Panáček v reality show

Výměna manželek: Alena a Lenka (15. dubna)

15. Duben 2007 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Dvaatřicetiletá manažerka Alena ze Sokolova se rozhodla nechat doma manžela Borise (40) a syna Míšu (10) a přihlásila se do Výměny manželek, protože ji zajímalo, jak to chodí v jiných rodinách. Šestadvacetileté Lence, učitelce z MŠ, žijící ve Vršově na Chrudimsku, zas manžel Radek (34) řekl, že je měkká a do pořadu se určitě nepřihlásí. Spletl se a ona jej nechala napospas Aleně i s dvěma syny, Radkem (6) a Vojtou (3,5). Obě ženy, jak brunetka Lenka, tak blondýnka Alena, působí moc mile a my se můžeme těšit, jak si s výzvou poradí.

Lenka

Po pročtení Manuálu zjistila, že ji žádné těžké povinnosti nečekají. Když se dočetla o sportovních zálibách paní domu, docela se i zaradovala, protože sama doma na statku na péči o sebe nemá čas, takže aerobik či squash si zkusí ráda. Po seznámení s Borisem byli oba mile překvapeni. Hned další den připravila snídani, odpoledne se s Borisem vydala na squash. Třetí den – neděli – strávili všichni u DVD: Pro Lenku, nezvyklou na tolik volného času a celodenní odpočinek, to bylo něco nového. Do poloviny předepsanho času jim dny plynuly klidně, bez hádek a v naprosté shodě, takže pro ni bylo těžké vymyslet i nějaké návrhy na změny v domácnosti. Namísto změn tedy poprosila Borise a Míšu o splnění přání – společnou návštěvu koncertu vážné hudby a možnost poznat blíž Borisovu práci (u kriminálky).

Boris jako správný muž činu nelenil a na tentýž den domluvil návštěvu střelnice, kde však Lenka jeho i přihlížející velice překvapila, nastřílela patnáct bodů z patnácti možných. Borise „vzdělávání“ Lenky natolik zaujalo, že vymyslel další program, bojovou hru. Lenku vyslali hledat poklad a sami si s Míšou natáhli kukly a jali se ji stíhat. Opět se však nedala, oba převezla a vyhrála. Jako poslední bod na seznamu přání zůstala návštěva koncertu, k níž se Boris i Míša stavěli velice vlažně, ale Lenka, plná elánu, dokázala, že si s Borisovou skutečnou akční manželkou Alenou v ničem nezadá. Po zjištění, že malý Míša nemá co na sebe, mu patnáct minut před začátkem stačila koupit košili i s kravatou :)

Alena

S sebou si sice sbalila svůj notebook, ale nepředpokládám, že by měla čas opravdu pracovat. Sama i uvedla, že si svou dovolenou hodlá užít. Když zjistila, že následujících deset dní stráví na statku, zaradovala se, protože na podobném sama vyrůstala. Seznámení s Radkem i oběma dětmi, Radečkem a Vojtíškem, proběhlo v podobném duchu jako u její vlastní rodiny v Sokolově. Všichni byli mile překvapeni :-)

Když se další den Radek vrátil z ranního krmení (běžně vstává ve tři ráno) a donesl domů čerstvé pečivo, zjistil, že si Alena už poradila a připravila snídani sama. Další dny probíhali v klidu a shodě – společně se i s kluky starali o zvířata, pak s ní jel Radek koupit žehličku na vlasy a doprovodil ji na její prosbu do solária, šli spolu na zabijačku a pomohli na svět teleti.
Na otázku režie, jak vnímá rozdíly mezi svou vlastní ženou a Alenou Radek uvedl, že Alena je štíhlejší a temperamentnější.

Na pátý den výměny – „Teď tady velím já!“ se Alena náležitě připravila a následující chvíle srovnala s uzavíráním obchodu, na partnery je nutno zapůsobit nejen argumenty, ale i šarmem. Očividně zvolila dobrou taktiku, protože Radek na její návrhy (snídaně do postele jí i klukům a společná hra squashe) nic nenamítal. Dokonce splnil všechna přání, tedy míchaná vajíčka pro Alenu, párek v rohlíku pro Radečka a žirafu nejmladšímu Vojtíškovi. Na squashi se mu taky líbilo.

