Panáček v reality show

Kapitán Puff exportován na Slovensko – sumář VV CS (24. 11)

24. Listopad 2005 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Než Vám pelsa68 sepíše celý sumář (zhruba o půlnoci, je pečlivý), tak si můžete komentovat dnešní díl a k tomu mít puštěného Matelka. Oblíbenou skladbu všech slovenských VyVolených, skutečně nechápu, jak to mohli vydržet 6 hodin.

Také milujete Matelka? Stáhněte si ho :)

A mimochodem, TV Prima i TV Joj dělá dva různé sestřihy a v té souvislosti je zajímavé, že slovenští bratři viděli konflikt Lenka vs Rocky úplně jinak než my.

titulka bulváru

Otázkou je, proč to TV Prima takto vysílá?

pohled na Lenka vs Rocky z Hofylandu

WINGS @ 24.11.2005 22:16:55 Mna skor prekvapilo, ze jedna aj druha televiziu ukazala TU ISTU situaciu inak. A z obidvoch vyplynula uplne inak.

Na Jojke by som Lenu zabil, ked zacala hystericit(velmi kludne sa k nej spraval Rocky, upozornil ju, ten incident bol dlhsi), na prime vyzerala ako chudacik, ktoremu sa ublizuje.

Kdo z Vás viděl oba sestřihy? Dle toho českého bych se totiž neostýchal nazvat Rockyho za pěkného parchanta, ale televize tak ráda vysílá co se jí zrovna hodí :) A teď už předávám slovo pelsovi68, připravil toho tedy pěknou porci :)

a je to tu…

Předem podotýkám, že dnešní článek bude dlouhý, takže pro toho, kdo nerad čte to shrnu – bude to nuda nuda, šeď šeď…

Poprvé pro mě rekapitulace napsaná v česko-slovenském hávu…

Výzva dnes samozřejmě neprobíhá a tak nás vítá Tereza se svými hosty – Jindrovou maminkou Máriou, která ji okamžitě nabízí tykání, a ex-vyvoleným Martinem.
Tereza děkuje Martinovi za reakci po nečekaném vystěhování vyvolených, protože nabídl svou pomoc jako jeden z prvních…holt realitní makléř, kšeft je kšeft… Martin se snad i „stydí“… rozhodně se rozpovídal víc, než Wendy… Majka, „budem si tykat“, to má nyní do studia blíž a v Bratislavě nikdy nebyla a je ráda, že je Jindra tam… je jasné, že je Jindra její syn, protože Majka sama řekla, stejně jako Jindra při vstupu do slovenské vily, že bude mít Jindra novy zažitek… Jindra nemá absolutně problem s novyma lidma….

Rekapitulace

Tak i slovenští vyvolení dostali za úkol kolektivně zpívat. Možná dobře pro ně, že to nebylo veřejně, ale jen na zahradě. Slavný hit z filmu Pomáda ve slovenském vyvoleném podání možná ohrozí příčky hitparád… ale které příčky, to se teprve uvidí… A přes španělsky zpívané „bambolejno“ jsme se dostali až k Macejkovi…. na tú tenkú strunu…. Tereza ohodnotila slovenské Vyvolené malinko temperamentnějšími…

Opět ve studiu

Na otázku směrovanou na Martina, s kým by si mohl ve slovenské vile nejvíce rozumět, odpověděl dotázaný, že určitě s děvčaty… co tedy měla znamenat tenkrát ta scénka s Rostikem ve sprše ještě v pražské vile na pozemku Obilních lihovarů Kralupy, a.s., kterým šéfuje pan Inžinýr Eugen Skalický společně se svým jmenovcem ,Tomášem Skalickým, o 25 let mladším…. podobná shoda jmen byla i u Stehlíkovic, v případě kladenské Poldovky…:)
Martin zná jménem paradoxně mužské slovenské osazenstvo vily… holky jménem nezná, jen ví, že jedna ukazuje šušku… copa to asi může být? Slovenští čtenáři, napovězte…
Tereza se snažila přes Jindrovu maminku proniknout do jeho nitra. Ale Majka řekla, že Jindra je zamilovaný vždycky jenom na chvilku, čímž jí vzala fičák z plachet… Nic „dlouhé“ prý nebylo, takže mamka neví, čemu věřit. A Kačenka na práci prej není…. Tak jestli Jindra zbytečně neplýtvá bublákama… A na Terezčinu otázku o boji za ženu mamka říká, že ženských je na světě tolik, takže neví, proč by měl Jindřich bojovat právě o tu jednu. Mamina se nám asi měla narodit jako chlap, ale pak by nebyl žádný Jindřich….:)

