Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (2.část)

25. Únor 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

První díl Survivor Redemption Island udělal fanouškům této reality show určitě radost, zejména díky zábavné Kmenové radě. Někteří hráči by si asi měli připomenout známě přísloví, že mlčeti je někdy zlato. S výsledkem hlasování nebyla moc spokojená Francesca, ale naštěstí pro ni ve hře ještě nekončí, jenom se v noci přesunula na Ostrov vykoupení, kde teď bude muset počkat na dalšího vyřazeného, s nímž se utká ve vzájemném Duelu.

Zbytek kmene Ometepe se mezitím vrátil do svého táboru, stále v šoku z toho, co právě zažili na Kmenové radě. A jakoby to nestačilo, Phillip si hned vzal stranou Roba a připomenul mu, že díky vyzrazení plánu Francescy a Kristiny je teď Rob jeho dlužníkem [singlepic id=1332 w=160 float=right]a měl by tak naoplátku Phillipa ochránit. Rob nevěřil vlastním uším, už byl rozhodnutý, že dalším v pořadí na vypadnutí musí být Phillip a Kristina (která má ovšem stále ještě svou skrytou imunitu). Kdo by taky věřil „bývalému federálnímu agentovi“ Phillipovi, který po táboře pobíhá v růžových slipech a obrovským oštěpem loví miniaturní kraby?

Soutěž o imunitu (a zároveň i o odměnu v podobě rybářského náčiní) probíhala v uměle vybudovaném bazénku, který už známe ze Survivor Nicaragua (a který také proslavil Fabio, [singlepic id=1333 w=160 float=left]když se do něj k nelibosti ostatních v průběhu soutěže vymočil). Ve štafetovém závodě měli trosečníci za úkol přeplavat bazének, na druhém konci ve výskoku rozbít zavěšenou keramickou destičku a uvolnit jeden z pěti klíčů a ten dopravit na start. Další hráč pak klíče použil na otevření 3 visacích zámků u truhly, v níž se skrývala jedna těžká kulička. Touto kuličkou se pak další hráč snažil rozbít pět keramických desek.

[singlepic id=1327 w=160 float=right]Celou soutěž rozhodla až tato závěrečná fáze, v níž vše spočívalo na dobré mušce Phillipa a Ralpha. Úspěšnější byl Ralph, který tak pro kmen Zapatera zajistil už druhou imunitu po sobě. Vítězům přišel sportovně pogratulovat i Matt, což ale rozzuřilo Roba, podle jeho názoru se neměl Matt takhle bratříčkovat se soupeři.

Odměnu pro vítězné družstvo okamžitě popadl Russell, který ji chtěl jako první prozkoumat, jestli se v ní neschovává nápověda ke skryté imunitě. Skutečně tam lísteček zahlédl schovaný v ploutvích. Při jeho vytahování to ale zpozoroval Ralph. Ten už dobře věděl, že nápověda Russellovi k ničemu nebude, protože už den předtím skrytou imunitu sám našel čistě náhodou, když sbíral kameny na ohniště. (Tentokrát opravdu štáb neukryl imunity moc důkladně, hromada kamení nasypaná u kmene stromu skutečně nevypadá moc přirozeně. [singlepic id=1328 w=160 float=left]Není divu, že je hráči v obou kmenech našli i bez jakékoliv nápovědy). Ralph se ale rozhodl otestovat Russellovu pravdomluvnost a hned se ho šel zeptat, jestlipak třeba nenašel nějaký lísteček. Russell samozřejmě vše popřel a naopak vystartoval po Ralphovi, získal tak prvního nepřítele a jak to už známe, bude teď usilovat o jeho brzké vyřazení. Russell to ale bude mít těžké, protože má na své straně jen dva spojence, další hráče ztratil tím, jak očividně lhal o lístečku s nápovědou.

V táboře Ometepe zatím moc veselo nebylo, prohráli druhou soutěž, Phillip bral čestně vinu na sebe, protože selhal v závěrečné fázi úkolu. [singlepic id=1329 w=160 float=right]Ani se nemusel moc nabízet, skupinka kolem Roba už měla v plánu rozdělit hlasy mezi Phillipa a Kristinu, vystrašit Kristinu, aby použila svou skrytou imunitu a vypadne Phillip. Jenže Rob nemohl překousnout to, jak blonďák Matt po soutěži potřásal rukou soupeřům, navíc se mu nelíbilo, že z Matta a Andrey se stává pár (a sám dobře ví z vlastních zkušeností, že to pár může dotáhnout hodně daleko). Proto vymyslel alternativní plán, jak místo Phillipa překvapivě vyhodit Matta. Zůstal jen jeden problém, co s Phillipem, který se přišel Roba zeptat, jak má hlasovat. [singlepic id=1330 w=160 float=left]Rob mu nechtěl plán prozradit, protože by si Phillip zase mohl na Kmenové radě pustit neprozřetelně pusu na špacír. Proto mu místo toho řekl, že mu dá znamení, až přijde čas. Na večerní Kmenové radě položi pravou ruku na rameno osoby, pro kterou má Phillip hlasovat.

