Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (7.část)

11. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Zázraky se nedějí. Stejně jako Krista, tak i Stephanie doplatila na své prokletí (spolčení se sRussellem), kmen Zapatera jí to nedaroval a vyprovodil na Ostrov vykoupení. Sice to pro ni ještě neznamená úplný konec, ale to by nejdříve v Duelu musela porazit Matta, kterému duelové souboje očividně nedělají žádné problémy, vyhrál už čtyři po sobě. Podaří se mu to i popátě, nebo se od něj štěstěna odvrátí?.

V tomto Duelu nebyla bůbec potřeba [singlepic id=1588 w=160 float=left]fyzická síla nebo obratnost, stačilo jen zapojit hlavu, hrálo se totiž pexeso. Oba soupeři postupně odkrývali dvě desky z 20 a hledali stejnou dvojici symbolů. Oběma se dokonce podařil husarský kousek, hned prvním tahem objevili stejné páry! K vítězství stačilo najít pět stejných párů, což se podařilo Mattovi .

Kromě jedné osoby v exilu na Ostrově vykoupení jsou síly v obou kmenech vyrovnané, 6:6, takže další soutěž o imunitu bude klíčová. Kmen, [singlepic id=1589 w=160 float=right]který bude mít v době sloučení početní převahu, může ovládnout hru a vymazat protivníky z povrchu země. V soutěži o imunitu čekala na trosečníky překážková dráha, v níž měli nejdříve proběhnout skrz kupu sena, proplazit se pod sítí, překonat provazovou překážku, trampolínovou prolézačku a probourat dvě zdi. Po cestě měli ze tří spirál odmotat pytlíky s celkém 6 míčky. Tyto míčky měli pak na závěr naházet do zavěšené síťky.

V průběhu závodu sice [singlepic id=1590 w=160 float=left]měli Zapatera mírný náskok, ale díky přesné mušce Granta si imunitu opět odnesli Ometepe. Kromě toho je čekala odměna v podobě výletu vrtulníkem a pikniku na vrcholu aktivní sopky. A jako obvykle Rob mezi jídlem objevil svitek s nápovědou ke skryté imunitu. Sám už imunitu dávno našel, takže žádnou další nápovědu nepotřeboval, proto svitek bez rozbalování s klidem zahodil do nitra sopky…

V kmeni Zapatera má u sebe skrytou imunitu Ralph, ale spíš by se teď hodila Davidovi, který si to u ostatních pokazil na minulé Kmenové radě, když se otevřeně postavil na stranu Stephanie a horoval pro vyřazení Sarity. [singlepic id=1591 w=160 float=right]Na večerní Kmenové radě se opět dostala na přetřes myšlenka, jestli náhodou nebyla chyba, když dobrovolně sabotovali jednu soutěž, aby mohli vyřadit Russella. Od té doby se jim lepí smůla na paty a prohráli tři z posledních 4 soutěží o imunitu a přišli o početní výhodu. V hlasování se kmen rozhodoval, jestli si ponechají raději fyzicky zdatného Davida anebo věrnou Saritu, která jim ale v soutěžích moc užitečná není. Nakonec se rozhodli vyřadit Saritu.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)
Survivor Redemption Island (2.část)
Survivor Redemption Island (3.část)
Survivor Redemption Island (4.část)
Survivor Redemption Island (5.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!