Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (13.část)

14. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Poté, co se členům původního kmene Ometepe podařilo rozprášit konkurenční Zapaterany, jim bylo hned jasné, že se nerozlučná šestice musí obrátit proti sobě, do finále se všichni nedostanou. Trojice dívek sice předpokládala, že jako první oběť padne nesnesitelný Phillip, jenže toho si chce Rob vzít strategicky s sebou do finále jako nejlehčího soupeře. Takže z kola musela jít místo něj Andrea, která si to pokazila až příliš blízkým vztahem k Mattovi. Po příchodu na Ostrov vykoupení na ni ale Matt s otevřenou náručí nečekal, nemohl ji odpustit zradu, jejich předchozí kamarádství skončilo.

Duel se opět konal ve čtyřech hráčích, postoupit z něj mohl tři nejrychlejší. [singlepic id=1787 w=160 float=left]Jejich úkolem bylo nejprve vyzrát na bludiště na desce dlouhého stolu, jímž měli protáhnout držadlo z jednoho konce na druhý. Pak tímto držadlem rozbili keramickou destičku a sebrali pytlík s kousky puzzle, které pak měli poskládat do správného tvaru. Nejrychleji si sice s bludištěm poradil Ralph, jenže skládání puzzle mu vůbec nešlo, skončil jako poslední a ze hry definitivně vypadl.




Tomuto Duelu opět přihlíželi trosečníci z kmene Murlonio, ale ti měli jiné starosti, přemýšleli, kdopak asi vypadne na další Kmenové radě. Ashley se sice pokusila Robovi vnuknout myšlenku, že by tím dalším měl být svalovec Grant, [singlepic id=1788 w=160 float=right]který by měl nejlepší šance v posledním Duelu vyřadit všechny zbylé Zapaterany na Ostrově vykoupení. Robovi se ale nezamlouvalo, že některá z jeho oveček skutečně dokáže uvažovat strategicky, a tak rozhodl, že by se měli zbavit naopak nebezpečné Ashley, která má také podezřele dobré vztahy s Natalií a tuto dvojici je třeba rozdělit. Plán byl tedy jasný, vypadne Ashley a hotovo. Přece není možné, aby vyhrála soutěž o imunitu…

Jenže v této hře věci někdy nedopadnou tak, jak si přejete. [singlepic id=1789 w=160 float=left]V soutěži o imunitu měli trosečníci jednu ruku svázanou za zády, druhou měli pomocí několika železných háků ve tvaru písmene S sebrat ze země postupně tři pytlíky a dopravit je do cíle, kde byla zavěšená dřevěna maketa rybí kostry. V každém pytlíku měli sadu dřevěných „kosti“, které měli zavěsit na páteř rybí kostry tak, aby jednotlivé kosti nespadly a nedotýkaly se navzájem.

V této soutěži pochopitelně zvítězila Ashley, kromě nesmírně důležité imunity si také mohla z jídelního menu vybrat libovolné pochoutky, [singlepic id=1790 w=160 float=right]které jí pak donesla „pokojová služba“ přímo do tábora. O tuto odměnu se mohla podělit ještě s jedním spoluhráčem, nebylo žádné překvapení, že se okamžitě rozhodla pro svou kámošku Natalii. Rob z výsledku soutěže nebyl moc nadšený, musel vymmyslet plán B, takže buď vyřadit Natalii anebo svého věrného parťáka Granta, který by mohl být ve finále těžkým soupeřem. Těžká volba na Kmenové radě nakonec padla na Granta.




Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)
Survivor Redemption Island (2.část)
Survivor Redemption Island (3.část)
Survivor Redemption Island (4.část)
Survivor Redemption Island (5.část)
Survivor Redemption Island (6.část)
Survivor Redemption Island (7.část)
Survivor Redemption Island (8.část)
Survivor Redemption Island (9.část)
Survivor Redemption Island (10.část)
Survivor Redemption Island (11.část)
Survivor Redemption Island (12.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
koc
Reagovat

az na zaverecnych 30-40 s. to byl velmi nudny dil :( .. snad se to priste v dvouhodinovem finale vylepsi

2
znalec
Reagovat

Vítěz je zasloužený a gratuluji mu!

Přidat komentář