Osmý den výměny byla dobře zřetelná i Alenina akčnost – rozhodla se, že přiveze synovi psa, s produkční pořadu si domluvila, že jim pohlídá děti a Radkem se nechala odvézt pro malé štěňátko :-)

Loučení a posezení „mezi osmi očima“

U obou rodin bylo vidět, že se jim společně strávený čas líbil. Lenka dala Borisovi a Míšovi medaile a náramky, na oplátku dostala černou policejní soupravu a knížku o zbraních. Alena zřejmě nedostala nic, ale dětem dala hračky – traktůrek a další věci z farmy.
U společného stolu pak oznámila Lenka manželovi, že na sobě hodlá zapracovat, chce si udělat zbrojní průkaz a pokusit se získat práci u policie, navzájem se pak všichni ujistili, že si nechají své partnery a že se jim těch deset dní moc líbilo.

Já si závěrem dovolím jednu malou poznámku – v celém pořadu se neobjevil sebemenší náznak sporu, žádná z žen nepomlouvala tu druhou kvůli uklízení, nikdo nikoho nenapadal a přesto šlo dle mého názoru o jednu z nejzajímavějších výměn, doposud odvysílaných.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 55
1
Pimpa M
Reagovat

Je to vůbec možné??? Nova nevyrobila drama? :-))

2
Charlene
Reagovat

Taky si říkám – byla to obdivuhodná pohodička… No, asi po těch minulých několika psycho-dílech trošku zbrzdili. Ale když jsem viděla ukázku z příštího dílu, tak je jasný, že to byla výjimka.

3
Raden
Reagovat

:-))) jo, krásná, klidná a pohodová výměna.

4
marcela
Reagovat

bezva výměna, jen se mi nelíbilo, jak se pán ze statku vyjadřoval k postavě své ženy – byla to moc hezká a bezva baba a on se evidentně mohl zbláznit z ultraštíhlé blondýny, nic proti ale vsadím se, že své ženě snídani do postele ještě nepřipravil a měl by si chlapec vážit toho, co doma má.

5
Padouch admina
Reagovat

vymenamanzelek.com – nové forum :-)

6
Pimpa M
Reagovat

V tomto dílu byli samí kladní hrdinové, Alena z paneláku mě mile překvapila (a asi překvapila i dramaturgy Novy, kteří očekávali neschopnou barbínu a následné vyhrocené situace). Lenka celkem taky v pohodě, když už nic, tak ji to možná nakoplo k tomu, že na sobě začne makat. Sorry, byla fajn, ale opravdu na svá léta zbytečně tlustá. Chlapi oba O.K., děti všechny taky. Asi jsme zažili jedinou nekonfliktní výměnu, mezi normálními lidmi a domácnostmi.

7
XXX
Reagovat

Marcela: Ty si asi taky nejsi uplne jista svou postavou, vid? ;) Je jasny, ze se chlapovi ze statku libila pekna zenska, a to nijak nechci snizovat kvality jeho manzelky – v tomhle dile byli vsichni opravdu prima a prijemni.

8
Jiho
Reagovat

Jen bych podotkl, že Alena by měla zvážit to solárko, když se k tomu ještě namalovala, vypadala jak hollywoodská důchodkyně. Když byla v civilu a pobledlá, slušelo jí to mnohem víc. Uznávám, že oba Sokolovští působili krapet více stylizovaně, ovšem takovýhle pořad na druhou stranu (u aspoň trochu inteligentních lidí) logicky určitou míru stylizace předpokládá.

marcelo – co měl asi tak Radek na témě rozdílů mezi ženami říct? Lenka fakt tlustá je. A myslím, že je to velká škoda, v obličeji je to moc pěkná ženská!

