Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska, 3. vyřazování: Masakr kluků (23.4.)

24. Duben 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=4227 w=420]
Ve většině zpěváckých a talentových soutěžích se stávalo, že v soutěži delší dobu zůstala ve hře drtivá převaha kluků, zatímco holky vypadávaly jedna za druhou hned z kraje (mnohdy neprávem). Většinou jsem se tím pádem dočkali mužských vítězů, přičemž výjimky byly jen čtyři – první česká SuperStar, první a třetí slovenská SuperStar a Talentmanie (samozřejmě nepočítám Elán je Elán a Robina Hooda, kde byli vítězové obou pohlaví dáni pravidly).

A vypadá to, že Hlas by mohl být pátou výjimkou v řadě, protože po včerejším vyřazování zůstalo ve hře 12 holek a 6 kluků, přičemž nás opustili dva pánové, konkrétně rocker tělem i duší Jakub Pohle, kterému nikdo neřekl jinak než Jackie, a sympaťák Adam Koubek. Co stálo za jejich vyřazením, to se stejně jako každý týden pokusím shrnout.

[singlepic id=3770 w=420]

Jakub „Jackie“ Pohle




Pro mě osobně patřil Jackie k vůbec nejsympatičtějším finalistům. Prostorově výraznější rockeři bývají (nejen) u mě zpravidla velmi oblíbení pro svou upřímnost a dobrosrdečnost, která z nich sálá (viz. Robo Šimko nebo Jiří Zonyga). Jackie se navíc ukázal jako stoprocentní srdcař už při výběru naslepo, když si za svého kouče vybral Pepu Vojtka, zatímco jiní rockověji založení soutěžící zvolili z racionálních důvodů Michala Davida. Bohužel však Jackie není až tak zázračný zpěvák. Ve výškách má pěkný chraplák, ale v nižší poloze je dost nejistý. Jeho nedělní Tublatanka patřila ke slabším výkonům, a tak byla jeho nominace do rozstřelu nevyhnutelná. I v rozstřelu však udělal osudovou chybu ve výběru písně, Lady Gaga nebyla zrovna nejšťastnější volba, kdyby si vybral nějakou rockovou klasiku, udělal by líp. Takhle to byl on, kdo nás musel z Pepova týmu opustit.

Za nejslabšího označili Jackieho všichni tři ostatní koučové. Michal David a Rytmus se shodli na tom, že nejlepší z Vojtkovců byla v neděli Markéta Poulíčková, jen Dara Rolins vyzdvihla Daniela Mrózka. Tito dva soutěžící pak postoupili přímo díky hlasům od diváků. Pepa Vojtek potom vybral do dalšího kola Kristínu Zakuciovou. V rozstřelu se Jackie utkal s Barborou Švidraňovou, které se její kočkopsí dort ze dvou stejnojmenných písní v neděli také zrovna moc nepovedl. Jak jsem již předeslal ve svém včerejším rekapu, Nova vyhověla mé stížnosti a nechala soutěžící zpívat v rozstřelu jinou píseň než tu, kvůli které do něj spadli. Jackie si vybral dost překvapivě Poker Face od Lady Gaga, přičemž jsem sice ocenil osobitost jeho verze, ale jinak jeho provedení této odrhovačky příliš povedené nebylo. Barbora si vybrala megahit Mercy od Duffy, přičemž jej dala velmi dobře, objektivně jí nebylo téměř co vytknout, ale subjektivně mě její výkon moc nezasáhl, protože mám stále v paměti, jak s touto písní ve slovenském Talentu zazářila tehdy jen třináctiletá Lucia Láncošová, jejíž podání bylo velmi svěží a bezprostřední. I přestože Bářino podání bylo technicky možná dokonalejší, tak na mě působilo mnohem sterilněji než Luciino. Kdybych se rozhodoval čistě srdcem, tak bych do dalšího kola poslal Jackieho, ale na druhou stranu uznávám, že Bára podala lepší výkon.

[singlepic id=3779 w=420]

Adam Koubek

Tento neustále se usmívající pohodář má jednu velkou devizu – krásnou barvu hlasu. Jeho hlas je neobvykle hluboký, což ho dělá snadno rozpoznatelným. Chybu ovšem udělal Rytmus v příliš prvoplánovém výběru písně, protože Rick Astley má sice taky hlubší hlas, ale Adamův projev byl na tuto diskotékovku příliš ležérní, proto celý výkon působil dost mdle. Jeho nedělní výkon byl z Rytmusovy pětice jasně nejslabší, což pro Adama znamenalo jasnou vstupenku do rozstřelu a následně i jeho konec v soutěži.

Za nejslabší označili Adamův výkon i Pepa Vojtek a Dara Rolins, jen Michal David jmenoval superfavoritku Annu Veselovskou. Naopak nejvíc ostatní kouče zaujal Juraj Zaujec, kterého za nejlepšího označili Dara a Michal, jen Pepa stejně jako minule jmenoval Nikoletu Spalasovou. Nikoleta se pak stala první postupující, následovala ji Anna Veselovská a Rytmus dál posunul Juraje Zaujece. V rozstřelu se tedy Adam utkal s Kristýnou Daňhelovou, která je dosavadní rekordmankou, protože to pro ni byl už třetí rozstřel. Oba „rozstřelanti“ pro mě udělali chybu ve výběru písně, protože na oba zvolené hity mám z česko-slovenských i zahraničních zpěváckých soutěží velmi dobré vzpomínky. Adam si vybral samotného krále popu Michaela Jacksona a jeho baladu Man In The Mirror, kterou já mám neodmyslitelně spojenou s mojí oblíbenou Dianou Vickers z páté řady britského X-Factoru, jejímuž křehkému podání nemohl Adam konkurovat. Kristýna pro změnu zvolila Rihannu a Umbrellu, kterou si v rámci tuzemských soutěží vyloženě přivlastnily dvě velmi talentované zpěvačky – Dominika Mirgová a Markéta Konvičková, oproti nimž působilo Kristýnino podání jako velmi slabý odvar. Trochu lepší byl v tomto rozstřelu Adam, ale jeho výkon taky nebyl ničím, co bych si pamatoval do konce života. Rytmus se zřejmě na základě nedělního výkonu rozhodl pro již třetí postup Kristýny. Mně bylo osobně jedno, kdo z tohoto rozstřelu postoupí, protože ten druhý s největší pravděpodobností vypadne příště, neboť v Rytmusově týmu se silná trojka Anna, Nikoleta a Juraj vyprofilovala už na začátku.

Hostem večera byla tentokrát slovenská zpěvačka Kristína, kterou čeští diváci znají především díky jejímu euroviznímu megahitu Horehronie. Včera však zazpíval svůj loňský singl Pri otlári a i když její vystoupení nebylo špatné, tak byla zatím, nejslabším hostem, protože s takovými borci, jakými jsou Marta Jandová a Dan Bárta, se absolutně nemohla měřit.

Příští týden nás čeká již druhé vystoupení týmů Michala Davida a Dary Rolins. Minule se tyto dva týmy moc nepředvedly, proto jsem zvědav, zda si napraví reputaci. Co nám předvedou a kdo z nich nás nakonec opustí, na to si musíme počkat do neděle a pondělí.

Související články s vyřazováním Hlasu

HLAS: Jacky s Adamem skončili. Proč právě oni? / pohled od Scalexe

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 323
1
RAINMAN
Reagovat

Jacky má docela dobrej hlas, ale ne natolik výjimečnej, aby dokázal kompenzovat handicap svého vzezření. Nic z něj nebude!

2
Scalex
Reagovat

Můj pohled na pondělní vyřazovačku, na dechberoucí výkon Barbory Švidraňové a na Annin pozdrav je tu: http://krasna.nova.cz/clanek/hlas/hlas-jacky-s-adamem-skoncili-proc-prave-oni.html

3
Lucka B
Reagovat

Otázka mimo.

Nemáte někdo někde nahrané, jak Ondřej Ruml zpíval Golden Eye?

4
Anonymní
Reagovat

http://www.digizone.cz/clanky/hrobnik-nalozil-hlas-cesko-slovenska-na-lopatu-nova/
Hlas pod milionem, porazil ho čtyři roky starý český film :) A to v jednom rozhovoru někdo z nopvy říkal že talent měl malou sledovanost :)

5
Jitka
Reagovat

Sledovanosti se moc nedivím, já osobně jsem vydržela v neděli pouhé 2 písničky, pak mě úroveň zpěváků, přenosu a všeho poslala na jiný program. Nuda, nuda, nuda, zbytečná místnost vzadu, jediné na co se těším je, co bude mít Dara na sobě a jak bude učesaná:-)) Trochu málo na skoro 3 hodinový pořad. A přitom první finále se mi líbilo.

6
Scalex
Reagovat

Lucka B:

7
otherside
Reagovat

vyhazov Adama mě mrzí, mě se včera v duelu líbil víc než Kristýna a líbí se mi hlavně jeho barva hlasu. Kristýnino podání mě nějak nechytlo a vůbec ten song je odrhovačka. Myslím ale že pokud Kristýna půjde příště do duelu, tak už ho asi nepřežije bo všeci ostatní jsou u Rytmuse lepší. Měla jsem jen já pocit, že Rytmus se včera trochu unáhlil a odpálil to jen tak?

Srovnání s Chodúrem, dejme tomu, ale pro mě je Adam narozdíl od Martina poslouchatelnější, koukatelnější a víc v pohodě, Chodúr mi přišel už od začátku namyšlený a jeho projev se mi nelíbil. Barbora byla včera skvělá, ta písnička se mi od ní líbila víc jak originál. Byla jak malíř-umělec s pestrou paletou výrazů a barev, zatímco Jacky byl jak pokojový malíř co jede stereotypně s válečkem nahoru a zase dolů, vypadl oprávněně

8
Anonymní
Reagovat

5 – Přitom teď v neděli, byla kvalita pěveckých výkonů vyšší…

9
RAINMAN
Reagovat

Přitom teď v neděli, byla kvalita pěveckých výkonů vyšší…

10
Flint
Reagovat

Nedivím sa že klesá sledovanosť, je tam kopa balastu (duety, T-room), reklamy vkladajú dosť necitlivo – napr. včera priamo do duelu – to dievča tam muselo čakať štvrť hodiny na svoje vystúpenie, určite jej to na pohode nepridalo a mňa ako diváka to jedine nasralo…

11
sali
Reagovat

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/anna-veselovska-slzy-tvy-mamy-olympic.html
 
Som hrozný vôl !!!  Včera v noci som si z webu prvý krát vypočul nedľnú Annu. XMAN: začínam Ťa chápať. A je mi divné, že si to chytil ako čech. Ona má absolútne právo byť so sebou spokojná. Pretože rozumiem, že to česky hovoriacich olympských závislákov mohlo až miestami uraziť, ale ona to fakt dala výborne. Niekto tu poznamenal správne: odmysli si češtinu, predvídaj nedokonalosti a porozumieš. Ak sa Vojtek rozčúlil spontánne (čiže ak kritika nebola dohodnutá), tak u mňa klesá na druhé miesto za Rytmusa, pretože ju vôbec nepočúval ako mal! Oni ju celkovo mali počúvať úplne inak. OSLOBOĎTE SA OD OLYMPICu a budete jasať.
 
Viete, kto v jej hlase na chvíľu zaznel? Koller (kto má uši, nech počuje 1:07 – 1:19).  A tie dva priezračné presné emóciami preplnené vysoké vodotrysky (1:38 – 1:50) a napokon prekvapivo úplne iná, potvrdzujúca poloha na záver – tá jej vlastná charakteristická nezameniteľná. Ona včera dokázala, že vie koncertovať. Že mácha rukami? Už ste videli Erasure?
 
Markéta vystrihla Turnerku dokonale technicky aj výrazovo. Barbora mala remix troch sladieb, ale dala ich všetky rovnako. Anička predstavila svoju vlastnú necvičenú surovú živočíšnu unplaged mierne undergroundovú nezávislú cover.v, štyri nezávislé spevavé polohy (z toho druhá a štvrtá v cca tom istom rozsahu, ale výrazovo úplne iné).

Nemá význam hodnotiť z TV, Anka musí ísť na uši.
 
Ja netvrdím, že takéto má odteraz spievať. Nech sa spokojne vráti do nášho väčšinového lahodného vkusu. Platí však jedno: Annu treba posudzovať inak ako ostatok.
 
Ďakujem vám všetkým najbližším, že ste ma dali naspäť do laty.
 
DJ, prepáč mi rečnícku otázku: kde si bol v nedeľu večer v rozmedzí 22:00 do 22:40?

12
XMAN
Reagovat

Tak musím říct že jak sem byl už včera s vyřazením Jackieho smířený, tak po té písni v rozstřelu mě to hodně mrzelo. Zase půjdu proti většině ale podle mě zvládl Jackie Poker Face skvěle, dal dobrý chraplák, mělo to emoce a energii. Naopak Barbora dala Duffy přesně tak jak se od ní očekávalo, pro mě to byla sterilní nuda a navíc sem si poprvé všiml jak používá při zpěvu ta herecká gesta a to se mi nelíbilo. V tomhle mě Vojtek svým rozhodnutím zklamal. Po tomto výkonu si Jackie ještě minimálně v tomhle kole postup zasloužil. Ale stejně by šel příště, tak co už no, ale bude mi chybět kluk jeden chlupatá :-) A ještě Vojtek řekne Jackiemu že byla Barbora o dost lepší…..taky si myslím že byl Vojtek tentokrát rozhodnutý dopředu. Po tomhle už Barboře fandit nebudu a snad poletí příště, Kristína je daleko lepší. Nechápu proč Kristína nedostala víc hlasů než Mrózek, zasloužila si jít přes diváky. Ale Mrózek ten by asi postoupil přes diváky i kdyby nepředvedl vůbec nic.

13
RAINMAN
Reagovat

12 – Doufám, že DJ Vlado napíše nějakou tu kritiku na adresu pondělního vystoupení Barbory…

14
XMAN
Reagovat

Jsem rád že postoupila Anička, její podpora je asi opravdu velká. A zase šla přes diváky Nikoleta……a Juraj ten prostě přes diváky ne a ne postoupit i kdyby zazpíval sebelíp. Vypadá to že on může Juraj zazpívat jak chce a stejně těch sms prostě víc nedostane. Ale proč sakra? Chlap je to pohledný, tak by měl mít spoustu fanynek, já to vůbec nechápu jak ho může válcovat Nikoleta a dostávat více hlasů než on, tak dobrá zase není. Juraj je daleko zajímavější než Nikoleta. Je mi jasné, že v Grandfinále Juraj nebude, ale přál bych mu aby byl aspoň v Rytmusově týmu v TOP 2 s Aničkou. Ale obávám se že tam místo něj bude fakt ta Nikoleta. Příště snad vypadne Kristýna, ale pak se moc bojím že už to pro Juraje bude konečná, ale nechápu to proč nikdy nedostane dostatek hlasů a mrzí mě to. Vypadnutí Adama je spravedlivé, byl tam opravdu nejslabší. Akorát by si měli dávat pozor na to aby jim tam vůbec zůstali nějací kluci. V tuhle chvíli je v soutěži ještě pořád 12 holek a už jenom 6 kluků! Takže vidina babince se letos opravdu začíná naplňovat…..Letos to opravdu vyhraje holka, z kluků má šanci snad jen Mrózek.

15
DJ Vlado
Reagovat

sali, 11 – Tentokrát jsem nebyl přímo na přenosu, ale sledoval jsem to doma u televize :-)

16
kl
Reagovat

14 – já taky nechápu proč nemá Juraj dost hlasů na postup. Chlap je to opravdu pohledný a velice, ale jestli není pro pipiny na závadu, že je ženatý. Kdybych jen trochu věřila objektivitě hlasování SMS, tak mu jich pár pošlu. Jestli příště zazpívá a bude mi ladit, tak asi ty vyhozené peníze oknem obětuji. Jinak Anka je mezi těma holkama tak mimózní, že se o ni nebojím, ta postoupí i kdyby vyla jako šakal. Což se stát nemůže.

17
Ludvík
Reagovat

JSem, ale docela rád, že má Hlas nízkou sledovanost protože aspoň nebude (doufám) příští rok. Mohli by udělat taneční soutěž než pořád pěvecké a zpěváky potom na podzim 2013 v X Factoru.

18
XMAN
Reagovat

16: Taky zvažuju poslat příště Jurajovi pár hlasů a to jsem se loni zapřísahal že už nikdy nikomu nic nepošlu. Ale fakt nechci aby šel příště do rozstřelu a to půjde když už budou jen čtyři a on nebude na prvních dvou místech v hlasování. Nechápu to, podle mě je fakt daleko lepší a talentovanější než Nikoleta.

