Panáček v reality show

Áno, šéfe SK: bude i 3. řada, ale bez Žídka

13. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Áno, šéfe SK

Již zítra se objeví rekap 1. dílu Áno, šéfe od zcela nového autora, který je jak se říká od fochu a tedy jeho rekap určitě bude více než k věci.

Máme za sebou teprve první díl druhé řady Áno, šéfe, tedy slovenské obdoby formátu Ano, šéfe a už server Medialne.sk přinesl informaci, že se bude natáčet i řada třetí. TV Joj má zakoupenou licenci i pro rok 2012. Jak jsme však již informovali, hlavního protagonistu, šéfkuchaře Jaroslava Žídka přetáhla do svého pořadu veřejnoprávní STV.




Je tedy jasná jedna věc, třetí řada Áno, šéfe SK se bude muset již bez něj obejít. Zkrátka se prý necítí dobře v roli drsňáka, kterou musí v rámci tohoto pořadu zastávat.

Mají naši čtenáři nějaký tip, kdo by se jeho role mohl ujmout? Komentáře snesou takřka cokoliv.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Áno, šéfe SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
Elko
Reagovat

Kto sa dal na rekapy? :) Aký to slovenský kolega? Inak trošku ma Jarda Žídek sklamal :(, ako chápem ho, že nechce byť „drsňák“, ale už pri prvej série vedel do čoho ide a čo tá show odnáša a že jednoducho bude musieť byť aj prísny, detto aj to, že jednotlivé reštaurácie to bohužiaľ využívajú aj na promo :/

Na druhej strane som rád, že pokračuje Áno, šéfe! a že tam príde nový šéfkuchár, lebo niekedy naozaj treba byť k tým reštauráciám viac drzý a mať drsnejší slovník, podobne ako váš Zdenda.

Šéfkuchári do tretej série možno, to som len tak vygooglil, také mená, ktorá majú za sebou aj nejaké tie ocenenia: Juraj Struhár, Martin Korbelič, Tomáš Opletal

Reagovat

Elko, nech se překvapit :) Jinak k Žídkovi. Jedno je přeci představa, co mu o tom napovídá produkce atd. a druhá věc, jaká je nakonec výsledná realita. Zkrátka při natáčení zjistil, že tento formát není pro něj. Uvidíme, koho Joj najde pro 3. řadu.

3
Weasley
Reagovat

Áno, šéfe až tak moc nesledujem, ale tiež si myslím, že Žídek do toho nemusel ísť s tým vedomím, že to bude musieť robiť „drsne“/možno ani produkcia to úplne nevedela, ktovie, resp. človek sám nevie, čo presne projekt prinesie, až kým nie je projekt rozbehnutý.

4
Maxx
Reagovat

Hlavně ať tam už JOJ nasadí Slováka, protože tohle zkrátka nemohlo moc fungovat. Umíte si představit, kdyby do českých restaurací jezdil radit Slovák? No to by se tady lidi zbláznili. Docela se divím, že kolem toho Slováci ani neudělali moc velkej humbug.

5
Elko
Reagovat

Maxx, však sme ČechoSlováci, my vás nemáme radi iba pri hokeji a futbale a iných športoch :-)))

Reagovat

Maxxi (4), holt vybírali dle toho, že nejlepší kuchař na Slovensku je Čech. To u nás by pak museli vybrat Itala Andrea Accordiho, který jako první získal Michellina v ČR.

Přidat komentář