Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: kdo vypadl 21.5. a jaké to vlastně bylo (rekap)

21. Květen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4488 w=420]

Hlas Česko Slovensko má za sebou další špatný týden.
Sledovanost ČR: Na Nove se dívalo na finálový přenos jen 700 000 diváků. Prima vysoce bodovala se seriálem Cesty domů.
Sledovanost SR: Na Markíze se na Hlas podívalo pouze 300 000 diváků. Výrazně ho porazil Panelák a Geissenovci na Jojke.

Na úvod rekapu si dopřejme konečný výsledek dnešního večera v Hlase ČeskoSlovenska, tedy kdo vypadl. Prvním, kdo se nepodívá do dalšího kola Hlasu je Daniel Mrózek z týmu Pepy Vojtka. Dalším, kdo si za týden již nezazpívá je Dominika Šuľáková z týmu Dary Rolins. K ní se přidá Kateřina Petráňová z týmu Michala Davida. Ani ta si již v Hlase naživo nezazpívá. Stejně jako Nikoleta Spalasová z týmu Rytmuse. Nyní se pojďme podívat, co tomu všem předcházelo

Společný otvírák

Queen – I Want It All

Merťas: Dvanáctka finalistů se nám představila v plné polní. Celé osazenstvo skvěle odzpívalo a jako celek to na mě působilo kompaktně a vyrovnaně. Společný song nám ukázal, že v Hlasu je stále několik ohromně kvalitních a sympatických zpěváků.

DJ Vlado: Velmi slušné a energické číslo na úvod. Jediné, co mi vadilo, že prostor nedostali všichni finalisti rovnoměrný, někteří zpívali hned dvakrát a jiní vůbec. Jinak to byl ale v rámci všech společných songů nadstandard a a památka legendy Freddieho Mercuryho tak byla uctěna velmi dobře.




Dominika

Evanescence – Bring Me To Life

Merťas: Dominika si v minulém živáku nastavila laťku hodně vysoko. Obávám se, že minulé vystoupení zůstane nepokořené. Vybrala si nesmírně těžký song od Evanescence a od začátku bylo jasné, že to není úplně to pravé ořechové. Falešné pasáže, pak zase kvalitní party. Celé vystoupení jelo jako na houpačce. Dominika nevybrala dobrý song a pro mě ho nezvládla. Nemá tak silný hlas a myslím, že se ve vystoupení snažila dost přeřvávat, tlačit na pilu a jako celek to bylo kostrbaté.

DJ Vlado: Zatímco minule jsem vyloženě chválil Dominičin účes, tentokrát však musím zařadit zpátečku, jelikož „přílivová vlna“ je bohužel zpátky. Copak si Dominika neuvědomuje, že jí podobné experimenty šíleně nesluší? Nemluvě o tom, že opět odhalila svou špatně oholenou půlku hlavy, která působí, jako kdyby ji stříhal Stevie Wonder. Ale teď k výkonu. Tady se poprvé rozcházím s Merťasem, mně to nepřišlo vůbec špatné. Začátek byl pravda poněkud nejistý, ale od prvního refrénu se Dominika rozjela slušně a dodala této písní nový a poněkud syrovější rozměr. Její nejlepší výkon to ale nebyl, ten si Dominika vybrala minule.

Brunno

Michael Bolton – Love Is A Wonderful Thing

Merťas: Brunno je určitě muzikant, ale v Hlasu s každým dalším kolem výrazně ztrácí na své kolegy. V aktuálním živáku se sice pral jako lev, možná za mě jeho nejlepší vystoupení v Hlasu, ale já prostě nevidím žádný potenciál. I když jeho vystoupení bylo povedené a dokonce hezky poslouchatelné.

DJ Vlado: Díky výběru svižnější písně se mi tento Brunnův výkon líbil více než většina jeho předchozích, jako celek to rozhodně působilo méně kýčovitě (tedy kromě té exhibice na závěr). Jinak mě ale toto vystoupení nechalo víceméně chladným. Navíc se musím opakovat v tom, že Brunnovo neustále zvedání očí v sloup vypadá fakt šíleně. Brunnovi by nezaškodilo, kdyby s ním Michal David trénoval přímý pohled do očí ve stylu četníka Cruchota („Sem se mi dívejte!“).

Nikoleta

Michael Jackson – Dirty Diana

Merťas: Nenápadná sexy tygřice se bála songu Krále popu, ale její obavy byly zbytečné. Nikoleta odzpívala skvělé vystoupení, které bylo hlasově super. Bohužel mají koučové z části pravdu, chyběl tomu malinko drajv, ale jak říkal Pepa, konec byl sexy a tahle soutěž je hlavně o zpěvu, ne o poletování na pódiu. Takže za mě Nikoleta ano. Energií ať si mlátí David sám na svých popíkových koncertech. Leoš ho pěkně setřel a krapet se otřel o moje bydliště, o Trutnov. A věřte, že Leoš nekecal. Jeho vystoupení jsem u nás viděl a David o choreo moc mluvit nemůže.

DJ Vlado: Tady se musím přiznat, že technicky méně dokonalé podání Mira Šmajdy mě bavilo mnohem víc. Nikoleta zde působila šíleně umytě a málo energicky, což k této „hříšné“ písni neodmyslitelně patří. Tím, nemyslím, že Nikoleta měla předvádět divokou show, jak jí radil Michal David, ale i zpěv mi přišel málo temperamentní, například v refrénu se málo opřela.

Bára

Adele – Make You Feel My Love

Merťas: Podruhé zacílila na slavnou Britku Adele. Poprvé se jí vystoupení povedlo. Make You Feel My Love je jiné kafe. Song plný emocí znám z mnoha coverů a laťku mám též vysoko. A Bára by lehce přeskočila, protože jemnou skladbu dala s přehledem a možná to bylo její nejlepší vystoupení v soutěži. Co mi strašně vadilo byl ten zatracenej vibrafon. Úplně mi kazil výtečný dojem z vystoupení. Nevím jak to působilo na vás, ale mě to neskutečně rušilo. Radši bych ji viděl u klavíru. Bára fantasticky odzpívala a její vystoupení aspiruje na nejlepší číslo večera.

DJ Vlado: Doprovod vibrafonu byl zajímavým osvěžením, i když to bylo podle mě spíš na efekt. Jinak Bára zazpívala velmi dobře, ale mně osobně její podání této písně příliš nesedlo. Nikdo by neměl zapomínat na to, že tohle je původně dylanovka a zatímco jak Adele, tak Alžběta Kolečkářová zpívají tuto píseň s pokorou k „bohovi“ světového folku, jakým Bob Dylan bezesporu je, tak u Báry jsem podobný pocit neměl. Těch všelijakých ozdůbek tam bylo na můj vkus příliš. Navíc mám pořád pocit, že Bára se nedokáže zbavit přehnaného herectví, které pro mě její projev pořád dost sráží.

Miloš

Mandrage – Hledá se žena

Merťas: Miloš si vzal první pecku od známé party Mandrage. Výborná volba, protože takhle bych si jeho repertoár představoval. Cílové publikum nakrmeno. Já si nejsem jistý jestli to Miloš v živáku zvládnul. Divačky v hale z plna hrdla halekaly známé fráze, neustálý střih tvořil akční dojem a Miloš pokorně na pódiu bláznil. Není to extrémně těžká písnička a dal ji o prsa vietnamské závodnice. Miloš tomu dal trochu drsnější hlas než v originále a ten tlak mi v takhle profláknutém songu vadil. Určitě ho musím pochválit za kreaci s porotou. Já jsem přesně tohle od Miloše čekal a vystoupení nezklamalo. Nenáročné pokoukání a hlasově stravitelné.

DJ Vlado: Musím zase zopakovat výrok Michala Horáčka z druhé české SuperStar, že špatnou píseň by excelentně nezazpíval ani Freddie Mercury. A to byl i případ Miloše a této písně. Nebyl to rozhodně špatný výkon, ale bylo to poněkud dost monotónní. V minulých kolech se mi Miloš líbil víc. Na tomto výkonu si nejvíc pamatuju střet trojúhelníku Miloš – Dara – Rytmus.

Katka

Chaka Khan – I´m Every Woman

Merťas: Černý kůň soutěže minule trochu klopýtnul, ale i tak si myslím, že je super zpěvačka. Cestu soutěží má ještě těžší, protože ji energii užírá zákeřná mononukleóza. Katka makala jak fretka. Hlasově výborná, možná nejčistší a nejoriginálnější barva hlasu v soutěži. Výběr songu byl super. Ale… Nedokážu posoudit, jak moc ji nemoc limituje, ale v živáku to byla malinko houpačka. Chvíli dobrý, chvíli špatný. I když mám Katky hlas moc rád, řekl bych, že bude kandidátkou na dnešního padáka.

DJ Vlado: Katčina barva hlasu se k této písni hodila, což je ovšem jediné pozitivum, které k tomuto vystoupení mohu říci. Katce její mononukleóza ubrala na energii, takže celý výkon působil dost lekle. Navíc tam měla poměrně i dost zaváhání. Pro mě jednoznačně nejslabší výkon večera.

Anička

Brandi Carlile – The Story

Merťas: Mega favoritka otevřela druhou polovinu večera. Nastražme uši. Vlado to ve svém posledním článku cítil. Anička se vrací na vrchol. V takovéhle formě ta holka nemá moc konkurenci. Kytara, pokora a super song. Od začátku do konce výborně vystavěný a bylo to pro mě její nejlepší vystoupení v živácích. Legendární Adele ze soubojů to nepřekoná. Přesto na její bedra musím snést nepatrnou kritiku. Anička skvěle začala a vystoupení parádně rozjela, dobře ji šly přechody a jela na plný plyn. Jenže já myslím, že ten plyn ke konci ztrácel turbo. Přišlo mi, že na konci se objevilo falešno, které pramenilo z ne úplné koncentrace. Jestli má být 100% favoritkou na vítězství tak musí kralovat po celou dobu vystoupení a na konci ztrácet šťávu. Tudíž královna k vrcholu klopýtla.

DJ Vlado: Anička is back. Po dvou nepříliš přesvědčivých výkonech se vrátila se svou kamarádkou kytarou a opět předvedla výkon, na který jsme u ní byli zvyklí v prvních kolech. Začátek byl pravda trochu nejistý, ale pak se Anička rozjela a zvlášť v refrénu dala vyniknout svým překrásným křišťálovým výškám, kterými je její hlas specifický a nezaměnitelný. A vůbec nejkrásnější byly ty nejjemnější pasáže, kterých dosud Anička až tak moc nevyužívala. Na co bych byl ovšem zvědav, je její píseň ve slovenštině, to by mohl být velký zážitek. Každopádně tento výkon zcela určitě řadím do nejlepší trojky večera.

Daniel

Lucie – Chci zas v tobě spát

Merťas: Přiznám se, nejsem velkým fanouškem hudby Lucie a Kollera. A song pro živák je tak notoricky známý a pro mě otravný, že v autě vždy přelaďuji rádio. Daniel mi dal písni lepší rozměr. Hned na začátku mě napadlo, že je to lepší než originál a Dara mi vzala úplně slovo z úst, bylo to mužné. Skvělé vystoupení, které má postupové parametry.

DJ Vlado: Tato píseň je zřejmě nějaká prokletá. Minulý rok Petr Ševčík i letos Daniel na ní předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů, přesto však byli v témže kole vyřazeni. V případě Dana se dokonce jednalo dost možná o jeho vůbec nejlepší výkon v soutěži. Tohle je přesně poloha, která Danovi sedí víceč než cokoliv jiného, tzn. písně na přelomu popu a rocku, ve kterých může naplno popařsky otevřít svůj hlas, ale i rockově zachraptět. Myslím, že touto cestou by se Dan měl v budoucnosti ubírat.

Zuzka

Alanis Morissette – Crazy

Merťas: V prvé řadě musím Zuzce pochválit outfit. Bomba. Zuzka je parádní objev, ale Crazy se mi v jejím podání moc nelíbilo. Vůbec mi to v uších neznělo, hlavně to rychlé NEVER GONNA SURVIVE. Čekal jsem asi hodně a moc jsem nedostal. Zuzka v tomto živáku zklamání. Mně to prostě nešlo přes uši.

DJ Vlado: Oproti minulým kolům, ve kterých Zuzka vyloženě zářila, to byl tentokrát drobný ústup ze slávy. Tato píseň je vyloženě psaná pro Sealův zastřený hlas a ačkoliv jsem jinak fanouškem Alanis, tak pro mě tato její cover verze patří v jejím repertoáru ke slabším kouskům. I proto Zuzčin výkon působil poněkud matně s výjimkou té nejvýše zpívané části. Špatný ale její výkon rozhodně nebyl, Zuzka prostě být špatná neumí. A rozhodně byla v této písni minimálně o třídu lepší než Martin Kurc v prvním finále loňské SuperStar.

Ivanna

Beyoncé – Listen

Merťas: Bez mučení se přiznám, že tady asi nebudu objektivní. Od loňského castingového super vystoupení Melanie Amaro v americkém X Factoru ztrácím u každého objektivitu a vždy se k tomu přiznám. Rozdělil bych vystoupení na tři třetiny s prasárnou na konci. První třetina. Super, bomba, dokonce mi naskákala husina, ale pak přišel přeskok na refrén, to Liséééén. Druhá třetina. Ten první refrén, tam ji to hodně ujelo a chvíli trvalo než se srovnala. Třetí třetina. Song se přehoupnul do toho nejznělejšího Lisééééé-ééén a Ivanna se do zpěvu zase opřela a silně, zněle gradovala píseň do závěru. A ta prasárna? Ten šílenej, ošklivěj a nezvučnej poslední tón vytáhnutej z tý nejhorší škarpy. Bohužel i tak smrděl. Závěr? No na Melanii to nemá. Ale na české poměry se toho zhostila dobře.Na zadek mě posadila hlavně první třetina songu a finiš bez té prasárny. Ivanna je favoritkou, ale na vrchol občas klopýtá stejně jako Anička.

DJ Vlado: V hodnocení Ivanny mi začínají docházet slova, neboť se musím opět opakovat. Solidně odzpívané, hloubky moc pěkné, výšky tradičně slabší, navíc mi tentokrát v nejvyšších tónech vadil i přílišný afekt. Celkově slušný výkon, který mě nijak nezasáhl. V tuto chvíli má Ivanna zřejmě jasné Grandfinále, ale ze všech čtyř praveděpodobných grandfinalistek bych si její vítězství přál nejméně. Zvlášť v porovnání s Markétou, která je jí typově nejblíž (jelikož Anička i Zuzka jsou diametrálně odlišné typy), ale je minimálně o třídu lepší, působí Ivanna jako její chudá příbuzná.

Juraj

Phil Collins – In The Air Tonight

Merťas: Já mám u Juraje jeden problém. Nepovažuji jeho hlas za originální. Těžko se mi rozeznává a velmi snadno bych ho s někým zaměnil. Primárně je to soutěž o hlasu a moc mě nebaví, že Juraj každé vystoupení pokouší jiný instrument. Víme, že je multi instrumentalista, ale chci slyšet unikátní hlas. A ten Juraj prostě nemá. Pro mě je to průměrný zpěvák nebo respektive zpěvák, který mě v soutěži ničím nepřekvapil.

DJ Vlado: Jurajův hlas byl tentokrát upraven přes vocorder, což vůbec nevadilo, naopak to dodalo písni nový rozměr. Zvlášt ze začátku než Juraj usedl za bubny, tak jeho zastřený hlas zněl perfektně. Potom nám opět předvedl, že je všestranný multiinstrumentalista a zabubnoval vskutku excelentně. Na samém konci pak ukázal, jak moc je muzikální. Byl to jeden ze tří nejlepších výkonů večera a jsem moc rád, že si Juraje Rytmus ve svém týmu ještě podržel.

Markéta

Christina Aguilera – Hurt

Merťas: Jak se to říká? To nejlepší na konec? Bezkonkurenční vystoupení, které bylo famózní tečkou večera. Profesionální výkon na vysoké úrovni, které se na československých obrazovkách z řad amatérů nevidí. Procítěné, fantastické a dalších superlativů není třeba. Jsem rád, že šla Markéta nakonec oproti Aničce a Ivanně. V pondělním živáku strčila obě do kapsy.

DJ Vlado: Famózní, excelentní, neskutečné. Markéta byla zcela právoplatně nasazena jako zlatý hřeb, protože to bylo nejen nejlepší vystoupení večera, ale i dost možná i vůbec nejlepší pěvecký výkon, který v Hlasu dosud zazněl a zcela určitě i jedno z nejlepších vystoupení ze všech zpěváckých soutěží u nás. Nejen, že tuto extratěžkou kládu Markéta technicky excelentně zazpívala, ale bylo tam i obrovské srdce a neskutečné množství emocí, až i samotná Markéta z toho měla slzy v očích (neboť tato píseň byla údajně věnována Patriku Stoklasovi, který před necelými osmi lety tragicky zahynul). Teď si dokonce troufnu jednu neskutečnou drzost, ale pro mě Markéta dokonce překonala originál, protože Christina to zpívá sice excelentně, ale tak nějak chladně, zatímco Markétino podání bylo natolik emocionálně silné, že i já jsem málem bulel jako předčasně senilní rekapista. Tohle nebyl jen obyčejný touchdown, tohle byl prostě TOUCHDOWN, TOUCHDOWN a ještě jednou TOUCHDOWN!!!

Merťasovo shrnutí 7. finále

Všem je jasné, jak jsou karty rozdané. Spíš čekáme, kdo může neohrožené favority potrápit. A dva jediní, Daniel a Bára, zasekli klín do favorizovaných. Trochu dřevo pošimrala Nikoleta a zásek jsem čekal od Zuzky, ale ona neměla čím udeřit. Ať se to líbí někom nebo ne, Hlas Československa má tři favoritky, které si to rozdají o vítězství. Je to Ivanna, Markéta a Anička. Dara nemá koně, který by mohl těmto třem konkurovat. Maximálně Zuzka, ale musí ji celé vystoupení sednout. Zbytek už hraje druhé housle, které čekají na popravu. V pondělním živáku se mi líbilo několik vystoupení a soutěžící se nemají za co stydět. Postupně se krystalizují ti nejlepší a lesk vystoupení se stává zářivější.

TOP 3 vystoupení podle Merťase

1, Markéta 2, Anička 3, Ivanna

Koho Merťas tipoval na vypadnutí?

Dominika, Katka, Juraj, Daniel

Pořadí výkonů podle DJ Vlada:

1.Markéta, 2.Anička, 3.Juraj, 4.Daniel, 5.Dominika, 6.Zuzka, 7.Nikoleta, 8.Bára, 9.Ivanna, 10.Miloš, 11.Brunno, 12.Katka

DJ Vladovo shrnutí 7. finále

Ve včerejším vyřazování došlo k několika dost zásadním zvratům. Například Daniel Mrózek byl ještě nedávno považován za žhavého favorita na Grandfinále, ale nakonec se nedostal ani do týmového finále. Zrovna tak Nikoleta Spalasová až dosud postupovala díky diváckým hlasům, ale Rytmus dal přednost Jurajovi Zaujecovi (a podle mě dobře udělal, protože já bych rozhodl stejně). Vypadá to, že v současnosti se vyprofilovala jasná čtveřice favoritek Anička, Markéta, Ivanna a Zuzka, které mají Grandfinále skoro jisté a příští kolo tak bude jenom formalita. Upřímně by mě hodně překvapilo, kdyby do Grandfinále postoupil někdo jiný než tato čtyři děvčata. A bude to velmi napínavé Gradfinále, protože holky jsou velmi vyrovnané a vyhrát může v současnosti kterákoliv z nich. Já bych to za sebe přál nejvíc Aničce nebo Markétě, přičemž ani Zuzka by mi jako vítězka nevadila.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 684
1
Jonatána
Reagovat

Jé, Mrozek vypadl? to je dobrý. Skončily mi vraždy na Pirmě, kouknu sem a zronva vypadávala Katka Petráňová. Přiměřené. Dominika mě extra nemrzí, to, že postoupila Anna, se dalo čekat, ale docela jsem fandila Nikoletě. no, tak uvidíme, kdo vypadne teď. Doufám, že Juraj.

2
Jackolo
Reagovat

Rekap dnešního čtvrtfinále: hlasceskoslovenska.net/clanek/155-hlas_ceskoslovenska_ctvrtfinale_anna_veselovska_se_vratila_ke_korenum

3
Viq
Reagovat

Jsem už tak dlouho v menšině na mnoha frontách (ve věcech ideí a logiky), že mě to poznamenalo. Nedůvěrou.
Proto jsem dvojnásobně rád, že se to netýká i vnímání emocí / citů, vkusu, příp. hodnocení lidské osobnosti.
Svět snad ještě není tak špatné místo, jak se někdy zdá.
Snad se můžeme posunout o další level nahoru bez období temna.

4
Belisana
Reagovat

Mertasi dobry, akorat teda zasadne nesouhlasim s tou prvni opevovanou Adele od Svidranove. Bylo to priserny, naprosto

5
Viq
Reagovat

Merťas, chtělo by to aspoň trochu vychytat kardinální gramatické chyby typu tvrdé / měkké i a y, když už se sám pouštím na tenký led hodnocení druhých…

6
yeey
Reagovat

4 nerekl bych priserny, ale schazela mi v tom naka lehkost… ona Bara i kdyz se snazila zpivat nezne, tak to trochu znasilnila… Betka Koleckarova to dava imho daleko lip..

7
yeey
Reagovat

uz se tesim, jak Vlado vynese Marketu do nebes… :-) oproti Anicce a Ivanne, ktery sou favoritkami od zacatku (resp. Ivanna az od 1. finaloveho kola), ted predvedla takovej nasup, ze ji to prilaka urcite spousty dalsich fanousku, co ji treba pomohou i k celkovymu vitezstvi… a co sem koukal tady na Panackovi, tak i spoustu lidi, co proti ni neco na zacatku meli averzi, ji ted vychvalilo… mas radost, ze Vlado? :-)

8
Monika
Reagovat

Je mi lito vypadnuti Daniela, sice v poslednich kolech ztracel, ale dneska se mi velmi libil. Lucii dal lepe i nez Petr Sevcik, a to je co rict v mem pripade:-))) Na Marketu objektivne nemel, zaslouzila si postoupit primo plnym pravem, ale porazit Baru mel.

9
Merťas
Reagovat

5 – Přiznávám, potřebuju korektora. :) Když něco rychle píšu, těžko se mi zpětně kontroluje. Ty i/y je můj celoživotní problém, někdo na to má oko a hned ho to trkne, další to zase nevidí. Já to asi nevidím, něco napíšu a když se mi to nelíbí opíšu to něčím jiným.

10
Belisana
Reagovat

6 yeey ja nemyslim to, co zpivala dnes, ackoli se mi to rovnez nelibilo, ale tu predeslou Adele, kdy ji vynaseli do nebes a ja doposud nechapu proc!!! Dobre to nebylo ani nahodou

11
yeey
Reagovat

9 vsak ono sou na to celkem jednoduchy pravidla :-)

ale clovek se v rychlosti sekne, sam tady pisu dost desive a to pravdila pravopisu znam dobre…

12
yeey
Reagovat

10 no ja taky chtel, aby postoupil Dan… souhlas, nemusis mi to vypravet…:-) ona je Bara proste herecka vic nez zpevacka a je to z ni kazdym tonem, ale i kazdym mluvenym slovem citit…. tim nechci vubec rict, ze by to byla naka falesna héééérecka, ale zkratka je to poznat….. kazdopadne uz mam jen BIG3 po dnesku… :-/

13
Merťas
Reagovat

11 – Furt si říkám, že si tu učebnici znova prošpikuju, ale nějak se mi to nedaří. Vedoucí bakule taky občas omdlévá, co dokážu napsat. :-D

14
Viq
Reagovat

Jinak s Merťasem lze v tom jeho žebříčku prvních míst z jeho pohledu souhlasit.
Já osobně prohazuju druhé místo za první (dávám Aničku zaslouženě na první, i když to chci ještě vidět a slyšet z webu, bude to ještě lepší..). A LBP bych šoupnul někam na 3-4. flek. Bylo zo OK odzpíváno a asi její dosavadní osobní maximum v soutěži. Ale emoce se ke mně nedonesly a ani slzičky dojetí na závěr nezabraly. A při hraném jakože „finále Miss World“ omdlévání po postupu už jsem se neubránil smíchu. Na mě tohle nefunguje, ale názory jiných respektuji.

15
Monika
Reagovat

No ja tam mam uz jen Zuzku:-))

16
yeey
Reagovat

13 a ja sem samozrejme nemyslel „pravdila pravopisu“ ale „pravidla pravopisu“ :D:D

17
Merťas
Reagovat

14 – No to omdlení jsem taky nevěřil. Je to škoda pač to pak úplně kazí dojem.

18
Merťas
Reagovat

16 – Tomu jsem naprosto přesně rozumněl, že myslíš jako pravidla a ne knihu Pravidla… :-D Ale i na pravidla tu mám knihu, na gymplu mi ji chtěla češtinářka natlačit do povinné četby. :-D

19
yeey
Reagovat

17 neni blba, aby hrala, ze omdliva… zkratka si jen sokem „poodstoupila,“ mysim, ze to pro ni byl hroznej sok, ona si fakt Marketa moc neveri a navic musela byt ve velkym stresu – posledni vystoupeni vecera a hned za 10 minut vyrazovani, minimalni cas na zaslani sms-ek a presto postup… kdyby tohle bylo divadlo, tak at ji Rusaci predaj zlaty medajle :D

20
Viq
Reagovat

19 – Tak já jí tímto tu zlatou symbolicky předávám, ale spíš tu zlatou malinu, nebo jak říkají těm hereckým anticenám…

21
Merťas
Reagovat

19 – Možný to je, ale běžný divák si tohle těžko spojí.

22
yeey
Reagovat

21 vzdyt kazdej videl ze je namekko jen jak dozpivala… tohle ji snad neuskodi a je pravda, ze bych ji osobne celkovou vyhru pral ze vsech nejvic…. Ivanne fandim taky, Anicka se mi dneska libila, ale postoupila by, i kdyby si tam sla jen stoupnout… tuze rad bych videl ksichty Rytmuse a MD, kdyby to vyhrala Marketa…

23
Belisana
Reagovat

13 jestli ti to neni vlastni, nepomuze ti ani svecena. Kapku momaha si rikat pred tim ukatovaci zajmena typu ti, ty… ale vsude to taky nejde :-))) proste nekdo se to nenauci nikdy a smnozstvim naucenych cizich jazyku to jeste klesa :-)

24
Viq
Reagovat

A Barboru bych taky neobsadil do oskarového filmu, lmao.

25
yeey
Reagovat

23 a dyt je to prece jasny jak facka… na tom prece neni co vymyslet… i kdyz s mym nespisovnym psanim celej ceskej pravopis dostava novej rozmer :-)

26
Belisana
Reagovat

25 njn, neresim, Mertas neni jedinej, kdo pouziva v rekapech spatny gramaticky tvary

27
Viq
Reagovat

A jsem rád, že jde dál Zaujec, to je aspoň muzikant. Ne jako to prázdné naleštěné karaoke, co tam valná většina předvádí (a předváděla).

28
yeey
Reagovat

ale kazdopadne hustej maraton dneska…:-) ja byl na konci uz docela vyklepanej, kdo vypadne, ze sem Leosovi (kterej je z Berouna :D) ten for o dalsich vystoupenich (+ jeste s kouci) uplne sezral..:D:D jo a Leos je z Berouna…:D:D

29
yeey
Reagovat

jo a jeste sem nenapsal ze je Leos z Berouna… (genialni joke :D)

30
Belisana
Reagovat

ale stejne, nejvetsi hvezda veskerejch techhle hudebnich show je jimi Cimbala :-D

31
Viq
Reagovat

Smekám klobouk před Novou v jednou ohledu. Velmi solidně a uvěřitelně mají zmáknutou mediální hru a celkové hraní na nervy.
Kdyby tak tento um a úsilí dokázali přenést i do pozitivních a kvalitativních stránek pořadu, bylo by to ideální a špičkové.
Ale to už by asi stálo jiné penízky…

32
jojo
Reagovat

Viq – 27, přesně tak, popsals to dobře. Juraj byl fakt výbornej. Když nepočítám Veselovskou, tak to byl nejlepší výkon, co v Hlasu zazněl. I když Anna byla ještě lepší, jako vždycky :-)

33
Belisana
Reagovat

co se Juraje tyce, to opravdu JE muzikant. A uz pomerne dlouho, ze. Tak PROC jeste neprorazil: Kde to vazne???

34
Viq
Reagovat

jojo 32 – Přirozeně, přirozeně… Annu máme v samostatné kategorii.
Já jinak žádný moderní vědecký žebříček výkonů ani nedělám. S Merťasovým žebříčkem jsem fundamentálně souhlasil v podstatě proto, že on myslím Annu šoupe vždy dolů, tak dnešní 2. místo u něj je úspěch, a abych mu udělal radost :-)
Pořadí na dalších místech neřeším. Zaujec je muzikant a sympaťák, takže je určitě před umělohmotnou Poulíčkovou a plastikovou Bagovou… :-)

33 – U něho to na nějaké velké prorážení nevidím. Je velmi dobrý, ale něco mu tam chybí.

35
yeey
Reagovat

33 no Juraj… jako on je zase u me jeden z tech pripadu, o kterym ty porad mluvis, muze se snazit jak chce, muze hrat na kytaru, na bici, muze hrat na kastroly z kuchyne a mne se to zda vzdy „jen“ nadprumerne… nerikam ze je spatnej, vubec, ale ten HLAS to neni… proto je mi Nikolety trochu lito, ona je fakt dobra zpevacka… celou dobu ho porazela a postupovala pres divaky, ale Rytmus zavelel jinak, ale tak co… stejnak je jasnou finalistkou Anicka… ja kazdopadne vic fandim Markete, Ivanne i Zuzce… a nedovedu si predstavit, ze by do grandfinale postoupil nekdo jiny nez tahle ctverice holek… Brunno, to by byl spatnej vtip (i kdyz teda to I feel good to bylo neco :D), Juraj na Anicku ani omylem nema – u Rytmuse, u divaku, od kterejch dostane imho priste vyprask… Milose mam sice hrozne rad, ale sam dokazu uznat, ze Zuzka je holt lepsi…:-/ a ze by postoupila Bara misto Markety, to si po dnesku nedovedu predstavit…

36
DJ Vlado
Reagovat

Ahoj všem! Před chvíli jsem dorazil z přímáku :-)

yeey, 7 – samozřejmě, že mám obrovskou radost a to si piš, že Markétu zítra v rekapu pořádně vychválím :-)

Jinak jsem rád, že vás Merťas nenechal čekat a svoji část rekapu přidal okamžitě. Mně to bude jako již tradičně trochu déle trvat, navíc se mi podařilo udělat rozhovory s Milošem a Nikoletou, takže těch se zítra taky dočkáte :-)

37
fanda
Reagovat

Ahoj, právě jsem se vrátil z živáku…..Slyšel jsem, že Kateřina byla v sobotu a dneska ráno na obstřiku hlasivek.. No nic, vypadla, ale její Aretha Franklin je jedinečná. Jen se omlouvám, že jsem našel jen tento odkaz, kde si ji můžu poslechnout (a dělám to pořád dokola .-) ).
http://hudba.zoznam.sk/spravy/15-05-2012-z-hlasu-cs-vypadli-katarina-demska-a-petr-kutheil/
Tak co, líbí? Brou noc

38
yeey
Reagovat

36 – tesim se na vychvaleni Markety i na rozhovory s Nikoletou a hlavne Milosem, kazdopadne mysim ze dneska sme my Marketovci v poradny euforii :D je nejvic pozde, dobrou! :D

39
Belisana
Reagovat

34 35 je ale jasne lepsi nez cela rada dnes etablovanych muzikantu, debilnim Mandrage pocinaje, Kolarem a podobnyma konce. Takze tak asi. Nevidim duvod, aby nemel „ksefty“ podobne jako oni. HAAAA???

40
Viq
Reagovat

39 – Obhajovat šmíru jako je Kolář a Mandrage (Michala Davidu už vůbec) nebudu a proč Juraj nemá kšefty netuším.
Hudební průmysl je ale obecně ve světě považovaný za doménu mafie (jako třeba odpadové hospodářství). Perou se přes to dobře peníze. V Česku to určitě nebude jiné.
Takže prorazit jedině sám na vlastní pěst. A to už chce supertalent a faktor x. A taky nějaké to štěstí být ve správnou dobu na správném místě a podobné srandy…

41
Belisana
Reagovat

40 ty vidis nejakou obhajobu? Cti poradne.
A jinak – tady neprorazi vubec nikdo, ani kdyby mel milion X faktoru, pokud se do spolu s onou mafii neda.

42
Viq
Reagovat

41 – No, obhajobu ve svém příspěvku přece požaduješ, když vznášíš ten rozpor. Obhajobu toho, že se o rozpor nejedná…

Chci být naivní a věřit, že to jde. Bude to velmi těžké, ne nemožné. Ideály si tak lehce vzít nenechám :-)

43
Ludvík
Reagovat

Dominika a Nikoleta neměly vypadnout… teď fandím týmu Pepy, ten jediný ma rozum. Takže ať to vyhraje Bára nebo Markéta…

44
Belisana
Reagovat

42 Viq O_O s tebou se bavit proste neda. Ty ses rozhod za kazdou cenu stat uplne mimo vsechno, tak si tam stuj :-)

45
radek
Reagovat

Anca – skleneny oblicej, ledova „kralovna“, emoce mozna u ni uvnitr, na venek nejde nic, krom mrtveho, nepritomneho pohledu. Nemam rad lidi, na kterych neni vubec videt zadny cit, emoce apod. EQ rovno nule, mozna jde do minusu. Pro me nula bez vlastniho nazoru, schopna odpovidat jednim slovem, mozna by nebylo spatny potrenovat a odpovidat bucenim. Je to kratsi a vyznamove stejny.

