Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Souboj HLASu ČeskoSlovenska (18.3.), kdo dnes zazpívá (video)

18. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3797 w=420]
Dnes večer se rozběhne ta pravá bitva o nejlepší HLAS ČeskoSlovenska. Kdo má jaké šance si můžete přečíst v článku od DJ Vlada a Merťase, nyní si dopřejme malou video ochutnávku na koho se dnes večer těšit a taky představení poradců koučů.

Poradci koučů, seznamte se

Michal David si vybral Vašo Patejdla, jednoho z vůdců slovenské kapely Elán. Dara Rolins sáhla po zpěvačce Tonyi Graves, kterou zná většina čtenářů Panáčka v RS jako zpěvačku v kapele Monkey Business.

Rytmus si vybral za poradce Tomiho Popoviče. Původem Slovák odešel už v osmnácti letech zkusit své štěstí do Spojených států a jeho pěvecký sen se začal naplno rozjíždět. Spolupracoval s Backstreet Boys, Babyface nebo Michelle Williams z Destiny’s Child.




Pepovi Vojtkovi bude radit Linda Finková, známá textařka, hudební skladatelka, moderátorka a zpěvačka. Linda je i zkušenou učitelkou zpěvu, takže soutěžícím má rozhodně co nabídnout.

Souboj Hlasu ČeskoSlovenska, video

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 278
Reagovat

A jaký bude systém těch duelů?
/Hlas nesleduju, jen si občas přečtu tady článek a akorát by mě zajímal celý systém té soutěže pro osobní porovnání ;-)

2
Pattrick
Reagovat

Vždy odzpívají, a jejich kouč určí, koho pošle do live přenosů a kdo končí = )

3
Ludvík
Reagovat

Konečně souboje, na ty se z celého Hlasu těším nejvíce :D

4
DJ Vlado
Reagovat
5
yeey
Reagovat

nova dvojice znama – Michaela Husárová vs. Veronika Vrublová … co myslite? jak dopadne tohle? Osobne bych byl pro Veroniku, ale tipuju Michaelu…:( … ktera teda, pravda, taky nebyla spatna!

6
K.
Reagovat

Rytmusův tým:
Adam vs. Patrik – přání Adam 100:0, tip Adam 80:20
Anna vs. Lucie – přání Anna 80:20, tip Anna 95:5
Zaujec vs. Imrich – přání i tip Zaujec 100:0

eMDýho tým:
Ester vs. Alžběta – přání Ester 100:0, tip bohužel spíš prvoplánovější Alžběta 60:40
Kutheil vs. Hrabal – přání Petr 55:45, tip Petr 95:5
David vs. Koběrský – přání i tip David 100:0
Lucia vs. Michal – přání Michal 100:0, tip těžko říct, možná je to přání otcem myšlenky, ale Michal 55:45
Katka vs. Radka – přání obě ven, takže 50:50, tip Katka 80:20
Brunno vs. Arpád – přání Brunno 90:10, tip Brunno 80:20
Hnilica vs. Ivanna – přání Hnilica 70:30, tip: pokud by proti Hnilicovi stál kdokoli jiný, dala bych jeho 100:0, u Ivanny to ale tak jednoznačné není, Ivanna je mladá, perspektivní, zpívá moderně, Hnilica je naproti tomu starý harcovník, který se asi nemá moc kam posouvat, přesto tipuju Hnilicu 65:35

Dara:
Miloš vs. Adam – přání Miloš 60:40, tip Miloš 70:30
Dominika vs. Alan – přání Dominika 95:5, tip Dominika 90:10

Votjek:
Poula vs. Bára – přání 50:50, tip Poula 100:0
Jakub vs. Libor – přání Jakub 70:30, tip Jakub 80:20
Michaela vs. Veronika – přání Míša 100:0, tip Míša 90:10

7
yeey
Reagovat

takze Ivanna vs. Hnilica?????? wauuu…. tak to se fakt budu muset modlit za Hnilicuv predcasny konec :-((

8
yeey
Reagovat

jinak teda MD timhle zase jednou potvrdil svou demenci…

9
K.
Reagovat

8 – já si čím dál víc myslím, že do toho v dost velké míře krafe štáb, třeba mají předepsané, že v každém týmu musí být alespoň jeden souboj, který vyvolá velké diskuse a emoce…

10
yeey
Reagovat

9 – pravda…. no tenhle teda vyvola… :-) a o to vetsi, jestli teda fakt MD posle dal Ivannu… ja bych byl pro, i kdyz objektivne by si to mozna za ten vykon ve vyberu naslepo vic zaslouzil Hnilica, to ovsem neznamena ze ho Ivanna pak neprezpivala… no kazdopadne tohle bude zajimavy…

12
DJ Vlado
Reagovat

6 – můj tip/přání (ale bez čísel):

Rytmus:
Adam vs. Patrik – přání i tip Adam
Anna vs. Lucie – přání i tip Anna
Zaujec vs. Imrich – přání i tip Zaujec

eMDý:
Ester vs. Alžběta – přání Ester, tip Alžběta (bohužel)
Kutheil vs. Hrabal – přání i tip Kutheil
David vs. Koběrský – přání i tip David
Michal vs. Lucia – přání Michal, tip těžko říct
Katka vs. Radka – přání nemám, tip Katka
Brunno vs. Arpád – přání Arpád, tip Brunno
Hnilica vs. Ivanna – přání Hnilica, tip nevím

Dara:
Miloš vs. Adam – přání Miloš, tip Miloš, přestože jsem původně tipoval Adama, ale v té ukázce ho Miloš dost válcuje
Dominika vs. Alan, přání i tip Dominika

Vojtek:
Markéta vs. Bára – přání i tip Markéta
Jakub vs. Libor – přání i tip Jakub
Michaela vs. Veronika – přání i tip Míša

13
eva
Reagovat

Když se teď ukazuje, že Hnilica je v souboji s Ivannou, tak už teď zprávám, že přednost dostala holka, věřím. 12.3. ještě nikde nebylo, že je v souboji s holkou, takže ten, kdo to napsal do fóra Sillage, měl asi víc informací.

14
Zuzana
Reagovat

Jestli Jarda doopravdy vypadne, tak pro mě Michal David i celá nova definitivně končí.

15
yeey
Reagovat

14 ámen :D:D:D miluju tyhle dramaticky vylevy :D

16
T.M.
Reagovat

Do prdele….tak ona Jardu Hnilicu vyřadí soutěžící kterou nejvíc nesnáším…ta Ivanna mi od začátku neseděla, nelíbil se mi její způsob zpěvu a ještě mi přijde šíleně nesympatická! Proč ji proboha dal david k Hnilicovi? Co ti dva mají spolu společného? Připojuju se taky k tomu že ve chvíli kdy končí Hnilica pro mě končí i tahle show. Kdyby ho aspoň vyřadila Ester nebo nějaká jiná holka co je mi aspoň sympatická ale proč zrovna Ivanna a proč zrovna on…nic horšího si už ani nedokážu představit. Bože za co mě trestáš???!!!

