknu, ale tidle už přeci opravdu vědí do čeho jdou :-/

Jinak – Ajdo, dobře napsáno :-)

255
Jirka
Reagovat

Pan Jehlička viz. Kožený.

256
Vojt@
Reagovat

to janinka: Po Nově budou přes soud chtít jedině peníze. Myslíš je jim bude omluva stačit na zaplacení soudních výloh? Jedině, že by pak chtěli ten honorář, na který asi podle pravidel nemají nárok…

257
Vojt@
Reagovat

to janinka: Po Nově budou přes soud chtít jedině peníze. Myslíš je jim bude omluva stačit na zaplacení soudních výloh? Jedině, že by pak chtěli ten honorář, na který asi podle pravidel nemají nárok… Stejně jim je žaloba k ničemu. Ten honorář by jim stačil tak akorát na ty výlohy, na dovolenou už asi ne…

258
Jitka
Reagovat

hodne se tu mluvi o tom ze ve 22 dvou je Petra na deti mlada a nemuze je zvladnout. Jenze drobnost. Jeste moje generace povazovala 22ti letou holku bez ditete pomalu za katastrofu.Vetsina mych spoluzacek ze zakladky v tomto veku mela uz minimalne 2 (je mi 40). A zaznel tu i nazor, ze mnozi z nas zvladali v 19 bandu 14tiletych pubertaku na ruznych taborech. Takze o veku to tak uplne nebude. Stat a koukat na 5 ocividne se nudicich deti a cekat ze se stane zazrak… Na proti tomu tvrzeni Martina, ze ji deti nic nedelaly, protoze jim nakazal ze musej byt hodne, me fakt rozesmalo. Docela me i zarazila scenka ze zacatku, kdy Martin vyhlasil odjezd na nakup a Petra si vydechla,ze chvili od deti zmizi a pak to ve vratech prohlasil za vtip…. ponekud divny smysl pro humor ve chvili, kdy uz bylo asi videt,ze se tam Petra „dusi“.
a k emocim, ze Martin na konci bouchl. asi nikdo krome ucastniku si neumime predstavit tlaky co vytvari uz jen pritomnost stabu. Porad jsem si rikala i v predchozich dilech, ze zit 10 dni v cizi rodine pri trose slusnosti a taktu proste nemuze byt problem, staci kdyz oba partneri chteji…. ale pak sem si predstavila drobne postuchovani, neustale dotazy od stabu atd a nevim, jak bych v lecktere situaci obstala

259
janinka
Reagovat

to vojta: no, samo ze bude chtit penize.. ale ja reagovala na tvuj prispevek, kde jsi psal o odskodneni za citovou ujmu.. citova ujma se v cr neodskodnuje!!!

jinak zaplaceni soudnich vyloh je dalsi vec a ta se resi zvlast, to neni meritum veci!

jinak ten tip s omlouvou – pohybuju se v pravnickym oboru, takze ti muzu v klidu rict, ze nic vic nez omluvu jim soud neprisoudi (at uz budou pozadovat cokoli..) omluva je tak zhruba maximum co ti soud za pomluvu apod. da.. bohuzel.. osobne si myslim, ze kdyz je nekdo tak hloupy a za 50.000 se proda, tak at se nedivi.. 50.000 jsou pekny penize a zadarmo jim je nikdo neda aze z nich udelali hlupaky vesti nez jsou ve skutecnosti je detail..

meli lepe cist smlouvu co podepisovali!!!

260
Jana
Reagovat

Ani se nedivím, že v térodině s tím despotou blondýna nevydržela. Nevím kdo by to bez úhony vydržel 1O dnů.

261
danek
Reagovat

byli už mnohem horší

262
Mifule
Reagovat

Ten režisér – kameraman je pěkněj slizoum už od pohledu. Péťa ho měla rázně odkázat kamsi. Ve svém věku bych se s ním nepárala, ale ve 22 by mě to taky rozhodilo. Všichni víme houby, co se tam vlastně stalo.

263
Mifule
Reagovat

Kameramam Matěj Liška

264
mina
Reagovat

Tak takhle jsem si už dlouho nepočetla.
Koženková sedací souprava ze Sconta není žádný luxus/shodou okolností jsem ji rovněž kupovala do pronájmu/..11 000 Kč v akci.Byt je odpovídající době,ve které žijeme,je hezký,vkusný,ale určitě ne luxusní.

Ale to nejsou tak podstatné věci,pan Jiří s Petrou jsou pouhými materialisty,kterí snad ani nežijí svůj život,ale stále plní nějaké představy o životě,které vyčetli z časopisů nebo odkoukali z televize.Jak chudý může být život!

Pan Martin je cholerik,ve svém životě jsem poznala dva,oba jsou úspěšně rozvedení,byť měli vedle sebe ženy chytré,pracovité a pohledné,nešlo to vydržet.myslím, že paní Veronika to zvládne,přeříká si pro a proti a zjistí,že mnoho možností nemá,pět dětí je pět dětí,.Já osobně bych asi volila cestu trnitější,ale svobodnější.A určitě bych si dala spravit zuby,protože pan Martin ji je spravit nedá,ale po výměně možná.

Milá Petro,na světě běhá opravdu moc hezkých žen,upravených,zajímavých,voňavých,vzdělaných bystrých,máte se ještě moc učit,mládí uteče a co nabídnete pak?

265
Jitka
Reagovat

kameraman slizoun… ale Petra se asi od zacatku prezentovala jako krasna, tak co kdyz to byl zamer ji tak prezentovat a trochu prodat ze strany stabu? Pak bych se nedivila, ze kameraman loudil o efektni zabery… ale zas to je jen zamysleni.
a myslim si, ze pana Martina by tech deset dni trosku vyrovanejsi a raznejsi zenska zvladla bez problemu.

266
nany
Reagovat

mino: ty Veroničiny zuby jsem teda opravdu nepochopila! Je opravdu možný, že jsou mezi námi lidi, kterým nevadí, že nemají zuby? Manžel mi sdělil, že jsem povrchní, tak asi jsem.

267
kacule
Reagovat

chybejici (neboli nenasazene) dospele řezaky dvojky jsou celkem častym jevem. Zuby nevypadaly zkazene, spis ji oravdu nevyrostly.

268
nany
Reagovat

kacule: no a co? mně byla ta paní Veronika velice sympatická, ale nechat si udělat můstek snad dneska může každý. Není to operace, nejsem zastánkyní plastiky.

269
Mifule
Reagovat

Souhlas s nany, pani mi byla taky sympatická, ale zuby jsou jednou z hlavních vyzitek člověka, vždycky to vypadá tak nějak divně, když má někdo vpředu díry jak vjezd do stodoly. Úplně mega úsměvnej byl tenkrát ten manžel od Justýny, značkové hadry a zuby jak noty na buben, ten mě pobavil.

270
nany
Reagovat

Mifule: no on teď ten Jirka měl zas zuby žlutý jak kůň… a tak nějak asi ani nebyl kuřák :-))… místo toho, jaký má auto a „luxusní“ byt by měl koukat na to, že zuby jsou ozdoba huby ;-)

271
nany
Reagovat

Mifule: no on teď ten Jirka měl zas zuby žlutý jak kůň… a tak nějak asi ani nebyl kuřák :-))… místo toho, jaký má auto a „luxusní“ byt by měl koukat na to, že zuby jsou ozdoba huby ;-)

272
Jiho
Reagovat

Jirka má pravdu snad jen v jednom: ty silikony nejsou špatný nápad ;-) Viz

A pro George – máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu! I když nás za to místní dámy sežerou, fakt je, že na světě asi není chlap, co by si na ostrov (klidně i jen do té Dominikánské reppubliky) vzal raději paní Petru než tu blondýnku!

273
nany
Reagovat

Jiho: a ty kecáš, kecáš a kecáš :-.))) ta blondýnka byla právě Petra, ta druhá paní byla Veronika… ty by sis určitě vzal tu blondýnku (Petru)

274
Jiho
Reagovat

aha, tak sorry, upřímně – původně jsem tam měl napsáno „na světě asi není chlap, co by si na ostrov (klidně i jen do té Dominikánské reppubliky) vzal raději tu bezzubou paní než tu blondýnku!“ Jenže pak jsem podlehl záchvatu politické korektnosti a popletl jména ;-)))

275
nany
Reagovat

Jiho: to je v pohodě :-))) můj mnažel mi taky říkával princezno a teď už by mě určitě vyměnil, protože narozdíl od něj stárnu :-))) je to běžný, chlapi prostě nevydržej stárnout vedle ženský, ale tak nějak jsem s tím srovnaná, smutno mi je, ale to je přece jenom můjh problém :-))

276
Pavel
Reagovat

Opět koukám, jak tu píšete o věcech, které znáte jen z rychlíku.
Nepřišlo nikomu zvláštní, jak posledních několik dílů bylo najednou klidných? Proč asi.
Situace byly mnohokrát stejné jako ve starších dílech, ale komentáře jsou polsední dobou jiné, méně konfliktní.
Že by se Nova sama od sebe uklidnila nebo snad autocenzura.

I v tomhle díle bylo na první pohled několik nesmyslů jako třeba jízda soukromými auty na 8 očí a zpět Passaty z Novy. To nějak nehraje. Dokonce se tam změnila i jedna košile až po odjezdu z domova. Nebudu nikoho hájit, ale znám atmosféru a stres při natáčení. Natáčení mezi 8 očima znamená, že třeba ráno vyjedete z domova, na silnci jste celkem asi 2 hodiny a zpět se vracíte k večeru. Těch 5 minut se celkem točí a čeká na natáčení klidně 5 a více hodin.

277
zora
Reagovat

Paní Petra je právě takovou ženou jakou muži rádi ochraňuji tak proč ji to zazlívat.Proř by žena měla být výkonný automat na všechno.
Že nezvládla 5 dětí ano já bych je také nezvládla a je dost možné,že ani jejich vlastní rodiče je nezvládají když se před štábem i návštěvou mlátily jako pominuté.
Nakovec matka pěti děti nezvládla jednoho malého klučinu,že.
Nechci ji ale kritizovat neboť chudák žeská má doma hnusné ano hnusného nerváka .A je asi zázrak,že nás nepřekvapil infarktem který by si za své výstupy a obžerství jen zasloužil.

278
kacule
Reagovat

Nezdalo se mi, ze by matka 5 deti nezvladla jednoho maleho klucinu. Natakove zachvaty je opravdu nejlepsi si ditete vubec nevsimat a nechat ho vyrvat.

279
Beruna
Reagovat

Halooo, lidi proberte se… To se tady nenajde jediný člověk, který má dvouleté dítě a ví, jak je to poměrně složitý a náročný věk? Copak jste nikdo nezažil to období vzdoru, kdy ta mrňata dokáží každé sebemenší nepochopení a každou nespokojenost odměnit záchvatem vzteku? Nechci se nikoho zastávat, ale málokterý rodič-vychovatel je tak dokonalý, že se mu toto vyhne. Samozřejmě záleží na temperamentu dítěte, ale po zhlédnutí včerejšího dílu bych těžko dokázala učinit závěr, že ten malý byl rozmazlený. A dokonce chápu i ten výrok jeho otce o tom, že v přítomnosti maminky by zasáhl, ale za daných okolností, kdy děcko trávilo čas bez maminky, nechtěl mu brát jistotu, že jako tatínek je tu pro něj.
Možná se vyjadřuju trochu zmateně, ale věřím, že kdo mě bude chtít pochopit, tak pochopí.

280
pravda
Reagovat

Lidi, shlédla jsem záznam z nedělní Výměny, a musim říct, že sem byla v šoku. Vystupovala tam totiž blondýna Petra, kterou znám už ze školy a pěkně se tam přetvařovala. Kdo jí sežral nevinnej miloučkej úsměv, nechal se pěkne napálit. Tahle holka je už od mládí povýšená nanynka, naprosto nepoužitelná pro normální život, maximálně tak pro ozdobu, ale to nesmí otevřít pusu, protože pak čelisti padaj všem kolem, jak je jednoduchá v myšlení. Ten její manžel má tady v Lípě „úžasnou“ pověst, nejen že ho honili po městě cajti a snad po něm i stříleli, přitom jim nechtěl zastavit a ujížděl v tom svym namachrovanym rádoby „rodinnym“ autíčku (zřejmě si hrál na Bonda nebo co), ale ještě se snaží všelijak zviditelňit, například pořádáním demonstrací proti Paroubkovi apod. Paroubka taky ráda nemám, ale myslím si, že Jiřímu J. nejde ani tak o princip, jako o vlastní zviditelnění, což ukázal i účinkováním v TV show.. Naprosto pak nechápu jeho žalobu na Novu, když z toho vysílání jasně vyplynulo, že to vzdala labilní Petra kvůli svýmu neskutečně přecitlivělýmu a namyšlenýmu ego.

281
sasa
Reagovat

nekdo by mel petre opravit preklepy a pravopisne chyby na jejim webu (www.petrajehlickova.com). kdyz si to neumi sama po sobe precist. takhle nevypada zrovna dvakrat chytre…

282
mina
Reagovat

nany.nevím,jak by se tvářil manžel,kdybys mu v intimní chvíli ukázala chybějící trojky vlevo i vpravo nahoře,pak by asi rychle změnil názor.Zkrátka doba pokročila,lidi bez zubů si pamatuji z bývalého Sovětského svazu,afrického kontinentu a dob mého dětství u starých lidí.

283
Míša*
Reagovat

Veronika je podle mě máma, pro kterou jsou děti a rodina přednější, než ona sama. Chápu to. Mě taky docela dlouho trvalo, než jsem přišla na to, že rodinka ledacos oželí nebo zvládne sama, a že si prostě musím najít čas i pro sebe :). Ale ona tam také řekla, že je načase, aby o sebe začala víc pečovat, takže určitě dojde i na ty zuby :).

Nany, já se neurazila. Každý nakupuje jinak, každý má jiné potřeby a v každé rodině mají také jinak nastavený rozpočet a rozděleno kdo co hradí. Jen jsem tak přemýšlela, jak dlouho by mi ta tisícka vydržela … a došlo mi, že tak nějak mě stál páteční nákup na víkend – tzn. nějaké maso, ovoce, zelenina, brambory, rýže, pečivo, mlíko, vajíčka, jogurty, sýry, šunka, vody, džus … prostě běžné potraviny – to přece není až tak velký nákup :).
Vím, že v některých dílech už se tisícovka objevila i pro vícečlennou rodinu, tehdy to bylo tak nějak pochopitelné, vzhledem k jejich situaci, ale u rodinky, která se holedbá luxusním bytem, mi to taky přišlo směšné.

284
sarka
Reagovat

Nechapu jednu vec, pokud se jim nelibilo jednani stabu a bylo tam snad i nejake obtezovani a urazky, nerozumim tomu, proc jeste pokracovali v nataceni ve smyslu, ze se sesli mezi osmi ocima, proc pak jeste na kameru komentovali to, co jim ta vymena dala……Mela jsem dojem, ze jsou na stab nastvani, podle toho, co se ted pise, tak proc ty dotacky??? Ja bych urazena a nastvana kvuli stabu, tak uz se jim na nejake nataceni vykaslu, balim kufry a jedu domu a nehraju jeste saskarnu na kameru! Takhle to pro me opravdu vypada neverohodne.

285
quido
Reagovat

vím jedno, když matěj zařídil při jiné výměně že s vyměněnou manželkou zůstal téměř celý den spolu jen ve dvou byly večer oba nadmíru spokojeni jak jim ten den krásně plynul

286
nany
Reagovat

mino: přesně tak, ještě zlatý zuby, z těch mě bere amok (teda když jsou přední, stoličky poněkud lidem neprohlížím) :-)) tchýně má taky dole vytrženou dvojku a já se tam snažím nedívat, ale přitahuje mě to jak magnet, furt jí do tý huby čumím, jak tele na nový vrata… nechápu to, protože bývala dost na hezký oblečení a že si nenechá udělat přední zub mi nejde na rozum

287
nany
Reagovat

Míšo: nakupujeme zhruba stejný potraviny, akorát díky tomu, že jsem masožrout a miluju hovězí, tak mě to asi stojí trochu víc, ale měla jsem taky pocit, že když si hrajou na luxusní hogo fogo, tak je tisícovka dost zvláštní peníz (k smíchu)… nehledě na to, že Veronika tam myslím žádnou obálku s penězma nenechávala ne? nevím, jak jsou nastavený pravidla, dívám se až na třetí řadu

288
bety
Reagovat

Lola:Ráda bych ti připomněla,že VĚTŠINA občas znamená jen to,že všichni blázni jsou na jedné straně. Mám na tebe otázku:Co je ti po Petře?Ty jí snad chceš nějak pomoct?Nazýváš ji zde slepicí a jinými „přezdívkami“:)))ha ha ha to jsem se zasmála,jsi opravdu vtipná…A co nám zde asi tak po celou dobu trapně dokazuješ svými příspěvky ty?Pokud je křehká a krásná a jemná blondýnka slepice,tak ty nejspíš budeš KRáLOVNOU těch slepic,zřejmě vládneš celému XAVEROVU a nádherná Peťa tě zřejmě nejvíce vytáčí tím,že vybočuje z řady.Protože jak je vidět,tak ty víš o slepicích a blbkách ůplně všechno,takže teď tě nejvíc čílí to,že jsi svůj certifikát(pro právoplatné slepice)udělila nějaké méně schopné…A snad se teď malinko bojíš,že vám PRAVýM,uštepačným,závistivým,utlachaným slepicím,co kolem sebe neustále zlomyslně klovou(jak to zde dokonale předvádíš po celo dobu sama)bude dělat ostudu?Poněvadž ona asi Peťa,je opravdu příliš skromná a pokorná,než aby někoho pomlouvala,či napadala…Takže,se máš čeho bát!!!Ta vašemu SLEPIČíMU jménu,na které jsi ji pasovala,zřejmě opravdu čest dělat nebude!!!