Jinak tenhle díl byl taková propagace Policie, že jí měli nejen půjčit uniformy, ale ještě jí vozit vrtulníkem nad městem :-)

A hlavně tu musíme víc diskutovat, vždycky se čílíme nad uměle vytvářenými nechutnými dramaty ve VM, tak ať malou odezvou zase dramaturgy netlačíme do výměn „špindíra versus hysterka“ ;-)

9
Blanche
Reagovat

Dobře, souhlasim…byla to skvělá výměna = pohodička klídek, žádné nervy. Alena byla skvělá, jak si na statku poradila! Také bych řekla, že šla trochu proti předpokladu TV Novy – cheche! byla super! No a Lenka byla taky fajn. Říkáte, že je při těle, ale zase je to taková správná udělaná ženská krev a mlíko. Možná pár kilo dolů by prospělo, ale ani takhle to není žádná katastrofa.
Nojo – víc diskutovat… když je to klidné, člověk má mír v duši a co víc k tomu dodat? Jakmile ve mě výměna probudí agresivitu, půjdu sem na stránky a vyleju si jí sem, ale to taky neznamená, že se budu těšit na další VM. Čím více příjemných dílů, tím více se budu koukat, NOVO!!!! ;-)

10
Jirka
Reagovat

Solárko: hmmmmmm na to že tam byla bez podprsenky, tak t o bude asi exík – když tam byla s kameramanem :-)

11
xkamila
Reagovat

Konečně proběhlo to, o čem jsme tu všichni psali – když jdu do Výměny, tak prostě 14 dní zatnu zuby, snažím se, chválím víc než kritizuju, přizpůsobím se neobvyklostem – a vyjdu z toho jako vítěz. Tady to bylo ulehčeno tím, že opravdu všichni 4 aktéři byli v klidu. Všimli jste si, že snad poprvé za dobu trvání Výměny nešlo o Mistrovství světa v uklízení?

Jen abych si do té pohody přee jen trochu rýpla: Alena mi zas tak úplně přirozená nepřipadala, spíš to byla dokonalá reklama na POHODU, myslím, že s tím záměrem do toho šla – udělat si osobní promo. Ale na to má konečně právo. A trošičku mi přece jen vadil taťka ze statku, byl jak vytrotlovaný zajíc z toho, že má doma štíhlou žurnálovou blondýnu, nedokázal se při tom úplně ovládat a vůči jeho vlastní ženě mi to přišlo trochu nefér. Ta jeho žena by určitě taky ráda chodila cvičit, kdyby kromě práce a dětí neměli doma ještě celé JZD. Vždycky je to něco za něco…

12
Kocour
Reagovat

xkamilo – s tou Alenou trefa. Ale i přes to mi byla dost sympatická.

Konečně jsem si tuto výměnu vychutnávala od začátku až do konce oproti dílu s hysterickou Polkou.
Žádné úklidové story, žádná snaha předělat si domácnost dle svého, prostě jen zkusit žít těch pár dní jinak a pak to zhodnotit. O tomhle přeci výměna manželek je.

13
Jiho
Reagovat

Radeno, píšeš “ v celém pořadu se neobjevil sebemenší náznak sporu, žádná z žen nepomlouvala tu druhou kvůli uklízení, nikdo nikoho nenapadal a přesto šlo dle mého názoru o jednu z nejpříjemnějších výměn“
Tam by se hodilo spíš „proto“ a nebo místo nejpříjemnější třeba „nejzajímavější“ ;-)

Reagovat

Jiho, jen aby TV Nova díky této idyličnosti neklesla sledovanost :)) Přeci jen, lidi mají rádi krev a napětí. Většinovy divák, IMHO :)

15
Nova
Reagovat

Pro porovnání:
1) V jiných případěch pokud se někdo opaluje na schodech a druhý pracuje udělají z něj lenocha.
2) Managerka tam zas tak moc neporacovala a to usuzuji z toho, že jajko jediná neměla na sobě nic špinavého
3) Málo kdy se vidí, že prohodí majetkově shodné rodiny bez povahového extrému
4) Také to člo podat tak, že policista už je tak jetej z práce, že běhá v kuklách
5) manžel policista popráci nic nedělal, sednul k telce, žádný výlet , pecivál

Sua sumárum, krásná ukázka jak se z jednoho příběhu dají udělat dva různé pořady

16
Jiho
Reagovat

Z drbů v jiné diskusi o VM – 50.000 pro Alenu prý je určeno na její nová prsa ;-)

17
Liliana
Reagovat

Myslím, že se to Nově vymklo z rukou, čekali určitě, že pani manažerka bude ze statku hotová. byla to bezva výměna, všichni se mi líbili. Ale pokud by takové byly všechny výměny, asi bych se na to nekoukala.Buďte upřímní a přiznejte si že by to byla nuda.

