Panáček v reality show

Survivor Tocantins (9.část)

20. Duben 2009 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

Po nečekaném odchodu Joea kvůli vážné infekci v poraněne noze zavládla ve společném táboře Forza tíživá atmosféra, kterou se pokusil rozptýlit svými nesčetnými historkami Coach. Tentokrát ostatním vyprávěl o své dobrodružné výpravě na kajaku po Amazonce, při níž byl unesen a mučen domorodými indiány, ale ještě předtím, než ho stačili sníst, tak se mu podařilo vyprostit z pout a odpádlovat zpátky do civilizace. Ostatní trosečníci to sice považovali za dobře vymyšlenou báchorku, ale na ty si už od Coache pomalu zvykli.

Jakmile se ale Coach doslechl, že odměnou v další soutěži je výlet na raftu, okamžitě se mu rozzářily oči. Stačilo k tomu jediné, vyhrát soutěžní úkol. Devět trosečníků bylo rozděleno do třech týmů a postupně házeli kovové balónky na osm keramických desek soupeřů. Podmínkou bylo, aby se deska po dopadu balónku kompletně roztříštila, nemohla zůstat jen naštípnutá:

Jako první byl ze hry vyřazen tým vedenýCoachem, z čehož pochopitelně neměl žádnou radost, protože se na rafting moc těšil. Místo něj si výlet a následný piknik užil jeho úhlavní nepřítel Brendan, společně s J.T. a Debbie. Vítězné družstvo také rozhodlo, že do Exilu se podívá Stephen (tentokrát už sám, nemohl si přibrat žádného společníka). Stephen z toho měl zprvu trochu obavy, protože za celých 22 dnů soutěže se mu ještě nepodařilo pomocí škrtátka zapálit oheň (jak jsme viděli i ve speciální rekapitulační epizodě). Proto za svůj velký úspěch považoval, že se mu to v Exilu konečně podařilo.

Výlet na raftu využil Brendan k tomu, aby se lépe poznal s J.T. a pokusil se ho získat na svou stranu. Přesto je vždy lepší, když člověk vyhraje soutěž o imunitu, aby si nemusel dělat žádné starosti s vyřazením. Tato soutěž o imunitu byla opět dobře známá z minulých sezón. Trosečníci byli přivázáni k dlouhému lanu, které bylo různě propleteno přes překážkovou dráhu. Z prvního kola postoupili nejrychlejší tři do druhého kola, v němž byla překážková dráha umístěná ve vysoké dřevěné konstrukci.

Do druhého kola se probojoval Tyson, J.T. a Brendan, z vítězství (a náhrdelníku imunity) se mohl podruhé za sebou radovat Tyson. To, že náhrdelník nezískal Brendan, potěšilo zejména Coache, protože tak mohl uvést do pohybu plán, který měl připravený už minule, a setnout tak hlavu drakovi (Coach se v posledních dvou epizodách neustále přirovnával k drakobijci, který musí porazit draka Brendana). Podle plánu měla Coachova aliance rozdělit hlasy mezi Brendana a Sierru, pro případ, že by Brendan využil svou skrytou imunitu. Brendan zase shromáždil svou skupinku „věrných“ (Sierru, J.T. a Stephena) a domlouval se s nimi na vyřazení Coache. Kdyby ovšem tušil, že mezi těmito věrnými jsou i dva dvojití agenti… Na večerní Kmenové radě dostal Coach jen dva hlasy, rozhodovalo se mezi Sierrou a Brendanem. Nakonec ale musela zhasnout pochodeň jen jednoho z nich, Brendana.

Pokračování příště.

(Jméno vyřazeného hráče se dozvíte potažením myši přes zakrytý text)



videa ke stažení

– Všechny epizody ke stažení

související články

Survivor Tocantins (8.část)
Survivor Tocantins (6. a 7.část)
Survivor Tocantins (5.část)
Survivor Tocantins (4.část)
Survivor Tocantins (3.část)
Survivor Tocantins (2.část)
Survivor Tocantins (1.část)
Upoutávky na Survivor Tocantins

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 17
1
Petr Novák
Reagovat

Já fandím Sieře, ale Coach je naprosto neskutečnej. Jak psal Jeff na blogu, je to krom Boston Roba druhý člověk v historii Survivora, který by měl mít vlastní pořad v TV. The Dragon Slayer

Jinak tu historku o těch peruánskejch hranicích vyprávěl na každém kole castingů. :-)

2
Ondra
Reagovat

Mám obdobný názor jako Petr ohledně Sierry. Je škoda Brendana, tato dvojička mi strašně přirostla k srdci, ale bohužel začali pozdě taktizovat a to se jim vymstilo no :(.