Poulickova – kralovna false, pretvarka ji jde lip, nez zpev. Nemam ji rad. Nikdy se neprosadi, na to uz mela spoustu let a stejne je tam, kde je. Pro me odporna zjevem i zpevem, ale ten kdyz ji nevidim, tak neni tak hrozny.

Ukrajinka – naprosty traged, afektovany uzlicek nervu, pretvarujici a hrajici si na zpevacku snad i pri tom, kdyz tlaci indiana na WC. Vypadne z role mozna kdyz usne. Pro me naprosto otresna umela a falesna. Zazpiva jen neco, spoustu veci vubec neda kvuli jejimu nedostatecnymu rozsahu a protivne barve hlasu. Doporucuju stravit par noci s MD, protoze jinak to nevyhraje a zazpiva si s nim mozna na tom jeho koncertu a snad v jeho muzikalu. Jinak opet nula, po ktere pes nestekne.

Zbytek je pro me tak nejak v pohode.

46
rosien
Reagovat

Mám neuvěřitelnou radost z postupu Juraje, jeho včerejší song se u mě zařadil mezi nejlepší výkony z Hlasu, přesto sem ale nečekala, že postoupí. Nikoleta se mi až tak nelíbila (hlavně její hlasité nadechování mi vadilo),
Naopak mě nepotěšilo vypadnutí Daniela, lv minulých kolech se mi sice nijak extra nelíbil, měla sem k němu takový neutrální postoj (i když Apologize od něj mě dostalo), ale včerejší výkon se mi moc líbil, naopak Bára je prostě herečka jak prase, pořád to v ní vidím, proto podle mě měla jít ona.
A zase nechápu, že nepostoupil Miloš, měl písničku přesně pro teens publikum a nic. Ale tentokrát nepostoupil přímo ani Daniel, že by teenky nehlasovaly??!

47
rosien
Reagovat

45- mě se právě na Aničce její uzavřená osobnost líbí, nikdo takový u nás v showb. není (možná aneta?). Pořád lepší, když má takovou osobnost, která sice není založená na ukecanosti a takové té divokosti, ale přesto je výrazná, zapamatuješ si ji (rozhodně víc, než například osoby typu Katka).
Markéta mě byla nesympatická vždy, teď se to ještě znásobilo, hlas má krásný, o tom žádná, ale jako osobnost je pro mě nesympatická, s tím včerejím skoroomdléváním, to bylo co?!

48
Irena
Reagovat

Jestli je tato soutěž o hlasu, tak vůbec nechápu, proč při rozhodování mezi Jurajem a Nikoletou poslal Rytmus dál Juraje !!!! Buď je hluchý, nebo je to taktizování, aby Anička neměla v Nikoletě konkurenci. Juraj , co se týče hlasového projevu, nesahá Nikoletě ani po kotníky. Ze strany Rytmuse je to jeden veliký trapas.

49
Ahojda
Reagovat

Pro mě včera plná spokojenost s vypadnutými…tak nějak jsem to tipovala i si přála…
Překvapila mě spíše proměna koučů…začali nenápadně při svém shrnutí v klipech ovlivňovat mínění…třeba Dara o Zuzce, že to nedá na poprvé, jak jí její plachost bude vadit…Michal u Brunna, naložil si kládu a teď to tahá…no a asi uzavřeli pakt o nenapadání mezi sebou…konečně..je to určitě i tím, že neměli čas…byl to včera fičák :o))

50
Belisana
Reagovat

Ja se te Markety musim zastat. Nemyslim, ze neco hraje. Ucast v soutezi uz ke konci je velke emocionalni vypeti, a holka, kterou uz zpucoval kde kdo, ktera si o sobe precetla mtaky negativnich prispevku, si logicky prilis neveri a ja verim, ze z postupu diky hlasum divaku v soku byla. Nevidela jsem ji v zadne z predchozich soutezi, tudiz nemam zadne predsudky, a nemam s ni sebemensi problem.

51
Belisana
Reagovat

45 – to je prispevek hodnej hokyne z pavlace. Bravo!

52
rosien
Reagovat

50- Markéta má pro mě opravdu krásný hlas, nicméně nesympatickou osobnost. Jestli to její omdlévání atd. hrála nebo ne, to my nikdo vědět nemůžeme, já jí samozřejmě postup přeju, ale bohužel, ona slavná zpěvačka nikdy nebude, působí nesympaticky nejen na mě, ale na spoustu lidí okolo, byla jsem na jejím koncertě(respektive na koncertě, kde předskakovala) a můžu říct, že ani naživo nemá šanci mega zaujmout(a to není jen můj názor.) A už jen to, že se za ty roky, co byla v superstar, vystupovala atd., neprosadila, už to to dokazuje.

53
DJ Vlado
Reagovat

Začínám postupně přidávat svá hodnocení, zatím jsem přidal Dominiku, kde jsem opět neváhal zkritizovat její účes :-)

54
Prochor
Reagovat

Vzhledem k tomu, že Hlas není Superstar a rozhodovat by měla výhradně kvalita zpěvu, to včera Markéta Anně opravdu prvotřídně natřela. Na rozdíl od poněkud mrtvé Anny kompaktní výkon od začátku do konce.

55
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 50 – Tohle bych ti naprosto podepsal :-) Markéta si opravdu moc nevěří. Včera jsem s ní před přímákem mluvil a ona měla strach z té poslední pozice, protože pak bylo minimum času na hlasování. Snažil jsem se jí uklidnit, že jít jako zlatý hřeb večera je výhoda. Ačkoliv jsem již dávno přesvědčen o tom, že je to nejen vynikající zpěvačka, ale i hodná holka, tak u mě v poslední době ještě hodně stoupá právě po lidské stránce. Je vidět, že vlastnosti, které jí mnozí přisuzují (imho především na základě předsudků, např. přehnané seběvoědomí), vůbec nemá a naopak je to velmi křehká a citlivá holka. Včerejší reakci na postup jsem jí naprosto věřil.

56
Motýlek
Reagovat

47 – Anička není „uzavřená osobnost“ jak píšeš ty… Asi to vyvozuješ jen z toho, že mluví málo před tolika lidma… Zatím se jí tam ani nikdo na nic inteligentního neptal, aby vůbec měla na co odpovídat – nebo ptal? A zrovna tak nějaké usmívání… Anička je povaha, která se vám nebude nacvičeně usmívat jen proto, že se to očekává a že je pravidlem v těchto soutěžích se rozplývat, hodně děkovat, chválit, chichotat se, když něco Leoš plácne… Toto všechno má v malíčku Ivanna a koneckonců i Markéta.., Ivanna si to všechno cvičí už roky, nakonec to sama přiznala, že i podpis si už trénuje několik let…

57
Motýlek
Reagovat

Prochor – můj názor je, že nenatřela… Ale docela se mi od Markéty včera výjimečně líbilo… Zatím se mi totiž v ničem moc nelíbila… Ani nevím co kdy zpívala, je to zapomenuté…

58
Rena
Reagovat

54 souhlas…
Anička každým dalším dílem ztrácí, Markéta stoupá,Ivanna se drží…
Markéta mě včera dojala, Anička zklamala, Ivanna nepřekvapila…
O Markétě se napsalo dost zlého, proto si asi nevěří, Anička už asi nikdy nenavodí to překvapení a úžas z jejího prvního vystoupení a na Ivanna je standartně dobrá stále…

59
Motýlek
Reagovat

58 – Co se napsalo o Markétě zlého? Já o ničem nevím…

60
Rena
Reagovat

Překvapil mě a líbil se Juraj. I když jsem mu příliš nefandila, byl včera dobrej a doufám, že o něm ještě uslyšíme…

61
rosien
Reagovat

56- Aniččinu uzavřenou osobnost jsem myslela tak, že na podiu nepůsobí tak divoce a energicky jako například Dominika. Uzavřená je i v tom, že se hned nebaví s každým, musíš se k ní trochu dostat. Ona není typický introvert, to vůbec, vtipkuje a v pohodě vychází s ostatníma(alespoň co jsem mohla vidět), spíš je flegmatik, proto na nějaké lidi na podiu působí až chladně, i když to ona vůbec není, jen se neumí tak otevřít.

62
Monika
Reagovat

Asi neni pochyb, ze do grandfinale dojde ctverice Anicka, Zuzka, Marketa a Ivanna. Z teto sestavy je pro me prijatelna pouze Zuzka. Nejkomplexnejsi zpevacka, ktera v soutezi ukazala nekolik ruznych zanru, hlasovych poloh a vse spolehlive a dobre odzpivane. Dalsi plus body za prirozeny a nevyumelkovany vzhled.
Marketa- po pevecke strance ji neni co vytknout, ovsem jako osobnost je silne nestravitelna az odpuzujici, nesympaticka gesta, omdlevani k popukani, stylizace do Aguilery komicka, celkove je to vyumelkovana oskliva zenska, ktera na rozdil od Zuzky potrebuje na ksicht tuny make-upu, aby vubec mohla vylezt na podium a stejne vysledek je tragicky
Ivanna – ta mi je k smichu cela, takova karikatura bez vlastniho stylu a pridane hodnoty, kopie originalu a jeste ve spatnem provedeni, ma stesti, ze neni v SS ale v Hlase, kde si muze vybirat songy dle sve libosti a zakryt sve nedostatky, kterych je pozehnane
Anicka – pro me ospala nudna interpretka, ktera bez kytary a lyrictejsi polohy neda ani ranu, hodinovy koncert si nedokazu predstavit, opet velke stesti pro Anciku, ze se neucastni SS, kde by musela ukazat i sve slabe stranky jako tanec a rychlejsi sviznejsi tempo, v porovnani s tema dvema barbinama pred ji nicmene uznavam, ze ma v sobe neco atypickeho, odlisneho od vetsiny…

63
Motýlek
Reagovat

61 – není to tak jednoduché stát před tolika lidma, někomu to problémy nedělá, někomu velké… Toto bych neodsuzovala u nikoho, pokud je při těch „rozhovorech“ ztrémovaný a neví co říct… Já bych ze sebe nedostala ani slovo, ani bych nevěděla, na co se mě ptají…, možná je nás takových víc…

64
Belisana
Reagovat

56 ba ba

65
yeey
Reagovat

ale je pravda ze Anicce by tam mohl nekdo rict, ze kdyz dela rozhovor s Leosem nebo Tinou, tak by mohla ze sebe hlesnout aspon jednu (treba i jednoclennou:-) vetu, v 16 uz je dost stara, aby tam nestala jak maly stydlivy zakriknuty decko… kolik lidi tam bylo uz v 15 a jak jim jela huba :D takze furt takovy to „Anicce je 16, dejte ji pokoj“ uplne nechapu…

66
Belisana
Reagovat

66 tu nejde o to, ze Anicce je 16. Ona mluvi, kdyz se ji chce. To nebude za 3 roky lepsi, spis horsi, az posbira naky zkusenosti. Ja ji uplne chapu. A ma byt? Zas prijdou naky reci o tom, jak se kdo hodi do showbyznysu? :-)

67
Motýlek
Reagovat

yeey – každému taky huba nejela…, a já taky nevidím důvod plácat nějaké blbosti jen aby se něco řeklo… Jestliže ti dá někdo otázku, kdy ani nevíš co na to říct, tak je lepší neříkat nic… Co tak mimořádného kdy řekla Ivanna? Řekla někdy něco smysluplného? Opravdu nevím, podle mne ne…

68
Jana
Reagovat

Tak co X-mane?Spokojenost,ne? Já spokojená jsem.A tys tomu nevěřil…

69
yeey
Reagovat

jinak Vlado a vy ostatni, co chodite na ty prenosy… jen by me zajimalo, kdo tam tak ma nejvetsi podporu…??? pokud me pamet neklame, nejvetsi potlesk nejen vcera sklidila Ivanna…

70
yeey
Reagovat

68 tak porad se da rict aspon „promin nevim“ nebo „sorry na to nechci odpovidat“ … nerikam ze tam nekdo musi mit 5minutovej proslov :-)

71
yeey
Reagovat

69 XMAN dneska urcite bude rikat, jakej je MD fantastickej kouc :-D

72
Motýlek
Reagovat

71 yeey – můj názor je ten, že by to mohli zcela vypustit, nechat jen hodnocení poroty a případně se zeptat, zda k tomu dotyčný chce něco říct… Není tam Adéla Banášová, která to dokázala velmi citlivě a odlehčeně… Nikdo se pak necítil trapně..

73
mila
Reagovat

8-Monika – mam to stejne, Petr Sevcik byl pro mne cislo jedna v minule Superstar, ale musim uznat, ze Mrozek podal Lucii jinak a lepe. Petr se spis drzel vzoru Kollera – jednoduse odzpivana pisnicka s perfektni kytarou jako doprovod. Mrozek to nabil energii a hodil to nekam jinam, pro mne ta pisnicka dostala novy rozmer. Ze nekdo psal, ze nevi, o cem ta pisnicka je? To si nemyslim, je to krasne vyznani zamilovaneho chlapa sve lasce a to uz urcite i Dan zazil.. Jinak se mi vcera moc libil Milos, bala jsem se, ze s tou pisnickou nemuze nijak prekvapit a prekvapil :-) Je oproti Mrozkovi jednodussi, chlapectejsi, milejsi a vypada lip na jevisti. Zaslouzil si postup. A k Markete jsem uz psala. Neni to moje favoritka, neverim ji ta divadla na udivenou, ze postupuje, ale vcera to dala nadherne a kdybych nekomu posilala hlas, tak vcera asi ji. Oproti Ivanne je to profik v tom dobrem slova smyslu, Ivanna na to nema, porad v ni citim urcitou lacinost a myslim, ze tu pilu pod kontrolou porad nema..

74
jojo
Reagovat

Viq – 34 Muzikantské cítění tam podle mě má ještě Dominika a Zuzana. Proti zbytku nic nemám, jsou to hodně dobré muzikálové zpěvačky, některé i výborné, akorát já tohle neposlouchám.
Jurajovi chybí výraznější a specifičtější barva hlasu.

75
yeey
Reagovat

73 pravda, taky bych se nezlobil…

i kdyz Leos se mi letos hodne libi, kdyz uz to prezene, tak to obcas zas dokaze dostat zpatky do svejch koleji nakou sebeponizujici hlaskou… :-) nevim jakej je Leos normalne v zivote (asi trochu jinej), ale zpusob jakym si umi udelat srandu sam ze sebe se mi strasne libi – tohle mam u lidi rad :-)

76
mila
Reagovat

a jeste k Markete – prospelo by ji, kdyby si prestala hrat na udivenou ztremovanou zacatecnici, pohodila hlavou a zacala se tvarit sebevedome, protoze to, co predvadi, si to zaslouzi. Pak bych ji i fandila, protoze je opravdu dobra a zacinam si k ni (sice trosku slozite, ale prece) nachazet cestu..

77
yeey
Reagovat

77 kdyz to mas tezky, na zacatku ji vsichni vycitali nafoukanost a sebevedomi, takze ted je holt v soku, kdyz vidi, ze ma velkou podporu… a ted by se po ni zas chtelo sebevedomi :-) mysim, ze to uz je na jednoho cloveka trochu moc… (navic ten vcerejsek – jak uz sem psal – sla posledni, mela silenou kladu, musela by dost nervozni, pak 10 minut na hlasovani a pak rovnou postup – to je mysim velkej stres a se mnou by to dost mozna taky slehlo :D )

78
Motýlek
Reagovat

ahoj Jojo… :-) To si myslím taky… Juraj vypadá mužně, ale nemá k tomu výraznější chlapský hlas..

yeey – proti Leošovi nic nemám, u něho ani na nic odpovídat nemusíš, on má vždy připravenou svoji etudu… Nebo to mají dohodnuté co kdo řekne… Ale nějaké dotazování by mi vadilo…

79
Motýlek
Reagovat

yeey – já jsem překvapená, jak se dokážeš někoho /krom Aničky samozřejmě/ tak sugestivně zastávat… To jsem od tebe ani nečekala, že bys byl až tak citlivý, plný pochopení…. Jak měla kládu, jak musela být nervózní, jak se jí nedivíš… No toto…. Fakt čumím…. :-)

80
Rena
Reagovat

62 – v něčem máš pravdu..

Zuzka, jak o ní i v Hlasu řekli, se z téměř neviditelné, stala nejlepší v týmu, je sympatická,nadaná, mladá středoškolačka, na nic si nehraje.. ale to je její plus i mínus – moc se o ni nemluví, lidem nevadí, nemusí se o ni rvát… asi by si vítězství zasloužila

Markéta nepůsobí jako člověk moc sympaticky, je profesionální zpěvačka… a je si vědoma ne příliš lichotivého mínění o ní… přesto se nevzdává. Její včerejší vystoupení (i šaty) bylo úžasný… a lidi to ocenili, také by si asi vítězství zasloužila

Ivanna mladá holka, kterou musím obdivovat, co za 4 roky, co u nás žije, dokázala.. kam se svou pílí dostala. Má to nejtěžší. Její vzhled – osobnost, není moc sympatická, ale hlavní problém je v MD, že ji dal dohromady s Hnilicou a ten pak vypadl… Kdyby ji stále neprotěžoval, protože ona to nepotřebuje, měla by to podstatně lehčí.. její kvality na 18tiletou holčinu (je jen o 2 roky starší, než mládě Anička ) nelze upřít… vítězství ji nepřeji jen kvůli MD a jeho naparování, které by následovalo

Anička je jistě objev Hlasu, prvním svým vystoupením stejně jako Hnilica, lidi uchvátila.. nikdo takový tu momentálně není, ale.. mě připadá, že se její další vystoupení nevyvíjí, prostě stagnují, či jsou horší, než to první. Každý čeká, co příště ukáže a ono nic.. O Zuzce se dá říci, že se zlepšuje, Anička upadá v zapomnění… Ne, nemyslím, že není nadaná, je a moc, ale její osobnost celkově není ještě vyspělá, není pro ni asi jednoduché vystupovat na jevišti, proto se asi i tak divně chová – čímž ztrácí sympatie.. Určitě ji budou mnozí z nás dál sledovat, ale Hlasem by dle mě být neměla… třeba za 5 let se jím stane, ale dnes na to nemá.. Jak řekl i Rytmus, také chci vidět, kam se dostane za 10 let

Takže královnou Hlasu může být vlastně kterákoliv z nich … bude záležet hlavně na tom, jakou píseň si vyberou a jak se jim to povede… a na prvním dojmu hlasujících.
Šance, si myslím, mají skoro stejné…

Já osobně jsem posílala smsky jen dvěma lidem – Anetě a Petovi Ševčíkovi. Ani dnes nemám favorita…

81
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 70 – V místech, kde já obvykle sedím, má jednoznačně největší podporu Brunno. Tam je vždycky celá řada s transparenty a tričky s nápisem „Brunno je naj“, včera jsem seděl před nima a málem jsem z nich ohluchnul :-D Ale Ivanna tam má taky svůj kotel hned u pódia.

82
yeey
Reagovat

80 vsak i Anicky sem se parkrat zastal, kdyz tu o ni nekdo psal ze je arogantni, namyslena atd…:-)

ted z toho akorat nechapu jestli se mi jako posmivas nebo to je kompliment…:D:D

83
yeey
Reagovat

82 nj Brunno, zrovna takovej favorit nas dvou :D:D:D

84
mila
Reagovat

78 – ale vubec to neni tezky, at je proste takova, jaka je, prirozena. To jeji hrani na tremu (verim, ze ji mela, ale to meli vsichni a ona jako poloprofesionalka by to mela zvladat) a omdlevani a udiv.. to je proste ochotnicke divadlo a to prece ona nema zapotrebi

85
Motýlek
Reagovat

yeey – tak nebudu ti tu skládat komplimenty :-)), ale měla to být skutečně pochvala…, zaskočilo mě to, jak jsi to napsal…. Asi přehodnotím názor na tebe ohledně té povrchnosti… Ještě to s tebou není tak zlé…. :-)

86
yeey
Reagovat

85 ja si fakt nemysim, ze to hraje, delalo to tak hodne lidi i v Superstar… uznavam ale, ze kdyby ten udiv a nervy zkrotila, nebylo by to na skodu :-)

87
mila
Reagovat

mne se treba v posledni Superstar moc libilo chovani Sepse (zpev uz mene). CHoval se tak, jak citil, nebyla v tom krec a bylo mu ukradeno, co si o nem kdo mysli. Oproti tomu Peta Sevcik si vse bral k srdci, nechal se i ostrihat, protoze mu nekdo rekl, ze to bude IN a delal vse, aby se zalibil. Petovi jsem verila jeho zpev a posilala jsem mu SMS a byla jsem nestastna z toho, jakeho saska ze sebe necha delat. Sepse jsem obdivovala jak v 16ti dokaze byt sam sebou. No a u Markety tak trochu vidim, ze ze sebevedome holciny, kterou mozna byla na zacatku, se stava ztremovana putka, ktera vyborne odzpiva a pak nejiste ceka, co na to lidi a snazi se vypadat skromne.. takze mi to necim pripomina to, co se mi na Petrovi nelibilo.. asi to vysvetluju spatne…

88
yeey
Reagovat

86 vidis a tys to cedarinovi neverila :D i kdyz „neni to s tebou tak zly“ to je dobra urazka a pochvala v jednom :D:D

no cedarin kazdopadne asi vcera radost nemel, snad se tu ukaze…

89
Motýlek
Reagovat

88 – vysvětluješ to dobře… Nějaká podbízivost a kalkul tam je… Předvídavost, co lidi chtějí a vyhovět… Mně se taky moc líbil Michal Šeps, jaký byl samorost, a přesto všechno vždy zazpíval, i to, co mu bylo proti srsti a nic nezkazil… Ale nechci se k tomu ani vracet, hned se mi zdvihne tlak, jak si vzpomenu na porotu… /A nechci dráždit yeeyho :-)/

90
Motýlek
Reagovat

yeey – já to myslím vážně… :-)) z toho sis měl odvodit – je to se mnou poměrně dobré…. :-D / a poděkovat mi… :-D/

91
yeey
Reagovat

90 to nedrazdi, nic nezkazil? rychle od tohoto tematu pryc :DD

92
yeey
Reagovat

91 no vidis, zapomnel sem podekovat :D tak ti tedy (a to sem ted tak z 90% uprimnej :-)) dekuji, ze sis na me poopravila nazor ;-)

93
mila
Reagovat

90 – no prave, podbizivost a kalkul – presne oznaceno. V Hlase tyhle dve veci necitim jen u Anicky a Milose a mozna u Zuzky…

94
Motýlek
Reagovat

92 – :-DD ano, rychle pryč… /už jedu, páá/

95
Rena
Reagovat

88, ano, Petr má tak trochu „slabou“ povahu, je to inteligentní slušnák.. Ale já mu TO věřila, cítila jsem se dobře při pohledu na něj, nic mi na něm nevadilo… což se nedá říci o Markétě, Ivanně, ani o Aničce… nevadí mi jedině Zuzka, ale ta to nejspíš, stejně jako Ševčík nevyhraje, bude třetí – čtvrtá…

96
yeey
Reagovat

94 nj kdyz to on clovek musi byt asi fakt bezelstna duse jako Milos nebo Anicka, aby dokazal bejt uplne prirozenej kdyz na nej miri ze vsech svetovejch stran x kamer… taky bych si asi radsi dopredu rekl, jak budu priblizne treba v rozhovoru s moderatory nebo v pripade postupu/vypadnuti vystupovat – a to ve vlastnim zajmu, nez tam pak kvakat nesmysly…

97
Belisana
Reagovat

90 + 92 jooo :-DDD

98
-bé-bé-
Reagovat

Tak to vyzerá, že Rytmus je naozaj nepredvídateľný tak ako aj emócie, reaguje podľa nich…

Juraj, hmhm, Juraj má faktor učiteľa, tam vidím jeho parketu, a tam je dobrý…ovšem on sám to v sebe zrejme ešte nevidí a tak si svoje nížšie sebavedomie potrebuje dodať aj zvonku

Anička, po tom ako postúpila, sa „vrhla na Tinu “ a pobozkala ju. Svoje emócie má vo “ zvyku“ prejavovať činmi a sú spontánne…a tým aj nepredvídateľné…ako som tu už písala, že má na sebe svoju farbu (olivovú), tak to som si vybavila po jej: „Som živá flegmatička“, čo je Žltá a Zelená farba…

Brunno ma príjemne prekvapil svojou rozstrelovkou…to som mu uverila ako jeho parketu

Dominika mi nesedela v tej pesničke…ale jej farba hlasu sa mi páči…a i keď som si ju priala na vyradenie…tak ma to trošku mrzí…jej rozstrelovka bola aj je „slepotka“ a vtedy sa mi veľmi páčila i s tým účesom…no holt ešte sa musí nájsť tak ako aj Nikoleta.

99
yeey
Reagovat

98 nechame to bejt, ale neodpustim si poznamenat, ze klasicka hadka jestli je lepsi GG, LA, Seps a nebo Sevcik – to by se to tu mozna konecne rozjelo ve stylu minulyho roku :-))

100
Viq
Reagovat

Belisana 44 – Tys to nepochopila, vždyť já s tebou přece celou dobu souhlasím !!! :-)

2 all – Nevím, jestli je můj úsudek správný, ale tahle diskuse se mi nezdá vůbec reprezentativní. To už by Anna vypadla někdy po druhém kole a muzikálové královny by se nám z obrazovky smály a střídavě svým vlastním dojetím v slzách umdlévaly.

101
Viq
Reagovat

99 – Nepředvídatelný… Jak se to vezme. Já ho mám přečteného :-) Vždyť jsem tady kdysi dával Jurajovi 60% v rozstřelu s Nikoletou :-))

102
Exák
Reagovat

Sice hezky pořád chválí kapelu, ale co tam převádí ten Jimmy Cimbala!
Snad ani v jedný písničce nezahrál to co tam má být. Furt tam něco přidává , upravuje – předvádí se. To aby ta písnička vypadala jak vypadat má tam pořád zachraňuje ten druhý kytarista Michal.

103
Belisana
Reagovat

100 to jo :-DDD

104
Belisana
Reagovat

101 O_O vazne? Tak to jsem opravdu uspesne nepochopila. Otazka je, na kterym prijimaci je porucha :-DDD

105
yeey
Reagovat

teda Viqu, z tebe se stala naka plactiva princezna v poslednich dnech :-)) kam zmizel ten sebevedomej vseznalek?? :-)

106
XMAN
Reagovat

Jejda to je tady příspěvků a článků všude možně že to ani nestíhám číst, natož na to něco napsat….včerejšek bych pojmenoval asi takto – Večer mých splněných přání :-) Že je Mrózek pryč a Juraj i Brunno tam zůstali, tomu ještě pořád nemůžu nějak uvěřit, asi musela zasáhnout nějaká vyšší moc :-) Přiznám se že tolikrát kolikrát jsem se radoval včera, jsem se ještě nikdy při žádném vyřazování neradoval a asi už ani nikdy nebudu. Poprvé při vyřazení Mrózka, podruhé při postupu Brunna a potřetí při postupu Juraje :-) To bylo radosti, konečně jsem se taky dočkal. Sice by se našly nějaké ty chybičky na kráse, jako třeba že Bagová dostala více hlasů než Brunno a možná že mohl vypadnout i Miloš (ale proti němu jinak nic nemám, nijak zvlášť mi nevadí a stejně půjde ven příště) ale nebudu detailista, ve výsledku to pro mě dopadlo opravdu snad nejlépe jak to dopadnout mohlo, vůbec jsem v tomhle nedoufal. Ve vyhazov Mrózka jsem tak nějak začal doufat už po vystoupení Švidraňové a když pak zazpívala skvěle i Poulíčková a snad poprvé jsem v jejím zpěvu viděl nějaké emoce, začal sem si jím být skoro jistý. Přesto jsem v rozstřelu s Barborou tak nějak pořád očekával pesimisticky spíše postup Mrózka, ale Mrózek na ty Foo Fighters absolutně neměl, Lukáš Adamec to dal loni minimálně o 200 procent lépe. Konečně je ten metroušek pryč, mě bylo při pomyšlení na to že by tam zbyl z kluků jako poslední on vyloženě smutno, takže jsem hrozně rád že to Juraj a Brunno dotáhli dál než on. Tímhle rozhodnutím u mě Vojtek zase stoupnul v ceně a opravil si to u mě za vyřazení Kristíny Z. Postup Miloše jsem očekával a vypadnutí Dominiky mi nijak zvlášť nevadí, stejně byla dost nesympatická a praštěná. Co mi asi nejvíc vrtá hlavou je to proč MD zachránil Brunna, to jsem totiž skutečně nečekal…pár důvodů mě ale přece jen napadá. Buď už to byl tlak od produkce, protože jinak by tam už zůstali jen dva chlapi a tak produkce do jeho jednání konečně zasáhla, nebo se chtěl ukázat v dobrém světle že přece holkám nenadržuje a chtěl tím získat nějaké sympatie zpátky, což se mu může hodit příště a nebo je Katka skutečně tak nemocná, že ji raději už poslal domů. Nevím co z toho je pravda, ale každopádně to vypadá že ho snad aspoň na malou chviličku osvítil rozum, nicméně názor na něj rozhodně neměním, myslím si o něm pořád to samé co doposud. No a postup Juraje přez Nikoletu? Pohádka! Jsem za to neuvěřitelně moc šťastný. Já věděl že mě Rytmus nezklame, on je fakt pán! Já bych na jeho místě poslal do dalšího kola Juraje taky, určitě si to zasloužil daleko víc než Nikoleta….a ty kecy o tom že nemá zajímavý hlas fakt nechápu. Juraj mě týden od týdne překvapuje víc a víc, začalo to tím vystoupením v minulém rozstřelu a od té doby prostě po šmajdovsku touchdownuje, neustále se zlepšuje a prostě jede….jeho včerejší výkon v písni od Phila Collinse byl fantastický stejně jako jeho hra na bicí a i pro mě to byl jeden z nejlepších výkonů v celém Hlasu a v té písničce od Nirvany se sice mnohým nemusel líbit ale…..dal do toho emoce a o tom to je! Někdo může být nejlepší zpěvák a přesto se v něm při zpěvu nic neodehrává a nedokáže těm lidem nic předat…a takhle přesně na mě působila Nikoleta, kvalitně odzpívané ale žádná přidaná hodnota navrch. Jinak je to moc sympatická holka, já proti ní absolutně nic nemám, ale Juraj je prostě lepší. Takže mě Jurajův nedokonalý a syrový zpěv bavil daleko víc a měl jsem z něj daleko větší umělecký zážitek…navíc Kurt Cobain taky nebyl žádný pan zpěvák ale měl natolik zajímavý hlas plný emocí a utrpení že to prostě lidi chytlo a tuhle náladu IMHO Juraj vystihl naprosto přesně. Je to fakt multitalentovaný čávo a vynikající muzikant, lidi ho nedokázali docenit a raději hlasovali pro slušně zpívající ale zcela tuctovou Nikoletu, ale Rytmus jim prostě udělal čáru přes rozpočet a poslal dál toho kdo je skutečně lepší, on ten vkus totiž narozdíl od hlasující většiny má (co taky čekat od lidí kteří neustále posílají do dalších kol tu karikaturu Bagovou). To že Juraj působí na scéně už několik let a ještě pořádně neprorazil není IMHO vůbec jeho vina, ale je to vina nevkusu českého a slovenského národa odkojeného vykopávkovým Michalem Davidem, který za největší talent považuje Bagovou. Loni mi nevkusná veřejnost sebrala Jerguše Oravce a Mateje Piňáka hodně brzy, letos tomu aby mi sebrali Juraje zabránil Rytmus, který se ukázal jako největší profesionál a já mu za tohle budu do smrti vděčný. Juraj je opravdu nejlepší. Je sice jasné že na Aničku už to stačit nebude, ale pro mě je už druhé místo v Rytmusově týmu pro Juraje absolutním vítězstvím, protože v něco takového jsem při neustálých postupech Nikolety vůbec nedoufal. Za tohle musím Rytmusovi osobně poděkovat na fb. Juraj v mých očích dokonce překonal už i Petra Kutheila a stal se mým největším favoritem celého Hlasu a nejlepším soutěžícím, který se v něm objevil. Pro mě je vítěz celé show Juraj Zaujec.

107
-bé-bé-
Reagovat

97
bezelstnost…dobré slovo, je to tam, ale u Aničky je aj „jasnozrivosť“, to však u Miloša určite nie je…
osobne si myslím, že je v Aničke aj perfekcionalizmus voči sebe, čo býva spojené s veľkou vnímavosťou…
a ako tu už Motýlek písal…reaguje ak je o „čom“

108
Viq
Reagovat

Ale čtenost to asi má, když se sem háže i spam. Tak toho využiju na nějakou tu agitaci.

Celý „složitý problém“ lze zredukovat na jednu větu:
Trpaslíková vykalkulovaná šmíra nebo poctivé živé umění, které nám tady nečekaně shůry přistálo?

Čichám z toho ukrutné dilema a úplnou Sofiinu volbu…

109
Lenna
Reagovat

Tak s vypadnutýma jsem celkem spokojená, Rytmus udělal výborný tah ( stejně jako MD), vyhodil Nikoletu, která pokaždé postupovala přes diváky a která jediná mohla ohrozit Aničku, Juraj je sice dobrý, ale moc velkou podporu nemá, jinak by se mi jako vítěz nejvíc líbila Zuzana nebo Markéta.