18
Petula
Reagovat

Ráda bych poprosila paní Lenku aby svůj odchod k policii ještě zvážila.A to sice z toho důvodu,že bylo vidět,jak milá a citlivá je to žena.A takových je právě na práci s dětmi třeba!Nějací lumpové,které by třeba jednou honila u kriminálky,by jistě neocenili její vlídné srdce,za to malé děti by si vzpomínku na ni jako na paní učitelku v sobě mohly nést po celý život! Nevím sice,jak je to s prací(respektive s volným počtem míst paních učitelek)tam u vás,ale přesto vás za ty maličké prosím,protože oni sami nemohou…aby jste to ještě jednou zvážila,protože váš přínos pro ty děti je tu neoddiskutovatelný! Přeji vám mnoho zdaru a v tomto pořadu jste se mi líbila nejvíce!

19
Raden
Reagovat

Jiho – dík, dobrej postřeh, opraveno.

20
jana
Reagovat

Jen bych podotkl, že Alena by měla zvážit to solárko, když se k tomu ještě namalovala, vypadala jak hollywoodská důchodkyně.
:-) Přesně jsem si říkala, že pleť Aleny na dálku úpěla – na to, že jí je něco přes třicet pleť měla solárkem pěkně zhuntovanou – zestárlou ! Všeho moc škodí :-) A ještě něco k paní statkářce Lence – kdyby její vyvařování viděla doktorka Cajhamlová křičela by hrůzou! Tady by bylo na místě místo buchtiček něco zdravějšího a méně kalorického i když pan statkář má výdej energie velký dost, ani naši předci co orali ručně neměli takovou výživu! :-) Proto ta nadváha – ale myslím, že se nad sebou Lenka zamýšlela – tak ať jí to vydrží. jinak super normální, tolerantní, hezcí, rozumní lidé – pokud to je to, že se tak chovali i ve výměně jejich zásluha a ne scénář, tak klobouk dolů!!!!

22
Pikant
Reagovat

Jinak tato výměna byla pohodová, ale otázkou je co je reality v jiných dílěch

23
Jiho
Reagovat

Pikant – LOL Magistr jen opsal kus textu z webu, na ktery tu je odkaz uz od vcerejska

24
Blanche
Reagovat

To Sluníčko: No dobře, dobře, ale zase se to nesmí přehánět, jo? Jestli bude časem většina dílů ala Justýna s Radkou, tak už se koukat nebudu. Vlastních nervů mám dost. Nemusí být přece výměna „suchá“, když na sebe ti lidi nenadávaj, ne? Třeba minulý díl v lidech určitě vzbudil spoustu emocí, ale ne negativních a to je přece lepší, ne? Poslední výměna mě taky příjemně naladila, brala bych jich víc… Myslím, že i většinový divák si nepotřebuje každý týden nechat „hejbnout žlučí“.

25
Beruška
Reagovat

Vcelku pohodový díl, ale myslím jen na první pohled. Když se paní Lenka včera dívala, jak její manžel je celý vedle ze štíhlé blondýny, dokonce chlapi v práci mu záviděli a o manželce moc pěkně nemluvil – no asi z toho nebude mít radost. Paní Alena moc dobře ví, jak na chlapy – i o tom sama vyprávěla. Pátý den, aby nový manžel přijal všechny její změny, tak se na to upravila. (ne že by jinak nebyla upravená). Ale na konci řekla, že potřebuje dominantního chlapa – no ono by to asi dlouho nikoho nebavilo – bezmezný obdiv jako od pana statkáře. Takže můj názor je, že i když se v díle nekřičí, nemají spory a všechno je jakoby bez problémů, nemusí to být po výměně v rodině úplně v pohodě.