19
Flint
Reagovat

Pozrel som si videá z nedele plus aj niektoré staršie, nie všetko som videl v TV. Vypadávajúci mi chýbať nebudú, mojimi favoritkami sú Anna Veselovská – jednoducho zjav, Kristína Zakuciová – pre svoju prirodzenosť, Nikoleta Spalasová – jednoducho dobrá, potom sa mi ešte páčia Juraj Zaujec pre svoju muzikálnosť a s istými výhradami Markéta Poulíčková – technicky dobrá, ale tak trocha kalkul. Ostatní ma nezaujali, takisto nebudú mi chýbať…

20
Jakka
Reagovat

je škoda že o tom nerozhodují spíš fanoušci ty SMS zprávy podstatě o tom rozhodují porotci a když tam budou samé holky , tak se nedivím, že klesá sledovanost.

21
sali
Reagovat

15 Dídžej, na toto som sa pôvodne nepýtal, ale som rád, že už viem aj to. :-))

Najprv som podľahol svojmu prvoplánovému vnemu. Tiež som neskrýval sklamanie: nie z nej, ale z ľútosti, ako „sa to nevydarilo“ a ako ju sfúkli, to moje chúďa… Až do včera pol noci, keď som si ju konečne v kľude šupol na uši.
Nemienim na Teba vyvolávať žiaden „tlak na opravu“, iba Ťa musím upozorniť, že ak naozaj chceš objaviť nové kúzlo, najprv musíš investovať: znecitlivieť na váš jazyk, zapchať si nos pred Jandovským smradom, zavrieť oči pred jej mľandravými pohybmi… a máš to. Iba farebný hlas a „… emocí tuny…“.

Anka sedí v izbičke, a chystá sa spievať. Lenže k nej sa nechodí tak, že slušne zaklopeš. Jej dvere nemajú kľučku. Ale vida: prah je odmontovaný. Najprv musíš vypustiť kyslík z pľúc, skrčiť sa z 3D na 2D, podlezieš ako pohľadnica od tajného listonoša cez škáru rovno pod koberec a vonku necháš vystrčené iba uši.

Tvrdím, že Anka odhalila inú, omnoho záhadnejšiu (a o to čarovnejšiu) skrytú stránku talentu, ktorá sa nepovaľuje voľne na pultoch supermarketu, ale ticho vyčkáva pod kapotou veyronu.

22
Rena
Reagovat

Mrzí mě, že Adam vypadl. Jeho hlas byl krásný, měl zvláštní charizma… ale na podiu působil trochu nesebevědomě… proto musel jít. Je dost mladý, chce to zkušenosti, doufám, že o něm ještě uslyšíme..

23
Jana
Reagovat

S Jurajem mám problém stejnej jako s Petrem Kutheilem nebo Markétou Poulíčkovou…můžou zpívat dokonale jak chtěj, ale mě to nedonutí jim poslat hlas, protože mi prostě neseděj a zvlášť u Juraje ani nevím proč.

24
Štěpán
Reagovat

Juraj je prostě úplně stejný případ jako loni Matej a Jerguš. Není to tím že by na něj baby neletěly, však na Jerguše baby letěly dost a stejně dostával málo hlasů. Tihle lidi mají prostě úplně jinou cílovku, možná je to i odlišným hudebním vkusem. Juraj není sladký jako Mrózek a taky je starší, takže si myslím že pubiny mu asi moc hlasy neposílají, spíš holky nad 20 a ty asi zase tolik nehlasují. Nemyslím si že by to bylo tím že je ženatý, vždyť Mrózek má taky babu a těm holkám co pro něj hlasují to nevadí. A to si myslím že je Juraj vzhledově daleko hezčí než Mrózek. Navíc je to skvělý muzikant a má hodně velké štěstí že je v týmu u Rytmuse, protože kdyby byl v týmu třeba u MD a nebo kdyby rozhodovali o všem jen diváci, tak už by byl možná dávno pryč. Protože co my víme, on nemusí být v hlasování ani třetí za Annou a Nikoletou, on se může klidně pohybovat úplně někde na hraně vypadnutí. Takže v tomhle konkrétním případě je zase naopak dobře že má kouč větší moc než diváci. Každopádně mě to ale mrzí že má Jura tak malou podporu, TOP 2 s Aničkou v Rytmusově týmu si zaslouží určitě. A je mi taktéž velkou záhadou kde bere tolik hlasů Nikoleta, která sice nezpívá špatně, ale není to podle mě žádný zázračný objev, takových zpěvaček jsou mraky. Že by pro ni vážně hlasovali řekové? :-D

25
XMAN
Reagovat

Já mám spíš obavy až se bude Rytmus rozhodovat mezi Jurajem a Nikoletou, koho pošle dál a koho vyřadí. Pro Juraje má sice slabost, ale já se obávám že dá přednsot Nikoletě, protože oni jsou ti porotci z těch holek letos úplně odvaření a přitom k tomu kromě Aničky snad u žádné jiné ani nemají pořádný důvod.

26
XMAN
Reagovat

*přednost

27
dolores
Reagovat

11-saliku-vitaj v realite!:D konecne si vo svojej kondicii a bojujes! za Annu treba bojovat, lebo je to boj za spravnu vec :) ked ty, ako verny fanusik si sa dal na chvilu obalamutit hodnotenim vraj nevydareneho vystupenia, co potom ostatni ? tak to vzdy bolo v tychto sutaziach, ze co povie porota, to plati. ako hovoril Viq, ide to ako mexicka vlna.
ja som jej Slzy pocula uz nespocetne-krat a stale ich nemam dost. len tie reklamy…ach,nema niekto chut nahrat to na nejaky nenapadny videoserver?

28
kl
Reagovat

S těmi Řeky je to dobrý postřeh. Jinak si to taky nedovedu vysvětlit. Juraj je přesně ten typ, co se do reality schow moc nehodí. Není ničím šokující, jen výborně zpívá a to většina diváků u tíví jaksi neocení. Mě teda do kolen taky nedostal, ale slyším krásnou muziku, takovou zevnitř co si na nic nehraje. A moc mu držím palce, ať tam ještě vydrží.

29
Belisana
Reagovat

sali – rikas to dobre :-) taky to tak vnimam

30
dolores
Reagovat

2- Scalex, trochu ma prekvapuje tvoje dychberuce videnie Barborinho Mercy. ta piesen je velmi spevna a oblubena u zacinajucich spevacok, kto rad spieva, tak to potvrdi, ze sa na nej da predvadzat. tie prechody su tam sice zdanlivo tazke, ale daju sa triafat, lebo piesen je imho nie narocna na zapamatanie si jednotlivych fraz. kto ma sluch, melodiu dostane rychlo do ucha. to dokazuje aj velmi slusny vykon este 13rocnej Lucie Lancosovej, ktora ju myslim tiez strihla s prehladom este v Talente.nehovoriac o Simone Feherovej vo vybere naslepo. mne sa u Barbory najviac pacili falzety, ktore davala s prehladom najma v zavere, no inak nic co by ma prinultilo nedychat. respektujem vsak tvoj nazor, vsetko je to o pocitoch a kazdy ich mame ine. :)

31
po
Reagovat

Jen poznámka…oni si ty písničky do rozstřelu nevybírali, to jim vybrala produkce…

čili třeba u Jackieho Gaga byla jasná volba produkce pro jeho vyřazení, naopak Švidraňce (která byla opět megaafektovaná a přehrávala) dali píseň přesně na její ječák, kterou nemohla nedat…

jen abych nastínila atmošku přímo na místě, kde jsem byla (která ale v telce nebyla vidět), tak u Jackieho stálo a skandovalo celé publikum, protože byť to byla blbá písnička, Jackie svojí osobností rozproudil dav, u švidroňky nikdo, nuda nuda nuda a afekt…

32
XMAN
Reagovat

Tak jsem si pustil ten Jackieho Poker Face ještě jednou a opravdu tam nic falešného neslyším, podle mě mu to prostě sedlo a byl lepší než Barbora. Kdyby tam stála s Jackiem Kristína, tak vyhazov Jackieho pochopím, ale po tomto jeho výkonu měl Vojtek obětovat Barboru. Tímhle rozhodnutím mě fakt zklamal a asi bude chvíli trvat než mu to odpustím. A už jsem moc zvědavý na příští vyřazování u MD. O Bagové se netřeba bavit, David má taky velkou podporu fanoušků, Brunno bude s MD zpívat duet takže toho asi taky nevyhodí. Já bych od MD teď vyřadil Katku ale mám takovou nepříjemnou předtuchu že MD pošle domů Petra Kutheila. Petr bude muset zazpívat fakt dobře aby to nějak zvrátil. Kéž by se moje předtucha nenaplnila.

33
XMAN
Reagovat

31: Já jsem tam ani být nemusel, i přes tu obrazovku jsem viděl že Jackie je prostě lepší. Minimálně do příštího kola si prostě ještě postup zasloužil. Tohle Vojtek podělal. A pak člověk nadává na MD, oni jsou nakonec všichni stejní. Jediný kouč který mě zatím ještě ničím nezklamal je Rytmus.

34
dolores
Reagovat

vobec sa necudujem, ze Nikoletu chvali porota, pretoze je to naozaj vyzreta spevacka. farbu hlasu ma inu, exotickejsiu, neslovansku a technicky to zvlada na moj udiv velmi dobre zatial. ten duet s Rytmusom bol to naj z duetov co tam bolo, a to vdaka nej. pacilo sa mi, ze Rytmus vybral taky druh pesnicky, kde jej dal vyniknut a on hral len druhe husle. naopak v Mrazenych jahodach si to uzil pan Vojtek na ukor Mrozka, ktoreho vykon bol nerockovo umecany. tu kouc svojho zverenca prespieval, co nepovazujem za ferove.
duet Juraja s Tinou bol lepsi, lebo islo o iny druh piesne, aj ked tu mi Juraj nesadol az tak ako v latino. Michal Chrenko ma kedysi v tejto piesni viac oslovil. Tina-vyborna, no stale mi lezi v zaludku jej nedavna zarazajuca politicka angazovanost a nie a nie to stravit.
Jackie a Machalkova bolo dost smutne spojenie, Leona ako muzikalova spevacka v rockokvej polohe nebola ani ryba ani rak. posobilo to dost nevkusne, to uz mohli Jackiemu rovno pridelit GG, aspon by to bola motorova pila ako sa patri

35
dolores
Reagovat

neviem ci si niekto vsimol vcera kratky rozhovor s Milosom z T-roomu , kde sa ho pytali, co bude spievat na buduce v duete s Darou (uz si nepamatam, co), ale ked sa ho moderatorka pytala co na tu piesen hovori, povedal, nieco v tom zmysle, ze sa to paci Dare, a ze to velmi uznava. no …..Dara by si mala uvedomit, ze piesne, co vybera, by predovsetkym mali vyhovovat clenom jej timu, a nie jej samotnej. vybera im prosto flaky, ktore sa pacia jej. bolo poznat aj v minulom kole na playliste jej hudobne citenie. nic proti tomu, ale takto kaslat na individualne danosti kazdeho spevaka je sebecke. ona asi zije stale v superstar, kde porotca nerobi nic, len hodnoti a predvadza sa v svojom kresle. toto je ale o inom. snad sa este zobudi.

36
Scalex
Reagovat

30 – já jsem tu Barboru v dřívějších kolech opravdu HODNĚ nemusel, takže o to větší je to možná pro mě šok, že tentokrát převažovala zpěvačka nad herečkou. Pustil jsem si její výkon několikrát ze záznamu, než jsem napsal to, co jsem napsal (právě proto, abych si za tím mohl stát a byl o tom opravdu přesvědčený). Samozřejmě že někomu se ten výkon i tak nemusí moc líbit a já to respektuju. Hodnotím to primárně z technického hlediska a někomu v tom možná chybí víc emocí. Ale vyloženě studené a bezemoční mi to nepřipadá.

37
XMAN
Reagovat

35: Já ti nevím čoveče, mě ale připadá že ten Miloš snad ani nemá žádný vlastní názor, neumí se vyjadřovat a ze všech kluků co zůstali v soutěži je jednoznačně nejhorší zpěvák, navíc je ještě hodně nevýrazný. Takový nový Kurc, ale ten zpíval daleko lépe.
Sali : Tak mě nějak o tu češtinu nejde, já naopak pro to mám pochopení že Anička je slovenka a ten přízvuk v české písničce se prostě jen tak odstranit nedá. Mě se ta její výslovnost náhodou líbila, přišlo mi to takové hezké :-) A je to pravda, dala tu písničku prostě po svém, nikoho nekopírovala. Kdyby ta písnička nebyla tak notoricky známá v podání Olympicu a Anička by s ní přišla jako s vlastní věcí, tak by určitě takové předsudky nebyly. Mě šlo o prožitek a ten v tom byl.

38
RAINMAN
Reagovat

Scalex tvrdí: „Samozřejmě že někomu se ten výkon i tak nemusí moc líbit a já to respektuju.“

Kocián na to reaguje: „Počínaje dneškem?!“

39
Rena
Reagovat

Vlado, díky za článek a hodnocení Adama, který byl můj nejoblíbenější a nejsympatičtější soutěžící.. Napsal jsi to přesně – tento neustále se usmívající pohodář má jednu velkou devizu – krásnou barvu hlasu. Jeho hlas je neobvykle hluboký, což ho dělá snadno rozpoznatelným. Adamův projev byl na tuto diskotékovku příliš ležérní, proto celý výkon působil dost mdle.
Ano, neumí se ještě na pódiu suverénně pohybovat, hlavně při rychlejších písních – lepší, když kamera zabírala jen obličej.. měl ale velké charizma, které většině soutěžícím chybí. Jeho sametový hlas a odzbrojující úsměv mi bude chybět. Je ale ještě velmi mladý, tak snad se neztratí a ještě o něm uslyšíme..?

40
Belisana
Reagovat

ono tohle vynaseni prumernych vykonu do nebes irituje i me. U Svidranove to byla i Adele, ktera z myho pohledu byla otresna, a dnes jsem si poslechla jeji rozstrelove podani a teda fakt nevim.

41
Belisana
Reagovat

na druhy strane umistit Annu na posledni misto, protoze jeji podani neodpovidal zazitemu Olympiku, to uz je do nebevolajici. Jako by chybela ochota opravdu poslouchat. A nebo schopnost slyset.

42
Sara
Reagovat

Díky za souhrn. Jen mám s rekapy DJ trochu problém v tom, že pořád porovnává výkony jiných, z jiných soutěží a to je strašně matoucí. 99 % jmen, která v tomto článku píše, jsou pro mě naprosto neznámí lidé. Nevím, jak jsou na tom ostatní, ale osobně je mi vcelku jedno, jestli tu písničku zazpíval někdo lépe než XY. Je to matoucí, tedy pro mě, a v té záplavě zbytečných jmen se akorát ztrácím. Je obdivuhodné, jak si všechny soutěže pamatuješ, ale fakt je to otravné.

43
RAINMAN
Reagovat

42 – Asi cítí potřebu nám neustále připomínat, že jeho hodnocení je super objektivní díky tomu, že z nás všech má toho nejvíc nakoukáno a naposloucháno.

44
KK
Reagovat

a proč výkony jiných soutěžících v jiných soutěžích nepřipomenout? Naopak si myslím, že je to super, jméno se hodí do youtube a hned si můžu porovnat, kdo z těch „amatérů“ podal lepší výkon.. určitě je to lepší než porovnávat s originálem, např.. líbí se mi to a DJův přehled je obdivuhodnej

45
RAINMAN
Reagovat

Já jsem Aničku na poslední místo určitě nedal, protože nebyla falešná (na rozdíl od některých). A ani jsem jí nevyčetl českou výslovnost (pouze dikci), na rozdíl od některých (kterým špatnou anglickou výslovnost docela často kritizuju).

46
XMAN
Reagovat

Myslíte že mohla mít včera Nikoleta víc hlasů než Anička? Vím že to pořadí ve kterém vyhlašují je náhodné, ale stejně…doufám že ne.

47
Belisana
Reagovat

45 ja nemluvim o diskuterech, ale v tomto pripade o rekapistech. Diskuteri maji nazor kazdy jiny, neresim. Vetsina to bere jako to, co to je, RS s nakyma lidma, na ktere zapomene hned u pristi RS.

48
mk
Reagovat

Tak jsem si poslechl asi 3x Annu a potom pro srovnání Olympicy a musím říct, že to podala mnohem procítěněji a naléhavěji. Janda to zpívá jako nějakou kolotočovou odrhovačku… škoda jen té výslovnosti, ale to se holt dalo čekat.