17
yeey
Reagovat

16 tak to hned nedramatizujte…:-) je fakt ze uz je jasny, ze Hnilica jde proti Ivanne, takze to pravda opravdu muze byt-Ivanna de dal a Hnilica konec….. ale me treba Ivanna fakt dostala mnohem vic nez Hnilica a je jednou z mych favoritu a taky tu nestekam takovy psycha, jakoze uz nikdy nezapnu Novu apod :-)

18
Karel
Reagovat

Jestli Michal David vyřadí Hnilicu tak je u mě Michal David s prominutím a já to musím napsat totální piča a s celou soutěží tím definitivně končím a pojedu za Michalem Davidem do Prahy si to s ním vyřídit, protože tohle mu neprojde…..

19
JYX
Reagovat

Takovej fičák jakej Míša David zažije jestli Hnilicu vyhodí ještě v životě neviděl…na to do smrti nezapomene.

20
Tereza
Reagovat

Tak loni měla superstar taky skvělý rozjezd, první, druhé, třetí semifinále nabité skvělými zpěváky a muzikanty a pak to začalo…..třetí semifinále a vypadnutí Jerguše, první velká ztráta a už šla celá úroveň pořadu jenom dolů. Za chvíli nás opustil Matej Piňák, pak aby toho nebylo málo dali divokou kartu tomu průměrnému děcku Harichovi, pak předčasně vyřadili Petra Ševčíka a nakonec to místo Gunčíkové vyhrál zcela průměrný a ničím nezajímavý Adamec. Letos má soutěž taky skvělý rozjezd ale už po tom jak to nakonec dopadlo loni jsem si iluze o tom že by to letos mohlo dopadnout nějak jinak nedělala…..a už je to tady. Hnilica bude vyřazen na úkor Bagové, která má pro mě osobně hrozně nepříjemnou barvu hlasu a jako typ mi taky vůbec nesedí. Takže letos to celé krachne ještě dřív než loni….ale vyřazení Jardy to bude bohužel daleko větší hřebíček do rakve než loni vyřazení Jerguše….od té chvíle už bude po všem, prostě se na to už dál dívat nedokážu ani kdyby mě přivázali ke křeslu….je mi líto nepůjde to. Nova nás vždycky skvěle naladí slibným začátkem aby nás nakonec vrátila zpátky do tvrdé reality a uzemnila nás tím nejhorším způsobem, vezme nám všechny iluze a ukáže nám jak se profesionálně přeměňuje vyníkající soutěž na prachobyčejnou frašku. Důvod toho celého mi sice dost silně uniká, ale nemůžeme asi pochopit všechno……

21
Nofux
Reagovat

18 – Třeba Jarda svůj souboj totálně pomrvil? :) Nedělej ukvapené závěry. Navíc si nemyslim, že veškerá rozhodnutí jsou jen podle koučů ale velkou roli v tom určitě hraje i produkce.

22
Nofux
Reagovat

20 – Z toho jak loni hlasovali diváci viníš Novu? :)

23
Ája
Reagovat

a ono už je jasné, že Hnilicu vyřadí? nebo je to jen „jedna paní povídala“? já bych se nechala překvapit, už v minulosti bylo spousty takovýchto zaručených informací, které se nepotvrdily…

24
yeey
Reagovat

21 presne tak, nemyslim, ze by ho zas David vyhodil pro nic za nic (JESTLI ho vyhodil-podotykam, ze to nikdo jiste nevime, i kdyz by to odpovidalo tomu „ze David dal prednost naky holce“ … v pripade Ivanny je tu navic i opravdova realna sance, protoze zpiva taky skvele, ale to je porad jen teorie)… kazdopadne, nakej duvod by k tomu mit musel, no treba byla Ivanna vazne lepsi! kez by to vysilali uz dneska (jakoze nebudou vysilat), abysme byli usetreni techto debat :-)

25
Petr Ševčík
Reagovat

Jestli je to pravda s tím Hnilicem, tak by si měl David pořídit ochranku.

26
Petr Ševčík
Reagovat

Myslíte že je možné že by za vyřazení Hnilici mohl někdo Michala Davida zavraždit?

27
yeey
Reagovat

26 – prisel bych na 1000 lepsich duvod proc Davida zavradit :D

28
eva
Reagovat

Jestli je to pravda, nějaký důvod MD zřejmě měl. Spíš nechápu, proč dal do dvojice právě tyhle dva?

29
Ája
Reagovat

27 – vidím to stejně rybízku :-D

30
yeey
Reagovat

29 – to sem rad :D spravna otazka totiz neni jesi ho za tohle nekdo zabije….:D otazka je, proc uz davno neni mrtvej?!?! :D

31
Petr Ševčík
Reagovat

Tak ho zabijem co vy na to? Třeba za to dostanem národní vyznamenání. A my mu pak s Flow Of Voices zazpíváme na pohřbu a pořádně jeho smrt oslavíme. Doufám že Jarda Hnilica odkryje víko rakve a ještě mu za to vyřazení flusne do ksichtu.

32
Mirek
Reagovat

Já tomu věřím že Michal David Hnilicu vyřadí, protože Michal David to je nepřítel dobré hudby číslo 1. Jarda udělal chybu že šel k němu, kdyby šel k Pepovi, tak celou soutěž možná vyhraje. Takhle vyletí ještě než lidi přijdou ke slovu. Ale kdo to mohl tušit že je Michal David až takovejhle magor, to by nenapadlo ani mě a to jsem si o jeho inteligenci nikdy valné iluze nedělal……

33
mila
Reagovat

ja nejak nechapu system tehle souteze.. to se budou vyrazovat jen lidi uvnitr tymu? To pak je tedy nejlepsi byt v nejslabsim tymu, ne? Nebo se pletu? Jinak- souboj Hnilica Bagova nesu docela nelibe, Bagova mi prijde strasne krecovita a jeji vystoupeni bylo mistama dost falesne. Rozhodne mne to neprimelo pustit si to znovu, kdezto Hnilicovo pojeti Fire jsem si pustila uz minimalne dvacetkrat a vzdy mne to nakopne..

34
Mirek
Reagovat

33:To jsem na tom stejně, Bagová byla křečovitá a falešná, navíc na mě působí jako namyšlená kravka….pokud ho opravdu vyřadí tak se proti ní ale stejně strhne taková vlna nenávisti, že se v soutěži moc dlouho neohřeje.

35
yeey
Reagovat

ach jo me je ty Ivanny dopredu lito :-(

36
Radek
Reagovat

Tak Jarda opravdu vypadl a dál postoupila Ivanna Bagová. Je mi to moc líto….

37
Ája
Reagovat

30 – jeho blyštivé sako, červené kalhoty a enormní ego ho ochrání před vším :-D

38
yeey
Reagovat

oprava -mně :-)

39
Dexter
Reagovat

Tak tohle bude větší bouře na vsi než vyřazení Ševčíka před branami semifinále v první česko slovenské superstar. Popravdě si ani nechci domýšlet jak drtivý a rozsáhlý dopad může tohle celé mít….