Coach – za tohoto člověka jsem v této sérii strašně rád. Nelíbí se mi jeho názory, postoje, co dělá a tak, ale představme si, co by se tam asi tak dělo, kdyby tam on nebyl. Zvláště to přirovnání Dragon slayer je fajn…

Nemůžu se již dočkat dalšího dílu a jelikož CBS blokuje už i na youtube videa – jen pro USA – těším se ještě víc na další episodu, Snad to Sierra zvládne :-) Držím ji pěsti.

btw: je Brendan už v porotě? nebo až ten další vypadnuvší?

3
TK
Reagovat

Ondra:
Brendan je prvním členem poroty.

4
fx
Reagovat

Osobně taky fandím Sieře.. Hned v závěsu je Erinn a pak Taj.. Jestli tuhle sezónu vyhraje Coach, Tyson, JT nebo Stephen, bude to hodně k nasr**í ;-)

Ondra: A proč bys to měl sledovat přes stránky CBS? Je asi tak milion dalších způsobů.. ;) Buď stahuj tady:

nebo sleduj např. tady: http://www.surfthechannel.com/show/71643.html :)

5
Ondra
Reagovat

fx: o klasické video se mi nejedná. to stáhnu kdekoliv na netu :-D stačí hledat, nejrychlejší je megaupload. Mi se jedná o malé, cca 2-3 minutové videjka k episodám, které se do sestřihu nedostaly. jedná se cca o 20 minut na episodu.

6
Trew
Reagovat

Kruci! Ten Brendan mě štve… Milion sice nepotřebuje, ale ve finále bych ho viděl rád. Doufam, že ta Siera něco vymyslíš (třeba s Erinn by mohla :)) a pujdou dál a dál a dál… :)

7
Weasley
Reagovat

Re : Ondra
neskoro zacali taktizovat, ved spojenectvo zacali robit uz cez Exil island, takze podla mna to mali celkom fajn premyslene, len ja by som do toho planu nezapojil JT-iho.
Ale tak aspon mam dalsich dvoch, ktori by mi nechybali vo finale. Vlastne tam ostali uz len zeny, ktore by si u mna zasluzili vyhrat.

8
Weasley
Reagovat

aeste mam jednu otazku…
Preco Brendan nepouzil imunity idol??? Alebo su v kazdom Survivori ine pravidla, ci uz nerozumiem?

9
TK
Reagovat

Weasley:
protože si asi myslel, že má svou koalici pevně pod kontrolou a imunitu nebude muset vytáhnout (ikdyž se k ní na Kmenové radě veřejně přiznal). Nepočítal s tím, že ho zradí třeba taková Taj a Stephen. Ani nestačil předat imunitu Sieřře, ta by ji v dalším díle asi hodně potřebovala.

10
Weasley
Reagovat

ja som skor myslel, ze ta imunita sa moze dat aj po vyhlaseni vysledkov…
V minulej serii bol niekto, kto mal idol a ked odznelo jeho meno, tak az potom vytiahol ten idol (aj ked v jeho pripade bol falosny)… Uz si nespominam na jeho meno, ale viem, ze to bolo PO hlasovani.
preto som si myslel, ze ten idol mozes pouzit aj po oznameni vysledkov a vypadava tak clovek s druhym najvacsim poctom hlasov.

11
Ondra
Reagovat

Weasley: Nene…na 100% to tak nebylo. Vždy je to před vyhlášením výsledků ;) špatně pamatuješ

Reagovat

Ondro nedelej v tom bordel :)
Ve 2 řadách bylo umožněno vytáhnout idol až po přečtení výsledků. viz. wikipedia.

13
Weasley
Reagovat

soony, takze teraz to nie je mozne?
Aj v serii, co teraz bezala na AXN, tam bol Terry, ktory v kuse vyhraval imunitu a na konci vzdy bol pohlad nanho, ci ten tajny imunity idol nikomu neda…

14
Ondra
Reagovat

Nebudu se hadat. nemam o tom dostatek informaci, ale prijde mi to pekna blbost :-)— a to bych si pamatoval :-P…

Soony: wikipedia není žádný zdroj :-P tam si může napsat kdo chce co chce

Reagovat

ja jsem nechtel spoilovat, ze to bylo v Paname, tez ji sleduji (finale jsem jeste nevidel).

Co se tyce tehle rady, tak nevim, uz si nevzpominam, ale spis bych rekl, ze ne…. pockat vlastne urcite ne, vzdyt by ji jinak Brandon vytahl!!!

16
kajda
Reagovat

Co vím, tak od Číny se tajná imunita musí použít před čtením hlasů. Stačí jen poslouchat Jeffa:). Jediné výjimky byly v EI a CI.. Poprvé, kdy byla požita tajná imunita v Guatemale ji soutěžící musel rovněž použít před čtením hlasů.. Současný model je lepší a mnohem napínavější:)..

17
kajda
Reagovat

Od Fiji samozřejmě 14.série..

Přidat komentář