Panáček v reality show

Amazonkou Hotelu Paradise je Nela, Mirek začal hrát, párování bude napínavé

4. Červen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise


Nela si pripísala v Hotelu Paradise na svoje konto ďalší titul. Opäť sa riešil vzťah Niko, Niki a Michal. Woodoo bolo ostré pre Michala a Lily. Muži sa pred párovaním pokúšajú o rôzne taktiky, najväčší taktik sa opäť ukazuje Viktor, ktorý oslovil Mirka s nečakanou ponukou, Mirek mu však chce vytrieť kocúra. Ohľadom párovania nemáme žiadne informácie, z upútavky sa nám televízie snažia naznačiť, že nečakane je najviac v ohrození Niko.

Woodoo dopichal Michala a Lily

Odkazy zapichnuté do bábok si tentokrát museli vypočuť Michal a Lily. Mišovi vyčítali neustálu aktivitu okolo Niki, dokonca ho zaradili do kolónky najslabších hráčov. Michal sa bránil, že vina je nielen na jeho strane, ale aktivitu ohľadne ich „vzťahu“ vyvíja aj Niki, ktorá však celú záležitosť chcela ututlať. Lily, po prečítaní odkazov mala všetko na saláme, že si má zbaliť kufre? No a čo, trpte si ma tu.




Amazonka raja je Nela


Keby si Nela mala pripínať v izbe na stenu jednotlivé tituly, ktoré získala v raji, „paní so samopalom“ by ju asi vyhnala z ráje za poškodzovanie majetku, pretože by oblepila celú stenu. Po tituloch: Kráľovná raja, Buřtík raja, Manipulátorka raja, Najsilnejšia hráčka raja, Domovníčka raja, Paní pravda si pripisuje titul Amazonka raja. (ak som na niečo zabudol, prosím doplňte do diskusie :)). Súťaž bola naozaj pre oko diváka atraktívna, naolejované dievčatá si to rozdali v bazéne so šampónovou vodou. Po jednotlivých dueloch sa do finále prebojovali Dominika a Nela. Vo finále bola Dominika diskvalifikovaná za škrtenie a tak si pocit z víťazstva užívala Nela, ktorá si za odmenu spravila z mužov poskokov… teda až na jednu výnimku Rockyho, ktorý okolo nej poskakoval z iných príčin, chcel počul vysvetlenie, prečo je na neho nahnevaná. Vysvetlenie bolo jednoduché, Rocky si proste dovolil fandiť jeho partnerke Dominike a to nemal. Nemá náhodou Nela teóriu, že v páre musíš podporovať svoju partnera/ku?

Párovacie taktiky

Tlak na Mirka sa stupňuje. Súťažiaci sú nedočkaví a chcú počuť, koho pri párovaní chce poslať domov. Do útoku sa opäť raz zapojil Viktor, ktorý pred Mirkom a Martinom vyslovil jeho taktiku – odísť by mal Niko. Martin s touto taktikou nesúhlasí a od tejto záležitosti sa chce dištancovať, Mirek šalamúnsky počúva, súhlasí a nakoniec v spovednici prizná, že v pláne má vyhodiť Viktora. Podľa najnovších upútavok, však vyhodenie Nika naberá na obrátkach, do Ginovej taktiky sa zrejme pridávajú ostatní. Uvidíme, čo sa podarí spáchať Mirkovi… uvidíme, čo sa podarí spáchať Ginovi… uvidíme, čo sa podarí spáchať dievčatám, ktoré chcú Nika zachrániť. V raji to dnes bude vrieť.

Tipujte, kto dnes opustí raj!

Upútavka na dnes:

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 287
1
Petra
Reagovat

Hlavne: opusti vobec niekto raj dnes?? Uz by bolo ale nacase. To natahovanie je trapne a nudne…

2
Elko
Reagovat

1: Dúfajme… ale myslím si, že po sklzoch, to chcú vrátiť na pondelok, preto to postupne posúvali, aby to opäť vyrovnali.

3
Adéla
Reagovat

Děkujeme za rekap. Dneska nikdo nevypadne. Celý díl budou řešit a řešit. Tohle nám štáb naservíruje po troškách. Vyřazování bylo vždycky v upoutávkách, abychom dedukovali kdo si kam stoupnul. Nebo se třeba pletu.

4
Miky
Reagovat

No áno,
Bramborka má funkcií ako japonská kalkulačka,
naozaj, posledný titul „Miss porno FB of HP“ sa jej na stenu už nezmestí, takže by ho mala nosiť ako kartičku zavesenú na krku.

5
EvkaD
Reagovat

Ahojte, takže dnes od vás nemám čekat zprávu, zda Niko vypadne? Dnes to nebude??? Pokud si Rocky stoupne za Niki, to je konec pro Nika definitivní…K Niki si stoupnout nemůže, nikdo jiný ho nezachrání!!!
Adélko, dáte sem kdyžtak vzkaz, zda vypadl, díky!!

6
Macík
Reagovat

super shrnutí, Elko…“dopíchaný“ Michal s LiLi :-DDD…já jsem táák zvědavá, kdo vyletí :-DD… jenže nemám zpracovanou statistiku „upoutávek“…ze kterých by mohla vzejít pravděpodobnost, jestli vypadne ten, na koho upoutávka ukazuje, v tomto případě na médana, nebo ten, kterého upoutávka vůbec nezmiňuje ??? :-DD

7
Macík
Reagovat

4) :-DDDDD

8
Evka
Reagovat

Taky si myslím, že párování dnes nebude. Ale když si dám dohromady ukázku z telky a internetu, tak je jasné, proč Nela brečí. Niky se dohodla s Rokym, ale pak se asi domákla, že je Niko na odstřel. Domluví se znovu s Rokym /ten Nika vyřadit nechce/, aby se za ní nepostavil. A pak mi tam sedí, jak říká Niky Nikovi, aby šel určitě k ní. Ale kdo ve výsledku vypadne netuším.
To jsem to vykoumala co ? Asi je to blbost, neb nikdy nevíš co se stane v ráji a co „velký bratr“ zamýšlí.

9
Elko
Reagovat

4 Miky: :D vidíš, na ten titul som zabudol

10
Macík
Reagovat

8)…Evko, já zas slyšela Niki, jak říká médanovi, aby si za ní nestoupal ???

11
Evka
Reagovat

Macik – nejsem si fakt jistá, ale já slyšela stoupni. Proběhne to v takové rychlosti a víckrát se mi to nepodařila zachytit.

12
Macík
Reagovat

11) já ji chytla nějak včéra…teda tu opoutávku :-DD…a ještě jsem si říkala, že si zmiňovala „stoupni“ a já slyšela docela zřetelně „nestoupej“ :-DD…ti říkám, ta ho klidně potopí :-DD

13
koc
Reagovat

dotaz pro vychodniho dopisovatele –
co je take -vytrieť kocúra
jsme si myslel ze vytrieť kocúra muze pouze Mirda brambore

14
Kata
Reagovat

Ach jo. Nechci, aby vypadl Niko. Myslím, že budou rozhodovat holky, ta co za ní budou stát dva kluci. Nela si myslím brečí protože se Nikol domluvila s Rockym ať si za ní stoupne, aby se nemusela rozhodovat mezi vyřazením Vitora a Michala. Obávám se, že Nikol o snaze o vyřazení Nika vůbec neví, což je blbý, protože by ho asi zachránila. Proto se bojím, že Niko vypadne. Kdo jiný ho zachrání?

15
EvkaD
Reagovat

8,12…právě, já to neviděla, někdo říká stoupni, někdo nestoupej!!! Ale myslím, že Rocky má dost holek, co ho chtějí..a záběry z párování nikde nebyly, tak nevíme, zda je Rocky s Niki..a myslím, že Rocky má z kluků Nika nejradši, nepotopil by ho, pletu se??

16
J.
Reagovat

A já sem zase slyšel, že Niki řiká spíš: Nestoupej si za ní… ne za mě :o)
Nicméně, Mirek sice řiká, že jde po Nikovi, ale mám pocit, že v tom posledním (předposledním – tim jak to pořád natahujou a opakujou, nevim který rekap byl který) díle řikal, že chce nechat Viktora si myslet, že jde po Nikovi. Přitom, aby se k němu nedoneslo, že ne, tak musí tu myšlenku udržet až k párování…
Ale zas to asi stejně nedopadne, i tak si myslím, že to spíš odskáče někdo jiný. Nejlepší taktika v téhle RS by byla říct buď každýmu něco jiného, a nikdo by pak nevěděl nic a nebo naopak o tom, koho chci vyhodit neříct ani slovo až do párování a pak překvapit. Ale to by to musela být opravdu RS a ne ŠS (tedy Štábshow)

17
Evka
Reagovat

Macík- tak jsem asi slyšela, co jsem chtěla. Má dedukce se potápí…

18
Miky
Reagovat

13)
– výraz „vytrieť kocúra“ nerovná sa „ohřát krocana ve trobě“,
toto zjednodušene v rýdzej slovenčine znamená „vydrbať s niekým“

19
Kata
Reagovat

Macik – ja myslim, ze Nikol vubec nevi ze ma byt vyrazen Niko. A nechce aby si za ni stoupnul, protoze je domluvena s Rockym, aby se nemusela rozhodovat zda vyhodi Viktora nebo Michala, ale samozrejme mozna se pletu, tak jsem to pochopila z te ukazky v TV.

20
Macík
Reagovat

13) to jsem vygůůglovala, koci :-DD

Príklady: mucha mu sadla na nos = nahneval sa, streliť capa = urobiť alebo povedať nejakú hlúposť, vytrieť niekomu kocúra – prekabátiť niekoho, otráviť červíka …

21
Elko
Reagovat

13: :D vytrieť kocúra = prekabátiť, po česky přelstít -> čiže Viktor pred Martinom a Mirkom tlačí do hlavy, aby vyhodili Nika, Mirek mu povie OK, ale Mirek ho chce prekabátiť (přelstít) a má v pláne vyhodiť Viktora -> čiže mu vytrie kocúra :-)
12: To fakt? Pre Niki je Niko srdcovka, ne?

22
Valerie
Reagovat

To jsem zvědavá, jestli Niko něco udělá, když mu hoří koudel u zadku.

23
Elko
Reagovat

Miky, to povedal jasne a stručne a ja sa to tu snažím rozpisovať :-)))

24
koc
Reagovat

jeste ze je tu tolik ochotnych prekladatelu ;-) .. ufff .. bych si pod tim predstavil nejakou sprostarnu

25
Macík
Reagovat

19) holky, všechno je možný :-DD…dyť víte :-DD

26
Macík
Reagovat

24) no jo, my to tušili :-DD

27
Evka
Reagovat

Macík- Teď jsem to slyšela – nestoupej. Niky ho asi fakt potopí.