40
yeey
Reagovat

39 – Petr si to zasloužil,tak třeba i Hnilica…:-) ja bych pockal a delal zavery, az to pobezi :-) … sakra, s tim tu asi neuspeju :D no mame namet k diskuzi na 2,3 tydny :D

41
mila
Reagovat

32 – souhlasim s nazorem, ze Hnilica mel jit radeji k Pepovi. Michal David je popikar a ted i muzikalovy skladatel a rozhodne mu je blizsi vzhled a zpev Bagove nez poctivy rocker Hnilica…

42
JYX
Reagovat

Ivanna bude muset chodit kanálama a z Davida zbyde už jen popel v urně na Olšanech.

43
eva
Reagovat

To MD vážně nepochopil, jak Hnilica lidi zaujme? Před soutěží jsem si o něm žádné iluze nedělala, ale teď mám o jeho IQ ještě horší mínění.

44
Ája
Reagovat

40 – v tom názoru tě podporuju, kdoví, jak to všechno je…ale ať už to dopadne jakkoliv, můj názor na Davida se rozhodně nezmění :-P

45
Jana
Reagovat

David vyhodí Hnilicu a hlavně že proti sobě postaví Katku Petráňovou a Radku Křižanovou. To nemohl jednu z nich prohodit s Hnilicem a Ivannou? Chápete tohle někdo? Ten člověk nemůže mít v hlavě mozek, jinak by neudělal takovouhle pí*ovinu.

46
mila
Reagovat

treba mu to, co bude zpivat, nesedlo, tezko dopredu soudit… vetsina z nas ho zna jen z te jedne pisne, co bravurne predvedl v minulem kole

47
eva
Reagovat

32 – souhlasím, byla to jeho velká chyba.

48
Prochor
Reagovat

Když jsem vykřikoval že Ivanna vyhraje tak to byla samozřejmě sranda a provokace – i když se mi zpěv Ivanny dost líbí. Ale dneska pravděpodobně proti Hnilicovi bohužel nemá šanci a vypadne jako jedna z prvních. Nechápu proč nesoupeří s nějakou podobnou zpěvačkou.

49
eva
Reagovat

Myslela jsem, že v soubojích se vybírají trochu podobné dvojice. Pokud MD vybral skladbu, která seděla Bagové, tak věřím, že byl Hnilica slabší. Chtěla bych jí slyšet v pořádném rocku.

50
yeey
Reagovat

44 tak tak…. ja budu vlastne i vyjimecne rad za Daviduv kiks (pokud to vubec bude kiks), protoze Ivanna me absolutne dostala, az sem se sam divil s tou Beyonce atd… tak podte vsichni do me! :D

51
Jonatána
Reagovat

Na Hlas se díváme a musím říct, že na souboješ se fakt těším. Jdu si honem nachystat prkno a žehličku a jsem děsně zvědavá.

52
eva
Reagovat

Vojtek se mi líbí čím dál víc, úplně jsem na něj změnila během soutěže mínění :-)

53
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Fakt se mi ten duet HODNĚ líbil…

54
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Michal D. má kupodivu krásnou kravatu…

55
milo
Reagovat

Markéta byla jasná, fakt je víc odhodlaná a byla víc slyšet.

56
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Upřímně doufám v postup Adama…

57
Caroline
Reagovat

Markéta je mi ale krajně nesympatická, nepřála jsem jí íto…

58
desiree
Reagovat

jo pulíčková byla lepší, ale je mi děsně nesympatická a to ji vůbec neznám

59
libena
Reagovat

tak mě se teda rozhodně líbí víc miloš…

60
Ája
Reagovat

pavlovčin se mi vůbec nelíbí, doufám, že postoupí ten druhý

61
Honzad
Reagovat

Miloš o třídu lepší, alespoň pro mě!

62
Nofux
Reagovat

Miloš je imho mnohem lepší

63
Ludvík
Reagovat

MILOŠ byl lepší

64
milo
Reagovat

Mohl by postoupit Miloš, i když to není jeho styl, tak mu to i sedne. Písnička je dost ohraná a originál se mi nelíbí, jako i u jiných mainstreamových songů se mi víc libíla verze z Glee od Lei Michele.

65
Ludvík
Reagovat

64 jo verze z Glee je nejlepší

66
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zde fandím jasně Patrikovi…

67
Nofux
Reagovat

Zatim jsem úplně spokojenej :)

68
Pattrick
Reagovat

No ještě že ten Miloš!!! Jináč já mám withou you rád od Boyce Avenue.. tady http://www.youtube.com/watch?v=Z3C83KdIljo

69
Pattrick
Reagovat

Ale Glee verze se taky povedla.. Když tu padla :D

70
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

69 – co je to glee verze?

71
Nofux
Reagovat

¨70 – verze ze seriálu Glee

72
Pattrick
Reagovat

Kalina.. tady je glee verze http://www.youtube.com/watch?v=oWnzBH1Ytew

73
Pattrick
Reagovat

No, tak ten Patrik nic moc, ten druhej je lepší. Patrik je takovej typ do muzikálu.

74
libena
Reagovat

patrik je rozhodně horší! nevím co si za tóny schovával do souboje a neukázal na zkoušce …

75
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Patrika je fakt škoda, byl to asi nejsympatičtější soutěžící…

76
Ludvík
Reagovat

Zatím spokojenost…

77
Ája
Reagovat

zajímalo by mě, kam outfity váženého MD můžou až zajít :-O

78
Honzad
Reagovat

Pan kolotočář je vážně vrchol nevkusu… ať udělá cokoliv!

79
Nofux
Reagovat

77 – No taky zírám :D …

80
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

79 – ta kravata je ale skvělá…

81
Honzad
Reagovat

A ten výběr písničky.. :O

82
Ludvík
Reagovat

Vybral jim dost blblou písničku

83
libena
Reagovat

ester – to je tragédie! písnička nesedí ani jedné. a ta angličtina je taky síla!

84
milo
Reagovat

písnička nesedí ani jedné, obě se snaží tu druhou přezpívat a nezní to dobře…

85
Ludvík
Reagovat

To bylo špatné u obou :-D

86
Nofux
Reagovat

Tak tohle bylo hrozný :D

87
eva
Reagovat

MD vybral písničku, která nesedla ani jedné, už vidím, jak u něj ty souboje budou vypadat :-(

88
Ludvík
Reagovat

MD ukazal že tam nemá koučovat :-)

89
Honzad
Reagovat

Na tom je nejsmutnější to, že právě u něj je velká část opravdu skvělých zpěváků…

90
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Pokud neseděla oběma, tak to imho pro duel vůbec nevadí… Průser by byl, kdyby byla jedna zvýhodněna…

91
libena
Reagovat

no chválit tolik teda nemuseli (hlavně pepa) – ale asi to odkoukali v americkým voicu, protože tam taky (aspoň loni, letos je to trochu lepší) chválili úplně všechno :-(

92
Honzad
Reagovat

Nepříliš známá skupina Kings of Leon? :-O Co to na té Nově hulí? :-/

93
Ludvík
Reagovat

92 :-D

94
Nofux
Reagovat

92 – Taky jsem si říkal WTF? :D ale třeba jsme divný my :) ..