289
Míša*
Reagovat

Nany, ze začátku ukazovali, která manželka nechává kolik peněz, pak od toho pomalu upouštěli a teď jsem si všimla, že ukazují spíš ty extrémní částky.
PS: Hovězí opravdu moc nemusím – spíš drůbež, ryby, občas vepřová panenka, nebo kotleta a na dobrou svíčkovou se raději nechávám zvát tam, kde to opravdu umí. Jsem fajnšmekr :)))

290
Katka
Reagovat

Vy všichni kteří jste psali že Jedličkovi jsou debilní atd..tak bych vám chtěla napsat že to není žádná pravda ,spíš jste debilní vy!!!!!!!!!
Martin byl blb a ty jeho parchanti jak jim tam lezla prdel,to bych taky nevydržela . Vůbec se nedivím Petře že to chtěla ukončit.Jedličkovi jsou moc rozumní a chytří lidé.Petra je krásná a vůbec na to není pyšná . 10 bodů z 10 pro Jedličkovi!!!!

291
Katka
Reagovat

Může být i chytrá blondýna viz Paní Petra.At mi nikdo netvrdí že je to slepice.

292
Katka
Reagovat

Nemachruj Lolo , bydlíš v nějakym stanu nebo v boudě pro psa tak nezávid slušným Jedličkům , ty by sis na to nevidělala,oni jo.

293
Katka
Reagovat

Nejseš ty Lolo také blondýnka? Ovšem paní Jedličková je chytřejší než ty. Krom toho bych chtěla vidět teba jak bys zvládala 5 parchantů kterejm leze prdel a chtěly by se s tebou prát.

294
nany
Reagovat

Míšo: jsem taky fajnšmekr, ale ráda vařím, takže se zvu sama :-))) dneska bude ohromný krůtí stehno s knedlíkama a se zelím… mňam, už mi tečou sliny jak Novotnýmu, když mluví o jídle :-))

295
ajda
Reagovat

to Katka…..Jehličkovi , ne Jedličkovi !!!!

296
kacule
Reagovat

tak Jehličkovi pry dostali 25000 Kč. Takže ti druzi nejmene tolik. Tak snad na nejakou dovolenou bude:-))

297
ajda
Reagovat

Raden díky!!!

A kde je dnes George? :o)

To Pavel: Předpokládám, že jsi onen Pavel z výměny, který si založil vlastní stránky o Výměnách. Měla bych dotaz. Tobě nevadí, že pan Jehlička zneužil tvé stránky, které jsi prezentoval jako stránky účastníků a kde jsi sliboval sprostředkovat dotazy většině účastníkům výměn, zneužil k vlastní prezentaci, k tomu aby tam neustále omílal své obhajoby, napadal ostatní, vyhrožoval,ponižoval vícečetné rodiny???? Nejdříve jsi mu na jeho přání vytvořil vlastní blok, potom si oni udělali vlastní stránky a najednou celé stránky nebyly nic jiného,než diskusní fótum rodiny Jehličkovy. Mimochodem neustále měnili příspěvky, co se opakovalo byly chyby, překlepy, děs. Vyvrcholilo to sobotním smazáním komentářů k některým Výměnám, poté smazání úplně všech komentářů mimo názorů rodiny Jehličkovy, odkazů na jejich úžasně plné stránky chyb a odkaz-DISKUTUJTE SI JINDE! Když J.Jehlička věděl o bezpráví ze strany Novy, nechápu,že nepodnikl kroky k neodvysílání hned po natáčení…
Ty osobně s tím souhlasíš?Myslím, z faktickou likvidací tebou vytvořených stránek. Asi ano,ale řekni mi důvod.
Stránky měly být o všech výměnách, jak jsi to prezentoval! Jejich neserióznost se projevila hned druhý den po založení. Ty napádáš Novu z neserióznosti a na svých stránkách jsi uveřejnil fotomontáž erotických snímků Pavly Charvátové,bez jejího svolení!!!S větou, jestli ji chceme jako vyměněnou manželku! To bylo seriózní?? Na dotaz jsi mi odepsal,že to stáhneš,ale z jiných důvodů. Jakých??? Na Tvých str.se zeptat nemůžu.
Dost často jsi tu diskutoval, doufám, že mi odpovíš. Jirka se tu taky objevoval, zajímavé, že nemá co by řekl…

298
kacule
Reagovat

On ten Matej Liska je docela hezkej kluk. Taky bych si ho vyvesila na sve stranky, kdybych nejake mela :-)))
Vypyda to ted jako nejakej holcici blocek, kam si holky vyvesujou svy idoly :-)))

299
kacule
Reagovat

vypada…:-))

300
kacule
Reagovat

Jirka tu ted nemuze byt, odpovida za Petru na bleskove (chat: Ptejte se maminky Petry)

301
čumáček
Reagovat

páni to je ale smršt názorů!

302
Míša*
Reagovat

Nany: krůtí stehno taky možu :))))) mňam. Nedávno jsem je dělala s bramborovou kaší …. ale knedlíky se zelím, to je pěkná inspirace na víkend, mám k tomu v mrazáku takový krásný libový bloček vepřového …. mňam :))))) …. Už su jak Novotnej, když dělal na Markýze chuťovky :))))

303
nany
Reagovat

Míšo, bezva se s tebou kecá, nechceš mi napsat na mejla, ať tu „nezasíráme“ diskuzi OT? kdyby se ti chtělo, tak písni na Dajana.p.@seznam.cz

304
monkey
Reagovat

tak na bleskově nic nového… za skončení můžou všichni kromě Petry, která byla psychicky několik dní týrána a sexuálně obtěžovaná kameramanem a tento tlak nevydržela, chtěl změnit štáb, ale proti tomu byl zase Martin a tak vlastně za to může ten kameraman a Martin…

panebože, do čeho jsi duši dal???

305
janinka
Reagovat

souhlas s monkey.. za vsechno muze pan amrtin, protoze byl proti vymene?? co je to za ubohy svalovani viny?

holka nevypada spatne, tak ji jiste uz obtezovalo vic chlapu, to se hlot stava asi kazde z nas, tak se s tim musi umet poprat a vyrikat si to s nim, anebo to zvladnou lsti a predstirat o toho rejzu zajem, flirtovat a tim ho ukocirovat.. zkratka vydrzet.. jestli na nej byla protivna a davala najevo, ze ona je nekdo a ze ma buhvico tak ho proste nas*a aon se pak podle toho k ni zachoval a pomstychtive natocil veci svedcici proti ni.. jezisi, jsme lidi, ne, tak nejsme objektivni ani spravedlivy.. to by snad mohla pri svem veku uz vedet!!! :-) no ale tak snad se z toho pouci..

306
monkey
Reagovat

za celý tenhle tyjátr může jedině její manžel Jiří, který ji do toho navrtal… má ji mít v tom svém luxusním bytě a hlavně po ni nechtít samostatnost a řešení nových, neznámých situací či konfliktů… Petra si totiž zvykla, že se o tyhle věci, které se musí naučit každý dospělý člověk, postará vždy její milovaný manžel.
jenomže to si Petra nikdy nepřipustí, protože by se ji mohla zbořit ta její iluzorní růžová klícka a nedejbože by se musela o sebe starat sama… vždyť ten svět je tak zlej a co teprve lidi, kteří na ni pohlížejí jako na blondýnku a neustále ji týraj a sexuálně obtěžujou…

a kde je George? ;) brzy se tu asi objeví…

307
nany
Reagovat

jajinko: teď mě napadla úplně opačná věc… ten Liška podle fotky vypadal docela dobře, je možnost, že po něm vyjela Petra, aby se zviditelnila v televizi a on jí poslal do háje… netvrdím, že je to pravda, ale i tahle možnost se nabízí

308
nany
Reagovat

jajinko: teď mě napadla úplně opačná věc… ten Liška podle fotky vypadal docela dobře, je možnost, že po něm vyjela Petra, aby se zviditelnila v televizi a on jí poslal do háje… netvrdím, že je to pravda, ale i tahle možnost se nabízí

309
kacule
Reagovat

Sorry, ale tohleto sem musim dat. Cast odpovedi na otazku pro Petru, jestli se neboji, ze ji manzel vymeni jako 1. zenu. Odpovidal Jirka: „Jinak Péťa se nemusí bát, že bych ji někdy vyměnil, pokud bude věrná. Nehodlám komentovat, proč jsem odešel od předchozí ženy, ale jedna z těch nejdůležitějších vlastností pro rodinu jí určitě chyběla. Na to, aby rodina fungovala, musí být vzájemná důvěra. Rodina stojí na věrnosti, žena nesmí jen toužit po penězích. Bohužel jsem nenašel maminku, která by dýchala pro naše dítě. Měla jiné zájmy.“
Ale kluka ji nechal. Zena nesmi touzit po penezich? Takze asi dostava jen male kapesne, takze se nedivim, ze kdyz ji Jirka velkodusne slibil, ze si tech 50000 kc muze nechat, tak do toho sla.

310
monkey
Reagovat

jo určitě si je mohla nechat, ale za co je utratí, o tom rozhodne on ;)

311
Lucka
Reagovat

tak ted jsem dočetla Petry chat na bleskově. Můj názor – jak mi jí bylo líto a docela jsem si říkala mladá holka bylo toho na ní moc, musím se ted přiklonit k většině. Je to mladá – blbá v područí manžela, kterej se potřebuje zviditelnit. Nechci se zastávat Novy, všichni víme co je zač, ale už začínám věřit, že incidenty s kameramanem jsou vymyšlený.
Dyk ten blbec – její manžel – za ní odpovídal i na tom chatu – no holce to nezávidím. Hlavně aby prokoukla toho manipulátora co nejdřív a zdrhla dokud to jde. Wono v 35 až bude mít zhuntovaný tělo plastikama (viz Michael Jakson) a Jiří se nebude moci s ní moc ukazovat tak si najde jinou mladou blbou a jí zbydou oči pro pláč.

312
Lucka
Reagovat

to Kacule: no jasně v první rodině mu chybělo, že manželka měla vlastní názor a nenechala se manipulovat. K tomu jí gratuluju.

313
kacule
Reagovat

2 Lucka
Ja si nemyslim, ze to bylo vymysleny, spis trochu nadsazeny. Petra tvrdi ze s nim mela problemy cele 4 (3) dny. Vzdyt tam celou dobu krome posledniho dne byl Martin. To by si fakt niceho nevsiml? Proc mu to teda nerekla. Prave proto ze byl jakej byl bych mu to rekla.

314
Lucka
Reagovat

to: kacule: když si budeš chtít nějakýho chlapa udržet od těla tak to dokážeš – kamera tam byla jen přes den – ještě se mi nestalo abych se psychicky složila kvůli tomu, že mi lichotí a dvoří nějakej chlap. Ale možná je Petra tak křehká, že to prostě nesnesla. I když by mě teda zajímalo při její křehkosti, jakým fíglem jí sbalil Jiří
Naštvali mě tím chatem – Petra se chová jak nesvéprávná pipina

315
Lucka
Reagovat

to Kacule: a ještě – kdyby se tam něco takovýho dělo – měla to v klidu vysvětlit Martinovi – ten při jeho nátuře a představě, že příjde o prachy by toho kluka s kamerou rozšlapal. Ale Petra jen poplakávala a seděla v koutku. Zajímalo by mě, koho by ted žalovali, kdyby byl pan Martin vzhlednej chlap – myslím, vzhlednej v tom smyslu, že by vypadal jako manekýn (víš jak to myslím). Můj soukr názor je že by ted žalovali oba – čím větší zviditelnění tím lepší. Martin měl jedinou kliku v tom jak vypadal. Kameraman je bohužel mladej kluk, a režii dělá žena – i když – není paní režisérka lesbička? :-) Jestli po Petře nevyjela náhodou taky

Reagovat

Jak si to tady čas od času čtu, stává se z této výměny manželek velmi dobrá dektektivka :)) Kdy se co hodinu mění pachatel zločinu i ruka zákona, která ho stíhá – Agatha Christie by měla radost :)

317
Míša*
Reagovat

Nany: A jestli vona mu taky nevyhrožovala, že jestli jí nevykreslí jako krasavici inteligentní, tak ho znemožní před celým národem, že? :))))) Chudák kluk, mladý, hezký a vržený do takové prekérní situace :)))))

318
Luccas
Reagovat

Chudák malej Jehlička, jestli z něj vyroste stejná individualita a nebožák, jako z jeho luxusního tatínka, tak se má věru nač těšit.

319
danek
Reagovat

Kam se ztratila ta Katka, která umí tak dokonale nadávat? Petra jí zřejmě učarovala.

320
primule
Reagovat

Vzkaz pro Katku, co se zastáva Jehličkových. Milá Katko, česká gramatika je pro Tebe věc neznámá. Psát nevidělala nesvědčí o zase o Tvé chytrosti, Místo zastávání se Jehličkových by bylo dobře věnovat se pravidlům českého pravopisu

321
kacule
Reagovat

tak uz se na to vyprdneme ne? Vzdyt pan Jehlicka za ten cas na NETu ani nestoji, stejne ho to nepouci a bude si myslet jakej je KING, ze s Novou zametl.
Tak ahoj pristi nedeli

322
nany
Reagovat

Míša: nevím, jak to bylo, nicméně si říkám, že když je někdo blbej a nechá se veřejně propírat v televizi, tak se musí smířit s tím, že na to dojede… ať budeš černá nebo bílá, hezká nebo ošklivá, bohatá nebo chudá… kdo chce psa bít, hůl si stejně najde… takže pokud se budou lidi hlásit do těchhle akcí, tak holt musejí počítat s tím, že se o nich bude bavit kdekdo.. nechceš aby ti někdo strkal rypák do domácnosti? nehlaš se! přihlásíš se? v tom případě počítej s tím, že na tobě nezůstane nit suchá

323
Senta
Reagovat

To Jitka
Kadeřník a solárko provokace ? Zapomíná se, že Jirka nemohl ani vedět kdo přijede – takže pokud by přijela nějaká MISS, dostala by to samé !
To by se asi za provokaci nebralo :-)))))) . Prostě se tady hledají hovadiny na té mladé rodině !

324
Senta
Reagovat

kacule: Jinak spekulovat o tom, proč to neřekla ? Třeba to říkala pořád, je se to nepustilo do TV. Nezapomínejte, že to stříhá NOVA a ten Liška a ne Jirka a Petra.

Z toho Videa se nedá vůbec nic usuzovat. je také divné, že Petra mluvila pořád o výbušnosti Martina – a nic se takového nepotvrdilo (nebo se to spíše nepustilo). V tom závěru jsem si všiml, že nebyl křikem Martinem nějak překvapení a jen couvla. Takže to podle mě nebylo poprvé a NOVA by tady měla kolem toho Martina a Matěje hodně co vysvětlovat.

325
Senta
Reagovat

Z rozhovouru ?

Otázka: Dobrý den,v článku Váš manžel uvádí,že upoutávky urážely Vaší osobu v popsání maminky,která nezvládla děti.Proč vy sama jste to podala jako vysvětlení pro odstoupení s pořadu.Proč jste na společném setkání neuvedli,že pravý důvod je pan Liška.Váš manžel uvádí,že na všechny tyto věci se ptal při podp

Petra Jehličková: Také nevím, proč Nova neuvedla celou pravdu. Osm očí se natáčelo i s panem Liškou, se kterým jsme si spolu s manželem vyříkávali jeho útoky a urážky naší rodiny. Vše bylo natáčeno a bylo pouze na paní Rezkové, jestli to zveřejní nebo ne. Nakonec z osmi očí zbyl pouze rozhovor, kde jsme si vyměnili názory pouze já a Martin. Nova vystřihla kritiku, kterou řekl můj manžel Martinovi, že se více věnuje práci než svojí ženě a jeho výbušností ovlivňuje chod rodiny. A v tom mu dala Veronika za pravdu. K Veronice uvedl Jirka jen chválu. Takže i osm očí bylo divných, když Nova vynechala názory některých účastníků. Jindy promlouvají všichni čtyři. Došla jsem k závěru, že komentování Martina a důvody ukončení Výměny byly vyměněny za nezveřejnění jeho negativ.