28
EvkaD
Reagovat

Moment, někdo říkal, že Niki řekla Nikovi….nemůžu ti říct, co se děje, ale….stoupni, nestoupni si za mě…takže Niki ví asi nakonec, že chtějí vyřadit Nika!!!
A myslíte, že Daniela by ho vyhodila??? Pokud ne Niki, jediná možná Lívie, jinak nikdo ho nezachrání:-(

29
Kata
Reagovat

Evka – Já myslím, že Nikol a Rocky o tom plánu vůbec neví, ti dva by podle me Nika nepotopili a hlavně Nela ani Viktor by to neriskovali jim něco říct. Ale třeba se pletu. Hlavně doufám, že Niko nevypadne. To by mě fakt naštvali

30
Petra
Reagovat

8, 10 – mne sa zase zdalo, ze to „.. nestoupej si za mne“ nehovori Nikovi… Kolko teorii!! :))

31
Kata
Reagovat

Hlavně mi přijde trapný jak mu všichni říkají, že jsou jeho nej kamarádi a teď tohle. Martin mu nic neřekne, Michal taky ne. Nele pomohl Niko xkrát. Ten Viktor se s ním aspoň moc nepřátelí.

32
EvkaD
Reagovat

27, tím by si u lidí podepsala ortel, tak chytrá snad je, ne??? Vyhoditněkoho o kom mluví, že je jí nejbližší..
29 Kata, já už bych chtěla ať vím dnes, ať už mám s tím Paradisem klid…Já si naproti některým ani nemyslím, že je nějak prospěšné hře, pokud jediný normální a klidný vtipný chlap vypadne!! Viktor se vezme okolo krku s Nelou a pohádky je konec, to nemusím..

33
Valerie
Reagovat

Vůbec nevím, jak to mají v plánu udělat, ale Gino by asi čuměl, kdyby se dohodnul s Danielou, stoupl si za ní s Nikem a ta ho nakonec, po vzoru výchovných filmů pro děti, odeslala domů a zachránila medvídka Pů. :)

34
Macík
Reagovat

…no, zapomeňme na „paradajský kamarádství“…někdo musí z kola ven a bez milosti půjde ten, kdo ohrožuje potencionálního vítěze…médan by u hlasujících bab měl žně, žejo holky :-DD…takže ohrožuje i Nikolu, pokud bude teda výhercem jen jeden paradajec :-DD

35
EvkaD
Reagovat

31…přesně..Proto já to asi ani neměla sledovat, mně je tohle tak cizí!! Někomu vykládat, jak ho mám ráda…On krom Viktora všem těm, co proti němu piklují věří!!! A veliká rána pro mě Nela…je svině, já myslela, že Nika má ráda!!! Že ho má i kdyby náhodou…protože ji vždy utěšoval, ani tlustou ji nenazval jako všichni!! A tohle…taktéž Martin a Mišo, pro mě by hoši tak klesli, že nač sledovat lidi, kteří se ti protiví..tak jen počkám, jak to dopadne!!! Pokud Niko přežije, podívám se ještě, jak se bude k těm lidem chovat pak….
Ale nemá šanci, pokud Rocky půjde za Niki je konec:-((

36
EvkaD
Reagovat

34…ale přijdou o sms…to štáb neví?

37
Kata
Reagovat

EvkaD: Já si myslím, že to prospěšné nebude pro sledovanost ho vyhodit, anebo pro smsky. A taky mi připadá nesmyslné mít finále bez člověka, kterému dle reakcí na fb a blogů fandí většina lidí.

38
cip
Reagovat

mě už ani nebaví číst ty rekapy, ten pořad už je jen destilovaná nuda nuda nuda

39
Evka
Reagovat

EvkaD – je mi z toho smutno, ale souhlasím.

40
Kata
Reagovat

EvkaD – 35 – mám stejný názor:-) nela mě štvala svou arogancí, ale nikdy jsem si nemyslela, že by se proti němu spikla a ještě s Viktorem. No jo, jsem naivní.

41
Macík
Reagovat

19) Niky ??? …ta ví o všem, co se kde šustne :-DD bylo by záááhadou, kdyby nevěděla o plánu…vyřadit Nika…:-DD…jinak kromě štábu, zatím neví nikdo, že chce Mirda vyřadit Vikinu…ale to se nejspíš změní, páč štáb to jistojistě někomu napráská a Mirdovi tak vytre kocůra :-DD

42
Petra
Reagovat

Kedze maju 2 kluci imunitu, tak by mali ist prvi. Az si vyberu Nelu a Nikolu, tak zostava Dominika, Livia a Daniela. A pri tych mi vychadza na vyhadzov Miso. Dominika chce sice vyhodit Nika, ale ze by sa k nej postavili dvaja sa mi nezda. (Alebo je to blbost? Je to len taka rychla uvaha…)

43
Kata
Reagovat

Valerie, 33: To by bylo dobré:-)

44
Prochor
Reagovat

Jedno je jasný – Niko určitě neudělá vůbec nic, když mu to někdo neřekne. Nemůže se najednou změnit o 100%. Pokud to za něj nevymyslí někdo jinej, tak Niko nic neudělá. Celou dobu se to jen snaží provegetovat do finále a to se najednou nezmění.

45
Kata
Reagovat

macík – nevím, já myslím že by ho Nikol ani Rocky nepotopili. Ale třebas nemám pravdu.

46
Petra
Reagovat

K 42 – no, vlastne este Livia hovorila, ze VIktor ju chce pouzit na vyhodenie Nika, takze ak by bola dvojica VIktor – NIko pri Livii, tak neviem…

47
Kata
Reagovat

petra – tak to fakt může být. Mirek si vybere Nelu a Rocky Niki. No snad si Niko nestoupne za Dominiku, ta ho vyhodí určitě. U livie si nejsem jistá,kdyby za ní stál Viktor a Niko, tak si vybere Viktora, s tím si hodně rozumí. A Daniela, tak ta to řeší v té upoutávce, u ní taky nevím.

48
Macík
Reagovat

36) …no, médanovy SMS hlasy dostane někdo jinej :-DD …jako v SS a v jinejch podobnejch šou… páč třeba hlasující nechce, aby vyhrála například Neluš, tak podpoří místo médi někoho jiného…si teda myslím, že diametrální rozdíl v počtu SMS nebude…ale je to moje teórie, a ty si nestojej nijak zvlášť dobře :-DD

49
EvkaD
Reagovat

37, já nemám FB…Tak nevím, jak je oblíben jinde..u mým známých moc..dokonce i u mé matky)ta nemá tuchu o fotkách sice), takže nevím..někteří tvrdí, že není pro štáb zajímavý, že se veze…a z druhé strany u lidí oblíben, navíc je tam dlouho, má své příznivce…Pochybuju když přijde nový kluk, že bude najednou top u diváků!!! A zase 1 pár s Nelou zlý v uvozovkách a s Niki dobrý…tak bymělo být finále…Nemůže tam být Nela, Rocky, Niki a Viktor…bez Slováků??? Blbost!

50
Petra
Reagovat

49) – mne osobne je narodnost jedno, ale stab to tak nenecha, aby v uplnom finale nebol ziadny Slovak…

51
Evka
Reagovat

49- No , aby tam nakonec nebyl ten mračoun Mišo.

52
EvkaD
Reagovat

46..Lívia nechce aby Niko vypadl, ale Viktora nevyhodí..a on půjde za Danielou, ta asi nervama nevydrží tlak Viktora a je to…No, myslím, že nemusím čekat ani na večer nebo zítra…Pro Nika není šance vůbec žádná, nechci vidět Nika odcházet, stačila mi Naty a Romeo..
48..nemyslím, že dostane…ani kvůli Nele nebude někdo utrácet peníze kór v této době…Já třeba ám ráda Nika, neposílám hlasy od jisté doby, co jsem párkrát poslala do ČSS…To by muselo být abych poslala…a jen kvůli tomu aby nevyhrála Nela…nevím..Sledovanost je ubohá i tak!

53
Kata
Reagovat

49 – Ja myslím, že Niki ve finále nebude, protože tam dají jen jednu českou holku a to bude určitě Nela. Mě přijde, že Nelu má produkce děsně ráda. Z dua Rocky-Viktor tam bude asi jen jeden a pak dva ze Slovenska. Ale kdyby vyhodili Nika tak ze slovenska tam budou dva noví, to by bylo dost divné finále.

54
k
Reagovat

53-vždyť to vůbec nemusí být půl na půl, proto aby hlasovali slovenští diváci úplně postačí, když tam zůstane jeden slovák. Myslím, že Niki a Nela jsou jasné.

55
EvkaD
Reagovat

Já se úplně stydím, že jsem nechtěla před týdny aby vypadl Viktor…Když ho teď vidím, zvedá se mi žaludek, měl letět, vlastně Mišo ho vyhodil a on tam rozhoduje o jiných…Tak Nela měla být venku, i on…a Nika nechají vyletět intrikama, no fuj…Je fakt, že pro mě je to ubohé, někoho to baví…baví to ty, kterým je fuk kdo tam bude…Já když vezmu VV a tak, většinou vždy ti intrikáni a špatní viz. Regina atd letěli…Vyhrál ten jakoby dobrej..Tady je to naopak a lituju, že jsem vůbec jednoho večera, když jsem nemocná ležela to HP zapla.

56
Macík
Reagovat

53) já zase tipuju do finále Nikolu :-DD a Vikouše :-D ze slováků, pokud je nutná remiza, tak kotoulistu a Liv…??? :-DD

57
Elko
Reagovat

Podľa mňa, ale finálová štvorka určená nie je, nie? Pretože posledný týždeň nestihli spracovať a teda vo finále je momentálne podľa mňa posledných 11 ľudí… a posledný týždeň to spracujú v štúdiu, kde to všetko nechajú na smskách… (si myslím)

58
Macík
Reagovat

55) no, jalovec moc dobrej nebyl :-DD…

59
Petra
Reagovat

57 – v celom mas asi pravdu, okrem tych sms, ja si nemyslim, ze by uz od 11ky rozhodovali sms.. Iste by bolo zaujimavejsie, ako sa vyhadzuju navzajom.. moj nazor…

60
EvkaD
Reagovat

56..proboha kotoulista, nic tak uňuhňaného jsem dlouho neviděla, krom 2 pus Niki mě ani chvíli nepobavil. Pokud je Niko nezábavný, co je on??