49
RAINMAN
Reagovat

47 – Ano, beru to jako sex na jednu noc.

50
XMAN
Reagovat

Mě se to taky od Aničky líbí více než originál a to tu písničku miluju i v originále. Ta její výslovnost mi na tom naopak připadá roztomilá. Ale mě se vlastně docela často líbí některé písně v podání soutěžících více než v originále.

51
H.
Reagovat

Dámy a pánové i pan Goebels je proti Vašim argumentům nicka (100 x krát opakovaná lež je pravdou). Nechte těch výmyslů, prostě to Aničce nevyšlo a příště bude vynikající, tečka. Nepřekvapujte sami sebe novými výplody své fantazie o perfektním výkonu, je to směšné. Byla prostě mimo, ale jen v neděli. Příště bude OK.

52
Belisana
Reagovat

H. hudba neni pravitko.

53
dolores
Reagovat

37 – XMANe, asi si celkom neopchopil, ze mne v tom prispevku neslo o Milosa,ale o Daru. Milos je na podiu sympaticky, aj jeho chraplacik ma nieco do seba, no na vitazstvo nema, ani imho na grandfinale. uvidime, kam to este dotiahne. ale ze je bez nazoru by som nepovedala, len sa snazil byt chudak diplomaticky, aby si nepohneval Darinku:)

42 – Sara, Vladovi by sa dalo vselico vytknut, ale ze obcas pripomenie vystupenie niekoho ineho v tej istej piesni mna praveze bavi. Vlado si pamata snad kazdeho sutaziaceho vsetkych talentovych spevackych sutazi, a to nielen vo finale, ale aj v semifinale a niektorych aj z kastingov, ci divadla. ak niekto ma v hlave takyto computer-za to ho uznavam:D horsie je, ked citatelovi odkryva svoj hudobny vkus co moze niekoho odradzat od citania jeho rekapov. napr. ak napise, ze neznasa boybandy, tak milovnici boybandov mozu na jeho rekapy zanevriet. kedze je to blog, moze si to dovolit, no ak by nieco take napisal rekapista zo seriozneho media, mohlo by to vyzniet velmi subjektivne. ale chvalim Vlada, ze v poslednyh rekapoch uz od tychto svojich vlastnych vyhranenych nazorov dost upustil:) mozno este z neho bude dobry zurnalista:D

54
op
Reagovat

já jsem stejně nejšťastnější, že postoupila KRISTINA ZAKUCIOVA, která byla v neděli SUVERÉNNĚ NEJLEPŠÍ!!!!!

Doufám, že bude postupovat dál a dál, protože je zajímavá a originální a né tuctová jako růžovka mrózek a ty dvě falešné a nudné „skoro sestry“ Markevéta a Brambora!

55
dolores
Reagovat

51-H -zrejme ta 100x opakovana loz, ze jej to nevyslo sa stala u teba uz pravdou:D

56
Rena
Reagovat

jo, Kristina se mi poprvé v neděli také moc líbila…

57
H.
Reagovat

to dolores: Anička je výborná zpěvačka! Stačí? Příště to bude o mnoho fajn, než minule. A jestli nee, tak se svět nezboří. Postoupí dál! Protože je nejlepší!

58
irena
Reagovat

51, 52 – ano, hudba není pravítko, a to by mělo platit vždycky. Takže Annu jako zázrak století nevidím (to už bylo adeptů na tuto pozici…), moje favoritka to není ani náhodou a u její češtiny jsem trpěla. Je to šikovná a nadaná holka, ale obecné zbožnění mi začíná připomínat….však víte co (pro změnu by to mohl být Aničkov)

59
kl
Reagovat

58 – Ireno si zabila : DDD

60
sali
Reagovat

27 – Vidíš, Dolly? Takto ma, neskúseného, dostali mediálne experimenty. Ešte že sa môžem o vás oprieť. :-) Nešlo o Anku, ja som zazmätkoval.

Ktoré príslovie sa na to hodí? Dva krát meraj, raz rež?

61
mila
Reagovat

54 – taky mne to napadlo, ze Poulickova a Barbora jsou si necim podobne

62
mila
Reagovat

a co se tyce Anniccina podani Slz – tuhle pisnicku jsem slysela tolikrat (dobrovolne i nedobrovolne), ze jsem asi ovlivnena tim, jak ji zpiva Janda. Vystoupeni Anny jsem protrpela, hlavne tu cestinu, ale tu jsem uz Anne odpustila. Dnes jsem si pustila to vystoupeni znovu a muzu rict, ze to zas neni tak spatne, rozhodne je to jine, je to jeji podani a to je pro mne dulezite. Je mi jasne, ze treba Davidovi by se hodilo, aby Anna uz vypadla a nezaclanela tam Ivanne, ale ona nevypadne. Protoze je tolik jina nez ty ostatni – stadni a lehce ovlivnitelne zpevacky..

63
Belisana
Reagovat

58 tim ze reknu, ze nemela byt posledni jsem se presunula do role zboznovatele??? vono bude lepsi, kdyz si me nebudes vsimat, pak si ani ja nebudu vsimat tebe.

64
K.
Reagovat

2 Scalexi, dík MOC za ty videa!!
Jakubův výkon jsem okamžitě zapomněla, Bára byla dobrá, ale zrovna v téhle písni mi byla extrémně nepříjemná její barva hlasu. Jackyho ale přezpívala, o tom žádná.
No a pak jsem si pustila Adama a ten začátek byl NÁDHERNÝ. V refrénu bohužel přišel sešup (navíc má divnou, nepřirozenou angličtinu, tak nějak to odsekává, což výslednému dojmu dost škodí), i tak jsem si ho ale pustila třikrát a vůbec jsem neměla chuť si pouštět ještě Kristýnu. No nakonec jsem si ji pustila a byla imho velice dobrá, i když je to zase song, který nemám ráda, tak mě zaujala víc než v neděli. Objektivně byla lepší a zvlášť v souhrnu obou vystoupení je její postup spravedlivý. I tak mě ale Adamovo vypadnutí po tomhle čísle mrzí.

65
K.
Reagovat

Jinak Umbrellu v našich soutěžích nejlíp nezazpívala žádná Konvička, ale Dominika Mirgová ;-)

66
kl
Reagovat

62 milo a jak víš, že Anka není stádní a lehce ovlivnitelná. Je ji 16 let. Pro mě má zajímavý, takový ufňákaný hlas. Dvě hodiny bych to poslouchat asi nevydržela. A nedovedu si ji představit v nějaké rozjuchané písničce. Ale třeba překvapí. Je to jedna z nadějných holek, která je jiná než ten zbytek. A z takových soutěží mám jedno velké ponaučení. Ti kteří jsou první dvě kola vynášení do nebes, nedopadnou nejlíp.

68
irena
Reagovat

Docela by mě zajímalo, jestli koučové vždy v pondělí znají počet hlasu pro jednotlivé (nebo aspoň své) soutěžící. Myslím, že to by jim usnadňovalo rozhodování.

69
XMAN
Reagovat

Já se jen obávám aby to že jsem teď začal fandit Aničce jí nakonec nestálo vítězství, protože já vždycky když někomu fandím tak ten člověk nakonec nikdy nevyhraje i když se třeba dostane až do posledního kola a je to i papírový favorit na vítězství (Ondřej Ruml, Gabriela Gunčíková). Zřejmě asi nosím smůlu. Ale doufám že tohle se v případě Aničky nestane, ona by si asi vážně vyhrát zasloužila :-)

70
XMAN
Reagovat

67: Tak to je mi Jackieho ještě víc líto, to je fakt smůla :-(
68: Já myslím že ty počty hlasů nezná nebo by aspoň neměl znát nikdo kromě těch co s těmi hlasy přímo pracují a sčítají je. Ale samozřejmě už všichni nějaký ten pátek tušíme jak to v tom zákulisí chodí, takže je to i možné že je znají…..těžko říct.

71
kl
Reagovat

Počet hlasů jednotlivým soutěžícím, tak si dovoluji napsat, že ví jen bůh, operátor a produkce, všechno ostatní je fikce.

72
K.
Reagovat

Ještě se vyjádřím k tématu Dýdžej a připomínání výkonů z minulých talent show. Připomínání samotné by mi nevadilo, trochu mi ale vadí srovnávání. Teď je teď, soutěžící bysme měli srovnávat s těmi, s kým soutěží, a ne s dávno zapomenutými výkony, které zazněly někdy před x lety.

73
kl
Reagovat

K – můj názor, ale Konvička dala Umbrellu dokonale, Dominika Migrová (schválně jsem si obě pustila), nějak nic moc a slabý hlásek. Ale je pravda, že to můžeš cítit jinak

74
Viq
Reagovat

46 XMAN – Nemohla. Nebo Řekové vážně přes Nikoletu perou hořící euráče?
41 Belisana – Rekapisty neřeš, mají také své subjektivní názory. Navíc v zájmu pěstování aury objektivity a profesionality se nemohou příliš odchýlit od poroty.

Co se týče sledovanosti, doby, kdy Nova měla 40-50% jsou pryč a 25% je v dnešní konkurenci v podstatě úspěch, i když to může být i lepší. Vůbec celé provedení pořadu a jeho atraktivita.

Jinak ten výběr Olympicu byl prostě nešťastný, protože tady záleží vlastně jen na prvním dojmu. Největší hitovka nejslavnější české kapely je každému ve své originální verzi 40 let známa a čeština od Aničky z Pustých Uľan nikdy nemůže znít jako od pražáka Jandy.
Na to všechno to Anna zvládla velmi důstojně a velmi zajímavě. Taktéž mé hodnocení jde s časem nahoru..
Akorát všichni očekávali, že to Anna nakonec zabije a zasype 2m pod zem, což se nemohlo stát.

75
Viq
Reagovat

Boj za správnou věc.
To je vlastně odpověď na otázku: Co je smyslem života?
I když slovo boj bych nahradil něčím jako „usilování“.

76
Matt
Reagovat

Miloš Novotný už od 15ti let je frontmanem kapely Bohemian Acoustic Music a chraplák má fakt dobrý. http://www.youtube.com/watch?v=of_AL6tO0b8&feature=related

77
dolores
Reagovat

H-ked napises, – ze jej to nevyslo. TECKA. posobi to, ze nepripustats iny nazor, a zosmiesnujes fanusikov Anny prirobvnavanim ku Goebelsovi- tak preto moja recesisticka reakcia na teba c.55. a vypadnut moze Anna kludne hocikedy, stacia 2 po sebe nezvladnute vystupenia a ide. myslis, ze s tym nepocitam? :)) je to len hra predsa

Irenko, som prekvapena(neprijemne), ze prave ty kritizujes fandenie inych diskuterov. viem, ze sa ti paci David W. a ja ti to nebudem NIKDY vytykat.
do zboznovania Anicky mame my co nas tu na Panackovi nie je vela (nespocitam ani na prstoch jednej ruky) este daleko. len sa navzajom povzbudzujeme, lebo v ovzdusi vladla atmosfera, ze Anna bola v nedelu najhorsia. chcelo to aj iny pohlad. ak narazas na nasho spolocneho favorita z minula, tak tam bol taky pretlak bojovnikov aj pre aj proti, ze som musela zlozit zbrane a odist z Panacka:D u Anny toto nehrozi:) vies preco? lebo ucitelky spevu jej nefandia :D

78
Viq
Reagovat

DJovo srovnávání mě nežere, je to jeho styl a jiný už nebude.
Jen jsem dodnes nepřišel na to, kdo je Povýšilová, na kterou DJ odkazuje v téměř každém článku :-)))

Nějak se mi nezobrazil odeslaný příspěvek, že bych už vyfasoval ban? :-)

79
Nofux
Reagovat

Pro ty z vás, kteří fandili (:D) Jiřímu Koběrskému, který vypadl v souboji s Davidem W: Jirka si „zazpíval“ v tanečnim songu od DJ Michaela Buriana, hit začíná rotovat Evropa 2 a byl k tomu v LA natočen jeden z nejdražších českých videoklipů. Song si můžete poslechnout tady

80
Viq
Reagovat

79 – To je ten z Luneticu, že? Takový disco Lunetic v anglickém nářečí…
Textovou repetitivností mi to připomíná tento známý megahit (začíná ve 2. minutě):
http://www.youtube.com/watch?v=8iGwHnG3l4Q
Ale Michal je i bez kláves o třídu lepší…

81
zoro
Reagovat

Kristýna Daňhelová má docela smůlu, protože zpívá výborně, ale bohužel vypadá jak vypadá, takže se lidem buď nelíbí (jako mně), nebo je jim lhostejná (kdo tu o ní diskutuje? jako by ani neexistovala). Kdyby ovšem vypadala jako Monika Bagárová, byli by z ní všichni na větvi. Líto je mi jí, děvčice.
Ale včera u mě zabodovala svou vizáží ala Kelly z Misfits (Zmetků).

82
Viq
Reagovat

81 – Mně ne. Kdo má pokojíček oblepený plakáty politiků a vyjadřuje se jako budoucí poslanec na předvolební besedě s voliči, nezaslouží slitování :-))

83
XMAN
Reagovat

81: Co je to za blbost? Vždyť vypadá úplně normálně, normální možná až nadprůměrně hezká holka. Mínus má maximálně tak v tom, že i když zpívá dobře, tak v Rytmusově týmu už je teď zcela jasně nejslabší a proto by příště měla vypadnout. Že se o ní moc nediskutuje se nedivím, jako zpěvačka není v podstatě ničím zajímavá. Odzpívá si svoje dobře, ale to je všechno takže to neurazí ani nenadchne, je to tuctové. A v tom je její mínus.

84
zoro
Reagovat

82 – Ale tak kdyby měli v pokoji plakáty politiků třeba Anna nebo Jackie, tak by to lidi spíš pobavilo, ale Kristýna je hned husa. Ale jako chápu to, na mě působí taky nesympaticky. Jen na rozdíl od Poulíčkový, kde jde hlavně o vystupování, tak u Kristýny za to může asi hlavně to, jak vypadá v obličeji. A to mi trochu vadí, že se nechám takovou povrchností ovlivnit. Ale co nadělám.

85
zoro
Reagovat

83 – Tak to mě docela překvapilo, že někomu přijde krásná. Ale proč ne, nic proti ní. Ale jinak nejde jen o teď, ona byla v rozstřelech od samého začátku, kdy si to podle mě ještě nezasloužila.

86
XMAN
Reagovat

Je to o vkusu. Mě přijde Kristýna v obličeji hezká, hezčí než Poulíčková. Každý má vkus jiný.

87
Viq
Reagovat

84 – Jestli má Anna v pokoji vylepené plakáty politiků, tak ji vlastnoručně spláchnu do záchodu a vymažu z historie!! :-D
Ne vážně, podívej, souhlasím v tomto s XMANem, že zpěv Kristýny není nic výjimečného, ani sympatická moc není a vzhled? Nevím, nemyslím, že jde o úplně hlavní překážku. Je to kombinace. Já bych si dokonce včera nechal v týmu místo Kristýny Adama…
Ale v těchto pocitech nemá cenu se navzájem přesvědčovat.

88
Rena
Reagovat

81 – 84
Kristina určitě není ošklivá, ale ani ne uměle krásná , jako Markéta, či Ivana.. Jde také o to, jak ji nalíčí a učešou, oblečou… Tenhle víkend se mi moc líbila… S těma plagátama dost blbě kecala, tím to asi bude, že ji lidi moc nemusí a neposílají hlasy..

89
Rena
Reagovat

87 – taky bych radši nechala v týmu Adama, byl to můj favorit a byl opravdu hezčí , než K. (pro mě :-))

90
irena
Reagovat

77 – dolores, já to fandění nekritizuju (možná trochu závidím, protože já tam letos nemám takového favorita abych byla každý pondělek nervózní zda mi nevypadne), jen mi to v některých případech přijde přehnanější než to co se občas odehrávalo v nejmenovaném fanklubu. Ale je fakt že po pár kolech se může všechno změnit, to už známe :)

91
DJ Vlado
Reagovat

U Kristýny mi (podobně jako u Nikolety) trochu vizuálně překáží větší nos, díky kterému mi lehce připomíná Annu Polívkovou, jinak je i docela hezká, ne extra krásná, ale docela hezká. Větší problém je pro mě ale to, že má nezajímavou barvu hlasu. A těmi politiky si taky u mě zrovna nepomohla. Ale co nechápu je to, co píše zoro (84) proč by u Jackieho, který má k ideálu krasavce rozhodně dál než Kristýna, byli ti politici spíše vtipní, trochu protimluv, ne?