326
Jerry
Reagovat

Vždyť hned od začátku pan Jehlička urazil svojí vyměněnou manželku rčením,zda jeho krásná žena(určitě vychovávána jako osobnost) neposune laťku krásy v jejich rodině o něco výše a dal tak najevo že ta náhradní paní je strašidlo že?A teď Nova,Matěj Liška,urážky,sexuální obtěžování…….,mít tady to za sousedy byl bych u soudu s Matějem.VY OSOBNOSTI.

327
Pavel
Reagovat

to ajda: Přečtěte si ten můj mail ještě jednou. Já nejsem autorem stránek vymenamanzelek a nikdo se mnou v tomto směru nemanipuluje. Svoje záležitosti si dovedu uřídit. Kde jsem napsal, že to jsou moje stránky??

Nějak si směšujete ještě někoho dalšího se mnou, což ovšem není můj problém. To že s někým komunikuju ještě neznaměná že se v něj musím i převtělit.

328
Pavel
Reagovat

To Senta: Při natáčení můžete říct co chcete, ale nůžky to do vysílání nepustí.

329
kacule
Reagovat

Jeste posledni vec:
Ve svych obhajovacich vylevech na strankach manzelek Jirka nerekl na Martina nikdy nic vic, jen ze na konci to nezvladl a rval mu na zenu. Jinak celou dobu tvrdil, ze vsechna vina je jen na Nove a na druhy par si nemuze stezovat. Bohuzel vsechny prispevky jsou tam uz smazany, mozna ze nekdo si to pamatuje. Osocovat Martina zacali az ted.

330
ajda
Reagovat

to Pavel…..Jirka vystupoval na stránkách tak,že je pouze návštěvník,vy admin a správce. Jinak meil došel,nevím co číst ještě jednou.Jedna holá věta, opět stejným stylem,nic nového. Nevím, proč to ještě dál řešíte odpovědí tady, to jste mohl napsat rovnou do meilu….pokud je někdo uveden 2x jako kontakt na jakýchkoli stránkách,je předpoklad,že má s nimi něco společného.

331
ajda
Reagovat

kacule- souhlas! začalo to jeho těšením na srandu z toho,co odvysílají,jak se bavil,má vše zdokumentované-skončilo to výmazem všeho a žalobami!

332
Pavel
Reagovat

to kacule: Pokud Jirka předem neříkal nic o Martinovi, nechal férově na divácích aby si názor udělali sami. Ovšem logicky předpokládal, že personální a osobnostní problém štábu Nova do vysílání nepustí.
Jak je vidět trefil se.

to ajda: zřejmě jde o mylný předpoklad :-)

333
kacule
Reagovat

to Pavel
V tom pripade nechapu proc nenechal ferove na divacich aby si udelali nazor na vsechno.
Mel zacat vysilovat az potom, lidi by mu vic verili a ne dva mesice predtim. Vzdyt porad jen mlzil, protoze nevedel co se odvysila. To je trochu na hlavu. Mel vysypat hned vsechno nebo nic, takhle je to opravdu hodne neverohodny.

334
Pavel
Reagovat

Vzhledem k vývoji natáčení Jirka chránil sebe a své blízké, neměl potřebu útočit na cizí.
Tak t vidím já a příjde mi to logické.

Znovu zpakuji už jednou nahozený dotaz. Čím to, že několik posledních dílů je takových relativně poklidných. Přitom na začátku 3. řady to bylo dost drsný. A celou 3. řadu vede Rezková, která sleduje svoje respondenty :-)))) jak je nazvala v šotu na stránkách Novy.

335
ajda
Reagovat

to pavel: ano jsou poklidné,řekla bych že je to i výběrem rodin.Pořad vyhořel. Pokus se chvilku zapomenout, že jsi taky účastník, podívej se na to očima většiny zde diskut.,kteří pořad znají jen v odvysílané formě a navíc mnozí Jirku z diskuse na VM. Jirka si proti sobě popudil spoustu lidí už svým obhajováním,myslím předčasným a hl.svými povýšenými názory. A stačí si dát jeho jméno do vyhledávače a člověk si udělá obrázek o něm sám. Nemyslím ted jeho vl.stránky co píše o sobě on, je zde dost článků např idnes atd. Takže, pokud člověk čte, čeho je v podnikání schopný, nechápu, proč nezasáhl a nezabránil odvysílání hned po natočení. Vzpomínáš, jeho nástup do diskuse byl- jsem účastník, byla to sranda, mám co vyprávět do konce života ha ha ha,pak se do toho zamotával a já se opakuji, tak radši končím…

336
Pavel
Reagovat

2 ajda: a teď si zkus představit, že každý účastník má z natáčení zcela jiný pocit než ten, kdo v tom nebyl. Prostě zná VM zevnitř. Na to se nedá zapomenout. Nikdo neumí zapomenout na prožitou skutečnost a pak její zkreslení na obrazovce. Kdybys sledovala jiné diskuze, tak bys viděla po ukončení natáčení spokojenost, ale vzápětí po odvysílání následuje šok.

Prostě jsou dvě skupiny lidí. Ti kteří tam byli a ti kteří to jen vidí na obrazovce. jejich pocity jsou zcela odlišné.

337
Zuza
Reagovat

Skoda, ze se nevyjadrila i druha strana pan Martin a pani Veronika. Ono by to urcite na cely tento dil hodilo uplne jiny pohled.

338
ajda
Reagovat

Pavle, ale to je riziko, se kterým tam každý jde.Nova je bulvár, co kdo čeká?? Svatou rodinku? Prostě když se rozhodnu vystoupit z anonymity i s rodinou a celému národu ukázat „něco“, co, to je už vždy otázka střihu, okolností atd….to se tady vám účastníkům opakuje neustále.Nechcete to slyšet. Všichni jste do toho šli svobodně,sami, každá akce má reakci, kladnou nebo zápornou. Každý jste do té výměny šli asi z jiných důvodů,ale dobrovolně, takže nezlob se, jste dospělí lidé, s dětmi,za své jednání máte odpovědnost. A k té patří unést i negativní reakce. Navíc u třetí řady už žádné stesky na neobjektivnost neuznávám,všichni věděli do čeho jdou. Prostě když půjdeš do vědomostní soutěže, tam ukážeš co umíš, tam se nic nezkreslí.Ale reality show je v první řadě velký cirkus, divadlo s jediným cílem- vysoká sledovanost, prodaný reklamní čas. Nic jiného komerční televizi,žádnou, nezajímá.A udělá pro to všechno! Pokud chce národ vidět dojemnou rodinnou idylku, ať kouká na Babičku :o)

339
sarka
Reagovat

Pokud se jim nelibilo jednani stabu a bylo tam snad i nejake obtezovani a urazky, nerozumim tomu, proc jeste pokracovali v nataceni ve smyslu, ze se sesli mezi osmi ocima, proc pak jeste na kameru komentovali to, co jim ta vymena dala, to jestli ty deti zvladala, ci ne……Mela jsem dojem, ze jsou na stab nastvani, podle toho, co se ted pise, tak proc ty dotacky jeste s usmevem na tvari a do kamery, za kterou je nekdo, kdo obtezoval??? Ja bych urazena a nastvana kvuli stabu, tak uz se jim na nejake nataceni vykaslu, balim kufry a jedu domu a nehraju jeste saskarnu na kameru! Takhle to pro me opravdu vypada neverohodne.

340
janinka
Reagovat

no me prijde zajimavy jak jsou takove dva tabory- jedni haji rodinku pana J. s tim, ze jsou to dobraci napaleni novou a zesmesneni pred narodem, se kterymi bylo manipulovano..

ale fakt je, a to je nazor druhe pocetnejsi skupiny- ze to bylo jejich rozhodnuti jednat o teto sou s novou a nechatit si za ucast zaplatit, ucastnit se a byt tak de facto v rukou rezisera.. to pochopi i male dite. pravda ma, jak se rika, tekute skupenstvi, takze pokud reziser videl petru jako neschpnou fiflenu, tak ji pak tak v te sou prezentoval.. asi na nej blbe pusobila, holt shit happens :-) s tim, ze to nebude objektivni mohli pocitat, proboha, to da prece rozum, nova je bulvar a netoci politicky a eticky korektni sociokulturni dokumenty o zivote ceskych rodin.. VM ma byt vtipna, dramaticka ale hlavne poutava sou o zivote druhych, i kdyz ne uplne pravdiva.. pokud si tohoto nebyli vedomi dopredu, tak jsou totalni hlupaci! (pochopila bych kdyby rekli, ze tam sli, pac nemaji co jist a ziji temer na ulici a tech 50.000 je jejich posledni sance) ale takhle??? jak rikam, hlupaci, ze to nedomysleli na pocatku.. ted se brani a treba maji i pravdu, ale jsou to hlupaci, protoze tento vysledek mohli a meli cekat..

ps a nic nevysoudi, to mi verte, jsem z oboru :-)

341
kofola
Reagovat

Ahoj jsem tu novej,ale jak vidím tak na posledy.Rád bych vám jen zdělil,že jsem takový soused nesoused rodinky Peťulky a Jiříka a jen mohu gratulovat k dosažené publicitě a takového zájmu,který mu dopřáváte.Jak je znám a to osobně tak se ted smějí vaším rádoby inteligentním názorum,které tady naskakují.A ještě proč jsem tady no proto,abych vám poděkoval k moji výhře nad Jiříkovým bratrancem (M.)neboť naše sázka zněla,že překročí tato rodinka počet příspěvku více než 320.A jak jsem jíž napsal tak Jirka s Petrou jsou na popularitu a udělají vše,aby se dostali i za okres kde žijí.Jo a co byla moje výhra (neboť vás to bude zajímat) je rovných 10 000kčA to mi stojí se tady zvěčnit nad vašimi ubohými názory, závistí a tupostí.Děkuji vám,že jste to dočetly do konce nebot mám vsazeno,že na tento názor přibude max.5 příspěvku tak mi to neskažte:)))))

342
andy
Reagovat

No koukám, že jste všichni tak naivní a věříte něčemu, co bylo hnusně sestříháné, aby ponížilo rodinu. To si jako myslíte, že si to Péťa s Jirkou celé vymysleli? Tak to jste lidičky na omylu. Je vidět, že český národ je pěkně hloupý, naivní a závistivý. Dáte na to co jen vidíte v televizi. Trošku myslete!!!!!!!!!!!!!!

343
andy
Reagovat

Jinak s Kofolou souhlasím. Neznám je sice osobně, ale přeju jim hodně síly a málo negativních lidí, kteří jim budou psát a říkat takový blbosti jako jsou tady na těchto stránkách.

344
Jana
Reagovat

Kofola – Jsem tu poprvé .) ale vsadil jsem se, že příspěvky přesáhnou ….
:) otřepaný trik, když někdo potřebuje podporu a přirozenou cestou se mu jí nedostává , najednou se objeví někdo / soused, strýček, kamarád /, kdo tu nikdy nebyl a zastává se :) nebo najednou nové jméno a zastání se Peťulky a Petrušky – fakt se bavím, ale nevěřím Kofollo a pozor i zastávání se musí vyznít trochu přirozeně, což se ti nepovedlo :) A závistivá nejsem – neviděla jsem ve výměněn nic, co bych mohla závidět :)

345
Jana
Reagovat

Ať máš Kofolo těch příspěvků pět :) Napadlo mne, jak lidé dobrovolně sednou Nově na lopatu a když to nevyzní v jejich prospěch, tak neví chudáci kudy z toho ven, kopou kolem sebw, obviňují kdehoho – jen ne sebe a přitom oni sami si mohou za to, že vynesli svou kůži na trh, že odhalili své nejtajnější soukromí, že ho dali v šanc krvelačné Nově a teď se v jejich soukromí štourá kde kdo a oni se divííííí. Nechápu, čemu se ale diví ! Z toho prostě není úniku a 50 tis v tomto případě jen 25 000,- prostě NESTOJÍ ZA TO, to je ubohá almužna za znemožnění se, ne tady na fóru, to vem čert, ale ve svém okolí. já být Péťou, tak lezu kanálama !!

346
hana
Reagovat

no tak to byl kofolo vtipnej pokus, asi jsi spravne pochopil, ze diskuse upada, tak jsi nas chtela pobavit takze zertik ze?

jinak k vyhre gratuluju, ale musim rict, ze kdybych se vsadila o takove penize jen o pocet prispevku do anonymni diskuse tak bych si rekla kamaradovi, at pise prispevky co to pujde a penizky by byly v kapse..

takze tupy byl ten kdo se s tebou vsazel a zavidis tak mozna ty ostatnim vlastni nazor..

o tom, ze by slecince nekdo zavidel dost pochybuju, ja bych byt v jeji kuzi nechtela.. to co si o ni ted lide mysli zavidis snad jen ty a bratranec pana „jirika“ (to mu vazne rikas tahle??? :-) chlapy si obvykle rikaj chlapstejsimi jmeny, no vase vec, kofolo

347
janinka
Reagovat

2 andy: nadávat někomu že je naivní, hloupý a závistí je trochu zbytečné..

my můžem „soudit“ Petru a Jiřího podle toho, co bylo v tv a pak podle jejich vyroku na bleskove a na jejich strankach.. ale neni to odsouzeni naivni, hloupe, zavistive, ale postavene na tom, jak se prezentuji.. jestli byla VM sestrihana nevhodne, je mozny, ale na jejich dalsich arogantnim a neskromnem chovani to nic nemeni.. ohani se pravniky apod coz je velesmesny, to delali mafiani v 90. letech, dnes clovek jedna a nerve do sveta ze povola pravniky a bude se tvrde soudit..

hloupi jsou oni, ze do RS lezli aniz si precetli smlouvu, pan jiri stale tvrdi jake ma pravnicke znalosti, tak je mel pouzit pri podepisovani smlouvy..

naivni byli oni, ze verili ze je narod bude milovat a uvidi jako polobohy a zatim vyvolali jen posmech..

a zavist tady nevidim.. pani petra je mlada a pekna, ale nakonec to ja jsem taky a takovych je verte tomu hodne.. penez maji vic nez je prumer v cr, ale to ma take kde kdo.. a co jineho je zde k zavisti? zkratka meli o luxusu mlcet a pani se nemela prezentovat tak ze je nejkrasnejsi na svete, to nevyvola zavist, ale posmech nad omezenosti..

348
Senta
Reagovat

andy: Tady se má za to, že když se někdo přihlásí do VM už je hlupák. Chytrý člověk se na to podívá a dojde mu, že ta presentovaná výměna nemá logiku (zas tak hrozně to pro ně nevyznělo). Ale chápu je, že mají osobnost a chtěj dát NOVĚ najevo – že hadrové panenky nejsou a jsem ráda že na rozdíl od jiných se umí ozvat a změnit náhled na tenhle pořad !

Jinak tam mám kamaráda a před vysíláním byly připraveny dvě verze této výměny. Ta drastická nebyla puštěna a ta druhá co jo, zas nedávala smysl! Ani jedna však nebyla normální !

349
kofola
Reagovat

Zdár nedalo mi to a jsem tu opět.Děkuji za připsání příspěvků a k moji výhře.Já vím,že mi to nevěříte,ale mě to nevádí nebot ty plky co tady jedou jsou fakt dosti …. No,ale co s váma asi nic je vidět,že jste jen a jen na řeči klasika ženský,že ano joo a ty týpci co tady připisujou jakože chlapy tak chchch kdoví jestly to jsou vůbec chlapy:))A jinak mějte se hezky a at ty klavesnice nezahálí.

350
andy
Reagovat

Senta: Jo takže podle tebe do výměny nešel nikdo normální? No tak to jsme asi fakt národ blbečků, nebo jak to mám pochopit? A věta typu – zas tak hrozně to pro ně nevyznělo je naprostá pitomina!!! Byla bych zvědavá kdyby ta výměna byla o tobě a pustili ven, co není pravda, co by jsi dělala?! Nechala by jsi to jen tak?! Já teda určitě ne, už kvůli celé mé rodiny. (ale ty jsi asi chytrá, tak by jsi tam nelezla :-D)Vy všichni odsuzujete člověka a ani ho neznáte. Soudíte jenom podle médií a podle jednoho chatu, kde si myslím, že nic tak hrozného nebylo napsáno – a jinak co je špatného, že občas místo Petry odepsal její manžel? A jestli jste si taky všimli, tak ne všechny bulváry to vidí stejně.