95
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Jacky – image vesnického burana r. 95… :-(

96
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

92 – tak já jsem o ní taky nikdy neslyšel…. :-)

97
koc
Reagovat

Leoskovi to docela jde

98
milo
Reagovat

Honzad (92) Spíš co hulí Bouček, když píše scénáře.

99
Pattrick
Reagovat

Tady to je prostě jednoznačné!! „džeky“ :D

100
libena
Reagovat

kluci jsou dobrý!!

101
Ludvík
Reagovat

97 taky si říkám

102
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

99 – snad ne…

103
pimpa
Reagovat

Libor je bohužel falešný. Hároš byl rozhodně lepší.

104
Nofux
Reagovat

Tady bych byl radši za postup Libora, ale asi to bude Jacky :/ …

105
Ája
Reagovat

tohle se mi líbilo, ale pro mě lepší „Geňa zamlada“ aneb Jackie :-D

106
milo
Reagovat

za mě Libor. Dara to vystihla..

107
Ludvík
Reagovat

Toho jackyho nechcu ať postoupí

108
Pattrick
Reagovat

Ten druhej mečel, nešlo mi to do uší!

109
Ludvík
Reagovat

chjo… ten ne

110
jenkaa
Reagovat

Libor nechtel moc tlacit na pilu, ale mel, v tom chraplaku vynikl vic, skoda

111
koc
Reagovat

dzaky je nejak mimo .. on asi nevi co se v Fukusime stalo :O

112
RAINMAN
Reagovat

Libor byl falešnej jak prase. Ten druhej je dobrej.

113
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

109 – bohužel… Přijde mi, že by z fleku zapadl do skupiny Brutus… :-(((

114
pimpa
Reagovat

Ta emopanda je děsná! :-)

115
pimpa
Reagovat

110 No, taky bych řekla.

116
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dominika je nějaká arogantní husička… Co si myslí…???

117
Ludvík
Reagovat

Doufám v postup Dominiky…

118
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Dominika – s takovýma tlustýma nohama krátkou sukni???

119
mila
Reagovat

no na mne pusobi arogantne spis ten chlapec emo

120
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tuscany je imho asi milionkrát zajímavější než Dominika, budou s ním kontraverze…

121
Pattrick
Reagovat

No nic, havran může jít dal obchodovat, si myslí že ten vysokej ton je úžasnej, ale tahá to jak sviň.

122
Nofux
Reagovat

Snad postoupí Dominika, emopandu bych už znova vidět a hlavně slyšet fakt nemusel …..

123
desiree
Reagovat

dominika má sice tlustý nohy, ale ty nejsou slyšet, emopanda vyje jak šakal se zánětem hrtanu

124
libena
Reagovat

119 – jasně!
dominika ho válcuje

125
Ája
Reagovat

emo aneb enormně mastná ofina :-)

126
mila
Reagovat

je legracni jak se ti dva nemusej, ale dava to te pisni naboj a atmosferu a neni to tak spatne

127
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

119 – a co arogantního emopanda řekl? Narozdíl od té prasničky….

128
Michal V.
Reagovat

ehm emo je dost prisernej

129
Ludvík
Reagovat

Dominika je super :-D

130
mila
Reagovat

127 – to se tykalo spis vzhledu, na mne tihle emo tipci takhle pusobi a tenhle enorme

131
romantička
Reagovat

koukám, druhej šeps se nekoná

132
kanárek
Reagovat

ten konec se mi líbil u obou. docela ráda bych viděla tu jejich zkoušku, protože emík mluvil fakt pouze kladně a smířlivě…

133
kanárek
Reagovat

131- tobě tam kolegyně nepustili reklamu před rozhodnutím?

134
Hombre
Reagovat

Kalino, zase myslíš guľami. Jako bukvatir se věnuj hadříkům a zpěv neřeš (to je za tu „prasničku“, která se tady nemůže bránit). Jsi buran.

135
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

134 – když může arogantní a urážlivé výroky šířit, tak je musí i umět přijmout…n Mně se navíc nelíbí ani její zpěv a Tuscany se mi jako kluk vůbec nelíbí, jen mi přijde jako zajímavější /násobně/ typ do showbyznysu…

136
romantička
Reagovat

kanárečku, já nejsem žádná naifka co se těch techtlí mechtlí kolem děje, ale tohle prostě nejde –
to by musel mít na tričku logo výrobce těch šminek, pak možná….

137
Ludvík
Reagovat

Ještě že tak :-D

138
Caroline
Reagovat

To tady nikomu nepřipadám, že Dominika je namyšlená arogantní k—a?

139
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Juraj je asi favorit, ale mě nezaujal totálně ničím… Tengely zajímavější… :-)

140
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

138 – mně, psal jsem to hned…

141
Hombre
Reagovat

135 – To je sice fajn, ale urážet je tady přece nemusíme, ne? Mě při pohledu na Toskána lehce děsí představa, že tak bude vypadat za pár let můj syn, ale je to jeho vkus. Dominika pro mě taky není přitažlivá, ale „tohle je Hlas“, nikoliv „lýtko Československa“

142
kanárek
Reagovat

Už má zas TO na hlavě! Šmouložebrácká hnusota. Jak se chlapi můžou dobrovolně takhle hyzdit.

143
mila
Reagovat

vim bych to prala Imrovi

144
Ludvík
Reagovat

138 Mě je jedno jaká Dominika je důležitý je zpěv když už to je ten Hlas :-)

145
desiree
Reagovat

142, TO nosej asi kdyby je chytil náhlý průjem aby měli kam..

146
milo
Reagovat

uff, ještěže ten exot nepoustoupil, to bych musel přepínat.
Imrich se podkopal už tou opicí na zkoušce. Doufám, že postoupí Juraj, už kvůli loňsku.

147
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Zauejec = nuda, Imrich – zajímavý interpret… Bude kontraverzní…

148
mila
Reagovat

oba jsou dobri, ale Imrovi to sedi lip, zda se mi

149
koc
Reagovat

strihac musel bejt na tripu .. jinak si ten podivnej strih nedovedu vysvetlit

150
dolores
Reagovat

zatial sa absolutne zhodujem s vyberom poroty. dokonca som preglgla aj vyradenie adama pavlovcina, ktory ma nadchol nadhernou farbou hlasu, ale zial nespieval v pohode a uvolnene, tak ako jeho partner milos, hoci ten nemal az taku peknu farbu. to bol asi pre mna zatial najvyrovnanejsi duel. ostatni, co vypadli, ani nestoja zato, aby som ich lutovala, naopak ti, co postupili, si to plne zasluzili, aj ked ako solisti bodovali predtym menej

151
libena
Reagovat

fakt jim to sedlo oběma! zaujec je slušňák, ale sympatičtější…

152
romantička
Reagovat

desiree
máš jistě na mysli dušení průjem – páč bůhvíco má pod kalhotama

153
Pattrick
Reagovat

Mně se líbil víc ten v tom červeném = )

154
dolores
Reagovat

pre mna lespi zaujec

155
pimpa
Reagovat

V životě bych neřekla, že mě ten Imrich zaujal víc! Ale postoupí určitě soupeř. Ten mi ale přijde hodně namyšlený.

