Panáček v reality show

Hotel Paradise opustila Nela, rozhodly dvě sekundy!

12. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Hotel Paradise opustila najdiskutovanajšia, najkontroverznejšia účastníčka celej show. Mnohými nenávidená, mnohými milovaná Nela Slováková. O jej osude rozhodla Lenka. Nela sa bez slov zbalila, odišla a zatvorila za sebou ťažké drevené dvere… ALE…

…ALE… nikdy nevieš, čo sa stane v raji a už teraz je jasné, že štáb na nás niečo chystá.

Nová „falešnica falešná“

Do Hotela Paradise prišiel list, podľa ktorého si mala nová súťažiaca Lenka vybrať partnera, týmto krokom mala vyradiť jedno dievča hry.

„Lenka, najnovšia obyvateľka Hotela Paradise, si hneď teraz vyberie muža, s ktorým chce vytvoriť pár. Lenka má na rozhodnutie 30 sekúnd. Potom si zbalí svoje veci a presťahuje sa k novému partnerovi. Bývala partnerka jej nového partnera si ihneď zbalí veci a do 15 min. opustí Hotel Paradise. Lenka, tvojich 30 sekúnd beží…“




Lenka využila svoju moc na maximum a rozhodla sa vyhodiť najsilnejšiu hráčku Hotela Paradise. Jej partnerom sa stal Mirek. Lenka sa rozhodla hrať, no ostatní súťažiaci jej hru neprijali. Rocky, Daniela a Niki jej vyčítali falošnosť, neúprimnosť.
– Nela podľa Niki v hoteli niečo budovala, Lenka mala podľa nich dopredu varovať ostatných, čo má v pláne urobiť.
– Lenka je podľa Daniely fúrie a je dementná.
– Rocky dúfa, že potáhne ako smrad a mele akurát h.vna.
Ostatní súťažiaci sa do hádky nezapojili, niektorí sa zrejme potichučky tešili, že Nela odchádza domov, iný zase potrebovali zapiť Lenkin krok pohárikom vínka (Dominika). Lenka po označení Nely svoje rozhodnutie ani na sekundu neoľutovala.

Ako vidíte rozhodnutie Lenky vy diskutéri na Panáčkovi? Vyjadrite svoj názor.

Dnes opustí raj muž

Dnes opustí raj ďalší súťažiaci, tentokrát muž. Pretože na najbližšom párovaní musí byť dodržaný nepárny (lichý) počet. Súťažiaci budú svoje rozhodnutie písať na papier, svoje rozhodnutie nemusia zdôvodniť pred ostatnými. Dnešné vyraďovanie bude pripomínať Survivor, sám som zvedavý na argumenty súťažiacich na kameru. Čo pripravuje produkcia, môžeme zatiaľ len tipovať…

Kto podľa vás dnes opustí raj?

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 394
1
Emil Zvonil
Reagovat

Gino :(

2
Mikes
Reagovat

Hurá, Lenka na Hrad!

3
Markéta
Reagovat

GINO!!!!!!!!!!!

4
Petra
Reagovat

Lenka to urobila super. A aj celkom dobre argumentovala. Bravo!!
Vypada to ze bohuzial vystreli Viktor. Zostava pre neho 5 hlasov od Nikoly, Dominiky, Rockyho, Martina a Mirka. A co Daniela? Ta predsa podla teorie N+N nesmie oznacit svojho parnera! To som fakt zvedava..

5
milda
Reagovat

ZRZCE TLESKÁM!!!!! Přesně takovým způsobem si brněnská zrůdička zasloužila být vyhozena, doufám, že její nabubřelé ego dostalo alespon malou spršku. Jen doufám, že tenhle rozbujelý vřed štáb nevrátí zpátky…..

6
johoho
Reagovat

Prosím opravit, tahá mi to oči. sekundy rozhodlYYY

7
Jaja
Reagovat

To je trága. Oni fakt nechápou, že je to hra.

8
Elinka
Reagovat

Já jen zírám. Ty lidi jsou mimo. Tam jde o život nebo co?

9
bla
Reagovat

Ta Daniela je úplný dement.

10
Juggler
Reagovat

Ať už byla Nela jakákoli, jedno se jí nemůže upřít: vyhazov vzala s grácií, žádný řvaní, výčitky, stěžování si, ani nenávistný řeči nebo výhružky. Prostě odešla elegantně. Jak při vyhození Natálií, tak teď při vyhození Lenkou. Prostě opak hysterickýho chování Marfuši, Hafíka a Brumly, který následovalo po jejím odchodu…

Nejuřvanější Marfuša s neuvěřitelně hloupými argumenty obviňuje Lenku z toho že je dementní fůrie… :D Hafík a Brumla se do ní taky pěkně hlasitě navážejí, ostatní raději mlčí.

Hafík obviňuje Viktora že nehraje čistě… Opět potvrzuje svou pověst pokrytecký mrchy, není to tak dlouho co mu říkala, že on ví jen ze čtvrtiny to, co se tam skutečně děje; že ona je sice Nelin ocásek, ale ocásek co vrtí celým psem…

Viktor umí sice perfektně zhodnotit situaci, má naprosto jasno v tom co se děje, bohužel to vypadá jakoby zapomněl že je potřeba budovat a udržovat vztahy. Dřív to dělal, dnes už příliš ne, možná je to únava, protože ať řekne už cokoli komukoli, všichni jsou hned na pozoru a čekají nějakou manipulaci.

Takže jestli je další na řadě Viktor, je to škoda, byl to dobrej hráč. Ale udělal chybu s vyhozením Naty, nebýt toho bylo dnes vše jinak, a věřím tomu že by Viktor byl pořád v soutěži. A teď by pravděpodobně nedostal negativní hlasy od Niky, Rockyho a Martina. Poslední zbývající, aspoň trochu sympatický a zároveň hráč bude tedy Mr. Kanec.

11
bonbon
Reagovat

já se neskuteně bavím u toho, jak rozebírají, kdo hraje levou…:D

12
Pina Colada
Reagovat

Musím to rozdělit. Nely je mi líto a chtěl jsem ji tam mít. Vadí mi, že odešla, ALE pro reality show jako takovou to může být dobrý krok, zase se tam budou soustředit na někoho jiného. Takže, co se dá dělat. Každopádně tam už není nikdo, komu výhru přeju. To ani omylem.

13
jenka
Reagovat

Ještě jsem neměla možnost zhlédnout včerejší díl a dlouho mít nebudu až odpoledne. Zvědavost mi nedala alespoň nahlédnout na panáčka a to co zde čtu mně velice potěšilo. Konečně v HP nějaká pořádná změna. Hned jsem věděla, že Lenka je holka šikovná a z těch jejich vyhrůžek se nepotentočkuje. :-)

14
radek
Reagovat

Tak nelobijci, priznejte, ze jste lhali nebo se aspon mylili v tom, ze Nela je vitez, ze ma domluveny se stabem vitezstvi za pulku vyhry, ze ji nevyhodi a kdyz ano, ze ji hned vrati, ze ma protekci atd. Lzete stejne jako nase media v pripadu rath, kde se zcela „zazracnym“ zpusobem uplne prekroutila slova z jeho projevu o financich.
Takze se ptam, kde je ta Nelina protekce? Jak to, ze potom teda vcera vypadla?

Dal tvrdite jaky je odporny charakter a vcera se to „potvrdilo“, kdyz odchazela. Odesla v klidu, bez vyraznych viditelnych emoci, neodmlouvala, nehystercila, nestezovala si, ze nemela moznost, jako ostatni, se pred vyrazenim branit a vymyslet teorie proti vlastnimu vyrazeni.

Nleibilo se mne, stejne jako temer vsemv hotelu, ze Nela vypadla prave bez te moznosti se branit. Nelibilo se to ani lidem, kteri ji v hotelu prali vyrazeni.

Lenka to je zruda, to snad ani neni zenska. Hadava je jako nela, ale rozidl je v tom, ze je zakerna.

Stejne jako civavak nebo jak mu rikate. Neni to civavak, je to podvratak. Kdyz lence rekl, ze kdyz nela vypadne, ze se z toho nepodela a pak to zazdival.

15
koc
Reagovat

14 – Radku opravdu si myslis ze se tam Nela a pripadne dalsi vyrazeny muz nevrati ? .. to jsi jeden z mala ;-)

16
zuzana
Reagovat

no uz to tu niekto niekde spomenul ale v liste naozaj neodznelo navždy opustí hotel….len opustí.
ak dne s budu vyhadzovat chlapa tak pojde von jeho partnerka a nastupujuci muž si bude moct zo sebou zobrat dnu jednu z dvoch vypadnutých….nelu alebo /Danielu? /
a vyberie si nelu a mame Nelus nazad, no povedzte kto by dal prednosť ktorelkolvek pred nelou…ovšem ak to nebude niky :-DD

17
zadek
Reagovat

14 Hra jeste neskoncila tak neprud.
Odporna povaha to je. Odchod na tom nic nemeni. To ze ksindl rekne dobry den z nej jeste nedela slusne vychovaneho cloveka.
Nelinka se nemohla branit? A jak jako? Zuby nechty vid ty hnupe.
Jiste radecku Lenka je zruda protoze vyhodila tu prasivou mikrovlnku na krocany. To je ta tvoje cernobila logika.
Jen aby ti podvratak neutrh tu tvoji sprostou palici frajere.

18
koc
Reagovat

vidim ze se zmenilo misto zpovedi .. co to? .. ze by to souviselo s pravdou o opusteni HP

19
Pina Colada
Reagovat

15, koci: Vždyť to zanedlouho skončí.

Je vlastně jisté, že se Nela nevrátí, byť si to dle ankety lidé žádají. Už je dost pozdě ;)

14: Radku, to máš marné. Kdo chce, ten na ni bude plivat, i kdyby ten důvod neměl. A kdyby se náhodou spletl, tak chybovat je lidské. Víc nečekej :) a zase proč taky. Možná je horší, když někdo místo dobra hledá zlé a stojí mu to za to, aby denně napsal xx komentářů o tom, jak tam má někdo protekci, aniž by měl hmatatelný důkaz. Třeba se tím i užírá, to mi přijde nemocné, ale každopádně to diskuze unese a jestli mu to stojí za vyšší tlak nebo si připadá jako investigativní novinář a detektvi v jednom, tak ať. Ztrapňuje především sám sebe.

20
eva
Reagovat

Nela odešla a zachovala si tvář slušného člověka. Co je víc? Vy, kteří ji nevybíravými slovy napadáte, už tak slušně nevypadáte.

21
LadyXL
Reagovat

Taky čuju nějakou bejkovinu od štábu… Už tohle bylo drsné. Mě prostě přijde,že už schéma vyhazovu bylo nalajnované dopředu a Lenka o něm věděla. A zkrátka na mne dělá dojem, že měla pokyn vyhodit Nelu např. kvůli dalšímu ději. Její pindy o tom, že se rozhlédla tam a pak tam a pak se rozmyslela, jsou fakt pindy. Jméno řekla, jen dozněl Nelin hlas. A pokud to byl opravdu její nápad bez ovlivnění štábem,tak je falešná jak pětka i vůči divákům. Nelíbí se mi, když pak ve zpovědnici, což je určené pro nás, diváky, Nelu vychvaluje. Myslela bych,že bude upřímná,jako bývala např. Jana a i někteří ostatní.
Mimochodem mi přijde jak babochlap v určitých pozicích a ksichtech. Je z nich nejšerednější a to jsem myslela, že na Marfušu nikdo nebude mít.

22
koc
Reagovat

19 – nezapomen na motto poradu HP – NNCSSVR ;-) .. ktere bych vylepsil NNCSVAJSVDPHP (nikdy nevis co si vymysli a jak se vyspi dramaturg HP)

23
anja
Reagovat

jaaaj……. no konečně se v hotelu objevil někdo, kdo pět dílů předem nevyžvaní koho chce vyhodit a diváci se celí můžou jít okotit :DD

24
sisina
Reagovat

14 Nela mi nevadila. Nemám rada Nikolu, její ségru a fotbalistu.Toho nejvíc.Lenka není žádná krasavice, ale mozek má, takže hraje. Oni nejsou na skautskym táboře, není to parta přátel ani jedna velká rodina.P.S. Podvraťáci jsou milí, chytří, obyčejní pejskové. Čivavák je tedy podvraťák.HURÁ!!!

25
Petra
Reagovat

21 – tiez ma napadlo, ci to nebol rozkaz stabu, kedze hovorila o Nele, ze „si sadli“ a potom vyslovila meno Mirka uplne bez rozmyslania… Ale vecer to vyzeralo dost vierohodne v tom, ako sa Lenka branila.
Az to nebol ukol od stabu, tak ani potom nemozeme hovorit, ze je Lenka falesna. Je len chytra. Videla uz dost dielov na to, aby videla, ze ked to vyslepici stabu v spovednici, tak jej v tom zabrania.
Ja zatial stale davam 50/50 (Lenka/stab) v tom, koho to bol napad..

26
s troškou do mlýna
Reagovat

Jedna konspirační teorie: To jak s chladnou hlavou vzala Nela vyhazov,bez slziček v očich,bez urážek ostatních,to zavání zásahem štábu.Nepotřebuje snad Nela vyšetření u lékaře a případný zásah?Co to říkala Marfuška….přerušit můžeš jen do tří měsíců. A Lenka byla jen prodlouženou rukou štábu.Co vy na to panáčci?

27
Ufonka
Reagovat

Souhlasím, je divné, že pokud by o situaci nevěděla tak rychle reagovala a hlavně bez překvapení, že vybírá teď a hned….nebyla vůbec překvapená.
Nela podle mě nechtěla plakat, proto se nešla rozloučit. Naopak proč ostatní nešli za ní? Za ostatními se šli vždy rozloučit nebo se pletu?

28
layla
Reagovat

26 – taky mě to napadlo. Nela evidentně ví, že se vrátí.

30
anja
Reagovat

mně ten Nely odchod nějak zvláštní nepřipadal, jen prostě Nela odmítla se jít se všema rozloučit. Pokyn štábu zněl „vyřazená partnerka si sbalí kufry a ihned opustí Paradise“ takže to Nela udělala, protože, jako každý (!!!), respektuje pokyny štábu

Nic jiného Nela navíc neudělala, jen to, že se nešla rozloučit na terasu za lidma – co je na tom divného? sbalila se a šla

bez emocí tam odcházel každý, já jsme tam nikoho neviděla, že by „odmítal“ odejít, případně, že by vrhal škrtící chvaty na toho paradajce, který ho vyřadil, anebo že by se tam někdo přikurtoval ke květináči prostěradlama a museli ho pracně rozmotávat a táhnout nohama napřed vzpouzejícího se……. anebo jak jinak odcházeli „s emocema“ jiní a „bez emocí“ Nela???

u Nely chybělo jen objímání se se všema, loučení a pak nějaké vyjádření na kameru. U jiných to bylo, u Nely nebylo, malá změna, dveře klaply a jede se dál

31
Piňa Colada
Reagovat

30, anja: Emoce jsou i že pak brečí, strašně štkají, vzpomeň třeba na takového Tomáše ;) či někteří pak ještě vyčítají ve zpovědnici, atp.

32
anja
Reagovat

28 já jen doufám, že produkce nebude mít tak blbý nápad a Nelu tam nevrátí

do hotelu už vešla dvakrát, podruhý když se s ní vyměnila Tereza, pro mne to už fakt stačilo. Potřetí tam Nelu vracet, by mělo jaký smysl? a co by mi Nela dalšího předvedla?

její „mně jen tak lehce nevyhodíte“ už jsme slyšeli xkrát. Nasranýma pokřivenýma a uraženýma obličejema se táhla celá show od začátku, chce to změnu, nemyslíte?

mne už ani nebavilo sledovat jak

33
anja
Reagovat

heh se mi to odeslalo nějak samo :DDD už mi taky hrabe asi :DD

mne už by ani nebavilo sledovat ty její sadomaso pokusy na Mirďovi, případně na někom čtvrtém, či pátém? a o Mirďu bych se obávala, že mu při té jeho váze 30kg i s postelí Nelka buldozer skope hlavičku do tvaru krychličky

34
Piňa Colada
Reagovat

32, anja: 100% to chce změnu, především v komentářích, protože tohle čteme nejen od Tebe taky po x-té. A stejně jako ty se ptám – jaký to má smysl? Co mi to přinese? Naprosto nic, je tp pořád dokola. Nemáš co říct i o někom jiném?