351
kuku
Reagovat

ahoj

352
ajda
Reagovat

Kofolo,pokud se tu opět zjevíš, tak zaprvé gratuluji k výhře, doufám, že se o ni nebudeš muset soudit, mají to v rodině! Zadruhé jsi mě fakt pobavil. Vyčítáš tu závist, ale tahle tvá věta- kopíruji:/A jak jsem jíž napsal tak Jirka s Petrou jsou na popularitu a udělají vše,aby se dostali i za okres kde žijí./ ,tak ta fakt sedí! Oni Jehličkovi všem tady předvádí ,že jsou fakt všeho schopni pro popularitu udělat…..rozdávají rozhovory,samo za honoráře, žalují koho ještě nežalovali a odvolávají co ještě neodvolali. Tak mám pocit, že pan Jehlička sice chce zničit Paroubka, taky Jiříka, že by náhoda?, ale zatím jen chytl jeho povýšenecké móresy!!!!!
Tak si užij výhru a než něco příště napíšeš, trochu uvažuj, a díky,pobavila jsem se!

353
franta
Reagovat

tak už ne pan George ale Kofola, dobrýýýýýýýý

354
Santa
Reagovat

Jirka s Petrou jsou osobnosti !
Fandím jim, nenechají si srát na hlavu a to oceňuji. Nemají v zády žádná médie a přesto se jim povedlo oslovit diváky NOVY ! Nova to nemůže rozkejchat a je teď křeči. Když jsem se koukal na tu výměnu – tak to stříhal nějaký vůl, je tam tolik nedostatků a jasných účelových střihů !

355
ajda
Reagovat

Senta/Santa/ + Hmmmmm shodné IP. Asi taky osobnost, jedna a rozdvojená !!!!

356
kuku
Reagovat

kuk

357
ajda
Reagovat

kuku, vlastně kofolo!!!!!! moc tu nekukej a zase nám něco poučného napiš!

358
Santa
Reagovat

Spíš chyba v nicku ? A proč rozdvojená ? Já jsem na starě Petry – To co NOVA udělala je hnus a následky ještě větší ?

359
maja
Reagovat

Strucne: Petra je zensky ekvivalent Ivanka z Mrazika. Je uplne jedno, preco vymenu ukoncila.Ona a jej manzel sa slovne prezentovali takym sposobom,ze to staci na to, aby si kazdy o nich urobil usudok. Nova to mohla zostrihat krizom-krazom, ale vychloubacske vety im nikto nevlozil do ust. O luxuse a krase mam ine predstavy, takze nie je im co zavidiet a hlavne: mudry clovek na to ani neupozornuje.

360
ajda
Reagovat

nick Santa=nick Hmmmmm , shodné IP, takže jedna osoba vydávající se tady za dvě!!!!!! Chápeš?! :o)))

361
ajda
Reagovat

to maja: viděla jsem tu Výměnu 5x! Včera mě přemluvila kamarádka, že to neviděla, to už jsem u toho fakt trpěla. Jenom žasla nad řečmi Jirky o jeho ženě,nad urážkami Veroniky. Prostě je to tak, at bylo v zákulisí cokoli, Jehličkovi si tou svou prezentací snobství a nabubřelosti moc nepomohli. A luxusní byt? nevím, mě to přišlo na dnešní dobu běžný standart, navíc pronajatý, žádné os.vlastnictví.

362
maja
Reagovat

Pre Ajdu: Suhlasim s Tebou. Dobre to vystihla aj Janinka a Mirek /…“financny obojok“ – aj ja som mala ten dojem/.

363
Mirka
Reagovat

Ahojte, už je tu tolik komentářů, že nestíhám číst.
Nikde jsem se ještě nedočetla co měl znamenat výrok Petry že není taková jak vypadá.
Jak tedy vypadá?? Podle jejího manžela je dokonalá. Podle Petry samotné jako fiflena.
Proč teda nevypadá normálně jako normální ženská?
První dojem je vždy nejdůležitější a já jsem ráda, že jsem taková jak se na první pohled zdám, prostě -já

364
Mirka
Reagovat

Ahojte, už je tu tolik komentářů, že nestíhám číst.
Nikde jsem se ještě nedočetla co měl znamenat výrok Petry že není taková jak vypadá.
Jak tedy vypadá?? Podle jejího manžela je dokonalá. Podle Petry samotné jako fiflena.
Proč teda nevypadá normálně jako normální ženská?
První dojem je vždy nejdůležitější a já jsem ráda, že jsem taková jak se na první pohled zdám, prostě -já

365
andy
Reagovat

ajda: Nic proti tobě, ale jaký byt máš ty? Každý považuje za luxus něco jinýho. A jak můžeš vědět, že se Martin s Veronikou taky nevytáhli jak jsou bohatý a co všechno mají? To je přesně ono – Jirka řekl dvě věty jak se mají dobře a všichni to berete jak se vytahují! Neukázali tam spousty věcí z té výměny a myslím si, že kdyby pustili všechno, tak uděláte jiný názor. Jenže vy pořád dáváte jen na to, co vidíte – tomu se říká setříhání záznamů.
Tak o tom trošku popřemýšlejte všichni a nesuďte lidi, které jste viděli chvilku v tv a vůbec je neznáte. Sám pan režisér řekl, že střih dělá divy. A je to tady…

366
kalamity
Reagovat

Ahoj,holky jsem nesmělá,možná (spíž docela jistě) i málo inteligentní a trpím všemožnými psychickými neduhy(ale kdo v dnešní době né?Při tom co se děje…):)))Ale když to tady tak čtu,tak mi dělá moooc dobře,že v tom nejedu sama….:)))HOLKY,proč vás ještě žádnou nenapadlo že jedna IP,může představovat partu lidiček,kteří se schází a vzájemně prostřídávají,to fakt nechápu,přeci při vaší inteligenci???Ale jinak holky,dokážete mě i pobavit a hlavně v tom tlachání, vtom nikdy nezklamete…

367
andy
Reagovat

Mirka: Takže podle tebe když někdo je od přírody hezký, tak ze sebe musí udělat šedou myšku? Jsme v moderní době, kdy se ženský rády líběj. A jestli ses pořádně dívala, tak měla jen obarvený vlasy na blond – kdo si vlasy nebarví, že?

368
kalamity
Reagovat

Jé holky,já ůplně zapomněla to nejdůležitější!!!JSEM BLONDýNA,:)))),takže to by jste si na mě fakt smlsly!!Takže mlsání zdar!!Jo a hlavně zdravím Ajdu,protože jak se zdá,bez ní bychom tu ani nemohli existovat!!!

369
jj
Reagovat

To Andy: Mirka jenom zopakovala výrok Petry:“Nebojte se, já nejsem taková jak vypadám…“ Mně to taky přišlo divné, proč se snaží vypadat jinak než jaká je??? To snad dobře vypadající lidé jsou podle ní špatní? nebo jak to myslela? Nejde o to jak vypadá, ale jak o sobě mluvila.

370
ajda
Reagovat

andy, luxusní byt to rozhodně nebyl.Byl to moderní nový byt. Nová půdní vestavba vypadá opravdu lépe než starý panelák, ale byla to klasika 3+kk, nábytek Sconto,Ikea a pod. A jak bydlím já??? no řekla bych , že podobně, proto to nepovažuji za luxus. Bylo to nové, takže to vypadá lépe než byt pár let zabydlený. Domek Verči a Martina byl podobně přestavěný, a rozhodně se na kameru nevytahovali luxusem. Kdyby to Petra neřekla, nikdo by to tu nekomentoval. Tak promiň, ale pro mě plovoucí podlaha, koženková sedačka a další doplňky, jsou dnes zcela běžné zařízení bytu. Mimochodem,takových bytů , jen v novostavbě, to znamená mezonety, je v našem městě celkem dost, cena 1,5-2,5mil. Takhle se dnes zcela běžně staví, standart.

371
andy
Reagovat

jj: Ona si třeba myslela, že lidem příjde na první pohled nafoukáná a ve skutečnosti taková není. Někteří lidi takový jsou. Nechtěla, aby se s ní nová rodina bála promluvit. Ale ta její věta mi nepříjde nějak divná. Ale divná mi příjde věta, kterou napsala Mirka: Proč teda nevypadá normálně jako normální ženská? Zajímalo by mě, jak by jsi popsala normální a nenormální ženskou. Normální=nepečuje o sebe a je ošklivá, nenormální=hezká a pečuje o sebe? Já krásu vidím úplně jinak – každý je hezký, ale někteří nedokážou tu krásu vyzdvihnout.

372
ajda
Reagovat

jj, přesně, Petra byla opravdu hezká holka, to jí nikdo nebere. Jen ty řeči kolem,od ní a manžela byly nevhodné a zbytečné. A Jirkovo srovnávání Verči s Petrou, jak to neustále Verči předhazoval, tak to bylo doslova sprosté!

373
ajda
Reagovat

kalamity: partička se možná u pc schází, ale příspěvky v rozmezí pár minut, psané stejným stylem jsou fakt podivné! Nač měnit nick, když je názor a styl psaní stejný? To můžou napsat jednou,jeden! Ne x-krát pod různou identitou. A někteří z toho ještě sami obviňují jiné.Viz George :o)

374
maja
Reagovat

Tak, ako hovori Mirka. Tiez ma zarazilo, ze pri predstavovani upozornovala na svoj vzhlad, ze nie je taka jak vypada. Isto tym myslela, ze je krasna a nie opak. Mne tiez muzi lichotia a potesi aj lichotka od zeny, mozno viac ako od muza. Ja som ale dost sebekriticka a nikdy by som sa v ziadnej spolocnosti nepredstavovala ‚ nie som taka ,ako vypadam‘. Boze, alebo pri konkurze do prace!
P.S. Ja velmi rada vzdam poklonu aj zene, ked ma niecim zaujme. Nemyslim tym nic nemravne. Som stastne vydata. Len som chcela povedat, ze nezavidim, ale chvalim, ak je co.

375
Santa
Reagovat

ajdo, jenže se na to třeba ptal štáb ? CO ty váš jak to tam funguje ! Položí otázku a on odpoví ! Jinak co jsem se na netu dočetl o sám se za žádného krasavce nepovažuje a bere to s nadhledem .-) ! Prostě sám mohu říci, že Veronika vzhledem není pěkná a neznamená to že bych byl hulvát ! Zas měla pár docela dobrých názoru až na to, že je Adámek rozmazlený ! Sotva ho znala a to že si postavil hlavu a ona to nedokázala vyřešit ji neopravňovalo tohle říct !
Koukal jsem, že Petra byla hodná slušná – mohla říci, že jsou nezvladatelní a že se tam třískají, že jim není nikdo schopný udělat snídani a jejich matka je proto špatná ! Jirka na pár minut odešel řešit pracovní záležitosti a už byl problém ! Martin byl celý den fuč, děti do samostatnosti měly hodně daleko – dítě zakoplo u brány a Martin hned změnil postoj a šel je doprovodit. Na konci se ukázal jako hulvát a myslím, že ten jeho výstup nebyl jediný – protože Petra pokaždé řekla že je prudký (služné slovo na úrovni pro hulváta) .

Prostě stojím za touto rodinou, byla slušná – neurážela a zbytečně nenapadala ! Martin z toho vyšel podivně dobře (padlo tam na něj kritika, která z něčeho vzešla a nebyla ukázána). Důvod ukončení tam komentoval pokaždé někdo jiný a Petra ne ? To je také divné ?
Proč se jelo na 8 „spíš 6 očí“ privátním autem – je jisté že se před tím něco řešilo a Nova to zatajila. A tady se hodnotí pořad co má jasně do reality hodně daleko a je to obyčejný podvod na účastnících i divácích !

To je můj názor – Dnes jsem četl AHA a jasně ukazuje, Na dobrotu na žebrotu a ze slušností „nejdál“ dojdeš !

376
Santa
Reagovat

A málem jsme zapoměl – ubohé je, když se někdo zmiňuje o té rodině v rámci majetku ! Vůbec jsem neslyšel, že by někdo říkal my máme tohle , vyděláváme tolik. Nikde o tom z jejich strany nepadlo ani slovo ! Prostě mám pocit, že tady píše příspěvky dost idiotů co si neumí srovnat ani koule mezi nohama :-))))))) !

377
andy
Reagovat

ajda: A já jsem jako řekla, že ten jejich byt byl luxus? Já řekla, že každý považuje za luxus něco jiného – lidi, kteří šetří každou korunu tohle jako luxus vidí – takže takhle. A jinak souhlasím se Santou. Nakonci pořadu, řekl jen komentátor a Martin proč ta výměna končí. Jirka ani Petra se tam nevyjádřili, protože to tam Nova už radši nedala – tomu se říká STŘIH!!!

378
maja
Reagovat

Este som zabudla dodat k tomu luxusu:Byt Veroniky sa mi zdal na podobnej urovni ako byt Petry, tak nechapem tu poznamku od Petry,ze Veronika bude u nich zit 10 dni v luxuse. Tym tu druhu rodinu hned zhodila. Asi nikdy nevidela luxusne byvanie, a preto je presvedcena, ze to ich dokonale naplna vyznam tohoto slova. Naozaj sa mi zdalo, ako keby fungovala ako taka panenka na klucik, ktora je naucena urcite frazy, a tie opakuje bez ohladu na cas a priestor,v ktorom sa nachadza.
Inak, pekne byty boli aj v inych VM, ale rodiny to vo svojich videovizitkach nevyzdvihovali.

379
Jana
Reagovat

kopíruji: Petra rodince vykládá o sobě, nemá rodinný dům, ale luxusní podkrovní byt. :) no asi jsem idiot jak píše Santa a Petra se nechlubila :)
chi navíc to podkrovní prdítko navíc pronajaté mi opravdu jako luxusní byt nepřipadalo :) to by spíš druhá rodina se mohla chlubit VLASTNÍM domem :)

380
Míša*
Reagovat

Santo, bohužel větu „Máme v České Lípě byt, luxusní byt“ asi slyšeli všichni, kromě tebe …. a bohužel pro ni to byla jedna z mála vět, které Petra normálně a zřetelně řekla (tedy kromě toho, že 5 dětí je moc, že si není jistá, zda to zvládne a že ji nikdo nemá brát takovou, jak vypadá).

Většina lidí taky nekritizuje Petru, ale jejího mužíčka, který se projevil jako hulvát nejen v neděli na Nově, ale hlavně na „oficiálních“ stránkách Výměny manželek, podle kterých ho tu také většina zúčastněných soudí.

381
Maja
Reagovat

Je usmevne, ze kdyz nekdo moc nezvlada vychovu maleho ditka, tak se ohani tim, ze vychovava osobnost!

Jinak, jak to v realu vypada, si nedelam iluze, asi manipulace teprve dela show. Ale koho to zajima. Show probehla … a kolik z tech, co to videli bude zajimat nejaky web pana Jiriho na svou obhajobu. Premyslet je opravdu nutno v predstihu. Nasledne se toho moc nezachrani.

382
andy
Reagovat

Maja: a ty jsi viděl-a jak se o Adámka oba společně starají? Já teda ne, protože tohle je výměna manželek.

383
Santa
Reagovat

Maja, no májo už od pondělí se kolem toho debatuje v různých rádiích. Výměnu napadla média od Centrumu, po Atlas. Deník AHA – jenom to co jsem postřehl. Odhadem o tom sporu ví možná více než počet lidí co se na tu výměnu koukalo !

Takže asi špatná dedukce o jedno malém webu. Podle mě to je web na sbírání informací pro média – ne pro návštěvnost ! Takže klobouk dolu, někdo se z té rodiny vyzná v médiích – protože se zajistily dobrou informovanost pro občany a vědí koho oslovit !

384
Santa
Reagovat

No otázka je co by se stalo, když by odpověděla na bydlení – ano máme obyčejný byt :-))))))))). To by zas ti co tady prudí vzali jako výsměch a ponižování sociálně slabších Rodin. koukal jsem se a taky bych ho prohlásil za luxusní ! Ale v ČR je to zakázané slovo ! Závistivci si to hned vezmou jako vychloubání. Když někdo prodává byt a do inzerátu napíše luxusní (???? je to snob nebo výtah). Když někdo, že bydlí v luxusním bytě ???? Tak podle mě řekne jedním slovem, že je nadstandardně vybavený !!! Normální věta pro ty co nezávidí a pro ti co hovno dělají tak je to vytahování !

