Panáček v reality show

Výměna manželek: Monika B. vs Monika D. (14. 5. 2006)

14. Květen 2006 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Kromě vypůjčeného manžela a dětí čekají v obou nových rodinách taky domácí mazlíčci. Kočky, psi, papoušci a taky jeden leguán. Lásku ke zvířatům chovají ženy společnou.

Obě vyměněné manželky taky slaví svátek ve stejný den, jsou stejně staré, a navíc mají slabost pro mladší muže. Tím ale veškerá podobnost končí.

Motivace Moniky D.: Chce ukázat své rodině, že je nepostradatelná a čeká na větu „Chybíš nám“

Motivace Moniky B.: Chceme zažít něco nového, nevyzkoušeného.

související články

Řekni, že ti chybím / Blesk.cz

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
janina
Reagovat

první výměna suprová neměřili kdo co má jedna strana nepomlouvala druhou no prostě supr není co dodat

2
Jirkazz
Reagovat

Docela příjemná výměna, bez podpásovek ala „ty špinavé talíře jsou fakt síla“. Osobně bych bral brunetku. Tichá, skromná, hodná, nedělala ramena ale zase nebulila každou chvíli jako ta rádoby ranařka.
Pro manžela-správce sítě s krátkým sestřihem bych navrhoval pojmenování Patrik Hezucký, byl mu fakt podobný, tedy jestli to nebyl on…
Manžel vlasáč byl od pohledu nesymaptický, ale věcně vzato, když jsem tak objekitvně posuzoval jeho počínání a projevy, nemám co bych mu vytknul, příjemně překvapil. Hezucký vypadal jako pohodář, ale proč nesníst špagety s trochou sojového masa? Když se pořádně polije kečupem a udělal bych tím brunetce radost, klidně bych to zblajznul.
BTW Monika-ranařka, jestli jsem to dobře počítal, vlítla do jináče už v 16??

3
Karkulka
Reagovat

No, v Blesku zase psali, že je jí 38, na což by vypadala spíš. Chudák ta druhá Monika, která pěla ódy na Roberta, mě zase tak úžasný nepřipadal. Vůbec celá Výměna manželek je většinou přehlídkou mužů-trubců, co se doma pořád válí, nic nedělají, když je k tomu manželka nedokope /shrnovací dveře/ a neumí si vzít nic k jídlu, takže by bez ní umřeli hlady /když se Monika B. vrátila později/. Hlavně mít v neděli polívku! Vypadá to, jako by to natáčela nějaká potměšilá feministka, ale spíš je to smutný obraz průměrného českého manžela.

4
misa
Reagovat

Ti chlapi se chovali jak malá rozmazlená děcka…
To je prosím pěkně dnes normální obraz průměrného českého manžela??
Nechápu, jak můžou být ženské tak HLOUPÉ a nechat se sebou zacházet jak s onucí. Já mít takového troubu doma,tak mu hodím ty špagety na hlavu… A ještě mu dotyčná byla vděčná,že si mohla vybrat mezi bramboračkou a vývarem, fakt nářez :-)))

5
Liliana
Reagovat

Tak jsem na rozpacích, zdá se mi to nebo ve většině domácností se mužský chovají jak páni tvorstva, jsou líní jak prasata a doma nehnou prstem? Všimli jste si, že ženský vždycky automaticky vaří, uklízí a starají se o děti? A ještě jim to přijde normální a dokazují si která má doma líp uklizeno a co toho stihne.Panebože ta emancipace fakt není vidět.Je pravda že se asi těžko vzdáváme vžitých rolí ale někdy je to síla.Včera jsem to neviděla celé ale ten dlouhovlasej mi byl nesympatickej i když to pak nebylo tak hrozné.

6
Marianna
Reagovat

Co mě zajímá, asi není předmětem diskuze. Ale obě rodiny byly relativně mladé a přesto měly přepychové domy(bydlím v malém městě ve VČ a dle platů zde to opravdu přepychové bylo)- Manželky dle svých profesí na tom majetku podíl neměly, takže to bylo na těch líných manželích, co tam byli prezentováni jako … jen se válející na kanapi. Jeden manžel si vzal paní už se 3 dětmi, to také o mnohém svědčí a nakonec při setkání přiznal, že tu paní miluje a milovat vždy bude. To jí závidím. Mně se pořad líbil, i když na sebe neházeli špínu. Možná právě proto…

7
Lenča II.
Reagovat

Tentokrát to bylo opravdu hodně klidné, ta blond Monika mě připadla jako hrozně důležitá, okomentovala snad vše, od uvaření pár kafíček až po namazání rohlíku dětem. Byla mě hodně nesympatická, a jak už to v životě chodí, všechny komandovat , hodně žvanit a doma přitom tak prima chlapa. Dávám za pravdu Marianně, chlap má kolem domu spoustu práce, domy vypadaly dobře udržované, moderní, určitě tolik práce se nestihne při ležení na pohovce. Ale jinak, pořad mě baví .

8
Karkulka
Reagovat

Marianna: Ty baráčky byly starší, asi dědictví nebo levnější koupě a vevnitř mi to tedy přišlo normální, jestli myslíš kuchyně, tak taky mohly být na půjčku. A recepční i zdravotní sestra je kvalifikovaná práce a není zase tak strašně placená, jak se často prezentuje /zvlášť s příplatky za směny/. Řekla bych, že klidně mohly vydělávat stejně jako jejich polovičky a navíc zvládat péči o děti a domácnost.

9
ajda
Reagovat

Co se děje???? tak málo příspěvků,to je rarita!!!!!! Polepšeme se, at je co číst!!!!!

Přidat komentář