Panáček v reality show

Užívejte si Gordona Ramseyho celé prázdniny

12. Červenec 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018, Na nože!, Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

[singlepic id=498 w=420] Na TV Barrandov právě skončila sedmá série Hells kitchen. Nezbývá nám než poděkovat televizi, že tuto show nadabovala a hlavně poděkovat lidem, kteří ji nahráli a uložili na internet (Na uloz.to najdete všechny odvysílané díly)
Aby ale Gordona Ramseyho nebylo málo je na internetu k sehnání mnoho jeho dalších pořadů.




Na panáčkovi je například ke stáhnutí několik dílů jeho show Kitchen nightmares (u nás známé jako Ano, šéfe) a to v češtině. Na serveru videacesky.cz je zase Masterchef, která by se dala označit za předchůdce našeho Na nože.
Díky tak všem, kteří tyto show dávají veřejnosti a vy si vychutnávejte dokonalého charakteru Gordona Ramseyho, než k nám na podzim znovu na televizní obrazovky vpadne Zdeněk Pohlreich a Jaroslav Žídek.

Možnost si Kitchen Nightmares season 1 koupit:
Abysme nepodporovali jen stahování, je možnost si tuto reality show, opravdu levně, koupit. Buď na oficiálních stránkách Intersonicu za 299kč, nebo na Aukro.cz za celkem 100kč. Je jasné, který nákup je lepší ;-)

Nick Flyer

Takový pisálek co občas něco napíše a někdy o něm lidi roky neví. Sleduje hlavně domácí RS, ze zahraničních jen ty netalentové. Na panáčkovi působí už několik let, a to hlavně proto, že je to jediný web s normálním vedením. Jinak povoláním grafik a srdcem filmař. Takže v případě zájmu pište flyer.nick[áčko]gmail.com

Ano, šéfe 2018, Na nože!, Pekelná Kuchyně / Hell's Kitchen

Diskuze k článku

Počet komentářů: 32
Reagovat

Tak to abych zase usínal u Simpsonů :)

Reagovat

Suníčko: Já usínám u Kitchen nightmares a musím říct, že je to fakt super pořad ;-) Jen teda občas přemýšlím, jak moc je to hrané… Ale tak ta americká povaha je úplně jiná než česká.

Reagovat

SUNíčko: Sem na tom podobne.
Kazdopadne je zazrak, ze to Barrandov odvysilal, ale i tak diky za to. Skoda, ze takhle pozde vecer Prima Cool nevysila treba i American Chopper, protoze od 20:00 nebo opakovacku nekdy odpoledne proste stihnu jen vyjimecne.

Reagovat

Možná bych poradil televizím, aby někdo od nich „tajně“ některé pořady nahrával i s reklamami a dával je na net ;-) Tím by mohli sbírat další peníze za reklamy a mít větší důvody pro vysílání originálních věcí, ne jen časté reprízy všeho stokrát do roka.

Reagovat

Nick Flyer: To taky neni spatnej napad :)

6
koc
Reagovat

3 – dalsi serie ACh jsou lepsi nez ta prvni ..

7
TK
Reagovat

Já bych hlavně poděkoval překladateli na VideaČesky.cz, který se sám piplá s titulky na Masterchefa, hodně obětavá práce.

Noční můry kuchyně vyšly na levných DVD u Intersonicu , sice je to zase jen rychlodabing, ale hlavně, že tam Gordona dabuje zase Zbyšek Pantůček, stejně jako v Pekelné kuchyni. Třeba se to někdy objeví taky na TV Barrandov.

8
koc
Reagovat

7- JJ .. od vcerejska je tam pridan 5. dil 2. serie

Reagovat

TK: Jj, tak já všechny překladatele a tvůrce shrnul pod jedno ;-) Ale samozřejmě díky i tvůrci titulků ;-) Na Masterchefa se teprve chystám až dojedu ty Kitchen Nightmares.
Teď jsem je objevil na DVD a jdu objednávat, takže možnost i pro další zájemce: http://aukro.cz/listing.php/search?string=gordon&category=88160 (mají tam toho po 50kusech, takže docela hodně a za opravdu zanedbatelný peníz ;-) celkem jen za třetinu toho za kolik je to na oficiálním webu intersonicu jak jsi psal)

Reagovat

Suníčko: Mají tam i toho Amerického Choppera za dvacku ;-)

Teď mám dobrý pocit, že tu nepodporuju stahování, ale aby si to lidi koupili :-D

11
TK
Reagovat

A to ještě v pondělí startuje 9.řada Hell’s Kitchen. Tady je první upoutávka.