385
andy
Reagovat

Pěkně napsaný Santo:-)

386
janinka
Reagovat

všem kteří zde obhajují jehličkovic- to, ze petra a jiri jsou ostatnim tak extremne nesymtaicti je obzvlaste tim, jak se prezentuji.. a jak je nasledne prezentujete a hajite vy.. kopete dokola kolem sebe a kricite ze my vsichni kdo petru a jiriho kritizujeme jsme hlupaci (pac soudime jen dle tv nova a rozhovoru manz. jehlickovych na netu a vyjadreni na jejich strankach? ) a ze jsme zavistivci (co je nenavidime ze oni ziji v luxusu a jsou mladi, krasni a uspesni a asi i chytri kdyz si umi najmout pravnika?)..

zkuste se zamyslet nad tim, jestli prave tyto vyroky nejsou kamenem urazu.. nechci vas poucovat, jen zminim, ze clovek majici alespon minimalni povedomi o uspesne komunikaci a sebeprezentaci nebude kricet jak jsou ostani hloupi, zavistivi a naivni atd.. ale postavi se do role chudaka, prizna chyby a lituje.. a trochu to prezene, pochopitene.. tento typ vyjadreni vyvola u vetsiny lidi soucit, litost a pochopeni.. ostane chyby dela kazdy ze? par lidi, co budou urazet zustane, ale to neni nijak podstatne.. kritiku dal samozrejme uslysi, ale ta je opravnena, nicmene by byla psana s tim, ze si jehlickovic sve chyby uvedomuji, takze by nebyla tak prisna jako je ted od vetsiny lidi..

no nic, takze kdyz budete mit cas, zajdete si koupit neco o socialni inteligenci, umeni komunikace apod.. :-))))

387
Míša*
Reagovat

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Santo, zajdi na stránky Novy a pusť si to ještě jednou, protože když někdo vykládá, že „má byt, tedy luxusní byt“ a ty přitom vidíš v podstatě standard, a když ten někdo dá současně na desetidenní rozpočet pouhou tisícovku, která by mnohým nestačila ani na víkend … tak musí očekávat určitou vlnu nevole … (Ikdyž, třeba ten někdo tak nějak už dopředu předpokládal, že na čtyři dny by to s trochou dobré vůle stačit mohlo :))) ).
Normální člověk by totiž řekl: „Vaše mamka je teď v České Lípě, kde máme pronajatý byt.“ Vždyť to bylo k smíchu jak ta malá žába v několikanásobně dražším domě se stejně standardním vybavením vykládá, že ta druhá bude bydlet v luxusu nebo komfortu, nebo jaké slovo to zvolila …
A že v tom někdo umí chodit a oslovit ta „správná média“? To se asi hodně lišíme v názoru, co jsou ta správná média.

Bóže, já asi vytáhnu notebook, abych si tu taky občas mohla z jiné IP potvrdit, jak jsem to hezky napsala … Nebo je lepší zajít do internetové kavárny, co Jiříku?

388
Jirka
Reagovat

Do rodiny Jehličkových se měla dostat do výměny atraktivní vysokošlolská blondýna a Jehličkovi měli po vyvyšování. Chodil jsem se Štočkovou Petrou na základku a aby byla taková kráska? Myslím, že jsou hezčí a hlavně chytřejší, ale ty do takových stupidních pořadů nelezou a prezentují se jinde. Petra v životě nic nedokázala, stěží dodělat nejlehčí učňovskou školu v České Lípě a vdát se za arogantního Jehličku, který ji za pár let odkopne a najde si mladší, dokonalejší. Ale co by člověk neudělal pro peníze, viď Petro!

389
Janka
Reagovat

Koukam, ze luxusni Jiri chytil druhou slinu a opet to tu rozjel.

390
Jana
Reagovat

Mám prodejnu s nábytkem – všechno, co bylo v „luxusním“ bytě Jehličkových je prostě standard vč. “ indických “ dekorací :) Auto je jen rádoby luxusní – i když klobouk dolů před Pininfarinou – ten prostě umí udělat i z Fiata auto na koukání :) Petra hezké děvče – ale takových je :) Já fakt nevím, co chtěli ukázat světu :) to ruhá rodina ve vlastním domě a s autem několikanásobně dražším se mohla ofrňovat a ukazovat co mají ! Pravda, paní měla skáknou k zubaři před výměnou, ale kdoví, jak bude vypadat Petra za pár let :) „krása“ je rychle pomíjívá deviza ! Prostě a jednoduše, Jehličkovým se nepodařilo okouzlit a ohromit národ, tak se můžou upsat na všechny světový strany, aby to napravili, což se jim nepodaří :)

391
danek
Reagovat

Ono taky jde o to, co kdo považuje za luxus! A tak by si Jehličkovy mohli prohlédnout časopis Moderní byt, aby si to porovnali s tím, co mají doma.

392
nany
Reagovat

Veronika si nechá spravit zuby a Petra jí nebude sahat ani po kotníky!

393
Lenka
Reagovat

Tak se mi zdá , že Andy + Santa = Petra + Jiří. Jen můj názor, nenapadám nikoho.

394
ajda
Reagovat

Santa a andy : troufnu si odhadnout, že podstatná část zde diskutujících znala Jehličkovi již z diskuse na stránkách Výměna manželek, které je však od soboty zbytečné navštěvovat, vše bylo smazáno. /cca 600 příspěvků v několika rubrikách/ Smazáno panem Jehličkou. Zde by se přímo přesvědčili o životních postojích pana Jehličky. Nejdříve se obhajoval,snažil se dopředu udělat alibi, mlžil, překrucoval, potom dost neurvale napadl rodiny s více dětmi.Za to tam sklidil hodně kritiky, i od jedné bývalé účastnice výměny. Nyní mi dochází, že vlastně v té době urážel už i Veroniku. Kdo to nečetl a vy jste to podle vašich názorů nečetli,napsal,např. že více dětí si pořizují jen lidé z nižší inteligencí!!!!! A to potom různě vyvracel a zase potvrzoval svůj názor. To vedle opěvování manželky.Takže ani jsme nemuseli vidět Výměnu, vědělo se, že je super dokonalá krasavice, hodná, bezbranná! To mu nikdo nebere. Potom se tam ale začaly objevovat názory místních českolipáků, o jeho vyšetřovací vazbě, o Petře a škole, už podobné problémy jako s kameramanem „prý měla na škole s kantorem,prostě nepodložené drby,ale na každém šprochu……..vše to bylo anonymní, ale pan Jehlička okamžitě začal diskuse mazat a v neděli už nebylo co číst .Mimo vlastní Jehličkovu tvorbu. Takže já zde v mnoha příspěvcích vidím negaci k rodině Jehličků právě díky těmto jeho stránkám,sám si na nich zavařil.Samotná výměna nebyla nijak drastická, klídek,až na pár nabubřelých vět. Jinak by tady nebylo co řešit. A místo bulváru, zkuste si dát do vyhledávače jeho jméno. Možná ani nevíte, že ten slušňák hned druhý den, co se stala Kuchařová nejkrásnější dívkou světa , si zaregistroval její doménu kucharova.eu za 450Kč a nabízel ji k prodeji za půl milionu,prý na boj proti Paroubkovi. Ředitel soutěže Zapletal pěkně zuřil, opět vyhrožování soudy,pan Jehlička tvrdí, že na tom není nic špatného…

395
kacule
Reagovat

diky ajdo, zrovna jsem chtela napsat neco podobneho.
No asi takhle. Ja proti Jehlickovym jako takovym nic nemam. Maji se radi, jsou spolu spokojeni, tak budiz. Kazdymu se libi jinej zivot. JInak by to byla nuda. Za kamarady bych si je nevybrala.
Ale clovek, kterej si takhle koupi domenu a pak ji pronajima pro pornostranky s tim, ze to dela na protest proti nasi vladni garniture je ubozak a chudak. Jasne, je to legalni, tim se ohanel, ale ono je legalnich spousta veci. Pak je tu taky otazka etiky. Pan Jehlicka urazil dost hrube dalsi krasnou holku, dokonce blondynu inteligentni :-)), kterou neznal a vubec mu to neprislo blby.
Takze nechapu, proc zrovna on dela humbuk kolem neetickeho jednani Novy. To je totiz ten nejvetsi paradox, kterej mne vytaci. Kdyby to byl jen ksanda a frajer, budiz, ale on je vlastne uplne stejnej, ale v malym.

398
janinka
Reagovat

ty jo to je teda typek.. takhle rusnej zivot sem nevidela.. ten je na ty nove snad porad!

a proc teda ujizdel kdyz nic neudelal.. a pry to ti policajti znali jmenem, to take o necem svedci.. :-)

399
kalamity jane
Reagovat

Vy co tu píšete,jak je pan Jehlička nafoukaný,protože se mu mooooc líbí jeho žena náležitě a hrdě to vyzdvihuje…asi trpíte hodně velkými komplexi,je mi vás líto.Co proboha děláte,když běží v televizi volba miss??To jsou asi pro vás hodně perné chvíle,neboť tam si o sobě myslí všechny dívky,že jsou krásné a za tím ůčelem se tam také přihlásily.Mmch a jejich rodiče,kteří tam bezostyšně(ve vašich očích)čekají a věří či snad doufají,že právě jejich dcera je ta nejkrásnější! No jaká drzost,nadutost či snad jednoduchost?Holky,sakra,berte to přeci trošku sportovně!Ty rodiče a jejich patřičnou pýchu na svoje krásný dcerušky prostě dokážu pochopit a zrovna tak chápu Jiřího Jehličku! Jinak Santo,velmi dobře napsáno,konečně někdo,kdo přemýšlí u toho,co píše.Mám na mysli tvůj dlouhý článek a především argumentaci o 8 a „6“ti očích,mohu jen souhlasit.ajdo,zdá se,že tvůj boj se zaujetostí je ztracen,máš se od Radena ještě hodně co učit,hmmm Mám velký problém stím jak se tu hodně lidí zastává pana Martina…poněvadž jsem velký převelký zastánce dětí.Můžete mě prosím vás(buďte té dobroty)někdo vysvětlit,jak je možné,že zde kritizujete jak malé dítě nezvládlo své emoce a prodělalo u dětí v tomto věku klasický a nijak neobvyklý výbuch vzteku(kterému je skutečně nejlepší dát volný průchod,obvzláště na věřejnosti!)a u Martina,který by měl mít svoje emoce jako dospělý a naprosto zralý(nebo je snad nezralý?)jedinec naprosto pod kontrolou je tolik omlouváte?Proboha lidi!!!Zapomněli jste snad(nebo to snad vůbec nevíte?)že dítěti zraje a vyvíjí se jeho nervová soustava až do pěti let!!!!!!Tudíž je naprosto omluvitelné,když se dítě zavzteká na věřejnosti nebo doma a není to vina nikoho!Pokud by se vzteklá scéna odehrála po uvedené věkové hranici,pak už by se dalo uvažovat o vině rodičů a rozmazlenosti dítěte,neboť po pěti letech už se dítě snadněji ovládá rodiče by ho tudíž měli zvládnout.Takže lidi,jako matka vám garantuji,že toto je pravda a stydět by se měl ten pán Martin,kterého zřejmě nikdo nikdy nepoučil co jsou to EMOCE a jak se ovládají!Mě toto udělat můj muž doma,tak si myslím,že se dočista zbláznil a udělat to na věřejnosti?Tak takovou ostudu bych snad ani nepřežila!Naštěstí-tedy na velké moje štěstí-je můj muž kliďas,třebas není nijak zvlášť vzdělanej,ale na rozdíl od některejch dokáže používat zdravej selskej rozum a toho si vážím víc,než kdyby měl vejšku a při tom nedokázal to nejzákladnější.Za což považuji v rámci možností ovládat svoje emoce a nečinit tak zbytečně rodině ostudu!

400
ajda
Reagovat

Kalamity, moje názory tady v diskusi nemají se souhrnem Výměny nic společného! Nebo máš dojem,že je souhrn zaujatý? Dokaž mi to. Klidně ti to po Raden přenechám, můžeš to předvést sama, já si tady nepotřebuji zvedat sebevědomí, já jen vyjadřuji názor a na ten má právo každý. Ať je jakýkoli, to je diskuse.
Jo a ne od Radena, ale od Raden. Je to žena.
A proč se jelo na setkání mezi 8 očima soukromým autem- třeba proto, že štáb auto přistavené neměl,nepočítal s tím a spěchalo to. Jedna rodina trvala na ukončení. Potom zahrály divadlo a jako odjely autem s logem,aby se to natočilo. A závěr doma,dotočeno, zhasly kamery….proč tohle dobrovolné divadlo, když tam byly takové spory s kameramanem, to je otázka, na kterou znají odpověď jen účastníci.

http://zpravy.idnes.cz/podnikatel-vyuzil-krasku-sveta-k-vypadu-na-paroubka-f9g-/domaci.asp?c=A061010_130402_domaci_lja

401
kuku
Reagovat

packo

402
danek
Reagovat

kalamity jane, máš asi zmatky s pohlavím, píšeš v mužském rodě, ale máš manžela!

403
Santa
Reagovat

kalamity jane: konečně tu je někdo chytrý a rozumný ! Snad se některí nad tím zamyslej ! Není co dodat !

404
dana
Reagovat

Tak teda nevím,ale silně pochybuji o zdraví některých lidí.Mám pocit,že pokud by blbost nadnášela tak pár Vás tu bude silně lítat.To,že je Petra pěkná holka,to je v pořádku,kéž by se uměly dámy tak upravovat jak ona a měly tak slušně zařízenou domácnost.Ten kdo ji tu napadá,jen ji závidí.A to si přiznejte.Dítě má takové,jaké má.Mnozí by se měli zamyslet sami nad sebou kolik let jim bylo,když se jim první dítě narodilo.Každý si to své rozmazluje a pokud si to sami nepřiznáte jste taky ubozí.Zameťte si před vlastním prahem,uvědomte si sami jací jste a jak se chováte,nejdříve zkritizujte sebe a potom můžete podávat kritiku na ostatní lidi.Myslím si,že nikdo není dokonalý.A Petře s její rodinou přeji,aby se už nenašli takoví lidé,kteří jim pouze závidí a napadají je.Jo,český člověk se už nezmění a je to prostě v našem národu,závist,zloba a házet na lidi i když je neznáme špínu.Vy kterých se to tu týká STYĎTE SE!

405
kalamity jane
Reagovat

Ale no tak ajdo,nečerti se tolik,neměla jsem v úmyslu tě nějak urazit…spíš to byla z mé strany zkouška,jak důkladně čteš i takto dlouhé komentáře,v tom jsi mě nezklamala…Neboj se tvé žezlo(psát úvodní komentáře)po tobě rozhodně přebírat nechci.Leda by to bylo nějak zajímavě finančně ohodnocené?Ale to zřejmě není,předpokládám,že to děláš zdarma.A to já rozhodně nemohu.Né,že by mě to nebavilo,ale je to pravidelná investice času a to si nemohu dovolit,tedy zadarmo určitě né.Trošku mě teda zarazilo,jak rychle by jsi byla ochotná se toho vzdát?Myslela jsem,že to má pro tebe nějaký hlubší smysl,když už jsi se do toho pustila?(Přeci je to běh na dlouhou trať)Nečekala jsem,že tě tolik rozladí jedna menší kritika a pokud vím,tak docela první…:)Jinak díky za vysvětlení toho s těmi auty,až budu mít více času,snad ti to budu moci oplatit a poskytnout ti své vysvětlení také.Jinak ti přeji na tvé „trati“ hodně zdaru,dobrou noc a nic ve zlém…:)

406
Jirka - účastník
Reagovat

Jirka – účastník

Víte, je mi docela smutno z té celé výměny ! Bral jsem to jako zábavu a chtěl jsem jen, aby si Petra při mateřské mohla koupit co chce z vlastních peněz (ona by z toho stejně většinu nakoupila dětem) Ona mateřská není zas tak vysoká – ale to ví každá maminka a je rozdíl utrácet společné peníze, nebo své ! Nejsme bohatý a nikdo z nás to netvrdil, každá korunu se investuje zpět do společností a já žiji pro budoucnost (jednou to budu třeba schopný říci člověk si splní své sny! Na tom nevidím nic špatného. Nemyslím, že je něco špatné mít hezký byt a vytvořit rodině a dětem hezké zázemí !

Když jsem ji potkal, neměl jsem na rozhazování a kdo tedy tvrdí že je fiflenka mohla Řeknu jen to: mohla si vybrat mnohem bohatší chlapy co se ji nabízely a ona je od začátku odmítala ! Pokud mi někdo napadá, že ji hájím – tak ano hájím, protože to byl od Novy podraz a nestydím se za to – jsme její manžel a pokud někdo ublíží mé ženě tak prostě musí počítat s následky ! Nikdo z nás tam nešel hrát hadrovou panenku !

Adámek je 2leté dítě a každé dítě má své období – skoro každý ho měl a nemyslím, že tady je každý je rozmazlený. Je to období vzdoru ! A jinak proč jsme se do ni zamiloval – protože odmítala lidí co mají peníze a hledala lásku ! Náš vztah je založen na věrnosti a věřím, že tak bude celý život a jsme si jist, že nedostatek peněz naší rodinu nezničí – protože ten vztah nezačal na penězích !