61
EvkaD
Reagovat

58, jo toho jsem nemohla ani vidět, to pravda..ale v těch duelech co byly každý týden, dobrej se vracel zpátky:-)

62
Petra
Reagovat

55 – Evko, ale aj Niko uz raz vypadol, keby ze Leo neodstupi, tak on tam uz davno nie je…

63
Macík
Reagovat

57)…paradajci se mezi sebou baví o finálové „čtyřce“…jestli jim štáb udělá čáru přes rozpočet, to netuším :-DD…ale když jsem naposledy poslouchala toho slovenského produkčního, nebo co to bylo zač, tak jsem pochopila, že do finále jde čtyřka :-DD

64
Petra
Reagovat

63 – ale ak nestacili dotocit tyzden, tak by ich malo byt naozaj v hre este 11…

65
EvkaD
Reagovat

62, vím Peti..To taky nechápu, Leo krasavec…mně se třeba vůbec nelíbil, ani vzhledem, ani když promluvil, čišela z něj arogance..no akorát k Nele!!
Martin, ten mě njvíc mrzí, plazil se po Nikovi, slibovali si, a neřekne mu nic…jasně, jde mu o zadek, i tak!?

66
Melanie
Reagovat

63, 64: Pochopila jsem to tak, že do toho posledního finálového týdne, co budou dotáčet v Bratislavě, jich postupuje 11 a každý den někdo vypadne. Po týdnu zůstane finálová čtyřka.

67
Kata
Reagovat

55- Já jsem si taky říkala, že je dobře že Viktor (ještě) nevypadnul. No a když se s Nelou usmířili, tak jsem byla ráda, že aspoň chvíli nebudou otravní těmi kecy o manipulátorech. mě už nebavili. kdybych věděla, že to bude vést k snaze (doufám pořád jen snaze) o Nikově vyřazení ta bych raději snesla ty jejich kecy…

68
Macík
Reagovat

64) nevím, ale ten slovenský produkční o tom mluvil v „joj noci v ráji“, kdy už byli paradajci z HP venku :-DD…ale možná se mýlím, ale jsem to tak pochopila …

69
Petra
Reagovat

66- ja som to tiez tak pochopila, ale nie ze po tyzdni zostane finalova 4, ale uz po par dnoch, tam uz totiz by mal vypadavatjeden/dvaja kazdy den… Uplne finale, t.j ta posledna stvorka by mal byt jeden diel. – Az teda JOJka zase neda tomu nejaky „novy format“ :))

70
Kata
Reagovat

65, evka -mě se taky leo nelíbil, z té první pětice vlastně úplně nejmíň. Nějak jsem nechápala nadšení všechn ženských o něj. A povaho tay vůbec. K Nele se ale fakt hodil:-)
Martin mě taky naštval minule, ve woodoo se chvástal jak Nika má děsně rád a pak mu neřekne, že ho chtějí vyhodit?

71
Petra
Reagovat

68 – neviem Maciku, je to len moj nazor, ja sa divam na to len tak „jednym okom“, mozem sa mylit, ze…

72
Macík
Reagovat

66) taky tak :-DD

73
Kata
Reagovat

Petra, melanie, Macík: takže oni se podívají na sebe v TV a pak podle toho se vzájemně povyhazují, to mi přijde dost divné. To tedy prima a Joj moc nevychytaly. Mě by potěšilo, kdyby zbylo 11 a diváci prostě rozhodli. Třebas postpně v tom týdnu smskovali a postupně vyhazovali jednoho po druhém.

74
Macík
Reagovat

71) Peťo, to máš fuk :-DD… prostě uvidíme, vždyť to znáš NNCSSVR :-DDD

75
Elko
Reagovat

68: jj, mluvil… v predfinále ich bude 11, ale to finále nestihli dotočiť. Takže finálový týždeň bude buď za
a: ako ma doplnila Petra, vyhadzovať sa budú v štúdiu (porotu budú tvoriť ostatní vypadlivci, ako to bolo v zahraničnej verzii) a ostatnú 4
b: ľudia budú rozhodovať v nejakých dueloch (pároch) a nakoniec zostane veľká finálová štvorka.

76
Melanie
Reagovat

69 Petra: Jo, je možné, že budou vypadávat i po párech a bude to rychlejší.

65 EvkaD: Přesně tak, i Martin si bude chránit zadek. Jednou si dovolil postavit se většině a ocitnul se na černé listině. :o) Když se Martin bránil, že nechce, aby vypadnul Niko, Mirek mu řekl: vždyť je to jenom hra! A tak to musíme taky brát. :o)

77
Macík
Reagovat

75) no vida…zahraniční zpravodaj nám to osvětlil :-DD…takže, tak nějak to bude…:-D

78
Elko
Reagovat

77: to sú moje teórie :-) tak ako máš ty teórie o vyhadzove :-). Ale myslím si, že finálové čtyřka určená nie je, na to by som vsadil aj Neliných milión kaček :-)

79
EvkaD
Reagovat

Holky poslední dotaz…za jakých okolností by Niko přežil??? Konspirační teorie…podle mě jedině kdyby Rocky nebyl u Niky anebo za Lívií nestál Viktor…jinak zřejmě bez šancí, chápu dobře??

80
Kata
Reagovat

Elko:-) Milión Neliných kaček:-)

81
J.
Reagovat

No s malým detailem, dramaturg v Noci v ráji řikal, že se to, co nestihli natočit, týká už jen poslední TOP10, tudíž, zbyde 5 párů. Ten poslední lichý nejspíš vypadl těsně před vyhnáním hostů z HP… a pak už ty možnosti jak píše Elko…

73 – To jsem řikal od doby, co je poslali domů, že už to nebude mít tu kontinuitu a že na sebe třeba všichni hodně změní názory, když mají teď měsíc a půl čas se na vše podívat. Tudíž, pokud budou rozhodovat o posledních dvou párech vypadnuvší, tak by to bylo o něco objektivnější, pokud by byla porota z většiny těch, co už vypadli. Ty už by nebyli tak ovlivněný, protože už to v tv stejně viděli. Pokud bude porota sestavena z těch, co vypadnou ke konci, tak je právě může hodně ovlivnit to, co uvidí v tv a na netu během tohohle měsíce, než budou dotáčet ten poslední týden

82
Kata
Reagovat

Evka: Konspirační teorie: Pokud si Rocky stoupne za Niky, tak je to blbý, ale šance by byla u daniely anebo u Livie, pokud tam nebude Viktor. u daniely možná i s Viktorem, ale nevím nevím.Když z ukázky bylo patrné, že na něj chce udělat dojem,už ze začátku jsem si všimla, že ho má ráda. U livie si ale nejsem jistá vůbec, nevím, co si o ní myslet, ale snad má radši nika než michala nebo martina?

83
EvkaD
Reagovat

82, tak kdyby u Lívie byl Niko a Martin je to jasné, Niko se zachrání, když u Daniely bude taky Niko a Martin…tak co??? Je navedená od Viktora Nika vyhodit..A další věc, Daniela dá na sestru, ta taky dělá vše pro ni, takže Daniela vyhodí Nika aniž by o tom věděla Niki?? Divné, v tom by prsty musel mít štáb!!
Párování zítra, je to na primě…i dnes pište, jak to vypadá, budu vás číst..a zítra to bude jasné hned… Škoda, chtěla jsem vědět už dnes!!

84
Kata
Reagovat

J. já bych to proto nechala uplně na divácích u té zbylé 10, ale to nenechají, já vím. přijde mi to takový podivný, když se můžou podívat na tv. Anebo se sejít v baru apod. Takový divný.

85
J.
Reagovat

84 – Je to tak, kdyby diváci odhlasovali TOP 10 až k vítězům, bylo by to spravedlivější. I když při sledovanosti a ochotě lidí tuhle šaškárnu podporovat, by stačilo k vítězství třeba jen 200 sms :oO

86
Evka
Reagovat

Evi podle mě, jedině kdyby byl za Niky, snad by ho zachránila při výběru ze dvou. Někdo jí asi pěkně zpracoval, tak ani to neni jisté. Daniela se bojí, Dominika ho vyřadí a Lívie ??? , Neluše, to je kapitola sama pro sebe.

87
Melanie
Reagovat

79 Evka: Já bych řekla, že pokud se Niko postaví tam, kde bude Martin nebo Mišo, má dost velkou šanci. Samozřejmě bude taky záležet, jaké pořadí si vylosují.

88
EvkaD
Reagovat

86..druhá Evi:-), prosím tě čeho se bojí Daniela?? Slizkého Viktora??? Přednější Viktor než její a sestřin kamarád??? A zachrání údajně silného Viktora??? Vždyť Niko tam byl jako ochránce Niki a Daniely…Plán Dominiky vzít jim ochránce…a Daniela by ho vyřadila sama???

89
Evka
Reagovat

Evi, usuzuji z upoutávky, bojí se slizouna, asi jí slíbil možné finále. A jestli v upoutávce opravdu říká Niky nestoupej si za ní, tak se asi Daniela prokecla a Niko nejspíš chtěl za Danielou, když k Niky nemůže. Vidím to černě. Ještě pořád malá dušička doufá , třeba bude nějak upřednostněn za výhru o Niky. Ale tři imunity ? To sotva.

90
Lucy
Reagovat

nevím jestli to tu už někdo zmiňoval, ale vzpomínáte si jak nám TV prima ukázala „neexistující“ páry??? …třeba párování dopadne tak, jak tehdy ukázali …Nela s Rockym, Daniela s Nikem, Livie s Mišem, Dominika s Martinem, Niki s Viktorem …no a můžou to udělat třeba tak, že Rocky si vybere první a Mirek poslední…s tím, že za Rockyho už si Mirek stoupnout nebude moct …

91
Kata
Reagovat

Evka: Párování zítra? tak to už fakt přehánějí.

92
EvkaD
Reagovat

90..no jo, ale kdo by vypadl???
89..Evi, a jaktože nemá Niko imunitu, když vyhrál??? Každému se to zhodnotilo, každému..něco za to měl!! On nic?? A jasné, pokud štáb chce nechat vyhodit Nika, půjde Viktor až po něm!!!
A ještě 1 věc..tak když Niki ví, že je Niko v ohrožení..ona neřekne Rockymu aby si vzal někoho jiného, že musí zachránit Nika???

93
Kata
Reagovat

Taky myslím, že se daniela bojí. jednak Nely, jednak Viktora. S těma dvěma se nikomu nechce dohadovat a když se Niki hádala s Nelou, tak daniela hned – omluv se jí. A bůhvů jakou ti dva mají podporu ze štábu. No uvidíme.

94
Kata
Reagovat

jestli chce Nika vyhodit štáb, tak nemá šanci, to je jasné.

95
Lucy
Reagovat

92 – tak pokud by Mirek dodržel slovo, tak by v tomhle případě letěl Viktor …záleží ale na tom, jak moc do tohohle párování má v plánu zasahovat štáb …

96
Kata
Reagovat

Taky nechápu, proč nemá Niko imunitu, když vyhrál. Rocky naopak nevyhrál nic, jen Dominika takovou jakousi hodně divnou soutěž.

