Panáček v reality show

Jste to, co jíte – Ludmila: „Nevyhazujte mi to proboha živého! To není tuk, to je klam!“

4. Duben 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Třetí díl druhé série reality show Jste to, co jíte nám představil paní Ludmilu, kterou k hubnutí dokopala její početná rodinka. 119 kilo vážící Ludmila působila velice vtipným dojmem, a to hned od začátku, i když se jí do lednice jako vítr přiřítil uragán jménem Kateřina.

Sádlo? Na řízky! Ba ne – na masáže!

Začíná vyklizování ledničky: „Nevyhazujte mi to proboha živého! To není tuk, to je klam!“, snažila se zachránit Ludmila zachránit své oblíbené jídlo. „A co tohle sádlo?“, ptá se paní doktorka Kateřina? Početná rodinka jednoznačně odpověděla, že sádlo je na řízky. Ne ne ne, to sádlo je vlastně na masáže.. Tak co teda?

„Stůl hrůzy byl tentokrát opravdu hrozný. Ludmila má stravu vesnického muže a tak se nemůže divit, že vypadá tak, jak vypadá. Však taky o sobě prohlásila: „Připadám si jako prase.“ Naopak na stole plném zdravých jídel se našlo plno zdravých potravin. Ale kam to všechno Ludmila nacpe? Na pomoc přichází dcera, která jí koupila zbrusu novou lednici..

A jak vypadá den naší dnešní „soutěžící“? Porcí si bere polovinu, občas si zamění nějakou tu potravinu za jinou.. Dokáže zhubnout? Na pomoc jí přichází i odborník David Huf. A jeho rada zní: 20 minut si před snídaní zajezdit na rotopedu.

Trochu sekaný, trošku zákusku..

A pozor! Tajná špionáž dopadla velice špatně! Ludmila si dala trochu sekaný, trošičku zákusku, trošičku červeného vína.. Ale doktorka jí to odpustila, protože se přiznala..

A konečný výsledek? Ludmila zhubla více jak 17 kilogramů, bohužel polovinu tvořila aktivní hmota.. Ale i tak se jí zmenši pas o 18 centimetrů. A loučení s paní doktorkou bylo takové jiné než obvykle.. Kateřině se od rodiny vůbec nechtělo a dokonce si i pobrečela..

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Olejovka
Reagovat

taky vám to přišlo nefér vůči předchozím účastníkům? jen za polovinu toho, co řekla by s nimi doktorka povýšenecky mluvila o jejich „snaze hubnout“… tato paní, ať už byla jakkoli sympatická, dokonce ani nepřestála „zkoušku“, nehledě na fakt, že se nedržela předepsaného jídelníčku…
a slyšel někdo, že by jí to vyčetla a vysvětlila jí, že je to špatně a nezdravé? že hubne svaly a ne tuk?
ne, pochválila jí před nastoupenou jednotkou…
nehledě na její rodinku, která jí uvrtá do veřejného hubnutí, ale trvá na tom, že jim se jídelníček nezmění a bude jim samozřejmě dál vyvářet co sama nesmí ani ochutnat, o scéně u lednice ani nemluvím… nevím jestli to svědčí o extra soudržnosti, nebo spíš o tom, že chtějí aby jim kuchařka dlouho vydržela

Reagovat

Olejovka, stejně jako se cokoliv jiného se vyvíjí i tento pořad, takže bych to tvůrcům ani paní doktorce neměl za zlé.

3
Lenka Pol.
Reagovat

Lidi nebyla ta „malá Lída“ (ta co koupila matce lednici) už provařená v nějakým podobným pořadu? Mé Vám přišla strašně povědomá

4
Lenka
Reagovat

Ta její dcera Lída se pokoušela zhubnout v pořadu Vypadáš skvěle. To byl speciální díl, kdy tři lidi hubli během x týdnů a celý tým je pak zkrášloval. Koukám ale, že to Lídě moc dlouho nevydrželo….

5
aljosa
Reagovat

mozno vyvoj programu, mozno snaha o poludstenie doktorky- ale fakt je ze, mohli byt aj prisnejsi.

Olejovka: na zaciatku ukazovali, ako Ludmila nedodrzovala jedalnicek-ale potom sla s doktorkou na nakup a snad to potom dodrzala. Mne sa zdala ta zmena stylu stravovania dost razantna, oproti tym omackam a karbonatkum a sekanym. Ked rodina, pre ktoru vari, ostane pri povodnom, skoci obrovsky jo-jo efekt, skor ci neskor. teda podla mna.

6
aljosa
Reagovat

mna pobavila prave ta scenka ako nabehla ta jej dcera v uniforme meskaca s doktorkou a nacapali Ludmilu pri „zlocine“

7
LadyXL
Reagovat

No keců měla paní „jak Palackej“ .. :-). Docela zábava…. Myslím, že už vzhledem k té živelnosti byla paní doktorka spokojená, že dotyčná zhubla 17 kg. A myslím,že se do vysílání vše nevešlo a tak jsem přesvědčená, že jí řekla o nesprávnosti některých jejích postupů (záměny jídelníčku). Ale je fakt, že jsem doufala, že se k její dietě přidají i dcery – potřebovaly to jako sůl včele s Lídou. Ta místy byla nerozeznatelná od maminky…
A že jí doktorka odpustila prohřešky? No mohla jí víc „vynadat“, i když se přiznala (ale co jí zbývalo, když to vidělo tolik lidí), ale na druhou stranu asi za tu dobu doktorka viděla, že se Ludimila snažila a vážně ten jídelníček drasticky oproti minule změnila a že zhubla. A někteří z nás potřebují spíš chválit než nadávat :-))
Ale nevím, jak dlouho to Ludmile vydržím vzhledem k tomu vaření…. Obávám se, že ne moc dlouho…

8
Lenka Pol.
Reagovat

Díky, že jste si vzpomněli na „Malou Lídu“, už jsem taky doma :-)

9
sylvie
Reagovat

Chtěla bych se zeptat jestli mi může někdo poslat kontakt na paní doktorku z reality show Jste to, co jíte? Děkuji

10
LadyXL
Reagovat

605101121 mobil či mejlík kcajthamlova@seznam.cz

11
Dana
Reagovat

A ještě mám pocit, že tato rodina účinkovala v Můžu u vás přespat? Snad s L.Boučkem. A jinak mladá Lída je obecní policajtkou.A v této rodině nepotřebovala hubnout a zhubnout jen maminka…

12
falcop
Reagovat

jo teď jsem na to koukala a taky jsem si to potvrdila, je to přesně ta rodina u které byl Libor Bouček v pořadu „můžu u vás přespat?“ asi tahle rodina ráda vymeta televizni pořady. kolik za to asi dávají za to účinkování že se tak rádi ukazují?

Přidat komentář