Panáček v reality show

Survivor Tocantins (10.část)

26. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po překvapivém vyřazení Brendana se do nepříliš záviděnihodné pozice dostala Sierra. Její dosavadní koalice byla v troskách, z ničeho nic zůstala sama proti sedmi dalším lidem, bez jakékoliv ochrany skrytou imunitou, ktreou ji Brendan ani nestihl předat. Také ji Tyson hned ráno docela tvrdými slovy vysvětlil, že si holt vybrala špatnou stranu, a proto jako další vypadne právě ona, takže si může užít poslední tři dny ve hře.

Třeba si svůj pobyt zpříjemní, když se jí podaří vyhrát odměnu v další soutěži. V rámci ní se trosečníci rozdělili do dvou týmů po čtyřech a měli za úkol ve štafetovém závodu najít čtyři velké dřevěné desky, [singlepic id=39 w=160 float=right]dopravit je na start a kolmo k zemi postavit na správné podstavce. Potom desky obracet a natáčet tak dlouho, až vyřezanými kulatými otvory viděli na cedulky s písmenky. Z těchto písmenek (samohlásek) a několika dalších souhlásek pak měli sestavit neznámou větu (You’ve won a feast/ Vyhráli jste hostinu).

Tým složený z [singlepic id=40 w=160 float=left] J.T., Tysona, Erinn a Debbie dokončil úkol bez problémů s takovým náskokem, že tým soupeřů ještě ani nedokázal přijít na to, jak vlastně desky sestavit. Moderátor Jeff Probst si vzápětí vtipně dobíral Coache, že se mu v posledních úkolech nějak nedaří na to, že má takové bohaté zkušenosti. Coach na to odpověděl, že při svých cestách po Amazonce nemusel nikdy skládat žádné puzzle. Vítězný tým nejdříve rozhodl, že do Exilu pošle Stephena, [singlepic id=41 w=160 float=right]aby mohl pátrat po případné další skryté imunitě (jak ten ale podle nápovědy zjistil, po Brendanově odchodu štáb žádnou novou imunitu do hry nevrátil, takže byl v Exilu zbytečně). Odměnou v této soutěži byla společná hostina s domorodci a ukázka bojového umění capoeira. Hladové trosečníky ale zajímala spíše ta spousta jídla, kterého se nadlábli až k prasknutí (na což doplatila zejména Erinn).

Mezitím se Sierra pokoušela o nemožné, zachránit si ještě krk. Nepomohly ale ani slzy, ani přesvědčování Coache, aby místo ní vyhodili raději Erinn. Coachova odpověď byla, že by měla raději čestně přijmout svůj osud, stejně jako samurajové raději spáchali harakiri, aby si zachovali čest. No, lepší řešení by asi bylo vyhrát soutěž o individuální imunitu.

Ta se tentokrát konala během silného deště, kdy se skrz naskrz promočení trosečníci viditelně třásli zimou. Naštěstí si mohli vybrat, [singlepic id=42 w=160 float=left]jestli se úkolu zúčastní, anebo si byli tak jisti svou pozicí ve hře, že jej mohli vypustit a místo toho si pochutnat na pizze. Pro jídlo se rozhodli Coach (skutečně čestný válečník), Stephen a J.T., ostatní se postavili k shuffleboardu, který známe už i z předchozích řad. Střídavě úak po desce stolu vrhali puky, cílem bylo dostat svůj puk co nejblíže místu označeném křížkem.

Málem se z vítězství radovala Sierra, jenže úplně posledním hodem její puk vyrazila Debbie a mohla si tak na krk zavěsit náhrdelník imunity. Takže je to jasné, Sierra si může začít balit své věci, už ji nemůže nic zachránit. Anebo že by? [singlepic id=43 w=160 float=right]Vždyť nechybělo málo a shuffleboard mohl klidně vyhrát i Tyson, který dominoval dvěma předchozím soutěžím o imunitu, je fyzicky zdatný natolik, že by mohl vyhrávat až do konce. To si začali uvědomovat Stephen, J.T., Taj a Erinn a napadlo je, že by mohli vyřadit raději Tysona, když to teď vůbec nečeká. Lepší příležitost se jim možná už nenaskytne.