26
Nick Name
Reagovat

Ahoj, fakt – včerejší výměna pohoda a klid. Všichni 4 aktéři oproti minulým dílům sympaťáci, jen mi nepatrně přišlo, že se pan policista trošinku před Lenkou a potažmo i před národem předvádí…. Naproti tomu Radek ze statku mi přišel jako velice pracovitý člověk a to, že byl očividně vykolejený štíhlou blondýnou byl normální postoj normálního chlapa. Určitě mi přišel sympatičtější, než jistý pán z minulých sérií, který nadělá 6 dcer,než se mu podaří syn a jeho manželka nemá ani na zuby a on to komentuje: „Lepší, než nějaká fiflena“. Takový postoj chlapa v dnešní době vůči ženám – to neberu. Není lepší, když příjemně překvapí i načesaná a namalovaná „fiflena“ než se dívat na 35tiletou uštvanou ženskou?
Obě ženský byly prima – Lenka úžasně pozitivní, statek zvládá ve svých 26ti letech na výbornou. Alena úplně jiná s jiným životním stylem, ale taky super.

27
Hani
Reagovat

Vše vyumělkované nahrané hlavně u osmi očí si neměli ani co říci jo scénář je hold scénář .-))))holky šlo vám to jo kdo byl s tebou v solárku?Rezková??????????:-)))no a uniforma byla daná jako před kamerami zůstala doma u policajta tak co si o tom máme myslet ?

28
re.....
Reagovat

Nick Name: nevíš jak to bylo doopravdy tak nekritizuj že nemám zuby neboj taky na ně dojde co se týče výroku pokračovatel rodu bylo to vystřižené z kontextu celá věta zněla jinak a byl to vtip:-))) ne konstatování takže mou rodinu nech už být neznáš pravdu určuješ jen co bylo v tv tak ještě dotazy???????radši né

29
Jiho
Reagovat

ad Solárko, k tomu Alena říká:
Pravda (Alena, 16. 04. 2007 10:44)Ahoj všem, jsem aktérkou tohoto dílu a jak čtu Vaše příspěvky, tak Vám musím vysvětlit několik skutečností.
Tak třeba ta scéna v soláriu. V soláriu jsem byla samozřejmě sama a poté co jsem byla už oblečené mne režisér poprosil, abych kvůli záběru se tam lehla ještě jednou. Takže jsem byla oblečená jen jsem si stáhla ramínka, aby to nebylo poznat:-)))

30
Jana
Reagovat

V době nudistických pláží nevidím nic na tom, i kdyby Alena byla i v solárku svlečená :-) a kameraman ji natáčel. Jen to solárko víc s rozmyslem – pozor na to – já hádala Aleně podle vzezření i když pečlivě udržovaného tak přes 40 let. Je to škoda – je milá, chytrá a hezká věřím i bez nepřirozeného, únorového opálení :-)

31
pes
Reagovat

Konečně díl, kde se jednalo o výměnu manželek, a ne služek.

32
Pikant
Reagovat

jejda tady je nuda , už to tu nestojí za nic

33
ajda
Reagovat

to Pikant : Hele nech si to rýpání,nikdo na tebe není zvědavý.Pokud myslíš,že tvé stránky s ubohou diskusí, jsou něco extra,tak se pleteš. Je to jeden blábol vedle druhého,o úrovni diskuse je zbytečné psát. Sem tě nikdo nenutí chodit. Panáček jsou bezva stránky a úroveň příspěvků mu můžeš jen závidět! A je vidět,že závidíš!
Stačí porovnat příspěvky! tak si tu nedělej lacinou reklamu a raději zkvalitni svou prezentaci na Atlasu……

34
Pikant
Reagovat

ajdo, klídek a pohodička – píš si tu sama, polovina debat je tu od nás :-) , diky za pochvalu

35
ajda
Reagovat

to Pikant : tak polovina debat je od Vás????? Hm,žasnu!
Kopíruji – jejda tady je nuda , už to tu nestojí za nic
…….podle čeho soudíš????? klidná výměna-klidná,slušná diskuse. Na rozdíl od tvých stránek. Prostě nějak moc si vyskakuješ, trochu skromnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

ajda, myslím, že Pikant za to rozčilování nestojí. Venku je takový krásný jarní den, proč si ho kazit podobnými debatami :) Ale díky, že kopeš za tým Panáčka v RS, cením si toho.l

