Panáček v reality show

Survivor Redemption Island (11.část)

30. Duben 2011 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Zvláštní agent Phillip (s důrazem právě na to slovo „zvláštní“) je divácky vděčnou postavičkou, v každé epizodě se postará o nějakou šílenou hlášku. Minule to ale dost přehnal, když si z nepochopitelného důvodu hádku se Stevem vyložil jako rasistický útok. Vinil ho i z krádeže kraťasů, ikdyž v tom měla prsty vyřazená Julie, která mu před odchodem z Kmenové rady prozradila pouze to, že je zakopala a Phillip je nikdy nenajde. Jenže to neznáte Phillipa, kterému se během meditace zjevil jeho pradědeček a navedl ho na místo, kde má kopat. Zní to skutečně jako neuvěřitelné klišé, nejspíš Phillipovi poradil štáb, aby nemusel na HD kamery natáčet stále ty jeho obnošené růžové slipy…

Svými znovu nalezenými kraťasy se Phillip pochopitelně pyšně pochlubil Julii v aréně na Ostrově vykoupení na začátku dalšího Truelu. Moderátora ale místo Phillipových kraťasů zajímal spíše deprimovaný Matt, [singlepic id=1713 w=160 float=left]který už byl z dlouhého pobytu na Ostrově vykoupení unavený natolik, že uvažoval o odchodu ze hry. Do truelového souboje tak nastupoval bez nadšení a výsledek ponechával na boží vůli. V soutěži měli za úkol po hladké desce stolu vrhat puky, cílem bylo postupně dostat tři puky na cílovou pásku tak, aby ovšem nepřepadly z hrany stolu. Dva nejlepší hráči mohli zůstat na Ostrově vykoupení, nezadařilo se Julii.

A aby se ostatní trosečníci nenudili, i oni si mohli zasoutěžit o imunitu. Tentokrát si vyzkoušeli, jak jsou obratní na otáčivém válci nad vodní hladinou. Bojovali vždy dva proti sobě, ten, kdo se na válci udržel nejdéle, [singlepic id=1714 w=160 float=right]postupoval do semifinále. Ve finále se pak střetli Grant s Ralphem a v napínavém a dlouhém soboji byl úspěšnější Grant. Kromě imunity na něj čekala ještě odměna, obrovský čokoládový dort a sklenice chladného mléka. Mohl si vybrat ještě dva spoluhráče, kteří si s ním mohli na sladkém pochutnat (ovšem měli na to vymezený čas jen 2 minuty). Rozhodl se pro Roba a Andreu.

Čokoládová sladkost jim ale vzápětí zhořkla v ústech, protože od moderátora dostali ještě tajemný balíček, který ovšem nesměli až do Kmenové rady rozbalit. Tajemné balíčky nikdy nevěští nic dobrého, protože to může znamenat nějaký twist, třeba dvojité vyřazování nebo imunitu pro adepta na vypadnutí. To Ometepanům poněkud překazilo plány, [singlepic id=1715 w=160 float=left]původně měli jasné v tom, že vyřadí Ralpha nebo Steva. Nyní musel Rob počítat s variantou, že po otevření balíčku budou muset vyřadit někoho jiného. Tím by ale mohla být třeba Andrea, které bylo stále ještě líto toho, jak dvakrát obelstili Matta, pro nějž měla slabost. Pokud by se třeba Matt znovu vrátil do hry, Andrea by se k němu mohla vrátit a to Rob nechtěl riskovat.

Večerní Kmenová rada probíhala tentokrát naštěstí klidně, oběma zbylým Zapateranům bylo jasné, že to mají spočítané. Přesto to Steve ještě zkusil a lobboval za to, [singlepic id=1716 w=160 float=right]aby se dívky vzepřely Robovi a hlasovaly raději pro něj, jinak to celé vyhraje. Dobrá snaha, ale nevyšla, na základě hlasování vypadl Ralph . A nyní nastal okamžik na otevření tajemného balíčku. Skrývala se v ní sada obrázkových karet a informace, že právě začíná další soutěž o imunitu a hned poté proběhne další vyřazování.

Každý trosečník dostal stejnou sadu karet, moderátor Jeff Probst [singlepic id=1717 w=160 float=left]jim postupně ukázal obrázky na několika kartách a trosečníci měli tuto postupku přesně zopakovat. Pokud si pořadí karet špatně zapamatovali a ukázali nesprávnou, z dalšího boje vypadli. Nejlepší paměť měl Rob, který tuto soutěž vyhrál a mohl si nasadit amulet imunity. Následné tajné hlasování pak na Ostrov vykoupení odeslalo dalšího hráče, Steva.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)

videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

doporučený odkaz

česká fanouškovská komunita na Facebooku

související články

Survivor Redemption Island (1.část)
Survivor Redemption Island (2.část)
Survivor Redemption Island (3.část)
Survivor Redemption Island (4.část)
Survivor Redemption Island (5.část)
Survivor Redemption Island (6.část)
Survivor Redemption Island (7.část)
Survivor Redemption Island (8.část)
Survivor Redemption Island (9.část)
Survivor Redemption Island (10.část)

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
TK
Reagovat

Podle anotace v programu televize CBS by na začátku dvouhodinového finálového dílu 15.května mělo být ve hře ještě 8 hráčů (tak vysoký počet bude v historii poprvé). Vypadá to, že v základním táboře zůstanou 4, na Ostrově vykoupení budou také čtyři, nejdříve se bude konat poslední Duel a do hry se vrátí jeden z nich. Poslední pětice pak půjde do posledních dvou disciplín a určí se finálová trojka.

2
koc
Reagovat

1 – je skoda ze se nevrati dva .. to by se potom pred vyrazenim vse udalo jinak ..

3
Jackolo
Reagovat

Já bych měl jenom malou poznámku k autorovi. Moderátorem Survivoru je Jeff Probst. Zní lépe Jeff než moderátor :-))

4
Jackolo
Reagovat

A navíc cítím menší zášť vůči Phillipovi. Chápu, že se nemusí líbit všem, ale když už píšeš rekapy, tak si odpusť ty poznámky, které se do něj naváží) Bez tohoto hráče by byl Redemption Island jedna velká nuda.

5
koc
Reagovat

diky za rekap .. po minule nude sem se donutil shlednouttento dil a nebylo to spatne .. snad to bude i priste zajimave a do zaveru jen zlepsujici se

6
Trew
Reagovat

Snad se teď dočkáme něčeho, co nás třeba i překvapí, když se konečně musí vymlátit mezi sebou :)

7
fx
Reagovat

6 – Tahle série je neskutečně nudná.. Teď bych si jen přál, aby z té své šestky vyřadili jako prvního hráče Roba.. a) aby si o sobě tolik nemyslel a b) aby dokázali, že to třeba byla dobrá taktika – dostat se s ním až do TOP 6.. Jenže variantě „b“ nevěřím.. Myslím, že jsou to prostě jen nejhloupější hráči Survivoru v historii.. :-D

8
Trew
Reagovat

7 – Přesně tak… Já chápu, že Roba nevyrazili do teď. Ze začátku jim byl prospěšnej v soutěžích a kvůli svým zkušenostem s přežíváním… A teď ve sloučení by byli prostě blbý, kdyby ho vyhodili místo kohokoli ze Zapatery. Ale jestli ho teď nevyhodí, tak jsou fakt blbý! Protože teď ho už prostě nepotřebujou.

9
nela
Reagovat

Ja mohu říci jenom ACH JO!

Přidat komentář