Panáček v reality show

Survivor Tocantins (11.část)

2. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Vyřazení Tysona pořádně zaskočilo nejen Sierru, která si myslela, že to určitě bude právě ona, ale hlavně Coache s Debbie, kteří tento krok vůbec nečekali. J.T. a Stephen se jim ihned po skončení Kmenové rady pokoušeli vysvětlit, proč jim raději o tomto plánu dopředu nic neřekli. Coach v naprostém klidu uznal, že to byl strategicky mistrovský krok. Vida, divák by čekal, že bude Coach běsnit a používat své oblíbené rčení o zákeřných dracích a cti samurajských válečníků. Asi Coache moc dobře neznáme.

Snad se alespoň všichni trosečníci dobře znají mezi sebou, protože následovala tradiční soutěž o odměnu, v niž nejdříve individuálně odpovídali na sadu otázek [singlepic id=57 w=160 float=right](Kdo by podle vás rozfofroval miliónovou výhru jako první? Kdo by nedokázal sám přežít v divočině? Komu byste svěřil svůj život? Kdo by vám nejpravděpodobněji dokázal vrazit nůž do zad? Komu byste výhru nepřál?). Pak se snažili odhadnout, jak asi odpověděla většina. Za správný tip mohli přeseknout lano na konstrukci vybraného protivníka, po třech zásecích se uvolnilo velké kladivo, které rozdrtilo sádrovou sošku, a příslušný hráč vypadl ze hry.

Ikdyž se trosečníci při tomto úkolu zdánlivě dobře bavili, [singlepic id=58 w=160 float=left]bylo zajímavé také sledovat, kdo komu přesekává lana. Zvítězil Stephen, který do Exilu poslal Erinn a vybral si Taj a J.T., aby si společně všichni tři bývalí Jalapao vychutnali odměnu v podobě pohoštění v domorodé domácnosti a koupání v jezírku. Ostatní se mezitím vrátili zpět do tábora, kde se snažila Debbie s Coachem přesvědčit Sierru, [singlepic id=59 w=160 float=right]ať se přidá k nim, a apelovali na její loajalitu vůči bývalé Timbira. Sierra na to jen nevěřícně zírala, protože to byli právě oni dva, kteří ji chtěli předešlý večer vyhodit, a Coach se na ni zaměřil i při přesekávání lana v tomto úkolu. Jakoukoliv spolupráci tak vyloučila. Když se ale do tábora vrátili i ostatní, Coach ihned začal J.T. tvrdit, že za ním přišla Sierra sama a chtěla vytvořit alianci původních Timbira, proto by bylo dobré Sierru vyřadit. J.T. s tím neměl moc problém, protože nebylo jasné, na čí stranu by se v budoucnu mohla Sierra postavit.

Sieřře [singlepic id=60 w=160 float=left]by se tak docela hodila imunita, o kterou se mohla pokusit hned v další soutěži. V ní bylo zapotřebí pomocí kotvy na lanu zaháknout a přitáhnout k sobě tři pytlíky. Tři nejrychlejší hráči postoupili do druhého kola, v němž měli stolním bludištěm provést míček tak, aby jim nepropadl nastraženými dírami, protože pak museli začít znova na startu bludiště.

Byl to fyzicky nepříliš náročný úkol, aby jej zvládly i ženy. Není tedy divu, že jej tedy vyhrál… Coach. Bylo to jeho vůbec první vítězství, tak se jím náležitě pyšnil. Po návratu do tábora byla Sierra zaskočena, když se dozvěděla, jakou lež si navymýšlel Coach o její snaze vytvořit alianci. Neváhala a přede všemi ho veřejně konfrontovala. Coach, který na začátku všem tvrdil, že nikdy nebude lhát, [singlepic id=61 w=160 float=right]opět nezklamal a trval na své verzi. Do hádky se zapojila i Debbie, ale její nevěryhodné zapírání nahlodalo trojici z Jalapaa, jestli místo Sierry nevyhodí raději Debbie, čímž by dál oslabili Coachovu pozici. Na večerní Kmenové radě se ale překvapení nekonalo, vyřazena byla Sierra.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Tocantins (10.část)
Survivor Tocantins (9.část)
Survivor Tocantins (8.část)
Survivor Tocantins (6. a 7.část)
Survivor Tocantins (5.část)
Survivor Tocantins (4.část)
Survivor Tocantins (3.část)
Survivor Tocantins (2.část)
Survivor Tocantins (1.část)
Upoutávky na Survivor Tocantins

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Ondra
Reagovat

Spoilery :-P

Škoda Sierry :(, ale faktem bylo že byla „navíc“. k jejich hádce s debbie a coachem. Hezky to vystihla debbie, v jednom z neodvysílaných klipů, že oni vlastně nelhali, opravdu se ji ptali jenom jak to vypada a tak (možna mě pamět klame) a přesně o alianci nemluvili. jenže ona to tak pochopila. no nevadí. Aspoň jsem si užil dívání na ni v následné Ponderose a v zaverecne reci a „dnu poté“. Jsem zvědav jakým směrem se to následně vyvine

2
Trew
Reagovat

Ku**a… Komu teď budu fandit?! :(

3
Ondra
Reagovat

to jsme na tom podobně ;) jediný človíček kdo mi tam v této situaci je aspoň trošku sympatický je erinn. bo jako jediná proti sieře nic velkého neměla – nebo to aspoň neukázali :-D ale ta asi taky brzo poletí

4
TK
Reagovat

Erinn to má jasné, ale tipuju, že ještě před ní se budou chtít zbavit Coache. Spíš mě vadí, že se do finále často zázrakem dostanou i lidi, o kterých jsme celou dobu téměř nic neslyšeli a jenom se vezli ve stínu někoho jiného – Debbie. Pokud bude ve finálové trojici J.T., tak je jasné, jak dopadne hlasování poroty.