156
whiskeygirl
Reagovat

Já fandím Imrichovi, je to lepší exot :)

157
Beruška bez teček
Reagovat

Ja si nemuzu pomoc, ale mne to prijde zatim desne slabe. Nic co by me zvedlo ze zidle, tak nejak to kolem me plyne….bezvyrazne…..skoda

158
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Juraj mi přijde jako fakt „pan učitel z lidušky“, Imrich mnohem zajímavější…

159
mila
Reagovat

Imro vypada jak Labus zamlada.. a byl lepsi..

160
desiree
Reagovat

zaujec zdá se mi nafoukanej až na půdu

161
jenkaa
Reagovat

Bylo mi lito Imra, musel to vedet uz predem……..ale dobre bylo Ďurovi receno, ze by mel trosku v ramci vystoupeni projevit vic empatie a nebyt tak namachrovany, i kdyz na to treba ma……Imro mi bavil

162
whiskeygirl
Reagovat

157 je to slabsi od zacatku. Sledovala jsem par dilu v usa a to ma uplne jine grady..jsme hold male zeme na velke hlasy…asi :)

163
dolores
Reagovat

jurajovi vobec nefandim zatial, ale je lepsi ako imro, hoci ten zaujal ako exot, ale co z toho, ked to bolo menej muzikantsky kvalitne.

164
Pattrick
Reagovat

Je to slabé, to bezdebat, ale co chceme tady v čr/sr :/

165
dolores
Reagovat

162 – musime brat co mame, nic ine nam neostava :)))

166
Beruška bez teček
Reagovat

162 – jj americkou verzi jsem si poustela a bradu jsem pak sbirala na zemi. Ale tak nejak jsem cekala, ze v techto kolech nebudou zpivat falesne (jsou preci prezentovani jako neamateri) a ze budou schopni dat do zpevu nejake emoce.

167
Pattrick
Reagovat

Tentokrát bych vzal tu v té fialové bundě : ))

168
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

163 – v showbyznysu není muzikantská kvalita posvátná kráva…

169
mila
Reagovat

no holky docela prekvapily, jsou dobre obe a dobry vyber pisnicky, sedi jim obema

170
pimpa
Reagovat

Když holky zpívaly spolu, krásně jim to ladilo! Každá sama to zas taková sláva nebyla.

171
libena
Reagovat

166 – americká druhá řada – např. battle jesseho s anthonym!! bomba!! nebo sera a geoff! wau

172
RAINMAN
Reagovat

Ne Rihana, ale Ríjána.

173
whiskeygirl
Reagovat

165 jasne, ja si nestezuji :)) aspon neni nuda v nedeli vecer

174
Ludvík
Reagovat

172 to máš to stejné jako madonna taky nikdo neříká madana :-D

175
dolores
Reagovat

u tych dievcat je to tazke, ale u mna asi lepsia radka

176
Merťas
Reagovat

Katka Petráňová hodně překvapila. Doufám, že si jí MDý vybere.

177
Ludvík
Reagovat

Jinak u holet byla ta v tom fialovém.

178
whiskeygirl
Reagovat

175 u mne taky Radka

179
Beruška bez teček
Reagovat

165 – ja toho nechci moc ale alespon par fakt dobrych by tam mohlo byt. Proboha, vzdyt vetsina z nich se zpevem uz davno zivi nebo se o to alespon pokousi. A pritom ta vystoupene leckdy pusobi jako besidka v lidusce

180
RAINMAN
Reagovat

174: „Mdouna“

181
mila
Reagovat

pro mne jasne Radka

182
Ludvík
Reagovat

180 no jo no:-D

183
dolores
Reagovat

168 – ale na zaciatku kariery musi byt aspon nieco z toho. nejaky muzikantsky zaklad. az potom sa moze hrat na exota, ked ukaze nejaky kumst. tym nechcem povedat, ze mi je zaujec sympaticky.

184
jenkaa
Reagovat

Beruska, zas to neprehanej. 30 dalsich prispevku o tom, jak je to na prd……..proste, kdo to bude cist:-)))

185
whiskeygirl
Reagovat

Tomu Davidivi fakt hrabe…. tady se mi libi oba :(

186
Beruška bez teček
Reagovat

184 – to byla jen reakce na reakci „co jako cekam“ :-)

187
dolores
Reagovat

MD s ostrym hlasom si vybral Katku s ostrym hlasom. vrana k vrane :)

188
libena
Reagovat

185 – jj, škoda bude každého z nich

189
Ája
Reagovat

tak tihle se mi líbí oba, škoda…

190
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ten ve fialovém se při nástupu křižoval, nebo jsem špatně viděl?

191
RAINMAN
Reagovat

Ten fialovej je falešnej jak Brno!

192
kanárek
Reagovat

190- proč ne?

193
mila
Reagovat

Kutheíl bohuzel o dve tridy lepsi… neni mi sympaticky, ale zpivat umi, to jo

194
libena
Reagovat

chjo hrabal to bohužel kazí, je strašně nervózní no a kutheil je jasně lepší

195
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

192 – to je u mě skoro fatální minus, neuskutečně to ubírá mých sympatií…

196
jenkaa
Reagovat

au, je falesny. Ma asi tremu……..videla jsem dobre, ceka ho tam v zakulisi ta hezka holka z Ulice?

197
Ája
Reagovat

kutheil daleko lepší, ale vadí mi jeho až moc suverénní projev

198
Merťas
Reagovat

Martin zpívá strašně falešně !!! Ač favorit opět sebevědomí až na půdu tak Martin dál prostě jít nemůže !!!!!!

199
kanárek
Reagovat

191 Chudák se nechytá a nechytá!

200
okkvp
Reagovat

Mohl by mi někdo vysvětlit, proč jim vybírají samé víceméně solidně nepřezpívatelné písničky? Teď u Queen se Freddie určitě vyhrabal z hrobu a táhne na Prahu s kulometem

201
pimpa
Reagovat

Mně se nelíbil ani jeden. Martin byl falešný a Petr zapomínal zpívat!

202
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

200 – já bych byl tvrdší, na smíšený duet bych nasadil Barcelonu a Fantoma v opeře a to by se vidělo kdo je kdo…

203
whiskeygirl
Reagovat

196 ze by segra ? :)

204
okkvp
Reagovat

ad 200 – (ne všechny, ale při zběžném poslechu večera to tak na mě působí)

205
Merťas
Reagovat

200 – Dobře kolegyně !!!! :)))

206
RAINMAN
Reagovat

Jaký je rozdíl mezi expresivitou a projevem, Michale Davide???

