Panáček v reality show

Noc v ráji (11. 3.): nahé poprsí, intimní řeči a debata o plastikách (video)

12. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3735 w=420]
Tak úvodem jedno zásadní zjištění. Noc v ráji Hotelu Paradise, která šla v pátek 9. 3. na Primě je zcela jiný pořad, než který byl dnes k vidění na TV Joj od 22:30. Vůbec se nedivím, že česká verze Noci v ráji nudila. Slovenská přinesla nahotu, intimní řeči soutěžících v Hotelu Paradise i debatu o plastikách s hosty ve studiu.

Moderátoři Noci v raji Hotelu Paradise

[singlepic id=3736 w=420]
Jak jsme již informovali v jednom z předešlých článků, tak moderování si tohoto doprovodného formátu Hotelu Paradise vzali na svá trika Milan Zimnýkoval alias Junior a Petra Poláčikova. Musím konstatovat, že jim to šlo velmi dobře. Kostru scénáře nepochybně měli, ale reagovat na dotazy diváků či reakce hostů zvládali na můj vkus velmi bravůrně.

Celkově cela tato show mně přišla, že má ten správný spád a pokud někdo sleduje denní souhrny Hotelu Paradise, že uvidí nějaká prasárničky, tak se obávám, že mu je tvůrcí pustí pouze ve slovenské Noci v raji.




Hot shot a SMS chat

Celá Noc v ráji je protknuta SMS chatem (i skrze Facebook), tj. informačním proužkem ve spodní části obrazovky, ve kterém se zobrazují komentáře a dotazy od diváků.

Tvůrci rovněž zařadili tzv. HOT SHOT. Pomoci SMS diváci mohou po celou dobu Noci v ráji hlasovat, zda chtějí na konci vidět klip A či klip B. Dnes byl klip A koupel nahé Zuzany Plačkové a klip B něco, co nazvali jako věneček Lea. Tipnul bych to na jeho striptýz. Jak je asi patrno, diváci vybrali svým hlasováním klip A.

Hosté ve studiu Hotelu Paradise

Zapomněl jsem říci, že kulisu moderátorům dělá výzdoba, která byla využita pro natáčení promo klipů. Tedy tito 2 moderátoři nejsou v Dominikánské republice, ale někde ve Ficově Slovensku :)

Do svého prvního živého vystoupení si pozvali celkem 3 hosty, tedy 4. Prvně fotografa, který fotil Zuzanu Plačkovou pro Playboy. O chvilku později dorazily další 2 podobně zaměřené modelky, které znají Zuzanu a s tímto fotografem rovněž pracovaly. Posledním hostem byl bratranec Romea.

Diskuze se vedla především o focení, co je třeba udělat proto, aby se někdo stal Playmate Playboye, plastice prsou a jiných zákrocích u focených slečen atd.

Pikantní dění z Hotelu Paradise

Ano, i toho jsme se v této show dočkali a bylo ho dle mě věru mnoho. Divák zahlédne poprsí celkem 3 soutěžících dívek. Zuzany Plačkové, Diany Vagóové a Neli Slovákové.

Jinak se dozvíte, za kolik by které slečny natočily porno, jak dlouho vydrží bez sexu. Pozdravy mužů svým gay kamarádům. Leův nahý tanec s ponožkou na penisu, či že má velké gulky a malý penis. Zkrátka obsahu je v Noci z ráje dost. Kromě soutěže ve vzdychání se zatím nic podobného sexu nekonalo :))

Zkrátka kvalitní hodinka a 15 minut zakončená moderátorkou v županu.

Noc v raji Hotelu Paradise (11. 3.), video

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
RAINMAN
Reagovat

Viděl jsem to. Nestačil jsem zírat!

2
Tom
Reagovat

Slovenský a český stránky (na nic) hotelu jsou úplně jiný. Neví někdo, jak se dostat do placené sekce na slovenské verzi nebo je to jen pro slováky? Mně to tu Sms nechce brát.

3
Elko
Reagovat

SUNíčko: „ale někde ve Ficově Slovensku :)“ tak toto ma dostalo do kolien, si zabil :D

4
RAINMAN
Reagovat

Některé pasáže jsem zakomponoval i do rekapu.

5
Macík
Reagovat

zajímalo by mne, zda-li si může vybrat kluk …kluka…:-))

6
RAINMAN
Reagovat

Kluci si vybírají sedící holky tím, že vždy k jedné přistoupí. Vypadne jedna z pěti holek. Zuzka má imunitu.

Pokud si někdo vybere Zuzanu, vypadne ta, která zůstane na ocet. Pokud si Zuzanu nikdo nevybere, vypadne holka z toho páru, který Zuzka svou volbou rozdělí.

7
jana
Reagovat

hrůzostrašná show.taková konina tu fak chyběla

8
Macík
Reagovat

aha :-)) dík za vysvětlení…

9
Tommy
Reagovat

btw. Andrea Járová byla ve Farmě 1:-)

10
Macík
Reagovat

z mého pohledu, je tato RS zajímavější než leckteré české seriály, jako růůžovka, ulice, cesty, atd…ve kterých nemalá část hereckých dialogů, bývá zrovna tak bezduchá :-) zde je možné alespoň sledovat skutečnou realitu, kterou píše sám život :-))

11
Ales
Reagovat

Nevite,proc na JOJce je mnohem vic videa vcetne placene sekce a na PRIME skoro nic???

13
prase
Reagovat

muze mi prosim nekdo rict, v jake vterine tohoto videa jsou ty kozy? nechci se divat na celou tu sracku, zajimaji me jenom ty kozy

Přidat komentář