110
XMAN
Reagovat

Grandfinále:
Vojtek: Tip – Poulíčková, Přání: je mi to jedno
MD: Tip – Bagová, Přání : Brunno
Dara: Tip – Zuzka, Přání: Zuzka
Rytmus: Tip – Anička, Přání : Juraj

Myslím že o finálové čtveřici je už zcela jasno a budou to fakt samé holky. Původně jsem to ani sledovat nechtěl, ale zase když to včera pro mě tak skvěle dopadlo tak je to pro mě skvělá kompenzace…samozřejmě že bych chtěl Juraje a Brunna i v GF ale jsem realista, takže považuju za dostačující úspěch pro tyto dva mé koně umístění na 2. místě ve svých týmech, vždyť kdo by to ještě včera čekal….
Na celkovou vítězku tipuju bohužel Bagovou, protože MD má ty hlasy asi fakt pojištěné jako na Týtý. Proto možná včera poslal dál Brunna, protože viděl že má Brunno stejně méně hlasů a že ji tím pádem stejně neohrozí, že zaplacené hlasy pro Bagovou stačí…nějaké šance na vítězství vidím ještě u Aničky, ta jediná by ji mohla porazit, ale větší pravděpodobnost výhry vidím bohužel u Bagové….Zuzka a Markéta jsou IMHO úplně bez šance. Já budu v GF fandit Zuzce, ale ani Anička ani Markéta mi jako vítězky vadit taky nebudou, prostě kdokoliv jen ne Bagová! Bohužel se obávám že se můj nejčernější sen a to sice vítězství Bagové stane skutečností a zkazí mi to úplně celou soutěž od začátku až do konce, prostě to za ní udělá takovou hodně hořkou tečku…..
Musím říct že Aničky vystoupení se mi včera náhodou líbilo hodně, hlavněty refrény dala parádně, ale Juraj je prostě už taková moje srdcovka a mám ho daleko raději takže fandím jemu i když vím že teď už je to bez šance ale jsem smířený….
Markéta se mi včera taky docela líbila, konečně nějaké emoce…možná to bylo i tím že tu píseň zpívala pro svého kamaráda Patrika Stoklasu, který se kdysi účastnil superstar a pak zahynul při autonehodě….bylo to včera v Televizních Novinách, tak proto asi ty emoce a ty slzy…
Bagová se mi ani včera nelíbila vůbec, ten její afekt je fakt šílený, jak sebou neustále trhá ze strany na strany a jak se u toho šíleně ksichtí a předvádí se….navíc má pro mě odporný hlas.
Mrózek se v Chci Zas V tobě spát Ševčíkovi rozhodně nevyrovnal a ani zdaleka se mu nepřiblížil. Ševčík dal tu píseň IMHO daleko naléhavěji a procítěněji, to se vůbec nedá srovnávat a nechápu jakos e tohle některým Petrovým fanouškům mohlo líbit víc než Petrova verze z loňského roku. Mrózek vypadl zcela zaslouženě, Markéta i Barbora byly prostě včera lepší.

111
Belisana
Reagovat

O_O chvili tady clovek neni a roman na pokracovani :-DDD

112
Ahojda
Reagovat

Líbilo by se mi, kdyby v příštím kole zpívali všichni v rodném jazyce…Aničku jsme ještě neslyšeli v přenosech zpívat slovensky a při tom, její slovenština v písničkách zní výborně…koukala jsem před časem na odkaz, kde zpívala vlastní tvorbu a myslím, že mě to k ní posunulo blíž v pochopení, co se v ní asi odehrává…
Možná se toho dočkáme v příštím kole, jak Leoš včera naznačoval…
Jinak musím souhlasit s názory, že by se přece jen měla trochu rozmluvit…vím, že každý jsme jiné povahy, ale v této branži je prezentace nejen zpěvem, ale i slovem hodně důležitá…gesta jsou sice fajn, ale nahradí jen malou částí mluvené slovo ….

113
Viq
Reagovat

112 – A je zábavný a má happy end? Protože si ho možná až přijde další doba ledová přečtu.

114
Belisana
Reagovat

114 netusim, necetla jsem

115
Viq
Reagovat

113 – Já naopak málomluvné hrdiny naprosto žeru. Že, blonďáku?
http://www.youtube.com/watch?v=6thuiB_Kl7E

116
Ahojda
Reagovat

114 115 že by náznak pohrdání nebo humor, kterému nerozumím ?

117
mila
Reagovat

107 – Xmane, hodne casto s Tebou souhlasim, ale ted musim nesouhlasit – tyka se to Tve ody na syrovy hlas Zaujace v pisnicce Colinse. To prece nebyl jeho prirozeny hlas, ale hlas po uprave.. sice to v te pisnicce znelo dobre ale zrovna fer to vuci ostatnim nebylo

118
Ahojda
Reagovat

116 vedle jak ta jedle… :o))) nebo že by jsme nežili na stejné planetě ?

119
Belisana
Reagovat

117 nic z toho, jen tak dlouhy prispevky proste nectu. Loni je zvladala Monika, necetla jsem je taky

120
XMAN
Reagovat

118: Syrový hlas jsem myslel v té písni od Nirvany. Ten kritizoval Scalex ve svém rekapu ale mě se to tam právě líbilo, protože to prostě dal tak jako Cobain a tam vůbec nejde o techniku zpěvu…
Co se týče té písničky od Collinse, bylo to pro mě jednoznačně nejlepší vystoupení večera, lepší než Anička, Markéta i všichni ostatní…..Juraj měl jít jako zlatý hřeb večera úplně poslední místo Markéty, protože byl ještě lepší. Pokud pravidla tu úpravu hlasu umožňují, nemám s tím problém…Phil Collins to používá taky. Navíc divácké hlasování to nijak neovlivnilo, stejně přes diváky postoupila Anna, takže mi na tom nic nefér vůči ostatním nepřijde.

121
Viq
Reagovat

117, 119 – Prostě máme na věci jiný názor, co s tím? Já zase na nějaké prázdné a falešné splašky a povinné bontónové poklonkování nejsem zvědav.
To je můj názor, nic víc z toho nedělej.

122
Belisana
Reagovat

123 nemusime. Uz jsi druha. Tyhle kyce nikoho nezajimaji. Bez s tim nekam jinam.

123
Ahojda
Reagovat

122 – jasně, jsi za každých okolností nad věcí :o))) jediný spravedlivý, křišťálovější než křišťál už ani být nemůžeš..:o)))) … jo jo jak se říká, papír snese všechno…

124
Flint
Reagovat

História sa opakuje už po dvoch dňoch.

Slovensko – Česko 3:1 tentokrát po samostatných nájazdoch

:-)

125
Viq
Reagovat

123 – Cože? Cesty tvých myšlenkových pochodů vůbec nechápu. To už bych ti musel fakticky jedině totálně podkuřovat, aby ses necítila dotčena?
Asi jsi čekala všeobecný aplaus a souhlas, ale mám prostě jiný názor na věc…

126
okkvp
Reagovat

OT – vymazán opakovaný spam, číslování se posunulo

127
XMAN
Reagovat

Docela mě to těší, jak ste se tady letos všichni sekly a mě to vyšlo :-) :-) Mrózka ste tady všichni považovaly za jasného favorita mezi kluky a byly ste přesvědčeni o tom že právě on to dotáhne z kluků nejdál ( myslím že cedarin nebo kdo to byl tu byl bytostně přesvědčený o tom že Brunno Mrózka neporazí, protože je Mrózek daleko lepší zpěvák) a hle, porazil ho nejen Brunno :-) Mrózek byl totiž hodně přeceňovaný a jeho slabiny se v posledních kolech rapidně odkryly. Navíc byl sám proti sobě i tím jak pořád řešil jestli ho lidi berou jako cukrouška nebo jako rockera a řešil to tak dlouho až s tím začal být otravný a sám si pod sebou pdřízl větev. Byl to prostě typický narcis.

128
Ahojda
Reagovat

125 – v pohodě…asi já o koze a ty o voze… myslím, že jsme se jen nepochopili… :o)))
no téda …to bych musela být velký nešťastník, kdybych čekala na virtuální aplaus a souhlas :o)))
navrhuji klid peru…nebo klávesnici Viqu…je to zbytečné..

129
XMAN
Reagovat

A pamatuju si že ste tu hodně podceňovali i Zuzku. Její kvality sice tady všichni uznávali ale zároveň jí předpovídaly že dopadne jako Piňák. Na GF ste tipovali Dominiku, Miloše a nebo pro mě naprosto nepochopitelně Simonu. Já snad jediný na téhle diskusi jsem byl od začátku přesvědčený o tom že Zuzka je jediná z týmu Dary, která na GF má. Vy jste jí tady předpovídaly vypadnutí už někdo okolo 4.místa v týmu Dary ale její podpora se nakonec ukázala být daleko větší a nemožné se stalo skutečností. Jsem rád že ste se i v tomto případě sekly :-)

130
XMAN
Reagovat

Takže si musím užívat tu chvilku vítězství než mi celou soutěž vyhraje Bagová a já z toho budu zase totálně na kaši :-)

131
mila
Reagovat

DJ VLado – jsem rada, ze se v hodnoceni Mrozka a jeho podani Chci zas v Tobe spat shodneme.. taky se mi v tom moc libil a vubec mi nevadilo, ze na rozdil od Kollera, ktery tuhle pisnicku podava jemneji, se do toho Dan vic oprel.

132
Belisana
Reagovat

ha! okkvp alias Chuck Norris zdejsiho serveru zasahuje :-)))

133
XMAN
Reagovat

DJ Vlado: Píseň Chci Zas V Tobě Spát asi opravdu prokletá je protože nejen Ševčík a Mrózek ale i David Spilka, který ji zazpíval excelentně v superfinále třetí české superstar v tom samém kole vypadl, protože byl v boji o vítězství poražen nepatrně mrtvým Drdou…narozdíl od Spilky a Ševčíka jsem však já vyřazení Mrózka uvítal s velkou radostí a očekáváním.

134
DJ Vlado
Reagovat

XMan, 133 – jj. Spilkovo podání se mi líbilo taky celkově nejvíc (i přes zapomenutou část textu)

135
Irena
Reagovat

Trochu mi uniká, jak může někdo obhajovat hlas Juraje?
Nic proti němu, je moc pěkný chlap, milý, skromný, pěkně se na něj dívá-ale tím to končí. Pokud by jen zpíval, tak bych si lístek na jeho koncert určitě nekoupila. Snad-pokud by vystupoval jako bubeník.
Ale tato soutěž měla být o hlasu, což už dnes není pravda.

136
Exák
Reagovat

112-to je dobrý s tím rodným jazykem. že by Bagová zpívala ukrajinsky

137
yeey
Reagovat

Chci zas v tobe spat bych teda chtel videt v podani Juraje… :D:D s Rytmusem fakt vybiraj pisnicky totalne na telo, ale treba v tomhle by dost vyhorel….

treba Ivanna taky dostava pisnicky, co ji sedi – rozdil je v tom, ze treba Listen od Beyoncé (ac tu zpevacku fakt nemam rad) je snad technicky nejtezsi skladba, co zaznela v celym Hlasu letos… kdyz si vzpomenu na Cel minulej rok, tak tu Ivanna vcera rozsekala na cucky :-)

pride mi, ze porotci sou ale tak mimo, ze tu obtiznost tech pisni ani nepoznamenaj (ani u Ivanny ani u Markety, ktery mely vcera poradny dardy)… ted budu urcite zase za povrchniho, ale pro me sou ty 2 holky Hlasy uz jen proto, ze neco takovyho nazivo dokazou dat… ne ze by Juraj nebyl sikovnej, umi hrat na ruzny nastroje atd, je to muzikant, ale Hlas to neni ani omylem :-)

138
XMAN
Reagovat

135: Ale ono to nikdy nemůže být jen o Hlase i když se to Hlas jmenuje. Já už to tu jednou psal. Nikoleta je technicky skvělá zpěvačka ale nemá takovoutu přidanou hodnotu navíc (nebo možná pro někoho má ale pro mě a asi ani pro Rytmuse ji neměla) jako má pro mě třeba Juraj a nebo pro někoho Anička. V tomhle za nima obouma dost zaostávala. Rozhodně si Juraj nejméně svými třemi posledními výkony obhájil setrvání v soutěži a do TOP 2 postoupil zcela zaslouženě. Je to prostě zajímavější zpěvák než Nikoleta a podává výkony, které lidi dokážou víc chytit za srdce. Nic jiného za tím nehledej.

139
XMAN
Reagovat

137: Ale já nevidím důvod proč by měl Juraj zpívat Chci zas V Tobě Spát když to k němu absolutně nesedí. Já bych chtěl třeba zase slyšet Bagovou jak by zazpívala Metallicu nebo Black Sabbath. Nebo i ten Mrózek, jak by dal Phila Collinse, na Juraje by ani omylem nikdy neměl. Každej si tam vybírá písničky víceméně na tělo, prostě o tom tahle soutěž je…

140
yeey
Reagovat

139 nevertheless, Ivanna a Dan sou lepsi zpevaci nez Juraj – uz jen rozsahem, ne ze bych mel napocitano, kolik zvladne kdo oktav, ale jesi to tady nekdo dokaze rict, rad si to poslechnu… tipuju ze zrovna takova Ivanna ma nekolikanasobne vetsi rozsah nez Juraj…:-)

a dodavam, ze pro me je to celkem zazitek, kdyz se nekdo vysvihne poradnymi vysoky tony, neberu to jen technicky… Juraj se placa furt stejne a co se tyce hlasu, uz nema nikolik kol co predvest…

nerikam, ze to neni i o tom Xfactoru, pridany hodnote (a ja nevim jakej dalsi nazev tady proto zaznel), ale ja napr. jako fanousek Milose dokazu objektivne uznat, ze Zuzka si zaslouzi postup do grandfinale vic nez on, protoze je zkratka lepsi…

141
Belisana
Reagovat

do pridany hodnoty bych nesla, z toho se plati dane :-D

142
yeey
Reagovat

141 to uz tady resila dolores tusim, ze to, ze se o Anicce mluvi jako o protekcnim soutezicim je „dan z pridane hodnoty“ :D (tak nak priblizne to bylo)

143
sali
Reagovat

XMAN: je minimálne jeden dôvod, prečo sa mi Ťa nechce čítať. Chcel by si si zahádať, aký? Máš jeden (alebo radšej dva) pokus/pokusy.

144
Belisana
Reagovat

142 marny, dolores nie je ziadne béčko :-D

145
Viq
Reagovat

Markíza má nejen jiný materiál ve videoarchivu, ale lze odtamtud ty videa i celkem jednoduše stáhnout.

146
yeey
Reagovat

http://tn.nova.cz/zpravy/film/vypadli-z-hlasu-na-co-se-ctyri-soutezici-tesi-nejvice.html

tak sem to se zajmem zkoukl… :D Dominika je celkem nerizena strela a Ivannu asi moc nema v oblibe… To Dan zas asi jo, protoze by ji pral vitezstvi nejvic (cas 17:50 a nasledne reakce sou.. ehm … zvlastni :D), a na konci si jeste Dominika dela z Ivanny prdel…:D teda pro XMANa je Dan-Ivanna vskutku pekelna dvojice :D

147
XMAN
Reagovat

140: Ale na nějakej rozsah já úplně kašlu, mě Bagová ani Mrózek absolutně nic neříkají, nebaví mě jejich vystoupení a jsou mi oba nesympatičtí a to se nezmění ani kdyby měli větší rozsah než Mercury. Naopak Juraj je neuvěřitelně muzikální, každé jeho vystoupení je něčím zajímavé a dává do zpěvu emoce, o čemž se například Bagové může s jejími výškami jenom zdát, ta tam umí dát akorát afektovaný pózy a ksichty. Bagová je technická, akademická a chladná, Juraj má v sobě něco co ona nikdy mít nebude a srovnávat ty dva je pro Juraje poamlu urážka, protože zatímco on je umělec a poctivý muzikant, ona je oproti němu jen laciná komerční muzikálová afektovaná šmíra. O Mrózkovi ani netřeba se bavit, možná má větší hlasový rozsah než Juraj ale to vůbec nic neznamená, protože jinak muzikálností a celkovým hudebním talentem nesahá Jurajovi ani po kotníky. Je to prostě o vkusu a tak se v tomhle nikdy neshodnem.
143: Že by kvůli tomu že jsou moje příspěvky moc dlouhé? A vy nečtete knihy? Tak mě je to vcelku jedno, koho to zajímá, ten si to přečte a komu se do toho nechce, tak ať to nečte, mě je to vcelku jedno :-)

148
-bé-bé-
Reagovat

XMANE – ja knihy čítam i keď nie až tak ako kedysi ale tú tvoju by som si prečítala, tvoje príspevky ma bavia veľmi ba vidím v nich aj ten talent.

149
yeey
Reagovat

ono to sice muze opticky vypadat, ze ty prispevky XMANa sou dlouhy, jenze on je to v podstate furt jeden a ten samej (byt dlouhej) – se vztycnymi tematy „MD je hajzl,“ „Juraj je uzasnej“ a „Bagová je lacina muzikalova pipka“ :D takze XMANova kniha by byla, obavam se, ponekud monotematicka :-)

150
Ludvík
Reagovat

Ta sledovanost… očividně Slováky Hlas absolutně nechytl…

151
Motýlek
Reagovat

yeey – tak to nemůžu souhlasit i kdybych chtěla… Tomáš příspěvky pravidelně obměňuje, prakticky se dá říct, že co článek to nová nosná témata v jeho příspěvcích…To se jen na první pohled jeví, že je to stále totéž, ale kdepak… Já to tedy pozorně čtu, to se přiznám, je to taková psychologická sonda do duše rozpolceného člověka… Ale jak jsem už dřív psala – hlavně mám permanentní přehled, co je u něho nového… Jak ho tu dlouho nevidím, tak jsem z toho nervózní…. :-)

152
-bé-bé-
Reagovat

Tak ja by som trochu aj súhlasila s yeeym a trochu odporovala Motýlkovi…áno je to psychologická sonda ale nie „rozpolceného“ človeka, ako by som to nazvala „sebaspytujúceho“ až „sebaznalého“…
monotematickosť tam je ale v neuveriteľných variáciach, taký Juraj v písaní, veľmi emotívny a tie emócie sú nosným prvkom jeho „pohybu“ slov

153
-bé-bé-
Reagovat

XMANE, pokojne by si sa mohol pridať k „prúdu vedomia“
J. Joyca či M. Prousta

154
yeey
Reagovat

151, 152 – nekde tam je pravda… obcas tam je, pravda, nakej nazorovej veletoc… obcas ma lepsi naladu, obcas horsi… asi by to za prozkoumani stalo, ale mam zkouskovy, takze se ted ale asi budu venovat jiny literature a XMANa necham leto…:-)

155
Motýlek
Reagovat

152 Nevím jak nazvat to časté střídání nálad a názorů.., takové přemety v myšlení, vztek střídá radost, radost se mění znovu v pochybnosti a zármutek, pak mu svitne nová naděje, aby se znovu topil v dalšich mučivých pochybnostech… Teď mě napadá, jestli on si ty svoje oblíbence nevybírá schválně tak, aby toto všechno mohl prožívat… Asi mu to tak vyhovuje, já nevím…, u mě je to rozpolcenost prvního stupně…. Ale ta terapie stálým psaním se zřejmě osvědčuje…. :-)

156
yeey
Reagovat

155 hezky napsany :-) minulej rok psal daleko min, ale o to to bylo zurivejsi, ted pise castejc sprostej je jen v polovine prispevku a preci jen to neni tak intenzivni, takze terapie psanim zrejme opravdu pomaha :-)

157
Motýlek
Reagovat

154 – jen klidně pracuj, já budu zatím pokračovat v pozorování…. I kdyby něco sepsal a vydal, tak to tak hned nebude, žádný strach… :-)

158
Motýlek
Reagovat

Bodejť že pomáhá…. Minule se mi to jevilo hodně depresivní…

159
yeey
Reagovat

158 holt kdyz to v nem vre, de se z toho vypsat sem… on je treba to jinak normalni clovek, kdyz to ze sebe sem 10x denne ventiluje… urcita logika by v tom byla

160
Motýlek
Reagovat

Kdo je dneska „normální“… :-) To vím, že je to jinak pohodový mladý chlap… :-)

161
Motýlek
Reagovat

yeey – na Primě máš Jandovou… :-)

162
yeey
Reagovat

161 jee super dik :D tak se mrkni jak je super :-DDD

163
yeey
Reagovat

160 nejsem si uplne jistej :-)

164
Belisana
Reagovat

jo, mne taky Xman prijde v pohode :-) i docela posun od lonska, uz nebyva tak nestastnej, a tak

165
Nofux
Reagovat

Možná trochu OT, ale třeba to někoho zajímat bude – Rozhovor s Leonou Šenkovou, co si myslí o účasti Šmajdy na Eurovizi atd. :) http://eurocontest.cz/extra/rozhovory/item/1483-rozhovor-s-leonou-eurovizi-bych-se-nebránila-a-maxovi-to-přeju

A kdyby se někdo nudil, tak už za 16 minut začíná první semifinále eurovize, živě na STV1 nebo eurovision.tv :D Max aka Šmajda vystupuje až ve druhém semifinále ve čtvrtek ;)

166
Dave
Reagovat

Příspěvky od XMANa se dobře čtou, nepřijdou mi pořád o tom samém – ač jsou v drtivé většině případů zaměřeny proti mé favoritce ;o).

167
-bé-bé-
Reagovat

Ja si tak počúvam znova a znova Aničku a čím viac ju počúvam, tým viac som lačná toho…pustila som si Markétu, áno, tie emócie sú tam, emócie staré známe a mňa to neťahá ich znova pripomínať ale Anička je taká „novocesta“ odkrývajúca „dvere do neznáma“…hovorí mi “ stíš sa a počúvaj“ a ja počúvam a tíšim sa a keď som stíšená tou jemnosťou a upokojená, príde refrén a ten ma zobudí a „vyzve k činu“….niekto povedal Robin Hood…ale ja tam vnímam nielen jeho ale aj Marianne

niekto tu povedal, že sa neprejavuje keď spieva…ticho sa neprejavuje inak ako tichom…paradoxne by som jej hlas nazvala: „Hlasom ticha alebo z ticha“

168
Motýlek
Reagovat

167 – hezké… :)

169
Belisana
Reagovat

kazdopadne porad To byl nas hit – ten hodne ukazal. A sice to, ze „stara garda“, a to vcetne Marty, nazivo zpiva o moc hur nez vsichni tihle ucastnici hudebnich RS za posledni dva roky. O moc dal nevim, pac jsem nesledovala, krom vyjimek pozdeji nalezenych typu Smajda a tak. Jinymi slovy, je cas udelat jim pápá

170
yeey
Reagovat

sem ted videl tu Melanie s tim Listen od Beyoncé a musim rict, ze to mi daleko vic sedi Ivanna, jeji jemnejsi hlas se mi v tom libi vic… ta Melanie je v tom takova zuriva a ujecena, je to obdivuhodny, jak zpiva, ale vubec se mi to nelibi… ale ona je ta pisnicka celkove na prd, pride mi jako by byla napsana takovym zpusobem, aby na ni Beyoncé mohla ukazat, jaka je zpevacka a co vsechno s hlasem dovede, takova pevecka horska draha…:-) ale peveckej styl ty zpevacky ja fakt tuze nerad… Ivanna ma dost jinej hlas, u ni mi vsechny ty woo-ho-hooo-uuuu-aaa az tak nevadi … (zkratka ten americkej styl zpivani, jak to nazyva Scalex), ale jinak je ta zpevacka pro me neposlouchatela a snad az na Listen od Cel, se mi kazda Beyonce v Superstar a Hlase libila vic nez original…

171
yeey
Reagovat

169 pravda, tohle me taky napadlo, kdyz tam pak nakracela GG se Zemi vzdalenou ale i dalsi Superstaristi, to byla uplne jina liga nez ty zavedeny zpevaci… a to jak tam zpivala MArta, to bylo fakt hrozny…:D ji zkratka nic moc jinyho nez rock a muzikaly nesedi, ale ted sem videl video z Tyty, kde zpivala Stairway to heaven a to bylo senzacni…

172
Dave
Reagovat

Pustil jsem si „Hurt“ od Markéty a pak si vzpomněl, jak dobře toto dala Caroline Costa. Nevím, jestli už sem někdo nedával link – pokud si její verzi chcete poslechnout, hledejte na YT Caroline Costa – Hurt – Christina Aguilera – Les années bonheur (tato verze není z francouzského Talentu a Carol nepřeřvávají ječící puberťačky).

173
Dave
Reagovat

Souhlasím s yeeyem – hlas Melanie Amaro mě neoslovil a obecně mi „Listen“ přijde jako song na efekt, takový to americký ječení, který má ukázat sílu hlasu zpěvačky.

174
Ája
Reagovat

173 – to mně se zas Melanie v tý písničce líbila moc, i když jsem později měla v té soutěži jiné favority, přišlo mi, že to nerve až z paty jako ostatní zpěvačky, které se to snaží zazpívat…jinak souhlasím, že je to písnička na efekt, což moc nemusím

175
Belisana
Reagovat

171 vid? A musej se prizpusobovat… ja ani vlastne nerozumim cemu, kdyz jejich fanousci porad rvou nechcem ty komercni sracky… divnej svet

176
Lenka
Reagovat

Dá se někde na netu najít včerejší vyřazování? Bohužel jsem ho neviděla…..

177
Belisana
Reagovat
178
yeey
Reagovat

173, 174 – na druhou stranu mozna porad lepsi Beyoncé nez odrhovacky od Rihanny jako Umberella, We found love nebo to co vcera zpivala Katka… od Rihanny mam rad akorat takovy to Love the way you lie s Eminemem – opet se mi rockovejsi verze v Hlasu od Kristiny Z. libila vic…:-)

179
sali
Reagovat

PRE OKKVP admina: nedaloby sa napriek odmazaniu spamov nechávať pôvodné ID k daným príspevkom? Vzájomné reakcie sú potom pomaly nenapárovateľné.

Ďakujem.

180
Viq
Reagovat

167 – Pěkné, akorát jedna technická :-)
Anička a LBP nejsou ani ze stejného vesmíru. Tím, že tě vlastní výkon dojme k slzám, na pódium sice propašuješ nějaké emoce, ale das ist wenig. Das ist wenig!

Anička je zjav a kdybych si nasypal něco silnějšího do pití, prohlásím, že Anička je Anděl pomsty, který nám přinesl pozvánku na letošní Soudný den :-)))

181
Belisana
Reagovat

179 dalo – kdyz by tam okkvp zanechala svou skupinku pismen :-D

182
sali
Reagovat

151 :-DDD

Motýlik, vidno, že máš krídielka, a teda si nad vecou.
Viq, zdravím Ťa.
Jetu aj Dol?

183
okkvp
Reagovat

179 sali OT- nadílku spamují dívenky či kdo to jest, jsem tu při svém krátkém odpoledním obhlídnutí odmazávala filtrem přes IP adresu, protože stejné (mnoho) pod všemožnými články.

184
Dave
Reagovat

178: od Rihanny se mi líbí starší tvorba, z tanečních věcí hlavně Only Girl (In The World) – tato píseň je pro mě po hudební stránce jedna z nejgeniálnějších, co se harmonie či jak to popsat týče. Jako když v elektrotechnice pomoci Fourierovy transformace rozkládáš střídavý signál na jednotlivé složky, tak zde při každém tónu vnímám, jak se tóny vzájemně proplétají a vytvářejí nespočetné možnosti kombinací motivu.

185
sali
Reagovat

167 bebe, krásne. Vždy ma nadchne ďalší nový pokus o popis Aničkinho iksfaktora. Ďakujeme.

186
sali
Reagovat

180 Viq: asi som včerajší: was ist das LBP?

187
Lenka
Reagovat

177: Nene, mě by právě zajímalo přímo to vyřazování vidět, ale nemůžu to nikde najít…..

188
Viq
Reagovat

sali – ahoj, dolores to fláká a ty taky :-))

LBP – umělecká zkratka Poulíčkové – little black piggy (nebo tak něco…)

189
Nofux
Reagovat
190
jan
Reagovat

Tak nejhorší výkony podává rozhodně anička,nic z toho nejde je to vždy falešně a ten vyraz ve tváři žádna emoce nic nula.Jestli vyhraje je to jen dukaz jak televize umí krásně manipulovat s divákem bez názoru…a to pslední vystoupení bylo asi její nejhorší…no ještě ty U2 to bylo taky peklo …:(

191
Belisana
Reagovat

190 ty budes patrne cilovka eMDý :-DDD

192
Motýlek
Reagovat

Sali ahojky, já už spím! Jsem se dneska činila, že jo? To aby si mal čo čítať… :-))
já už končím, teď je řada na tobě :-D, pá a dobrú noc tobě i všem ostatním! ***

193
jan
Reagovat

Vyhrát by rozhodně měl Zaujec nebo Poulíčková.A ty co tu plivou na Poulíčkovou budou zřejmě zakomplexovaní blbečci co nic neumí a nikdo je nemá rád :) .To co předvedla tady nikdo v československu neumí…ani náhodou extraliga,měla by to zkusit v zahraničí tady ji nikdo neocení.Tady sou TOP ti co neumí zpívat a blbě vypadaj…:))) !!!

194
Belisana
Reagovat

193 a to mas recht, s tou posledni vetou :-DDD

195
hm
Reagovat

191 – a ty budeš debilka, páč takhle zjednodušující uvažování se hned tak nevidí. :DDD

196
Viq
Reagovat

191 – To je trotll. Anebo chce na sociálce zažádat o příspěvek na slepeckého psa a naslouchadlo a vytváří si důkazy :-)

197
Mary
Reagovat

prosím jak se jmenuje ta písnička, co jí zpíval Juraj v rozstřelu? Díky :)

198
Viq
Reagovat

197 – Nevím, jestli to sedí, ale tohle jsem vytáh ze seznamu z minulé diskuse.
Zaujec – Nirvana: Where Did You Sleep Last Night

199
sali
Reagovat

193 – sa vyznáš…. Ktorý jan: Stastny?

200
-bé-bé-
Reagovat

Díky, sali, Viq a Motýlek
rada si tu čítam a potom reagujem na niekoho, tentokrát som sa rozhodla, že sa sústredím na seba a skúsim to po svojom vyjadriť

Viqu, ak aj sú obe z iného kúta vesmíru, pre mňa je rozhodujúce, že sú teraz na Zemi…a tu je ich ihrisko…
všetky tieto talenty a xfaktory sú o tom istom…nájsť svoj vlastný xfaktor a prejaviť ním „bezelstnost duše“ (požičané do yeey)

201
sali
Reagovat

198 – čiže „Kde pak si nech swé slipy minulou noc?“

202
Klogi
Reagovat

190 .. tiez nazor.. Inak pozdrav odo mna doma otca Gepeta! :D

203
-bé-bé-
Reagovat

173
Dave, myslíš si teda, že Ivanna si ten song vybrala len preto, že chcela ukázať silu svojho hlasu?
Veď tú podľa mňa už ukázala v 1. živáku…ja si totiž myslím, že zobrala radu svojho kouča vážne…lebo „on všetko vie“ a snažila sa vložiť do toho „srdiečko“

204
Viq
Reagovat

201 – jj, něco na ten způsob. To by mu bylo podobné :-)

205
Viq
Reagovat

203 – „Srdiečko“ – nemůžu si pomoct, ale to mi nedá znovu nezopakovat památná slova…

óhóhó óóou óhóhó óóou
óo My jsme ten správnej tým!
Když sáhnout si chceš,
kam si dřív nedosáh…
http://www.youtube.com/watch?v=8iGwHnG3l4Q

206
Belisana
Reagovat

195 jsi neobycejne jasnozrivy

207
Belisana
Reagovat

197 Where did you sleep last night

208
yeey
Reagovat

-bé-bé- ja jen doufam, ze bezelstnost znamena v cestine to samy co ve slovenstine, kdyz sis ho takhle vypujicila..:-DD onehdy me nejaka slozenina prekvapila tim, ze ve slovenstine to melo vyznam, ktery se dal logicky implikovat z tech 2 slov, ze kterych to bylo slozeny, ale v cestine to melo cely dohromady trochu jinej vyznam..:D no nebudu se poustet do lingvistiky :D

209
Belisana
Reagovat

208 to by nebyla lingvistika, ale semantika :-D

210
-bé-bé-
Reagovat

Dobrú noc a sladké sny…ja som v nedeľu prečítala Bridu od P.Coelha, tak dúfam, že aspoň v sne objavím tých „Druhých častí“ čo najviac.

211
-bé-bé-
Reagovat

Bezelstnost?
Hľadám slovenský ekvivalent ale kde nič tu nič…
tož aby som aspoň ja teda tomu výrazu rozumela????

212
-bé-bé-
Reagovat

Je to niečo čo sa furt točí len okolo pravdy?

213
Belisana
Reagovat

211 slovensky asi iba uprimnost

214
Belisana
Reagovat

lest, rafinovanost – tak stav bez ni :-Dv to je bezelstnost

215
Viq
Reagovat

Bezelstnost doslova beze lsti, bez postranních úmyslů…

216
Belisana
Reagovat

189 Nofux, tak Irove taky nasadili tezkej kalibr :-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=O_9QaVC-NKw

217
-bé-bé-
Reagovat

Ale slovíčko úprimnosť nemá v sebe ten náboj ako „bezelstnost“…musí ešte existovať niečo presnejšie

218
Belisana
Reagovat

217 tak to vydedukuj z 214 a 215

219
Viq
Reagovat

217 – Bezelstnost je, když ti dám Trojského koně bez vojáků :-) Úplně přesný jednoslovný opis slova „bezelstnost“ nevím, jestli najdeš. Nebo vlastně hledáš slovenský ekvivalent? Tam asi neporadím.

220
Belisana
Reagovat

tady je problem, ze cesky slova zhusta nemaji ekvivalent ve slovenstine. Denne delam s preklady do slovenstiny a nejsou, zrovna tak jao slpvenska slova nemaji presny ekvivalent v cestine. Je to tak nejspis ve vsech jazycich.

