Panáček v reality show

Survivor Tocantins (8.část)

20. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po minulé části Survivor Tocantins zůstaly v kmeni Jalapao už jen čtyři soutěžící, v Timbiře šest. Stále hlasitěji se tak mluvilo a pravděpodobném spojení obou kmenů. K tomu došlo právě na začátku této epizody. Na oslavu spojení se konala bohata hostina, během níž se kromě vzájemného oťukávání bývalých protivníků řešil název pro spojený kmen (se zelenou barvou buffíků). Pojmenovali se Forza, podle portugalského výrazu pro sílu.

A sílu potřebovali i pro následující soutěž o individuální imunitu. Nebylo to nic, co bychom v minulých sezónách Survivoru neviděli. Soutěžící se vyškrábali na dřevěný sloupek, na němž se měli zuby nehty co nejdéle udržet. Kdo bude mít největší výdrž, může si na krk nasadit amulet imunity z barevného ptačího peří.

Jako první si ho mohl za vítězství na krk nasadit Tyson. Zpátky do tábora s ostatními se ale nevrátil Joe, moderátor Jeff Probst si během soutěže všiml jeho ošklivého zranění na noze a Joe se musel podrobit lékařskému vyšetření. Výsledek nebyl moc povzbudivý, Joeovi se do nohy skutečně dostala infekce a velmi vážně hrozila, že se dostane do krevního oběhu a mohla by tak ohrozit jeho život. Joe se tak musel rozhodnout, jestli chce pokračovat ve hře a riskovat své zdraví.

O tom zatím ostatní v taboře Forza nic netušili a rozjeli taktizování, koho vyřadit na večerní Kmenové radě. Ve spojeném kmenu se vytvořila nová aliance, v níž se spojili J.T., Steohen, Coach, Tyson a Debbie. jejich hlavním cílem bylo vyřadit Brendana, který byl silným a chytrým protivníkem a velmi pravděpodobně měl u sebe skrytou imunitu. Stephen se skutečně neprojevil jako moc loajální vůči své původní tajné čtyřkoalici, dokonce lámal Taj, ať se k nim přidá a hodí Brendana přes palubu.

Brendan ale nebyl hloupý a mohl by začít něco tušit a použít svou imunitu. Pro tento případ si koalice kolem Tysona (ikdyž to pak Coach označoval za čistě jeho nápad) pojistila výsledek tak, že chtěla rozdělit hlasy na polovinu mezi Brendana a Sierru. Pokud by Brendan skutečně využil své imunity, odnesla by to druhá v pořadí, Sierra. Tento dokonalý plán ale musel počkat, do tábora se za hustého deště přiblížila cizí postava. Nebyl to Joe, ale moderátor Jeff Probst, což nevěštilo nic dobrého. Oznámil jim, že na doporučení lékařů Joe odstoupil ze hry a musel být transportován helikoptérou do nejbližšího města na operaci. To znamenalo jediné: dnes večer žádná Kmenová rada, nikdo další ze hry nevypadne. Brendan si mohl oddychnout, získal další tři dny pobytu ve hře.

Pokračování příště.



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Tocantins (6. a 7.část)
Survivor Tocantins (5.část)
Survivor Tocantins (4.část)
Survivor Tocantins (3.část)
Survivor Tocantins (2.část)
Survivor Tocantins (1.část)
Upoutávky na Survivor Tocantins

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Donnellek
Reagovat

Chudák Joe.

Přidat komentář