Phillip se na Kmenovce opět postaral o zábavu, když s vážnou tváří popisoval, proč má na pažích vytetované obrázky gorily a lva. [singlepic id=1331 w=160 float=right]Ale neušlo mu domluvené znamení, Rob položil ruku na Kristinino rameno. Možná i tento nepatrný dotek Kristinu znejistěl, takže raději použila svou skrytou imunitu. Místo ní se tak na Ostrov vykoupení vydal Matt . Na začátku příštího dílu se tak dočkáme prvního Duelu a zjistíme, kdo definitivně z Nicaraguy odletí domů.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
David
Reagovat

Nepamatuju si, že by Phillip řikal něco Robovi o tom, že ho má chránit, viděl bych to na špatný odposlech.
Po zveřejnění proma na třetí epizodu už je na 95% jistý, že příští soutěž o iminutu prohraje Russellův kmen a bude to hodně zajímavý, i když je to rozdělený 6-3, ale jedna asi přeběhne k Russellovi, ale zas Ralph má imunitu, už se nemůžu dočkat. Podle mě prohrají imunitu i proto, že v soutěži budou muset posadit 2 chlapy, asi fyzicky nejslabší David seděl teď, takže budou muset jiný dva.

2
koc
Reagovat

diky za rekap .. alespon se mam na co tesit

3
koc
Reagovat

Franceska na Ostrově byla hodně mimo .. hrála si s křesadlem a u toho měla zápalenou petrolejku .. proč si oheň nezapálila od ní je mi záhadou :)

4
Trew
Reagovat

koc: Třeba to byla žárovka :)

5
Jackolo
Reagovat

Phillip se zase předvedl. Pro mě je pořád nejzajímavější ze všech. A osobně doufám, že toho parchanta Russela vyrazí. Pobavilo mě, jak si hrál na velkýho bosse, jenom proto, že našel nápovědu ke skryté imunitě, když jí Ralph našel, aniž by jí hledal. A slavnej pan Russel se jí nahledal :-)))

6
Ondra L.
Reagovat

koc: přesně to samé jsem si taky říkal, když jsem ji tam viděl :-D

Jackolo – Jestli se nepletu tak ano, Raplh říkal, že šel pro kamení, ale pak tam dodal, že věděl, že pokud se bude Russela držet, tak ji najde, že on má na to čuch a že se s ním sveze. …ale nedal bych za to ruku do ohně, možná se pletu :-)

Jinak pro mě je zase strašně zajímavý Ralph, doufám, že to dotáhne daleko :-D

7
Honzad
Reagovat

Celkově se sestava soutěžících této řady hodně vydařila, myslím, že mnoho z nich nám má ještě co ukázat. I kdyby nebylo slavného dua R+R, tak bychom se pravděpodobně bavili. Přesto jsem za ně rád, ačkoliv ke každému z nich mám své výhrady, tak pořád tu řadu svým způsobem dost oživují. Imho ale oba zvolili špatnou taktiku- Russell pokračuje v tom, co předvedl v Samoe a H v V, Rob ze sebe tímto dílem udělal opravdu agresivního hráče, takže už to není jen ten typický hrdina, co umí v soutěžích :)
Po dvou dílech ale zatím řada na opravdu mimořádné úrovni :-)

8
koc
Reagovat

7 – no on se Russell asi vazne snazil byt jiny ale to mu nejde .. ma oproti jinym vyhodu zkusenosti a nevyhodu ze ho znaj .. jeho jedina moznost je pokracovat v tom jak uz hral jinak brzo vypadne.. sice se muze dostat do finale ale ostatni mu milion nepriklepnou .. v kazdem pripade nevyhraje ..
Ralph mi pripomina Shambo .. mama ale pocit ze on bude premyslet penisem a tak staci Russellovi aby ho zmatl jednou svoji divcinou .. no myslim ze dalsi dil by mohl byt jeste o neco zajimavejsi
mam ale vetsi strach o Roba ;-) .. po teto kmenovce bych mu doporucoval prohledavat trencle zda mu tam nekdo nedal malinkeho kraba ktereho nedokazal ulovit „Lev“ Phillip ;-)

9
Jackolo
Reagovat

koc: Phillip ho ale ulovil :-)) Pustil na něj totiž gorillu :-))

10
koc
Reagovat

9 – snad to nebyl jediny krab v okoli ;-)

11
Atlantis
Reagovat

Tak po třetím dílu musím říct, že Redemption Island je zatím nejlepší řada Survivora. A to jsem viděl všechny.

12
Jirgen
Reagovat

Ale už nebude tak dobrá :( jedině že by ten dotyčnej co vypadnul , se vrátil z RI zpět do hry a pak si troufam rict ze by nastalo to pravi peklo … takhle by byl asi nejlepsi scenář pro další vyvoj … uvidime , ale moc nadějí tomu nedávám :(

13
huhulak
Reagovat

12 – pfff at tam ten hobit klidne zhnije, stejne umi manipulovat jen s deb*lnima lidma…

Přidat komentář