První část rekapitulace

Tak to už je 96-tý den českých vyvolených…. ranní vstávání bylo v hygienicko-tanečním československo-cizo rytmu. Luis roznáší ranní kávičku přímo do postele, ale né chlapům… I slovenské ženy vypadají po ránu jako já, moravské chlapisko…
V koupelně jsem opravdu neporozuměl-co je to „parobek“? Prosím o vysvětlení našich slovenských čtenářů, a že jsem si teda myslel, že slovensky viem…. Janě málem vzápětí něco vypadlo:) A jak řekl Michal, Paroubek víme (bohužel, když ho vidím – jako Paroubka – a slyším, komanči se nám zase množí), ale parobek… Jsme v koupelně s chalanmi a ten slovák, je to Rocky? (jména, to je můj problém), co to má schované v boxerkách? Pomeranč? Tenisák? Proč dáváte do televize osoby, které mohou způsobit nám ostatním chlapům trýzeň v podobě následných sebeotázek „jsem podprůměrný?“

Vyvolení se rozdělili na tulící se tuleně a pochodující tučňáky

Další úkol – Vladko se hodně, opravdu hodně, společně s Rockym? tulil ke Kačence… k naší Kačence! A nějaký Rišo nesplnil úkol a proto musí všechny tuleně vměstnat na hajzlík a tulit se tam. Vlado mi nepřipadá, že by se podle svých slov „necítil vzhledem k novým lidem dobře“. Asi má v sobě něco vůdčího, co ostatní samovolně a nevědomky respektují. A záběr na Vlada a jeho tvorbu… kdo z nás je schopen nakreslit mapu České republiky, potažmo Slovenské republiky, byť, jak Vladko poznamenal, „maličké – ále, to je jedno“? Já tedy ne.
Přísun proviantu byl více než královský, holt dvě republiky vždy spotřebuji víc než jedna…

Druhá část rekapitulace…

…začíná v kuchyni…. Vlado jasně kraluje, že by proto, že je kuchař? Pokračujeme diskuzí v sauně, v kuchyni – je Vladko opravdu introvert? a podařeným klipem slovenských vyvolených, na který se všichni dívají v televizi – a docela se baví, stejně jako já, protože tady se tvůrci klipu skutečně vyřádili. Že by MTV Award za hudební klip roku? Hlavně přístup slovenských děvčat se mně líbil, jejich otevřenost do klipu krásně zapadla. I Vlado! to hodnotil pozitivně.
Hned nato začala polární noc, tedy, pokud se během polární noci běžně všichni mlátí polštářema… To tedy v tom případě mají seveřani vskutku zábavných šest měsíců….
Kuchaři (je Luis kuchař?) byli vyzvání k návštěvě zásobovací místnosti, kde bylo „Vladkovo“ křeslo. Ten byl tím tak nadšen, že křeslo hned všem ukazoval a vyzvedával jeho přednosti…

Slovenská verze výzvy mi připadala jako pohádka. Šakal všem řekl jen pěkné věci a nakonec uvázal šátek Jance se slovy „vyzkúšaj to so mnou, ale neboj sa Rišo, iba v tom kresle“. Člověk by se po takovém projevu skoro cítil poctěn tím, že může jít do duelu. Myslím, že i čeští vyvolení tím byli trošku překvapení, protože v české vile se výzva v tak pozitivním duchu nikdy neodehrávala.

