Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (12.část)

6. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Pod vedením Roba se šesti hráčům z původního kmene Ometepe podařilo splnit prvořadý cíl a nemilosrdně rozprášili všechny členy kmene Zapatera. Jenže teď je čeká horší fáze, nyní už musí vyhazovat ze svého středu, což nebude moc příjemné. Po 30 dnech strávených v Nikaragui už také leckomu z nich stýská po rodině. Ještě štěstí, že jedním z hlavních sponzorů pořadu je telekomunikační společnost, která trosečníkům na chvíli zapůjčila mobil, na němž si mohli přehrát videovzkazy od rodinných příslušníků.

Stejný mobil dostali i čtyři hráči na OStrově vykoupení, takže jim vzkazy mohly zlepšit náladu před následujícím Duelem ve čtyřech (takže nejspíš Quadruelem? Nějak se nám to začíná komplikovat). [singlepic id=1745 w=160 float=right]V tomto souboji měli za úkol jeden po druhém házet kovový balonek na čtyři vodorovně umístěné keramické destičky. První tři hráči, kteří rozbili všechny své destičky, mohli zůstat na Ostrově vykoupení, poslední hráč musel odejít a stal se členem poroty, tentokrát to padlo na steva.




Nejlepším střelcem byl Mike, který vyhrál odměnu, mohl se setkat osobně se svou matkou. Jenže v tom byl malý háček, Mike dostal na výběr, buď mohl čas s matkou strávit jenom on sám, nebo se odměny mohl vzdát ve prospěch svých dvou spoluhráčů na Ostrově vykoupení, [singlepic id=1746 w=160 float=left]anebo se jí mohl vzdát ve prospěch zbývajících 6 hráčů z Ometepe, kteří ho vyřadili ze hry. Mike zacitoval pasáž z bible a rozhodl se udělat radost co největšímu počtu lidí. Oželel setkání se svou matkou a umožnil tak Ometepanům, aby se setkali se svými rodinnými příslušníky. Nepochybně za tím byl i skrytý motiv, pokud by se třeba Mike vrátil do hry a dostal se až do finále, chtěl si tak u poroty předplatit hlasy ve svůj prospěch.

Rodinní příslušníci se tak mohli vydat s šesti trosečníky do tábora Murlonio, jejich pobyt ale netrval moc dlouho, narozdíl od jiných řad Survivora se nemohli zapojit do žádné soutěže. [singlepic id=1747 w=160 float=right]V soutěži o imunitu tak byli trosečníci odkázáni pouze na sebe. Čekalo je impozantní obrovské schodiště, v němž některé schody nebyly dokončené. Úkolem trosečníků bylo v hromadě prken najít vždy to správné, které vyvrtanými otvory přesně pasovalo do čepů, a postupně se tak po schodišti dostat až na samotný vrchol stavby. Podmínkou ale bylo, že prkna museli umísťoval jedno po druhém. Pokud se spletli a prkno nepasovalo, museli seběhnout, popadnout jiné a zase se s ním trmácet nahoru do schodů. Neustálé běhání nahoru a dolů v nesnesitelném 40 stupňovém vedru dalo soutěžícím dost zabrat. [singlepic id=1748 w=160 float=left]Nejlépe se dařilo Robovi, který je na puzzle mistr, silákovi Grantovi a překvapivě i Andree. Těsný souboj nakonec s vypětím všech sil vyhrál Rob, v cíli ale dostal křeče a vyčerpáním nemohl ani stát, takže moderátor Jeff Probst měl chvíli obavy, zda nemá povolat zdravotníky.