97
Valerie
Reagovat

Konspirační teorie těžko rozvíjet, když nevíme jak to bude. Ale že Mirek prokec štábu vyhazov Vikiny, dá se očekávat volba na začátku. Mazec by byl, kdyby šel Rocky poslední, to by jim zatlo tipec. :D Ale ten by nejspíš vyfičel Gina, tak bude volit druhej. Počítejme teda, že Nela a Niky jsou rozebraný.
Dominika Nika vyhodí ve všech případech.
Livia je pro mě nečitelná, nevím co od ní čekat, ale působí na mě, že má svojí hlavu a celkem si uvědomuje, když s ní někdo šoupe po šachovnici. Kdyby chtěla ostatním ukázat, že takhle ne, tak Nika podrží, jen si nejsem jistá, jestli i proti Vikině. Ale byla by to taková hezká tečka za Natálčiným vyhazovem. :D
Daniela chce sice udělat vyhazovem Nika dojem, ale zároveň se to příčí její povaze. Jestli to udělá, tak odpálí sama sebe, protože tohle imho neustojí, bude tam dělat scény a příští týden půjde.

Zajímavé bude, jestli si Miro vybere někoho jinýho, než Nelu, třeba Livii, to pak máme po rovnici. A taky bude zajímavé, co udělá Nela, až jí doklapne, že Niky bere Rockyho. Nevěřím, že to nechá bez odezvy. Taky tam v ukázce valila Nikovi šrouby do hlavy, sice říkala na kameru, že do finále s ním nepočítá, ale nějak mi uniklo kde se s kým dohodla na vyhazovu Nika.

98
Valerie
Reagovat

96 – Zítra přijde paradajcům list „vystřízlivěli jsme a tak jsme si všimli, že zatímco o Rockyho je rvačka, ve skutečném ohrožení je Niko a proto dostává imunitu on.“ :D

99
Kata
Reagovat

Nela na Nikol asi začně dost žárlit, ona musí vždycky být nej, kromě Mirka je klukům Nikol asi bližší. No já myslím, že nejen Nikol. Když jsi v takové psycho soutěži :-) a máš si vybrat, koho chceš na pokoji, tak chceš mít klid a asi si nevybereš někoho kdo se pořád uráží a dělá scény.

100
Valerie
Reagovat

Každopádně to má Niko za to, že Lili nenosil kávičku. :)

101
Kata
Reagovat

Valerie:-) To beru:-)

102
EvkaD
Reagovat

98, kéž by..ale těžko..I když, že by mu ta výhra nebyla na nic?? To by pak řekli, Niko nevypadává vyhrál..vypadne Mišo…No, nevadilo by mi to, nejhezčí by byl Viktor, po Naty by si to zasloužil!! Já vlastn bych oželela kohokoliv z kluků krom Nika!! Po něm ještě možná Martina by mi bylo líto, ale asi moc už ne!

103
Evka
Reagovat

Já končím, už jsme to děvčata pěkně překombinovaly. Třeba budem po dnešku moudřejší.

104
Macík
Reagovat

…teda holky…vy bejt v paradajsu, tak zblbnete štab natolik…že by nakonec při párování vyrazili „kikinu G.“ :-DDD

105
Elko
Reagovat

104: :-))) všetky holky z Panáčka do Paradajsu

106
Elko
Reagovat

Milí hostia,
dnešné párovanie bude prebiehať následovne. Mirek má imunitu, bude si vyberať prvý. Dievča, ktoré si zvolí si už nebude môcť vybrať nikto iný. Rocky, ktorému imunitu zabezpečila jeho partnerka si vyberá ako druhý. Môže si zvoliť ktorúkoľvek partnerku, okrem Dominiky. Poradie ostatných chlapcov určí Nela. Dievča, pri ktorej budú stáť 2 chlapci si vyberie jedného z nich.

107
EvkaD
Reagovat

106..Elko, nech toho…děláš si prču, ne?? Nela vybírat pořadí?????????????????????

108
Hooper
Reagovat

To, že Nela vybírá pořadí při párování, někoho překvapuje?

109
Melanie
Reagovat

106 Elko: To bych se divila, že by neměla Nela nějakou výhodu. :o) Mohli bysme udělat anketu: Za co dostane Nela imunitu příští týden? :o)))

110
e-zotera
Reagovat

Ahoj milí spekulanti! Vaše kecárna je super a má úroveň (oproti jiným). Je zde cítit radost, nadšení, hravost, touha prokouknout strategie, psychologický nadhed a velké radosti tu a tam i nadhled morální…

Mimochodem, k těm strategiím, pokud tam vůbec jsou, imho nemají sebemenší šanci na rozvinutí, protože Bůh tohoto světa je Velký Paradajz Brother, a ten tvoří Osud svých poddaných (hraček), a to výhradně na základě vzorce:baví lidi-nebaví, zaplatí nám show-nazaplatí ;-)) Je to k popukání! Lol! Lol! Lol! A nějak mi to hlava nebere, jak se v tom můžete orientovat, když pravidla díky NNCSSVR vlastně neexistují. Vlastně ano, jedno (jediné) pravidlo PH má: a to VYDĚLAT…. nebo alespoň neprodělat :-)) Život je mnohem zábavnější, tam aspoň vždy platí Jak se do lesa volá – tak se z lesa ozývá, Jak zaseješ – tak sklidíš, Jak nahoře – tak dole atd. atd. Obdivuju vás, jak tu kombunujete a předvídáte, pro mě je to jako rovnice o XXX neznámých.

Občas si něco vykývu kyvadlem, a občas to vyjde. Dnes mě vyšlo, že vypadne Mišo. Fakt nevím proč, ale schválně… Zkusíme malý experiment – rozum versus intuice. Třeba to nevyjde, a třeba JOOO :-))

Zdravím Vás a přeju krásný den.
PS: Dnes letí Mišo.

111
koc
Reagovat

98 – protoze vas mame vsechny radi tak mate iminitu vsici :)

112
EvkaD
Reagovat

108,109..děláte si prdel?? Že někdo houpe lidi tak ještě chápu, ale přehupování přes musí být i na silný žaludky moc!! S tímhle ať jdou do prčic rovnou…a vlastně je už fuk kdo vypadne..jak asi Nelinka rozhodí pořadí, že??
Že se tam nestydí dělat z lidi idioty!

113
Valerie
Reagovat

Proč mě to jen nepřekvapilo… :D

110 – Tak my samozřejmě víme, že vyhraje Nela, jde jen o to jak… :D

114
koc
Reagovat

106 – to ma brambora asi za to ze vyhrala amazonku HP .. takto nejak bude vypadat brambory hrud po ukonceni HP – http://www.corazzati.it/rokossovskij_foto.JPG

115
Kata
Reagovat

104,105:-)

116
Kata
Reagovat

S tou Nelou neskutečné. Skoro v každém párování má výhodu. Takže Niko jde poslední super.

117
Elko
Reagovat

114 koc: :-))) a na kachničke nic?

118
koc
Reagovat

117 – beztak je to slimak :) a ne kacha .. sak jsem daval popis k minulemu clanku o skudcich na bramborach ;-)

119
Kata
Reagovat

e-zotera: Akorát, že produkce se v tomto přepočítala. Niko baví, neboli je sympatickej, lidi ho mají rádi jako klidnou sílu. mě to připadá jako jasná snaha štábu o jeho odstranění.nela vybírá pořadí, Mirek, který ho nechtěl vyhodit nebude rozhodovat…

120
Elko
Reagovat

118: ty riadne dávaš :-)))

Plačková v telke, ak sa chcete pozerať: http://live.joj.sk/

121
EvkaD
Reagovat

119, to je konec:-(( je to takové svinstvo od štábu, že se mi chce blít…myslím, že mi zítra ani nemusíte nic psát, jiná možnost než že vypadne Niko není!!

122
Macík
Reagovat

…jejda, plačková je „sůdnej siéni“ na jojke :-DDDD

123
Valerie
Reagovat

Kata – Souhlas. Produkce má poněkud zvláštní představy o tom, kdo lidi baví a je třeba ho ve hře podržet a koho poslat pryč. Nela je alespoň kontroverzní a svoje příznivce má, i když zas takhle okatě by ji hájit nemuseli. Ale třeba Tomáš, Tereza, sestřelení Romea…

124
Macík
Reagovat

114) tak tos zabil…muhehehehe :D

125
Kata
Reagovat

EvkaD: Já ti sem napíšu, třebas se stane „zázrak“. Ale je to fakt asi celý naordinovaný produkcí, vůbec si nedokážeou spočítat, kdo se lidem líbí a kdo ne. nela měla za to vítězství amazonky už přece cenu – rozmazlování kluků, čili je hodně podezřelé, že dostala ještě druhou cenu.

126
Miky
Reagovat

Ako som včera avizoval, info pre priaznivcov Zuzy Plačkovie:
tak sa nám Zuzka predviedla aj ako herečka, v ďalšej epizóde seriálu na JOJke Súdna sieň,
cca 6 minút ako svedkyňa na súdnom pojednávaní menom Lea,
hrala pipku zlatokopku, ktorá rozvrátila manželstvo svojho frajera, no fuj, fuj :),
vystúpenie presne v štýle, ako ju poznáme z HP.

Ak to pozerala Klaudia, museli sa jej vybaviť tie hrôzy z Dominikánu a teraz ju budú mátať nočné mory, kým ju Rómeo z toho nevylieči :)

127
Prochor
Reagovat

107 – Teď bude brambora vybírat pořadí a příště v rámci fair play rovnou vyhazovat :-( Ať žije autentická realityshow:-)

128
Kata
Reagovat

valerie – Přesně tak. Oni vsází jen na Nelu, a jasně ona fandy má, ale spíš podle mě lidi baví, jak pitomě se chová než by jí poslali hlas. no i když někteří ji možná fakt obdivují jak dokáže lidi kolem sebe seřvat. nelu být produkcí tam nechám dlouho ale ne do konce, to takového nika nebo romea do konce (v případě Romea aspoň déle). přece lidi chtějí spíš hlasovat za „klaďase“ ne?

129
Petra
Reagovat

84, 85 – co uz je tam spravodlive?? Bide to tak, aby sa na tom co najviac zarobilo :)) Takze sms su docela mozne. Okrem toho, tomu dramaturgovi sa neda velmi verit, kedzee on tvrdil, ze sutaziaci zostanu v DR a budu v podmienkach, ako mali r hoteli. Pritom su uz doma a chodia po parties….

110 – aj mne vychadza Miso. Strategie su aj v Raji aj na Panackovi, vypadne ale ten, koho chce vyhodit stab. Punkt. :))

130
Kata
Reagovat

prochor – tos zabil:-) a co kdyby nela rovnou řekla kdo s NÍ půjde do finále, čili rocky a pak někdo kdo nemá moc fandů – jako dominika a michal. máme přesně čr – sr – 2:2. Samozřejmě telefonické linky pro dominiku a michala budo pro jistotu mimo provoz.

131
Prochor
Reagovat

Nela ještě vyhraje uklízečku hotel, hajzlbábu hotelu a konečně skončí tak, kde patří.