Já jsem jen hodně smutný, že je tak málo lidí – kteří si dokáží srovnat to, že ta výměna má mnoho nevyjasněných míst. Řeknu jen to, Veronika je ženská v pohodě – Martin není hodný člověk a výchovu má založenou na tvrdé „hyearchii“. On je bůh a nikdo v rodině mu nesmí odporovat! Myslím, že sám bych sním .-)))) nevydržel v uzamčeném domě ani 1 den ( 5 x by mi tam nadával jako malému klukovi a po 6 té bych ho usadil a to nenávidím rvačky (protože násilí nic neřeší – tady by to byla asi jímka, která by potvrzovala pravidlo) – ale fakt nevím, jak se ten člověk dá přesvědčit že tím rodině ani své ženě nepomáhá). On je dokonce hrdý na to, že je impulzivní a nestydí se za to !

To jeho jednání na konci byl jenom zlomek a poté jsme si vyslechl na dálku pár uřážek (řeknete si ovšem za 1 hodinu ho už nikdy neuvidím tak ať se vykecá) , nebyl to jediný jeho výstup za ty 4 dny – Péťa tam opakovala, že je prudký (prostě to řekla slušně a Nova ukazovala pořád jak se pořad smál jako sluníčko – tak jsem tomu nějak nerozuměl) Paradox ne ?

8 tedy 6 očí bylo proto, že jsme tam slušně zkritizoval chování Martina ??? Proč Nova vynechala můj názor ??? Možná proto, že byla s Martinem domluva odůvodnit ukončení Výměny v rámci hovoru, který jsem s ním nevedl ! Myslím, že by Petra musela do kamery říci celou větou do kamery „končím výměnu protože nezvládám tady ty děti“. Nebo bych to musel říci já a místo toho se to říkalo jasným střihem ? No nějak se to musí udělat, když to nebyla pravda !

Nevím za co tu lež vyměnil, možná za bezúhonnost ve vysílaní a obličej hodného s vstřícného manžela ! On by se měl hlavně zamyslet sám nad sebou, protože on děti vychovává v křiku a jeho žena žije jak na horské dráze !

Ale to je jejich problém a musí si ho vyřešit oni ! Mě nejvíce vadilo chování Lišky, který jsme jel řešit tím osobním vozem a vůbec se nevědělo jestli se skončí ! Ani jedna maminka neměla sebou věci na ukončení. Tam se vše probralo s vedením a navrhlo se, že pokračování je možné pokud Liška odejde z natáčení a ústupek byl, že se mohou štáby vyměnit (náš půjde k nim a jejich k nám). Každý souhlasil a jediný Martin ne ! Takže se začalo natáčet 8 očí (puštěno 6 očí ) a pak bez chronologie se začalo dotáčet setkání manželů, loučení doma a přivítaní maminku dětí. Takže se to hrálo !. Rezková mě ujistila, že to bude po pravdě vše a tak jsem s ženou souhlasil s dotočení scén ! Teď vím, že jsme měli odjet a nebylo by žádných 8oří, žádné loučení Veroniky s Adámkem a žádné přivítání !

To byl důvod pozdních hodin návratu. Protože tam bylo pak ještě několik cest navíc a vče se dotáčelo zpětně !

Měl jsem ústní dohodu, že nova odvysílá pravdu, nebo to neodvysílala vůbec! Nakonec se pustila mírná verze (byly dvě), kde se to zdůvodnilo nezvládnutím 5 dětí.

V pořadu byl Adámek na základě 30 minut co byl s Veronikou prohlášen za rozmazlení dítě ! (takže si vychutnávám období anonymu od psychicky nemocných lidí). Jediné co jsem si musel oběhat za celou dobu výměny tak firemní poštu a podatelnu ! Nova to okomentovala, že jsem je tam v tom nechal Veroniku ! Ale mám také práci a z něčeho žít musíme a 30 minut snad není tak hodně !

Nešel jsem do toho, abych někoho kritizoval, Veronika neznala naší domácnost stejně tak jako Petra neznala domácnost jejich ! Takže žádná z maminek to nemohla zvládat na 100% procent. Petra při tom musela trpět občasné nálady Martina, pak se učit různé povahy 5 dětí a proto tam byl Martin nezbytný – protože si je rovnal sám a hlavně věděl jak na ně ! A konec konců a´t si křičí sám na své děti, když jenom na to slyší!

Na rozdíl od Martina jsem zůstal pořad doma, hlavně proto aby Adámek téměř nepoznal změnu a měl jednoho z rodičů pořád u sebe ! Nehodlal jsme výměnou dítko jakkoliv stresovat a jediný můj záměr byl, aby to u mě za každou cenu proběhlo v klidu a myslím, že Veronika neměla právo říkat tu větu, ale stalo se!

Petra se tam musela sama starat o děti, které neznala , Martin při tom pracoval ! Ani já a ani Petra nenapadal druhou stranu (neboť nepovažujeme za kulturní slušní chodit někomu za zadkem a říkat co nezvládá), ne když někdo něco nezvládne jdu a pomůžu – bez nějakého komentáře před kamerou !

Můj názor, která ženská by to vydržela když by měla početnou rodinu, chlapa nerváka lékařsky se tomu říká cholerika z kterého šel strach, když dokázal zplanout jako lakmusový papírek a za pár sekund se smát jako sluníčko a přitom tam do Vás vandroval frajírek Matěj Liška ?

Já bych to ukončil ještě ten den ! Petera to mě večer před koncem do telefonu obrečela – protože neměla tam žádnou oporu, nechtěla abych to říkal, že nechce aby to vypadalo že to nedokáže ustát! Jenže já jsem zavolal vedení, protože to přesahovalo veškerá morální pravidla a jasně jsem stanovil podmínky za jakých okolností se může pokračovat. Martin je jako jediný odmítl a pak se ještě vztekal, že dostane polovinu ! Jinak se Matěj k moha věcem sám přiznal v rámci toho více jak hodinového rozhovoru před ukončením a začátkem 8 očí.
¨
Ta hádka venku byla daleko horší a nedovedu si představit, jak se ten člověk doma choval, když tam nebyl štáb a žádná kamera na něj nekoukala ! Upřímně – ten chlap potřeboval dostat na držku a k tomu ještě ponížit , aby se nad sebou zamyslel jaké top je se chovat z pozice silnějšího – že při 130 kg je sprosté řvát na holku co má 52 kg a urážet ji za to, že on odmítl směnit štáby a já rozhodl za souhlasu Petry to ukončit. To že jsme se v té věci angažoval pak více je pochopitelné – už šlo o případné vzájemné žaloby , neboť nova hrozila uhrazením všech nákladů a já jsem tam zvažoval, že rovnou nezavolám policii. Také chyba, měl jsem ji tam rovnou zavolat !

Já jsem si chtěl toho Matěje vzít k sobě a Veronice slíbit že nebudu doma trpět jakékoliv urážky. Mám rád rodinou pohodu, takže pokud by byl drzý – přemýšlel by na chodbě o svém chování a neměl by pak co točit ! Takže by se musel podřídit slušnému chovaní, nebo by se procházel sám po městě !

Jinak Matěj nemá co dělat po tom co předvedl v jakékoliv režii, je na to nevyzrálý a jenom proto, že má oba rodiče v TV neznamená že může vše !

Napíšu to tady jen jednou a ti co si z toho budou chtít něco vzít budu jenom rád !

Jiří Jehlička

407
kalamity jane
Reagovat

Dano,danuško,skvělé,moje slova,jenom se snažím to tolik neprožívat,ale jinak,neznáme se odněkud?Jednu Danu znám,ale tohle je jistě jen pseudon.ale neva,stejně jsi mě potěšila….Proč jen si někteří lidi nepřiznají,jak moc s nima ta závist hýbe?Náš národ v tom jistě zaujímá přední příčky!!Navíc,chápu i ty výroky,které Peťa měla a nemám jí je vůbec za zlé(je možná fakt,že ten luxusní byt ani zmiňovat nemusela,ale vem to čert)ale jinak,sama jsem kdysi nosila dlouhé vlasy po pás a dobře vím,co taková bloncka s chlapama udělá,když třebas jen projde kolem…taky jsem bývala plašší duše,věkem mě to naštěstí opouští,ale i dnes jsem schopná se začervenat…jsme jen lidi,né?Mohla jsem si vlasy ostříhat už dávno,jenže manželovi se na mě moc líbily a syn je po mě taky vyžadoval…nakonec jsem je stříhala postupně,aby si ani nevšimli,že jich ubývá…no to jsou jen takový útržky(pro mne detaily) ze života,ale pro některé jsou přesto důležité…Vždy jsem byla hodně přes duševno,ale to na člověku nepoznáte,na čele to hold napsáno nemáme.A mezi lidma ještě skutečně přežívá na potkání spousta předsudků.Kdo by s tímhle neměl zkušenost?A tak si myslím ,že když člověk na potkání všem nedokazuje,kolik má v sobě chytrosti a co všechno v sobě ukrývá ,není horší,jen proto,že má zároveň krásné dlouhé vlasy,vytříbený vkus a patřičnou dávku půvabu.Připadá mi,že o tomhle by šel napsat román,úplně to před s sebou vidím:Krásná (možná nejkrásnější)holka ze školy,kterou spolužačky propichují pohledem už jen kvůli její existenci samotné,neboť její krása,nedá spát žádnému klukovi ze školy…A taková krása se nejen nezapomíná,ale především neodpouští!Jak už nám patřičně dokázala celá tato diskuze!A Jirka,ten sympatický „gauner“ s dobrodružným srdcem,který žádnou ženu nenechá chladnou!Jak nám také patřičně dokázala celá tato diskuze!!! Vy zde lidi žehráte na to,jací zbabělci a hlupáci se do Vv hlásí,já však mohu napsat jediné!Děkuji vám všem co se hlásíte,poněvadž mi ostatní nemáme tu odvahu a potřebnou dávku exhibionismu,aby jsme celému národu předvedli dobrovolně své chyby,a mohli ho tím poučit a pomoci se dalších zbytečných chyb vyvarovat!Díky ,díky a ještě jednou díky,poněvadž mě nesmírně obohacujete a z psychologickýho hlediska zajímáte a bavíte!!:)))

408
Jirka - účastník
Reagovat

kalamity jane říká:
hmmmm jenže já té přihlášky do VM dost lituji :-( , nestál jsem o tenhle druh popularity v rámci sporů s NOVOU (mimo jiné s kterou jsem v jiných oddělní dost vycházel a naše vztahy to asi na hodně dlouho zmrazí) a že si díky mému nápadu Péťa prožila něco o co nikdo z nás nestál ! Ale už se stalo a nejsme člověk co snadno vyklidí louku a odejde se staženým ocasem ! A myslím, že je správné stát za pravdou, kord když se týká někoho koho milujete ! Hlavně i ze špatné věci /pokud už nejde onapř. o extrém třeb znásionění/ si člověk odnesl kladné zkušenosti.

409
kalamity jane
Reagovat

Jiří,to je skvělé,že jste to tu objasnil vaše názory mi prozrazují,že jste dobrý člověk,který má rodinu na prvním místě….!A že jste udělal chybu(že jste svou ženu do Vv přihlásil)tím se netrapte,ona vám to jistě odpustí a váš nynější smutek časem přebolí…To jak jste popsal toho Martina,mi velice připomnělo povahu mého otčíma,to byl a je taky despota,který si myslí,že na něm svět stojí,ale já na rozdíl od vás už nevěřím,že by se mohlo stát něco,co by ho dokázalo změnit…bohužel,už jsem z toho vyrostla…Jinak mám sestru blondýnku moc hezkou a sympatickou,to neříkám,že bych ji zde chtěla prodat(aby se někteří honem nepohoršovali),ale prostě proto,že vím jak nevhodná výchova dokáže vytvářet krásné,ale přitom zakomplexované ženy.Tím nechci říct,že by taková byla vaše žena(mmch moje sestra je Peti jmenovkyně),spíše se snažím vysvětlit to,že chápu,jak krásná holka dokáže být plachá…prostě jí nevhodná výchova dokáže rozdupat seběvědomí,A moje setra není sama ,která v tom lítá,lítám v tom sní a ještě jednu naši společnou kamarádku máme,která je taky krásná blondýnka,ale přesto,že na ulici žádnému mužskému oku neunikne,ona na svou krásu nevěří…jak zpívá Nedvěd.Já mám oproti těmhle dvěma krásným holkám snad jedinou výhodu,jsem o hodně starší a můžu říct,že i zkušenosti a hlavně hodně moudrých psychologických knížek mě zachránilo kůži.Dnes mám toho moc,mám krásné zdravé děti,milujícího manžela,spoustu dluhů(taky jsme se brali z čistého citu)takže,těmhle svým milovaným láskám(tak říkám sestře a té kamarádce)POUŠTíM ŽILOU.A cože jim to pouštím?Vždy se snažím,aby to bylo to nejlepší ze mě,ten nejsvrhovanější cit,co v sobě nosím,díky moudrým knihám,už to byla i nejedna moudrá rada,když jsou smutný jsem smutná snima,když jsou veselí,raduju se snima a hlavně pořád povzbuzuji a chválím až do omrzení,protože to je pro ně po té deptající výchově živá voda!Mmch,váš příběh se mi moc líbil,až mne dojal,pro mne jste dobrý člověk ať si tu kdo chce,vypisuje co chce a s manželem vám moooooc fandíme!!!!přeji vám dobrou noc i vaší krásné manželce,byl jste na ni pyšný právem,tak ji pozdravujte a ještě vám přeji ať vám nastanou klidnější dny!

410
kalamity jane
Reagovat

A jinak souhlasím s vámi,že malokterá žena,by ustála tu situaci,jak jste ji popsal,ale přesto jsou ženy,které mají hroší kůži,nebo prostě jen ráznější náturu a s takovým floutkem by jak se říká zametli,ale já taková bohužel(nebo spíše naštěstí?)také nejsem.Jsem typ člověka,co se neumí bránit(raději se zastanu druhých,než sebe)a možná je to také tou utlačovatelskou výchovou(i když výchova není,to správné slovo spíše to byla šikana),ale moc se mě líbí,že se svojí ženy zastáváte,protože takovým típkům,jako je ten nezralý Matěj a cholerický Martin by to opravdu nemělo procházet…mají potom ještě silnější pocit,že jsou v právu a jejich oběť si to jejich ubližování vlastně zaslouží…Můj otčím si také v životě nepřizná chybu,je „neomylný“ a vždy v právu,také si razí tu svou škodlivou hierarchii(no,abych mu tedy nekřivdila,dvakrát měl takový záchvěv svědomí,poprvé se omluvil,když mi jako devítileté rozbyl dásně a podruhé,když zpoždění mého bratra o deset min,ztrestal ranami do nosu,až byl pěkně zmalovaný a tekla mu červená…)Naše matka se ho také bála,jako holka jsem moc bojovala s tím,jak jí odpustit,že se nás nezastala,ale dnes už je vše dávno odpuštěno(jí!)A na svoji matku nedám dopustit!Také proto si nade vše vážím svého muže,sice bojujeme s dluhy,ale vždy se postaví za mě i za děti,když potřebujeme zastání a sám by nám nikdy neublížil…A proto se mě líbíte i vy jako člověk,poněvadž vaše chyby se nedají srovnat s chybami,jaké dokáží napáchat tito despotové!Oni jsou to pravé zlo,kterého by se měla společnost obávat a řešit je!!

411
kalamity jane
Reagovat

jo ajdo,buď prosím té dobroty a nesuď člověka,podle toho jaký má pravopis,nebo jestli jsou vážně tohle tvé parametry na hodnotu člověka,tak to budu muset své mínění o tobě hodně snížit!:)A neurážej se prosím tě,radši chvilenku v klídku popřemýšlej….to přinese lepší ovoce,nám všem!:))

412
Luccas
Reagovat

Jirko ty jsi vážně troglodyt………………pozdravuj kalamity, oba jste fakt dobří lidé, prozrazují mi to vaše názory…….bože…

413
Jirka - účastník
Reagovat

ajdě stojí hold život na jazyce českém :-))). Jenže ajdo co Matematika, Ekonomie, Právo a nebo jiný jazyk než český :-), nebo důležitá řemesla. Hold každý umí něco jiného. Já to tak beru s rezervou – prostě třeba u mě ro je od mala dizleksie a dizgrafie! Jenže ta ještě nesnižuje něčí osobnot, chytrost nebo charisma. Znám i mnoho neúspěšných hlupáku co umí akorát napsat diktát ! Jinak lidi co neumí gramatiku mohou umět mnoho jiných věcí ! Dokonce ani VŠ neznamená chytrost a úspěch !

414
Luccas
Reagovat

dyslektik by měl znát alespoň název své diagnózy…….i ten úspěšný, chytrý a krásný….