37
ajda
Reagovat

SUNíčko,jo jo venku máme krásně :o))

38
Pikant
Reagovat

Ajdio a Sunicko:
Vyskakuji, me je to jedno. Pravda je to, ze webik si udelaly ty o kterych tady pisete :-))))) a rada lidi tady i psala – v case minulem. Uznej, chtelo to udelat web s sirsím zaberem , s mozností rozhledu a dat prilezotost vsem se vyjadrit. A ne psat tady hezke,atd…… Ani nevis jak se to toci a komentujes to :-))))

39
Blanche
Reagovat

Pikante, nebuď už moc pikantní, jo? Já radši zeleninu bez chili…jasný? Moc si to ego nehoň…Venku je krásně, tralalá…. ;-)

40
ajda
Reagovat

Pikante,samochvála smrdí!!!!!! Pokud považuješ to co vzniklo za kvalitní stránky,jsi na omylu.Tady jsou stránky nejen o Výměně manželek,a abych řekla pravdu, ublížené obhajování účastníku Výměn je spíše trapné,než poučné.Jsou trapní tím,jak se obhajují,my nic ,to Nova-střihač-režisér- dívák……už jsem to tu psala,nikdo nikoho nenutí do reality show lézt! ikdo je tam nedrží pod krkem a nejsou otroci Novy! VŠICHNI

41
ajda
Reagovat

…omlouvám se,sekl se mi net…pokračuji…..VŠICHNI tam šli dobrovolně,müsí nést následky popularity.A na stránkách Pikantu jsou tak odporně závistivé reakce,že se divím Pikantovi,že vůbec ještě má odvahu sem něco napsat. Na jeho diskusích je vidět ubohost některých přispěvatelů,podobně jako se realizují někteří ubožáci na Novinkách.cz. …a za největší ubohost považuji to,že překopírovávali názory tady z Panáčka,aby vůbec svoje stránky oživili! A neustálé spamování adresy zde,je taky ubohé. Prostě milý Pikante,uvědom si,že vytvořit takové stránky jako oceněný Panáček,stránky,které si dlouhodobě drží přízeň návštěvníků, to chce hodně práce a inteligence! A nejen těžit z jedné jediné reality show a názorů pár ukřivděných aktérů. Je zajímavé,jak se pořád oháníte smlouvami a tajně se scházíte a stejně aktéři pořád vytrubují do světa jak to bylo!

Reagovat

ajda, OT, už nám prosím nelichoť. Chtěl bych se zeptat, máš nějaký e-mail? Nemáš chuť přispět svým kamínkem do mozaiky Panáčka a napsat například svůj pohled na celou kauzu účastníků Výměny manželek bojujících proti TV Nova? Předem díky.

43
veronika
Reagovat

Ahoj dívala jsem se 15.4.2007 na výměnu manželek a konečně klídek a pohoda.Musím vám říct,že jsem málem nepoznala svoji kamarádku Alenu.Je hrozně hubená,ale jinak se nezměnila.Pořád je svá a nic ji nezaskočí.Rada bych jí zase viděla.Pokud na ní máte někdo kontakt tak mi prosím napište na e-mail skodovka6@eznam.cz

44
Michal
Reagovat

Nevíte někdo ,jak se jmenovala ta písnička jak jí hráli, když hráli squash ten ze statku s tou hubenou?díky.Byl bych rád kdyby mi někdo napsal název a já si to stáhnu, nebo mi jí poslal na e-mail.