35
anja
Reagovat

31 Piňa Colada, no však ano, Nely odchod byl prostě rychlejší a jen trošku jiný, ale není to nic, za co by se měla nela nějak oslavovat, aspoň mně to tak nepřijde

imho si Nela pobulila někde sama v posteli v odchodové vile. vytáhla růdžového plyšáka z kufru a nakrmila ho slzama

36
Melanie
Reagovat

14 Radek: Souhlasím s Tebou v tom, že takovéhle odstřelování, kdy jeden má neomezenou moc vyrazit koho se mu zlíbí, je nefér. Pak je úplně jedno, jak dobrý byl dotyčný hráč, jaké si budoval vztahy atd. No ale co je v HP fér, že? :o)

To, že teď Nelu vyhodili, ale přece neznamená, že jí štáb před tím nenadržoval, to je nesmyslný argument. Nela měla mnohem víc výhod než ostatní a označovat ty, kteří si toho všimli nebo měli ten dojem za lháře, mi přijde přehnané.

Stejně tak označit Lenku za hádavou, zákeřnou zrůdu. Co měla dělat, když se na ni sesypali jako vosy? Bránila se a na rozdíl od nich použila celkem rozumné argumenty, proč to tak udělala.

37
Elko
Reagovat

30 anja: opis, že „by se tam někdo přikurtoval ke květináči prostěradlama“ nemá chybu :-)

Moja teória :)
Štáb ich nechá potiť sa vo vlastnej šťave. Dnes odíde ďalší súťažiaci, potom pri párovaní (asi v stredu) ďalšia žena, vo štvrtok podľa mňa pošlú domov ešte ďalšieho muža. Čiže 2 muži a 2 ženy budú čakať za dverami HP.

V pondelok tam pošlú dvoch nových – jedného muža (Denisa, čo tu niektorí spomínali a je aj na fotkách s ostatnými, keď chodia na žúrky) a jednu ženu. S tým, že obaja si budú musieť vybrať partnera/partnerku už z vyradených súťažiacich.

38
anja
Reagovat

34 Piňa Colada, no mne už taky na sobě štve, že se tady zaobírám pořád jen Bramborou :DD a přitom jsou tam další hezké figurky, že…….

39
Melanie
Reagovat

30 anja: Jo, je zvláštní, že Nela jako jediná nedostala závěrečné slovo ve zpovědnici, nebo že to tam nedali.

40
Elko
Reagovat

Anja, riadne dávaš :D
Melanie: možno povedala niečo v tom zmysle, že všetci ste tu falešníci falešní a tak to radšej vystrihli :)

41
Wanna be your monster
Reagovat

Však Nela slovo ještě určitě dostane…uvidíme ji, jak verbuje nového hráče, určitě pošle taky nějaký ten dopis, plus budou neustále záběry z minulých dílů…těžko říct, jestli dojde na den, kdy se vůbec nezjeví :)

43
anja
Reagovat

37 Elko, ahoj :)

no dusit ve vlastní šťávě už je tam konečně začali :)) konečně!!! takovej milej odstřelovací dopisek jim tam posílají teď sympaticky často :))

44
xando
Reagovat

43: Nejsem překvapený, dalo se to čekat, radek si může vykřikovat, co chce a může urážet Lenku, jak je mu libo (hlavně, že se může zbláznit, když někdo řekne něco oškliváho o Nele :D), ale vím od člověka, co na HP pracuje, že s ohledem na to, že Nela je dle štábu divácky atraktivní figurka, existuje intenzivní snaha ji tam držet a jen tak ji nepustit.

45
xando
Reagovat

Parodon, to bylo pro 42:

46
Masoxx
Reagovat

Dovolím si malou spekulaci… Nějak mi nehraje, že by takhle rychle odepsali hráčku, která jim dělá největší show (= zajišťuje finance). Pak mi nehraje, že odešla poměrně v klidu, že se s nikým nerozloučila, že nebyl od ní žádný koment ve zpovědnici… Mě to nahrává myšlence, že ji možná vyšel ten těhotenský test a domluvila se štábem, že potřebuje kvůli potratu vilu na chvíli opustit. Ty to přijali, protože to umožňuje trochu zdramatizovat děj. A pak taky… jestli ji v tomhle vyjdou vstříc a nenapráskají důvod, proč byla na chvíli odejita, mají ji v hrsti a do finále jim bude dělat takovou show, až se hory budou zelenat, tedy pardon – moře modrat. Jestli to tak je, tak si myslím, že se vrátí a co nevidět ji máme zpátky.

47
anja
Reagovat

42 panebožeeee, vyhodí ji dveřma, vleze oknem, vyhodí ji oknem, vleze komínem :DD

48
karel
Reagovat

rocky je jeden s finalistu-a nela beztak taky-tekda jeste jeden muz a holka k tomu-saskarna muze skoncit.-

49
Elko
Reagovat

46: ale z čoho by bola tehotná?… to bulvár vytiahol vec, aby boli zase zaujímavý, že Nela je tehotná.
…však Leo si ho tam len omočil :-)

50
anja
Reagovat

46 panebožeee potrat :DDD to už je fakt scifi

51
Petra
Reagovat

42 – jasne ze ju vratia!! Hovorim vam to od vcera: Nela je stale v hre, bude pokracovat po pauze v natacani a nie je v porote, ale v hre.

53
Piňa Colada
Reagovat

47: Myslíš, že se jim jako vnutila? :) Diváci ji tam chtějí. Diváci chtěli Kaludii, Klaudia se vrátila. Nevidím problém, máš o tom možnost hlasovat jako všichni ostatní.

54
Elko
Reagovat

52: ja viem, to video bolo aj v Noci v raji… ale ona tam žartuje a predpokladám, že bulvár si rád pochutí :-)

Anja, neviem či si videla… ale v predchádzajúcom článku máš odkaz od Mirďu (posledný komentár): http://reality-show.panacek.com/19160-hotel-paradise-nova-soutezici-lenka-dnes-vyradi-jednu-souperku.html

55
anja
Reagovat

53 Piňa Colada, no tak ji tím komínem strčí štáb, to vyjde nastejno :DD

56
Petra
Reagovat

54 – tak ty si v 49 napisal, ze to vytiahol bulvar..
Nela zartuje, prsia jej narastli z toho, ze pribrala.. Hoci, otehotniet sa da aj z toho, ked „ho len omoci“ :)

57
Radek
Reagovat

44
Ja vykrikuju co chci, stejne tak jako ty muzes vykrikovat co chces a vykrikujes tady stale dokola..

Ja lenku neurazel, jen jsem napsal muj nazor. Je mne krajne nesympaticka a potvrdila to i svym chovanim, takze nemuzu psat, ze se mne libi a ze je pekna, a ma peknou postavu a cistou dusi a porad se usmiva, jak sama rikala. Ja ten jeji usmev teda jeste ani poradne nevidel, ale nevadi.

Jinak jiz nekolikrat jsem tady psal, ze vam chybi rozlisovaci shchopnosti a schopnost porozumeni psanemu textu. Pises, ze se muzu zblaznit, kdyz rekne nekdo neco oskliveho o nele, ale to se pletes. Mne vadi jen ty tupe a nesmyslne reci kolem a nelu tady urazite asi 100x vic, nez jsem ja dnes napsal na lenku. Ja jsem nikdy o nele nerekl, ze je to vykvet moralky a slusnosti a ani si to nemyslim.

58
Miky
Reagovat

Rekap)
Elko,
pozerám, že ani ty si neberieš k srdcu Macíkove odporúčania a veľmi netrénuješ rovnice do HP II. ale nemilobohu míňaš čas na rekapy :))
Kajúcne priznávam, že ani ja som si neopakoval rovnice ale prelieval som potok sĺz za Bramborou – tak ma nedojali ani CZ fotbalisti proti Rusom :))

No a namiesto rovníc som si ešte precvičoval čítanie z pier pri Bramborkinom dojímavom odchode, keď sa pri dverách po nej liepal Hafík a oni si šepkali do uška, čo iní nemali počuť – ale mňa neoblafnú.
Dáma s patyzónom sa v rozlúčkových slovách svojmu vernému psíkovi zamerala na poslednú noc s drahým Mirečkom (pričom nezabudla pochváliť svoje gymnastické vlohy ) a aby sa rozlúčila aj so slovenskými fanúšikmi, dokonca to skúsila v slovenčine :)
Slová z jej pier som rozoznal vcelku zreteľne:
„Ani som ja nevedela,
aká som ja vrtká.
privrzol ma medzi dvere,
a už ma aj …“

Ten záver sa mi už nedal rozoznať, ale prehrám si to ešte párkrát a bol by v tom sám rohatý, aby som to nerozlúskol :)

59
anja
Reagovat

54 Elko, jo, četla jsem to. On je milý čivaváček :D a doufám, že nezklame a ještě trochu pobaví

60
xando
Reagovat

57: Já jsem nikdy neklesl k tomu, abych psal i Nele, že je zrůda, i když mi přitažlivá (v obličeji, hezkou postavu ji přiznávám) nepřijde. Tohle je přesně jedna z věcí, co mi vadí ne Nele, tohle neomalené urážejí vzhledu. Ale dál už se s tebou bavit nebudu, zase tu propukne nechutný spor a o to nemám zájem.

61
Piňa Colada
Reagovat

55: ale nevyjde :) a navíc, proč by ne? Já tomu moc nevěřím, ale proč by ji nemohl štáb vrátit zpátky? Ještě ji zpátky nepomohl, vrací tam lidi zpátky, některé hned – jako nějakého kluka, nevím kdo to už byl – Niko? Některé později, to je v pořádku. Měla Klaudie a ostatní protekci? Je to součást hry. To, že ji vrátila Tereze nemá se štábem nic společného. Já už o nic nešlo, kdybych nechtěla, nevyměnila by se s ní.

62
radek
Reagovat

Ja nemyslel vzhledove zruda, ale povahove. To je rozdil, i kdyz fyzicky to taky neni zadna vysportovana krasavice. Vzdyt se se mnou nebav, prece to po tobe nikdo nechce.

63
Adéla
Reagovat

Tak, že Nela vyfičela mi je úplně jedno a jestli ji vrátí, tak to taky přežiju. Po včerejšku se ještě víc prohloubila moje averze na Kubánce, Marfušu a Hafíka. Tuhle trojku už nemůžu ani vidět ani slyšet a doufám, že nikdo z nich nevyhraje!!!
Dnes asi bohužel sbalí kufry Viktor a to mě docela štve!

64
Piňa Colada
Reagovat

61* jí už o nic nešlo

65
Elko
Reagovat

56 Petra: no myslel som to tak, že v ČR o tom asi píše bulvár, predsa len slovenskú Noc v raji slovenskú nepozerajú všetci… ale predsa len tejto témy sa môže chytiť aj bulvár, už vidím tie titulky :)

58 Miky: ja rovnice už dávno ovládam, to len ty máš medzery, treba dohnať resty :)

66
Petra
Reagovat

61 – stab bol dohodnuty s Terezou – mala „zachranit“ toho, kto bude vyradeny. A ze to bude Nela, sa vedelo/predpokladalo par dni dopredu…

67
xando
Reagovat

63: To, co předvádí Rocky je opravdu děs. Jen řve, argumentace veškerá žádná, je agresivní, když chce říct nějaký „argument“, tak se zasekne v půlce věty a sám snad neví, jak má končit :D :D.

68
xando
Reagovat

Mimochodem, ta výčitka Nikoly: „No, vyhazovat staré hráče, to je tedy taktika“ :D, co to má být, samozřejmě, je to taktika a dobrá taktika :D

69
Petra
Reagovat

63 – mas pravdu, Adelo. Ja malokedy mam k nejakemu cloveku taku averziu, aku mam momentalne k Brumlovi.
Jak do Lenky huhle, ze keby vyhodila Nikolu, tak by ju dokousal ci co…. Nejako rychlo zabudol, ze prave Nikola mu vyhodila Naty a tiez nikomu nic nepovedala…

70
Melanie
Reagovat

62 Radek: Proč je Lenka povahově zrůda? Protože neřekla jasně dopředu, koho chce vyhodit? Protože vyhodila podle ní nejsilnější hráčku a ne, jako mnozí před ní, někoho nejméně oblíbeného, aby se zalíbila ostatním? Fakt nechápu, v čem je podle Tebe zákeřná.

71
anja
Reagovat

62 radku, ok dle tebe je Lenka povahově zrůda, že během dvou vteřin ukázala na Nelu, že jí bere partnera a že Nela ven?

hm, no teď si vem, že by Lenka 29 vteřin přemýšlela a v 30. vteřině by řekla „Michal“ a pak by na kameru plantala cosi v tom smyslu, že „chtěla teda vyřadit silnou hráčku – Nelu nebo Niki – ale že si to v poslední chvíli přebrala, že by tam s nima nevydržela a a měla tam těžký život (jako Vikouš) a tak že udělala co chtějí ostatní (jako Tereza)“… v tom případě, by Lenka byla pro tebe co? charakter? ….. pro mne by byla blbka :DD

72
karel
Reagovat

martin a mirek domca a daniela-

lenka-rocky-
miso-mirek
viktror-mirek

rocky -niky-lily-
proc by daniela volila viktora nechapu to-

73
Adéla
Reagovat

67 – Rocky je úplně tupý, ať se na mě nikdo nezlobí, třeba je to hodný kluk, ale když začne sypat ty své perličky – jdu do kolen! To samé Daniela, nechápu jak takový materiál studuje vysokou školu. Na Hafíka škoda slov, co věta to citát do Dikobrazu!

74
xando
Reagovat

73: Ale musím se smát, když Rocky o Michalovi říká: „On je nějaký zpomalený, nedá dohromady ani souvislou větu“ :D :D

75
Petra
Reagovat

72 – nemusela ho volit, aj tak by mal väcsinu. Ani ho podla „teorie loajality N+N“ nemala volit, ved je predsa teraz jeho partnerkou :)

76
Melanie
Reagovat

69 Petra: Mě zase Brumla pobavil, když Lence vyčetl, jak si představuje, že bude mít za partnera někoho, komu vyhodí partnerku. A co jako měla dělat? Jeho argumety fakt stály za to. I když to i Nikoliny a Dájiny.
Mimochodem, Nele se tu vyčítá, jak je sprostá na ostatní, ale Dája si s ní v tomhle nezadá. Říkat někomu, že je kreténka nebo dementka, to je taky dáma. :o)

77
Adéla
Reagovat

Lenka udělala co musela . Jak jí tam chlapi předváděli ty romantické scénky, všichni na to kašlali a nechtěli s ní být, jen Michal s Mirkem jakž takž něco předvedli. Lili nechtěla vyhodit, tak si vybrala Mirka. Tečka. To, že vyhodila silnou hráčku Nelu byl ještě bonus k tomu. To tam jako měla bulit, že nikoho vyhodit nechce? Štáb by vyrazil ji za porušení pravidel. Tak nechápu co tam všichni pořád dokola řeší. Asi jim fakt hrabe. Já si teda nedovolím Lenku nějak hodnotit po dvou dnech v televizi, uvidíme dál. Ale nechápu, když o ní někdo napíše, že je povahově zrůda. Jako proč?

78
Piňa Colada
Reagovat

Brumla je opravář vozidle, či co, no tak :), ale zase snad nikdo nemůže říct, že by to nebyl docela hodnej, nezákeřnej kluk. Každý tam má prostě něco. Stejně jako my tady.

79
xando
Reagovat

77: Přesně tak. Rozhodně na tom nebylo nic falešného. Nikomu neslíbila, že vyhodí Danielu nebo Dominiku, neměla s nikým dohodu a jak sama řekla, podržela ty lidi, kteří se s ní snažili, alespoň bavit, ti věděli, na čem jsou.