221
Belisana
Reagovat

teda pribuznych, samozrejme. To je nejvic zavadejici

222
sali
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/anna-veselovska-brandi-carlile-the-story.html

Opäť bomba. Na začiatku maličké plaché olivové dievčatko (0:09-0:19) a sivučký vrabček čvirik na strieške (0:20-0:57) sa skokom zmení na divokú antilopu (0:58…), čo sa senilnému levovi smeje do očí, a nakonci (2:33…) nám zacingá supervokálne naladený mosadzný zvonček z kostolíka na náprotivnom kopci.

Koľko polôh ešte kcete???

A Vy, milí „znalci“ poniektorí, radšej toto neštudujte, lebo sa utrápite k smrti smrťavej bezelst-nej. SaSaSaSaSaSa vyspite radšej.

Dobrú noc.

223
-bé-bé-
Reagovat

Ďakujem „znalci“, ja teda ten výraz chápem len ho neviem preložiť a tak som si ho teda vypožičala, aby som zistila, že tie príbuzné jazyky majú tú výhodu, že učia „jemnosti v rozlišovaní“

no ale už naozaj Dobrú (tie seniorky energiou nabité sú bez konkurencie, som si myslela ž…e to masky)

224
-bé-bé-
Reagovat

219

ale v tom prípade už nie je „Trójsky“

225
Viq
Reagovat

222 – jj, je to ATOMOVKA. Kdybys to chtěl stáhnout z archívu, stačí web Markízy, Firefox, Downloadhelper a jeden klik pravým tlačítkem při přehrávání, pokud to už Nofux nedal na web…

226
K.
Reagovat

Tak jsem si právě doposlechla předrozstřelovou část a jsem z toho DĚSNĚ otrávená. Proboha nešlo by zastřelit nebo aspoň vyměnit to ZVUKOPRASE? Většina písniček naprosto zmršených v tom smyslu, že zpěváci prakticky nebyli slyšet, je to vůbec možné???!!! V rámci možností se mi nejvíc líbila Dominika, což ale mohlo být tím, že zvukoprase chrochtalo nejmíň nahlas…

227
Belisana
Reagovat

226 K jj, zvukari v tyhle zemi obecne jsou nejvetsi prasata vsude. Ja uz mam obcas chut je vod toho vyhodit a udelat to sama :-DDD Jenze to neumim. Teda ne moc. Bud jsou hlusi, nebo lemplove, ale je to temer vsude. Ovsem v celostatni TV obzvlast velkej pruser.

228
Belisana
Reagovat

hlavne ze ti pri base vibruje hrudni kost, to je pro ne, jako ze je to gut :-DDD

229
Viq
Reagovat

Holt nízkonákladovka.

230
Belisana
Reagovat

DJ Vlado – jak to zni na primym prenosu v sale?

231
Belisana
Reagovat

nejcastejsi produkt zvukaru v CR je koule zvuku

232
Belisana
Reagovat

a ted neco potesujiciho – Buty vydaly album :-)
http://www.supraphonline.cz/album/3069-duperele

233
Viq
Reagovat

226 – Dominika? A na čem to posloucháš? Fakt je, že z televize a z počítače (věže) se mi to taky jeví zvukově abnormálně blbě (dlouhodobě). V mp3 s dobrýma sluchátkama už je to něco jiného a o pár levelů výš.
Takže nevím, jestli je to fakt zpraseno (asi ano), nebo jestli to nutně vyžaduje kvalitnější interpretaci (což je pro 99% lidí KO a příště tu televizi nezapnou).

234
Belisana
Reagovat

233 a kde beres mp3?

235
Viq
Reagovat

234 – Stáhnout video z Markízy a vykuchat zvukovou stopu.

236
Belisana
Reagovat

poslechnout si video z markizy ve sluchatkach by tudiz melo byt totez

237
Viq
Reagovat

236 – Může být i totéž, ale záleží i na kvalitě a nastavení zařízení, které do těch sluchátek posílá signál…

238
K.
Reagovat

233 Scalexí stránky, technické parametry sluchátek a bedýnek nepopíšu… Dominika to asi prostě nějak přeřvala, takže to nevyznělo tak blbě jako u ostatních, nevím, ale nějak to nejsem schopná hodnotit.

239
sali
Reagovat

Akcie obrých koncernov Opuš a Supraphóón klesajú rýchlosťou svetla: dnes 23.5.2012 nad ránom 3:54 predniesol Chuck Norris fatálny posudok na vystupovanie nemänovanej súťažiacej v Hlase Československa, a to naraz v jednej sekunde až pre dva servery naraz /sprostosti.sk, perly.cz/ v tomto znení:

„.. její projev je poněkud Uni Lee…“

240
DJ Vlado
Reagovat

Bel, 230 – Rozhodně líp než z TV i z webu :-)

241
mila
Reagovat

222 – dik za odkaz, ja jsem sice pondelni Hlas sledovala, ale zrovna vystoupeni Anicky mi uniklo, takze to ted sleduju opozdene a muzu rict, ze opet BOMBA.. nadherne, tohle je proste ten HLAS, co hledame.. sice se to v tomto kole povedlo i Markete, ale na Anicku proste nema.. Marketa je dalsi vyborne zpivajici profi zpevacka, ktera nic nezkazi, ale Anicka s kytarou je neco daleko vic.. aspon pro mne

242
mila
Reagovat

a myslim, ze kdyz se deticky uci v lidovych skolach umeni, ci jak se to ted jmenuje, dymaniku, mely by povinne poslouchat tuhle pisnicku, aby pochopily, co to dynamika je :-)

243
K.
Reagovat

241 – Anna byla výborná, ale bohužel měla pro mě nestravitelnou písničku, takže se mi to jako celek nelíbilo. Markéta taky zpívala song, který se mi nelíbí, navíc ještě byla v některých pasážích utopená v doprovodu. ještě zmíním Zuzku – moc pěkné vyšší pasáže, zbytek utopený. z ostatních jsem neskutečně otrávená nebo mě nezaujali. nejhůř dráp zvukoprasete dopadl na Miloše a Katku, ty jsem prakticky neslyšela (trochu přeháním, ale ne moc), ale možná je chyba v mých sluchátkách :-/

244
mila
Reagovat

243 – mne se ta pisnicka, co Anna zpivala, moc libila. Kdybych nevedela, ze ji slozil nekdo jiny, tipovala bych, ze ji slozila Anna..:-) hodila se k ni..

245
DJ Vlado
Reagovat

ANKETA: Top 10 výkonů z Hlasu

Napište, kterých deset výkonů za celou dobu Hlasu, ať už z kterékoliv fáze soutěže (výběr naslepo, souboje, finále + rozstřely) na vás nejvíc zapůsobilo. Já to mám takhle:

1.Markéta – Hurt
2.Anička a Lucka – Set Fire To The Rain
3.Simonka – Mama Do
4.Anička – Feeling Good
5.Markéta – Golden Eye
6.David W. – Personal Jesus
7.Anička – Jar Of Hearts
8.Kristína – Nobody´s Wife
9.Zuzka – These Words
10.Juraj – Ayo Technology

A jak to máte vy?

246
XMAN
Reagovat

245:

1. Juraj – Ayo Technology
2. Juraj – In The Air Tonight
3. Juraj – Where Did You Sleep Last Night
4. Petr Kutheil – Whataya Want Fro me
5. Juraj – Message In A Bottle
6. Brunno – Ordinary World
7. Petr Kutheil – Nothing Else Matters
8. Petr Kutheil – Smells Like Teen Spirit
9. David Weingärtner – Personal Jesus
10. Anička – Slzy Tvý Mámy

247
XMAN
Reagovat

Ještě jsem zapoměl na Hnilicovo Set Fire In The Rain, tak to tam započtěte místo té Aničky.

248
Marek
Reagovat

Co když Rytmus pošle svými procenty do GF Juraje?

249
-bé-bé-
Reagovat

177
Belisana, všimla si si tých spoločných fotiek a ich centier???????????

250
-bé-bé-
Reagovat

248
Marek, aj mňa to napadlo, keď som si znova pozrela tú spoločnú pesničku, kde spievali „lídri“ tímov a veru z Rytmusovho tímu to bol len Juraj.

Ale, keď vidím Rytmusov „rešpekt“ voči Aničke a ten vidím len voči nej, voči ostatným a teda aj Jurajovi je to o sympatii, tak o tom pochybujem.

251
Marek
Reagovat

Třeba Juraj porazí Aničku tak jako Adamec porazil Gunčíkovou.

252
yeey
Reagovat

251 nechces doufam srovnavat Gabinu a Anicku :-)

253
mila
Reagovat

251 – to tu uz jednou bylo, aby nevyrazny prumerny zpevak porazil vyraznou zpevacku…
Mojich TOP 10:
1. Hnilica – Set Fire in the Rain
2. duet Lucky a Anicky – taky Set Fire in the Rain
3. Simona Feherova – Mercy a taky to, co dala v souboji
4. Anicka – The Story
5. Kristina Zakuciova – Nobody“s Wife
6. Petr Kutheil – Smells Like Teen Spirit
7.Zuzka – Beautiful
8. Marketa – Hurt
9. Milos – Numb
10. David W. – Personal Jesus

254
yeey
Reagovat

1) Ivanna – I Will Allways Love You
2) Kristina Z – Nobody’s Wife
3) Markéta a Bára Vaculíková – Fighter
4) Markéta – Golden Eye
5) Miloš – Here I Go Again
6) David W – Personal Jesus
7) Markéta – Hurt
8) Markéta – Sober
9) Anicka a Lucka – Set the fire to the rain
10) Ivanna – If I Were a Boy

255
-bé-bé-
Reagovat

Anna
1-6, momentálne najviac počúvam The Story a duet s P. Cmoríkom Wild Horses.

7. Simona F. a Michal Ch. – Crazy
8. Juraj – Ayo Technology
9. Dominika – Si sám
10. Juraj a Tina – duet

256
-bé-bé-
Reagovat

Marek,

ty tam chceš Juraja?

257
-bé-bé-
Reagovat

252
to sa NAOZAJ nedá porovnať, viď „bezelstnost“ duše.
Ja zastávam názor, že duša je vždy bezelstná, len nie vždy jej osobnosť dáva zelenú.

258
Marek
Reagovat

Adamec nevýrazný a průměrný byl, ale Juraj rozhodně ne – to je výrazný nadprůměr.
256: Ano.

259
-bé-bé-
Reagovat

Marek,

dopĺňam moj komentár č. 250 (aneb Kde je teraz „sebestředný magor Rytmus?)
http://tn.nova.cz/zpravy/film/hlas-vime-co-vecer-zazpiva-finalova-dvanactka.html

260
Anonymní
Reagovat

145- 1- Anna Veselovská-Feeling Good
2-Jarda Hnilica- Set fire to the rain
3- Anna a Lucie-Set fire to the rain
4-Juraj Zaujec-La Camisa Negra
5-Markéta Poulíčková-Sober
6-Markéta Poulíčková-Golden Eye
7-Petr Kutheil-Nothing Else Matters
8-Kristýna Zakuciová-Nobody wife
9- Katarina a Nándor- Falling slowly
10-David Weingartner-Personal Jesus

261
Langic
Reagovat

260-To je ode mně

262
Viq
Reagovat

The Story není úplně prvoplánová věc typu Nonstop nebo takových věcí. To je + i -.

-bé-bé- 249 – Krásná kontrastní fotka. Zajímavé poselství. Tady už není o čem…

263
mila
Reagovat

258 – a co je na Jurajovi nadprumerneho? Hlas sotva, to, ze umi hrat na vice nastroju tu uz taky bylo, to, ze ho televize nadprumerne protezuje (nejak porad nemuzu skousnout to, ze jemu pomohli s hlasem a ostatnim ne)..? Nekdo tady uz napsal, ze zpiva dostatecne dlouho na to, aby (pokud v nem drime opravdu uzasny talent) se nekde prosadil.. verim, ze priste vypadne..

264
mila
Reagovat

255 – na duet s P.Cmorikem jsem uplne zapomnela, ten se mi taky moc libil, ikdyz do TOP10 bych ho asi neradila..

265
Viq
Reagovat

Mě baví ti Rytmusovi zapřísáhlí antifandové, kteří se do něho pokoušejí mlátit jako do prázdné nádoby, přitom jsou to jen oni sami, kdo duní…

266
Langic
Reagovat

263-Ten vokodér k té písni patří,takže se tomu nedivím a myslím že se to dá pochopit

267
XMAN
Reagovat

263: A co například jeho muzikálnost a hudební talent? Jeho hlas ač není velký rozsahem, má zajímavý chraplák a zabarvení. Jestli někoho televize protěžuje tak jsou to jedině Anička a Bagová :-) Kvůli tomu, že měl v jedné písničce úpravu hlasu kterou používá Phil Collins a která mu v hlasování diváků stejně nepomohla říkat hned že ho někdo protěžuje….to nechápu. Za to že zpívá Juraj už dlouho a ještě neprorazil nemůže on ale národ bez vkusu odkojený na kýči Michala Davida a hvězdiček typu Bagová, ale to už jsem tady psal. Od národu který neustále posílá nejvíce hlasů estrádní ´´umělkyni´´ Bagové se nedá očekávat nějaký výrazný zájem o opravdu kvalitní hudbu.

268
XMAN
Reagovat

263:Juraj příště bohužel opravdu vypadne, protože jeho fanoušci nestačili se svými sms hlasy ani na Nikoletu, natožpak na Aničku, to by asi museli vykrást několik bank a nebo si vzít několik půjček. Jediná šance pro Juraje by byla, kdyby ho do Grandfinále poslal Rytmus svými procenty, ale myslím si že to Rytmus neudělá. Dá každému 50 procent aby byl spravedlivý a nechá to na divácích. A ti pošlou dál Aničku……já bych to Grandfinále taky přál daleko víc Jurajovi, ale i tak se dostal hrozně daleko, určitě mnohem dál než sám čekal a už tohle je pro něj obrovský úspěch. Takže i když vím že v tom Grandfinále bude Anička, jsem spokojený a vděčný za to jak daleko to Juraj dotáhl.

269
dan
Reagovat

262
Story je dost prvoplánová věc, bohužel. Slyšel jsem ji poprvý a zní mi v uších. Pro mě prvoplánovej zajíkavej shit, co si chce hrát na umění.

270
Viq
Reagovat

Trochu škoda je té sledovanosti (nezajímám se, jaká je, ale podle některých je malá). Nova udělala několik chyb. Jednak to měla dát tradičně na podzim a měla něco udělat s tou vatovitostí a dalšími tradičními kiksy.
Mně osobně se Hlas ČS zatím jeví jako nejlepší show tohohle typu, co tady byla. Sledovači televize ale spíše touží po různých Ordinacích, Kriminálkách z Postoloprd či po opakování normalizačních komedií.
Tady už skoro začíná platit úměra -> čím menší sledovanost, tím větší kvalita.
LMAO

271
Viq
Reagovat

269 – OK, v tom se neshodneme.

272
Jitka
Reagovat

Myslíte že v tom GF fakt budou 4 holky? Mě se to pořád nějak nezdá a říkám si aby se tam produkce přece jen nějak nepokusila propašovat aspoň jednoho zástupce mužského pohlaví, je to všechno takové až moc jasné. A když je něco až moc jasné, tak většinou přichází nějaký pořádný zvrat…

273
mila
Reagovat

269 – taky nesouhlas. Otazkou je, co povazujes ty za umeni… a v tom se asi taky neshodneme :-)

274
mila
Reagovat

XMane: dovolim si nesouhlasit. „národ bez vkusu odkojený na kýči Michala Davida a hvězdiček typu Bagová“ by asi tezko dovolil, aby prvni Superstar vyhrala Aneta Langerova, dalsi pak Horvath atd. Ti rozhodne nemaji s kycem a kolotocarem nic spolecneho.. Juraj zpiva slusne, ale tak nejak prumerne, je to pekny chlap, ale kdyz ho porovnam treba s Milosem, tak mu chybi ta jiskra, ta energie, co by mel zpevak predat posluchaci a koneckoncu i zajimava barva hlasu, kterou disponuje Milos a slysela jsem ji i v poslednim vystoupeni Daniela Mrozka.. nemuzu si pomoct

275
mila
Reagovat

272 – ac mam rada Zuzku, v koutku duse si preju, aby v GF byl Milos. Prinesl by tam oziveni a uvolneni, protoze u nej mam porad pocit, ze tu soutez nebere tak strasne vazne jako Bagova ci Poulickova..

276
K.
Reagovat

1. Anna – Feeling good
2. Zuzka – Celebration (beru v potaz jen ten její part, Popovič jí to trochu kazil)
3. Simona F. – duet (opět beru v potaz hlavně ten její part)
4. Juraj – casting
dál nevím, mimo jiné mám problém s tím, že v případě dobrých výkonů zpěváků se mi často nelíbil song a obráceně

277
K.
Reagovat

272 – no jo, ale který z těch mužů má šanci? Brunno těžko a v případě Juraje i Miloše bych byla fest otrávená, nic proti nim nemám, ale Annu i Zuzku ve finále prostě chci. příště holkám něco pošlu. škoda, že Vojtek vyhodil Dana, ten imho šanci měl a v GF by mi nevadil.

278
XMAN
Reagovat

274: A já si zase dovolím nesouhlasit s tebou. Ano Langerová a Horváth, to byly výjimky, uvidíme jak to dopadne letos no…jestli má někdo jiskru tak je to právě Juraj a co se týče charismatu tak mu nějakej Miloš nesahá ani po paty :-D To je ještě malý děcko oproti Jurajovi. Pro mě Mrózek ani Miloš žádné zajímavé barvy hlasu nemají, prostě normální chrapláky, tuctové nerozeznatelné…kdybych je slyšel v rádiu tak je nepoznám ani jednoho. To už má pro mě Juraj zapamatovatelnější hlas. A jestli si někoho doopravdy nepřeju v GF tak je to jednoznačně Miloš…to by byl teda průser jak vrata. Jednak by tím GF přišlo o nejlepší, nejpřirozenější a nejsympatičtější zpěvačku ze všech – a tou je Zuzka a jednak jsou Juraj i Brunno nesrovnatelně lepší a zasloužili by si oni to GF daleko víc než Miloš. Pak je tu další věc že Miloš má oproti Zuzce která vždycky postupovala přes diváky úplně mizivou podporu a kdyby tam Dara poslala místo Zuzky jeho, tak by musela být buď úplně ožralá a nebo by přemýšlela něčím jiným než hlavou a poslouchala něčím jiným než ušima…každopádně by se pak musela zříct svéprávnosti a nechat si napsat papíry na hlavu. Tohle kdyby se stalo tak nechápu už absolutně nic a byla by to fakt megakatastrofa srovnatelná jen s vítězstvím Bagové. Ať se tam dostanou Juraj a Brunno, jen ne Miloš proboha,to raději fakt samý holky!!!!!!!!!!!!!!

279
-bé-bé-
Reagovat

Jediná „nádej“ je teda Brunno?
Mňa ale už to prekvapuje, že z 8 sú len 2 z Čiech?
Vlastne Markéta je z Moravy, že.

Ale fakt mi to pripadá čudné, aj keď na 2. strane podporuje to „nový trend“, svetový, že do popredia idú ženy!!!!!!!!!!!!!!!

Brunno je podobný Lukášovi čo do podpory, takže by som sa nečudovala.
Jedna blondýnka mi mohla ísť „hajať“, nech je to pestrofarebné…Zuzkz by som si kupodivu ponechala, ale je to rozumová úvaha, dostávala odo mňa hlasy až do minula ale do top 10 som ju nezaradila…lebo tentokrát sa prikláňam k väčšine = „plávam s prúdom“.

280
K.
Reagovat

279 – Brunno v GF by byla celkem haluz, skoro každý v MD týmu zpíval líp než on. ale vadil by mi paradoxně nejmíň, na Ivanně mi nesejde.

281
Belisana
Reagovat

249 bé-bé- centier? Som volaaka natvrdla, neviem, fotky vidim, a? :-D

282
Belisana
Reagovat

245 DJ Vlado ad anketa.
Znas me, jsem tezce monotematicka, tudiz se mi libila 1-8 Anna, i kdyz to nebylo uplne gut treba nekdy, a at nezeru 9-10 dam Marketu, jednou za Hurt a podruhe ted za Tinu Turner

283
Viq
Reagovat

279 – Na to, jestli je soutěžící z Česka nebo Slovenska (Japonska), naštěstí lidi celkem kašlou. Tyhle účelově vymyšlené koncepty, i když se vytisknou do všech učebnic a natřou do dějin, stejně tváří v tvář realitě chcípnou. Lidi je třeba budou opakovat i ze spaní, ale vlastní peníze na ně nedají…

284
Belisana
Reagovat

jeste k 245 nevim, jestli se bere i Simona Feherova..
pak by to bylo takto
1 Simona duet
2 Simona vyber naslepo
3-8 Anna proste neresim, je to tam
a 9-10 Marleta Hurt a Tina

285
mila
Reagovat

XMMane, my dva se shodnem na dost vecech, ale na Jurajovi ne.. a taky nechapu Tve fandeni Oravcovi. Jo Oravec v Superstar, to bylo jine kafe,ale tenhle? Na vesnickou tancovacku OK, ale do GF to snad ne.. ikdyz ted, kdyz uz tam zbyla jen Ivanna a on by to mozna byla o trochu lepsi volba nez ona. A to, ze se Ti nelibi Milos, je Tvuj problem, mne naopak se ten kluk libi kolo od kola vic..:-)

286
Viq
Reagovat

Nasmál bych se, kdyby to celé Brunno s tím jeho křepčením na truc Davidovi a pódiovýma tanečkama vyhrál :-) Mohli by natočit v tomto duchu 2 alternativní díly, které by vysílali na Silvestra!

287
DJ Vlado
Reagovat

Káčko, 276 – Vidíš a mně se tentokrát dostalo do Top 10 hned několik písní, které v originále nemusím. Nejvíc je to případ Mama Do, což je v originále hrozná sračka, ale Simončino podání bylo prostě kouzelné, minimálně o deset tříd lepší než originál (škoda, že už na to nedokázala navázat). Zrovna tak Ayo Technology je pro mě nezajímavá odrhovačka, ale Juraj z toho udělal úplně jinou (a lepší) píseň. Ani Jar Of Hearts mě v originále nezaujalo, ale v podání Aničky dostalo. Ještě v Hurt pro mě Markéta překonala Aguileru, i když to pro někoho může být podobná drzost, jako když jsem vloni napsal, že Piňák pokořil Jacksona.

288
-bé-bé-
Reagovat

281
fakt nechápeš, Belisana?
Každá fotka má predsa centrum.

289
yeey
Reagovat

ja to grandfinale asi jinak nez ciste holcici nevidim….

Juraj? ten muze hrat treba na 1000 nastroju a stejnak tim Hlasem neni… navic proti nemu stoji Anicka… navic uz mi doslo, proc mi celou dobu nesedi… on neni ani nafoukanej, jak sem si ze zacatku myslel, mozna lehce sebevedomej, ale predevsim mi pride uplne strasne nudnej suchar, proste takovej tatka no… (nicmene o tom ta soutez neni)…

Brunno? tak to by byl zlej sen :D navic proti nemu stoji Ivanna, ktery MD da (pro me zcela opravnene) tak 70:30, takze tam je mysim sance takrka nulova…

Miloš? sice bych mu to pral, ale nevidim to ani trochu realne… Zuzka je bohuzel objektivne lepsi… priste by se s tema The Rasmus musel vyporadat opravdu luxusne a ani tehdy by to u divaku na Zuzku nestacilo (ikdyz… leda kdyby ted pobral vsechny Danovy fanynky, tak by mu to mozna neco hodilo…Juraj rozhodne zadny fanynky uz nenabere a asi ani nikdy nenabral, zrejme vzhledem k absolutne nulovymu charismatu a o Brunnove charisma se snad ani nemusim zminovat:-))… Dara mu taky vic jak pade neda, ted uz sami kouci budou taktizovat podle predchozi vule divaku, aby meli co nejvetsi sanci na vitezstvi v GF… Milos je jinak podle me na svuj vek velkej talent se zajimavejsi barvou hlasu nez vetsina kluku v soutezi, jen jeste nema tolik zkusenosti… suma sumarum mi ale vychazi Milos jako nejpravdepodobnejsi pansky kandidat na GF, jakozto asi jediny terc pro pubiny z cele finalni osmicky…. leda tak…!! kazdopadne tipuju Zuzku…

u Pepy je jasno – Marketa, Marketa a jeste jednou Marketa… herecka Bara doufam dostane velkou stopku :-)

290
Viktorie
Reagovat

Já si teď myslím, že by měla vypadnout Anička. Nevím čím to je, ale začíná mě čím dál tím víc zpěvem nudit. Já jsem vždycky někoho poslouchala a nepřestalo mě to bavit, byly to výkony za výkonem. Ale Anička se mi vůbec teď nelíbí, ze začátku to bylo dobrý, ale teď se mi to vůbec nelíbí. Juraj je případ člověka, který se v soutěži neustále zlepšuje. Ze začátku dobrý, ale teď přímo excelent, překvapuje mě nástrojemi, písničkami i zpěvem. Myslím, že si zaslouží mnohem víc postoupit.

291
Belisana
Reagovat

288 no. Ma zlaty stred, tam je v tomto pripade nic, pak ma geometricke centrum, tam zpravidla stoji ksicht, kterej me nebere, a pak ma centrum v osobach :-DDD A porad nic, uz jsem i poposedla! :-D

292
mila
Reagovat

289 – presne – Juraj nema charisma asi pro nikoho (vyjma XMANa), vadi mi u nej takovej vecne usouzenej pohled… nejde z neho energi… ale naproti nemu Oravec charisma pro urcitou skupinu divaku ma(rekla bych, ze dost lidi, kteri by fandili Hnilicovi, ted fandi Oravcovi, tedy krome me :-)))), Zuzka a Milos – oba mam rada, Zuzka je lepsi, ale Milos se lepsi kazdym kolem.. no a od Pepy po vypadnuti Kristyny jede Marketa na jiste vitezstvi, Bara pro ni neni zadna konkurence, je to jen zpivajici herecka. Kdyz Marketa prestane hrat to omdlevaci divadlo a do zpevu da zase tolik citu jako naposledy, tak ji snad budu i fandit (ikdyz Anicka je u mne porad No.1)

293
DJ Vlado
Reagovat

Nevím, proč se všichni diví tomu, že nás čeká čistě holčičí finále. Letos jsou holky prostě o třídu lepší, takže je to imho naprosto spravedlivé. Když byla v SS převaha kluků, tak se nikdo nedivil, ale teď se nad možností čtyř holek ve finále všichni diví? Já jsem s tím spokojenej. Třeba Juraj by mi sice v GF nevadil, ale holt má smůlu, že je v týmu s Aničkou, která prostě v GF být musí. U Dary si to taky Zuzka zaslouží víc než Miloš (nejradši z tohoto týmu jsem sice měl Simonku, ale uznávám, že Zuzka je nejlepší). U Pepy bych v současnosti pokládal za velkou nespravedlnost, kdyby byl v GF kdokoliv jiný než Markéta, zvlášť po famózním Hurt. Jediný tým, kde bych si dokázal představit ve finále kluka, je ten eMDýho, v tomto jediném týmu měli kluci od začátku navrch, ale zrovna Brunno mi přijde z jeho „silné mužské šestky“ (tzn. kluci z MD týmu s výjimkou slabingrů Koběrského a Hrabala) jasně nejslabší a taky by mě tenhle slizký strejc v GF dost štval, to radši čtyři Ivanny. Škoda, že eMDý zařízl Davida, ten by měl velkou šanci Ivannu porazit.

294
luděk
Reagovat

souhlasím chci aby vypadla Anička a Juraj je nejlepší souhlasim aby postoupil Juraj

295
Viq
Reagovat

Ludvík, Luděk, Viktória, … – Jedna IP adresa?

291 – Prostě a jednoduše – důležité věci na fotkách nejsou ty na kraji.

296
yeey
Reagovat

290 dlouho ses neukazala, ahoj :-)

292 hmm no Brunno a charisma nevim, ale je to takovej srandista na rozdil od Juraje, kterej je porad (abych citoval Pulp Fiction) vaznej jak hovno :DD a pride mi, ze i co se tyce zpevu… to ovsem muze byt muj subjektivni pocit…

Milos to charisma ma, i kdyz je to porad trochu takovy decko, viz ty rozhovory, zatizeni na koucku Darinku a tak… je na nem ale videt, ze se posledni dobou dost osmelil… :-) mne se kazdopadne nejvic libil v souboji, Whitesnake a Sweet home Alabama (tim me ted v pondeli vazne prijemne prekvapil – po tech udesnejch Mandrage – je videt ze ma chlapec vkus)…mysim, ze The Rasmus budou taky super… osobne mu drzim palce vic nez Zuzce, ale zas Zuzku naprosto respektuju, takze kdyz postoupi, no problem… a Markete to asi vazne prospeje, kdyz bude mensi hysterka, ale priste si na to da uz urcite pozor, jak ji zname :D

297
XMAN
Reagovat

292: Já vůbec nechápu jak tady můžeš tak velkohubě prohlašovat že Juraj nemá charisma pro nikoho kromě mě. A co třeba jeho fanoušci a fanynky, lidi co mu posílají hlasy? Věř mi, znám dost lidí pro které Juraj charisma má….hlavně že má charisma slizkej trapnej šamponek Mrózek a nebo děcko Miloš, ale chápu že ty jsi asi na ty hodně mladý :-D Jestli je někdo zoufale nudný tak to rozhodně není Juraj. Opravdu nemá smysl tady diskutovat, s většinou lidí se tady na ničem neshodnu a někteří mě tady dokonce jak sem se tu dozvěděl chtějí zkoumat z psychologického hlediska, jestli si ty okrajové favority náhodou nevybírám úmyslně, protože mě baví utápět se ve strachu z jejich vypadnutí :-D To mě fakt hodně pobavilo. Takže mám fandit Bagové jen proto že je to jasná favoritka? Co mám ale dělat s tím že mě vůbec nebere a že mě prostě zaujal Juraj? Fakt ubohé….tady vůbec nikdo nedokáže pochopit že je to všechno o subjektivním vnímání a že nejde o někom říct že nemá charisma, protože každý člověk na každého působí úplně jinak. Nemá smysl tady diskutovat, je to jen ztráta času. Kdo pro jednoho nemá charisma, ten ho má pro druhého na rozdávání. Rytmus si to zřejmě nemyslí že by Juraj neměl charisma.

298
XMAN
Reagovat

296: Jestli je Juraj vážnej jak hovno, tak ty jsi stejně tak vtipnej a Bagová je hovno už od narození….

299
yeey
Reagovat

297 no radsi tu diskutuj, protoze uz zase prechazis do modu „alespon 5 invektiv v prispevku“ a shodli sme se, ze ti to nejvic svedci, kdyz se poradne vypises ;-) aspon si tu vybouchas zlost a nebudes ji prenaset na lidi co v realu potkavas :-)

300
Motýlek
Reagovat

295 – Viq – těch jmen je spousta… To už je ale obehraná písnička, tomu se nepodivuj… :-)
yeey – v podstatě souhlasím, i když si myslím, že Juraj charisma má, svoje fandy taky, ale je to málo, a navíc Rytmus mu těžko dá víc procent než Aničce… Kolik dá, nemůžu říct, když vím, jak má Juraje rád…
Já bych chtěla raději postup Miloše, to bude asi dost napínavé, protože toho zas má Dara hodně ráda… Ale nějaké překvápko by to chtělo… A taky nezapomeň, že teď už se zapojí do hlasování i ti, co zatím nehlasovali, vč. mě…
Pokud by postoupil Brunno, tak se divit nebudu, ale byla by to celkem groteska…

301
XMAN
Reagovat

293: Souhlas s tím že v týmu MD byli lepší kluci než holky. Kdyby nebyl ještě před finálovými koly tak trapně zaříznut Hnilica, tak bych měl konečně taky jednou favorita s velkou šancí na vítězství a vy byste tady nemusely poslouchat moje nářky a obavy z vypadnutí…ale bohužel, šanci dostala MDýho protekce, muzikálová kýčovitá Bagová. Mimochodem MD zařízl Davida právě proto, že měl David velkou šanci porazit Bagovou…MD vlastně čekal jen na první příležitost kdy David nepoostoupí přes diváky a ta přišla bohužel hodně brzy. Jinak si nemyslím že by byl Juraj v čemkoliv horší než Anička a že by si to GF zasloužil méně, minimálně ve způsobu vyjadřování je daleko lepší, po muziknatské stránce bych je nesrovnával. Ta Aničky podle vás přidaná hodnota jde u mě spíš do mínusu….

302
yeey
Reagovat

300 tak jasny ze charisma je spis subjektivni pohled… on za to Juraj asi nemuze… holt tatinek s manzelkou a dvema detma, co kazdej prenos vystrida 3 nastroje, ucitel a navic mazanek Rytmuse – to proste neni charisma-matroš :DD

303
Motýlek
Reagovat

Tomáši, to je dobře, že tě to pobavilo, jak jsme se o tobě bavili…, však to taky mělo přispět k pobavení… Můžeš se zase naoplátku trefovat ty do nás, ale to stejně děláš, tak je všechno v pořádku… :-)

304
Belisana
Reagovat

293 Vlado tak tak, vubec jsem necekala, ze by se nakej chlap do finale dostal, tady neni co resit

302 asi tak :-D

305
yeey
Reagovat

ale tak charisma neni rozhodujici, taky fandim Ivanne a to ma charisma tetky od vedle :D:D:D

306
Motýlek
Reagovat

DJji, já tu anketu nevím jestli dám dohromady… Jak?
No dobře, kdy je uzávěrka?