A přichází avizovaná zkouška kapitána Puffa…

..neboli jak se opít dle stanovených pravidel do němoty…. Je divné, že se všem úkol líbí? Snad jen Vladovi né…
Slovákům se viditelně kapitán Puff zalíbil…. Objevují se první vypískání slov, asi pod vlivem alkoholu padají sprostá slova…. Rocky naráz bere…koho? na ramena, a odchází na zahradu…. a hází ji do ledu… je to Lenka… a začíná dlouhá, i když zpočátku to nevypadá… roztržka…Končí Lenčiným pláčem v posteli. Kdo je vlastně v právu? Podle slov Lenky toho bylo asi víc, než jsme viděli v sestřihu na Primě. Bylo toho víc na Jojce? Nemůžu posoudit. Na zahradě se zatím odehrává „Wendina“ balónková bitva, Lenka mezitím říká, ať to celé Slovensko vie…. bylo mezi nima (Rocky-Lenka)něco víc? Balónková bitva končí nedostatkem balónků.
Protože vyvolení utopili několik mikroportů, přichází k nim dobrý kamarád Matelko…Slováci to komentují s křikem, Jindřichovi se to velmi líbí, o co asi jde? A naráz rychle do ložnice… kde má právě Vladko deprese a Slováci jenom čumí…

V 3:51 je ve vile ještě živo…

A konečně závěr věnovaný komentářům hostů bo kdo má tak dlouho vydržet…

Otázka: kdo půjde do zúčtování? Majka tipuje na zúčtování Michala, Martin víceméně souhlasí.
Martin říká, že někteří naši vyvolení se předvádějí před slovenskými, koho asi myslel?

Ještě nakoukneme do slovenských hádek:
– 1. Tony ve sporu s Rišem hájí svůj rodinný život a pohoršuje se nad mužskou chlípností
– 2. Luis ve sporu s Rišem řeší pravděpodobně důležitou zápletku u bazénu
– 3. všichni dle Aloise Jiráska proti všem řeší další velmi důležitou věc…

Pár posledních otázek směrem k dnešním hostům ani nestojí za komentář takže…. Snad jen že Martinovi připadá vztah Vladko Michal víc než přátelství… je to Martinova žárlivost?
Dle Jindrovy maminky Majky je Monika na chlapy – tomuto upřímnému názoru nelze než nevěřit, stejně jako tomu, že je Majka-Jindřichova mamka-kamaradka se všema jeho holkama…

Martin nabádá české soutěžící, aby se nehádali…. Tereza přizvukuje a děkuje Majce za tykání

Odcházím se uvolnit sprchovým gelem nejmenované značky a masem z masokombinátu taktéž nejmenované značky…

P.S. Andry, jedu k vám…

Monika také skončila ve vodě

Po hádke s Rockym a ľadovom kúpeli všetci prejavovali Lenke ľútosť. Točil sa okolo nej najmä Rišo, rady jej dávala aj Linda. Tá mala nakoniec toľko rozumu, aby jej povedala, že s Rockym si to musí vysvetliť sama. Tak Lenka šla, ibaže ten ju stručne a slušne poslal do … a radšej išiel s Jindrom hodiť do bazénu Monču.

zdroj: oficiální web VyVolených SK

související články

Pravidla hry Zkouška kapitána Puffa / vyvoleni.centrum.cz

– Monika opila Slováky do němoty / revue.idnes.cz
Rozzúrená Lenka sa pobila s Rockym / pravda.sk
VV: Chtěli Češi opít Lindu? / bleskově.cz

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 19
1
VR-Fist
Reagovat

Nestrhejte nam server je myslene jakoze abychom nepretizili RapidShare nebo kam to „neco“ hodite? Pochybuju, ze byste hostovali u sebe :(

2
Toony
Reagovat

VR-Fist: když slíbíš, že si to tak 10x pustíš, tak to bude na Pánáčkovi ;-)

Reagovat

VR-Fist: pochybovat klidně můžeš, ale skutečně jsme Matelka hodili na Panáčka v reality show :)