92
Viq
Reagovat

90 – Ale ireno, tady už nemáme čest s běžnou pasivní závistí, ale se závistí rozpohybovanou do akce.
Jsem zvědav, jak bude pohyb této koule pokračovat a kde se zastaví…

93
irena
Reagovat

92 – no já nevím, ale mám pocit že proti tomu co se tu odehrávalo vloni je to zatím velmi slabý odvar. Tedy co se týká závisti a agrese. Kdoví, třeba se to ještě rozjede, i když doufám že ne. Já se určitě učastnit nebudu, protože to, že mě někdo neoslovil, ještě neznamená že na něj musím útočit a vyčítat každou blbost.
Já se hlavně těším na to jak si to rozdají MD a Rytmus při boji o své favoritky (nicméně oba podezřívám že mají každý připravenou zálohu a pokud by zjistili že jim favoritky selhávají, mají náhradní variantu – Rytmus Zaujce, MD Davida)

94
mila
Reagovat

66 – kl. proc si myslim, ze Anicka neni stadni a lehko ovlivnitelna?Snad i proto, ze dala ty Slzy, coz byl svym zpusobem dost risk a letenka na vyhazov. Urcite ji k tomu nekdo neco rekl – ze to neni vhodné,ze ta cestina je dost katastrofalni, stejne sla a zazpivala to – po svem a statecne. To jine uvedomele a stadni zpevacky do risku nejdou, daji si poradit, jedou na jistotu..

95
mila
Reagovat

58´- a ze zrovna ty, Ireno, ktera jsi Petu Sevcika branila jako lvice, se budes navazet do tech, ktere mu taky fandily? Sevcikovo nebyl nejlepsi napad, sice to bylo mysleno dobre, ale podle mne to Petrovi spis uskodilo. A to, ze se nekdo zastane Anicky, prece neznamena, ze bude hned zakladat jeji fanklub..

96
Viq
Reagovat

93 – Nj, vždyť jo, favoritky selžou :-))
Som stále o krok vpred a vidím ti do hlavy…

97
irena
Reagovat

95 – za své favority jsem se vždycky bila jako lev, to je fakt :). Obsahem mého příspěvku bylo pouze to, že mi vadí nekritické obdivování a zbožňování kohokoli, ať je to Petr, Anna nebo někdo jiný.

99
robin1
Reagovat

Je zaujímavé sledovať, koľko ľudí nie je schopných akceptovať odlišný názor, ako je ten ich :-)

Je úsmevné čítať argumenty a zdôvodnenia, prečo to nie je tak, ako to napísal XY, ale je to tak, ako to vnímam ja. Preto je XY automaticky označený ako neobjektívny, zrelý na návštevu ušného, poprípade mu je doporučené, ako má k výkonu daného interpreta pristupovať, aby ho pochopil „správne“.

Samozrejme, hodnotiť hudbu resp. spev sa ani na 100% objektívne nedá, pretože z pomerne veľkej časti je to o subjektívnych pocitoch. Tie sa zmerať nedajú a každý to môže vnímať inak a len veľmi ťažko (a ak vôbec) sa dá tvrdiť, že to moje vnímanie je správne a to tvoje nie.

Na druhej strane, nejaké aspekty spevu sa objektívne hodnotiť dajú. Napríklad intonácia. Skladba sa dá pekne tón po tóne posúdiť, či bol interpret falošný, alebo nie. Samozrejme, hodnotiteľ to musí vedieť.
Preto sa napríklad ani nečudujem Scalexovej nominácií RAINMANA na mimoňa roka. Ak totižto dokáže v jednej vete o interpretovi napísať že „zo začiatku bol pod tónom a potom už len falošný“, svedčí to o tom, že buď nevie čo je to byť falošný, alebo čo je to byť pod (nad) tónom. Alebo oboje. Predpokladám, že si myslí, že sú to dve rôzne veci :-)

100
kl
Reagovat

94, 95 Milo – od Ireny mě narážka na nejmenovaný fanklub pobavila a přišlo mě to vtipný. Já Annu neznám, z těch pár slov, co ze sebe vymáčkla, nic nepoznám. Já jsem na ty její slzy byla moc zvědavá, protože ji mám naposlouchanou od Olympiců a tušila jsem, že to tím svým, jak už jsem psala, trochu ufňákaným hlasem dá zajímavě. A dala. Nebyl to výkon století, ale ani se nemusí za to hanbit. Chtěla udělat radost tátovi, tak proč ne. Dolores, prosím, nevzpomínej loňské diskuze, to bylo hrozný, masakr motorovou pilou, i já utekla

101
RAINMAN
Reagovat

99 – Když napíšu, že byl někdo pod tónem… rozuměj tomu tak, že to zpíval celé o jednu až dvě oktávy níž… ale všechny drobné nuance vychytal (dobře intonoval).

Když napíšu, že někdo byl falešnej… rozuměj tomu tak, že mu to lítalo nahoru dolů.

Když napíšu, že ten který zpěvák špatně intonoval… rozuměj tomu tak, že podal lepší výkon než ten, o kterém napíšu, že byl falešnej.

102
Belisana
Reagovat

Rainmane – akorat ze byt pod tonem/nad tonem je terminus technicus, a znamena to, ze ton nema tu spravnou frekvenzi v Hz.
Kdyz je nekdo pod tonem, zni to disharmonicteji nez o neco vyssi frekvence (tedy je-li nekdo nad tonem), to uz kazdy neslysi.

O oktavu az dve niz nezpiva nic nikdo, Rainmane, ty jsi fakt mimon :))) nastuduj si neco o transpozici radsi.

103
mila
Reagovat

jinak – takhle se ma zpivat Crying: http://www.youtube.com/watch?v=oMb1KyMMpzI

104
sali
Reagovat

65 – K. – tak si ma pozítívne „naštvala“, že som si musel oboje zrekapitulovať. A máš pravdu. Domča bola suverénnejšia a o dosť v hlase mäkšia a viac to šlo od nej do publika. Okrem toho nemala problém s dychom. Konvička by zrejme plnú metráž nedala kvôli dychu.
Dobrý postreh, ďakujem.

105
Belisana
Reagovat

a nebo Rainmane, jeste lepsi, mozna nic nerikej :-D a nebo rikej, to je fuk, stejne te kazdy preskakuje :-) po tom tvym vysvetleni asi zacnou i ti, co to predtim nedelali:-)))

106
irena
Reagovat

101 – o oktávu až dvě níž zpívá leda Vodník v Rusalce

107
mila
Reagovat

kdýz se jeste vratim k nedelnimu podani Crying, ktere zkazila Machalkova, a pustim si to v podani Juliet Simms – prispevek 103 – tak mi z toho je smutno… Loni to prekrasne podal Petr Sevcik, ale bylo to takove synteticke, Juliet to proste prozila.. a takovy zivel u nas v nasem Hlasu a vsech tech superstar chybi..

108
RAINMAN
Reagovat

O půl oktávy, maximálně oktávu… uznávám. Sorry.

A co jsem si nastudoval, tak používáním falzetů, se zpěvák snaží zamaskovat svůj nedostatečný hlasový rozsah…

Kdosi si pochvaloval Barbořiny falzety… já napsal, že Bára nemá dostatečný rozsah. No vida, jak to do sebe krásně zapadá… Jsem prostě dobrej. Díky! :-D

109
robin1
Reagovat

RAINMAN:
Máš pravdu. Naozaj si dobrý :-D

110
Belisana
Reagovat

108 :-DDD

111
Motýlek
Reagovat

Když už to tu RAINMAN vysvětluje, tak se ho taky ptám – proč to tu píšeš, když zrovna ten či onen zpívá? Jaký to má smysl? Ty umíš napsat jen tři věci: pod tónem nad tónem, špatně intonuje a že je falešný/á/…. Ale význam proč to tu píšeš neznám, protože to stejně nikdy není pravda… Abych nakonec nemusela napsat, že falešný jsi ty…. :-)

112
Belisana
Reagovat

ja jsem si celou dobu rikala, ze si tu ten Rainman ze vsech dela akorat (_._) :-)))

113
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kristýna Daňhelová není klasická krasavice, ale pro mě osobně má kouzlo výjimečné a netuctové tváře. Určitě bych ji na ulici poznala, což o ostatních, s výjimkou snad té Řekyně, říct nejde.

114
Motýlek
Reagovat

sali – ještě že jsi tu dal ráno to video, je to velký rozdíl oproti tomu, jak to šlo z TV… Nedivím se, že jsi změnil názor… :-)

115
ZDENEK
Reagovat

Boze, to jsou zvasty !!!! Jak nekdo muze delat takove zavery jen z toho, co vidi v TV nebo si precte v debilnim Blesku … ovce….ovce….ovce…. NIKDO z vas nevi, co je za tim kterym vykonem…kouc? Produkce? Nemoc? Davova psychoza??! Proc si to vy odbornici jen neposlechnete? Proc se musite porad verejne onanovat? Asi nemate jine starosti a TV Nova bude mit sledovanost…. ale co … uzivejte si to, kdyz nemate na nic lepsiho. Zivot je o necem uplne jinem….

116
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Zdeňku, teď jste to trefil, beeee, beeee, beeee…. Proč to tady teda čtete? Be e e e e beee:-))))

117
Belisana
Reagovat

115 to je fajn, Zdenku, zes nam to prisel rict :-D

118
Viq
Reagovat

117 – Nevím, na co Zdeněk reaguje, ale jestli chápu správně, zřejmě na RAINMANa a na ty jeho oktávy :-)))

119
sali
Reagovat

Přišel ZDE ňákej NEK, a shodou okolností se stejně tak jmenuje.

Motýlku muj (s krúžkom), dúfam, že chápeš, že to bolo o mojej zbabelosti a ufňukanosti, a nie o Aničke. Spôsobil som si to sám. Prežili ste to v zdraví?

120
Motýlek
Reagovat

Viq – asi jo, když píše – žvásty… :-) Že mu to stálo za to rozčilení…

121
sali
Reagovat

118 – Podľa čoho tak usudzuješ? Mne sa to javí, že nás myslí všetkých. To jeho „3x ovce“ mi viac znie gramaticky ako množné číslo.

122
Motýlek
Reagovat

sali – a prečo mi neříkáš Motýlik? šak tak je to po slov. správně, nie? :-))) S nějakým krůžkom sa nezdržuj… Baže jsem to přežila, ale trpěla jsem teda hodně!!!! To už mi nedělej… Ale dneska finito, musím končit, dobrou noc!! *

123
robin1
Reagovat

108:
Hej. Zapadá to do seba krásne. Asi tak, ako keď si minule napísal, že „Bola si veľmi pred kapelou“, že je to eufemizmus pre „Bola si falošná!“
:-D

124
Viq
Reagovat

121 – ovce! ovce! ovce! je řečnické zvolání pro větší důraz opakované 3x, jakési citoslovce…
Zdeněk to myslí v jádru dobře a může být konvertován. Vím to :-)

125
sali
Reagovat

Motýlik :-) Ale aj ja sa chcem na revanš popýšiť nejakou tou svojou češtinou. Chcelo by to nejaký pšíklad, aby se Pepa trochu tšás.

126
Motýlek
Reagovat

sali – :-DDD a čo mysliš – šak ja taky hovorim po slovensky kuli Rytmusovi, treba si me tu všimne! :-)) Ty už umíš češky docela pěkně…

127
Scalex
Reagovat

sali: jednoho mého kamaráda s češtinou stejně netrumfneš. Je to Slovák a jednou přijel do Česka a pyšnil se tím, že dokáže mluvit česky tak, že na něm nikdo nepozná, že je Slovák. A že nám to dokáže v restauraci… že si objedná dokonalou češtinou jídlo.

Mávnul na vrchního a vypadlo z něj toto: „Pane hlavní, prosil bych si vypřažený řezeň.“

128
RAINMAN
Reagovat

102 a 111 – Já snad nikdy nenapsal, že je někdo nad tónem, takže opět to do sebe hezky zapadá.

A hlášku „pod tónem“ jsem odkoukal, respektive odposlouchal od Osvaldové a Soukupa. Ti aspoň hodnotili techniku zpěvu. Tahle porota se vyjadřuje ke všemu možnému, jenom ne ke zpěvu. A pokud se hádají mezi sebou, tak jenom na efekt (naoko se urážejí), ale nikdo se nehádá z důvodu, že by měl jiný názor na toho kterého zpěváka. Propadáková show!

129
sali
Reagovat

123, 127 – Vy ste obaja roztomilí :-DD

Inak Motýlik, Ty si taký fiškus malinký: vedel som, že Ti ešte netreba na dobrú noc odzdraviť. :-))

130
sali
Reagovat

126,127 (oprava)

131
dolores
Reagovat

Motylku, tobe se libi Řiťmus??

Ireno : peace :)

132
Motýlek
Reagovat

127 – hezké… :-)
sali – tak já to beru tak, že jsi mi popřál dobrú noc a už fakt jdu! vyp.

133
sali
Reagovat

126 – Motilyk: btw, u nas frontmana Desmodu volajú KULI. Odkiaľ ho poznáš? :-))

134
dolores
Reagovat

Rainmane, oktava sem, oktava tam, co tam po nich, kazdy spevak ich zvladne minimalne 8 v stupnici, ze ? :)))))) esteze sem nechodi 3M, ten by chudak z teba dostal infarkt:D

135
Motýlek
Reagovat

Dolores – ahoj, líbí… :-) Už spím.

136
sali
Reagovat

132- vyp. ako VIP? Ja už tiež. Dobrú noc.

137
Belisana
Reagovat

134 dolores nedostal, by mu bylo jasne hned, ze Rainman sije z deste :-DDD

138
Motýlek
Reagovat

sali – žádného Kuliho nepoznám… Mně stačí, že znám tebe!
Dolores – ale chybí tu…. :-/

139
Belisana
Reagovat

i mne 3M chybi, ale treba … ???

140
dolores
Reagovat

99.robin1- intonaciu tiez nie je jednoduche hodnotit, casto sa na nej hadaju aj muzikanti medzi sebou:D

141
Belisana
Reagovat

140 ale zas nic slozityho to neni, kdyz clovek slysi. Intonace je spravne nasazeni tonu, at uz jde o zpev, nebo hudebni nastroj, a schopnost se v dane stupnici harmonicky pohybovat, aby ten ton byl rovny a na spravne frekvenci. Ja to znam pres natisk a prstoklad, zpevaci si holt musi nudnym a otravnym cvicenim stupnic vytrenovat hlasivky. Tez dychani u toho je podstatna slozka.
Oni se tu ani muzikanti nehadaji, spis ti, co vedi, co ktery pojem obnasi s temi, co placaji jako Rainman treba.
Ten je ale natolik mimozni, ze jsem si od zacatku myslela, ze si dela (_:_). Tezko se mi veri, ze by nekdo byl az takovej debil :-D

142
Belisana
Reagovat

104 sali to je sakra dobra pripominka. Ty dve minuty udycha skoro kazdy. jj.

143
Scalex
Reagovat

Nicméně toho Rainmanem zmiňovaného zpěváka, který zpívá _půl oktávy_ pod tónem, tedy malou kvintu, bych fakt rád slyšel! Pokud by ten interval statečně udržel celou skladbu, tak by si to zasloužilo nějaké ocenění. Naposledy něco podobného předvedl Jiří Šlitr s Klokočím, akorát tam nešlo o tóny, ale o konstantní zpoždění a předbíhání. 8^)

144
dolores
Reagovat

aj ti co dobre pocuju sa medzi sebou delia na takych co pocuju dobre, lepsie a este lepsie a takych co pocuju vynikajuco. najhorsie to maju ti, co maju absolutny sluch, aj ked sa hovori, ze taky neexistuje. ale vraj existuje. a ten trpi najviac:D pred casom to islo v nejakej relacii v radiu, ked jeden dirigent mal problem nacvicit s orchestrom skladbu, lebo stale pocul intonacne chyby, nakoniec to s nimi nacvicil iny dirigent, co nemal tak dokonaly sluch a mali s tym uspech :)

mmch, Rainman je maskot Hlasu, len ho nevyhanajte, stara sa o folklor pocas prenosov:)

145
Belisana
Reagovat

143 Scalexi, ja myslim, ze vedome placa kraviny… a ceka, kdo se capne

146
Belisana
Reagovat

144 dolores ale kdyz ono to perfektne odzpivat neni vsechno :-) kolik hvezd, myslim fakt hvezd v minimalne euroamerickem meritku, neni extra zpevak. Namatkou Madonna, Manson.
Neni to jen to, to je to :-))) pro mnohe je hranici jejich vlastni osobnost.