307
mila
Reagovat

302 – tady se nabizi srovnani Juraj-Hnilica. Oba jsou to tatinkove, oba maji dve deti, oba pracuji, jeden jako ucitel (nekde jsem to cetla, nevim urcite), druhy jako delnik. Oba uz nejsou teenageri, oba uz maji zodpovednost ke svym rodinam, tudiz oba vystupuji opatrneji…… Skoda, ze Hnilicu jsme slyseli poradne jen jednou a pak v duelu, kde toho nemohl moc predvest..Ale na rozdil od Juraje strhl Hnilica svou prvni pisni takovy ohlas lidi, ze se psaly petice za jeho vraceni do souteze.. Takze asi v tom hralo nejakou roli charisma.. a to u Juraje postradam. Tam jen citim upornou touhu vyhrat (protoze by mu to pomohlo, jak nekde prohlasil).. ale na Anicku proste nema, ta ho valcuje uz ve svych 16ti

308
Motýlek
Reagovat

Mila – úpornou snahu vidím jen u Ivanny… Jinak u nikoho… A když se jí to vyplácí, tak proč to měnit? V sázce je poměrně hodně….
Ale Juraje bych z toho vůbec neobviňovala…

309
yeey
Reagovat

307 hmm… tak Hnilica mi taky neprisel jako nakej charismatickej typek… ten proste FAKT umi dobre zpivat… me taky celkem zaujal, sice sem pak v tom souboji asi fandil spis Ivanne, ale on byl samozrejme vybornej v tom Vyberu naslepo… kdyz se nad tim ted tak zamyslim, tak si prave myslim, ze on byl ten pripad, kdy typek, co vypada celkem jako nula (uplne bez urazky, nemyslim to zle), pride, zacne zpivat a vsechny tim odzbroji… me to zase uplne ze zidle nezvedlo, ale uznavam, ze ten teda fakt umi! Juraj je zkratka vic muzikant, nez zpevak, hlasem nikoho neodzbroji…

310
XMAN
Reagovat

307: A komu by ta výhra nepomohla? :-D Já na Jurajovi žádnou takovou snahu nevidím, on byl podle mě stoprocentně přesvědčený že končí už v tomto kole a to že porazil Nikoletu ho hodně zaskočilo….to co se strhlo okolo Jaromíra se dá pochopit. On byl technicky asi nejlepší zpěvák v soutěži a jeho vyřazení bylo hodně nespravedlivé…zase to ale hodně ovlivnila samotná televize kdy ho prvně naservírovali jako největšího favorita a jasného vítěze a pak ho nechali MDým sprostě vyhodit v souboji s tou šmudlou Bagovou. Tak koho by to nenaštvalo? Juraj nikdy tlačen do role hlavního favorita nebyl….tohle nemá s charismatem nic společného, to jsou všechno jen hrátky produkce. Nevím jak na Aničku nemá? Jak ho Anička válcuje? Prozradíš mi čím přesně? Jako člověk je Juraj daleko sympatičtější a přirozenější, rozhodně taky komunikativnější…a jeho výkon v Ayo Technology, tak o tom si může Anička nechat jenom zdát. Nic až takhle skvělého ona vsoutěži doteď nepředvedla. Tak čím ho prosímtě válcuje?

311
-bé-bé-
Reagovat

Belisana, áno osoby, v strede sú majstri tímov

312
mila
Reagovat

309 – no a v cem to teda je, ze Hnilica tolik zaujal? Kdyz zustanu u toho porovnani s Jurajem – vzdyt Juraj je krasny chlap, Hnilica tak nejak normal, nenapadny, Juraj zvlada ty vsechny nastroje, Hnilica asi jen kytaru (?), takze co zbyva? Ten zpev? Ja kdyz Hnilica nastoupil v tom prvnim kole a poslechla jsem si jeho medailonek a pak sel na podium, tak jsem si rikala, hm, obycejnej chlapek, kam se cpe a docela si veri, hm.. pak si stoupl a zacal zpivat a ja se po par taktech pristihla, ze mam husi kuzi a jen jsem zirala.. takze asi tim hlasem mne dostal a tahle soutez je o HLASE a ne o tom, na kolika nastrojich clovek vali atd.atd.

313
Belisana
Reagovat

311 vis, jak ma Werich tu povidku, jak chtel, aby ho prijali v hadankarskym klubu. Musel slozit vstupni test. Prvni hadanka – ma to 4 nohy a steka to. Co je to? Pes! chtel vykriknout, ale pak si rekl, ze v hadankarskym klubu to prece tak jednoduche byt nemuze :-))) tak u me to samy :-D

314
XMAN
Reagovat

Ano Bagová, to je naprosto přesný případ úporné snahy a touhy po výhře za každou cenu.
Jinak ten spor ohledně Juraje a Anny už nechci dál rozpytvávat. Stejně vám postoupí do GF Anička, to je nad slunce jasné, já bych to samozřejmě přál daleko víc Jurajovi, ale jsem realista a vím že to aby Annu porazil je absolutně nereálné. Jsem už s výsledkem tohoto souboje dopředu smířený, tak nevím proč se v tom dál babrat…jen mě rozlítily ty řeči jako že Juraj nemá charisma, jde úporně po výhře a podobně…mila ho prostě nemá hodně ráda, to je vidět. Myslím že Juraj s Annou jsou dobří kamarádi, takže oni si ten úspěch vzájemně přejí….kdyby tam s Annou byla Nikoleta, tak mezi těma dvěma by ten vztah byl asi před GF napnutější….

315
yeey
Reagovat

312 no vzdyt jo, soulasim! presne to rikam, je to o HLASE! kapela tam uz je a to, ze se nekdo doprovodi sam je obdivuhodny, ale ze zidle me to nedostane, protoze naky kytarovy solicka pro fajnsmekry tam od soutezicich asi tezko muzem cekat, kdyz je to predevsim o zpevu… jeste jednou – jak rikas, je to HLASE! :-)

( uplne na okraj – to je taky duvod proc fandim Ivanne – to co ona zazpiva je neuveritelny, i kdyz se to kazdymu nemusi libit, je to vyborna zpevacka min. ve smyslu ciste toho HLASU a co s nim umi, na tom se snad objektivne shodnem vsichni.. ale Ivannu sem ted nechci moc tahat, jen sem to chtel poznamenat)

316
mila
Reagovat

no Juraj mne jen nezaujal, nemuzu rict, ze bych ho nemela rada.. neni pro mne zajimavy, tot vse..

317
mila
Reagovat

315 – no ja u te Bagove porad mam problem, ze jeji hlas mi az na ty krasne sametove hloubky neprijde nijak zvlastni. Co na ni obdivuju, je talent na reci. Na to, ze je puvodem Ukrajinka, pak zrejme zila na Slovensku, tudiz mluvi dobre slovensky, ceskou pisnicku dala s vybornou vyslovnosti (oproti Anicce) a jeji anglictina mi taky pripada dobra.. to na ni obdivuju a vlastne tu jeji upornou snahu chapu, ona se musi snazit vic nez ostatni soutezici, prece jen prichazi z jine zeme nez jsou ty nase dve a to je pak vzdycky tezsi

318
XMAN
Reagovat

Ano je to o Hlase…..jenže Juraj měl tu smůlu že jednou ho v Superstar nepustili ani do semfininále a když se tam pak napodruhé dostal, tak zase musel odstoupit ze zdravotních důvodů. No a tak šel letos zkusit štěstí do Hlasu….a hle zadařilo se a potkal ho konečně nečekaný úspěch o kterém se mu asi ani nesnilo, prostě konečně zabodoval a dostal se v soutěži hodně daleko. Máte mu to snad zazlé? Vy byste snad na jeho místě ze soutěže odstoupily kvůli tomu že to má být primárně o Hlase? Miloš se poslední dobou taky často doprovází na kytaru a u toho to tady nikdo nezmiňuje, u toho to nikomu nevadí….a můžu říct že i Miloš je s kytarou minimálně o 50 procent lepší, to samý i Anička…..ani jejich hlasy nejsou nijak rozsahově velké a rozhodně ne intonačně bezchybné….i ta Anička je v podstatě víc muzikantka než zpěvačka.

319
yeey
Reagovat

317 no je bezpochyby snaziva a ambiciozni, ale asi i trochu naivni (aspon mne tak pride)… navic mi pride, ze ostatni soutezici ji moc neberou (viz reakce Dominiky, kdyz Dan na tom live chatu rekl, ze by mela Ivanna vyhrat)… ale zpiva skvele, ale chapu, ze ty jeji vysky se nemusi kazdymu libit, pripada mi to ale obdivuhodny co dokaze, to jeji Listen to byla uplna hlasova exhibice (v dobrym slova smyslu – nebylo to naky prehnany a prekudrlinkovany – to do ty divny pisnicky proste patri a i kdyz ja to normalne nesnasim, tak u Ivanny mi to nevadi)… toz tak!

320
-bé-bé-
Reagovat

Mám potrebu to odľahčiť?

Aké rozdelenie hlasov urobia kouči?
Rytmus: 50/50
Pepa: 50/50
MD: 6O/40
Dara: 60/40

321
yeey
Reagovat

320 ja uprimne doufam ze na alibismus 50/50 u koucu nedojde… ale obavam se, ze na „nechavam na to lidech“ minimalne u Pepy dojde…:-/

322
Viq
Reagovat

-bé-bé- Proč by se drželi tak při zemi? Aby nepopudili diváky? Já bych to víc osolil.

Rytmus: 80/20
Vojtek: 70/30
David: 100/0
Dara: 50/50

323
XMAN
Reagovat

Vojtek: 50/50
MD: 80/20
Dara: 50/50
Rytmus: 50/50

324
-bé-bé-
Reagovat

Viqu
a TIE PERCENTÁ SÚ PRE KOHO U RYTMUSA A VOJTKA?

325
Viq
Reagovat

324 – U Vojtka jsou jasně pro LBP. U Rytmuse raději nebudu říkát, jinak to dopadne přesně opačně :-)))

326
XMAN
Reagovat

Já být Rytmusem, tak dám Jurajovi 80 procent a ať už si to pak rozhodnou diváci :-D Ono bude spíš zajímavé sledovat, kolik kdo dostane procent od diváků….

327
yeey
Reagovat

moje tipy tedy sou

Pepa – obavam se bohuzel 50/50 (ale i tak mysim ze Bara u divaku nema sanci)
MD – takovejch 70/30 pro Ivannu
Dara – neco jako 55/45 pro Zuzku
Rytmus – 60/40 pro Anicku

328
-bé-bé-
Reagovat

Ja by som si nebola tak istá Vojtkom, z toho čo komunikuje to vyzerá, že jeho ďaľšia favoritka srdcová je Bára…no ale u neho sa to tak mení

329
-bé-bé-
Reagovat

A Rytmus?
No, tam sa niečo deje, neviem čo ale deje…v blízkosti majstra je zákonitá zmena…to je ako keď Snape vykonával príkaz Dumbledora?

330
XMAN
Reagovat

327: No tenhle tip vypadá docela reálně. Vojtek dá určitě 50 na 50, nicméně si nemyslím, pokud to bude jen na divácích, že by Švidraňová byla úplně bez šance. Diváckou podporu má taky, jednou nebo dvakrát už Poulíčkovou porazila, porazila Mrózka….jako u těchhle dvou je mi to docela jedno která tam bude, ale objektivně si to přece jen zaslouží víc asi ta Poulíčková.

331
yeey
Reagovat

328 no to by si mohl Pepa zkusit dat vic Bare nez Markete :D Vlado to tam bude hlidat a kdyztak mu domluvi – a kdyz nedomluvi, dostane Pepa aspon pres drzku :D jesi se tak stane, tak mu pls Vlado dej 2x i za me :D

332
Viq
Reagovat

328 – Nevím, mně přijde, že on je pořád samé Markéta, Markéta, Markéta, Markéta… Ale je fakt, že Barboru už reálně protlačil mnoha rozstřely.
Rozhodnutí koučů ale teď nepřikládám velkou váhu, protože nepředpokládám, že někoho vyloženě zaříznou a že půjdou proti divákům. Dopadne to tipuju stejně, jako kdyby vůbec nehlasovali.

333
XMAN
Reagovat

Můj Odhad: Do Grandfinále postoupí Poulíčková, Bagová, Mikulcová a Veselovská.
V GF se o třetí a čtvrté místo podělí Mikulcová s Poulíčkovou a bude to spíš o náhodě, která vypadne dřív a rozhodující bitva o vítězství se strhne mezi Veselovskou a Bagovou a……vyhraje Bagová!! :-P A já už si pomalu půjdu chystat pevné lano a budu vyhlížet nějaký vysoký strom….teď ale budu sledovat jakej jsem to jasnovidec.

334
Viq
Reagovat

Na druhou stranu, jestli se někdo nehodí jako vítěz do krámu a má dobrá čísla, teď je čas ho bezpečně uklidit…
Ale nemyslím, že by tam někdo takový byl.

335
Motýlek
Reagovat

Vysoký strom je naprd… Tam ani ze země nedosáhneš… Snad tam nepotáhneš i žebřík? :-D

336
Motýlek
Reagovat

Rytmus 60:40 pro Aničku
Dara 60:40 pro Miloše
Pepa 70:30 pro Markétu
Michal 80:20 pro Ivannu

337
Viq
Reagovat

335 – Tak ať mu nějaké dítě na ten strom vyleze a na pevnou větev přiváže lano. Pokud bude větev vysoko a lano bude dlouhé, musí mít dostatečný průměr. Pak stačí jen dole udělat smyčku a přinést židli…

338
yeey
Reagovat

335 jeste mu rad :D

339
Motýlek
Reagovat

yeey – dobrá rada nad zlato! :-) Ale lepší je být nízko a někde na frekventovaném místě, aby mohl někdo včas přiběhnout… Já doufám, že každý správný chlap má u sebe nůž…

340
Motýlek
Reagovat

Viq – pokud je lano dostatečně dlouhé a je tam vůle na houpání, tak si to nemusí omotávat kolem krku, ale jen se do toho zavěsit a může se krásně houpat jak dlouho chce…. :-)

341
yeey
Reagovat

…poveste ho vejsi, at se houpa, poveste ho vejs, at ma dost… chudak XMAN, vy mu teda davate rady do zivota :-)

342
Monika
Reagovat

Tez se priklanim k nazoru, ze nas ceka ryze zenske grandfinale, nicmene mohl by se tam za jistych okolnosti prodrat Milos….
Juraj nema nejmensi sanci porazit Anicku. Rytmus ho ma velmi rad, predpokladam u nej rozdeleni hlasu 50:50, ale ani to nebude stacit na postup pres divaky….Zaujec divackou podporu nikdy nemel prilis velikou…
Brunno tez nema sanci, zde si myslim, ze si David Ivannu i pojisti velkym rozdilem 70:30, i kdyz zbytecne, Brunno by ji neporazil ani pri stejnem skore.
Milos ma obrovskou vyhodu, ze je u Dary, ktera na chlapi drzi. Byt u kterehokoliv jineho kouce davno je ze hry. Pote co Dare vypadl Bisek hned v prvnim kole, tu muzskou cast tahl celou dobu Milos a Dara si ho ocividne zamilovala…K Zuzce bych rekla, ze ma neutralni vztah. Dara je mozna i taktik a imho se domniva, ze Zuzka je dost neviditelna a proti Anicce a Ivanne nebude mit sanci se prosadit. S Milosem jako jedinym zastupcem muzskeho osazenstva v grandfinale by mela vetsi sanci…A na zaklade teto uvahy klidne muze dat 60:40 ve prospech Milose a za teto situace by nas mozna mohlo cekat grandfinalove prekvapeni, pro me velmi neprijemne….Zuzce preji vitezstvi nejvic.

343
Belisana
Reagovat

kdyz ono to vitezstvi je u nas kapku danajsky dar, krom tech penez zadny plusy, spis minusy a ja ani nevim, komu to „prat“

344
Viq
Reagovat

342 – A možná ani Dara nechce „vyhrát“.

345
sali
Reagovat

(Motýlik, Viq, vitajte)

245 – odhad po blahej pamäti, čo som si asi najčastejšie púšťal na uši:

1) Anička – Feeling good
2) Anička & Lucia – I set fire to the rain
3) Anička – Jar of hearts
4) Anička & Cmoro – Wild hourses
5) Anička – The story
6) Kristína Z. – Nobody’s wife
7) Anička – Slzy
8) Simona Hegerová – na slepo
9) Lenka Jankovská – na slepo
10) Ester Wiesnerová – na slepo

346
Motýlek
Reagovat

Sali nazdárek :-* No tak to jdu teda taky vytvořit…
yeey – já si myslím, že bysme XMANOVI moc chyběli /i kdyby to nepřiznal.. :-D/

347
Ahojda
Reagovat

Rytmus 80/20 Anna/Juraj
Vojtek 60/40 Markéta/Bára
MDý 80/20 Ivanna/ Brunno
Dara 70/30 Miloš / Zuzana

Myslím, že pánové budou respektovat předešlé hlasy lidu a vyberou objektivně to nejlepší co tam mají, ale u Dary si nejsem jistá, tak nějak ve mě hlodá, že Miloše chce vidět ve finále více než Zuzku a taky to může být přání produkce, mít tam mužské zastoupení.. Miloš je opravdu z těch tří mužů nejlepší typ..

348
Motýlek
Reagovat

347 – s Darou to vidím jako ty, ale co se týká Rytmuse, tak bych řekla, že bude férovější a nedá Juraje tak nízko….

349
Ahojda
Reagovat

348 – beru to tak, že je u Rytmuse Anna jasná favoritka už od začátku, nikdy se tím netajil…tak bych tak typovala vzhledem k jeho upřímnosti, že začne “ jsi pán, muzikant..cenim si ťa..ale Anna je pre mňa zjav z inej planéty…preto takto dávam..nič pro ti těbe :o)))

350
Motýlek
Reagovat

349 – můžu se plést samozřejmě…, může dát Aničce třeba 100 procent, se mnou to nemá nic společného :-))

351
Dave
Reagovat

203 -bé-bé-
Může to být jeden z důvodů, proč si Ivanna „Listen“ vybrala – jde o dost technicky náročnou skladbu, ve které vyniknou její hlasová kouzla.

222 sali – co to je „čvirik“ ?

245 Top 10 výkonů z hlavy nedám, stačí 5, že ;o) :

1. Ivanna – If I Were Boy
2. Ivanna – I Will Always Love You
3. Kristína – Nobody’s Wife
Ty zbylá 2 místa asi nemusím uvádět ;o).

Co se obsazení poslední čtyřky týče – přikláním se k 342 Monice, myslím, že kluk tam bude (pevně věřím, že starší pán z Vrbovského trika to nebude ;o).

352
Laikka
Reagovat

1) Anička a Lucka – I set fire to the rain
2) Markéta – Hurt
3) Anička – Jar of hearts
4) Adam Koubek – Kiss from a Rose
5) Zuzka – Beautiful
6) Anička – Feeling good
7) Markéta – Golden Eye
8) Zuzka – These Words
9) Anička – The Story
10) Miloš – výběr na slepo

353
XMAN
Reagovat

Jestli se do Grandfinále dostane Miloš a Juraj s Brunnem ne tak se vážně zabiju.

354
XMAN
Reagovat

Miloš by v tom GF neměl absolutně žádnou šanci kohokoliv porazit, to by byl absolutní outsider. I když by tam byl se třema holkama, stejně by skončil čtvrtý. Vždyť i v týmu Dary byl jediný kluk a stejně ho vždycky holky válcovali a nikdy přes diváky nepostoupil. Kdyby rozhodovali o všem jen diváci, neporazil by ani Dominiku a je docela dobře možné že ani Katarínu. To ste ani neměly říkat že by ho tam Dara mohla poslat, začínám z toho být ve stresu….

355
yeey
Reagovat

hele vite nekdo jak konkretne to bude probihat v pondeli??? nekde sem cetl, ze to koucove vpisou do obalky, kterou predem odevzdaj…

neznamena to, ze se mozna nakonec ani vubec nedozvime, jak to s tema procentama je???

356
Dave
Reagovat

354: si všimni, jak Rolincová Miloše prožívá – je to podobný, jako MDýho pohledy na Ivannku ;o). Navíc teď byla Zuzana dost nevýrazná, ani už nevím, co zpívala – Miloše si pamatuju.

Stejně by mě zajímalo, jestli kouč dostane nějaký bonus, když vyhraje zpěvák z jeho týmu. Líbilo se mi, jak MD utnul Tinu, když ve směru „nezdravící Anna“ předložila dotaz ;o).

357
Motýlek
Reagovat

355 – to se musíme dozvědět, na tom je to celé založené…
možná to ví Vlado…

358
XMAN
Reagovat

Možná se tam nějak vloupám a všem tam ty obálky roztrhám a vytvořím nový.

359
Viq
Reagovat

Ale jak elegantně se to Michalovi povedlo, že?
Michal David je černá smrt (nejen) pro svůj tým.

360
yeey
Reagovat

357 tak on Leos muze rict „v zakulisi se secetly procenta a postupujiciho mam v obalce“ … byl by to voser, ale on se clovek nemuze divit nicemu :D

361
Dave
Reagovat

Živě si představuju, jak si to MD v zákulisí s Annou vyříkal. Spíše tedy jak se při tom na sebe dívali / mlčeli.

362
Motýlek
Reagovat

360 – já hlavně nevěřím, že ty počty sms pokud je vůbec zveřejní budou regulérní čísla… To bývávalo…

363
Motýlek
Reagovat

Dave – jestli si někdo něco vyříkal, tak to byl Rytmus s Davidem, ale určitě si nic nevyříkal s Aničkou, která by mu na to podle mě nic neodpověděla… Velký MD právě proto utnul jakoukoli zmínku o tom, protože má máslo na hlavě…. /nebo něco jiného, to je jedno/….

364
XMAN
Reagovat

Výsledky hlasování samozřejmě nikdo nezveřejní tak jako to neudělali ani loni.

365
Radka
Reagovat

Miloš v GF snad nebude. Miloš jako nejlepší zpěvák mezi kluky, tak to by byl opravdu hodně špatný a nepovedený vtip.

366
Dave
Reagovat

363: Ti dva pánové se spíše v zákulisí poklepali po ramenou a domluvili se, že spolu nazpívají duet „teď králom som ja“, který bude vyvrcholením grandfinále.

365: Ještě horší vtip by byl „nejlepší mužský zpěvák Brunno“ ;o)

367
Motýlek
Reagovat

Dave – chceš říct, že ta přetvářka mezi nima trvá i v zákulisí? :-) Já myslím, že ne…, jenom v přímých přenosech…..

368
Radka
Reagovat

366: Tak Brunno by mě tam vůbec nevadil, ale Miloš ten už měl vypadnout dávno.

370
Belisana
Reagovat

to je tak krasne, ze by se jeden z toho vozral…

371
Belisana
Reagovat

jinak pro ty, kdo necetli, velice doporucuju Vladuv rozhovor s Jackym – Jakubem Pohle. Fakt povedenej rozhovor, jen malicko zapad, tady je
http://reality-show.panacek.com/18632-hlas-ceskoslovenska-rozhovor-s-jakubem-pohle.html#comments

372
Prochor
Reagovat

Zítra se Šmajda (možná) ukáže – Eurovision Song Contest 2. semifinále. Držím palce Miro!!!

373
Prochor
Reagovat

1. Ivanna – If I Were Boy
Zatím nej.

374
XMAN
Reagovat

370: Je to hezký to je.

375
Dave
Reagovat

367: Myslím, že kdyby se jich člověk zeptal, co si o druhém myslí, tak vypustí obecný plk „je to profesionál“ bla bla, ovšem myslet si budou něco jiného, v duchu toho, jak se zatím oba prezentují. Ten duet by nazpívat mohli, ten bych jim věřil. V jeho závěru by byla raperská vložka, kde by vyjmenovávali svoje úspěchy (počet napsaných muzikálů / počet prodaných CD) a převáděli to na peníze (snad to nevyzní, jako že jim to závidím).

376
-bé-bé-
Reagovat

No neviem, mňa zaujalo, že po zaspievaní Juraja, Rytmus sedel so založenými rukami akoby robil niečo proti sebe, to „apelovanie na divákov“ že chce Juraja vo svojom tíme

377
Prochor
Reagovat

Tohle kolo bylo zajímavý hlavně tím, že se jasně ukázalo, koho diváci preferují. Teď ještě vědět, která ze čtyř holek je největší favoritka. Ani kdybychom znali počty SMS by nebylo nic platné protože proti sobě zatím nebojovaly. Tak uvidíme a možná budeme moc překvapení – Anna největší favoritka ?!?!?

378
Jana
Reagovat

Ahoj,tak jestlipak jste zaregistrovali info o incidentu v Břeclavi?MD finančně pomohl 15-letému ukraj.klukovi,prý napadenému Romy.Uspořádal koncert a na jeho konto poslal 100 000 Kč.A teď se ukázalo,že si to milý ukrajinec vymyslel…aby to nepošramotilo MD vztah k Ivannce..

379
Belisana
Reagovat

378 to je divnej zpusob uvazovani, pro me zcela nepochopitelnej a promin – hnusnej

380
dolores
Reagovat

zdravim po case vsetkych, co ma poznaju:) pozeram si pekne zaradom vsetky vystupenia (na Scalexovom rekape), zatial len nerozstrelove, a prve co ma napada je, prosim zoberte niekto tomu zvukarovi zivnost alebo s nim rozviazte pracovnu zmluvu. myslim teraz na toho majstra zvuku, co ma na starosti prenos videi na web.
ci aj v TV prehlusovala kapela spevakov alebo mi to robi len na PC? esteze v sluchatkach je to trochu normalnejsie

381
XMAN
Reagovat

378: Jo viděl jsem to :-D no co teď těch 100 tisíc investuje na sms hlasy pro Ivannku a výhra je doma :-D

382
Viq
Reagovat

-bé-bé- To s těma smskama je od Rytmuse standardní „férová“ fráze. Možná ji myslí upřímně až tehdy, když zůstane nevyřčena :-)

383
Viq
Reagovat

380 – S tou ďábelskou kapelou je to v Hlasu už dlouhodobý problém. Akorát nevím, proč se mi to vždy v přehrávači se sluchátkama umravní… Asi má lepší nastavení a nějak to koriguje.

384
Motýlek
Reagovat

375 – no nevim…, na mě to zatím dělá dojem, že se oni dva navzájem nemusí… Ze strany Patrika tam nějakou averzi cítím, hlavně od té kauzy údajného nezdravení… Může to být mezi nima všelijak, jen mám pocit, že už tam žádný humor nepanuje, jen nějaké napětí…

385
Jana
Reagovat

379:sorry jestli jsem se Tebe nebo někoho dotkla.Ale já si myslím,že hnusné je,když člověk někomu ublíží,nadává,krade,podvádí nebo když si vymyslí něco takového, co si ten kluk vymyslel.V 15 letech už má mít rozum a tak by měl domyslet důsledky,které v tomto případě byly extrémní.Tohle je hnusné.A spoustu lidí tím právem naštval.
Že nefandím Ivannce,to je také pravda,ale zatím jsem ji ani nikoho jiného tady na diskusi slovem neurazila.To tady probíhají daleko „ostřejší“diskuse.
A proti ukraj.národnosti ani nic mít nemohu,protože můj dědeček byl z Mukačeva a to je jak známo,Ukrajina.To bych byla sama proti sobě.Takže ani žádný rasismus…Jen se mi spojily MD-ho současné aktivity a preference,nic víc.

386
Motýlek
Reagovat

Dolores – hola! Kde si bola tak dlho? :-) Tak si to pokojně popočúvaj a pak napiš… Já tu taky něco dodělávám…

387
Viq
Reagovat

384 – Kdo by měl toho komunistu, který je stejně dobrým člověkem, jako je jeho hudba uměním, rád? Pravděpodobně ani vlastní pes :-))

388
Motýlek
Reagovat

384 – to zas přeháníš…. Akorát je otázka, zda nějakého psíka má… :-) Já jsem se o něho nikdy až tak nestarala, nezajímala, ale po Hlasu u mě poměrně výrazně klesl…

389
Viq
Reagovat

388 – Já jsem se o něho taky nezajímal. Vždy jsem ale věděl, že Michal David je spartakiádní umělec a zástupce chlupatého kýče. Přesto jsem dal předsudky stranou a říkal si -> třeba je MD přes to všechno dobrý člověk. A to byla chyba!
Strom poznáte po ovoci.

390
Motýlek
Reagovat

Viq – a co znamená u tebe – dobrý člověk? Každý strom nenese ovoce…

391
-bé-bé-
Reagovat

Ja mám pre MD pochopenie, je zamilovaný, v 50 to naňho došlo a je to!!!!
Ja myslím, žeby Patrik mal mať preň tiež pochopenie, veď vie čo narobia emócie…viď Simona F.

Ja mu teda trošku aj závidím, teraz nie som zamilovaná…a navyše je to zrejme aj opätované, lebo Ivannka uviedla, že má pocit akoby sa poznali 30 rokov…

392
Prochor
Reagovat

Viqu máš pravdu – po ovoci poznáte je. Takže takovej Marsyas pro mně bude vždycky víc než Ready Kirken nebo Kabát. Kratochvílová víc než Leona Machálková a Schellinger víc než Petr Kolář když už jsme u toho :-)))

393
Dave
Reagovat

Tak dnes škytá MD ;o)

384 – myslel jsem to podobně, holt jde o 2 kohouty na jednom smetišti a co kdyby ten druhý měl trochu více prostoru, je nutné ho přeřvat… Ale jelikož jim imagemaker či zdravý rozum (?) řekl, že by tím špatně vypadali u lidí, raději to hrají jako boj v rámci soutěže. Rytmus měl v tomto lepšího imagemakera, byl více nad věcí ;o)

394
-bé-bé-
Reagovat

Dobrý človek? Ešte žije?

395
Viq
Reagovat

390 – Těžká otázka k nějakému slovnímu konzistentnímu definování, i když v tom mám pocitově jasno.
Musí se ten člověk řídit nějakým konkrétním souborem hodnot, jako třeba neagrese, smysl pro spravedlnost (ne ve smyslu dodržování zákona), vyznávání svobody, tolerance k ostatním apod.

396
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj Dave,

to u vás ste si vymenili favoritov?
Ešte stále to pretrváva?
Alebo sa každý vrátil k tomu svojmu?

397
-bé-bé-
Reagovat

Dobrý človek:
Miluje blížneho svojho ako seba samého
Žije a necháva žiť…alebo Sloboda, rovnosť, bratstvo.

398
Motýlek
Reagovat

-bé-bé- jj, jenže Ivannka takto zamilovaně vypadá od prvopočátku… Ještě že jsi to teď odhalila…, já jsem doteď nechápala, proč se tak pořád usmívá… Teď už vím, že má proč… Je vidět, že jsi v tom jasnovidectví fakt lepší…. :-))
Dave – to samé si myslím…, resp. to, že toho rozumu zažil Rytmus jaksi dřív…, a na jeho hru nepřistoupil… MD se teď stáhl do sebe…., tak nějak uraženě…

399
Motýlek
Reagovat

394 -bé-bé- ano, ještě žiju… :-D

400
Belisana
Reagovat

385 Jano nic ve zlym
ja si moc nepotrpim na automaticke zahrnuti cinu jednoho prislusnika naroda do souboru vlastnosti vsech ostatnich prislusniku naroda.
To by si Slovaci pote, co jeden Cech udelal stranky prejeme si, aby spadlo letadlo se slovenskymi hokejisty, museli myslet, ze vsichni patrime do stoupy. Tohle je zalezitost jedincu.
Tady spis jde o eMDyho – jeho halasna charita… aby vsichni vedeli… tak se to taky da chapat. Ale ja zas vim, ze on dava penize na leukermii, na tu mu totiz umrela dcera. Takze jde o zjednodusovani… moc to nefunguje. Neni to nic proti tobe osobne, OK?

401
Belisana
Reagovat

Jano – a z Ivanny mam osypky :-DDD Coz je ciste muj problem

402
dolores
Reagovat

zatial

Dominka
-na tomto vystupeni mi hned udrel do usi ten suboj spevacky s doprovodnou hudbou, ze kto je silnejsi. Dominika sa mi ale pacila viac ako v tej Tininej grcke. az na intonacne rozkolisany zaciatok isla celkom dobre. necakala by som, ze by sa aj piesni tejto spevacky Evanescence vedela takto suprovo zhostit. citila som tam emocie, ale nemrazilo ma.

Brunno
-asi je to jedno z tych jeho lepsich vystupeni, co ale nic nemeni na fakte, ze je to pre mna standardne velmi slusny amaterky spevak, resp. dobry vokalista v nejakej kapele

Nikoleta
-paradoxne sa mi pacila viac ako v Queene. ten Jacksonov styl na jej hlas pristane (z mojho pohladu). celkom sa mi to pozdavalo

Barbora
-prijemne vystupenie, ale tu som opat narazila na to, ze hlas spevacky hlavne v uvode, mi znel priam az z dialky, pricom ten vibrafon bol v popredi a rezal mi usi. vychutnavat komorne ponatie tejto skladby bolo vdaka prespekulovanemu zvuku nemozne :( ale z toho co som pocula mam dobry pocit. rozmyslam, ci nahodou nema Barborin hlas pre muzov, hlavne pre Vojtka nejaky rajcovny naboj, kedze si ju nechal tak dlho

403
Viq
Reagovat

-bé-bé- 397
Ta rovnost už mi trochu smrdí, protože ji musí někdo dodatečně zařídit. A pak nemůže být svoboda.
Ale záleží, co si kdo pod „rovností“ představuje. Může to být neškodné.

404
-bé-bé-
Reagovat

Ne, né Viqu, to je balíček 3 v jednom a nefunguje to samostatne…to mám už overené…len ešte neviem to poradie Bratstvo alebo Sloboda nakoniec

Rovnosť je už daná… s tým nič nenaděláš…to je tá naša individualita…jediná sloboda je v tom, či ju prijmeme a rozvinieme alebo proti nej bojujeme…no a Bratstvo?