80
anja
Reagovat

68 xando, Nikikina si život představuje tak, že nově příchozí přijde s hlavou svěšenou a hlavně dokořán otevřenou a nechá si našroubovat od ní a dalších starousedlíků jejich správné myšlénky a fakta, např. že Nela vybudovala hotel paradise a kapitalismus a národní hospodářství v dominikánské republice,… nechá si vytlumočit jak se má při párování chovat a koho si má vzít na pokoj, koho má poslouchat, koho ne, s kým se má kamarádit, že Martin je sexuální loudil a že Vikouš může i za povodně v pákistánu, a že výhru si zaslouží Niki nebo Nela nebo maximálně Rocky

Niki baví :DDD

81
Melanie
Reagovat

Oni tam už ztrácejí reálný nadhled. To věčné ohánění se falešností je přehnané, jak tu bylo řečeno, jsou v soutěži a ne na táboře. Každý tam na někoho něco hraje, jenom každý to u sebe bere jako hráčství, u druhých jako faleš. Snad kromě Viktora.
Mirek mě docela potěšil, že se zastal Lenky a chápal, že to byl strategický krok. Ale ten je tam ještě čerstvej. :o)

82
xando
Reagovat

80: To ano, to baví :D. Někdy nestačím zírat, co z ní vypadne :D. Z dívky, u které bylo nejzajímavější to, jakou květinu si vezme za ucho (se divím, že si tam ještě nestrčila kaktus, to je jediné, co ještě neměla ve vlasech) se stala hodně zajímavá postavička :D

83
xando
Reagovat

Mně se začíná líbit Lily, názory v pohodě, chování v pohodě, rozumná, řekl bych.

84
Piňa Colada
Reagovat

79: Tak tady výrazně nesouhlasím, protože Lenka lezla za Nelou sama a bavila se s ní, čili ti to kulhá no obě nohy.

85
martas
Reagovat

Tak mě překvapily 2 věci: to, že Nela nebyla ve zpovědnici. Byl tam přece každý, kdo odešel.
A další, že Mirek byl po vyřazení Nely úplně v klidu. Žádné emoce jsem u něj neviděla. Byla to přece jeho partnerka. Tak jsem čekala, že bude nějak reagovat. A zároveň jsem zvědavá, jestli se Nela vrátí. Osobně bych jí tam ještě ráda viděla.

86
xando
Reagovat

84: Tak zaprvé jsem to neřekl, já, to řekla Lenka, zadruhé nikomu nic neslíbila, zatřetí Nela lezla na začátku za Lenkou a pak už se spolu nějak extra nebavily, bavila se hlavně s Lily, takže mi to zase tolik nekulhá.

87
Piňa Colada
Reagovat

84: Vždyť tím argumentuješ %), že to bylo, tjak jak řekla. Ne, Lenka lezla za Nelou. U uvítání tam byla Nela poslední a Lenka si ji vybrala na prohlídku ráje. Můžeš Nelu nesnášet, ale neměl bys lhát. Se nedělá totiž.

88
Adéla
Reagovat

85 – no jo tak přece se Mirek nezhroutí kvůli tomu, že odešla holka, kterou zná týden a ke všemu šla jen za dveře a ne na smrt. On tam přišel hrát a řekl i Lence, že pokud Nela vypadne, tak on to přežije. Ale udělal kluk taktickou chybu, měl zahrát obrovské zklamání a brečet pro Nelušku, teď se stal jen kusem na odstřel….

89
xando
Reagovat

87: Vždyť se tam hádala s Danielou, že jí tam 37 minut lezla do zadku. A nevšiml jsem si, že by po tom prvním seznámení, trávily Lenka a Nela další čas spolu, bavila se s ní hlavně Lily. Tím argumentuji. To, že se spolu spolu bavily necelých 40 minut na začátku, neznamená, že Nela je „její člověk“. Sedla s Lily a právě tu podržela, i když ji zaujal Michal. A kdo řekl, že Nelu nesnáším, není mi sympatická, ale že bych si kvůli ní lhal :D. Bože můj :D

90
Adéla
Reagovat

87 – já teda nevím přesně, ale v pátečním sestřihu pořád dokola řešili /hlavně Daniela/, že Nela leze Lence do zadku a nabídla se jí, že jí pomůže vybalit a byly na pokoji 37 minut. Nebo něco v tom smyslu. Nevšimla jsem si, že by Lenka nějak Nelu vyhledávala a pak ji podrazila, byla tam jen 2 dny.

91
anja
Reagovat

85 martas, imho Mirďa byl rád, že Nela vyfičela. Vždyť to je tintítko kluk a po pár nocích s nelou mu muselo být jasné, že za chvilu bude celej modrej

92
Hana
Reagovat

Určitě Nelu vrátí, vždyť tady nejde vůbec o soutěž a férovou hru, tohle je docela normální Nelanovela, kde má přednost SLEDOVANOST, proto nikdy nevíš co se stane………. Je to normální, komediální chudoba.

93
xando
Reagovat

90: Já jsem také právě zaslechl, že Nela byla ta iniciativní, ale zřejmě to asi tak nebude, zřejmě jsem si to vymyslel, protože mým životním cílem je překrucovat pravdu, abych ubližoval osobě, která je mi nesympatická na televizní obrazovce :D :D

94
martas
Reagovat

88 Adéla: Ne zhroucení, ale emoce mi tam u něj chyběly. Tím pádem je jasné, co k Nele cítil – necítil.

95
Melanie
Reagovat

87 Piňa Colada: Při té hádce tam Nela sama řekla, že se Lenka ptala, kdo jí pomůže s vybalováním, ona 10 vteřin čekala, a když se k tomu nikdo neměl, tak se nabídla sama. Takže to nebylo tak, že si ji Lenka vybrala. Je to teda docela nepodstatný detail, jenom že xando nelže. :o) A na prohlídku ráje si Lenka vybrala Miša.

96
ivanka
Reagovat

doufám, že Nelu zpět nevrátí. Po Nikovi tu lidi brečeli víc, než teď po Nele a taky ho nevrátili. Jestli příjde zpět do hotelu, tak už fakt věřím tomu, že za vším stojí štáb a nebudu se na HP dívat. Nemám ráda seriály typu “ Cesty domů atd“ Primo promiň, ale je to tak.

97
anja
Reagovat

90, 93 Adél, xando, tož já se hlásím jako třetí „lhářka“ k vám :)) taky jsem pobrala že Nela došla za lenkou a ne naopak

98
xando
Reagovat

95: Tak díky za potvrzení, už jsem si skoro přestával být jistý, jestli mi vážně nehrabe a ona „nenávist“ k Nele mi nezamlžila úsudek :D :D

99
Piňa Colada
Reagovat

89+90: doporučuji si to pustit znovu, co víc jako mám říct?

100
xando
Reagovat

93: Protože jsme asi falešníci falešní, ne? :D. Manipulátoři atd. :D :D

101
xando
Reagovat

99: Minimálně bys neměl/a nikoho obviňovat ze lži. Možná jsem se spletl, neříkám, že ne, ale zase tak HP nežeru, abych si záměrně vymýšlel.

102
anja
Reagovat

95 melanie, přesně tak, Piňa Colada LŽE

:DDD xando nelže, a ještě bych dodala, že Piňa Colada je falešná, ale to by nemělo logiku :DD

103
Adéla
Reagovat

97 anjo – jsme falešníci falešní. Teda mně se hotel líbí čím dál víc. Konečně se tam po tolika měsících válení něco děje. Škoda, že to štáb nedělal takhle hustý průběžně…

104
Petra
Reagovat

99 – nechces si to znova pustit ty?? ;)

105
Piňa Colada
Reagovat

101: Tak ses spletl. Nevím, jak moc žereš HP, podle tvých příspěvků dost, ale třeba se tentokrát pletu já.

106
Piňa Colada
Reagovat

104: Dívám se na to a trvám na svém :)

107
martas
Reagovat

91 anja: jo, to je možný, hrátky byly dobrý:-)) To bylo vždy kdo z koho. Když se trochu vrátím, tak mně se nejvíc líbila postelová bitka Nely a Nika.

108
Adéla
Reagovat

99 – nic si pouštět nebudu, škoda času. A je mi úplně šumák jestli je Lenka taková nebo maková, přišla tam hrát a uděla co jí štáb dovolil.

109
xando
Reagovat

105: Žeru to jako pořad, který běží v televizi, na nikoho kvůli němu neútočím, nevymýšlím si kvůli němu, nemám plakát a dokonce ani tetování žádného soutěžícího. Je to 50 minut zábavy, o které si rád promluvím, ale v rámci slušnosti :D. A nebo jsem možná fanatik, který nenávidí Nelu, tváří se, že ne, ale přitom nejsem upřímný a každou pravdu překroutím tak, aby Nela vypadala zákeřně a navíc jsem podplatil střihače, aby dění upravil tak, aby Nela vypadala jako potvora a já se potom mohl ďábelsky smát, protože ji spousta lidí nemá rádo. Kdoví :D :D

110
Petra
Reagovat

Nelus je (docasne) vonku… tak podme k dnesnemu dielu: tipy??

http://hotelparadise.joj.sk/hotelparadise-novinky/vypadne-dalsi-.html

111
Piňa Colada
Reagovat

109: No tak, nezveličuj, no drama :). To se mi líbí, jak někdo něco napíše tobě, dvě dámy se přidaj a za chvíli je z toho, že někdo obviňuje z falešnosti %) ty, kteří mají rádi Lenku, to je super zábava :D :)

112
xando
Reagovat

110: Viktor nebo Mirek, ale spíše Viktor, to je taková „klasika“, když se jmenuje někdo na vypadnutí.

113
martas
Reagovat

101 + 105 Tak já si taky vzpomínám, že Nela se nabídla sama, když se nikdo jiný Lence nenabídl. Ale zároveň mi tam nepřišlo, že by jí nějak na pokoji lezla do pr…

114
xando
Reagovat

111: Já se omlouvám, ale myslel jsem, že pochopíš, že to beru s nadhledem, z mého vzkazu to docela čiší. Myslíš si, že se tu budu hroutit a hopsat z okna, protože jsme každý viděli něco jiného? :D. A myslím, že jsme nebyl sám, kdo to bral s nadhledem :D, i mé věrné přisluhovačky (pardon, děvčata :D), si z toho dělaly srandu :D

115
Elko
Reagovat

110: Najčastejšie mená budú teda Martin, Mirek, Viktor podľa mňa… otázne je ako si stihnú pritiahnuť na svoju stranu ľudí. Vypadne asi Viktor.
…ale počty mi nejako nevychádzajú :)

116
xando
Reagovat

113: To říkala Daniela, ale jinak jsem neměl dojem, že později se Lenka a Nela nějak vyhledávaly. Nela šla zmapovat terén (což chápu) a tím jakékoliv větší snahy skončily, takže pokud Lenka mluvila o svých lidech, neměla očividně na mysli Nelu.

117
Melanie
Reagovat

Takže teď nikdo nový nepřijde a příští párovní bude probíhat místo v 11 jenom v 9 lidech?
Dneska asi Viktor, při párování pravděpodobně Lenka. Niky s Dájou půjdou proti ní, Dominika je poslechne a Livia to nezachrání.

118
Piňa Colada
Reagovat

114: Ty bezpochyby, taková anja :D, no tam nevím, co si myslet, ale tak nebo tak mě to baví.

113: Teď to mám v druhým okně, no tak jsem asi cvok a vysílaj mi něco jinýho :D

119
Elko
Reagovat

117: Ak ide Lenka po najsilnejších hráčoch, možno nechajú imunitu Lenke a tá odstrelí ďalšieho silného hráča. Aj tak niečo chystajú s návratom ostatných, lebo ich tam bude málo, takže možno nechajú, aby sa Lenka vybláznila a ostatní budú len nechápavo pozerať, že čo sa deje :)

120
xando
Reagovat

118: Já si tedy fakt nevybavuji, že by byla Nela vyznává, že má provést Lenku, ale naopak ji tam potom někteří obvinili, že se k Lence hnala sama. Ale, ať je to, jak je to, po tomto se už nějak nevyhledávaly, takže Lenka ji nepočítala mezi své lidi a Lily podržela.

121
xando
Reagovat

119: Kdyby vrátili Nelu a nedali Lence imunitu, tak by to byl tedy pěkný podraz, ale ne první :D. A byla by to škoda, protože Lenka je docela slušný materiál pro další vývoj :D

122
martas
Reagovat

116 xando: přesně holky se pak nijak nevyhlédaly. Lenka se bavila s Lívií a ta jí nakonec doporučila, aby si vybrala Rockyho nebo Mirka.

123
anja
Reagovat

115 Elko, tipovat si netroufám, a z té trojky cos napsal by mne asi nejvíc mrzelo, kdyby vypadl Mirďa. O Vikoušovi už jsme se zmínila, ten je pro mne takový už vyšumělý, unavený, si nemůžu pomoct, vím, že tady má spoustu fans, ale na mne už začíná působit to celé jeho taktika-netaktika jako nuda. Svých kotrmelců tam měl dost, takže klidně Gino čau.

Martin by mi taky nechyběl, na toho se tam nějak pozapomnělo v poslední době, jako kdyby tam nebyl

124
No nevím
Reagovat

Proč mám takový pocit, že se Nela vrátí společně s Ginem v páru?

125
Petra
Reagovat

117 – Mozno parovanie v 9, ale po dnesku im budu chybat 2 + dalsi by mal vypadnut pri parovani, takze priestoru pre novych resp. navrat vypadnutych maju dost..
119 – Lenka asi imunitu uz stratila sparovanim s Mirkom, nie…

126
Piňa Colada
Reagovat

Já Lily nemusím kvůli Nikovi, protože Michal mě nebaví, přijde mi tam zbytečněj a to jeho nedávný zpívání mi přišlo až trapný. Ale když se od toho odpoutám a od její postavy (mám radši ženštější, vyvinutější), tak mi ničím nevadí.

127
Petra
Reagovat

124 – mozne to je, a samozrejme S IMUNITOU :))

128
Melanie
Reagovat

119 Elko: Lenka teď spárováním s Mirkem přišla o imunitu, teoreticky by ji měla mít ta, jejíž partner vyfičí. Ovšem štáb si stejně udělá, co bude chtít, takže nějaké hádání a tipování je o ničem. :o)

129
Petra
Reagovat

Uputavka, 32s, tam ich je uz len 9- a chyba Viktor??

130
Piňa Colada
Reagovat

124: To nevím, protože Gino nevypadne. Ale možná se vrátěj oba poslední vypadlíci, co my víme.

131
anja
Reagovat

imunitu by měli na nějakých pár párování úplně zrušit

aspoň by se vyjasnilo, jestli ta stará garda je tam opravdu tak pevná v kramflecích nebo ne

132
Elko
Reagovat

124: tiež začínam mať ten pocit… že naši najväčší manipulátori sa vrátia do HP ako pár :)
128 Melanie: jj, NNCSSVR :) ale just kvôli tým udalostiam by mali nechať imunitu Lenke, aby tam bolo o to väčšie napätie.

133
vipera
Reagovat

Mne by sa páčilo,keby Lenka dostala imunitu. Chcela by som vidieť, jak za ňou začnú tí, čo jej nadávali doliezať a vysvetlovať, že to vlastne tak nemysleli.

134
klára
Reagovat

110 – na konci ukázky mezi nima nesedí viktor, tak je to asi jasný

135
Petra
Reagovat

129, 134 – vyzera to tak, ide Viktor, vsetko vieme, dovi vecer :)

136
vergelka
Reagovat

Ahoj, dle mě vypadne Viktor. Není vidět ani na posledním společném záběru, když tam všichni sedí na židlích.

137
simbimi
Reagovat

Lenky chování se mi nelíbí, chová se jak cigoška z pavlače. Ale je to její věc. Podle mě o dopise věděla, ani na vteřinu nazváhala, dopis jí nijak nepřekvapil. Že vyřadila Nelu je v pořádku, bylo by to tak i kdyby vyřadila kohokoliv. Byla to její volba. To že se Niky a starousedlící brání mi přijde logické. Daleko více odsuzuji ty blbečky tady co jen odsuzují a kritizují. Neznáte nikoho z nich, posuzujete jen podle toho co vám nabídnou sestřihy pana režiséra. Ti lidé jsou tak 2 měsíce zavření. bez jakýkoliv informací. Myslím, že každý z těch starousedlíků si výhru zaslouží daleko více než nově příchozí. Daniela se projevuje jako dítě, protože je to ještě dítě. Ovšem to je asi tady většina z vás. Ale měla pravdu v okamžiku, kdy hodnotila, že udržet se tam takovou dobu jako Nela a přežít ty bermuďáky a párování to je opravdu psycho. Nele jsem nefandila, ale je mi líto každého z těch starých kdo musel vypadnout, protože opravdu ušel kus cesty. Lence nefandím, ale také jí neodsuzuji. NEchtěla bych být na njejich místě ani za těch 50 000 eur. Výhru bych přála komukoliv z těch starých. Oni mají ty peníze fakt zasloužené.