45
Michal
Reagovat

Sorry zapomněl jsem tam dát ten email: miky.prochy@seznam.cz

46
ajda
Reagovat

Suníčko,já nelichotím!!!!! Nemám ve zvyku lézt někomu „někam,ale blbec ,jako pikant mě fakt dokáže vytočit :o)))

47
ajda
Reagovat

SUníčko, ještě k tvé nabídce. Díky za ni. Možná až skončí 3.řada a bude trošku víc informací by se to zhodnotit dalo.Sleduji na netu kdejakou diskusi k tomuto tématu,takže možná by to i šlo.Určitě se tu nevidíme naposledy :o))

48
cavanna
Reagovat

Pravda, tento díl Výměny manželek byl na „novácké“ poměry až nezvykle klidný, ale ani zdaleka ne idylický. Rušivým elementem, alespoň tedy z mého pohledu, představoval statkář Radek a jeho neschopnost odpoutat se od svého jediného tématu, kterým byla od začátku až do konce fascinace Aleninou vizáží. V několika zdejších komentářích lze vyčíst názor, že jeho chování bylo dočista normální, přirozenou reakcí v přítomnosti „hezčí“ ženy… SIC! Kdybychom však tento druh uvažování aplikovali důsledně třeba i na ostatní aktéry, domnívám se, že zrovna takový Radek by dle povrchních měřítek, které sám rád používá při hodnocení ostatních (a hlavně své ženy), nevyšel zrovna nejlépe. Byl snad on prototypem neodolatelného, charizmatického krasavce? Patrně stěží…

49
Tarantule
Reagovat

Děkuji Pikantovi za odkaz na stránky Atlasu.Poněvadž věřím,že v životě dokáže každý něčím obohatit a něčím přispět…zajímavé názory…na Panáčka už chodím delší dobu a je super!Nicméně mne velice zaujal často zaujatý obranný postoj aktérů.kteří se prezentují právě na Atlase.Vlastně je to často projevovaný nesouhlas vůči tomu,jak Nova naložila s natočeným materiálem.Je jistě pravda,že ůčast v pořadu je zcela dobrovolná,ale přesto,když vezmeme v ůvahu nestabilní finanční situaci většiny průměrných rodin v našem státě,k tomu připočteme její enormní zadluženost,protože bez dluhu dnes opravdu žije málokdo…nezdá se vám to ze strany Novy,jako skutečně rafinovaný tah?Neznám nikoho kdo by si nepotřeboval alespoň občas vylepšit rodinný rozpočet a natažená ruka Novy,je velmi lákavá…Stačí mít v sobě trošku exhibionismu a už vidím příležitost pro snadno vylepšený rod.rozpočet…I když se přiznám,že osobně bych do toho nešla ani za částku desetinásobně vyšší a to ,i když by naší rodině přišla víc než vhod. Přesto mám pochopení pro lidi kteří to občas risknou(slovo RISK je zde jistě namístě).Zajímá mě váš názor na přiostření pravidel,hlavně kvůli dětem!Je podle vás na místě,že Nova vezme jakkoukoli rodinu( i početnou s malými dětmi,které do toho nemohou vůbec mluvit),nebo by měli vybírat pouze rodiny s dětmi staršími,které už názor jasně vyjádří a brát na ně zřetel?Tento pořad by přece dokázal být velmi prospěšný(jak už jsme se v několika málo dílech přesvědčili),ale Nova by zřejmě neunesla,že by neměl tak enormní sledovanost….

50
Tarantule
Reagovat

za každý s rozvahou projevený názor děkuji předem

51
Kolik
Reagovat

hmmm kecaji tady 3 lidi a vetsinou to samé. Hlavně o tom píše někdo jako slunicko kdo o tom poradu nic neví. Prostě trapne

Reagovat

Kolik, jaký přesně máš problém? Kde píši o Výměně manželek? Jmenuji se snad Raden? Ale jinak, díky za názor, i když asi velmi zcestný, ale i takové někdy bývají.

53
Evženie
Reagovat

Kolik,tobě bude něco málo přes deset let,viď?Takže si laskavě uvědom,že tahle diskuze není vůbec určena tobě….a propo jak to,že ti rodiče dovolí sedět tak pozdě u netu?Takže příště si radši sundej brindáček a po večerníčku mazej do hajan,uděláš líp pro sebe,i pro ostatní…:)))

54
Míša*
Reagovat

No Pikante, prolítla jsem tvé dvě „zajímavé“ diskuze k „zajímavým“ článkům … a usoudila jsem, že se bez nich skutečně obejdu :D.

55
Šájuška
Reagovat

jak se jmenuje ten díl jestly se můžu zeptat :)

Přidat komentář