415
andy
Reagovat

Jsem moc ráda, že se tu objevil pan Jirka a přispěl sem se svým názorem. 1) Docela mě šokuje, že se někteří z vás snaží hledat chyby i v blbostech – viz. pravopis. Každý je dobrej v něčem jiným a vy nejste storpocentně dobří ve všem! – nikdo z nás nemůže být – to bychom si všichni asi lezli docela na nervy, co?!
2) Každý z nás byl malé dítě, takže nikdo nemůže říct, že když dítě brečí a trochu se vzteká, tak je rozmazlené! To se v určitém věku stává a nikdo z nás nebyl lepší.
3) Každý vidí krásu trochu jinak. Jsme sakra v moderní době, kdy se ženský rády líbí, takže ji neodsuzujte zato, že o sebe pečuje a že je Jirka na ní hrdý.

Chtěla bych vzkázat lidem, kteří je zavrhují a píší jim anonymy, aby se nad sebou zamysleli a nechali je na pokoji. Četla jsem jeden dopis, který psala dospělá ženská a nadává v něm na malého Adámka. To si může dovolit jen člověk, který nemá všech pět pohromadě a léčí si své komplexy na malém bezbraném dítěti. Měla by se zato stydět!

Jinak přeju Jirkovi, Pétě a Adámkovi mnoho síly.

416
kalamity jane
Reagovat

Jirko,opět s tebou mohu ve všem pouze souhlasit!!!!!A pro Luccase!Pro mě není podstatný názor někoho,kdo mě ani nezná a HLAVŇE,koho neznám já!!!!!!Takže si laskavě nech ty svoje ironické připomínky,protože já mám v povaze lidi povzbuzovat a né je soudit nebo dokonce odsuzovat!On totiž ten hlavní soud nás čeká až v soudný den a tam se potkáme všichni,to bude teprve skřípění zubů….přeci už v otčenáši stojí:“Odpusť mi moje viny,tak jako i já odpouštím svým viníkům“ A ono tohle dá v každodenním životě asi tu největší práci…Přeci jsme zde na zemi s posláním,milovat svoje bližní a na to má opravdu sílu jen málokdo,aby tohle zvládl!!Nevím co je tvojí podporou Luccasi,ale pro mne je to každodenní modlitba,tedy kontakt s Bohem mi pomáhá vyrovnat se s šílenostmi tohoto světa a udržet si patřičný nadhled. Podívej moje tchýně mě třeba taky nepovažuje za dobrýho člověka,protože ona vidí dobrého člověka v každém,kdo umývá alespoň jednou denňe podlahu a to já nedělám,raději zametu a svůj čas rozdám mezi děti nebo dobré přátele.Jenomže moje tchýně má ůplně jiný hodnotový systém než já,takže na jejím názoru pro mě svět neleží,chápeš? Nad názory jako jsou ty tvoje,mi nezbývá,než se usmát!:))

417
kalamity jane
Reagovat

A ještě na závěr:Opět se potvrzuje že bohatství a chudobu nemají lidé v domě,ale v duši.“ A teď už se lidičky musím rozloučit,poněvadž jdu smažit pro děti bramboráky(vrátí se z výletu hladový) a potom jdu na velký nákup,tak si to zde užijte a ty se ještě Luccasi pokus zamyslet(pokud to není nad tvé síly)nad tímto:“Myslet lze jen rozumem,ale chápat jen srdcem.“

418
janinka
Reagovat

teda to byla citova a psychologicka masaz a hned od tolika prispivatelu.. :-)

no jak vidno, castecne jste se drzeli me vyse uvedene rady jak se prezentovat a jak ovlivnit nazor druhych.. chvalim.. :-) nicmene bych byt vami jeste ubrala tech zminek o zavisti.. nikdo neslysi rad ze je zavistivy.. jako vy nechcete slyset ze jste podle nas povysenecti a arogantni a naivni.. no nic, proc nekoho presvedcovat, aby zmenil nazor, ze?

jen bych si teda dovolila poznamenat ze vy nam rikate at vas nesoudime dle vymeny, dle rozhovoru v mediich, dle informaci na netu, dle pravopisu atd atd.. ale sami nas odsuzujete dle strucnych prispevku a tvrdite, ze jsme jen banda zavistivcu.. takze, pokud mate doma nejake ty popularne-psychologicke knizky tak si je prectete jeste jednou a tentokrat pozorne..! a zamyslete se nad tim, zda ty urazky a odsuzovani nas jakozto zavistivcu jsou na miste..

napr. me nevidite, z ceho soudite, ze ja nejsem atraktivnejsi nebo stejne atraktivni jako ta petra? cozpak jen osklivi a stari lide kritizuji a krasni jsou milujici nezakoplexovani a tolerantni??? to je ale osklivy predsudek, ze? takze jeste jednou- pekne si ty knizecky prectete znova a pomalu.. :-)

(doporucuji knihu „Temna stranka hledacu svetla“ dle ktere na ostatnich odsuzujeme prave ty vlastnosti, ktere na sobe nejvic nenavidime.. takze jste mozna vlastne hrozne zavistivi a chtivi vy..) :-) aneb nejste sami kdo cte.. :-) ale jste na dobre ceste :-)

419
dana
Reagovat

janinka:O Janinko slyšeli jsme slovo boží.Amen….
Nyní jste jasně ukázala,že jen ten Váš názor je ten správný.Děkujeme že jste nás tak pěkně poučila.Hlavně,aby jste si z toho svého názoru vzala sama poučení a tolerovala názor jiných.Jsem ráda,že se k tomu vyjádřil i Jirka,který jediný z nás všech tady, zná pravdu o natáčení.Jen pro Vaši informaci-jeden známý se zúčastnil minulé řady a potvrdil,že pozadí pořadu je silně tendenční.Vše se dělá pro větší sledovanost.Proto si myslím,že to co tvrdí Jirka s Petrou,je věrohodné.Až se Vám podaří mluvits někým ze svých známých,kdo prošli tímto pořadem,tak asi budete mluvit jinak.

420
janinka
Reagovat

Vazena pani dano, proc jste ke me tak kruta a prisna, prosim vas? :-(((

moc me mrzi, co jste mi napsala a zironizovala muj prispevek .. myslela jsem to dobre a nyni je mi lito, ze ma slova otacite proti me.. jsem dobry, v boha verici clovek, ktery to s panem j. a pani p. myslel dobre, kdyz jsem psala jak maji postupovat aby v ocich naroda nevypadali dal jako lotri a v predeslem prispevku jsem upozornila jen na nevhodne osocovani ze zavisti..

pevne verim, ze i vy jste duse dobra a pochopite ma slova a prestanete na me hazet hnuj.. :-(((( dekuji vam.

421
andy
Reagovat

Janinka: Ty opravdu dáš na to, co vidíš v televizi – nezlob se na mě, ale opravdu si to myslím.
Už hodně lidí z výměny si stěžovali na to jak je ve Výměně vykreslili. A proč se nezačali soudit s novou? Protože se báli nebo neměli sílu. Jirka bojuje za svou rodinu a to se mi líbí. Nenechá si to líbit a hodně lidem z výměny tím udělá laskavost. Takže mu držím pěsti.

422
dana
Reagovat

to Janinka:Nikoho neurážím je to pouze můj názor a nejsem k nikomu krutá.Zkuste si bez zaujetí přečíst svůj minulý příspěvek ještě jednou a možná uvidíte sama,že to vyzní,jakoby jste byla jediná neomylná.Proto byl ten můj příspěvek.
to Andy:Souhlasím plně s Tebou.

423
janinka
Reagovat

ja dam spis na to, jak clovek pusobi napr. v rozhovorech, ci jak se predstavuje na svych strankach.. ostatne dle ceho jineho, neznam je ze? a ty me evidentne take soudis jen z mych prispevku..

to ze nekdo hrozi zalobou je malicko ubohe, promin.. (podat zalobu muzu na kohokoli chci a pro co chci a nic to neznamena ani neukazuje na charakter)
ja napadala samotny fakt, ze do tv sli a neprecetli si smlouvu a ted si stezuji, ze nova nepostupovala dle „moralni pravidel“ ci jakyto termin pouzili a vykresli je jako trotly.. chapu, ze je dost mozna vykresli hrozne, no to se stava ale kdyby kolem sebe nekopali a na svych strankach nenapadali kde koho, asi by si proti sobe nepostvali tolik lidi.. to je smutny fakt. evidentne precenili sve presvedcovaci sily..

mozna ti to tak neprijde, ale ja nestala na strane nikoho, jehlickovi jsou mi cizi a nezalezi mi na nich, ale snazila jsem se jim ve vsi slusnosti poradit a pripadne malicko zkarikovat prispevky jejich obhajcu, aby videli, jake chyby delaji a mohli se dle toho zaridit.. no minulo se to ucinkem, stejne jako jejich sou v tv, ale ja se na rozdil od nich s faktem, ze vy me osocujte ze zavisti smirim.. :-))))) tak papa

424
janinka
Reagovat

2 dana: ono „neco vyzni“? a jsme u toho, neco ve vymene take „vyznelo“ evidentne jinak nez bylo mysleno.. tak nesudte a neodsuzujte, nebo sama bude souzena..

a proc napadate cizi nazory s tim, ze jsou udajne prezentovany jako neomylne? ja prece a pochopitelne vyjadrila take „jen svuj“ nazor.. v cem je vas lepsi nez muj?

„slyseli jsme slovo bozi.. amen“ je ironizovani a karikovani a karikovat znamena zvelicit domnele chyby druhych k zesmesneni.. to od vas bylo dost kousave.. ale tento prispevek byl urcen predevsim pani kalamity a jejim pouckam o moudrych knihach.. no skoda, to vam uniklo.. tak se mejte pekne a jeste mi neco napiste, at se mam nad cim zamyslet.. ale prosim budte korektnejsi.. dekuji vam.

425
irča
Reagovat

Ahoj všem, no to teda žasnu, jak se tady lidi mohou dohadovat a napadat kvůli jedné nablblé reality show. Zdar všem a věnujte svou energii něčemu užitečnějšímu.

426
andy
Reagovat

Irča: Víš Irčo, když ti to tak vadí, tak proč vyhledáváš stránky této show (pro mě to není reality) a přidáváš sem příspěvky? :-)

427
ajda
Reagovat

Kalamity: :o))Já se nikde nedržím zuby nechty, nevzdávám se bez boje, k psaní souhrnu jsem se dostala jak slepý k houslím. Nejdřív jsem o tom z časových důvodů neuvažovala, opravdu to zabere čas, já jsem zvyklá v životě odvádět 100% práci, profesionální výsledek, možná i proto jsem k ostatním víc kritická, ale pokud se ode mě v profesi očekává profes.výkon, tak i já požaduji bezchybně odvedenou práci po jiných. Nejsem žádný spisovatel, ale komunikace je také součást mé práce. A musím dokázat jednat s každým,myslet si můžu cokoli, ale je fakt, že firma je moje, odmítat další spolupráci můžu taky já.

Jinak opravdu je to zadarmo!!!! Ale ne vše se dnes dělá pro peníze, tohle je pro mě zábava. Proto mě zarazil tvůj názor, protože podle dalšího příspěvku jsem pochopila, že jsi věřící člověk a to se mi neslučuje -kopíruji-„Leda by to bylo nějak zajímavě finančně ohodnocené?Ale to zřejmě není,předpokládám,že to děláš zdarma.A to já rozhodně nemohu.Né,že by mě to nebavilo,ale je to pravidelná investice času a to si nemohu dovolit,tedy zadarmo určitě né.“- konec tvé citace! A co z lásky k bližním, když to hodně zlehčím?! Vše přepočítávat na peníze nejde, občas je fajn udělat něco zadarmo, jen tak…
Ale ať se vrátím k tomu co chci napsat. Důvod proč souhrn píšu je ten, že Raden je těhotná a poslední týdny před porodem má určité problémy a nezvládá to.To byl ten pravý důvod! Sama jsem si to prožila, proto to byl pro mě důvod kývnout.Jinak bych asi váhala.A navíc jsem se o to nervala, byla jsem požádána, brala jsem to jako výzvu. Naštěstí výměny brzy skončí, dlouhodobě bych to nezvládala. Takže musíš to se mnou asi vydržet, ale já Panáčka sleduji dlouhodobě, v diskusích se potkáme. :o))

P.S. nesoudím pravopis, to je nesmysl, ale styl psaní!!!!!!!!!!!!!! Ten má každý svůj osobitý, nenapodobitelný! Naopak, já hrubky v diskusích toleruji, člověk píše ve spěchu to co se mu zrovna honí hlavou a občas prostě ulítne. Nikdo není bez chyby! Takže prosím, nepřisuzuj mi tu roli pravopisného diktátora :o((

428
ajda
Reagovat

Tak to tu pročítám zpátky a fakt žasnu, kde jste přišli na to, že bazíruji na pravopise????? Jen jednou jsem vysvětlila, jak poznám stejné přispěvatele pod rozdílným nickem. Mimo to, že mohu kouknout na IP :o)
Jinak Jirko, nějakou dobu jsem učila, potom vedla větší kolektiv lidí, to vše před mateřskou, ve věku tvé ženy. Dnes mě živí už 15 let řemeslo, můj koníček se stal živností, má to širší záběr, neustálé zdokonalování a profesní vzdělávání je nutností. Jazyky díky, domluvím se! Čtu Hospodářské noviny a MF Dnes, ovládám pc a spoustu programů. On titul nezaručí inteligenci. Daleko víc kladu důraz na všeobecný přehled.

429
irča
Reagovat

to andy :
1. Narazila jsem náhodou na tuto diskusi, když jsem se chtěla dovědět něco více o zákulisí tohoto pořadu.
2. Mně nic nevadí, akorát mně tato diskuse poněkud překvapila. Nečekala jsem takové ohlasy.
3. Protože je to veřejná diskuse, tak jsem se rozhodla svůj názor zveřejnit.
4. Myslím jsi, že jsi byla účastníkem některého dílu. Soudím tak dle Tvých příspěvků.
Nic ve zlém a měj se hezky.

430
andy
Reagovat

Milá Irčo! Můžu tě ujistit, že jsem nebyla účastnicí ani jedné výměny, ale to není nějak podstatné. Samozřejmě tvůj názor je tvůj názor a můžeš ho dávat kam chceš a kdy chceš, ale mě zarazil obsah tvého příspěvku. Podle tebe je to nablblá show a ty vyhledáváš její stránky – jen toto mě udivuje. Odsuzuješ ji, ale zajímáš se o ni.
To je vše. Měj se hezky, ahoj

431
janinka
Reagovat

jen pro info- pokud sem jeste pan jehlicka nahledne, mohl by nam napsat proc vyuzil az zneuzil domenu se jmenem pani kucharove k osobnimu boji?

dekuji

ps co nechces, aby jini cinili tobe..

432
Tik
Reagovat

Jako nahodny pozorovatel bych doporucila tem mene rozohnenym ucastnikum debaty se podivat ve kterych prispevcich pouziva autor z velkou chuti vykricniky a pise pred nimi i za nimi mezeru, tedy “ ! “ – tento gramaticky jev je pomerne neobvykly a lze tedy dobre vysledovat, kdy se na tomto diskusnim foru pan ucastnik Jiri skutecne objevil – vcetne jeho uchvatnych maskujicih prohlaseni a sounalezitosti s „postizenymi“. Stejne tak skvela Kalamita ktera pro zmenu tvrdosijne vynechava mezery za interpunkcnimy znamenky.
Obvykle sleduji kazdou vymenu, ale tahle mi nahodou unikla, nicmene z prispevku zarytych zastancu paru z CL lze vytvorit kvalitni obrazek lidi, u nichz mi neni ani trochu lito ze jsem jejich atrakci na obrazovce prosvihla. Ona Erika z Olomouce take plamenne hajila svuj skvely zivotni styl….

433
danek
Reagovat

Proč se Kalamity Jane nenaučíš pravopis, když už píšeš tak dlouhé příspěvky!

434
dana
Reagovat

to Janinka:Proč si myslíte,že si nepřečetli smlouvu?Vy jste byla u toho,když u nich televize natáčela?Vy je osobně znáte?Řekla bych ,že jste nebyla ani u natáčení,ani je neznáte.Pokud chcete se navážet do lidí,které jste viděla pouze v televizi a osobně je neznáte jste mimo mísu.Raději se nedívejte na takové pořady a vypněte nebo přepněte si TV.Bylo by možná rozumnější se podle Vás aby jste se dívala na televizní noviny.
to andy:Tak ty jsi byla taky ve vyvolených,že o tom nic nevím.Měj se pěkně.