132
Kata
Reagovat

:) Ale zároveň bude ráda, že vyhrála:-)

133
Macík
Reagovat

…já si trvám na Martinovi :-D …vono to sice nevyjde…ale jednou vyřčenej tip musím dodržet :-DD

134
Adéla
Reagovat

Teda než vás přečtu, jsem z toho blázen. Jestli bude Brambora ve finálové čtyřce nebo dvojce a budou hlasovat lidi, tak nemá šanci vyhrát. Jestli teda ti falešníci ze štábu nezmanipulují hlasy. Jinak jsme si ten dnešek tady udělali pěkně napínavý! Takže běda jestli večer nebude vyřazování!!!

135
Adéla
Reagovat

Ještě k té teorii, přikláním se k tomu, že první se spáruje Mirek s Nelou a Rocky s Nikolou a ten zbytek je ve hvězdách. Gino určitě zkoušel všechny tři holky zpracovat, otázka je jestli Daniela vydrží s nervama a Dominice rovnou nerupne v bedně. Vypadnout může kdokoliv mimo Mirka a Brumlíka.

136
Macík
Reagovat

135) přesně tak, to je jediná jistota :-D brumla a mirda…

137
ir.
Reagovat

Jen se vrátím k tomu finále. Uniká mi trochu časový sled, ale nebyl tam po uveřejnění údajného napadení od baby v paradajsu nějaký časový prostor, kdy se partia přesunula mimo resort, tam v „izolaci“ cvhíli vegetili, pak se přesunuli někam do ČR či SR do připraveného studia, kde už předtočili jako že ten poslední týden, kdy se vyřazujou mezi sebou a rozhodli o té finálové čtyřce a pak je teprv vypustili do reálu – třpitu místních diskoték? A na přímo už dotočí jen to finále? Jinak ke 110) – naprostej souhlas. :-) nás to tady jen tak baví, ale jasně že víme, že boss všeho je sledovanost a prašule.:-) Psala jsem už myslím předevčírem, že i bez intuice – dle kalkulu zajímavosti, mi v této chvíli vychází na vypadnutí Mišo:-), ale jak to udělají, to už nechám na Big Brotherovi, ale taky můžou vložit nějaký překvápko, tak v tom případě by vycházel Vikouš.:-)

138
Prochor
Reagovat

Nelina profese: Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
Brno-sever – Husovice, Cacovická 602/28, PSČ 614 00
Počet zaměstnanců: Bez zaměstnanců

Tak komu poroučí ??? Sama sobě dylina?

139
Miky
Reagovat

138)
– pre kompletnosť už len chýba uviesť dosť exoticky znejúce meno odborného garanta jej biznisu

140
Macík
Reagovat

…asi vodí lidi na obědy, na sváči a pak na mobilní hajzlík :-DD

141
ir.
Reagovat

Pardón, už neumím vyjmenovaná slova po p.. tedy třpytit se , no jo no.:-)

142
Adéla
Reagovat

137 – já taky doufám, že něco dotočili ještě v Dominikáně. Neumím si představit, že teď všichni vymetají diskotéky apod. a za měsíc jich 11 naženou do studia točit nějakou šaškárnu. To úplně ztratí jakékoliv napětí, vyšumí ty emoce, nenávist atd.
138 – madam točila zmrzku nebo prodávala párek v rohlíku a teď v hotelu machruje jaká je podnikatelka, že jí vesnice Brno už nestačí.

143
Adéla
Reagovat

140 – Macíku to jsi trefila, vybírat prachy na veřejných záchodcích by se k ní přesně hodilo. Mohla by tam každého seřvat, že nespláchnul a tak.

144
Hooper
Reagovat

138: To určitě ne, vždyť je organizační typ.:-)

145
J.
Reagovat

S tou Nelou už je to fakt okaté, ty její výhody. Hlavně že když vyhrál slovní souboj Martin s Tomášem, dostal Martin imunitu. A byl mimo párování postaven i s Nelou. Teď Nela rozhoduje protože zase vyhrála Amazonku HP a to že Niko vyhrál slovní bitku o Niki s Mišem mu nevyneslo vůbec nic. Je to to slavné měření dvojím metrem pro toho, koho si tam chtějí nechat…

146
Kata
Reagovat

Jak jsem naštvaná, tak s tou Nelou jste mě děsně pobavili. Podnikatelka na stánku WC:-)

147
Kata
Reagovat

Jéčko: Já už chápu, proč ta Nela pořád říká, že je nejsilnější hráčka, silná ve smyslu – štáb jí dá vždycky imunitu:-)

148
J.
Reagovat

Já myslim, že to tedy dotočené nemají. A pak nás budou přesvědčovat o tom, že jo.
Však my tu věříme, že se jejich názory na sebe, až sebe a ostatní uvidí v tv, změní… Ale zas na druhou stranu, víme jak to je, prostě na konci června je svolají, přijdou do studia, dostanou scénáře a jede se poslední týden. Takže v tomto případě už si ani nedělám žádné iluze :oD

149
Hooper
Reagovat

147: No vždyť – proto ty imunity dostává.:-) Inu, nějak si dramaturgové svůj plat zasloužit musí, tak disciplínu „musíme nějak vymyslet imunitu pro Nelu/nechat ji vyhodit toho, koho ona/my chce/me“ dělají každý týden.

150
Melanie
Reagovat

147 Kata: A o tom to je. Štáb Nele stále umetá cestičku a ona si myslí, jak je silná svojí zásluhou. Přitom nebýt bláznivé Terezy (a štábu), už je dávno doma. :o)

Stejně tak nechápu tu teorii, že s Rockym budou velmi silný pár, protože je to silný hráč. Asi mi něco uniklo, v čem je Rocky tak silný? Kromě toho, že ze sebe vypouští ty sra… a hov.., když ho N&N proti někomu naočkujou.

151
J.
Reagovat

151 – Já jen nevim, jestli strávim nástup další divy, která hned ve dveřích prohlásí: Přišla sem, abych vyhodila Nelu… A za týden poletí Livia :oP
A tím natahováním, proboha, to jim buď došli lidi, když viděli jaký je to v tv propadák, a nebo to bude končit tak v půlce srpna :oO

152
J.
Reagovat

Ta 151 na začátek příspěvku nepatří, to byl omyl :oD

153
Radek
Reagovat

137
„nás to tady jen tak baví, ale jasně že víme, že boss všeho je sledovanost a prašule.:-)“

No nekteri to zcela jasne nevi, viz 145, EvkaD a dalsi.

138
Gratuluji, k tomu je potreba minimalne 5 vysokych skol. Opravdu nepochopim, ze Nela nekomu tak lezi v krku, ze je schopen hledat v ZR, ale vas to vlastne jen tak bavi (soutez)… A proto preju ji, aby to vyhrala. Nekteri z vas by asi byli zrali k chocholouskovi.

142
a pockej az zacne prodavat parky cajzlum. To bude toco.

154
Radek
Reagovat

150
Pletes se, ROcky uz hovna a sracky nevypustil nekolik tydnu, aspon ja zadne neslysel.

155
EvkaD
Reagovat

146, jsem taky naštvaná…za ta privilegia některým..Je nadmíru jasné, jak to dopadne a tímto s Nelou zavřeli Nikovi cestu…poslední stéblo je, že řeknou no..ale Niko nvypadne, vyhrál souboj, vypadává Mišo..ale radši se stébla nechytám!
Já se do těch Husovic můžu jet podívat…jsem z Brna:-))

156
Melanie
Reagovat

154 Radek: Ano, máš pravdu, už dlouho se drží. Já jsem to už psala, že vedle Naty nějak zjihnul. :o) To ale nic nemění na tom, že to byly jediné momenty, kdy projevil svůj názor – i když vždycky nebyl tak úplně jeho. :o)
Já proti němu nic nemám, je to hodnej kluk, trošku nerozhodnej a alibista, ale zlej není. Jenom v něm nevidím toho silného hráče. I když možná – moje vina. :o)

157
ir.
Reagovat

153 – tak ŽR je veřejně přístupná listina k tomu účelu, že veřejně, takže v tom nevidím nic nekošér. Ale taky nemám potřebu Nele nakládat, ona už se „zabila“ sama.

158
Miky
Reagovat

150 + 154)
Rocky vypúšťa už len genetické informácie :) – a to sa asi babám v HP páči a preto je silný hráč

159
kuna
Reagovat

Přátelé, nedá mi to a musím to sem napsat. Jasně si vzpomínám jak Tereza při návštěvě na Jojce říkala: „Nebojte se, ta Nela to dostane taky sežrat!“ Tak nějak podobně to bylo. Byla to sice torpédo, ale proč by nemohla jednou říct pravdu?!

160
Macík
Reagovat

158) :-DDDD

161
Macík
Reagovat

159) …no, jestli se s hafíí rozkmotřej, jako že prej jo, a Nikol jí šmajzne brumlu, tak je Neluš asi v piheli :-DD…to je moje z dalších teórií :-D

162
J.
Reagovat

153 – „A proto preju ji, aby to vyhrala“.
To víme všichni tady od začátku, proto taková těžká Nelina obhajoba. A s tím, že je to o zastání těch, na které všichni nasazují, to nesouvisí ani zbla.

Já nemám rád lidskou nesoudnost a taky to, když někdo měří dvojím metrem a je úplně jedno, jestli to souvisí se sledovaností nebo ne. A když to má být „představení“ co si hraje na RS, tak by se podle toho měli snažit aspoň chovat v tom štábu. Oni to ale čim dál tim víc posílají do kopru. A nakonec věřim, že ty lidi ani nebudou mít chuť někomu nějaké smsky posílat, ať už v tom finále bude kdokoliv, protože by snad nikdo nevěřil tomu, že o vítězi neni dávno rozhodnuto. Štáb je mrkev a podřezal si pod sebou tu větev sám. Samozřejmě netýká se to skalních fanoušků Nely, ty musí být spokojeni. Ale kdyby tohle začali dělat s někým jiným, hned by byl oheň na střeše a to by bylo kritiky na ostatní soutěžící…

163
Hooper
Reagovat

Jsem si znovu přehrál upoutávku a zaujalo mě, že Rocky psal Natálce. Třeba si ještě pár dopisů vymění:-)

164
Melanie
Reagovat

158 Miky: Joj, tak takhle je silnej! A to potom jo… :o)))

159 kuna: No protože je to Tereza. :o) Ale uvidíme, bůhví co tím myslela.
Jenom si říkám, jestli to protěžování Nely vnímají také ostatní tam a jak to na ně působí.

162 J: Akorát jsem si dneska říkala, kolik lidí bude asi ochotných poslat SMS. Kdyby to aspoň vypadalo jako poctivá soutěž, tak ještě možná, ale utrácet peníze za něco, co jede stejně podle scénáře, to musí hodně lidí odradit. I když věřím, že se tací najdou (podle reakcí na FB to hodně lidí opravdu prožívá), máš pravdu v tom, že štáb tímto hodně podřezal větev.