207
dolores
Reagovat

toto nebol vyrovnany suboj, silny spevak dostal slabuckeho supera. na rozdiel od ostatnych, kde boli obidvaja priblizne rovanko silni, je to trochu aj nespravodlive. Kutheil mal dostat silnejsieho supera

208
mila
Reagovat

s Kutheilem mam stejny problem jako s Poulickovou, jsou to oba profici a ikdyz jim to zpiva vyborne, pro mne tam chybi takovy ten moment prijemneho prekvapeni, ktery jsem zazila u Hnilici a Anicky

209
Michal V.
Reagovat

tak okkvp tvuj postreh ohledne Freddieho tahnouciho na Prahu je vyjimecne trefny :-)

takhle mi zkazit oblibenou pisen….

210
Merťas
Reagovat

206 – To by mě taky zajímalo.

211
jenkaa
Reagovat

203:-) dik, to mi uteklo:-) mimochodem ona je opravdu krasna…….
A vitez opravdu hodne machal rukama, v jednu chvili jsem myslela, ze prepadne dozadu a vypadalo to jak scena z Pelisku, kdy tancila Holubova s Duskem. Vojta je proste sikovnej :-)))

212
RAINMAN
Reagovat

210: :-D

213
Ludvík
Reagovat

Holky mají těžkou písničku Adele se nedá zazpívat

214
Pattrick
Reagovat

Proč dvě takové dají proti sobě :/ To mě deptá aj v americké verzi !

215
whiskeygirl
Reagovat

Tak toto bude masakr !!!!!

216
Ludvík
Reagovat

214 se snaží dát 2 stejně silné proti sobě i když je to nefér

217
VLT
Reagovat

A jak jinak by získali drama, kdyby proti sobě nešly dvojice, u kterých bychom chtěli postup obou?

218
libena
Reagovat

213 – jo dá, zas to tak nehroťme
ale tady bude škoda každé z nich

219
Ludvík
Reagovat

Myslím nefér jakože si final zalslouzi obě a Rytmus ten to umí…

220
libena
Reagovat

nápad s kytarama byl bezvadnej!

221
whiskeygirl
Reagovat

nejlepší duet večera …

222
milo
Reagovat

TOUCHDOWN!

223
kanárek
Reagovat

Borky!!!

224
mila
Reagovat

chvilema jim ty kytary dohromady nejak neladily, ale jinak dobry

225
Prochor
Reagovat

To bylo super. Škoda že jedna vypadne.

226
pimpa
Reagovat

Ta silná byla, podle mě, lepší. Ale Rytmus si zbytečně vystřílel munici, tím, že je dal k sobě, u něj mě ovšem pitomá rozhodnutí nepřekvapují.

227
RAINMAN
Reagovat

Lucie je pod tónem, a malinko falešná. Anna je hodně dobrá.

228
okkvp
Reagovat

tak tyhle holky zachovat obě … jediné co mi dnes opravdu zaujalo, co se mi líbilo a budu si pamatovat.

229
jenkaa
Reagovat

Asi Anicka, protoze i mela vic prostoru………..nic mene obe dobre moc a Rytmus asi vi co dela…

230
Ája
Reagovat

obě výborný, sakra, není v pravidlech nějaký zvrat, že by se třeba vrátil vypadnuvší?

231
Beruška bez teček
Reagovat

Jo, dobry, dost dobry…konecne nekdo :-)

232
RAINMAN
Reagovat

Přitom v medailonku to Anna zpívala docela blbě.

233
libena
Reagovat

tak anička už nebude muset upratovať :-))

234
dolores
Reagovat

som rada, ze ide anna !

235
Pattrick
Reagovat

Dalo se to čekat, ale ta holka mi nesedí svým projevem, prostě nesympatická ..

236
pimpa
Reagovat

Anča je taková hrozně studená. Žádná radost z ní nejde. Tatínek byl mnohem srdečnější.

237
Beruška bez teček
Reagovat

Jinak Petr Kutheil je mne sympaticky asi tak jako Noid, tedy vubec. Kdyz se rozdavala pokora tak stal potreti ve fronte na sebevedomi.

238
dolores
Reagovat

anna je snad jedina z mojich konov, co vyrazne presvedcila aj v prvom kole, aj dnes

239
Prochor
Reagovat

Rytmus nejen že je postavil proti sobě ale druhá pitomina byla že ještě vyhodil podle mně tu lepší.

240
mila
Reagovat

nejak se mi vic libila ta uvodni kola, tohle je docela nuda.. z celeho vecera nejlepsi prvni a posledni cislo a to je dost malo

241
mk
Reagovat

Andula by převálcovala kohokoli… ta druhá se mi líbila jen v refrénu.

242
milo
Reagovat

Tak souboje jsou pro mě mnohem zajímavější a lépe provedené než´výběry na slepo. Snad bude vzestupná tendence pořadu pokračovat.

243
Nofux
Reagovat

Poslední souboj byl fakt super a imho po právu postoupila Anička (i když v tom sále na živo mi zněla líp).

A podle ukázek je jasné, že příště uvidíme souboj Hnilica vs. Bagová

244
Beruška bez teček
Reagovat

Skoda Lucie. Anicka je dobra, jen mne prijde, ze nema takovou radost ze zpivani jak bych ocekavala

245
dolores
Reagovat

236 – pimpa, radost tam je, len je skryta. hovori sa tomu, ze treba vediet citat aj medzi riadkami :)) mne nepride anna studena, naopak je dost krehka, ale hlavne je velmi nenapadna a zaroven je v nej velky talnet. takato kombinacia sa mi paci :)

246
Martin
Reagovat

Na Annu použili auto-tune…slyšel to někdo jinej než já?!

247
mila
Reagovat

Nofux – asi je to v sale slyset jinak a mnohdy lepe, nez to mame pak my z televize… to by taky vysvetlovalo nektere reakce kouicu, kdyz se otocili vsichni a mne to neuchvatilo, jako treba v pripade Bagove

248
sali
Reagovat

246 – čo technicky znamená autotune?

250
Stepan
Reagovat

Jsem neznalec, tu písničku od Adele jsem slyšel prvně až na „castingu“ a teprve potom originál, ale originál se mi na rozdíl od tohohle vystoupení zas tak nelíbil. A to mám od Adele rád Chasing Pavements.
Při vystoupení Lucky a Anny jsem měl husí kůži snad po celé vystoupení a podle mě byla Lucka trochu lepší, ale Anna je fakt dobře doplňovala. Škoda jejich vzájemného duelu

251
Scalex
Reagovat

246 – pustil jsem si to teď 2x za sebou ze záznamu. Nejenže tam není ani u jedné holky auto-tune, ale v první fázi (než se přidala kapela) nebyl dokonce ani naefektovaný zpěv (chorus, delay), čímž se u Výběru naslepo moc nešetřilo. Až když se přidá kapela, tak se holkám dá do hlasu lehounké echo, aby se to s podkladem dobře pojilo. Ale žádný umělý zásah do intonace.