435
andy
Reagovat

dana: já a ve Vyvolených? Jak jsi na to přišla? Tam bych vážně nešla:-)

436
dana
Reagovat

to andy:no, já myslela!Že bych o tom nevěděla? :-)

437
ajda
Reagovat

Jinak když už mě tu neprávem osočujete z bazírování na pravopisu, tak Jirko účastníku, na tvou otázku: „Jenže ajdo co Matematika, Ekonomie, Právo a nebo jiný jazyk než český :-)“ (překopírováno!)
Ti odpovídám: “ matematika, ekonomie, právo píše se s malým písmenem na začátku. / z těch prvních dvou mám maturitu za 1 :o) /

438
Míša*
Reagovat

Tik, máš recht, už si nás toho všimlo víc. Ty plamenné obhajoby jsou podezřelé samy o sobě i nenáhodným účastníkům této diskuze… A vcelku hodně snižují její úroveň.

Ajdo, tvůj příspěvek je dobře a objektivně napsaný, ale obhajovat se před určitými lidmi je jen házením perel sviním :)

Jirko, smiř se s tím, že prostě některé věty neměly zaznít – ani při výměně, ani na tvých stránkách. A člověk, který „v tom umí chodit“, by to měl vědět. A propo, taky by mě zajímalo to s tou Kuchařovou. Napadá mě v té souvislosti něco o božích mlýnech :/

439
andy
Reagovat

Ajdo: Nechci tady být na nikoho zlá, ale ty ses teď pěkně nachytala – vytahovala ses se svými známkami, takže neříkej Jehličkovým, že se ve Výměně vytahovali, když to děláš i ty.

Jinak Míšo s těma sviněma jsi to docela přehnala. Trošku se zamysli nad svým vyjadřováním jestli jsi dospělý člověk. Díky

440
Míša*
Reagovat

„Házení perel sviním“ je staré české úsloví vyjadřující zbytečnou práci … něco jako „házení hrachu na stěnu“ …. ale taky se říká něco o „potrefených husách“. Ovšem urážet domácí zvířectvo se mi opravdu nechtělo :).

441
irča
Reagovat

to Andy : Studuji prostě určitý fenomén a na netu se najde informací nepřeberně . Toť vše co k tomu mohu dodat.

442
kalamity jane
Reagovat

Janinko,já jsem nikomu moudré knihy nedoporučovala,pouze jsem vám sdělila,že mně osobně dokázaly hodně pomoci!:)))Je na tom snad něco zlého???Tiku:Za interpunkčními znaménky mezery nemám z prostého důvodu,ze začátku jsem je dávala,ale potom se mi vždy po odeslání záhadně ztratily,takže už jem to vzdala,dále je doplňovat.Danku a Míšo:Omlouvám se vám,za všechny své chyby,které vás jak vidno tolik dopalují a pohoršují vaše gramatické cítění!Jste jistě lepší,než já,když mne takto kritizujete a jám vám za vaši kritiku děkuji,protože sama dobře vím a uznávám,že se potřebuji zlpšit a mám co zlepšovat!!!!A jinak Ajdo,všechna čest!!!A to myslím naprosto vážně!Ráda bych měla takovou přítelkyni jako jsi ty(tím nechci vůbec snižovat hodnotu těch,co mám),sice máš očas malinko jiný názor než já,ale jinak,já se na tvé názory vždy těším!Tvá kritika je pro mne konstruktivní a přesně to potřebuji.To že,jsi mi sdělila,že úvodní články píšeš zdarma(a dokonce i co tě k nim přivedlo)toho si cením,opravdu.Ráda bych ti ještě vysvětlila,proč bych to já nemohla dělat zdarma.Máš totiž určitě pravdu,že je potřeba dělat něco pro druhé i zcela nezištně,tedy zdarma.To já dělám,v rámci svých možností se snažím vytvářet kostýmy pro děti a to pro svoje i nesvoje.Věnuji svůj čas především dětem,poněvadž věřím,že to je dlouhodobě vložená investice…Děti skutečně miluji a dýchám především pro ně.Moc se mi líbí,že si tak rozšiřuješ obzory,jak jsi zde uvedla,hold,každý jsme na své životní cestě někde jinde a je dost možné,dokonce velmi pravděpodobné,že ty jsi o velký kus dál,než já.Další důvod proč nemohu se věnovat tomu,co jsem zde již uvedla je,že se u tohoto netu motá větší počet lidí,který se potřebuje prostřídat a to nepravidelně,takže nikdy nevím,kdy na mě přijde řada.A ještě jeden.Už píši někde jinde a něco jiného.Píši pro svého syna(téměř deset let)pohádkový příběh,ale to je zcela soukromá věc a navíc je to na dlouhé lokty.Jinak tvá přítomnost,zde na těchto stránkách mne vážně těší tu moji kritiku neber zas tak vážně.:))

443
nany
Reagovat

Tady se to nedá číst… že si Jehličkovi pořídili víc nicků je do očí bijící… ty předlouhý příspěvky s bitím do prsou a s jasnými stejnými hrubkami a interpunkcí! Zničili jste už jeden web, teď akorát zasí*áte další.

444
Fanda
Reagovat

Ti Jehličkovi musí mít radost, jak jste se tady kvůli nim rozhádali. To Vám za to ti ubožáci stojí? Vykašlete se na ně, oni se o Vás též nezajímají. Možná byste byli zklamaní, kdybyste je skutečně poznali tváří v tvář. Zdraví Fanda z nedaleké České Lípy.

445
ajda
Reagovat

:o))) super jak někteří umí vše překroutit! Andy, já se známkama nemusím chlubit, známka nic nedokazuje, byla to reakce na „rýpavý“dotaz Jirky! A pak, myslím si, že vzdělání je ta největší hodnota jakou můžeme v životě získat. Vše je pomíjivé, ale pokud jednou něco umíš, to ti nikdo nevezme.

Kalamity, jsem zvyklá své názory říkat nahlas. Chápu, občas se to někomu nelíbí.Já musím taky občas přijmout kritiku, pokud je oprávněná, beru ji. A proto klidně i svým kamarádkám řeknu, co mi u nich vadí, a to samé čekám od nich. Nemusím mít hafo kamarádů, mě stačí pár, ke kterým se nebojím otočit zády, kteří tu jsou když potřebuji poradit, a kterým i já nabídnu klidně o půl noci pomocnou ruku. Nezištně!
Jinak k Jehličkovým-mě osobně vadily jen některé jejich věty, za tím si stojím a stát budu. Jinak nikdy jsem nepomluvila Petru ani Jirku, vzhled si nikdo nevybere, Petra je krásná holka, dbá o sebe, slušelo jí to. Fitko, solárko, kadeřnice, to je i pro mě něco tak běžného, jako čištění zubů. A mám taky jedináčka. A bydlím podobně. Jen mám asi víc životních zkušeností, proto i své názory. Já i můj manžel, být v situaci kterou popisují – problém s kameramanem, by jsme okamžitě po natáčení začali činit právní kroky k zastavení vysílání. Ne až těsně před ním jako oni. To mě u podnikatele Jirkova typu, žádný začátečník, překvapuje. Dnešní podnikatelský svět je džungle, kde ani smlouvy kolikrát neplatí…
Jinak dělám zdarma občas i věci ve své profesi a můžu ti říct, že kolikrát mám z toho lepší pocit než ze sebedražší zakázky. Já tvrdím, že dobře odvedená práce a spokojený klient je reklama k nezaplacení…

446
kalamity jane
Reagovat

Jé holky sorry,já chtěla napsat,že můj syn má deset let,ale teď když si to zpětně čtu,tak ono to vypadá,že ten příběh píši deset let.:)))Tak to fakt né,to bych se teda upsala….:)))))

447
kalamity jane
Reagovat

Holky,loučím se a končím,poněvadž lidi z mého okolí to zde považují za plky a bohužel jim musím dát částečně za pravdu.Jinak Andy,díky za podporu,ať už byla vědomá či nevědomá.Ajdo tobě bych toho ráda ještě hodně napsala,hezky se mi s tebou píše,jsi pro mě fajn a zajímavá,ale když by jste teď slyšeli ty mužský za mnou,hmm asi by jste taky skončily…no je to sranda,ty jejich hlášky:)))Dokonce si chlapi myslej,že jsem na nějakým foru,kde diskutuji s dětma,když se tu dohadujete o známky!:)))Holky mějte se krásně!A budete mi chybět,ale plakat nebudu,budu na vás vzpomínat jen v dobrém!!!Pa a sbohem (jdu dělat něco užitečnějšího a bohulibějšího,jak už mi tu kdos „moudrý“ radil!) :))))

448
katy
Reagovat

aaaahoj

449
janek
Reagovat

Lidská blbost je nekonečná a těm co tady haní Petru stačí jen říci jedno: Závist, nenávist a blbost – to je Váš stín na který jste hrdí !

450
ajda
Reagovat

Zajímavé milý janku, že píšeš se stejného počítače jako Jirka účastník, teda pan Jehlička :o))))

451
Hela
Reagovat

Je neuvěřitelné, že p. Jehlička ještě nepochopil, že tvůrci tohoto webu mohou poměrně snadno zjistit IP adresu počítače, ze kterého se píše. A nedá pokoj bude psát a různě se podepisovat :) P. Jehličko už dost, je to dětinské – Petra je hezká a vůbec ji pravda neznáme, ale to co jste předvedli k závisti vést nemůže – není totiž co závidět, snad jen pokaženou pověst – a tu si nechte – protože, co si kdo navaří, ať si také sní :)

452
janek
Reagovat

ajdo: hmmmmm tak to kecáš

453
janek
Reagovat

ajdo: hmmmmm tak to kecáš 212.219.118.102 moje IP

454
Aleš
Reagovat

Ajdo, ajdo – myslím, že tady to Jirka vůbec nekomentuje! Své si napsal a hází na to bobek ! Jinak koukal jsem, že pokud tady napíše někdo něco ve prospěch jeho rodiny, hned je úzkou skupinkou napadán ! No jo asi tady je dost lidí co má nějaký komplex ! Viď – konec konců jsi tady dost aktivní na to, že o té reality nic nevíš !!!! Ty jsi jak fanda hokeje, který nikdy nestal na bruslích a hokej niky nevyděl v přímém přenosu a koukal ! Prostě holka do chytra : -))))! Nemáš někde na webu svou galerii – odhaduji tě na ošklivou ženskou na kterou kašle chlap a proto musí vysedávat pořád u internetu a mít potřebu něco hodnotit !

Jnak, aby nebyl Jirka, nebo Janek – má IP je 195.175.3X.XX

455
ajda
Reagovat

Hmmmmmmmm….A proč bych to janku dělala?????

2007-5-18 @ 12:05:37 am [ Upravit – Smazat – Neschválit ]
Jirka – účastník ( / ) (IP: 212.219.118.102 )
2007-5-19 @ 11:05:52 am [ Upravit – Smazat – Neschválit ]
janek ( / ) (IP: 212.219.118.102 )

456
ajda
Reagovat

Milý Aleši,
to že se tu Jirka „zřejmě“vyskytuje a nejen on ve více identitách nenapadlo jen mě, ale více zde přítomných. Přečti si celou diskusi!!! Co víš o této výměně ty??? Jinak já měla možnost číst pár týdnů diskuse na jeho stránkách, a nejenom já, kterých se on účastnil takřka nepřetržitě, to budeš také vědět, pokud si to zde pročteš. Po těch jeho urážkách na všechny strany jsem si prostě o něm na netu zjistila více a nejsem opět sama, čti příspěvky od všech. Nechápu, co ti vadí?! Jinak se mi zdá, že spíše většina diskutujících je napadána menšinou příznivců rodiny J.
Díky za IP, souhlasí :o))), jinak mi přijdeš pěkný sexista, po tom kolik trávím času u netu ti nic není, tvé urážky k mé osobě nebudu komentovat, pokud máš nějakou partnerku, tak ji lituji, jsi přesně ten tip, co vlastní názor u žen nesnese, zřejmě ti vadí už jenom to, že žena umí zapnout vedle aut.pračky i počítač …

457
Pavlína
Reagovat

Petra se mi zdála jako hodná a příjemná žena, ale s nízkým sebevědomím, což při svém vzhledu nemá zapotřebí. Její chování asi bylo vyvoláno obavami z hulvátského primitiva Martina. Bylo to jistě i mimo kameru, ale to co bylo před ní, stačilo: výkříky typu „co si to dovoluješ?“ na Petru apod. jsou dostatečně výmluvné. Na konci pořadu Martin ukázal v plné síle svůj hnusný charakter – nenasytnost po penězích nebrala konce. Zatímco Jirka ho slušně vyzýval k uklidnění, on s mamonem zatemněným mozkem na oba sprostě řval a urážel je. Je to typ domácího násilníka a agresora, Veronika o něm jistě ví své.

458
Hela
Reagovat

Sebevědomí není otázkou vzhledu – vzhled je jen vnější obal, ale to co je uvnitř dělá čkověka člověkem. Zakže i méně hezí lidé mohou byt spokojeni a tudíž sebevědomí lidé:) A že by někdo / v tomto případě Martin / uděl ze sebevědomé ženy, během několika dnů, nesamostatnou, ukníkanou, zaraženou chudinku, která není ze sebe schopna vypravit souvislou větu, to není možné ! Petra je sice docela hezká, ale nesebevědomá dívčina, což má bohužel asi hlubší příčiny.

459
Pavlína
Reagovat

Říkám pouze to, že nemá důvod být nesebevědomá. Hrubiánství a primitivismus to vyžraného mamonáře a smečka jeho nevychovaných spratků jí určitě nepřidalo na sebevědomí. Osobně bych toho chlapa poslala to patřičných mezí.

460
Hela
Reagovat

Pavlína: no já bych tedy taky pět dětí „nemusela“ mít, ale nazývat je spratky, bych si nedovolola, navíc netušíme, zda a jak byly děti nevychované – to ,že se předváděly je u dětí normální a vyměněná maminka neměla naprosto žádnou autoritu a ani snahu, nějak dovádění dětí – ne spratků – usměrnit. Chudinka, měla sama se sebou dost práce, aby se nezhroutila, ale ona není dítě, je dospělá žena, která nedokáže řešit situace – takže má důvod být nesebevědomá !

461
Karolínka
Reagovat

Petra je správná holka, má svou osobnost a proto to nakonec ukončila. Podle mě je naopak chytrá – četla jsem články a mnoho rodin si potichu stěžovalo na štáby, ale nikdo nedal jasně najevo, že to nemá zapotřebí !

Jinak Veronika trapně řekla, že dítě je rozmazlení a to na základě toho, že ji Jirka nechal s klukem sotva hodinu venku. Už z toho měla bolehlav. Martin byl hulvát s kterým bych nevydržela ani jeden den – tlustý jak prase, násilnický (jak se choval bez kamer si nedovedu ani představit).

Prostě kdo kritizuje tu mladou rodinu akorát závidí, že se mají rádi : -)))))))), protože oni tam nešli s tím, že si potřebují vyřešit nějaký problém či zjistit kdo je jak hádaví !!! No spokojená rodinka co se krásně stará o svého chlapečka !

462
Step
Reagovat

Když je tady řeč o rozmazlenosti dítěte či nerozmazlenosti….Ráda bych věděla co tím pan Jiří myslel: Vychováváme z Adámka osobnost. Chtěl snad naznačit, že chlubení se je známkou osobnosti? Jistě sestřihy neukazují celou pravdu, ale prostě mě pan Jiří vyšel z celého pořadu jako chlubil se vším všudy a to byl jediný důvod proč tam šel. Ale je opravdu se čím chlubit? Škoda, že sem něco nenapíše jeho bývalá manželka:-) Zda se takto chlubil i dřív:-)

463
Pavlík
Reagovat

Step: Nevím, ale v Č.L. se povídá – že ji kopnul do zadku protože ji slovo rodina nic neříká ! A musím uznat, že ta jeho současná je krásná holka – takže ani z tohoto hlediska se mu nedivím ! Co Vím tak bejvalka nesportuje, kouří, často jí vídám po barech a má ráda mužskou společnost. Ona je známá v Č.L. až dost, je téměř nevídám – vájma někde spolu na vycházce. Uzavřená rodina co si hledí svého !

464
Mirka
Reagovat

Nechci urazit ani zúčastněné manž.páry, ani realizující tým lidí, který to vymyslel. Je to ovšem pořad pro „určitou“ skupinku lidí a není dobrý. Za celou dobu jsme ho sledovali 2x, protože na ostatní programy se v neděli také nedá moc koukat. Jen na Primě chválíme soutež. Není ovšem vědomostní. Do výměny chodí lidé jen kvůli penězům a je to znát. Nebo Ti, kdož se sami na sebe rádi podívají v televizi. Závěr -ubohé-!

465
HOVNAJS :D
Reagovat

Fíííííháááá to ye fakt hustééé

466
Ivik
Reagovat

@Anonymní: Hlavni je že všichni máte doma dokonalost?! Závist je svina

Přidat komentář