138
Adéla
Reagovat

Taky se přikláním k vypadnutí Viktora. Hlavně podle toho proslovu Marfuši ve zpovědnici.

139
angela
Reagovat

110+129 Petra – jj, zrovna na to koukám… na bermuďáku chybí Viktor…

140
Adéla
Reagovat

137 – a o čem si tady máme jako psát? Jaký jsou to chudáčci, že vlezli dobrovolně do tohoto pořadu a museli přetrpět 3 nekonečné měsíce v Karibiku? To je jejich boj. A my jako konzumenti jsme tady od toho, abychom je zdrbli a celý ten pořad taky a zasmáli se tomu. Jinak nemá cenu na to čučet, to si můžu pobrečet u televizních novin a politovat děti v Africe.

141
xando
Reagovat

137: Takže máme jen chválit, protože se dobrovolně rozhodnuli nechat se zavřít na pár měsíců do vily v Dominikánské republice? Střih je mocná zbraň, ale charakter jednotlivých osob se ani tím nedá změnit, takže si nemyslím, že jsou tam někteří jen obětí mistrného střihu. Každý, kdo tam šel, musel počítat s tím, že se kritiky dočká. A od nás, jako diváků, se čeká, že si názor uděláme a máme právo ho prezentovat. Nemluvě o tom, že napíšeš: „Chová se tam jako cikánka na pavlači“ a pak, že ji nesoudíš. Ano, můžeme se dohadovat nad tím, jestli je to jen popis jejího chování nebo odsuzování, ale minimálně je to velmi zvláštně zvolená formulace.

142
Piňa Colada
Reagovat

Ten vlevo v modrým tričku je Michal? Určitě?

143
Miroslav Kanči
Reagovat

Víte, co nechápu? Na rande s Lenkou jsem jasně řekl, že pokud uvidim, poznám, nastane situace, že mě Nela bude chtít vyměnit, tak mi nedělá problém ji vyřadit, či poslat domů a nebude mě to vůbec mrzet ..

Včera jsem se tedy přemohl a tento díl si pustil a oni to tam proti mě tak obrátili, jakože ať si Nela klidně táhne, mě je to fuk ..

a 88: mmm tak smutek jsem ukázal hlavně divákům, myslím, že to bylo dost vidno, hlavně v mém monologu na konci :D:D .. Ale myslím, že i ostatní to na mě dost viděli :) ..

144
Piňa Colada
Reagovat

143: Čau kanče, já ti docela fandím. Doufám, že tam zůstaneš dlouho, a že tam Nelu vrátěj, ale tomu nějak pořád nevěřím. Jinak – střih, to víš :D, ale to se nedá uhlídat :(.

145
Petra
Reagovat

143 – no veru veru, Mirku, aj sme si mysleli: najprv o nej vyhlasuje, ze je to mrcha, ze to na nu jenom hraje a potom se tam div nerozbreci :))

146
Miroslav Kanči
Reagovat

no samozřejmě .. asi tak jako když jsem tenkrát večer chtěl Nele něco pošeptat, ona si myslela, že ji chci asi políbit, uhla a ten záběr tam pouští v každém dílu :D .

ale tak coo :)))

147
Adéla
Reagovat

143 – já to teda pochopila i z televize, že máš Nelu rád jako člověka, ale jestli vypadne – je to hra a ty jsi tam sám za sebe. Chování té smečky je pořád stejné – najít viníka, řvali kvůli Nikovi, teď kvůli Nele…. Doufám, že jsi ve finále a držím palce!

148
Miroslav Kanči
Reagovat

Petra 145: Ale tak, to jsem si stále myslel, tam si člověk musel furt hlídat zadní vrátka jakoby a i kdybych se do ní „zamiloval“ tak si furt budu myslet, že je to mrcha, pač jsme v show, viděl jsem ji pár týdnů v TV a někdy to skončit muselo :)) … nemá naprosto nic společného s realitou … Teda pokud to nebylo prvních pár natáčecích týdnů .. to bylo uplně o něčem jiném

149
Miroslav Kanči
Reagovat

147: přesně tak :) .. nemám co k tomu víc říct :-) .. moc děkuju

150
Piňa Colada
Reagovat

Mirku a vídáš se s někým z HP teď? Nebo jste se rozprchli a nic?

151
Petra
Reagovat

148 – no ved ja som zartovala. Vieme, ze to nie je cele realne a ze aj to realne je tak zostrihane, aby sme mali o com diskutovat… Tak drzim palce a pis nam tu aj nadalej…

152
janka
Reagovat

124- Naprostý souhlas. URČITĚ JE OBA VRÁTÍ, VŠIMLI JSTE SI NELY PŘI ODCHODU,ŽÁDNÉ EMOCE-JAKO BY TO HRÁLA. UVIDÍME VEČER.

153
Piňa Colada
Reagovat

153: I kdyby (a kéž by) ji vrátili, tak by to určitě nevěděla dopředu. To je už úplný sci-fi.

154
Miroslav Kanči
Reagovat

150: Tak většina z nás co jsou z ČR bydlíme na trase Praha – Olomouc – Brno a dále pak slováci Bratislava – Košice .. Takže abychom se vídali s lidmi z Košic, z Bratislavy, není moc jednoduché a reálné, ještě teď po tom, co nás pustili dom a všichni mají dost svých osobních věcí na práci :) ..

No ale máme soukromou skupinu na Facebooku, kde jsme uplně všichni a většinou pár dní před víkendem napíšeme jen klub v Praze (většinou) kde bychom se mohli střetnout a každý kdo příjde, tak se „zapíše“ :)) ..

Takže se vídáme, určitě .. Ale jak říkám, spíš jen lidi co bydlíme blíž u sebe :) …

A jestli vás zajímá, jestli se třeba bavíme někdy o HP, tak je to individuální … Jsou mezi námi furt dotyční, kteří si strašně berou to, že je někdo za zády pomlouval ve zpovědnici, nebo že až teď teprve vidí, že ten a ten je chtěl vyhodit a trochu to stále prožívají :D ..

No já určitě mezi ně nepatřím a nad tím, že tam o mě Mišo říkal, že jsem malý zmetok, jsme se spolu zasmáli po skončení show, kápli si na baru do strojku a bylo nám fajn :))

155
Radek
Reagovat

137
Souhlasim s tim chovanim ciganky, taky se mne nelibi. Zatim je to pro me nejhorsi nastup cloveka do hotelu.

77
Prece nemusis vsechno chapat, ja taky 90% nazoru tady nechapu. A proc jsem to napsal? Protoze jeji chovani je pro me zrudny, nemam na mysli to, ze vyhodila nelu, ale to jak se tam chovala predtim (sama chodila za Nelou) a potom, jak tam rvala jak stoleta cigona na pavlaci, rozhazovala rukama, nohama a myslela si, ze sezrala svet. Nesnasim zensky, co jsou takto urvany, chlastaji pivo, huli a ty jeji oci, to je pro me pulka pekla. Nevidim v nich nic dobryho. Staci se podivat na jeji profil, co pise pivo, pivo, pivo a dalsi hlody o filmech atd. Proste pro me hospodsky typ, povalec, nesportovec a podvratak, vetsi nez civavak, i kdyz ten se z toho ted snazi vykroutit. No a ja tyto typy lidi nemam rad, tim spis, kdyz jsou to zensky. Je to opet typ niky, kdy nevis, na cem s tim clovekem jsi, ale na rozdil od niky je zla (opet na to staci videt jeji kouleni ocima) a mnohem vic vypocitava.

Jen je obrovska skoda, ze se tam dyl nepotkaly s nelou, protoze to mohlo byt zajimavy.

156
Radek
Reagovat

153
Takovy fantasmagorie o tom, ze je nela protezovana, tady vedou uz hodne dlouho.

157
vergelka
Reagovat

zdravím Mirka, je příjemné číst i tyhle zákulisní informace :-)
Je jasné, že parta asi nebudete, ale zkušenost to musela být pořádná.

158
Piňa Colada
Reagovat

154: Vždyť tě ten Michal vyhodil, resp. napsal na ten papír, ne? :D Teda toho nemusím vůbec, takovej osel trapnej, ten by snad nechyběl nikomu, uřvanej, trapnej zpěvák nebo co to tam předváděl :P No nic :).
A co s Nelou? Vídáte se? Bylo něco? :D

159
yano
Reagovat

vyhru by som doprial : Martinovi za to ako to tam ma vsetko na salame. Ginovi za to ako hra, alebo Lily za to ako sa sprava. podla mna najlepsia kombinacia hry,povahy a spravania sa.

160
Miroslav Kanči
Reagovat

158: Já neříkám, že si s Michalem denně volám a potřebuju ho slyšet a vidět, to určitě ne :D .. Myslím to jen tak, že to co se stalo tam, jsme hodili za hlavu, zasmáli se nad tím a tím to haslo … Už proti sobě prostě nemusíme jít, nemusíme se pomlouvat a chtít se od někud vyřadit :D ..

161
Miroslav Kanči
Reagovat

Nelu jsem od chvíle co jsme doma ještě neviděl :D … Nic víc k tomu říkat nebudu .. :D

162
Petra
Reagovat

155 – Radek, z teba ide zlost a nenavist, ja mam z teba normalne strach… Ber to konecne tak, ze je to hra. Trochu nadhladu by ti nezaskodilo…

163
Elko
Reagovat

143 Mirek: ale včera si mal super záverečnú scénu: žmurk okom, a dovetok: Nikdy nevíš co se stane v ráji :-)… to bola třešnička na torte za tvojím monológom :-)

164
dessin
Reagovat

155: trdlo, zase jsi to prehnal s praskama vid_?

za me na vcerejsi dil jedine: neverim, ze si stab necha znicit Nelu a hned za ni (nejspis) Gina. Neverim, ze Nela v HP nadobro skoncila. Protezovali ji tam i kdyz to nebylo potreba a ted kdyz docela dobre rozehrala tak ji vyrazi? Neverim…

165
yano
Reagovat

164/ ani ja neverim. ale ak ju vratia, tak 100% nevyhra.
za taky krok stabu by ju ludia odpisali.

166
zebra x
Reagovat

hej ale jsem jedina nebo taky uz nemuzete vubec vystat rockyho? :D nemuzu si pomoct, ale podle me on je tak strasne moc hloupy, to co rika nema hlavu ani patu… kez by vypadl on, i kdyz vim, ze to tak nebude, skoda no :(

jinak podle me lenka udelala to nejlepsi, co pro sebe udelat mohla. na rozdil napr. od dominiky, ktera kdyz prisla do hotelu, tak tvrdila, ze vyhodi nejsilnejsi hracku, nakonec se nechala zmanipulovat… tohle je prvni holka, ktera udelala rozumnou vec. a to, jak se do ni pustily niky nebo daniela nechapu. hlavne daniela rikala uplny blbosti, i kdyz niky nebyla o nic lepsi. ja osobne bych byla radsi, kdyby lenka vyhodila niky. ta je tam podle me nejfalesnejsi ze vsech. o nele vsichni vedeli, ze je to mrcha, ale niky ze sebe dela tu nejhodnejsi, nejkamaradstejsi, ale je strasne falesna. taky si myslim, ze nelu hodne ridila ona a jako spatna pak vypadala nela…to je muj nazor :)

167
kuna
Reagovat

Xando, Xando tak koukám, že se podařilo Piňa Coladovi stáhnout Tě na jeho úroveň a teď se připrav, že nad Tebou zvítězí svojí zkušeností!
Je tady pár takových co to perfektně ovládají. Musíš se naučit jejich provokace nečíst….je to celkem jednoduché.

168
xando
Reagovat

167: Žádný strach, obvykle to beru s nadhledem, urážet nehodlám, stresovat se také nehodlám, držím to v rámci snesitelných mezí :D :D.

169
Piňa Colada
Reagovat

167: Neboj, se on je chytřejší, vy všichni tady jste. O tom se přece nikdo nehádá. Rozhodně já nemám důvod :).

166: Mně Rocky nevadí, a zase je tam podobnej důvod jako u Nely. Myslím si, že Rocky není zákeřnej člověk, ale celkem hodnej kluk. Čímž neříkám, že mi na něm nic nevadí, atd., ale pořád je to pro mě podružný – ty jeho hovna, kecy, hlášky, holky. Kdybych si musel vybrat, kdo bude rozhodovat o mém osudu, jestli někdo, kdo se mi tam líbí spíše po stránce povrchní – taková ta líbivost, nehádá se, usmívá se, ale za zády pěkně spřádá plány a lže do očí nebo někdo, kdo štěká, ale není zákeřný, vždycky si vyberu toho druhého. Proto mi tam nevadí tolik jako někteří jiní.

170
Macík
Reagovat

bonžůůr…

…tak královna vymázla,… ať žije král ! :-DD…no, i když král pomaže nejspíš dneska ! :-D… zrzka totiž nekompromisně, během dvou sekund, vykopla „starou páku“ Neluš, a to byl teda šokec, páč paradajcům popadaly brady, proběhlo poulení, leckdo si zalapal, hafík hodil suchoplačku, domča exla dvojku, brumla vzteky zbělal, vobuch zmimoněl, bábika se rozmrkala, puchejř naběh doruda a zmetek spustil mlhovky…snad jen Livie s Vikinou vypadli z dramatický role a vcelku nepokrytě juchali :-D…po prvotním šoku proběh, jako dycky, brumlomelounovic „argumenťák“, páč brumla prý umí „otevřít hubu“ a marfuš zas hulákat „jak na lampárně“…

…tentokrát se stěžejně řešilo „30 sekund“ rozhodovacího času :-DD…zrzka prý nemohla v takovym presu rozpoznat, kdo je v paradajsu nejsilnejší hráč, páč vobuchovi to trvalo mnohem, mnohem dýl :-D…podle brumly zrzku „z falešnosti“ usvědčily zrovna ty „dvě sekundy“, za který vykopla z pelechu, čiuvavě, Neluš…hafča zas vytruboval na vědomí fšem, že v historii království paradajskym, ještě nikdo.nikdá s „falešnou“ hrou nepřišel…až na zrzavou Leni, kteráž nectila „pravidlo tří“, jenž zní: „vodstřelovat nejstarší VIPáky, se nesmí !!!“…navíc ve fázi budování, žejo :-DD …

…Neluš se nakonec sbalila…a s růžovym plyšákem v báglu, s patizónom na hlavě a s hrdostí sobě vlastní, vodkráčela z hotelu, avšak s posledním rozkazem na pysku …“vyšoupněte vikinu !“ :-D…nikdo se neloučil, mávalo se jen z dááli a žádnej se neodvážil přijít až ke dveřím, snad kromě hafči…podle Dáji, tuhle silnou hráčku nikdo nenahradí, podle Domči to byla „sakra robota“, podle Nikol nepřišel ještě čas na sklizeň a podle brumly „potáhne příště zrzi do řiti, jak smrad“…“červená bledule“ je ale fůůrie a VIPáky má v paži :-D…já se však domnívám, že nadejde čas, kdy otřepaný NNCSVR, vrátí bramboříka zpátky :-DD
…takže dnes tipuju vikinu a kurňa dráát, to by bylo, aby to aspoň jednůc nevyšlo !

