Panáček v reality show

Survivor Tocantins (12.část)

9. Květen 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Vyřazení Sierry bylo přesně to, co Coach chtěl, ale přesto nebyl po návratu z Kmenové rady nadšený. Jeho šance zůstat dál ve hře se čím dál snižovaly. To si uvědomovala i Debbie, kterou dosavadní pevné spojení s Coachem nyní stavělo do značně nevýhodné pozice. Proto se rozhodla opustit potápějící se loď a nabídla spojenectví Stephenovi a J.T..

Dokonce jim slíbila, že pokud ji protáhnou do finálové trojky a ona vyhraje soutěž o imunitu, tak jim amulet klidně přenechá a spokojí se se třetím místem. To sice znělo lákavě, ale kdo by takovým slibům ve hře o milión dolarů věřil. J.T. navíc dělalo starosti, jak snadno dokázala Debbie hodit Coache přes palubu. Něco podobného by klidně mohla udělat znovu, proto Debbie moc nevěřil.

Místo soutěže o imunitu se tentokrát konala oblíbená Survivor dražba. [singlepic id=70 w=160 float=right]Každý trosečník dostal k dispozici 500 dolarů ve dvackách a mohl přihazovat na lákavé lahůdky. Například tou první byla miska hranolků s kečupemu, kterou vybojovala Debbie (měla takový hlad, že ani neuměla sčítat 40+20, a to je v civilním životě ředitelka školy). Coach vydražil kuřecí maso s parmazánem, J.T. nachos s guacamole, Stephen tajemnou brazilskou delikatesu, z níž se vyklubala kuřecí srdíčka.

Poslední dražební položkou byl mobilní telefon, [singlepic id=71 w=160 float=left]na němž si výherce mohl pustit videovzkaz z domova. Pro tuto položku si mohli trosečníci mezi sebou peníze půjčovat. Všichni bez váhání předali své zbylé peníze Taj, protože právě jí se po rodině stýskalo nejvíce. Dojata Taj si pak mohla přehrát videozprávu od svého manžela, fotbalové legendy Eddieho George. Málem ale přeslechla poslední větu, v níž se s ní Eddie loučil slovy „Uvidíme se ve vašem táboře.“ Skutečně totiž za ní přicestoval do Brazílie, stejně jako rodinní příslušníci ostatních spoluhráčů. Moderátor Jeff Probst dal Taj na vybranou: může zařídit, aby se také ostatní setkali se svými rodinami, pokud se ale sama obětuje, odejde do Exilu… [singlepic id=72 w=160 float=right]kde se k ní ovšem připojí její manžel a udělají si tak společné romantické rande na písečné duně. Takže se všichni dočkali svých příbuzných, pouze za Coachem přijel jediný člověk, který se s ním zřejmě snesl, jeho asistent z univerzitního fotbalového týmu, které Coach trénuje. Coach byl ale rád, konečně tu byl někdo, kdo s ním mohl provést pořádné strečové cviky. Hned se svému asistentovi chlubil, jak údajně celé hře dominuje a jak ho tam prý všichni uznale přezdívají „drakobijec“ (není divu, že za Coachem do Brazílie už nikdo jiný nepřijel).

Rodinní příslušníci ale [singlepic id=73 w=160 float=left]v táboře moc dlouho nepobyli, takže nezůstali ani na další soutěž o imunitu. V ní se trosečníci postavili na start opïčí dráhy, na jejíž konci byla umístěna řada kartiček se základními matematickými symboly. Hráči si museli správně zapamatovat pořadí symbolů, doběhnout zpátky na start, mezi předepsané číslovky vepsat symboly do matematické rovnice, správně ji vyřešit a nahlásit výsledek.

Na trati byl nejrychlejší J.T., ale protože si zapamatoval jen část symbolů, musel celou trať opakovat. Stephen se zdál jako ztracený případ, několikrát musel opravovat přechod přes úzkou kladinu, [singlepic id=74 w=160 float=right]protože z ní neustále padal. Zpátky na start se tak vrátil jako poslední, ovšem narozdíl od ostatních napsal všechny symboly najednou a navíc správně, takže vyhrál imunitu. Jeffovi pak prozradil svůj fígl, každý matematický symbol si nahradil jednou číslovkou (1 byla +, atd.) a pak si zapamatoval posloupnost čísel jako by to bylo telefonní číslo. Jak je vidět imunitu nemusí vždy vyhrát jen ten, kdo je fyzicky nejvíce vybavený.

Stephenovo vítězství tak jen upevnilo postavení trojice Taj-Stephen-J.T. [singlepic id=75 w=160 float=left](plus v zákrytu se vezoucí Erinn), takže si mohli vybrat, jestli konečně vyřadí Coache anebo neloajální Debbie, která ovšem také vyhrává soutěže. Ale co bychom si počali bez namyšleného Coache, z něhož si na Kmenových radách dělá otevřené legraci i Jeff Probst? Dalším členem poroty se tak stala Debbie.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Tocantins (11.část)
Survivor Tocantins (10.část)
Survivor Tocantins (9.část)
Survivor Tocantins (8.část)
Survivor Tocantins (6. a 7.část)
Survivor Tocantins (5.část)
Survivor Tocantins (4.část)
Survivor Tocantins (3.část)
Survivor Tocantins (2.část)
Survivor Tocantins (1.část)
Upoutávky na Survivor Tocantins

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Trew
Reagovat

Ten Stephen je fakt dobrej… Když Jeff vysvětlil soutěž, tak jsem si říkal, že teď má Stephen šanci :) Jinak škoda, že to nebyl Coach, ale Debie taky dobrá…

2
kajma
Reagovat

jen at je tam coach co nejdyl. opravdu me hodne bavi. i kdyz uz mi ho zacina bejt i lito. lito pro jeho bezbrehou namyslenost a tupost. a zda se, ze nema ani zadny poradny kamarady, kdyz za nim musel prijet jeho asistent. bejt soucasti moji rodiny, asi bych taky neprijela…:-)

Přidat komentář