Panáček v reality show

Survivor Tocantins (13.část)

17. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Vyřazení Debbie zaskočilo pochopitelně nejvíce Coache, protože tohle přece nebylo v „jeho“ mistrovském plánu! Coach si totiž stále neuvědomuje, kdo vlastně tuto hru ve skutečnosti řídí. Stephen a J.T. mu hned po návratu z Kmenové rady vysvětlili, že jediným člověkem, který pro něj hlasoval, byla právě Debbie, která se snažila za jeho zády ostatní přesvědčit, ať vyřadí Coache. Proto se jej také zastali a vyřadili raději Debbie. Coach jim to spolknul i s navijákem a téměř dojatě jim ještě děkoval, že vyhodili tuhle zrádkyni.

Tím ovšem přišel o důležitého spojence a jeho další osud ve hře bude záviset jen na lísání se do přízně nerozlučné dvojice Stephena a J.T. Coach v tom pokračoval i ráno a snažil se s nimi domluvit koho dalšího pošlou do Exilu. [singlepic id=85 w=160 float=left]Dělal ze sebe chudáčka a vymlouval se, že si popálil plíce kouřem z ohně, doporučoval do Exilu poslat raději některou ze zbylých žen (Taj a Erinn). CStephen ale pochopil, že se Coachovi moc do Exilu nechce proto, protože by se z něj vrátil fyzicky oslaben před důležitou soutěží o imunitu. Nikdo totiž ještě neviděl Coache v táboře přiložit ruku k dílu, takže měl podezření, jestli by si vůbec Coach dokázal v Exilu rozdělat oheň a připravit jídlo.

V soutěži o odměnu se trosečníci [singlepic id=86 w=160 float=right]postavil na start obrovského bludiště (které při pohledu z výšky vytvářelo velký nápis Survivor) a štáb jim ještě svázal k sobě nohy krátkým lanem. Po proběhnutí bludiště měli za úkol sestavit z několika tyček jedno dlouhé bidlo, kterým si přitáhli na šňůře zavěšený pytel s pískem. Jeho rozhoupáním pak měli postupně srazit celkem tři kuželky.

Ihned od startu se do čela dostal J.T. a těsně za ním se držel Coach. Jeho strategií totiž bylo nechat J.T., ať hledá správnou cestu bludištěm, a jenom ho zbaběle následoval. [singlepic id=87 w=160 float=left]Tak se také oba dva dostali až do závěrečné fáze, ale rychlejší při shazování kuželek byl J.T. Odměnou za vítězství v tomto závodu byl letecký výlet a odpočinek v luxusním letním sídle guvernéra. Mohl si vzít s sebou doprovod a bez váhání se rozhodl pro kamaráda Stephena. Oba si tak dopřáli vydatné hostiny, pořádné sprchy a opravdové postele.

J.T. odmítl do Exilu poslat některou z žen, takže rozhodl, že se tam vydá Coach, protože jako jediný tam ještě nebyl. Coach hned hrdě prohlásil, že svůj pobyt v Exilu pojme jako mnich, nebude potřebovat oheň, jídlo ani vodu a bude hlavně meditovat. Erinne po těchto slovech vyprskla smíchy, že ze sebe chce Coach dělat mučedníka, aby se pak mohl vytahovat nad ostatními, ¨[singlepic id=88 w=160 float=right]kteří už Exil zažili. Coach toto nařčení odmítl, ale vzápětí dodal, že se sice nechce vůbec na nic vymlouvat, ale že pobyt v Exilu pro něj bude těžký, protože jeho tělo je před totálním kolapsem, bolí ho záda, trápí ho astma a vyjmenoval řadu dalších potíží. Všichni (i moderátor) si oddychli, když konečně zmlknul a odebral se do Exilu. Tam zahrál pro kameramany několik svých velkolepých drakobijeckých póz a držel hladovku, protože se ani nepokoušel rozdělat oheň.

Vrátil se ovšem včas na soutěž o imunitu. Při svém příchodu se ovšem stěží belhal a musel se opírat o větev stromu, z níž si vyřezal svouj drakobijeckou hůl. Hned všem vyprávěl, jak v Exilu trpěl a poprosil J.T. alespoň o lok vody. Taj pak v interview na kameru správně poznamenala, jak je už Coach trapný a že by měl každý 37-letý muž, který o sobě mluví jako o drakobijci, patřit do blázince. [singlepic id=89 w=160 float=left]Protože se Coach chlubil, jak mu meditace v Exilu pomohla dosáhnout mentální vyrovnanosti, moderátor Jeff Probst poznamenal, že se mu to může hodit právě v této vytrvalostní soutěži o imunitu. Cílem bylo co nejdéle bosky stát na malých držáčcích připevněných na svislých dřevěných deskách, přičemž každých 15 minut se soutěžící měli přemístit na čím dál menší držáček.