165
jenka
Reagovat

Před chvílí to bylo vloženo na stránkách tv Prima:

I když byla Niki rozhodnutá, že s Viktorem dojde až do finále, dnes večer změní názor a půjde za Rockym, aby mu navrhla definitivní spojenectví. Nikovi vysvětluje, že i když ho má ráda, nemá sílu táhnout je ona sama dál.

Jenže o Rockyho je teď velký zájem a Niki už je po Nele druhá, která o něj stojí. Přítelkyně na život a na smrt jsou tak opět kvůli soutěživosti postavené proti sobě a kamarádství jde stranou.
Ještě ráno navrhuje Dája Rockymu spojenectví, ale Rocky jí odbude s tím, že by se měla poradit se sestrou. Gino na ni zase tlačí a vysvětlí jí svůj plán. Koho bude chtít vyhodit? A bude Daniela na jeho straně? Všichni hráči už si mohou být jisti jen sami sebou, protože začíná přituhovat. Párování bude již zítra a tentokrát bude vypadávat muž.
Dominika stále žárlí na Rockyho a podle Daniely se na něj příliš upnula. Společně se to snažily si vyříkat a něžná Dominika se rozčílí víc, než je zdrávo. Největší konflikt se odehraje mezi Rockym, Nelou a Niki. Obě dvě se totiž domlouvají s Rockym na partnerství.

Opět dnes nebude párování. :-(

166
Petra
Reagovat

162, 164 – mrkam sa aj na reakcie na FB a prave som v soku, ze tam väcsina ludi veri, ze je to naozaj realna RS, takze verim aj tomu, ze bude vela ludi sms posielat.

Co sa tyka podnikatelky Nely, tak som citala, ze MALA kaviaren a kedze je to v minulom case, tak preto je bez zamestnancov, hoci stale zapisana v zivnostenskom registri.

EvkaD – az mas v praci pristup na internet, nemozes sa divat na HP? JOJka to dava live o 22:30

http://live.joj.sk/

168
Macík
Reagovat

167) týý brďo…politici by asi dobrovolně odletět nechtěli, což ? …navíc bez zpáteční jízdenky…to by byla parádní RS :-DDD

169
J.
Reagovat

Tak dle rekapu má být párování za pár hodin, to jest, že zas dnešní den natáhnou na dva díly a zítra to budou zas dohánět tím, že tam přibouchnou další den…

170
EvkaD
Reagovat

166, já už ani nechci, jen si přečtu jak to…předem jasně dopadne!!

171
Macík
Reagovat

…hmm…klidně hafík médana odstřelí :-DD jj, tak to je :-D

172
J.
Reagovat

Tak když nepočítám ten jejich poslední týden, kdy má být top10 a asi už se ty páry měnit nebudou, tak jim by mělo zbývat ještě nějakých 20-25 dní (v tv cca 4 týdny či víc, dle střihu) a oni už hází okem po finále? To je ještě nějak brzy ne?

173
Hooper
Reagovat

172: Být ve dvou třetinách etapy v čele pelotonu neuškodí.

174
Melanie
Reagovat

172 J: Otázka je, jestli vědí, kdy má být finále. Teď Niky řekla, že finále bude možá dřív než si mysleli. Zajímalo by mě, jaké mají informace a jestli vůbec vědí, jak bude finále probíhat – tedy že budou pravděpodobně rozhodovat vyřazení.

175
Macík
Reagovat

…Evko, dneska se ještě nevyřazuje, tak se klidně divej :-DD…

176
Kata
Reagovat

macíku – Náhodou Nikola Nika neodstřeluje, jasně řekla, že by ho nikdy nevyhodila, čili já furt doufám, že mu pomůže. Nikol je akorát tak naivní, že si myslí, že Rocky je silnější partner pro ni. Což je možná v hotelu (my nevíme co se tam skutečně děje), ale v reálu podpoře diváků fakt ne. Srandovní jak se o něj holky perou:-) V hotelu je asi nejvýraznější, ale z obrazovek to tak nevypadá.

177
Anonymní
Reagovat

Proboha, jak ta 2 eNka prisla na to, ze je Brumla nejsilnejsi? Vzdyt je to slaboch! S Nikem by to Nikola take daleko dotahla.

178
J.
Reagovat

Mno jo, ale jestli dorazí ještě pár nových hráčů, co by jim pomohlo, že utvoří pár, když jednoho z páru může nakrásně další příchozí odstřelit…
Teď to spíš vypadá, podle toho co tam řikají: Niki – Finále bude možná dřív než si myslíme… Nela – Jestli tu teda ještě budeme… Jak kdyby už tušili, že tam přiběhne paninka s bouchačkou :oD

179
EvkaD
Reagovat

175…já vím, ale ty intriky na něj fakt nechci vidět…však vy mi řeknete:-)), takže Niki řekla, že jej nepodrží?

180
Macík
Reagovat

vikouš…to je s nima zááhul :-DDD…muhehehehe…a má recht…

181
Macík
Reagovat

179) jo…prej nebude táhnout dva …

182
Macík
Reagovat

…179) jinak hodila i bobek na neluš :-D

183
Melanie
Reagovat

179 Evka: Ne že ho nepodrží. Nechce s ním být v páru, ale nechtěla by ho vyhodit.

180 Macík: Jo, Vikouš je z nich dobře zoufalej. :o) Ale dobře to Daniele vmetl. Ovšem nějak pozapomněl, že i on měl možnost Nelu vyhodit a neudělal to.

184
Melanie
Reagovat

Je tam ještě vůbec Martin?

185
EvkaD
Reagovat

183…a co Daniela?? Poslechne jak pes toho, co si holí nohy a lepí řasy a Nika vyhodí…ach jo!! Ze zítřejší ukázky vám asi pak bude jasné jak to vypadá..napište, už asi nebudu moct pisat, jen číst!! Všem díky:-))

186
Macík
Reagovat

evko, ale Niki bude médana varovat :-D

187
Macík
Reagovat

…tak evko, možné se médan zachrání :-DD…dostal befel …

188
Hooper
Reagovat

Nemuseli by taky často používat slovo jakoby.

189
Prochor
Reagovat

Já bych Nikole přál aby vylítla intrikánka jedna hnusná.

190
Kamca
Reagovat

Tak ted u me Niki stoupla, az mi slza ukapla. Ten medan je bezradny, co se intrik tyce.

191
Macík
Reagovat

183) přesně tak :-D…no, jinak Nelina de po médanovi tutově najust Nikole, páč jí laskavě nepřenechala brumlu :-DD

192
k
Reagovat

Jeje to by se mi líbilo, kdyby to Niko vyhrál s někým jiným v páru než s Nikolou, jak by se pak tvářila.

193
Melanie
Reagovat

189 Prochor: Tak Nikole hraje jak může, já jí to nezazlívám, bez intrik se už teď do finále dostat nejde. A trošku u mě stoupla, že chce Nika podržet.

Zato Nela, to je mrcha! Jde za Nikem, jak je bezvadnej kluk a bla bla bla a pak stoupni si za Dáju, když ví, že ho to pošle domů. Dobří hráči intrikují, ale takhle lhát někomu do očí… Paní pravda. :o)

194
PetraK.
Reagovat

Ježííííííš, už to prosím přestaňte natahovat! Zase díl o ničem, ještě že na jiném programu začali dávat Dokonalý svět a je možné přepínat, protože reklamy se jim zázračně nepřekrývají :-)

195
Macík
Reagovat

…tak jak to teď máme ? mirda tam šoural sem a tam, tak kdoví, za koho si stoupl ?…týjó, já v tom mám bordel…já vím akorát nikola + brumla :-D…jinak mám ouplně duto ???…máte někdo přehled trošku ???

196
Melanie
Reagovat

Je čas na návrat Natálky. :o)))

197
Kata
Reagovat

Evka: takže dnes to bylo hrozný. Skoro všichni chtějí vyhodit Nika- Viktor, Nela, Dominika, Martinovi a Michalovi je to fuk, Mirek by chtěl vyhodit Gina nebo Nika a Daniela sice Nika vyhodit nechce, ale boji se Viktora. Jen Rocky a Nikol Nika vyhodit nechtěji, ale chtěji byt spolu v paru, protože si mysli, že už bude finale. Rocky a Nikola nevěděli o plánu na vyřazení Nika jako jediní. Nakonec ale Daniela naznačila něco Niky a ta se dovtipila a šla hned za Nikem ať si za Danielu nestoupá (Daniela chce být s Viktorem v páru).Nikol bohužel nedošlo, že ostatní holky Nika taky nezachrání! Dominika ho vyhodí 100% a Lili asi taky. Nikola se sice jako jediná se snažila zachránit Nika, ale asi se jí to nepovede. Chudák Niko!

198
Melanie
Reagovat

195 Macík: Mirek půjde za Nelu.

199
ir.
Reagovat

Niki méďana v poslední chvíli varovala. Méďan tam mezi nima lítá jak veverka v bubnu, ovšem svojí rychlostí, takže asi tak, že frrrnk, frrrnk a želvy byly pryč.

200
Macík
Reagovat

196) týý, ale víš, že máš asi pravdu ??? tak to by byl masakr !!! :-D

201
Hooper
Reagovat

196: Pro návrh

202
Prochor
Reagovat

Každopádně Mirek řekl nahlas pravdu, že Niko tam jen sedí a chlastá a nula od nuly pojde. Úplně zbytečnej hráč.

203
Ludmila
Reagovat

Niko se nezachrání Viktor při vyřazování stál myslím poslední

204
Macík
Reagovat

199) muhehehe…

205
Kata
Reagovat

prochor: U mě právěže Nikola stoupla, já bych nečekala, že ona jediná Nika varuje a ostatní se zachovají takhle zbaběle a hnusně. Na Nelu nemám slov, paní pravda. Mě ho bylo tak líto, jak mu valila šrouby do hlavy, že si má stoupnout za Danielu. Michal a Martin,“kamarádi, nikdo ho nevaroval. Nik poletí zítra a Nikol příští týden, paní pravda se o to postará.

206
Macík
Reagovat

…203) no, záleží jak se, asi tak za hoďku, rozhodne Liv…a jestli se rozhodne pro médana, tak to dodrží a poletí někdo jiný :-D

207
Petr
Reagovat

Teda ta animatorka, to je fakt sila, to jsem jeste nevidel, tomu rikam sladka zmije. !!!

208
Macík
Reagovat

198) no jo, říkal to :-DD …ale ???

209
Ludmila
Reagovat

Pořád jsem nepocopila, proč chce Nikol Brumlu, ani Brumla ani Meďan hráči nejsou, ale Meďan je věrnej až za hrob a sympatickej, ten by Nikol vždycky podržel

210
Petra
Reagovat

Ja to nepochopim, preco vsetky chcu toho odporneho Brumlu????