171
Piňa Colada
Reagovat

Jinak Mirku, díky. Pochopeno ;))

172
Elko
Reagovat

170 Macík: :D dnes opäť pecka, bravóóó!

Macík večer ti budeme v diskusii hrať fanfáry, pretože asi prvýkrát ti vyjde tip… len škoda, že si mala pomalý rozbeh a showka pomaly končí :-)))

173
anja
Reagovat

jooj Mirďo, ahooj :)) ty dotyčné, co to i teď prožívají, ani nemusíš jmenovat :DD

174
koc
Reagovat

170 – uvidis ze ti to nevyjde i kdyby to melo byt jen tim ze to nebude dnes ale az zitra -)

175
zzzz
Reagovat

Zdravím, prosím netuší někdo název té hudební skladby, která hraje ve chvíli jakmile se Nela rozloučila s Nikou a opustila hotel. MOC MOC MOC Prosím prosím prosím zná-li někdo ten název, tak prosím napište.. DĚKUJUUUUUU zzzzz

176
Miky
Reagovat

170)
Macík, rekap ++, už tu bol potrebný…

Ešte som to tu na fóre neurobil, ale teraz tipujem a vsádzam 2 pechovkových Kozlov na Supermanovho syna (alebo vnuka, to neviem presne ?? ),
výhru vypijem pri zajtrajších fotbaloch,
v prípade prehry budem slintať až do štvrtka :)

177
Popo
Reagovat

Pajaaa, pajaaa, pajadajs … :D

178
anja
Reagovat

170 Macííík, pomóooooc, já se v těch přezdívkách už nevyznám :DDD kdo je puchejř? %-)

179
Popo
Reagovat

Rockwood tam sedel po vyrazeni Nely jak Homo Erectus … :)

180
koc
Reagovat

anja asi T2 ;-)

181
xando
Reagovat

181: To jsi řekla moc pěkně :D

182
koc
Reagovat

178 – tak to spis Gino nez T2

183
xando
Reagovat

Pardon, 179 :D

184
anja
Reagovat

180, 181 ježíííš, tak kdo? :DDD

///děcka já jsem fakt smíchy pod stolem :DD //

185
anja
Reagovat

elko, proč si se smazal? :D

186
xando
Reagovat

Má věštecká koule říká, že dnes vypadne Viktor, vrátí se spolu a štáb jim dá nějakou speciální moc, aby zamíchali kartami. Beru sázky :D

187
Nesnášející idioty
Reagovat

184: To je tím, že jsi úplně blbá. Daniela.

188
Popo
Reagovat

183: no jeste rekni, ze mu neni Rockwood podobnej .. :)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Homo_erectus

189
anja
Reagovat

187 děkuji :D

190
Anonymní
Reagovat

184 –> to je tim, ze si uplne blba. Vymleta. Daniela.

191
tři tečky
Reagovat

A hele, meloun a hlupačka Ráje v jednom je tady. :DD

192
xando
Reagovat

188: Toto komentovat nebudu :D. 189: anjo, jsi báječná, nevěř jim :D :D

193
Jsou to krvy
Reagovat

Jj Xando taky to tak vidím.

Radku, Colado a pár dalších, nedejte se tady tou tlupou otrávit!!! Fandím vám. Když tady kdokoliv napíšeš něco co se liší od toho, co chtěj tady ti, tak o vás budou psát jako o blbých a shazovat vás! Vždycky. Jen proto že s nima nesouhlasíte!!!! Kašlete na ně!! Oni se nikdy nemýlí!!!!!! Podle nich.

194
anja
Reagovat

192 xando, dík a v klidu, já mám dobrou imunitu :DD

195
xando
Reagovat

194: Takovou, jakou vyhrávají amazonky ráje? :D

196
Elko
Reagovat

185 anja: lebo som si vzápetí uvedomil, že podľa Macíka „brumla vzteky zbělal“ a teda puchejř nemohol byť Brumla i keď ako som napísal, riešilo sa tu, že si Brumla puká jebáky/puchejře, tak som si myslel, že sa Macík inšpirovala :-)

197
Elko
Reagovat

194 anja, xando: xando, nie… to preto, lebo anja pije veľa ACTIMELU :-)

198
xando
Reagovat

197: To děláš dobře, ale ještě nějaký lecitin, aby si pamatovala ty přezdívky :D :D

199
Piňa Colada
Reagovat

193, jsou to krvy: Díky, ale mně to fakt žíly netrhá. Někdo je chytrej, jinej zase umí třeba hezky vyřezat lavičku. Vím, jak na tom jsem. Vím, že mám do Einsteina daleko. Když si někdo myslí, že jsem blbej, tak ať. Většina lidí je, bezesporu, chytřejší, takže fakt nemám s tímhle sebemenší problém. Notabene, když je to podložené radou – takové je lepší nečíst (bez čtení asi těžko pozná, kdo jaký je). Prostě klídek :)

200
Mikes
Reagovat

14 Radku, dočkej času jako husa klasu. Tím míním do konce HP, uvidíme, jestli tohle byl skutečný konec Nely.
Ano, odešla důstojně jako královna, což mohlo být tím, že byla v takovém šoku, že se na nic nevzmohla. Dostalo se jí prostě její vlastní medicíny a na to holt není zvyklá, takže vůbec netušila, jak zareagovat. Tak jako to ona suverénně každému napálila z mosta dosprosta, tak to nyní dostala stejným způsobem … a jaká byla!
To, že se dokonce ani s nikým nerozloučila nasvědčuje tomu, jak tam s každým pohrdala. Ani té Nikči pořádně nepoděkovala za její poslední podporu, akorát jí ještě přidělila úkol.
Myslím, že kdyby nemusela vypadnout do 15 minut, ale zůstala tam ještě tak 2 hoďky, tak bychom teprve viděli tóčo, to by asi zírali úplně všichni. Takže tu její důstojnost bych bral s notnou rezervou.

201
Ludmila
Reagovat

vobuch, bábika, puchejř jsem rozklíčovala
vobuch = policajt
bábika = ovladatelnej kopálista
puchejř = Dájina

ale nejsem si jistá Macíku pomoc

202
anja
Reagovat

xando, Elko :DDD nemám slov…..

203
Evka
Reagovat

170 – bráávo. Jen jsem si teď poprskala obrazovku.

204
anja
Reagovat

xando, Elko, ale píšu si – actimel, lecitin… :)))

205
xando
Reagovat

204: Akorát nevím, jaký lék pomůže s tím, abyste nebyly krvy (je to zajímavá slovní hříčka, dají se z toho udělat dva šťavnaté výrazy) :D :D

206
anja
Reagovat

muehehe Macík vždycky dorazí s rekapíkem ve správný čas :DDD

207
anja
Reagovat

205 xando, já hlasuju pro á, bo mám hlad :))

208
xando
Reagovat

207: Slečně se hovězího zachtělo, chlemtej Actimel a na steak si nech zajít chuť :D

209
Macík
Reagovat

nazdáár lidi :-D

Anjo, sorry, „puchejř“ byla včéra Dájina, :-DD

jinak teda páníčkové, dneska to bude vikina, i když mě to štve, ale nedá se svítit…hodně by mne překvapilo, kdyby to byl Mirda, což teda zase na druhou stranu, já jsem překvapená furt :-D …vikina asi včéra moc machroval, jako, že ty výpočty pravděpodobnosti fungujou a štáb se zřejmě rozhod, že mu pravděpodobně do výpočtů píchne vidle, čímž mu ukáže, KDO je v HP „skutečný hráč “

Elko, večer chcu fanfááry :-D
Koci, běda ti :-D

210
Anonymní
Reagovat

vymletá a rekapík, těhulka, mimísek, pičenka, že? celá ty

211
xando
Reagovat

209: Máš recht, bude to Viktor, ale vsadím se s tebou, o co chceš, že se vrátí spolu s Nelou, takže žádný strach.

212
Macík
Reagovat

jejda :-D ještě mi vypadol Miky :-D tak Miky, zravím a večer …liguéére :-DD

213
Macík
Reagovat

211) taky si to myslím :-D…jen nesmím tipovat, to je pak zle :-D

214
xando
Reagovat

213: Jednou se to musí obrátit :D

215
Miky
Reagovat

212)
Jasné Macík,
k fanfáram sa určite pridám :))
ešte musím premyslieť ako ukryjem decibely, ale ja niečo vymyslím …

216
Mikes
Reagovat

27 – také si myslím, že královna se nešla rozloučit, aby poddaní neviděli, že brečí. Oh, takové ponížení, a oni by to byli svědky, tak to teda ne! Ostatně, nebyla zřejmě s to ani něco pronést na kameru, jak to jinak udělal každý z odcházejících.
I když si spíš myslím, že při její nabubřelosti ji myšlenka na slušné rozloučení se ani nenapadla – prostě slušnost je jí cizí, což tady tvrdím od okamžiku, kdy jsem tuhle uhozenost začal sledovat.

33- anjo, Mirďa už měl na ni promyšlenou taktiku, jakmile po něm skočila, ihned si ji posunul k nohám a pak ji elegantním obloukem přehodil na její betli a měla po ptákách.

57 – Radku, Nela a čistá duše??? Podívej se na na úvodní foto, jaký tam má křivácký úsměv. Už jenom ten by mi stačil, abych od ní utíkal co nejdál.

217
Macík
Reagovat

…tak jsem si přečetla zprávy od Mirdy, jen doufám, že se na mne nezlobí za „malýho zmetka“ …je to v dobrym, ale mně se to oslovení od bábiky…strašně líbí :-DD

…jinak Miky, četla jsem tvou básničku :-DDD a to ti teda povim, že ty v HP II, budeš pěknej kanec…ale teda každopádně s mozkem, to zas jóó :-D

…no a teďkons musím zase padat, takže snad večír, pa…

218
soudím podle obrazu ne
Reagovat

216 – Mikeš a co o tomhle?

http://photo.uloziste.com/?fotka=e4dd77478478b2cd.jpg&d=x3f6ff58bfe1c7f9&size=0

Já bych řekl že to je pedobér čumící na to až si Alenka svlíkne růžový kalhotky a začne se mazlit s medvídkem.

219
Miky
Reagovat

219)
Macík,
a môžem ja za to, čo so si tie dve šepkali pri dverách ??? :)

Ja som v tom úplne nevinne :)), ako nakoniec vo všetkom, do čoho ma chcú namočiť … :)

220
EvkaD
Reagovat

Tak…lituju včerejšího času, který jsem věnovala po euforii, že vypadla Nela a pustila si Joj…Takže ta banda ubohých falešňáčků tam, kteří fňukají, že vypadne Nela, takový podraz, co udělala Lenka??? Ubožák Rocky, ten je na pokoji s holkou, co mu vyhodila jeho Naty??? To mu nevadí, A na Lenku tam řve…A jak se zachovali k Nikovi??? Co nachystali??? A pokud tam Nelu vrátí, je to taková ubohost, že se i divím, že skvělé baby tady Mel, Adélka, Ludmila atd..nad tímto ztrácejí čas….To by byla ubohost celé soutěže v celé své kráse….Ta holka by nedostala ani hlas….protože upřímně, lidi po ní pláčí…ale těch, co jsou rádi, že je venku je teda určitě víc….. Trapas, lituju včerejška, že jsem to zapnula!!!
Nika tam taky vrátí??? Když tu mrchu Nelu ano a vypadla též 2x???? Tohle by štábu nikdo nesežral…

221
kuna
Reagovat

210)
Anonymní, nejsi ty biologickým otcem Rockyho? Musím si už založit seznam těch, které číst už nemusím! Jsi tam !!

222
yano
Reagovat

mne sa pacilo, ked ta nova Marusia prezradila, ze ak by nevyhodila Nelu, isla by von sama Matka Tereza, tak ako sa jej zacali pretacat tie jej kolieska.

223
Anonymní
Reagovat

221 — ty jsi dost hloupá co? btw víš, že víc jak jeden vykřičník značí hysterii? lol. se běž nažrat. od hlupky anjy můžeš číst rekapík a ode mě ne mimísek? wtf? seriously?

224
Hooper
Reagovat

222: Jojo, to bylo dobré. Stejně je trochu škoda, že Lenka neřekla ji.

225
Piňa Colada
Reagovat

222, yano: To mě též pobavilo :D.

226
Elko
Reagovat

223 „Anonymní“: nič v zlom, ale svojimi príspevky dnes už prekračuješ hranicu a nenecháme si tu urážať slušných diskutérov. Si upozornený, odporúčam ti vážiť slová, inak budú tvoje príspevky cenzurované, resp. pri tvrdších slovách kompletne vymazané.

227
yano
Reagovat

chel by som vidiet ksichtik toho kakaoveho lingvistu, keby dnes padlo jeho meno.

228
XMAN
Reagovat

Tak ona vypadla Nela? Tak to teda čumím, myslel sme že si ji tam štáb nechal až do konce, když ji měl tak v oblibě. Jinak je samozřejmě dobře že vypadla ale ještě lepší by bylo kdyby vypadla Nikola, protože to je vážně kráva nebeská. S tím Viktorem doufám že se dneska pletete, protože to je snad jedinej člověk kterýmu bych snad ještě přál výhru.

229
nn
Reagovat

Pokud se nevrátí Nela, není na co koukat.

230
Adéla
Reagovat

220 – Evi neboj, my čas neztrácíme, je to docela zábava, aspoň teď ke konci. Vraždy v „midsamru“ hadr. Pak si dám „Sex ve městě“ a jdu spát.

231
EvkaD
Reagovat

228, tak myslím, že jsi na tom, jak já…taky nekoukám, včera jsem se jen koukla, jak vyhodí Nelu…no a dnes viz. výše…na CAS.CK píšou, že ji vrátí, to aby nám opět zvedli žáhu!!! Jen si říkám, to snad nee!!
Já si včera říkala, že by boží mlýny??? Poletí ona, pak snad Nikola a snad i Viktor…i když nesouhlasíš!
Výhru těm, co tam jsou bych nepřála nikomu, ta Daniela, té hlevinka taky nebere…škoda, v té tv toho moc není, člověk by se ze srandy díval…ale na co??
Moc pěkně píše Niko a odpovídá na dotazy, četl někdo? Ani 1 špatný názor na něj jsem nečetla, a asi už prozřel…škoda, že ho tam už nevrátí:-((

232
EvkaD
Reagovat

230..ahojky, no mně to ani včera nijak zábavný nepřipadlo. A bohužel, ten vyhazov Nely smrděl nečím nekalým….a je humus ji tam strčit a tolik dobrých vypadlo. Zajímala by mě sledovanost!?

233
Anonymní
Reagovat

223)
Trhni si nohou, troubo! Tak Tobě už stačí dva vykřičníky? Čím Tebe doma krmili?

234
Mikes
Reagovat

155 – ale Radku, Lenka je prostě pořádný kus ženské, žádný chrastítko, co se sebou nechá orat, ta se s ničím nemaže. V hlavě to má jasně nalajnovaný, nevymýšlí si zhovadilosti, nekombinuje … a proto nevypouští z úst krávoviny jako Nikča, nemluvě o tom přerostlém dítěti s červenými lícemi.
Jako cigaňa mi nepřišla, prostě se jen docela inteligentně bránila – což je co říci vzhledem k tomu, jakými bláboly ji zahrnovali. To tam měla sedět se svěšenou hlavou a sypat si popel na hlavu? Proč, navíc před lidmi, kteří soptili jen proto, že najednou není po jejich? Vždyť oni si tam dělali co chtěli a teď jim nejvíc vadí, že po jejich není. Jakým právem si ji vůbec dovolují napadat? Co kdyby se tak někdo pustil do nich a vyčetl jim jejich svinské chování?
Jinak se zachovala mistrovsky … odbyla si své přijetí u královny, aby si ji oťukala a nevyvolala okamžitou averzi (současně ji ukolébala v její povýšené sebestřednosti) a pak ji obratem sestřelila. Za to má u mě jenom plus.

235
XMAN
Reagovat

Ta Lenka je náhodou správná. Po dvou dnech udělala něco na co tam nikdo neměl koule po celou soutěž. Konečně tu pštrosí královnu někdo odstranil a rozbil tím partičku. Navíc je Lenka i krásná holka takže se na ni dá i dívat rozhodně daleko lépe než na Nelu. Rocky je primitiv, ten bude vždycky na straně většiny. Pokud vypadne Viktor, bude ho škoda.

236
xando
Reagovat

Mně také přijde Lenka relativně pohledná. Žádná supermodelka, ale normální holka.

