Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (8.část)

11. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Celkový počet trosečníků ve hře se snížil na 11, což je jasný signál toho, že sloučení kmenů už je opravdu na spadnutí. Kromě nich je tu ještě jeden člověk odříznutý na Ostrově vykoupení – poslední Mohykán Matt. Ten má za sebou úctyhodný výkon pěti vítězných Duelů. Ovšem není to naopak nevýhoda? Pro ostatní se tak může jevit jako velice zdatný a nebezpečný soupeř. Navíc už je víc než 14 dní v izolaci, bez možnosti komunikovat s ostatními, navazovat vztahy a budovat spojenectví.

Naštěstí mu tato samotka právě končí. V pořadí šestý Duel je právě ten, který rozhodne, kdo ze dvojice MattSarita se bude moci vrátit k ostatním. [singlepic id=1592 w=160 float=right]Jako diváci se na místo Duelu mohli tentokrát vydat úplně všichni trosečníci, což si samozřejmě většina z nich vyložila tak, že bude následovat sloučení kmenů, a proto si raději s sebou vzali co nejvíce užitečných věcí, kdyby se náhodou do svého původního tábora už nevraceli. Před začátkem Duelu se Matt pořezal na noze a jen doufal, že se nebude jednat o vytrvalostní úkol, v němž by potřeboval nohy. Pochopitelně se jednalo o vytrvalostní úkol a oba duelanti v něm měli stát rozkročeni mezi dvěmi stěnami na malých dřevěných podpěrách, každých 15 minut se měli přesunout na menší podpěry. Ten, kdo jako první spadl na zem, byl definitivně vyřazen, vítěz se mohl vrátit k ostatním.

I přes viditelné bolesti Matt vydržel a pošesté Duel vyhrál. Konečně pro něj dlouhá izolace skončila, ani si nemusel vybírat, do kterého kmene se chce vrátit, [singlepic id=1593 w=160 float=left]protože od moderátora dostal zbrusu nový buffík, stejně jako věichni ostatní přihlížející trosečníci, protože došlo ke sloučení obou kmenů a nový kmen se mohl odebrat na místo nového společného tábora. Tam na ně kromě tradiční bohaté uvítací hostiny čekalo budování přístřešku a dohodnutí názvu společného kmene. Rob navrhl název Murlonio, což mu ostatní zbaštili, ikdyž se jednalo o vymyšlené slovo, které mají Rob a jeho žena Amber pro jednoho z jejich plyšáků.

Původní kmen Zapatera přišel do sloučení v početní nevýhodě, proto se Mike ihned pustil do lanaření Matta. Slíbil mu, že pokud přesvědčí Andreu a oba přeběhnou na stranu Zapatera a vyloučí Roba, tak mu garantuje místo ve finálové čtyřce.

Po sloučení kmenů se soutěží už jen o individuální imunity. [singlepic id=1594 w=160 float=right]Pro získání té první stačilo jen jediné: stát na dřevěném polenu, jednou rukou podpírat tácek a na něm balancovat postupně s jednou, dvěmi a nakonec třemi koulemi, aby se ani jedna z nich neskutálela na zem. Nejlépe se dařilo Natalii a Mikeovi, který vypadal jako socha, dokonce se mu v jednu chvíli na kouli na tácku usadila moucha. Pak ale zakolísal a individuální imunitu si tak odnesla Natalie.

Původním členům Zapatera bylo jasné, že Ometepe budou chtít co nejdříve vyřadit silného Mikea, proto byly připraveni využít Ralphovu skrytou imunitu. Sami nechtěli hned útočit na Roba, ale spíš hlasovat pro jeho pravou ruku, Granta, což by Rob určitě nečekal. [singlepic id=1595 w=160 float=left]Jenže k tomu potřebovali na svou stranu získat Matta. Silně věřícímu Mattovi se už najednou nezamlouvala myšlenka, že by měl podrazit svůj bývalý kmen, proto zašel za Robem a přiznal se mu, že „měl hříšné myšlenky“ a že se ho Zapatera snažili zlanařit. Roba toto upřímné doznání nepotěšilo, protože viděl, že se na Matta se stejně jako napoprvé nedá spolehnout, proto dal svým oddaným následovníkům (překvapivě i Andree) pokyn, že večer mají hlasovat právě pro Matta a poslat ho tam, odkud přišel, znovu na Ostrov vykoupení. Po hlasování na Kmenové radě skutečně Ralph zbytečně použil svou skrytou imunitu na záchranu Mikea, protože Mike vůbec nebyl cílem. Rozhodovalo se jen mezi Grantem a Mattem a na Ostrov vykoupení se nakonec vydal Matt .

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)
Survivor Redemption Island (2.část)
Survivor Redemption Island (3.část)
Survivor Redemption Island (4.část)
Survivor Redemption Island (5.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
koc
Reagovat

dik za rekap pane

2
fx
Reagovat

Matt aspiruje na pozici nejhloupějšího hráče Survivoru.. :-D Každopádně je bez šance co se toho týče, že by ho někdo vzal do finále.. Protože pokud by přežil všechny duely na RI, tak bude jasným králem téhle sezóny.. Protože ta se týká hlavně RI :-)

3
shisha
Reagovat

jaj, jak je peknej, tak je hloupej…takova skoda

4
koc
Reagovat

9 dil da asi autoru rekapu TK pekne zabrat ;-) .. nejak sem nepochopil proc se toho snazi nacpat do jednodo dilu tolik

Přidat komentář