211
Valerie
Reagovat

Hm, finálový pár Niko-Livia by se mi líbil, už jen proto, jak by byla Niky nasraná. :D

212
Hooper
Reagovat

S Viktorovou definicí silného hráče souhlasím.

213
ir.
Reagovat

Tak dneska to byl trochu intrikánskej fičák. Kdyby tam bylo víc Vikoušů a Nikol, tak to mohly bejt šachy, ale s tím materiálem co tam je, tak to bylo fakt jen člověče nezlob se.

214
Hooper
Reagovat

211: Tak tak. Ale u Livie bych radši viděl Viktora.

215
janka
Reagovat

Viktor jde poslední a půjde každopádně tam kde bude stát Niko.jinak si cením Niky za varování.JE JASNÉ ŽE MĚL NIKO SPOUSTU ČASU NA HRANÍ. MRZÍ MĚ TO ALE JE TO FAKT. TAK ZÍTRA U PÁROVÁNÍ.

216
Kata
Reagovat

Valerie – ale Nikol se jediná snaží Nika zachránit, myslím, že by mu finále přála. mě se chce zvracet z Michala a martina, ti mě tak zklamali, že k tomu nemám co dodat. A Nela? jakože mě byla protivná, ale jak Nikovi zákeřně nakecávala, hnus velebnosti. Nikola je akorát tak pitomá, že si neuvědomila, že pro lidi je daleko sympatičtější Niko než Rocky. Ale to je její mínus. Ale stejně ji Nela vyrazí příště, tak je to fuk.

217
Petra
Reagovat

203 – tak Nela urcite postavila Viktora az po Nikovi. Ale mozno si to Viktor rozmysli?? Kedze ho Nikola ‚podrazila‘??

218
Hooper
Reagovat

Ale Viktorovi bych Dominiku fakt nepřál.

219
Macík
Reagovat

211) otázkou je , zda-li by médan dokázal bejt věrnej Liv, kdyby ho hafan ukecávala, aby se k ní vrátil…kdoví, co brumlův mozkopinďas ještě vyvede ???

220
Kata
Reagovat

Janka – je to samozřejmě fakt, i teď když se má zachránit, tak moc nic nedělá. To mě štve protože bych ho chtěla v HP. Ani za tou danielou nešel, jen čeká a to je samozřejmě blbost. Jediná možnost záchrany Nika je Livie ale já tomu nevěřím.

221
k
Reagovat

No tak u Nikoly si myslím, že ho chce zachránit spíš jako pojistku pro sebe, než že by byla tak strašně hodná. Ví, že on za ní vždycky půjde, což je rozdíl oproti jiným holkám, tak těm se nedivím, když ho chtěj vyhodit. Jen mě fascinuje rozdílné vnímání jednoho člověka – Viktor se ho snaží zbavit jako nejsilnějšího hráče a zároveň ho Nikola pokládá za slabého a proto s ním nechce být (což je od ní teda taky není dvakrát hezký, že ho klidně vymění, když se k ní chová celou dobu krásně a obětavě).

Moc bych si přála aby byl Niko s Lili (myslím, že ta by ho proti viktorovi nevyhodila, ale musela by si být jistá, že hned nepoleze zpátky za Nikolou a že spolu budou moci vytvořit stabilnější pár). Ti by pak mohli být hodně silní.

222
Valerie
Reagovat

216 – Určitě je to nějaké nedorozumění, brambora by nikdy nikomu nevrazila kudlu do zad, ona není falešná, ona jediná je upřímná. :D

223
Melanie
Reagovat

220 Kata: Niko má teď jedinou šanci – navalit klíny do hlavy Lily. Viktor nemá nejlepší pověst a nebylo by snad tak těžké ji přesvědčit, že Vikouš by ji dál nepodržel. Jenomže to by to nesměl být Niko. :o)
Srábci Martin a Mišo – co dodat, chtěj si chránit pozadí. Teď se jim to možná povede, ale na dlouho to není.
Z kluků tam hraje jedinej Viktor, ačkoliv mi není extra sympatickej, ale jedinej se o něco snaží. Možná ještě Mirek, ale to teprv uvidíme, jak se vybarví.

224
Kata
Reagovat

219 – teď jde jen o to, jestli Livie Nika zachrání. A o tom dost pochybuju. Nechápu proč Daniela dala slib Viktorovi, jejdamane on s ní stejně nezůstane a bude s Nelou.

225
Valerie
Reagovat

219 – méďan by podle mě za hafíkem byl schopnej udělat tlustou čáru.

226
Hooper
Reagovat

Cywe, ta Trojanka2 je taky fakt úplně vylízaná. Zbytečnej člověk ve hře.

227
janka
Reagovat

JESTLI PŮJDE NIKO ZA LILI ,VIKTOR TAKY, TAK TO BUDE MÍT HOLKA TĚŽKÉ.NIKO SE OD ZAČÁTKU UPNUL NA NIKOL A VŠECHNO OSTATNÍ ŠLO MIMO NĚJ. SNAD SE TOTAM ZÍTRA NĚJAK ZVRTNE A NIKO ZŮSTANE,DRŽÍM MU PALEČEK.

228
Kata
Reagovat

melanie – přesně, jenže já myslím, že on valit klíny nebude. Což je ten důvod proč ho ostatní považujou za slabého hráče. On prostě bude sedět na pokoji a čekat. No a tím se nezachrání. Ach jo.
Srábci M a M – sice se zachrání ale kdo jim pošle sms? Jakože se zachovali dost trapně a zbaběle.

229
Elko
Reagovat

Toto bolo, čo? Aká faloš, intrigy… skončilo kamarádičkovaní :-) …ale uznávam sú v hre a hrajú. Nikča však asi zachránila Nika, predsa len nejde cez mŕtvoly.

230
Ludmila
Reagovat

Proč chce vlastně domovnice vyhodit Meďana cždyť on vždycky věrně s touhle partou držel basu?

231
Petra
Reagovat

Niko pojde k Lily a tam si Viktor netrufne, lebo nevie na stopro, koho si ona vyberie.. Vypadne Miso.

232
Prochor
Reagovat

226 odpovídá přesně na 224 :-)))

233
Ludmila
Reagovat

A kotoulista krom toho že je ošklivej, nudnej, nesympatickej, tak je taky ukázkově křivej

234
Hooper
Reagovat

Takže čivava je s bramborou a Rocky s animátorkou? Dle upoutávky…

235
Petra
Reagovat

Poradie: Niko, Miso, Martin, Viktor.
Nech vypadne Miso, je to maly hajzlik…

236
Lenna
Reagovat

Dneska se mi to líbilo, kéž by bylo takových Viktorů a Nikol v této RS více, zítra Niko asi nevypadne, podle mě půjde domu Mišo,akorát furt nechápu ten vztah Rocky a Nikola, já myslela, že se zas tak v lásce nemají.

237
Elko
Reagovat

Nela naschvál určila Nika ako tretieho v poradí… definitívne sa spojila s jej najväčším nepriateľom Ginom, sila.

238
jenka
Reagovat

Kdyby Nela nebyla amazonkou HP, určitě by si něco vymysleli proč musí Nela určovat pořadí. Štáb jí určitě vůbec nenadržuje.

239
ir.
Reagovat

Nelka nasadila svoji nejtvdší zbraň, uražení a pláč, divím se, že brumla nevyměkl.

240
Macík
Reagovat

233) už od tý doby co tam předváděl tu mírně hystericky „ufňukanou“ scénku na terase, když označil Vikouše…

241
Macík
Reagovat

237)..a dle mého mdlého úsudku, je to i Nelina odplata za to, že ji Nikola pod nosem vyfoukla brumlu :-D…i když je fakt, že zrovna tak jako vikina, nechápu proč ???

242
Melanie
Reagovat

233 Ludmila: Je to tak a je to úsměvný, když si vzpomenu, jak tam nastoupil jako děsnej tvrďák a pustil se do Tomáše, že se tam jen veze. :o) No ale není první, kdo po pár dnech změknul.

243
Elko
Reagovat

241: dnes teda čumím, čo sa tam dialo… Paradajci predviedli taktické čachre-machre ako naše holky v predošlých komentároch :-)
Zajtra bude asi výživný rekap, že jo? :-)

244
Macík
Reagovat

225) ???…

245
Macík
Reagovat

243) ???…

246
ir.
Reagovat

247) tak Nela se snaží oslabit Nikin tábor a meďan, ten by za ní stál jako skála i kdyby udělala cokoliv. Nela tam nemá nikoho kromě nováčka Mirečka. Vikouš je s ní pro tento tah, musel to přehodnotit, když Nikča se rozhodla jinak.

247
Bludička
Reagovat

Tak podle mě je teď zásadní, jestli Viktor půjde za Nika ať je kde je, nebo si bude chtít být jistej flekem… Niko půjde stopro z Lívií, ale tam to Viktor nemá tak jisté… takže buď to riskne a bude to drama, nebo půjde za Trojanku a tam bude stát kdo?

248
Petra
Reagovat

242 – ja si myslim, ze vyhodit Tomasa bol ukol od stabu. Uz sa im tam nehodil..

Teraz bola uputavka na zajta. Mam pocit, ze dvaja stali za LIVIOU!!!! Nikola plakala. A potom sa objimala s Nikom. A vraj vypadol ‚silny hrac‘.. Hmm, Viktor???????

249
Karel
Reagovat

Brumla je nejenze promiskuitni, ale i ponekud blbej, ovlivnitelnej a neni mi jasny, proc je povazovany za silnyho hrace. Nela na tom bude lip s Mirkem, Medan je stejne jako Miso a Martin zbytecny, jen je sympatictejsi, A chlapi, co zerou Nikolu, jsou tupci a trubci.

250
Bludička
Reagovat

aha, zaznamenal jste někdo teďka tu upoutávku na jojce? :D tak už se snad ani zítra nemusíme koukat :)

251
Elko
Reagovat

248: a Nela sa háda s Niki a teraz to nebola taká mäkká hádka ako tie posledné dve… už se perou, už se perou :-)

244: čo mám vysvetliť? :-)

252
Macík
Reagovat

246) …to se Neluš ještě ale namaká :-D páč Nikola si vybudovala pevnost :-D

253
Kata
Reagovat

Karel – Rocky fakt není silnej hráč, ale asi v hotelu to viděj jinak. Jsou zavření a už jim poněkud kape na karbit:-) A navíc oni asi za sílu považujou, když dokáže někdo zařvat nebo je arogantní, čili v tom smyslu jsou fakt nejsilnější Nela a Rocky.

254
Petra
Reagovat

250 – hej, co si z toho pochopila, ja som nestihala tu scenu po parovani :(

255
Kata
Reagovat

Bludička: já to neviděla a co tam bylo?