237
Miky
Reagovat

234)
No áno, Lenka,
došla, videla, vypráskla ….
Taký Vlado v sukni, každému pekne od pľúc podľa zásluh…
Nie je síce zrejmé koľko by ona bola ochotná tolerovať meškanie na rande, ale silne ho pripomína svojim výstupom…

238
Melanie
Reagovat

220 Evka: Když já to neberu zas tak vážně. Baví mě tady drbat, co vidíme v tv, ale je mi jasný, že to nemá nic společného ani s realitou, ani se skutečnou soutěží. Jestli tam Nelu vrátí, tak to beru tak, že je to hlavní rozporuplná hrdinka, která tam má až do konce podle scénáře být. :o) Jenom je mi docela líto soutěžících, kteří si myslí, že opravdu hrají a rozhodují.

239
CarculkaC
Reagovat

Tak Lenka zaválela. Matka Tereza by mi ale vyhovovala o trošku víc. To ale nic nemění na tom, že je první odvážná. Škoda, že její odvaha bude odměněna návratem posílené Nely.
Anonymní se řídí heslem: …když dojdou argumenty, je čas sprostě nadávat…Miluju když ztrácí nervy.

240
Piňa Colada
Reagovat

235, xman: S tím, že by byla krásná nesouhlasím a s tím, že by se na ni koukalo líp než na Nelu už vůbec ne. Ale chápu, že každýmu se (naštěstí :)) líbí jiné typy holek. Že má koule o tom žádná :)

241
Melanie
Reagovat

239 Carculka: První odvážná byla Naty, ale štáb jí to vrácením Nely spočítal. Jestli vrátí Nelu i teď, čeká Lenku asi stejný osud. :o)

242
Mikes
Reagovat

Zkoukl jsem video Jany, a ta tam natvrdo říká, že Nela je v reálu přesně to, co předvádí v HP. Takže chudák, ta se dočká facek. V normálním životě jí neprojde ani desetina toho, co jí prošlo v HP.

243
radek
Reagovat

242
Vzhledem k tomu, ze Jane se da verit kazdy 20. slovo a vzhledem k otmu, ze Nela je takova uz od mala a dozila se bez problemu do 21 let nebo kolik ji vlastn eje, v tom problem nevidim. A nevypada jako clovek, ktery by byl fackovan.

244
radek
Reagovat

234

Ze je kus, ve smyslu kus masa (aby se nekdo neurazil, myslim tim, ze je macata), s tim souhlasim. Kazdymu se libi neco jinyho. Ja nemam rad vzhledove typ zenskych jako je ona. Pro me je rozlita, neforemna, nesportovni. Nenecha sebou orat, to je pravda, ale to sebou nenecha ani nela, jen jedne to lita z huby hned ven, bez kalkulu a druha u toho kalkuluje. Ja mam radsi ty, co nekalkuluji. Kvuli tomu orani jsem taky psal, ze je skoda, ze nela je ven, protoze to tam mohlo byt pekny maso a amazonky se mohly pozirat zaziva.
Nehodnotim pravo ostatnich, ze ji napadali, to je jejich problem. Mne vadi styl jeji obrany. Pavlacova zenska. Chodil jsem do skoly ulickou, kde zila nase tmavsi cast populace a tyto drbny mam v pameti od mala. Je to presne ten typ zenske a jak jsem psal, vadi mne jeji zaliba v pivu a ty oci. Proste na oci celkem dam a ona je ma strasny. Taky mne trosku vadilo, ze si hra na ferovou, usmevavou a ani jedno z toho neni.

232
snad poprve s tebou souhlasim, taky bych v tom neco videl nekalyho, ale uvidi se, co bude dal.

235
Lenka je oskliva, jeste, ze mame kazdy jiny nazor na krasu. nesouhlasim ani s hodnocenim Rockyho, rocky je individualita a kdyz cokoli pretece jeho hranice, vi se dost dobre branit a nepodleha kolektivu, takze na strane vetsiny je pouze v pripad,e kdy se jeho nazor s nazorem vetsiny shoduje.

245
Miluna
Reagovat

No hurááá…už se pravidelně nedívám, ale dnes se koukám a konečně Nela odešla…falešná, arogantní a namyšlená holka…a ty argumenty pozůstalých, tipu: jj vyhodit staré hráče, apod…oni ti staří mají někde napsané, že je nemůže nikdo vyhodit?????? co to bromla zase brumlal???
A proč by jim měl pořád někdo vykládat svou strategii??? A to Nikola zapomněla, jak po ní Nela vyjela, když jí řekla, že bude s Rockym??? Ty lidi tam mění názory dle toho,jak se jim to zrovna hodí…trapné…
doufám, že se nela už nevrátí!!!

246
Piňa Colada
Reagovat

242: V Noci v ráji zase říkal ten chlap, který je sledoval denně, že v té soutěži byla Jana absolutně nejhorší.

247
CarculkaC
Reagovat

242) ani v Brně ji nikdo nemá rád, proto možná (doufáme) poputuje do Prahy jak slíbila. Pražákům se tímto omlouvám, není to nic proti Vám, to snad chápete ne? Možná by šlo se domluvit s „radkem“, že by si ji vzal domů a nikam ji nepouštěl.
Výčitky po vyřazení byly super. Střídavě jsem měla údivem otevřenou pusu a střídavě jsem se smála až mi tekly slzy. Naprosto nesoudná banda rádoby skautů. V normě mi přišli jem Liv, Lenka a Mirek. Dokonce i Viktor plácal.

248
Piňa Colada
Reagovat

245: Bum, opět falešná. Jestli Nela je falešná, tak všichni, co odešli a všichni, co tam jsou jsou taky falešní. %) Arogatnní a nafoukaná ano, to ona je.

249
Piňa Colada
Reagovat

247: Mně by opravdu Nela v Praze nevadila. Ty jsi kdo, že muvíš za všechny Brňáky? A že tam máte vrahy, zloděje, násilníky, tyrany, atd., to nic, viď? Hrozný je, že je tam Nela. Ta dělá v Brně největší zlo. Vždyť je to směšný.

250
J.
Reagovat

Tak jelikož se pravilo, že na konci (poslední týden) se týká TOP10, tak 100% budou muset to, že jich po dnešku zbyde 9 zase doplnit. Párování po kterém by jich bylo 8 by Top 10 moc neodpovídalo. Leda by štáb neuměl počítat do 10ti…
Nějak se mi nechce věřit tomu, že si vyhodí dva z nejsilnějších hráčů, na takových banalitách. To, že všichni napíšou, s kým nechtějí být dál v HP (po vypadnutí Nely) je jasný, že to bude směřovat na Viktora (i dle videa je i jasné, že půjde on).
Já si pořád myslim, že jen co odfrčím na dovolenou, Nela s Viktorem se tam opravdu vrátí jako pár… A nebo něco podobného. (Ne-li s tou imunitou) protože dva lidi, kteří jím nejvíc roztáčí diskuze, si nemůžou nenechat do top10. O kom se mluví, toho tv potřebuje, o kom se nemluví, toho se klidně zbaví, takže by to bylo celé proti zdravému (televiznímu) rozumu…

Jinak dle mě je nejideálnější párování to, když ten s imunitou vybírá první, zablokuje tím ostatním svého partnera a pak vybírají ostatní a u koho zbydou dva, ten poletí, poté co dotyčný (dotyčná) rozhodne, s kým chce zůstat v páru. Tak to asi i má být a proto pořád Gavriely řiká: Najdi si partnera, nebo odejdi. To by pak mělo logiku i to, že ten kdo zbyde vlastně toho partnera nenašel, protože ten partner si z té dvojice co má na výběr, vybral toho druhého… (Ještě pak přichází v úvahu to, co bylo při prvním párování, že si vybírá 5 z 6ti a pokud zůstane ten s imunitou na ocet, teprve pak může rozbít nějaký pár, protože si ho nikdo nevybral, ale i s tím už se dá dost čachrovat). Ale takové párování bylo snad jen 2x za celou dobu.

To že dají někomu imunitu a moc odstřelit koho se mu zamane, tuhle soutěž úplně potopilo a udělali tim z toho frašku. A kort takovýhle zvraty, kdy někdo přijde a dostane po dvou dnech úkol na někoho ukázat a vyřadit ho. Nevim, proč když měla označit Klaudie někoho, koho by vyhodila, a označila Terezu, dostala tím Tereza pak imunitu a když to udělala Lenka, že si vybrala Mirka a odstranila tim Nelu, že Nela hned vypadla. Ten štáb prostě neni schopnej udělat ani jednu věc 2x stejně, aby to mělo hlavu a patu (já vím no – to jejich NNCSSVR – ale na to jim dlabe pes, když je to soutěž, měla by mít apsoň nějaký pevný osnovy – proto řikám pořád, tohle neni soutěž, to je jeden velký paskvil)… A tečka! :oD

(Sorry, že je to tak dlouhý, ale tohle prostě do dvou vět nenacpu) O:-)

251
CarculkaC
Reagovat

249) směšný jsi především ty.
Neřekla jsem, že Nela je největší zlo, jen není pro svoje arogantní chování oblíbená.

252
Piňa Colada
Reagovat

251: Osobní útoky, proč? Zbytečné. Psala jsi, že ji v Brně nikdo nemá rád, a že doufáte, že poputuje do Prahy. Je to nesmyslné a hloupé. Nepíšu TY, ale TO. Dál netřeba se dohadovat.

253
theos...
Reagovat

247 – Brno je krásná loď, za děvčaty z Brna choď…hmm…Úžasná věta: v Brně ji nikdo nemá rád.
Kdy jsi dělala ten veřejný průzkum? A ptala si se všech lidí v Brně…nebo je to tvůj přiblblý názor?

254
mila
Reagovat

Jsem rada, ze Nela vypadla uz ji tam bylo dost. To ze ochazela klidna, to si vubec namyslim, byla pekne nas….. a a urazena, jako vzdy kdyz se nekdo dotkl jejiho ega. Vyhodil ji ten, na ktereho mala tu nejhnusnejsi hlasku pri prichodu- no fuj. Tak to ma ta krasivice inteligentni. Tuto hru ma pravo hrat kazdy kdo tam prijde a ne jen ten , ktery je tam dlouho nebo od zacatku- no a co , svet se nazbori a sanci ma dalsi. Jen doufam , aby to stab nezaril tak, ze se ta nabubrenka vrati. Nyni muze vypadnout uchyl Roky a je klid a rada to budu sledovat dal a fandit normalnim lidem i kdyz, kdo je tam normalni ze? Tak cloveku , ktery si nenecha naseptava a ma svuj usudek.

255
CarculkaC
Reagovat

253) ne, všech jsem se neptala. Takže se opravuji: Nikdo z našich společných známých ji nemá rád.
Zvláštní, že Ti co s Nelou sympatizují mají stejný slovník. Místo aby si ji obhajovali, tak jen kopou kolem sebe a pouští urážky. No…svůj k svému, jaká královna, takoví poddaní.

256
Piňa Colada
Reagovat

253: Vidíš to, ona napíše nesmysl, pak uráží, ale špatní jsme my a ještě mámě nějaký společný slovník %).

257
theos...
Reagovat

255 – teď opustím svůj vytříbený slovník: Jsi vážně pomatená, doufám že to není v Brně nějakej virus…:-P

258
mila
Reagovat

Mikes 234—- Mikesi , lepe bych to nerekla, jsi borec. DIKY

259
Ludmila
Reagovat

250- ano tím že ta soutěž při vyhazování nemá jasná pravidla ztrácí šťávu
souhlasím s tím, že ten co má imunitu si má vybrat partnera a zbytek ať se porve o zbytek – přesně nemáš partnera vypadáváš
měnění pravidel tomu ubírá
nejsem fanynka Nely, ale tenhle vyhazov se mi moc nelíbil a nevím jestli mám mít radost, že vypadla tímto způsobem, pak to prostě není o strategické hře ale o ruské ruletě

260
xando
Reagovat

250: Žádný strach, dostane další šanci (třetí?), pár dnů a je zpátky :D

261
xando
Reagovat

Pardon, 260 :D. Dnes mi to jde :D

262
Mikes
Reagovat

243 – jak víš, že není fackována, resp. že jich už pár nedostala? Zatím není vdaná, a tak se to odbylo jen tím, že od ní každý vzal rychle roha. Oni jsou sice kluci pitomí, ale tohle je nářez i pro ty hodně blbé. Že má figuru, budiž, ale jenom figura nestačí, dokonce bych řekl, že není vůbec primární, podstatný je obličej a dojem, který holka vytváří. V tom je např. velmi dobrá Nikča, i když i jí se dá ledacos vytknout, ale ta bude mít vždycky kolem sebe hejno nápadníků, protože působí nesmírně pozitivně a přívětivě.
Ono na Nelu dojde až v okamžiku, kdy se dostane pod čepec (čemuž nevěřím), tam se nebude stačit divit. A pokud kápne na subinku (takové je vycítí na sto honů – jenže subinka zas nebude bohatý), tak pro naprostou nespokojenost s ním to ukončí sama.
Co se Jany týče, v tom videu na mě působila jako jedna z nejnormálnějších holek, co znám, naprosto střízlivá, s bezva názory. Inteligenčně převyšuje holky z HP o několik tříd.

263
xando
Reagovat

262: Ty máš sebevražedné sklony, ne? :D. Tohle neskončí dobře :D

264
Ludmila
Reagovat

já ani nechci aby dostala šanci, soutěž má mít prostě jasná pravidla, jinak Lenka je pravda má koule, dokázala to, o čem jiní jen mleli, nemyslím si že by Nela byla strůjcem veškerého zla, určitě si může podat ruku s ostatními, co jsou stejní.
jen se musím smát tomu jak ji vyčítali tohle rozhodnutí, proč výběr jednoho na vypadnutí má jinou hodnotu než jiný výběr?
jejich argumentace byla směšná
mě jsou také ti co jsou tam dlouho bližší, ale toto používat jako argument, že ten a ten nemůže vypadnout, prostě směšné

265
xando
Reagovat

264: Já také nechci, aby se vrátila, ale bohužel, jsem si jistý na 99,9 %, že dnes vypadne Viktor a oba dva se vrátí a budou mít nějakou speciální moc :D

266
Mikes
Reagovat

CarculkoC, su taky ze štatlu a mám na to úplně stejný názor!

267
theos...
Reagovat

262 – Ty jsi úžasný jak přesně víš jak budou dál fšicí žít. A to vše jen z 5-ti hod. výcucu z týdne…fantastický. Jak to, že neděláš v prognostickým ústavu? Vlastně já prd vím jetli v něm neděláš…no mně by fakt nenapadlo linkovat (předpovídat) jim život…teda až na Nika, jestli nedostane tučnou nabídku na focení, tak zase skončí s roztaženou řití (živit se normální prací ho nějak nenapadalo)

268
theos...
Reagovat

266 – HURÁ, už jste dva…

269
maja
Reagovat

Nela už by se vracet neměla. Věčné schéma jejího otráveného xichtu už je vážně vyčpělé. Ale ona je vyčpělá celá tato zadlužená manipulovaná šau. Takže – stejně se dodíváme, pak budem ku r vovat, jako vlastně celou dobu, a pak budem vyhlížet druhou řadu. Protože víte co? My jsme ta spodina, co na tyhle sr a č ky nejen kouká, ale ještě se jima zabývá ve svém volném čase. Přesně pro nás je to nastavené…. – Asi se půjdu oběsit… :-(

270
Piňa Colada
Reagovat

Mikeš, když tak všechno víš, čím to tedy je, že někomu, kdo měl možnost je vidět 24 hodin denně připadala Jana v soutěži nejhorší? Ne Nela, vůbec. Jana.

271
Piňa Colada
Reagovat

269: Majo, nechoď. Vezmi si, že my to ještě máme dobré. My to víme a dokážeme si to přiznat :). Určitě jsou lidé, kteří jsou na tom hůř. Hlavu vzhůru, za chvíli to skončí :) a pak..

budeme koukat na Farmu :D

272
Sára
Reagovat

Na těch pokusných králících už je vidět velká ponorka a odtržení od reality, hlavně při srovnání noví příchozí verus déle sloužící. No a na některých diskutujících se ta délka pořadu podepisuje taky :) Berte to s nadhledem, vždyť jde o h…o :))

273
maja
Reagovat

Piňa – to nemyslím – já už sebou pohrdám teď, pár dílů farmy a buď si vystřelím mozek, nebo předtím stihnu zajít k psychiatrovi a zachrání mě několikaměsíční izolace… Fakt jsem tady za těch pár RS ztupěla… a posunují se mi hranice přijatelna… Nechci skončit jako diliny co se na ně dívám :-((

274
theos...
Reagovat

Du si vzít pár oblíbených barevných tabletek, připravit se na večer a ještě se chvíli modlit ať nedostaneme další gól…proboha!