5
fx
Reagovat

Tak teď už můžu přát vítězství jedině Taj. Všichni ostatní jsou mi silně nesympatičtí. Doufám, že vypadnou v pořadí: Coach, Debbie, JT, Stephen.. Zkrátka určitě Erinn a Taj do finále.. ;-)

6
Trew
Reagovat

Souhlasim. Myslíte, že má Taj šanci?

7
fx
Reagovat

Trew: Myslím, že v téhle hře má šanci prakticky každý ;-) Vždycky, když je někdo považovaný za totálního loosera, dostane se daleko a naopak ;-) Jen se bojím, že Taj doplatí na to, že dala imunitu Stephenovi :-(

8
Weasley
Reagovat

Ako je to tentokrat? Bude opat finale s 3 ludmi? Btw. aky ma zmysel take finale, nemoze tam nastat rovnaky pocet hlasov?
Skoda, ze Sierru vyhodili.
Coach a Debbie – podla tohto dielu nic moc
Erinn – Kto to je??
Stephen – vyhodil prilis vela mne sympatickych ludi
JT – sice vyhodil ludi, ale aspon vyhral par sutazi
Taj – fajn, akurat, ak si spravne pamatam, tak si nie som isty, ci by jej tam niekto dal ten milion, kedze jej manzel je znamy.
JT a Taj do finale. Nikto schopnejsi tam uz asi nie je.

Reagovat

weasley
nevim v kolika bude finale ale s tim patem mas pravdu a to jak by se to resilo je jedna z velkych zahad :)

10
kajda
Reagovat

Zcela logicky je jasné, že finále bude ve dvou a 7 členů poroty, vče tomu zcela jasně naznačuje a i před začátkem celé série bylo naznačeno, že se chystá návrat ke kořenům, tak co tu řešíte..

11
kajda
Reagovat

a za mě fandím Erinn, výhru si zaslouží Stephan (hraje tak jak se Survivor má hrát) a jsem schopný zkousnout Taj.. Zbytek hrůza..

12
Trew
Reagovat

kajda: Tak navrátit ke kořenům se měli i v Číně a myslim, že snad i v Gabonu… :D A v kolika bylo finále? :)

13
mates
Reagovat

Já osobně fandím Erinn, J.T., Taj a Stephenovi.Podle mě z této 4 poletí první Erinn ale rád bych se pletl. A vyhraje Stephen

14
mates
Reagovat

Moje vysněná Top 9:

1.Erinn
2.J.T.
3.Stephen
4.Taj
5.Tyson
6.Sierra
7.Sydney
8.Coach
9.Debbie

15
mates
Reagovat

Podle mě další souboj o imunitu-epizoda 13-bude stejnáý jako v SURVIVOR FIJI „kolíky na desce“ a pokud jí nevyhraje Erinn tak půjde bohužel domů.

16
kajda
Reagovat

Trew- no stačí trošku počítat, 12.díl máme za sebou, příští týden poslední běžný díl (po něm zůstane Final 4) no a za čtrnáct dní máme finále a to by mělo probíhat klasicky, 2 soutěže o imunitu a tři kmenové rady, každý večer jedna. Ještě to tuším v Survivoru nebylo nikdy jinak:).. A jediná výjimka, pokud se nemýlím, kde byl sudý počet porotců a tudíž hrozba remízy, byla Mikronésie.. A to bylo hlavně díky improvizaci díky odtoupení Jamese, jinak nejspíš bylo v plánu Final Three..

17
Petr Novák
Reagovat

Kajda Finále je už za tejden (17. května)

18
Trew
Reagovat

Kajda: Já si taky myslim, že bude finále ve dvou. Jen jsem chtěl říct, že to neni tak jistý, kvůli navrácení ke kořenům.

19
Weasley
Reagovat

kajda – nesledujem velmi veci okolo show, vacsinou len samotne epizody. A stale ma zaujima, ako by to vyriesili napr. v Gabone, pretoze tam sa velmi lahko mohlo stat, ze by bol rovnaky pocet hlasov. Dufam, ze bude finale vo dvojici :)

20
kajda
Reagovat

Weasley-no těžko říct, mě by přišlo u finále ve třech například v tebou zmíněném Gabonu při remíze mezi Bobem(3) a Susie(3), aby o vítězi rozhodla třetí v pořadí Sugar(1). Přišlo by mi to zpravedlivější než např. rozdělávání ohně či tahání kamenů. Naštěstí vyhrál Bob 4-3..

21
mates
Reagovat

mýlil jsem se ve 13.epizodě odešel COACH.
Konečně!!!!

Přidat komentář