147
dolores
Reagovat

Scalexi, nasla som to, skvele, bol to frajer!:D diky

148
RAINMAN
Reagovat

145 – Zdejší diskuze si pročítá i moje máma. Pak mi vždycky zatelefonuje: „Ty je tam schválně provokuješ! Jsi frustrovanej, že se o tobě už nepíše v novinách… tak aspoň že tě lidi řeší na Panáčkovi, viď?“

:-D

149
Belisana
Reagovat

148 jj, jen tu zustan :-DDD je to dojemne, dva takty a mas hotovo. Ja se dycky desne tlemim :-D

150
Belisana
Reagovat

Rainmane akorat ze strasne vtipny bylo celou tu dobu sledovat, ze se capnul zasadne jen Scalex. Jsem si rikala – jsou ostatni tak chytri, ze vedi, ze totalne zvanis, a nebo fakt vedi tak uplne hovno, ze nereagujou? Nevim :-DDD

151
RAINMAN
Reagovat

Scalex?!

Já pondělní výkon Báry ohodnotil slovy: „Neintonovala zcela správně. Malý rozsah, takže pro mě nuda.“

Scalex na to reagoval: „Toto bych prosil nominovat na cenu „Mimoň roku“.

No a teď mu jeho okouzlení Bárou omlátili o hlavu, viz: http://krasna.nova.cz/clanek/hlas/hlas-jacky-s-adamem-skoncili-proc-prave-oni.html

152
RAINMAN
Reagovat

… a malinko i zde na Panáčkovi. Takže asi tak.

153
RAINMAN
Reagovat

A proto jsem prosil i DJ Vlada, ať mu to omlátí o hlavu, ale ten se toho zalekl…

154
Belisana
Reagovat

Rainmane, jestli mas v panu obhajit, ze tva hodnoceni jsou k veci, toz to uplne neklapne. Nenechame to tak, jak to je ted?

155
Belisana
Reagovat

S Barou je to ovsem v (_._), to je pravda. No ale Scalex pise za Novu. Tak co uz s tym?

156
Belisana
Reagovat

Rainmane ovsem tvy vyjadreni je opet total mimozni. Mozna jsi nejak intuitivne poznal, ze to neni ono, pojmenovat to ovsem neumis :-DDD Kdyby ale tva hodnoceni spocivala jen v neumim uplne dobre pojmenovat, co je na tom spatne, tak gut. Ty ale zvanis uplne nehorazne. OK. Ja myslela, ze jsi srandista. Uz to neresim.

157
sali
Reagovat

Zdenek je preč, môžete vyliezť zo zákopov.

158
Jantar
Reagovat

Tak musim vyjadrit lutost nad tym ze vypadol Jackie, zjavne kvoli tomu, ze dostal nie uplne nejlepsiu pesnicku do rozstrelu. Kdezto Barbora dostala skvelu pesnicku – ktora je jednoducha (lahko sa spieva i ked to tak nevyzera) a dokaze nou ohurit aj amater.
Inak to dievca je strasne preafektovane a vyzera dost neprirodzene pri svojom prejave. Keby bola chlapec tak by som ho nazval slizoun, neviem ci nieco podobne existuje pre zeny, teraz mi nenapada. Ovela lepsie sa mi pozeralo na Jackieho i ked jeho zjav neni prilis velka slava, ale aspon neposobi falosne a neprirodzene ale skor tak ludsky.

159
sali
Reagovat

1. Zabudol som do ankety o naj porotcov nájsť nejakého zahraničného, tak pridávam a Will.I.Am, keďže sa ukázal ako inštinktívny majster trpezlivosti.

2. Je to pravidlo alebo len náhoda, že v porotách hlasu sedia vždy muži a ženy v pomere 3:1? Čo som zazrel, tak CZ-SK, AUS, UK, USA, FR – všade je ten pomer takýto. Ak je to zámerná podmienka, aký je dôvod? Aby sa tam náhodou nezačali navzájom škrtiť dve blondýny?

160
Saldo
Reagovat

Proč nezůstalo 12 „chlapců“ a 6 „děvčat“? Nemyslíte, pane DJ, že pro leckteré z účastníků a účastnic se označení „kluk“ a „holka“ jaksi nesluší??? Třeba „kluk“ Oravec? To je přece k smíchu. Ale asi je to móda, podobně jako u nás vymizeli „muži“ a „ženy“ a máme jen „chlapy“ a „ženské“ nebo „baby“. Jó, ta čeština…

161
Saldo
Reagovat

Probůh, proč se tak adoruje Anna Veselovská?? To bych tedy rád věděl. Hlas nezajímavý, podání rovněž. Vypadá to, že režie zaujala jisté stanovisko a na tom setrvává. Podle mne by měla vypadnout co nejdřív.

162
K.
Reagovat

160 – je to relativní, pro moji téměř sedmdesátiletou matku jsou „kluci“ všichni muži, kteří jsou mladší anebo stejně staří jako ona :-D

163
Jantar
Reagovat

Ktorý súťažiaci je vám najsympatickejši v jednotlivých tímoch Rytmusa, Pepy, Dary a Davida?

164
suri
Reagovat

za mna najsympatickejsi:

Pepa- Kristina Zakuciova
Dara-Milos
MD- David
Riťmus-Juraj

165
Juliet
Reagovat

suri: chtěla jsem napsat totéž :-)

166
Juliet
Reagovat

i když mně osobně ještě Nicoleta, jde zní přirozená energie, žádná manýra, jako třeba vidím u Báry, která dle mě dost přehrává ve všem….. je talentovaná, ale pro mě absolutně sebestředná

167
janette
Reagovat

pro me je nesympatictejsi v cele soutezi taky Kristina Zakuciova, je mila, zpiva perfektne a neni namyslena, arogantni a falesna jako nekteri ucastnici, jak uz psala Juliet.

168
janette
Reagovat

167: Kristina Zakuciova je neJsympatičtější, tzn. myslela jsem nejvíce sympatická:)!

169
Jantar
Reagovat

pre mna najsympatickejsi:

Rytmus – Juraj
MD – Katerina
Dara – Zuzana
Pepa – Kristina

170
janette
Reagovat

167: jinak sympošové jsou i Miloš od Dary nebo Nikoleta od Rytmuse :D

171
DJ Vlado
Reagovat

163:

Dara – Simonka
Rytmus – Anička
eMDý – David
Pepa – Markéta (+ z vypadlíků Jackie)

172
Rena
Reagovat

163 – pro mě nejsympatičtější :

DARA – Miloš
RYTMUS – Adam ( i když vypadl)
MD – David
PEPE – Kristina

173
yeey
Reagovat

nejsympatictejsi

Pepa – Kristina
MD – David W
Dara – Miloš
Rytmus – Anička

174
Rena
Reagovat

172 – u Dary asi i tá Simona, s Milošem tak na stejno…
Ale opravdu sympaťák – velké charizma, které mnohým ostatním soutěžícím chybí, má pro mě Adam. Jeho sametový hlas a odzbrojující úsměv mi bude moc chybět.

175
Evka
Reagovat

MD-Katka
Pepa-Kristina Z.
Rytmus-Nika
Dara-Simca

176
Rena
Reagovat

Vlado, co anketa o nej.sympatáka v každém týmu?
A pod to o nej.zpěváka v každém týmu?
Bylo by zajímavé porovnat obě ankety…

177
Janette
Reagovat

176: Jasně!

Anketa o nejsympatictejsiho zpevaka/zpevacku versus nejlepsí zpevák/zpevacka dle týmů! To by mohlo být fakt zajímavé!

178
Rena
Reagovat

Už ted je vidět, že Anička, Markéta, ani Ivanna „sympatačky roku“ nejspíš nebudou…“ ale mezi nejlepšími zpěváky nejspíš ano.. Zato Kristina, jako sympatačka zatím nade všemi vede..

179
Jackolo
Reagovat

Američani už jdou do semifinále!

gorilla.cz/article/11615-the-voice-us-2-16-dl-tm-cee-lo-to-rozjel.html

180
yeey
Reagovat

178 vsak ja ani Marketu a Ivannu za naky sympatacky nepovazuju a stejne sou (spolu s Danem, Davidem W a Anickou-pokud nezpiva Olympicy:-)) moje hlavni favoritky…

ze je takova Kristina sympatacka je jasny, navic v nedeli me uplne dostala tou Anouk a furt si to poustim dokola… doufam, ze bude mit i dal stastnou ruku pri vyberu, i kdyz na ten rozstrel uz tam mela zase Rihannu…:/

181
DJ Vlado
Reagovat

176:

nej. zpěvák/ zpěvačka:

Pepa – Markéta
Dara – Zuzana
Rytmus – Anička
eMDý – asi Ivanna

182
DJ Vlado
Reagovat

Ještě bych přidal anketu Miss / Missák každého týmu (tam bych zařadil i všechny vypadlíky, jak v live shows, tak v soubojích). Já to mám takhle:

Dara – Simonka / Miloš
Pepa – Markéta / Daniel
Rytmus – Anička / Michal Chrenko
eMDý – Ester / Michal Kašpar

A jak to máte vy?

183
dolores
Reagovat

pre mna

Dara – Zuza-naj spev Katka – najsymp.
Rytmus – Anka – aj aj
MD – Ivanna – naj spev David W.-najsymp
Pepa – Kristina Z. aj aj

184
Jantar
Reagovat

Mne je ta Anicka tak nesympaticka, ze sa mi nepaci ani jej prejav pri spievani, takze ani spev.
Spevak mi musi byt aspon trochu prijemny, inak ho nebudem pocuvat, nech spieva akokolvek dobre, budem sa nudit – ako napr u Anicky ci Ivany

185
dolores
Reagovat

miss(ak)
damy nehodnotim

pani:
Dara – Milos
Pepa – Daniel
RYtmus -Adam
MD – David

186
yeey
Reagovat

Nejsympatictejsi/nejlepsi

Pepa – Kristina/Marketa
MD – David W/Ivanna
Dara – Miloš/Dominika (i kdyz Zuzana, pravda, zpiva asi jeste lip)
Rytmus – Anička/Anička (ale vaham i nad Nikoletou)

187
Jantar
Reagovat

Najsympatickejsi/najlepsi

MD – David/David
Dara – Miloš/Zuzana
Pepa – Kristina/Kristina
Rytmus – Nikoleta/Nikoleta

188
DJ Vlado
Reagovat

A ještě mě napadla jedna anketa, nejsympatičtější z vypadlíků :-) já to mám takhle:

Pepa – Jackie (v těsném závěsu Veronika)
Rytmus – Adam
eMDý – Ester
Dara – Lenka

A jak to máte vy?

189
Rena
Reagovat

188 – Na prvním místě – Adam….
pak určitě Ester a Lucie… jen u těhle je mi líto, že vypadli.

Zajímavější, by Vlado bylo, udělat to jako 3 ankety do dalšího článku… a pak zhodnotit, kdo bude v každé vítěz…

190
sali
Reagovat

Anketa obľúbencov:

Pepa – Kristína
Dara – Zuzka
MD – Kateřina
Rytmus – Anka

191
Viq
Reagovat

178 – Rena – Tady není vidět nic. Jen to, že si 2-3 kusy lunatiků a mulťáků přispívají do ankety a odvozují z toho raketovou vědu…
I z jednoho axiomu lze odvodit krásnou a neprůstřelnou teorii. Z tohoto ne.

192
Viq
Reagovat

Hlasuju:
Miss Sympatie – Petr Kutheil

193
DJ Vlado
Reagovat

Kdybych to za sebe měl shrnout a napsat svého nejoblíbenějšího člena každého týmu, ať už na základě zpěvu, vzhledu či sympatií, měl bych to takhle:

Dara – Simonka
Rytmus – Anička
Pepa – Markéta
eMDý – David

194
Viq
Reagovat

Ještě jsem zapomněl na Michala Davida. Ten u mě v sympatiích a charisma osobnosti trumfne kohokoli. Michale, promiň!
Mám slabost pro vestičkové mafiány 20. let. A když umějí zpívat jako Bůh a hrát na klávesy… No, ani nebudu psát, co všechno to se mnou dělá…

195
Viq
Reagovat

A ještě na jedno chci reagovat -> S nějakou neopodstatněnou adorací Aničky jsem se tady nesetkal.
Napsat pravdu a popsat skutečnost není adorace.
Účelově sesekat všechny do jedné lajny a neoblíbené o půl metru níž není realismus.

196
Lukáš
Reagovat

Myslíte, že je Anička rockerka?

197
Jantar
Reagovat

Mas pravdu adorace je opodstatnena ! Je celu dobu tlacena dopredu mediami a tvorcami tejto show (a tym padom aj kaucmi – ktori to asi dostali ako rozkaz, kedze napr. taky Pepa Vojtek sa jej dokonca ospravedlnoval za to ze sa mu to nepaci, ked v nedelu hrozne zaspievala). Pritom jej spev ma mnoho nedostatkov (zla artikulacia, vyslovnost, suslanie, zla anglictina, o cestine nehovoriac – nebolo jej pomaly rozumiet slova) a od profi spevacky ako je Nikoleta ma fakt hodne daleko, lenze tato sutaz zial nie je spravodliva, kedze priorita je sledovanost a co najhromadnejsie papanie reklamy :)

198
XMAN
Reagovat

Nejsympatičtější / nejlepší

Pepa – Kristína / Markéta
MD – Petr Kutheil / Petr Kutheil
Dara – Zuzana / Zuzana
Rytmus – Anička a Juraj / Anička a Juraj

199
XMAN
Reagovat

Markétu jsem dal u Vojtka jako nejlepší proto, že technicky asi v tom týmu nejlepší je a na to se asi otázka ptá, jinak samozřejmě pro mě osobně je v tom týmu teď nejlepší Kristína. U ostatních týmů považuju ty co jsou mi nejsympatičtější zároveň i za nejlepší zpěváky toho týmu.

200
XMAN
Reagovat

A co takhle anketa o nejprotivnějšího člena týmu?

201
Viq
Reagovat

197 – Čekal jsem něco takového. Já narozdíl od tebe nepotřebuju nikomu šlapat po bábovičkách a naopak tlačit své favority, protože to mí favorité nepotřebují. LFMAO.
Rozumíme si? :-)

202
XMAN
Reagovat

Nejprotivnější člen týmu

Tak já asi začnu než se někdo rozhoupe

Pepa – nikdo mi asi není vyloženě protivný, Markéta a teď už i Barbora mě nebaví, ale že by mi byly nějak nesympatické…nejméně sympatický z Pepova týmu je mi tedy asi Mrózek
MD – Jednoznačně Ivanna a nikdo jiný, tam už to jiné nebude
Dara – Tak u Dary jsou mi vyloženě protivní a nesympatičtí hned tři lidé a to Simona, Dominika a Miloš a to v tomto pořadí, takže nejvíce nesympatická je mi Simona, protože tu fakt nemůžu ani vidět a vůbec se mi nelíbí ani její hlas ale Dominika jí vcelku šlape na paty, Miloše nemusím, nějak mi nesedí, není to vůbec typ kterému bych fandil.
Rytmus – Tak tady mi není protivný vůbec nikdo, všichni jsou to sympaťáci. Možná nejméně sympatická je mi Nikoleta ale to asi jen kvůli tomu že dostává více hlasů než Juraj a to mě štve.

203
Jantar
Reagovat

201: jj tvoji favorite su urcite favoritmy hlavneho prudu :).
Je krasne v zivote plavat s davom po prude, bez kritickeho myslenia a skepticizmu s otvorenou hubou vzdy zozrat co dana manipulativna sila naserviruje a s naivnym pohladom a radostou v dusi si zit :)

204
Klogi
Reagovat

197 Jantar: Ano, Anicka z Pustych Ulan je nehorazne protekcna, medialna tlacenka… Kde by prosim ta k tej tlacenke prisla…? Nebude to nahodou tak, ze si pleties pricinu s nasledkom? Anka bola skratka tak dobra a aj charizmaticka, ze oslovila mnozstvo ludi a stala sa prirodzenym favoritom. Ze ju strkaju stale na koniec jej viac skodi ako pomaha. To, ze ju ty nemusis je OK.. nic proti tvojmu vkusu… ale neblabol tu o nejakej tlacenke.. je to smiesne.