275
Melanie
Reagovat

270 Piňa Colada: Tak subjektivní názor bulvárního fotografa bych nebrala jako měřítko. :o) Většina vypadnutých soutěžících zase mluvila dost nehezky převážně o Nele a taky s ní byli 24 hodin denně. A teď kdo má větší pravdu?
Nikdo, protože každý jsme jiný, každý preferujeme nebo obdivujeme a naopak zase netolerujeme jiné vlastnosti, je to přirozené a je to tak v pořádku. Je nesmysl se kvůli tomu přece hádat nebo navzájem napadat. :o)

276
Enaz
Reagovat

273 Maja
Líp je to vypnout než se zastřelit :) A pohrdat sama sebou? … když si stačí říct, že se nebudeš dívat?
Nedělej si z nás legraci ;).

278
maja
Reagovat

theos – jen pro muže – a to jen aby ses moc netěšil… ;-)

279
theos...
Reagovat

275 – Tak je to dobře, tak to má byt…:-D

280
maja
Reagovat

Enaz – jasně, klasik hodnotí závisláka, přece je snazší to zahodit, nevzít, vypnout… – mně není dobře, když mi uteče díl… takže mi návštěvu psychiatra nevymlouvej 8-)

281
bebr
Reagovat

273: nemyslim si, ze by z podobnych RS nekdo ztupel :) me to spis prijde jako velka zabava, divat se na ,,normalni a prumerny“ lidi, jejich vyjadrovani, chovani… obcas mi to i prijde jako pavilon opic v zoo, to si pak reknu, jestli to jsou herci nebo jestli vazne nekdo muze byt tak hloupy a to, co vypusti z ust mysli vazne :) kazdy zname par lidi, podobnych tem, co jsou v RS, ale je jich vazne jen mensina a divat se na RS je podle me super odreagovani a zabava, ale s realitou to nema nic spolecneho a ze bych z toho musela dokonce blbnout, to ne :) a o posouvani hranic snesitelna nemuze byt uz vubec rec :D jsem vazne tak staromodni nebo dnes se uz libani bere jako neco zcela bezneho a kazdy den se libat s nekym jinym je normalni? :D mozna jsem uz v dnesnim meritku divna ja, ale podle me i to, ze se holka liba s klukama jak nic o ni hodne vypovida :) ale jak rikam, jako odreagovani a sranda je to super ;)

282
theos...
Reagovat

maja – Jsem žena a…moment…mám všechno, co má žena mít…(i když, pravda ve značně opotřebovaném stavu)…:-)))

283
babka
Reagovat

Mně se to včera líbilo a zrzka Lenka je mi sympatická, měla dobré argumenty a nebyly sáme píp a navíc je hezčí než Dominika a Livie. Kdyby soupeřila s Nelou, pravděpodobně by aj Amazonku vyhrála. No Nikča, Dája a Brumla se mi fest zprotivili, fakt jak zuřiví blázni. No nakonec mi nevadí, když Nelu vrátí do hry, pokud vrátí i Vikouše, nebo někoho, kdo tam byl dlouho a vydal dost energie v HP. Fandím Vikoušovi a ten napsaný vzkaz od Nely „vyhod Gina“ , kéž se nepodaří!!! Je fajn že Mirda je svůj a doufám, že Lenku podrží.

284
Miky
Reagovat

Congratulation do CZ – CZE : GRE = 2:1

285
Piňa Colada
Reagovat

275: Je to názor někoho, kdo tam s nimi byl a měl je možnost poznat více než my. Není pravda, že všichni vypadlí o Nele mluvili nehezky. (Třeba Nikův chat je tak zvláštní, nejvíce konfliktů měl s Nelou, nikdo mu ale neleží v žaludku, Niky má rád více než kamarádku, ale probudil se a ví, že je falešná, ale nestýská se mu po ní, ale po klucích, prostě zmatek :D). A jak je vidět, tak ne všichi z těch, co tam jsou byli rádi, že vypadla.
Neříkám, že má někdo pravdu. Já tam nebyl. Jen mě baví se dozvídat, jak to někdo vidí. A jak to Mikeš vysvětlí.

Mnohem důležitější je, že jsme vyhráli nad Řeckem :)

286
maja
Reagovat

theos – pak můj odkaz na JPM neber v potaz :-)

287
theos...
Reagovat

maja – hezký rýmování…

288
maja
Reagovat

počkat – to jako jupí že jsme porazili ty tabulkové nuly o JEDEN gól…? jo jo, tady už to začíná fakt tupnout… 8-)

289
Piňa Colada
Reagovat

288: My totiž nesmíme prohrát :) po tom nářezu od Ruska, šlo o hodně. O postup. :)

290
theos...
Reagovat

maja – nezapomeň, že jsou Řekové mistři Evropy

291
theos...
Reagovat

…teda byli…

292
maja
Reagovat

Piňa – potom je to přesně pro tebe – Šíp říká ve studiu čt4 to, na co ostatní nemají koule – http://www.jenpromuze.cz/start/soky/11691-video-karel-sip-to-nandal-fotbalovymu-narodaku

293
Enaz
Reagovat

280 – Nebála bych se toho :). Pokud si to uvědomuješ, tak psychiatra nepotřebuješ :). Jen takový malý dotaz … není to tvá prvá RS ?

294
disko
Reagovat

281: naprostej souhlas :D je to paráda, když člověk přijde z odpolední a může si pustit takovej relax jako je HP :) a celkově s celým příspěvkem souhlasím, s tím vykusováním nebo i s těmi herci. to už jsem si ale říkal i v jiných RS :D

288: a zase zraněnej rosickej :D to je teda šok :D

295
Enaz
Reagovat

Sakra, ti naši zbyteční fotbalisté opravdu vyhráli. Pánové a fanynky prominou :D.

296
Hooper
Reagovat

295: A to bychom ještě měli za 15 minut fandit Rusům.

297
yano
Reagovat

u nas sa da pozerat len na Petra Sagana

298
Mikes
Reagovat

270 – tak názor nějakého šmoka ze štábu je to poslední, co bych byl ochoten vzít v potaz. Ona měla holka svou hlavu a tak zřejmě občas směrem ke štábu držkovala, protože na ty jejich přiblblé kejkle měla nejspíš svůj názor. A protože jsem v médiích dělal, vím dobře, jaký intelektuální výqět tam pracuje. Jasně, že se jim samostatná holka s vlastní hlavou nelíbila, zatímco arogantní Neluš pochopitelně štáb poslouchala na slovo, takže byla ta „hodná“.
Já Janu viděl hlavně na konci v HP, pak v Noci v ráji, kde se ještě notně držela zkrátka, i když to s ní notně škubalo – přesto si nezadala – a pak v jejím videu, kde vystupovala jako bezvadná dospělá ženská. Ani stopa po namyšlenosti, a žy by měla být na co, naprosto střízlivý pohled na sebe i na svět. Když to pak srovnám s jakýmkoliv vystoupením Nely, která se má všude za hvězdu největší, není k tomu co dodat.
Jinak, nevím všechno, alena to, abych si udělal obrázek, jak která z nich bude bodovat u kluků, nemusí být člověk žádný Einstein.

299
Enaz
Reagovat

295
Hm, tak to je síla. To nedám. Předpokládám, že je to proto, aby naši hoši postoupili. Jestli ano, tak ať raději nepostoupí :). Jsem stará struktura a Rusům prostě fandit nemohu.

Navíc mne tyhlety fotbaly nebaví a považuju je za obdobu her a chleba :D. Jako HP …

300
sisina
Reagovat

Jana je opravdu inteligentní a na svůj věk vyzrálá holka.Tu bych tam vrátila, duo T by nepřežilo.Má přijit někdo novej?Já teď nesleduju.

301
Sára
Reagovat

298
souhlasím, Jana je fajn drzá holka s prořízlou pusou. Nela se bere moc vážně a někteří její fanoušci taky :) i když mě občas Nela baví, mám radši méně sebestředný přístup k životu.

302
Beruška bez teček
Reagovat

Nelu vnímám jako mladou namyšlenou kozu, které chybí pokora, nadhled a smysl pro humor. Štáb jí pravděpodobně vrátí zpátky a ona vyhraje, ale co z toho bude mít? Nic. Peníze jí štěstí nepřinesou, dokud nezmění svůj přistup k lidem, sobě i životu šťastná nejspíš nebude.

303
Beruška bez teček
Reagovat

302 – a než se do mě pustí Nelini zastánci s tím, že jí neznám…atd. tak upozorňuji, že si názor dělám čistě na základě RS a s tím musí účastníci prostě počítat ;-)

304
koc
Reagovat

mam mensi teorii – pokud pujde dnes/zitra Gino tak se vrati s Nelus tesne pred zaverem mozna jako posledni navstevnici a uz spolu zustanou v paru do konce

305
Beruška bez teček
Reagovat

304 – vidím to úplně stejně

306
EvkaD
Reagovat

304,305…a nedostanou jediný hlas:-D

307
Ludmila
Reagovat

302- souhlasím, Nela nebyla můj kůň, lae jsme každý nějaký a pro zábavnost je tam potřeba různé typy, takže mi až tak nevadila, souhlasím v tom smyslu, že jsou lidé, kteří ač by byli nechutně bohatí, měli úžasný vztah, inteligentní děti a tak pevné zdraví, že je problém umřít, pořád by byli nešťastní a hledali viníky všude kolem a nepřátelé na všech stranách, a to je nejspíš Nela, je těžký s takovými lidmi žít a zároveň je jim člověku líto, protože oni nedokážou být šťastní a to je smutný život

308
Ludmila
Reagovat

306- no Vikouš by možná můj hlas dostal, ačkoliv jak stále opakuji, není to týpek, se kterým bych se toužila potkávat

309
anja
Reagovat

304 koci, no to máš stejnou teorii jako xando, anebo kdo to už tady psal…….. mně se to neeelíbí ani teoreticky!! já tam už fakt Nelu k ničemu nepotřebuju

310
Ludmila
Reagovat

309- taky s vracením nesouhlasím, příjde mi to nefér, ale pokud ano tak tam chci i Vikouše a Nika, jenže to by chtěl každý svýho favorita a proto žádný vracení ať se tam navzájem požere ten zbytek

311
koc
Reagovat

30 9 – s tim se proste musis srovnat a nebo se nedivat .. urcite indicie naznacuji navrat nesmrtelne brambory

312
jenka
Reagovat

Na stránkách Primy není Nela označena jako vyřazená. Vypadá to, že štáb opět něco geniálního vymyslí, aby jí mohli vrátit, bohužel. :-( To už není hra jen trapná šaškárna.

313
Beruška bez teček
Reagovat

309, 310 Člověk na to od jisté chvíle nesmí koukat jako na soutěž, kde může kdokoliv vyhrát, ale spíš jako na sociální experiment s předem určeným výsledkem. Sice je to dost zrežírované, ale charaktery se zahrát nedají a účastníci se tam dobře odkopávají…

314
koc
Reagovat

dutohlave brumlo – furie je bohyne pomsty a kletby .. zadna carodejnice

315
Icecube18
Reagovat

Co že mu to říká?

316
ufonka
Reagovat

Piiiiip

317
xando
Reagovat

309: Ano, psal jsem to já. Myslím, že je vrátí a podle mě ještě vymyslí něco s iminutou, aby tam Nela s Viktorem udělali pořádný bordýlek. Nepřijde vám to až urážející, jak okatě manipuluje štáb, aniž by se to snažil nějak maskovat? Je mi jasné, že v rámci sledovanosti se dělají různé kejkle, ale co je moc, to je moc. A ať mi nikdo netvrdí, že některým hráčům není výrazně pomáháno ze strany štábu (odměny v soutěžích v podobě imunit, jen pro někoho např. ).

318
J.
Reagovat

312 – Mno jo, toho jsem si všiml taky, že ačkoviv dnes ofiko web HP ráno aktualizovali a dali tam nový den a novou epizodu a text k tomu a Nela zatím nebyla označena jako vyřazena, ale už je… Takže zas víme kulový s čím počítat a s čím ne

319
Péťa
Reagovat

Martin je sexuální loudil, ale co předvádí kubánec to je tragédie.

320
Péťa
Reagovat

Tvl Gino kikině zachránil prdel a vona ho vyhodí no to je krůta.

321
Hooper
Reagovat

Očekávaně. A docela se na ty jejich protáhlé ksichty, až tam Nela s Viktorem (a když, samozřejmě, ale je to pravděpodobné) vejdou opět.

322
Péťa
Reagovat

Trojanky a kubánec maximální stupidita.

323
B
Reagovat

dement Roky a falešná Nikola a vylízaná Daniela. To je trojka!

324
Ludmila
Reagovat

kikina je lama

325
ufonka
Reagovat

Zlatej Brumla, Šušla je děsnej a musím říct, že mi fakt vadí.

326
xando
Reagovat

Mě fascinuje, že Niki pořád u někoho řeší, kdo je silný hráč, přijde na to, že to je Rocky (který zatím jen ukázal to, že každá, která na něj zamrká, má u něj dveře otevřené) a taktika veškerá žádná, stejně tak Daniela, která chce hrozně taktizovat, ale zatím udělala prd, ale ot ji nezajímá :D

327
xando
Reagovat

325: Raději budu poslouchat půl dne Šušlu, než Rockyho :D.

328
ufonka
Reagovat

Koukám, že už to tady není u panacku. Slovník se rapidně zhoršuje.
Snad už bude konec této RS.

329
Péťa
Reagovat

327:moje řeč furt lepší než kubáncovi sračky

330
angela
Reagovat

Mirečku… halooooo… copak Ti to ta Lenka říkala místo „dobré ráno“ a „dobrou noc“… vypípali to fakt hezky, nebyla jsem schopná to rozeznat:-D

331
ufonka
Reagovat

327 tak půl dne ….do toho bych nešla u žádnýho z nich :)

332
xando
Reagovat

329: Stejně mi přijde, že po 5 – 10 minutých diskuse začne řvát a nadávat a už se ani nějak nepokouší argumentovat, jen člověka přeřvat :D

333
Enaz
Reagovat

Viktor na hrad, Daniela do podhradí, Niki a Brumla do dolů.
Až se Nela vrátím, tak to bude fičák :).

334
jenkaa
Reagovat

Nevim, zda je vrati, ale kdyz jo, jedinej Viktor je vitez……..a kdyz odchazel, nediktoval, vyhod toho a toho:-)))
odesel a bylo na co koukat:-))))
a koukam ze zaznamu,,,a Daja je absolutne absolutne mimo….

335
angela
Reagovat

…a ještě jednu věc si neodpustím směrem k Nikole: ona se divila, co jí to Rocky řekl? nečekala to? po těch klínech, co mu valila do hlavy po vypadnutí Naty? a po tom co jí říkal? vždyť jí tu lásku vyznal v podstatě už tehdy… to jako byla totál sťatá nebo co?!?:-P

336
xando
Reagovat

Ale nějak rychle děvčata zapomněla, že se jim vůbec, ale vůbec nelíbí vyřazování „veteránů“, to Niki vyčetla Lence, že se zaměřuje na starší hráče a okomentovala to: „No, to je tedy taktika“ a navíc, partnerství pro ně přece bylo vždy svaté, a když někdo nepodržel aktuálního partnera nebo ho označil na vyřazení při nějakém rozhovoru/soutěži, tak mohly zešílet a najednou je vše zapomenuto?

337
babka
Reagovat

Proste Dajá, Nikča a Roky jsou mi protivní. Když jeden vyřazuje jednohoje to hra, když všichni vyřazují jednoho zavání mi to šikanou, i když v tom neshledáte moc rozdíl, já ano. Pro mne byl Vikouš dobrý a slušný hráč, škoda ho.