252
yeey
Reagovat

Tak mně se líbilo, jak už tu někdo psal, nejvíc první a poslední vystoupení….. I ta Bára překvapila, ale Markéta byla samozřejmě lepší… ale jako jedny z mála měly grády! … no a Anička s Luckou byly samozřejmě fantastický!!!

jinak mě nic extra nezaujalo…a mimochodem ten Kutheil je úděsnej! byl sem rád, že mu to dal David sežrat, protože to co tam předváděl, bylo fakt na pěst… Posbíral ty nejprázdnější rockový gesta a pěkně jak je přehrával, jak je zvyklej z muzikálu… zpívá možná dobře, ale (abych citoval Osvaldovou) ten „balast“ – to je teda něco! :-! :D sice postoupil spravedlivě, ale toho, co zpíval s ním mi teda bylo až líto vedle něj…..

253
Jackolo
Reagovat

Kompletní rekapitulace pro všechny, kdo si chtějí dnešní výkony ještě jednou zopakovat: hlasceskoslovenska.net/clanek/101-hlas_ceskoslovenska_6_dil_rytmusuv_tym_je_na_koni

Máte je tam pěkně všechny pohromadě.

254
Ája
Reagovat

252 – Kutheilův projev na pódiu byl úděsnej, potřeboval by trochu srazit sebevědomí, protože zas taková hvězda to není

255
sali
Reagovat

251 – Asi som včerajší… Márne hľadám kompletné vystúpenie Anna – Lucka na webe. Prosím, zverejni link.

Ďakujem.

256
Scalex
Reagovat

251 – tak já jsem si to pouštěl z vlastního záznamu, ale jinak jsou videa třeba v tomto článku: http://tn.nova.cz/zpravy/film/v-hlasu-ceskoslovenska-zacal-tvrdy-boj-podivejte-se-co-vas-vecer-ceka.html

257
Scalex
Reagovat

Oprava, mělo být 255

258
Viq
Reagovat

Jestli Anna nevyhraje tuhle soutěž, svět je zbláznil.
Je o minimálně o level výš (spíš o 2). A jak jsem měl podle ukázek obavy, tady už není o co.

259
K.
Reagovat

Ester vs. Alžběta – pro mě velké zklamání, obě byly špatné, ale musím uznat, že Alžběta byla o chlup lepší
Libor vs. Jakub – Libor se nedal poslouchat, Jakub celkem ok
Dominika vs. Alan – Dominika o třídu lepší, celkově jako číslo docela fajn
Juraj vs. Imrich – Imrich podle očekávání slabej, bohužel i Juraj lehce za mým očekáváním
Petr vs. Martin – Martin pěchota, Petr zpívat umí, ale ani on se mi nelíbil a už asi vím, co mi na něm vadí: kromě toho, že se mi nelíbí barva hlasu, mi silně vadí jeho mimika, křečovité přehrávání a manýry ve zpěvu
Katka vs. Radka – na to, že jsem od nich nic nečekala, byly celkem dobrý, Radka se mi v některých momentech vyloženě líbila (akorát ten začátek byl hroznej), ale i Katka byla lepší, než jsem od ní čekala
Bára vs. Poula – další překvapení, Poule song vysloveně sedl, i Bára překvapila
Miloš vs. Adam – Adam zněl hrozně nepříjemně, mečivě, Miloš mě hodně příjemně překvapil, navíc je to fakt hezkej kluk ;-)
Adem vs. Patrik – Adam ok (až na ty děsný přiléhavý kalhoty), Patrik má nijakej hlas, zpívá průměrně a při zpěvu vypadá slizce, jinak je to ale sympaťák
Anna vs. Lucie – podle očekávání skvělé, škoda Lucie

260
yeey
Reagovat

254 – to sebevedomi vubec maj nekteri celkem vysoko! a prislo mi, ze u nekterejch dvojic se to napeti mezi nima (skoda ze vetsinou ne pri zpevu) dalo krajet i takhle pres obrazovku…. ja vim, ze je to soutez, a ze je ten porad tak stavenej, ale po superstar je to celkem sok – tam bylo kazdy tyden slzavy udoli, dloouhy objimacky a tady takova rivalita!!! no celkem sem cumel… a nejen u dominiky a alana…

261
K.
Reagovat

260 – docela by mě zajímalo, u koho (viděla jsem jen vystoupení)

262
yeey
Reagovat

261 – no jako skoro u vsech :-) zkus se mrknout na celou epizodu… jako nic dramatickyho, ale obcas mi to tak prislo… ale treba je to jen tak sestrihany nebo se mi to proste jen zda… asi se neda moc pratelit s nekym s kym des takhle do souboje:-)

263
DJ Vlado
Reagovat

yeey – Mně to přišlo většinou i poněkud nahraný, jakoby dostali od produkce příkaz, že se tahle mají chovat (jen u Dominiky to asi bylo bezprostřední).

264
yeey
Reagovat

263 Vlado – hm mas pravdu, to je urcite mozny :-) sem spis chtel poukazat na ten rozdil oproti superstar, takhle mi ty soutezici sou o dost min sympaticky…

265
AK
Reagovat

259 – Vyřídím to slečnám kostymérkám :D

266
Nati
Reagovat

jsem jediná komu přišlo chování dominiky k Alanovi dost arogantní? nevím sice co se mezi nimi stalo, ale i tak, takový výstup si mohla odpusit, ted na mě působí dojmem povrchní slečinky.

267
james73
Reagovat

266 – Dominika shrnulo to jak na mě Alan působil, arogantní machýrek schovávající se za svou image. Tohohle člověka bych si rozhodně nedržel ve své blízkosti a plně chápu odpor Dominiky k němu, já bych ještě přitvrdil :)

268
sali
Reagovat

256 – Prepáč, zabudol som Ti poďakovať za link, Scalex, keďže som sa včera večer hneď pohrúžil do počúvania.

269
Jana
Reagovat

Pro mě je Petr Kutheil výborný zpěvák i showman a vtipálek, sebevědomý možná je ale i to je umění. Mě prostě baví a vzhledem k tomu že s vyřazením Hnilici blbečkem Davidem už jsem smířená a počítám s ním na 100 procent tak se nyní asi Petr stane mým hlavním favoritem, protože nikdo jiný mě zatím tolik nebaví. Při jeho gestech na pódiu jsem se chvíli až řezala smíchy ale o to jde, skvěle zpívá a ještě umí pobavit. Myslím si že to vysoké sebevědomí je do jisté míry spíše bráno jako vtip a že to tak bere i on sám. Určitě nezkazí žádnou srandu a umí si ji udělat i sám ze sebe. Navíc pro mě má ten člověk neskutečné charisma, doufám že půjde hodně daleko.