205
Viq
Reagovat

203 – Tak to mě moc dobře neznáš, příteli.
Ve většině otázek tohoto světa „plavu s proudem“ takového 0.5-1% lidí.
A Anna v žádném případě není klasický většinový favorit. To je právě jediné, z čeho mám v téhle show u ní obavy. Skutečnost je dnes taková, že ona je tak dobrá a výjimečná, že si toho naštěstí všimne i ten slepý, i ty sis toho všiml, tím jsem si jist.
Klasičtí favorité, kteří tyhle show běžně vyhrávají, jsou paradoxně ti tví , ne ti moji :-)

206
DJ Vlado
Reagovat

200 – Já to mám takhle:

Pepa – Bára (nemůžu sice říct, že by mi byla vyloženě protivná, ale je pro mě absolutně nezajímavá)
eMDý – Brunno (+ Repetentka, která už vypadla)
Dara – tady to byl Bisex, po jeho vypadnutí už mi není protivný nikdo, nejslabším článkem je Katka, ale i ta je mi celkem sympatická
Rytmus – tady mi nikdo nevadí

207
Jantar
Reagovat

205: Moj nazor je odlisny. Podla mna sa tu nejedna o ziaden supertalent, ale len o priemernu spevacku, ktora ked dostane co jej sedi tak to da dobre – (s hroznou anglictinou, a zlou artikulaciou), a ked trosku dostane nieco mimo jej salky, tak to znie potom tak ako v nedelu – falosne, a totalny prepadak – to bolo najhorsie vystupenie toho dna – sam som to necakal. Preto v tejto sutazi patri medzi priemer az podpriemer. Neverim tomu ze som jediny kto si to mysli, a nemyslim si ze mam zly sluch.

208
XMAN
Reagovat

207: Nejhorší v neděli určitě nebyla, to bych zase brzdil. Já myslím že to se vůbec nedá takhle posuzovat kdo byl horší, každý to vidí jinak. Já jsem Aničky kvality dlouho neviděl ale tohle vystoupení mi otevřelo oči. A teď zjišťuju že už se mi líbí i její předchozí vystoupení která mě předtím neoslovila. Něco na tom děvčeti prostě je, průměrná teda fakt není a to v žádném směru.

209
Jantar
Reagovat

207: keby si ju nikdy nebol videl, ale len pocul tak by si svoj nazor mozno takto nezmenil. Zaujimalo by ma ako tuto sutaz vnimaju slepi ludia a aky je nazor slepeho cloveka na sutaziacich.

210
LOL
Reagovat

204: Ono vubec nejde o nejakou Anicku. Jde o to najit cloveka, kteremu budou male holky/kluci posilat smsky s Nova na tom vydela a zaroven nekoho, s kym je moznost manipulovat.
Na to je Anicka dokonaly kandidat.
Samozrejme, ze Nikoleta je o nekolik levlu lepsi…ale bohuzel z drive zminenych hledisek neni tolik atraktivni.
Zajem Novy neni sehnat „Hlas“…ale vydelat. Ono neni tak tezke to pochopit.

211
Viq
Reagovat

207 – K tomu moc nemám co říct. Vím, že tohle šlapání do báboviček a házení bláta k těmto show patří, ale považuju ho za to nejnižší.
Ale patří to k folklóru.

212
Viq
Reagovat

209 – Jaký je názor hluchého člověka, už je po dnešku známo :-)

213
Jantar
Reagovat

211: vyjadril som svoj nazor slusne a uviedol som aj dovody, nikoho som neurazil a ani nezhodil

210: S tymto nazorom suhlasim na 100%

214
Viq
Reagovat

Jinak se omlouvám, že jsem vyprovokoval tro(t)lla.
Musím si dávat větší pozor, na koho a na co reagovat :-)

216
otherside
Reagovat

Nejoblíbenější členové týmů:
Rytmus: Anička, Juraj a Adam (tady se mi fakt sešly sympatie, každý je svým způsobem sympatický)
Dara: Zuzana
Pepa: Daniel
MD: David

Nejprotivnější:
U Rytmuse nikdo
Dara: Bisek
Pepa: Jacky
MD: Alžběta

217
robin1
Reagovat

144: dolores:
Božechráň, aby niekto Rainmana vyháňal. Ja som ho chcel len trochu vyprovokovať, aby sa viac rozpísal :-)

218
LOL
Reagovat

Nejoblibenejsi:
Rytmus: Nikoleta
Dara: Milos
Pepa: Kristina
MD: tady fakt nevim

Nejprotivnejsi:
Asi jen Bara od Pepy

219
Viq
Reagovat

Protekční Anička z Pustých Úľan. LMFAO.
Co se některým lidem honí hlavou…
Lidská blbost je oprávněně považována za osmý div světa.

220
dolores
Reagovat

Klogi, nieco ti posepkam, ale nikomu to nehovor:) vraj starosta z Pustych Ulan poslal do Prahy pre produkcny tim Hlasu kus velkej fajnej tlacenky !!!

221
Lukáš
Reagovat

Je podle vás Anička rockerka?

222
Juliet
Reagovat

Lukáš: no soudě podle vzlykaček a celkového zabarvení tipuju spíš folk, max folk rock, hodně by jí vyhovovala image unplugged zpěvačky myslím

223
Viq
Reagovat

221 – Lukáši, Anička je přece jasně multitalentovaný „čávo“ :-))

224
Lukáš
Reagovat

Myslíte že by Anička zvládla zazpívat něco od Queen?

225
Juliet
Reagovat

recese? záleží na tom, co si představuješ pod názvem „zvládla“ Queen je vysoká liga pro energické a hooodně šťavnaté zpěváky s naprosto jiným zabarvením, už jsem viděla prznitele Mercuryho v hodně podobách a polohách, ale tohle si neumím představit, nic proti Aničce, i když moje nej favoritka to není, v duetu s Luckou Dobrovodskou jsem měla já i manža husinu….

226
dolores
Reagovat

215 – vdaka za tu Kristinu, mam z nej dobre pocity.tento styl hudby nepocuvam,ale Wonderland je vyborny, Kristina by pokojne mohla byt aj punkova spevacka

227
Motýlek
Reagovat

anketa nejlepší/nejsympatičtější

Dara – Miloš
David – David W.
Rytmus – Anička, Juraj
Pepa – Daniel

Nikdo z ostatních mi není vyloženě nesympatický…

228
dolores
Reagovat

221-podla jedneho bulvarneho clanku sa srdcom citi byt rockerka, no hrat sa na podiu na velku rockerku asi nebude. Queenov by som jej neodporucala, aj ked naslo by sa tam nieco pre nu, co by mohla dat v akustickej podobe.

Lukas, preco ta to zaujima? komu fandis?

229
XMAN
Reagovat

Jak tady tak pročítám některé ty reakce tak začínám mít vážné obavy z toho že to Anička nevyhraje. Ještě bych přál vítězství Jurajovi a některému z kluků od MD, je jedno kterému, aktuálně asi nejvíc Petrovi, ale Aničce to teď přeju fakt nejvíc. Ale pokud to vyhraje Mrózek nebo Bagová, tak to bude jen další totálně zbytečné vítězství a narovinu říkám že pokud to vyhraje Mrózek nebo Bagová, tak i Lukáš Adamec byl pro mě lepší vítěz.

230
Viq
Reagovat

228 – Krásně jsi to Lukášovi vysvětlila. Napadají mě k němu 2 věty ze slabikáře – Lukáš je „srandista“. Lukáš nefandí Aničce.
229 – Víš co, to je tak pravděpodobné, jakože letos bude konec světa. Já už jsem na ni vsadil značkové trenky, hodiny a časem ještě něco přihodím. Jsem kontrarián.

231
XMAN
Reagovat

No ale vítězství Mrózka bych se jako moc nedivil, fanynek má hodně. Loni taky skoro nikdo netipoval že vyhraje Adamec místo Gunčíkové. Budu fandit Aničce no a snad to dobře dopadne :-)

232
robin1
Reagovat

Queenov dokáže fak dobre zaspievať asi len George MIchael.

233
robin1
Reagovat

226 – Ešte som od Kristíny niečo objavil: http://ringtones.rock.sk/

Musím povedať, že ma to fakt zaujalo. Ak by sa v takomto duchu nieslo aj jej prípadné cd, s najväčšou pravdepodobnosťou by som si ho kúpil.

234
Anta
Reagovat

anketa nejlepší / nejsympatičtější

Pepa – Markéta / Markéta a Kristína
MD – David a Petr / David a Petr
Dara – Zuzana / Zuzana
Rytmus – asi Anna / Juraj, Nikoleta

Nesympatický – snad asi jenom Ivanna a z vypadlíků Bisek, Alžběta, Jiří Koběrský

236
Viq
Reagovat

231 – Mrózek vyhrát může, určitě má svoji silnou skupinu podporovatelů (spíš podporovatelek :) Anna zase tipuju může sbírat hlasy z širších i netradičních skupin od důchodců po děcka…
A jak tu máte tu skromnou anketu o sympatiích, tak mě mnozí překvapujete, neboť dle mého kdyby v řeckých božstvech asi někde vedle Poseidona s trojzubcem byl i bůh sympatie, při cestách mezi smrtelníky by si pro sebe dozajista zvolil podobu a chování Anny Veselovské :-)

237
Fialka09
Reagovat

Tak já taky přispěju do ankety:

Nejlepší/Nejsympatičtější

Pepa – Kristína,Markéta/Kristína,Dan
Dara – Zuzka/Zuzka,Katka
MD – David/David
Rytmus – Anička/Juraj

Nesympatický mi není vyloženě nikdo:-)

238
Rena
Reagovat

Kdo má naději ( dle sympatií i hlasu ) na postup v jednotlivých týmech do finále?

Dle mě –
MD – Ivanna – MD se o to postará..
Rytmus – Anna – asi nikdo jiný v tmu proti ní nemá šanci..
Pepa – nevím Daniel – Markéta ? Dan je lidem sympatičtější, Markéta asi lépe zpívá..
Dara – Simona – Zuzana – Miloš? Dle sympatií i hlasu mají asi všichni šanci..

Kdo z nich by mohl být vítěz neumím odhadnout, myslím jen, že to Anna nemá vůbec jisté

CO MYSLÍTE?

239
Viq
Reagovat

Žijeme ve světě nejistoty. Nejistota je jediná jistota.
Navíc 100000 € dnes už nestačí ani na pořádné tenisky…

240
Beruška bez teček
Reagovat

Hu, už vím co mně na Markétě vadí…..vypadá jako Dáša Havlová a to včetně mimiky. V tomto videu je to parádně vidět.
http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/zakulisi/takhle-se-soutezici-citili-pred-a-po-vyrazovani.html

241
sali
Reagovat

Rozmýšľal som… na chvíľočku mi Wonderland a obzvlášť hlas Kristíny v nej pripomínal Republicu.

Dobrý večer všetkým.

242
sali
Reagovat

Všeobecne o tej akože protekcii. Spokojne tam mohol hneď v rámci slepých výberov zaúradovať ten budúci nakladateľ víťaza a ukázať prstom produkčnému: túto,túto a túto.. Zariaďte, aby vyhrali. A naše diavčatá netušia, kto vlastne nimi naozaj hýbe.
To je objav, čo?

243
DJ Vlado
Reagovat

238:

Pepa – přání Markéta, tip Daniel
Rytmus – přání i tip Anička
eMDý – přání David, tip Ivanna
Dara – přání Simonka, tip nemám, může to být kdokoliv kromě Katky

Co se týče tipu na vítěze, tak pořád věřím nejvíc Aničce. Ivanna ji nemá šanci porazit a nikdo od Dary taky ne. Nevětším konkurentem pro ni bude Daniel, ovšem jak se definitivně potvrdilo v minulé SuperStar, tak má vždy větší šanci ten lidovější typ než ten ryze šoubyznysový a větší „holkou od vedle“ je v tomto případě Anička, zatímco Dan je šoubyzový typ na první pohled (i když ten rozdíl je v tomto směru menší než byl mezi GG a LA).

244
XMAN
Reagovat

238: MD – bohužel Ivanna, i když bych si tam raději přál kohokoliv z trojice Kutheil, Weingartner, Oravec, ale mám to marný. Já bych si přál aby Ivanna vyletěla hned teď, je mi už jedno jak zpívá, mě neoslovuje a ta tlačenka od MD je šílená. Z MD se mi zvedá kufr pokaždý když vidím jeho reakce na její vystoupení.
Rytmus – Anička, přál bych to i Jurajovi ale Anička si to fakt zaslouží a má určitě jako jediná šanci v Rytmusově týmu, mohl by nastat i šok že by tam postoupila Nikoleta ale to je doufám spíš noční můra než že by se to nějak blížilo realitě
Pepa – přál bych to jedině Kristíně ale bude tam Mrózek nebo Markéta a z těch dvou je mi úplně jedno, kdo to bude protože jsou mi oba dva úplně šumák a fandit nebudu ani jemu ani jí
Dara- Chci tam jedině Zuzanu, ale protože si o inteligenci ani vkusu Dary nedělám valné mínění tak se opravdu může stát i to že tam proklouzne někdo z trojice Simona-Dominika-Miloš i když si to nikdo z nich absolutně nezaslouží, nicméně tento člověk tam stejně bude jen do počtu a skončí čtvrtý.
Vítěz? Já doufám že jedině Anička a nikdo jiný, z těch dalších tří možností jsou pro mě všechny absolutně nepřípustné takže to bude všechno nebo nic.
Kdyby se stal přece jen zázrak a z týmu MD by se tam místo ukrajinské tlačenky dostal někdo z kluků tak budu fandit i jemu a vítězství mu budu přát taky, nicméně Aničce přece jen víc. To se ale s největší pravděpodobností nestane, ruska má to Grandfinále jistý.

245
Jakka
Reagovat

Nevíte jak to bude dál zda-li pořád o tom bude rozhodovat porota? A myslíte, že do velkého finále půjde ta čtyřka nejlepších od porotců?

246
Viq
Reagovat

242 – Já tyhle řeči o „akože protekcii“ znám až anatomicky důvěrně. Znám důvěrně i další řeči. Jde o flexibilní modulární argumentační konstrukci s obrovským počtem možných prvků. Jedna z důležitých, triviálních i opomíjených věcí, je rozlišovat prostředky a cíle. A řeči o protekci jsou tu prostředkem k dosažení požadovaného cíle.
A já zde původcům s lítostí vzkazuji, že zvolené prostředky nepovedou k dosažení konečného cíle. Vzkazuji jim také, že dosažení cíle je nemožné a čím dříve se cíle vzdají, tím lépe pro ně.

247
XMAN
Reagovat

245: To se tady bude někdo ptát pořád dokola? Já nevím jestli je až takový problém zjistit si pravidla když se na to dívám. Už to běží dost dlouho.

248
XMAN
Reagovat

Jestli by Anička zazpívala Queen to fakt nevím, ale každopádně pro mě je Anička odteď Love Of My Life :-)

249
sali
Reagovat

246 – Výborné vysvetlenie, Viq, ďakujem.

Seriózne, a ak to nie je tajomstvo: povedz, aké štúdiá a skúsenosti máš za sebou? Čomu sa venuješ? Pôsobíš na mňa (pozitívne) ako dobre vyštudovaný analytik. A čo Tvoje hudobné vzdelanie a prax?