405
-bé-bé-
Reagovat

Ahoj Motýlku,
to jasnovidectvo ti prenechám, moje kvality sú niekde inde a vitaj medzi živými…
a tá Ivannka a jej zamilovanost…to teraz prichádza z východu…mám známu, tiež z východu a ona sa zamilovala a už aj pochovala o 26 rokov starišieho a teraz je zamilovaná znova do o 22 rokov staršieho…ja tak súdim, že je to vyspelosťou duše, ktorá hľadá patnera

406
-bé-bé-
Reagovat

Motýlku a čo hovoríš na tie fotky a ich majstrov?

407
dolores
Reagovat

Milos
-tak toto je markantny priklad ako zabit hlas spevaka a utopit ho v kapele ako v rieke nevinne steniatko. aby som vobec nieco pocula, musela som napinat usi ako sluchovo postihnuta, aj tak mi to prilis nepomohlo. najviac ma to trapi kvoli Milosovym vyskam, ktore dava zaujimavo, a zial ktore som dobre nepocula. Povedala by som, ze mi tam znel obcas ako Dalibor Janda, co ma neirituje, lebo Daliborov hlas mi nevadi, ale hadam to nebude jeho kopia. mmch, sa mi zda ze Milosovi cestina sekne.

Katka
-ta pesnicka dopadla tak ako som predpokladala, cize biedne. ocakavat nejaky bomba solo vykon od skladby, ktora je asi zo 70% vyskladana z vokalnych partov je scestne. urcite si tuto skladbu Katka sama nevybrala. IMHO je to likvidacna piesen

Anka
tu asi budem very subjektivna, ale pre mna TOP vystupenie. dost som sa bala ako to dopadne, a na prve pocutie som nemyslela nato ako velmi sa mi to paci, ale hladala som chyby, do ktorych by sa mohli obut konkurencni kouci, ci antifani. nieco som aj nasla, ale……potom som sa tak duchovne prefackala, ze coooo blbnes!! to su dosledky citania antianickovskych prispevkov,a rychlo sa dostala do normalu :) :) tie energicke nastupy plne naliehavosti v hlase a stisene jemne clive party proste v tejto sutazi nemaju konkurenciu
Dan
-lepsie zaspievane ako na trubke, ale mne to nic nedalo. vadila mi hlavne afektovana artikulacia a mecivy hlas. nechcela som porovnavat so Sevcikom, ale musim, lebo hlavne v druhej casti mi chybal Petrov drajv, naliehavost a tuzba. popevok Zlibam te celou som mu vobec neuverila. tam to proste nezdoraznil. celkove to bolo sice efektne vystupenie, ale pre mna bez zapachu a muzskej provokacie. no v porovnani s Petrom vizuane to vystupenie nemalo chybu. konecne zase vycesal Dan ofinu a ukazal pekne oci, co mal na obdiv vystavovat stale, pretoze toto je jeho deviza. A vie sa aj patricne tvarit a spievat aj ocami, to Petr nevedel.

408
Belisana
Reagovat

musim rict, ze si vubec nepotrpim na ty rozbory. Bud to tam je, a beru to, jak to lezi a bezi, i s eventualni chybou, a nebo to tam neni, a ani „dokonalost“ nepomuze. Vod chvile, co vyrazili Simonu, je cela tadle show bezpredmetna

409
Motýlek
Reagovat

406 – ještě bych potřebovala vidět fotografa… :-) a foták, aby to bylo kompletní… Ovšem mně to nepřijde stylizovaná fotka, spíš jen momentka… Ale i kdyby to bylo jen nahodilé, dokazuje to jen to, že Rytmus není zas tak sebestředný, že jo? :-)

410
Motýlek
Reagovat

Já si zase rozbory přečtu ráda…, ovšem tu už skoro nikdo rozbory nedělá…, už je to poměrně vzácné…
Dolores – taky jsem znejistěla u Aničky, když mně se to líbilo a četla jsem odsuzující bezprostřední reakce… Ale musí se to poslechnout znovu z pc…
Nevím, že by Miloš nebyl dobře slyšet…, ale jeho jsem znovu neposlouchala – tu písničku nemám ráda… Jsem zvědavá co řekneš na Markétu… Tady se překonala…

411
Viq
Reagovat

408 – Někdo ty rozbory dělá rád a někdo je rád čte. Kdo bude chtít (psa bít), i na nejlepším obraze, který kdy lidská bytost namalovala, najde chyby.
Za ty chyby ale lidé nacpané kufry plné zelených nedávají…

412
-bé-bé-
Reagovat

opakovanie komentára č. 259
Marek,

dopĺňam moj komentár č. 250 (aneb Kde je teraz „sebestředný magor Rytmus?)

vidíš Motýlku, tiež som použila „sebestředný“, ale na mňa to posobí v štýle (Ján Krstiteľ krstí Ježiša Krista)

413
Viq
Reagovat

410 – Tady jsou (u Aničky) vždycky odsuzující bezprostřední reakce :-) To už patří k folklóru. Kdyby ses řídila touhle diskusí, tak Aničku v 2. kole vyrazíš…

414
Motýlek
Reagovat

Já rozbory nedělám, protože to ani neumím… :-)) Noty ani nic dalšího neznám, poznám akorát notový papír, to je vše…

415
Motýlek
Reagovat

412 – aha…, tak to jsem sice četla, ale nevěděla jsem, jak to myslíš… To je zajímavé, že pak jsem to napsala nevědomky taky…
Já to vnímám tak, že si takto stoupl instinktivně…, což řečí těla znamená, stát při Aničce, aby byla chráněná ze všech stran…. :-D

416
-bé-bé-
Reagovat

Tak, čo sa týka reakcie na fotku/y tak len Viq zachytil to, na čo som chcela poukázať…ale radšej sa ho nespýtam, či to tak naozaj bolo „naladeniea“, nech idem aj aj dobre naladená do perín

417
Viq
Reagovat

416 – Přece známe základní pravidla pro skupinovou fotografii :-)

418
-bé-bé-
Reagovat

415
áno je tam tá ochrana ale sú tam aj ďaľšie fotky…a v kontexte s nimi som to až uvidela…ovšem zrejme preto lebo som to uvidieť chcela

419
dolores
Reagovat

Zuzka
-nebolo to sice jej najlepsie vystupenie, ale ja jej zozeriem vsetko a nejako na jej hlase „ujizdim“ :))
Zuzka ale bola jedna z tych, co bola utopena v kapele a vokalistoch, hlavne v refrenovych castiach.

Ivanna
-opat mi to zneje ako z hrnca a to nie som az taka narocna, vela prepacim aj zvukarom. ak by to robil nejaky dedinsky amatersky zvukar, tak to chapem. no nic, …Ivanna sa v tej piesni technicky realizovala a ku koncu spevacky exhibovala, a zda sa, ze tie velkolepe a pompezne hity povazuje aj so svojim koucom za kluc k branam svojej umeleckej kariery, tak nech jej to vyjde :)

Juraj
-velmi zaujimave vystupenie. s tymi bicimi to ale na mna nezapoobilo, nezakricala som wow, no bolo to vkusne a malo to spravnu atmosferu.

Marketa
-na toto som netrpezlovo cakala, bo je to jedna z my favorit songs, Christina hoci tiez tzv.velkolepa spevacka, no posobi na mna inak ako Mariah ci Whitney. v jej speve sa vyzivam. samozrejme Marketa to nedala ako Xtina, no to sa ani neda. ale dala to so ctou, a z mojho pohladu bola o chlp lepsia ako Ivanna, no zazrak to nebol, aj ked technicky tomu nemam co vytknut a aj vyraz sa tam snazila dat. no jej farba v nizsich polohach, taka ta podobna Tine Turner sa mi nepaci a asi ani mojmu psovi, lebo ked som pustila Marketu, tak vstal a presunul sa do inej miestnosti.:)))

clovek z tych poslednych vystupeni mal vselijake pocity, akoze tie grandiozne vykony utopili tie predtym, ale ja ihned potom ako som dopocuvala Marketu, isla som si pustit nieco co ma rychlo dostane z tzv. pompezneho dusevneho rozpolozenia do obycajnej prijemnej melancholie. to nieco bola Anna Veselovska :D

420
Motýlek
Reagovat

Budu se na to muset podívat znovu… :-D
No jo…, tři už jsou vlastně skupina…
Tak to prozraď o co šlo, ať mám taky klidné spaní….

421
-bé-bé-
Reagovat

417
No vidíš a ja tie pravidla nepoznám ale sledujem ducha doby

422
Belisana
Reagovat

410 Motylku jo, pokud se v soutezi nevyskytne jedinec mimoradnych kvalit, tak jo. Jakmile ale nekdo takovy na scene je, je to irrelevantni. Pro me. Nevnucuju, konstatuju.
Proste Simona byla Anny jediny potencialni souper. Simona je pro me srdcovka jasna, Anna intuitivni zalezitost. Obe bezkonkurencni.

423
Motýlek
Reagovat

Jdu se na to mrknout – prosím Tě, kolik tam těch fotek teda celkem je? Na kolik se jich mám podívat?
To zas budu hledat půl dne… :-D
Dolly – pěkně napsané…díky..

424
dolores
Reagovat

ja pisem rozbory hlavne vtedy, ked sa osobne nezucastnujem komentovania nazivo :D

425
Motýlek
Reagovat

Bel – a která Simona? Omlouvám se, fakt nevím kterou myslíš…. Jestli tu, co jí říká DJ Simonka…??

426
-bé-bé-
Reagovat

Ale Motýlku, to už sa nedá…keď sa nechytáš:

„Majstritímov“ by som ten 4komplex nazvala

427
dolores
Reagovat

rozmyslala som, co mi tie dve divy Marketa a Ivanna pripominaju a uz viem. ked som bola mala, ktosi mi z Ruska doniesol taku babiku so sirokou okruhlou tvarou, klipkajucimi vyraznymi ocickami a blond vlaskami z chemlonoveho vlakna, presne ako vyzeraju tie dve :)

428
Motýlek
Reagovat

bébé – prohlídla jsem si to pečlivě a nic zvláštního nevidím…. :-/ Fakt to neřekneš?

429
Belisana
Reagovat

425 Motylku Feherova, ta druha absolutni nezajem a 423 ty fotky tady
http://tn.nova.cz/zpravy/film/hlas-vime-co-vecer-zazpiva-finalova-dvanactka.html

430
Belisana
Reagovat

428 Motylku vidim ze tapes jako ja. Ma to ctyry nohy a steka to, co je to? PES!!! Ale pak si reknes, ze tak jednoduchy to neni. Ale vono je :-D

431
dolores
Reagovat

386-Motylku bola som odcestovana, a bez netu. telku som sice mala, ale v case Hlasu som mala take polopracovne dlhe sedenie:)
408-bel, kludne to preskakuj :D

idem este pocuvat rozstrely. ozaj, nik nenahral cele? zaujimali by ma aj nazory odbornych trenerov

432
Motýlek
Reagovat

Tak teď abych zas hledala Feherovou…. :-D
A spát se nejde?

433
Motýlek
Reagovat

430 – no ne…, já to nemůžu vidět ináč, než z pohledu fotografa – stoupněte si tak a tak, úúúúsměv – hotovo, další…. Třeba stojí ti „finalisti“ všichni po nějaké straně kouče…, co my víme…

434
-bé-bé-
Reagovat

Áno, Belisana, Simona F. by bola „konkurenciou“, ale v nej nebola pokora „ženy“ hovoriaca o odovzdaní sa niečomu vyššiemu, hudbe…ona ešte potrebovala bojovať, prezentovať svoju osobu, brojiť proti autoritám…dokazovať si, kto som…to narazila kosa na kameň v prípade Patrika.

Anna nekalkulovala pri výbere, pre seba si vybrala to najlepšie, nikto iný z tých 4, okrem Patrika, ju v skutočnosti „nevidel“ ale aj ona videla vtedy jeho

435
Belisana
Reagovat

434 -bé-bé- ale ono by se to vyvijelo. Bylo by to zajimave. Jsou kazda jina, obe skvele. Mrzi me, ze to nevidim, ale ne moc :-)

436
Motýlek
Reagovat

Už jsem našla tu Simonu…. Ona tam toho moc nestačila zazpívat, že jo… Sama tu šanci propásla… Jako týpek byla dobrá.., musela bych ji vidět víckrát.., takto na ni moc názor nemám…

437
Viq
Reagovat

Motýlek, Belisana – Vás bych neposlal na špionážní misi :-)
Asi bychom se o skrýších nepřítele moc nedověděli.

438
dolores
Reagovat

este k tym rozborkam, rekapom, ..som si spomenula, ze na Gorille to kedysi robil takmer kazdy :)) to bola taka akoby povinna jazda diskutera. je to akosi v povahe fanusika spevackych talentovych sutazi- hodnotit, porovnavat, kritizovat, vytesovat sa, jedovat sa :)) teraz je ina konverzacna mentalita, ale tiez ma bavi:D

439
Belisana
Reagovat

436 ja uz jsem nasla vse, co slo a je skvela tak, ze jsem proste nadsena. Ona je frontman jedne z kapel, v ktery pusobi, a leadrem je druha holka, ktera jim vse sklada a hraje klavesy!!! Fantazie, nebyvale skvely baby. Uz mam pomalu (_._) ven z baraku, chystam se na ni :-)

440
Motýlek
Reagovat

Viq – no vidiš, žes to nakonec prozradil…. No jo…, už to vidím – ale je to náhoda!!! Neblbněte mi hlavu… :-)

441
Belisana
Reagovat

437 Viq ale to neni tim, ze bysme byly hloupe. O_O My jsme prave chytre az moc, vono to obcas skodi :-DDDDD

442
Belisana
Reagovat

438 dolores – ja jsem monotematicky fanousek. Drapnu se toho svyho a konec. Melu furt o nem a nazdar :-DDD Taky pravidelne vobsazuje veskery mista veskerejch anket :-)))

443
Viq
Reagovat

427 – Markéta a Ivanna jsou opravdu typově (snad po všech stránkách) z jednoho těsta. Takový módní sovětský bakelit.

444
dolores
Reagovat

434-suhlas, yvborne napisane to o Simone F. navyse, to jej akoze nasledne pohrdanie komercnou sutazou mi nejako nepasovalo k tomu, ze sa tam prihlasila, resp. suhlasila s tym, ze ju pozvali na kasting. ona sa mi ako spevacka velmi pacila a videla som jej aj mnohe dalsie vystupenia. velmi talentovana a zavana alternativou. podobne ako Kristina Zakuciova, ktora vobec nerobi s kapelou komerciu,a le sutazou nepohrdala, je to pokorna baba so svojim nazorom. napokon ukazat kto som sa da aj celkom nenapadne bez revolucneho presadzovania svojho ega

445
Motýlek
Reagovat

Dolly – to je pravda…, ale uznej sama, že hodně lidí psalo obšírně, zdlouhavě, a dohromady ses nic nedozvěděla…
Faktických odborníků je tu jen pár… Ono vůbec je tu jen pár lidí… Nebýt toho, že Tomáš používá víc jmen, tak je nás tu pět a půl…. :-)

446
-bé-bé-
Reagovat

435
áno Belisana, to aj mňa mrzí, to Crazy mám veľmi rada, nielen pre spev ale ako celok, i to ako fungujú spolu s Michalom Ch., obaja v pohode voči sebe, kamaráti…a ona spievala super…som presvedčená, že i v nej je dar urobiť z vody „víno“.
Ale táto doba potrebuje „Johannu z Arcu“ ŽENSKÚ AUTORITU…a tou je…je to jej úloha a poslanie…vidím ju reálne a tetelí sa mi srdiečko radosťou, že už tu je…

447
Belisana
Reagovat

443 Viq ja s tebou nesouhlasim a provedu pitvu O_O
Marketa je dobra. Je hodne dobra a k tomu, aby byla skvela, ji chybi ono blbe definovatelne a neuchopitelne neco, co ma malokdo. A ona to vi. Ja to na ni vidim. Ona se tim trapi. Musi to byt strasne bolestiva tryzen.
Ja na tom byt takhle, nevim, jak bych to se svou povahou dala. Asi dost definitivne – aut Caesar, aut nihil. Jeste ze zadnej talent nemam, repektive tak mizivej, ze jsem jen parkrat triskla hlavou vo zed a sla vod toho.

Ivanna pusobi cela jak koupena od Vietnamcu. Je to cira estrada. Ta nevi, ze neni dobra. Ona mysli, ze je.

448
Belisana
Reagovat

446 -bé-bé-u Anny niet o com. Je to tam. Po vyhozeni Simony mohli klidne dalsi kolo provest korunovaci a nasadfit jinou shou – treba ostrov Zubojedy :-D

449
dolores
Reagovat

443 :)) prave preto mala ist namiesto Markety do GF Kristina Z. typovo uplne ina ako Marketa, taka ta spinavsia rockerka, aby si prisla na svoje ina cielova divacka skupina. cize si svoju priazen musia teraz rozdelit ti isti divaci medzi Ivannu a Marketu :))
Vojtek v tomto smere trochu zlyhal. asi lepsi kouc Vujtek ako Vojtek, co povies Viqu? :))

450
Belisana
Reagovat

ale u Simony je to tam taky :-)
http://www.youtube.com/watch?v=1hbv639fPeg

451
Belisana
Reagovat
452
Belisana
Reagovat

ta holka je divoch, ale pokoru na spravnym miste ma.
Anna se az tak nelisi. Jede si taky hodne ve svy lajne. Jsou sympaticky obe nesmirne.

453
dolores
Reagovat

447 no ten rozdiel je v povahe tych dievcat, to je pravda a este v tej „urovni“. Marketa je luxusny tovar, Ivanna skor z jarmoku, no typovo su na tej istej lodi, teda co sa tyka spevu, vyberu songov a outfitov.

mozno nie som schopna tie povahy az tak posudzovat, kedze som v poslednom case nevidela medailonky a neklikam ani na zakulisne videa

454
Belisana
Reagovat

Market kouka na tu Annu a vidi, ze Anna to ma. A resi dilema – kdyz ji divaci/posluchaci budou chtit, bude se dal trapit, a nebo se zkusi odpichnout od toho probuzeneho zajmu? :-) Na tehle volbe myslim stoji cele jeji pristi pusobeni

455
-bé-bé-
Reagovat

448
Belisana, ale veď sama vravíš, žeby sa to vyvíjalo…a to je vlastne krásne…čo sa stane keď ruža vonia

456
Belisana
Reagovat

453 ja koukam pouze na vystoupeni, na nic vic. Veskere me uvahy se odvijeji od toho a od pozorovani a intuice.

457
Viq
Reagovat

449 – Určitě Kristína, to je jasné. Ta měla potenciál, který i stihla ukázat. Pokud ale měla hlasivky po KO, tak asi nebylo o čem. Však už jsem psal po jejím vyřazení, že Vojtek přišel o všechny končetiny a už ho příště ani nemusí vozit…

447 – Jasně, ale chybí jí toho dost. Chybí jí nejen to X, ale chybí jí i hlava. Z těch jejích ochotnických čísel určitě nastříhají celé silvestrovské vydání (pokud to nevyhraje).
Pokud to nevyhraje !!! :-)

458
Belisana
Reagovat

455 to se, -bé-bé-nedovime, ale ja jsem i tak stastna.
Ja po lonsku nedoufala, ze se opet objevi nakej opravdickej talent. Michal Seps je porad pro me no1, ale ty holky me zajimaji moc. Je mi fuk, jakyho pohlavi je dotycnej/a. To je podruzne. Je to mazec, 3 takovy individuality za pouhy 1 rok. Jsem strasne mile prekvapena.

459
Belisana
Reagovat

457 prave, ta absence X se na osobnosti podepise. Ale ona muze vyzrat… fakt verim, ze muze. Je to na ni, jen na ni.
Neresim tady, Markety je mi lito, opravdu, a nemyslim to dehonestujicne.
Ivanny mi lito neni. Vetsi nic tam pro me v ty show snad ani nebylo.

460
Viq
Reagovat

Je při téhle sledovanosti problém udělat nějaký hlasovací automat, do kterého se nalije trochu peněz a na druhé straně budou padat hlasy (třeba pro LBP)?

461
-bé-bé-
Reagovat

Ešte toto a potom už „hajibucipepino“

Dolores, to si ma potešila tým, že majú podobnú cieľovku obe dievčatá: sms sa rozptýlia a navyše Markéta Ivannu odpíše…a finále zostane Zuzke a Anne alebo žeby Markéta predbehla Zuzku, to je dosť reálne…

Belisana, Simonu mám napozeranú z youtube…takže viem a ja myslím, že to neuchopiteľné má každý…len v akej miere a prečo len v tej miere? tož to je otázka a odpoveď pre každého iná…

462
Viq
Reagovat

461 – Hele, hele, pýcha předchází pád. Na to raději ani nemysli, protože to bude natruc naopak!

463
Belisana
Reagovat

460 co je LBP?
jinak ze media zejmena manipulujou, bylo jasne uz Umbertu Eccovi v roce 1973 (a nejen jemu a ne az tak pozde :-D). Od ty doby se to jen stalo nepokrytejsim, masovejsim a blbejsim.
Nicmene jedno plus tady je – neresi se narodnostni a genderovy otazky, az tak moc. Tady jednoznacne slovenske holky prevalcovaly uplne vsechny, objektivne, a malickato se to odrazi i v „realite“.

az ted mi docvaklo, ze vobe tyhle talentovany divciny mel v tymu Rytmus :-DDD Vybral si rychle

464
Belisana
Reagovat

461 nema. Resp., muze to mit jeste blize neurceny pocet jedincu, o nichz se nic nedovis, masirka je brutalni. Protoze dnes to vypada jako opravdova vzacnost.

465
-bé-bé-
Reagovat

Jojo, máš pravdu Viqu, ale ja si tak trocha z toho robím srandu…moje skutočné želanie je aby to dopadlo tak ako to má, trochu tomu napomožem a ak to tak nedopadne tak i tak to dopadne len ja budem mať problém sa vyrovnať s mojou „nabubřelostí“

466
-bé-bé-
Reagovat

Ja hovorím, že to má každý ak je sám sebou…veľká výzva pre ľudí…ale to neznamená, že musí byť na očiach verejnosti…
Simona je bližšie Michalovi ako Anna…sú čitateľnejší a zrejme majú viac spoločného s tebou a tvojím posobením, ovšem Anna je podmienkou toho aby si tento typ osobnosti naplnila

467
Motýlek
Reagovat

Dopadne to jako obvykle… Já si žádné iluze nedělám…
Krásnou dobrou noc!
Bel – teď jsem si tu Simonu znovu připomněla…, už jsem zapomněla, že zpívala moji oblíbenou písničku v rozstřelu… Tak to jsem ráda, že je to v archívu…

468
Belisana
Reagovat

466 rozumim, souhlasim

469
Viq
Reagovat

465 – To už je na mě moc velká a zbytečná odevzdanost v zájmu filozofie.
Když už si něco přát, tak ať to dopadne správně, dobře a nejlépe.

470
Viq
Reagovat

No nic děti.
Dopadne to dobře. Pohádka bude mít happy end.
Klidně jděte spát…

471
sali
Reagovat

Ahojte. Zaspal som pri malom. :-)

320 – bebe

Rytmus: 70/30 v prospech Aničky (koho iného asi?)
Pepa: 50/50 alibisticky
MD: 90/10 viemepre koho. imho učite majú nejakú minimálnu kvótu, určite nemôže dať 99/1
Dara: 50/50 pretože jednéhomá rada a iného uznáva

472
-bé-bé-
Reagovat

469
to sa nevylučuje či áno, iba dopĺňa, lenže to je ťažké v spoznaní toho „dobra, správnosti a najlepšieho“

v tejto chvíli to ale spoznávam a je to spánok.

Ahojte a Dobrú Viqu, Belis, Motýlku, Dolores…

473
Nofux
Reagovat

dolores – Tak hádej co se právě stalo, Phillip Phillips vyhrál jedenáctou řadu American Idolu, po rekordním počtu 132 milionů hlasů. Určitě máš radost :D :/ Já doufal, že konečně po 5 letech vyhraje znovu holka, navíc když si to opravdu zasloužila, ale zas nic…

Ale jinak to bylo pravděpodobně asi nejlepší finále, jaký jsem kdy viděl – třeba když se v přímém přenosu dva bývalí finalisté zasnoubili :)) http://www.youtube.com/watch?v=h3HdKWV7y80 No, naše televize maj co dohánět…

474
sali
Reagovat

351 Dave – nestíham skoro vôbec diskusiu, neviem či Ti niekto odpovedal.
„Čvirik“ je najpoužívanejšie slovenské citoslovce pre vrabčie štebotanie, následne sa používa pre pomenovanie nejakej vrabčej postavy v rozprávkach, alebo tiež pre oslovenie malého dieťaťa trebárs pri pozdrave „Ahoj, Čvirik.“

475
Jana
Reagovat

400:
to je v pohodě :) asi to vyznělo blběji než jsem chtěla

476
XMAN
Reagovat

Když už se odprostím od té averze kvůli MD , tak co mi na Bagové nejvíc vadí je její způsob vystupování. Ten šílený afekt na pódiu, ty úděsné ksichty co tam pořád hází a jak sebou trhá ze strany na stranu a předvádí se jak největší hvězda, prostě šíleně přehrává. Tohle sice dělal i Petr Kutheil, ale u něj to na mě působilo jinak, bylo to tak směšné až to vlastně bylo husté, vtipné a cool, takže Petr mě svojí pódiovou prezentací dokázal pobavit tak až sem se řezal smíchy (v dobrém slova smyslu) a ještě to byl vynikající zpěvák. Takže prostě skvělý zpěv a ještě skvělá show k tomu, to je Petr. Ale to se musí umět. U Bagové to na mě působí vyloženě trapně. Měla by s tím něco dělat, protože u ní je to fakt šíleně laciný a podbízivý, vždycky se jí musím až smát a to tentokrát v špatném slova smyslu. Jinak na jejím hlasu mi samozřejmě vadí ty šílené tenké výšky, to nezní vůbec hezky a taky by s tím měla něco dělat. Jak už se tu srovnávala Bagová s Poulíčkovou, tak jsou si typově i hudebním zaměřením fakt podobné s tím rozdílem, že Poulíčková – ačkoliv to taky není můj šálek čaje – je minimálně o třídu až dvě lepší a vkusnější zpěvačka. Bohužel se obávám že Poulíčková i Zuzka budou v GF jen jako křoví a že se největší bitva o vítězství strhne mezi Annou a Bagovou a vyhraje to bohužel z nějakých nepochopitelných důvodů Bagová a já tak budu přímým svědkem největší tragédie v dějinách všech pěveckých RS u nás i na Slovensku a možná že to ani nepřežiju.

477
mila
Reagovat

419 – dolores – mne se taky nejvic libila Anicka a Story, jestli ji s timhle vyberem radil Rytmus, tak si zaslouzi pochvalu, tohle ji na rozdil od U2 a Olympicu sedlo naprosto..v tehle pisni to byla ta Anicka, kterou obdivuju

478
mila
Reagovat

a k MD a jeho prispevcich na nemocnice – to neberu jako gesto, jak se zviditelnit, ale jako gesto, jak pomoct jinym nemocnym detem, ktere tu strasnou nemoc, na kterou umrela jeho dcera, mozna preziji. A ac MD nesnasim za jeho hudbu, ucinkovani v Hlasu atd.atd., tak v tomto pripade si ho nesmirne vazim

479
mila
Reagovat

476 – v GF uz prece budou rozhodovat jen hlasy divaku, ne? Tak proc by mela vyhrat Bagova? Myslim, ze Anna ma hodne fanousku a Poulickova po Hurt taky urcite posilnila. Vyhodou Anny je, ze je hodne odlisna od ostatnich, nevyhodou Bagove a Poulickove je, ze jsou podobne typy, nebo aspon zpivaji podobne typy pisni, s tim, ze Poulickova je o tridu, dve nekde jinde.

481
XMAN
Reagovat

479: Proč by měla vyhrát Bagová? Tak na tohle nedokážu odpovědět ani sám sobě :-D Ale tak nějak se obávám že má tu podporu asi fakt hodně velkou a možná jí vždy pár tisíc hlasů přihodí i sám MD …..jinak nevím jak je možné že vždycky postupuje přes diváky a má i víc hlasů než Brunno, který má opravdu velký fanklub a fanoušků má fakt hodně….a ani to na ni nestačí. Poulíčková jako jediná z čtveřice adeptek na GF nepostoupila přes diváky pokaždé, ostatní 3 ano. To sice nemusí být směrodatné, protože teď mohla nabrat více fanoušků, ale může. Zuzka mi zas přijde jako taková zpěvačka pro fajnšmekry a její okruh posluchačů bude asi spíš menšinový – teď to ještě stačí ale v GF jí to podle mě zlomí vaz ( a navíc vy ste mi tady nasadily brouka do hlavy s tím že by místo ní mohl být v GF dokonce Miloš! takže nad její účastí vlastně visí otazník a není ještě vůbec tak jistá). Mám prostě podvědomé tušení že v poslední dvojici zůstane Bagová s Aničkou a vidím ty šance tak 60:40 pro Bagovou. Nevím proč, prostě si to myslím….

482
mila
Reagovat

no ja Ti nevim, pokud opravdu postoupi do GF tyhle ctyri damy, tak bych uplne nevyrazovala Marketu. Hlasy prece posilaji Cesi i Slovaci a Cech radsi posle hlas Markete nez Bagove.. taky si myslim, ze spoustu lidi odrazuje zpusob, jakym Hlas naklada s hlasy divaku (ze jsou zatim docela nanic, protoze kouc ma pravomoc poslat dal i lidi bez hlasu) a ze az v GF bude posilat hlasy vic lidi.. ale nepredbihejme..:-) ja si porad myslim, ze Dara popostrci do GF Milose :-)

483
Monika
Reagovat

482 – myslim si totez

484
Belisana
Reagovat

478 dyt jo, dala jsem to do PROTIVAHY tomu zviditelnemu prispeni na toho maleho lhare :-) ze nic neni cernobile…

485
Belisana
Reagovat

ja si taky myslim, ze Dara posune Miloska

486
Ahojda
Reagovat

Díky moc za všechny odkazy a vaše noční povídání…taky jsem se zamýšlela nad tím proč mě Ivanna nebo Markéta i když zpívají dobře nějak neberou…a Anička i když to často není dokonalé mě přímo fascinuje..
Asi každý ,jako v životě, vidíme nebo chceme vidět na druhých to, co považujeme za prioritní…u Anny je to pro mě nejen její „přidaná hodnota“ ve zpěvu, ale i hloubka její osobnosti řečeno filozoficky moudrost duše…možná to zní nad neseně a pro někoho směšně, ale i když je mladinká, tak na mě to z ní jednoznačně září…no a u Ivanny je to prázdnota, urputná snaha přesvědčit všemi prostředky, že ona je a bude nejlepší, protože tou dřinou si to zaslouží …Markéta určitě není prázdná, ale s Ivannou má společné to příšerné snažení, které přebíjí jeí prožitek, skromnost a pravdivost přednesu …
Moc se mi líbila i Kristína Z a i Simona F, které mají pro mě taky kouzlo osobnosti…akorát se Simonou „mlátí “ pýcha, která bohužel zatím všechno překrývá, jen při zpěvu nemá šanci…naštěstí..

487
yeey
Reagovat

jak uz sem tu psal, to by byla extra souhra nahod, kdyby nakonec v GF byl Milos…

jinak celkova vitezka je fakt neodhadnutelna… zkratka jak se pro ne porad hlasuje zvlast, tak si fakt nedokazu udelat odhad… nejnizsi podporu tipuju asi u Zuzky, ale jinak fakt nevim… Ivanna ma asi celkem stabilni a sirokou podporu, Anicka podle me spis stagnuje (nove fanousky si poslednimi vystoupenimi rozhodne nenabrala) a Marketa naopak ted asi hodne zabodovala a dotahuje se… skoro bych se nedivil , kdyby si to nakonec rozdaly Marketa a Ivanna (ale to je mozna prani otcem myslenky :-))

488
-bé-bé-
Reagovat

yeey
Ty si fanúšik oboch, tak ktorá dostane tvoj hlas?, teda ktorá je tvoja srdcovka a ktorá je tá „druhá“?
Lebo podľa mňa, práve ony dve si budú vzájomne deliť hlasy.

489
yeey
Reagovat

488 ja je vubec nevidim az tak podobne, ted akorat zpivaly obe velekladu od veleznamejch hlasu (Aguilera, Beyoncé)… jinak Marketa zpivala spis veci trochu do rocku (Tina Turner, Anastacia, Pink, narez Fighter, byt od Aguilery, Beat It-to je taky spis rock) … no Ivanna je vylozene popova (Whitney, Jesie J, Beyoncé)… ja ji kazdou vnimam o dost jinak… osobne bych asi dal prednost Markete, asi prave ze zpivala rockovejsi pisnicky a jeji hlas je mi preci jenom blizsi… a Ivannina vyhra mozna ani vazne nema smysl, asi fakt skonci v muzikalu, protoze zkratka v Cechach ji nikdo tyhle pompezni songy, co ji sedi, nenapise…

490
sali
Reagovat

479 mila – tiež to tak vidím, že Markéta s Ivannou súperia o tých istých fans.

Ak postúpi aj Zuzka, tá má podobne ako Anička svoju vlastnú nezávislú základňu, len tá je (odhadujem) trochu náchylnejšia sa správať podľa jej aktuálneho výkonu.

Aničkinu základňu vnímam ako v podstate už dlho vykraštalizovanú.

Podobným pomerom síl, ako majú tieto štyri dámy teraz, sa budú pridávať noví hlasujúci, ktorí dovčuľ boli oportunisti a šetrili sa na GF.

