Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (6.část)

11. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Krista a Stephanie doplácejí na své spolčení s Russellem Hantzem, na Kmenové radě mají proti sobě silnou přesilu a jejich osud je tím zřejmě zpečetěn. Minule se musela na Ostrov vykoupení odebrat Krista a Stephanie ji nejspíše bude záhy následovat, pokud se jí nepodaří rozehrát nějakou strategickou hru, aby vydržela alespoň do spojení kmenů, kdy by se pak mohla přidat ke druhé straně. Krista měla stále ještě druhou šanci, pokud by v Duelu porazila Matta.

V něm měli oba za úkol nejdříve hákem na laně trefit a [singlepic id=1584 w=160 float=right]přitáhnout k sobě tři pytlíky, z nich vytáhli jednu kuličku, kterou umístili na start dřevěné desky s bludištěm. Deskou pak nakláněli tak, aby kuličku bezpečně provedli přes všechny nástrahy bludiště až do cíle, pokud by jim kulička propadla otvory v bludišti, museli začít zase od startu. Vítězství v tomto Duelu připadlo Mattovi.

A protože se v obou táborech nic tak významného neudálo, [singlepic id=1585 w=160 float=left]podívejme se rovnou na soutěž o imunitu. V ní měl každý tým dva střelce, kteří pomocí gumy odpalovali míčky a na pláži je ostatní spoluhráči chytali do sítěk. Bylo jedno, kterou barvu míčku chytili, po dosažení pěti vyhraných míčů soutěž končila. Zejména díky bezchybně chytajícímu Grantovi si Ometepe zajistili jednoznačné vítězství 5:0.

Za odměnu na ně čekal piknik na vrcholku [singlepic id=1586 w=160 float=right]kopce nad zátokou u města San Juan del Sur, kde je umístěná socha Krista (druhá nejvyšší na světě po soše v Rio de Janeiru). V průběhu hodování jako obvykle Rob objevil svitek s nápovědou ke skryté imunitě, společně s Grantem ho nepozorovaně zabavili a ve stínu sochy Krista si ho přečetli, jenže je při tom přistihl Phillip a byl pak naštvaný, když se s ním nechtěli o nápovědu podělit.

Kmen Zapatera se mezitím připravoval na večerní Kmenovou radu a vše nasvědčovalo tomu, že to má Stephanie spočítané. Ta se ale nemínila jen tak lehce vzdát a lobbovala za to, aby raději vyhodili Saritu, která jim v posledních dnech lezla na nervy tím, [singlepic id=1587 w=160 float=left]jak si neustále stěžovala na bolest dásní a z tohoto důvodu se ani nezúčastnila soutěže o imunitu. Stephanie získala na svou stranu Davida, který se za ni na Kmenové radě otevřeně postavil a argumentoval tím, že Stephanie alespoň dokáže v soutěžích zabrat, kdežto Sarita se moc nepřetrhne a kmen před blížícím se sloučením oslabuje. Výsledek hlasování byl ten, že z těchto dvou žen na Ostrov vykoupení odešla Stephanie.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)
Survivor Redemption Island (2.část)
Survivor Redemption Island (3.část)
Survivor Redemption Island (4.část)
Survivor Redemption Island (5.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!