12
TK
Reagovat

9- Tak to to budeš mít kompletní, na tom odkazu ke stažení jednotlivých dílů chybí právě dva díly, které jsou obsaženy na pátém DVD.

Reagovat

12 – Zrovna tyhle dva díly se dají stáhnout na uloz.to ;-) Pokud tam nebo tady není nějak jinak číslování dílů.
Jak budu mít ty DVD, tak to překontroluju.

14
koc
Reagovat

9 – dabing ACh na DVD je hodne zmrsen :( .. kdo si nekdy stezoval na rychlodabing Cool ci Barandovu tak nejspis vzteky prekousne ovladac od TV

Reagovat

Koc (14) Tak já třeba mám zase radši i „zmršený“ rychlodabing než takový ten dabing co si hraje na dokonalý a přitom ty hlasy vůbec nesedí k charakterům a netrefují se jim do pusy (Kdo viděl Slovensky dabované filmy ví o čem mluvím)

16
TK
Reagovat

13- Nevím, ale já na uloz.to vidím jen dvdripy 1-8, to by tam musely být i ty ripy z pátého disku, tedy 9-10.
Intersonic to totiž vydal na dvd přeházené oproti tomu, jak to bylo vysílané v TV.

17
koc
Reagovat

15 – no tady sem spis myslel to ze je namluveno tak maximalne 75-85% slov :( .. to sem si dal radeji vetsinu serii v originale i kdyz anglicky moc neumim .. ale kvuli tem skvostum co tam obcas udelali to stalo za to

Reagovat

TK: Tak uvidím a kdyžtak doplním.
Koc: Tak u toho KN taky něco chybí, Ale tak dejme tomu, pro ty co neumí anglicky vůbec, nebo co jsme líní u toho přemýšlet, to stačí ;-) Já občas tu angličtinu chytnu i někde pod tím dabingem tak si domyslím.

19
michallll
Reagovat

neviete preco mi nejde stiahnut HK 7 ? zacne stahovat a asi pri 1mb to vypise ze prerusene…uz ma to nebavi….ja chcem pozerat pekelnu kuchynuuuuuuuuuuuuuuuu

20
Katynka
Reagovat

Objevila jsem taky Masterschef a jsem nadšená, první řadu jsem sjela zhruba 4 díly každý den po práci a hltala jsem to a hltala. Teď už je tam druhá řada, ale to musím (jako každý) čekat na každé úterý.
Je to bomba – má to švih, grády, Gordon se tam ukazuje v trochu jiném světle a navíc na to není sám, což je příjemné. Není chvilky, kdy bych se u toho nudila.
No a vzhledem k tomu, že o prázdninách je opravdu v televizi hlucho a temno, a to nejen s reality show, jsem ráda za záznamy a překlady či titulky k nim u jiných show. Takže teď jsem závislák na Masterschef a doháním Pekelnou kuchyni 5 a 6 řadu.
Ale upřímně – Masterschef me baví víc a když to porovnám s našim Na Nože – tak naše verze nebyla špatná, ale kdyby se drželi více základní verze (i toho rozmístění kuchařů a kuchyně, hodnocení před ostatními), bylo by to rozhodně lepší. Jo a neměla tam být ta baba, tak to kazila. V Masterschefovi hodnotí taky jen chlapi a ono to má něco do sebe.
Takže díky za všechny, kdo píší o reality show a kdo stahují, překládají a dabují pro ty, kdo reality rádi sledují. Jako já.
P.S. Ještě jsem si stahla Amerika hledá topmodelku, ale bohužel jen 1-3 řadu, další jsem nějak nenašla, nevíte náhodou o nějaké dobré stránce?

21
TK
Reagovat

Katynka:
Amerika hledá topmodelku se vysílala s českým dabingem skutečně jen první 3 řady, nyní je Prima opakuje o víkendech na LOVE, tak snad po konci 3.řady na ni naváže i dalšími řadami, ktere jsme ještě neviděli.

22
Kapi
Reagovat

Masterchef je neskutecna prehravana, peredem se zvraty pripravena a hlavne „postprodukcni“ patlanina. Pruhledna jak mastny papir. Ale koukat se na to da, kdyz clovek prefiltruje to, co dostava.