250
Anonymní
Reagovat

249 – v kratkosti – az v kazdem tymu zbudou dva soutezici, tak se spusti hlasovani divaku, predtim vlozi kouc do obalky svych 100% rozdelenych mezi ty dva soutezici a az budou znamy vysledky hlasovani divaku, tak se otevrou ty obalky koucu a pricte se jejich bodove hodnoceni k tem od divaku. Priklad – u MD postoupi Ivanna a David, Ivanna dostane od divaku 20% a David 80%, od MD dostane Ivanna 90% a David W. 10%, postupuje Ivana se 110%.. takhle jsem to pochopilaja.. Jen nevim, zda ty procenta od divaku budou za celkem 8 soutezicich – nebo jen na ty dva v tymu…

251
yeey
Reagovat

tip na viteze v ramci tymu

Pepa – Dan nebo Marketa (ale i Kristina se ted vzchopila a s dobrym vyberem pisni by mohla „po Smajdovsku“ zamichat kartami – mne osobne je to celkem jedno, ktery z tech tri to bude, vsechny mam hodne rad, skoro bych i rekl, ze sou moji TOP3 v cely soutezi… Bara to snad nebude a vypadne doufam priste)
MD – tip i prani Ivanna (vubec nic bych ale nenamital ani proti Davidovi W)
Dara – tady je to hoodne vyrovnany, Katka asi ne, ale trojice Milos-Dominika-Simona, to je dooost vyrovnana trojice benjaminku (ted mi dochazi, jak ma Dara mladej tym)… Zuzka ma taky sanci, nicmene neni az tak vyrazny typ oproti tem trem, ale zase je lepsi zpevacka, i kdyz me uplne neoslovuje
Rytmus – zatim prani i tip Anicka, ale tady zalezi predevsim na tom, jak se dal Anicka predvede… v nedeli to totalne posrala, coz uz se zrejme nebude opakovat, ale urcite bude muset ukazat, ze dokaze zpivat i neco jinyho nez uvzlykany balady, ktery me osobne proste nebavi vecne… jesi nepredvede nic novyho, asi budu nejvic fandit Nikolete…

252
yeey
Reagovat

250 to je ucebnicovej priklad teda :D:D:D

ja to takhle taky chapu, akorat bych podotknul, ze tymy zacnou proti sobe bojovat navzajem opravdu az v grandfinale.. takze v predposlednim kole budou v kazdym tymu 2 soutezici a musi si zkratka rozdelit tech 200% hlasu…

btw uz vidim Pepu, jak rekne neco ve smylu „necham to na lidech“ a do obalky napise 50:50 :D:D

253
otherside
Reagovat

vítěz?
MD: přání David
Rytmus: Anička nebo Juraj
Dara: Zuzka
Pepa: Markéta nebo Daniel

254
XMAN
Reagovat

Co takhle vzít si půjčku v bance a poslat prostě v posledním finále tomu kdo bude v týmu MD s Ivannou tolik hlasů že prostě postoupí do Grandfinále on a nějakej MD se svejma procentama pro Ivannku nebude mít šanci? Jde do toho někdo se mnou? :-D

255
XMAN
Reagovat

251: Anička to v neděli teda fakt totálně neposrala. Počkám si až to posere Bagová, ona ta její Whitney byla spíš výjimka, když to má nadřený za kdoví kolik let tak ještě aby to nedala. Bagová to je snaživá emancipovaná dcerka, Anička to má všechno na háku nějakou soutěž a zpívá si tam jen tak pro radost a působí daleko přirozeněji a uvolněněji a tím je mi daleko sympatičtější.

256
K.
Reagovat

251
Vojtek – přání i tip Daniel
Dara – přání Zuzka, tip asi Dominika
MD – tip Ivanna, přání nemám, jsou mi víceméně fuk
Rytmus – přání Anna, tip doufám, že Anna, Kristýna s Jurajem asi nemají šanci, Nikoleta jako vítěz týmu by mě hodně zklamala.
Jinak ty Anniny Slzy bych nehodnotila jako „totálně posrala“, ale je fakt, že se to kvůli té češtině nedalo poslouchat. Rytmus je holt taky Slovák a nedokázal odhadnout jak moc špatně bude Annina čeština na Čechy působit. Kdyby jí byl vybral třeba nějakou Smatanovou nebo klidně i provařené Spomaľ, mohlo to dopadnout úplně jinak.

257
yeey
Reagovat

XMAN – a treba jit zavrazdit tu Ivannu bys nechtel??????? mel bys trochu klidnit hormon :-)

K. – mne na tom ale ta cestina jeste neprisla nejhorsi, teda jako nebyla dobra, to je jasny… ale v tech slokach, co sou hluboko, na to Anicka vubec nemela, to mi prislo uplne amatersky… ty refreny byly jeste stravitelny, ale porad to dost kazila (hlavne vzhledem k originalu) … celkove to na me zapusobilo uplne presne jak na Pepu, kterej ji podle me neoznacil za nejslabsi jenom kvuli tomu, ze je to jinak favoritka… ale ted uz si na takovyhle experimenty snad daj s Rytmusem pozor

258
XMAN
Reagovat

257: Kdyby šel pak do Grandfinále Kutheil, tak možná chtěl :-D :-D :-D

259
sali
Reagovat

251 – víťazi

Dara – prianie: Zuzana, tip: Dominka
MD – prianie: ak naozaj musím tak Kateřina, tip: Ivanna
Rytmus – prianie: Anička, tip: Anička
Pepa – prianie: Kristína, tip: Daniel

260
K.
Reagovat

ještě k týmu Dary: Simona je imho bez šance na celkové vítězství, Miloš nemá až zas takovou podporu, jakou bych čekala, když ani minule nepostoupil přímo, takže to vidím na Dominiku s tím, že v koutku duše doufám, že by třeba mohla postoupit Zuza

261
yeey
Reagovat

258 ty holky mi zacina bejt uprimne lito, zpiva fantasticky, ale protoze par tydnu zpatky nekoho vyradila , za coz ona sama vubec nemuze, musi ted snaset asi i daleko primitivnejsi kecy a urazky, nez tu furt kdaka XMAN

262
K.
Reagovat

257 – s těmi hloubkami máš pravdu, měla to posazené mimo rozsah, ale zase to byl problém několika tónů na začátku písničky, zatímco čeština rušila celou dobu. nevím, co říkal Pepa, ale zase horší než Adam teda Anna v neděli rozhodně nebyla. než ostatní v Rytmusově týmu imho ano.

263
K.
Reagovat

261 – s Ivannou souhlasím. sice mi její zpěv nic neříká, ale averzi, která na ní ulpěla kvůli Hnilicovi, si nezaslouží.

264
XMAN
Reagovat

Co se týče Dominiky, tak ta se mi líbila ve výběru naslepo a říkal sem si jo tak to bude nejhezčí a nejsympatičtější soutěžící ze všech holek co tam jsou a hned v Souboji s Alanem se to už začalo kazit. Teď ji už nemůžu pomalu ani vidět. Přijde mi hodně arogantní a z reakcí spousty dalších lidí, kteří si to myslí taky na tom asi fakt něco bude. Prostě jak se lidově říká Namyšlená kráva. Snad to nikoho nepobouří ale opravdu mi tak připadá. Ještě více nesympatická je mi však Simona a to tak nějak úplně celkově, tu nemám rád teda dokonce ještě víc než Ivannu. U Miloše se tomu že nemá velkou podporu nedivím, není to žádnej zázrak a pubiny radši vrazí peníze do Mrózka, kterého sice taky nemusím ale pěvecky je přece jen spolehlivější.

265
yeey
Reagovat

262 -tak jasny, ta cestina byla spatna, ale zase sem schopnej to prejit, chapu, ze to Slovakum dela problemy zpivat reci, ktera je sice slovama skoro stejna, ale jinak je trikrat tvrdsi… stejne jak to dela problem Cechum zpivat slovensky… me daleko vic vadily ty ostatni veci, o kterejch sem psal (fyi videa s komentarem porotcu jsou na strankach hlas.markiza.sk v rekapitulacnich clancich)

267
mila
Reagovat

257 – ta cestina byla hrozna, mimo jine i v tom, ze nedodrzovala delky samohlasek, ikdyz se snazila o vyslovnost, tohle ji totalne ujelo. Souhlasim s K. a taky jsem to uz napsala, ze Rytmus jako Slovak nemohl posoudit, jak spatne to je.. Kdyz uz si vzala ceskou pisnicku, mela si k tomu vzit i poradce pro cestinu nebo to dat poslechnout treba Pepovi..:-) ale cestina je vec jedna, podani pisnicky vec druha a v mem pripade mi to podani tak spatne neprislo (kdyz zavru obe oci nad tou vyslovnosti…)

268
XMAN
Reagovat

261, 263: Ale tady už přece dávno nejde jenom o nějakého Hnilicu. Jde o to, že kvůli Ivanně nemá nikdo jiný z týmu MD absolutně žádnou šanci, ani kdyby se třeba přetrhnul, protože MD je z ní prostě fakt totálně podělanej. Neřekl bych, že je Ivanna nejlepší zpěvačka z týmu MD, zaprvé se to vůbec nedá srovnávat, protože každý tam má hlas úplně jiný a za druhé Kutheil, Brunno ani David W. na tom s technikou zpěvu rozhodně nejsou hůře než ona. Ona Ivanna prostě jen zazpívala písničku od Whitney kterou už zpívá bůhvíjak dlouho a má ji perfektně naučenou, tak ještě aby nezazářila. V těch Roxettech teda ale fakt přesvědčivá nebyla a i v té Beyonce se místy odkryly slabiny jejího zpěvu, i když tady yeey bude do aleluja tvrdit že tam nic falešného nebylo. Ivanna není nejlepší zpěvačka v týmu mD, Kutheil, Brunno a David W. jsou přinejmenším stejně dobří zpěváci jako je ona zpěvačka, ne – li lepší.

269
mila
Reagovat

261 – no ja od ni zatim nic extra fantastickeho neslysela, vyber naslepo – vysky totalne vedle, souboj s Hnilicou znatelne slabsi nez on, Whitney – to jakztakz, ale vzhledem k tomu, ze to zpivala uz na vice prilezitostech, tak by se to dalo cekat. Takze jestli v pristim kole zapeje minimalne dobre jako dala tu Whitney, treba pozmenim nazor.. Za vyrazeni Hnilici pochopitelne nemuze, kdovi, jestli za to muze MD, jen se to nestastne seslo

270
H.
Reagovat

Whitney v jejím podání byla skvělá, ale pozor, byla odzpívána skoro celá falzetem, což nechápu (asi má nižší rozsah plnýho hlasu). Ivanna není jediná, která tuto píseň je schopná odzpívat. Řekl bych, že je tam více zpěvaček, které jsou toho schopny, ale neměly možnost ji zpívat (Nikoletta, Markéta, Zuzana). Dost mi vadí, že se kvalitní písničky nedostanou ke všem. Tzn., že kdo dřív příjde, ten dřív mele. Takže někdo zpívá píseň, kterou chtěl a druhý musí ustoupit a najít si, nebo mu bude přidělena jiná píseň. Je to můj názor – myslím, že to tak bude! Ale při tak vysokém počtu finalistů se skvělé písně rychle vyčerpávají. Proto lze těžko říct, kdo je či není výborný zpěvák nebo zpěvačka, pokud nezpívají tu samou věc…

271
mila
Reagovat

270 – zase se dostaneme k tomu, ze pisne jsou udelovany ucelove – aby ti, co maji zvitezit, zazarili s vhodnou pisni, a ti, co nejsou tak zadouci, nevynikli.. viz priklad Jackie

272
XMAN
Reagovat

Ona by si Ivanna mela zvykat, protože až vyřadí Kutheila, Brunna a Davida W. a MD ji protlačí na jejich úkor do Grandfinále, tak té averze a nenávisti která se na ni strhne pak tak oproti tomu to šílenství co se strhlo když vyřadila Hnilicu ještě nic nebylo. Je to daň za tlačenku kterou má od MD. Tak dobrá fakt není.

273
mila
Reagovat

272 – mne by fakt zajimalo, proc nejlepsi lidi se nacpali k MD.. ale asi nevedeli, kdo vsechno tam je..?.. nebo ze by to bylo tim, ze David pise muzikaly a zamestnava mimo jine i Pepu?

274
H.
Reagovat

Až tak to nemyslím – jsou přidělovány. Někdo nahlásí píseň dřív někdo později a produkce asi řekne nebo určitě řekne – nemůžete přeci všichni zpívat Whitney nebo Pink nebo Adele- vyberte si něco jiného, protože toto zpívá už ten a ten, nebo toto už bylo . Takhle to myslím asi bude…

275
XMAN
Reagovat

Já jsem si třeba taky o MD nemyslel že je to takovej starej podrazáckej nadrženej dědek a dokonce sem Hnilicovu volbu Michala Davida schvaloval, když všichni říkali, že měl jít k Vojtkovi. Mě by to taky nikdy nenapadlo že ho vyhodí a jak bude jedný soutěžící která se mu evidentně líbí nadržovat. Kdyby aspoň při jejích vystoupeních nevypadal tak nadrženě jak mlsnej kocour…to je šílený. Myslel sem že je to férovej člověk, ale chyba lávky no. Fakt je že tahle soutěž mi na něj hodně poupravila názor co je to vlastně za člověka a že všechno to co se o něm do té doby říkalo nejsou jen pomluvy ale bohužel čistá pravda. Jsem moc zvědavej koho vyhodí teď v pondělí. Katce by se chtěl pod sukni dostat taky, takže to tipuju na Petra Kutheila a tím u mě skončí definitivně.

276
DJ Vlado
Reagovat

251, 260 – Mně se na Dařině týmu líbí to, že je vyrovnaný a nedá se absolutně odhadnout, kdo z něj postupí do finále, outsider je jenom Katka, všichni čtyři ostatní mají imho vyrovnanou šanci, každý z nich má nějaké plus a nějaké mínus. Dominika se mi v tuhle chvíli jeví jako asi nejpravděpodobnější adept na superfinále, ale může doplatit na určité nesympatie některých lidí. Zuzka je z nich nejlepší zpěvačka, ale je to „Piňák v sukních“, proto bude hodně záležet na výběru písní. Miloš a Simona jsou hodně mladí a tím pádem výkonnostně nespolehliví. Na druhou stranu však když jim Dara vybere dobré písně, tak příště můžou oba klidně postoupit z prvních dvou míst. Proti Milošovi imho nejvíc hraje fakt, že za Pepu má finále téměř jasné Daniel, který je podobný typ, ale lepší, a dva podobné typy v grandfinále imho rozhodně nebudou (to by byli koučové sami proti sobě, kdyby nasadili proti sobě dva soutěžící, kteří by se přetahovali o hlasy). Simonku bych rozhodně nepodceňoval, minule měla hodně blbou píseň, ale při lepším výběru (ideálně nějaké pomalejší balady, kde více předvede něžné pasáže) může hodně zabodovat. Navíc mi přijde, že k ní má Rytmus určitou averzi (možná i proto, že k ní Dara zřejmě chová skoro až mateřský vztah, což ho štve) a vždycky, když si nějaký porotce zasedl na některého soutěžícího, tak to tomu soutěžícímu výrazně pomohlo.

277
XMAN
Reagovat

Já myslím že ať v tom Grandfinále bude od Dary naprosto kdokoliv a to i Zuzka, které bych to z toho týmu jediné přál, tak stejně skončí čtvrtý a nijak výrazně do boje o vítězství nezasáhne.

278
H.
Reagovat

Taky si myslím, že Šiškova Petarda Production toho Daniela dostane do Grandfinále. Barvu hlasu má nicmoc – třeba tuto neděli to šlo slyšet. Nedá se nic dělat, takový je život. Jen nevím, jestli je skutečně nejlepší od Vojtka. Myslím, že ne.

279
XMAN
Reagovat

Jaká Šiškova Petarda Production?

280
H.
Reagovat

Tak mě to napadlo v souvislosti s informací, že někde u Václaváku křtí nebo slaví Markéta Konvičková cosi a jejím hostem je Daniel. No a Daniel je ze severu Moravy a Konvička patří pod Šiškovu Petarda Production. Tak mě to napadlo, co jsem napsal v 278. Asi jsem pěknej hnidopich…

281
XMAN
Reagovat

No možný je všechno, třeba teď si Mrózek postup přes diváky vůbec nezasloužil, měla tam být Kristína.

282
H.
Reagovat

Zkusme si představit vítěze, který by obstál mezi ostatními vítězi Hlasu ze světa.
Anna – no nevím, snad ano
Nikoletta – snad ano
Ivanna – snad ano
David – snad ano
Mrózek – určitě ne
Markéta – snad ano
Zuzana – snad ano
Dominika – určitě ne

283
Viq
Reagovat

Taky přihodím něco veselého k spekulacím o šancích na finále a na pohár. Mám pocit, že Hlas ČS může vyhrát pouze Anna, anebo potom každý ze zbývajících.
Představuju si to celé jako Death Race z NY do LA. Na start postavím 1 Ferrari Enzo a 9 bakelitových Trabi. Kdopak dorazí první do LA? Říkáte, že Enzu může cestou upadnout kolo, může na něho spadnout meteorit? Může.
Jestli tedy sázíte na Trabi, vsaďte u mě, dám vám nejlepší kurz :-)))

284
H.
Reagovat

To Ferrari Enzo tuto neděli stěží vyjelo malý kopeček – muselo se tlačit. Trabanti mu ukazovaly záda…

285
H.
Reagovat

Ještě si myslím, že každý auto míří jinam. Ferrari nejspíš do Nashville na country.

286
Viq
Reagovat

Tak jo. Neber si to tak.

288
Jantar
Reagovat

Toto bola pecka, velmi mam rad takutu hudbu ! Kristina ma potesila jak vyberom tak podanim tejto pesnicky.

http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/kristyna-zakuciova-nobody-s-wife-anouk.html

289
Jiří
Reagovat

Nemáte již někdo zprávy co kdo bude zpívat?