Po 50 minutách zůstal v soutěži už [singlepic id=90 w=160 float=right]jen Coach a J.T. Pak se ale s bolestivým křikem k zemi zhroutil Coach a ostatní spoluhráče tím trochu vystrašil. Stěžoval si na ostrou bolest v páteři, která mu znemožňovala dále pokračovat. Když chtěl ale Jeff Probst přivolat na pomoc lékaře, rázně to odmítl (nechtěl, aby přišli na to, že si to vymyslel). Po návratu do tábora už zase chodil, jako by se nic nestalo, takže ostatní poznali, že to na ně celé hrál.

Na večerní Kmenové radě se opět probíral Coachův pobyt v Exilu. Coach tvrdil, že to nebyl tak strašný zážitek, jak tvrdila Erinn, [singlepic id=91 w=160 float=left]a neodpustil si sexistickou poznámku, čímž nadzvedl ze židle obě ženy. Poté nastal čas k hlasování. Vlastně ještě ne. Ještě si naposledy vzal Coach slovo a všem přítomným (včetně znuděným členům poroty) odrecitoval báseň, kterou složil během pobytu v Exilu… Pak teprve mohlo pokračovat hlasování. Obě ženy daly pochopitelně hlas Coachovi, Coach a J.T. dali hlas Erinn. Rozhodnout tedy musel hlas Stephena, díky němu jsme se nakonec museli rozloučit s Coachem.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Tocantins (12.část)
Survivor Tocantins (11.část)
Survivor Tocantins (10.část)
Survivor Tocantins (9.část)
Survivor Tocantins (8.část)
Survivor Tocantins (6. a 7.část)
Survivor Tocantins (5.část)
Survivor Tocantins (4.část)
Survivor Tocantins (3.část)
Survivor Tocantins (2.část)
Survivor Tocantins (1.část)
Upoutávky na Survivor Tocantins

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Pattrick
Reagovat

Coach je prostě jelito :D

2
Petr Novák
Reagovat

Coach je neskutečnej, doufám, že se vrátí i do 19. řady

3
fx
Reagovat

Konečně je ten idiot venku ze hry.. Teď už jen aby nevyhrál JT či Stephen a bude to fajn :)

4
Nick Flyer
Reagovat

fx: Nějaký feministický názor na to, kdo by měl vyhrát? :-D

5
fx
Reagovat

Nick Flyer: V tom případě jsem asi feminista.. ;-)

6
mates
Reagovat

SPOILER SMAZÁN

7
fx
Reagovat

mates: To už sice vím ale jinak jsi fakt idiot. Kdybys to napsal až pod report finálového dílu, tak neřeknu ale takhle jsi tak akorát lidem zkazil napětí a radost z finále. Aspoň se třeba příště podepisuj jako SPOILER..

8
kajda
Reagovat

škoda, že tu ještě není článek k finále, jsem neuvěřitelně nas*anej. Nejhorší vítěz(ka) v historii Survivora, tedy neviděl jsem Exile(ale vítěz byl prý také otřesný). Nemůžu si pomoci, ale horší osoba v Tocantins vyhrát nemohla, z Final 4 si to ona osoba zasloužila nejmíň..

9
Ondra
Reagovat

Děkuji „kamarádovi“ Matesovi za nádhernou zprávu ještě předtím než jsem díl shlédl. Laskavě se nad sebou zamysli… chtěl jsem být sprostý, ale nesnížím se na jeho úroveň :-)…

jinak jak to dopadlo tak to dopadlo – i oblíbený trosečník byl u amíků zvolen jiný než jak jsem viděl tady názory obdobné jako moje… no co se dá dělat :-)… prostě čekat a spravit si náladu na podzim :-D

10
Dana
Reagovat

a kde je možný vidět vítěze? a tubě končí 14. díl přechodem do studia a vyhlašování tam už není

11
Dana
Reagovat

zpět, už jsem našla odkaz na rapidshare

12
Jack
Reagovat

V exilu mel vyhrat 100% Terry ale nakonec to vyhrál ten idi*t Aras…takze ten si to zaslouzil nejmin

13
Ondra
Reagovat

další spoiler…sakra. takové věci se sem nepíší!!!! ještě ž e psala že to neviděla a prostě teď napíšeš kdo vyhrál…. opravdu logika nadevše!

14
Ondra
Reagovat

sorrry. napsal, nevidel…

15
Anarvin
Reagovat

Ja jsem pro zmenu s vitezem(kou) velmi velmi spokojeny! Od te doby, co vypadnul Brendon jsem te osobe hrozne fandil! : ) Sympaticka osoba, dric, spolu se Stephenem nejsikovnejsi strateg rady.

16
Anarvin
Reagovat

A byli i horsi vitezove, nez ve dvanacte rade. Konkretne ve ctvrte a sedme to byly katastrofy.

17
Weasley
Reagovat

k serii Exile Island – na obhajobu, Terry mi liezol na nervy, teda ano, zasluzil si hlavnu vyhru, ale vyhravat v kuse kazdu sutaz… a ani raz nepouzil na pomoc spojencom imunity idol… to ma dost stve, ked niekto necha len tak odist, vylucit sympaticke osoby. Takze Aras si to u mna zasluzil, resp. keby bol vo finale Terry, tak je to nudne finale. Aspon pre mna.

Přidat komentář