Panáček v reality show

Noc v raji Hotelu Paradise: seznamte se s moderátory SK verze (video)

29. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3630 w=420]
Příští týden se spolu s reality show Hotel Paradise rozběhne i subformát Noc v raji. Noční show ve které dle produkce uvidíte mnoho pikantních záběrů, rozhovorů s členy rodin soutěžících či kamarády. Na Slovensku se bude poprvé vysílat v neděli 11. března o 22:30. V dalších týdnech již bude mít své stabilní místo ve vysílání v sobotu. TV Joj již odhalila i moderátory. Předpokládáme, že českou obdobu bude uvádět někdo z České republiky, ale třeba se pleteme. Kdo se tedy stal moderátorem Noci v ráji Hotelu Paradise?




Moderátoři Noci v ráji

Milan Zimnýkoval alias Junior a Petra Poláčikova. To jsou jména slovenských moderátorů Noci v ráji. Produkce Hotelu Paradise k výběru moderátorů dodává:

Po absolvovaní kamerových zkouše jsme se rozhodli pro mužsko-ženský moderátorský tým. Oslovili jsme Juniora, který má zkúšenosti nejen z rádia, ale i televize a Petru Poláčikovou, kterou diváci znají z magazínu Top Star.

Koho tipuji čtenáři Panáčka v reality show, že se této show ujme v Čechách?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
Hooper
Reagovat

Takže Bouček s Kobzanovou?:-)))

Reagovat

Hooper (1) možné je vše, divím se však, že český bulvár mlčí a mlčí. Hned by měli zase co vydat a okolo toho napráskat reklamu :)

3
Elko
Reagovat

Ja len doplním, že to mala moderovať dvojica Junior a Marcel, ale prachy sú prachy :)
http://www.cas.sk/clanok/218228/par-dni-pred-zaciatkom-hotel-paradise-velka-hadka-pre-peniaze.html

Reagovat

Mě teď tak napadá a nebude to tak, že hlavní show moderuje Češka, tak noční budou moderovat Slováci a tedy žádní čeští moderátoři nebudou?

Reagovat

Elko (3) díky za doplnění, jinak já se radši podívám na tu slečnu, než dalšího chlapa :)

6
Elko
Reagovat

4: je to viac ako pravdepodobné :)
5: jj, slečna je fajn a má aj príjemný hlas :)

7
Maxx
Reagovat

No ten chlap mi teda do toho konceptu show o hezkých lidech moc nezapadá :D Ta slečna je hezká. A nevěděl jsem, že i JOJ bude vysílat ten subformát Noc v ráji, já myslel, že v neděli vysílají dvouhodinovku proto, že v sobotu nic není, tak aby dohnali denní sestřihy. Takže to asi bude vzájemně podobné v obou zemích, jenom Slováci mají o jeden hodinový sestřih v týdnu víc. Zatím to je docela maglajz.

8
Janča
Reagovat

Je docela škoda, že se v tom Prima víc neangažuje.:-/ Ale tak hlavní, že to bude v tý televizi i vysílat, ať je konečně nějaká zábava, příjde mi, že ty ostatní reality show jsou takový ohraný… Ale když se mám dívat na pěkný kluky v exotickým ráji? Jaj, dám si to líbít.:oD

9
RAINMAN
Reagovat

7: Vypadá jak René Decastelo (manžel Evy Decastelo).

10
pepa
Reagovat

Noc v ráji bude vysílat hlavní Prima vždy v pátek ve 23:10 a moderovat to bude Martinka Gavriely

Přidat komentář