290
Kiss
Reagovat

288: jj, Kristina Z. predvedla jedno z nejlepších vystoupení v Hlase…

291
yeey
Reagovat

268 – proboha nemuze tenhle vecnej problem, jestli Ivanna byla ve Vyberu naslepo falesna nekdo fundovanej (ty ne XMANe) rozlousknout????? sorry caps lock SCALEX, VLADO, nekdo??? :-) DIK!

jen tak mimochodem snizovat Ivannin vykon tim, ze pisnicku mela nacvicenou dopredu je uplna ubohost, to tam ma pulka soutezicich… a opravdu ne kazdej by v tom predvedl tak famozni vykon jak Ivanna, i kdyby to zpiva denodenne 20 let…

btw Ivanna sice neni moje uplne absolutni favoritka, ale to jak se to do ni zcela trapne navazite mi neda, abych se neozval…:-)

292
yeey
Reagovat

opr. i kdyby to zpival 20 let… :-) to je tak kdyz tu neco rozrusene pisu, a pak si to po sobe neprectu :-)

293
robin1
Reagovat

291 – Podľa mňa to kľudne môže rozlúsknuť aj XMAN. Keď tvrdí, že neintonovala, tak to tam asi počul. Nech napíše, kde konkrétne v ktorej časti bola falošná a môžeme si to porovnať s originálom :-)

294
Prochor
Reagovat

Moje hodnocení prvního kola, kterí DJ-Vlada naštve:
Top3
1. místo Ivanna ( bez konkurence)
2. David (sympaťák a velké ambice)
3. Anna (sice to podělala ale pro mně stále největší objev této soutěže. Doufám, že se jistě předvede a vyhraje).

295
sali
Reagovat

Ivanna Bagová – moje vnímanie jej intonačného prejavu.

1. Výber na slepo: asi dve-tri malé intonačné nepresnosti v nástupoch na vyššie tóny, ale hneď sklzom cielene doladené na správnu frekvenciu. Inak presne.

2. Roxette: tam bolo intonačných zaváhaní viac (+/- 5), zväčša opäť pri nástupoch do vyšších tónov, ale s prihliadnutím na vyraďovací psychotlak a o niečo silnejšiu hlasovú intenzitu súpera bola naozaj dobrá.

3. Whitney: naplno sa ukázala jej silná stránka kontrolovať a umne zahladzovať intonačné nepresnosti. V tomto podaní bolo najviac cítiť, že je naozaj interpretačne natrénovaná. Tých intonačne nie celkom presných miest bolo asi päť, ale išlo dokonca o menšie výkyvy ako u predošlých dvoch vystúpení. Takže podľa mňa trojka je intonačne najlepšia, V úvodnej pasáži bez hud. sprievodu nastúpila málinko vyššie o asi štvrtinu tónu, ale držala tento trend bez poklesu, ale šikovne sa naladila, akonáhle sa k nej predral tón kláves. Nesúhlasím príliš s H. (270) vo veci falzetov, Ivanna má vo všeobecnosti dosť zmäkčený nepriškrtený, taký „mydlený“ hlas aj vo vysokých polohách, štandardnú časť refrénu podala plným hlasom, a najvyšší tón striedala plným hlasom a inokedy falzetom.

Ivanna spievať jednoznačne vie na vysokej úrovni.

296
yeey
Reagovat

295 dik, ja to nedokazu moc sofistikovane popsat, ale z toho, co ja slysim a mysim, ze sluch nemam nakej mizernej, Ivanna nezpivala falesne a nakej ton asi ujede kazdymu… a jak pises, jeji schopnost takhle neuveritelne vsechno krasne vyzpivat, jako to predvedla u Whitney, to sem snad v zivote nevidel….

297
DJ Vlado
Reagovat

294 – Co by mě na tom mělo naštvat?

298
sali
Reagovat

283 Viq :-DD

Naposledy som sa tak dobre pobavil na Scalexovom řezni.

299
sali
Reagovat

296 yeey – Myslím si, že ľudia ju nemajú dôvod zaznávať kvôli spevu či hlasu, ale kvôli nesympatii k jej mäkkúčko až jedináčkovsky rozmaznane pôsobiacemu miestami až detskému prejavu, v kombinácii s (a na mňa toto obzvlášť negatívne pôsobí) vypočítavo pôsobiacim nadbiehaním kariére. Akoby ju životne potrebovala: inak kvetina zvädne. Podľa mňa Ivanna spolu s mamou vsadili na tento reality seriál všetko.

300
yeey
Reagovat

299 to se pletes, tady furt nekdo tvrdi, jak byla falesna a kdesi cosi…:-)

a jak nadbiha kariere? :-O jako ze je snaziva??

301
yeey
Reagovat

nahodou me se ten celej pribeh docela libi, prijela z Ukrajiny za zpevem… prece ji nemuze nikdo zazlivat, ze ji zpivani bavi a ze chce byt zpevackou… jasne ze je to cely trochu naivni, ale tak proc ne… je bezpochyby hodne sikovna, kdyt jak se za nak 2,3 roky naucila slovensky…

tohle je mysim trochu nefer… kdyz chce bejt nekdo treba doktorem a de si tvrde za tim, taky mu to prece nikdo nevycita….

302
sali
Reagovat

300 – „falesna“ myslíš teraz spevom alebo dušou? Naozaj neviem, čo z toho…

Ja nehovorím, že môj príspevok je pravda. Ja iba hovorím, ako ona na mňa POSOBÍ. Tak isto sa môžeš mýliť Ty v svojom úsudku, ktorý za pravdu vydávať nemôžeš, ak ju osobne nepoznáš.

Ak iný hovorí, že JE falošná a JE taká či onaká, to je PRIAME tvrdenie, a načim to potom aj zargumentovať. Ja tvrdím, ako na mňa Ivanna pôsobí, a nie AKÁ JE. To je rozdiel.

303
yeey
Reagovat

302 falesna zpevem mysim…

304
yeey
Reagovat

jesi je falesna dusi, fakt netusim a uprimne me to ani moc nezajima, dokud se to nejak jasne neprojevi… (a tim nemyslim z jedny vety v medajlonku :-)

a jeste jednou bych se zeptal jakej je teda rozdil v tom jit si za tim byt doktorem, pravnikem a jit si za zpivanim….?

305
sali
Reagovat

303 – Ak niekto tvrdí, že je falošná (spevom), tak si to spokojne môžeš preložiť:
1. buď že je mu nesympatická,
2. alebo tomu hudobne až tak ten týpek nerozumie.

Skrátka, ten niekto sa vyhýba pravému pomenovaniu svojej remote averzie k nej a alibisticky ju transformuje do iného negatíva. A razom je z toho blud.

Mňa osobne Ivanna v súbojoch naslepo zaujala (spevom), lenže potom sa zjavila Anička… a bolo po Ivanke. Ja už mám so sebou skúsenosť, že som rýdzo jednočlovekový fanúšik v týchto typoch programov.

306
Jarda
Reagovat

A tak protože zde dnes zatím není článek o tom, co budou zpívat v neděli tak se podívejte jaké kurzové sázky na vítěze Hlasu vypsal Tipsport:

1-2) Bagová a Veselovská …..3,8
3) Weingartner………………..4,5
4-5) Mrózek, Spalasová……….6,0
6) Poulíčková…………………..7,0
7) Novotný……………………..8,0

307
yeey
Reagovat

305 – ok no sem rad kazdopadne, ze nejsem hluchej :-) no takze jen pro vsechny, co rikaj, ze Ivanna byla ve Vyberu naslepo falesna, tak tady to mate od cloveka, co vypada, ze tomu rozumi :-) ze falesna nebyla! :-)

btw nerozpitvaval bych to, ale hadali sme se tady o tom uz tak 10x a spousta lidi furt argumentuje tim, ze zpivala falesne, tak uz sem z toho byl sam zmatenej, tak dik za osvetleni:-)

nicmene porad mi nebyla zodpovezena otazka ohledne ty ambicionznosti ;-)

308
sali
Reagovat

304 –

Ísť si za doktorom, právnikom alebo spevákom nie je rozdiel, pokiaľ ide o túžbu za POVOLANÍM.

Ísť si za doktorom, právnikom alebo spevákom nie je rozdiel, pokiaľ ide o túžbu po KARIÉRE.

Prosím Ťa, nezačni si to hneď vysvetľovať, že obviňujem Ivannu s čistého karierizmu. Na to tam máme omnoho lapidárnejších kandidátov. :-)

309
yeey
Reagovat

308 ja se jen snazim rict, ze ona chce zpivat, a dost mozna tomu i podridila svuj zivot (vice ci mene-samozrejme asi nejsou s mamkou jedini obyvatele Ukrajiny, kteri zjistili, ze se v ty zemi na zapad od nich, da zit obecne lip :-)) …. to prece neni nic spatnyho, naopak je to podle me obdivuhodny jit si takhle za svym (byt treba naivnim) snem….

310
garf
Reagovat

Když tady čtu jak by někteří z vás nejraději Ivanně zakroutili krkem tak si říkám jak je dobře, že na těchto diskusních fórech je jenom zlomek těch co o tom nějak rozhodují ať již svýmu hlasy nebo jako koučové. Nejhorší na tom je to, že se vše filtruje přes sympatie, i když ty lidi vůbec neznáte. Kolem každého se vždy vytvoří jakási gloriola s rozdělením na ty, kteří jsou sympaťáci a kteří ne bez ohledu na to jací skutečně jsou a tak to s nimi jde až do konce. Opravdu se mi už ty kecy o Ivanně nechce číst, jako by ona mohla za to, že David vyřadil Hnilicu a že se mu jako zpěvačka líbí! Kdyby byla rockerka tak by vám to nevadilo…. takto už nevíte co všechno byste jí přišili – zpívá falešně, nic vám to neříká, je nesympatická a další a další názory. Trochu objektivity by neškodilo, je ta stádovitost v názorech zde na ni až k smíchu……předpokládám, že na to co jsem napsal nikdo nezareaguje, to přece reakci nemůže zasluhovat, že?

311
yeey
Reagovat

310 ja ti jen muzu rict, ze vsichni tu takovi nejsou a to nemluvim jen o sobe…:-))) ale jako joooo, mas pravdu, na to ti nezareagujou… :DDDD nicmene, jak jsem na tohle forum chodil rad minulej rok, jaka tu byla sranda, tak letos je to na trochu na prd (bez urazky), protoze se tu ani tak nefandi jako kritizuje, nadava a pomlouva…:-( vlastne se tu fandi asi tak z 20%…:-( zbytek casu se tu rozebira osobnost soutezicich a hledaj se veci, do kterych se da co nejlepe rejt…:-) nerikam, ze se sam nepridam nekdy, ale tak to vidim ja… a abych tady citoval zdejsi rozumbrady „to je muj nazor, jen muj a muj, a i kdyby mi ho nekdo vyvratil, stejne mam pravdu!“ :D

312
sali
Reagovat

307 – Len aby si bol aspoň trochu istý, keď hovoríš že „vypadá, že tomu rozumí“ – dobre hovoríš, keďže o mne nevieš viac než odtiaľto. :-))

Prvý stupeň klavír (tzn. myslím vtedy to bolo 9 rokov aj s prípravným ročníkom). Ohromne ma to bavilo prvý rok, kým sme sa nepresťahovali z východného na stredné Slovensko, kde došlo hneď na začiatku k istému zvratu (nechcem popisovať) a chuť sa zrazu otočila na nechuť. Keby sme ostali „vtedy na východe“, som presvedčený, že by som mal hudbu za POVOLANIE a možno aj za KARIĚRU. :-))

Moj hudobný sluch považujem vtedy dávno za výborný, teraz už iba za dobrý, keďže ho už dávno necvičím.

313
Nofux
Reagovat

312 – Zdravím kolegu klavíristu :)) já mám za sebou dva stupně, tzn. 7+4 roků :) Málem jsem se tomu věnoval „profesionálně“, ale nakonec zvítězila moje druhá vášeň a to programování :D

314
yeey
Reagovat

312 tak ja hned poznal ze ses odbornik – a to minimalne vetsi nez RAINMAN prosim pekne;-))) :-DDDD

nicmene zajimavy vztahovat uspesnost v hudebnim byznyse ke geograficke poloze :D:D pani Bagova emigrovala do Topolčan… no ja bych timto ceskym rodicum, kteri maji pocit, ze by z jejich ditete mohl byt nejaky extra zpevak, doporucoval migraci do Moravskoslezskeho kraje nebo Plzne, pokud chcou mit spis nejakyho muzikanta a ne viteze ve Slavicich….:D Tak tohle mi silne pripomina pasaz z Cimrmanu, kdy se Jara Cimrman snazil presvedcit Frantiska Josefa II, aby v roce 1900 bud odstoupil nebo zemrel, aby se to detem ve skole lepe ucilo :D:D

315
Viq
Reagovat

301 – Ale na Ukrajině přece nelezou po stromech, že by někdo musel prchnout za zpěvem do ČS. Ukrajina je velká země, která jde a půjde nahoru, a je tam hned několik měst velikostí a bohatstvím srovnatelných s Prahou. Do Ruska blízko, a to je ještě další level. Uspět na Ukrajině je 10x větší cíl, než uspět v ČS. Tady jde asi spíš o to, že na Ukrajině je větší konkurence a tamní Michal David už má v muzikálech plno :-)
Protože Ivanna je kvalitní interpretka, ale asi „nic jakože převratného“.

316
yeey
Reagovat

315 vubec nechapes a ani nechces chapat, co sem mel na mysli…

317
yeey
Reagovat

a tvoje predstava o Ukrajine je ponekud zkreslena, ale to uz je z jinyho soudku

318
Viq
Reagovat

316, 317 – OK.

319
sali
Reagovat

314 yeey – Správne si sa pousmial, prirodzene, že zmena GPS súradníc v tom rolu nehrala. :-)

Yeey, (v dobrom) si ma donútil trochu premýšľať o ohováraní tuto na panáčkovi. Myslím, že sme sa tomu tu nikto nevyhli. Minimálne na Bisekovi sme sa vyzúrili všetci minimálne jedným zvolaním. Ja sľubujem, že si idem odteraz dávať pozor, a ak budem chcieť niečo pomenovať, vyberiem si slová a vetné spojenia, o ktorých si viem predstaviť, že by som ich bol schopný vysloviť dotyčnému priamo do očí (to je bačovská definícia ohovárania).

Takže moje ospravedlnenie patrí:
– Dara: za uštipačné poznámky o mozgu.
– MD: za premrštený hnev nad posudkami a pôsobením.
– Bisek: za neskrývanú škodoradosť s vypadnutím.
– Všetci súťažiaci: za to, že mám tendenciu si o niektorých z vás myslieť to, čo si myslieť chcem, čím klesá celková objektivita môjho úsudku.
– Producent: za to, že ťa neustále pasujem výhradne do role čistého manipulátora a ignoranta talentu.

Mimochodom, príspevkárov typu garf a Zdenek budem brať vážne až vtedy, keď sa spolu s nami pokúsia toto prostredie kultivovať aspoň občasne, a nie jednorázovo.

Pekný deň prajem.

320
sali
Reagovat

313 – Nofux, takže si podobne ako ja zažil melódie priateľstva, koncerty (minimálne absolventský), že?
Neviem, ako Ty, ja som prototyp trémistu, vždy ak o niečo ide, spotené a studené ruky, zmrazené myslenie. Poznal si to aj Ty, či nie?

321
yeey
Reagovat

319 uz je jinde jinej clanek, ale napisu to sem, dik, sem rad ze sem te tak inspiroval…:-) ja sam se samozrejme taky nedelam, ze sem nekoho neurazil a nepomlouval (Bisek budiz zarnym prikladem) …

322
Nofux
Reagovat

320, sali – Jojo, přesně tak :) Já jsem hroznej trémista, člověk by čekal že po tolika letech a po tolika koncertech to už bude v pohodě, ale čím jsem byl starší, tím to bylo s tou trémou horší :D

323
Motýlek
Reagovat

sali – taky přeju všem krásný den! :-)
Já jsem teda zatím až tak nezhřešila, omluvit bych se mohla akorát Nikoletě, ale to zavinil Vojtek, protože původně jsem de facto chtěla svým příspěvkem kritizovat Pepu, aby zbytečně nezdůrazňoval něčí handycap, ale pak se to zvrhlo tak, že se to obrátilo proti mně a byla jsem napadena, že jí vlastně závidím, jak je pěkná.. :-))
Do budoucna nemůžu zaručit, že nenapíšu nic negativního na kohokoliv, včetně diskutérů, protože se taky nechám lehce unést a vytočit… Howgh… :-D

Přidat komentář