491
-bé-bé-
Reagovat

Ahojda,

„moudrost duše“, hm, to je pekné povedané, už tu bola „bezelstnost duše“
zas u Ivanny tá prázdnota je len prechodným stavom, ako to už vo vývoji býva,, nepozná svoje hranice, ale ich skúma práve tými výškami, ono to súvisí so slobodou, tá je tiež bezhraničná, ale je ti k ničomu, keď ešte nemáš uchopenú seba…a tá prázdnota náhodou v herectve je žiadúca…takže týmto smerom ak smeruje tak je to zrejme to najlepšie čo v nej je…ale to si zase až tak netrúfam…
Markéta sa oprosťuje od herectva…čo sa Kutheilovi nepodarilo, tie výbery jeho piesní, viď Lady Carneval, bol len ďaľší „muzikál“, ale ľudia chceli vidieť, kto je on????Čo je jeho srdcovka?

492
-bé-bé-
Reagovat

yeey, čo sa týka Ivanny, tak si spomínam, že pri tej poslednej pesničke, som si pomyslela, že toto by mohla byť „ona“, ten stred medzi „Tými výškami a Tým čo predviedla v tom čiernom kostýme“
tá poloha andílka jej nesedí ani tá poloha čertice, na týchto polohách nie je nič špatné ak to ľuďom sedí…možná by som jej dala šansón

493
yeey
Reagovat

492 podle me by se mohla trochu vic ukazat v tech hloubkach, tam ji to fakt pekne zni, to uznavaj i ti, kdo ji nemaj radi… ale mysim, ze kazdopadne vsechny ty Whitney Houston a Beyoncé – to je uplne jeji parketa a asi i ta srdcovka, co by chtela delat …. zvlast ted v tom Listen si fakt mohla zaexhibovat a uplne se to tam hodilo… ale na jejim miste bych se predvedl jeste s tema hloubkama… a taky si mysim, ze styly jako sanson, ale i jazz nebo swing by k tomu hlasu sedely a ji by to slo, protoze ma mysim i hodne dobrej smysl pro rytmus, umi si s hlasem pohrat atd… no, tos navrhla dobre! to by mohla dat a hodila by se ji k tomu i ta jeji porad omilana „tetka image“ :D

494
mila
Reagovat

486 – u Anicky je navic takove nejake tajemno.. asi to vyplyva i z toho, ze pusobi jako silne introvertni osubka, ktera nejradsi vyrajdruje sve pocity skrze zpev a kytaru…kdybych verila v mimozemske civilizace, tak reknu, ze nam sdeluje nejake poselstvi.. :-) ale to uz prehanim.. :-))

495
-bé-bé-
Reagovat

493
presne to som chcela povedať, že ten „samet“v tých hloubkách je..

494
mila, netreba veriť, tá doba je už za nami, stačí túžiť po tom posolstve

496
Ahojda
Reagovat

494 přesně to jsem myslela…hloubka, kde leží velká vzácnost a kam nemá možnost nahlédnout nikdo kromě ní… :o))))

497
-bé-bé-
Reagovat

496
tak Ty si to posolstvo už aj našla, díky ti zaň

498
yeey
Reagovat

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/73521/hlas-cesko-slovenska-6-2-pro-slovaky.html

tak tady to skutecne vypada na Marketu a Ivannu, ale z Aha se toho zas neda nic moc zasadniho usuzovat…

499
XMAN
Reagovat

Jestli se do GF dostane Miloš tak to bude od Dary ještě větší zhovadilost než to že si tam MDý dostrkal Bagovou. Jakkoliv se mi to blbě píše tak i ta Bagová si to GF prostě zaslouží víc než Miloš, zpívá rozhodně líp a taky ji tam posouvají diváci. Miloš je po všech stránkách průměrný, není to ani nadprůměrný zpěvák ani nadprůměrný muzikant, prostě takový dobrý solidní průměr s občasnými výkyvy k horšímu….a to na GF rozhodně nestačí. Navíc ani lidi o něj nemají zájem, pubiny téměř nehlasují a navíc už sem setkal i se spoustou pubin které Miloše nemusí a samy ho chtějí vyřadit, takže jeho podpora je opravdu minimální. Pokud tuhle nesmyslnou věc Dara udělá, tak pak přiznám že jsem asi MDýmu křivdil, protože nejhorší kouč v tom případě není on ale Dara. A Zuzky mi bude neskutečně moc líto, u lidí má podporu daleko větší zpívá daleko lépe, takovejhle podraz od svojí koučky si doopravdy nezaslouží….pořád ale doufám že mě tady jenom strašíte tak jako posledně s vyhazovem Juraje, ke kterému nakonec nedošlo a že ani k tomuhle snad nedojde. Byla by to fakt tragédie….

500
XMAN
Reagovat

498: Tohle je ta anketa ve které minule vedla Nikoleta a nakonec měla stejně víc hlasů Anička…Aha opravdu není moc reprezentativní vzorek národa. Ale že Bagová nakonec porazí i Aničku a vyhraje, to si opravdu myslím.

501
Klára
Reagovat

No je pravda že Miloš by k tomu Grandfinále opravdu přišel jako slepý k houslím, to už i ten Brunno by si to zasloužil paradoxně víc. A na úkor Zuzky? Rozhodně ne!!!

502
Prochor
Reagovat

165 – Nofux -na otázku proč v ESC nemá česká republika reprezentanta je jasná odpověď: Chodůra tam , na rozdíl od Šmajdy, poslat nemůžeme, protože by se Evropa svíjela smíchem.

503
mila
Reagovat

499 – no plus Bagove vidim jen v tom, ze ji posouvaji divaci (zajimalo by mne vekove a narodnostni slozeni).. jinak pro mne je Milos daleko zajimavejsi – vystupovanim (naprosto prirozenym), krasne znejicim hlasem, ktery si dokazu predstavit v peckach od Dire Straits nebo CHris Rei nebo Bruce Springsteena, a ktery mi udelal radost i v Numbovi od Linkinu, a nejak nechapu, proc mu lidi neposilaji hlasy.. mozna snad proto, ze oproti Mrozkovi je malo samponovaty..:-)

504
mila
Reagovat

499 – ale na druhou stranu by mi bylo moc lito Zuzky, kdyby do GF nepostoupila…

505
Ahojda
Reagovat

XMane nezoufej dopředu, nakonec bude třeba všechno jinak :o)) …
V posledních kolech se můžou diváci zmobilizovat a říct si, než aby postoupila ta a ta, tak pošlu hlasy radši tomu a tomu…no a velký třesk může být na světě :o)
Ale tak nějak si myslím, že bude přece jen Slovenskočeské finále…moje přání je, že to bude Anna a proti ní Markéta…

506
XMAN
Reagovat

503: Já se obávám že Miloše docela přeceňuješ. Dire Straits, Chris Rea, Bruce Springsteen – to je přesně Jurajova parketa, ten na to má hlas jako dělaný. Moc bych chtěl slyšet Juraje v něčem od Chrise Rei a nebo od Bruce Springsteena – například Streets Of Philadelphia. To by byl absolutní touchdown. Neříkám že by to třeba Miloš nedal dobře, ale od Juraje by tyhle pecky působily daleko důvěryhodněji. Nemyslím si že by lidi neposílali hlasy Milošovi kvůli tomu že je málo šamponovitý, vždyť Mrózek už poslední dobou hlasy taky ztrácel, porážela ho Poulíčková i Švidraňová….on ten Miloš prostě není zase tak dobrej jak si tady na týhle diskusi každej myslí – neříkám, je to sympaťák, skromnej kluk, zpěvák je to slušnej, rozhodně lepší a sympatičtější než Mrózek, ale není to prostě žádnej megaobjev, takovejhle hošíků je spousta…pokud s tímhle dojde Miloš do GF a to ještě na úkor Zuzky, budu to fakt považovat za ještě větší nespravedlnost než bylo vyřazení Hnilici. Juraj i Brunno by si IMHO zasloužili GF daleko víc než Miloš. Kdyby to bylo na mě, tak jdou do GF Poulíčková, Oravec, Mikulcová a Zaujec. To by bylo moje Grandfinále snů. Škoda že to tak nebude.

507
DJ Vlado
Reagovat

Co se týče toho GF, tak pokud tam opravdu bude předpokládaná čtveřice (nemůžu si pomoct, ale fakt nevěřím, že by tam Dara dostrkala Miloše, tak blbá přece není, musí vidět, že Zuzka vždycky postoupila přímo, zatímco Miloše posouvala ona, takže by byla sama proti sobě), tak si myslím, že o hlasy se budou dělit Anička se Zuzkou a Markéta s Ivannou. Proto se dá předpokládat, že v té závěrečné dvojce bude po jedné z každé této dvojice. U Aničky a Zuzky to vidím víc na Aničku, protože podle mě má o dost silnější fanouškovskou základnu (i když Zuzka zase nejmíň lidem vadí). Mezi Markétou a Ivannou to ale podle mě zdaleka není tak jasné, dokonce v tuto chvíli vidím o něco větší šance u Markéty, mj. i proto, že bude jedinou Češkou vedle tří Slovenek. V případě že by došlo na záverečný duel Anička vs. Ivanna, tak to vidím na jednoznačné vítězství Aničky, to by bylo něco podobného jako duel Anety a Šárky v ČHS1. Duel Anička vs. Markéta by byl podle mě o dost vyrovnanější a spíš by připomínal oba dva slovenské dívčí duely (SHS1 a SHS3). I tady bych tipoval spíš vítězství Aničky, ale nebylo by to zas tak jednoznačné. Pro mě by to ale každopádně byl parádní duel – největší originál vs. nejlepší zpěvačka. Nakonec se mi ta moje schíza (tzn. fandění dvěma diametrálně odlišným typům) dokonce i vyplatila.

508
mila
Reagovat

no XMANe, zase se budem hadat :-) Juraj a Milos…schvalne jsem si pustila par veci, co dal Juraj tady v Hlase a je to slusne zazpivane, slusne k tomu hraje na kytaru, ale nic extra. Pak jsem si pustila vyber naslepo Milose – On my head, pisnicku, na ktere se vysekalo uz tolik zpevaku a kterou krome Dana Barty da malokdo a tam to proste je – ten chraplak, to tempo, to podani.. je mi lito, ale srovnani Milos-Juraj je u mne jednoznacne ve prospech Milose.. :-)

509
Viq
Reagovat

Ten souboj mi přijde do velké míry jako umělá záležitost. Když všechen otravný balast pro tentokrát zahodím a zapomenu, Anna tam nemá ani z 1% konkurenci. Ona je nejen výš, ale je výš o mnoho a mnoho poschodí, kam „naneštěstí“ nejezdí výtah a nevede schodiště…
Věc pochybností je jen ta, přes jaké brejle se na to kouká okolních 15 milionů lidí (nebo ta část, která se zajímá).

Vítěz se podepisuje na kameru.
hlas nova cz – video v pravém horním rohu – čas 2:35

510
XMAN
Reagovat

507: No mě se to zdá s tím Milošem v GF na úkor Zuzky taky jako absolutní absurdita, na druhou stranu tomu vyřazení Hnilici sme tady tenkrát taky dlouhou dobu nechtěly věřit a myslely sme si že je na to MD moc velký profesionál a že by to neudělal….a ukázalo se že zase tak velký profesionál to není. Podobně by mohla zklamat i Dara, navíc na ni může být vyvíjen i nátlak od produkce aby tam aspoň jeden kluk byl. A Zuzka by k tomu byla ideální holka na odstřel, protože Anička i Bagová jsou mediálně propíranější a větší favoritky. Taky se modlím aby to tak nebylo ale mě už nepřekvapí vůbec nic. S tím že by se v GF přetahovaly o hlasy Anna se Zuzkou a Poulíčková zase s Bagovou souhlasím, je to logické.

511
XMAN
Reagovat

508: A zajímavé že u Juraje se otročili všichni kromě Dary a u Miloše se otočila jenom Dara :-D Promiň ale doufám že fakt nechceš srovnávat Jurajovo vystoupení ve výběru naslepo, které bylo mimochodem zároveň jedním z jeho nejlepších výkonů v soutěži s tím co ve výběru naslepo předvedl Miloš….:-D To se pak nemáme o čem bavit, protože tomu evidentně fakt nerozumíš. Samozřejmě u Juraje hraje ve prospěch i jeho věk, je to prostě už daleko vyzrálejší muzikant, ale kdyby je oba hodnotili nějací hudební odborníci či kritici tak se vsadím o co chceš že z toho vyjde vítězně Juraj. Líto ti to být nemusí, je to tvůj názor. Já mám zase svůj a na těchle dvou se doopravdy nikdy neshodnem.

512
XMAN
Reagovat

mila: Nebo si pusť od Juraje Ayo Technology z rozstřelu a srovnej to s čímkoliv co kdy dal v soutěži Miloš. Z takového srovnání už nemůže vyjít vítězně pomalu ani Anička, natožpak Miloš….

513
mila
Reagovat

511 – jo, Juraj je vyzralejsi, vyhranejsi, ma lepsi anglictinu, vse super, ale hlas (a o ten tady jde), nema tak paradne zabarveny jako Milos. Nejvic se mi Jurajuv hlas libil v te Collinsove pisnicce a to ho mel zmodulovany. To pak ano, ale jinak tam postradam neco zapamatovatelneho..

514
yeey
Reagovat

XMANe sorry, Milos je daleko lepsi nez Juraj… zajimavejsi barva hlasu, vetsi rozsah (viz Guetta v Souboji), na kytaru taky hraje, je to vetsi rocker, je nadejnejsi a sympatictejsi (ty posledni 2 uz sou trochu subjektivni)…

Milos vs. Juraj – to u me na cely care vyhrava Milos…

DJ Vlado – v zadnym pripade si nemyslim, ze souboj Anicka X Ivanna by byl jasnou zalezitosti pro Anicku, natoz ve stylu Aneta X Sarka… to je podle me pekna blbost..:-) tady z tebe mluvi JEDINA vec, co na Tobe nemam rad a to je prehnany promitani sympatii a antipatii do tvych nazoru… (coz tu delame kazdej druhej, ale ty o tom pises ty clanky, takze bych ocekaval trochu min zaujatej pohled – i kdyz chapu, ze nemusis Ivannu a mas rad Anicku)

515
XMAN
Reagovat

513: No Hlas se to sice jmenuje ale jenom o Hlase to taky asi nebude, to by pak místo Aničky musela v pondělí přes diváky postoupit Nikoleta, která je prostě technicky lepší zpěvačka. Narozdíl od Aničky a Juraje ale Nikoleta neměla to něco navíc….takže ano je to Hlas, ale jenom hlas taky nestačí.

516
mila
Reagovat

515 – hm, zase nesouhlasim… je to soutez o hlase a Anicka ma daleko zajimavejsi, barevnejsi hlas a polohy nez technicky vyborna Nikoleta.. asi to nebude jen o te technice, nemyslis? je to i o promitani pocitu do hlasu a to jsem u Nikolety postradala, tam to bylo jen technicky vyborne odvedena prace a pridana hodnota nikde.. Anna ji treba nestaci rozsahem a obcas tam ma intonacni chybu, ale prevysuje ji tou az zalykavou nalehavosti toho, co nam svym zpevem sdeluje…

517
XMAN
Reagovat

514: No jo tak copak u tebe, u tebe se tomu není důvod divit :-D a nevím za co se mi furt omlouváte, že je Miloš lepší než Juraj je stejně jen váš subjektivní názor ať už si ho podložíte jak chcete a můžete být i přesvědčeni že je to pravda, já jsem zase přesvědčen o opaku. Lepší muzikant je rozhodně Juraj, to mi nikdo nikdy nevymluví, protože to je prostě jasná věc o které vůbec nemá smysl se bavit. A že by byl Miloš rocker? To si moc nemyslím, on by spíš hrozně chtěl být rocker ale zatím na to nemá. Podobně jako Mrózek, to byl prostě typickej šampónek, co chtěl být děsně rockovej, ale byla to jenom póza. On ani Juraj není rocker nebo spíš já ho nějak moc za rockera nepovažuju, je to spíš takovej globální univerzální všestraný muzikant, písničkář a kytarista.

518
XMAN
Reagovat

516: Vidíš to, Juraj třeba nestačí rozsahem a barvou hlasu na Miloše ( i když já si to nemyslím) ale z jeho zpěvu na mě jdou daleko větší emoce. Příkladem je teď naposled ta Nirvana – odzpívání nedokonale, ale emocí v tom bylo přehršel, Nikoleta se svou dokonalou technikou neměla šanci. Už bych toho asi nechal, tahle debata evidentně nikam nevede….

519
mila
Reagovat

518 – souhlas :-)

520
yeey
Reagovat

zvlastni XMANe, vypada to skoro jako, kdyby si to videl tak, ze ty tady muzes psat proslovy o Jurajovi, ale my ostatni o Milosovi ne….:D

521
dolores
Reagovat

v Scalexovom clanku o rozstreloch mi nejde pustit Dominiku alebo neviete, kde by sa to este inde dalo pustit? nejde to ani z webu tn.nova, co tu davala vcera Belisana

522
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 514 – No dobře, jako Aneta vs. Šárka to asi nebude, určitě je to vyrovnanější (ale i když se to nezdá, tak po technické stránce byly A+Š vyrovnané, jen Šárka ztrácela na Anetu silou a barvou hlasu), i tak ale vidím větší šance u Aničky pro větší osobitost. Navíc mám pocit, že i když obě mají své příznivce i odpůrce, tak u Aničky vidím přece jenom silnější ten střed, který uznává její originalitu a výjimečnost, zatímco u Ivanny mám pocit, že ji lidi buď milujou, nebo nesnáší, ten střed je u ní minimální (i když já konkrétně se do něj řadím, takže mi trochu křivdíš, rozhodně nemůžu říct, že bych ji nesnášel jako třeba XMan, pořád je mi milejší Ivanna než slizák Brunno, podobně jako jsem Šárku preferoval před ultraslizounem Sámerem). Mně se ale ani až tak nejednalo o souboj Anička vs. Ivanna jako spíš o to, která z dvojice Ivanna-Markéta by byla pro Aničku vyrovnanější soupeřkou, a v tomhle si prostě myslím, že je to spíš Markéta než Ivanna. V tuhle chvíli bych možná Markétě přál to vítězství vůbec nejvíc, i o chlup víc než Aničce. Ono by to vlastně i tak mohlo dopadnout, protože když se dva perou, třetí se směje. Navíc mě napadla ještě jedna věc, která Markétě výrazně hraje do karet – zdaleka nejsympatičtější kouč. I pro nás dva by bylo vítězství Markéty nejlepší, protože na ní se shodneme, zatímco v případě Anička vs. Ivanna jsme lehce na kordy :-)

523
dolores
Reagovat

445-Motylku, tak zas ja odborne rozborky tu ani neocakavam, pacia sa mi aj tie laicke, odbornost by mala byt v oficialnych rekapoch, ale prave aj tam je to dost subjektivne, uz sme to viac raz pisali. preto rada citam aj individualne rekapy. ono tie rozbory tu vlastne dava kazdy, ved kazdy jeden prispevok je o tom, o nejakom nazore na nieco, o hodnoteni, ci kritike, len niektore su dlhe, ine superkratke:)

o Xmanovi (Tomasovi) neviem, zeby prispieval podobne ako vlani pod roznymi nickmi. zda sa mi, ze sa sustreduje uz len do toho jedneho -Xmana. registrovala som podobnu dikciu len u nejakej baby, uz si nepamatam nick, a potom nam aj sam prezradil, ze je to kamaratka :) este je tu nejaky Ales a Radek, co nenavidi Ivannu, ale to je dost silna kava, to neverim, zeby bol Xman. ale on urcite nie je jediny pripad, IMHO aj mamincin Jiricek bol len Smatlavej alterego :))

524
Motýlek
Reagovat

522 – a ještě musíme vzít v potaz, který vítěz bude pasovat Nově….

525
dolores
Reagovat

473-Nofux, dakujem, super-skvela sprava, tesim sa:) Phlillip je komplexna osobnost, vhodna na vitaza, aj ked u mna spev by mal byt este vo vyssom leveli. prave si pozeram jeho Stand By Me -vacsia rozkos pre mna pozerat sa na neho.. ups,ako pocuvat, ale zas je to technicky vyborne, takze nemam mu co vytknut, mozno len trochu tu maznavost. zelam ti, aby ti to s zenskou vitazkou konecne vyslo na buduci rok :P

ak by si mal nahodou link na cele finale, hod mi ho sem pliiz :)Ď.

526
Belisana
Reagovat

523 dolores s Jirickem omyl, to neni Smatlavej alterego, to je realna bytost, zcela samostatna. On a Otylka jsou dva ruzni jedinci

527
Motýlek
Reagovat

ahoj Dolores … :-) Já si ráda přečtu jakýkoli fundovaný rozbor, i když to na vlastní názor moc vliv nemá, buď se shodnu nebo neshodnu…, s tebou se většinou shodnu, umíš to dobře vyjádřit…
Tak se ho můžeme zeptat, zda používá i jiné nicky zde v diskuzi… Na tom nic není – může napsat jen prosté ano nebo ne… Že se loni odvolával na kamarádky /oni všichni pospolu píšou střídavě sem na diskuzi totožné názory/, to si taky pamatuju…. :-)

528
dolores
Reagovat

v rozstrele som to nakoniec zozrala najviac paradoxne Danielovi. zdalo sa mi, ze ked bol teraz v uzkych, zahodil niekam tu svoju umelu hmotu a nasadil prirodzenost a skutocnu energiu, az mi ho je luto, ze ho Vojtek poslal niekam, bol uz jeden z mala cehunov sutazi:D

529
Motýlek
Reagovat

528 – tam byli i nějací Češi? :-DD

530
dolores
Reagovat

526 -Bel, ja by som neviem co dala zato, ze to pise Otylka v jeho mene:D (realne samozrejme tento jej partner iste existuje), ale zeby sa takto obtazoval ? :))
u nas by to urcite takto nefungovalo:D

531
XMAN
Reagovat

Poulíčková by mi v tuto chvíli jako vítězka už nevadila. Mám je s Aničkou tak nějak nastejno, možná by si to Anička zasloužila o trošku víc pro větší originalitu, ale spíš je mi to jedno. Nejvíc bych přál výhru Zuzce, ale to je nereálné.

532
dolores
Reagovat

527 – Motylku, ked nam to nepovie on, je tu este admin, ktory pozna IP adresy, ale ak mam pravdu povedat, prilis ma to netrapi:D sutaz sa o chvilu skonci a ja uz zabudnem, ze nejaky Panacek existuje:D

529-ak mas na mysli, ze Dan aj Marketa su rodom moravaci, tak naozaj tam maju Cesi uz len Novotneho :) aj to im ho tam zubami nechtami drzi slovenka Dara:D

533
Motýlek
Reagovat

Pokud bude IP stejná, tak je tu fůra kamarádek… Ale šak v pohodě…, já mám taky plno kamarádů… :-))
Nene…, já národnost neřeším vůbec, já si toho pravdu povediac nevšímám… :-)

534
sali
Reagovat

Ahojte, Aničkovci… alebo ako sa tu budeme nazývať?
Dajte návrhy, moje sú tieto (poradie podľa preferencií):

1) Abanda alebo A-banda (A – prvé písemno v abecede nám presne sedí, že?)

2) Annabanda alebo Anabanda
3) A-group
4) AV-banda
5) *group (* – hviezda)
6) *banda

Určite budete mať lepšie, tak vymýšľajte.
Najneskôr sa ozvem zajtra ráno.

535
Motýlek
Reagovat

Pokud chtěl odpovědět, tak už tak mohl učinit… :-)
Platné pokusy už sa mu minuly, teraz už má iba neplatné… :-)

536
dolores
Reagovat

mne bude celkom stacit ak sa Anicka dostane az celkom nakoniec, aby som ju pocula v co najvacsom pocte piesni. vyhru jej prajem (tie prachy), ale ak sa tak nestane, nic sa nedeje. musi si ich aj tak odrobit v tom zabavnom priemysle a tajtrlikovat rok pre Novu a MArkizu- to jej fakt nezavidim. budu ju tahat do Lets dance tancovat, do Modreho z neba nutit pejavit sucit, ap.
IMHO tam sa im skor hodi Ivanna alebo Marketa. take pouzitelne produkty pre komercne zabavne TV relacie

537
dolores
Reagovat

sali – moj navrh : upratovacia cata AV (Anny Veselovskej) :D – skratka UCAV !

(lebo Anne sa nehce upratovat, tak my jej v tom pomozeme :))))) a potom aj to upratpvanie na disk. forach, ked ju obcas pospinia :)) ,takze je to taky dvojzmysel )

Motylku, sak ty vies, ze ani mne na narodnosti nezalezi, ja sa len tak hram :)) ja som kozmopolita :O

538
Motýlek
Reagovat

Sali ahoj… :-) promyslíme…

539
Dave
Reagovat

Závidím vám všem, co můžete vypisovat i v práci či ve škole ;o)

396 -bé-bé- : Favority jsme si s manželkou nevyměnili, byl to jen okamžitý pocit po shlédnutí vystoupení. Nadále fandím Ivannce (a manželka, když se mě snaží naštvat, ji nazve „koblížkem“). Jinak manželka tuto soutěž sleduje jen z donucení, protože dvě televize nemáme, a jelikož vlastní hudební sluch, mnohdy při vystoupeních trpí ;o).

Sali dík za jazykové okénko :o)

Též souhlasím s častým názorem, že Ivanna a Markéta se budou okrádat o hlasy (vítězství Anny je podle mě jisté) a i s názorem Vlada, že pomyslný duel Anna vs. Markéta nemá jasnou vítězku.

540
Motýlek
Reagovat

Mě napadlo Áčkovia…. po česky Áčkovci… :-)))

541
XMAN
Reagovat

Na jednu stranu, kdyby vyhrála Poulíčková, aspoň by byl u ní pořádný nával emocí, když ji tak rozstřelil i teď poslední postup přes diváky. S Aničkou to asi ani nehne….

542
dolores
Reagovat

este k tej polemike Juraj vs Milos. naco to? ani jeden nepojde cez divakov a kouci ich neposunu. DAra Milosa uz tahala dost a Juraj -sice je dost dobry ukazal aj slabiny, hlavne v poslednom rozstrele. aj tak dosiahol viac ako isto sam dufal.
no je tu este Brunno a ten postupuje na moje prekvapenie jedna radost. ak vymysli nieco nevydane, moze aj Ivannu pokojne odrovnat. ma vela stupencov a v poslednom rozstrele pobavil aj mna a to je uz co povedat :)))

top4 bude : Ivanna, Marketa, Anna, Zuzka

zmenit by to mohol len Brunno, nikto iny

543
Motýlek
Reagovat

Dave – já nevím jak ostatní, ale já mám dovolenou, a už si fakt říkám, že by to bylo potřeba vypnout…
Sali – viděl jsi film Denis postrach – nevím přesně ten název, ale dívala jsem se na to na Markíze nebo kde, a Denis byl ve vaně, ta stará paní se ho z pokoje ptala, jestli mu má jít pomoct poumývat, a on jí na to řekl, že ne, že by mu viděla čvirika… Tak já jsem nabyla úplně jiného dojmu, co tento výraz znamená….

544
Motýlek
Reagovat

Dolly poslední věta a jdu ven… Dara sice Miloše tahala hodně, ale procenta mu dá vyšší – to si myslím….
páá

545
XMAN
Reagovat

544: To bude ale od Dary hoooodně neprofesionální.

546
dolores
Reagovat

502-Prochore, budes dnes pozerat Eurosong? no ja asi kvoli Smajdovi ano. uvidim ako bude reprezentovat. dnes rano som sa zasmiala, ked v radiu hovoril komentator, ktory tam do Azerbajdzanu s Mirom odcestoval. vraj tam zazivaju svojich 5 min. slavy, kazdy ich pozna, pyta autogramy, Mira vsetci obdivuju,atd. a ze MAL by postupit do fianle. toto iste sa hovorilo vlani, ked boli tie dojicky, predtym Kristina s Horehronim, tak tej naisto hrozilo finale a bolo z toho velke H … takze ani u Mira alias Maxa nic neocakavam:D nie ze by som mu nepriala, naopak, ale prejst cez tu neprestrelnu hlasovaciu politiku ESC je pre taky maly stat ako Slovensko nemozne.

547
dolores
Reagovat

Motylku, tak cau. :)

IMHO

Dara da Milosovi 40%, Zuzke 60%

ono je otazne, ci kouci poznaju pocty hlasov. mozno Dara davala Milosovi aj preto vzdy sancu, lebo bol v tesnom zavese.
Rytmus, ak si bude isty, ze Anna daleko prevysuje hlasmi Juraja, da im 50:50, ak nie Anne da aj 70.
MD : 70:30 v prospech Ivanny
Pepa 60:40 v prospech Markety

548
XMAN
Reagovat

547: Já myslím že tím že Anna diváckými sms hlasy daleko převyšuje Juraje si musí být jistý snad úplně každý.

549
Viq
Reagovat

Úklidová četa ve stylu chlapíků ze CIA na špinavou práci, které nikdo nezná, nikdy je nikdo neviděl a kteří uklízí svinčík…
Jo, to je ono.

550
XMAN
Reagovat

549: ???

551
Dave
Reagovat

549: To mi připomíná najaté studentíky, kteří za drobný peníz píšou na diskuzích pochvalné či hanlivé články na produkty komerčních televizí – o těch taky nikdo neví ;o)

552
XMAN
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/david-weingartner-s-hudbou-nesekl-tady-je-jeho-novy-singl.html Nový singl Davida Weingärtnera. Je ho fakt škoda, mohl tam být klidně místo Bagové. A v tom byl asi ten problém….

553
Dave
Reagovat

534 sali: říkejte si prostě aničkovci, ne? Z toho každý pochopí, která bije, zatímco taková Anabanda mi zní jako název nějaké ruské hekačky z 90. let a AV-banda zní spíše jako text z dálkového ovladače k hifivěži.

554
Nofux
Reagovat

dolores – Tady se můžeš podívat na finále online (je to ta hlavní část finále, kdy vystupují hosté a na konci je vyhlášen vítěz) http://www.putlocker.com/file/5FDE15B69AD8472F

Jinak já dneska Eurovizi budu sledovat taky, včera jsem viděl celou kostýmovou zkoušku (při této zkoušce už ale hlasuje porota) a musim říct, že dost pochybuju, že dneska Miro postoupí… špatně pracoval s kamerou (skoro vůbec žádný kontakt, když ho začla zrovna snímat tak přešel vždycky na druhou stranu atd.), vystoupení by imho potřebovalo víc energie a navíc, v některých pasážích zpíval fakt dost falešně.

555
Nofux
Reagovat

Nepodařilo se mi najít Šmajdovo video ze včerejší generálky, ale našel jsem tenhle závěrečnej rekap
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9af_0KhAusI

556
Viq
Reagovat

Nakonec ale „my“ nemáme zapotřebí se jakkoli vydělovat do nějaké skupinky. I když ke srandě s „upratováním“ jsem samozřejmě přihodil.
Fandit Anně je pro člověka, který má vkus, uši, oči, rozum i cit, jasná záležitost.
V bizarních skupinkách tam někde v ponurém stínu měsíce jsou ti ostatní :-)

557
Fialka09
Reagovat

552 – Ten Davidův nový song je LUXUSNÍ, já si ho pouštím už dva dny pořád dokola, taky už jsem přemýšlela o tom, že ho sem hodím, tak jsi mě předběhnul :-) Krucinál, jakto, že ten blbec eMDý vyhodil takovýho talentovanýho kluka!:-(((
Jinak na Šmajdíka jsem teda moc zvědavá, Nofuxi, doufám, že budeš podávat průběžné info, jak to s ním vypadá!

558
Aničkovec
Reagovat

Souhlas. Jen ten, kdo fandí Aničce, má vkus a cit. Poulíčkový, Bagový, Zaujecovi a dalším můžou fandit jen povrchní lidi, co rádi pozlátko. Naštěstí je nás hodně, a proto Anička postupuje přes diváky, přes nás, svoje fanoušky.
Vy, prázdný nádoby bez vkusu, co božský zpěv Aničky neslyšíte, se třeba stavte na hlavu. S pravdou nic neuděláte.

559
Viq
Reagovat

558 – Kroutíme, kroutíme, co? Neber si to tak osobně.
Kejhání ti nesluší.

560
Dave
Reagovat

Tak teď nevím – přečetl jsem 558 a zasmál se ironii, ale teď to čtu znova a jeví se mi to jako myšleno vážně ;o)

561
Aničkovec
Reagovat

559 – Ty si třeba trhni, pro mě za mě. Kejháš tady nejvíc ty. Aspoň že ne za Poulíčkovou, to jediný ty tvoje slovní průjmy omlouvá.

562
Viq
Reagovat

I přes tento vulgární výklad (558) smíchaný se lží, nic z toho, co jsem napsal v 556, neberu zpět. To platí.
Jestli se to někomu nelíbí, ať si to klidně zkroutí do pružiny a přidá tam 50 vlastních implikací. To hovoří jen o jeho přízemnosti.

563
Dave
Reagovat

Jinak být citlivé malé emítko a přečíst si 556, tak si snad žíly přetnu nadvakrát za to, že nefandím Anně ;o).

564
Dave
Reagovat

Viqu, ve 40. letech by jsi byl dobrý obhájce čisté rasy. Ještě že tato doba už není a nikdo mi neurčuje, jaký musím mít vkus.