270
T.M.
Reagovat

S tím vyřazením Hnilici už sem si taky jistý, pořád ještě doufám v nějaký zázrak ale asi k němu nedojde, protože Michal David byl, je a vždycky bude ubožák. Petr Kutheil je taky vynikající a po Hnilicově vyřazení také automaticky nejvíc začínám fandit jemu. Mám jenom trochu obavy aby nám David před finálem nevyřadil jak Hnilicu tak Kutheila. Kutheil sice prošel duelem a přežil ho ale mám takové nepříjemné tušení že by ho David mohl poslat ještě do rozstřelu ve kterém se rozohodne o posledním vyřazeném před branami finále a tam už by to tak jednoznačné být nemuselo, záleželo by proti komu by stál. Tím by se ale Michal David skutečně vyznamenal, kdyby oba dva jak Hnilicu tak Kutheila, dva možná úplně nejlepší zpěváky celého letošního roku, které bych si oba klidně dokázal představit jako vítěze celé soutěže vyřadil ještě před finálem. K tomu ale doufám nedojde, to už by bylo opravdu moc takže pevně doufám a věřím a že aspoň jeden z těchto dvou pánů v tom finále bude. Dále mě hodně baví Jakub Pohle a Juraj Zaujec. To jak Jackie včera zazpíval Guns N Roses….no klobouk dolů, takhle skvěle zazpívané jsem to dlouho neslyšel. Myslím že Jackie by se mohl stát takovým žolíkem celé soutěže jako předloni Šmajda a loni Šeps a že by mohl jít v soutěži hodně vysoko, protože u nás rock stále letí. Navíc je Jackie správný týpek a showman a řekl bych že jsou s Pepou Vojtkem podobné nátury a že si spolu hodně sednou, takže se ho Pepa určitě jen tam nezbaví. Jackie by to mohl dotáhnout klidně až do Grandfinále mezi nejlepší 4, viděl bych ho tam z pepova týmu nejraději, určitě raději než třeba Mrózka. Nebudu říkat že se po vyřazení Hnilici přestanu dívat, sice asi začnu nenávidět Michala Davida, ale dokud bude stále v soutěži aspoň jeden ze zmiňovaných pánů Kutheil, Pohle nebo Zajac tak se prostě nedokážu přestat dívat, protože tihle lidé mě skutečně hodně zajímají a jsou to všechno skvělí zpěváci. Až tihle všichni vypadnou a nezbyde tam nikdo z nich, tak už mě to dál zajímat nebude. Kéž by to jeden z nich dotáhl až do Grandfinále a nejlíp to i celé vyhrál, ale takové iluze si zase nedělám. Z holek se mi hodně líbila Dominika, ale včera si to u mě pohoršila svým chováním vůči Alanovi, Alan je exot ale ať je jaký chce, říkat o něm že doufám že už se s ním v životě neuvidí, to mi přijde jako hodně silné kafe. Dominika se mi hrozně líbí vzhledově ( i když jen s rozpuštěnými vlasy, včera v tom šíleném účesu jí to neslušelo) ale povahově to asi žádná výhra nebude. Škoda. Doufám taky že celou soutěž nevyhraje Anička, sice mi nevadí a nic proti ní nemám, určitě je nesmírně talentovaná, ale mě prostě zatím nezaujala vůbec ničím, nevím proč ale zatím mě nebaví. Jako vítězka celé show by mě nevadila ale ani bych nebyl nadšený, přál ybch to spíš někomu z výše jmenovaných pánů. Markéta Poulíčková s tou to mám podobně jako s Aničkou, taky mě nezajímá vůbec ničím. Takže pánové Hnilica ( i když s tímu ž se asi bohužel počítat nedá) , Kutheil, Pohle a Zaujec do toho a ať to jeden z vás celé vyhraje!

271
mila
Reagovat

269 – charizma si predstavuji uplne jinak. Kutheil umi zpivat, prece jen uz nejaky rok vystupuje v muzikalech a bohuzel ho to naucilo prazdnym a lacinym gestum, ktere jeho vykon shazuji. Takhle vypada rocker, ktery se kvuli penezum odrodil….jinak skupina Votchi je vyborna a tam mi nevadil, naopak..

272
eva
Reagovat

Tak mě Kutheil určitě Hnilicu nenahradí, u něj je všechno na efekt, přehnaná gesta a zpěv mě taky nijak neuchvátil. Tak teď nějak marně hledám komu fandit :-(

273
mila
Reagovat

272 – ja mam podobny problem, jeste vic nez Kutheil se mi nelibi David W., ten z Robina Hooda.. ale kdo se mi libil, byl ten blazen Jackie, dal GnR velmi dobre, dokonce chvilemi mecej jak Axl, tak tomu urcite fandit budu. A Anicce, pochopitelne

274
zoro
Reagovat

Anna: Jak může někomu vadit, že je „smutná“, „neusmívá se“ atd.? Tak je holt taková, a rozhodně to není projev nesympatické povahy. To má být rozjuchaná, roztlemená a dělat obličeje a gesta odkoukaná od afektovaných amerických hvězd? Zapla’tpámbu za ni, že je taková, jaká je, a komu se to nelíbí, nechť si pustí třeba Kerndlovou, tam si přijdou na své.
Hnilica: A co ta hromadná nenávist vůči údajnému vyřazení Hnilici? Už snad vystupoval? Tak si snad počkám, ne, třeba to totálně pos… Ostatně i v prvním kole mi přišel občas falešný a v podstatě jsem se nechal strhnout obdivným názorem všech kolem. Navíc se mi dost znelíbil výběrem kouče – podle mě dělník, který by chtěl být konečně bohatý, tak si vybral Davida, protože od toho čeká, že mu k prachům nejlíp pomůže. Takže si prosím počkejte na jeho výkon a zatím mlčte.

275
Paul
Reagovat

A mně se od počátku líbí Anička nejen zpěvem, ale i chováním. Má takový nenápadný anglický humor, to jste si nevšimli? Nemám rád ty všeobjímající lidi, spíše ty nenápadné, co hodně umí!

276
Lenka
Reagovat

Taky jsem nějak nepobrala, proč Rytmus proti sobě postavil alespoň podle mě ty nejlepší… :-((( každý si vybere podle svého vkusu, ale moc mě mrzí, že Lucka vypadla…možná, když většina spěchala do týmu k Rytmusovi a Davidovi, asi prohádali…velice silné týmy, a vidíme jak to skončilo s Lucií. Včera prošli zpěváci, kteří jsou zcela jistě slabší…nějakej teda dost blbej systém. A pro mě Lucie lepší, snad se na mě nikdo nebude zlobit, každý máme z vystoupení svůj pocit…a Anička…jak to říct, jako by z toho zpěvu ani neměla radost…s některými výše uvedenými názory mi nezbývá, než souhlasit. Nikdo nechce , aby tam nějak skotačila, ale bylo to fakt nějaké chladné. Takže měly postoupit OBĚ…

277
Pavlína
Reagovat

Doufám že dneska postoupí Daniel Mrozek!!!!!!!!, proto mu posílejte!!!!! prosím!! hlasy! na toto číslo se to posílá! 906 06 13 Star 4

278
Pavlína
Reagovat

Posílejte prosím také hlasy !!! Michalovi Chronkovi!!! na číslo 906 06 13! ale Star nevím jaké ma číslo!, zapoměla jsem ho! Až budou dneska dávat zase Hlas česko Slovenska rozhodnutí tak se to dovím!

Přidat komentář