4
Kocha
Reagovat

Tak to je mazec. Kam se hrabe nějakej Crazy Frog ;) Matelko rulezzz …

5
amtel
Reagovat

super singl ! :)

6
deter
Reagovat

No ja videl oba sestrihy..na JoJ pousteli spis tu ‚bitku‘ mezi Lenkou a Rockym a hazeni do bazenu…zatimco na Prime vetsinou pousteli to, co se delo mezi ceskymi VV behem tyhle akce (myslim ze Michal neco resil s opilou Lindou v koupelne, Jindra taky). No a na Prime pak jeste bezelo to, ze Lenka breci v posteli a s Rockym si to vyrikavaj.. to uz na Jojce nebylo.

Pohadali se kvuli tomu ze ji Rocky hazel do bazenu, protoze ho pry chtela 3x schvalne kopnout do kuli:)

7
Misak
Reagovat

deter: a jaký by jsi považoval za lepší?

Reagovat

deter, vidíš a já dle českého sestřihu myslel, že jí tam hází kvůli tomu, že je opilá a pořád ho prudí. Tak to alespoň působilo. Následné dva hody byly za mrksání mokrých věcí po něm. Ooo, jak ta televize dokáže manipulovat s názory :)

9
caligula
Reagovat

Kukal som na to live, a Lenu by som na mieste Rockyho utopil.
Stále do neho dobiedzala, Rocky ju niekoľko-krát upozornil, najpr, že jej dá 25 na zadok, neprestala, dostala 25 na zadok, pokračovala, upozornil ju, nech ho neha tak, že ju hodi do bazena. neprestala, tak nakoniec išla do bazena 3 krat. A dobre jej tak hysterke jednej. :))

10
deter
Reagovat

No ona pak Lenka rikala, ze neni nastvana kvuli tomu, ze ji hazel do bazenu, ale kvuli tomu, ze si Rocky mysli, ze ho tam kopala schvalne. Pry proc by to delala, kdyz ho ma rada…

11
deter
Reagovat

Misak: jak pro koho..kdo chtel videt celou akci mezi Lenkou a Rockym, tak Joj. Kdo brecici Lenku, tak Prima.

12
caligula
Reagovat

ináč chválim človeka čo postrihal úvod Matelka – akurát som sa chystal že Vám to pošlem. ale naraz sa to tam objavilo :::)))

13
pelsa68
Reagovat

podle všech názorů těch, kdo sledují RS na JOJ, vidím, že Rocky se zachoval velmi klidně a vstřícně. Díky za info, samotnému mi to už z naší televize připadalo nějak divně…

14
jan
Reagovat

Haló-ha-ha-ha
Haló-lo-lo-lo
Haló-ha Haló-lo Haló Haló
Haló-ha-ha-ha
Haló-lo-lo-lo
Haló-ha Haló-lo Haló Haló
Čujtě-čo-čo-čo
Čujtě-sa-sa-sa
Čujtě-čo čujtě-sa v světě stalo
Čujtě-čo-čo-čo
Čujtě-sa-sa-sa
Čujtě-čo čujtě-sa v světě stalo

15
marw
Reagovat

jan: dik za slova k tomu uzasnemu songu :) hned si to du zazpívat.

16
Baruš
Reagovat

Děkuju za dnešní počtení :o)

Reagovat

Baruš (OT), tvé kladné ohodnocení potěší. Já říkal pelsovi68 že i jeho dlouhé nudle si najdou čtenáře, protože jsou dosti dobře napsané. Co na tom, že jsou krapánek delší.

18
Baruš
Reagovat

SUNíčko, nejen dobře, ba i vtipně :o)

19
Hell
Reagovat

Ano, ano, odstavec s úvahou o obsahu Rockyho trenek mě dostal :).

A v sestřihu mě naopak dostala chvíle, kdy si Lena při skládání zkoušky kapitána Puffa při třetím opakování evidentně přepočítávála prsty, kterými se chystala uchopit skleničku – byl to jen její chvilkový upřený pohled na vlastní ruku, ale naprosto výmluvný :D.

Přidat komentář