Panáček v reality show

Jste to, co jíte – nevidomá Romana

29. Březen 2007 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

Světová rarita! Nevidomá dvacetišestiletá Romana se rozhodla zhubnout pod vedením zkušené doktorky Kateřiny Cajthamlové. Jak se hubne, když an to nevidíte? To jste mohli vidět v dnešním díle reality show Jste to, co jíte, jejíž díl vám přináším i v písemné podobě..

„Jééé, paštička“

Než přišla paní doktorka, vypila Romana například pět litrů sladké šťávy denně, neustále uzobávala nějaké to jídlo z ledničky. Stravu měla bez ovoce, chybí jí vápník, vitamín D a mnoho dalších látek.. Měla ráda paštičku, utopence, ďábelské toasty, tučné sýry.. Romana ví, že má plnou lednici nezdravých jídel, ale ještě si z toho dělala legraci, když jí to všechno paní doktorka vyhazovala.. A jelikož měla epilepsii, je pozoruhodné, že pila kafe..

„Toto všechno vychlastám?“

Smrad, který se linul ze Stolu hrůzy, okomentovala Romana větou: „Tady to vonííí..“ Nejlepší přišlo ale nakonec. Paní doktorka napustila vanu tolika litry, kolik šťávy vypije Romana za měsíc – 180 litrů. „Toto všechno vychlastám? Ježiši Kriste!“

Strávní režim dostala nevidomá Romana na cédéčku, takže se hlas paní doktorky Kateřiny bude ozývat celý den z magneťáku.. Pomůže to Romaně zhubnout?

Když chtěl ing. Petr Havlíček vařit s mrkví, zjistil, že ve špajzu má Romana jen shnilou a tak poslal Jirku (Romany přítel) pro novou.. :)

S hubnutím přišel pomoci i trenér David Huf, který s pomocí doktorky Kateřiny vpašoval do bytu rotoped.. A hned jí udělil radu, která se bude hodit určitě i vám: Každé ráno si 20 minut před snídaní zajezdit..

Tajná mise: SPLNĚNA!

Tajnou misi dnes plní Romanin tatínek. Úkol zní jasně: Během třiceti minut nabízet Romaně to, co měla dřív ráda a co už teď nesmí. Odolá, nebo zahřeší? Po třiceti minutách přichází paní doktorka. A Romana je patřičně v šoku. Ukázalo se ale, že obstála a tvrdě odmítala.. A dokonce si doktorka Kateřina zalítala :) Romana ji vyzvedla i do vzduchu..

A je tu konec..tentokrát šťastný..

12 kilo! A z toho je jedenáct tuk. Romana to zvládla a hned si vyšlápla na svůj oblíbený kopec, kde na ni čekalo plno jejích přátel.

„Tenhle díl se mi moc líbil,“ zhodnotila doktorka Kateřina druhou epizody druhé série Jste to, co jíte. A dokonce jí Romana posílá už další nevidomé pacienty..

Začínáme hubnout s rodinkou Novotných

„Budeme hubnout s doktorkou Cajthamlovou, která je hustá..“ těší se na týdny „týrání“ syn Petra Novotného Pavel, kterého jste mohli vidět například v letní reality show Bar a který váží 118 kilo.

„Byl jsem normální hubenej kluk, žádný tlustý prase..“ A proč má najednou 120 kilo? Kvůli spolužačce, která velmi dobře vařila..

Petr se s námi zase dnes podělil o zážitek ze Skandinávie, kde si vystál hodinovou frontu na horskou dráhu a jelikož přes něj nemohli potom přetáhnout cvakadla, byl z horské dráhy vyhozen pro obezitu..

A rada na závěr: Nezapíjejte hlad vodou! Není v ní žádný tuk, bílkoviny či cukry.. Neklamte tělo a jezte zdravě.. :)

Příště: Celý život stála u ploty. Teď chce zhubnout. Jak se jí to povede? Dozvíte se už ve středu večer.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
martina
Reagovat

……mrzí mne,že jsem tento díl neviděla, Romaně moc blahopřeji a smekám před všemi kdo do toho šli…..

2
Agnus
Reagovat

Romana byla v pohodě, hodně lidí by si z ní mělo vzít příklad.

3
ajda
Reagovat

Mě se moc líbilo,jak byla dojatá a děkovala za rotoped. Držím jí palce!!!!

4
Martina
Reagovat

Zajímavý díl…zvláště výměna Romanina šatníku u zrcadla!!!! a dotaz p.doktorky příteli (nevidomému): Tak jak to vidíte??? Opravdu pozoruhodné a trapné.

5
northern light
Reagovat

Martino, zeptat se nevidomého „jak to vidíte“ není žádný trapas. Oni sami (včetně Romany a Jirky, možná sis jen nevšimla) to běžně používají.

6
saaarka
Reagovat

Ja s Romanou kdysi kamaradila, nez se prestehovala, je to fajn holka, ale, ze by zhubla, to jsem moc neverila – ma totiz rada pohodu, dobre jidlo, vinko…. – prijemne me prekvapila, skutecne! A k tomu: „jak to vidite“.. oni to slovo skutecne velmi casto pouzivaji uplne v beznem kontextu tak, jako my.

7
Anonymní
Reagovat

Ahojte přátelé, no jak to vidím já? Hubnu dál. A Šárko, která jsi to, jak jsi se mnou kamarádila? Ze základky? Ha a mám už 88 kg ze 104 kg hurá!!!

8
Romča
Reagovat

Ahojte, prosím Šárku, aby se mi ozvala soukromě. Já chci vědět, která to je. A Martino, to, že Paní doktorka říká: „Tak jak to vidíte?“ Je normál. Koukám, že je dost hodin a já se jdu balit na výlet. Kdo si se mnou bude chtít psát, může.

9
poli
Reagovat

romča je skvělá

10
Romča
Reagovat

Ahoj Poli, nejsem skvělá, jen normální ženská. Ale je to milé. Romča

Přidat komentář