Reagovat

Tak jsem zkouknul prvni 2 dily Kitchen Nightmare a teda nevim … pocity z toho mam divny. Sice na to jde Gordon drsne, ale ty konce jsou pak takove nemastne neslane … kazdopadne je fajn, ze treba i reknou, jak nakonec dana restaurace skoncila.

Reagovat

Radstar: Tak jasně, mi to příjde občas trošku nepřehledné. Ale jinak ej to zábava a na ty dlouhé dny nebo noci dobré ;-)

Reagovat

Nick: To mas urcite pravdu.

26
Kapi
Reagovat

V te Kitchen Nightmares bohuzel nerikaji jak si vede restaurace pokazde. Ale je to fajn aspon u tech par.
V dabingu zapomeli nadabovat v jednom dilu servirku :)

Jinak jeden sefkuchar, jemuz pomohli, se par mesicu po nataceni zabil skokem z mostu do reky… :( Ale to jsem si taky nasla az pak na netu.

A jeden cisnik tam dokonce pracuje hned ve DVOU RUZNYCH restauracich! Neni to tam zmineno, ale jde si toho vsimnout (takovy dlouhan, stihly, tmavovlasy, kratke vlasy, sympatak) A neni vydavan za pomoc od stabu, ale jako pracovnik. Dost zajimavy, kdo vi jak to bylo. Vzpominam ze byl treba u sceny, kdy rozbijeli stare velke talire spolecne…

27
dainio
Reagovat

No já si teď stahuju 8.sérii Hell’s Kitchen, kterou bych rychle shlédnul, abych se dostal k té nové 9., která začne v pondělí. Jinak, nejsem moc spokojen s vítězem 7.řady, Holly. Myslím, že tam bylo o moc lepších kuchařů i vůdců než je ona. Ona to všechno hrála na svou atraktivnost a taky na to, že pořád brečela za svým synem. To je ale jenom názor.

Reagovat

dainio: Já jsem hlavně nechápal jak to měla s tím chlapem … V dabingu vždycky říkala, že je to „otec jejího syna“ a pak když se setkali tak se k sobě chovali jak minimálně milenci… a přitom flirtovala s Jayem…

29
dainio
Reagovat

Nick Flyer: No podle mě, bylo evidentní, že Holly ráda flirtovala. Hrála to na dvě strany. Když vyhrála výzvu a měla jako dárek jízdu na jachtě i se svou rodinou, tak otci svého dítěte řekla, že ho miluje. Nevím, nevím…jak by potom reagoval, když by viděl, co všechno vyváděla s Jayem. Každopádně, spokojen s ní, jako vítězkou nejsem teda vůbec. Možná umí něco uvařit, ale jako vůdce, to fakt ne ! To už bych si uměl představit někoho jako Eda, Scotta nebo Benjamina.

30
Kapi
Reagovat

vzdycky to musi byt do posledni ochutnavky nerozhodne a kdyz uz ukazat neci prevahu, tak v nejakem dilcim useku, protoze vi, ze nasledne se situace bude vyvijet opacnym smerem – to je jednoduche nas trih (kazdej obcas placne “ me se nedari“ a za minutu treba“ to bude to nejlepsi“ – pak se vybere to potrebne), ale efekt vzdy zarucen.
Hlavne a zasadne – „Musi to (jakakoliv soutez nebo rozstrel v jakekoliv fazi) byt vzdy nejasne a zamotane do posledni minuty“.
Zacina to trochu nudit, protoze je zbytecne zacit se rozhodovat na zaklade predkladaneho materialu.

Ramsay ma v hlave predem scenar a predstavu o vitezi a podle toho instruuje ostatni jak hodnoceni servirovat. Oni si proste nemuzou dovolit jednoznacneho viteze – to by byl RS prusvih!
Proste nemuze byt jasny vitez z 5 jidel, kdyz nejvetsi sefkuchar rozhoduje jako posledni. to by byl trapas, kdyby do te doby byl stav treba 1:3 – fraska. Proto je to vzdycky tak, jak to je…

Ale jindy je zase jasne – „sidi strihem“ clovek uz vi,ze to bude jinak“ – pruhledny jako zastera po barbecue.

31
Monika
Reagovat

Hk je skvely porad.Gordonse mi libi jako chlap i jako moderator.Nekdy to trochu prehani,ale jinak je to supr.Co vic k tomu dodat

32
DoG
Reagovat

Ja si davam pred spanim Gordona, je bozsky. Nic lepsiho v televizi nikdy nebezelo.
Chce to nadabovat osmicku a devitku.

Přidat komentář