256
Macík
Reagovat

…251) tak teď jsem právě švihla s myší…a letím na faru :-DD

257
Macík
Reagovat

elko, nič :-D…já jen netuším (???)…jesli bude čas na rekapík…ale jsetli mi chceš něco vysvětlit, tak můůžeš :-DD

258
Miky
Reagovat

Tak dneska se mi to začalo líbit… Vypadá to jak dobře rozehraná šachová partie. Moje sympatie k Niky gradují, ať to vidí kdo chce jak chce, pro mě je to hráčka č.1. Myslím, že Brumlu si vybrala proto, že to je způsob, jak oslabit Nelu. Body i za to, že Nikovi vyložila karty, že do finále chce s Brumlou a že ho varovala před manévrem Gina a Nely. Kam se na ní svými tahy hrabe Viky.

Niky zvládá intriky stokrát líp než Viky.
Viky-Niky, Viky-Niky, mám z nich tiky :-))

Zítra to vidím takto
Rocky – Nika
Mirda – Nela
Niko – Lili
Mišo…. ať si stoupne kamkoli, letí
Martin – Domča
Viktor – Dájina

Jak to vidíte vy?

259
Macík
Reagovat

…hej …tak řekněte mi taky někdo, co bylo v tý upoutávce, ať už můžu táhnout do pelechu …dík :-D

260
Macík
Reagovat

258) já to ráda uvidím…stejně, jako ty :-DD…jinak dneska fakt dobrý šachy :-DD

261
Bludička
Reagovat

ukazovali přesně dvojice na párování… to bylo tak rychlý, že jsem to nedokázala zpozorovat, ale moderátor řekl, že hotel opustí překvapivě jeden z nejsilnějších hráčů a ve všech ukázkách poté jsem si nevšimla jedině tak Viktora. Niko tam byl vidět až až. takže podle mě Niko půjde za Lily a Viktor, příliš si jistý svou náklonností u Lívie, to riskne no. A půjde on.

262
Petra
Reagovat

258 – tak aj ja som cely den videla ako vyleti Miso, ale ta uputavka ma zmiatla… Vypadne sllny hrac. Dvaja stali ASI pri Lily. Inak som nestihala, ukazali aj scenu tesne po vyradeni..

263
Kata
Reagovat

Bludička – To může být zase jako minule, když to vypadalo, že vypadne Nikol a předminule, když to vypadalo, že vypadne Viktor a nevypadl. že tam byl Niko až až je možná schválně, ale díky za info, aspoň naděje.

264
Elko
Reagovat

261: Viktor sedel na teresa, keď sa hádali nie? Ale je pravda, že tie strihy boli také rýchle, že som nestihol nič :-) ale bolo to divne zostrihané, prišlo mi, že sú tam aj scénky z pred párovania.
Ja som sa tiež potešil, že sa objímali Niko s Niki.

265
Bludička
Reagovat

tak samozřejmě, že to může být natočené schválně úplně naruby. tu ukázku kde měl vypadnou niko jsem neviděla, ale popravdě, ta ukázka kde měl jakože vypadnou viktor, tak to mi vůbec nepřišlo, naopak. to bylo nepovedené.

266
Bludička
Reagovat

tak nééé :D teď jsem viděla, že viktor si stoupne za Dáju! sakra, já si nikdy nevšimnu, kdo tam chybí…

267
Macík
Reagovat

…děkuji :-D…brou …

268
Petra
Reagovat

266 – Ano, vraj to nie je Viktor a Niko, kto stoji za Liviou, ale Niko a Miso. To by mal vypadnut predsa len Miso. (Ale preco potom hovori komentator, ze vypadne SILNY hrac???)

269
Kata
Reagovat

Tak jsem si nahrála upoutávku a bohužel vypadne Niko. Za Livií nestál Viktor a Niko ale Niko a Michal a Livie si vybrala Michala!!! To snad není možné. Pokud to tak bude tak tím u mě skončila i ona. Proč sakra Nikovi lhala? Viktor ji asi ukecal. Bohužel. Na konci jsou tam všichni kluci kromě Nika.

270
Petra
Reagovat

269 – tak az to je tak, tak Livia je hlupana. Hlavne ze hovorila, ze sa jej to nepaci, ze ju Viktor chce pouzit na vyhodenie Nika.. Kvoli Viktorovi vyhodi Nika?? Viktor na nu predsa prdi..

271
Kata
Reagovat

Livie jsem si myslela je chytrá a ona je asi ještě pitomější než ostatní. S kým si myslí, že bude v páru? Mišo – naprosto nezajímavej, bez šancí s ním se někam dostat a Viktor ten se na ni vykašle zvysoka.

272
Klaris
Reagovat

Njn, když v HP taky o sobě každej prohlašuje, že je silnej hráč :-) Přijde mi to stejně úsměvný, jako když komentátor říká, že Dominika je nadějná zpěvačka :-D

273
Petra
Reagovat

269 – dufam, ze sa mylis, ze je zo len hmlivo zostrihane a ze predsa len vypadne moj tip Miso :)

274
Kata
Reagovat

Bohužel. Já jsem si nahrávku stopla a stojí tam všichni kluci za holkama a chybí jen Niko. Je jich tam 10 a Niko ne. A ještě Martin se tam obekuje, trapák, který věděl dva dny, že je Niko ohroženej.

275
Petra
Reagovat

Booze, tak to potom stab dobre posral. Co pred mesiacom nevedeli, ake ma Niko sympatie divakov??

Inak zvlastne, ako Viktor je zastancom toho, ze sa maju vyhadzovat najprv silni hraci a ide po tom, kto len „zabera miesto“?? Cudneee…

276
Kata
Reagovat

štáb je fakt úplně mimo, vůbec nepochopili, kdo je oblíbenej. Podle mě ho chtěli vyrazit, i když nechápu důvod. Asi si taky mysleli, že je „slabej“ hráč. Nikovi mohli dát imunitu a dali ji Rockymu a Nele možnost Nika vyřadit řazením kluků. myslímže to je důvod proč tak natahovali vyřazování, aby tam byl Nik co nejdýl.

277
anabel
Reagovat

tak Viktor Lili určitě vysvětlil, že pro ni není dobré vybrat si Nika. Ten bude vždycky stát při Nikole, takže pro Lili je jakože výhodnější podpořit Viktora. Ten ji na oplátku podpoří příště, protože půjde po silné hráčce, nejspíš Nele. Takže Nika mohla zachránit jedině Nikola nebo Nela. Obě ho hodily přes palubu… Viktor se jim určitě odvděčí…

278
Mikes
Reagovat

Co se týče psaní na FB, příp. v diskuzích pod samotnými pořady, tak tam píší vesměs děsné nanynky, co to fakt celý žerou. A věřte tomu, že takových diváků je hodně, jako že na druhé straně je spousta lidí, co se na to nedívají ani náhodou už z principu. Takových, jako jsou lidi na Panáčkovi, co se na to dívají jen kvůli tomu, aby si z toho všeho společně mohli dělat prču, už moc není. Takže věřte tomu, že těch smsek bude neurékom. Ostatně, prý má Nelina na FB plno příznivců, většinou prý mladých holek, které se v ní vidí. Není to samo o sobě strašný?

279
Hooper
Reagovat

278: Tak není tajemství, že Nela je u středoškolaček dost oblíbená a ty určitě sms posílat budou.

280
kata
Reagovat

Anabel: Niko by se na Livii evykašlal, jemu jedinému se tam dalo veřit. A nemyslím, že by se vrátil k NIkole, kdyby slíbil Livii partnerství. No pokud věřila Viktorově kecům víc než Nikovi, tak je Livie taky total blbá. Tím, že ho odstřelila má velké houby – Michala. A ten je tam největší nula. Viktor na Livii kašle, vždycky si radši vybere Nelu nebo Nikolu, protože jsou tam dýl.

281
kata
Reagovat

Hooper: pro mě už je teď jedinej cíl, pokud se ještě po dnešku budu dívat, když vypadne Niko, kterému jsem fandila. A ten cíl – aby nevyhrála Nela. Nefandila jsem jí nikdy, jak byla arogantní a urážlivá atd., ale potom co včera předvedla se modlím, aby nevyhrála, ale od štábu už to má předplacené, čili marná snaha. Když jela Nela proti těm, co se bránili nebo bojovali proti ní, tak dejme tomu. Ale jít za Nikem, který ji celou dobu bránil, který jí věřil a zákeřně mu vemlouvat, aby se nechal vyhodit Danielou. Hnus. Hnus. Martin a Michal zbabělci a trapáci, k nim nemám co dodat, ke „kamarádům“ a Livie, pokud Nika vyhodí (a on třeba neodejde sám nebo tak něco), tak je trubka, protože vybrat si Michala to už snad ani není blbost ale mentální zaostalost.

282
Radek
Reagovat

281
A Niky je podle tebe ctnost sama. Ona jedina tam nika strasne miluje, ma ho strasne, ale strasne rada a presto ho vedome ohrozuje, ma s nim nejsilnejsi vztah a presto z hodiny na hodinu otaci a chce byt s rockym, ktery byl do te doby pro ni povl. Je mne lito, lidi, co toto nevidi. Musi to mit v zivote tezky. Navic jeste radi segre, ktera se boji, ze kdyz vyslepici to o nikovi co ji poradil superman, tak ze ji nebude viktor verit (coz je logicky) a ctnost v rouse nikine ji poradi, ze pak bude z viktorem a blba daniela na to skoci. Takze ctnost radi vlastni krvi podrazit viktora s tim, ze ji pak vuktor bude verit. Demence je proste prilis rozsirena.

283
Radek
Reagovat

276
„Nele možnost Nika vyřadit řazením kluků. myslímže to je důvod proč tak natahovali vyřazování, aby tam byl Nik co nejdýl.“

co to prosim te placas? Natahuji to proto, ze nemaji co vysilat a ne aby tam niko byl co nejdyl, kdyby ho tam chteli dyl, tak by ho nenechali vyradit, pokud dnes vypadne.

284
EvkaD
Reagovat

282, Radku souhlasím…Niki je odporná, člověk to dlouho nechtěl připustit…vždyť on ji chránil, papoškoval kolem a ona ho odstřelila rychlostí světla…jen ona mohla jeho zachránit, před kýmkoliv..

285
Prochor
Reagovat

Niky po tom, co jí Viktor neposlal domů logicky dospěla k názoru, že se může spolehnout jen na Rockyho, který zatím zradil každou ženskou. Ženská logika nikdy nezklame:-)))

286
vipera
Reagovat

Asi začnem fandiť Nele a Nikole. Zatial každý, komu som fandila vypadol.

287
Mikes
Reagovat

285 – Prochore, ty si těmi šovinistickými poznámkami koleduješ. Spoléháš na to, že už je konec diskuze a nepřijdou ti sem nadat Ajda, avatarka, bazinga a spol,, viď?

Přidat komentář