565
Klogi
Reagovat

Fialka09: Radsej nebud zvedava… Obavam sa, ze velku dieru do sveta neurobi. Pozrel som si tu piesen… des bes… dokonca ani na tretie ci stvrte pocutie sa to velmi nezlepsilo.. Prvoplanovy, dost trapny klip, Max Smajda total metrosexual… no fuj.. Ktosi na YT mu dal prezyvku… Fake Rocker… a pridelil mu velmi nelichotive poradie… to by tak sedelo. Ani to nebudem pozerat, lebo by som sa musel hanbit.. Nemal som ozaj nic proti nemu, ale asi mu fakt preplo chlapcovi.. :/

566
Viq
Reagovat

564 – A kdo ti určuje vkus? Já rozhodně ne. Nic ti nenutím. V každém případě si ale můžu o tvém vkusu něco myslet.
A ty další tuposti a špínu, co se na mě snažíš neuměle házet, těch si nevšímám.
To je pod úroveň.

567
yeey
Reagovat

522 Vlado – kdovi kolik hlasu nakonec bude chodit… to asi celou situaci dost zamicha… osobne doufam, ze Marketa bude mit ted takovej raketovej nastup, ze nakonec porazi Anicku i Ivannu a faktor kouce by opravdu mohl pomoct… naopak si opravdu nedovedu predstavit, ze by faktor kouce pomohl Anicce a Ivanne :D:D:D ale mysim, ze ac to tady na foru tak nevypada, Ivanna ma daleko vetsi podporu, nez si myslis…:-) a vubec bych se nedivil, kdyby vetsi nez Anicka, od ktery spousta lidi urcite porad ceka, ze se jeste nejak jinak predvede, ale ona toho neni schopna a konci to fiaskem jako byli Olympic, pak ji Rytmus ubral latku, aby se priblizila svymu zanru, tak ty U2 zkazila jen trochu, tak se ted museli vratit ke korenum, coz se mne osobne libilo – krome tech nekolika tonu na zacatku refrenu, o kterych presne mluvil Pepa Vojtek… ale jeden povedenej vykon za 3 kola mne osobne nestaci :-) vim, ze nekdo ty predchozi taky videl jako povedeny, ale ja zas uplne ne:-) Uprednostnuju proti Ivannu a Marketu, ktery to dam vzdy na jistotu daj… A jestli to nekomu pripada strojeny, ok, ale u me si to holky zaslouzi vic a na jejich snaze nevidim nic spatnyho, snad prece jednou soutezi v takovyhle soutezi, tak se clovek trose snahy nemuze divit nebo jim ji vycitat…:-) a kdyz zpivaj, je to pro me zazitek! to podotykam extra pro Annakondu, protoze se uz zase zkousi tvarit, ze zazitek muze mit poslouchac jen a jen u Anicky a ze vsechno ostatni je hrany a strojeny…

(P.S. Annakonda – to sem vymyslel lepsi nazev pro vasi grupu, nez byly ty od Saliho, aspon to vystihuje jak vas Anicka pevne svira – a pozor! nemyslim to skoro vubec posmesne, tak nad tim pouvazujte:-)))

568
Viq
Reagovat

„Ivanna ma daleko vetsi podporu, nez si myslis“
Že by přece jen ten hlasovací automat?
LMAO

569
Dave
Reagovat

567: Dobře napsáno.

Na Ivanně se mi líbí i jevištní projev, který většinu lidí naopak irituje.

570
Nofux
Reagovat

Mrózek prej nazpívá duet s Markétou Konvičkovou xD
http://tn.nova.cz/zpravy/film/vime-s-kym-nazpiva-daniel-z-hlasu-duet-rozhovor.html

571
Dave
Reagovat

Měřítkem úspěchu bude, jak dlouho po soutěži o které z holek uslyšíme ve smyslu úspěšných pěveckých projektů.

Jak to vidíte za rok? O kom uslyšíme, kdo po měsíci upadne v zapomnění (hrstku netových fanoušků považuji za zapomnění) a o kom uslyšíme jen díky bulváru a relacím typu „vaříme s celebritou“?

Upřímně, nedokážu si představit, že by Little Black Peggy po této soutěži vydala 3. album (resp. toto ještě dovedu) a že by toto album bylo úspěšné (to už nedovedu). Ani u Ivanny nepředpokládám, že by mohla prorazit s vlastní tvorbou.

572
yeey
Reagovat

570 no potezkoste :D Siskova Petarda zasahuje :-! dalsi moravskoslezska hvezda – takhle me ani o Danovi nenapadlo uvazovat, ale je to celkem jasny… mysim, ze uz ale vime, kdo bude z Hlasu nejuspesnejsi :-))

573
Klogi
Reagovat

567 Nemam pocit, ze by Anicka nieco kedy skazila, len si „bezelstne“ dovolila zaspievat cesku bigbeatovu klasiku so slovenskym prizvukom cim sa niektorych zrejme neuveritelne dotkla a „…se pohrbila“… Odvtedy ju Vojtek aj s MD pravidelne urcovali ako najhorsiu.. teda vhodnu na vypadnutie.. Kedze je to 16 r. dievcatko tak sa to aj muselo niekde odrazit a paradoxne posobila Anna teraz neistejsie a viac stremovane ako na zaciatku, ked stala vobec prvy raz pred kamerou.. Nuz ale ucel svati prostriedky… Ludia ju ale maju radi a posunuli ju vzdy dalej, preto si myslim, ze sa uz po tomto kole otrasie a nabuduce nam nieco famozne predvedie… hoci ten jej Led Zeppelin. Kazdopadne sa uz tesim.

574
Viq
Reagovat

Předpovídat budoucnost je vůbec ošidné. Za rok může velmi reálně nastat hyperinflace, rozvrat hospodářství a i Kája Gott může jít na stará kolena k lopatě…
Předpoklady na slušnou (a na účastníka těchto zábavných pořadů až nečekaně dobrou) sólovou kariéru má Anna. Ostatní 3-4 kusy jsou materiál do muzikálu Mata Hari a zbytek na nějakou čistě lokální úroveň.

575
Nofux
Reagovat

572 – No, jestli se bude Danova tvorba podobat tvorbě Markéty (co se týče kvality), tak fakt potěškoště :D

576
Dave
Reagovat

By mě zajímalo, jestli Konvice svoji viditelnost v médiích považuje za úspěšnou kariéru. To se člověk dočte, že „v Řecku natáčela nový klip, ve kterém vypadá jako bohyně Athéna“, pustí si to na tubě… a po chvíli si na uklidněnou pustí její Umbrellu ze superstar.

577
yeey
Reagovat

573 tam vubec neslo jen o zprznenou cestinu…:-) ale to sme tady rozebirali uz 100x

578
Viq
Reagovat

577 – Ano, yeey to tady rozebíral už 100x. Sahat mu na svatého Jandu a na Martu je smrtelný hřích :-/

579
-bé-bé-
Reagovat

„Ananda kchanda“ sa stále viac a viac dostáva do povedomia. Prvýkrát ju zverejnil nejaký indický guru.
A znamená „Sídlo blaženosti“

toť skromný názov pre nás, ktorí po tom sídle nielen túžime ale ho aj prežívame

580
yeey
Reagovat

578 nj Viq uz zas vytahl jednu vetu ze 100 a machruje, co na ni nevymysli za ster…:-)

581
Dave
Reagovat

Pro pamětníky prvního alba Markéty Poulíčkové alias LBP – zadejte na tubě:

L.B.P. – Story of Life – Eurosong 2007
(tohle se mihlo hitparádami a hned to zase zmizlo)

L.B.P. – So Real
– 1. singl, raději se zdržím komentáře ;o)

Ivannko, jestli si tohle čteš, touto cestou prosím ne.

582
Viq
Reagovat

580 – Ale já nevím. Já ty větičky a zlá slovíčka ani nečetl. Mě vždy zajímá jen celkový obraz. A ten nasaju velmi rychle.

583
Klogi
Reagovat

577, 578: OK ved ja beriem, ze sa niekomu jej prejav nemusi pacit, ci dokonca moze niekoho iritovat… Na druhu stranu Anne moze celkom lichotit, ze vystupenie, ktore je oznacene za „fiasko“ je siedme najsledovanejsie s piatimi hviezdami.. ;) Co by za to niektori dali.. za take fiasko..

584
Aničkovec
Reagovat

583
Přesně tak. Anička je nejsledovanější, to o něčem vypovídá.
Anna je čvirik na strieške, ako písal sali.
Anna je Manon
Anna je všietko
Anna je naše
nebeské dietko.

585
Viq
Reagovat

583 :-)))

586
yeey
Reagovat

582 vsak ja vim, ze to co potrebujes, nasajes hodne rychle :-))

583 aha takze razis cestu Aniccina kouce – nejsledovanejsi=nejlepsi :-)

587
Viq
Reagovat

584 – Ty jsi tedy Aničkovec, fakt na úrovni. Aspoň ty blbosti piš pod jedním nickem. Snad tady nejsme tak přitroublí, aby tohle fungovalo.

586 – Ta vystoupení se dělají pro lidi, takže čím jsou sledovanější, tím jsou úspěšnější. Čím lepší hodnocení mají, tím více jsou lidmi hodnoceny jako kvalitní.

588
Anonymní
Reagovat

584: no ty kokos. čvirik se používá pro pinďoura, ne? to akože je Andula pinďour na střeše? :DD

589
dolores
Reagovat

554. Nofux, diky, pozriem :)

ad Smajda..z toho kratkeho uryvku to vyzera byt riadna tragedia. myslela som, ze od Legiend popu, kedy mu v priamom prenose odisiel hlas, si dal hlasovy fitness a ze sa maximalne na ESC pripravil, ale som sklamana. zas nezvlada velku halu, nevie zdravo zakricat. skoda. teraz sa uz len modlit, aby sme nevysli s hanbou a neskoncili posledni. mozno este vystreli motyka …

jeho image ma tiez stale viac prekvapuje, neviem kam mieri, ale takto si ja chlapa nepredstavujem, dokonca aj metrosexuala mam zafixovaneho inak.
napr. tu mi pride uz ako hermafrodit http://www.aktuality.sk/clanok/207191/rybak-fandi-slovensku-max-jason-mai-ho-chce-do-kapely/

590
Klogi
Reagovat

586 …ale vobec nie. V umeni neexistuju nijake objektivne kriteria … Umenie je o vzbudenej emocii o zaujati pozornosti o zamysleni sa… V sutazi ale taky udaj ako je sledovanost dokaze kadeco napovedat… Aj ked … priznavam… to tiez nie je rozhodujuce.

591
Aničkovec
Reagovat

Svatá Anna.
– chladna z rána.
Naše Anna –
– božská mana.

592
dolores
Reagovat

556 -Viqu, pravda. to bola len recesia aj od saliho.:)) s tym CIA si to vystihol :D … a trafene husi zagagali :)))

sama neznasam organizovane clenstva kdekolvek. vratane fanklubov na FB aj inde. a potom este platenie clenskych pripevkov ROFL ak Anna aj bude mat nejaky fanklub, ja sa nepridam, ale fandit jej budem, resp. obdivovat, a to z jednoducheho dovodu. lebo sa mi paci :)

558- vitaj LOLA, si to ty? nova vyzva, ze ? :)))) som zvedava, kolki ti nato zase skocia.

593
dolores
Reagovat

yeey- annakonda !!! vyborne :))))))))

594
Nofux
Reagovat

589 – Na jedné z předešlých zkoušek zazpíval mnohem líp, ale včera to bylo fakt špatný. Docela smůla, že zrovna ten včerejšek hodnotila porota, takže neočekávám, že by se v hodnocení poroty objevil na vyšších místech. Vaší jedinou nadějí je podle mě, že se zmobilizují rockoví fanoušci…

595
Dave
Reagovat

annakonda, to mi připomíná označení KOBRA z jiné slovenské reality show ;o).

596
dolores
Reagovat

Anickovec, daj si studenu sprchu a potom poldeco :)))))) si na zlej adrese, ale nesmut mozno ti niekto uveri, napr. Xman alebo rainman :D

597
Klogi
Reagovat

576 Dave: To je prave ten kardinalny problem… ze ani ta Umbrella „…neni jeji..“ Na svete mas plne kyble vysoko, alebo menej vysoko kvalitnych interpretov… Zato dobrych autorov hudby a dobrych textarov… ako safranu.. Najvacsia tragedia je ak niekto nadobudne dojem, ze je taky genius, ze vsetky tieto kvality sklbuje vo vlastnej osobe… Netvrdim, ze to nie je mozne, ale rovnako frekventne ako vybuch supernovy.

598
Dave
Reagovat

588: :o))

599
XMAN
Reagovat

Já teda všeobecné nadšení z toho čistě dívčího Grandfinále vůbec nesdílím. Bylo tam tolik skvělých zpěváků letos…Hnilica, Weingärtner, Kutheil, jsou tam ještě Juraj, Brunno…..dalo by se myslím docela polemizovat o tom jestli tihle všichni jsou horší než 4 dámy, které si to v tom Grandfinále rozdají a nebo benjamínek Miloš, který možná do toho GF nějakým šíleným omylem proklouzne. Nejvíc budu přát výhru Zuzce, která stejně pravděpodobně vypadne jako první (pokud tam teda vůbec bude) ale nikdo kdo by mě zvedal ze židle jako tito pánové tam prostě nebude. Anna a PoUlíčková mi jako vítězky vadit nebudou, ale nemůžu si pomoct…ani jedna nejsou nějak můj šálek čaje. A Bagová to je další hodně velký letošní omyl. Upřímně to bude pořádná nuda aspoň teda pro mě ale věřím že vy si jistě přijdete na své. Nezbývá než vám tedy popřát dobrou zábavu :-)

600
robin1
Reagovat

175 – Belisana:

Niečo o prispôsobovaní sa (alebo skôr o diktáte hudobných pohlavárov):

– redaktor: „A vaše spolupráce s Michalem Davidem je v jaké fázi?“

– Simona Fehérová: „Po odchodu ze soutěže mi David zavolal a nabídl mi pomoc s realizací alba. A řekl, abych udělala singl. Já jednu píseň měla. Spolupracoval na ní producent Steve Walsh, který dělal třeba s Norah Jonesovou. Michal pak dal skladbu vydavatelství. Poslali ji zpět, že musí být komerčnější, a nacpali do ní věci, které tam nepatří. Vzali ji, zhoršili ji, a že to tak má být. Teď se čeká, jestli použijí mou původní verzi. Pokud ne, spolupráce skončí.“

602
dolores
Reagovat

594-Nofux, pochybujem, ze sa nejaki rockovi fanusikovia zmobilizuju. Miro nie je ako finski Lordi. sama mam doma rockera, co sa zo Smajdu huronsky smeje :(

ale nebudem predbiehat udalosti, mozno sa niekomu zapaci a skonci aspon niekde v strede. kazdopadne ja fandim nasim :DD

603
Jana
Reagovat

Ale já bych to ještě s tou Ivannkou neviděla tak černě-co když se od finále nedostane?…..nemyslím si,že by to bylo překvapivé.
Nevíte už někdo,co se bude zpívat?Už začínám mít absťák:)….

604
Dave
Reagovat

597 Klogi: Souhlasím. Najdou se sice i lidé talentovaní ve více směrech (třeba takový DJ Wich), ale moc jich není, tím méně v našich končinách.

605
Dave
Reagovat

599 XMAN: vidíš to moc černě, ale díky za přání ;o)

606
dolores
Reagovat

ja som za tu annakondu, co ty nato Viq? :))) budem rada jej sucastou, lebo tam mame same vynimocne osobnosti : ako Motylek, sali, Viq, bebe, Klogi a v neposlednom rade ja. a budeme robit zacistovacie prace po forach v duchu CIA !!! samozrejme ako platenu sluzbu a zaplati nas sef Rytmus :D a kto si mysli, ze zartujem, hlboko sa myli… ,no uz idem, potom pridem ;)

607
Klogi
Reagovat

606: Ja nesuhlasim, lebo neprajni antianickovci z toho vyrobia Annakundu… a budeme im zase len na smiech :D

608
Prochor
Reagovat

Za 6 minut to začne slováci. Držím vám palce za postup do finále. P.S. Šmajda nějak ztloustnul.

609
Viq
Reagovat

606 – Annakondu neberu :-/ Tu vymyslel, jestli se nepletu, strýček yeey a od něj mi zatím všechno smrdělo. Annakonda je sice plaz, ale preventivně ji taky dávám do karantény.

610
Prochor
Reagovat

602 – Podle preferencí na You Tube je Šmajda ve 2.SF třetí z 18-ti zásupců evropských zemí a to je nadějné.

611
Nofux
Reagovat

608 – Ztloustnul? :D

Pro lidi z Česka, kteří nemají STV, live stream tady: http://www.eurovision.tv/esctv

612
Dave
Reagovat

607: Tohle slovo mě napadlo, leč jsem slušný hoch, tak jsem ho nezmínil. Ale mám k tomu důvod – moje maďarská babička tak opravdu zkomolila název tohoto vodního hada ;o).

613
Klogi
Reagovat

608: Neboj … ziadne finale nebude. Max Jason S maj da „neztloustnul“, ale zrejme bere bobule, aby bol svalnaty. Ako hovorim.. preplo mu… A na tu hanbu niesom vobec zvedavy… Si radsej pustim 50 x za sebou Anicku :DD

614
Prochor
Reagovat

611 – Je pravda, že Šmajda má medajlóyz s vlastní krví jak tvrdili na STV1 ?

615
Prochor
Reagovat

613 – Šmajda hanbu slovensku neudělá. Mimochodem do finále nepostoupil ani Karel Gott v roce 1967 v době největší slávy. Takže postup Šmajdy bude bomba. 90 milionů diváků není pár set tisíc fanoušků v Superstar. To je jistý.

616
Viq
Reagovat

613 – Máš recht, nasrat na celý bolševický eurosong. Vždyť to je výběr té největší šmíry z národů SNS.

617
Nofux
Reagovat

614 – No, maxagram. Podle něj do něj byla přidána jeho krev no :)) kvůli tomu, aby byl pořád ve „spojení“ s fanoušky.

613, klogi – bobule prej nebere, jenom makal v posilovně :)

618
Prochor
Reagovat

616 – Tak proč jim to tam nejdeme nandat ? :-))) To jsou jen silný kecy neschopných čecháčků.

619
Nofux
Reagovat

618 – Souhlas no. V zahraničí o nás říkaj, že jsme „sore losers“.

620
Viq
Reagovat

618 – Vždyť je to přebor umělé hmoty a opulentní pódiové show. Navíc s mottem „to nejlepší z odlehlých gubernií impéria“.

621
Prochor
Reagovat

620 – Třeba taková ABBA :-)))

622
Nofux
Reagovat

620 – Netvrdil bych přebor umělé hmoty, možná by to chtělo vidět všechna vystoupení a ne jenom ty nejvíc výstřední. Celá Eurovize je stejně o několik tříd výše než celý náš mainstream dohromady a faktem je, že mnoho zpěváků je ve svých zemích skutečnými hvězdami.

623
Viq
Reagovat

Na tom eurosongu mi nevadí jen ten kýč (nic proti kýči, když si na nic nehraje). Vadí mi celá ta propagandistická stránka věci, „veřejnoprávnost“ a soupeření „národů“.

624
Prochor
Reagovat

Když Habera prohlásil, že ESC je přehlídkou nevkusu, tak jsem mu napsal, proč tam nejde představit svou vkusnou hudbu. Odpověď jsem samozřejmně nedostal. Náš zlatý slavík Kabát to zkusil a francouzský komentátor se smíchem v hlase prohlásil, že česko už nic horšího než Kabát poslat už nemůže – ale to ještě evropa neznala Gipsy.cz:-)))

625
Viq
Reagovat

624 – Kdo tu srandu vůbec platí?

626
Klogi
Reagovat

624: ESC malo svoju kvalitu, ale… bejvavalo. Skus si spomenut co …aspon ako tak kvalitne… tato sutaz za posledne roky vygenerovala. Ja si na nic nespominam..

627
Prochor
Reagovat

626 – Máš pravdu ale pravda je i to, že kvalitu dělají interpereti. A je snažší být první na slovensku, než poslední v evropě a to si naši slavní slavíci moc dobře uvědomují.

628
Prochor
Reagovat

626 – Vlastně jsem neodpověděl. Tak to napravím. Například rok 2008 2. místo obsadila ukrajinská zpěvačka Ani Lorak. Měla řadu koncertů v USA, GB a Švédsku. Všude v těch zemích má své fankluby. Natočila 6 alb v angličtině. A teď třeba Lucka Bílá natočila jediné album v angličtině? Odpovím si sám – ne. Protože ví, že když překročí nače hranice v libovolném směru, nepřijde na na ní ani dest lidí. Byly by to vyhozený prachy a o tom to je , kdyby se tě někdo ptal.

629
Nofux
Reagovat

Kvalitní písničky se tam objevují každý rok. Jenom tady to lidi asi nějak nechtěj vidět, což mi přijde docela vtipný, vzhledem k tomu, jak tragická je naše hudební scéna. Je jasný, že nelze čekat 42 parádních písniček, ale několik jich tam je každej rok.
Navíc bych neřekl, že má Eurovize něco „produkovat“. To neni Superstar, X Factor nebo Hlas.

630
yeey
Reagovat

sem si schvalne u Scalexe nasel to kolo, jak Habera mluvil o ty Eurovizi a jak se mi zas zasteklo po minulym roce… jen ten vecer zaznelo GG – u+Ur Hand, Bětka Kolečkářová – Cry Baby, Lukáš Adamec – Are you gonna go my way a na zaver? Seps a jeho novamanokrá! :D:D:D
porota luxus – brutalni ster Pappovy a Sevcika … kdyby tak takhle nekoho utreli v Hlasu :D a jak sem slysel hodnotit Haberu, zase mi doslo, jak citelne tam chybi… damn!

631
Prochor
Reagovat

629 – Já si právě vážím Mira, že to zkouší protože život máme jen jeden. A to je mi na něm sympatické , prostě – držím mu palce aby opravdu uspěl. Je to showman a skvělej kluk.

632
-bé-bé-
Reagovat

a čo takto:
Úletníci z Úľan

633
Nofux
Reagovat

631 – Hlavně je to skvělá příležitost jak se prezentovat..100 milionů diváků, kdy jindy se naskytne taková příležitost?

Miro je teď na řadě, tak držim palce, aby zazpíval líp jak včera. Ale bude to mít těžký, dnešní semifinále je nabitý..

634
-bé-bé-
Reagovat

Peter Ševčík chce skladať aj pre druhých interprétov…takže potenciál tu je…

635
Prochor
Reagovat

Šmajda to rozjel v hardrocku s rozhalenou hrudí. Nevzal si k srdci doporučení poroty ze superstar :-))) Jen fukar chýba:-)))

636
Moxena
Reagovat

1. Anička – Feeling good
2. Anička + Lucka – Set fire to the rain
3. Jarda – Set fire to the rain
4. David W. – Personal Jesus
5. Markéta – hurt
6. Kristina – Nobody´s wife
7. Ivanna – I will always love you
8. Juraj – La camisa negra
9.Nikoleta – Nothing comparse to you
10. Bruno – Love is a wonderful thing
11. Anička – The story
12. Nikoleta + Lenka – Lady marmelade

637
Nofux
Reagovat

635 – Ale zpíval snad ještě falešnějš jak včera :D
Na zahraničních fórech to komentujou jako „Don’t close your eyes…close your ears!“ :D
Ale jinak to bylo celkem ok. Doufám, že jeho rozhalená hruď, rocková písnička a celkem ok show ho posunou dál.

638
-bé-bé-
Reagovat

Nevidela som to celé ale tú šťavu Mira čo si pamätám zo Superstar to nemalo

639
Klogi
Reagovat

Boze…… Realita mnohonasobne prekonala moje ocakavania… Myslim, ze potrebujem injekciu Atropinu…

640
Ahojda
Reagovat

637 – měli Slováci jiný princip výběru interpreta než my Češi ? Vzpomínám na náš trapas s Terezou Kerndlovou a jejími údajnými koupenými ssmes zprávami…a pak její úplný propadák v soutěži…

641
Prochor
Reagovat

638 – Miro se změnil dost jen nevím zda k lepšímu ale jsem stále jeho fanda. Doufám, že postoupí což by byla fakt bomba.

642
Viq
Reagovat

Já říkal, že vás ta šmíra zničí. Ale vy jste masochisti, že?

643
Nofux
Reagovat

640 – Miro byl vybrán interně, stejně jako třeba Gipsy.cz. Miro si taky ale skoro všechny výdaje spojené s ESC platí sám.

644
dolores
Reagovat

OMG, tak tie vysky boli desne mimo, ale kedze mnoho divakov nema sluch, snad si to nevsimli :D ale inak to Max dal akoze na efekt velmi solidne, povedala by som zapadol tam.:D a vyzeral lepsie ako som ocakavala. aspon, ze to.

645
dolores
Reagovat

ano Miro si to plati sam, ako aj pred rokom dvojicky Twins. teda predpokladam, ze ma sponzora

646
Ahojda
Reagovat

643 – díky za info…

647
dolores
Reagovat

Nofuxi, co pisu fanusikovia ESC na estonca? ten sa mi pacil a nechce sa mi tam liezt

648
Klogi
Reagovat

Max Jason mal dokonaly styling, hair style, eyelines, make up, body building, outfit, super smile… akurat ….nevie spievat :/ ….. neviem, neviem ci mu to bude stacit na postup :P

649
Ahojda
Reagovat

648

:o))))))))

650
Nofux
Reagovat

647, dolores – pár názorů na Estonsko:
Estonia – sure qualifier … and will be in TOP10 by televoting & will get a lot of points by jury, I think

i think it will get pts only from juries and neighbours

Very nervous vocal performance from Ott. Lovely, simple song but perhaps it’s a bit too simple to excite Eurovision voters.

Love Estonia. Brilliant entry that deserves to qualify.

Respect for the Estonian’s voice. Still… so what? Nobody’ll vote for him.

Good performance by Mr. Lepland. That was no easy part to sing.

Estonia looks great especially after all the noisy performances, deserves to qualify!

Awesome Estland… I think he almost cried… Hopefully Top 10 in grand final. This totally blows me away..

651
Nofux
Reagovat

Pár dalších názorů na Slovensko:
I was like: METAL =D AWESOME.
But it’s grunting and screaming. Horrible. The one aspect of metal that I don’t like… Other than that… it sounds good, other than the scream at the beginning… I quite like it.

pff slovakia omg

Slovakia aaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr I’m Running scared tonight!!!!

Slovakia is the first real letdown of the evening for me. The lead does not hit the notes, and that is already the best thing I can say about it.

Slovakia sounded off-tune :/

The Slovakian performance is great (except that his singing is a bit off). Nice surprise!

Now another guy who can’t sing….yikes.

I hate hard rock, but if that’s your thing, that wasn’t bad. I just don’t think it’s mainstream enough to qualify.

Slovakia really was good, apart from the screams at the beginning and half way…

652
dolores
Reagovat

diky Nofuxi, toto som aj predpokladala, hlavne o Maxovi :D

648 – Klogi, LOOOL . mozno v eurovizii staci na potup aj to :DD

653
dolores
Reagovat

dufam, ze postupi aj Portugalsko

654
-bé-bé-
Reagovat

Miro sa zmenil? Veď už to nie je Miro, vraj tí čo si zmenia meno sú „iné duše“, nestalo sa to náhodou pri tej autonehode?

655
dolores
Reagovat

tak aspon je tam ten estonec. a Slovensko zase smuti, ja ani nie, lebo som to ocakavala :D

656
Nofux
Reagovat

Tak Slovensko zase nic :) tak možná příští rok, jestli se ještě budete účastnit :D

657
Nofux
Reagovat

A musim říct, že výsledky dnešního semifinále jsou fakt hrozný no :))

658
dolores
Reagovat

656- ale ano, urcite sa zase niekto najde, kto si to sam zaplati a skusi to. mozno Rytmus ? …:DDD

659
-bé-bé-
Reagovat

Snáď sa poučíme a „zvolíme“ Aničku.
Veci robené na efekt sa dlho neohrejú. (648)

Veľmi skoro sa totiž vyčerpajú „nadledvinky“

660
Nofux
Reagovat

658 – Tohohle rappera z Černé Hory by ale nepřekonal :D:D http://www.youtube.com/watch?v=JHnqF5PLP2w

661
dolores
Reagovat

660-nemozem sa prestat smiat :DDDD

662
Viq
Reagovat

659 – My už jsme se poučili a Aničku zvolili.
Anička udělala vítězný podpis na kameru.
Pro mě je hotovo!

660 – Ta scéna je tam podobná jako v Hlase ČS. Taky barevné skleněné, řezavá houšť disko reflektorů. Je to taková kabaretní stylizace. Proč?

663
Nofux
Reagovat

662 – Protože to je Eurovize. Patří to k tomu :D

664
-bé-bé-
Reagovat

Kde urobila ten podpis?
Síce si to tu už písal ale som sa podľa toho nechytila.

665
-bé-bé-
Reagovat

PaneBožezachráňsa., Ak má Európa takéto vízie,
Našťastie vidím aj iné…

666
Viq
Reagovat

664 – hlascs.nova.cz
To „aktuální“ video, které jim tam visí a automaticky se hned přehrává (ne ve videích). Čas 2:35

665 – Evropa nemá žádné vize. Jen člověk může mít vizi.

667
-bé-bé-
Reagovat

Áno, videla som, videl si ju vo videu o „utrpení jej matky?

Tuším tiež všade sleduješ „výrazné znamenia ducha“.

668
-bé-bé-
Reagovat

Dobrú noc, zajtra som na cestách…

669
Viq
Reagovat

667 – To jsem neviděl. Kde?

670
Viq
Reagovat

A podpis na kameru znám z tenisu, kdyby nebylo jasné, kam mířím.
http://www.youtube.com/watch?v=sRwkoVO6jjg

671
Belisana
Reagovat

660 to je hotovo :-DDD

672
Belisana
Reagovat

530 jsou sverazni oba

673
K.
Reagovat

660 ten nemá chybu :-DDD

674
K.
Reagovat

673 a připomíná mi Xaviera Baumaxu

675
sali
Reagovat

Hm… na podpichovačnosti k názvu skupiny som bol ready, ale že vyďobem z dúpäta zlého ducha, mi ani vo sne nenapadlo. Zdúchni + zdechni, chamrďo!

Zostaňme pri voľnom a prirodzenom názve Aničkovci. Sme tu taká malá, pekná a intenzívna rodinka. Máme spoľahlivého ministra obrany a zároveň hlavného duchovného v jednej osobe, dve veľké kámošky: guvernérku letectva a kultúrno-športovú redaktorku, živíme sa znamenitým pudinčekom, máme fúru int* a ext* dopisovateľov, a celkom na konci sa fláka jeden nepodarený nástenkár.

Kto by chcel ďalšie zaslúžené i nezaslúžené funkcie, nech sa hlási u Dr. Mráčka, Ing. Horáčka alebo Phd. S*ačka. Kontaktos: (akože link)

Vízovú povinnosť neuznávame, detektor lži je ukotvený pred kanceláriou ministra – vstupovať prosíme len s výsledným grafom. Klamárov nemáme radi, tu žijeme usporiadane.

A napokon heslo krajiny: Všetci za jednu!

676
Belisana
Reagovat

hm, zajimave, ze Nova na strankach Hlasu dela reklamu Davidu Weingärtnerovi. O_O

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/david-weingartner-s-hudbou-nesekl-tady-je-jeho-novy-singl.html

677
Motýlek
Reagovat

ahoj Sali, dobré ráno! :-)) Souhlasím s tebou, nechme to takto… A já jsem ta vzdušná obrana? Ty zajišťuješ kvalitní práci v útoku, čili jsi hlavní velitel…
Já tu dneska moc nebudu, ale to nevadí, stejně je klid zbraní, to opět vypukne v neděli až…
Tak přeju hezký pátek!

678
Dave
Reagovat

Povedlo se mi v práci rozchodit comp, občas se zajdu podívat, jestli nezlobíte :oP

K tomu označení aničkovci – podle mě by se mělo psát s malým „a“ – nejde o nějaký oficiální název klubu, ale o obecné označení lidí stejně postižených ;o)
Tolik jazykové okénko.

679
sali
Reagovat

379 – Motýlik môj, Ty si Miss krásy pre roky 2000 a kedykoľvek do budúcna (rozumej tretie a ďalšie tisícročia. Ja som len ten Milan Lasica, čo to uvádza. :-))

378 – Áno, ale preklep je povolený, a keďže máme radi rozmanitosť, aj žiadúci (nie len pre postihnutých). :-)

680
sali
Reagovat

Pardóniček: 677, 678

682
Motýlek
Reagovat

Sali – jsi moc hodný, ale ještě tomu tady někdo uvěří, znáš lidi… ;-) Ale jsem ráda, že tě tu mám…
Dobrou noc /i tobě -bé-bé-/ ahoj zítra… *

683
Prochor
Reagovat

Přiznám se bez mučení že jen veřejná dehonestace Ivanny + její nesporné zpěvácké umění mně přinutilo za ní kopat. Kromě faktu , že hudební snoby tím nase*u. Ale podle pravdy jen Anna si zaslouží vyhrát pokud nejsou všichni hluchoni. A přímně – souhlasím s Viqem. Anna patří mezi ty Bohem vyvolené neboť jak hlásá bible: Je mnoho povolaných ale málo vyvolených. Jen u Anny mně naskakuje husina a cítím, že jsem svědkem zrození T-Rexe z vejce. To všechno říkám s vědomím, že jsem schopen oddělit Hlas od Superstar z hlediska definice parametrů vítěze protože i Anna je naprosto ojedinělý hlas. Dokonce bych se nedivil, kdyby Anna byla letos objev roku podobně jako před nedávnem Chodůr.

684
radek
Reagovat

„Dokonce bych se nedivil, kdyby Anna byla letos objev roku podobně jako před nedávnem Chodůr.“

Tak to je celkem „perla“ veta. Chodur je objev jako krava, uz asi 5 let po nem ani pes nestekl a „slavny“ byl tak mozna necely rok. Hlasem je to stary mlady, zjevem taky. Ve zpevu a co se tyce budoucnosti jsou na tom Anca a ukrajinka na chlup.

Přidat komentář