338
xando
Reagovat

337: No, to mi také vadí. Vždy si vyberou jednoho a jdou do něj docela drsně. A někdy je to už vážně za hranicí a musí to být strašné, být v uzavřeném prostoru s lidmi, co na vás neustále řvou :D

339
jenka
Reagovat

Nemá to Rocky na světě lehké. Kudy chodí tam ho všechny baby chtějí to musí být otrava. :-)

340
xando
Reagovat

339: A žádnou neumí odmítnout, tak to je docela průšvih, to by ho mohlo také stát fyzické vyčerpání :D

341
Ludmila
Reagovat

337- jo je ho škoda, kikina je nevděčná, Rocky omezený a Dájina nesamostatné dítko

342
angela
Reagovat

339 jenka – nejhorší je, že to pouze potvrzuje to, co už vím dávno = jsem diFná, protože já bych Rockyho teda nechtěla, ani kdyby to byl jedinej chlap na zemi… to bych raději „přesedlala“ na ženské:-D

343
Ludmila
Reagovat

340- nebo pohlavní chorobu, chudák Rocky-= sexuální štvanec

344
angela
Reagovat

337 babko:-) nepatříš mezi doufající část? že Viktora vrátí back? já teda jo-o:-)

345
jenkaa
Reagovat

339 – porad nechapu proc, male uzke ocicka, provinily usmev, v kokteilu hub a sracek……Naty byla mila a prijemna,,,,,tudiz , asi je dobry v posteli…..jinak nechapu…..ale je takova nicka v teto hre……vice jsem zklamana z Niky……nebo ze me, ze jsem ji ze zacatku nalitla:-)))Daja je fakt hlouponka a vek ji neomlouva….
nicmene vyhodit 2 nej hrace (pac Niky a Rocky nemaj na nic v teto fazi)…neverim, vrati je do hry…
a at je susla tele, dobre jim pri bermudaku rekl, ze vyrazili Nika oni:-)))

346
Ludmila
Reagovat

336- Když Lenka vyřadila vetrána, byl oheň na střeše, Niki vyřadila veterána naty, společně vyřadili veterána Nikiho, teď veeráni vyřadili Vikouše, no kde jde v tom hledat logika? Niki + Dájina jsou asi věrné sledovačky Rosamundy pilcher

347
xando
Reagovat

343: Tak to musí být vděčný za těch pár dívek, kterým nepřijde přitažlivý, protože si alespoň na chvíli odpočinek :D

348
Macík
Reagovat

…no nejen že mám po ftákách, páč vypad vikina, ale jak to tak vypadá taky po fanfáárách :-DD… nakonec připosraaženej vikina bude chybět, páč ten zbytek telecího, co tam zůstal, kromě Liv, to je leda tak hra na píseček s kyblíkama :-D ….blběna, telina, vořech a ňoumoši…a vobčas je možná lopatkou zmlátí zrzavej kropáček… :-D…áách jo…

349
Ludmila
Reagovat

347- jo je to chudák, všude číhá pokušení a co on nebožák má dělat, zlaté holky co ho neznásilní

350
xando
Reagovat

349: On je vlastně takový hrdina, také riskuje své zdraví ne-li život pro dobro většiny :D.

351
xando
Reagovat

348: Macíku, věř mé předpovědi, že se Nela i Viktor vrátí, toho bohdá nebude, aby je štáb nechal jít :D

352
Ludmila
Reagovat

349- sakra on by si vlastně zasloužil metál a já to až dodneška nepochopila, VIVAT Rocky, výzkumník co obětuje vlastní tělo

353
Petra
Reagovat

346 – jak to neznasam, ze maju dvoji meter.. Ked robi jednu vec niekto iny, tak idu vyskocit z koze a potom ked to urobia oni, tak je to ok… Na bliti…
Na to som cakala, co urobi ta tupa Daja. Jak sa pohorsovali, ked Naty oznacila Tomasa na vyhodenie.. Na bliti…
Dufam, ze ked vratia Bramboru, tak Vikousa tiez…

354
Macík
Reagovat

351) to aby si štáb pospíšil, páč trojanovic chorošky a votlemená Dája …to je snad největší průůser celý RS…??? :-D

355
Miky
Reagovat

Macík, congratulation, trefa do Supermanovho syna/vnuka ti konečne vyšla ( bez ohľadu, či ho najväčší hráč ŠTÁB vráti alebo nie … )

A keďže slovo robí Mikyho (215), sľúbené fanfáry to you:
http://www.youtube.com/watch?v=NkD0MxNY_Bw&list=PL33D267350FC37889&index=3&feature=plpp_video

a ja sa teším na môjho víťazného Kozla zajtra pri 1. fotbale :)

Good night to you & everybody ..

356
Macík
Reagovat

….Dája „teď sem sama na pokoji a nevím, co mám dělat ?“….muhehehe….a ten bermunďáááák???…slabej čajíček …

357
anja
Reagovat

no jooo, tak dobrá tedy, přemluvili jste mě :DD Vikouše vrátit JO, ale Bramboru někde ať zakopou a zavezou jí tunou betonu

ňo a čivavák teda je fakt zmetek, dyť on LŽE jak barevnej!!! prý „napsal jsem Michala“ :DDD……….to je strašné tohleto co tam dodali za materiál – Lenka prej úúpírka, čarodějnice – já ji žeru :)))….. tsss a staří paradajci koukají jak vyoraní jak jim to tam bažanti míchají, dobře jim tak

358
Macík
Reagovat

355) Mikýýý :-D …tě miluju!!!… i tvú drahú :-DD…si nezklamal a já to věděla ! …ďakujem velmi pekně :-DDD

359
Petra
Reagovat

Vikous sice splietal intrigy horsie ako Markýza de Merteuil z „Les Liaisons dangereuses“, ale aspon nelhal, Mirku…

360
xando
Reagovat

358: Bude i Nela a budeme se určitě ještě divit :D.

361
jenkaa
Reagovat

Anja, to bylo bezva, kdyz polemizoval Viktor s Lenkou, koho napsal Mirek, Viktor, tak se ho zeptame:-)))koho si Mirku napsal?.-)) “ M“ di Mirek a taze se na oplatku, koho si napsal Ty? Tebe:-))))

362
Macík
Reagovat

357) no jóó Anjoó, zrzka dobrá…ale jinak školka, no ni ???

363
jenkaa
Reagovat

Scenka, odchazejici Viktor je nej nej :-)))

364
anja
Reagovat

ten Dájin smích jak tam předvádí v každém dílu to je jak když u nás v ulici v noci jede liazka a hrne sníh…….

365
xando
Reagovat

„Poplácal mě jen po rameni. Když odcházel, nezatleskala jsem mu“. Drsné :D

366
Macík
Reagovat

361) hmm, je to hráč…navíc už věděl, že poletí…a přesně věděl, kdo ho napsal :-DD…

367
jenkaa
Reagovat

xando:-)))jeste hure zvracene:-)))))vubec jsem si s nim nerozumela, jsem s nim jenom dva dny:——-ale jak to, ze mne neobjimal:-)))))))

368
xando
Reagovat

A já jsem moc moc chtěla, aby mě zasvětlil do svých plánů vs já jsem jí vysvětlil své plány a ona je nepochopila :D

369
jenkaa
Reagovat

Macik, pac Tve vestecke predpovedi nevychazely, snad se vrati:-)))

370
anja
Reagovat

myslíte si, že Marfuška nám z toho ještě vyroste? anebo už zůstane tak blbá nadosmrti?………. je tu někde Mikeš? bo ten by to věděl……… :DDD

371
Mikes
Reagovat

Dájina – jen potvrdila, že je sedmačka. A tak strašně by chtěla být dospělá.
Proč mu dal hlas Martin, to nechápu, on se asi fakt hodí k tý potrhlý Domči. Ta je úplně mimo, vždyť jedině u Gina mohla najít nějakou oporu, kdyby se na něj obrátila. Takhle nyní pomaže ona, protože Lence snad imunita zůstane (teda měla by) – leda by Trojanky nejdřív vyhodily pro ně nebezpečnou Livku. Taky co chtít po holce, co si nepamatuje, co bylo před 5 minutami, natož aby odhadla, co bude zítra. A nejspíš nakazila virem hlouposti Martina (pokud jej nějak nezpracovala mimo kamery matka Tereza), takže po Šušlovi pomaže on. Bože, tam se fakt sešli dementi.
Že by to nakonec fakt ovládly Trojanky s brumlou a Mirdou? To už bych fakt raději uvítal návrat Nely s Ginem jako spojenci – což se ale nedá očekávat (myslím to spojenectví).

372
Macík
Reagovat

364) :-DDD…ale zrzka se, podle Dájuš, „divně směje“ :-D já si zase dycky vybavím toho borca z mrazíka, s tím prasečím rypákem a jeho smích „nastěnku chci za ženu“ …celá Dája…:-D

http://www.youtube.com/watch?v=ndqs8g3uxKM&feature=player_detailpage

373
anja
Reagovat

xando, to byly perly co z ní padaly :DD

374
anja
Reagovat

372 Macík :DDD fakt jo

375
Macík
Reagovat

369) tak to už neplatí, páč dneska jsem se poprvé trefila!!! :-DDD

376
Macík
Reagovat

374) viď ?…muhehehe…

377
xando
Reagovat

373: No, perly velikosti basketbalového míče. Někdy jsem nestačil zírat :D

378
jenkaa
Reagovat

375, to blahopreji, ale verim, ze vseho pomalu a toto bylo jen zkusebne:-))
vyborne,a Niky najednou po napsani Gina na listek, trpi amnezii:-))

379
Ludmila
Reagovat

371- u Domči je to uražená ješitnost, když přišli vybral si Livii a to se nezapomíná

380
anja
Reagovat

si nemůžu pomoct, ale mně tam všichni připadají jakože jsou každý jeblý, a to tak, že každý jiným způsobem a každý fest, a jen Klívie je tam taková jakože při smyslech, podivně normální:))

381
Macík
Reagovat

379) no jo…puchejř :-DD

382
jenkaa
Reagovat

380, treba je finale, zatim jen vime, ze je tam ta se ztratou pameti:-)))

383
Macík
Reagovat

380) …no, mimoňákov hadr :-D

384
Mikes
Reagovat

370 – milá anjo, s Dájinou to vidím následovně: Vzhledem k tomu, jak špatně jí to jde, tak studuje nejspíš něco jako fakultu Umění rétoriky a interpersonálních vztahů. Taková škola ji nejen že nepomůže, nýbrž právě naopak, dospět jí zabrání, neboť s převzatým diplomem převezme i pevné přesvědčení, že teď už dospělá je, protože to přece vystudovala, a už na tom nemusí dál pracovat. To je to samé, jako u mých spolužaček, co vystudovaly psychologii … 90% se z nich rozvedlo, některé to stihly i víckrát. Tak to dopadá, když se na věc jde vědecky!
U Dáji budou bodovat hlavně profesionální baliči, tj. ti, co si s ní budou povídat (rozuměj: valit klíny do hlavy). Že půjde hlavně o tzv. dívkaře, co svedou a opustí, nemusím zdůrazňovat. Nakonec jí nezbude, než se nechat otěhotnět, což zas nebude takový problém, protože od té doby, co muži proradně zrovnoprávnili ženy a vymysleli HA (to na přání samotných žen), nechali tuhle záležitost zcela v rukách ženckých.Takový polapený dívkař brzy zjistí, že doma bude mluvit hlavně Dája (teda jako v každém manželství), protože aspoň tam bude moci mít nějaký slovo. Následně si polapenec vzpomene, že nejlíp mu vždy bylo v hospodě, na fotbale, mezi kamarády, na rybách, při lezení po skalách a tak. A protože i ty nejhezčí kozy se časem omrzí, bude nechávat nesnesitelně užvaněnou Dáju a s uřvaným svištěm doma samotnou (pokud narazí na opravdu moc hodného a trpělivého kluka, tento se jistojistě přihlásí do zvlášť aktivného šachistického kroužku, aby si užil blahodárného ticha). Jestli aspoň tohle pak Dájině pomůže zdospělit, to nevím.

385
Naty
Reagovat

Achjo, skoda ze tady nejsou LIKE buttony, ty vase komenty ohledne Daji stoji za to :-)

386
Naty
Reagovat

Jo a jinak Vikina mel pravdu s temi rozluckami na konci, ze to je pekne trapny, kdyz ho oni sami vyhodili..
Prisel mi tam asi jako jedinej aspon trochu normalni (spolu jeste se zrzkou). bude mi tam chybet, bard jeden starej.

387
Jerremy
Reagovat

Stale uvazuji, zda byl Viktoru tah, nechat si Nikolu misto Natalie spravny …

388
Misty
Reagovat

Pokud můžu přispět svoji troškou do mlýna tak za partnerku rozhodně raději Nelu než Janu. Tu bych opravdu nechtěl :). Prosím, abyste se do mě nepouštěli. Každý má jiný vkus.
Jinak se celkem divím Mikešovi, kterého “znám“ z dob HSTM, kdy jsem s ním semtam souhlasil a jeho notně zamlženým čočkám vůči Janě a naopak přehnané kritice Nely, kdy přidává a zkresluje, co může. Až nehezky.

389
Uštřete mě
Reagovat

Au, au, některé komenty fakt bolí. Teď ponechám stranou ty, co jsou venku, Janici, Nelu, atd. Ale jak může někdo o Koňuchovi napsat, jak je inteligentní? Krásná prosím, někdo vdolky jinej štrůdl, ale inteligentní? Všem, kteří si to myslí, vřele doporučuji si přečíst její dotazník. Díky předem.

390
radek
Reagovat

389
Naprostej souhlas, on to ale asi nikdo necetl a hlavne ani poradne nesledoval jeji chovani. Ta holka ma misto mozku z hliny kostku. Pivni mozek a tomu odpovidajici vyjadrovani i chovani.

391
Ufonka
Reagovat

Kdo je Koňuch?

392
anja
Reagovat

384 Mikeš, muehehe, já věděla, že nezklameš :))

393
bronty55
Reagovat

No, ja už som dávnejšie na forach písal o tom ako si chúďatá mládež myslia, že to oni medzi sebou /teda Gino a Nela/ MANIPULUJÚ s ostatnými. V sktočnosti manipuluje s nimi niekto tretí a to je ŠTAB! Konkrétne z JoJky je to strihač Hulajt a dramaturg Masár! Sekunduje im niekedy aj pornohviezda Gavriely. Najdôležitejšie dialogy sa divák nikdy nedozvie, ani neuvidí. Slúžia im pre zasahovanie do súťaže. A tým sa v podstate stráca hlavna pointa súťaže.
Najschopnejší, či najchytrejší hráč vyhrá cenu – iba svojími schopnosťami a intelektom. Nie zásahmi zvonku, obmedzovaním, radikálnou zmenou pravidiel počas súťaže, atp… Zistil som, že výherca je už vybraný/á/, a všetky manipulácie zvonku svedčia v jeho prospech. Ostatní hráči sú udržovaní v nevedomosti, že majú aj oni šancu. Je smutné ak sa strihačovi a dramaturgovi zapáči hráčka s najväčším vysielaním negatívnej energie a kvoli tomu vedome klamú divákov!
Stavil som sa kámošom o dosť veľké prachy, kto to vyhrá. Postup súťaže bude takýto: Vyhodenú Nelu jednoducho navrátia do hry tesne pred finále! Dovtedy absolvuje vyšetrenia a vlastne sa psychicky pripraví na finále.A to je celé. Skutočný borec, ktorý by mal túto súťaž vyhrať, je iba Gino. Ale ten sa vinou štábu ocitol vonku ako nežiadúci. Smutné.

394
bronty55
Reagovat

A ešte mi nejak nepasuje označovanie Rokkyho komantátorom “ Olomocký kubánec“ , čo to je, jeho matka je Kubánka? Ved chlapec sa narodil v Olomouci! Ale brumla bude nejspíš – Olomockej cikán – a tomu nasvědčuje i jeho řeč, přízvuk, chování a malej mozeček!
Nu, holt co by štáb pro něj neudělal. Alespoň je nějaká sledovanost. Phe…

Přidat komentář