O to větší uznání si zaslouží Andrea, která v tomto úkolu statečně držela krok se silnými muži. Navíc asi netušila, jak moc by se jí imunita hodila, [singlepic id=1749 w=160 float=right]už dávno se Rob s Grantem dohodli, že jako první by mohli obětovat právě Andreu. Dalším kandidátem byl Phillip, který jim všem lezl na nervy (jak ale v tomto díle Phillip v rozhovoru se štábem prozradil, dělá to už od začátku záměrně, předstírá blázna, aby tak snáze proklouzl do finále). Na večerní Kmenové radě se tak rozhodovalo mezi nimi dvěma, ale po přečtení hlasů bylo jasné, že se na Ostrov vykoupení vypraví Andrea.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)
Survivor Redemption Island (2.část)
Survivor Redemption Island (3.část)
Survivor Redemption Island (4.část)
Survivor Redemption Island (5.část)
Survivor Redemption Island (6.část)
Survivor Redemption Island (7.část)
Survivor Redemption Island (8.část)
Survivor Redemption Island (9.část)
Survivor Redemption Island (10.část)
Survivor Redemption Island (11.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
fx
Reagovat

Tahle řada je fakt plná hloupých hráčů.. Ach jo.. Je to strašná nuda – sledovat je, jak jen čekají až si Rob řekne „Tak, teď jseš na řadě ty!“..

2
koc
Reagovat

naivita nekterych prekvapujici neni .. opravdu jsou ale az tak dusevne mimo ze si chtej nechat Roba mezi sebou az do konce ? :(
muzu jen spekulovat ze priste nekdo koho chtel vyradit Rob dostane munitu (a nebo jeste neco jineho – ze by navrat z RI?) ..

3
Pattrick
Reagovat

Zajímalo by mne, kdyby tam Rob nebyl, jestli by taktizovali, nebo nechali Granta ať hraje za ně, možná by to bylo zajímavější, kdyby tam ten Rob nebyl, takhle to stejně přeju Robovi, nebo pokud Andrea přežije RI tak ještě jí ..

4
koc
Reagovat

3 – vyhodu bude mit hrac z RI .. tedy pokud bude ve finalove trojce .. preci jen se s kazdym z poroty setkal a meli si o cem povidat .. v pripade Mika a Matta nejspis jen o Pismu svatem ale i tak ;-) ..

5
Trew
Reagovat

Já tomu prostě fakt nerozumim! To tam mají všichni Roba tak strašně rádi, že ho klidně nechají vyhrát milion dolarů? Nebo proč ho už nevyhodili sakra??
Jedinej, kdo opravdu hraje, a kdo si to teda i zaslouží, je fakt jen Rob. I když to neznamená, že mu fandim… Vlastně nefandim nikomu. Tahle sérka je fakt nuda! :-/

6
Kapi
Reagovat

Cely je tzo tak sterilni hlavne kvuli RI!
Rozmelnuje to celou hru od sameho zakladu- chaos a neprehlednost – urcite i sami hraci byli mimo.

Kdyz uz ho tam za kazdou cenu chteli mit, aby byla zmena, melo to byt uz od pocatku tak, ze jich tam bude zustavat vice a bude to jakoby treti kmen – s tim samozrejme prodlouzit kazdou epizodu aspon o 10 minut, aby se dostalo na vse podstatne a aby nam to nemusel slepicit probst u kmenovky!

7
Jerremy
Reagovat

No popravde, ja to preji Robovi – uz by si konecne zaslouzil vyhrat :)
Pravdou je, ze si celou tuhle hru odridil – naplanoval a vychazimu mu.
Skoda Russla, souboj Rob&Russell by se mohl vnest trochu „vzruseni“ do hry.
I kdyz Russell by asi musel carovat aby Roba dostal ven ;-) Podle me by se mu urcite nepovedlo to co v 20 serii :)

8
Weasley
Reagovat

Zmenil by som vetu : „Nepochybně za tím byl i skrytý motiv, pokud by se třeba Mike vrátil do hry a dostal se až do finále, chtěl si tak u poroty předplatit hlasy ve svůj prospěch.“
Podla toho, co si pamatam, Mike sa sam vyjadril, ze toto by bol len bonus ale myslel to tak, ako to povedal aj pred nimi a ze jeho umysel bol cisty :) Ta veta mi pride ako prekrucanie a zbytocne dohadovanie, kedze o tom hovoril aj sam pred kamerou.

Přidat komentář