Na večerní Kmenové radě byla Sierra se svým osudem smířená a počítala s tím, že ve hře končí. Naprosto jistý měla hlas od tysona, který si i během Kmenové rady neodpustil vůčí ní drsné poznámky, tito dva se rozhodně neměli moc rádi. O veselejší moment se postaral kdo jiný než Coach, který jednoznačně odmítl, že by měl nyní v úmyslu odstranit silného Tysona, protože se prý chce jako čestný válečník ve finále utkat raději se silným protivníkem. Moderátor Jeff Probst pak nemohl pochopit, [singlepic id=44 w=160 float=left]proč tedy minule zákeřně odstranil Brendana, když chtěl mít důstojné soupeře. Po sečtení odevzdaných hlasů došlo k oznámení výsledků. Po třech hlasech pro Sierru se zdálo, že je vše jasné, ale najednou se z urny začaly vynořovat lístky s úplně jiným jménem. Sierra pak jen nevěřícně zírala, že místo ní vypadl a dalším členem poroty se stal Tyson.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Tocantins (9.část)
Survivor Tocantins (8.část)
Survivor Tocantins (6. a 7.část)
Survivor Tocantins (5.část)
Survivor Tocantins (4.část)
Survivor Tocantins (3.část)
Survivor Tocantins (2.část)
Survivor Tocantins (1.část)
Upoutávky na Survivor Tocantins

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Ondra
Reagovat

10 episoda byla super. Naprosto se mi líbila. Nečekal jsem, že se Sierra udrží. Bylo to pro mě nesmírně kladné překvapení. Díky tomu co se stalo jsme se dostali do hezké pozice 3 x 3 a Sierra :-D tak jsem zvědav, zda se ke koučovi přidá a dá mu druhou šanci, když on ji nedal :-D

2
TK
Reagovat

Nejlepší bylo, jak se při vyhlašování výsledků tvářili Coach s Tysonem, když zjistili, že s nimi ostatní pěkně vyběhli.

A podle ukázek z dalšího dílu teď bude najednou Coach Sierru prosit, aby se jako volný hráč přidala na jejich stranu, přitom doteď neustále tvrdil, že chce „vyhubit tu dračí nevěstu“.

3
Pattrick
Reagovat

Hodně drsnej díl . :D tady jsem si vyřval hlasivky, když jsem myslel, že imunitu dostane :D

4
Ondra
Reagovat

Joooo…k te soutezi… se mi libilo, jak rikal ze se budou tocit, aby byla soutez regulerni… stejne to regulerni neni :-D ten co je posledni ma nejvetsi sanci ovlivnit hru – stejne jak to Debra udelala:-)

5
Ondra
Reagovat

Ja spamuju vím…ale vždy mě to napadne až odešlu předchozí zprávu :-D

líbilo se mi v prvním klipu z Ponderosy, když Tyson řekl:

„Tak aspoň už vím, jak se cítil Brendan“

6
Petr Novák
Reagovat

Škoda, že se Coach v Survivoru neobjevil už dřív. To jeho ego je neskutečný. :)

7
fx
Reagovat

Tak tenhle díl mě potěšil naprosto neskutečně :)) Když vypadl Tyson, cítil jsem 100% škodolibou radost :)) V podstatě se mu stalo to, co se takovým typům stává vždy.. Ve chvíli, kdy si začal být svým postavením až příliš jistý, vyletěl ze hry.. Teď už se jen zbavit Coache a bude to :)) Pak J.T., Stephen, Debra.. Do finálové trojky Taj, Erinn a Sierru a byl bych spokojený ať vyhraje kterákoliv (samozřejmě nejraději Sierra) :-D

8
Trew
Reagovat

Tak koukam, že jsou moji oblíbenci, snad v první sérii, oblíbenci i ostatních :) To, že Sierru nevyloučili a vyloučili Tysona (TYSONA!!! Toho debilního exhibionistu!) mě neskutečně potěšilo! A stejně tak mě potěšil výraz Coache!

Možná trochu SPOILER pro ty, co neviděli GABON:

Coachovi přeju podobný vyloučení, jako zažil Randy, to se fakt nezapomíná a u takovejch lidí to i potěší! ;)

9
Ondra
Reagovat

eeeh :-D Já to zapoměl :-D

10
Trew
Reagovat

Tsss… Přece, Bob – falešná imunita – zase Bob – a pak jak se Randymu Sugar směje na kmenovce :D Fakt nepamatuješ? :)

11
Ondra
Reagovat

Ne,… mám špatnou paměť :-D aspoň to bude pro mě případně něco nového opět :-D

12
Rony
Reagovat

Sierra a Brandon -jedni z mých nejoblíběnějších lidi ze všech serii :)

Přidat komentář